Sreda, 30.11.2016.

12:00

Živković opomenuo Partizan: Novac ili tužba

Krilni napadač Benfike Andrija Živković poslao je bivšem klubu Partizanu opomenu pred utuženje zbog neizmirenih dugovanja.

Izvor:

Živkoviæ opomenuo Partizan: Novac ili tužba IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

acomurija

pre 7 godina

Pamtim fudbal intenzivno od 1957.
Pamtim stotine prehvaljenih i nestalih igracica: takav je i Zivkovic! Nikada, ni u Partizanu ni bez njega, nece biti ista vise od sumnjivog talenta...
Zivi bili pa videli!

lovac na starlete

pre 7 godina

Na stranu to što je pptpisano sa Zahavijem, na stranu to što su kod nas lopovi i još okupaciona uprava. Ovaj dečko i njegov otac nisu ispali korektni prema klubu.
Pa šta mislite, i da nije bilo tog ugovora, isto bi postupili. Otac je išao po sistemu, što da Benfika daje pare Partizanu, sačekaćemo da istekne ugovor pa će potpisivati kao slobodan igrač i dobiti mnogo više para.
Ne želimu zlo, nek uspe dečko, stvarno je dragulj, veliki potencijal, ali mene njegovi uspesi neće više radovati.
(only fools and horses, 30. novembar 2016 14:40)

Koliko si naivan da ne kažem lud... A koji je tvoj doprinos partizanu? U parama, marketingu ili igrama? Ustvari u bilo čemu? Što svi vi tastatura grobari ne odvojite po pola plate, recimo vas 10.000 date po 150 evra?! Šta je pola tuđe plate, ništa! A milion i po evra bi klubu pomoglo... Misli malo o tome...

Patrik

pre 7 godina

Za sta novac?Jel za to sto si odbio ponudu nekog stranog klub koja je bila na stolu a tata Jovica odbio?Ee neka. ti sada tata Joca da novac.

realan

pre 7 godina

Posteno, zaradio si, uzmi pare. Sve OK, Partizan i treba da plati.

Ali nemoj vise da pricas o svojoj ljubavi prema Partizanu... posle ovoga, malo je degutantno...

ZPG

pre 7 godina

Kad su igrači tužili zvezdu(opravdano)bilo je uzmite im sve bla bla bla...sad kad Zivkovic mozda to planira da uradi idu komentari kako ga nije sramota,ko ga je izmislio...ne radi se o novcu nego o principu...

za jedan sendvic bi I dete prodali...

pre 7 godina

nemaju 15 k evra za Živkovića a imaju 800 000 evra za Vujoševića? 
prvoga pljuju ,u drugog se kunu. 
i posle tvrde da nisu mutavi?
(nosi fenjer,navija za fener, 30. novembar 2016 14:12)

kapiram ja da je kod vas takva kasa jedna te ista drzavna pa vam svi klubovi koriste isti kes ali decko promasio si sportove I klubove iako su u istom sportskom drustvu

HanSolo

pre 7 godina

Nema ništa od ovoga.. Nije ni zreo fudbaler on i njegov otac trku za parama.. Bačen talenat.. Veliki timovi ne podnose takve sorte.. Kod njega nema "boriti se za klub".. Samo za sebe i tako če na kraju i biti.. Grejač klupa..

WakeUpSheeple

pre 7 godina

Andrija Živković da ima obraza ne bi tražio te pare jer zna šta se sve događalo......
(Sreten, 30. novembar 2016 14:28)
Upravo i trazi zbog toga....

Dr. Dule

pre 7 godina

I treba da tuži zaslužio je te pare, da to ide klubu pa ajde nego bi otisle u džep lopova tako da bolje njemu odu a i dule je zaslužio svaki dinar i takođe bolje on da uzme nego ulaznice NJEGOVE

bora

pre 7 godina

Velika je sreća da ovaj dečko (sa sve tata Jovicom),nije više u Partizanu!!Daleko im lepa kuća.
Dekretom zabraniti prilazak stadionu!!

fergi

pre 7 godina

zelim samo da mi neko odgovori. zasto se prave ugovori ako neko ne ispostuje ugovor? onda na rec?? ako nije na rec onda je tu ugovor. ovde se ne radi o tome koliko andrija zaradjuje u benfici i da li ima para ili ne. kako to nekima nije jasno? svaka drzava bi propala da se ovako radi. da li to mozete da zamislite u engleskoj ili nemackoj? da li bi navijaci tamo pljuvali po igracu koji tuzi klub jer ga ovaj nije isplatio? i sve ovo nema veze da li neko voli svoj klub ili ne. to je profesionalizam i tako moraju svi da se ponasaju. toliko smo jadni i toliko smo pali nisko da igrac oprasta pare klubu? a kada igrac napravi nesto lose onda ga klub finansijski kaznjava? znaci to moze a kada treba da platis po ugovoru, nista. to nije u redu, igrac ima para, voli svoj klub?? strasno...

Rodoljub

pre 7 godina

Koliko vas dušebriznika i navijača je novčano pomoglo Partizan. Sad ćete reći "pa mi nemamo odakle". Dečko je pošteno zaradio i treba pošteno da mu se plati. A kad bude hteo da pokloni, on će iz svog džepa izvaditi i pokloniti. Kome i koliko on to neka odluči. Svi ste heroji na papiru.

Goran

pre 7 godina

Veliki sam partizanovac ali u potpunosti podrzavam Andriju.Jeste ga partizan stvorio ali sve je vratio partizanu.Njegovim igrama partizan je ubacio u kasu par miliona eura.Najboljeg igraca na svetskom prvenstvu za mlade drzati van terena 6 meseci,pljuvati po medijima,pa to nema nigde!!!Najbolje da tih 11 somica ostavi Vuceli,Vazuri i Ilijevu...Tu tvoju sicu kada dobijes od partizana uplati u neku humanitarnu organizaciju..Zbog s***e koja ti je radila o glavi prestao sam da idem na stadion.

only fools and horses

pre 7 godina

Na stranu to što je pptpisano sa Zahavijem, na stranu to što su kod nas lopovi i još okupaciona uprava. Ovaj dečko i njegov otac nisu ispali korektni prema klubu.
Pa šta mislite, i da nije bilo tog ugovora, isto bi postupili. Otac je išao po sistemu, što da Benfika daje pare Partizanu, sačekaćemo da istekne ugovor pa će potpisivati kao slobodan igrač i dobiti mnogo više para.
Ne želimu zlo, nek uspe dečko, stvarno je dragulj, veliki potencijal, ali mene njegovi uspesi neće više radovati.

bartolomej

pre 7 godina

covek ima pravo na zasluzen novac..ali da tuzi je vec lose...trebalo bi da ceka novac koji ce mu biti isplacem sigurno kad tad...on u benfiki ima 13.000 evra nedeljno i ovo je za njega sitan novac.

chera-bera

pre 7 godina

Ugovor na 4M( ali postoje uslovi kako se realizuje), a ovamo kukanje za sićom. Nešto nije tu logično. A ono što je sigurno vratio je svoju karijeru mnogo unazad, čak bi teško došao i do prvih 11 u našij ligi(PFC, CZ, VOJ).

nenad

pre 7 godina

Tiziće i dusko vujosević Kk za svoje pare a sto ne bi zivković koji nije kriv za pogubno ponasanje kriminalaca prema klubu i njemu. Zasto bi on ispastao. Niko od nas ne bi. Sve se ovo i zvezdi desava isti su to ljudi.

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

nemaju 15 k evra za Živkovića a imaju 800 000 evra za Vujoševića?
prvoga pljuju ,u drugog se kunu.
i posle tvrde da nisu mutavi?

Pedja

pre 7 godina

Treba da im uzme i poslednji dinar sto mu duguju i to sa kamatom. Doneo je Partizanu mnoge bodove, uveo ih je u ligu Evrope zahvaljujuci kojoj su zaradili pare i kako je klub postupio prema njemu. Prvo su ga prodali bez njegovog znanja, zatim kad su mogli i da zarade na njegovoj prodaji zadrzali su ga i onda pred kraj ugovora ga ucenjivali. Posto nije pristao na ucenu, prebacili ga u drugi tim. I dok igraci koji nisu u prvom planu ne dolaze na treninge, ne interesuje ih sta se desava, on je do poseldnjeg dana ugovora sve profesionalno obavio bez ijedne primedbe na sikaniranje. I zato: Sve im uzmi.

Marsellus Wallace

pre 7 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- Partizan – Steaua 4:2 ...viđen je najlepši momenat meča, kada je Andrija Živković majstorijom izbacio protivnika, a onda pogodio mrežu gostiju... (http://www.b92.net/news/pics/2015/08/05/165769092955c26f5f340f5677669509_w640.jpg)
- Partizan - AZ 3:2 ...Andrija Živković je sam krenuo u kontru i lako savladao golmana... (http://www.b92.net/news/pics/2015/09/17/201796134955fb27f76a29a002804294_w640.jpg)
- AZ - Partizan 1:2 ...Umaru i Andrija Živković srušili AZ, Partizan blizu 1/16!...
- Augzburg – Partizan 1:3 ... Andrija Živković pokorio Augzburg, Partizan lider grupe!... Junak prve pobede crno-belih u istoriji u Nemačkoj u evrokupovima bio je dvostruki strelac i asistent kod jednog gola Andrija Živković... (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/305659128560d82aedcf8a354208445_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/733245805560d82aef34a4855988664_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/1886932542560d74812b930216720602_w640.jpg)

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

srbislav

pre 7 godina

Andrija se ne pita nista, a svi mi (Nislije), koji poznajemo "tatu", nismo iznenadjeni. Posaljite novinara da se raspita o njemu i ostavicete decka na miru.

Walter White

pre 7 godina

Ima boga pa nece od njega biti igraca zato sto je otisao na ovakav nacin,svi koji su otisli tako su propali i Pantic i Radonjic pa ce i on ima boga ipak.

Analfabeta

pre 7 godina

Meni nije jasno samo zašto nije prihvaćena ponuda od 5.000.000 eur i svega ovog ne bi bilo. Da zlo bude veće dečku kao najboljem igaču nisu dali da igra za prvi tim, a morali su da ga plaćaju. Pa ko je ovde lud? Sada je on kriv što je imao nekoga da ga zaštiti od onoga što se drugima dešava. A u klubu niko nije kriv. Ma nemojte ... Nekada su se ovakve stvari vešti krile od očiju javnosti, ali pošto danas države nema , niko se i ne sekira da će za bilo šta odgovarati. Zato i jesmo tu gde jesmo. Ali većina ne zna da možemo i dublje da padnemo. Jer ovo što nam se dešava je rupa bez dna.

Кривокапић

pre 7 godina

Браво Андија. Однос Партизана према теби је био простачки. Овај дечко је будућност наше репрезентације. Дуг да му се исплати. Шта је то за Вучелића. Пола шлепера цигара.
Све мајбоље Андрија.

maconii

pre 7 godina

ako,uzmi im sve sto ti duguju,do poslednjeg dinara...najboljeg mladog naseg igraca,prvaka sveta,ne samo naseg,jednog od najvecih evropskih talenta su ucenjivali,izbacili iz tima,za rad licnih interesa,medijski torturisali...i izbacili iz forme totalno...samo mi je zao sto taj dug nece iz svog dzepa platiti ti koji su ga zamalo i upropastili,nego ce ici iz kase partizana,i tuzba ce ici partizanu,iako sam zvezdas....sve im naplati!!!

DMZ

pre 7 godina

Da si imao hrabrosti dosao bi u Zvezdu na leto,svakako si nas a ovako ces izgubiti jedno 18 meseci karijere sve ukupno i vrlo verovatno nikada neces napraviti nesto znacajno.Velika steta,bio je strasan potencijal.

Аки

pre 7 godina

Тако и треба. Кад продаш део уговора (Партизан) најталентованијег играча трећој страни због ситних личних интереса појединаца из управе, боље и не заслужујеш. Живковић је само поштовао оно што је у уговору, могу да га блате колико хоће али да плате морају. Уговор стране склапају споразумно, није то морање, молим лепо.

sssR

pre 7 godina

Kao covek koji navija za Partizan u potpunosti podrzavam Zivkovica,prvo partizan je sam sebe uvalio i ceo problem,a kao drugo sto bi neko iz uprave stavio tih 11 000 u svoj dzep kad je taj novac decko posteno zaradio .

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Ove budale koje vređaju Andriju Živkovića nemaju tri čiste u glavi!
Andrija je Srbiji doneo svetsku titulu, a Partizanu grupnu fazu Lige Evrope i milione evra, što kroz UEFA bonuse, što kroz prethodni transfer o kome on nije ništa odlučivao!

Andrija Živković je budući seniorski prvak Evrope sa reprezentacijom Srbije i jedna od najvećih legendi u istoriji Jugoslovenskog i Srpskog fudbala!

Nikola

pre 7 godina

Nadam se da ce naj Wunderkid dobiti novac koji mu se duguje sto pre, zaboraviti uopste za nase klubove i lose stvari koje se ovde dogadjaju. one su prolazne.

Jackson Martinez

pre 7 godina

Odakle pravo licemerima iz uprave, da drže moralne pridike bilo kome a pogotovo našem svetskom prvaku Andriji Živkoviću, koji je proslavio Srbiju širom sveta trijumfom nad Brazilom u finalu Svetskog prvenstva FIFA?
Sem toga Andrija Živković koji je imao samo 19 godina, kada je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

El Morisco

pre 7 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- Partizan – Steaua 4:2 ...viđen je najlepši momenat meča, kada je Andrija Živković majstorijom izbacio protivnika, a onda pogodio mrežu gostiju... (http://www.b92.net/news/pics/2015/08/05/165769092955c26f5f340f5677669509_w640.jpg)
- Partizan - AZ 3:2 ...Andrija Živković je sam krenuo u kontru i lako savladao golmana... (http://www.b92.net/news/pics/2015/09/17/201796134955fb27f76a29a002804294_w640.jpg)
- AZ - Partizan 1:2 ...Umaru i Andrija Živković srušili AZ, Partizan blizu 1/16!...
- Augzburg – Partizan 1:3 ... Andrija Živković pokorio Augzburg, Partizan lider grupe!... Junak prve pobede crno-belih u istoriji u Nemačkoj u evrokupovima bio je dvostruki strelac i asistent kod jednog gola Andrija Živković... (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/305659128560d82aedcf8a354208445_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/733245805560d82aef34a4855988664_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/1886932542560d74812b930216720602_w640.jpg)

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

Zoran

pre 7 godina

Tako brate, ni onih 0.16 dinara da im ne opraštaš kad su mogli onako da te pacerski ponizavaju samo zato što nisi hteo da potpisujes nešto što niko normalan ne bi potpisao. Ako ništa drugo bar lisinski iz uprave da ostanu bez para za jedno njihovo zimovanje

Nenad

pre 7 godina

Odnos prema ovom igraču, dugu prema njemu, prema klubu, ostalim igračima i sportskom sektoru, kao i navijačima se najbolje vidi po ovom isavijanom papiru. Kafanski i oholo, a buzdovani.

klaas-jan huntelaar

pre 7 godina

Svake godine ista prica, da li je partizan ili zvezda u pitanju, svejedno je. Roditelji velikih "talenata" zele da prodaju svoje blago i onda ih posle tuze. Smejurija. Lepo staviti u zakon da igraci moraju da budu u klubu bar do 24-e god pa posle neka ide negde ako vredi, inace cemo i u buducnosti gubiti talente poput andrije, markovica, malog lazovica iz zvezde... Kokeza reaguj.

Nemanja

pre 7 godina

Pre bih rekao da je tuzio njegov "menadzer"otac Jovica.....Od 2013 ili 2014 kad se promenilo da svako moze da bude menadzer,od tada fudbal vise nije isti.

Boris

pre 7 godina

A to je valjda ono što je Jovica spominjao ,, Moj sin će se odužiti Partizanu i pokazati ko voli klub " . Šalu na stranu, dečko je zasluzio da mu isplate svaki dinar ugovora, ali njegov otac i menadzer su zasluzni sto je odigrao pola utakmice za pola godine u dresu Benfike.

A Band Apart

pre 7 godina

Mladi reprezentativci, evropski i svetski prvaci, spremni za A selekciju:
- Miloš Veljković
- Nemanja Maksimović
- Andrija Živković
- Mijat Gaćinović
- Sergej Milinković Savić
- Uroš Đurđević

O-Ren Ishii

pre 7 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

Sheriff Chris Mannix

pre 7 godina

Andrija Živković S.L. Benfica http://media.gettyimages.com/photos/serbias-andrija-zivkovic-celebrates-his-goal-during-the-fifa-under20-picture-id477414598

_misli_svojom_glavom

pre 7 godina

bravo Andrija ! u Benfici imas pola miliona godisnje a ovde ti je zapelo za 11 hiljada eura. Niko ne kaze da to nije posteno zaradjen novac i da to nije mali novac ali brate cemu inacenje kad ste ti i tvoj otac direktni krivci za sve. Ubi vas pohlepa i novac ! zamalo ti otac nije upropastio karijeru..imao si srece koliko si tezak !! pa i ja sam bio fudbaler i oprastao poprilicno velike iznose iako nisam napravio karijeru ni priblizno tvojoj. Ali su mi vrata sada svuda otvorena i na neki nacin mogu sutra i dobiti neku funkciju od tih klubova..nije uvek sve u novcu! umesto da postanes ikona kluba ti se sada blamiras za novac koji je mizeran u odnosu na taj koji sada zaradjujes. Neces ti dobro proci u zivotu ali od srca ti zelim sve najbolje!

Jo

pre 7 godina

Kakva divljina, nasi klubovi sebe predstavljaju kao likvidne i solventne, a nikom dugove ne isplacuju, ili bivsi igraci prastaju, ili tuze... Sad ce medijska masina (od komentara, preko placenih tekstova) da krene da bruji kako je Andrija postao to sto jeste zahvaljujuci Partizanu, kako bi on Partizanu trebao da plati itd. Decko je imao potpisan ugovor, zaradjivao je posteno, davao golove, isplatite ga! Pitanje Vucelicu: Da li i ti Vucela prastas svojim duznicima? :D

oj debeli lade ...

pre 7 godina

udri ih sine....svi kao ti ...pa katanac . I njima i ovima preko plota....pa ispočetka. Da više nema para. Da mutavi nikad ne progovore. Da Bogdanovi nikad ne prodju kapije stadiona. Da ja sa sinovima na miru uživam kako gubimo i pobedjujemo ...

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Hvala sto pomazes partizanu, kao sto si obecao....nego sto im ne kazes da i te dinare prebace u evre, pa da ti uplate na racun....po 123 ce ti racunati..

Novosadjanin

pre 7 godina

Sta su mu sve radili gledajuci samo svoje interese, a predstavljajuci ih kao interese kluba, nije mi ni malo zao.

Ugovor je tu da se postuje, sa OBE strane.

StafforD

pre 7 godina

Pa da li je moguce, gospodo iz uprave, da necete da isplatite decku 11000 i kusur evra? Da li ste spremni da rizikujete tuzbu zbog sume u visini trecine mesecne plate Nikole Djurdjica, rasnog strelca?
Andrija, tuzi ih, sramota je da jedan takav fudbaler mora na ovaj nacin da trazi svoje pare. Mislili ste da ce vam oprostiti dug? Pa ne treba da vam oprosti, makar mu dugovali 50 dinara.

Joca

pre 7 godina

Dobio 4 miliona evra za potpis a traži 50000 din. Šteta, nikad ovaj momak neće postati igrač. Završiće kao i većina naših talentovanih (bezobraznih) igrača, negde u Rumuniji, Madjarskoj, Javoru..

Takvo vreme došlo...

pre 7 godina

Tužba od 14,000 evra? Treba za topli obrok i socijalno...iako sam bio uz Andriju svo vreme sporenja sa klubom, ovaj put ga ne razumem...ipak ti je taj Partizan dao nešto, uslove , znanje...nemoj da si sitnicar kao oni što su bili...

pozdravi tatu i menaĐera

pre 7 godina

I treba da mu se isplate dugovi. Kako mu je karijera krenula nizbrdo trebaće mu svaki dinar uskoro. Pre godinu dana je bio srpski Messi, sada sedi na tribini u Lisabonu i maše peškirom.

oj debeli lade ...

pre 7 godina

udri ih sine....svi kao ti ...pa katanac . I njima i ovima preko plota....pa ispočetka. Da više nema para. Da mutavi nikad ne progovore. Da Bogdanovi nikad ne prodju kapije stadiona. Da ja sa sinovima na miru uživam kako gubimo i pobedjujemo ...

sssR

pre 7 godina

Kao covek koji navija za Partizan u potpunosti podrzavam Zivkovica,prvo partizan je sam sebe uvalio i ceo problem,a kao drugo sto bi neko iz uprave stavio tih 11 000 u svoj dzep kad je taj novac decko posteno zaradio .

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Ove budale koje vređaju Andriju Živkovića nemaju tri čiste u glavi!
Andrija je Srbiji doneo svetsku titulu, a Partizanu grupnu fazu Lige Evrope i milione evra, što kroz UEFA bonuse, što kroz prethodni transfer o kome on nije ništa odlučivao!

Andrija Živković je budući seniorski prvak Evrope sa reprezentacijom Srbije i jedna od najvećih legendi u istoriji Jugoslovenskog i Srpskog fudbala!

Nenad

pre 7 godina

Odnos prema ovom igraču, dugu prema njemu, prema klubu, ostalim igračima i sportskom sektoru, kao i navijačima se najbolje vidi po ovom isavijanom papiru. Kafanski i oholo, a buzdovani.

maconii

pre 7 godina

ako,uzmi im sve sto ti duguju,do poslednjeg dinara...najboljeg mladog naseg igraca,prvaka sveta,ne samo naseg,jednog od najvecih evropskih talenta su ucenjivali,izbacili iz tima,za rad licnih interesa,medijski torturisali...i izbacili iz forme totalno...samo mi je zao sto taj dug nece iz svog dzepa platiti ti koji su ga zamalo i upropastili,nego ce ici iz kase partizana,i tuzba ce ici partizanu,iako sam zvezdas....sve im naplati!!!

WakeUpSheeple

pre 7 godina

Andrija Živković da ima obraza ne bi tražio te pare jer zna šta se sve događalo......
(Sreten, 30. novembar 2016 14:28)
Upravo i trazi zbog toga....

Аки

pre 7 godina

Тако и треба. Кад продаш део уговора (Партизан) најталентованијег играча трећој страни због ситних личних интереса појединаца из управе, боље и не заслужујеш. Живковић је само поштовао оно што је у уговору, могу да га блате колико хоће али да плате морају. Уговор стране склапају споразумно, није то морање, молим лепо.

pozdravi tatu i menaĐera

pre 7 godina

I treba da mu se isplate dugovi. Kako mu je karijera krenula nizbrdo trebaće mu svaki dinar uskoro. Pre godinu dana je bio srpski Messi, sada sedi na tribini u Lisabonu i maše peškirom.

A Band Apart

pre 7 godina

Mladi reprezentativci, evropski i svetski prvaci, spremni za A selekciju:
- Miloš Veljković
- Nemanja Maksimović
- Andrija Živković
- Mijat Gaćinović
- Sergej Milinković Savić
- Uroš Đurđević

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

nemaju 15 k evra za Živkovića a imaju 800 000 evra za Vujoševića?
prvoga pljuju ,u drugog se kunu.
i posle tvrde da nisu mutavi?

Marsellus Wallace

pre 7 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- Partizan – Steaua 4:2 ...viđen je najlepši momenat meča, kada je Andrija Živković majstorijom izbacio protivnika, a onda pogodio mrežu gostiju... (http://www.b92.net/news/pics/2015/08/05/165769092955c26f5f340f5677669509_w640.jpg)
- Partizan - AZ 3:2 ...Andrija Živković je sam krenuo u kontru i lako savladao golmana... (http://www.b92.net/news/pics/2015/09/17/201796134955fb27f76a29a002804294_w640.jpg)
- AZ - Partizan 1:2 ...Umaru i Andrija Živković srušili AZ, Partizan blizu 1/16!...
- Augzburg – Partizan 1:3 ... Andrija Živković pokorio Augzburg, Partizan lider grupe!... Junak prve pobede crno-belih u istoriji u Nemačkoj u evrokupovima bio je dvostruki strelac i asistent kod jednog gola Andrija Živković... (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/305659128560d82aedcf8a354208445_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/733245805560d82aef34a4855988664_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/1886932542560d74812b930216720602_w640.jpg)

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

Analfabeta

pre 7 godina

Meni nije jasno samo zašto nije prihvaćena ponuda od 5.000.000 eur i svega ovog ne bi bilo. Da zlo bude veće dečku kao najboljem igaču nisu dali da igra za prvi tim, a morali su da ga plaćaju. Pa ko je ovde lud? Sada je on kriv što je imao nekoga da ga zaštiti od onoga što se drugima dešava. A u klubu niko nije kriv. Ma nemojte ... Nekada su se ovakve stvari vešti krile od očiju javnosti, ali pošto danas države nema , niko se i ne sekira da će za bilo šta odgovarati. Zato i jesmo tu gde jesmo. Ali većina ne zna da možemo i dublje da padnemo. Jer ovo što nam se dešava je rupa bez dna.

_misli_svojom_glavom

pre 7 godina

bravo Andrija ! u Benfici imas pola miliona godisnje a ovde ti je zapelo za 11 hiljada eura. Niko ne kaze da to nije posteno zaradjen novac i da to nije mali novac ali brate cemu inacenje kad ste ti i tvoj otac direktni krivci za sve. Ubi vas pohlepa i novac ! zamalo ti otac nije upropastio karijeru..imao si srece koliko si tezak !! pa i ja sam bio fudbaler i oprastao poprilicno velike iznose iako nisam napravio karijeru ni priblizno tvojoj. Ali su mi vrata sada svuda otvorena i na neki nacin mogu sutra i dobiti neku funkciju od tih klubova..nije uvek sve u novcu! umesto da postanes ikona kluba ti se sada blamiras za novac koji je mizeran u odnosu na taj koji sada zaradjujes. Neces ti dobro proci u zivotu ali od srca ti zelim sve najbolje!

Rodoljub

pre 7 godina

Koliko vas dušebriznika i navijača je novčano pomoglo Partizan. Sad ćete reći "pa mi nemamo odakle". Dečko je pošteno zaradio i treba pošteno da mu se plati. A kad bude hteo da pokloni, on će iz svog džepa izvaditi i pokloniti. Kome i koliko on to neka odluči. Svi ste heroji na papiru.

lovac na starlete

pre 7 godina

Na stranu to što je pptpisano sa Zahavijem, na stranu to što su kod nas lopovi i još okupaciona uprava. Ovaj dečko i njegov otac nisu ispali korektni prema klubu.
Pa šta mislite, i da nije bilo tog ugovora, isto bi postupili. Otac je išao po sistemu, što da Benfika daje pare Partizanu, sačekaćemo da istekne ugovor pa će potpisivati kao slobodan igrač i dobiti mnogo više para.
Ne želimu zlo, nek uspe dečko, stvarno je dragulj, veliki potencijal, ali mene njegovi uspesi neće više radovati.
(only fools and horses, 30. novembar 2016 14:40)

Koliko si naivan da ne kažem lud... A koji je tvoj doprinos partizanu? U parama, marketingu ili igrama? Ustvari u bilo čemu? Što svi vi tastatura grobari ne odvojite po pola plate, recimo vas 10.000 date po 150 evra?! Šta je pola tuđe plate, ništa! A milion i po evra bi klubu pomoglo... Misli malo o tome...

fergi

pre 7 godina

zelim samo da mi neko odgovori. zasto se prave ugovori ako neko ne ispostuje ugovor? onda na rec?? ako nije na rec onda je tu ugovor. ovde se ne radi o tome koliko andrija zaradjuje u benfici i da li ima para ili ne. kako to nekima nije jasno? svaka drzava bi propala da se ovako radi. da li to mozete da zamislite u engleskoj ili nemackoj? da li bi navijaci tamo pljuvali po igracu koji tuzi klub jer ga ovaj nije isplatio? i sve ovo nema veze da li neko voli svoj klub ili ne. to je profesionalizam i tako moraju svi da se ponasaju. toliko smo jadni i toliko smo pali nisko da igrac oprasta pare klubu? a kada igrac napravi nesto lose onda ga klub finansijski kaznjava? znaci to moze a kada treba da platis po ugovoru, nista. to nije u redu, igrac ima para, voli svoj klub?? strasno...

realan

pre 7 godina

Posteno, zaradio si, uzmi pare. Sve OK, Partizan i treba da plati.

Ali nemoj vise da pricas o svojoj ljubavi prema Partizanu... posle ovoga, malo je degutantno...

nenad

pre 7 godina

Tiziće i dusko vujosević Kk za svoje pare a sto ne bi zivković koji nije kriv za pogubno ponasanje kriminalaca prema klubu i njemu. Zasto bi on ispastao. Niko od nas ne bi. Sve se ovo i zvezdi desava isti su to ljudi.

Dr. Dule

pre 7 godina

I treba da tuži zaslužio je te pare, da to ide klubu pa ajde nego bi otisle u džep lopova tako da bolje njemu odu a i dule je zaslužio svaki dinar i takođe bolje on da uzme nego ulaznice NJEGOVE

Pedja

pre 7 godina

Treba da im uzme i poslednji dinar sto mu duguju i to sa kamatom. Doneo je Partizanu mnoge bodove, uveo ih je u ligu Evrope zahvaljujuci kojoj su zaradili pare i kako je klub postupio prema njemu. Prvo su ga prodali bez njegovog znanja, zatim kad su mogli i da zarade na njegovoj prodaji zadrzali su ga i onda pred kraj ugovora ga ucenjivali. Posto nije pristao na ucenu, prebacili ga u drugi tim. I dok igraci koji nisu u prvom planu ne dolaze na treninge, ne interesuje ih sta se desava, on je do poseldnjeg dana ugovora sve profesionalno obavio bez ijedne primedbe na sikaniranje. I zato: Sve im uzmi.

ZPG

pre 7 godina

Kad su igrači tužili zvezdu(opravdano)bilo je uzmite im sve bla bla bla...sad kad Zivkovic mozda to planira da uradi idu komentari kako ga nije sramota,ko ga je izmislio...ne radi se o novcu nego o principu...

za jedan sendvic bi I dete prodali...

pre 7 godina

nemaju 15 k evra za Živkovića a imaju 800 000 evra za Vujoševića? 
prvoga pljuju ,u drugog se kunu. 
i posle tvrde da nisu mutavi?
(nosi fenjer,navija za fener, 30. novembar 2016 14:12)

kapiram ja da je kod vas takva kasa jedna te ista drzavna pa vam svi klubovi koriste isti kes ali decko promasio si sportove I klubove iako su u istom sportskom drustvu

Goran

pre 7 godina

Veliki sam partizanovac ali u potpunosti podrzavam Andriju.Jeste ga partizan stvorio ali sve je vratio partizanu.Njegovim igrama partizan je ubacio u kasu par miliona eura.Najboljeg igraca na svetskom prvenstvu za mlade drzati van terena 6 meseci,pljuvati po medijima,pa to nema nigde!!!Najbolje da tih 11 somica ostavi Vuceli,Vazuri i Ilijevu...Tu tvoju sicu kada dobijes od partizana uplati u neku humanitarnu organizaciju..Zbog s***e koja ti je radila o glavi prestao sam da idem na stadion.

Boris

pre 7 godina

A to je valjda ono što je Jovica spominjao ,, Moj sin će se odužiti Partizanu i pokazati ko voli klub " . Šalu na stranu, dečko je zasluzio da mu isplate svaki dinar ugovora, ali njegov otac i menadzer su zasluzni sto je odigrao pola utakmice za pola godine u dresu Benfike.

klaas-jan huntelaar

pre 7 godina

Svake godine ista prica, da li je partizan ili zvezda u pitanju, svejedno je. Roditelji velikih "talenata" zele da prodaju svoje blago i onda ih posle tuze. Smejurija. Lepo staviti u zakon da igraci moraju da budu u klubu bar do 24-e god pa posle neka ide negde ako vredi, inace cemo i u buducnosti gubiti talente poput andrije, markovica, malog lazovica iz zvezde... Kokeza reaguj.

Кривокапић

pre 7 godina

Браво Андија. Однос Партизана према теби је био простачки. Овај дечко је будућност наше репрезентације. Дуг да му се исплати. Шта је то за Вучелића. Пола шлепера цигара.
Све мајбоље Андрија.

srbislav

pre 7 godina

Andrija se ne pita nista, a svi mi (Nislije), koji poznajemo "tatu", nismo iznenadjeni. Posaljite novinara da se raspita o njemu i ostavicete decka na miru.

HanSolo

pre 7 godina

Nema ništa od ovoga.. Nije ni zreo fudbaler on i njegov otac trku za parama.. Bačen talenat.. Veliki timovi ne podnose takve sorte.. Kod njega nema "boriti se za klub".. Samo za sebe i tako če na kraju i biti.. Grejač klupa..

Walter White

pre 7 godina

Ima boga pa nece od njega biti igraca zato sto je otisao na ovakav nacin,svi koji su otisli tako su propali i Pantic i Radonjic pa ce i on ima boga ipak.

bora

pre 7 godina

Velika je sreća da ovaj dečko (sa sve tata Jovicom),nije više u Partizanu!!Daleko im lepa kuća.
Dekretom zabraniti prilazak stadionu!!

only fools and horses

pre 7 godina

Na stranu to što je pptpisano sa Zahavijem, na stranu to što su kod nas lopovi i još okupaciona uprava. Ovaj dečko i njegov otac nisu ispali korektni prema klubu.
Pa šta mislite, i da nije bilo tog ugovora, isto bi postupili. Otac je išao po sistemu, što da Benfika daje pare Partizanu, sačekaćemo da istekne ugovor pa će potpisivati kao slobodan igrač i dobiti mnogo više para.
Ne želimu zlo, nek uspe dečko, stvarno je dragulj, veliki potencijal, ali mene njegovi uspesi neće više radovati.

StafforD

pre 7 godina

Pa da li je moguce, gospodo iz uprave, da necete da isplatite decku 11000 i kusur evra? Da li ste spremni da rizikujete tuzbu zbog sume u visini trecine mesecne plate Nikole Djurdjica, rasnog strelca?
Andrija, tuzi ih, sramota je da jedan takav fudbaler mora na ovaj nacin da trazi svoje pare. Mislili ste da ce vam oprostiti dug? Pa ne treba da vam oprosti, makar mu dugovali 50 dinara.

DMZ

pre 7 godina

Da si imao hrabrosti dosao bi u Zvezdu na leto,svakako si nas a ovako ces izgubiti jedno 18 meseci karijere sve ukupno i vrlo verovatno nikada neces napraviti nesto znacajno.Velika steta,bio je strasan potencijal.

bartolomej

pre 7 godina

covek ima pravo na zasluzen novac..ali da tuzi je vec lose...trebalo bi da ceka novac koji ce mu biti isplacem sigurno kad tad...on u benfiki ima 13.000 evra nedeljno i ovo je za njega sitan novac.

Nemanja

pre 7 godina

Pre bih rekao da je tuzio njegov "menadzer"otac Jovica.....Od 2013 ili 2014 kad se promenilo da svako moze da bude menadzer,od tada fudbal vise nije isti.

El Morisco

pre 7 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- Partizan – Steaua 4:2 ...viđen je najlepši momenat meča, kada je Andrija Živković majstorijom izbacio protivnika, a onda pogodio mrežu gostiju... (http://www.b92.net/news/pics/2015/08/05/165769092955c26f5f340f5677669509_w640.jpg)
- Partizan - AZ 3:2 ...Andrija Živković je sam krenuo u kontru i lako savladao golmana... (http://www.b92.net/news/pics/2015/09/17/201796134955fb27f76a29a002804294_w640.jpg)
- AZ - Partizan 1:2 ...Umaru i Andrija Živković srušili AZ, Partizan blizu 1/16!...
- Augzburg – Partizan 1:3 ... Andrija Živković pokorio Augzburg, Partizan lider grupe!... Junak prve pobede crno-belih u istoriji u Nemačkoj u evrokupovima bio je dvostruki strelac i asistent kod jednog gola Andrija Živković... (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/305659128560d82aedcf8a354208445_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/733245805560d82aef34a4855988664_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/1886932542560d74812b930216720602_w640.jpg)

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

acomurija

pre 7 godina

Pamtim fudbal intenzivno od 1957.
Pamtim stotine prehvaljenih i nestalih igracica: takav je i Zivkovic! Nikada, ni u Partizanu ni bez njega, nece biti ista vise od sumnjivog talenta...
Zivi bili pa videli!

O-Ren Ishii

pre 7 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

Jackson Martinez

pre 7 godina

Odakle pravo licemerima iz uprave, da drže moralne pridike bilo kome a pogotovo našem svetskom prvaku Andriji Živkoviću, koji je proslavio Srbiju širom sveta trijumfom nad Brazilom u finalu Svetskog prvenstva FIFA?
Sem toga Andrija Živković koji je imao samo 19 godina, kada je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

Sheriff Chris Mannix

pre 7 godina

Andrija Živković S.L. Benfica http://media.gettyimages.com/photos/serbias-andrija-zivkovic-celebrates-his-goal-during-the-fifa-under20-picture-id477414598

Jo

pre 7 godina

Kakva divljina, nasi klubovi sebe predstavljaju kao likvidne i solventne, a nikom dugove ne isplacuju, ili bivsi igraci prastaju, ili tuze... Sad ce medijska masina (od komentara, preko placenih tekstova) da krene da bruji kako je Andrija postao to sto jeste zahvaljujuci Partizanu, kako bi on Partizanu trebao da plati itd. Decko je imao potpisan ugovor, zaradjivao je posteno, davao golove, isplatite ga! Pitanje Vucelicu: Da li i ti Vucela prastas svojim duznicima? :D

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Hvala sto pomazes partizanu, kao sto si obecao....nego sto im ne kazes da i te dinare prebace u evre, pa da ti uplate na racun....po 123 ce ti racunati..

Patrik

pre 7 godina

Za sta novac?Jel za to sto si odbio ponudu nekog stranog klub koja je bila na stolu a tata Jovica odbio?Ee neka. ti sada tata Joca da novac.

Novosadjanin

pre 7 godina

Sta su mu sve radili gledajuci samo svoje interese, a predstavljajuci ih kao interese kluba, nije mi ni malo zao.

Ugovor je tu da se postuje, sa OBE strane.

Zoran

pre 7 godina

Tako brate, ni onih 0.16 dinara da im ne opraštaš kad su mogli onako da te pacerski ponizavaju samo zato što nisi hteo da potpisujes nešto što niko normalan ne bi potpisao. Ako ništa drugo bar lisinski iz uprave da ostanu bez para za jedno njihovo zimovanje

Nikola

pre 7 godina

Nadam se da ce naj Wunderkid dobiti novac koji mu se duguje sto pre, zaboraviti uopste za nase klubove i lose stvari koje se ovde dogadjaju. one su prolazne.

chera-bera

pre 7 godina

Ugovor na 4M( ali postoje uslovi kako se realizuje), a ovamo kukanje za sićom. Nešto nije tu logično. A ono što je sigurno vratio je svoju karijeru mnogo unazad, čak bi teško došao i do prvih 11 u našij ligi(PFC, CZ, VOJ).

Takvo vreme došlo...

pre 7 godina

Tužba od 14,000 evra? Treba za topli obrok i socijalno...iako sam bio uz Andriju svo vreme sporenja sa klubom, ovaj put ga ne razumem...ipak ti je taj Partizan dao nešto, uslove , znanje...nemoj da si sitnicar kao oni što su bili...

Joca

pre 7 godina

Dobio 4 miliona evra za potpis a traži 50000 din. Šteta, nikad ovaj momak neće postati igrač. Završiće kao i većina naših talentovanih (bezobraznih) igrača, negde u Rumuniji, Madjarskoj, Javoru..

_misli_svojom_glavom

pre 7 godina

bravo Andrija ! u Benfici imas pola miliona godisnje a ovde ti je zapelo za 11 hiljada eura. Niko ne kaze da to nije posteno zaradjen novac i da to nije mali novac ali brate cemu inacenje kad ste ti i tvoj otac direktni krivci za sve. Ubi vas pohlepa i novac ! zamalo ti otac nije upropastio karijeru..imao si srece koliko si tezak !! pa i ja sam bio fudbaler i oprastao poprilicno velike iznose iako nisam napravio karijeru ni priblizno tvojoj. Ali su mi vrata sada svuda otvorena i na neki nacin mogu sutra i dobiti neku funkciju od tih klubova..nije uvek sve u novcu! umesto da postanes ikona kluba ti se sada blamiras za novac koji je mizeran u odnosu na taj koji sada zaradjujes. Neces ti dobro proci u zivotu ali od srca ti zelim sve najbolje!

Walter White

pre 7 godina

Ima boga pa nece od njega biti igraca zato sto je otisao na ovakav nacin,svi koji su otisli tako su propali i Pantic i Radonjic pa ce i on ima boga ipak.

klaas-jan huntelaar

pre 7 godina

Svake godine ista prica, da li je partizan ili zvezda u pitanju, svejedno je. Roditelji velikih "talenata" zele da prodaju svoje blago i onda ih posle tuze. Smejurija. Lepo staviti u zakon da igraci moraju da budu u klubu bar do 24-e god pa posle neka ide negde ako vredi, inace cemo i u buducnosti gubiti talente poput andrije, markovica, malog lazovica iz zvezde... Kokeza reaguj.

pozdravi tatu i menaĐera

pre 7 godina

I treba da mu se isplate dugovi. Kako mu je karijera krenula nizbrdo trebaće mu svaki dinar uskoro. Pre godinu dana je bio srpski Messi, sada sedi na tribini u Lisabonu i maše peškirom.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Ove budale koje vređaju Andriju Živkovića nemaju tri čiste u glavi!
Andrija je Srbiji doneo svetsku titulu, a Partizanu grupnu fazu Lige Evrope i milione evra, što kroz UEFA bonuse, što kroz prethodni transfer o kome on nije ništa odlučivao!

Andrija Živković je budući seniorski prvak Evrope sa reprezentacijom Srbije i jedna od najvećih legendi u istoriji Jugoslovenskog i Srpskog fudbala!

DMZ

pre 7 godina

Da si imao hrabrosti dosao bi u Zvezdu na leto,svakako si nas a ovako ces izgubiti jedno 18 meseci karijere sve ukupno i vrlo verovatno nikada neces napraviti nesto znacajno.Velika steta,bio je strasan potencijal.

HanSolo

pre 7 godina

Nema ništa od ovoga.. Nije ni zreo fudbaler on i njegov otac trku za parama.. Bačen talenat.. Veliki timovi ne podnose takve sorte.. Kod njega nema "boriti se za klub".. Samo za sebe i tako če na kraju i biti.. Grejač klupa..

bora

pre 7 godina

Velika je sreća da ovaj dečko (sa sve tata Jovicom),nije više u Partizanu!!Daleko im lepa kuća.
Dekretom zabraniti prilazak stadionu!!

za jedan sendvic bi I dete prodali...

pre 7 godina

nemaju 15 k evra za Živkovića a imaju 800 000 evra za Vujoševića? 
prvoga pljuju ,u drugog se kunu. 
i posle tvrde da nisu mutavi?
(nosi fenjer,navija za fener, 30. novembar 2016 14:12)

kapiram ja da je kod vas takva kasa jedna te ista drzavna pa vam svi klubovi koriste isti kes ali decko promasio si sportove I klubove iako su u istom sportskom drustvu

only fools and horses

pre 7 godina

Na stranu to što je pptpisano sa Zahavijem, na stranu to što su kod nas lopovi i još okupaciona uprava. Ovaj dečko i njegov otac nisu ispali korektni prema klubu.
Pa šta mislite, i da nije bilo tog ugovora, isto bi postupili. Otac je išao po sistemu, što da Benfika daje pare Partizanu, sačekaćemo da istekne ugovor pa će potpisivati kao slobodan igrač i dobiti mnogo više para.
Ne želimu zlo, nek uspe dečko, stvarno je dragulj, veliki potencijal, ali mene njegovi uspesi neće više radovati.

Patrik

pre 7 godina

Za sta novac?Jel za to sto si odbio ponudu nekog stranog klub koja je bila na stolu a tata Jovica odbio?Ee neka. ti sada tata Joca da novac.

acomurija

pre 7 godina

Pamtim fudbal intenzivno od 1957.
Pamtim stotine prehvaljenih i nestalih igracica: takav je i Zivkovic! Nikada, ni u Partizanu ni bez njega, nece biti ista vise od sumnjivog talenta...
Zivi bili pa videli!

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

nemaju 15 k evra za Živkovića a imaju 800 000 evra za Vujoševića?
prvoga pljuju ,u drugog se kunu.
i posle tvrde da nisu mutavi?

bartolomej

pre 7 godina

covek ima pravo na zasluzen novac..ali da tuzi je vec lose...trebalo bi da ceka novac koji ce mu biti isplacem sigurno kad tad...on u benfiki ima 13.000 evra nedeljno i ovo je za njega sitan novac.

realan

pre 7 godina

Posteno, zaradio si, uzmi pare. Sve OK, Partizan i treba da plati.

Ali nemoj vise da pricas o svojoj ljubavi prema Partizanu... posle ovoga, malo je degutantno...

A Band Apart

pre 7 godina

Mladi reprezentativci, evropski i svetski prvaci, spremni za A selekciju:
- Miloš Veljković
- Nemanja Maksimović
- Andrija Živković
- Mijat Gaćinović
- Sergej Milinković Savić
- Uroš Đurđević

WakeUpSheeple

pre 7 godina

Andrija Živković da ima obraza ne bi tražio te pare jer zna šta se sve događalo......
(Sreten, 30. novembar 2016 14:28)
Upravo i trazi zbog toga....

Takvo vreme došlo...

pre 7 godina

Tužba od 14,000 evra? Treba za topli obrok i socijalno...iako sam bio uz Andriju svo vreme sporenja sa klubom, ovaj put ga ne razumem...ipak ti je taj Partizan dao nešto, uslove , znanje...nemoj da si sitnicar kao oni što su bili...

Joca

pre 7 godina

Dobio 4 miliona evra za potpis a traži 50000 din. Šteta, nikad ovaj momak neće postati igrač. Završiće kao i većina naših talentovanih (bezobraznih) igrača, negde u Rumuniji, Madjarskoj, Javoru..

oj debeli lade ...

pre 7 godina

udri ih sine....svi kao ti ...pa katanac . I njima i ovima preko plota....pa ispočetka. Da više nema para. Da mutavi nikad ne progovore. Da Bogdanovi nikad ne prodju kapije stadiona. Da ja sa sinovima na miru uživam kako gubimo i pobedjujemo ...

chera-bera

pre 7 godina

Ugovor na 4M( ali postoje uslovi kako se realizuje), a ovamo kukanje za sićom. Nešto nije tu logično. A ono što je sigurno vratio je svoju karijeru mnogo unazad, čak bi teško došao i do prvih 11 u našij ligi(PFC, CZ, VOJ).

sssR

pre 7 godina

Kao covek koji navija za Partizan u potpunosti podrzavam Zivkovica,prvo partizan je sam sebe uvalio i ceo problem,a kao drugo sto bi neko iz uprave stavio tih 11 000 u svoj dzep kad je taj novac decko posteno zaradio .

Marsellus Wallace

pre 7 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- Partizan – Steaua 4:2 ...viđen je najlepši momenat meča, kada je Andrija Živković majstorijom izbacio protivnika, a onda pogodio mrežu gostiju... (http://www.b92.net/news/pics/2015/08/05/165769092955c26f5f340f5677669509_w640.jpg)
- Partizan - AZ 3:2 ...Andrija Živković je sam krenuo u kontru i lako savladao golmana... (http://www.b92.net/news/pics/2015/09/17/201796134955fb27f76a29a002804294_w640.jpg)
- AZ - Partizan 1:2 ...Umaru i Andrija Živković srušili AZ, Partizan blizu 1/16!...
- Augzburg – Partizan 1:3 ... Andrija Živković pokorio Augzburg, Partizan lider grupe!... Junak prve pobede crno-belih u istoriji u Nemačkoj u evrokupovima bio je dvostruki strelac i asistent kod jednog gola Andrija Živković... (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/305659128560d82aedcf8a354208445_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/733245805560d82aef34a4855988664_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/1886932542560d74812b930216720602_w640.jpg)

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

borivoje surdilovic

pre 7 godina

Hvala sto pomazes partizanu, kao sto si obecao....nego sto im ne kazes da i te dinare prebace u evre, pa da ti uplate na racun....po 123 ce ti racunati..

lovac na starlete

pre 7 godina

Na stranu to što je pptpisano sa Zahavijem, na stranu to što su kod nas lopovi i još okupaciona uprava. Ovaj dečko i njegov otac nisu ispali korektni prema klubu.
Pa šta mislite, i da nije bilo tog ugovora, isto bi postupili. Otac je išao po sistemu, što da Benfika daje pare Partizanu, sačekaćemo da istekne ugovor pa će potpisivati kao slobodan igrač i dobiti mnogo više para.
Ne želimu zlo, nek uspe dečko, stvarno je dragulj, veliki potencijal, ali mene njegovi uspesi neće više radovati.
(only fools and horses, 30. novembar 2016 14:40)

Koliko si naivan da ne kažem lud... A koji je tvoj doprinos partizanu? U parama, marketingu ili igrama? Ustvari u bilo čemu? Što svi vi tastatura grobari ne odvojite po pola plate, recimo vas 10.000 date po 150 evra?! Šta je pola tuđe plate, ništa! A milion i po evra bi klubu pomoglo... Misli malo o tome...

maconii

pre 7 godina

ako,uzmi im sve sto ti duguju,do poslednjeg dinara...najboljeg mladog naseg igraca,prvaka sveta,ne samo naseg,jednog od najvecih evropskih talenta su ucenjivali,izbacili iz tima,za rad licnih interesa,medijski torturisali...i izbacili iz forme totalno...samo mi je zao sto taj dug nece iz svog dzepa platiti ti koji su ga zamalo i upropastili,nego ce ici iz kase partizana,i tuzba ce ici partizanu,iako sam zvezdas....sve im naplati!!!

Nemanja

pre 7 godina

Pre bih rekao da je tuzio njegov "menadzer"otac Jovica.....Od 2013 ili 2014 kad se promenilo da svako moze da bude menadzer,od tada fudbal vise nije isti.

srbislav

pre 7 godina

Andrija se ne pita nista, a svi mi (Nislije), koji poznajemo "tatu", nismo iznenadjeni. Posaljite novinara da se raspita o njemu i ostavicete decka na miru.

Analfabeta

pre 7 godina

Meni nije jasno samo zašto nije prihvaćena ponuda od 5.000.000 eur i svega ovog ne bi bilo. Da zlo bude veće dečku kao najboljem igaču nisu dali da igra za prvi tim, a morali su da ga plaćaju. Pa ko je ovde lud? Sada je on kriv što je imao nekoga da ga zaštiti od onoga što se drugima dešava. A u klubu niko nije kriv. Ma nemojte ... Nekada su se ovakve stvari vešti krile od očiju javnosti, ali pošto danas države nema , niko se i ne sekira da će za bilo šta odgovarati. Zato i jesmo tu gde jesmo. Ali većina ne zna da možemo i dublje da padnemo. Jer ovo što nam se dešava je rupa bez dna.

Goran

pre 7 godina

Veliki sam partizanovac ali u potpunosti podrzavam Andriju.Jeste ga partizan stvorio ali sve je vratio partizanu.Njegovim igrama partizan je ubacio u kasu par miliona eura.Najboljeg igraca na svetskom prvenstvu za mlade drzati van terena 6 meseci,pljuvati po medijima,pa to nema nigde!!!Najbolje da tih 11 somica ostavi Vuceli,Vazuri i Ilijevu...Tu tvoju sicu kada dobijes od partizana uplati u neku humanitarnu organizaciju..Zbog s***e koja ti je radila o glavi prestao sam da idem na stadion.

Nenad

pre 7 godina

Odnos prema ovom igraču, dugu prema njemu, prema klubu, ostalim igračima i sportskom sektoru, kao i navijačima se najbolje vidi po ovom isavijanom papiru. Kafanski i oholo, a buzdovani.

Аки

pre 7 godina

Тако и треба. Кад продаш део уговора (Партизан) најталентованијег играча трећој страни због ситних личних интереса појединаца из управе, боље и не заслужујеш. Живковић је само поштовао оно што је у уговору, могу да га блате колико хоће али да плате морају. Уговор стране склапају споразумно, није то морање, молим лепо.

nenad

pre 7 godina

Tiziće i dusko vujosević Kk za svoje pare a sto ne bi zivković koji nije kriv za pogubno ponasanje kriminalaca prema klubu i njemu. Zasto bi on ispastao. Niko od nas ne bi. Sve se ovo i zvezdi desava isti su to ljudi.

Pedja

pre 7 godina

Treba da im uzme i poslednji dinar sto mu duguju i to sa kamatom. Doneo je Partizanu mnoge bodove, uveo ih je u ligu Evrope zahvaljujuci kojoj su zaradili pare i kako je klub postupio prema njemu. Prvo su ga prodali bez njegovog znanja, zatim kad su mogli i da zarade na njegovoj prodaji zadrzali su ga i onda pred kraj ugovora ga ucenjivali. Posto nije pristao na ucenu, prebacili ga u drugi tim. I dok igraci koji nisu u prvom planu ne dolaze na treninge, ne interesuje ih sta se desava, on je do poseldnjeg dana ugovora sve profesionalno obavio bez ijedne primedbe na sikaniranje. I zato: Sve im uzmi.

Dr. Dule

pre 7 godina

I treba da tuži zaslužio je te pare, da to ide klubu pa ajde nego bi otisle u džep lopova tako da bolje njemu odu a i dule je zaslužio svaki dinar i takođe bolje on da uzme nego ulaznice NJEGOVE

ZPG

pre 7 godina

Kad su igrači tužili zvezdu(opravdano)bilo je uzmite im sve bla bla bla...sad kad Zivkovic mozda to planira da uradi idu komentari kako ga nije sramota,ko ga je izmislio...ne radi se o novcu nego o principu...

Rodoljub

pre 7 godina

Koliko vas dušebriznika i navijača je novčano pomoglo Partizan. Sad ćete reći "pa mi nemamo odakle". Dečko je pošteno zaradio i treba pošteno da mu se plati. A kad bude hteo da pokloni, on će iz svog džepa izvaditi i pokloniti. Kome i koliko on to neka odluči. Svi ste heroji na papiru.

Sheriff Chris Mannix

pre 7 godina

Andrija Živković S.L. Benfica http://media.gettyimages.com/photos/serbias-andrija-zivkovic-celebrates-his-goal-during-the-fifa-under20-picture-id477414598

El Morisco

pre 7 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- Partizan – Steaua 4:2 ...viđen je najlepši momenat meča, kada je Andrija Živković majstorijom izbacio protivnika, a onda pogodio mrežu gostiju... (http://www.b92.net/news/pics/2015/08/05/165769092955c26f5f340f5677669509_w640.jpg)
- Partizan - AZ 3:2 ...Andrija Živković je sam krenuo u kontru i lako savladao golmana... (http://www.b92.net/news/pics/2015/09/17/201796134955fb27f76a29a002804294_w640.jpg)
- AZ - Partizan 1:2 ...Umaru i Andrija Živković srušili AZ, Partizan blizu 1/16!...
- Augzburg – Partizan 1:3 ... Andrija Živković pokorio Augzburg, Partizan lider grupe!... Junak prve pobede crno-belih u istoriji u Nemačkoj u evrokupovima bio je dvostruki strelac i asistent kod jednog gola Andrija Živković... (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/305659128560d82aedcf8a354208445_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/733245805560d82aef34a4855988664_w640.jpg) (http://www.b92.net/news/pics/2015/10/01/1886932542560d74812b930216720602_w640.jpg)

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

O-Ren Ishii

pre 7 godina

Andrija Živković je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

- P O D R Š K A – A N D R I J I – Ž I V K O V I Ć U -

Jackson Martinez

pre 7 godina

Odakle pravo licemerima iz uprave, da drže moralne pridike bilo kome a pogotovo našem svetskom prvaku Andriji Živkoviću, koji je proslavio Srbiju širom sveta trijumfom nad Brazilom u finalu Svetskog prvenstva FIFA?
Sem toga Andrija Živković koji je imao samo 19 godina, kada je briljantnim igrama u odlučujućim mečevima direktno doprineo da FK Partizan ostvari enormne prihode od UEFA!
Radi se o sumi > €7m!

Кривокапић

pre 7 godina

Браво Андија. Однос Партизана према теби је био простачки. Овај дечко је будућност наше репрезентације. Дуг да му се исплати. Шта је то за Вучелића. Пола шлепера цигара.
Све мајбоље Андрија.

Boris

pre 7 godina

A to je valjda ono što je Jovica spominjao ,, Moj sin će se odužiti Partizanu i pokazati ko voli klub " . Šalu na stranu, dečko je zasluzio da mu isplate svaki dinar ugovora, ali njegov otac i menadzer su zasluzni sto je odigrao pola utakmice za pola godine u dresu Benfike.

StafforD

pre 7 godina

Pa da li je moguce, gospodo iz uprave, da necete da isplatite decku 11000 i kusur evra? Da li ste spremni da rizikujete tuzbu zbog sume u visini trecine mesecne plate Nikole Djurdjica, rasnog strelca?
Andrija, tuzi ih, sramota je da jedan takav fudbaler mora na ovaj nacin da trazi svoje pare. Mislili ste da ce vam oprostiti dug? Pa ne treba da vam oprosti, makar mu dugovali 50 dinara.

fergi

pre 7 godina

zelim samo da mi neko odgovori. zasto se prave ugovori ako neko ne ispostuje ugovor? onda na rec?? ako nije na rec onda je tu ugovor. ovde se ne radi o tome koliko andrija zaradjuje u benfici i da li ima para ili ne. kako to nekima nije jasno? svaka drzava bi propala da se ovako radi. da li to mozete da zamislite u engleskoj ili nemackoj? da li bi navijaci tamo pljuvali po igracu koji tuzi klub jer ga ovaj nije isplatio? i sve ovo nema veze da li neko voli svoj klub ili ne. to je profesionalizam i tako moraju svi da se ponasaju. toliko smo jadni i toliko smo pali nisko da igrac oprasta pare klubu? a kada igrac napravi nesto lose onda ga klub finansijski kaznjava? znaci to moze a kada treba da platis po ugovoru, nista. to nije u redu, igrac ima para, voli svoj klub?? strasno...

Novosadjanin

pre 7 godina

Sta su mu sve radili gledajuci samo svoje interese, a predstavljajuci ih kao interese kluba, nije mi ni malo zao.

Ugovor je tu da se postuje, sa OBE strane.

Zoran

pre 7 godina

Tako brate, ni onih 0.16 dinara da im ne opraštaš kad su mogli onako da te pacerski ponizavaju samo zato što nisi hteo da potpisujes nešto što niko normalan ne bi potpisao. Ako ništa drugo bar lisinski iz uprave da ostanu bez para za jedno njihovo zimovanje

Nikola

pre 7 godina

Nadam se da ce naj Wunderkid dobiti novac koji mu se duguje sto pre, zaboraviti uopste za nase klubove i lose stvari koje se ovde dogadjaju. one su prolazne.

Jo

pre 7 godina

Kakva divljina, nasi klubovi sebe predstavljaju kao likvidne i solventne, a nikom dugove ne isplacuju, ili bivsi igraci prastaju, ili tuze... Sad ce medijska masina (od komentara, preko placenih tekstova) da krene da bruji kako je Andrija postao to sto jeste zahvaljujuci Partizanu, kako bi on Partizanu trebao da plati itd. Decko je imao potpisan ugovor, zaradjivao je posteno, davao golove, isplatite ga! Pitanje Vucelicu: Da li i ti Vucela prastas svojim duznicima? :D