Utorak, 29.11.2016.

08:55

Frapantni Rasel Vestbruk, Voriorsi nastavljaju

Prethodnu noć u NBA ligi ponovo je obeležio neverovatni Rasel Vestbruk upisavši novi tripl-dabl, osmi u sezoni, a treći uzastopni.

Izvor:

Frapantni Rasel Vestbruk, Voriorsi nastavljaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

ZAN ZAK KLEMON

pre 7 godina

Covjek ne ispusta loptu iz ruku puca iz nemogucih pozicija cak i kada ne vidi kos, umjesto da doda ide po svaku cjenu da poentira sto najbolje govori podatak da je popio najvise rampi u ligi, procenti suta mizerija(30%), a asistencije djeli zato sto vija tripl dabl, on je dobar igrac sa fantasticnim fizikalijama ali ovo sto radi je pretjerivanje, kad bi se malo vise posvetio ekipi u smislu manjeg broja suteva, a da vise dodaje loptu saigracima koji nerjetko ostaju sami zbog udvajanja na njemu, siguran sam da bi OKC imala mnogo vise pobjeda nego sto ce imati na kraju sezone

paspalj chandler

pre 7 godina

Evo vam jedne statistike, od 107 poena Oklahome po utakmici Russell daje 30, 9 i kreira 25, 8 asistencijama. Westbrook ima 21 potencijalnu asistenciju po utakmici, potencijalna asistencija je dodavanje koje se zavrsava promasajem. Zanimljivo u krajnjem slucaju.

Vince Carter

pre 7 godina

Posto stalno bacate pogled na promasene suteve,znate li koliko tih promasenih suteva postanu ofanzivni skokovi,tako da onaj ko se usudi da sutne i promasi nekad pomogne ekipu. Google ako mislis da se titule osvajaju trojkama proveri koliko ih imaju nesevi finix sansi koji su isto tako igrali senzacionalno..neki timovi sa vise od dve zvezde nisu ni osvajali titule a da bi video da li si u pravu moras da sacekas kraj sezone.

app

pre 7 godina

Komentari tipa 'lako je to kada uzme 40 suteva svaku utakmicu' nemaju smisla. Znaci ti sutevi mu pomazu da dodje do 15 skokova i asistencija? Naucite da cenite istorijsku sezonu koju Russ igra.

Steph

pre 7 godina

I penaldo na utakmici sutne 20 puta a nekad i ne postigne gol, iz svih pozicija sutira samo da bi dao gol, tako i ovaj, pa i ha bi imao njegovu statistiku.

google

pre 7 godina

@Rico Suave

Dragic je najpoznatiji po tome sto igra uzasno nestalno, odigra jednu bas dobru utakmicu ili par u nizu, pa ga nema na narednih tri i tako vec godinama. Pre neku sezonu u Finiksu je imao oko 20 poena po utakmici na nivou sezone, ali te godine njihov napad se bukvalno samo i vrteo oko njega, inace je on na oko 10-12 poena + 6 ast po sezoni igrac - dobar, ali nije fransizni, a ni elitni jer mu fali kontinuitet.

Ove sezone kao retko koje imamo eksploziju neverovatnih individualnih partija, uzivajmo u nastavku. Samo da Butler ostane na ovom ludackom ucinku do kraja, pa da vidimo moze li nesto na istoku protiv Lebrona. Pojavljuju se igraci koji ako ovako nastave mogu svom timu bukvalno sami da donesu 10-15 pobeda vise na nivou sezone, sto je FRAPANTNO:))

đura krojač

pre 7 godina

Demius,
upravo je Šreder (nemački reprezentativac), preuzeo ulogu Džefri Tiga i radi to odlično. Plej-šuter, novog doba, oko 185 visine, solidnog procenta, četrdesetak posto.Atlanta trenutno gubi gostujući po Zapadu.
Voleo bih da ih vidim u play-off-u, a da li su za nešto više...

tapirus

pre 7 godina

Zalosno je sta vi radite i cime se bavite.Podcenjujete covekove tripl dablove samo zbog procenta suta????Ok,los je procenat,ali kakve veze on ima sa ovim skokovima i asistencijama???MVP bez dileme za sad,samo vi to ne zelite ili necete da vidite.Sto se procenta tice,da,losi su,kao i uostalom Kobijevi,pa nikad niko se nije hvatao za taj procenat koliko znam,silovao je i silovao.E sad,pogadjao je kad je bilo najpotrebnije nema sta,ali on je covek sa najvise promasenih suteva u istoriji NBA lige,tako da ova prica oko Rasela ne pije vodu.A i vecinu suteva promasi kad ostali ne znaju sta ce sa loptop,pa ajde da je damo Raselu.Ekipa polu kosarkasa gde samo Oladipo i Adams nesto znaju,ne racunajuci Rasela!
Rasel the zver!

El Greko

pre 7 godina

Razocaran sam igrom Karmela, nije on kalibar igraca koji moze na plecima da nosi tim do titule. Uzima suteve precesto sa poludistance, siluje, umrtvi ekipu time. Hornacek cijelu trecu cetvrtinu skoro drzi na klupi Porzingisa, koji je ubedjivo najbolji igrac Niksa, i on i Entoni mi nisu duo neki uopste, ovaj bucko ne umije da ga eksplatise, vec kao sto rekoh uzme loptu, ono njegovo spusti glavu i rukama rotira loptu iznad nje do besvjesti.
Rasel slican primjer ali za razliku od Karmela bucmastog, on ima makar energiju vecu i prodorniji je. Ali pri kraju poluvremena na silu je jurio tripl dabl, dodavao lopte i razmicao igrace, centre, kako bi dosao do skoka.
Sve u svemu Lebron je kefalo za sve njih skoro.

mr.M

pre 7 godina

E ovako gledao sam sinoc Nikse protiv Oklahome. Niksi u posledjih 20 godina dovode neke igrace i daju im astronomsku platu,setimo se samo Zeka Rendolfa koji sada igra za Menfis bio je u jednom trenutku najplaceniji kosarkas NBA lige i tako jos po neki. Cinjenica da su da Derikom Rouzom napravili veliki pomak ali dok se ne budu otarasili najvece kosarkaske prevare u istoriji Karmela Entonija nikad nece osvojiti nista. Brendon Dzenings mu sedi na klupu i sluzi samo kao asistent? A neki prvi put cujem u zivotu Kortni Li mu igra? Pa taj Dzenings im je ubacio prosle sezone 55 poena!To su neke trenerske odluke koje nikad necu da shvatim a isto i u fudbalu Dzesi Lingard klasicna truba npr iz Junajteda igra a Runi mu sedi na klupu ili onaj Mihtarijan. Zasto moze jednostavno kad mora komplikovano. pozdav !

Svaka cAST

pre 7 godina

Za fantasticne brojke ,al on ne razume igru nikako .Nije problem toliko njegov sut i ispucavanje u regularnom delu sezone ,vec u plej ofu .Vestbruk misli da ce da resi svaki problem na terenu svojim atletskim sposobnostima i srcanoscu sto je nemoguce .Ako se ekipa nadje u zaostatku il problemu on ne zna da prilagodi svoju igru .Otuda i veliki broj izgubljenih lopti koje ima sto je katastrofa za igraca na njegovoj poziciji .On nece moci ovako dugo ,doci ce do umora a sut ce mu jos pasti ,dal ce tad znati da se prilagodi situaciji i da nadje najbolji nacin da ekipa sto vise profitira .

Jaran

pre 7 godina

Frapantna je cinjenica da ljudi u komentarima zaboravljaju da Vestbruk ima EL tim uz sebe... MVP 2017, zeleli vi to ili ne, pomirite se sa tim!

Ajzeja Tomas je cudan igrac, moze sutra da sutne 8/8 za 3 poena i vec naredni mec 0/8... Ali mnog volim tog momka, zbog imena (zna se kakav je Ajzeja Tomas bio igrac) i zbog cinjenice da je u NBA stigao kao 60. pik!

Matori... Tig je u Indijani hahaha :)

oo

pre 7 godina

@mr.m Kortni Li je 5x korisniji igrac od Dzeningsa klovna. To sto nisi cuo za njega, govori koliko pratis nba, a inace Dzenings je 55 poena dao 2009e kad je bio ruki!

Tolle

pre 7 godina

Ajde teo stigni dragićeve brojke u nba... Hahaha
(Tolle, 29. novembar 2016 09:11)

Čemu ovoliki minusi konjanici? Ako Dragić ima 27p i 17as onda bi najbolji igrač univerzuma imao minimum 50p i 40as po utakmici... Slično kao što radi bobinator 40p i 30sk po utakmici... Hahaha

axo

pre 7 godina

Šteta što za Houkse nije igrao njihov najbolji igrač Džef Tig, jer bio ovo 100% otišlo i u produžedtke. (Demius, 29. novembar 2016 10:12)

Vidi se koliko stvarno pratiš NBA, Teague igra za Indijanu. Sportski pozdrav.

GM

pre 7 godina

Procenat suta iz igre 9/23 i 7 izgubljenih lopti mozda nije toliko frapantno, ali je lose... Verovatno bi slicno ima da igra recimo i levom rukom.

daj loptu, igracu sam

pre 7 godina

Kao sto neko rece pre par dana ovde u komentarima, Vestbruk je totalno obesmislio tripl-dabl. 30% sut je stvarno frapantno. Ovu su pobedili, ali koliko puta je ove godine nabio sebi statistiku a tim izgubio? Trebalo bi uvesti pravilo da tripl-dabl vazi samo ako tim pobedi.

JeRemija

pre 7 godina

@bravo robovi, budite poslusne ovcice
Trebao si ti biti taj dečko i trčati za loptom i zarađivati milione. Na taj način bi nesumnjivo stekao finansijsku nezavisnost čime bi se otvorila mogućnost da nesebičnim delovanjem promeniš živote najugroženijima.
Nemoj se nervirati bezveze, niti nazivati ljude robovima i ovčicama. Sport je zabava, uostalom kao film i muzika ali te niko ne udara po ušima da ih pratiš.

Kari

pre 7 godina

Ne shvatam ljude koji osudjuju vestbrukov procenat suta, covek igra sam donosi rezultate u i dok god bude oklahoma pobedjivala zasluge su njegove

Vince Carter

pre 7 godina

Po meni gsw uopste nije jaci od klivlenda i cini mi se dace da im legnu bas ovakvi,eto gsw bi najverovatnije dobio klivlend prosle sezone jos ubedljivije sa lavom i irvingom da se nije bogut povredio i green bio suspendovan a sada klivlend igra rastereceno,ako je james bolji od duranta,kari i daje bolji od irvinga dzabe kad irving preko njega moze da radi sta hoce,sve sto thompson pogodi,pogodice i love na drugoj strani,gsw ima i greena spolja ali koji vise ne moze da uzima toliko suteva a klivlend ima fraja,iguadala i livingston,shumpert i j.r smith itd.

petarczv

pre 7 godina

Noćas su igrali najbolji napad(GSW)i najbolja odbrana NBA (Atlanta).A to je i jedini tim koji je ove godine dobio komletni Klivlend.Šta reći nego utakmica za košarkaške sladokusce.Šteta što za Houkse nije igrao njihov najbolji igrač Džef Tig, jer bio ovo 100% otišlo i u produžedtke.Pljuštale su rampe na obe strane i Stefici, ali i Hauardu. Na kraju presudile dve banane Drejmonda Grina na ulaze pod koš Šrudera i Bejzmora u poslednjem minutu utakmice.
(Demius, 29. novembar 2016 10:12)

Nije mogo tig igrao preksinoc za indijanu...

Tolle

pre 7 godina

Ajde teo stigni dragićeve brojke u nba... Hahaha 
(Tolle, 29. novembar 2016 09:11) 

neka stigne ovaj njegove u EL
(Banja ti je to, 29. novembar 2016 10:30)

Jake brojke i jaka liga... Hahahaha

julin

pre 7 godina

Jedno je kad napravis tripldabl slucajno, igras pa se desi. Sasvim drugo je kad juris tripldabl. Ja jos nisam video da neko juri tripldabl kao Westbrook.

google

pre 7 godina

@Vince Carter

Ahahahaha, koja matematika, mozes i jos dve lopte da ubacis u racun i boju dresova kao Aca informacija, pa da bude sve jos besmislenije;)
Ti si to postavio kao racunovodja u firmi, crtu po sredini, pa sa jedne strane imas ulaz, a sa druge izlaz - za ovo prvi put cujem od kada pratim kosarku.
Salim se malo, ti matchup-i jedan na jedan zaista nemaju puno smisla, a i pocetak sezone je pa se nista ne zna o nekoj tamo formi za par meseci. Bukvalno nista ne znaci to sto si napisao u ovom trenutku, a i samo si onako odokativno nabacao neke podatke. Kao kada bih ja rekao, a mnogo je blize istini, niko u ligi ne moze da da po utakmici vise trojki od GSWa sto automatski znaci da niko tokom jedne utakmice ne moze da ih prestigne po broju poena iz cega proizilazi da ih niko ne moze pobediti do kraja.

Probajte ljudi malo smislenije da postavljate te projekcije, u bar nekakvom realnom kontekstu.

Beljo

pre 7 godina

Dobio covjek utakmicu.
Procenat suta nizi jer je preuzeo odgovornost u finisu sa dosta suteva i svaki put bio pod nekim kontaktom. Da nije, imao bi oko 50%.

JeRemija

pre 7 godina

Mnogi se neće složiti sa mnom, ali ako povrede zaobiđu Voriorse mislim da imaju 85% šanse da osvoje titulu. Klivlendu dajem 10% a svi ostali zajedno 5%!
GS je toliko prejak da me ne bi čudilo da obore prošlosezonski rekord u broju pobeda.

JimBeam

pre 7 godina

@UK
GSW nije veštački ni iz čega napravljen: prsten i dominaciju su doneli momci koji su bili preskočeni na draftu ili otpisani kao limitirani od drugih timova zbog visine(Kari), povreda (Bogut, opet Kari), lošije odbrane (Klej) ili šuta (Igoudala, Grin). Jedini igrač u koga su uložili novac je Li, a on je tu bio još i najslabija karika. Takav tim je građen polako, prvo je Mark Dzekson radio sjajan posao, a zatim je nastavio Ker. U međuvremenu su neki otišli, a ostali su svi uzeli manji novac kako bi doveli još nekoga ko će doneti dodatnu vrednost: Durenta. Staviti ovaj tim u isti koš sa nekim Hitom gde je veliki sponzor odlučio da uklopi tri mega zvezde u jedan tim ili Lejkersi koji su doveli Gasola za kamion drva, je suludo i nefer prema tim momcima.

Demius

pre 7 godina

Noćas su igrali najbolji napad(GSW)i najbolja odbrana NBA (Atlanta).A to je i jedini tim koji je ove godine dobio komletni Klivlend.Šta reći nego utakmica za košarkaške sladokusce.Šteta što za Houkse nije igrao njihov najbolji igrač Džef Tig, jer bio ovo 100% otišlo i u produžedtke.Pljuštale su rampe na obe strane i Stefici, ali i Hauardu. Na kraju presudile dve banane Drejmonda Grina na ulaze pod koš Šrudera i Bejzmora u poslednjem minutu utakmice.

Jay

pre 7 godina

@uk

Pa bas to sto si napisao bi trebao da bude razlog da volis GS, ili u suprotnom nba pratis od kako su oni sampioni.
GS je godinama bio tim "iz sredine-dna" koji je imao pricu ali rezultate nikada. Uvek su bili simpaticni, sa igracima tima Malin, Hardvej, Bajron Dejvis, Dzejson Ricardson... al vrlo retko u plej ofu.
E onda su kroz draft napravili ekipu, bez najvisih pikova, Karija su uzeli sa 6-7 pozicije kad su ispred njega otisli Rubio i Dzoni Flin, Tompsona su uzeli ispod desete pozicije, Grina u drugoj rundi, Barnsa koji je igrao u sampionskom timu sa takođe na draftu pokupili. To se u danasnjoj nba retko desava.
I tako kroz draft jedna takva ekipa niotkuda postane sampion ( pred pocetak te sezone niko nije ni pomisljao da ce oni biti prvaci) pa ima li sta slicnije tome sto si naveo da bas volis?
Kada su izgubili finale pruzila im se prilika da dovedu igraca tipa Durant koji se bukvalno idealno uklapa u njihov sistem igre i naravno da su ga doveli. To je jedini superstar koji je dosao sa strane, svi ostali su draftovani kao sumnjivi a postali zvezde u samom timu, to mora da se poštuje.

Rico Suave

pre 7 godina

18 skokova, 14 asistencija?! 27 poena Vestbruka je ovde najmanje bitno. Dragić takođe redovno cepa dvocifrene iznose u poenima i asistencijama. Šta jedu i piju ovi bekovi u NBA???

Naš Teo je vrhunski igrač ali neka se drži Evrope gde je najbolji...

Beljo

pre 7 godina

A Ajzeja Tomas je 7-23 sutirao sinoc. I bio najefikasniji igrac susreta, u dobrani los, tek par asistencija... Ne vidim da se pljuje na ovom portalu.

bravo robovi,budite poslusne ovce

pre 7 godina

Profesionalni sportisti su obicni majmuni kapitalizma.Primaju ogromne pare da zaglupljuju narod koji je ionako po svojoj prirodi glup.Milijarde ljudi na zemlji je gladno,a tamo neki decko trci za loptom i ima milione,stvarno je ovaj svet divno mesto.

Luckyone

pre 7 godina

Svaka cast Raselu vakve brijke niko nije imao od O.Robertsona ali sut sa distance katasttofa Moje skromno misljenje do sada MVP trka prvi Harden za nijansu ispred Durenta i Rasela

bbr

pre 7 godina

klasicni Vestrbuk,tripl dabl,sut iz igre 35%,sa jedne strane ocaj zivi od suta,kao i u 90% utakmica kod njega a sa druge strane,da li je vazno uopste kad on dovede svoju veoma mrsavu ekipu do pobede u gostima pored poprilicno dobrog protivnika.

UK

pre 7 godina

Ne mogu da svarim ovaj GSW. Ali to je samo zato što u sportu nikada nisam mogao da se priklonim najboljima. Uvek su mi bili privlačniji timovi sa sredine-dna tabele ali koji su inali neku "priču". I onda kad takav neki tim dodje do vrha, osećaj je 100 puta bolji od onog koji imaju navijači tima za koji se zna da će imati 70+ pobeda, zagarantovano finale LŠ u fudbalu itd. NYK, LAL, Boston, SAS...timovi koji su specifični. Dva razloga zašto nisam navijao za LAL nikada...(dominantni i Sakramento). Ali evo, počinju novu neku priču, slavna istorija, loše sezone, i meni su postali dragi i počeću da ih pratim. Tako pratim i NYK, pa se nerviraš kad ne mogu da se sastave, nadaš kao ove sezone, a onda...raduješ kad dodju na vrh.

barbadjole

pre 7 godina

(UK, 29. novembar 2016 09:18)
Pa GSW i jeste bio takav tim koji je krenuo sa dna pa napravio ekipu za titulu. E sad ovo sto je dosao Durant to je druga prica. Ubili draz kosarke.

Daa

pre 7 godina

Ne razumem raspravke izmedju GSW, Klivlenda Lebrona, Durenta itd... Ima i drugih igraca u NBA. Ja licno volim vise one "Big Man" sto se kaze kao npr Kazins, Davis u buduce nadam se i Tauns, Embid, Porzingis ovi klasicni suteri koji se deru igracima da se sklone da bi dosli do skoka su smorili.

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Pa i da sutira 20 %, a ne 40%+ iz igre, uz ove brojke treba se diviti coveku, sta sve postize, setite se MJ, MedIka, Lerija, ovo je u rangu igre sto su oni igrali, ne kazem da je bolji, niko nikad nece Biti bolji od Njegovog leteceg visocanstva, ali da je fenomenalno, jeste.

MajstorVlado

pre 7 godina

Posle onakve povrede Rasela koju su imali mnogi igraci i nikad se nisu vratili na stari nivo...on grize, jede parket, samelje igraca koji mu se postavi ispred i zajedno ga sa loptom zakuca u kos. Sta dalje reci za ovakvu atletu sem da je ZVER. Ljudi bzv je pricati, ptice iznad njegove dvorane gledaju i znaju da je najjaca atleta i dominantna figura na terenu. Dovidjenja i prijatno

Boston

pre 7 godina

Filadelfija ce opet biti medju najgorima i opet ce biti jakih pikova za njih... Ma daj bre ovo nije humano, vise nisu smesni, nego su postali zalosni i odbojni.

Мiloш

pre 7 godina

Сад би Оклахома требала да доведе неког врхунског играча да испрати Вестбрука, нпр. оног високог из GSW, што им је ове сезоне дошао и што се неће нешто наиграти поред Карија, Клеја и Грина. То би био потез!

Cutinho

pre 7 godina

Sad ce nasi strucnjaci da raspisu kako je Rasel siledzija, kako divlja i td...

Ceo svet se divi coveku koji igra nenormalno!!!!

Bravo care nek te Bog pozivi i neka te povrede zaobidju, i samo nastavi!!!!

POzdrav

bobinator

pre 7 godina

https://pbs.twimg.com/media/CyMD3Z5WgAAV8r1.jpg:large

Slika od pre dve utakmice ali poenta ostaje. Pogledajte broj poseda po mecu. Westbrook radi istu stvar kao Oskar sa 25.4 poseda manje. Zato je ovo mnogo impresivnije sta radi RW0. A kada bi timovi danas imali 125 poseda po mecu sada bismo imali 3 igraca koji ove sezone imaju u proseku tripld-dabl: Westbrook, Harden i Lebron.

A.Davis

pre 7 godina

Koliko je proslogodisnja generacija sa drafta bila dobra toliko je ova losa. Apsolutno se jos niko nije istakao, naravno jos nismo videli Simonsa za njega ne mogu da gresim dusu. Ima mnogo igraca sa proslogodisnjeg drafta koji imaju Ol Star potencijal. Tauns, Rasel, Porzingis, Booker, Turner pa cak i Mudiej koji mora da smanji divljenje i popravi sut. Mozda se ovo sto sam napisao nikoga ne tice, ali realno pogledajte igrace iz predhodnog drafta i zaista veliki broj njih se pokazao. Iz ove jos niko sto ne znaci da nece. Pozz

Cutinho

pre 7 godina

Sad ce nasi strucnjaci da raspisu kako je Rasel siledzija, kako divlja i td...

Ceo svet se divi coveku koji igra nenormalno!!!!

Bravo care nek te Bog pozivi i neka te povrede zaobidju, i samo nastavi!!!!

POzdrav

Jay

pre 7 godina

@uk

Pa bas to sto si napisao bi trebao da bude razlog da volis GS, ili u suprotnom nba pratis od kako su oni sampioni.
GS je godinama bio tim "iz sredine-dna" koji je imao pricu ali rezultate nikada. Uvek su bili simpaticni, sa igracima tima Malin, Hardvej, Bajron Dejvis, Dzejson Ricardson... al vrlo retko u plej ofu.
E onda su kroz draft napravili ekipu, bez najvisih pikova, Karija su uzeli sa 6-7 pozicije kad su ispred njega otisli Rubio i Dzoni Flin, Tompsona su uzeli ispod desete pozicije, Grina u drugoj rundi, Barnsa koji je igrao u sampionskom timu sa takođe na draftu pokupili. To se u danasnjoj nba retko desava.
I tako kroz draft jedna takva ekipa niotkuda postane sampion ( pred pocetak te sezone niko nije ni pomisljao da ce oni biti prvaci) pa ima li sta slicnije tome sto si naveo da bas volis?
Kada su izgubili finale pruzila im se prilika da dovedu igraca tipa Durant koji se bukvalno idealno uklapa u njihov sistem igre i naravno da su ga doveli. To je jedini superstar koji je dosao sa strane, svi ostali su draftovani kao sumnjivi a postali zvezde u samom timu, to mora da se poštuje.

JimBeam

pre 7 godina

@UK
GSW nije veštački ni iz čega napravljen: prsten i dominaciju su doneli momci koji su bili preskočeni na draftu ili otpisani kao limitirani od drugih timova zbog visine(Kari), povreda (Bogut, opet Kari), lošije odbrane (Klej) ili šuta (Igoudala, Grin). Jedini igrač u koga su uložili novac je Li, a on je tu bio još i najslabija karika. Takav tim je građen polako, prvo je Mark Dzekson radio sjajan posao, a zatim je nastavio Ker. U međuvremenu su neki otišli, a ostali su svi uzeli manji novac kako bi doveli još nekoga ko će doneti dodatnu vrednost: Durenta. Staviti ovaj tim u isti koš sa nekim Hitom gde je veliki sponzor odlučio da uklopi tri mega zvezde u jedan tim ili Lejkersi koji su doveli Gasola za kamion drva, je suludo i nefer prema tim momcima.

UK

pre 7 godina

Ne mogu da svarim ovaj GSW. Ali to je samo zato što u sportu nikada nisam mogao da se priklonim najboljima. Uvek su mi bili privlačniji timovi sa sredine-dna tabele ali koji su inali neku "priču". I onda kad takav neki tim dodje do vrha, osećaj je 100 puta bolji od onog koji imaju navijači tima za koji se zna da će imati 70+ pobeda, zagarantovano finale LŠ u fudbalu itd. NYK, LAL, Boston, SAS...timovi koji su specifični. Dva razloga zašto nisam navijao za LAL nikada...(dominantni i Sakramento). Ali evo, počinju novu neku priču, slavna istorija, loše sezone, i meni su postali dragi i počeću da ih pratim. Tako pratim i NYK, pa se nerviraš kad ne mogu da se sastave, nadaš kao ove sezone, a onda...raduješ kad dodju na vrh.

Kari

pre 7 godina

Ne shvatam ljude koji osudjuju vestbrukov procenat suta, covek igra sam donosi rezultate u i dok god bude oklahoma pobedjivala zasluge su njegove

MajstorVlado

pre 7 godina

Posle onakve povrede Rasela koju su imali mnogi igraci i nikad se nisu vratili na stari nivo...on grize, jede parket, samelje igraca koji mu se postavi ispred i zajedno ga sa loptom zakuca u kos. Sta dalje reci za ovakvu atletu sem da je ZVER. Ljudi bzv je pricati, ptice iznad njegove dvorane gledaju i znaju da je najjaca atleta i dominantna figura na terenu. Dovidjenja i prijatno

El Greko

pre 7 godina

Razocaran sam igrom Karmela, nije on kalibar igraca koji moze na plecima da nosi tim do titule. Uzima suteve precesto sa poludistance, siluje, umrtvi ekipu time. Hornacek cijelu trecu cetvrtinu skoro drzi na klupi Porzingisa, koji je ubedjivo najbolji igrac Niksa, i on i Entoni mi nisu duo neki uopste, ovaj bucko ne umije da ga eksplatise, vec kao sto rekoh uzme loptu, ono njegovo spusti glavu i rukama rotira loptu iznad nje do besvjesti.
Rasel slican primjer ali za razliku od Karmela bucmastog, on ima makar energiju vecu i prodorniji je. Ali pri kraju poluvremena na silu je jurio tripl dabl, dodavao lopte i razmicao igrace, centre, kako bi dosao do skoka.
Sve u svemu Lebron je kefalo za sve njih skoro.

petarczv

pre 7 godina

Noćas su igrali najbolji napad(GSW)i najbolja odbrana NBA (Atlanta).A to je i jedini tim koji je ove godine dobio komletni Klivlend.Šta reći nego utakmica za košarkaške sladokusce.Šteta što za Houkse nije igrao njihov najbolji igrač Džef Tig, jer bio ovo 100% otišlo i u produžedtke.Pljuštale su rampe na obe strane i Stefici, ali i Hauardu. Na kraju presudile dve banane Drejmonda Grina na ulaze pod koš Šrudera i Bejzmora u poslednjem minutu utakmice.
(Demius, 29. novembar 2016 10:12)

Nije mogo tig igrao preksinoc za indijanu...

Boston

pre 7 godina

Filadelfija ce opet biti medju najgorima i opet ce biti jakih pikova za njih... Ma daj bre ovo nije humano, vise nisu smesni, nego su postali zalosni i odbojni.

tapirus

pre 7 godina

Zalosno je sta vi radite i cime se bavite.Podcenjujete covekove tripl dablove samo zbog procenta suta????Ok,los je procenat,ali kakve veze on ima sa ovim skokovima i asistencijama???MVP bez dileme za sad,samo vi to ne zelite ili necete da vidite.Sto se procenta tice,da,losi su,kao i uostalom Kobijevi,pa nikad niko se nije hvatao za taj procenat koliko znam,silovao je i silovao.E sad,pogadjao je kad je bilo najpotrebnije nema sta,ali on je covek sa najvise promasenih suteva u istoriji NBA lige,tako da ova prica oko Rasela ne pije vodu.A i vecinu suteva promasi kad ostali ne znaju sta ce sa loptop,pa ajde da je damo Raselu.Ekipa polu kosarkasa gde samo Oladipo i Adams nesto znaju,ne racunajuci Rasela!
Rasel the zver!

A.Davis

pre 7 godina

Koliko je proslogodisnja generacija sa drafta bila dobra toliko je ova losa. Apsolutno se jos niko nije istakao, naravno jos nismo videli Simonsa za njega ne mogu da gresim dusu. Ima mnogo igraca sa proslogodisnjeg drafta koji imaju Ol Star potencijal. Tauns, Rasel, Porzingis, Booker, Turner pa cak i Mudiej koji mora da smanji divljenje i popravi sut. Mozda se ovo sto sam napisao nikoga ne tice, ali realno pogledajte igrace iz predhodnog drafta i zaista veliki broj njih se pokazao. Iz ove jos niko sto ne znaci da nece. Pozz

axo

pre 7 godina

Šteta što za Houkse nije igrao njihov najbolji igrač Džef Tig, jer bio ovo 100% otišlo i u produžedtke. (Demius, 29. novembar 2016 10:12)

Vidi se koliko stvarno pratiš NBA, Teague igra za Indijanu. Sportski pozdrav.

Beljo

pre 7 godina

A Ajzeja Tomas je 7-23 sutirao sinoc. I bio najefikasniji igrac susreta, u dobrani los, tek par asistencija... Ne vidim da se pljuje na ovom portalu.

Rico Suave

pre 7 godina

18 skokova, 14 asistencija?! 27 poena Vestbruka je ovde najmanje bitno. Dragić takođe redovno cepa dvocifrene iznose u poenima i asistencijama. Šta jedu i piju ovi bekovi u NBA???

Naš Teo je vrhunski igrač ali neka se drži Evrope gde je najbolji...

Beljo

pre 7 godina

Dobio covjek utakmicu.
Procenat suta nizi jer je preuzeo odgovornost u finisu sa dosta suteva i svaki put bio pod nekim kontaktom. Da nije, imao bi oko 50%.

app

pre 7 godina

Komentari tipa 'lako je to kada uzme 40 suteva svaku utakmicu' nemaju smisla. Znaci ti sutevi mu pomazu da dodje do 15 skokova i asistencija? Naucite da cenite istorijsku sezonu koju Russ igra.

Vince Carter

pre 7 godina

Po meni gsw uopste nije jaci od klivlenda i cini mi se dace da im legnu bas ovakvi,eto gsw bi najverovatnije dobio klivlend prosle sezone jos ubedljivije sa lavom i irvingom da se nije bogut povredio i green bio suspendovan a sada klivlend igra rastereceno,ako je james bolji od duranta,kari i daje bolji od irvinga dzabe kad irving preko njega moze da radi sta hoce,sve sto thompson pogodi,pogodice i love na drugoj strani,gsw ima i greena spolja ali koji vise ne moze da uzima toliko suteva a klivlend ima fraja,iguadala i livingston,shumpert i j.r smith itd.

bravo robovi,budite poslusne ovce

pre 7 godina

Profesionalni sportisti su obicni majmuni kapitalizma.Primaju ogromne pare da zaglupljuju narod koji je ionako po svojoj prirodi glup.Milijarde ljudi na zemlji je gladno,a tamo neki decko trci za loptom i ima milione,stvarno je ovaj svet divno mesto.

Luckyone

pre 7 godina

Svaka cast Raselu vakve brijke niko nije imao od O.Robertsona ali sut sa distance katasttofa Moje skromno misljenje do sada MVP trka prvi Harden za nijansu ispred Durenta i Rasela

bbr

pre 7 godina

klasicni Vestrbuk,tripl dabl,sut iz igre 35%,sa jedne strane ocaj zivi od suta,kao i u 90% utakmica kod njega a sa druge strane,da li je vazno uopste kad on dovede svoju veoma mrsavu ekipu do pobede u gostima pored poprilicno dobrog protivnika.

bobinator

pre 7 godina

https://pbs.twimg.com/media/CyMD3Z5WgAAV8r1.jpg:large

Slika od pre dve utakmice ali poenta ostaje. Pogledajte broj poseda po mecu. Westbrook radi istu stvar kao Oskar sa 25.4 poseda manje. Zato je ovo mnogo impresivnije sta radi RW0. A kada bi timovi danas imali 125 poseda po mecu sada bismo imali 3 igraca koji ove sezone imaju u proseku tripld-dabl: Westbrook, Harden i Lebron.

Tolle

pre 7 godina

Ajde teo stigni dragićeve brojke u nba... Hahaha
(Tolle, 29. novembar 2016 09:11)

Čemu ovoliki minusi konjanici? Ako Dragić ima 27p i 17as onda bi najbolji igrač univerzuma imao minimum 50p i 40as po utakmici... Slično kao što radi bobinator 40p i 30sk po utakmici... Hahaha

barbadjole

pre 7 godina

(UK, 29. novembar 2016 09:18)
Pa GSW i jeste bio takav tim koji je krenuo sa dna pa napravio ekipu za titulu. E sad ovo sto je dosao Durant to je druga prica. Ubili draz kosarke.

paspalj chandler

pre 7 godina

Evo vam jedne statistike, od 107 poena Oklahome po utakmici Russell daje 30, 9 i kreira 25, 8 asistencijama. Westbrook ima 21 potencijalnu asistenciju po utakmici, potencijalna asistencija je dodavanje koje se zavrsava promasajem. Zanimljivo u krajnjem slucaju.

JeRemija

pre 7 godina

Mnogi se neće složiti sa mnom, ali ako povrede zaobiđu Voriorse mislim da imaju 85% šanse da osvoje titulu. Klivlendu dajem 10% a svi ostali zajedno 5%!
GS je toliko prejak da me ne bi čudilo da obore prošlosezonski rekord u broju pobeda.

mr.M

pre 7 godina

E ovako gledao sam sinoc Nikse protiv Oklahome. Niksi u posledjih 20 godina dovode neke igrace i daju im astronomsku platu,setimo se samo Zeka Rendolfa koji sada igra za Menfis bio je u jednom trenutku najplaceniji kosarkas NBA lige i tako jos po neki. Cinjenica da su da Derikom Rouzom napravili veliki pomak ali dok se ne budu otarasili najvece kosarkaske prevare u istoriji Karmela Entonija nikad nece osvojiti nista. Brendon Dzenings mu sedi na klupu i sluzi samo kao asistent? A neki prvi put cujem u zivotu Kortni Li mu igra? Pa taj Dzenings im je ubacio prosle sezone 55 poena!To su neke trenerske odluke koje nikad necu da shvatim a isto i u fudbalu Dzesi Lingard klasicna truba npr iz Junajteda igra a Runi mu sedi na klupu ili onaj Mihtarijan. Zasto moze jednostavno kad mora komplikovano. pozdav !

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Pa i da sutira 20 %, a ne 40%+ iz igre, uz ove brojke treba se diviti coveku, sta sve postize, setite se MJ, MedIka, Lerija, ovo je u rangu igre sto su oni igrali, ne kazem da je bolji, niko nikad nece Biti bolji od Njegovog leteceg visocanstva, ali da je fenomenalno, jeste.

Tolle

pre 7 godina

Ajde teo stigni dragićeve brojke u nba... Hahaha 
(Tolle, 29. novembar 2016 09:11) 

neka stigne ovaj njegove u EL
(Banja ti je to, 29. novembar 2016 10:30)

Jake brojke i jaka liga... Hahahaha

daj loptu, igracu sam

pre 7 godina

Kao sto neko rece pre par dana ovde u komentarima, Vestbruk je totalno obesmislio tripl-dabl. 30% sut je stvarno frapantno. Ovu su pobedili, ali koliko puta je ove godine nabio sebi statistiku a tim izgubio? Trebalo bi uvesti pravilo da tripl-dabl vazi samo ako tim pobedi.

google

pre 7 godina

@Vince Carter

Ahahahaha, koja matematika, mozes i jos dve lopte da ubacis u racun i boju dresova kao Aca informacija, pa da bude sve jos besmislenije;)
Ti si to postavio kao racunovodja u firmi, crtu po sredini, pa sa jedne strane imas ulaz, a sa druge izlaz - za ovo prvi put cujem od kada pratim kosarku.
Salim se malo, ti matchup-i jedan na jedan zaista nemaju puno smisla, a i pocetak sezone je pa se nista ne zna o nekoj tamo formi za par meseci. Bukvalno nista ne znaci to sto si napisao u ovom trenutku, a i samo si onako odokativno nabacao neke podatke. Kao kada bih ja rekao, a mnogo je blize istini, niko u ligi ne moze da da po utakmici vise trojki od GSWa sto automatski znaci da niko tokom jedne utakmice ne moze da ih prestigne po broju poena iz cega proizilazi da ih niko ne moze pobediti do kraja.

Probajte ljudi malo smislenije da postavljate te projekcije, u bar nekakvom realnom kontekstu.

Daa

pre 7 godina

Ne razumem raspravke izmedju GSW, Klivlenda Lebrona, Durenta itd... Ima i drugih igraca u NBA. Ja licno volim vise one "Big Man" sto se kaze kao npr Kazins, Davis u buduce nadam se i Tauns, Embid, Porzingis ovi klasicni suteri koji se deru igracima da se sklone da bi dosli do skoka su smorili.

JeRemija

pre 7 godina

@bravo robovi, budite poslusne ovcice
Trebao si ti biti taj dečko i trčati za loptom i zarađivati milione. Na taj način bi nesumnjivo stekao finansijsku nezavisnost čime bi se otvorila mogućnost da nesebičnim delovanjem promeniš živote najugroženijima.
Nemoj se nervirati bezveze, niti nazivati ljude robovima i ovčicama. Sport je zabava, uostalom kao film i muzika ali te niko ne udara po ušima da ih pratiš.

oo

pre 7 godina

@mr.m Kortni Li je 5x korisniji igrac od Dzeningsa klovna. To sto nisi cuo za njega, govori koliko pratis nba, a inace Dzenings je 55 poena dao 2009e kad je bio ruki!

đura krojač

pre 7 godina

Demius,
upravo je Šreder (nemački reprezentativac), preuzeo ulogu Džefri Tiga i radi to odlično. Plej-šuter, novog doba, oko 185 visine, solidnog procenta, četrdesetak posto.Atlanta trenutno gubi gostujući po Zapadu.
Voleo bih da ih vidim u play-off-u, a da li su za nešto više...

julin

pre 7 godina

Jedno je kad napravis tripldabl slucajno, igras pa se desi. Sasvim drugo je kad juris tripldabl. Ja jos nisam video da neko juri tripldabl kao Westbrook.

Jaran

pre 7 godina

Frapantna je cinjenica da ljudi u komentarima zaboravljaju da Vestbruk ima EL tim uz sebe... MVP 2017, zeleli vi to ili ne, pomirite se sa tim!

Ajzeja Tomas je cudan igrac, moze sutra da sutne 8/8 za 3 poena i vec naredni mec 0/8... Ali mnog volim tog momka, zbog imena (zna se kakav je Ajzeja Tomas bio igrac) i zbog cinjenice da je u NBA stigao kao 60. pik!

Matori... Tig je u Indijani hahaha :)

Svaka cAST

pre 7 godina

Za fantasticne brojke ,al on ne razume igru nikako .Nije problem toliko njegov sut i ispucavanje u regularnom delu sezone ,vec u plej ofu .Vestbruk misli da ce da resi svaki problem na terenu svojim atletskim sposobnostima i srcanoscu sto je nemoguce .Ako se ekipa nadje u zaostatku il problemu on ne zna da prilagodi svoju igru .Otuda i veliki broj izgubljenih lopti koje ima sto je katastrofa za igraca na njegovoj poziciji .On nece moci ovako dugo ,doci ce do umora a sut ce mu jos pasti ,dal ce tad znati da se prilagodi situaciji i da nadje najbolji nacin da ekipa sto vise profitira .

google

pre 7 godina

@Rico Suave

Dragic je najpoznatiji po tome sto igra uzasno nestalno, odigra jednu bas dobru utakmicu ili par u nizu, pa ga nema na narednih tri i tako vec godinama. Pre neku sezonu u Finiksu je imao oko 20 poena po utakmici na nivou sezone, ali te godine njihov napad se bukvalno samo i vrteo oko njega, inace je on na oko 10-12 poena + 6 ast po sezoni igrac - dobar, ali nije fransizni, a ni elitni jer mu fali kontinuitet.

Ove sezone kao retko koje imamo eksploziju neverovatnih individualnih partija, uzivajmo u nastavku. Samo da Butler ostane na ovom ludackom ucinku do kraja, pa da vidimo moze li nesto na istoku protiv Lebrona. Pojavljuju se igraci koji ako ovako nastave mogu svom timu bukvalno sami da donesu 10-15 pobeda vise na nivou sezone, sto je FRAPANTNO:))

Demius

pre 7 godina

Noćas su igrali najbolji napad(GSW)i najbolja odbrana NBA (Atlanta).A to je i jedini tim koji je ove godine dobio komletni Klivlend.Šta reći nego utakmica za košarkaške sladokusce.Šteta što za Houkse nije igrao njihov najbolji igrač Džef Tig, jer bio ovo 100% otišlo i u produžedtke.Pljuštale su rampe na obe strane i Stefici, ali i Hauardu. Na kraju presudile dve banane Drejmonda Grina na ulaze pod koš Šrudera i Bejzmora u poslednjem minutu utakmice.

GM

pre 7 godina

Procenat suta iz igre 9/23 i 7 izgubljenih lopti mozda nije toliko frapantno, ali je lose... Verovatno bi slicno ima da igra recimo i levom rukom.

Мiloш

pre 7 godina

Сад би Оклахома требала да доведе неког врхунског играча да испрати Вестбрука, нпр. оног високог из GSW, што им је ове сезоне дошао и што се неће нешто наиграти поред Карија, Клеја и Грина. То би био потез!

Steph

pre 7 godina

I penaldo na utakmici sutne 20 puta a nekad i ne postigne gol, iz svih pozicija sutira samo da bi dao gol, tako i ovaj, pa i ha bi imao njegovu statistiku.

ZAN ZAK KLEMON

pre 7 godina

Covjek ne ispusta loptu iz ruku puca iz nemogucih pozicija cak i kada ne vidi kos, umjesto da doda ide po svaku cjenu da poentira sto najbolje govori podatak da je popio najvise rampi u ligi, procenti suta mizerija(30%), a asistencije djeli zato sto vija tripl dabl, on je dobar igrac sa fantasticnim fizikalijama ali ovo sto radi je pretjerivanje, kad bi se malo vise posvetio ekipi u smislu manjeg broja suteva, a da vise dodaje loptu saigracima koji nerjetko ostaju sami zbog udvajanja na njemu, siguran sam da bi OKC imala mnogo vise pobjeda nego sto ce imati na kraju sezone

Vince Carter

pre 7 godina

Posto stalno bacate pogled na promasene suteve,znate li koliko tih promasenih suteva postanu ofanzivni skokovi,tako da onaj ko se usudi da sutne i promasi nekad pomogne ekipu. Google ako mislis da se titule osvajaju trojkama proveri koliko ih imaju nesevi finix sansi koji su isto tako igrali senzacionalno..neki timovi sa vise od dve zvezde nisu ni osvajali titule a da bi video da li si u pravu moras da sacekas kraj sezone.

UK

pre 7 godina

Ne mogu da svarim ovaj GSW. Ali to je samo zato što u sportu nikada nisam mogao da se priklonim najboljima. Uvek su mi bili privlačniji timovi sa sredine-dna tabele ali koji su inali neku "priču". I onda kad takav neki tim dodje do vrha, osećaj je 100 puta bolji od onog koji imaju navijači tima za koji se zna da će imati 70+ pobeda, zagarantovano finale LŠ u fudbalu itd. NYK, LAL, Boston, SAS...timovi koji su specifični. Dva razloga zašto nisam navijao za LAL nikada...(dominantni i Sakramento). Ali evo, počinju novu neku priču, slavna istorija, loše sezone, i meni su postali dragi i počeću da ih pratim. Tako pratim i NYK, pa se nerviraš kad ne mogu da se sastave, nadaš kao ove sezone, a onda...raduješ kad dodju na vrh.

Cutinho

pre 7 godina

Sad ce nasi strucnjaci da raspisu kako je Rasel siledzija, kako divlja i td...

Ceo svet se divi coveku koji igra nenormalno!!!!

Bravo care nek te Bog pozivi i neka te povrede zaobidju, i samo nastavi!!!!

POzdrav

daj loptu, igracu sam

pre 7 godina

Kao sto neko rece pre par dana ovde u komentarima, Vestbruk je totalno obesmislio tripl-dabl. 30% sut je stvarno frapantno. Ovu su pobedili, ali koliko puta je ove godine nabio sebi statistiku a tim izgubio? Trebalo bi uvesti pravilo da tripl-dabl vazi samo ako tim pobedi.

JeRemija

pre 7 godina

Mnogi se neće složiti sa mnom, ali ako povrede zaobiđu Voriorse mislim da imaju 85% šanse da osvoje titulu. Klivlendu dajem 10% a svi ostali zajedno 5%!
GS je toliko prejak da me ne bi čudilo da obore prošlosezonski rekord u broju pobeda.

bravo robovi,budite poslusne ovce

pre 7 godina

Profesionalni sportisti su obicni majmuni kapitalizma.Primaju ogromne pare da zaglupljuju narod koji je ionako po svojoj prirodi glup.Milijarde ljudi na zemlji je gladno,a tamo neki decko trci za loptom i ima milione,stvarno je ovaj svet divno mesto.

mr.M

pre 7 godina

E ovako gledao sam sinoc Nikse protiv Oklahome. Niksi u posledjih 20 godina dovode neke igrace i daju im astronomsku platu,setimo se samo Zeka Rendolfa koji sada igra za Menfis bio je u jednom trenutku najplaceniji kosarkas NBA lige i tako jos po neki. Cinjenica da su da Derikom Rouzom napravili veliki pomak ali dok se ne budu otarasili najvece kosarkaske prevare u istoriji Karmela Entonija nikad nece osvojiti nista. Brendon Dzenings mu sedi na klupu i sluzi samo kao asistent? A neki prvi put cujem u zivotu Kortni Li mu igra? Pa taj Dzenings im je ubacio prosle sezone 55 poena!To su neke trenerske odluke koje nikad necu da shvatim a isto i u fudbalu Dzesi Lingard klasicna truba npr iz Junajteda igra a Runi mu sedi na klupu ili onaj Mihtarijan. Zasto moze jednostavno kad mora komplikovano. pozdav !

Demius

pre 7 godina

Noćas su igrali najbolji napad(GSW)i najbolja odbrana NBA (Atlanta).A to je i jedini tim koji je ove godine dobio komletni Klivlend.Šta reći nego utakmica za košarkaške sladokusce.Šteta što za Houkse nije igrao njihov najbolji igrač Džef Tig, jer bio ovo 100% otišlo i u produžedtke.Pljuštale su rampe na obe strane i Stefici, ali i Hauardu. Na kraju presudile dve banane Drejmonda Grina na ulaze pod koš Šrudera i Bejzmora u poslednjem minutu utakmice.

Vince Carter

pre 7 godina

Po meni gsw uopste nije jaci od klivlenda i cini mi se dace da im legnu bas ovakvi,eto gsw bi najverovatnije dobio klivlend prosle sezone jos ubedljivije sa lavom i irvingom da se nije bogut povredio i green bio suspendovan a sada klivlend igra rastereceno,ako je james bolji od duranta,kari i daje bolji od irvinga dzabe kad irving preko njega moze da radi sta hoce,sve sto thompson pogodi,pogodice i love na drugoj strani,gsw ima i greena spolja ali koji vise ne moze da uzima toliko suteva a klivlend ima fraja,iguadala i livingston,shumpert i j.r smith itd.

Tolle

pre 7 godina

Ajde teo stigni dragićeve brojke u nba... Hahaha
(Tolle, 29. novembar 2016 09:11)

Čemu ovoliki minusi konjanici? Ako Dragić ima 27p i 17as onda bi najbolji igrač univerzuma imao minimum 50p i 40as po utakmici... Slično kao što radi bobinator 40p i 30sk po utakmici... Hahaha

Steph

pre 7 godina

I penaldo na utakmici sutne 20 puta a nekad i ne postigne gol, iz svih pozicija sutira samo da bi dao gol, tako i ovaj, pa i ha bi imao njegovu statistiku.

tapirus

pre 7 godina

Zalosno je sta vi radite i cime se bavite.Podcenjujete covekove tripl dablove samo zbog procenta suta????Ok,los je procenat,ali kakve veze on ima sa ovim skokovima i asistencijama???MVP bez dileme za sad,samo vi to ne zelite ili necete da vidite.Sto se procenta tice,da,losi su,kao i uostalom Kobijevi,pa nikad niko se nije hvatao za taj procenat koliko znam,silovao je i silovao.E sad,pogadjao je kad je bilo najpotrebnije nema sta,ali on je covek sa najvise promasenih suteva u istoriji NBA lige,tako da ova prica oko Rasela ne pije vodu.A i vecinu suteva promasi kad ostali ne znaju sta ce sa loptop,pa ajde da je damo Raselu.Ekipa polu kosarkasa gde samo Oladipo i Adams nesto znaju,ne racunajuci Rasela!
Rasel the zver!

Мiloш

pre 7 godina

Сад би Оклахома требала да доведе неког врхунског играча да испрати Вестбрука, нпр. оног високог из GSW, што им је ове сезоне дошао и што се неће нешто наиграти поред Карија, Клеја и Грина. То би био потез!

julin

pre 7 godina

Jedno je kad napravis tripldabl slucajno, igras pa se desi. Sasvim drugo je kad juris tripldabl. Ja jos nisam video da neko juri tripldabl kao Westbrook.

El Greko

pre 7 godina

Razocaran sam igrom Karmela, nije on kalibar igraca koji moze na plecima da nosi tim do titule. Uzima suteve precesto sa poludistance, siluje, umrtvi ekipu time. Hornacek cijelu trecu cetvrtinu skoro drzi na klupi Porzingisa, koji je ubedjivo najbolji igrac Niksa, i on i Entoni mi nisu duo neki uopste, ovaj bucko ne umije da ga eksplatise, vec kao sto rekoh uzme loptu, ono njegovo spusti glavu i rukama rotira loptu iznad nje do besvjesti.
Rasel slican primjer ali za razliku od Karmela bucmastog, on ima makar energiju vecu i prodorniji je. Ali pri kraju poluvremena na silu je jurio tripl dabl, dodavao lopte i razmicao igrace, centre, kako bi dosao do skoka.
Sve u svemu Lebron je kefalo za sve njih skoro.

Tolle

pre 7 godina

Ajde teo stigni dragićeve brojke u nba... Hahaha 
(Tolle, 29. novembar 2016 09:11) 

neka stigne ovaj njegove u EL
(Banja ti je to, 29. novembar 2016 10:30)

Jake brojke i jaka liga... Hahahaha

JovanDerokoČK

pre 7 godina

Pa i da sutira 20 %, a ne 40%+ iz igre, uz ove brojke treba se diviti coveku, sta sve postize, setite se MJ, MedIka, Lerija, ovo je u rangu igre sto su oni igrali, ne kazem da je bolji, niko nikad nece Biti bolji od Njegovog leteceg visocanstva, ali da je fenomenalno, jeste.

Kari

pre 7 godina

Ne shvatam ljude koji osudjuju vestbrukov procenat suta, covek igra sam donosi rezultate u i dok god bude oklahoma pobedjivala zasluge su njegove

GM

pre 7 godina

Procenat suta iz igre 9/23 i 7 izgubljenih lopti mozda nije toliko frapantno, ali je lose... Verovatno bi slicno ima da igra recimo i levom rukom.

Rico Suave

pre 7 godina

18 skokova, 14 asistencija?! 27 poena Vestbruka je ovde najmanje bitno. Dragić takođe redovno cepa dvocifrene iznose u poenima i asistencijama. Šta jedu i piju ovi bekovi u NBA???

Naš Teo je vrhunski igrač ali neka se drži Evrope gde je najbolji...

Jay

pre 7 godina

@uk

Pa bas to sto si napisao bi trebao da bude razlog da volis GS, ili u suprotnom nba pratis od kako su oni sampioni.
GS je godinama bio tim "iz sredine-dna" koji je imao pricu ali rezultate nikada. Uvek su bili simpaticni, sa igracima tima Malin, Hardvej, Bajron Dejvis, Dzejson Ricardson... al vrlo retko u plej ofu.
E onda su kroz draft napravili ekipu, bez najvisih pikova, Karija su uzeli sa 6-7 pozicije kad su ispred njega otisli Rubio i Dzoni Flin, Tompsona su uzeli ispod desete pozicije, Grina u drugoj rundi, Barnsa koji je igrao u sampionskom timu sa takođe na draftu pokupili. To se u danasnjoj nba retko desava.
I tako kroz draft jedna takva ekipa niotkuda postane sampion ( pred pocetak te sezone niko nije ni pomisljao da ce oni biti prvaci) pa ima li sta slicnije tome sto si naveo da bas volis?
Kada su izgubili finale pruzila im se prilika da dovedu igraca tipa Durant koji se bukvalno idealno uklapa u njihov sistem igre i naravno da su ga doveli. To je jedini superstar koji je dosao sa strane, svi ostali su draftovani kao sumnjivi a postali zvezde u samom timu, to mora da se poštuje.

app

pre 7 godina

Komentari tipa 'lako je to kada uzme 40 suteva svaku utakmicu' nemaju smisla. Znaci ti sutevi mu pomazu da dodje do 15 skokova i asistencija? Naucite da cenite istorijsku sezonu koju Russ igra.

Daa

pre 7 godina

Ne razumem raspravke izmedju GSW, Klivlenda Lebrona, Durenta itd... Ima i drugih igraca u NBA. Ja licno volim vise one "Big Man" sto se kaze kao npr Kazins, Davis u buduce nadam se i Tauns, Embid, Porzingis ovi klasicni suteri koji se deru igracima da se sklone da bi dosli do skoka su smorili.

Beljo

pre 7 godina

A Ajzeja Tomas je 7-23 sutirao sinoc. I bio najefikasniji igrac susreta, u dobrani los, tek par asistencija... Ne vidim da se pljuje na ovom portalu.

Jaran

pre 7 godina

Frapantna je cinjenica da ljudi u komentarima zaboravljaju da Vestbruk ima EL tim uz sebe... MVP 2017, zeleli vi to ili ne, pomirite se sa tim!

Ajzeja Tomas je cudan igrac, moze sutra da sutne 8/8 za 3 poena i vec naredni mec 0/8... Ali mnog volim tog momka, zbog imena (zna se kakav je Ajzeja Tomas bio igrac) i zbog cinjenice da je u NBA stigao kao 60. pik!

Matori... Tig je u Indijani hahaha :)

JimBeam

pre 7 godina

@UK
GSW nije veštački ni iz čega napravljen: prsten i dominaciju su doneli momci koji su bili preskočeni na draftu ili otpisani kao limitirani od drugih timova zbog visine(Kari), povreda (Bogut, opet Kari), lošije odbrane (Klej) ili šuta (Igoudala, Grin). Jedini igrač u koga su uložili novac je Li, a on je tu bio još i najslabija karika. Takav tim je građen polako, prvo je Mark Dzekson radio sjajan posao, a zatim je nastavio Ker. U međuvremenu su neki otišli, a ostali su svi uzeli manji novac kako bi doveli još nekoga ko će doneti dodatnu vrednost: Durenta. Staviti ovaj tim u isti koš sa nekim Hitom gde je veliki sponzor odlučio da uklopi tri mega zvezde u jedan tim ili Lejkersi koji su doveli Gasola za kamion drva, je suludo i nefer prema tim momcima.

paspalj chandler

pre 7 godina

Evo vam jedne statistike, od 107 poena Oklahome po utakmici Russell daje 30, 9 i kreira 25, 8 asistencijama. Westbrook ima 21 potencijalnu asistenciju po utakmici, potencijalna asistencija je dodavanje koje se zavrsava promasajem. Zanimljivo u krajnjem slucaju.

MajstorVlado

pre 7 godina

Posle onakve povrede Rasela koju su imali mnogi igraci i nikad se nisu vratili na stari nivo...on grize, jede parket, samelje igraca koji mu se postavi ispred i zajedno ga sa loptom zakuca u kos. Sta dalje reci za ovakvu atletu sem da je ZVER. Ljudi bzv je pricati, ptice iznad njegove dvorane gledaju i znaju da je najjaca atleta i dominantna figura na terenu. Dovidjenja i prijatno

Beljo

pre 7 godina

Dobio covjek utakmicu.
Procenat suta nizi jer je preuzeo odgovornost u finisu sa dosta suteva i svaki put bio pod nekim kontaktom. Da nije, imao bi oko 50%.

barbadjole

pre 7 godina

(UK, 29. novembar 2016 09:18)
Pa GSW i jeste bio takav tim koji je krenuo sa dna pa napravio ekipu za titulu. E sad ovo sto je dosao Durant to je druga prica. Ubili draz kosarke.

đura krojač

pre 7 godina

Demius,
upravo je Šreder (nemački reprezentativac), preuzeo ulogu Džefri Tiga i radi to odlično. Plej-šuter, novog doba, oko 185 visine, solidnog procenta, četrdesetak posto.Atlanta trenutno gubi gostujući po Zapadu.
Voleo bih da ih vidim u play-off-u, a da li su za nešto više...

bbr

pre 7 godina

klasicni Vestrbuk,tripl dabl,sut iz igre 35%,sa jedne strane ocaj zivi od suta,kao i u 90% utakmica kod njega a sa druge strane,da li je vazno uopste kad on dovede svoju veoma mrsavu ekipu do pobede u gostima pored poprilicno dobrog protivnika.

google

pre 7 godina

@Rico Suave

Dragic je najpoznatiji po tome sto igra uzasno nestalno, odigra jednu bas dobru utakmicu ili par u nizu, pa ga nema na narednih tri i tako vec godinama. Pre neku sezonu u Finiksu je imao oko 20 poena po utakmici na nivou sezone, ali te godine njihov napad se bukvalno samo i vrteo oko njega, inace je on na oko 10-12 poena + 6 ast po sezoni igrac - dobar, ali nije fransizni, a ni elitni jer mu fali kontinuitet.

Ove sezone kao retko koje imamo eksploziju neverovatnih individualnih partija, uzivajmo u nastavku. Samo da Butler ostane na ovom ludackom ucinku do kraja, pa da vidimo moze li nesto na istoku protiv Lebrona. Pojavljuju se igraci koji ako ovako nastave mogu svom timu bukvalno sami da donesu 10-15 pobeda vise na nivou sezone, sto je FRAPANTNO:))

Vince Carter

pre 7 godina

Posto stalno bacate pogled na promasene suteve,znate li koliko tih promasenih suteva postanu ofanzivni skokovi,tako da onaj ko se usudi da sutne i promasi nekad pomogne ekipu. Google ako mislis da se titule osvajaju trojkama proveri koliko ih imaju nesevi finix sansi koji su isto tako igrali senzacionalno..neki timovi sa vise od dve zvezde nisu ni osvajali titule a da bi video da li si u pravu moras da sacekas kraj sezone.

bobinator

pre 7 godina

https://pbs.twimg.com/media/CyMD3Z5WgAAV8r1.jpg:large

Slika od pre dve utakmice ali poenta ostaje. Pogledajte broj poseda po mecu. Westbrook radi istu stvar kao Oskar sa 25.4 poseda manje. Zato je ovo mnogo impresivnije sta radi RW0. A kada bi timovi danas imali 125 poseda po mecu sada bismo imali 3 igraca koji ove sezone imaju u proseku tripld-dabl: Westbrook, Harden i Lebron.

JeRemija

pre 7 godina

@bravo robovi, budite poslusne ovcice
Trebao si ti biti taj dečko i trčati za loptom i zarađivati milione. Na taj način bi nesumnjivo stekao finansijsku nezavisnost čime bi se otvorila mogućnost da nesebičnim delovanjem promeniš živote najugroženijima.
Nemoj se nervirati bezveze, niti nazivati ljude robovima i ovčicama. Sport je zabava, uostalom kao film i muzika ali te niko ne udara po ušima da ih pratiš.

A.Davis

pre 7 godina

Koliko je proslogodisnja generacija sa drafta bila dobra toliko je ova losa. Apsolutno se jos niko nije istakao, naravno jos nismo videli Simonsa za njega ne mogu da gresim dusu. Ima mnogo igraca sa proslogodisnjeg drafta koji imaju Ol Star potencijal. Tauns, Rasel, Porzingis, Booker, Turner pa cak i Mudiej koji mora da smanji divljenje i popravi sut. Mozda se ovo sto sam napisao nikoga ne tice, ali realno pogledajte igrace iz predhodnog drafta i zaista veliki broj njih se pokazao. Iz ove jos niko sto ne znaci da nece. Pozz

Boston

pre 7 godina

Filadelfija ce opet biti medju najgorima i opet ce biti jakih pikova za njih... Ma daj bre ovo nije humano, vise nisu smesni, nego su postali zalosni i odbojni.

Luckyone

pre 7 godina

Svaka cast Raselu vakve brijke niko nije imao od O.Robertsona ali sut sa distance katasttofa Moje skromno misljenje do sada MVP trka prvi Harden za nijansu ispred Durenta i Rasela

google

pre 7 godina

@Vince Carter

Ahahahaha, koja matematika, mozes i jos dve lopte da ubacis u racun i boju dresova kao Aca informacija, pa da bude sve jos besmislenije;)
Ti si to postavio kao racunovodja u firmi, crtu po sredini, pa sa jedne strane imas ulaz, a sa druge izlaz - za ovo prvi put cujem od kada pratim kosarku.
Salim se malo, ti matchup-i jedan na jedan zaista nemaju puno smisla, a i pocetak sezone je pa se nista ne zna o nekoj tamo formi za par meseci. Bukvalno nista ne znaci to sto si napisao u ovom trenutku, a i samo si onako odokativno nabacao neke podatke. Kao kada bih ja rekao, a mnogo je blize istini, niko u ligi ne moze da da po utakmici vise trojki od GSWa sto automatski znaci da niko tokom jedne utakmice ne moze da ih prestigne po broju poena iz cega proizilazi da ih niko ne moze pobediti do kraja.

Probajte ljudi malo smislenije da postavljate te projekcije, u bar nekakvom realnom kontekstu.

Svaka cAST

pre 7 godina

Za fantasticne brojke ,al on ne razume igru nikako .Nije problem toliko njegov sut i ispucavanje u regularnom delu sezone ,vec u plej ofu .Vestbruk misli da ce da resi svaki problem na terenu svojim atletskim sposobnostima i srcanoscu sto je nemoguce .Ako se ekipa nadje u zaostatku il problemu on ne zna da prilagodi svoju igru .Otuda i veliki broj izgubljenih lopti koje ima sto je katastrofa za igraca na njegovoj poziciji .On nece moci ovako dugo ,doci ce do umora a sut ce mu jos pasti ,dal ce tad znati da se prilagodi situaciji i da nadje najbolji nacin da ekipa sto vise profitira .

petarczv

pre 7 godina

Noćas su igrali najbolji napad(GSW)i najbolja odbrana NBA (Atlanta).A to je i jedini tim koji je ove godine dobio komletni Klivlend.Šta reći nego utakmica za košarkaške sladokusce.Šteta što za Houkse nije igrao njihov najbolji igrač Džef Tig, jer bio ovo 100% otišlo i u produžedtke.Pljuštale su rampe na obe strane i Stefici, ali i Hauardu. Na kraju presudile dve banane Drejmonda Grina na ulaze pod koš Šrudera i Bejzmora u poslednjem minutu utakmice.
(Demius, 29. novembar 2016 10:12)

Nije mogo tig igrao preksinoc za indijanu...

axo

pre 7 godina

Šteta što za Houkse nije igrao njihov najbolji igrač Džef Tig, jer bio ovo 100% otišlo i u produžedtke. (Demius, 29. novembar 2016 10:12)

Vidi se koliko stvarno pratiš NBA, Teague igra za Indijanu. Sportski pozdrav.

oo

pre 7 godina

@mr.m Kortni Li je 5x korisniji igrac od Dzeningsa klovna. To sto nisi cuo za njega, govori koliko pratis nba, a inace Dzenings je 55 poena dao 2009e kad je bio ruki!

ZAN ZAK KLEMON

pre 7 godina

Covjek ne ispusta loptu iz ruku puca iz nemogucih pozicija cak i kada ne vidi kos, umjesto da doda ide po svaku cjenu da poentira sto najbolje govori podatak da je popio najvise rampi u ligi, procenti suta mizerija(30%), a asistencije djeli zato sto vija tripl dabl, on je dobar igrac sa fantasticnim fizikalijama ali ovo sto radi je pretjerivanje, kad bi se malo vise posvetio ekipi u smislu manjeg broja suteva, a da vise dodaje loptu saigracima koji nerjetko ostaju sami zbog udvajanja na njemu, siguran sam da bi OKC imala mnogo vise pobjeda nego sto ce imati na kraju sezone