Ponedeljak, 28.11.2016.

00:08

Dabl-dabl Jokića, pobeda Klivlenda

Košarkaši Denvera savladali su Finiks 120:114, a Klivlend je bio bolji od Filadelfije 112:108 u mečevima NBA lige.

Izvor: mn

Dabl-dabl Jokiæa, pobeda Klivlenda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

76er

pre 7 godina

Hvala sto ste lupili minuse na moj komentar, i zeleo sam da mi potvrdite da niste ni gledali utakmicu. Nastavite samo hajlajte da gledate.
Trust the Process.

Boris

pre 7 godina

Svako gostovanje Cavsa je teško mučenje, jer nemaju tu ofanzinu širinu na spoljnim pozicijama kao GSW na primer.Voleo bih da grešim, ali ne igraju šampionski.
(Demius, 28. novembar 2016 09:02)

Klivlend ukupan skor u sezoni 15-2, na gostovanjima 4-1, prosecno pobedjuju sa 10 razlike i covek kaze da ne igraju sampionski. Plus se Lebron osetno stedi u regularnoj sezoni. Verovatno bi trebali da budu bez poraza i da pobedjuju prosecno sa 40 razlike da ljudi ne bi lupetali ovakve gluposti. I jos dobije vise pluseva nego minusa...

Stara kuka

pre 7 godina

Sve vise autosovinista i indijanaca na forumu. Poceli su da zagadjuju i kosarku. Jedna od svetlih tacaka naseg drustva u Srbiji je kosarka, tj sport generalno. Uzmemo u Riju 8 medalja, imamo najboljeg sportistu na svetu (zvanicno proglasen) koji je trenutno u padu forme, na Olimijadi dokazemo klasu u timskim sportovima, zvanicno drugi na svetu iza neprikosnovene Amerike i onda dodju raznorazni likovi i prozivaju Jokica te nas koji volimo ovu zemlju i ponosimo se sportistima. Pa sta vi hocete, da zemlja od mozda ali mozda 7 miliona stanovnika sa losim standardom i ocajnim uslovima ima 20 Lebrona i 10 Dzordana!? Bolje se zavucite u misiju rupu i cutite.

Maximilijan

pre 7 godina

Tek sad kad sam odgledao tekmu shvatam koliko njegovi poeni duplo vise vrede,jer se sam izbori za njih.. Ova igra sinoc nema veze sa onom timskom igrom prosle godine kada su podsecali na Sparse.. da li zbog Dzamira Nelsona ili sta vec,ali toliko suteva,toliko soliranja.. sistema igre bez.

cale

pre 7 godina

Gledao sam Denver sinoc i obratio posebnu paznju na Jokica. Ovo su moja zapazanja:

Radi puno dobrih stvari u napadu, postavlja perfektne blokove, razume igru, otvara prostor svojim solidnim sutem, doprinosi protoku lopte.
U odbrani je vec los. Ne mislim na odbranu 1 na 1, vec na preuzimanja. Kada god Jokic preuzme, protivnicki plej ima previse vremena da se namesti za sut. Uz to mu fali i snage i atleticizma. Previse je slab da bi lagano zavrsio ledjima u napadu, a ne moze ni rutinski da odbrani isto. To isto utice i na skok, koji mora da popravi (iako ih je sinoc imao 11).
Znam da izgleda da ima vise negativnih, ali uglavnom smatram da je bio jedan od boljih na terenu i da mora da dobije slobodu kao prosle sezone.

Panda's friend

pre 7 godina

Gledao mec. Igra pod kosevima, tj. na postu, ne postoji kod ovih timova. Ne secam se da su i jednom spustali loptu na centre. Dobre je da je Jokic i ovih 13p dao.

Demius

pre 7 godina

Šarić odličan, dao 10 poena, ali teško da može da se nada nekoj većoj minutaži u rosteru File pored Iljasove, a pogotovo Embida.Dobro tu je još i Okafor, ali on je više klasična petica.
J.R.Smith još jedna katastrofa od igre posle pauze od povrede:šut iz igre 11/0 i 7/0 za tri.Klivlend pod hitno mora da reši pitanje beka šutera, tj. da trejduju Šamperda(sinoć nije igrao)ili još bolje J.R-a.
Onaj Džeferson sem dobre odbrane, otvorenu trojku ne može da pogodi ni u video igrici.Teško da Bron može cele sezone da igra po 40 minuta, a da bi pokrpio sve ofanzivne rupe kod svojih bekova.Svako gostovanje Cavsa je teško mučenje, jer nemaju tu ofanzinu širinu na spoljnim pozicijama kao GSW na primer.Voleo bih da grešim, ali ne igraju šampionski.

box

pre 7 godina

@Iz cega je proistekao taj dabl-dabl? Iz slobodnih bacanja i odbijenih lopti koje su slucajno dosle do njega? Svako ko je gledao utakmicu je video da Nikola nista posebno nije uradio na terenu, samo je trcao od jedne na drugu stranu terena, saigraci ga nisu uopste primecivali. Vrati se nazad i ne izigravaj potrcka, molim te.

E sad misterija mi je dal se apsolutno ne razumes u kosarku ili si klasican bot?
Jokic je odigrao jako dobru partiju, slobodno mogu da kazem na nivou proslosezonskih, bio je medju najboljima na terenu. Kosarka je mnogo vise od ubacenih poena al da sad ne analiziram njegovu partiju osecam da ti to ne bi svatio.

Bane

pre 7 godina

Iz cega je proistekao taj dabl-dabl? Iz slobodnih bacanja i odbijenih lopti koje su slucajno dosle do njega? Svako ko je gledao utakmicu je video da Nikola nista posebno nije uradio na terenu, samo je trcao od jedne na drugu stranu terena, saigraci ga nisu uopste primecivali. Vrati se nazad i ne izigravaj potrcka, molim te.
(Mile, 28. novembar 2016 00:37)

A za tebe je realnost da pratis kriket i radis za potrcka.

dalibor79

pre 7 godina

teodosic,bogdanovic,bjelica,jokic,majranovic,raduljica,markovic( bilo bi super kada bi on jos odigrao ovo ep),jovic,nedovic,kalinic,macvan,simonovic,guduric,zagorac,musli( to bi bio sirok spisak).e da su tu jos stojakovic i bodiroga iz najboljih godina to bila najjaca rep. svih vremena koja je imala bilo koja evropska rep.:)

76er

pre 7 godina

Druga utakmica Filadelfije i Klivlenda ove godine i drugi put sudije poklanjaju Klivlendu pobedu. LeBron na silu "napravio" taj tripl dabl. Kad bilo ko od Siksersa pipne nekoga od "velike trojke" odmah se sudi licna. LeBron pravi korake i unosi coveka maltene u aut, kos mu se priznaje i naravno dodatno bacanje. Sramota, eto vaseg najdominantnijeg igraca.

kinen

pre 7 godina

Meni su fascinantni Jokićevi pokreti. U svakom momentu mislim da će mu otpasti ruke ili noge, toliko nekoordinisano deluje sa svojim telom. :D Ali zato glavom sve nadoknađuje. Retko pametan igrač. Prirodno ima visinu i ogroman raspon ruku, ali ostatak fizike mu uopšte nije naklonjen, rekao bih da je ispod proseka. Svaka mu čast koliko je dogurao.

alter

pre 7 godina

Evo pitanje za sve vas: mislite li da li se Jokić udebljao ili nabio mišiće?
(Pozdrav iz Zg, 28. novembar 2016 01:20)

Slažem se donekle, deluje kao da se opet podosta ugojio, mada on nikad nije ni bio gemetsko cudo prirode, daleko od toga. Da može da se bori protiv toga, vidimo na primeru Bjelice, Jokić kao da je izgubio motivaciju malo opet. Ali dobro, rezultati su bitni, a za sad koristi prilike koje dobije sasvim solidno. Ipak je sezona slava u toku :)

iki

pre 7 godina

A i nisu ih nešto mučili već su se Kavsi malo uozbiljili u poslednjoj četvrtini. Konkretno Kajri sa 19 od 39 poena. Lebron James lagano do tripl dabla a J.R. Smit još laganije do 0 - 11 iz igre. :).
Fila deluje mnogo bolje ove godine ali su tankovanjem dobili to da su im 2 najbolja igrača centri, tu je i Noel koji je povredjen tako da im svi visoki pikovi igraju pod košem a spolja su nevidjeno tanki.

Air Canada #15

pre 7 godina

Sramota me od ovog Jokića sramota me svih Srpskih klubova nemamo veze mi sa kosarkom.Strašno
(Ognjen P., 28. novembar 2016 00:59) A???? Nas je sramota od tvog IQ-a.

brm

pre 7 godina

Denver igra timsku košarku, možda i 
najbolju u ligi
(cofi, 28. novembar 2016 00:55)

To sudiš na osnovu jedne utakmice. Ove sezone su u više od pola utakmica solirali više nego Minesota. Gubili dobijene utakmice. Ček da se vrati Galinari, pa se ne zna ko pije a ko plaća. Pa Nurkić kreće na koš čim dohvati loptu, pa Mudije, Čendler,... Svi se use** da neće imati svoje šuteve pa grabe svaku priliku.

Beljo

pre 7 godina

Ono, kad jedan Wilson Chandler je 3 puta bolji igrac, a u Srbiji svaki dan tekstovi i hvalospjevi... "Zemlji kosarke", uzgred budi receno. Wilson Chandler, ljudi. Brukate imena velikih kosarkasa kada dodjete i pisete o Jokicu i nekim ocekivanjima da je bitan...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Jokara kao da je znao da SK prenosi bas večeras prvi put pa nam se oduži lepom partijom, samo napred mali!

nekobeko

pre 7 godina

neki dan sam bas napisao, da ako Jokic konstantno bude igrao po cirka pola sata po mecu, on ce 8 od 10 utakmica biti u double double. Opet je veceras imao najbolji index na svom timu sa +11. Nabacio je najmanje 3 slobodna suta gde je mogao da dobije asist, ali saigraci su mu promasili. Steta sto je promasio onu jednu slobodnu trojku i jos par cistih suteva, inace mogao je doci do oko 20 poena, ali i ovako je odlicno odigrao, a vidi se da moze jos mnogo bolje. Nurkic je imao 3 faula, i primetio sam da su mu stavljali led na koljena, mozda je bio malo povredjen, pa je Jokic dobio i njegovih 'ekstra' 6-7 minuta, pa je nurkic zavrsio sa 16 minuta uz index -3, a Jokic sa oko pola sata, a inace obojica igraju nekih 22minuta po mecu. Nurkic je snaga, a Jokic elgantan i pametan,odlicni su obojica. e sada dali ce Denver uspeti da ih zadrzi i zadovolji obojicu, to ne znam. Ali mislim da Jokic ima prednost i veci potencijal.

Gatara

pre 7 godina

Brate jokicu slobodno uzmi vise suteva nisu ovi crnci nista bolji od tebe, vise hrabrosti i samo jako! Mozes ti to mi to znamo i verujemo u tebe! ps: dobro je bilo veceras

El Greko

pre 7 godina

Kakve poteze i finte driblinga ima Irving, zavrsnicu takodje, ulaz, i lijevi i desni dvokorak mu jednako odlican, kao i polaganje i lijevom i desnom rukom. J.R. Smit ove sezone za sada ocajan.

Russell Westbrook

pre 7 godina

Jokari fali samo malo eksplozivnosti i brzine,sve ostalo je fenomenalno,još jednom je pokazao da je najbolji centar u Denveru i puno bolji od Nurkića.Još je i Jokara krenuo sa klupe.

Mile

pre 7 godina

Iz cega je proistekao taj dabl-dabl? Iz slobodnih bacanja i odbijenih lopti koje su slucajno dosle do njega? Svako ko je gledao utakmicu je video da Nikola nista posebno nije uradio na terenu, samo je trcao od jedne na drugu stranu terena, saigraci ga nisu uopste primecivali. Vrati se nazad i ne izigravaj potrcka, molim te.

Komarac

pre 7 godina

Gledao Denver upravo. Da li je konacno Malone shvatio ili je bilo slucajno, ali kad se lomilo drzao je najjacu petorku na terenu sa sve Jokicem. Jokic lepo otvara prostor za saigrace i pametno igra. Nema puno prostora u napadu, ali lepo ga koristi. Malo jos samo vise drskosti i bice to laganih 15-ak poena po mecu. Veceras je dao 9 u prvom bez nekog cimanja, i onda tek na kraju jos 4 sa bacanja, od toga dva bacanja kad se lomilo. Ne treba unapred ljudi da sude o Jokicevoj sezoni i sudbini,duga je sezona, on ima tek 21 godinu, bice to sve dobro. Nurkic nema taj potencijal i raznovrsnost i na duge staze se to vidi, tako je veceras bio samo 16 minuta na parketu. Ako pogledate poslednjih nekoliko utakmica Jokicu ponovo raste minutaza, a Nurkicu opada. Denver samo malo da smiri divljanje i bice solidna ekipa. Wilson Chandler ozbiljno opasan igrac, a Jamal Murray ce to da postane.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Jokara kao da je znao da SK prenosi bas večeras prvi put pa nam se oduži lepom partijom, samo napred mali!

Komarac

pre 7 godina

Gledao Denver upravo. Da li je konacno Malone shvatio ili je bilo slucajno, ali kad se lomilo drzao je najjacu petorku na terenu sa sve Jokicem. Jokic lepo otvara prostor za saigrace i pametno igra. Nema puno prostora u napadu, ali lepo ga koristi. Malo jos samo vise drskosti i bice to laganih 15-ak poena po mecu. Veceras je dao 9 u prvom bez nekog cimanja, i onda tek na kraju jos 4 sa bacanja, od toga dva bacanja kad se lomilo. Ne treba unapred ljudi da sude o Jokicevoj sezoni i sudbini,duga je sezona, on ima tek 21 godinu, bice to sve dobro. Nurkic nema taj potencijal i raznovrsnost i na duge staze se to vidi, tako je veceras bio samo 16 minuta na parketu. Ako pogledate poslednjih nekoliko utakmica Jokicu ponovo raste minutaza, a Nurkicu opada. Denver samo malo da smiri divljanje i bice solidna ekipa. Wilson Chandler ozbiljno opasan igrac, a Jamal Murray ce to da postane.

Gatara

pre 7 godina

Brate jokicu slobodno uzmi vise suteva nisu ovi crnci nista bolji od tebe, vise hrabrosti i samo jako! Mozes ti to mi to znamo i verujemo u tebe! ps: dobro je bilo veceras

Russell Westbrook

pre 7 godina

Jokari fali samo malo eksplozivnosti i brzine,sve ostalo je fenomenalno,još jednom je pokazao da je najbolji centar u Denveru i puno bolji od Nurkića.Još je i Jokara krenuo sa klupe.

El Greko

pre 7 godina

Kakve poteze i finte driblinga ima Irving, zavrsnicu takodje, ulaz, i lijevi i desni dvokorak mu jednako odlican, kao i polaganje i lijevom i desnom rukom. J.R. Smit ove sezone za sada ocajan.

Bane

pre 7 godina

Iz cega je proistekao taj dabl-dabl? Iz slobodnih bacanja i odbijenih lopti koje su slucajno dosle do njega? Svako ko je gledao utakmicu je video da Nikola nista posebno nije uradio na terenu, samo je trcao od jedne na drugu stranu terena, saigraci ga nisu uopste primecivali. Vrati se nazad i ne izigravaj potrcka, molim te.
(Mile, 28. novembar 2016 00:37)

A za tebe je realnost da pratis kriket i radis za potrcka.

box

pre 7 godina

@Iz cega je proistekao taj dabl-dabl? Iz slobodnih bacanja i odbijenih lopti koje su slucajno dosle do njega? Svako ko je gledao utakmicu je video da Nikola nista posebno nije uradio na terenu, samo je trcao od jedne na drugu stranu terena, saigraci ga nisu uopste primecivali. Vrati se nazad i ne izigravaj potrcka, molim te.

E sad misterija mi je dal se apsolutno ne razumes u kosarku ili si klasican bot?
Jokic je odigrao jako dobru partiju, slobodno mogu da kazem na nivou proslosezonskih, bio je medju najboljima na terenu. Kosarka je mnogo vise od ubacenih poena al da sad ne analiziram njegovu partiju osecam da ti to ne bi svatio.

Panda's friend

pre 7 godina

Gledao mec. Igra pod kosevima, tj. na postu, ne postoji kod ovih timova. Ne secam se da su i jednom spustali loptu na centre. Dobre je da je Jokic i ovih 13p dao.

kinen

pre 7 godina

Meni su fascinantni Jokićevi pokreti. U svakom momentu mislim da će mu otpasti ruke ili noge, toliko nekoordinisano deluje sa svojim telom. :D Ali zato glavom sve nadoknađuje. Retko pametan igrač. Prirodno ima visinu i ogroman raspon ruku, ali ostatak fizike mu uopšte nije naklonjen, rekao bih da je ispod proseka. Svaka mu čast koliko je dogurao.

Air Canada #15

pre 7 godina

Sramota me od ovog Jokića sramota me svih Srpskih klubova nemamo veze mi sa kosarkom.Strašno
(Ognjen P., 28. novembar 2016 00:59) A???? Nas je sramota od tvog IQ-a.

Demius

pre 7 godina

Šarić odličan, dao 10 poena, ali teško da može da se nada nekoj većoj minutaži u rosteru File pored Iljasove, a pogotovo Embida.Dobro tu je još i Okafor, ali on je više klasična petica.
J.R.Smith još jedna katastrofa od igre posle pauze od povrede:šut iz igre 11/0 i 7/0 za tri.Klivlend pod hitno mora da reši pitanje beka šutera, tj. da trejduju Šamperda(sinoć nije igrao)ili još bolje J.R-a.
Onaj Džeferson sem dobre odbrane, otvorenu trojku ne može da pogodi ni u video igrici.Teško da Bron može cele sezone da igra po 40 minuta, a da bi pokrpio sve ofanzivne rupe kod svojih bekova.Svako gostovanje Cavsa je teško mučenje, jer nemaju tu ofanzinu širinu na spoljnim pozicijama kao GSW na primer.Voleo bih da grešim, ali ne igraju šampionski.

Stara kuka

pre 7 godina

Sve vise autosovinista i indijanaca na forumu. Poceli su da zagadjuju i kosarku. Jedna od svetlih tacaka naseg drustva u Srbiji je kosarka, tj sport generalno. Uzmemo u Riju 8 medalja, imamo najboljeg sportistu na svetu (zvanicno proglasen) koji je trenutno u padu forme, na Olimijadi dokazemo klasu u timskim sportovima, zvanicno drugi na svetu iza neprikosnovene Amerike i onda dodju raznorazni likovi i prozivaju Jokica te nas koji volimo ovu zemlju i ponosimo se sportistima. Pa sta vi hocete, da zemlja od mozda ali mozda 7 miliona stanovnika sa losim standardom i ocajnim uslovima ima 20 Lebrona i 10 Dzordana!? Bolje se zavucite u misiju rupu i cutite.

nekobeko

pre 7 godina

neki dan sam bas napisao, da ako Jokic konstantno bude igrao po cirka pola sata po mecu, on ce 8 od 10 utakmica biti u double double. Opet je veceras imao najbolji index na svom timu sa +11. Nabacio je najmanje 3 slobodna suta gde je mogao da dobije asist, ali saigraci su mu promasili. Steta sto je promasio onu jednu slobodnu trojku i jos par cistih suteva, inace mogao je doci do oko 20 poena, ali i ovako je odlicno odigrao, a vidi se da moze jos mnogo bolje. Nurkic je imao 3 faula, i primetio sam da su mu stavljali led na koljena, mozda je bio malo povredjen, pa je Jokic dobio i njegovih 'ekstra' 6-7 minuta, pa je nurkic zavrsio sa 16 minuta uz index -3, a Jokic sa oko pola sata, a inace obojica igraju nekih 22minuta po mecu. Nurkic je snaga, a Jokic elgantan i pametan,odlicni su obojica. e sada dali ce Denver uspeti da ih zadrzi i zadovolji obojicu, to ne znam. Ali mislim da Jokic ima prednost i veci potencijal.

76er

pre 7 godina

Druga utakmica Filadelfije i Klivlenda ove godine i drugi put sudije poklanjaju Klivlendu pobedu. LeBron na silu "napravio" taj tripl dabl. Kad bilo ko od Siksersa pipne nekoga od "velike trojke" odmah se sudi licna. LeBron pravi korake i unosi coveka maltene u aut, kos mu se priznaje i naravno dodatno bacanje. Sramota, eto vaseg najdominantnijeg igraca.

iki

pre 7 godina

A i nisu ih nešto mučili već su se Kavsi malo uozbiljili u poslednjoj četvrtini. Konkretno Kajri sa 19 od 39 poena. Lebron James lagano do tripl dabla a J.R. Smit još laganije do 0 - 11 iz igre. :).
Fila deluje mnogo bolje ove godine ali su tankovanjem dobili to da su im 2 najbolja igrača centri, tu je i Noel koji je povredjen tako da im svi visoki pikovi igraju pod košem a spolja su nevidjeno tanki.

cale

pre 7 godina

Gledao sam Denver sinoc i obratio posebnu paznju na Jokica. Ovo su moja zapazanja:

Radi puno dobrih stvari u napadu, postavlja perfektne blokove, razume igru, otvara prostor svojim solidnim sutem, doprinosi protoku lopte.
U odbrani je vec los. Ne mislim na odbranu 1 na 1, vec na preuzimanja. Kada god Jokic preuzme, protivnicki plej ima previse vremena da se namesti za sut. Uz to mu fali i snage i atleticizma. Previse je slab da bi lagano zavrsio ledjima u napadu, a ne moze ni rutinski da odbrani isto. To isto utice i na skok, koji mora da popravi (iako ih je sinoc imao 11).
Znam da izgleda da ima vise negativnih, ali uglavnom smatram da je bio jedan od boljih na terenu i da mora da dobije slobodu kao prosle sezone.

alter

pre 7 godina

Evo pitanje za sve vas: mislite li da li se Jokić udebljao ili nabio mišiće?
(Pozdrav iz Zg, 28. novembar 2016 01:20)

Slažem se donekle, deluje kao da se opet podosta ugojio, mada on nikad nije ni bio gemetsko cudo prirode, daleko od toga. Da može da se bori protiv toga, vidimo na primeru Bjelice, Jokić kao da je izgubio motivaciju malo opet. Ali dobro, rezultati su bitni, a za sad koristi prilike koje dobije sasvim solidno. Ipak je sezona slava u toku :)

Boris

pre 7 godina

Svako gostovanje Cavsa je teško mučenje, jer nemaju tu ofanzinu širinu na spoljnim pozicijama kao GSW na primer.Voleo bih da grešim, ali ne igraju šampionski.
(Demius, 28. novembar 2016 09:02)

Klivlend ukupan skor u sezoni 15-2, na gostovanjima 4-1, prosecno pobedjuju sa 10 razlike i covek kaze da ne igraju sampionski. Plus se Lebron osetno stedi u regularnoj sezoni. Verovatno bi trebali da budu bez poraza i da pobedjuju prosecno sa 40 razlike da ljudi ne bi lupetali ovakve gluposti. I jos dobije vise pluseva nego minusa...

Maximilijan

pre 7 godina

Tek sad kad sam odgledao tekmu shvatam koliko njegovi poeni duplo vise vrede,jer se sam izbori za njih.. Ova igra sinoc nema veze sa onom timskom igrom prosle godine kada su podsecali na Sparse.. da li zbog Dzamira Nelsona ili sta vec,ali toliko suteva,toliko soliranja.. sistema igre bez.

brm

pre 7 godina

Denver igra timsku košarku, možda i 
najbolju u ligi
(cofi, 28. novembar 2016 00:55)

To sudiš na osnovu jedne utakmice. Ove sezone su u više od pola utakmica solirali više nego Minesota. Gubili dobijene utakmice. Ček da se vrati Galinari, pa se ne zna ko pije a ko plaća. Pa Nurkić kreće na koš čim dohvati loptu, pa Mudije, Čendler,... Svi se use** da neće imati svoje šuteve pa grabe svaku priliku.

Mile

pre 7 godina

Iz cega je proistekao taj dabl-dabl? Iz slobodnih bacanja i odbijenih lopti koje su slucajno dosle do njega? Svako ko je gledao utakmicu je video da Nikola nista posebno nije uradio na terenu, samo je trcao od jedne na drugu stranu terena, saigraci ga nisu uopste primecivali. Vrati se nazad i ne izigravaj potrcka, molim te.

76er

pre 7 godina

Hvala sto ste lupili minuse na moj komentar, i zeleo sam da mi potvrdite da niste ni gledali utakmicu. Nastavite samo hajlajte da gledate.
Trust the Process.

dalibor79

pre 7 godina

teodosic,bogdanovic,bjelica,jokic,majranovic,raduljica,markovic( bilo bi super kada bi on jos odigrao ovo ep),jovic,nedovic,kalinic,macvan,simonovic,guduric,zagorac,musli( to bi bio sirok spisak).e da su tu jos stojakovic i bodiroga iz najboljih godina to bila najjaca rep. svih vremena koja je imala bilo koja evropska rep.:)

Beljo

pre 7 godina

Ono, kad jedan Wilson Chandler je 3 puta bolji igrac, a u Srbiji svaki dan tekstovi i hvalospjevi... "Zemlji kosarke", uzgred budi receno. Wilson Chandler, ljudi. Brukate imena velikih kosarkasa kada dodjete i pisete o Jokicu i nekim ocekivanjima da je bitan...

Mile

pre 7 godina

Iz cega je proistekao taj dabl-dabl? Iz slobodnih bacanja i odbijenih lopti koje su slucajno dosle do njega? Svako ko je gledao utakmicu je video da Nikola nista posebno nije uradio na terenu, samo je trcao od jedne na drugu stranu terena, saigraci ga nisu uopste primecivali. Vrati se nazad i ne izigravaj potrcka, molim te.

dalibor79

pre 7 godina

teodosic,bogdanovic,bjelica,jokic,majranovic,raduljica,markovic( bilo bi super kada bi on jos odigrao ovo ep),jovic,nedovic,kalinic,macvan,simonovic,guduric,zagorac,musli( to bi bio sirok spisak).e da su tu jos stojakovic i bodiroga iz najboljih godina to bila najjaca rep. svih vremena koja je imala bilo koja evropska rep.:)

Beljo

pre 7 godina

Ono, kad jedan Wilson Chandler je 3 puta bolji igrac, a u Srbiji svaki dan tekstovi i hvalospjevi... "Zemlji kosarke", uzgred budi receno. Wilson Chandler, ljudi. Brukate imena velikih kosarkasa kada dodjete i pisete o Jokicu i nekim ocekivanjima da je bitan...

76er

pre 7 godina

Druga utakmica Filadelfije i Klivlenda ove godine i drugi put sudije poklanjaju Klivlendu pobedu. LeBron na silu "napravio" taj tripl dabl. Kad bilo ko od Siksersa pipne nekoga od "velike trojke" odmah se sudi licna. LeBron pravi korake i unosi coveka maltene u aut, kos mu se priznaje i naravno dodatno bacanje. Sramota, eto vaseg najdominantnijeg igraca.

Gatara

pre 7 godina

Brate jokicu slobodno uzmi vise suteva nisu ovi crnci nista bolji od tebe, vise hrabrosti i samo jako! Mozes ti to mi to znamo i verujemo u tebe! ps: dobro je bilo veceras

Russell Westbrook

pre 7 godina

Jokari fali samo malo eksplozivnosti i brzine,sve ostalo je fenomenalno,još jednom je pokazao da je najbolji centar u Denveru i puno bolji od Nurkića.Još je i Jokara krenuo sa klupe.

Demius

pre 7 godina

Šarić odličan, dao 10 poena, ali teško da može da se nada nekoj većoj minutaži u rosteru File pored Iljasove, a pogotovo Embida.Dobro tu je još i Okafor, ali on je više klasična petica.
J.R.Smith još jedna katastrofa od igre posle pauze od povrede:šut iz igre 11/0 i 7/0 za tri.Klivlend pod hitno mora da reši pitanje beka šutera, tj. da trejduju Šamperda(sinoć nije igrao)ili još bolje J.R-a.
Onaj Džeferson sem dobre odbrane, otvorenu trojku ne može da pogodi ni u video igrici.Teško da Bron može cele sezone da igra po 40 minuta, a da bi pokrpio sve ofanzivne rupe kod svojih bekova.Svako gostovanje Cavsa je teško mučenje, jer nemaju tu ofanzinu širinu na spoljnim pozicijama kao GSW na primer.Voleo bih da grešim, ali ne igraju šampionski.

Komarac

pre 7 godina

Gledao Denver upravo. Da li je konacno Malone shvatio ili je bilo slucajno, ali kad se lomilo drzao je najjacu petorku na terenu sa sve Jokicem. Jokic lepo otvara prostor za saigrace i pametno igra. Nema puno prostora u napadu, ali lepo ga koristi. Malo jos samo vise drskosti i bice to laganih 15-ak poena po mecu. Veceras je dao 9 u prvom bez nekog cimanja, i onda tek na kraju jos 4 sa bacanja, od toga dva bacanja kad se lomilo. Ne treba unapred ljudi da sude o Jokicevoj sezoni i sudbini,duga je sezona, on ima tek 21 godinu, bice to sve dobro. Nurkic nema taj potencijal i raznovrsnost i na duge staze se to vidi, tako je veceras bio samo 16 minuta na parketu. Ako pogledate poslednjih nekoliko utakmica Jokicu ponovo raste minutaza, a Nurkicu opada. Denver samo malo da smiri divljanje i bice solidna ekipa. Wilson Chandler ozbiljno opasan igrac, a Jamal Murray ce to da postane.

box

pre 7 godina

@Iz cega je proistekao taj dabl-dabl? Iz slobodnih bacanja i odbijenih lopti koje su slucajno dosle do njega? Svako ko je gledao utakmicu je video da Nikola nista posebno nije uradio na terenu, samo je trcao od jedne na drugu stranu terena, saigraci ga nisu uopste primecivali. Vrati se nazad i ne izigravaj potrcka, molim te.

E sad misterija mi je dal se apsolutno ne razumes u kosarku ili si klasican bot?
Jokic je odigrao jako dobru partiju, slobodno mogu da kazem na nivou proslosezonskih, bio je medju najboljima na terenu. Kosarka je mnogo vise od ubacenih poena al da sad ne analiziram njegovu partiju osecam da ti to ne bi svatio.

El Greko

pre 7 godina

Kakve poteze i finte driblinga ima Irving, zavrsnicu takodje, ulaz, i lijevi i desni dvokorak mu jednako odlican, kao i polaganje i lijevom i desnom rukom. J.R. Smit ove sezone za sada ocajan.

cale

pre 7 godina

Gledao sam Denver sinoc i obratio posebnu paznju na Jokica. Ovo su moja zapazanja:

Radi puno dobrih stvari u napadu, postavlja perfektne blokove, razume igru, otvara prostor svojim solidnim sutem, doprinosi protoku lopte.
U odbrani je vec los. Ne mislim na odbranu 1 na 1, vec na preuzimanja. Kada god Jokic preuzme, protivnicki plej ima previse vremena da se namesti za sut. Uz to mu fali i snage i atleticizma. Previse je slab da bi lagano zavrsio ledjima u napadu, a ne moze ni rutinski da odbrani isto. To isto utice i na skok, koji mora da popravi (iako ih je sinoc imao 11).
Znam da izgleda da ima vise negativnih, ali uglavnom smatram da je bio jedan od boljih na terenu i da mora da dobije slobodu kao prosle sezone.

76er

pre 7 godina

Hvala sto ste lupili minuse na moj komentar, i zeleo sam da mi potvrdite da niste ni gledali utakmicu. Nastavite samo hajlajte da gledate.
Trust the Process.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Jokara kao da je znao da SK prenosi bas večeras prvi put pa nam se oduži lepom partijom, samo napred mali!

Bane

pre 7 godina

Iz cega je proistekao taj dabl-dabl? Iz slobodnih bacanja i odbijenih lopti koje su slucajno dosle do njega? Svako ko je gledao utakmicu je video da Nikola nista posebno nije uradio na terenu, samo je trcao od jedne na drugu stranu terena, saigraci ga nisu uopste primecivali. Vrati se nazad i ne izigravaj potrcka, molim te.
(Mile, 28. novembar 2016 00:37)

A za tebe je realnost da pratis kriket i radis za potrcka.

nekobeko

pre 7 godina

neki dan sam bas napisao, da ako Jokic konstantno bude igrao po cirka pola sata po mecu, on ce 8 od 10 utakmica biti u double double. Opet je veceras imao najbolji index na svom timu sa +11. Nabacio je najmanje 3 slobodna suta gde je mogao da dobije asist, ali saigraci su mu promasili. Steta sto je promasio onu jednu slobodnu trojku i jos par cistih suteva, inace mogao je doci do oko 20 poena, ali i ovako je odlicno odigrao, a vidi se da moze jos mnogo bolje. Nurkic je imao 3 faula, i primetio sam da su mu stavljali led na koljena, mozda je bio malo povredjen, pa je Jokic dobio i njegovih 'ekstra' 6-7 minuta, pa je nurkic zavrsio sa 16 minuta uz index -3, a Jokic sa oko pola sata, a inace obojica igraju nekih 22minuta po mecu. Nurkic je snaga, a Jokic elgantan i pametan,odlicni su obojica. e sada dali ce Denver uspeti da ih zadrzi i zadovolji obojicu, to ne znam. Ali mislim da Jokic ima prednost i veci potencijal.

Air Canada #15

pre 7 godina

Sramota me od ovog Jokića sramota me svih Srpskih klubova nemamo veze mi sa kosarkom.Strašno
(Ognjen P., 28. novembar 2016 00:59) A???? Nas je sramota od tvog IQ-a.

alter

pre 7 godina

Evo pitanje za sve vas: mislite li da li se Jokić udebljao ili nabio mišiće?
(Pozdrav iz Zg, 28. novembar 2016 01:20)

Slažem se donekle, deluje kao da se opet podosta ugojio, mada on nikad nije ni bio gemetsko cudo prirode, daleko od toga. Da može da se bori protiv toga, vidimo na primeru Bjelice, Jokić kao da je izgubio motivaciju malo opet. Ali dobro, rezultati su bitni, a za sad koristi prilike koje dobije sasvim solidno. Ipak je sezona slava u toku :)

Stara kuka

pre 7 godina

Sve vise autosovinista i indijanaca na forumu. Poceli su da zagadjuju i kosarku. Jedna od svetlih tacaka naseg drustva u Srbiji je kosarka, tj sport generalno. Uzmemo u Riju 8 medalja, imamo najboljeg sportistu na svetu (zvanicno proglasen) koji je trenutno u padu forme, na Olimijadi dokazemo klasu u timskim sportovima, zvanicno drugi na svetu iza neprikosnovene Amerike i onda dodju raznorazni likovi i prozivaju Jokica te nas koji volimo ovu zemlju i ponosimo se sportistima. Pa sta vi hocete, da zemlja od mozda ali mozda 7 miliona stanovnika sa losim standardom i ocajnim uslovima ima 20 Lebrona i 10 Dzordana!? Bolje se zavucite u misiju rupu i cutite.

brm

pre 7 godina

Denver igra timsku košarku, možda i 
najbolju u ligi
(cofi, 28. novembar 2016 00:55)

To sudiš na osnovu jedne utakmice. Ove sezone su u više od pola utakmica solirali više nego Minesota. Gubili dobijene utakmice. Ček da se vrati Galinari, pa se ne zna ko pije a ko plaća. Pa Nurkić kreće na koš čim dohvati loptu, pa Mudije, Čendler,... Svi se use** da neće imati svoje šuteve pa grabe svaku priliku.

Boris

pre 7 godina

Svako gostovanje Cavsa je teško mučenje, jer nemaju tu ofanzinu širinu na spoljnim pozicijama kao GSW na primer.Voleo bih da grešim, ali ne igraju šampionski.
(Demius, 28. novembar 2016 09:02)

Klivlend ukupan skor u sezoni 15-2, na gostovanjima 4-1, prosecno pobedjuju sa 10 razlike i covek kaze da ne igraju sampionski. Plus se Lebron osetno stedi u regularnoj sezoni. Verovatno bi trebali da budu bez poraza i da pobedjuju prosecno sa 40 razlike da ljudi ne bi lupetali ovakve gluposti. I jos dobije vise pluseva nego minusa...

kinen

pre 7 godina

Meni su fascinantni Jokićevi pokreti. U svakom momentu mislim da će mu otpasti ruke ili noge, toliko nekoordinisano deluje sa svojim telom. :D Ali zato glavom sve nadoknađuje. Retko pametan igrač. Prirodno ima visinu i ogroman raspon ruku, ali ostatak fizike mu uopšte nije naklonjen, rekao bih da je ispod proseka. Svaka mu čast koliko je dogurao.

iki

pre 7 godina

A i nisu ih nešto mučili već su se Kavsi malo uozbiljili u poslednjoj četvrtini. Konkretno Kajri sa 19 od 39 poena. Lebron James lagano do tripl dabla a J.R. Smit još laganije do 0 - 11 iz igre. :).
Fila deluje mnogo bolje ove godine ali su tankovanjem dobili to da su im 2 najbolja igrača centri, tu je i Noel koji je povredjen tako da im svi visoki pikovi igraju pod košem a spolja su nevidjeno tanki.

Panda's friend

pre 7 godina

Gledao mec. Igra pod kosevima, tj. na postu, ne postoji kod ovih timova. Ne secam se da su i jednom spustali loptu na centre. Dobre je da je Jokic i ovih 13p dao.

Maximilijan

pre 7 godina

Tek sad kad sam odgledao tekmu shvatam koliko njegovi poeni duplo vise vrede,jer se sam izbori za njih.. Ova igra sinoc nema veze sa onom timskom igrom prosle godine kada su podsecali na Sparse.. da li zbog Dzamira Nelsona ili sta vec,ali toliko suteva,toliko soliranja.. sistema igre bez.