Subota, 19.11.2016.

14:45

Mariju drama, finale i šansa da ostane na vrhu!

Prvi teniser sveta Endi Mari plasirao se u finale Završnog Mastersa u Londonu, dramatičnom pobedom nad Milošem Raonićem.

Izvor: AK

Mariju drama, finale i šansa da ostane na vrhu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

303 Komentari

Sortiraj po:

masterkg

pre 7 godina

Najsmjesnija konkurencija ikad. Ovoga Mareja bi Roger u svoje vrijeme dobijao ne bi mu gejm uzeo. Kao prije 2 god. 6:0 6:1 hhahahahhhhhaah
(O, 19. novembar 2016 16:21)

"Gejm" je pobedio hahaha ....

Aleksandar I

pre 7 godina

Ako nisu igre da Marej bude prvi na kraju sezone,voleo boh Novak da osvoji turnir, a ako jesu nadam se da ce Nole izgubiti veceras,on he dovoljno pametan da zna sta radi...

Batko

pre 7 godina

Plakyy botovi, plakyy!!!
Idemo Endi protiv picoustih 'nolobotova'!
(Werlon, 19. novembar 2016 18:55)

Tako je buraz!! Nadam se da ce vec veceras nolobotovi plakati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 19. novembar 2016 19:24)

Patrick napokon nasao dečak ! Pa neka vam je sa srećom i da bude plodonosno !
Nasla se dva paćenika, milina

Doktor

pre 7 godina

(Sandzak, 19. novembar 2016 19:44)
Naprotiv, srećni i mirni, jer će ovakav Mari sutra da pukne od No.2
Pošteno, da vidimo ko je zalutao, a ko je No.1

Први мохиканац

pre 7 godina

Ноле разбија Нишикорија вечерас, а сутра ставља Марија тамо где му место.
ХАУГ !

Grk Zorba

pre 7 godina

Danas je Britanac, a sutra će kada izgubi postati Škot. Realno tako i mi gledamo na svoje ...Lale...Piroćance...Nišlije...itd..itd..da..i Leskovčane da ne zaboravim.

aleks

pre 7 godina

Nemam dobar osecaj za Djokovica..Mislim da nema snage da ovo odradi vrhunski.Sorry guys, pukao je po meni.Izvinite ako gresim..Necu gledati mec veceras, da se ne nerviram..

HaSSa

pre 7 godina

Žao mi je što nije prošao Raonic. Sutra bih navijao za njega iako sam Novakov navijač. Treba malo i drugi teniseri da osvajaju turnire.

Predrag

pre 7 godina

Marej je umoran i sigurno gubi u finalu bez obzira s kim bude igrao. To je sansa za Djokovica pod uslovom da se ne istrosi sa Nisikorijem.

Block

pre 7 godina

Sunce ti zarko kako je Endi odigrao poslednja tri poena. Posebno onaj na mec loptu Raonica. Hrabro, jako, precizni. Sampionski. Prosto ne vidim kako neko moze da ga dobije kad ovako igra kljucne poene. A najjaci utisak kada se obraca publici posle meca. Jedva zadihan, otprilike kao prosecan covek koji se popeo jedan sprat pesice.

coa

pre 7 godina

Navijao sam za Mareja samo iz razloga jer Djokovica da dobije sutra ovakav, ne moze. Nekako ce nam svima biti lepse i draze da ga Djokovic posalje tamo gde mu je i mesto u direktnom okrsaju

bane

pre 7 godina

Raonić je u svim elementima prestigao Mareja. Igra mnogo lepši i efikasniji tenis od njega i čudo je da je izgubio, dolazim na pomisao da je opet u pitanju isti faktor kao i kada je doveo Mareja na prvo mesto. Pokazalo se da Endi vrlo teško igra sa top 10 igračima, Nišikorija i Raonića je dobio na jedvite jade.
On jeste vredan ali nije za prvo mesto i treba što pre da se skloni odatle jer je njegova igra lepa samo Englezima.

Nikola

pre 7 godina

Britanci ce se vaditi na umor sutra ako Novak prodje, samo da podsetim da je Novak na AO 2012 pobedio Mareja u 5 sati i sutra Nadala u 6 sati igre.

Beograd

pre 7 godina

Imao ga je Raonic. Steta za njega ali i Djokovica ako veceras prodje u finalu.A publika ono nema nigde.Frustrirani Englezi kao stoka sa onim blicevima i urlikanjem pri servisu Raonica.

Delije Čikago

pre 7 godina

Marej je trenutno najbolji i najjači teniser, tu dileme nema, a svi znate šta mi znači Novak Đoković, samo nebeska sila može ga pogurati na ponovni presto, pomozi Bože.

sinki

pre 7 godina

Marej je upravo izvrsio sportsko samoubistvo...Ako Novak pobjedi Nisikorija,vjerujem da nece imati puno problema i da ce dobiti preumornog Mareja sa 2-0.

Miloš_NS

pre 7 godina

Gledao sam ceo meč i moj utisak je da je Raonić odigrao meč života, on bolje od ovog ne može, ali se ipak u nekoliko navrata "uplašio" pobede i to je presudilo. S druge strane, Andy Murray nije ništa posebno, muči se sa svakim iz top 5, i mislim da će ga već sutra Novak vratiti na drugo mesto ATP liste.

nexon

pre 7 godina

Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori?
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)

Pa sa Djokovicem :)

Patrick

pre 7 godina

Plakyy botovi, plakyy!!! 
Idemo Endi protiv picoustih 'nolobotova'!
(Werlon, 19. novembar 2016 18:55)

Tako je buraz!! Nadam se da ce vec veceras nolobotovi plakati.

Perhan

pre 7 godina

Lep meč za gledanje bio, nevezano od navijačkog opredeljenja. Svi smo "znali" da će Raonić na kraju da izgubi, ali borio se, imao čak i meč loptu, bilo je nade do samog kraja. Ne verujem da će dečko večeras moći da spava.

Pera

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
@Последњи Мохиканац
Mora da si jako dobar, ovo je sansa za tebe - reket u ruke i obogati se!

Brooklyn boy

pre 7 godina

Зашто имам осећај да ће и поред ова три и по сата, Мари сутра летети по терену?

sasa jokic

pre 7 godina

Milos nije imao m... kad god je trebao da prelomi. Igrao je brhunske poene samo kad se vadio. Nije ubacio prvi servis poslednja tri gema....o asevima da ne govorim.
Marej sutra nece moci da hoda, ladice ga danas u ledu i titrace mu sve sto treba, ali mislim da ce mu misici posle ovog veceras pregoreti.
Sad je bitno da Nole odigra kako treba sa Nishijem.

Mikii

pre 7 godina

gluposti, ajde da nabrajamo onda sve tenisere u poslednjih 50 godina.
(taraba, 19. novembar 2016 18:00)

Botino, decko govori o tenisu koji je pratio, igrace koje je gledao i koji su harali ovi tenisom koji je danas potpuno smesan. Ne prica o onima koji su igrali pre 20, 30, 40 godina. Muja pod ruku i na pecanje.

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

Endi se trudio da izgubi ali mu Milos nije dozvolio:) Vrlo uzbudljiv, ali samo na momente dobar tenis, Endi ima srece otprilike ko Novak 2011 kad je u nekim mecevima pobedjivao ni sam ne znajuci zasto i kako. Na kraju ipak zasluzeno - Endi u finalu.

Batko

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. novembar 2016 17:57)

A, ti si kao neki veliki poznavalac tenisa, pa ovakav komentar ???
Ti od tenisa verovatno imas napucavanje loptice u zgradu. ali zato dajes sebi za pravo da pljujes ??? Klasican kompleksas

ccc?

pre 7 godina

Muka mi je cime se sve bave Englezi zajedno sa Endijem da dobije mec. To se vidi iz svemira. Mec je bio odlican ali Endi i organizator koriste svakakve prljave cake da je u prednosti. I Endi, iskljuci taj mobilni iz torbe, Providno je. Ja ne kazem da on nije bolji igrac ali preterase! Daj Boze da se sretne sa Novakom u finalu. Cisto da im bude jasno ko je nedelju dana bio br. 1.Odrace ga Novak.. Zapamtite.

Patrik

pre 7 godina

A sad kad Marej urla po terenu i dere se na onu decu sto skupljaju loptice?! Sad cutimo gospodo Englezi?!
Polako, cutacete sutra kad Nolo otrese ovog vaseg ruznog ko zrelu sljivu!

Top

pre 7 godina

Ja bi rekao Pirova pobeda,Mareja,al imam osecaj da ce ako Djokovic dobije bez neke muke Nishikorija danas da ce sutra istrosenog Skota,dobiti pa makar na svezinu

Vlada

pre 7 godina

Da ima svemirske pravde, Raonić bi trebao da pobedi i napravi od Marija najsmešnijeg No.1 što u stvari i jeste.
(Mrkva, 19. novembar 2016 17:42)

Da li mislis da svemir nema pametnija posla nego da se bavi tenisom?

Patrick

pre 7 godina

Kako mi je drago sto je Marej pobedio ovog foliranta Milogorca pod zastavom Kanade.Koliki je folirant govori i to sto ne igra za svoju maticnu drzavu.To isto kao kad bi Nolo Djokovic igrao pod zastavom Monaka a nije da nema razloga za njih jer toj drzavi placa porez.

Patrick

pre 7 godina

gluposti, ajde da nabrajamo onda sve tenisere u poslednjih 50 godina.
(taraba, 19. novembar 2016 18:00)

Hajde ti pocni a ja cu da nastavim gde ti zapne.

sinki

pre 7 godina

Novak ce biti broj 1 ako osvoji turnir ali ipak se tu nece dugo zadrzati jer Marej ne brani skoro nista u Indian Welsu i Majamiju,jos je Marej najavio da ce igrati u Dohi.Ali najbitnije je od svega da Novak osvoji titulu.

Ivan

pre 7 godina

Ovaj covek je nepobediv. Ne secam se kada je poslednji put izgubio mec. Kakva god da je situacija, uspeva da odigra bez pritiska i da pogodi u odlucujucim momentima. Zaista ne vidim da moze Djokovic da ga pobedi. Neka me demantuje, bio bi najsrecniji.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Svaka mu čast, fizički je besprekorno pripremljen, prevazišao je psihičku barijeru i ima ubitačan servis kojim vadi kestenje iz vatre kad zatreba. Novak ili Nišikori makar meč trajao jedan sat, finale će biti ravnopravno. Svidelo se nama ili ne ali danas je Marej teniser koga je najteže pobediti.

2CRAZY

pre 7 godina

Raonic nikako da shvati, da ne moze u svakom udarcu u tenisu da se izvlaci na forhend... postoji i nesto sto se zove bekend i to se mora nauciti u tenisu...

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Енди Мари - једноставно непобедив! Има ли овој невероватној серији краја?! Хауг!

Cockneeey

pre 7 godina

Auuuu kakav mec ljudi moji. Odavno nisam gledao neizvesniji mec sa ovoliko promena vodjstva u istom. Bravo i za Endija i za Milosa. Idemo Nole, junace, sutra po povratak na tron!!!

Tasmanijska djavolica

pre 7 godina

Au endi tuzicu te za pretrpljeni stres ovo nije normalno. Kakav mec kakav adrenalin. Uzivala sam iako sam pred kraja morala da popijem dve rakije.

fifi

pre 7 godina

Ja ne znam.. Ali navijaci uvek ulaze i traze svoje mesto kada Endi treba da servira a nikada kada Milos treba da servira? Ne smeju da ulaze na parnim gemovima ali ih pustaju da Endi predahne pred serviranje. To je jasno i nema tu teorije zavere vec licemerstvo. Bave se sitnim podmetanjima sve sa ciljem da olakšaju Endiju. Pa vi lupajte minuse ali prvo razmislite malo.

Jabukovo sirce

pre 7 godina

Ako Nole pruzi samo 50 posto svojih mogucnosti, pocistice Mareja sutra u finalu. Skoro ne odgledah nekvalitetniji mec. Drvo Raonic sam sebe izbacio. Aj' zdravo.

almeida

pre 7 godina

Endi Mari dobro igra, strpljivo i sigurno ide do pobede. Biće dobro bude li stigao do Đokovića, biće dobar meč. Nišikori ne bi izdržao u finalu.

Miki

pre 7 godina

Evo i Mari je sad posle pretrpljenog brejka za 5-5 nabio lopticu u publiku i dobio opomenu od strane sudije. Bas da vidimo hoce li mu novinari postaviti pitanje vezano za to...

Patrik

pre 7 godina

Ajmo Milogorac predaj mec, i posalji Mareja pod noge Nolu. Bojim se da ce Srbin tako da izblamira Britanca u finalu, da ce engleska kraljica da abdicira. :(
(Patrik, 19. novembar 2016 17:41

Dobar si nolobote.

Jumko

pre 7 godina

TOOOOO ANDYYY!!!
Sad Nolo ima sanse da obrise s tobom parket u finalu!!!!
Savrsen kraj vrlo verovatno najuzbudljivije i najjace teniske sezone u istoriji!
Samo nebeski narod to ne vidi, ali dobro, ima vreme naucice...

nsmarko

pre 7 godina

koliko tenisu nedostaju RF i Rafa.... 
(nsmarko, 19. novembar 2016 17:08) 

gluposti, ajde da nabrajamo onda sve tenisere u poslednjih 50 godina.
(taraba, 19. novembar 2016 18:00)

a ti pamtis i kako je Fred Perry igrao

Sale

pre 7 godina

Povlacim sve sto sam rekao za Raonica izgubio ili pobedio, covek je vrv hteo da se bolje spremi za zavrsni masters, svaka cast na danasnjoj igri.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. novembar 2016 17:57)

Izvini Sampras, nismo te prepoznali

Jumko

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. novembar 2016 17:57)

Pa da bi takvi kao ti kmecali. Haug!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Opet se počeli ovde da se ložite bez osnova, prvo možda Marej ispadne ali odakle vam da će Nole izbaciti Nišikorija nakon svega što smo videli???
Kao prvo, vi sad sto se ložite ćete prvi da ga napljujete ovde ako izgubi, ne daj bože kako ništa ne znate

lal

pre 7 godina

@ns: najspremniji se pise zajedno, a ne vidim odvojeno buraz... ako ne razlikujes glagole od prideva, kako li ces novaka od endija... :p

Džoni

pre 7 godina

Ono kad gledaš ceo meč i kad jednostavno znaš da ovaj panj od Raonića ne može da pobedi! Da Nole dobije Japanca pa da vidimo ko je no1?

dragan

pre 7 godina

kako moze svaki dan po 5 sati da igra mari? dopingovan je 100 posto isto kao i rafa i rodja koji imaju tihu suspenziju ove godine. sramota.

Patrik

pre 7 godina

Ajmo Milogorac predaj mec, i posalji Mareja pod noge Nolu. Bojim se da ce Srbin tako da izblamira Britanca u finalu, da ce engleska kraljica da abdicira. :(

Patrick

pre 7 godina

Ocigledno, Marej bi rado da izgubi ovaj mec i izbegne ponizavanje protiv Nola! Ali Milos nije glup, nece mu dozvoliti da se ovaj put izvuce!

Zigzag

pre 7 godina

Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori?
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)s djokovicem?to zelis priznati da su rafa i roger bolji?

Patrik

pre 7 godina

Milogorac predaj mec,povredio si butni misic.Ali kad bolje razmislim dovoljno je da Nolo ne odbrani titulu u Melburnu a osvoji je Marej Skotlandanin se vraca na prvo mesto ako izgubi u Londonu.

Mikii

pre 7 godina

Videste li jazavca? Dupla servis greška na najvažniju brejk loptu i ode set. To je taj najbolji na svetu, da, da.
(Mujo, 19. novembar 2016 16:09)

Jazavac, ne secas se Djokovicevih duplih na mec loptama?! Ne secas, ne secas. Idi pecaj, botino.

zlopamtilo

pre 7 godina

"Milogorac predaj mec! Pomozi Mareju da ostane prvi.
(Patrik, 19. novembar 2016"
Treba mu pomoć? Bio sam ubeđen da je zasluženo osvojio prvo mesto .

Majstori celuloidne loptice iz zemlje izlazećeg sunca

pre 7 godina

Zašto komentar navija za Mareya? Ide na forume, vidi koliko naroda mrzi Milosa pa se kao i političari slihta većini ne bi li joj se dopao.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!

Patrik

pre 7 godina

Smesni mi ovi fanovi Djokovica,kad je u Parizu Raonic predao mec Mareju i time Nolo pao na drugo mesto kudili ga,vredjali a sad se raduju sto je Mareju uzeo prvi set,sve bi dali da veceras pobedi najboljeg tenisera sveta.Komedije.
Ajmo Mareje,hocu preokret.Pa da ocetkamo princa Noloa u finalu.

Mrkva

pre 7 godina

Gledam na Sky sportsu, pričaju o Mariju k'o god da igra protiv Novaka, Federera ili Nadala kad su na 100%, a ne protiv krakatog Raonića koji samo zna da servira i nije u stanju da prebaci 3 loptice zaredom. I sa tim čovekom je sadašnji No.1 izjednačen i 50-50 po rezultatu. Tuga neviđena.
Da ima svemirske pravde, Raonić bi trebao da pobedi i napravi od Marija najsmešnijeg No.1 što u stvari i jeste.

WTF

pre 7 godina

Svi se plase Endija. Kao nekad Novaka,Rodjerai Rafe.... Endi je daleko naj spremniji i zasluzeno je prvi... Vladace naredne dve godine. Nevidim ko ga moze dobiti narednih sest meseci, jedino da se povredi.
(Ns, 19. novembar 2016 16:02)

Ovo je sarkazam, samo ljudi ne kapiraju pa ti dele minuse?

Sta znam

pre 7 godina

(O, 19. novembar 2016 16:21) Ne razumem ocene na tvoj komentar, u vrhu je medju pozitivnim ocenama. Pre 3-4 nedelje, dok je Nole bio prvi na listi, neko ko je ostavio isti komentar popasao je sve moguce i nemoguce minuse. Bas nismo objektivni. Ja cu sada verovatno da imam vise minusa, bez obzira sto sam misljenja da je Nole i dalje daleko najbolji. :)

Vlada

pre 7 godina

@Patrik...Ti si pokazatelj kakve ljude imamo u drustvu. Ne mogu da zamislim Skotlandjane koji navijaju za Noleta. Ali ti pokazujes da mali i maliciozni nisu samo reci iz recnika.

Kića

pre 7 godina

Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori? 
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)s djokovicem?to zelis priznati da su rafa i roger bolji?
(Zigzag, 19. novembar 2016 17:18)

Rafa, Rodžer i Marej su ZAJEDNO u tom trenutku svakako bolji nego SAM Novak u ovom trenutku..

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Енди Мари - психо-физички најспремнији тенисер на АТП туру. Понекад стичем утисак да може свакодневно да игра по 4 сата, и тако неколико недеља без иједног пораза. Тренутно, нема конкуренцију, чак и кад је у резултатском заостатку, опет знаш да ће на крају победити. Очекивани преокрет! Хауг!

Jumko

pre 7 godina

Hahahaha, prvi i treci igrac na svetu... Zlatna era! Strasno mi je drago sto to svako vidi pa Djokovica ni blizu ne smatra u najbolje u istoriji. Ok, nebeski narod, najpametniji naravno, ga smatra...

kemi

pre 7 godina

Jumko - kralj trolova! Samo gledam kako se ljudi loze na njegova trovanja. Smesno mi, a mogu samo da zamislim kako je njemu. Nastavi jumko da lozis, ali samo jako.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Svi pricaju o Marijevoj "cudesnoj seriji" sa 4 osvojena turnira i 18 meceva u nizu pre dolaska u London. Ako pogledamo malo bolje u tih 18 meceva, pobedio je jednog (!!!) igraca iz top 10 i to Berdiha (10. mesto u tom trenutku i u ocajnoj formi). I sad se cudimo sto je izgubio protiv drugog ozbiljnijeg protivnika (prvog, Nisikorija dobio je u neizvesnom mecu)?! Vavrinku u ovakvoj ocajnoj formi ne racunam u ozbiljnog protivnika.
(x, 19. novembar 2016 16:24)

Aj budite malo realniji, preteraste ga brate

Brigade

pre 7 godina

Djokovic se jeste borio sa Federerom i Nadalom, ali ih je prestigao tek kad su oni potonuli, dok je Nadal apsolutno sve osvojio u najboljoj eri tenisa. To je cinjenica koju niko nikad nece moci osporiti. Bili navijac Novaka ili Federera ili bilo koga. Svi su imali neke "mrtve" periode dominiranja, sem Nadala.

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Braco, srdzbe bez. Raonic ovo dobija, vraca dug i skida sumnju, sve u skladu sa slavnim i cestitim imenom. Idemo ruka, u Londonu muk!

Ivan NS

pre 7 godina

Milos nema tenisku inteligenciju. Snagu ima, ali glavu ne koristi...šteta.
(zoran, 19. novembar 2016 16:04)

To zbog svog porekla. Tamo su mu svi takvi ,bez mozga'. Samo sirovost!

Ns

pre 7 godina

Svi se plase Endija. Kao nekad Novaka,Rodjerai Rafe.... Endi je daleko naj spremniji i zasluzeno je prvi... Vladace naredne dve godine. Nevidim ko ga moze dobiti narednih sest meseci, jedino da se povredi.

anica

pre 7 godina

Uze set...ooooo Milose...sta radis ti. Opasno si me iznervirao ovih dana..ali vidim da je sudjeno da se izvinim, sta cu...tako ti ja nekad...preteram:-)

sramota

pre 7 godina

Raonic je najsramotniji teniser u top 10 ikada, a da ne govorim to što ce biti 3. teniser sveta posle ovog turnira. Srozao se tenis strasno kad balvani poput Cilica i Raonica mogu da budu u top 10. Samo servis i nista vise. Mozete da pricate o forhendu koliko hocete, raonic decko nema bekend. Lik igra gemove samo na svoj serivs (ne igra, nego servira) i u gemovima na servis protivnika šamara loptu u nadi da ce nesto uci. Izem ti ja taj tenis. Rodjo, vrati se što pre, raspao se sport.

Ana

pre 7 godina

Da li je moguce da je neko ovoliko odvratan i iritantan sa neprekidnim mrmljanjem i pricanjem. Ne moze covjek da gleda a da mu se zivot ne smuci

RF goat

pre 7 godina

@Dragan

Da si procitao lepo text, a ne razmisljao o teorijama zavere prema kojima je ceo svet protiv Djokovica, video bi da pise da ga nije dobio u poslednjih 8 meceva, od kojih su 5 bili ove godine. I da, Raonic jeste dobio 3 meca, ali davne 2012.kada Marej nije bio igrac kakav je danas.

Mia

pre 7 godina

Gospođa Džudi je malo nervozna.
Nervoza joj polako prelazi i na ovdašnje Marijeve navijače. Njih u stvari i nema, ima samo onih mrze Novaka.

x

pre 7 godina

Svi pricaju o Marijevoj "cudesnoj seriji" sa 4 osvojena turnira i 18 meceva u nizu pre dolaska u London. Ako pogledamo malo bolje u tih 18 meceva, pobedio je jednog (!!!) igraca iz top 10 i to Berdiha (10. mesto u tom trenutku i u ocajnoj formi). I sad se cudimo sto je izgubio protiv drugog ozbiljnijeg protivnika (prvog, Nisikorija dobio je u neizvesnom mecu)?! Vavrinku u ovakvoj ocajnoj formi ne racunam u ozbiljnog protivnika.

Jumko

pre 7 godina

Sad ce Raonic naprasno da popusti jer mora da popusti ovog britanskog smokljana da prodje u finale.
Ali bolje za Mareja da ga ne pusta, jer ce Nolo da ga uneredi!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

(Jumko, 19. novembar 2016 15:17) 

Ovaj klovn se raspisao, kao da ce iko da procita njegov komentar. hahahahahahahahahahhahahahahah
(Mikii, 19. novembar 2016 16:10)

Pa ti očigledno jesi nažalost :/

Jumko

pre 7 godina

Cim je shvatio da ce da pobedi, Marej gubi svoj gem sa nulom!
Ako vec mora da pusti Endija, ne mora da radi toliko ocigledno i seljacki.
Mada ja mislim da ce se Endi potruditi da izgubi ovaj mec jer zna da gacice zacas spadnu pred Nolom!!!

Goran

pre 7 godina

Marej je zaboravio kako se gube teniski mecevi. Nisam siguran da ce Raonic iako vodi da ga podsjeti na to. Cini mi se da ce Novak ipak morati vlastitim snagama da se vrati na prvo mjesto.

Јабучило

pre 7 godina

Raonicu predaj mec sada.A nece,primetio sam da teniseri predaju meceve samo kad gube.
(Patrik, 19. novembar 2016 16:20)

Као и шахисти.

Јабучило

pre 7 godina

До малопре је био гњида, а сад је опет соко? Навијачима никад угодити.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Можете да замислите о каквој се конкуренцији ради кад је овај пањ од понедељка 3. тенисер света. Нема главу за овакве мечеве, а ни игру која може да угрози Ендија. Лагано добија ово најбољи тенисер света. Хауг!

Mikii

pre 7 godina

Dzi Dovla@

U prethodne dve i po godine, godine najvecih uspeha u njegovoj karijeri, Djokovic se borio protiv Mareja i ove iste boranije koju sada Britanac cisti redom. Prema tome, tisina.

Z

pre 7 godina

Ovolika mržnja prema ovom dečku može se objasniti sa dve reči : kompleksi, ljubomora. Inače je Novakov dobar prijatelj, a Novaka bol uvo šta sitne duše misle o tome.

Jovan

pre 7 godina

@ Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori?
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)

Jel treba da ti se izvini Marej sto ne igraju Nadal i Federer a Novak se zasitio posle 18 meseci kompjuterskog tenisa? Da nije trebao da se solidarise mozda sa njima pa i on da pauzira malo i pusti npr Raonica da bude prvi? Jel bi pitao onda protiv koga to Raonic za prvo mesto? Hoces postaviti isto pitanje i kad odu sva cetvorica i kada se promeni 30 igraca na prvom mestu u sledecih 10 godina?
Stvarno smo najgori narod, kako da postujemo druge kad ne postujemo ni svoje uostalom...

Milica -Kosovka devojka

pre 7 godina

Niko ne pita koliko je Miloš uzeo novca da izgubi od novaka?
Niko ne pita koliko je Nišikori uzeo da izgubi meč večeras?

Nebojša

pre 7 godina

Najsmjesnija konkurencija ikad. Ovoga Mareja bi Roger u svoje vrijeme dobijao ne bi mu gejm uzeo. 

Kao prije 2 god. 6:0 6:1 hhahahahhhhhaah
(O, 19. novembar 2016 16:21)

Pa taj Roger je u svoje vreme redovno fasovao od Mareja i sve do 2014 gubio u skoru od njega pošto očigledno tenis ne pratiš dugo ili uopšte zašto komentarišeš samo se sramotiš lupetajući.

2 weeks wonder

pre 7 godina

Marej ce drzati rekord da je bio prvi nedelju i nesto...
I to je veliki rezultat jer biti u top 100 je veliki rezultat...
a kamoli biti prvi, pa makar i nedelju dana.

Marko

pre 7 godina

(Jumko, 19. novembar 2016 15:17)

Ovaj klovn se raspisao, kao da ce iko da procita njegov komentar. hahahahahahahahahahhahahahahah
(Mikii, 19. novembar 2016 16:10)

Pa ti si ga procitao.

Jumko

pre 7 godina

Gledam ova dva prebacivaca loptice i mislim u sebi 'Eee kome je Novak morao da prepusti prvo mesto!'
Ali dobro, vraca se najbolji sportista sveta na vrhu jos veceras!
Sem ako Srbi poznati strucnjaci i nebeski narod ne smatraju drugacije.

englez, pa jos nakaza

pre 7 godina

Ne znam, ako ima dozvolu da igra protiv Mareja mozda i moze da ga dobije, a mozda i bude otkrio da je pocetkom nedelje na treningu pokidao prednje ukrstene ligamente i da je to tek jutros saznao kada je spavao sa otvorenim prozorom. Sve varijante su moguce sa nakaradnim englezima !

englez, pa jos nakaza

pre 7 godina

Ne znam, ako ima dozvolu da igra protiv Mareja mozda i moze da ga dobije, a mozda i bude otkrio da je pocetkom nedelje na treningu pokidao prednje ukrstene ligamente i da je to tek jutros saznao kada je spavao sa otvorenim prozorom. Sve varijante su moguce sa nakaradnim englezima !

Voyager

pre 7 godina

Ma jok!Marej je bolji za dvije klase.Samo nesto drzite palceve da Marej izgubi od ostalih igraca,nema br.1 se mora zasluziti,pobjediti trenutno najboljeg.

Dragan

pre 7 godina

Naravno da moze ali namerno nece :) Ocekujem predaju zbog povrede u toku meca.Inace je Milos je vise puta Dobio Marija tako da je naslov netacan.

Vragolan

pre 7 godina

Ne, Marej dobija preostala 2 meča bez obzira na protivnike i ostaje broj 1 minimum do januara.
Jednostavno, trenutno je najbolji na svetu.

Veljoni

pre 7 godina

Nema ništa od toga! Evo na brejk loptu za njega i Marijev drugi servis on mrtav ladan šalje loptu red u mrežu, red nebu pod oblake! Dakle, igraju 2 brata i ne treba da se zamaramo jer znamo da će Mari da pobedi.

Жеља

pre 7 godina

Милоше квота на предају је 0,9 . Уплати и донеси лекарско од Др. Нелета или Др. Еткера.

Bojan

pre 7 godina

Raonic tada junacki predao jer je bio ranjen u butni misic i onda cudesno ozdravio za London. Bas me razocarao,nikada nece biti veliki teniser,samo visok.

Jumko

pre 7 godina

Na redu je anketica, da oslusnemo malo glas naroda, nebeskog... Sta mislite, od koje povrede se pre oporavis? Kada ti otpadnu nokti, mozda i zbog nekih gljivica, pa se prst oporavi, pa izrastu novi, a usput te boli zglob i lakat, ili povrede butnog misica? 'Ajmo plus za gljivicne nokte, a minus za butni misic. Presek glasova u 17h. Hvala.

Zox

pre 7 godina

Mislim da Raonic ne moze, za sada, a nece ni veceras pobediti Marija. Medjutim, mislim da ce Skota "pokopati" prvo mesto i ambicija koju je cekao godinama. Nije isto biti prvi sa 24 ili sa 30 godina, ali mislim da ce da se umori i scrpi tako da ta "radost" nece duo trajati. Nije lako kad od tebe ocekuju najbolje, a kad si pratioc...

sramota

pre 7 godina

Raonic je najsramotniji teniser u top 10 ikada, a da ne govorim to što ce biti 3. teniser sveta posle ovog turnira. Srozao se tenis strasno kad balvani poput Cilica i Raonica mogu da budu u top 10. Samo servis i nista vise. Mozete da pricate o forhendu koliko hocete, raonic decko nema bekend. Lik igra gemove samo na svoj serivs (ne igra, nego servira) i u gemovima na servis protivnika šamara loptu u nadi da ce nesto uci. Izem ti ja taj tenis. Rodjo, vrati se što pre, raspao se sport.

x

pre 7 godina

Svi pricaju o Marijevoj "cudesnoj seriji" sa 4 osvojena turnira i 18 meceva u nizu pre dolaska u London. Ako pogledamo malo bolje u tih 18 meceva, pobedio je jednog (!!!) igraca iz top 10 i to Berdiha (10. mesto u tom trenutku i u ocajnoj formi). I sad se cudimo sto je izgubio protiv drugog ozbiljnijeg protivnika (prvog, Nisikorija dobio je u neizvesnom mecu)?! Vavrinku u ovakvoj ocajnoj formi ne racunam u ozbiljnog protivnika.

Mrkva

pre 7 godina

Gledam na Sky sportsu, pričaju o Mariju k'o god da igra protiv Novaka, Federera ili Nadala kad su na 100%, a ne protiv krakatog Raonića koji samo zna da servira i nije u stanju da prebaci 3 loptice zaredom. I sa tim čovekom je sadašnji No.1 izjednačen i 50-50 po rezultatu. Tuga neviđena.
Da ima svemirske pravde, Raonić bi trebao da pobedi i napravi od Marija najsmešnijeg No.1 što u stvari i jeste.

Patrik

pre 7 godina

Ajmo Milogorac predaj mec, i posalji Mareja pod noge Nolu. Bojim se da ce Srbin tako da izblamira Britanca u finalu, da ce engleska kraljica da abdicira. :(

nexon

pre 7 godina

Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori?
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)

Pa sa Djokovicem :)

Kića

pre 7 godina

Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori? 
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)s djokovicem?to zelis priznati da su rafa i roger bolji?
(Zigzag, 19. novembar 2016 17:18)

Rafa, Rodžer i Marej su ZAJEDNO u tom trenutku svakako bolji nego SAM Novak u ovom trenutku..

Perhan

pre 7 godina

Lep meč za gledanje bio, nevezano od navijačkog opredeljenja. Svi smo "znali" da će Raonić na kraju da izgubi, ali borio se, imao čak i meč loptu, bilo je nade do samog kraja. Ne verujem da će dečko večeras moći da spava.

bane

pre 7 godina

Raonić je u svim elementima prestigao Mareja. Igra mnogo lepši i efikasniji tenis od njega i čudo je da je izgubio, dolazim na pomisao da je opet u pitanju isti faktor kao i kada je doveo Mareja na prvo mesto. Pokazalo se da Endi vrlo teško igra sa top 10 igračima, Nišikorija i Raonića je dobio na jedvite jade.
On jeste vredan ali nije za prvo mesto i treba što pre da se skloni odatle jer je njegova igra lepa samo Englezima.

Top

pre 7 godina

Ja bi rekao Pirova pobeda,Mareja,al imam osecaj da ce ako Djokovic dobije bez neke muke Nishikorija danas da ce sutra istrosenog Skota,dobiti pa makar na svezinu

Džoni

pre 7 godina

Ono kad gledaš ceo meč i kad jednostavno znaš da ovaj panj od Raonića ne može da pobedi! Da Nole dobije Japanca pa da vidimo ko je no1?

Први мохиканац

pre 7 godina

Ноле разбија Нишикорија вечерас, а сутра ставља Марија тамо где му место.
ХАУГ !

sinki

pre 7 godina

Marej je upravo izvrsio sportsko samoubistvo...Ako Novak pobjedi Nisikorija,vjerujem da nece imati puno problema i da ce dobiti preumornog Mareja sa 2-0.

2CRAZY

pre 7 godina

Raonic nikako da shvati, da ne moze u svakom udarcu u tenisu da se izvlaci na forhend... postoji i nesto sto se zove bekend i to se mora nauciti u tenisu...

Patrick

pre 7 godina

Ocigledno, Marej bi rado da izgubi ovaj mec i izbegne ponizavanje protiv Nola! Ali Milos nije glup, nece mu dozvoliti da se ovaj put izvuce!

sinki

pre 7 godina

Novak ce biti broj 1 ako osvoji turnir ali ipak se tu nece dugo zadrzati jer Marej ne brani skoro nista u Indian Welsu i Majamiju,jos je Marej najavio da ce igrati u Dohi.Ali najbitnije je od svega da Novak osvoji titulu.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!

Batko

pre 7 godina

Plakyy botovi, plakyy!!!
Idemo Endi protiv picoustih 'nolobotova'!
(Werlon, 19. novembar 2016 18:55)

Tako je buraz!! Nadam se da ce vec veceras nolobotovi plakati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 19. novembar 2016 19:24)

Patrick napokon nasao dečak ! Pa neka vam je sa srećom i da bude plodonosno !
Nasla se dva paćenika, milina

ccc?

pre 7 godina

Muka mi je cime se sve bave Englezi zajedno sa Endijem da dobije mec. To se vidi iz svemira. Mec je bio odlican ali Endi i organizator koriste svakakve prljave cake da je u prednosti. I Endi, iskljuci taj mobilni iz torbe, Providno je. Ja ne kazem da on nije bolji igrac ali preterase! Daj Boze da se sretne sa Novakom u finalu. Cisto da im bude jasno ko je nedelju dana bio br. 1.Odrace ga Novak.. Zapamtite.

Miloš_NS

pre 7 godina

Gledao sam ceo meč i moj utisak je da je Raonić odigrao meč života, on bolje od ovog ne može, ali se ipak u nekoliko navrata "uplašio" pobede i to je presudilo. S druge strane, Andy Murray nije ništa posebno, muči se sa svakim iz top 5, i mislim da će ga već sutra Novak vratiti na drugo mesto ATP liste.

sasa jokic

pre 7 godina

Milos nije imao m... kad god je trebao da prelomi. Igrao je brhunske poene samo kad se vadio. Nije ubacio prvi servis poslednja tri gema....o asevima da ne govorim.
Marej sutra nece moci da hoda, ladice ga danas u ledu i titrace mu sve sto treba, ali mislim da ce mu misici posle ovog veceras pregoreti.
Sad je bitno da Nole odigra kako treba sa Nishijem.

Sta znam

pre 7 godina

(O, 19. novembar 2016 16:21) Ne razumem ocene na tvoj komentar, u vrhu je medju pozitivnim ocenama. Pre 3-4 nedelje, dok je Nole bio prvi na listi, neko ko je ostavio isti komentar popasao je sve moguce i nemoguce minuse. Bas nismo objektivni. Ja cu sada verovatno da imam vise minusa, bez obzira sto sam misljenja da je Nole i dalje daleko najbolji. :)

Batko

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. novembar 2016 17:57)

A, ti si kao neki veliki poznavalac tenisa, pa ovakav komentar ???
Ti od tenisa verovatno imas napucavanje loptice u zgradu. ali zato dajes sebi za pravo da pljujes ??? Klasican kompleksas

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Svaka mu čast, fizički je besprekorno pripremljen, prevazišao je psihičku barijeru i ima ubitačan servis kojim vadi kestenje iz vatre kad zatreba. Novak ili Nišikori makar meč trajao jedan sat, finale će biti ravnopravno. Svidelo se nama ili ne ali danas je Marej teniser koga je najteže pobediti.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Енди Мари - психо-физички најспремнији тенисер на АТП туру. Понекад стичем утисак да може свакодневно да игра по 4 сата, и тако неколико недеља без иједног пораза. Тренутно, нема конкуренцију, чак и кад је у резултатском заостатку, опет знаш да ће на крају победити. Очекивани преокрет! Хауг!

Vlada

pre 7 godina

@Patrik...Ti si pokazatelj kakve ljude imamo u drustvu. Ne mogu da zamislim Skotlandjane koji navijaju za Noleta. Ali ti pokazujes da mali i maliciozni nisu samo reci iz recnika.

Patrik

pre 7 godina

A sad kad Marej urla po terenu i dere se na onu decu sto skupljaju loptice?! Sad cutimo gospodo Englezi?!
Polako, cutacete sutra kad Nolo otrese ovog vaseg ruznog ko zrelu sljivu!

Ana

pre 7 godina

Da li je moguce da je neko ovoliko odvratan i iritantan sa neprekidnim mrmljanjem i pricanjem. Ne moze covjek da gleda a da mu se zivot ne smuci

Sale

pre 7 godina

Povlacim sve sto sam rekao za Raonica izgubio ili pobedio, covek je vrv hteo da se bolje spremi za zavrsni masters, svaka cast na danasnjoj igri.

Cockneeey

pre 7 godina

Auuuu kakav mec ljudi moji. Odavno nisam gledao neizvesniji mec sa ovoliko promena vodjstva u istom. Bravo i za Endija i za Milosa. Idemo Nole, junace, sutra po povratak na tron!!!

masterkg

pre 7 godina

Najsmjesnija konkurencija ikad. Ovoga Mareja bi Roger u svoje vrijeme dobijao ne bi mu gejm uzeo. Kao prije 2 god. 6:0 6:1 hhahahahhhhhaah
(O, 19. novembar 2016 16:21)

"Gejm" je pobedio hahaha ....

Zox

pre 7 godina

Mislim da Raonic ne moze, za sada, a nece ni veceras pobediti Marija. Medjutim, mislim da ce Skota "pokopati" prvo mesto i ambicija koju je cekao godinama. Nije isto biti prvi sa 24 ili sa 30 godina, ali mislim da ce da se umori i scrpi tako da ta "radost" nece duo trajati. Nije lako kad od tebe ocekuju najbolje, a kad si pratioc...

Nikola

pre 7 godina

Britanci ce se vaditi na umor sutra ako Novak prodje, samo da podsetim da je Novak na AO 2012 pobedio Mareja u 5 sati i sutra Nadala u 6 sati igre.

Grk Zorba

pre 7 godina

Danas je Britanac, a sutra će kada izgubi postati Škot. Realno tako i mi gledamo na svoje ...Lale...Piroćance...Nišlije...itd..itd..da..i Leskovčane da ne zaboravim.

Patrik

pre 7 godina

Smesni mi ovi fanovi Djokovica,kad je u Parizu Raonic predao mec Mareju i time Nolo pao na drugo mesto kudili ga,vredjali a sad se raduju sto je Mareju uzeo prvi set,sve bi dali da veceras pobedi najboljeg tenisera sveta.Komedije.
Ajmo Mareje,hocu preokret.Pa da ocetkamo princa Noloa u finalu.

Doktor

pre 7 godina

(Sandzak, 19. novembar 2016 19:44)
Naprotiv, srećni i mirni, jer će ovakav Mari sutra da pukne od No.2
Pošteno, da vidimo ko je zalutao, a ko je No.1

Bojan

pre 7 godina

Raonic tada junacki predao jer je bio ranjen u butni misic i onda cudesno ozdravio za London. Bas me razocarao,nikada nece biti veliki teniser,samo visok.

Miki

pre 7 godina

Evo i Mari je sad posle pretrpljenog brejka za 5-5 nabio lopticu u publiku i dobio opomenu od strane sudije. Bas da vidimo hoce li mu novinari postaviti pitanje vezano za to...

Goran

pre 7 godina

Marej je zaboravio kako se gube teniski mecevi. Nisam siguran da ce Raonic iako vodi da ga podsjeti na to. Cini mi se da ce Novak ipak morati vlastitim snagama da se vrati na prvo mjesto.

Milica -Kosovka devojka

pre 7 godina

Niko ne pita koliko je Miloš uzeo novca da izgubi od novaka?
Niko ne pita koliko je Nišikori uzeo da izgubi meč večeras?

Block

pre 7 godina

Sunce ti zarko kako je Endi odigrao poslednja tri poena. Posebno onaj na mec loptu Raonica. Hrabro, jako, precizni. Sampionski. Prosto ne vidim kako neko moze da ga dobije kad ovako igra kljucne poene. A najjaci utisak kada se obraca publici posle meca. Jedva zadihan, otprilike kao prosecan covek koji se popeo jedan sprat pesice.

Vlada

pre 7 godina

Da ima svemirske pravde, Raonić bi trebao da pobedi i napravi od Marija najsmešnijeg No.1 što u stvari i jeste.
(Mrkva, 19. novembar 2016 17:42)

Da li mislis da svemir nema pametnija posla nego da se bavi tenisom?

Pera

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
@Последњи Мохиканац
Mora da si jako dobar, ovo je sansa za tebe - reket u ruke i obogati se!

Beograd

pre 7 godina

Imao ga je Raonic. Steta za njega ali i Djokovica ako veceras prodje u finalu.A publika ono nema nigde.Frustrirani Englezi kao stoka sa onim blicevima i urlikanjem pri servisu Raonica.

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Braco, srdzbe bez. Raonic ovo dobija, vraca dug i skida sumnju, sve u skladu sa slavnim i cestitim imenom. Idemo ruka, u Londonu muk!

Brooklyn boy

pre 7 godina

Зашто имам осећај да ће и поред ова три и по сата, Мари сутра летети по терену?

Zigzag

pre 7 godina

Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori?
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)s djokovicem?to zelis priznati da su rafa i roger bolji?

Jumko

pre 7 godina

TOOOOO ANDYYY!!!
Sad Nolo ima sanse da obrise s tobom parket u finalu!!!!
Savrsen kraj vrlo verovatno najuzbudljivije i najjace teniske sezone u istoriji!
Samo nebeski narod to ne vidi, ali dobro, ima vreme naucice...

Jabukovo sirce

pre 7 godina

Ako Nole pruzi samo 50 posto svojih mogucnosti, pocistice Mareja sutra u finalu. Skoro ne odgledah nekvalitetniji mec. Drvo Raonic sam sebe izbacio. Aj' zdravo.

WTF

pre 7 godina

Svi se plase Endija. Kao nekad Novaka,Rodjerai Rafe.... Endi je daleko naj spremniji i zasluzeno je prvi... Vladace naredne dve godine. Nevidim ko ga moze dobiti narednih sest meseci, jedino da se povredi.
(Ns, 19. novembar 2016 16:02)

Ovo je sarkazam, samo ljudi ne kapiraju pa ti dele minuse?

anica

pre 7 godina

Uze set...ooooo Milose...sta radis ti. Opasno si me iznervirao ovih dana..ali vidim da je sudjeno da se izvinim, sta cu...tako ti ja nekad...preteram:-)

coa

pre 7 godina

Navijao sam za Mareja samo iz razloga jer Djokovica da dobije sutra ovakav, ne moze. Nekako ce nam svima biti lepse i draze da ga Djokovic posalje tamo gde mu je i mesto u direktnom okrsaju

Ivan

pre 7 godina

Ovaj covek je nepobediv. Ne secam se kada je poslednji put izgubio mec. Kakva god da je situacija, uspeva da odigra bez pritiska i da pogodi u odlucujucim momentima. Zaista ne vidim da moze Djokovic da ga pobedi. Neka me demantuje, bio bi najsrecniji.

dragan

pre 7 godina

kako moze svaki dan po 5 sati da igra mari? dopingovan je 100 posto isto kao i rafa i rodja koji imaju tihu suspenziju ove godine. sramota.

Jovan

pre 7 godina

@ Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori?
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)

Jel treba da ti se izvini Marej sto ne igraju Nadal i Federer a Novak se zasitio posle 18 meseci kompjuterskog tenisa? Da nije trebao da se solidarise mozda sa njima pa i on da pauzira malo i pusti npr Raonica da bude prvi? Jel bi pitao onda protiv koga to Raonic za prvo mesto? Hoces postaviti isto pitanje i kad odu sva cetvorica i kada se promeni 30 igraca na prvom mestu u sledecih 10 godina?
Stvarno smo najgori narod, kako da postujemo druge kad ne postujemo ni svoje uostalom...

Mia

pre 7 godina

Gospođa Džudi je malo nervozna.
Nervoza joj polako prelazi i na ovdašnje Marijeve navijače. Njih u stvari i nema, ima samo onih mrze Novaka.

Mikii

pre 7 godina

Videste li jazavca? Dupla servis greška na najvažniju brejk loptu i ode set. To je taj najbolji na svetu, da, da.
(Mujo, 19. novembar 2016 16:09)

Jazavac, ne secas se Djokovicevih duplih na mec loptama?! Ne secas, ne secas. Idi pecaj, botino.

zlopamtilo

pre 7 godina

"Milogorac predaj mec! Pomozi Mareju da ostane prvi.
(Patrik, 19. novembar 2016"
Treba mu pomoć? Bio sam ubeđen da je zasluženo osvojio prvo mesto .

Delije Čikago

pre 7 godina

Marej je trenutno najbolji i najjači teniser, tu dileme nema, a svi znate šta mi znači Novak Đoković, samo nebeska sila može ga pogurati na ponovni presto, pomozi Bože.

aleks

pre 7 godina

Nemam dobar osecaj za Djokovica..Mislim da nema snage da ovo odradi vrhunski.Sorry guys, pukao je po meni.Izvinite ako gresim..Necu gledati mec veceras, da se ne nerviram..

Veljoni

pre 7 godina

Nema ništa od toga! Evo na brejk loptu za njega i Marijev drugi servis on mrtav ladan šalje loptu red u mrežu, red nebu pod oblake! Dakle, igraju 2 brata i ne treba da se zamaramo jer znamo da će Mari da pobedi.

Jumko

pre 7 godina

Gledam ova dva prebacivaca loptice i mislim u sebi 'Eee kome je Novak morao da prepusti prvo mesto!'
Ali dobro, vraca se najbolji sportista sveta na vrhu jos veceras!
Sem ako Srbi poznati strucnjaci i nebeski narod ne smatraju drugacije.

Marko

pre 7 godina

(Jumko, 19. novembar 2016 15:17)

Ovaj klovn se raspisao, kao da ce iko da procita njegov komentar. hahahahahahahahahahhahahahahah
(Mikii, 19. novembar 2016 16:10)

Pa ti si ga procitao.

Patrick

pre 7 godina

Kako mi je drago sto je Marej pobedio ovog foliranta Milogorca pod zastavom Kanade.Koliki je folirant govori i to sto ne igra za svoju maticnu drzavu.To isto kao kad bi Nolo Djokovic igrao pod zastavom Monaka a nije da nema razloga za njih jer toj drzavi placa porez.

Ns

pre 7 godina

Svi se plase Endija. Kao nekad Novaka,Rodjerai Rafe.... Endi je daleko naj spremniji i zasluzeno je prvi... Vladace naredne dve godine. Nevidim ko ga moze dobiti narednih sest meseci, jedino da se povredi.

Јабучило

pre 7 godina

До малопре је био гњида, а сад је опет соко? Навијачима никад угодити.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. novembar 2016 17:57)

Izvini Sampras, nismo te prepoznali

Patrik

pre 7 godina

Ajmo Milogorac predaj mec, i posalji Mareja pod noge Nolu. Bojim se da ce Srbin tako da izblamira Britanca u finalu, da ce engleska kraljica da abdicira. :(
(Patrik, 19. novembar 2016 17:41

Dobar si nolobote.

Жеља

pre 7 godina

Милоше квота на предају је 0,9 . Уплати и донеси лекарско од Др. Нелета или Др. Еткера.

Tasmanijska djavolica

pre 7 godina

Au endi tuzicu te za pretrpljeni stres ovo nije normalno. Kakav mec kakav adrenalin. Uzivala sam iako sam pred kraja morala da popijem dve rakije.

Jumko

pre 7 godina

Na redu je anketica, da oslusnemo malo glas naroda, nebeskog... Sta mislite, od koje povrede se pre oporavis? Kada ti otpadnu nokti, mozda i zbog nekih gljivica, pa se prst oporavi, pa izrastu novi, a usput te boli zglob i lakat, ili povrede butnog misica? 'Ajmo plus za gljivicne nokte, a minus za butni misic. Presek glasova u 17h. Hvala.

2 weeks wonder

pre 7 godina

Marej ce drzati rekord da je bio prvi nedelju i nesto...
I to je veliki rezultat jer biti u top 100 je veliki rezultat...
a kamoli biti prvi, pa makar i nedelju dana.

RF goat

pre 7 godina

@Dragan

Da si procitao lepo text, a ne razmisljao o teorijama zavere prema kojima je ceo svet protiv Djokovica, video bi da pise da ga nije dobio u poslednjih 8 meceva, od kojih su 5 bili ove godine. I da, Raonic jeste dobio 3 meca, ali davne 2012.kada Marej nije bio igrac kakav je danas.

Predrag

pre 7 godina

Marej je umoran i sigurno gubi u finalu bez obzira s kim bude igrao. To je sansa za Djokovica pod uslovom da se ne istrosi sa Nisikorijem.

englez, pa jos nakaza

pre 7 godina

Ne znam, ako ima dozvolu da igra protiv Mareja mozda i moze da ga dobije, a mozda i bude otkrio da je pocetkom nedelje na treningu pokidao prednje ukrstene ligamente i da je to tek jutros saznao kada je spavao sa otvorenim prozorom. Sve varijante su moguce sa nakaradnim englezima !

Brigade

pre 7 godina

Djokovic se jeste borio sa Federerom i Nadalom, ali ih je prestigao tek kad su oni potonuli, dok je Nadal apsolutno sve osvojio u najboljoj eri tenisa. To je cinjenica koju niko nikad nece moci osporiti. Bili navijac Novaka ili Federera ili bilo koga. Svi su imali neke "mrtve" periode dominiranja, sem Nadala.

fifi

pre 7 godina

Ja ne znam.. Ali navijaci uvek ulaze i traze svoje mesto kada Endi treba da servira a nikada kada Milos treba da servira? Ne smeju da ulaze na parnim gemovima ali ih pustaju da Endi predahne pred serviranje. To je jasno i nema tu teorije zavere vec licemerstvo. Bave se sitnim podmetanjima sve sa ciljem da olakšaju Endiju. Pa vi lupajte minuse ali prvo razmislite malo.

Nebojša

pre 7 godina

Najsmjesnija konkurencija ikad. Ovoga Mareja bi Roger u svoje vrijeme dobijao ne bi mu gejm uzeo. 

Kao prije 2 god. 6:0 6:1 hhahahahhhhhaah
(O, 19. novembar 2016 16:21)

Pa taj Roger je u svoje vreme redovno fasovao od Mareja i sve do 2014 gubio u skoru od njega pošto očigledno tenis ne pratiš dugo ili uopšte zašto komentarišeš samo se sramotiš lupetajući.

Majstori celuloidne loptice iz zemlje izlazećeg sunca

pre 7 godina

Zašto komentar navija za Mareya? Ide na forume, vidi koliko naroda mrzi Milosa pa se kao i političari slihta većini ne bi li joj se dopao.

Z

pre 7 godina

Ovolika mržnja prema ovom dečku može se objasniti sa dve reči : kompleksi, ljubomora. Inače je Novakov dobar prijatelj, a Novaka bol uvo šta sitne duše misle o tome.

nsmarko

pre 7 godina

koliko tenisu nedostaju RF i Rafa.... 
(nsmarko, 19. novembar 2016 17:08) 

gluposti, ajde da nabrajamo onda sve tenisere u poslednjih 50 godina.
(taraba, 19. novembar 2016 18:00)

a ti pamtis i kako je Fred Perry igrao

Vragolan

pre 7 godina

Ne, Marej dobija preostala 2 meča bez obzira na protivnike i ostaje broj 1 minimum do januara.
Jednostavno, trenutno je najbolji na svetu.

kemi

pre 7 godina

Jumko - kralj trolova! Samo gledam kako se ljudi loze na njegova trovanja. Smesno mi, a mogu samo da zamislim kako je njemu. Nastavi jumko da lozis, ali samo jako.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Можете да замислите о каквој се конкуренцији ради кад је овај пањ од понедељка 3. тенисер света. Нема главу за овакве мечеве, а ни игру која може да угрози Ендија. Лагано добија ово најбољи тенисер света. Хауг!

Jumko

pre 7 godina

Cim je shvatio da ce da pobedi, Marej gubi svoj gem sa nulom!
Ako vec mora da pusti Endija, ne mora da radi toliko ocigledno i seljacki.
Mada ja mislim da ce se Endi potruditi da izgubi ovaj mec jer zna da gacice zacas spadnu pred Nolom!!!

HaSSa

pre 7 godina

Žao mi je što nije prošao Raonic. Sutra bih navijao za njega iako sam Novakov navijač. Treba malo i drugi teniseri da osvajaju turnire.

Patrick

pre 7 godina

Plakyy botovi, plakyy!!! 
Idemo Endi protiv picoustih 'nolobotova'!
(Werlon, 19. novembar 2016 18:55)

Tako je buraz!! Nadam se da ce vec veceras nolobotovi plakati.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Svi pricaju o Marijevoj "cudesnoj seriji" sa 4 osvojena turnira i 18 meceva u nizu pre dolaska u London. Ako pogledamo malo bolje u tih 18 meceva, pobedio je jednog (!!!) igraca iz top 10 i to Berdiha (10. mesto u tom trenutku i u ocajnoj formi). I sad se cudimo sto je izgubio protiv drugog ozbiljnijeg protivnika (prvog, Nisikorija dobio je u neizvesnom mecu)?! Vavrinku u ovakvoj ocajnoj formi ne racunam u ozbiljnog protivnika.
(x, 19. novembar 2016 16:24)

Aj budite malo realniji, preteraste ga brate

englez, pa jos nakaza

pre 7 godina

Ne znam, ako ima dozvolu da igra protiv Mareja mozda i moze da ga dobije, a mozda i bude otkrio da je pocetkom nedelje na treningu pokidao prednje ukrstene ligamente i da je to tek jutros saznao kada je spavao sa otvorenim prozorom. Sve varijante su moguce sa nakaradnim englezima !

Jumko

pre 7 godina

Hahahaha, prvi i treci igrac na svetu... Zlatna era! Strasno mi je drago sto to svako vidi pa Djokovica ni blizu ne smatra u najbolje u istoriji. Ok, nebeski narod, najpametniji naravno, ga smatra...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Opet se počeli ovde da se ložite bez osnova, prvo možda Marej ispadne ali odakle vam da će Nole izbaciti Nišikorija nakon svega što smo videli???
Kao prvo, vi sad sto se ložite ćete prvi da ga napljujete ovde ako izgubi, ne daj bože kako ništa ne znate

Mikii

pre 7 godina

gluposti, ajde da nabrajamo onda sve tenisere u poslednjih 50 godina.
(taraba, 19. novembar 2016 18:00)

Botino, decko govori o tenisu koji je pratio, igrace koje je gledao i koji su harali ovi tenisom koji je danas potpuno smesan. Ne prica o onima koji su igrali pre 20, 30, 40 godina. Muja pod ruku i na pecanje.

Mikii

pre 7 godina

Dzi Dovla@

U prethodne dve i po godine, godine najvecih uspeha u njegovoj karijeri, Djokovic se borio protiv Mareja i ove iste boranije koju sada Britanac cisti redom. Prema tome, tisina.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Енди Мари - једноставно непобедив! Има ли овој невероватној серији краја?! Хауг!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

(Jumko, 19. novembar 2016 15:17) 

Ovaj klovn se raspisao, kao da ce iko da procita njegov komentar. hahahahahahahahahahhahahahahah
(Mikii, 19. novembar 2016 16:10)

Pa ti očigledno jesi nažalost :/

almeida

pre 7 godina

Endi Mari dobro igra, strpljivo i sigurno ide do pobede. Biće dobro bude li stigao do Đokovića, biće dobar meč. Nišikori ne bi izdržao u finalu.

lal

pre 7 godina

@ns: najspremniji se pise zajedno, a ne vidim odvojeno buraz... ako ne razlikujes glagole od prideva, kako li ces novaka od endija... :p

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

Endi se trudio da izgubi ali mu Milos nije dozvolio:) Vrlo uzbudljiv, ali samo na momente dobar tenis, Endi ima srece otprilike ko Novak 2011 kad je u nekim mecevima pobedjivao ni sam ne znajuci zasto i kako. Na kraju ipak zasluzeno - Endi u finalu.

Patrik

pre 7 godina

Milogorac predaj mec,povredio si butni misic.Ali kad bolje razmislim dovoljno je da Nolo ne odbrani titulu u Melburnu a osvoji je Marej Skotlandanin se vraca na prvo mesto ako izgubi u Londonu.

Jumko

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. novembar 2016 17:57)

Pa da bi takvi kao ti kmecali. Haug!

Aleksandar I

pre 7 godina

Ako nisu igre da Marej bude prvi na kraju sezone,voleo boh Novak da osvoji turnir, a ako jesu nadam se da ce Nole izgubiti veceras,on he dovoljno pametan da zna sta radi...

Jumko

pre 7 godina

Sad ce Raonic naprasno da popusti jer mora da popusti ovog britanskog smokljana da prodje u finale.
Ali bolje za Mareja da ga ne pusta, jer ce Nolo da ga uneredi!

Dragan

pre 7 godina

Naravno da moze ali namerno nece :) Ocekujem predaju zbog povrede u toku meca.Inace je Milos je vise puta Dobio Marija tako da je naslov netacan.

Јабучило

pre 7 godina

Raonicu predaj mec sada.A nece,primetio sam da teniseri predaju meceve samo kad gube.
(Patrik, 19. novembar 2016 16:20)

Као и шахисти.

Ivan NS

pre 7 godina

Milos nema tenisku inteligenciju. Snagu ima, ali glavu ne koristi...šteta.
(zoran, 19. novembar 2016 16:04)

To zbog svog porekla. Tamo su mu svi takvi ,bez mozga'. Samo sirovost!

Patrick

pre 7 godina

gluposti, ajde da nabrajamo onda sve tenisere u poslednjih 50 godina.
(taraba, 19. novembar 2016 18:00)

Hajde ti pocni a ja cu da nastavim gde ti zapne.

Voyager

pre 7 godina

Ma jok!Marej je bolji za dvije klase.Samo nesto drzite palceve da Marej izgubi od ostalih igraca,nema br.1 se mora zasluziti,pobjediti trenutno najboljeg.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Енди Мари - психо-физички најспремнији тенисер на АТП туру. Понекад стичем утисак да може свакодневно да игра по 4 сата, и тако неколико недеља без иједног пораза. Тренутно, нема конкуренцију, чак и кад је у резултатском заостатку, опет знаш да ће на крају победити. Очекивани преокрет! Хауг!

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!

Ns

pre 7 godina

Svi se plase Endija. Kao nekad Novaka,Rodjerai Rafe.... Endi je daleko naj spremniji i zasluzeno je prvi... Vladace naredne dve godine. Nevidim ko ga moze dobiti narednih sest meseci, jedino da se povredi.

Milica -Kosovka devojka

pre 7 godina

Niko ne pita koliko je Miloš uzeo novca da izgubi od novaka?
Niko ne pita koliko je Nišikori uzeo da izgubi meč večeras?

Patrik

pre 7 godina

Smesni mi ovi fanovi Djokovica,kad je u Parizu Raonic predao mec Mareju i time Nolo pao na drugo mesto kudili ga,vredjali a sad se raduju sto je Mareju uzeo prvi set,sve bi dali da veceras pobedi najboljeg tenisera sveta.Komedije.
Ajmo Mareje,hocu preokret.Pa da ocetkamo princa Noloa u finalu.

sramota

pre 7 godina

Raonic je najsramotniji teniser u top 10 ikada, a da ne govorim to što ce biti 3. teniser sveta posle ovog turnira. Srozao se tenis strasno kad balvani poput Cilica i Raonica mogu da budu u top 10. Samo servis i nista vise. Mozete da pricate o forhendu koliko hocete, raonic decko nema bekend. Lik igra gemove samo na svoj serivs (ne igra, nego servira) i u gemovima na servis protivnika šamara loptu u nadi da ce nesto uci. Izem ti ja taj tenis. Rodjo, vrati se što pre, raspao se sport.

aleks

pre 7 godina

Nemam dobar osecaj za Djokovica..Mislim da nema snage da ovo odradi vrhunski.Sorry guys, pukao je po meni.Izvinite ako gresim..Necu gledati mec veceras, da se ne nerviram..

Patrick

pre 7 godina

Kako mi je drago sto je Marej pobedio ovog foliranta Milogorca pod zastavom Kanade.Koliki je folirant govori i to sto ne igra za svoju maticnu drzavu.To isto kao kad bi Nolo Djokovic igrao pod zastavom Monaka a nije da nema razloga za njih jer toj drzavi placa porez.

x

pre 7 godina

Svi pricaju o Marijevoj "cudesnoj seriji" sa 4 osvojena turnira i 18 meceva u nizu pre dolaska u London. Ako pogledamo malo bolje u tih 18 meceva, pobedio je jednog (!!!) igraca iz top 10 i to Berdiha (10. mesto u tom trenutku i u ocajnoj formi). I sad se cudimo sto je izgubio protiv drugog ozbiljnijeg protivnika (prvog, Nisikorija dobio je u neizvesnom mecu)?! Vavrinku u ovakvoj ocajnoj formi ne racunam u ozbiljnog protivnika.

Mrkva

pre 7 godina

Gledam na Sky sportsu, pričaju o Mariju k'o god da igra protiv Novaka, Federera ili Nadala kad su na 100%, a ne protiv krakatog Raonića koji samo zna da servira i nije u stanju da prebaci 3 loptice zaredom. I sa tim čovekom je sadašnji No.1 izjednačen i 50-50 po rezultatu. Tuga neviđena.
Da ima svemirske pravde, Raonić bi trebao da pobedi i napravi od Marija najsmešnijeg No.1 što u stvari i jeste.

Delije Čikago

pre 7 godina

Marej je trenutno najbolji i najjači teniser, tu dileme nema, a svi znate šta mi znači Novak Đoković, samo nebeska sila može ga pogurati na ponovni presto, pomozi Bože.

Patrik

pre 7 godina

Ajmo Milogorac predaj mec, i posalji Mareja pod noge Nolu. Bojim se da ce Srbin tako da izblamira Britanca u finalu, da ce engleska kraljica da abdicira. :(

Jumko

pre 7 godina

TOOOOO ANDYYY!!!
Sad Nolo ima sanse da obrise s tobom parket u finalu!!!!
Savrsen kraj vrlo verovatno najuzbudljivije i najjace teniske sezone u istoriji!
Samo nebeski narod to ne vidi, ali dobro, ima vreme naucice...

Patrick

pre 7 godina

Plakyy botovi, plakyy!!! 
Idemo Endi protiv picoustih 'nolobotova'!
(Werlon, 19. novembar 2016 18:55)

Tako je buraz!! Nadam se da ce vec veceras nolobotovi plakati.

Mikii

pre 7 godina

Videste li jazavca? Dupla servis greška na najvažniju brejk loptu i ode set. To je taj najbolji na svetu, da, da.
(Mujo, 19. novembar 2016 16:09)

Jazavac, ne secas se Djokovicevih duplih na mec loptama?! Ne secas, ne secas. Idi pecaj, botino.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Svaka mu čast, fizički je besprekorno pripremljen, prevazišao je psihičku barijeru i ima ubitačan servis kojim vadi kestenje iz vatre kad zatreba. Novak ili Nišikori makar meč trajao jedan sat, finale će biti ravnopravno. Svidelo se nama ili ne ali danas je Marej teniser koga je najteže pobediti.

Vragolan

pre 7 godina

Ne, Marej dobija preostala 2 meča bez obzira na protivnike i ostaje broj 1 minimum do januara.
Jednostavno, trenutno je najbolji na svetu.

Patrick

pre 7 godina

Ocigledno, Marej bi rado da izgubi ovaj mec i izbegne ponizavanje protiv Nola! Ali Milos nije glup, nece mu dozvoliti da se ovaj put izvuce!

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Можете да замислите о каквој се конкуренцији ради кад је овај пањ од понедељка 3. тенисер света. Нема главу за овакве мечеве, а ни игру која може да угрози Ендија. Лагано добија ово најбољи тенисер света. Хауг!

Ivan

pre 7 godina

Ovaj covek je nepobediv. Ne secam se kada je poslednji put izgubio mec. Kakva god da je situacija, uspeva da odigra bez pritiska i da pogodi u odlucujucim momentima. Zaista ne vidim da moze Djokovic da ga pobedi. Neka me demantuje, bio bi najsrecniji.

HaSSa

pre 7 godina

Žao mi je što nije prošao Raonic. Sutra bih navijao za njega iako sam Novakov navijač. Treba malo i drugi teniseri da osvajaju turnire.

Zigzag

pre 7 godina

Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori?
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)s djokovicem?to zelis priznati da su rafa i roger bolji?

Pera

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
@Последњи Мохиканац
Mora da si jako dobar, ovo je sansa za tebe - reket u ruke i obogati se!

Jabukovo sirce

pre 7 godina

Ako Nole pruzi samo 50 posto svojih mogucnosti, pocistice Mareja sutra u finalu. Skoro ne odgledah nekvalitetniji mec. Drvo Raonic sam sebe izbacio. Aj' zdravo.

Patrik

pre 7 godina

Milogorac predaj mec,povredio si butni misic.Ali kad bolje razmislim dovoljno je da Nolo ne odbrani titulu u Melburnu a osvoji je Marej Skotlandanin se vraca na prvo mesto ako izgubi u Londonu.

bane

pre 7 godina

Raonić je u svim elementima prestigao Mareja. Igra mnogo lepši i efikasniji tenis od njega i čudo je da je izgubio, dolazim na pomisao da je opet u pitanju isti faktor kao i kada je doveo Mareja na prvo mesto. Pokazalo se da Endi vrlo teško igra sa top 10 igračima, Nišikorija i Raonića je dobio na jedvite jade.
On jeste vredan ali nije za prvo mesto i treba što pre da se skloni odatle jer je njegova igra lepa samo Englezima.

Brigade

pre 7 godina

Djokovic se jeste borio sa Federerom i Nadalom, ali ih je prestigao tek kad su oni potonuli, dok je Nadal apsolutno sve osvojio u najboljoj eri tenisa. To je cinjenica koju niko nikad nece moci osporiti. Bili navijac Novaka ili Federera ili bilo koga. Svi su imali neke "mrtve" periode dominiranja, sem Nadala.

Jumko

pre 7 godina

Gledam ova dva prebacivaca loptice i mislim u sebi 'Eee kome je Novak morao da prepusti prvo mesto!'
Ali dobro, vraca se najbolji sportista sveta na vrhu jos veceras!
Sem ako Srbi poznati strucnjaci i nebeski narod ne smatraju drugacije.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Енди Мари - једноставно непобедив! Има ли овој невероватној серији краја?! Хауг!

Block

pre 7 godina

Sunce ti zarko kako je Endi odigrao poslednja tri poena. Posebno onaj na mec loptu Raonica. Hrabro, jako, precizni. Sampionski. Prosto ne vidim kako neko moze da ga dobije kad ovako igra kljucne poene. A najjaci utisak kada se obraca publici posle meca. Jedva zadihan, otprilike kao prosecan covek koji se popeo jedan sprat pesice.

Mikii

pre 7 godina

Dzi Dovla@

U prethodne dve i po godine, godine najvecih uspeha u njegovoj karijeri, Djokovic se borio protiv Mareja i ove iste boranije koju sada Britanac cisti redom. Prema tome, tisina.

dragan

pre 7 godina

kako moze svaki dan po 5 sati da igra mari? dopingovan je 100 posto isto kao i rafa i rodja koji imaju tihu suspenziju ove godine. sramota.

Patrik

pre 7 godina

Ajmo Milogorac predaj mec, i posalji Mareja pod noge Nolu. Bojim se da ce Srbin tako da izblamira Britanca u finalu, da ce engleska kraljica da abdicira. :(
(Patrik, 19. novembar 2016 17:41

Dobar si nolobote.

Jumko

pre 7 godina

Hahahaha, prvi i treci igrac na svetu... Zlatna era! Strasno mi je drago sto to svako vidi pa Djokovica ni blizu ne smatra u najbolje u istoriji. Ok, nebeski narod, najpametniji naravno, ga smatra...

sinki

pre 7 godina

Marej je upravo izvrsio sportsko samoubistvo...Ako Novak pobjedi Nisikorija,vjerujem da nece imati puno problema i da ce dobiti preumornog Mareja sa 2-0.

Kića

pre 7 godina

Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori? 
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)s djokovicem?to zelis priznati da su rafa i roger bolji?
(Zigzag, 19. novembar 2016 17:18)

Rafa, Rodžer i Marej su ZAJEDNO u tom trenutku svakako bolji nego SAM Novak u ovom trenutku..

Tasmanijska djavolica

pre 7 godina

Au endi tuzicu te za pretrpljeni stres ovo nije normalno. Kakav mec kakav adrenalin. Uzivala sam iako sam pred kraja morala da popijem dve rakije.

Ana

pre 7 godina

Da li je moguce da je neko ovoliko odvratan i iritantan sa neprekidnim mrmljanjem i pricanjem. Ne moze covjek da gleda a da mu se zivot ne smuci

Jumko

pre 7 godina

Cim je shvatio da ce da pobedi, Marej gubi svoj gem sa nulom!
Ako vec mora da pusti Endija, ne mora da radi toliko ocigledno i seljacki.
Mada ja mislim da ce se Endi potruditi da izgubi ovaj mec jer zna da gacice zacas spadnu pred Nolom!!!

ccc?

pre 7 godina

Muka mi je cime se sve bave Englezi zajedno sa Endijem da dobije mec. To se vidi iz svemira. Mec je bio odlican ali Endi i organizator koriste svakakve prljave cake da je u prednosti. I Endi, iskljuci taj mobilni iz torbe, Providno je. Ja ne kazem da on nije bolji igrac ali preterase! Daj Boze da se sretne sa Novakom u finalu. Cisto da im bude jasno ko je nedelju dana bio br. 1.Odrace ga Novak.. Zapamtite.

nexon

pre 7 godina

Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori?
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)

Pa sa Djokovicem :)

Top

pre 7 godina

Ja bi rekao Pirova pobeda,Mareja,al imam osecaj da ce ako Djokovic dobije bez neke muke Nishikorija danas da ce sutra istrosenog Skota,dobiti pa makar na svezinu

zlopamtilo

pre 7 godina

"Milogorac predaj mec! Pomozi Mareju da ostane prvi.
(Patrik, 19. novembar 2016"
Treba mu pomoć? Bio sam ubeđen da je zasluženo osvojio prvo mesto .

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Svi pricaju o Marijevoj "cudesnoj seriji" sa 4 osvojena turnira i 18 meceva u nizu pre dolaska u London. Ako pogledamo malo bolje u tih 18 meceva, pobedio je jednog (!!!) igraca iz top 10 i to Berdiha (10. mesto u tom trenutku i u ocajnoj formi). I sad se cudimo sto je izgubio protiv drugog ozbiljnijeg protivnika (prvog, Nisikorija dobio je u neizvesnom mecu)?! Vavrinku u ovakvoj ocajnoj formi ne racunam u ozbiljnog protivnika.
(x, 19. novembar 2016 16:24)

Aj budite malo realniji, preteraste ga brate

WTF

pre 7 godina

Svi se plase Endija. Kao nekad Novaka,Rodjerai Rafe.... Endi je daleko naj spremniji i zasluzeno je prvi... Vladace naredne dve godine. Nevidim ko ga moze dobiti narednih sest meseci, jedino da se povredi.
(Ns, 19. novembar 2016 16:02)

Ovo je sarkazam, samo ljudi ne kapiraju pa ti dele minuse?

Grk Zorba

pre 7 godina

Danas je Britanac, a sutra će kada izgubi postati Škot. Realno tako i mi gledamo na svoje ...Lale...Piroćance...Nišlije...itd..itd..da..i Leskovčane da ne zaboravim.

Jumko

pre 7 godina

Na redu je anketica, da oslusnemo malo glas naroda, nebeskog... Sta mislite, od koje povrede se pre oporavis? Kada ti otpadnu nokti, mozda i zbog nekih gljivica, pa se prst oporavi, pa izrastu novi, a usput te boli zglob i lakat, ili povrede butnog misica? 'Ajmo plus za gljivicne nokte, a minus za butni misic. Presek glasova u 17h. Hvala.

Vlada

pre 7 godina

@Patrik...Ti si pokazatelj kakve ljude imamo u drustvu. Ne mogu da zamislim Skotlandjane koji navijaju za Noleta. Ali ti pokazujes da mali i maliciozni nisu samo reci iz recnika.

Sta znam

pre 7 godina

(O, 19. novembar 2016 16:21) Ne razumem ocene na tvoj komentar, u vrhu je medju pozitivnim ocenama. Pre 3-4 nedelje, dok je Nole bio prvi na listi, neko ko je ostavio isti komentar popasao je sve moguce i nemoguce minuse. Bas nismo objektivni. Ja cu sada verovatno da imam vise minusa, bez obzira sto sam misljenja da je Nole i dalje daleko najbolji. :)

Batko

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. novembar 2016 17:57)

A, ti si kao neki veliki poznavalac tenisa, pa ovakav komentar ???
Ti od tenisa verovatno imas napucavanje loptice u zgradu. ali zato dajes sebi za pravo da pljujes ??? Klasican kompleksas

Mikii

pre 7 godina

gluposti, ajde da nabrajamo onda sve tenisere u poslednjih 50 godina.
(taraba, 19. novembar 2016 18:00)

Botino, decko govori o tenisu koji je pratio, igrace koje je gledao i koji su harali ovi tenisom koji je danas potpuno smesan. Ne prica o onima koji su igrali pre 20, 30, 40 godina. Muja pod ruku i na pecanje.

Patrik

pre 7 godina

A sad kad Marej urla po terenu i dere se na onu decu sto skupljaju loptice?! Sad cutimo gospodo Englezi?!
Polako, cutacete sutra kad Nolo otrese ovog vaseg ruznog ko zrelu sljivu!

2CRAZY

pre 7 godina

Raonic nikako da shvati, da ne moze u svakom udarcu u tenisu da se izvlaci na forhend... postoji i nesto sto se zove bekend i to se mora nauciti u tenisu...

Aleksandar I

pre 7 godina

Ako nisu igre da Marej bude prvi na kraju sezone,voleo boh Novak da osvoji turnir, a ako jesu nadam se da ce Nole izgubiti veceras,on he dovoljno pametan da zna sta radi...

jako i do samog kraja

pre 7 godina

Braco, srdzbe bez. Raonic ovo dobija, vraca dug i skida sumnju, sve u skladu sa slavnim i cestitim imenom. Idemo ruka, u Londonu muk!

anica

pre 7 godina

Uze set...ooooo Milose...sta radis ti. Opasno si me iznervirao ovih dana..ali vidim da je sudjeno da se izvinim, sta cu...tako ti ja nekad...preteram:-)

sinki

pre 7 godina

Novak ce biti broj 1 ako osvoji turnir ali ipak se tu nece dugo zadrzati jer Marej ne brani skoro nista u Indian Welsu i Majamiju,jos je Marej najavio da ce igrati u Dohi.Ali najbitnije je od svega da Novak osvoji titulu.

Први мохиканац

pre 7 godina

Ноле разбија Нишикорија вечерас, а сутра ставља Марија тамо где му место.
ХАУГ !

Ivan NS

pre 7 godina

Milos nema tenisku inteligenciju. Snagu ima, ali glavu ne koristi...šteta.
(zoran, 19. novembar 2016 16:04)

To zbog svog porekla. Tamo su mu svi takvi ,bez mozga'. Samo sirovost!

Cockneeey

pre 7 godina

Auuuu kakav mec ljudi moji. Odavno nisam gledao neizvesniji mec sa ovoliko promena vodjstva u istom. Bravo i za Endija i za Milosa. Idemo Nole, junace, sutra po povratak na tron!!!

Pozdrav iz Toronta

pre 7 godina

Endi se trudio da izgubi ali mu Milos nije dozvolio:) Vrlo uzbudljiv, ali samo na momente dobar tenis, Endi ima srece otprilike ko Novak 2011 kad je u nekim mecevima pobedjivao ni sam ne znajuci zasto i kako. Na kraju ipak zasluzeno - Endi u finalu.

Vlada

pre 7 godina

Da ima svemirske pravde, Raonić bi trebao da pobedi i napravi od Marija najsmešnijeg No.1 što u stvari i jeste.
(Mrkva, 19. novembar 2016 17:42)

Da li mislis da svemir nema pametnija posla nego da se bavi tenisom?

Džoni

pre 7 godina

Ono kad gledaš ceo meč i kad jednostavno znaš da ovaj panj od Raonića ne može da pobedi! Da Nole dobije Japanca pa da vidimo ko je no1?

Miloš_NS

pre 7 godina

Gledao sam ceo meč i moj utisak je da je Raonić odigrao meč života, on bolje od ovog ne može, ali se ipak u nekoliko navrata "uplašio" pobede i to je presudilo. S druge strane, Andy Murray nije ništa posebno, muči se sa svakim iz top 5, i mislim da će ga već sutra Novak vratiti na drugo mesto ATP liste.

Batko

pre 7 godina

Plakyy botovi, plakyy!!!
Idemo Endi protiv picoustih 'nolobotova'!
(Werlon, 19. novembar 2016 18:55)

Tako je buraz!! Nadam se da ce vec veceras nolobotovi plakati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 19. novembar 2016 19:24)

Patrick napokon nasao dečak ! Pa neka vam je sa srećom i da bude plodonosno !
Nasla se dva paćenika, milina

englez, pa jos nakaza

pre 7 godina

Ne znam, ako ima dozvolu da igra protiv Mareja mozda i moze da ga dobije, a mozda i bude otkrio da je pocetkom nedelje na treningu pokidao prednje ukrstene ligamente i da je to tek jutros saznao kada je spavao sa otvorenim prozorom. Sve varijante su moguce sa nakaradnim englezima !

Mia

pre 7 godina

Gospođa Džudi je malo nervozna.
Nervoza joj polako prelazi i na ovdašnje Marijeve navijače. Njih u stvari i nema, ima samo onih mrze Novaka.

fifi

pre 7 godina

Ja ne znam.. Ali navijaci uvek ulaze i traze svoje mesto kada Endi treba da servira a nikada kada Milos treba da servira? Ne smeju da ulaze na parnim gemovima ali ih pustaju da Endi predahne pred serviranje. To je jasno i nema tu teorije zavere vec licemerstvo. Bave se sitnim podmetanjima sve sa ciljem da olakšaju Endiju. Pa vi lupajte minuse ali prvo razmislite malo.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Opet se počeli ovde da se ložite bez osnova, prvo možda Marej ispadne ali odakle vam da će Nole izbaciti Nišikorija nakon svega što smo videli???
Kao prvo, vi sad sto se ložite ćete prvi da ga napljujete ovde ako izgubi, ne daj bože kako ništa ne znate

Nikola

pre 7 godina

Britanci ce se vaditi na umor sutra ako Novak prodje, samo da podsetim da je Novak na AO 2012 pobedio Mareja u 5 sati i sutra Nadala u 6 sati igre.

masterkg

pre 7 godina

Najsmjesnija konkurencija ikad. Ovoga Mareja bi Roger u svoje vrijeme dobijao ne bi mu gejm uzeo. Kao prije 2 god. 6:0 6:1 hhahahahhhhhaah
(O, 19. novembar 2016 16:21)

"Gejm" je pobedio hahaha ....

2 weeks wonder

pre 7 godina

Marej ce drzati rekord da je bio prvi nedelju i nesto...
I to je veliki rezultat jer biti u top 100 je veliki rezultat...
a kamoli biti prvi, pa makar i nedelju dana.

Sale

pre 7 godina

Povlacim sve sto sam rekao za Raonica izgubio ili pobedio, covek je vrv hteo da se bolje spremi za zavrsni masters, svaka cast na danasnjoj igri.

coa

pre 7 godina

Navijao sam za Mareja samo iz razloga jer Djokovica da dobije sutra ovakav, ne moze. Nekako ce nam svima biti lepse i draze da ga Djokovic posalje tamo gde mu je i mesto u direktnom okrsaju

Predrag

pre 7 godina

Marej je umoran i sigurno gubi u finalu bez obzira s kim bude igrao. To je sansa za Djokovica pod uslovom da se ne istrosi sa Nisikorijem.

Jumko

pre 7 godina

Sad ce Raonic naprasno da popusti jer mora da popusti ovog britanskog smokljana da prodje u finale.
Ali bolje za Mareja da ga ne pusta, jer ce Nolo da ga uneredi!

Jovan

pre 7 godina

@ Djokovic se borio sa Marejom, Nadalom i Federom da bi dosao do prvog mesta, a s kim se Marej bori?
(Dzi Dovla, 19. novembar 2016 15:47)

Jel treba da ti se izvini Marej sto ne igraju Nadal i Federer a Novak se zasitio posle 18 meseci kompjuterskog tenisa? Da nije trebao da se solidarise mozda sa njima pa i on da pauzira malo i pusti npr Raonica da bude prvi? Jel bi pitao onda protiv koga to Raonic za prvo mesto? Hoces postaviti isto pitanje i kad odu sva cetvorica i kada se promeni 30 igraca na prvom mestu u sledecih 10 godina?
Stvarno smo najgori narod, kako da postujemo druge kad ne postujemo ni svoje uostalom...

sasa jokic

pre 7 godina

Milos nije imao m... kad god je trebao da prelomi. Igrao je brhunske poene samo kad se vadio. Nije ubacio prvi servis poslednja tri gema....o asevima da ne govorim.
Marej sutra nece moci da hoda, ladice ga danas u ledu i titrace mu sve sto treba, ali mislim da ce mu misici posle ovog veceras pregoreti.
Sad je bitno da Nole odigra kako treba sa Nishijem.

Beograd

pre 7 godina

Imao ga je Raonic. Steta za njega ali i Djokovica ako veceras prodje u finalu.A publika ono nema nigde.Frustrirani Englezi kao stoka sa onim blicevima i urlikanjem pri servisu Raonica.

Perhan

pre 7 godina

Lep meč za gledanje bio, nevezano od navijačkog opredeljenja. Svi smo "znali" da će Raonić na kraju da izgubi, ali borio se, imao čak i meč loptu, bilo je nade do samog kraja. Ne verujem da će dečko večeras moći da spava.

Zox

pre 7 godina

Mislim da Raonic ne moze, za sada, a nece ni veceras pobediti Marija. Medjutim, mislim da ce Skota "pokopati" prvo mesto i ambicija koju je cekao godinama. Nije isto biti prvi sa 24 ili sa 30 godina, ali mislim da ce da se umori i scrpi tako da ta "radost" nece duo trajati. Nije lako kad od tebe ocekuju najbolje, a kad si pratioc...

Brooklyn boy

pre 7 godina

Зашто имам осећај да ће и поред ова три и по сата, Мари сутра летети по терену?

Bojan

pre 7 godina

Raonic tada junacki predao jer je bio ranjen u butni misic i onda cudesno ozdravio za London. Bas me razocarao,nikada nece biti veliki teniser,samo visok.

Veljoni

pre 7 godina

Nema ništa od toga! Evo na brejk loptu za njega i Marijev drugi servis on mrtav ladan šalje loptu red u mrežu, red nebu pod oblake! Dakle, igraju 2 brata i ne treba da se zamaramo jer znamo da će Mari da pobedi.

Nebojša

pre 7 godina

Najsmjesnija konkurencija ikad. Ovoga Mareja bi Roger u svoje vrijeme dobijao ne bi mu gejm uzeo. 

Kao prije 2 god. 6:0 6:1 hhahahahhhhhaah
(O, 19. novembar 2016 16:21)

Pa taj Roger je u svoje vreme redovno fasovao od Mareja i sve do 2014 gubio u skoru od njega pošto očigledno tenis ne pratiš dugo ili uopšte zašto komentarišeš samo se sramotiš lupetajući.

Jumko

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. novembar 2016 17:57)

Pa da bi takvi kao ti kmecali. Haug!

Жеља

pre 7 godina

Милоше квота на предају је 0,9 . Уплати и донеси лекарско од Др. Нелета или Др. Еткера.

englez, pa jos nakaza

pre 7 godina

Ne znam, ako ima dozvolu da igra protiv Mareja mozda i moze da ga dobije, a mozda i bude otkrio da je pocetkom nedelje na treningu pokidao prednje ukrstene ligamente i da je to tek jutros saznao kada je spavao sa otvorenim prozorom. Sve varijante su moguce sa nakaradnim englezima !

Dragan

pre 7 godina

Naravno da moze ali namerno nece :) Ocekujem predaju zbog povrede u toku meca.Inace je Milos je vise puta Dobio Marija tako da je naslov netacan.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Квалитет приказаног тениса у досадашњем делу меча на нивоу квалификација за улазак у главни жреб турнира Челенџер категорије у Боготи. Срамота за турнир на којем учествују 8 најбољих тенисера по ретултатима у овој години. Стога се питам, за шта они добијају толики новац?! Хауг!
(Последњи Мохиканац, 19. novembar 2016 17:57)

Izvini Sampras, nismo te prepoznali

lal

pre 7 godina

@ns: najspremniji se pise zajedno, a ne vidim odvojeno buraz... ako ne razlikujes glagole od prideva, kako li ces novaka od endija... :p

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

(Jumko, 19. novembar 2016 15:17) 

Ovaj klovn se raspisao, kao da ce iko da procita njegov komentar. hahahahahahahahahahhahahahahah
(Mikii, 19. novembar 2016 16:10)

Pa ti očigledno jesi nažalost :/

Patrick

pre 7 godina

gluposti, ajde da nabrajamo onda sve tenisere u poslednjih 50 godina.
(taraba, 19. novembar 2016 18:00)

Hajde ti pocni a ja cu da nastavim gde ti zapne.

Z

pre 7 godina

Ovolika mržnja prema ovom dečku može se objasniti sa dve reči : kompleksi, ljubomora. Inače je Novakov dobar prijatelj, a Novaka bol uvo šta sitne duše misle o tome.

Marko

pre 7 godina

(Jumko, 19. novembar 2016 15:17)

Ovaj klovn se raspisao, kao da ce iko da procita njegov komentar. hahahahahahahahahahhahahahahah
(Mikii, 19. novembar 2016 16:10)

Pa ti si ga procitao.

nsmarko

pre 7 godina

koliko tenisu nedostaju RF i Rafa.... 
(nsmarko, 19. novembar 2016 17:08) 

gluposti, ajde da nabrajamo onda sve tenisere u poslednjih 50 godina.
(taraba, 19. novembar 2016 18:00)

a ti pamtis i kako je Fred Perry igrao

Voyager

pre 7 godina

Ma jok!Marej je bolji za dvije klase.Samo nesto drzite palceve da Marej izgubi od ostalih igraca,nema br.1 se mora zasluziti,pobjediti trenutno najboljeg.

RF goat

pre 7 godina

@Dragan

Da si procitao lepo text, a ne razmisljao o teorijama zavere prema kojima je ceo svet protiv Djokovica, video bi da pise da ga nije dobio u poslednjih 8 meceva, od kojih su 5 bili ove godine. I da, Raonic jeste dobio 3 meca, ali davne 2012.kada Marej nije bio igrac kakav je danas.

kemi

pre 7 godina

Jumko - kralj trolova! Samo gledam kako se ljudi loze na njegova trovanja. Smesno mi, a mogu samo da zamislim kako je njemu. Nastavi jumko da lozis, ali samo jako.

Goran

pre 7 godina

Marej je zaboravio kako se gube teniski mecevi. Nisam siguran da ce Raonic iako vodi da ga podsjeti na to. Cini mi se da ce Novak ipak morati vlastitim snagama da se vrati na prvo mjesto.

Doktor

pre 7 godina

(Sandzak, 19. novembar 2016 19:44)
Naprotiv, srećni i mirni, jer će ovakav Mari sutra da pukne od No.2
Pošteno, da vidimo ko je zalutao, a ko je No.1

Majstori celuloidne loptice iz zemlje izlazećeg sunca

pre 7 godina

Zašto komentar navija za Mareya? Ide na forume, vidi koliko naroda mrzi Milosa pa se kao i političari slihta većini ne bi li joj se dopao.

almeida

pre 7 godina

Endi Mari dobro igra, strpljivo i sigurno ide do pobede. Biće dobro bude li stigao do Đokovića, biće dobar meč. Nišikori ne bi izdržao u finalu.

Miki

pre 7 godina

Evo i Mari je sad posle pretrpljenog brejka za 5-5 nabio lopticu u publiku i dobio opomenu od strane sudije. Bas da vidimo hoce li mu novinari postaviti pitanje vezano za to...

Јабучило

pre 7 godina

Raonicu predaj mec sada.A nece,primetio sam da teniseri predaju meceve samo kad gube.
(Patrik, 19. novembar 2016 16:20)

Као и шахисти.

Јабучило

pre 7 godina

До малопре је био гњида, а сад је опет соко? Навијачима никад угодити.