Petak, 28.10.2016.

10:55

Stan: Privatni problemi su uticali na Novaka

Stan Vavrinka, treći teniser sveta, kaže da je do pada u igri Novaka Đokovića došlo delom i zbog problema najboljeg tenisera sveta na privatnom planu.

Izvor:

Stan: Privatni problemi su uticali na Novaka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

WTF

pre 7 godina

Evo sta se desilo taman prije nego sto je poceo da gubi poslije RG.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3484456/Novak-Djokovic-leaves-Nice-Guy-female-companion.html
http://www.tennis-x.com/xblog/2016-08-27/24006.php
U kratkim crtama, vidite da je uhvacen sa nekom zvijezdom Bolivuda u Junu, u sitne sate, kako izlaze iz nocnog bara i sjedaju u auto skupa. Drugi link kaze da je sam priznao da ima bracne probleme.

Drnda

pre 7 godina

@ Melenci
A sto da ne? Djokovici se ne skidaju sa medija, zive od nase paznje, zaradjuju od novca gledalaca.
Zanimaju nas i Ceca i Karleusa - zato zabavljaci sluze. Da zabavljaj narod, to im je posao.
A ti si umislio da zbog necega Djokovic treba da je nedodirljiv? Taj imidz njegovi PR propagandisti hoce da nametnu.

Melenci

pre 7 godina

sramota koliko smo bezdusni!Hocete da znate i Noletov privatan zivot,do tancina.Hocete li da delite stan sa njim pa da budete u toku dogadjanja da budete zivi svedoci?i jos je Nole kriv sto stiti svoju privatnost od raznih "zveri"i zloupotrebe njegovih izjava,da se od "jarca pravi magarac".Samo ga pustite da zivi kao sav normalan svet sa svim usponima i padovima,sa svim dilemama jer ih svi imaju.

TinTop

pre 7 godina

Respect for Stan The Man!
Nole ajde preguraj to pa da nam se vratis jos bolji i jaci.
U pobedi i porazu, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!
(Milosav, 28. oktobar 2016 17:07)

Je li Milosave to znaci da si ti na Francuskoj strani CCCCC?

Pozdrav TinTop - British Columbia

Problemi kao u javnom sektoru

pre 7 godina

Nole je rekao svojima da trose mesecno do 50 000 dolara, krenuli su da se bahate i prekoracuju cifru cime su mu doveli autoritet u pitanje, i pale su teske medjuporodicne reci.
To je to, nema neke enigme, pare ljude kvare.

only fools and horses

pre 7 godina

Ne znam ja da li Novak ima privatnih problema, da li se razvodi ili što god. Ali vidim da je čovek izgladneo, prop'o. Nije to građa za profesionalnog tenisera, pa i većina teniserki ima sad veću mišićnu masu od njega. Ta ispijenost može biti prednost kod maratonaca, nikako kod tenisera.

Heba

pre 7 godina

Nista necete cuti od njega o pravim razlozima. Djokovic nije ni iskren ni otvoren covek. On nema ni malo postovanja za svoje navijace. Okrenite se vi navijaci nekom drugom. Tu su vam Trocki, Tipsarevic, Federer, Del Potro

predrag

pre 7 godina

ti privatni problemi mogu biti sve drugo sem Jelene.svi koji ih dobro poznaju ce to reci,zato bih vas molio da ovo divno dete vise ne spominjete.sramota

Milosav

pre 7 godina

Respect for Stan The Man!
Nole ajde preguraj to pa da nam se vratis jos bolji i jaci.
U pobedi i porazu, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!

A za Soraju znate...

pre 7 godina

Gde ste novinari zute stampe?Gde je istrazivacko novinarstvo,angazujte Brankicu, pa zar je moguce da ne mozete nista da iskopate?!

B92 najgori tabloid

pre 7 godina

Cekajte, jel sa Pjerom sve u redu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dule, 28. oktobar 2016 15:59) # Link komentara
Zasto si ljubomoran pacenice? Covek je veliki ljubitelj zivotinja i brine se o svoja dva ljubimca na najbolji moguci nacin.To je tebi za sprdnju?
Problem sto ne mozes da zavuces ruku u njegov dzep i posluzis se?

Djokovic je prevse opusten u odnosu na svog velikog rivala ,otuda ova prica.
Vreme je da ponovo postane nemilosrdan prema kolegama na terenu.
Ako nije zdravlje, svi ostali moguci problemi su mnogo manji.

Beobrad

pre 7 godina

Vavrinka je covek na zemlji, vidi se po ovoj izjavi da veoma respektuje Novaka i da zna kakav je Novak teniser bez obzira sto ga je pobedjivao na GS turnirima. Isto tako zna koliko je puta izgubio od Novaka.
Bravo Sten!

urke

pre 7 godina

Pogledati najnoviji Bekerov post na insta, pre koji sat postavljen. Novak je rastrzan covek, izmedju porodice sa jedne i realnosti i onog sto on misli sa druge strane, teska je to pozicija a on je dobar i privržen. Svako vuče na svoji stranu, obični mediokriteti sa egom do neba.

anica

pre 7 godina

(razbijač, 28. oktobar 2016 13:12)
Gledam te gledam, i brojim dane jedan po jedan, da zagrlis me da ti se predam, ljubav plasi te znaaaaam...ijaooo ugostitelj.

razbijač

pre 7 godina

e sad vidite šta ljubav može da učini čoveku! Eto isto tako imam velikih problema sa Jumkom. Lepo mu kažem dosta je tri puta na dan, a on hoće pet puta i ne vredi mu govoriti..problemi!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ako je zena u pitanju i brak...to je najmanji problem. Ima milion zena..moze da bira barem sada kada ima love za 3 zivota.
(fifi, 28. oktobar 2016 11:22)

Problem je sto njoj mora da da pola. Jos se ona zrtvovala pa umesto "karijere" vodi neprofitnu fondaciju.. Hehe.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Moze neko da mi pojasni koje je to Novak pivatne probleme imao?
Npr. Vavrinka se razveo, pa usao u vezu sa Donom Vekic, pa cela ona prica sa Kirjosom oko nje... I covek u to vreme osvoji 3GS, a pre toga nije bio ni blizu.
(X, 28. a 2016 11:26)

Jelena preti da ce uzeti pola imovine, eto sta.

nikola

pre 7 godina

Najvise mastersa ikada
!!!Da bi probao da dostigne Federera u GS titulama mora neceg da se lisi.Najbezbolnije je prvo mesto na ATP touru.Pametna odluka njega i njegovog tima.A tek kad je uslovno malo "pao" vidi se koliko je njegov uspeh trn u oku.Ovce se same ofiraju.

konobar

pre 7 godina

@Razumem ga u potpunosti i sam znam koliko me je poremetilo kada smo imali problema Anica i ja. Vrati se jaci Nole!!
(Beobrad, 28. oktobar 2016 11:16)

Ne zelim da ti se izvinjavam, rekla mi je da nije u vezi.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Sećate se kada je Federer dobio Noleta u finalu US opena... onaj tviner... tada mi je izgledalo da niko ne može da dobije tog čoveka. .. tako je izgledao Nole prošle godine u finalu... sve se menja... nema sad povratka na to mora se tražiti novi način da se pobeđuje, nema vise aure nepobedivosti...

S. Dražo

pre 7 godina

Primetio sam na Wimbledon da sa Novakom nesto nije u redu, nije odavao utisak da mu je stalo do pobede. O cemu se radilo Novak zna najbolje. Pad u njegovoj igri se video i pre Pariza i za vreme Pariza iako je taj turnir dobio. Nadam se da ce se ponovo podignuti u suprotnom ono najbolje od Novaka je proslost!
Ja zelim da ga vidim ponovo najboljeg i verujem da ce se povratiti, a videcemo dali i kada ce se to desiti?!

nikola

pre 7 godina

"12 godina ja sam bila u njegovoj senci,sad je red da ja izadjem malo na svetlo" Jelena Djokovic.
Inace mnogo srece Novaku u rijalitiju na koji je pristao od sledece godine na nagovor njegove dokone domacice koja ce biti glavni akter i na taj nacin izaci iz senke."Novace hoces li ti da grlis drvece i jedea travu ili da igras tenis.Kad se odlucis javi mi"Boris Beker.I jos jedan citat "Ako Novak zeli da ostane najbolji na svetu treba da prestane da jede meso"Maja Nutribulit Volk.Zene mu dodjose glave.

Dobar je Stan

pre 7 godina

Stan ocito zna sta muci Novaka za razliku od ostalih,koji samo nagadjaju.
Cuti kao zaliven i time opravdava prijateljstvo i poverenje.
Samim tim sto se novinari nisu(jos uvek) dokopali price i razvlacenja po medijima,pokazuje da to nije preneo nikom dalje,a poznaje veliki broj ljudi i brzo bi se sve razglasilo.
Prijatelji zato i sluze.
Da se izjadaju jedan drugom,potraze savet ili podrsku,kad je tesko.
Nadam se da su Novakovi privatni problemi reseni i da cemo ga opet gledati na svom prepoznatljivom nivou.
Mozda jednom i mi saznamo sta se desavalo(desava),ali ne vidim zasto bismo gurali nos u tudji zivot,osim ako sam ne kaze.
Bitno je da su svi zivi i zdravi,a sve ostalo je manje vazno i resivo!

sasa jokic

pre 7 godina

Pa dobro i Nole je sam izjavio da je imao privatne probleme tokom Winledona, tako da nije ogovaranje bec samo potvrda recenog.
Mi ovde vrlo dobro znamo o cemu se radi, svaki dan smo svedoci nove filozofije po medijima, koju promovise......da ne idem dalje. Verujem da ce se Nole "opasuljiti" na vreme.

RAJKO CHETNIK

pre 7 godina

Zelim da sledeci Vimblidon osvoji Nole a ako ne stigne do titule da to bude Vavrinka, on je po meni deo velike cetvorke a ne britanski naduvenko.

GuyFawkes

pre 7 godina

Zna Stan the Man da covek ne moz´ da igra ako nije dobro "podmazan". Kako Novaku gospoja ne da da jede kao covek,normalno da ima porodicnih problema. Gde ces veci problem,krene covek na posao da zaradjuje ´leba za porodicu,nejako celjade i zenu velikih prohteva,kao i za bulumentu kojekakvih pijavica koje su mu se uz put nakacile,i naravno,dodje kuci umoran,a na stolu kojekakva trava i semenke. Gde ces vece muke...

sinisa

pre 7 godina

Veliki sam Novakov navijac ali moram reci ovo,kada Novak igra svoj najbolji tenis,ne moze ga dobiti ni Marej,ni Feederer,ni Nadal,ali ga zato moze dobiti Vavrinka svojom najboljom igrom.Po prvi put sam vidio da Novak ne moze da odgovori kada Stan igra svoj najbolji tenis,to sam ja osjetio i dobro analizirao.Naravno,samo sto Stan ne moze kostantno da igra tako,nego se motivise za finale gren slema.

megatronman

pre 7 godina

A što reći. Drži se a ako treba, idi od te gospođe. Ako je to problem. Ono zadnje što sam ga gledao, kad je mijenjao majicu za vrijeme meča, vidjelo se da je premršav. Inače, mislim da je šaljivđija i to je u redu. Treba biti veseo. Drugima je bolje s tobom.

Mikii

pre 7 godina

Djokovic je imao motivacije da osvoji Roland Garos. I to mu je tesko padalo usled ovakve ocajne konkurencije. Kada je i to uradio, zelja je splasnula. Nadal i Federer su ga gurali kroz citavru, njih vise nema. Nu karijeema ni Djokovica. Nije tako tesko povezati. Kakve Jelene, kakve ishrane.

Ns#1

pre 7 godina

koji privatni problemi? treba na pezou promeniti ulje? starog tatka uhvatilo u krstima? kakve bre on probleme moze da ima?
(abraham, 28. oktobar 2016 11:19)

Kakve sve budale imaju pravo glasa... Za tebe su, sine, novine. Ne internet portali. Tamo lepo uzmeš olovku, napišeš ovako pglu komentar, tamo, znaš onaj beli deo sa strane i kad završiš, ubaciš u peć da se ne ugasi vatra.

alex

pre 7 godina

Mnogo postujem Stena. Uvek kratko, koncizno i jasno kaze sta zaista misli. Kada igra njegov najbolji tenis milina ga je gledati, s jedne strane, a s druge i nije jer navijam svim srcem za naseg Noleta. Nadamo se da ce Nole izaci iz krize i ponovo biti onaj stari celični Nole u svakom smislu te reči ( mentalno pogotovo).

Napo Leon

pre 7 godina

Od svih tenisera,Vavrinka je možda i jedini iskren prijatelj Novaku ,neračunajići naše momke
on sigurno želi starog Novaka,dok se svi ostali raduju i potajno nadaju konačnom i trajnom slomu našeg tenisera

fifi

pre 7 godina

Svi su pricali i pricaju o privatnim problemima? To jeste Novakova privatna stvar ali coveka zanitrigiraju takve stvari i o cemu se radi? Ocigledno da o tome i Stan zna...o cemu se radi? Nadam se da nije u pitanju zdravlje njegovih najblizih. Ako je zena u pitanju i brak...to je najmanji problem. Ima milion zena..moze da bira barem sada kada ima love za 3 zivota.

xdc

pre 7 godina

I ja mislim da su neki privatni problemi u pitanju. Kada god je imao neke probleme uvek su se izrazavali u igri. Uglavnom deluje nezainteresovano na terenu. Nadam se da ce uskoro razresiti sve probleme i zasijati kao onaj stari. Tenisu a i nama navijacima mnogo nedostaje.

Ristic_Djokovic

pre 7 godina

Tako je zapostavio je zenu i onda je ona sama putovala po svetu a on cuvao dete. Mislim da brak i cvrste veze ne idu kad si broj 1. u tenisu.

Madjo

pre 7 godina

Nole može da razbija protivnike kad hoće i samo ako hoće. Bilo kog, pa i pomenutog Vavrinku. To što se sve izdešavalo u proteklih par meseci mislim da znam zbog čega je to, ali neću ovog puta komentarisati. Samo ću reći jedno - mislim da Nole "nije hteo" ovog puta. A što se tiče povrede, to je samo mazanje očiju javnosti.

Dejan

pre 7 godina

A ovo za Novaka je potpuno tacno. Privatni problemi su ga opasno uzdrmali. Stalno se potencira prica o ramenu, laktu, noktima, i sl. a sustina problema je u porodicnim problemima. Kako god, nadam se da ce ih prevazici.

One night in May

pre 7 godina

Izuzetno nekorektna izjava!
Je l'mu on to drzi svecu, je l'mu on to najbolji prijatelj?

A domace zaludne babe derviske jedva docekale da kopaju po privatnom zivotu...

X

pre 7 godina

Moze neko da mi pojasni koje je to Novak pivatne probleme imao?
Npr. Vavrinka se razveo, pa usao u vezu sa Donom Vekic, pa cela ona prica sa Kirjosom oko nje... I covek u to vreme osvoji 3GS, a pre toga nije bio ni blizu.

Moljac

pre 7 godina

Nedostaje mu Vimbldon, a ne AO. I nadam se da će ga sledeće godine osvojiti, pod uslovom da Nole osvoji preostala tri, i postane prvi posle Roda Lejvera koji je svaki GS ovojio dva puta. A onda, u sledećoj godini, ako uzme i treći put RG, biće to svaki po tri puta, to još niko nije uradio. Nakon toga, samo još dva GS u karijeri, i ima ih najviše od svih (18 ukupno). A ostalo, nek osvoje Sten i Endi, da se zna da je Nole igrao u eri sa još četvoricom igrača koji su uzeli sve titule. I da, Sinsinati i Olimpijske igre, i to je to. Kao što vidite, veoma, veoma dostižno.

alex

pre 7 godina

Mnogo postujem Stena. Uvek kratko, koncizno i jasno kaze sta zaista misli. Kada igra njegov najbolji tenis milina ga je gledati, s jedne strane, a s druge i nije jer navijam svim srcem za naseg Noleta. Nadamo se da ce Nole izaci iz krize i ponovo biti onaj stari celični Nole u svakom smislu te reči ( mentalno pogotovo).

sasa jokic

pre 7 godina

Pa dobro i Nole je sam izjavio da je imao privatne probleme tokom Winledona, tako da nije ogovaranje bec samo potvrda recenog.
Mi ovde vrlo dobro znamo o cemu se radi, svaki dan smo svedoci nove filozofije po medijima, koju promovise......da ne idem dalje. Verujem da ce se Nole "opasuljiti" na vreme.

nikola

pre 7 godina

"12 godina ja sam bila u njegovoj senci,sad je red da ja izadjem malo na svetlo" Jelena Djokovic.
Inace mnogo srece Novaku u rijalitiju na koji je pristao od sledece godine na nagovor njegove dokone domacice koja ce biti glavni akter i na taj nacin izaci iz senke."Novace hoces li ti da grlis drvece i jedea travu ili da igras tenis.Kad se odlucis javi mi"Boris Beker.I jos jedan citat "Ako Novak zeli da ostane najbolji na svetu treba da prestane da jede meso"Maja Nutribulit Volk.Zene mu dodjose glave.

Dejan

pre 7 godina

A ovo za Novaka je potpuno tacno. Privatni problemi su ga opasno uzdrmali. Stalno se potencira prica o ramenu, laktu, noktima, i sl. a sustina problema je u porodicnim problemima. Kako god, nadam se da ce ih prevazici.

fifi

pre 7 godina

Svi su pricali i pricaju o privatnim problemima? To jeste Novakova privatna stvar ali coveka zanitrigiraju takve stvari i o cemu se radi? Ocigledno da o tome i Stan zna...o cemu se radi? Nadam se da nije u pitanju zdravlje njegovih najblizih. Ako je zena u pitanju i brak...to je najmanji problem. Ima milion zena..moze da bira barem sada kada ima love za 3 zivota.

GuyFawkes

pre 7 godina

Zna Stan the Man da covek ne moz´ da igra ako nije dobro "podmazan". Kako Novaku gospoja ne da da jede kao covek,normalno da ima porodicnih problema. Gde ces veci problem,krene covek na posao da zaradjuje ´leba za porodicu,nejako celjade i zenu velikih prohteva,kao i za bulumentu kojekakvih pijavica koje su mu se uz put nakacile,i naravno,dodje kuci umoran,a na stolu kojekakva trava i semenke. Gde ces vece muke...

Ns#1

pre 7 godina

koji privatni problemi? treba na pezou promeniti ulje? starog tatka uhvatilo u krstima? kakve bre on probleme moze da ima?
(abraham, 28. oktobar 2016 11:19)

Kakve sve budale imaju pravo glasa... Za tebe su, sine, novine. Ne internet portali. Tamo lepo uzmeš olovku, napišeš ovako pglu komentar, tamo, znaš onaj beli deo sa strane i kad završiš, ubaciš u peć da se ne ugasi vatra.

megatronman

pre 7 godina

A što reći. Drži se a ako treba, idi od te gospođe. Ako je to problem. Ono zadnje što sam ga gledao, kad je mijenjao majicu za vrijeme meča, vidjelo se da je premršav. Inače, mislim da je šaljivđija i to je u redu. Treba biti veseo. Drugima je bolje s tobom.

X

pre 7 godina

Moze neko da mi pojasni koje je to Novak pivatne probleme imao?
Npr. Vavrinka se razveo, pa usao u vezu sa Donom Vekic, pa cela ona prica sa Kirjosom oko nje... I covek u to vreme osvoji 3GS, a pre toga nije bio ni blizu.

sinisa

pre 7 godina

Veliki sam Novakov navijac ali moram reci ovo,kada Novak igra svoj najbolji tenis,ne moze ga dobiti ni Marej,ni Feederer,ni Nadal,ali ga zato moze dobiti Vavrinka svojom najboljom igrom.Po prvi put sam vidio da Novak ne moze da odgovori kada Stan igra svoj najbolji tenis,to sam ja osjetio i dobro analizirao.Naravno,samo sto Stan ne moze kostantno da igra tako,nego se motivise za finale gren slema.

Dobar je Stan

pre 7 godina

Stan ocito zna sta muci Novaka za razliku od ostalih,koji samo nagadjaju.
Cuti kao zaliven i time opravdava prijateljstvo i poverenje.
Samim tim sto se novinari nisu(jos uvek) dokopali price i razvlacenja po medijima,pokazuje da to nije preneo nikom dalje,a poznaje veliki broj ljudi i brzo bi se sve razglasilo.
Prijatelji zato i sluze.
Da se izjadaju jedan drugom,potraze savet ili podrsku,kad je tesko.
Nadam se da su Novakovi privatni problemi reseni i da cemo ga opet gledati na svom prepoznatljivom nivou.
Mozda jednom i mi saznamo sta se desavalo(desava),ali ne vidim zasto bismo gurali nos u tudji zivot,osim ako sam ne kaze.
Bitno je da su svi zivi i zdravi,a sve ostalo je manje vazno i resivo!

konobar

pre 7 godina

@Razumem ga u potpunosti i sam znam koliko me je poremetilo kada smo imali problema Anica i ja. Vrati se jaci Nole!!
(Beobrad, 28. oktobar 2016 11:16)

Ne zelim da ti se izvinjavam, rekla mi je da nije u vezi.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ako je zena u pitanju i brak...to je najmanji problem. Ima milion zena..moze da bira barem sada kada ima love za 3 zivota.
(fifi, 28. oktobar 2016 11:22)

Problem je sto njoj mora da da pola. Jos se ona zrtvovala pa umesto "karijere" vodi neprofitnu fondaciju.. Hehe.

Moljac

pre 7 godina

Nedostaje mu Vimbldon, a ne AO. I nadam se da će ga sledeće godine osvojiti, pod uslovom da Nole osvoji preostala tri, i postane prvi posle Roda Lejvera koji je svaki GS ovojio dva puta. A onda, u sledećoj godini, ako uzme i treći put RG, biće to svaki po tri puta, to još niko nije uradio. Nakon toga, samo još dva GS u karijeri, i ima ih najviše od svih (18 ukupno). A ostalo, nek osvoje Sten i Endi, da se zna da je Nole igrao u eri sa još četvoricom igrača koji su uzeli sve titule. I da, Sinsinati i Olimpijske igre, i to je to. Kao što vidite, veoma, veoma dostižno.

S. Dražo

pre 7 godina

Primetio sam na Wimbledon da sa Novakom nesto nije u redu, nije odavao utisak da mu je stalo do pobede. O cemu se radilo Novak zna najbolje. Pad u njegovoj igri se video i pre Pariza i za vreme Pariza iako je taj turnir dobio. Nadam se da ce se ponovo podignuti u suprotnom ono najbolje od Novaka je proslost!
Ja zelim da ga vidim ponovo najboljeg i verujem da ce se povratiti, a videcemo dali i kada ce se to desiti?!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Moze neko da mi pojasni koje je to Novak pivatne probleme imao?
Npr. Vavrinka se razveo, pa usao u vezu sa Donom Vekic, pa cela ona prica sa Kirjosom oko nje... I covek u to vreme osvoji 3GS, a pre toga nije bio ni blizu.
(X, 28. a 2016 11:26)

Jelena preti da ce uzeti pola imovine, eto sta.

urke

pre 7 godina

Pogledati najnoviji Bekerov post na insta, pre koji sat postavljen. Novak je rastrzan covek, izmedju porodice sa jedne i realnosti i onog sto on misli sa druge strane, teska je to pozicija a on je dobar i privržen. Svako vuče na svoji stranu, obični mediokriteti sa egom do neba.

xdc

pre 7 godina

I ja mislim da su neki privatni problemi u pitanju. Kada god je imao neke probleme uvek su se izrazavali u igri. Uglavnom deluje nezainteresovano na terenu. Nadam se da ce uskoro razresiti sve probleme i zasijati kao onaj stari. Tenisu a i nama navijacima mnogo nedostaje.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Sećate se kada je Federer dobio Noleta u finalu US opena... onaj tviner... tada mi je izgledalo da niko ne može da dobije tog čoveka. .. tako je izgledao Nole prošle godine u finalu... sve se menja... nema sad povratka na to mora se tražiti novi način da se pobeđuje, nema vise aure nepobedivosti...

nikola

pre 7 godina

Najvise mastersa ikada
!!!Da bi probao da dostigne Federera u GS titulama mora neceg da se lisi.Najbezbolnije je prvo mesto na ATP touru.Pametna odluka njega i njegovog tima.A tek kad je uslovno malo "pao" vidi se koliko je njegov uspeh trn u oku.Ovce se same ofiraju.

Napo Leon

pre 7 godina

Od svih tenisera,Vavrinka je možda i jedini iskren prijatelj Novaku ,neračunajići naše momke
on sigurno želi starog Novaka,dok se svi ostali raduju i potajno nadaju konačnom i trajnom slomu našeg tenisera

Beobrad

pre 7 godina

Vavrinka je covek na zemlji, vidi se po ovoj izjavi da veoma respektuje Novaka i da zna kakav je Novak teniser bez obzira sto ga je pobedjivao na GS turnirima. Isto tako zna koliko je puta izgubio od Novaka.
Bravo Sten!

razbijač

pre 7 godina

e sad vidite šta ljubav može da učini čoveku! Eto isto tako imam velikih problema sa Jumkom. Lepo mu kažem dosta je tri puta na dan, a on hoće pet puta i ne vredi mu govoriti..problemi!

RAJKO CHETNIK

pre 7 godina

Zelim da sledeci Vimblidon osvoji Nole a ako ne stigne do titule da to bude Vavrinka, on je po meni deo velike cetvorke a ne britanski naduvenko.

only fools and horses

pre 7 godina

Ne znam ja da li Novak ima privatnih problema, da li se razvodi ili što god. Ali vidim da je čovek izgladneo, prop'o. Nije to građa za profesionalnog tenisera, pa i većina teniserki ima sad veću mišićnu masu od njega. Ta ispijenost može biti prednost kod maratonaca, nikako kod tenisera.

Milosav

pre 7 godina

Respect for Stan The Man!
Nole ajde preguraj to pa da nam se vratis jos bolji i jaci.
U pobedi i porazu, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!

A za Soraju znate...

pre 7 godina

Gde ste novinari zute stampe?Gde je istrazivacko novinarstvo,angazujte Brankicu, pa zar je moguce da ne mozete nista da iskopate?!

One night in May

pre 7 godina

Izuzetno nekorektna izjava!
Je l'mu on to drzi svecu, je l'mu on to najbolji prijatelj?

A domace zaludne babe derviske jedva docekale da kopaju po privatnom zivotu...

Mikii

pre 7 godina

Djokovic je imao motivacije da osvoji Roland Garos. I to mu je tesko padalo usled ovakve ocajne konkurencije. Kada je i to uradio, zelja je splasnula. Nadal i Federer su ga gurali kroz citavru, njih vise nema. Nu karijeema ni Djokovica. Nije tako tesko povezati. Kakve Jelene, kakve ishrane.

Heba

pre 7 godina

Nista necete cuti od njega o pravim razlozima. Djokovic nije ni iskren ni otvoren covek. On nema ni malo postovanja za svoje navijace. Okrenite se vi navijaci nekom drugom. Tu su vam Trocki, Tipsarevic, Federer, Del Potro

Ristic_Djokovic

pre 7 godina

Tako je zapostavio je zenu i onda je ona sama putovala po svetu a on cuvao dete. Mislim da brak i cvrste veze ne idu kad si broj 1. u tenisu.

Madjo

pre 7 godina

Nole može da razbija protivnike kad hoće i samo ako hoće. Bilo kog, pa i pomenutog Vavrinku. To što se sve izdešavalo u proteklih par meseci mislim da znam zbog čega je to, ali neću ovog puta komentarisati. Samo ću reći jedno - mislim da Nole "nije hteo" ovog puta. A što se tiče povrede, to je samo mazanje očiju javnosti.

B92 najgori tabloid

pre 7 godina

Cekajte, jel sa Pjerom sve u redu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dule, 28. oktobar 2016 15:59) # Link komentara
Zasto si ljubomoran pacenice? Covek je veliki ljubitelj zivotinja i brine se o svoja dva ljubimca na najbolji moguci nacin.To je tebi za sprdnju?
Problem sto ne mozes da zavuces ruku u njegov dzep i posluzis se?

Djokovic je prevse opusten u odnosu na svog velikog rivala ,otuda ova prica.
Vreme je da ponovo postane nemilosrdan prema kolegama na terenu.
Ako nije zdravlje, svi ostali moguci problemi su mnogo manji.

Problemi kao u javnom sektoru

pre 7 godina

Nole je rekao svojima da trose mesecno do 50 000 dolara, krenuli su da se bahate i prekoracuju cifru cime su mu doveli autoritet u pitanje, i pale su teske medjuporodicne reci.
To je to, nema neke enigme, pare ljude kvare.

predrag

pre 7 godina

ti privatni problemi mogu biti sve drugo sem Jelene.svi koji ih dobro poznaju ce to reci,zato bih vas molio da ovo divno dete vise ne spominjete.sramota

anica

pre 7 godina

(razbijač, 28. oktobar 2016 13:12)
Gledam te gledam, i brojim dane jedan po jedan, da zagrlis me da ti se predam, ljubav plasi te znaaaaam...ijaooo ugostitelj.

Melenci

pre 7 godina

sramota koliko smo bezdusni!Hocete da znate i Noletov privatan zivot,do tancina.Hocete li da delite stan sa njim pa da budete u toku dogadjanja da budete zivi svedoci?i jos je Nole kriv sto stiti svoju privatnost od raznih "zveri"i zloupotrebe njegovih izjava,da se od "jarca pravi magarac".Samo ga pustite da zivi kao sav normalan svet sa svim usponima i padovima,sa svim dilemama jer ih svi imaju.

Drnda

pre 7 godina

@ Melenci
A sto da ne? Djokovici se ne skidaju sa medija, zive od nase paznje, zaradjuju od novca gledalaca.
Zanimaju nas i Ceca i Karleusa - zato zabavljaci sluze. Da zabavljaj narod, to im je posao.
A ti si umislio da zbog necega Djokovic treba da je nedodirljiv? Taj imidz njegovi PR propagandisti hoce da nametnu.

TinTop

pre 7 godina

Respect for Stan The Man!
Nole ajde preguraj to pa da nam se vratis jos bolji i jaci.
U pobedi i porazu, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!
(Milosav, 28. oktobar 2016 17:07)

Je li Milosave to znaci da si ti na Francuskoj strani CCCCC?

Pozdrav TinTop - British Columbia

WTF

pre 7 godina

Evo sta se desilo taman prije nego sto je poceo da gubi poslije RG.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3484456/Novak-Djokovic-leaves-Nice-Guy-female-companion.html
http://www.tennis-x.com/xblog/2016-08-27/24006.php
U kratkim crtama, vidite da je uhvacen sa nekom zvijezdom Bolivuda u Junu, u sitne sate, kako izlaze iz nocnog bara i sjedaju u auto skupa. Drugi link kaze da je sam priznao da ima bracne probleme.

fifi

pre 7 godina

Svi su pricali i pricaju o privatnim problemima? To jeste Novakova privatna stvar ali coveka zanitrigiraju takve stvari i o cemu se radi? Ocigledno da o tome i Stan zna...o cemu se radi? Nadam se da nije u pitanju zdravlje njegovih najblizih. Ako je zena u pitanju i brak...to je najmanji problem. Ima milion zena..moze da bira barem sada kada ima love za 3 zivota.

Heba

pre 7 godina

Nista necete cuti od njega o pravim razlozima. Djokovic nije ni iskren ni otvoren covek. On nema ni malo postovanja za svoje navijace. Okrenite se vi navijaci nekom drugom. Tu su vam Trocki, Tipsarevic, Federer, Del Potro

sinisa

pre 7 godina

Veliki sam Novakov navijac ali moram reci ovo,kada Novak igra svoj najbolji tenis,ne moze ga dobiti ni Marej,ni Feederer,ni Nadal,ali ga zato moze dobiti Vavrinka svojom najboljom igrom.Po prvi put sam vidio da Novak ne moze da odgovori kada Stan igra svoj najbolji tenis,to sam ja osjetio i dobro analizirao.Naravno,samo sto Stan ne moze kostantno da igra tako,nego se motivise za finale gren slema.

One night in May

pre 7 godina

Izuzetno nekorektna izjava!
Je l'mu on to drzi svecu, je l'mu on to najbolji prijatelj?

A domace zaludne babe derviske jedva docekale da kopaju po privatnom zivotu...

predrag

pre 7 godina

ti privatni problemi mogu biti sve drugo sem Jelene.svi koji ih dobro poznaju ce to reci,zato bih vas molio da ovo divno dete vise ne spominjete.sramota

Moljac

pre 7 godina

Nedostaje mu Vimbldon, a ne AO. I nadam se da će ga sledeće godine osvojiti, pod uslovom da Nole osvoji preostala tri, i postane prvi posle Roda Lejvera koji je svaki GS ovojio dva puta. A onda, u sledećoj godini, ako uzme i treći put RG, biće to svaki po tri puta, to još niko nije uradio. Nakon toga, samo još dva GS u karijeri, i ima ih najviše od svih (18 ukupno). A ostalo, nek osvoje Sten i Endi, da se zna da je Nole igrao u eri sa još četvoricom igrača koji su uzeli sve titule. I da, Sinsinati i Olimpijske igre, i to je to. Kao što vidite, veoma, veoma dostižno.

Ristic_Djokovic

pre 7 godina

Tako je zapostavio je zenu i onda je ona sama putovala po svetu a on cuvao dete. Mislim da brak i cvrste veze ne idu kad si broj 1. u tenisu.

Ns#1

pre 7 godina

koji privatni problemi? treba na pezou promeniti ulje? starog tatka uhvatilo u krstima? kakve bre on probleme moze da ima?
(abraham, 28. oktobar 2016 11:19)

Kakve sve budale imaju pravo glasa... Za tebe su, sine, novine. Ne internet portali. Tamo lepo uzmeš olovku, napišeš ovako pglu komentar, tamo, znaš onaj beli deo sa strane i kad završiš, ubaciš u peć da se ne ugasi vatra.

Madjo

pre 7 godina

Nole može da razbija protivnike kad hoće i samo ako hoće. Bilo kog, pa i pomenutog Vavrinku. To što se sve izdešavalo u proteklih par meseci mislim da znam zbog čega je to, ali neću ovog puta komentarisati. Samo ću reći jedno - mislim da Nole "nije hteo" ovog puta. A što se tiče povrede, to je samo mazanje očiju javnosti.

anica

pre 7 godina

(razbijač, 28. oktobar 2016 13:12)
Gledam te gledam, i brojim dane jedan po jedan, da zagrlis me da ti se predam, ljubav plasi te znaaaaam...ijaooo ugostitelj.

nikola

pre 7 godina

"12 godina ja sam bila u njegovoj senci,sad je red da ja izadjem malo na svetlo" Jelena Djokovic.
Inace mnogo srece Novaku u rijalitiju na koji je pristao od sledece godine na nagovor njegove dokone domacice koja ce biti glavni akter i na taj nacin izaci iz senke."Novace hoces li ti da grlis drvece i jedea travu ili da igras tenis.Kad se odlucis javi mi"Boris Beker.I jos jedan citat "Ako Novak zeli da ostane najbolji na svetu treba da prestane da jede meso"Maja Nutribulit Volk.Zene mu dodjose glave.

sasa jokic

pre 7 godina

Pa dobro i Nole je sam izjavio da je imao privatne probleme tokom Winledona, tako da nije ogovaranje bec samo potvrda recenog.
Mi ovde vrlo dobro znamo o cemu se radi, svaki dan smo svedoci nove filozofije po medijima, koju promovise......da ne idem dalje. Verujem da ce se Nole "opasuljiti" na vreme.

megatronman

pre 7 godina

A što reći. Drži se a ako treba, idi od te gospođe. Ako je to problem. Ono zadnje što sam ga gledao, kad je mijenjao majicu za vrijeme meča, vidjelo se da je premršav. Inače, mislim da je šaljivđija i to je u redu. Treba biti veseo. Drugima je bolje s tobom.

razbijač

pre 7 godina

e sad vidite šta ljubav može da učini čoveku! Eto isto tako imam velikih problema sa Jumkom. Lepo mu kažem dosta je tri puta na dan, a on hoće pet puta i ne vredi mu govoriti..problemi!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Moze neko da mi pojasni koje je to Novak pivatne probleme imao?
Npr. Vavrinka se razveo, pa usao u vezu sa Donom Vekic, pa cela ona prica sa Kirjosom oko nje... I covek u to vreme osvoji 3GS, a pre toga nije bio ni blizu.
(X, 28. a 2016 11:26)

Jelena preti da ce uzeti pola imovine, eto sta.

B92 najgori tabloid

pre 7 godina

Cekajte, jel sa Pjerom sve u redu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dule, 28. oktobar 2016 15:59) # Link komentara
Zasto si ljubomoran pacenice? Covek je veliki ljubitelj zivotinja i brine se o svoja dva ljubimca na najbolji moguci nacin.To je tebi za sprdnju?
Problem sto ne mozes da zavuces ruku u njegov dzep i posluzis se?

Djokovic je prevse opusten u odnosu na svog velikog rivala ,otuda ova prica.
Vreme je da ponovo postane nemilosrdan prema kolegama na terenu.
Ako nije zdravlje, svi ostali moguci problemi su mnogo manji.

Mikii

pre 7 godina

Djokovic je imao motivacije da osvoji Roland Garos. I to mu je tesko padalo usled ovakve ocajne konkurencije. Kada je i to uradio, zelja je splasnula. Nadal i Federer su ga gurali kroz citavru, njih vise nema. Nu karijeema ni Djokovica. Nije tako tesko povezati. Kakve Jelene, kakve ishrane.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Ako je zena u pitanju i brak...to je najmanji problem. Ima milion zena..moze da bira barem sada kada ima love za 3 zivota.
(fifi, 28. oktobar 2016 11:22)

Problem je sto njoj mora da da pola. Jos se ona zrtvovala pa umesto "karijere" vodi neprofitnu fondaciju.. Hehe.

Problemi kao u javnom sektoru

pre 7 godina

Nole je rekao svojima da trose mesecno do 50 000 dolara, krenuli su da se bahate i prekoracuju cifru cime su mu doveli autoritet u pitanje, i pale su teske medjuporodicne reci.
To je to, nema neke enigme, pare ljude kvare.

Dejan

pre 7 godina

A ovo za Novaka je potpuno tacno. Privatni problemi su ga opasno uzdrmali. Stalno se potencira prica o ramenu, laktu, noktima, i sl. a sustina problema je u porodicnim problemima. Kako god, nadam se da ce ih prevazici.

nikola

pre 7 godina

Najvise mastersa ikada
!!!Da bi probao da dostigne Federera u GS titulama mora neceg da se lisi.Najbezbolnije je prvo mesto na ATP touru.Pametna odluka njega i njegovog tima.A tek kad je uslovno malo "pao" vidi se koliko je njegov uspeh trn u oku.Ovce se same ofiraju.

alex

pre 7 godina

Mnogo postujem Stena. Uvek kratko, koncizno i jasno kaze sta zaista misli. Kada igra njegov najbolji tenis milina ga je gledati, s jedne strane, a s druge i nije jer navijam svim srcem za naseg Noleta. Nadamo se da ce Nole izaci iz krize i ponovo biti onaj stari celični Nole u svakom smislu te reči ( mentalno pogotovo).

GuyFawkes

pre 7 godina

Zna Stan the Man da covek ne moz´ da igra ako nije dobro "podmazan". Kako Novaku gospoja ne da da jede kao covek,normalno da ima porodicnih problema. Gde ces veci problem,krene covek na posao da zaradjuje ´leba za porodicu,nejako celjade i zenu velikih prohteva,kao i za bulumentu kojekakvih pijavica koje su mu se uz put nakacile,i naravno,dodje kuci umoran,a na stolu kojekakva trava i semenke. Gde ces vece muke...

RAJKO CHETNIK

pre 7 godina

Zelim da sledeci Vimblidon osvoji Nole a ako ne stigne do titule da to bude Vavrinka, on je po meni deo velike cetvorke a ne britanski naduvenko.

Napo Leon

pre 7 godina

Od svih tenisera,Vavrinka je možda i jedini iskren prijatelj Novaku ,neračunajići naše momke
on sigurno želi starog Novaka,dok se svi ostali raduju i potajno nadaju konačnom i trajnom slomu našeg tenisera

konobar

pre 7 godina

@Razumem ga u potpunosti i sam znam koliko me je poremetilo kada smo imali problema Anica i ja. Vrati se jaci Nole!!
(Beobrad, 28. oktobar 2016 11:16)

Ne zelim da ti se izvinjavam, rekla mi je da nije u vezi.

X

pre 7 godina

Moze neko da mi pojasni koje je to Novak pivatne probleme imao?
Npr. Vavrinka se razveo, pa usao u vezu sa Donom Vekic, pa cela ona prica sa Kirjosom oko nje... I covek u to vreme osvoji 3GS, a pre toga nije bio ni blizu.

A za Soraju znate...

pre 7 godina

Gde ste novinari zute stampe?Gde je istrazivacko novinarstvo,angazujte Brankicu, pa zar je moguce da ne mozete nista da iskopate?!

Drnda

pre 7 godina

@ Melenci
A sto da ne? Djokovici se ne skidaju sa medija, zive od nase paznje, zaradjuju od novca gledalaca.
Zanimaju nas i Ceca i Karleusa - zato zabavljaci sluze. Da zabavljaj narod, to im je posao.
A ti si umislio da zbog necega Djokovic treba da je nedodirljiv? Taj imidz njegovi PR propagandisti hoce da nametnu.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Sećate se kada je Federer dobio Noleta u finalu US opena... onaj tviner... tada mi je izgledalo da niko ne može da dobije tog čoveka. .. tako je izgledao Nole prošle godine u finalu... sve se menja... nema sad povratka na to mora se tražiti novi način da se pobeđuje, nema vise aure nepobedivosti...

S. Dražo

pre 7 godina

Primetio sam na Wimbledon da sa Novakom nesto nije u redu, nije odavao utisak da mu je stalo do pobede. O cemu se radilo Novak zna najbolje. Pad u njegovoj igri se video i pre Pariza i za vreme Pariza iako je taj turnir dobio. Nadam se da ce se ponovo podignuti u suprotnom ono najbolje od Novaka je proslost!
Ja zelim da ga vidim ponovo najboljeg i verujem da ce se povratiti, a videcemo dali i kada ce se to desiti?!

only fools and horses

pre 7 godina

Ne znam ja da li Novak ima privatnih problema, da li se razvodi ili što god. Ali vidim da je čovek izgladneo, prop'o. Nije to građa za profesionalnog tenisera, pa i većina teniserki ima sad veću mišićnu masu od njega. Ta ispijenost može biti prednost kod maratonaca, nikako kod tenisera.

Dobar je Stan

pre 7 godina

Stan ocito zna sta muci Novaka za razliku od ostalih,koji samo nagadjaju.
Cuti kao zaliven i time opravdava prijateljstvo i poverenje.
Samim tim sto se novinari nisu(jos uvek) dokopali price i razvlacenja po medijima,pokazuje da to nije preneo nikom dalje,a poznaje veliki broj ljudi i brzo bi se sve razglasilo.
Prijatelji zato i sluze.
Da se izjadaju jedan drugom,potraze savet ili podrsku,kad je tesko.
Nadam se da su Novakovi privatni problemi reseni i da cemo ga opet gledati na svom prepoznatljivom nivou.
Mozda jednom i mi saznamo sta se desavalo(desava),ali ne vidim zasto bismo gurali nos u tudji zivot,osim ako sam ne kaze.
Bitno je da su svi zivi i zdravi,a sve ostalo je manje vazno i resivo!

urke

pre 7 godina

Pogledati najnoviji Bekerov post na insta, pre koji sat postavljen. Novak je rastrzan covek, izmedju porodice sa jedne i realnosti i onog sto on misli sa druge strane, teska je to pozicija a on je dobar i privržen. Svako vuče na svoji stranu, obični mediokriteti sa egom do neba.

Beobrad

pre 7 godina

Vavrinka je covek na zemlji, vidi se po ovoj izjavi da veoma respektuje Novaka i da zna kakav je Novak teniser bez obzira sto ga je pobedjivao na GS turnirima. Isto tako zna koliko je puta izgubio od Novaka.
Bravo Sten!

xdc

pre 7 godina

I ja mislim da su neki privatni problemi u pitanju. Kada god je imao neke probleme uvek su se izrazavali u igri. Uglavnom deluje nezainteresovano na terenu. Nadam se da ce uskoro razresiti sve probleme i zasijati kao onaj stari. Tenisu a i nama navijacima mnogo nedostaje.

Milosav

pre 7 godina

Respect for Stan The Man!
Nole ajde preguraj to pa da nam se vratis jos bolji i jaci.
U pobedi i porazu, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!

TinTop

pre 7 godina

Respect for Stan The Man!
Nole ajde preguraj to pa da nam se vratis jos bolji i jaci.
U pobedi i porazu, Vukovi sa Ontarija uvek uz tebe!
(Milosav, 28. oktobar 2016 17:07)

Je li Milosave to znaci da si ti na Francuskoj strani CCCCC?

Pozdrav TinTop - British Columbia

Melenci

pre 7 godina

sramota koliko smo bezdusni!Hocete da znate i Noletov privatan zivot,do tancina.Hocete li da delite stan sa njim pa da budete u toku dogadjanja da budete zivi svedoci?i jos je Nole kriv sto stiti svoju privatnost od raznih "zveri"i zloupotrebe njegovih izjava,da se od "jarca pravi magarac".Samo ga pustite da zivi kao sav normalan svet sa svim usponima i padovima,sa svim dilemama jer ih svi imaju.

WTF

pre 7 godina

Evo sta se desilo taman prije nego sto je poceo da gubi poslije RG.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3484456/Novak-Djokovic-leaves-Nice-Guy-female-companion.html
http://www.tennis-x.com/xblog/2016-08-27/24006.php
U kratkim crtama, vidite da je uhvacen sa nekom zvijezdom Bolivuda u Junu, u sitne sate, kako izlaze iz nocnog bara i sjedaju u auto skupa. Drugi link kaze da je sam priznao da ima bracne probleme.