Četvrtak, 27.10.2016.

08:28

Dejvis istorijski, ali nedovoljno, Srbi nezapaženi

U noći između srede i četvrtka odigrano je deset mečeva u NBA ligi, a a Detroit Bobana Marjanovića ubedljivo je poražen od Toronta 109:91.

Izvor: MN

Dejvis istorijski, ali nedovoljno, Srbi nezapaženi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

laRS0n

pre 7 godina

Nikola, 27. oktobar 2016 15:43)
Daj bre nemoj da se brukas. Cuj šesti , sedmi najbolji igrac na svetu. Pa da je 6, 7 davno bi bio u NBA. Pa on ne moze ni jednog jedinog pleja u NBA da čuva.
Arron Afflalo
D.J. Augustin
Jose Barea
Bradley Beal
Patrick Beverley
Eric Bledsoe
Devin Booker
Avery Bradley
Jordan Clarkson
Darren Collison
Mike Conley
Stephen Curry
DeMar DeRozan
Goran Dragić
Monta Ellis
Eric Gordon
Jrue Holiday
Kyrie Irving
Reggie Jackson
Brandon Knight
Zach LaVine
Damian Lillard
Kyle Lowry
C.J.McCollum
Patty Mills
Jameer Nelson
Victor Oladipo
Tony Parker
Chris Paul
Rajon Rondo
Derick Rose
Jeff Teague
Isaiah Thomas
Dwyane Wade
John Wall
Russell Westbrook
Deron Williams
Evo od ovih 37 nije bolji. A moze tu jos sigurno 10ak da se doda

Stanimir Branimir

pre 7 godina

A mislim da je nasa reprezentacija jaca od bilo koje njihove drzave, Alabama, Texas, NY, Severna Karolina, kako god.
(Nikola, 27. oktobar 2016 15:43)

To je tačno, ali pitanje je da li smo jači od Ilinoisa ili Indijane, dveju država koje daju ubedljivo najviše kvalitetnih košarkaša.

Jumko

pre 7 godina

@Beljo Naravno da su najbolji, to i rezultati pokazuju! Ali sad ce nostalgicari velicati Obradovica, Berica, Topica, Bulatovica, Koturovica, Scepanovica, Loncara, Tomasevica i co sa tim spanskim zverima!

Nenad

pre 7 godina

"...debeljacki"
1. USA
2. SFRJ 89' - 91'
3. SRJ 95' - 98'
4. SRJ 01' - 02'
5. pa ta tvoja Španija
Tehnika i taktika tih igrača Španije (koji jesu super), nije ni prineta ovih naših košarkaša iz bivših nam zemalja.
Košarka se ne igra zadnjih 10-15 godina, već mnogo duže.
A starije generacije SSSR i SFRJ nisam nabrojao zbog atleticizma, koji u Evropu dolazi tek sredinom '80-ih godina.
Odrasti mališa ;-)

Beljo

pre 7 godina

Stalno ja pricam da su ti Spanci nesto najbolje neamericko ikad u kosarci, i stalno pljuste minsi ovdje, prica o nekoj reprezentaciji Evrope... A Spancima u prajmu falio samo Dirk. Mada tu poziciju je pokrivao Ibaka, tada zvek defanzivac.

Nikola

pre 7 godina

@beljo:
Niko ne usporava superiornost americke lige i americke reprezentacija, imaju najbolje igrace i to su sve cinjenice.
Medjutim to sto se smejes Teodosicu je isto toliko smesno. Igrao ili ne u NBA ligu on je medju 6-7 najboljih plejeva na svetu, da li ti to hteo ili ne hteo.
A vrati stvari u kontektsu, nisu sve dvorane zagreane ili klimatizovane u Srbiji, i nema te infrastrukture kod nas. Oni su 320 miliona, mi 7 miliona, tacnije 50 puta manji, tacno koliko oni imaju drzava. A mislim da je nasa reprezentacija jaca od bilo koje njihove drzave, Alabama, Texas, NY, Severna Karolina, kako god.

gojimir debeljački

pre 7 godina

Američka kosarka i NBA mnogo ispred ostatka sveta. Nikada ni jedna selekcija SFRJ ili republika, realna ili zamišljena, ne bi mogla da parira najboljem američkom timu (govorim o OI pošto su na SP slali svakakve timove). Rio je realna slika odnosa snaga USA i ostatka sveta. Najbliži američkom nivou bili su Španci od pre 7-8 godina kada su bili evropski i svetski prvaci. Najbolja neamerička reprezentacija ikada, jedini koji su vrhunskom tehnikom,brzinom i uigranošću mogli da prate Tim snova. Iako već u godinama braća Gasol, Rodrigez, Calderon, Ljulj, Navaro, Rudi, Rubio, Rejes i dalje igraju fenomenalnu košarku. Dakle 1.USA 2. Spain 3. YU '92-95

Rhyzm

pre 7 godina

@skive

I to rece neko ko nema nikakav ucinak ni protiv dece na kosu ispred zgrade, tuzno i smesno... Koliko je Amerikanaca tek imalo jos slabiji ucinak od igraca sa ovih prostora pa nesto ne vidim da ih prozivas?

drago

pre 7 godina

Dex

Haha kakvi kompleksi. Ko prica o tome, divi se Bojanu jer takvog nemate.
9 poena izvana, 6 iz ulaza, 4 pod kosem i 2 iz kontre. Uvijek najpametnije poteze na terenu radi.

drago

pre 7 godina

Dex

Haha kakvi kompleksi. Ko prica o tome, divi se Bojanu jer takvog nemate.
9 poena izvana, 6 iz ulaza, 4 pod kosem i 2 iz kontre. Uvijek najpametnije poteze na terenu radi.

QMiller

pre 7 godina

@Drago што би се Богдановићу дивио, кад је изгубио против нас? Зар не треба ти Теу да се дивиш "пријатељу" ?

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Dosta se priča o tome da li pozicija četvorke odgovara Jokari u NBA. Tamo četvorka mora da ima ili monstruozne fizikalije ili šut bar na nivou solidnog beka. A i čuvao je Dejvisa koji bi sinoć i autobus probacio kroz obruč da je bacio. Tek se kroz 15-20 utakmica videti da li je to to.

brm

pre 7 godina

Kakav zaj** Dejvisa što je potpisao novi ugovor sa NO. Ovi mu obezbeđuju saigrače kao Klivlend Lebronu kada je ovaj prvi put bio tamo. Jeste uzeo brdo para, ali ovako će kad bude imao 35 god. da ode u neki tim da bi uzeo titulu kao četvrta violina ekipe.

drago

pre 7 godina

Dex

Haha kakvi kompleksi. Ko prica o tome, divi se Bojanu jer takvog nemate.
9 poena izvana, 6 iz ulaza, 4 pod kosem i 2 iz kontre. Uvijek najpametnije poteze na terenu radi.

drago

pre 7 godina

Gledao sam sinoc. Bogdanovic isti kao u Riju, 21 kos. Bender takodjer odusevio, 10 poena u 12 minuta. Potencijalni reprezentativac Hamilton (mama Hrvatica) 19 koseva. Isao u Zagrebu u osnovnu.

Nemanja

pre 7 godina

Moze li redakcija sportskog dela ovog portala da razmisli da odvoji vesti o NBA ligi i ucinku nasih igraca u istoj...krajnje je iritantno kad ljubitelji ove lige udju u komentare u nadi da ce procitati neko zanimljivo misljenje ili neciji stav a umesto toga naidju na prepucavanja o Bobiju,njegovom ugovoru,reprezentaciji,selektoru iste,Bjelici,Lovernju,Bertansu,ko je gde u kom Srpskom klubu i kako igrao i naravno uvek popularni komentari o Jokicevim fizikalijama...

drago

pre 7 godina

Gledao sam sinoc. Bogdanovic isti kao u Riju, 21 kos. Bender takodjer odusevio, 10 poena u 12 minuta. Potencijalni reprezentativac Hamilton (mama Hrvatica) 19 koseva. Isao u Zagrebu u osnovnu.

Beljo

pre 7 godina

Dajte ljudi, ne zezajte. Kakve evropske kesurine. NBA ove godine nikad zanimljiviji jer su Lejkersi se digli iz pepela sa mladom i atraktivnom ekipom. Fila ima mlad i atipican tim za danasnje uslove. Embid napokon krenuo i pokazao svu ljepotu igre za nekog centra... E zato se gleda NBA. Zbog Rasela, Ingrama, Embida... Ko jos gleda hoce li neka evropska kesa dati 7 ili 9 poena. Lebron je samo na proslom mecu dao tri asistencije ljepse nego svaka Teova od cijele prosle sezone. Ali ne, Teo se igra kosarke, Teo madjionicar, a tim mu gubi 50 razlike u finalu.

durantulaokc

pre 7 godina

Zao mi je jokica što je dejvis bas sad našao da dominira. Ipak je Jokara igrao protiv njega, a nurkic protiv 2,10 metara drva. Odatle i toliko bolja statistika nurkica

skive

pre 7 godina

"Profesor velikih suteva" samo 1 od 4 iz igre ? Pa da, to je zato sto ga mrzi trener. Ali zar nije ove godine doso novi trener ? Pa jeste ali ovaj ga jos vise mrzi od prethodnog, nas je Beli najbolji kosarkas univerzuma.

Bobinator izbobinurao za 5 minuta sa indeksom minus 3. Ma njega mrzi trener inace bi on kidao u NBA, pa u evroligi je imao indekse po 80-90 svaku tekmu. Zar nije pobego od Popovica zato sto ga je ovaj mrzeo ko Hitler crnca ? Pa jeste ali ga ovaj novi jos vise mrzi bas nema srece, a i neki Valanciounsa zakucao slucajno preko njega.

Jokara Joka Jokic samo 5 poena uz kriminalan sut iz igre ? Hm..kako bre kad je "Meloun" reko za njega da je nabolji ikada ? Jeste ali to nije taj ni Karl ni Moses Meloun nego neki levak. A opet, vratio se i neki amater Nurkic koji igra preko veze pa nasem Jolencetu ne daju da igra a bolji je od njega. Taj Nurkic dok je bio povredjen davao je 0 poena u proseku, nema pojma.

Saric i Teletovic ukupno 5 od 24 iz igre ? Supertalenat Hezonja sa planete Kripton samo jedan sut pogodio ? Razbili bi mi Amerikance da je SFRJ sastav....cekaj brate gde ces...bratee ?

Mozda ipak treba da budemo realni...pozz za sve iskrene forumase.

Ej

pre 7 godina

Entoni Dejvis ima samo 23 godine ,a doktor je nauka za Kazinsa koga su toliko forsirali .Tako talentovan visok igrac se nije pojavio poslednjih desetak godina ,samo povrede da ga zaobidju .Ovi vlasnici Pelikansa da se zapitaju i da pokusaju nekim trejdom dovedu kakvu ispomoc ,tuzno je da ovako odigra a da izgubi od Denvera ,koji ipak nije u samom vrhu lige .

bozon

pre 7 godina

Dejvis nema sta vise da trazi u NO ako oni ne zele da naprave tim oko njega. Sto se nasih tice, bice i ovakvih dana a bice i boljih. Bobi ako nista barem dobija neku minutazu ali njegova konstitucija ne odgovara NBA igri i pravilima. U svakom slucaju, pametno je izabrao sto je potpisao solidan ugovor u NBA.
@drago
Bas lepo. Samo ima jedan problem. Kosarka je timska igra a sva takmicenja se igraju po FIBA pravilima. I da, utakmica traje 4 cetvrtine, i poeni iz svih cetvrtina se zbrajaju na kraju.

marko

pre 7 godina

Po meni Cleveland je najuigraniji tim u nba,finiks i fila najlosiji,dok lejkersi sa ovim mladim igracima ima svetlu buducnost,sledece sezone eto njih ponovo u play off-u gde im je i mesto.

Bogdan

pre 7 godina

Ne znam za vas, ali meni je po imenima ubedljivo druga ekipa Istoka je Indijana, pokriveni na svim pozicijama i imaju jednog igraca ekstra klase koga ako zaobidju povrede moze da udje u trku za MVP. Rano je za prognoze ali ja ih vidim u finalu istoka sa Klivlendom, evntualno Toronto moze da iznenadi. Na zapadu sve isto kao i prosle godine, Gsw ce biti prvi a o ostale tri pozicije odlucivace San Antonio, Memfis i Klipersi... Sve osim velikog finala Gsw vs Klivlend bi bilo ogromno iznenadjenje. Nasi sem Jokica ce izgleda opet biti statisti mada bih voleo da gresim... ali ako se po jutru dan poznaje opet tanke sezone i Bjelice i Marijanovica.

fanatik de football

pre 7 godina

Ja mislim da bi tek na***ali da je Entoni Dejvis igrao za USA na olimpijskim igrama umesto ona dva drveta DeAndrea i DeMarcusa, šteta bio je povredjen.

bagzi

pre 7 godina

Hmm 21 milion ili turnir u BGu protiv Venecuele? Hmmmm cek da razmislim. Mnogo glupih ljudi pa 99% vas bi majke izdale za te pare, a drugo Bobi je hteo da igra na Olimpijadi samo nije pozvan

zoki

pre 7 godina

jadan Davis, protracice najbolje godine kao Garnet u Minesoti, LeBron delimicno u Klivlendu (delimicno jer je ipak otisao kolko tolko na vreme).

drago

pre 7 godina

Gledao sam sinoc. Bogdanovic isti kao u Riju, 21 kos. Bender takodjer odusevio, 10 poena u 12 minuta. Potencijalni reprezentativac Hamilton (mama Hrvatica) 19 koseva. Isao u Zagrebu u osnovnu.

asdf

pre 7 godina

Copy 'leBron James 2006-2010' paste 'Anthony Davis 2014-2018'

Nijedan krsten saigrac, igras sam, tracis najbolje godine.... i onda odes.

Ovakve statistike je jedino Hakeem na vrhuncu ostvarivao a i dalje izgubi utakmicu i to protiv Nagetsa.

pustite_komentar

pre 7 godina

Izdajnik reprezentacije proveo na terenu 5 min i imao krompir ucinak i pritom bio na posteru koji je po meni najbolji do sad u sezeni!!
(Grobar, 27. oktobar 2016 08:52)

Pitaj mamu da ti da 100 dinara da bi mogao da izadjes sa drugarima na pivo ispred trafike. Tamo ces moci da slavis losu Bobijevu partiju. Kakav divan dan za tebe, zivot opet ima smisla!

JPR23

pre 7 godina

Falio nam Bobi protiv Litvanije... huh...
Jokara i Beli moraju da rade jos na tim faulovima, previse je to za 14-20 min.. a za igru, bice bolje.. Nurkic dobar.. Anthony Davis sta reci.. De Rozan odlican takodje..

Rale

pre 7 godina

Nemam reci za Dejvisa,samo da bude zdrav. Ja sam najvise iscekivao moje Lejkerse i prijatno su me obradovali,nisam ocekivao pobedu. Drago mi je i zbog Voltona,samo moraju odbranu bolje da igraju.

Panda's friend

pre 7 godina

Bobi uzeo 30M $ da statira, umestk da osvoji medalju na olimpijadi ili Evroligu sa Zvezdom (da je ostao, ne bi bilo nemoguce). Teska odluka.

Milan

pre 7 godina

Srbi losi i to bas.Jokic 5p i 7s i 2a ali zato 4 faula i 4 izgubljene lopte za 20min.
Marjanovic los i imao poster Valincijunasa(podrska njemu i Jokicu kao i Bjelici bice bolje!).
Bjelica los 3p uz sut 1-4 i 3 licne za 15min!

Bice ovakvih dana ali bice i onih dobrih!

Milan

pre 7 godina

Srbi losi i to bas.Jokic 5p i 7s i 2a ali zato 4 faula i 4 izgubljene lopte za 20min.
Marjanovic los i imao poster Valincijunasa(podrska njemu i Jokicu kao i Bjelici bice bolje!).
Bjelica los 3p uz sut 1-4 i 3 licne za 15min!

Bice ovakvih dana ali bice i onih dobrih!

asdf

pre 7 godina

Copy 'leBron James 2006-2010' paste 'Anthony Davis 2014-2018'

Nijedan krsten saigrac, igras sam, tracis najbolje godine.... i onda odes.

Ovakve statistike je jedino Hakeem na vrhuncu ostvarivao a i dalje izgubi utakmicu i to protiv Nagetsa.

pustite_komentar

pre 7 godina

Izdajnik reprezentacije proveo na terenu 5 min i imao krompir ucinak i pritom bio na posteru koji je po meni najbolji do sad u sezeni!!
(Grobar, 27. oktobar 2016 08:52)

Pitaj mamu da ti da 100 dinara da bi mogao da izadjes sa drugarima na pivo ispred trafike. Tamo ces moci da slavis losu Bobijevu partiju. Kakav divan dan za tebe, zivot opet ima smisla!

zoki

pre 7 godina

jadan Davis, protracice najbolje godine kao Garnet u Minesoti, LeBron delimicno u Klivlendu (delimicno jer je ipak otisao kolko tolko na vreme).

fanatik de football

pre 7 godina

Ja mislim da bi tek na***ali da je Entoni Dejvis igrao za USA na olimpijskim igrama umesto ona dva drveta DeAndrea i DeMarcusa, šteta bio je povredjen.

Rale

pre 7 godina

Nemam reci za Dejvisa,samo da bude zdrav. Ja sam najvise iscekivao moje Lejkerse i prijatno su me obradovali,nisam ocekivao pobedu. Drago mi je i zbog Voltona,samo moraju odbranu bolje da igraju.

JPR23

pre 7 godina

Falio nam Bobi protiv Litvanije... huh...
Jokara i Beli moraju da rade jos na tim faulovima, previse je to za 14-20 min.. a za igru, bice bolje.. Nurkic dobar.. Anthony Davis sta reci.. De Rozan odlican takodje..

skive

pre 7 godina

"Profesor velikih suteva" samo 1 od 4 iz igre ? Pa da, to je zato sto ga mrzi trener. Ali zar nije ove godine doso novi trener ? Pa jeste ali ovaj ga jos vise mrzi od prethodnog, nas je Beli najbolji kosarkas univerzuma.

Bobinator izbobinurao za 5 minuta sa indeksom minus 3. Ma njega mrzi trener inace bi on kidao u NBA, pa u evroligi je imao indekse po 80-90 svaku tekmu. Zar nije pobego od Popovica zato sto ga je ovaj mrzeo ko Hitler crnca ? Pa jeste ali ga ovaj novi jos vise mrzi bas nema srece, a i neki Valanciounsa zakucao slucajno preko njega.

Jokara Joka Jokic samo 5 poena uz kriminalan sut iz igre ? Hm..kako bre kad je "Meloun" reko za njega da je nabolji ikada ? Jeste ali to nije taj ni Karl ni Moses Meloun nego neki levak. A opet, vratio se i neki amater Nurkic koji igra preko veze pa nasem Jolencetu ne daju da igra a bolji je od njega. Taj Nurkic dok je bio povredjen davao je 0 poena u proseku, nema pojma.

Saric i Teletovic ukupno 5 od 24 iz igre ? Supertalenat Hezonja sa planete Kripton samo jedan sut pogodio ? Razbili bi mi Amerikance da je SFRJ sastav....cekaj brate gde ces...bratee ?

Mozda ipak treba da budemo realni...pozz za sve iskrene forumase.

Nemanja

pre 7 godina

Moze li redakcija sportskog dela ovog portala da razmisli da odvoji vesti o NBA ligi i ucinku nasih igraca u istoj...krajnje je iritantno kad ljubitelji ove lige udju u komentare u nadi da ce procitati neko zanimljivo misljenje ili neciji stav a umesto toga naidju na prepucavanja o Bobiju,njegovom ugovoru,reprezentaciji,selektoru iste,Bjelici,Lovernju,Bertansu,ko je gde u kom Srpskom klubu i kako igrao i naravno uvek popularni komentari o Jokicevim fizikalijama...

marko

pre 7 godina

Po meni Cleveland je najuigraniji tim u nba,finiks i fila najlosiji,dok lejkersi sa ovim mladim igracima ima svetlu buducnost,sledece sezone eto njih ponovo u play off-u gde im je i mesto.

durantulaokc

pre 7 godina

Zao mi je jokica što je dejvis bas sad našao da dominira. Ipak je Jokara igrao protiv njega, a nurkic protiv 2,10 metara drva. Odatle i toliko bolja statistika nurkica

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Dosta se priča o tome da li pozicija četvorke odgovara Jokari u NBA. Tamo četvorka mora da ima ili monstruozne fizikalije ili šut bar na nivou solidnog beka. A i čuvao je Dejvisa koji bi sinoć i autobus probacio kroz obruč da je bacio. Tek se kroz 15-20 utakmica videti da li je to to.

Beljo

pre 7 godina

Dajte ljudi, ne zezajte. Kakve evropske kesurine. NBA ove godine nikad zanimljiviji jer su Lejkersi se digli iz pepela sa mladom i atraktivnom ekipom. Fila ima mlad i atipican tim za danasnje uslove. Embid napokon krenuo i pokazao svu ljepotu igre za nekog centra... E zato se gleda NBA. Zbog Rasela, Ingrama, Embida... Ko jos gleda hoce li neka evropska kesa dati 7 ili 9 poena. Lebron je samo na proslom mecu dao tri asistencije ljepse nego svaka Teova od cijele prosle sezone. Ali ne, Teo se igra kosarke, Teo madjionicar, a tim mu gubi 50 razlike u finalu.

drago

pre 7 godina

Gledao sam sinoc. Bogdanovic isti kao u Riju, 21 kos. Bender takodjer odusevio, 10 poena u 12 minuta. Potencijalni reprezentativac Hamilton (mama Hrvatica) 19 koseva. Isao u Zagrebu u osnovnu.

Ej

pre 7 godina

Entoni Dejvis ima samo 23 godine ,a doktor je nauka za Kazinsa koga su toliko forsirali .Tako talentovan visok igrac se nije pojavio poslednjih desetak godina ,samo povrede da ga zaobidju .Ovi vlasnici Pelikansa da se zapitaju i da pokusaju nekim trejdom dovedu kakvu ispomoc ,tuzno je da ovako odigra a da izgubi od Denvera ,koji ipak nije u samom vrhu lige .

brm

pre 7 godina

Kakav zaj** Dejvisa što je potpisao novi ugovor sa NO. Ovi mu obezbeđuju saigrače kao Klivlend Lebronu kada je ovaj prvi put bio tamo. Jeste uzeo brdo para, ali ovako će kad bude imao 35 god. da ode u neki tim da bi uzeo titulu kao četvrta violina ekipe.

bagzi

pre 7 godina

Hmm 21 milion ili turnir u BGu protiv Venecuele? Hmmmm cek da razmislim. Mnogo glupih ljudi pa 99% vas bi majke izdale za te pare, a drugo Bobi je hteo da igra na Olimpijadi samo nije pozvan

QMiller

pre 7 godina

@Drago што би се Богдановићу дивио, кад је изгубио против нас? Зар не треба ти Теу да се дивиш "пријатељу" ?

Bogdan

pre 7 godina

Ne znam za vas, ali meni je po imenima ubedljivo druga ekipa Istoka je Indijana, pokriveni na svim pozicijama i imaju jednog igraca ekstra klase koga ako zaobidju povrede moze da udje u trku za MVP. Rano je za prognoze ali ja ih vidim u finalu istoka sa Klivlendom, evntualno Toronto moze da iznenadi. Na zapadu sve isto kao i prosle godine, Gsw ce biti prvi a o ostale tri pozicije odlucivace San Antonio, Memfis i Klipersi... Sve osim velikog finala Gsw vs Klivlend bi bilo ogromno iznenadjenje. Nasi sem Jokica ce izgleda opet biti statisti mada bih voleo da gresim... ali ako se po jutru dan poznaje opet tanke sezone i Bjelice i Marijanovica.

Panda's friend

pre 7 godina

Bobi uzeo 30M $ da statira, umestk da osvoji medalju na olimpijadi ili Evroligu sa Zvezdom (da je ostao, ne bi bilo nemoguce). Teska odluka.

Nikola

pre 7 godina

@beljo:
Niko ne usporava superiornost americke lige i americke reprezentacija, imaju najbolje igrace i to su sve cinjenice.
Medjutim to sto se smejes Teodosicu je isto toliko smesno. Igrao ili ne u NBA ligu on je medju 6-7 najboljih plejeva na svetu, da li ti to hteo ili ne hteo.
A vrati stvari u kontektsu, nisu sve dvorane zagreane ili klimatizovane u Srbiji, i nema te infrastrukture kod nas. Oni su 320 miliona, mi 7 miliona, tacnije 50 puta manji, tacno koliko oni imaju drzava. A mislim da je nasa reprezentacija jaca od bilo koje njihove drzave, Alabama, Texas, NY, Severna Karolina, kako god.

bozon

pre 7 godina

Dejvis nema sta vise da trazi u NO ako oni ne zele da naprave tim oko njega. Sto se nasih tice, bice i ovakvih dana a bice i boljih. Bobi ako nista barem dobija neku minutazu ali njegova konstitucija ne odgovara NBA igri i pravilima. U svakom slucaju, pametno je izabrao sto je potpisao solidan ugovor u NBA.
@drago
Bas lepo. Samo ima jedan problem. Kosarka je timska igra a sva takmicenja se igraju po FIBA pravilima. I da, utakmica traje 4 cetvrtine, i poeni iz svih cetvrtina se zbrajaju na kraju.

gojimir debeljački

pre 7 godina

Američka kosarka i NBA mnogo ispred ostatka sveta. Nikada ni jedna selekcija SFRJ ili republika, realna ili zamišljena, ne bi mogla da parira najboljem američkom timu (govorim o OI pošto su na SP slali svakakve timove). Rio je realna slika odnosa snaga USA i ostatka sveta. Najbliži američkom nivou bili su Španci od pre 7-8 godina kada su bili evropski i svetski prvaci. Najbolja neamerička reprezentacija ikada, jedini koji su vrhunskom tehnikom,brzinom i uigranošću mogli da prate Tim snova. Iako već u godinama braća Gasol, Rodrigez, Calderon, Ljulj, Navaro, Rudi, Rubio, Rejes i dalje igraju fenomenalnu košarku. Dakle 1.USA 2. Spain 3. YU '92-95

laRS0n

pre 7 godina

Nikola, 27. oktobar 2016 15:43)
Daj bre nemoj da se brukas. Cuj šesti , sedmi najbolji igrac na svetu. Pa da je 6, 7 davno bi bio u NBA. Pa on ne moze ni jednog jedinog pleja u NBA da čuva.
Arron Afflalo
D.J. Augustin
Jose Barea
Bradley Beal
Patrick Beverley
Eric Bledsoe
Devin Booker
Avery Bradley
Jordan Clarkson
Darren Collison
Mike Conley
Stephen Curry
DeMar DeRozan
Goran Dragić
Monta Ellis
Eric Gordon
Jrue Holiday
Kyrie Irving
Reggie Jackson
Brandon Knight
Zach LaVine
Damian Lillard
Kyle Lowry
C.J.McCollum
Patty Mills
Jameer Nelson
Victor Oladipo
Tony Parker
Chris Paul
Rajon Rondo
Derick Rose
Jeff Teague
Isaiah Thomas
Dwyane Wade
John Wall
Russell Westbrook
Deron Williams
Evo od ovih 37 nije bolji. A moze tu jos sigurno 10ak da se doda

Beljo

pre 7 godina

Stalno ja pricam da su ti Spanci nesto najbolje neamericko ikad u kosarci, i stalno pljuste minsi ovdje, prica o nekoj reprezentaciji Evrope... A Spancima u prajmu falio samo Dirk. Mada tu poziciju je pokrivao Ibaka, tada zvek defanzivac.

Rhyzm

pre 7 godina

@skive

I to rece neko ko nema nikakav ucinak ni protiv dece na kosu ispred zgrade, tuzno i smesno... Koliko je Amerikanaca tek imalo jos slabiji ucinak od igraca sa ovih prostora pa nesto ne vidim da ih prozivas?

drago

pre 7 godina

Gledao sam sinoc. Bogdanovic isti kao u Riju, 21 kos. Bender takodjer odusevio, 10 poena u 12 minuta. Potencijalni reprezentativac Hamilton (mama Hrvatica) 19 koseva. Isao u Zagrebu u osnovnu.

drago

pre 7 godina

Dex

Haha kakvi kompleksi. Ko prica o tome, divi se Bojanu jer takvog nemate.
9 poena izvana, 6 iz ulaza, 4 pod kosem i 2 iz kontre. Uvijek najpametnije poteze na terenu radi.

Stanimir Branimir

pre 7 godina

A mislim da je nasa reprezentacija jaca od bilo koje njihove drzave, Alabama, Texas, NY, Severna Karolina, kako god.
(Nikola, 27. oktobar 2016 15:43)

To je tačno, ali pitanje je da li smo jači od Ilinoisa ili Indijane, dveju država koje daju ubedljivo najviše kvalitetnih košarkaša.

drago

pre 7 godina

Dex

Haha kakvi kompleksi. Ko prica o tome, divi se Bojanu jer takvog nemate.
9 poena izvana, 6 iz ulaza, 4 pod kosem i 2 iz kontre. Uvijek najpametnije poteze na terenu radi.

drago

pre 7 godina

Gledao sam sinoc. Bogdanovic isti kao u Riju, 21 kos. Bender takodjer odusevio, 10 poena u 12 minuta. Potencijalni reprezentativac Hamilton (mama Hrvatica) 19 koseva. Isao u Zagrebu u osnovnu.

Nenad

pre 7 godina

"...debeljacki"
1. USA
2. SFRJ 89' - 91'
3. SRJ 95' - 98'
4. SRJ 01' - 02'
5. pa ta tvoja Španija
Tehnika i taktika tih igrača Španije (koji jesu super), nije ni prineta ovih naših košarkaša iz bivših nam zemalja.
Košarka se ne igra zadnjih 10-15 godina, već mnogo duže.
A starije generacije SSSR i SFRJ nisam nabrojao zbog atleticizma, koji u Evropu dolazi tek sredinom '80-ih godina.
Odrasti mališa ;-)

drago

pre 7 godina

Dex

Haha kakvi kompleksi. Ko prica o tome, divi se Bojanu jer takvog nemate.
9 poena izvana, 6 iz ulaza, 4 pod kosem i 2 iz kontre. Uvijek najpametnije poteze na terenu radi.

Jumko

pre 7 godina

@Beljo Naravno da su najbolji, to i rezultati pokazuju! Ali sad ce nostalgicari velicati Obradovica, Berica, Topica, Bulatovica, Koturovica, Scepanovica, Loncara, Tomasevica i co sa tim spanskim zverima!

Panda's friend

pre 7 godina

Bobi uzeo 30M $ da statira, umestk da osvoji medalju na olimpijadi ili Evroligu sa Zvezdom (da je ostao, ne bi bilo nemoguce). Teska odluka.

drago

pre 7 godina

Gledao sam sinoc. Bogdanovic isti kao u Riju, 21 kos. Bender takodjer odusevio, 10 poena u 12 minuta. Potencijalni reprezentativac Hamilton (mama Hrvatica) 19 koseva. Isao u Zagrebu u osnovnu.

skive

pre 7 godina

"Profesor velikih suteva" samo 1 od 4 iz igre ? Pa da, to je zato sto ga mrzi trener. Ali zar nije ove godine doso novi trener ? Pa jeste ali ovaj ga jos vise mrzi od prethodnog, nas je Beli najbolji kosarkas univerzuma.

Bobinator izbobinurao za 5 minuta sa indeksom minus 3. Ma njega mrzi trener inace bi on kidao u NBA, pa u evroligi je imao indekse po 80-90 svaku tekmu. Zar nije pobego od Popovica zato sto ga je ovaj mrzeo ko Hitler crnca ? Pa jeste ali ga ovaj novi jos vise mrzi bas nema srece, a i neki Valanciounsa zakucao slucajno preko njega.

Jokara Joka Jokic samo 5 poena uz kriminalan sut iz igre ? Hm..kako bre kad je "Meloun" reko za njega da je nabolji ikada ? Jeste ali to nije taj ni Karl ni Moses Meloun nego neki levak. A opet, vratio se i neki amater Nurkic koji igra preko veze pa nasem Jolencetu ne daju da igra a bolji je od njega. Taj Nurkic dok je bio povredjen davao je 0 poena u proseku, nema pojma.

Saric i Teletovic ukupno 5 od 24 iz igre ? Supertalenat Hezonja sa planete Kripton samo jedan sut pogodio ? Razbili bi mi Amerikance da je SFRJ sastav....cekaj brate gde ces...bratee ?

Mozda ipak treba da budemo realni...pozz za sve iskrene forumase.

pustite_komentar

pre 7 godina

Izdajnik reprezentacije proveo na terenu 5 min i imao krompir ucinak i pritom bio na posteru koji je po meni najbolji do sad u sezeni!!
(Grobar, 27. oktobar 2016 08:52)

Pitaj mamu da ti da 100 dinara da bi mogao da izadjes sa drugarima na pivo ispred trafike. Tamo ces moci da slavis losu Bobijevu partiju. Kakav divan dan za tebe, zivot opet ima smisla!

gojimir debeljački

pre 7 godina

Američka kosarka i NBA mnogo ispred ostatka sveta. Nikada ni jedna selekcija SFRJ ili republika, realna ili zamišljena, ne bi mogla da parira najboljem američkom timu (govorim o OI pošto su na SP slali svakakve timove). Rio je realna slika odnosa snaga USA i ostatka sveta. Najbliži američkom nivou bili su Španci od pre 7-8 godina kada su bili evropski i svetski prvaci. Najbolja neamerička reprezentacija ikada, jedini koji su vrhunskom tehnikom,brzinom i uigranošću mogli da prate Tim snova. Iako već u godinama braća Gasol, Rodrigez, Calderon, Ljulj, Navaro, Rudi, Rubio, Rejes i dalje igraju fenomenalnu košarku. Dakle 1.USA 2. Spain 3. YU '92-95

drago

pre 7 godina

Dex

Haha kakvi kompleksi. Ko prica o tome, divi se Bojanu jer takvog nemate.
9 poena izvana, 6 iz ulaza, 4 pod kosem i 2 iz kontre. Uvijek najpametnije poteze na terenu radi.

Beljo

pre 7 godina

Stalno ja pricam da su ti Spanci nesto najbolje neamericko ikad u kosarci, i stalno pljuste minsi ovdje, prica o nekoj reprezentaciji Evrope... A Spancima u prajmu falio samo Dirk. Mada tu poziciju je pokrivao Ibaka, tada zvek defanzivac.

drago

pre 7 godina

Dex

Haha kakvi kompleksi. Ko prica o tome, divi se Bojanu jer takvog nemate.
9 poena izvana, 6 iz ulaza, 4 pod kosem i 2 iz kontre. Uvijek najpametnije poteze na terenu radi.

Beljo

pre 7 godina

Dajte ljudi, ne zezajte. Kakve evropske kesurine. NBA ove godine nikad zanimljiviji jer su Lejkersi se digli iz pepela sa mladom i atraktivnom ekipom. Fila ima mlad i atipican tim za danasnje uslove. Embid napokon krenuo i pokazao svu ljepotu igre za nekog centra... E zato se gleda NBA. Zbog Rasela, Ingrama, Embida... Ko jos gleda hoce li neka evropska kesa dati 7 ili 9 poena. Lebron je samo na proslom mecu dao tri asistencije ljepse nego svaka Teova od cijele prosle sezone. Ali ne, Teo se igra kosarke, Teo madjionicar, a tim mu gubi 50 razlike u finalu.

drago

pre 7 godina

Dex

Haha kakvi kompleksi. Ko prica o tome, divi se Bojanu jer takvog nemate.
9 poena izvana, 6 iz ulaza, 4 pod kosem i 2 iz kontre. Uvijek najpametnije poteze na terenu radi.

bagzi

pre 7 godina

Hmm 21 milion ili turnir u BGu protiv Venecuele? Hmmmm cek da razmislim. Mnogo glupih ljudi pa 99% vas bi majke izdale za te pare, a drugo Bobi je hteo da igra na Olimpijadi samo nije pozvan

drago

pre 7 godina

Gledao sam sinoc. Bogdanovic isti kao u Riju, 21 kos. Bender takodjer odusevio, 10 poena u 12 minuta. Potencijalni reprezentativac Hamilton (mama Hrvatica) 19 koseva. Isao u Zagrebu u osnovnu.

Nikola

pre 7 godina

@beljo:
Niko ne usporava superiornost americke lige i americke reprezentacija, imaju najbolje igrace i to su sve cinjenice.
Medjutim to sto se smejes Teodosicu je isto toliko smesno. Igrao ili ne u NBA ligu on je medju 6-7 najboljih plejeva na svetu, da li ti to hteo ili ne hteo.
A vrati stvari u kontektsu, nisu sve dvorane zagreane ili klimatizovane u Srbiji, i nema te infrastrukture kod nas. Oni su 320 miliona, mi 7 miliona, tacnije 50 puta manji, tacno koliko oni imaju drzava. A mislim da je nasa reprezentacija jaca od bilo koje njihove drzave, Alabama, Texas, NY, Severna Karolina, kako god.

durantulaokc

pre 7 godina

Zao mi je jokica što je dejvis bas sad našao da dominira. Ipak je Jokara igrao protiv njega, a nurkic protiv 2,10 metara drva. Odatle i toliko bolja statistika nurkica

drago

pre 7 godina

Gledao sam sinoc. Bogdanovic isti kao u Riju, 21 kos. Bender takodjer odusevio, 10 poena u 12 minuta. Potencijalni reprezentativac Hamilton (mama Hrvatica) 19 koseva. Isao u Zagrebu u osnovnu.

fanatik de football

pre 7 godina

Ja mislim da bi tek na***ali da je Entoni Dejvis igrao za USA na olimpijskim igrama umesto ona dva drveta DeAndrea i DeMarcusa, šteta bio je povredjen.

marko

pre 7 godina

Po meni Cleveland je najuigraniji tim u nba,finiks i fila najlosiji,dok lejkersi sa ovim mladim igracima ima svetlu buducnost,sledece sezone eto njih ponovo u play off-u gde im je i mesto.

JPR23

pre 7 godina

Falio nam Bobi protiv Litvanije... huh...
Jokara i Beli moraju da rade jos na tim faulovima, previse je to za 14-20 min.. a za igru, bice bolje.. Nurkic dobar.. Anthony Davis sta reci.. De Rozan odlican takodje..

Rhyzm

pre 7 godina

@skive

I to rece neko ko nema nikakav ucinak ni protiv dece na kosu ispred zgrade, tuzno i smesno... Koliko je Amerikanaca tek imalo jos slabiji ucinak od igraca sa ovih prostora pa nesto ne vidim da ih prozivas?

Rale

pre 7 godina

Nemam reci za Dejvisa,samo da bude zdrav. Ja sam najvise iscekivao moje Lejkerse i prijatno su me obradovali,nisam ocekivao pobedu. Drago mi je i zbog Voltona,samo moraju odbranu bolje da igraju.

zoki

pre 7 godina

jadan Davis, protracice najbolje godine kao Garnet u Minesoti, LeBron delimicno u Klivlendu (delimicno jer je ipak otisao kolko tolko na vreme).

Ej

pre 7 godina

Entoni Dejvis ima samo 23 godine ,a doktor je nauka za Kazinsa koga su toliko forsirali .Tako talentovan visok igrac se nije pojavio poslednjih desetak godina ,samo povrede da ga zaobidju .Ovi vlasnici Pelikansa da se zapitaju i da pokusaju nekim trejdom dovedu kakvu ispomoc ,tuzno je da ovako odigra a da izgubi od Denvera ,koji ipak nije u samom vrhu lige .

brm

pre 7 godina

Kakav zaj** Dejvisa što je potpisao novi ugovor sa NO. Ovi mu obezbeđuju saigrače kao Klivlend Lebronu kada je ovaj prvi put bio tamo. Jeste uzeo brdo para, ali ovako će kad bude imao 35 god. da ode u neki tim da bi uzeo titulu kao četvrta violina ekipe.

Jumko

pre 7 godina

@Beljo Naravno da su najbolji, to i rezultati pokazuju! Ali sad ce nostalgicari velicati Obradovica, Berica, Topica, Bulatovica, Koturovica, Scepanovica, Loncara, Tomasevica i co sa tim spanskim zverima!

Milan

pre 7 godina

Srbi losi i to bas.Jokic 5p i 7s i 2a ali zato 4 faula i 4 izgubljene lopte za 20min.
Marjanovic los i imao poster Valincijunasa(podrska njemu i Jokicu kao i Bjelici bice bolje!).
Bjelica los 3p uz sut 1-4 i 3 licne za 15min!

Bice ovakvih dana ali bice i onih dobrih!

Nemanja

pre 7 godina

Moze li redakcija sportskog dela ovog portala da razmisli da odvoji vesti o NBA ligi i ucinku nasih igraca u istoj...krajnje je iritantno kad ljubitelji ove lige udju u komentare u nadi da ce procitati neko zanimljivo misljenje ili neciji stav a umesto toga naidju na prepucavanja o Bobiju,njegovom ugovoru,reprezentaciji,selektoru iste,Bjelici,Lovernju,Bertansu,ko je gde u kom Srpskom klubu i kako igrao i naravno uvek popularni komentari o Jokicevim fizikalijama...

QMiller

pre 7 godina

@Drago што би се Богдановићу дивио, кад је изгубио против нас? Зар не треба ти Теу да се дивиш "пријатељу" ?

laRS0n

pre 7 godina

Nikola, 27. oktobar 2016 15:43)
Daj bre nemoj da se brukas. Cuj šesti , sedmi najbolji igrac na svetu. Pa da je 6, 7 davno bi bio u NBA. Pa on ne moze ni jednog jedinog pleja u NBA da čuva.
Arron Afflalo
D.J. Augustin
Jose Barea
Bradley Beal
Patrick Beverley
Eric Bledsoe
Devin Booker
Avery Bradley
Jordan Clarkson
Darren Collison
Mike Conley
Stephen Curry
DeMar DeRozan
Goran Dragić
Monta Ellis
Eric Gordon
Jrue Holiday
Kyrie Irving
Reggie Jackson
Brandon Knight
Zach LaVine
Damian Lillard
Kyle Lowry
C.J.McCollum
Patty Mills
Jameer Nelson
Victor Oladipo
Tony Parker
Chris Paul
Rajon Rondo
Derick Rose
Jeff Teague
Isaiah Thomas
Dwyane Wade
John Wall
Russell Westbrook
Deron Williams
Evo od ovih 37 nije bolji. A moze tu jos sigurno 10ak da se doda

asdf

pre 7 godina

Copy 'leBron James 2006-2010' paste 'Anthony Davis 2014-2018'

Nijedan krsten saigrac, igras sam, tracis najbolje godine.... i onda odes.

Ovakve statistike je jedino Hakeem na vrhuncu ostvarivao a i dalje izgubi utakmicu i to protiv Nagetsa.

Bogdan

pre 7 godina

Ne znam za vas, ali meni je po imenima ubedljivo druga ekipa Istoka je Indijana, pokriveni na svim pozicijama i imaju jednog igraca ekstra klase koga ako zaobidju povrede moze da udje u trku za MVP. Rano je za prognoze ali ja ih vidim u finalu istoka sa Klivlendom, evntualno Toronto moze da iznenadi. Na zapadu sve isto kao i prosle godine, Gsw ce biti prvi a o ostale tri pozicije odlucivace San Antonio, Memfis i Klipersi... Sve osim velikog finala Gsw vs Klivlend bi bilo ogromno iznenadjenje. Nasi sem Jokica ce izgleda opet biti statisti mada bih voleo da gresim... ali ako se po jutru dan poznaje opet tanke sezone i Bjelice i Marijanovica.

Nenad

pre 7 godina

"...debeljacki"
1. USA
2. SFRJ 89' - 91'
3. SRJ 95' - 98'
4. SRJ 01' - 02'
5. pa ta tvoja Španija
Tehnika i taktika tih igrača Španije (koji jesu super), nije ni prineta ovih naših košarkaša iz bivših nam zemalja.
Košarka se ne igra zadnjih 10-15 godina, već mnogo duže.
A starije generacije SSSR i SFRJ nisam nabrojao zbog atleticizma, koji u Evropu dolazi tek sredinom '80-ih godina.
Odrasti mališa ;-)

Stanimir Branimir

pre 7 godina

A mislim da je nasa reprezentacija jaca od bilo koje njihove drzave, Alabama, Texas, NY, Severna Karolina, kako god.
(Nikola, 27. oktobar 2016 15:43)

To je tačno, ali pitanje je da li smo jači od Ilinoisa ili Indijane, dveju država koje daju ubedljivo najviše kvalitetnih košarkaša.

bozon

pre 7 godina

Dejvis nema sta vise da trazi u NO ako oni ne zele da naprave tim oko njega. Sto se nasih tice, bice i ovakvih dana a bice i boljih. Bobi ako nista barem dobija neku minutazu ali njegova konstitucija ne odgovara NBA igri i pravilima. U svakom slucaju, pametno je izabrao sto je potpisao solidan ugovor u NBA.
@drago
Bas lepo. Samo ima jedan problem. Kosarka je timska igra a sva takmicenja se igraju po FIBA pravilima. I da, utakmica traje 4 cetvrtine, i poeni iz svih cetvrtina se zbrajaju na kraju.

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Dosta se priča o tome da li pozicija četvorke odgovara Jokari u NBA. Tamo četvorka mora da ima ili monstruozne fizikalije ili šut bar na nivou solidnog beka. A i čuvao je Dejvisa koji bi sinoć i autobus probacio kroz obruč da je bacio. Tek se kroz 15-20 utakmica videti da li je to to.