Sreda, 26.10.2016.

13:50

Bartomeu posetio KK Crvena zvezda

Prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu uputio se posle potpisivanja ugovora u Skupštini grada na Mali Kalemegdan u prostorije KK Crvena zvezda.

Izvor: B92

Bartomeu posetio KK Crvena zvezda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Cole

pre 7 godina

@Goran

Zato tih timova danas nema nigde.U to vreme svi su bili tu negde.Sistem EL je bio smesan. B Cetiri grupe po cetiri tima.Prva dva idu u osam

Tonik

pre 7 godina

Žuti radili za Partizan kad su Bogdanović i šta ti ja znam došli u Partizan. Koji žuti, Boris Tadić? Đilas je gradonačelnik, Tadić je salonski partozanovac, od njega koristi njijue bilo, pa u njegovo vreme Šutan je pokrenuo tužbu zbog stadiona, i Šutan je žuti, sad predsednik propale stranke, to što si klinac ne znači da moraš kao papagaj da ponavljaš nešto izmišljeno, razvijao um.

goran

pre 7 godina

#aggasi
brate, knor ili kinder iz Bolonje,
Aris, i Milano tebi mali klubovi?
ah, da...vi panteri musavci kosarku pratite ponovo posle sljake
cudno je to koliko ste iskompleksirani kad na internetu istrazujete istoriju Partizana...umesto da volite i istrazujete svoj klub...cigani bili, cigani ostali

neutralni navijač

pre 7 godina

Koja patetika grobara i delija na jednom mestu kad je rec o sportu. Hvala bogu pa onaj manjini broj ljudi neučestvuje u tim vašim lažima,budalaštinama.

Bartomeo je poreklom iz Anadolije, bliži vam je

pre 7 godina

Zvezda u SFRJ, kad se sa šljake prešlo na parket i u dvorane, ima dve titule, Partizan pet, deset sa šljakom CZ je osvojila u FNRJ. Mnogo mali pantergani znaju istoriju, kad se vataju za SFRJ, ni jednu rečenici ne znate da napišete bez pravopisnih grešaka. Toliko ne znate pa čak ni to da i Partizan od 1945, pa do danas, kao i CZ, ima teren na Malom Kalemegdanu.

Vinjak

pre 7 godina

Šta je imao da vidi samo slike pa i taj Limoz kome se panteri sprdaju zbog Duleta je institucija za mutanta jer je bio prvak evrope a ove mukice nikad, lako je parama sve kupovati ovo me podseća na vaterpolo dovešće F4 u Beograd samo zbog svoje mezimice samo ovde je malo teze uzeti trofej zato večeras svim srcem za Barsu kao i oni onomad za sve naše protivnike.

ime

pre 7 godina

KK Partizan u SFRJ je klbio prosečan ub, čak i ispadao iz lige.
Nakon raspada, raspalo se u Srbiji sve što je vredelo. Pa i Zvezda.
A uzdiglo se ono loše i prosečno.
To je istina.

Batko

pre 7 godina

Александар, 26. oktobar 2016 16:20

Cekaj, ti kao gribar kazes da najbolji igraci moraju u Zvezdu ..koji Rakićević kome ste daki kes na ruke za vreme vazeceg ugovora uz klauzulu da tuzi Metalac i da ga dobijete "za dž"?! To "otimanje" ti naravno nije smetalo dok su "zuti" bili uz vas, pa prelazak Bogdanovica, Djure Ostojica, Vujanica opravdavate "visim ciljevima u interesu srpske košarke" ? Zvezdi se daju pare...a vama ?! Pa 3x vise (2m>700K) nego Zvezdi !
S' mogni snage, pogledaj se u ogledalo i reci koliko te nije sramota ....ili je zaslepljenost tolika da ti mislis da je sve to istina ?!

agassi

pre 7 godina

#miki
Partizan nije bio prvak iz SFRJ, pošto je bila 1992, nikad gori F4 , usput timovi :
1/16
solnok
1/8
komodor helder
rmp mehelen
fo milano
bayer 04
aris
1/4
knor
1/2
milano
i estudijantes
Zanimljiva karma većina ne postoji a ostali , pa zna se FIBA LS.

Miroslav

pre 7 godina

Misliš Bartolomej je premijer pa ide kuda on hoće. Niti ga je u Partizan ko zvao niti ima ko da ga dočeka. A i šta će nam. Zašto ga Vučič nije ugostio?

KK Цз Великан

pre 7 godina

Тако је уважени Бартомеу,да сви виде како се поштује институција која је зачетник кошарке на овим просторима и много шире са кошаркашким патријарсима Небојшом Поповић,Ацом Николић, Бором Станковићем...Милина је гледати те дивне трофеје од непроцењиве вредности из старих времена до данас...

N-E-O

pre 7 godina

Naravno da je dosao u kk crvena zvezda iako igramo tri ili cetiri godine evroligu(nije brat Djordi isao i posecivao klubove koji su igrali 13 godina u el).....Sad ce Covke da pregovara o a licenci za narednih 10/godina i to je ta prica,ako bude sve u redu tako ce i biti...Drugi mogu da budu ljubomorni na covketa ali covek zna posao.....

Александар

pre 7 godina

Ja не видим ништа спорно, Звезда данас игра ЕЛ, Партизан су додатно удаљили од Бартоломеа и људи око њега, притисцима да не игра Еврокуп. Велики сам Гробар али апсолутно ми не смета успеx Звезде. Поента је у томе да би то било немогуће без снажне подршке државе. Ми живимо с тим да је Звезда од Крцуна државни пројекат али ово као данас није било никад. Звезда може све, најбољи домаћи играчи морају у Звезду, милиони дуга се бришу а Партизан мора стварно да враћа. Не браним никоме да обожава лика као што је Човић. Верујем да многи знају о чему причам. Чудно је што сви ви мање волите Звезду од Човића, као да је све што је блиско Човићу у ствари Звезда па Бекјарев поскакује са седишта у Железнику на кош Радничког Баскет! Човек носи изузетно негативну енергију коју ето не препознајете. А успеx... Нормално да долази... Имаш свој кошаркашки колеџ, свој развојни клуб, свој државни клуб и све је то негде твоје а држава подржава као да је државно. Тачније и не зна се како је много шта твоје ако си био само директор друштвеног предузећа али нико те не пита, сви се радују као да њима иде у џеп а ти све моћнији, све богатији и све баxатији а на туђ рачун. Само кажеш није ово мој ФМП ово је ваша Звезда а онда људи навијају за ону своју Звезду које нема а Човић трља руке. Да ли неко стварно мисли да је Човић менаџерски маг? Маxер јесте ал за неке друге активности.

Ljubisa Livac

pre 7 godina

Partizan je u SFRJ imao 5 titula! Do 1992 godine. Zvezda - 12! Pametnom dosta. Ona njihova "dominacija" od 13 godina je plod sedenja Dacica, Rasima i ostalih u predsednickoj fotelji. Gomilanje Mobtela, Galenike, Zeptera, i td uz ime kluba, uz ogromnu pomoc drzave. Sad je sve na svome mestu.

Misakosovac

pre 7 godina

Cestitam na lepom poslovanju Zvezde na mucke ali nebitno je, i mi bi pristali na isto za evroligu.Porediti velicinu i tradiciju Zvezde sa PARTIZANOM je krajnje smesno, titula 77-me kazu, velicina jednog kluba se pored titula gde smo bolji ,ogleda i po broju legendi tj. igraca,trenera a za nas klub su pored ostalih sa uspehom nastupali i sto je najvaznije i dalje vole Partizan: Kicanovic,Paspalj, Rebraca,Divac,Dusko
Vujosevic,Dalipagic,Sale Djordjevic alo,Duda Ivkovic, Tomasevic, Obradovic gospodo, Danilovic,Goran Grbovic, Dejan Milojevic i mnogi drugi, lupajte minus ali nemate ni pola.Pozdrav i srecno protiv Barselone.

Batko

pre 7 godina

Čekaj, a mutavce nije obišao ??? Znači, sledeća EL za mutavce vidjena negde 2034. , osim ako Fegetlija drugačije ne kaže ???
Pa ok, do tada će se Cipirisitati !

JessePinkmanPFC

pre 7 godina

Najjace mi je, i to govorim kao zvezdas, koliko po komentarima sad hvalite i velicate dolazak Bartomeua, a veceras cemo svi zajdeno i gromoglasno da izvizdimo i nadglasamo himnu takmicenja koje on predstavlja. Nadam se da ce jedan od nasih predstavnika boriti se na F4 u Beogradu. Pozdrav
(Jebga, 26. oktobar 2016 15:10)

Dijagnostifikovana ti je trunka zdravog razuma, oprosticemo ti ruznu proslost. Pozdrav :D

Pfc

pre 7 godina

Plačite grobari,biće uskoro i A licence za Zvezdu na 10 godina,tu je kraj malog partizana.
(Gudurić sa 9 metara, 26. oktobar 2016 14:54)
Niko ne moze da ti zabrani da zivis u zabludi i navijas za klub koji ne postoji.

Kosjan

pre 7 godina

Takvi su grobari, Vise vole Cibonu nego Srpski klub...Vise omalovazavaju Srpski klub nego hrvatski...Gadjaju Srpske igrace a Hrvatske sa aplauzima ispracaju...

Jebga

pre 7 godina

Najjace mi je, i to govorim kao zvezdas, koliko po komentarima sad hvalite i velicate dolazak Bartomeua, a veceras cemo svi zajdeno i gromoglasno da izvizdimo i nadglasamo himnu takmicenja koje on predstavlja. Nadam se da ce jedan od nasih predstavnika boriti se na F4 u Beogradu. Pozdrav

Sarkazam

pre 7 godina

Koliko ste titula imali u SFRJ? Jeste li igrali drugu ligu? Gledajte i ucite kako se vodi jedan klub. Mozete da ga mrzite ali Covic je Zvezdu podigao na zdrave noge.
(A mutavi kadar nevera, 26. oktobar 2016 14:09)

Mozete da se prepirete do prekosutra, ali Partizan je imao 4 evropske titule u SFRJ...koliko ih imaju svi ostali iz Srbije? Ipak je to za postovanje - iako se vremena menjaju, ne treba biti bahat u uspehu - jer ce se i ta nova vremena sutra promeniti...

zvezda ponos Srbije a kapiten Zufer Avdija?

pre 7 godina

Kosjan@@
Vasa najveca radost u zivotu je bio poraz Partizana od Cedevite .Sta bre lupetas sam sebe demantujes licemercicu .Nolanovu sliku drzite umesto ikone.Hahaha ti Srbin ...smesan si.

A mutavi kadar nevera

pre 7 godina

@dule grobar
upoznao se sa istorijom,tamo gde je kosarka i pocela da se igra na ovim prostorima. Crvena Zvezda pokazuje svoju velicinu i tek ce. Kosarka se igrala od 45 a ne samo od 90 kad ste vi poceli da otimate i kradete. Koliko ste titula imali u SFRJ? Jeste li igrali drugu ligu? Gledajte i ucite kako se vodi jedan klub. Mozete da ga mrzite ali Covic je Zvezdu podigao na zdrave noge.

A mutavi kadar nevera

pre 7 godina

Gospodine Bartolomeu,molim vas posetite i kk Partizan,nemojte to da im radite. Oni su avangarda,institucija,svetsko cudo kosarkaskog sveta. Verujte mi na rec da je tako a ako meni ne verujete pitajte jednog novinara,ime mu je Vladan a mozete o njemu da se informisete na youtube samo ukucajte Tegi striptizeta.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@koja istoriija ?
(finale lige sampiona lester juventus, 26. oktobar 2016 14:06)

Nije lepo hvaliti se neznanjem, posto nemas nista pametnije da radis nego samo s... idi na google pa pogledaj Zvezdinu istoriju!

stvari se vracaju na pravo mesto

pre 7 godina

zna djordi koj klub je zacetnik kosarke na ovim prostorima! dok je neki drugi klub iz komsiluka cekao "34 GODINE" na prvu titulu u SFRJ!

ZKK

pre 7 godina

U istoriju kluba spada i zenska kosarka.Tu je ZKK Crvena Zvezda osvojila Kup sampiona.U bivsoj SFRJ 21 titula prvaka. Dala najvise reprezentativki

Miki

pre 7 godina

Upravu su Zvezdasi. Po cemu su bitnije 4 Evropske titule ( jedna prvaka Evrope i tri Kupa Koraca ) od 10 titula na betonu. Ipada da se 45. nije ograla ozbiljna kosarka. Zasto bi bila bitna 5 f4 Partizana? Secamo se svi da su Buducnost i Zvezda sejali strah u bivsoj SFRJ.Toliko su znali da naljute Partizan, Cibonu, Bosnu i Jugoplastiku da su ovi morali da postanu prvaci Evrope.

informer

pre 7 godina

kako nezvanicno saznajemo finalni turnir 2018 .igrace se u Areni na podlozi od sljake ...u znak postovanja prema najuspesnijem klubu na ovoj podlozi u istoriji....

philipv6

pre 7 godina

Istorijska cinjenica : KK Crvena Zvezda - prvi prvak u kosarci (i to 10 godina zaredom). KK partizan prvi trofej '75/76, u jednom periodu bilu su uspesniji. Ali sto je najvaznije pocetak kosarke i sadasnjost pripada KK CZ.
A i buducnost!

DaniloM

pre 7 godina

A partizan ? za koji citava evropa zna ? dje igraci dolaze zbog ljubavi ? institucija ? alooo bre pa dobili su ludvinzburgerer prosle nedelje !? izgleda da ovaj bratOlemu ne prati ligu sampiona ekipa koje nisu izborile mjesto u evrokupu !?

Beca

pre 7 godina

Upoznao se sa istorijom koja traje 5 godina buahahahahahaahagagaga
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule Grobar, 26. oktobar 2016 14:00)

A ja mislim da se tebi ipak plače.

Milioner

pre 7 godina

Upoznao se sa istorijom koja traje 5 godina buahahahahahaahagagaga
(Dule Grobar, 26. oktobar 2016 14:

Bolje je hvaliti se sadasnjosti nego proslosti. I ja cu da se hvalim sa 70 da sam sa 20 imao devojke, ali pitanje je ko ce da mi veruje.

SD Mutavi

pre 7 godina

A Limoz, Tegi i mutavci na aparatima.Ubise se mucenici da dokazu kako ovo nije Crvena Zvezda, kada ono prvi covek Evrolige izvrsi nuzdu nad tim njihovim visegodisnjim pricama, za svega sat, dva posete Zvezdi.

jelzin

pre 7 godina

Hteo neko da prizna ili ne, Covic je kosarkaski radnik broj 1 u poslednjih 15 godina u Srbiji... Ni ja ne volim njegovu drugu stranu, da kazem politicku, ali sto se tice sporta, konkretno kosarke mora se skinuti kapa ovom coveku..

Nenad

pre 7 godina

Ne lupaj! Na Malom Kalemegdanu, u vreme šljake, igrala su dva kluba, postoje tereni i CZ i Partizana, a Partizan je davno samo jedno godinu igrao drugu ligu ali nikada nije bilo da nije postojao, a i ti mali pantergane znaš ko je bio u zamrzivaču do juče. Vidim da nikada nisi bio na Malom Kalemegdanu, i danas imaš tamo i terene CZ i partizana.

Delija von Brdo

pre 7 godina

Grobari,Kosaraka se ne igra od devedesete kada je pocela SPS kamarila da puni kasicu i kad su se otimali igraci.Liga bivse SFRJ je bila najjaca u Evropi.Prva titula KK History chanel 1977 i do devedesete samo cetiri titule. I odmah posle rata ste otimali kao vojni klub igrace. Racunali ljudi da ce dobiti pasose. Secanja Bore Stankovica.Ali vremena se menjaju.Sada samo mozete da se secatei da pogledate na SOS kanalu emisiju Secanja i komentar sa Huventudom Dragana Nikitovica

milooraad

pre 7 godina

@koja istoriija ?
(finale lige sampiona lester juventus, 26. oktobar 2016 14:06)

Pitaj M. Dzordana koji je prije 30 godina igrao protiv Zvezde....

A mutavi kadar nevera

pre 7 godina

@dule grobar
upoznao se sa istorijom,tamo gde je kosarka i pocela da se igra na ovim prostorima. Crvena Zvezda pokazuje svoju velicinu i tek ce. Kosarka se igrala od 45 a ne samo od 90 kad ste vi poceli da otimate i kradete. Koliko ste titula imali u SFRJ? Jeste li igrali drugu ligu? Gledajte i ucite kako se vodi jedan klub. Mozete da ga mrzite ali Covic je Zvezdu podigao na zdrave noge.

jelzin

pre 7 godina

Hteo neko da prizna ili ne, Covic je kosarkaski radnik broj 1 u poslednjih 15 godina u Srbiji... Ni ja ne volim njegovu drugu stranu, da kazem politicku, ali sto se tice sporta, konkretno kosarke mora se skinuti kapa ovom coveku..

Milioner

pre 7 godina

Upoznao se sa istorijom koja traje 5 godina buahahahahahaahagagaga
(Dule Grobar, 26. oktobar 2016 14:

Bolje je hvaliti se sadasnjosti nego proslosti. I ja cu da se hvalim sa 70 da sam sa 20 imao devojke, ali pitanje je ko ce da mi veruje.

philipv6

pre 7 godina

Istorijska cinjenica : KK Crvena Zvezda - prvi prvak u kosarci (i to 10 godina zaredom). KK partizan prvi trofej '75/76, u jednom periodu bilu su uspesniji. Ali sto je najvaznije pocetak kosarke i sadasnjost pripada KK CZ.
A i buducnost!

A mutavi kadar nevera

pre 7 godina

Gospodine Bartolomeu,molim vas posetite i kk Partizan,nemojte to da im radite. Oni su avangarda,institucija,svetsko cudo kosarkaskog sveta. Verujte mi na rec da je tako a ako meni ne verujete pitajte jednog novinara,ime mu je Vladan a mozete o njemu da se informisete na youtube samo ukucajte Tegi striptizeta.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@koja istoriija ?
(finale lige sampiona lester juventus, 26. oktobar 2016 14:06)

Nije lepo hvaliti se neznanjem, posto nemas nista pametnije da radis nego samo s... idi na google pa pogledaj Zvezdinu istoriju!

Beca

pre 7 godina

Upoznao se sa istorijom koja traje 5 godina buahahahahahaahagagaga
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule Grobar, 26. oktobar 2016 14:00)

A ja mislim da se tebi ipak plače.

Kosjan

pre 7 godina

Takvi su grobari, Vise vole Cibonu nego Srpski klub...Vise omalovazavaju Srpski klub nego hrvatski...Gadjaju Srpske igrace a Hrvatske sa aplauzima ispracaju...

informer

pre 7 godina

kako nezvanicno saznajemo finalni turnir 2018 .igrace se u Areni na podlozi od sljake ...u znak postovanja prema najuspesnijem klubu na ovoj podlozi u istoriji....

ZKK

pre 7 godina

U istoriju kluba spada i zenska kosarka.Tu je ZKK Crvena Zvezda osvojila Kup sampiona.U bivsoj SFRJ 21 titula prvaka. Dala najvise reprezentativki

milooraad

pre 7 godina

@koja istoriija ?
(finale lige sampiona lester juventus, 26. oktobar 2016 14:06)

Pitaj M. Dzordana koji je prije 30 godina igrao protiv Zvezde....

Delija von Brdo

pre 7 godina

Grobari,Kosaraka se ne igra od devedesete kada je pocela SPS kamarila da puni kasicu i kad su se otimali igraci.Liga bivse SFRJ je bila najjaca u Evropi.Prva titula KK History chanel 1977 i do devedesete samo cetiri titule. I odmah posle rata ste otimali kao vojni klub igrace. Racunali ljudi da ce dobiti pasose. Secanja Bore Stankovica.Ali vremena se menjaju.Sada samo mozete da se secatei da pogledate na SOS kanalu emisiju Secanja i komentar sa Huventudom Dragana Nikitovica

SD Mutavi

pre 7 godina

A Limoz, Tegi i mutavci na aparatima.Ubise se mucenici da dokazu kako ovo nije Crvena Zvezda, kada ono prvi covek Evrolige izvrsi nuzdu nad tim njihovim visegodisnjim pricama, za svega sat, dva posete Zvezdi.

Batko

pre 7 godina

Čekaj, a mutavce nije obišao ??? Znači, sledeća EL za mutavce vidjena negde 2034. , osim ako Fegetlija drugačije ne kaže ???
Pa ok, do tada će se Cipirisitati !

DaniloM

pre 7 godina

A partizan ? za koji citava evropa zna ? dje igraci dolaze zbog ljubavi ? institucija ? alooo bre pa dobili su ludvinzburgerer prosle nedelje !? izgleda da ovaj bratOlemu ne prati ligu sampiona ekipa koje nisu izborile mjesto u evrokupu !?

Miki

pre 7 godina

Upravu su Zvezdasi. Po cemu su bitnije 4 Evropske titule ( jedna prvaka Evrope i tri Kupa Koraca ) od 10 titula na betonu. Ipada da se 45. nije ograla ozbiljna kosarka. Zasto bi bila bitna 5 f4 Partizana? Secamo se svi da su Buducnost i Zvezda sejali strah u bivsoj SFRJ.Toliko su znali da naljute Partizan, Cibonu, Bosnu i Jugoplastiku da su ovi morali da postanu prvaci Evrope.

agassi

pre 7 godina

#miki
Partizan nije bio prvak iz SFRJ, pošto je bila 1992, nikad gori F4 , usput timovi :
1/16
solnok
1/8
komodor helder
rmp mehelen
fo milano
bayer 04
aris
1/4
knor
1/2
milano
i estudijantes
Zanimljiva karma većina ne postoji a ostali , pa zna se FIBA LS.

Sarkazam

pre 7 godina

Koliko ste titula imali u SFRJ? Jeste li igrali drugu ligu? Gledajte i ucite kako se vodi jedan klub. Mozete da ga mrzite ali Covic je Zvezdu podigao na zdrave noge.
(A mutavi kadar nevera, 26. oktobar 2016 14:09)

Mozete da se prepirete do prekosutra, ali Partizan je imao 4 evropske titule u SFRJ...koliko ih imaju svi ostali iz Srbije? Ipak je to za postovanje - iako se vremena menjaju, ne treba biti bahat u uspehu - jer ce se i ta nova vremena sutra promeniti...

KK Цз Великан

pre 7 godina

Тако је уважени Бартомеу,да сви виде како се поштује институција која је зачетник кошарке на овим просторима и много шире са кошаркашким патријарсима Небојшом Поповић,Ацом Николић, Бором Станковићем...Милина је гледати те дивне трофеје од непроцењиве вредности из старих времена до данас...

stvari se vracaju na pravo mesto

pre 7 godina

zna djordi koj klub je zacetnik kosarke na ovim prostorima! dok je neki drugi klub iz komsiluka cekao "34 GODINE" na prvu titulu u SFRJ!

Nenad

pre 7 godina

Ne lupaj! Na Malom Kalemegdanu, u vreme šljake, igrala su dva kluba, postoje tereni i CZ i Partizana, a Partizan je davno samo jedno godinu igrao drugu ligu ali nikada nije bilo da nije postojao, a i ti mali pantergane znaš ko je bio u zamrzivaču do juče. Vidim da nikada nisi bio na Malom Kalemegdanu, i danas imaš tamo i terene CZ i partizana.

Jebga

pre 7 godina

Najjace mi je, i to govorim kao zvezdas, koliko po komentarima sad hvalite i velicate dolazak Bartomeua, a veceras cemo svi zajdeno i gromoglasno da izvizdimo i nadglasamo himnu takmicenja koje on predstavlja. Nadam se da ce jedan od nasih predstavnika boriti se na F4 u Beogradu. Pozdrav

Misakosovac

pre 7 godina

Cestitam na lepom poslovanju Zvezde na mucke ali nebitno je, i mi bi pristali na isto za evroligu.Porediti velicinu i tradiciju Zvezde sa PARTIZANOM je krajnje smesno, titula 77-me kazu, velicina jednog kluba se pored titula gde smo bolji ,ogleda i po broju legendi tj. igraca,trenera a za nas klub su pored ostalih sa uspehom nastupali i sto je najvaznije i dalje vole Partizan: Kicanovic,Paspalj, Rebraca,Divac,Dusko
Vujosevic,Dalipagic,Sale Djordjevic alo,Duda Ivkovic, Tomasevic, Obradovic gospodo, Danilovic,Goran Grbovic, Dejan Milojevic i mnogi drugi, lupajte minus ali nemate ni pola.Pozdrav i srecno protiv Barselone.

Ljubisa Livac

pre 7 godina

Partizan je u SFRJ imao 5 titula! Do 1992 godine. Zvezda - 12! Pametnom dosta. Ona njihova "dominacija" od 13 godina je plod sedenja Dacica, Rasima i ostalih u predsednickoj fotelji. Gomilanje Mobtela, Galenike, Zeptera, i td uz ime kluba, uz ogromnu pomoc drzave. Sad je sve na svome mestu.

ime

pre 7 godina

KK Partizan u SFRJ je klbio prosečan ub, čak i ispadao iz lige.
Nakon raspada, raspalo se u Srbiji sve što je vredelo. Pa i Zvezda.
A uzdiglo se ono loše i prosečno.
To je istina.

Batko

pre 7 godina

Александар, 26. oktobar 2016 16:20

Cekaj, ti kao gribar kazes da najbolji igraci moraju u Zvezdu ..koji Rakićević kome ste daki kes na ruke za vreme vazeceg ugovora uz klauzulu da tuzi Metalac i da ga dobijete "za dž"?! To "otimanje" ti naravno nije smetalo dok su "zuti" bili uz vas, pa prelazak Bogdanovica, Djure Ostojica, Vujanica opravdavate "visim ciljevima u interesu srpske košarke" ? Zvezdi se daju pare...a vama ?! Pa 3x vise (2m>700K) nego Zvezdi !
S' mogni snage, pogledaj se u ogledalo i reci koliko te nije sramota ....ili je zaslepljenost tolika da ti mislis da je sve to istina ?!

Александар

pre 7 godina

Ja не видим ништа спорно, Звезда данас игра ЕЛ, Партизан су додатно удаљили од Бартоломеа и људи око њега, притисцима да не игра Еврокуп. Велики сам Гробар али апсолутно ми не смета успеx Звезде. Поента је у томе да би то било немогуће без снажне подршке државе. Ми живимо с тим да је Звезда од Крцуна државни пројекат али ово као данас није било никад. Звезда може све, најбољи домаћи играчи морају у Звезду, милиони дуга се бришу а Партизан мора стварно да враћа. Не браним никоме да обожава лика као што је Човић. Верујем да многи знају о чему причам. Чудно је што сви ви мање волите Звезду од Човића, као да је све што је блиско Човићу у ствари Звезда па Бекјарев поскакује са седишта у Железнику на кош Радничког Баскет! Човек носи изузетно негативну енергију коју ето не препознајете. А успеx... Нормално да долази... Имаш свој кошаркашки колеџ, свој развојни клуб, свој државни клуб и све је то негде твоје а држава подржава као да је државно. Тачније и не зна се како је много шта твоје ако си био само директор друштвеног предузећа али нико те не пита, сви се радују као да њима иде у џеп а ти све моћнији, све богатији и све баxатији а на туђ рачун. Само кажеш није ово мој ФМП ово је ваша Звезда а онда људи навијају за ону своју Звезду које нема а Човић трља руке. Да ли неко стварно мисли да је Човић менаџерски маг? Маxер јесте ал за неке друге активности.

Tonik

pre 7 godina

Žuti radili za Partizan kad su Bogdanović i šta ti ja znam došli u Partizan. Koji žuti, Boris Tadić? Đilas je gradonačelnik, Tadić je salonski partozanovac, od njega koristi njijue bilo, pa u njegovo vreme Šutan je pokrenuo tužbu zbog stadiona, i Šutan je žuti, sad predsednik propale stranke, to što si klinac ne znači da moraš kao papagaj da ponavljaš nešto izmišljeno, razvijao um.

N-E-O

pre 7 godina

Naravno da je dosao u kk crvena zvezda iako igramo tri ili cetiri godine evroligu(nije brat Djordi isao i posecivao klubove koji su igrali 13 godina u el).....Sad ce Covke da pregovara o a licenci za narednih 10/godina i to je ta prica,ako bude sve u redu tako ce i biti...Drugi mogu da budu ljubomorni na covketa ali covek zna posao.....

Vinjak

pre 7 godina

Šta je imao da vidi samo slike pa i taj Limoz kome se panteri sprdaju zbog Duleta je institucija za mutanta jer je bio prvak evrope a ove mukice nikad, lako je parama sve kupovati ovo me podseća na vaterpolo dovešće F4 u Beograd samo zbog svoje mezimice samo ovde je malo teze uzeti trofej zato večeras svim srcem za Barsu kao i oni onomad za sve naše protivnike.

JessePinkmanPFC

pre 7 godina

Najjace mi je, i to govorim kao zvezdas, koliko po komentarima sad hvalite i velicate dolazak Bartomeua, a veceras cemo svi zajdeno i gromoglasno da izvizdimo i nadglasamo himnu takmicenja koje on predstavlja. Nadam se da ce jedan od nasih predstavnika boriti se na F4 u Beogradu. Pozdrav
(Jebga, 26. oktobar 2016 15:10)

Dijagnostifikovana ti je trunka zdravog razuma, oprosticemo ti ruznu proslost. Pozdrav :D

Pfc

pre 7 godina

Plačite grobari,biće uskoro i A licence za Zvezdu na 10 godina,tu je kraj malog partizana.
(Gudurić sa 9 metara, 26. oktobar 2016 14:54)
Niko ne moze da ti zabrani da zivis u zabludi i navijas za klub koji ne postoji.

Miroslav

pre 7 godina

Misliš Bartolomej je premijer pa ide kuda on hoće. Niti ga je u Partizan ko zvao niti ima ko da ga dočeka. A i šta će nam. Zašto ga Vučič nije ugostio?

zvezda ponos Srbije a kapiten Zufer Avdija?

pre 7 godina

Kosjan@@
Vasa najveca radost u zivotu je bio poraz Partizana od Cedevite .Sta bre lupetas sam sebe demantujes licemercicu .Nolanovu sliku drzite umesto ikone.Hahaha ti Srbin ...smesan si.

goran

pre 7 godina

#aggasi
brate, knor ili kinder iz Bolonje,
Aris, i Milano tebi mali klubovi?
ah, da...vi panteri musavci kosarku pratite ponovo posle sljake
cudno je to koliko ste iskompleksirani kad na internetu istrazujete istoriju Partizana...umesto da volite i istrazujete svoj klub...cigani bili, cigani ostali

neutralni navijač

pre 7 godina

Koja patetika grobara i delija na jednom mestu kad je rec o sportu. Hvala bogu pa onaj manjini broj ljudi neučestvuje u tim vašim lažima,budalaštinama.

Bartomeo je poreklom iz Anadolije, bliži vam je

pre 7 godina

Zvezda u SFRJ, kad se sa šljake prešlo na parket i u dvorane, ima dve titule, Partizan pet, deset sa šljakom CZ je osvojila u FNRJ. Mnogo mali pantergani znaju istoriju, kad se vataju za SFRJ, ni jednu rečenici ne znate da napišete bez pravopisnih grešaka. Toliko ne znate pa čak ni to da i Partizan od 1945, pa do danas, kao i CZ, ima teren na Malom Kalemegdanu.

Cole

pre 7 godina

@Goran

Zato tih timova danas nema nigde.U to vreme svi su bili tu negde.Sistem EL je bio smesan. B Cetiri grupe po cetiri tima.Prva dva idu u osam

A mutavi kadar nevera

pre 7 godina

@dule grobar
upoznao se sa istorijom,tamo gde je kosarka i pocela da se igra na ovim prostorima. Crvena Zvezda pokazuje svoju velicinu i tek ce. Kosarka se igrala od 45 a ne samo od 90 kad ste vi poceli da otimate i kradete. Koliko ste titula imali u SFRJ? Jeste li igrali drugu ligu? Gledajte i ucite kako se vodi jedan klub. Mozete da ga mrzite ali Covic je Zvezdu podigao na zdrave noge.

informer

pre 7 godina

kako nezvanicno saznajemo finalni turnir 2018 .igrace se u Areni na podlozi od sljake ...u znak postovanja prema najuspesnijem klubu na ovoj podlozi u istoriji....

jelzin

pre 7 godina

Hteo neko da prizna ili ne, Covic je kosarkaski radnik broj 1 u poslednjih 15 godina u Srbiji... Ni ja ne volim njegovu drugu stranu, da kazem politicku, ali sto se tice sporta, konkretno kosarke mora se skinuti kapa ovom coveku..

Александар

pre 7 godina

Ja не видим ништа спорно, Звезда данас игра ЕЛ, Партизан су додатно удаљили од Бартоломеа и људи око њега, притисцима да не игра Еврокуп. Велики сам Гробар али апсолутно ми не смета успеx Звезде. Поента је у томе да би то било немогуће без снажне подршке државе. Ми живимо с тим да је Звезда од Крцуна државни пројекат али ово као данас није било никад. Звезда може све, најбољи домаћи играчи морају у Звезду, милиони дуга се бришу а Партизан мора стварно да враћа. Не браним никоме да обожава лика као што је Човић. Верујем да многи знају о чему причам. Чудно је што сви ви мање волите Звезду од Човића, као да је све што је блиско Човићу у ствари Звезда па Бекјарев поскакује са седишта у Железнику на кош Радничког Баскет! Човек носи изузетно негативну енергију коју ето не препознајете. А успеx... Нормално да долази... Имаш свој кошаркашки колеџ, свој развојни клуб, свој државни клуб и све је то негде твоје а држава подржава као да је државно. Тачније и не зна се како је много шта твоје ако си био само директор друштвеног предузећа али нико те не пита, сви се радују као да њима иде у џеп а ти све моћнији, све богатији и све баxатији а на туђ рачун. Само кажеш није ово мој ФМП ово је ваша Звезда а онда људи навијају за ону своју Звезду које нема а Човић трља руке. Да ли неко стварно мисли да је Човић менаџерски маг? Маxер јесте ал за неке друге активности.

Miki

pre 7 godina

Upravu su Zvezdasi. Po cemu su bitnije 4 Evropske titule ( jedna prvaka Evrope i tri Kupa Koraca ) od 10 titula na betonu. Ipada da se 45. nije ograla ozbiljna kosarka. Zasto bi bila bitna 5 f4 Partizana? Secamo se svi da su Buducnost i Zvezda sejali strah u bivsoj SFRJ.Toliko su znali da naljute Partizan, Cibonu, Bosnu i Jugoplastiku da su ovi morali da postanu prvaci Evrope.

Misakosovac

pre 7 godina

Cestitam na lepom poslovanju Zvezde na mucke ali nebitno je, i mi bi pristali na isto za evroligu.Porediti velicinu i tradiciju Zvezde sa PARTIZANOM je krajnje smesno, titula 77-me kazu, velicina jednog kluba se pored titula gde smo bolji ,ogleda i po broju legendi tj. igraca,trenera a za nas klub su pored ostalih sa uspehom nastupali i sto je najvaznije i dalje vole Partizan: Kicanovic,Paspalj, Rebraca,Divac,Dusko
Vujosevic,Dalipagic,Sale Djordjevic alo,Duda Ivkovic, Tomasevic, Obradovic gospodo, Danilovic,Goran Grbovic, Dejan Milojevic i mnogi drugi, lupajte minus ali nemate ni pola.Pozdrav i srecno protiv Barselone.

philipv6

pre 7 godina

Istorijska cinjenica : KK Crvena Zvezda - prvi prvak u kosarci (i to 10 godina zaredom). KK partizan prvi trofej '75/76, u jednom periodu bilu su uspesniji. Ali sto je najvaznije pocetak kosarke i sadasnjost pripada KK CZ.
A i buducnost!

Vinjak

pre 7 godina

Šta je imao da vidi samo slike pa i taj Limoz kome se panteri sprdaju zbog Duleta je institucija za mutanta jer je bio prvak evrope a ove mukice nikad, lako je parama sve kupovati ovo me podseća na vaterpolo dovešće F4 u Beograd samo zbog svoje mezimice samo ovde je malo teze uzeti trofej zato večeras svim srcem za Barsu kao i oni onomad za sve naše protivnike.

Nenad

pre 7 godina

Ne lupaj! Na Malom Kalemegdanu, u vreme šljake, igrala su dva kluba, postoje tereni i CZ i Partizana, a Partizan je davno samo jedno godinu igrao drugu ligu ali nikada nije bilo da nije postojao, a i ti mali pantergane znaš ko je bio u zamrzivaču do juče. Vidim da nikada nisi bio na Malom Kalemegdanu, i danas imaš tamo i terene CZ i partizana.

Beca

pre 7 godina

Upoznao se sa istorijom koja traje 5 godina buahahahahahaahagagaga
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dule Grobar, 26. oktobar 2016 14:00)

A ja mislim da se tebi ipak plače.

Kosjan

pre 7 godina

Takvi su grobari, Vise vole Cibonu nego Srpski klub...Vise omalovazavaju Srpski klub nego hrvatski...Gadjaju Srpske igrace a Hrvatske sa aplauzima ispracaju...

Milioner

pre 7 godina

Upoznao se sa istorijom koja traje 5 godina buahahahahahaahagagaga
(Dule Grobar, 26. oktobar 2016 14:

Bolje je hvaliti se sadasnjosti nego proslosti. I ja cu da se hvalim sa 70 da sam sa 20 imao devojke, ali pitanje je ko ce da mi veruje.

Sarkazam

pre 7 godina

Koliko ste titula imali u SFRJ? Jeste li igrali drugu ligu? Gledajte i ucite kako se vodi jedan klub. Mozete da ga mrzite ali Covic je Zvezdu podigao na zdrave noge.
(A mutavi kadar nevera, 26. oktobar 2016 14:09)

Mozete da se prepirete do prekosutra, ali Partizan je imao 4 evropske titule u SFRJ...koliko ih imaju svi ostali iz Srbije? Ipak je to za postovanje - iako se vremena menjaju, ne treba biti bahat u uspehu - jer ce se i ta nova vremena sutra promeniti...

Delija von Brdo

pre 7 godina

Grobari,Kosaraka se ne igra od devedesete kada je pocela SPS kamarila da puni kasicu i kad su se otimali igraci.Liga bivse SFRJ je bila najjaca u Evropi.Prva titula KK History chanel 1977 i do devedesete samo cetiri titule. I odmah posle rata ste otimali kao vojni klub igrace. Racunali ljudi da ce dobiti pasose. Secanja Bore Stankovica.Ali vremena se menjaju.Sada samo mozete da se secatei da pogledate na SOS kanalu emisiju Secanja i komentar sa Huventudom Dragana Nikitovica

milooraad

pre 7 godina

@koja istoriija ?
(finale lige sampiona lester juventus, 26. oktobar 2016 14:06)

Pitaj M. Dzordana koji je prije 30 godina igrao protiv Zvezde....

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 7 godina

@koja istoriija ?
(finale lige sampiona lester juventus, 26. oktobar 2016 14:06)

Nije lepo hvaliti se neznanjem, posto nemas nista pametnije da radis nego samo s... idi na google pa pogledaj Zvezdinu istoriju!

DaniloM

pre 7 godina

A partizan ? za koji citava evropa zna ? dje igraci dolaze zbog ljubavi ? institucija ? alooo bre pa dobili su ludvinzburgerer prosle nedelje !? izgleda da ovaj bratOlemu ne prati ligu sampiona ekipa koje nisu izborile mjesto u evrokupu !?

Tonik

pre 7 godina

Žuti radili za Partizan kad su Bogdanović i šta ti ja znam došli u Partizan. Koji žuti, Boris Tadić? Đilas je gradonačelnik, Tadić je salonski partozanovac, od njega koristi njijue bilo, pa u njegovo vreme Šutan je pokrenuo tužbu zbog stadiona, i Šutan je žuti, sad predsednik propale stranke, to što si klinac ne znači da moraš kao papagaj da ponavljaš nešto izmišljeno, razvijao um.

A mutavi kadar nevera

pre 7 godina

Gospodine Bartolomeu,molim vas posetite i kk Partizan,nemojte to da im radite. Oni su avangarda,institucija,svetsko cudo kosarkaskog sveta. Verujte mi na rec da je tako a ako meni ne verujete pitajte jednog novinara,ime mu je Vladan a mozete o njemu da se informisete na youtube samo ukucajte Tegi striptizeta.

Bartomeo je poreklom iz Anadolije, bliži vam je

pre 7 godina

Zvezda u SFRJ, kad se sa šljake prešlo na parket i u dvorane, ima dve titule, Partizan pet, deset sa šljakom CZ je osvojila u FNRJ. Mnogo mali pantergani znaju istoriju, kad se vataju za SFRJ, ni jednu rečenici ne znate da napišete bez pravopisnih grešaka. Toliko ne znate pa čak ni to da i Partizan od 1945, pa do danas, kao i CZ, ima teren na Malom Kalemegdanu.

Batko

pre 7 godina

Čekaj, a mutavce nije obišao ??? Znači, sledeća EL za mutavce vidjena negde 2034. , osim ako Fegetlija drugačije ne kaže ???
Pa ok, do tada će se Cipirisitati !

agassi

pre 7 godina

#miki
Partizan nije bio prvak iz SFRJ, pošto je bila 1992, nikad gori F4 , usput timovi :
1/16
solnok
1/8
komodor helder
rmp mehelen
fo milano
bayer 04
aris
1/4
knor
1/2
milano
i estudijantes
Zanimljiva karma većina ne postoji a ostali , pa zna se FIBA LS.

Jebga

pre 7 godina

Najjace mi je, i to govorim kao zvezdas, koliko po komentarima sad hvalite i velicate dolazak Bartomeua, a veceras cemo svi zajdeno i gromoglasno da izvizdimo i nadglasamo himnu takmicenja koje on predstavlja. Nadam se da ce jedan od nasih predstavnika boriti se na F4 u Beogradu. Pozdrav

Pfc

pre 7 godina

Plačite grobari,biće uskoro i A licence za Zvezdu na 10 godina,tu je kraj malog partizana.
(Gudurić sa 9 metara, 26. oktobar 2016 14:54)
Niko ne moze da ti zabrani da zivis u zabludi i navijas za klub koji ne postoji.

goran

pre 7 godina

#aggasi
brate, knor ili kinder iz Bolonje,
Aris, i Milano tebi mali klubovi?
ah, da...vi panteri musavci kosarku pratite ponovo posle sljake
cudno je to koliko ste iskompleksirani kad na internetu istrazujete istoriju Partizana...umesto da volite i istrazujete svoj klub...cigani bili, cigani ostali

zvezda ponos Srbije a kapiten Zufer Avdija?

pre 7 godina

Kosjan@@
Vasa najveca radost u zivotu je bio poraz Partizana od Cedevite .Sta bre lupetas sam sebe demantujes licemercicu .Nolanovu sliku drzite umesto ikone.Hahaha ti Srbin ...smesan si.

Ljubisa Livac

pre 7 godina

Partizan je u SFRJ imao 5 titula! Do 1992 godine. Zvezda - 12! Pametnom dosta. Ona njihova "dominacija" od 13 godina je plod sedenja Dacica, Rasima i ostalih u predsednickoj fotelji. Gomilanje Mobtela, Galenike, Zeptera, i td uz ime kluba, uz ogromnu pomoc drzave. Sad je sve na svome mestu.

KK Цз Великан

pre 7 godina

Тако је уважени Бартомеу,да сви виде како се поштује институција која је зачетник кошарке на овим просторима и много шире са кошаркашким патријарсима Небојшом Поповић,Ацом Николић, Бором Станковићем...Милина је гледати те дивне трофеје од непроцењиве вредности из старих времена до данас...

JessePinkmanPFC

pre 7 godina

Najjace mi je, i to govorim kao zvezdas, koliko po komentarima sad hvalite i velicate dolazak Bartomeua, a veceras cemo svi zajdeno i gromoglasno da izvizdimo i nadglasamo himnu takmicenja koje on predstavlja. Nadam se da ce jedan od nasih predstavnika boriti se na F4 u Beogradu. Pozdrav
(Jebga, 26. oktobar 2016 15:10)

Dijagnostifikovana ti je trunka zdravog razuma, oprosticemo ti ruznu proslost. Pozdrav :D

ZKK

pre 7 godina

U istoriju kluba spada i zenska kosarka.Tu je ZKK Crvena Zvezda osvojila Kup sampiona.U bivsoj SFRJ 21 titula prvaka. Dala najvise reprezentativki

SD Mutavi

pre 7 godina

A Limoz, Tegi i mutavci na aparatima.Ubise se mucenici da dokazu kako ovo nije Crvena Zvezda, kada ono prvi covek Evrolige izvrsi nuzdu nad tim njihovim visegodisnjim pricama, za svega sat, dva posete Zvezdi.

stvari se vracaju na pravo mesto

pre 7 godina

zna djordi koj klub je zacetnik kosarke na ovim prostorima! dok je neki drugi klub iz komsiluka cekao "34 GODINE" na prvu titulu u SFRJ!

Batko

pre 7 godina

Александар, 26. oktobar 2016 16:20

Cekaj, ti kao gribar kazes da najbolji igraci moraju u Zvezdu ..koji Rakićević kome ste daki kes na ruke za vreme vazeceg ugovora uz klauzulu da tuzi Metalac i da ga dobijete "za dž"?! To "otimanje" ti naravno nije smetalo dok su "zuti" bili uz vas, pa prelazak Bogdanovica, Djure Ostojica, Vujanica opravdavate "visim ciljevima u interesu srpske košarke" ? Zvezdi se daju pare...a vama ?! Pa 3x vise (2m>700K) nego Zvezdi !
S' mogni snage, pogledaj se u ogledalo i reci koliko te nije sramota ....ili je zaslepljenost tolika da ti mislis da je sve to istina ?!

Miroslav

pre 7 godina

Misliš Bartolomej je premijer pa ide kuda on hoće. Niti ga je u Partizan ko zvao niti ima ko da ga dočeka. A i šta će nam. Zašto ga Vučič nije ugostio?

ime

pre 7 godina

KK Partizan u SFRJ je klbio prosečan ub, čak i ispadao iz lige.
Nakon raspada, raspalo se u Srbiji sve što je vredelo. Pa i Zvezda.
A uzdiglo se ono loše i prosečno.
To je istina.

Cole

pre 7 godina

@Goran

Zato tih timova danas nema nigde.U to vreme svi su bili tu negde.Sistem EL je bio smesan. B Cetiri grupe po cetiri tima.Prva dva idu u osam

N-E-O

pre 7 godina

Naravno da je dosao u kk crvena zvezda iako igramo tri ili cetiri godine evroligu(nije brat Djordi isao i posecivao klubove koji su igrali 13 godina u el).....Sad ce Covke da pregovara o a licenci za narednih 10/godina i to je ta prica,ako bude sve u redu tako ce i biti...Drugi mogu da budu ljubomorni na covketa ali covek zna posao.....

neutralni navijač

pre 7 godina

Koja patetika grobara i delija na jednom mestu kad je rec o sportu. Hvala bogu pa onaj manjini broj ljudi neučestvuje u tim vašim lažima,budalaštinama.