Petak, 21.10.2016.

22:00

Partizan osudio vređanje Vučića, Čovića i Zvezde

Hokejaški klub Partizan najoštrije je osudio ponašanje svojih mladih igrača zbog uvredljivih pesama premijeru Aleksandru Vučiću, Crvenoj zvezdi i Nebojši Čoviću

Izvor:

Partizan osudio vreðanje Vuèiæa, Èoviæa i Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

grunf

pre 7 godina

kakva zamena teza. kakvo vredjanje, covece? sta je uvredljivo za vucica i covica u toj pesmi?
(dzhoni, 22. oktobar 2016 09:11)

PA ISTINA, ISTINA JE ZA NJIH NAJVEĆA UVREDA

Abolirani

pre 7 godina

https://www.facebook.com/partizanislife/videos/10154040180870835/
evo linka... Bravo deco. Jedino svetlo u Srbiji .
Inače vidi se da ima SNS Botova koji prodaju obraz za...

Plači, voljena zemljo

pre 7 godina

Зашто је одједном скинут клип са свих медија и јутјуба?
(Зар је толико увредљиво?, 22. oktobar 2016 15:40)

Zato što je reč o poznatoj navijačkoj pesmi, bez ijedne uvrede, a sve su ulizice pojurile da brane lik i delo Vučiča i Čovića?! Ali, i ovo će biti lani.

Toto-ko-tunjo-vaspitac-u-zagrebackom-vrticu

pre 7 godina

Deca do 12(!) godina najbolje pamte Mirkov ulazak sa dvadesetoricom u svlacionicu na 100. derbiju. Bese to devedestih i trajase dvadesetak godina. Balava posla, sta drugo reci.

Зар је толико увредљиво?

pre 7 godina

Зашто је одједном скинут клип са свих медија и јутјуба?

Ja

pre 7 godina

Nisam ni partizanovac ni zvezdaš i ovo svakako ne pristaje ni odraslim sporristima, a kamoli deci. Koliko volim i cenim političare neću ni da pričam. Ali kako se vi partizanovci niste oglasili ni jednom u vezi nošenja majica sa likom okorelog kriomosa, a pod hitno reagujete i smenjujete za samo spominjanje vučića? Objasnite mi to.

HAJLENDRE

pre 7 godina

A sto ne osude celnike kluba i oteraju ih sa svoj funkcija zato sto su se oglasavali u medijima i prisustvovali sahrani vodje narko kartela u Srbije ?
Da me ne skapirate pogresio
Neopravdavam postupak slinava,treba ih kazniti na neki nacin...nego sto suspenduju trenera....Pa nije im on rekao sta da pevaju,nije lako kontrolisati klincima emocije i euforiju posle njima vazne pobede

Koja smo mi sprdnja od drzave i drustvu

Rzbrzotrz

pre 7 godina

Volim PARTIZAN. Jedina opozicija ovom ludilu od države. Evo i ja pevam isto, jel treba da se izvinim?
(Statuskan, 21. oktobar 2016 23:42)
Ti pevaj slobodno, ali ko podržava da pevaju klinci od 11 godina, taj je malouman!

loki

pre 7 godina

To što se desilo je neprimereno za decu od 12 godina. Trebalo bi da adekvatno budu kažnjena. Mada ne verujem da su to deca smislila, to je neko stariji organizovao.

Miroslave

pre 7 godina

Molim navijače FMP-a i botove SNS-a da mi objasne šta je to tačno toliko uvredljivo - sem možda reči "moj cigane" - ali i vi pevate "Mi smo cigani, najjači smo najjač". Dakle, šta predstavlja zapravo uvredu? Hvala puno.

Crvena Zvezda Le

pre 7 godina

prakticn zena.......sva deca znaju,zato sto su im roditelji bez posla a i gladni pa uovakvoj zemlji moraju sve da nauce a ja se nadam i pobegnu iz nje.

Jovana357

pre 7 godina

Sumnjivo mi je to da bi deca na svoju ruku ovako nešto uradila. Ja kad sam bila njihovog uzrasta nisam ni znala ko je ko u politici, tako da nešto nisam sigurna da je ovo njihovo delo.

SeijoOju

pre 7 godina

Je l' ovo Covic usao i u hokej na ledu? Dosad se drzao kosarke, pokusao sa fudbalom, pa zapalio brze-bolje... Sta sad uleteo i u hokej na ledu?

svakom po zasluzi

pre 7 godina

Botovi se raspisali, običnu navijačku pesmu bez vređanja pevaju klinci, čak vrlo istinitu, ali bot mašinerija po naređenju napada i decu od 12 godina.

Darko

pre 7 godina

Deca na vreme moraju da nauce da postuju i rivale i vlast u drzavi, jer ce samo tako postati bolji ljudi. Pozdravljam ovaj potez Partizana, jer su u nasem drustvu vrednosti odavno poremecene i sa decom se mora raditi oprezno

Vuk

pre 7 godina

Protiv ovoga uskoro neces smeti nista da kazes ni kada si sam u WC-u od 3 kvadratna metra... Koliko smo bolesno drustvo...Ovo je fasizam cisti.

I ovo je komentator

pre 7 godina

12 godina?! Bože deco, ko vas zadoji tolikom mržnjom?
(Petronije, 21. oktobar 2016 22:19)
Nema ti pojma šta su pevali, lupaš kao Petronije po drvoredu!

Србин

pre 7 godina

Од малих ногу се постаје човек! Зар је истина вређање? Додуше за неке и јесте!

Mirko pazi, metak. Hvala Slavko

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак. Пих (Дератизатор, 21. oktobar 2016 22:08)

Covece Boziji, pa zar ne vidis koliko si ti ostrascen i kolika mrznja izbija iz tebe?

Pauk

pre 7 godina

Umesto da od malih nigu uce da budu sportisti i casni ljudi oni su vec sad zadojeni mržnjom... Ali ne treba nikog kaznjavati dovoljno su oni kažnjeni sto su tako vaspitani.

Cinik

pre 7 godina

A pevali su:
"uzalud trud, dzaba vam sve, i vlast vas gura, al' opet ne ide, dos'o je kraj, moj cigane, nista od titule ni ove godine. Vucic i Covic i FMP, Arapi, Rusi, pomoc drzave, umire nada, gotov je san - sampion je opet Partizan" ...

Gde je tu uvreda Vucicu i Covicu?

PrakticnaZena

pre 7 godina

Stvarno ali bas stvarno da li je moguce da deca od 12 godina znaju za Covica i Vucica i da ih samostalno vredjaju, sve mi se vise cini da je to bilo smisljeno i pripremljeno iz tamo vec neke kuhinje!

Boban

pre 7 godina

Ono što su deca pevala nije uvredljivo ni za koga. Ako se Vučić i Čović vređaju sto se u pesmi peva o tome kako pomažu Zvezdi onda je veći problem kod njih.

koje vredjanje

pre 7 godina

Jedna od najbezazlenijih navijačkih pesmica bar što se reči tiče,čista prozivka.Sad što pogadja u suštinu to je druga stvar.Ostavite decu na miru,u moru bezobazluka koje nam se serivaju svaki dan preko medija ovo i jeste jedna prava dečija pesmica.

Kolo

pre 7 godina

Izmedju Partizana i Zvezde oduvek je bilo manje ili vise precutne netrpeljivosti ali ovo je prevrsilo svaku meru,tako se ne vaspitava sportska omladina .

Globtroter

pre 7 godina

Dakle svako može da nosi majicu koju hoće, ali ne može da peva šta hoće.

Situacija u zemlji postaje opasna. Ovo ni Orvel ne bi umeo da zamisli.

crni_redstar

pre 7 godina

bravo deco ,protiv sistema... druskane deca od 12 se igraju i uzivaju u najlepsim godinama,ne vode politiku ! dete zadojeno mrznjom ne moze postati covek!

Andrija

pre 7 godina

Šta tačno vređa u ovoj pesmi? Deca pevaju da ni Vučić ni Čović Zvezdi ne mogu pomoći jer Partizan če uvek pobediti.
Šta je za osudu. To što ne poštuju svi lik i delo velikog Aleksandra?

Pedja

pre 7 godina

Mala deca, a veliki primitivci. Posle kad naidju tekstovi o skolskom nasilju, maltretiranju drugih djaka, prebijanju, pljackanju znate ko je to radio.

Дератизатор

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак. Пих

Najteže je decu prevariti, kažu pravi glumci

pre 7 godina

Možete li da nam kažete šta su to pevali? Jedan tablod dao nam je reči pesme. Piše da su ovo pevala deca:

Uzalud trud,
džaba vam sve,
ima vas svuda i opet ne ide,
došo je kraj, moj „cigane“,
ništa od titule ni ove godine! Vučić, i Čović,
i FMP, Arapi, Rusi
(pomoć države, umire nada, gotov je san, šampion je opet Partizan).

Ne može niko deci da zabrani šta će da pevaju, kao što ni FMP-u niko nije mogao da zabrani kako će da se zove. Neko se igra svim čega se dovati. Kome je u vreme bede i siromaštva do F4 u Beogradu? Čoviću i Bartomeu? Objavite ovo, pliz, vidite da Vučiča nisam pomenuo.

DedaMiloje

pre 7 godina

Zašto indoktrinirate decu, posle vam kriv djavo. Strašno ste ostrašćeni u poslednje vreme, to nikada nije bilo dobro. Ovom što kaže šta je kriv trener? Šta je radio trener na vaspitavanju te dece? Koje dete sme da psuje premijera bilo koje zemlje na svetu? Zašto nije učio decu da budu sportisti, a ne ostrašćena gomila?

Milos

pre 7 godina

Prvo, bravo deco, vi ste buducnost Srbije.

Drugo, pesma koju su pevali nije nimalo uvredljiva. Sem ako i komsinica nije shvatila, pa joj je cak i dovoljenje u vezu sa ovom dvojicom uvreda. Ako je tako, bravo za nju od starog Partzanovca.

baron

pre 7 godina

U pesmi koju su pevali nema ni jedne psovke, tako da ne vidim kako su vredjali ove navedene, osim sto se oni spominju u ovoj pesmi i pesma opisuje trenutno stanje u nasem sportu...Sve dok je navedenih likova u sportu gasice nam se klubovi.

црна овца друштва

pre 7 godina

Deca od 12 godina i mlađa od toga pevaju uvredljive pesme, ej, nebitno o kome. Ovo naše društvo je bolesno u svakom pogledu. Tuga.
(Komedija, 21. oktobar 2016 22:12)

ајде кад већ знаш тако да оптужујеш, реци ми шта су увредљиво отпевали?

Jah

pre 7 godina

Pazi ja sam Zvezdas I ove likove ne podnosim, ali deco to je sport I sa 12 godina vi pevate o takvom stvarima. Umesto neke decije pesmice ili normalne navijacke.
Jedno je to sto izgleda da vas uci rijaliti, drugo da imate komplekse od malih nogu.
Politiku ostavite starijima, mada ni oni nista ne rade da vama bude bolje , ali sa takvom decom nam I nece biti bolje

Srb

pre 7 godina

Kakve veze ima trener sa tim?!?! Mislite da ta deca znaju sta pevaju? Druga stvar je sto ih vi ohrabrujete u tome, sve se predstavlja kao ne znam ni ja kakva stvar, to navijanje, prepucavanje, i te gluposti...

Dušan

pre 7 godina

Ma i nije problem da vređaaju Zvezdu, oni su im najveći rival. Ali da vređaju deca nekog iz potpuno drugog sporta, ili političara, a o politici tek ne mogu ništa da znaju pokazuje koliko su zadojeni mržnjom od starijih. Akoo grobari misle da ih ovo vodi na dobro, opasno greše. Utopili ste se u mržnji i kompleksima.

црна овца друштва

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак. Пих
(Дератизатор, 21. oktobar 2016 22:08)

у загреб код просинечког?

Max

pre 7 godina

Deca su pevala pesmu "Uzalud trud,dzaba vam sve". Ova pesma ne vredja koliko se to zeli predstaviti,a govori suvu istinu.
Stidi se upravo! Napolje iz Partizana!
Jedina opozicija u ovom naprednom,crveno-belom kriminalnom jadu!

Asdf

pre 7 godina

Od malena uceni da vise mrze nas nego da vole svoj klub.Sindrom Duleta V.

Ovi klinci su samo jedni u nizu dokaza koliko grobari mrze Zvezdu i imaju komplekse od nje,ali mi nismo isti tako da ovim decacima zelim sve najbolje i da ih brzo prodje ta zaludjenost koju im je postavio gore pomenuti D.V.

Velika si Zvezdo!

Vučič je pošten navijač

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак.
(Дератизатор, 21. oktobar 2016 22:08)
Ovo je u redu? Ovo širenje laži i četvorogodišnji pokušaji da se Partizan izgoni u Zagreb. Da li B92 ima dokaze da je vojni klub JA osnovan u Zagrebu?

Globtroter

pre 7 godina

Dakle svako može da nosi majicu koju hoće, ali ne može da peva šta hoće.

Situacija u zemlji postaje opasna. Ovo ni Orvel ne bi umeo da zamisli.

Cinik

pre 7 godina

A pevali su:
"uzalud trud, dzaba vam sve, i vlast vas gura, al' opet ne ide, dos'o je kraj, moj cigane, nista od titule ni ove godine. Vucic i Covic i FMP, Arapi, Rusi, pomoc drzave, umire nada, gotov je san - sampion je opet Partizan" ...

Gde je tu uvreda Vucicu i Covicu?

Boban

pre 7 godina

Ono što su deca pevala nije uvredljivo ni za koga. Ako se Vučić i Čović vređaju sto se u pesmi peva o tome kako pomažu Zvezdi onda je veći problem kod njih.

Mirko pazi, metak. Hvala Slavko

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак. Пих (Дератизатор, 21. oktobar 2016 22:08)

Covece Boziji, pa zar ne vidis koliko si ti ostrascen i kolika mrznja izbija iz tebe?

koje vredjanje

pre 7 godina

Jedna od najbezazlenijih navijačkih pesmica bar što se reči tiče,čista prozivka.Sad što pogadja u suštinu to je druga stvar.Ostavite decu na miru,u moru bezobazluka koje nam se serivaju svaki dan preko medija ovo i jeste jedna prava dečija pesmica.

Najteže je decu prevariti, kažu pravi glumci

pre 7 godina

Možete li da nam kažete šta su to pevali? Jedan tablod dao nam je reči pesme. Piše da su ovo pevala deca:

Uzalud trud,
džaba vam sve,
ima vas svuda i opet ne ide,
došo je kraj, moj „cigane“,
ništa od titule ni ove godine! Vučić, i Čović,
i FMP, Arapi, Rusi
(pomoć države, umire nada, gotov je san, šampion je opet Partizan).

Ne može niko deci da zabrani šta će da pevaju, kao što ni FMP-u niko nije mogao da zabrani kako će da se zove. Neko se igra svim čega se dovati. Kome je u vreme bede i siromaštva do F4 u Beogradu? Čoviću i Bartomeu? Objavite ovo, pliz, vidite da Vučiča nisam pomenuo.

Jah

pre 7 godina

Pazi ja sam Zvezdas I ove likove ne podnosim, ali deco to je sport I sa 12 godina vi pevate o takvom stvarima. Umesto neke decije pesmice ili normalne navijacke.
Jedno je to sto izgleda da vas uci rijaliti, drugo da imate komplekse od malih nogu.
Politiku ostavite starijima, mada ni oni nista ne rade da vama bude bolje , ali sa takvom decom nam I nece biti bolje

baron

pre 7 godina

U pesmi koju su pevali nema ni jedne psovke, tako da ne vidim kako su vredjali ove navedene, osim sto se oni spominju u ovoj pesmi i pesma opisuje trenutno stanje u nasem sportu...Sve dok je navedenih likova u sportu gasice nam se klubovi.

Andrija

pre 7 godina

Šta tačno vređa u ovoj pesmi? Deca pevaju da ni Vučić ni Čović Zvezdi ne mogu pomoći jer Partizan če uvek pobediti.
Šta je za osudu. To što ne poštuju svi lik i delo velikog Aleksandra?

Max

pre 7 godina

Deca su pevala pesmu "Uzalud trud,dzaba vam sve". Ova pesma ne vredja koliko se to zeli predstaviti,a govori suvu istinu.
Stidi se upravo! Napolje iz Partizana!
Jedina opozicija u ovom naprednom,crveno-belom kriminalnom jadu!

Дератизатор

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак. Пих

Milos

pre 7 godina

Prvo, bravo deco, vi ste buducnost Srbije.

Drugo, pesma koju su pevali nije nimalo uvredljiva. Sem ako i komsinica nije shvatila, pa joj je cak i dovoljenje u vezu sa ovom dvojicom uvreda. Ako je tako, bravo za nju od starog Partzanovca.

црна овца друштва

pre 7 godina

Deca od 12 godina i mlađa od toga pevaju uvredljive pesme, ej, nebitno o kome. Ovo naše društvo je bolesno u svakom pogledu. Tuga.
(Komedija, 21. oktobar 2016 22:12)

ајде кад већ знаш тако да оптужујеш, реци ми шта су увредљиво отпевали?

Srb

pre 7 godina

Kakve veze ima trener sa tim?!?! Mislite da ta deca znaju sta pevaju? Druga stvar je sto ih vi ohrabrujete u tome, sve se predstavlja kao ne znam ni ja kakva stvar, to navijanje, prepucavanje, i te gluposti...

црна овца друштва

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак. Пих
(Дератизатор, 21. oktobar 2016 22:08)

у загреб код просинечког?

crni_redstar

pre 7 godina

bravo deco ,protiv sistema... druskane deca od 12 se igraju i uzivaju u najlepsim godinama,ne vode politiku ! dete zadojeno mrznjom ne moze postati covek!

Vučič je pošten navijač

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак.
(Дератизатор, 21. oktobar 2016 22:08)
Ovo je u redu? Ovo širenje laži i četvorogodišnji pokušaji da se Partizan izgoni u Zagreb. Da li B92 ima dokaze da je vojni klub JA osnovan u Zagrebu?

Pauk

pre 7 godina

Umesto da od malih nigu uce da budu sportisti i casni ljudi oni su vec sad zadojeni mržnjom... Ali ne treba nikog kaznjavati dovoljno su oni kažnjeni sto su tako vaspitani.

PrakticnaZena

pre 7 godina

Stvarno ali bas stvarno da li je moguce da deca od 12 godina znaju za Covica i Vucica i da ih samostalno vredjaju, sve mi se vise cini da je to bilo smisljeno i pripremljeno iz tamo vec neke kuhinje!

HAJLENDRE

pre 7 godina

A sto ne osude celnike kluba i oteraju ih sa svoj funkcija zato sto su se oglasavali u medijima i prisustvovali sahrani vodje narko kartela u Srbije ?
Da me ne skapirate pogresio
Neopravdavam postupak slinava,treba ih kazniti na neki nacin...nego sto suspenduju trenera....Pa nije im on rekao sta da pevaju,nije lako kontrolisati klincima emocije i euforiju posle njima vazne pobede

Koja smo mi sprdnja od drzave i drustvu

svakom po zasluzi

pre 7 godina

Botovi se raspisali, običnu navijačku pesmu bez vređanja pevaju klinci, čak vrlo istinitu, ali bot mašinerija po naređenju napada i decu od 12 godina.

Miroslave

pre 7 godina

Molim navijače FMP-a i botove SNS-a da mi objasne šta je to tačno toliko uvredljivo - sem možda reči "moj cigane" - ali i vi pevate "Mi smo cigani, najjači smo najjač". Dakle, šta predstavlja zapravo uvredu? Hvala puno.

Ja

pre 7 godina

Nisam ni partizanovac ni zvezdaš i ovo svakako ne pristaje ni odraslim sporristima, a kamoli deci. Koliko volim i cenim političare neću ni da pričam. Ali kako se vi partizanovci niste oglasili ni jednom u vezi nošenja majica sa likom okorelog kriomosa, a pod hitno reagujete i smenjujete za samo spominjanje vučića? Objasnite mi to.

Asdf

pre 7 godina

Od malena uceni da vise mrze nas nego da vole svoj klub.Sindrom Duleta V.

Ovi klinci su samo jedni u nizu dokaza koliko grobari mrze Zvezdu i imaju komplekse od nje,ali mi nismo isti tako da ovim decacima zelim sve najbolje i da ih brzo prodje ta zaludjenost koju im je postavio gore pomenuti D.V.

Velika si Zvezdo!

Kolo

pre 7 godina

Izmedju Partizana i Zvezde oduvek je bilo manje ili vise precutne netrpeljivosti ali ovo je prevrsilo svaku meru,tako se ne vaspitava sportska omladina .

Vuk

pre 7 godina

Protiv ovoga uskoro neces smeti nista da kazes ni kada si sam u WC-u od 3 kvadratna metra... Koliko smo bolesno drustvo...Ovo je fasizam cisti.

Dušan

pre 7 godina

Ma i nije problem da vređaaju Zvezdu, oni su im najveći rival. Ali da vređaju deca nekog iz potpuno drugog sporta, ili političara, a o politici tek ne mogu ništa da znaju pokazuje koliko su zadojeni mržnjom od starijih. Akoo grobari misle da ih ovo vodi na dobro, opasno greše. Utopili ste se u mržnji i kompleksima.

Pedja

pre 7 godina

Mala deca, a veliki primitivci. Posle kad naidju tekstovi o skolskom nasilju, maltretiranju drugih djaka, prebijanju, pljackanju znate ko je to radio.

I ovo je komentator

pre 7 godina

12 godina?! Bože deco, ko vas zadoji tolikom mržnjom?
(Petronije, 21. oktobar 2016 22:19)
Nema ti pojma šta su pevali, lupaš kao Petronije po drvoredu!

Зар је толико увредљиво?

pre 7 godina

Зашто је одједном скинут клип са свих медија и јутјуба?

Plači, voljena zemljo

pre 7 godina

Зашто је одједном скинут клип са свих медија и јутјуба?
(Зар је толико увредљиво?, 22. oktobar 2016 15:40)

Zato što je reč o poznatoj navijačkoj pesmi, bez ijedne uvrede, a sve su ulizice pojurile da brane lik i delo Vučiča i Čovića?! Ali, i ovo će biti lani.

DedaMiloje

pre 7 godina

Zašto indoktrinirate decu, posle vam kriv djavo. Strašno ste ostrašćeni u poslednje vreme, to nikada nije bilo dobro. Ovom što kaže šta je kriv trener? Šta je radio trener na vaspitavanju te dece? Koje dete sme da psuje premijera bilo koje zemlje na svetu? Zašto nije učio decu da budu sportisti, a ne ostrašćena gomila?

Србин

pre 7 godina

Од малих ногу се постаје човек! Зар је истина вређање? Додуше за неке и јесте!

Crvena Zvezda Le

pre 7 godina

prakticn zena.......sva deca znaju,zato sto su im roditelji bez posla a i gladni pa uovakvoj zemlji moraju sve da nauce a ja se nadam i pobegnu iz nje.

Abolirani

pre 7 godina

https://www.facebook.com/partizanislife/videos/10154040180870835/
evo linka... Bravo deco. Jedino svetlo u Srbiji .
Inače vidi se da ima SNS Botova koji prodaju obraz za...

SeijoOju

pre 7 godina

Je l' ovo Covic usao i u hokej na ledu? Dosad se drzao kosarke, pokusao sa fudbalom, pa zapalio brze-bolje... Sta sad uleteo i u hokej na ledu?

Rzbrzotrz

pre 7 godina

Volim PARTIZAN. Jedina opozicija ovom ludilu od države. Evo i ja pevam isto, jel treba da se izvinim?
(Statuskan, 21. oktobar 2016 23:42)
Ti pevaj slobodno, ali ko podržava da pevaju klinci od 11 godina, taj je malouman!

grunf

pre 7 godina

kakva zamena teza. kakvo vredjanje, covece? sta je uvredljivo za vucica i covica u toj pesmi?
(dzhoni, 22. oktobar 2016 09:11)

PA ISTINA, ISTINA JE ZA NJIH NAJVEĆA UVREDA

loki

pre 7 godina

To što se desilo je neprimereno za decu od 12 godina. Trebalo bi da adekvatno budu kažnjena. Mada ne verujem da su to deca smislila, to je neko stariji organizovao.

Toto-ko-tunjo-vaspitac-u-zagrebackom-vrticu

pre 7 godina

Deca do 12(!) godina najbolje pamte Mirkov ulazak sa dvadesetoricom u svlacionicu na 100. derbiju. Bese to devedestih i trajase dvadesetak godina. Balava posla, sta drugo reci.

Jovana357

pre 7 godina

Sumnjivo mi je to da bi deca na svoju ruku ovako nešto uradila. Ja kad sam bila njihovog uzrasta nisam ni znala ko je ko u politici, tako da nešto nisam sigurna da je ovo njihovo delo.

Darko

pre 7 godina

Deca na vreme moraju da nauce da postuju i rivale i vlast u drzavi, jer ce samo tako postati bolji ljudi. Pozdravljam ovaj potez Partizana, jer su u nasem drustvu vrednosti odavno poremecene i sa decom se mora raditi oprezno

Дератизатор

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак. Пих

Jah

pre 7 godina

Pazi ja sam Zvezdas I ove likove ne podnosim, ali deco to je sport I sa 12 godina vi pevate o takvom stvarima. Umesto neke decije pesmice ili normalne navijacke.
Jedno je to sto izgleda da vas uci rijaliti, drugo da imate komplekse od malih nogu.
Politiku ostavite starijima, mada ni oni nista ne rade da vama bude bolje , ali sa takvom decom nam I nece biti bolje

PrakticnaZena

pre 7 godina

Stvarno ali bas stvarno da li je moguce da deca od 12 godina znaju za Covica i Vucica i da ih samostalno vredjaju, sve mi se vise cini da je to bilo smisljeno i pripremljeno iz tamo vec neke kuhinje!

Pauk

pre 7 godina

Umesto da od malih nigu uce da budu sportisti i casni ljudi oni su vec sad zadojeni mržnjom... Ali ne treba nikog kaznjavati dovoljno su oni kažnjeni sto su tako vaspitani.

Asdf

pre 7 godina

Od malena uceni da vise mrze nas nego da vole svoj klub.Sindrom Duleta V.

Ovi klinci su samo jedni u nizu dokaza koliko grobari mrze Zvezdu i imaju komplekse od nje,ali mi nismo isti tako da ovim decacima zelim sve najbolje i da ih brzo prodje ta zaludjenost koju im je postavio gore pomenuti D.V.

Velika si Zvezdo!

Kolo

pre 7 godina

Izmedju Partizana i Zvezde oduvek je bilo manje ili vise precutne netrpeljivosti ali ovo je prevrsilo svaku meru,tako se ne vaspitava sportska omladina .

Pedja

pre 7 godina

Mala deca, a veliki primitivci. Posle kad naidju tekstovi o skolskom nasilju, maltretiranju drugih djaka, prebijanju, pljackanju znate ko je to radio.

Dušan

pre 7 godina

Ma i nije problem da vređaaju Zvezdu, oni su im najveći rival. Ali da vređaju deca nekog iz potpuno drugog sporta, ili političara, a o politici tek ne mogu ništa da znaju pokazuje koliko su zadojeni mržnjom od starijih. Akoo grobari misle da ih ovo vodi na dobro, opasno greše. Utopili ste se u mržnji i kompleksima.

Cinik

pre 7 godina

A pevali su:
"uzalud trud, dzaba vam sve, i vlast vas gura, al' opet ne ide, dos'o je kraj, moj cigane, nista od titule ni ove godine. Vucic i Covic i FMP, Arapi, Rusi, pomoc drzave, umire nada, gotov je san - sampion je opet Partizan" ...

Gde je tu uvreda Vucicu i Covicu?

DedaMiloje

pre 7 godina

Zašto indoktrinirate decu, posle vam kriv djavo. Strašno ste ostrašćeni u poslednje vreme, to nikada nije bilo dobro. Ovom što kaže šta je kriv trener? Šta je radio trener na vaspitavanju te dece? Koje dete sme da psuje premijera bilo koje zemlje na svetu? Zašto nije učio decu da budu sportisti, a ne ostrašćena gomila?

loki

pre 7 godina

To što se desilo je neprimereno za decu od 12 godina. Trebalo bi da adekvatno budu kažnjena. Mada ne verujem da su to deca smislila, to je neko stariji organizovao.

Mirko pazi, metak. Hvala Slavko

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак. Пих (Дератизатор, 21. oktobar 2016 22:08)

Covece Boziji, pa zar ne vidis koliko si ti ostrascen i kolika mrznja izbija iz tebe?

Rzbrzotrz

pre 7 godina

Volim PARTIZAN. Jedina opozicija ovom ludilu od države. Evo i ja pevam isto, jel treba da se izvinim?
(Statuskan, 21. oktobar 2016 23:42)
Ti pevaj slobodno, ali ko podržava da pevaju klinci od 11 godina, taj je malouman!

Globtroter

pre 7 godina

Dakle svako može da nosi majicu koju hoće, ali ne može da peva šta hoće.

Situacija u zemlji postaje opasna. Ovo ni Orvel ne bi umeo da zamisli.

Boban

pre 7 godina

Ono što su deca pevala nije uvredljivo ni za koga. Ako se Vučić i Čović vređaju sto se u pesmi peva o tome kako pomažu Zvezdi onda je veći problem kod njih.

Ja

pre 7 godina

Nisam ni partizanovac ni zvezdaš i ovo svakako ne pristaje ni odraslim sporristima, a kamoli deci. Koliko volim i cenim političare neću ni da pričam. Ali kako se vi partizanovci niste oglasili ni jednom u vezi nošenja majica sa likom okorelog kriomosa, a pod hitno reagujete i smenjujete za samo spominjanje vučića? Objasnite mi to.

Najteže je decu prevariti, kažu pravi glumci

pre 7 godina

Možete li da nam kažete šta su to pevali? Jedan tablod dao nam je reči pesme. Piše da su ovo pevala deca:

Uzalud trud,
džaba vam sve,
ima vas svuda i opet ne ide,
došo je kraj, moj „cigane“,
ništa od titule ni ove godine! Vučić, i Čović,
i FMP, Arapi, Rusi
(pomoć države, umire nada, gotov je san, šampion je opet Partizan).

Ne može niko deci da zabrani šta će da pevaju, kao što ni FMP-u niko nije mogao da zabrani kako će da se zove. Neko se igra svim čega se dovati. Kome je u vreme bede i siromaštva do F4 u Beogradu? Čoviću i Bartomeu? Objavite ovo, pliz, vidite da Vučiča nisam pomenuo.

koje vredjanje

pre 7 godina

Jedna od najbezazlenijih navijačkih pesmica bar što se reči tiče,čista prozivka.Sad što pogadja u suštinu to je druga stvar.Ostavite decu na miru,u moru bezobazluka koje nam se serivaju svaki dan preko medija ovo i jeste jedna prava dečija pesmica.

Srb

pre 7 godina

Kakve veze ima trener sa tim?!?! Mislite da ta deca znaju sta pevaju? Druga stvar je sto ih vi ohrabrujete u tome, sve se predstavlja kao ne znam ni ja kakva stvar, to navijanje, prepucavanje, i te gluposti...

Darko

pre 7 godina

Deca na vreme moraju da nauce da postuju i rivale i vlast u drzavi, jer ce samo tako postati bolji ljudi. Pozdravljam ovaj potez Partizana, jer su u nasem drustvu vrednosti odavno poremecene i sa decom se mora raditi oprezno

Vučič je pošten navijač

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак.
(Дератизатор, 21. oktobar 2016 22:08)
Ovo je u redu? Ovo širenje laži i četvorogodišnji pokušaji da se Partizan izgoni u Zagreb. Da li B92 ima dokaze da je vojni klub JA osnovan u Zagrebu?

црна овца друштва

pre 7 godina

JSDP уљез у српском спорту, схватите то, видите да су задојени мржњом. Или их угаисте или их вратите у Загреб. Доста више са овим шатро осуђивањем, очеви су вам још острашћенији од деце. Срамотни подмладак. Пих
(Дератизатор, 21. oktobar 2016 22:08)

у загреб код просинечког?

Andrija

pre 7 godina

Šta tačno vređa u ovoj pesmi? Deca pevaju da ni Vučić ni Čović Zvezdi ne mogu pomoći jer Partizan če uvek pobediti.
Šta je za osudu. To što ne poštuju svi lik i delo velikog Aleksandra?

Milos

pre 7 godina

Prvo, bravo deco, vi ste buducnost Srbije.

Drugo, pesma koju su pevali nije nimalo uvredljiva. Sem ako i komsinica nije shvatila, pa joj je cak i dovoljenje u vezu sa ovom dvojicom uvreda. Ako je tako, bravo za nju od starog Partzanovca.

Max

pre 7 godina

Deca su pevala pesmu "Uzalud trud,dzaba vam sve". Ova pesma ne vredja koliko se to zeli predstaviti,a govori suvu istinu.
Stidi se upravo! Napolje iz Partizana!
Jedina opozicija u ovom naprednom,crveno-belom kriminalnom jadu!

црна овца друштва

pre 7 godina

Deca od 12 godina i mlađa od toga pevaju uvredljive pesme, ej, nebitno o kome. Ovo naše društvo je bolesno u svakom pogledu. Tuga.
(Komedija, 21. oktobar 2016 22:12)

ајде кад већ знаш тако да оптужујеш, реци ми шта су увредљиво отпевали?

crni_redstar

pre 7 godina

bravo deco ,protiv sistema... druskane deca od 12 se igraju i uzivaju u najlepsim godinama,ne vode politiku ! dete zadojeno mrznjom ne moze postati covek!

Jovana357

pre 7 godina

Sumnjivo mi je to da bi deca na svoju ruku ovako nešto uradila. Ja kad sam bila njihovog uzrasta nisam ni znala ko je ko u politici, tako da nešto nisam sigurna da je ovo njihovo delo.

baron

pre 7 godina

U pesmi koju su pevali nema ni jedne psovke, tako da ne vidim kako su vredjali ove navedene, osim sto se oni spominju u ovoj pesmi i pesma opisuje trenutno stanje u nasem sportu...Sve dok je navedenih likova u sportu gasice nam se klubovi.

Toto-ko-tunjo-vaspitac-u-zagrebackom-vrticu

pre 7 godina

Deca do 12(!) godina najbolje pamte Mirkov ulazak sa dvadesetoricom u svlacionicu na 100. derbiju. Bese to devedestih i trajase dvadesetak godina. Balava posla, sta drugo reci.

HAJLENDRE

pre 7 godina

A sto ne osude celnike kluba i oteraju ih sa svoj funkcija zato sto su se oglasavali u medijima i prisustvovali sahrani vodje narko kartela u Srbije ?
Da me ne skapirate pogresio
Neopravdavam postupak slinava,treba ih kazniti na neki nacin...nego sto suspenduju trenera....Pa nije im on rekao sta da pevaju,nije lako kontrolisati klincima emocije i euforiju posle njima vazne pobede

Koja smo mi sprdnja od drzave i drustvu

Plači, voljena zemljo

pre 7 godina

Зашто је одједном скинут клип са свих медија и јутјуба?
(Зар је толико увредљиво?, 22. oktobar 2016 15:40)

Zato što je reč o poznatoj navijačkoj pesmi, bez ijedne uvrede, a sve su ulizice pojurile da brane lik i delo Vučiča i Čovića?! Ali, i ovo će biti lani.

I ovo je komentator

pre 7 godina

12 godina?! Bože deco, ko vas zadoji tolikom mržnjom?
(Petronije, 21. oktobar 2016 22:19)
Nema ti pojma šta su pevali, lupaš kao Petronije po drvoredu!

Србин

pre 7 godina

Од малих ногу се постаје човек! Зар је истина вређање? Додуше за неке и јесте!

Abolirani

pre 7 godina

https://www.facebook.com/partizanislife/videos/10154040180870835/
evo linka... Bravo deco. Jedino svetlo u Srbiji .
Inače vidi se da ima SNS Botova koji prodaju obraz za...

svakom po zasluzi

pre 7 godina

Botovi se raspisali, običnu navijačku pesmu bez vređanja pevaju klinci, čak vrlo istinitu, ali bot mašinerija po naređenju napada i decu od 12 godina.

Vuk

pre 7 godina

Protiv ovoga uskoro neces smeti nista da kazes ni kada si sam u WC-u od 3 kvadratna metra... Koliko smo bolesno drustvo...Ovo je fasizam cisti.

SeijoOju

pre 7 godina

Je l' ovo Covic usao i u hokej na ledu? Dosad se drzao kosarke, pokusao sa fudbalom, pa zapalio brze-bolje... Sta sad uleteo i u hokej na ledu?

Crvena Zvezda Le

pre 7 godina

prakticn zena.......sva deca znaju,zato sto su im roditelji bez posla a i gladni pa uovakvoj zemlji moraju sve da nauce a ja se nadam i pobegnu iz nje.

Miroslave

pre 7 godina

Molim navijače FMP-a i botove SNS-a da mi objasne šta je to tačno toliko uvredljivo - sem možda reči "moj cigane" - ali i vi pevate "Mi smo cigani, najjači smo najjač". Dakle, šta predstavlja zapravo uvredu? Hvala puno.

grunf

pre 7 godina

kakva zamena teza. kakvo vredjanje, covece? sta je uvredljivo za vucica i covica u toj pesmi?
(dzhoni, 22. oktobar 2016 09:11)

PA ISTINA, ISTINA JE ZA NJIH NAJVEĆA UVREDA

Зар је толико увредљиво?

pre 7 godina

Зашто је одједном скинут клип са свих медија и јутјуба?