Četvrtak, 13.10.2016.

08:30

Đoković u dobrom ritmu do četvrtfinala

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju pobedom nad Vasekom Pospišilom iz Kanade sa 6:4, 6:4.

Izvor: MN

Ðokoviæ u dobrom ritmu do èetvrtfinala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

Ja ne dolazim, ja se pojavljujem

pre 7 godina

Preko 100 komentara na pobedu protiv "ljutog" Pospisila, zar je dotle doslo. Nekada se na ovakve anonimuse nije ni pridavala neka paznja, a vidi sad.

nikola

pre 7 godina

Pratim tenis od 2011 i drago mi je sto No1e opet brije!
Samo neka pobedjuje,danas sam opet gledao tenis i naseg No1eta,kad on ne igra ne gledam ga!
Za ostalu boraniju me boli bas...
No1e Car!!!

Владимир

pre 7 godina

Да нема пар ликова овде била би нон стоп гомила коментара са браво Ноле, то мајсторе и слично. Овако пар кловнова покушава да тролује. Али је баш јадно у последње време. Дај промените плочу. Као папагаји сте. Немате маште људи. А за једног лезилебовића - Друже, помери дупе из фотеље па можда и нађеш неки посао. Навикло то на готово.

Vlada

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 13. oktobar 2016 12:28)
Vidi se koliko pažljivo pratiš i koliko poznaješ tenis. Gledaš samo rezultat i po rezultatu bi neupućen čovek i mogao da pomisli da je Mari lakše savladao svog protivnika nego Nole svog. Samo što je Mariju za taj rezultat trebalo 1h i 19 min, a Noletu za svoj 1h i 21 min. Dakle, proveli skoro isto vremena na terenu i pobedili prilično lagano obojica. Nole odigrao taman koliko treba, ni manje ni više i to je glavni razlog zašto će još dugo ostati najbolji na svetu, a tebi i sličnima jedan od najvećih izvora frustracije.

boombar

pre 7 godina

@sultanija šah
Kako nisi pomislio(la) da možda Novak ovaj duel igra kao trening pa pokušava da razigra ili unapredi forhend.
Mislim da je ovo prilično izvesnija varijanta od tvoje. Pogotovo što je baš poslednji poen odigrao upravo suprotno, na bekhend.
Idemo dalje.

Jumko

pre 7 godina

@Darko Da da, spavanje do 12h! A sta da radim? Ova nebeska zemlja mi nije obezbedila posao, pa dzabalebarim... E jos da u tom stanju dzabalebarenja prihvatam uspehe jednog neobrazovanog tenisera kao svoje, verujem da bih bio medju onih 60% ove drzave koji tako zive! Haug!

Trol

pre 7 godina

Navijam za noleta, ali covek ima najgore navijace na svetu...
Gomila botova koji samo znaju da lupaju minuse na svaki komentar koji nije u njegovu korist a prvi ce sutra da ga pljuju kad mu padne forma i pocne da gubi.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@jumko a zato si ti sigurno doktor nauka, govoris par stranih jezika i u bilo cemu si 5 godina najbolji na svetu?!?! A da zaboravila sam - sigurno placas i veliki porez a i pomogao si i nastradalima i izgradio neko zabaviste, park, skolu....

milica

pre 7 godina

Ljudi,neznalice,dokle će te sa pričom o plaćanju poreza? Pa,porez se plaća u zemlji gde se zaradi. A Nole da je pametan ne bi trebao ni evro da da ovoj zemlji,koja ga nijezaslužila i koja u njega ništa nije uložila. A on je i dalje promoviše punim srcem i pomaže.
Eeeej,zar vam nije dosta mržnje. Ona samo šteti onome ko mrzi.

lopez

pre 7 godina

Zar nisu igrali Zverev i Conga ?
Conga pobedio sa 2:1.Znaci Conga ceka Noleta ili Pospisila.Verujem Noleta.
(Matori, 13. oktobar 2016 10:02)

kakav jedanaesterac ...

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Patrik (i ostali drugari @Mikii, @ Jumko, @ Poslednji mohikanac....) - zato ste vi svi vi ocajni... Ali uvak možete da "olaksate dušu " sa nekim ingenioznim komentarom ...

nikola

pre 7 godina

Pratim tenis od 2011 i drago mi je sto No1e opet brije!
Samo neka pobedjuje,danas sam opet gledao tenis i naseg No1eta,kad on ne igra ne gledam ga!
Za ostalu boraniju me boli bas...
No1e Car!!!

Dejan M...

pre 7 godina

@JumkoDruze, fore su ti postale otrcane, ajde malo pojacaj to, vidis da su slabe reakcije. Ako nema reakcija, kompleks nema od cega da se hrani i sledi zapadanje u duboku depresiju.
(Pravi Gargamel, 13. oktobar 2016 13:16)

ma pusti bre naseg hrvata, em ga klepa Nole redovno po usima, pa kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi... pa cak i fudbaleri! ja mislim, da mu jos zvoni u usima od Tadica!

nije njemu lako!

Sinkegrof

pre 7 godina

Pa frajer se nece oznojiti do finala. Ne verujem znaci. Na svakom turniru ima smesan zreb. Sada ima Mishu Zvereva a kasnije Tsongu. Ne zna se ko je gori..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (The real GOAT, 13. oktobar 2016 10:09) Pa dobro kada ces biti srecan? Da li bi bio srecan kada bi Novak dobio recimo ovakav zreb GASKE,TIM,RAONIC,VAVRINKA i MAREJ!? Pa zato sto je prvi na rang listi dobija slabije rangirane u zrebu! Ko je branio Nadalu,Fonjiniju,Berdihu,Dimitrovu i A.Zverevu da pobedjuju i da igraju protiv Novaka? Pa sto ne komentarises Marejev zreb? Pulje i Dzonson! Dosadni ste sa pricama o lakom zrebu i sa pricama o zlatnoj eri tenisa...nego sta je nego zlatna! Federer 17 najvecih turnira,Nadal 14 a Novak 12..kada je u istoriji tenisa bilo da igraju u isto vreme teniseri sa ovoliko osvojenih trofeja...pre 20 godina Marej bi osvojio 20 takvih turnira a da se ne oznoji...

novica

pre 7 godina

Nije više to onaj Djoković,nažalost.
Počinje raspad višegodišnjeg teniskog ludila.
Nema više Rafe,nema ni prave igre bez njega.
Ćao,tenis!

Pravi Gargamel

pre 7 godina

@Jumko

Druze, fore su ti postale otrcane, ajde malo pojacaj to, vidis da su slabe reakcije. Ako nema reakcija, kompleks nema od cega da se hrani i sledi zapadanje u duboku depresiju.

Don Quijote

pre 7 godina

Juce nisam odgledao mec, pa sam posle procitanih komentara pozurio da odgledam danasnji. Pre svega, Nole nije nista mrsaviji nego sto je bio, pa ne razumem one jucerasnje mogoloidne i zlobne komentare. I dalje igra koliko mu treba za pobedu. Par puta sam mu uhvatio "onaj" pogled predatora, Tiranosaurusa rexa, koji kad je tu, osvajaju se turniri.
Ne sumnjam uopste ko ce odneti pehar iz Sangaja, a za tanjir videcemo jos.
Volim ga kao da mi ga je mama rodila.

moje ime

pre 7 godina

Мари у елементу. Већ на самом почетку почео да меље, а противник за две класе квалитетнији од данашњег Новаковог. Хауг!
(Последњи Мохиканац, 13. oktobar 2016 12:28)

I sve tako dok ne stigne do Novaka...

Maja

pre 7 godina

atomski tenis ljudi moji!
(marko milosavljevic, 13. oktobar 2016 11:44)
Da zaista atomski. Ako se pogleda brzina servisa, veština vraćanja riterna, iscrpljujuće razmene, nema lakih protivnika, slažem se zaista gledamo atomsku eru tenisa.

ilija cvorovic

pre 7 godina

ovo je zlatna era tenisa djokovic, cilic, pospisil, fognini, wawrinka, troicki, muraj, dodig ... e moj bato zivojinovicu da igras u ovo vreme ti bi imo bar 20 gs naslova

Prevara na bankomatu

pre 7 godina

Cime li se bave Nenovaci,tj Djordje i Marko,prodaju djokolife keks :DDDD
(sasa, 13. oktobar 2016 12:48)

Poprilicno je jadno kad fore sa Tarzanije prodajes kao svoje.

Formalista

pre 7 godina

@(margi, 13. oktobar 2016 11:23) Kad su igrali prošle godine, Novak je meč dobio sa 6:4 6:4 za 1 sat i 20 minuta igre(prvi set 39 minuta a drugi 41). Danas je meč završen istim rezultatom, vremenski je isto trajao i vreme po trajanju setova je isto. Neverovatno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

Mala ispravka, isti rezultat jeste 6-4 6-4, ali i dve minute ranije je Novak dobio mec 2015. god u Dubaiu. Nebitno, ali eto ...........

vladimir

pre 7 godina

e ovako svi hejteri muka mi je od vas ...ljubomorni ste na Novaka a on ke nas najbolji sportista u istoriji...nije mi jasno kako neko uopšte može da vredja i nešto prigovara ovakvom momku...stvarno smo razmazena nacija,čim nešto ne ide,odma se pljuje...i da,ovo kao : ,,Nole plati porez"...šta je njemu ova zemlja omogućila i dala da bi on morao da plaća porez...idemoooo Nole kralju no1

anica

pre 7 godina

@hehe
Novak sa ponosom prica odakle je..nikada se nije postideo. Ima nasih gradjana koji bi rado sakrili odakle im je poreklo...i stide se sebe i svojih osobina. Kada dodju sa sela kriju da se cik ne cuje..a nista gore nego kad se osoba pokondiri. Ono si sto si i ne trebas kriti...Novak je fizicki izgubio na kilazi..kakve to veze ima sa sedenjem ispred prodavnice i cevapima? Sta pises? Zasto ne kazes da se u srpskim kucama sa ljubavlju i sirokim rukama uvek doceka gost? Da se bas iznesu ti cevapi i pivo..jel to lose? Mislim da prvo treba da naucimo da volimo svoje, da negujemo mentalni sklop..pa mozda nam i bude bolje. To sedenje ispred kafane nema veze sa mentalitetom, vec sa vaspitanjem, ne mora Novak da ima 100kg, ali 80kg moze. Sam je uvek zeleo da istakne ljubav prema svom narodu..navijacima..onda i navijaci imaju prava da kazu misljenje. Meditacija, njegova ishrana i ljubav pema onoj znacki umesto krsticu je njegova stvar naravno..ali ako se primeti promena i kaze ne znaci da je vredjanje...mislim da prvo medju sobom treba da se postujemo. Vuko...... je zamrsena rec.

zvezda je kancer ove drzave

pre 7 godina

Zlatna era tenisa, predvodjena Novakom i Viktorom koji demonstriraju tenis na nekom novom nivou..Rafa igra inace na 110%, bolje nego ikad ali to nije dovoljno za set..
(rafa, 13. oktobar 2016 11:34)

smrc smrc smrc kmeeeee, a gde je rafa ?
Cujem da hoce da odustane od zavrsnice sezone ,kako se to poklapa sa onim terminom velikog borca koji nikada ne odustaje ?

Mišo

pre 7 godina

Znali ko da mi kaze koja je ono ženska što je sjedjela kod onog Amanovića. Ma vala se vazda ona pojavljuje koda ona nešto prestavlja.

Mikii

pre 7 godina

smrc smrc smrc kmeeeee, a gde je rafa ?
Cujem da hoce da odustane od zavrsnice sezone ,kako se to poklapa sa onim terminom velikog borca koji nikada ne odustaje ?
(zvezda je kancer ove drzave, 13. oktobar 2016 12:14)

Dzabe glupom coveku objasnjavati. Iz tvoje nepismenosti se sasvim dovoljno zakljucuje. Idi igraj kriket, seljaku.

Klobučilo

pre 7 godina

@he,he

Ej, Hehe, nesto tu nije u redu: kritikujes seljastvo, a glorifikujes Djokovica! Pa ko bi glorifikovao Djokovica nego samo neko sa parohijalnim palanackim mentalitetom.

Brondby

pre 7 godina

Osvajamo Dansku superligu idemooo idemooo idemooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby

Jaje na oko

pre 7 godina

Nolo je deo zlatne ere tenisa.Nebeski narod je ponosan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 13. oktobar 2016 12:07)

Smaras, klinac, opasno smaras.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Мари у елементу. Већ на самом почетку почео да меље, а противник за две класе квалитетнији од данашњег Новаковог. Хауг!

Jumko

pre 7 godina

Vi niste ni svesni koliko je tesko pobediti bilo kog protivnika bez noktiju na nogama? Ili kada izbacis gluten iz ishrane nokat izraste vec za 2. nedelje?

Mikii

pre 7 godina

Cirkusant Fonjini za pocetak, potom u osmini silni Pospisil, cetvrtfinale mladi Misa Zverev, hahahahahahaha. Ma nema, ovo je zlatna era tenisa!!

milos

pre 7 godina

ono sto novak izjavljuje je jako jednostavno protumaciti...stalno me pitate za rekorde, ne pricamo o samoj igri...i da bi to prestali on mora da govori kako mu to nije prioritet...al to ne znaci da nece da pobedjuje i da osvaja trofeje kao do sada..cak mozda i vise u ovakvim okolnostima...on lagano osvaja ova tri poslednja, ao i posle sta bude...ako nekako ostane n1 i posle rg sigurno ce i do kraja godine, videcemo..zelim mu sve najbolje...

srle

pre 7 godina

Rutinski i bez problema, samo 1 sat i 19 minuta na terenu. Vrlo je važno brzo dobijati protivnike u uvodnim rundama, kako bi sačuvao svežinu za završnicu. Idemo Nole majstore tenisa.

Stojan

pre 7 godina

Bravo Novak! Dobra igra. Lijepo te je gledati opet, punog optimizma i velike želje za novim uspjesima. Samo tako naprijed. Hvala za ove lijepe trenutke sreće i radosti, koje doživljavam ja i mnogi drugi tvoji navijači. Poz!

margi

pre 7 godina

Kad su igrali prošle godine, Novak je meč dobio sa 6:4 6:4 za 1 sat i 20 minuta igre(prvi set 39 minuta a drugi 41). Danas je meč završen istim rezultatom, vremenski je isto trajao i vreme po trajanju setova je isto. Neverovatno.

Nebojša

pre 7 godina

Još jedan manje šteta samo što sada ide na Zvereva želeo sam nekog atraktivnijeg protivnika protiv koga Novak neće morati samo da odrađuje posao ali šta je tu je.

Jovan

pre 7 godina

Dok gledam meč stičem utisak da je Novaka neko sa pištoljem ispod plećke naterao da igra!!! Smejurenje, klimatanje... Nije to onaj Novak.

lolo

pre 7 godina

(hehe, 13. oktobar 2016 10:26)

On vise puta rece da igra za narod. Za koji to narod onda igra, ako igra samo za tvoje misljenje? Trol ti je 1/10, jer sam odgovorio. On nosi brojanice, krsti se, klanja po mecevima, a ti pricas o zatucanosti i v*****ni, ni ne kapirajuci da i njega vredjas. Ako se neko uvek dicio obicajima u Srbiji i uvek pricao o ljudima u toj Srbiji, to je on. A ti se zabodi u stancic u BG u koji si dosao iz neke iste selendre i pravi se da si veliki gradjanin. Vi ljudi ste izuzetno ironicni jedino sami sebi.

Petar

pre 7 godina

Odradio Pospišila...dovoljno. Pametno. Čitam komentare i ne vidim dežurne pljuvače...o čemu se radi? Umorili se ili je stigla SNS direktiva da vam je pljuvanje bilo kontraproduktivno. Morate hitno pronaći temu za pljuvanje...sendvič je doveden u pitanje.

rafa

pre 7 godina

Zlatna era tenisa, predvodjena Novakom i Viktorom koji demonstriraju tenis na nekom novom nivou..Rafa igra inace na 110%, bolje nego ikad ali to nije dovoljno za set..

fanatik de football

pre 7 godina

Bravo Nole...imas odlican ritern.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 13. oktobar 2016 10:10)

Nismo to znali hahahaahaha.

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

Novak opusten,dodaje gas taman koliko treba da napravi razliku.Kontrolise mec.Ovakva opustenost mi daje potvrdu onoga sto sam rekao posle US opena,nije rec o povredi niti o zasicenosti tenisom nego mu je samo bio potreban odmor,restart i malo smanjenja pritiska javnosti/medija.A za 18 GS ne brinem,u naredne 4 god.(toliko ce igrati sigurno) po svaki Australian open i jos 2 od ostalih 12 za te cetiri god i to je to.

sovuljaga

pre 7 godina

@ Ponovo pratim Novakove meceve preko live scores i s nestrpljenjem ocekujem svaki sledeci poen u Novakovu korist. Ovo mi se nije desilo od 2006 godine kada se Novak probijao �� U onoj Zuto crnoj kombinaciji opreme ako se neko seca��.
Pozz do pobede!
(Kimosabe, 13. oktobar 2016 10:35)

Pa ti si stari ljubitelj tenisa i pratiš Novaka od početka, izvrsno, i ta crno-žuta kombinacija je poznata samo pravim ljubiteljima tenisa. Bravo, bravo. Drago mi je što si nam rekao da ponovo sa nestrpljenjem pratiš tenis, tj. Novakove mečeve.

Vladica

pre 7 godina

Treneri mislim da ste prilicno smorili sa tim kako Novak "mrsavo" izgleda. Evo najbolji primer je Rafa, jak kao bik a ne moze nista vise da uradi. Novak sve radi preventivno i to ce mu se vratiti kroz naredne godine.

Kimosabe

pre 7 godina

Ponovo pratim Novakove meceve preko live scores i s nestrpljenjem ocekujem svaki sledeci poen u Novakovu korist. Ovo mi se nije desilo od 2006 godine kada se Novak probijao �� U onoj Zuto crnoj kombinaciji opreme ako se neko seca��.
Pozz do pobede!

The real GOAT

pre 7 godina

Pa frajer se nece oznojiti do finala. Ne verujem znaci. Na svakom turniru ima smesan zreb. Sada ima Mishu Zvereva a kasnije Tsongu. Ne zna se ko je gori..

Sultanija Šah

pre 7 godina

Najjače mi kad Novak počne da se nadjačava forhendima sa drugim teniserima kojima je to najjače oružje.Evo i danas sa Pospišilom namerno mu cilja forhend u serijama iz sve snage a ovaj ga sa pola snage oduva.Isto tako i sa Monfisom, Congom i drugima koje publika voli, Novak pokušava da je pridobije na svojoj strani podiže nešto ruke a niko ne navija za njega.To se vidi i mislim da je to samo jedan od razloga što ga ne vole.

Данијел

pre 7 godina

И опет носи безвезно срце уместо хиландарског крста око врата, то су му саветовали светски неверници.
Да се не чуди после ако не осваја турнире а раме и зглоб бивају све горе и горе, опасно је одрицати се себе.

Stefan

pre 7 godina

Zar nisu igrali Zverev i Conga ?
Conga pobedio sa 2:1.Znaci Conga ceka Noleta ili Pospisila.Verujem Noleta.
(Matori, 13. oktobar 2016 10:02)

Conga je pobedio Aleksandra Zvereva, a Noletov potencijalni protivnik u narednom kolu je Miša Zverev, inače stariji brat Aleksandra Zvereva.

hehe

pre 7 godina

Novak je izvukao novu energiju iz drveca i meditacija gde ste sada cevabdjije i pljeskavicari da sada nesto prigovarate ?
Da nije poseban kao sto jeste , bio bi isti kao vi sa dvolitrom piva ispred prodavnice i tupio bi praznu slamu zajedno sa vama. Ali odskolavan u najelitnijim tensiskim kampovima sa izuzetnim mentalnim potencijalom on se ne obazire na seljacke prigovore iz vasih vuko###na.

Ćordol

pre 7 godina

Odgovor na prethodno pitanje-conga je igrao sa aleksandrom zverevom,a nole u 1/4 finalu ide na mišu zvereva koji je dobio granoljersa,conga čeka viktora ili bautistu aguta

Defo

pre 7 godina

(Matori, 13. oktobar 2016 10:02)

To je A Zverev, a Novak bi igrao sa M Zverevim. A doci ce i Conga folirant na redu, prosli put je odglumio povredu, jer ga je Novak rastavio na delove.

hehe

pre 7 godina

Novak je izvukao novu energiju iz drveca i meditacija gde ste sada cevabdjije i pljeskavicari da sada nesto prigovarate ?
Da nije poseban kao sto jeste , bio bi isti kao vi sa dvolitrom piva ispred prodavnice i tupio bi praznu slamu zajedno sa vama. Ali odskolavan u najelitnijim tensiskim kampovima sa izuzetnim mentalnim potencijalom on se ne obazire na seljacke prigovore iz vasih vuko###na.

Kimosabe

pre 7 godina

Ponovo pratim Novakove meceve preko live scores i s nestrpljenjem ocekujem svaki sledeci poen u Novakovu korist. Ovo mi se nije desilo od 2006 godine kada se Novak probijao �� U onoj Zuto crnoj kombinaciji opreme ako se neko seca��.
Pozz do pobede!

Stefan

pre 7 godina

Zar nisu igrali Zverev i Conga ?
Conga pobedio sa 2:1.Znaci Conga ceka Noleta ili Pospisila.Verujem Noleta.
(Matori, 13. oktobar 2016 10:02)

Conga je pobedio Aleksandra Zvereva, a Noletov potencijalni protivnik u narednom kolu je Miša Zverev, inače stariji brat Aleksandra Zvereva.

Vladica

pre 7 godina

Treneri mislim da ste prilicno smorili sa tim kako Novak "mrsavo" izgleda. Evo najbolji primer je Rafa, jak kao bik a ne moze nista vise da uradi. Novak sve radi preventivno i to ce mu se vratiti kroz naredne godine.

milica

pre 7 godina

Ljudi,neznalice,dokle će te sa pričom o plaćanju poreza? Pa,porez se plaća u zemlji gde se zaradi. A Nole da je pametan ne bi trebao ni evro da da ovoj zemlji,koja ga nijezaslužila i koja u njega ništa nije uložila. A on je i dalje promoviše punim srcem i pomaže.
Eeeej,zar vam nije dosta mržnje. Ona samo šteti onome ko mrzi.

Stojan

pre 7 godina

Bravo Novak! Dobra igra. Lijepo te je gledati opet, punog optimizma i velike želje za novim uspjesima. Samo tako naprijed. Hvala za ove lijepe trenutke sreće i radosti, koje doživljavam ja i mnogi drugi tvoji navijači. Poz!

anica

pre 7 godina

@hehe
Novak sa ponosom prica odakle je..nikada se nije postideo. Ima nasih gradjana koji bi rado sakrili odakle im je poreklo...i stide se sebe i svojih osobina. Kada dodju sa sela kriju da se cik ne cuje..a nista gore nego kad se osoba pokondiri. Ono si sto si i ne trebas kriti...Novak je fizicki izgubio na kilazi..kakve to veze ima sa sedenjem ispred prodavnice i cevapima? Sta pises? Zasto ne kazes da se u srpskim kucama sa ljubavlju i sirokim rukama uvek doceka gost? Da se bas iznesu ti cevapi i pivo..jel to lose? Mislim da prvo treba da naucimo da volimo svoje, da negujemo mentalni sklop..pa mozda nam i bude bolje. To sedenje ispred kafane nema veze sa mentalitetom, vec sa vaspitanjem, ne mora Novak da ima 100kg, ali 80kg moze. Sam je uvek zeleo da istakne ljubav prema svom narodu..navijacima..onda i navijaci imaju prava da kazu misljenje. Meditacija, njegova ishrana i ljubav pema onoj znacki umesto krsticu je njegova stvar naravno..ali ako se primeti promena i kaze ne znaci da je vredjanje...mislim da prvo medju sobom treba da se postujemo. Vuko...... je zamrsena rec.

Pravi Gargamel

pre 7 godina

@Jumko

Druze, fore su ti postale otrcane, ajde malo pojacaj to, vidis da su slabe reakcije. Ako nema reakcija, kompleks nema od cega da se hrani i sledi zapadanje u duboku depresiju.

Defo

pre 7 godina

(Matori, 13. oktobar 2016 10:02)

To je A Zverev, a Novak bi igrao sa M Zverevim. A doci ce i Conga folirant na redu, prosli put je odglumio povredu, jer ga je Novak rastavio na delove.

margi

pre 7 godina

Kad su igrali prošle godine, Novak je meč dobio sa 6:4 6:4 za 1 sat i 20 minuta igre(prvi set 39 minuta a drugi 41). Danas je meč završen istim rezultatom, vremenski je isto trajao i vreme po trajanju setova je isto. Neverovatno.

Jaje na oko

pre 7 godina

Nolo je deo zlatne ere tenisa.Nebeski narod je ponosan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 13. oktobar 2016 12:07)

Smaras, klinac, opasno smaras.

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

Novak opusten,dodaje gas taman koliko treba da napravi razliku.Kontrolise mec.Ovakva opustenost mi daje potvrdu onoga sto sam rekao posle US opena,nije rec o povredi niti o zasicenosti tenisom nego mu je samo bio potreban odmor,restart i malo smanjenja pritiska javnosti/medija.A za 18 GS ne brinem,u naredne 4 god.(toliko ce igrati sigurno) po svaki Australian open i jos 2 od ostalih 12 za te cetiri god i to je to.

Ćordol

pre 7 godina

Odgovor na prethodno pitanje-conga je igrao sa aleksandrom zverevom,a nole u 1/4 finalu ide na mišu zvereva koji je dobio granoljersa,conga čeka viktora ili bautistu aguta

Maja

pre 7 godina

atomski tenis ljudi moji!
(marko milosavljevic, 13. oktobar 2016 11:44)
Da zaista atomski. Ako se pogleda brzina servisa, veština vraćanja riterna, iscrpljujuće razmene, nema lakih protivnika, slažem se zaista gledamo atomsku eru tenisa.

srle

pre 7 godina

Rutinski i bez problema, samo 1 sat i 19 minuta na terenu. Vrlo je važno brzo dobijati protivnike u uvodnim rundama, kako bi sačuvao svežinu za završnicu. Idemo Nole majstore tenisa.

Vlada

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 13. oktobar 2016 12:28)
Vidi se koliko pažljivo pratiš i koliko poznaješ tenis. Gledaš samo rezultat i po rezultatu bi neupućen čovek i mogao da pomisli da je Mari lakše savladao svog protivnika nego Nole svog. Samo što je Mariju za taj rezultat trebalo 1h i 19 min, a Noletu za svoj 1h i 21 min. Dakle, proveli skoro isto vremena na terenu i pobedili prilično lagano obojica. Nole odigrao taman koliko treba, ni manje ni više i to je glavni razlog zašto će još dugo ostati najbolji na svetu, a tebi i sličnima jedan od najvećih izvora frustracije.

Petar

pre 7 godina

Odradio Pospišila...dovoljno. Pametno. Čitam komentare i ne vidim dežurne pljuvače...o čemu se radi? Umorili se ili je stigla SNS direktiva da vam je pljuvanje bilo kontraproduktivno. Morate hitno pronaći temu za pljuvanje...sendvič je doveden u pitanje.

Sinkegrof

pre 7 godina

Pa frajer se nece oznojiti do finala. Ne verujem znaci. Na svakom turniru ima smesan zreb. Sada ima Mishu Zvereva a kasnije Tsongu. Ne zna se ko je gori..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (The real GOAT, 13. oktobar 2016 10:09) Pa dobro kada ces biti srecan? Da li bi bio srecan kada bi Novak dobio recimo ovakav zreb GASKE,TIM,RAONIC,VAVRINKA i MAREJ!? Pa zato sto je prvi na rang listi dobija slabije rangirane u zrebu! Ko je branio Nadalu,Fonjiniju,Berdihu,Dimitrovu i A.Zverevu da pobedjuju i da igraju protiv Novaka? Pa sto ne komentarises Marejev zreb? Pulje i Dzonson! Dosadni ste sa pricama o lakom zrebu i sa pricama o zlatnoj eri tenisa...nego sta je nego zlatna! Federer 17 najvecih turnira,Nadal 14 a Novak 12..kada je u istoriji tenisa bilo da igraju u isto vreme teniseri sa ovoliko osvojenih trofeja...pre 20 godina Marej bi osvojio 20 takvih turnira a da se ne oznoji...

zvezda je kancer ove drzave

pre 7 godina

Zlatna era tenisa, predvodjena Novakom i Viktorom koji demonstriraju tenis na nekom novom nivou..Rafa igra inace na 110%, bolje nego ikad ali to nije dovoljno za set..
(rafa, 13. oktobar 2016 11:34)

smrc smrc smrc kmeeeee, a gde je rafa ?
Cujem da hoce da odustane od zavrsnice sezone ,kako se to poklapa sa onim terminom velikog borca koji nikada ne odustaje ?

Don Quijote

pre 7 godina

Juce nisam odgledao mec, pa sam posle procitanih komentara pozurio da odgledam danasnji. Pre svega, Nole nije nista mrsaviji nego sto je bio, pa ne razumem one jucerasnje mogoloidne i zlobne komentare. I dalje igra koliko mu treba za pobedu. Par puta sam mu uhvatio "onaj" pogled predatora, Tiranosaurusa rexa, koji kad je tu, osvajaju se turniri.
Ne sumnjam uopste ko ce odneti pehar iz Sangaja, a za tanjir videcemo jos.
Volim ga kao da mi ga je mama rodila.

Trol

pre 7 godina

Navijam za noleta, ali covek ima najgore navijace na svetu...
Gomila botova koji samo znaju da lupaju minuse na svaki komentar koji nije u njegovu korist a prvi ce sutra da ga pljuju kad mu padne forma i pocne da gubi.

moje ime

pre 7 godina

Мари у елементу. Већ на самом почетку почео да меље, а противник за две класе квалитетнији од данашњег Новаковог. Хауг!
(Последњи Мохиканац, 13. oktobar 2016 12:28)

I sve tako dok ne stigne do Novaka...

lolo

pre 7 godina

(hehe, 13. oktobar 2016 10:26)

On vise puta rece da igra za narod. Za koji to narod onda igra, ako igra samo za tvoje misljenje? Trol ti je 1/10, jer sam odgovorio. On nosi brojanice, krsti se, klanja po mecevima, a ti pricas o zatucanosti i v*****ni, ni ne kapirajuci da i njega vredjas. Ako se neko uvek dicio obicajima u Srbiji i uvek pricao o ljudima u toj Srbiji, to je on. A ti se zabodi u stancic u BG u koji si dosao iz neke iste selendre i pravi se da si veliki gradjanin. Vi ljudi ste izuzetno ironicni jedino sami sebi.

Dejan M...

pre 7 godina

@JumkoDruze, fore su ti postale otrcane, ajde malo pojacaj to, vidis da su slabe reakcije. Ako nema reakcija, kompleks nema od cega da se hrani i sledi zapadanje u duboku depresiju.
(Pravi Gargamel, 13. oktobar 2016 13:16)

ma pusti bre naseg hrvata, em ga klepa Nole redovno po usima, pa kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi... pa cak i fudbaleri! ja mislim, da mu jos zvoni u usima od Tadica!

nije njemu lako!

boombar

pre 7 godina

@sultanija šah
Kako nisi pomislio(la) da možda Novak ovaj duel igra kao trening pa pokušava da razigra ili unapredi forhend.
Mislim da je ovo prilično izvesnija varijanta od tvoje. Pogotovo što je baš poslednji poen odigrao upravo suprotno, na bekhend.
Idemo dalje.

Nebojša

pre 7 godina

Još jedan manje šteta samo što sada ide na Zvereva želeo sam nekog atraktivnijeg protivnika protiv koga Novak neće morati samo da odrađuje posao ali šta je tu je.

Jumko

pre 7 godina

Vi niste ni svesni koliko je tesko pobediti bilo kog protivnika bez noktiju na nogama? Ili kada izbacis gluten iz ishrane nokat izraste vec za 2. nedelje?

nikola

pre 7 godina

Pratim tenis od 2011 i drago mi je sto No1e opet brije!
Samo neka pobedjuje,danas sam opet gledao tenis i naseg No1eta,kad on ne igra ne gledam ga!
Za ostalu boraniju me boli bas...
No1e Car!!!

The real GOAT

pre 7 godina

Pa frajer se nece oznojiti do finala. Ne verujem znaci. Na svakom turniru ima smesan zreb. Sada ima Mishu Zvereva a kasnije Tsongu. Ne zna se ko je gori..

Formalista

pre 7 godina

@(margi, 13. oktobar 2016 11:23) Kad su igrali prošle godine, Novak je meč dobio sa 6:4 6:4 za 1 sat i 20 minuta igre(prvi set 39 minuta a drugi 41). Danas je meč završen istim rezultatom, vremenski je isto trajao i vreme po trajanju setova je isto. Neverovatno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

Mala ispravka, isti rezultat jeste 6-4 6-4, ali i dve minute ranije je Novak dobio mec 2015. god u Dubaiu. Nebitno, ali eto ...........

Brondby

pre 7 godina

Osvajamo Dansku superligu idemooo idemooo idemooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby

fanatik de football

pre 7 godina

Bravo Nole...imas odlican ritern.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 13. oktobar 2016 10:10)

Nismo to znali hahahaahaha.

vladimir

pre 7 godina

e ovako svi hejteri muka mi je od vas ...ljubomorni ste na Novaka a on ke nas najbolji sportista u istoriji...nije mi jasno kako neko uopšte može da vredja i nešto prigovara ovakvom momku...stvarno smo razmazena nacija,čim nešto ne ide,odma se pljuje...i da,ovo kao : ,,Nole plati porez"...šta je njemu ova zemlja omogućila i dala da bi on morao da plaća porez...idemoooo Nole kralju no1

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Patrik (i ostali drugari @Mikii, @ Jumko, @ Poslednji mohikanac....) - zato ste vi svi vi ocajni... Ali uvak možete da "olaksate dušu " sa nekim ingenioznim komentarom ...

sovuljaga

pre 7 godina

@ Ponovo pratim Novakove meceve preko live scores i s nestrpljenjem ocekujem svaki sledeci poen u Novakovu korist. Ovo mi se nije desilo od 2006 godine kada se Novak probijao �� U onoj Zuto crnoj kombinaciji opreme ako se neko seca��.
Pozz do pobede!
(Kimosabe, 13. oktobar 2016 10:35)

Pa ti si stari ljubitelj tenisa i pratiš Novaka od početka, izvrsno, i ta crno-žuta kombinacija je poznata samo pravim ljubiteljima tenisa. Bravo, bravo. Drago mi je što si nam rekao da ponovo sa nestrpljenjem pratiš tenis, tj. Novakove mečeve.

Prevara na bankomatu

pre 7 godina

Cime li se bave Nenovaci,tj Djordje i Marko,prodaju djokolife keks :DDDD
(sasa, 13. oktobar 2016 12:48)

Poprilicno je jadno kad fore sa Tarzanije prodajes kao svoje.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Мари у елементу. Већ на самом почетку почео да меље, а противник за две класе квалитетнији од данашњег Новаковог. Хауг!

milos

pre 7 godina

ono sto novak izjavljuje je jako jednostavno protumaciti...stalno me pitate za rekorde, ne pricamo o samoj igri...i da bi to prestali on mora da govori kako mu to nije prioritet...al to ne znaci da nece da pobedjuje i da osvaja trofeje kao do sada..cak mozda i vise u ovakvim okolnostima...on lagano osvaja ova tri poslednja, ao i posle sta bude...ako nekako ostane n1 i posle rg sigurno ce i do kraja godine, videcemo..zelim mu sve najbolje...

Mikii

pre 7 godina

Cirkusant Fonjini za pocetak, potom u osmini silni Pospisil, cetvrtfinale mladi Misa Zverev, hahahahahahaha. Ma nema, ovo je zlatna era tenisa!!

Данијел

pre 7 godina

И опет носи безвезно срце уместо хиландарског крста око врата, то су му саветовали светски неверници.
Да се не чуди после ако не осваја турнире а раме и зглоб бивају све горе и горе, опасно је одрицати се себе.

lopez

pre 7 godina

Zar nisu igrali Zverev i Conga ?
Conga pobedio sa 2:1.Znaci Conga ceka Noleta ili Pospisila.Verujem Noleta.
(Matori, 13. oktobar 2016 10:02)

kakav jedanaesterac ...

Jumko

pre 7 godina

@Darko Da da, spavanje do 12h! A sta da radim? Ova nebeska zemlja mi nije obezbedila posao, pa dzabalebarim... E jos da u tom stanju dzabalebarenja prihvatam uspehe jednog neobrazovanog tenisera kao svoje, verujem da bih bio medju onih 60% ove drzave koji tako zive! Haug!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@jumko a zato si ti sigurno doktor nauka, govoris par stranih jezika i u bilo cemu si 5 godina najbolji na svetu?!?! A da zaboravila sam - sigurno placas i veliki porez a i pomogao si i nastradalima i izgradio neko zabaviste, park, skolu....

Klobučilo

pre 7 godina

@he,he

Ej, Hehe, nesto tu nije u redu: kritikujes seljastvo, a glorifikujes Djokovica! Pa ko bi glorifikovao Djokovica nego samo neko sa parohijalnim palanackim mentalitetom.

Jovan

pre 7 godina

Dok gledam meč stičem utisak da je Novaka neko sa pištoljem ispod plećke naterao da igra!!! Smejurenje, klimatanje... Nije to onaj Novak.

novica

pre 7 godina

Nije više to onaj Djoković,nažalost.
Počinje raspad višegodišnjeg teniskog ludila.
Nema više Rafe,nema ni prave igre bez njega.
Ćao,tenis!

Mišo

pre 7 godina

Znali ko da mi kaze koja je ono ženska što je sjedjela kod onog Amanovića. Ma vala se vazda ona pojavljuje koda ona nešto prestavlja.

Mikii

pre 7 godina

smrc smrc smrc kmeeeee, a gde je rafa ?
Cujem da hoce da odustane od zavrsnice sezone ,kako se to poklapa sa onim terminom velikog borca koji nikada ne odustaje ?
(zvezda je kancer ove drzave, 13. oktobar 2016 12:14)

Dzabe glupom coveku objasnjavati. Iz tvoje nepismenosti se sasvim dovoljno zakljucuje. Idi igraj kriket, seljaku.

Sultanija Šah

pre 7 godina

Najjače mi kad Novak počne da se nadjačava forhendima sa drugim teniserima kojima je to najjače oružje.Evo i danas sa Pospišilom namerno mu cilja forhend u serijama iz sve snage a ovaj ga sa pola snage oduva.Isto tako i sa Monfisom, Congom i drugima koje publika voli, Novak pokušava da je pridobije na svojoj strani podiže nešto ruke a niko ne navija za njega.To se vidi i mislim da je to samo jedan od razloga što ga ne vole.

ilija cvorovic

pre 7 godina

ovo je zlatna era tenisa djokovic, cilic, pospisil, fognini, wawrinka, troicki, muraj, dodig ... e moj bato zivojinovicu da igras u ovo vreme ti bi imo bar 20 gs naslova

Владимир

pre 7 godina

Да нема пар ликова овде била би нон стоп гомила коментара са браво Ноле, то мајсторе и слично. Овако пар кловнова покушава да тролује. Али је баш јадно у последње време. Дај промените плочу. Као папагаји сте. Немате маште људи. А за једног лезилебовића - Друже, помери дупе из фотеље па можда и нађеш неки посао. Навикло то на готово.

nikola

pre 7 godina

Pratim tenis od 2011 i drago mi je sto No1e opet brije!
Samo neka pobedjuje,danas sam opet gledao tenis i naseg No1eta,kad on ne igra ne gledam ga!
Za ostalu boraniju me boli bas...
No1e Car!!!

rafa

pre 7 godina

Zlatna era tenisa, predvodjena Novakom i Viktorom koji demonstriraju tenis na nekom novom nivou..Rafa igra inace na 110%, bolje nego ikad ali to nije dovoljno za set..

Ja ne dolazim, ja se pojavljujem

pre 7 godina

Preko 100 komentara na pobedu protiv "ljutog" Pospisila, zar je dotle doslo. Nekada se na ovakve anonimuse nije ni pridavala neka paznja, a vidi sad.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Мари у елементу. Већ на самом почетку почео да меље, а противник за две класе квалитетнији од данашњег Новаковог. Хауг!

The real GOAT

pre 7 godina

Pa frajer se nece oznojiti do finala. Ne verujem znaci. Na svakom turniru ima smesan zreb. Sada ima Mishu Zvereva a kasnije Tsongu. Ne zna se ko je gori..

Jumko

pre 7 godina

Vi niste ni svesni koliko je tesko pobediti bilo kog protivnika bez noktiju na nogama? Ili kada izbacis gluten iz ishrane nokat izraste vec za 2. nedelje?

Mikii

pre 7 godina

Cirkusant Fonjini za pocetak, potom u osmini silni Pospisil, cetvrtfinale mladi Misa Zverev, hahahahahahaha. Ma nema, ovo je zlatna era tenisa!!

Jumko

pre 7 godina

@Darko Da da, spavanje do 12h! A sta da radim? Ova nebeska zemlja mi nije obezbedila posao, pa dzabalebarim... E jos da u tom stanju dzabalebarenja prihvatam uspehe jednog neobrazovanog tenisera kao svoje, verujem da bih bio medju onih 60% ove drzave koji tako zive! Haug!

hehe

pre 7 godina

Novak je izvukao novu energiju iz drveca i meditacija gde ste sada cevabdjije i pljeskavicari da sada nesto prigovarate ?
Da nije poseban kao sto jeste , bio bi isti kao vi sa dvolitrom piva ispred prodavnice i tupio bi praznu slamu zajedno sa vama. Ali odskolavan u najelitnijim tensiskim kampovima sa izuzetnim mentalnim potencijalom on se ne obazire na seljacke prigovore iz vasih vuko###na.

Klobučilo

pre 7 godina

@he,he

Ej, Hehe, nesto tu nije u redu: kritikujes seljastvo, a glorifikujes Djokovica! Pa ko bi glorifikovao Djokovica nego samo neko sa parohijalnim palanackim mentalitetom.

rafa

pre 7 godina

Zlatna era tenisa, predvodjena Novakom i Viktorom koji demonstriraju tenis na nekom novom nivou..Rafa igra inace na 110%, bolje nego ikad ali to nije dovoljno za set..

Sultanija Šah

pre 7 godina

Najjače mi kad Novak počne da se nadjačava forhendima sa drugim teniserima kojima je to najjače oružje.Evo i danas sa Pospišilom namerno mu cilja forhend u serijama iz sve snage a ovaj ga sa pola snage oduva.Isto tako i sa Monfisom, Congom i drugima koje publika voli, Novak pokušava da je pridobije na svojoj strani podiže nešto ruke a niko ne navija za njega.To se vidi i mislim da je to samo jedan od razloga što ga ne vole.

novica

pre 7 godina

Nije više to onaj Djoković,nažalost.
Počinje raspad višegodišnjeg teniskog ludila.
Nema više Rafe,nema ni prave igre bez njega.
Ćao,tenis!

sovuljaga

pre 7 godina

@ Ponovo pratim Novakove meceve preko live scores i s nestrpljenjem ocekujem svaki sledeci poen u Novakovu korist. Ovo mi se nije desilo od 2006 godine kada se Novak probijao �� U onoj Zuto crnoj kombinaciji opreme ako se neko seca��.
Pozz do pobede!
(Kimosabe, 13. oktobar 2016 10:35)

Pa ti si stari ljubitelj tenisa i pratiš Novaka od početka, izvrsno, i ta crno-žuta kombinacija je poznata samo pravim ljubiteljima tenisa. Bravo, bravo. Drago mi je što si nam rekao da ponovo sa nestrpljenjem pratiš tenis, tj. Novakove mečeve.

Brondby

pre 7 godina

Osvajamo Dansku superligu idemooo idemooo idemooooooooooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby

ilija cvorovic

pre 7 godina

ovo je zlatna era tenisa djokovic, cilic, pospisil, fognini, wawrinka, troicki, muraj, dodig ... e moj bato zivojinovicu da igras u ovo vreme ti bi imo bar 20 gs naslova

Данијел

pre 7 godina

И опет носи безвезно срце уместо хиландарског крста око врата, то су му саветовали светски неверници.
Да се не чуди после ако не осваја турнире а раме и зглоб бивају све горе и горе, опасно је одрицати се себе.

Jovan

pre 7 godina

Dok gledam meč stičem utisak da je Novaka neko sa pištoljem ispod plećke naterao da igra!!! Smejurenje, klimatanje... Nije to onaj Novak.

Mišo

pre 7 godina

Znali ko da mi kaze koja je ono ženska što je sjedjela kod onog Amanovića. Ma vala se vazda ona pojavljuje koda ona nešto prestavlja.

Trol

pre 7 godina

Navijam za noleta, ali covek ima najgore navijace na svetu...
Gomila botova koji samo znaju da lupaju minuse na svaki komentar koji nije u njegovu korist a prvi ce sutra da ga pljuju kad mu padne forma i pocne da gubi.

Kimosabe

pre 7 godina

Ponovo pratim Novakove meceve preko live scores i s nestrpljenjem ocekujem svaki sledeci poen u Novakovu korist. Ovo mi se nije desilo od 2006 godine kada se Novak probijao �� U onoj Zuto crnoj kombinaciji opreme ako se neko seca��.
Pozz do pobede!

Vladica

pre 7 godina

Treneri mislim da ste prilicno smorili sa tim kako Novak "mrsavo" izgleda. Evo najbolji primer je Rafa, jak kao bik a ne moze nista vise da uradi. Novak sve radi preventivno i to ce mu se vratiti kroz naredne godine.

Jaje na oko

pre 7 godina

Nolo je deo zlatne ere tenisa.Nebeski narod je ponosan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 13. oktobar 2016 12:07)

Smaras, klinac, opasno smaras.

Mikii

pre 7 godina

smrc smrc smrc kmeeeee, a gde je rafa ?
Cujem da hoce da odustane od zavrsnice sezone ,kako se to poklapa sa onim terminom velikog borca koji nikada ne odustaje ?
(zvezda je kancer ove drzave, 13. oktobar 2016 12:14)

Dzabe glupom coveku objasnjavati. Iz tvoje nepismenosti se sasvim dovoljno zakljucuje. Idi igraj kriket, seljaku.

milica

pre 7 godina

Ljudi,neznalice,dokle će te sa pričom o plaćanju poreza? Pa,porez se plaća u zemlji gde se zaradi. A Nole da je pametan ne bi trebao ni evro da da ovoj zemlji,koja ga nijezaslužila i koja u njega ništa nije uložila. A on je i dalje promoviše punim srcem i pomaže.
Eeeej,zar vam nije dosta mržnje. Ona samo šteti onome ko mrzi.

zvezda je kancer ove drzave

pre 7 godina

Zlatna era tenisa, predvodjena Novakom i Viktorom koji demonstriraju tenis na nekom novom nivou..Rafa igra inace na 110%, bolje nego ikad ali to nije dovoljno za set..
(rafa, 13. oktobar 2016 11:34)

smrc smrc smrc kmeeeee, a gde je rafa ?
Cujem da hoce da odustane od zavrsnice sezone ,kako se to poklapa sa onim terminom velikog borca koji nikada ne odustaje ?

Stefan

pre 7 godina

Zar nisu igrali Zverev i Conga ?
Conga pobedio sa 2:1.Znaci Conga ceka Noleta ili Pospisila.Verujem Noleta.
(Matori, 13. oktobar 2016 10:02)

Conga je pobedio Aleksandra Zvereva, a Noletov potencijalni protivnik u narednom kolu je Miša Zverev, inače stariji brat Aleksandra Zvereva.

Stojan

pre 7 godina

Bravo Novak! Dobra igra. Lijepo te je gledati opet, punog optimizma i velike želje za novim uspjesima. Samo tako naprijed. Hvala za ove lijepe trenutke sreće i radosti, koje doživljavam ja i mnogi drugi tvoji navijači. Poz!

anica

pre 7 godina

@hehe
Novak sa ponosom prica odakle je..nikada se nije postideo. Ima nasih gradjana koji bi rado sakrili odakle im je poreklo...i stide se sebe i svojih osobina. Kada dodju sa sela kriju da se cik ne cuje..a nista gore nego kad se osoba pokondiri. Ono si sto si i ne trebas kriti...Novak je fizicki izgubio na kilazi..kakve to veze ima sa sedenjem ispred prodavnice i cevapima? Sta pises? Zasto ne kazes da se u srpskim kucama sa ljubavlju i sirokim rukama uvek doceka gost? Da se bas iznesu ti cevapi i pivo..jel to lose? Mislim da prvo treba da naucimo da volimo svoje, da negujemo mentalni sklop..pa mozda nam i bude bolje. To sedenje ispred kafane nema veze sa mentalitetom, vec sa vaspitanjem, ne mora Novak da ima 100kg, ali 80kg moze. Sam je uvek zeleo da istakne ljubav prema svom narodu..navijacima..onda i navijaci imaju prava da kazu misljenje. Meditacija, njegova ishrana i ljubav pema onoj znacki umesto krsticu je njegova stvar naravno..ali ako se primeti promena i kaze ne znaci da je vredjanje...mislim da prvo medju sobom treba da se postujemo. Vuko...... je zamrsena rec.

Pravi Gargamel

pre 7 godina

@Jumko

Druze, fore su ti postale otrcane, ajde malo pojacaj to, vidis da su slabe reakcije. Ako nema reakcija, kompleks nema od cega da se hrani i sledi zapadanje u duboku depresiju.

Defo

pre 7 godina

(Matori, 13. oktobar 2016 10:02)

To je A Zverev, a Novak bi igrao sa M Zverevim. A doci ce i Conga folirant na redu, prosli put je odglumio povredu, jer ga je Novak rastavio na delove.

fanatik de football

pre 7 godina

Bravo Nole...imas odlican ritern.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 13. oktobar 2016 10:10)

Nismo to znali hahahaahaha.

Maja

pre 7 godina

atomski tenis ljudi moji!
(marko milosavljevic, 13. oktobar 2016 11:44)
Da zaista atomski. Ako se pogleda brzina servisa, veština vraćanja riterna, iscrpljujuće razmene, nema lakih protivnika, slažem se zaista gledamo atomsku eru tenisa.

Nebojša

pre 7 godina

Još jedan manje šteta samo što sada ide na Zvereva želeo sam nekog atraktivnijeg protivnika protiv koga Novak neće morati samo da odrađuje posao ali šta je tu je.

nikola

pre 7 godina

Pratim tenis od 2011 i drago mi je sto No1e opet brije!
Samo neka pobedjuje,danas sam opet gledao tenis i naseg No1eta,kad on ne igra ne gledam ga!
Za ostalu boraniju me boli bas...
No1e Car!!!

Vlada

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 13. oktobar 2016 12:28)
Vidi se koliko pažljivo pratiš i koliko poznaješ tenis. Gledaš samo rezultat i po rezultatu bi neupućen čovek i mogao da pomisli da je Mari lakše savladao svog protivnika nego Nole svog. Samo što je Mariju za taj rezultat trebalo 1h i 19 min, a Noletu za svoj 1h i 21 min. Dakle, proveli skoro isto vremena na terenu i pobedili prilično lagano obojica. Nole odigrao taman koliko treba, ni manje ni više i to je glavni razlog zašto će još dugo ostati najbolji na svetu, a tebi i sličnima jedan od najvećih izvora frustracije.

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

Novak opusten,dodaje gas taman koliko treba da napravi razliku.Kontrolise mec.Ovakva opustenost mi daje potvrdu onoga sto sam rekao posle US opena,nije rec o povredi niti o zasicenosti tenisom nego mu je samo bio potreban odmor,restart i malo smanjenja pritiska javnosti/medija.A za 18 GS ne brinem,u naredne 4 god.(toliko ce igrati sigurno) po svaki Australian open i jos 2 od ostalih 12 za te cetiri god i to je to.

Sinkegrof

pre 7 godina

Pa frajer se nece oznojiti do finala. Ne verujem znaci. Na svakom turniru ima smesan zreb. Sada ima Mishu Zvereva a kasnije Tsongu. Ne zna se ko je gori..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (The real GOAT, 13. oktobar 2016 10:09) Pa dobro kada ces biti srecan? Da li bi bio srecan kada bi Novak dobio recimo ovakav zreb GASKE,TIM,RAONIC,VAVRINKA i MAREJ!? Pa zato sto je prvi na rang listi dobija slabije rangirane u zrebu! Ko je branio Nadalu,Fonjiniju,Berdihu,Dimitrovu i A.Zverevu da pobedjuju i da igraju protiv Novaka? Pa sto ne komentarises Marejev zreb? Pulje i Dzonson! Dosadni ste sa pricama o lakom zrebu i sa pricama o zlatnoj eri tenisa...nego sta je nego zlatna! Federer 17 najvecih turnira,Nadal 14 a Novak 12..kada je u istoriji tenisa bilo da igraju u isto vreme teniseri sa ovoliko osvojenih trofeja...pre 20 godina Marej bi osvojio 20 takvih turnira a da se ne oznoji...

Ja ne dolazim, ja se pojavljujem

pre 7 godina

Preko 100 komentara na pobedu protiv "ljutog" Pospisila, zar je dotle doslo. Nekada se na ovakve anonimuse nije ni pridavala neka paznja, a vidi sad.

vladimir

pre 7 godina

e ovako svi hejteri muka mi je od vas ...ljubomorni ste na Novaka a on ke nas najbolji sportista u istoriji...nije mi jasno kako neko uopšte može da vredja i nešto prigovara ovakvom momku...stvarno smo razmazena nacija,čim nešto ne ide,odma se pljuje...i da,ovo kao : ,,Nole plati porez"...šta je njemu ova zemlja omogućila i dala da bi on morao da plaća porez...idemoooo Nole kralju no1

moje ime

pre 7 godina

Мари у елементу. Већ на самом почетку почео да меље, а противник за две класе квалитетнији од данашњег Новаковог. Хауг!
(Последњи Мохиканац, 13. oktobar 2016 12:28)

I sve tako dok ne stigne do Novaka...

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Patrik (i ostali drugari @Mikii, @ Jumko, @ Poslednji mohikanac....) - zato ste vi svi vi ocajni... Ali uvak možete da "olaksate dušu " sa nekim ingenioznim komentarom ...

lolo

pre 7 godina

(hehe, 13. oktobar 2016 10:26)

On vise puta rece da igra za narod. Za koji to narod onda igra, ako igra samo za tvoje misljenje? Trol ti je 1/10, jer sam odgovorio. On nosi brojanice, krsti se, klanja po mecevima, a ti pricas o zatucanosti i v*****ni, ni ne kapirajuci da i njega vredjas. Ako se neko uvek dicio obicajima u Srbiji i uvek pricao o ljudima u toj Srbiji, to je on. A ti se zabodi u stancic u BG u koji si dosao iz neke iste selendre i pravi se da si veliki gradjanin. Vi ljudi ste izuzetno ironicni jedino sami sebi.

Don Quijote

pre 7 godina

Juce nisam odgledao mec, pa sam posle procitanih komentara pozurio da odgledam danasnji. Pre svega, Nole nije nista mrsaviji nego sto je bio, pa ne razumem one jucerasnje mogoloidne i zlobne komentare. I dalje igra koliko mu treba za pobedu. Par puta sam mu uhvatio "onaj" pogled predatora, Tiranosaurusa rexa, koji kad je tu, osvajaju se turniri.
Ne sumnjam uopste ko ce odneti pehar iz Sangaja, a za tanjir videcemo jos.
Volim ga kao da mi ga je mama rodila.

Dejan M...

pre 7 godina

@JumkoDruze, fore su ti postale otrcane, ajde malo pojacaj to, vidis da su slabe reakcije. Ako nema reakcija, kompleks nema od cega da se hrani i sledi zapadanje u duboku depresiju.
(Pravi Gargamel, 13. oktobar 2016 13:16)

ma pusti bre naseg hrvata, em ga klepa Nole redovno po usima, pa kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi... pa cak i fudbaleri! ja mislim, da mu jos zvoni u usima od Tadica!

nije njemu lako!

Ćordol

pre 7 godina

Odgovor na prethodno pitanje-conga je igrao sa aleksandrom zverevom,a nole u 1/4 finalu ide na mišu zvereva koji je dobio granoljersa,conga čeka viktora ili bautistu aguta

Formalista

pre 7 godina

@(margi, 13. oktobar 2016 11:23) Kad su igrali prošle godine, Novak je meč dobio sa 6:4 6:4 za 1 sat i 20 minuta igre(prvi set 39 minuta a drugi 41). Danas je meč završen istim rezultatom, vremenski je isto trajao i vreme po trajanju setova je isto. Neverovatno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije

Mala ispravka, isti rezultat jeste 6-4 6-4, ali i dve minute ranije je Novak dobio mec 2015. god u Dubaiu. Nebitno, ali eto ...........

boombar

pre 7 godina

@sultanija šah
Kako nisi pomislio(la) da možda Novak ovaj duel igra kao trening pa pokušava da razigra ili unapredi forhend.
Mislim da je ovo prilično izvesnija varijanta od tvoje. Pogotovo što je baš poslednji poen odigrao upravo suprotno, na bekhend.
Idemo dalje.

Petar

pre 7 godina

Odradio Pospišila...dovoljno. Pametno. Čitam komentare i ne vidim dežurne pljuvače...o čemu se radi? Umorili se ili je stigla SNS direktiva da vam je pljuvanje bilo kontraproduktivno. Morate hitno pronaći temu za pljuvanje...sendvič je doveden u pitanje.

lopez

pre 7 godina

Zar nisu igrali Zverev i Conga ?
Conga pobedio sa 2:1.Znaci Conga ceka Noleta ili Pospisila.Verujem Noleta.
(Matori, 13. oktobar 2016 10:02)

kakav jedanaesterac ...

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@jumko a zato si ti sigurno doktor nauka, govoris par stranih jezika i u bilo cemu si 5 godina najbolji na svetu?!?! A da zaboravila sam - sigurno placas i veliki porez a i pomogao si i nastradalima i izgradio neko zabaviste, park, skolu....

nikola

pre 7 godina

Pratim tenis od 2011 i drago mi je sto No1e opet brije!
Samo neka pobedjuje,danas sam opet gledao tenis i naseg No1eta,kad on ne igra ne gledam ga!
Za ostalu boraniju me boli bas...
No1e Car!!!

margi

pre 7 godina

Kad su igrali prošle godine, Novak je meč dobio sa 6:4 6:4 za 1 sat i 20 minuta igre(prvi set 39 minuta a drugi 41). Danas je meč završen istim rezultatom, vremenski je isto trajao i vreme po trajanju setova je isto. Neverovatno.

srle

pre 7 godina

Rutinski i bez problema, samo 1 sat i 19 minuta na terenu. Vrlo je važno brzo dobijati protivnike u uvodnim rundama, kako bi sačuvao svežinu za završnicu. Idemo Nole majstore tenisa.

milos

pre 7 godina

ono sto novak izjavljuje je jako jednostavno protumaciti...stalno me pitate za rekorde, ne pricamo o samoj igri...i da bi to prestali on mora da govori kako mu to nije prioritet...al to ne znaci da nece da pobedjuje i da osvaja trofeje kao do sada..cak mozda i vise u ovakvim okolnostima...on lagano osvaja ova tri poslednja, ao i posle sta bude...ako nekako ostane n1 i posle rg sigurno ce i do kraja godine, videcemo..zelim mu sve najbolje...

Prevara na bankomatu

pre 7 godina

Cime li se bave Nenovaci,tj Djordje i Marko,prodaju djokolife keks :DDDD
(sasa, 13. oktobar 2016 12:48)

Poprilicno je jadno kad fore sa Tarzanije prodajes kao svoje.

Владимир

pre 7 godina

Да нема пар ликова овде била би нон стоп гомила коментара са браво Ноле, то мајсторе и слично. Овако пар кловнова покушава да тролује. Али је баш јадно у последње време. Дај промените плочу. Као папагаји сте. Немате маште људи. А за једног лезилебовића - Друже, помери дупе из фотеље па можда и нађеш неки посао. Навикло то на готово.