Utorak, 27.09.2016.

20:45

Širle spasao Borusiju, Juventus ubedljiv u Zagrebu

Borusija i madridski Real remizirali su u derbiju večeri u okviru grupe F druge runde Lige šampiona – 2:2 (1:1).

Izvor:

Širle spasao Borusiju, Juventus ubedljiv u Zagrebu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

Yea

pre 7 godina

Vidi, stankovic u istoj rečenici sa modricem.. Pa ovdje ima vrhunskih humorista, al čitao sam da je i jugović bio bolji... Još da se neko izvan Srbije slaze

4k4.Dex

pre 7 godina

Lepa orvorena utakmica Dortmund pogresio sto je krenuo previse ofanzivno protiv brzih igraca kao sto su Ronaldo i Bejl i natavno sevnula kontra.l al to je greska trenera. Inace nereseno sasvim zasluzen rezlutat mada je Rel igrao mnogo pametnije i mozda zato zasluzio da pobedi. Ronaldo odlican gol i asistencija, polako ulazi u formu.

doktor

pre 7 godina

@melenci
Vidite gospodjo,u tome je razlika izmedju ljudi koji prate fudbal dugo, i onih koji ga prate i mnogo duze. Nije majstor onaj koji ceka da povedu 5:0 pa da krene da slobodno igra,kao sto kazete. Majstor,virtuoz igra tako i na 0:0 i na 0:2 i resi utakmicu svojom lucidnoscu. Posto ocigledno ne razumete o kakvim igracima se radi,dacu Vam primer kroz naseg Piksija,za njega ste culi, Ronaldinja i Zidana u novije vreme,kao poslednje majstore. Da Vam ne pominjem starije,svakako ih necete ni prepoznati. Pozdrav

Vidji

pre 7 godina

Ronaldo se polako vraća u formu. Gol i asistencija, a za nedelju-dve realizovaće realno svaki treći šut ka golu. Ne vidi se previše na meču, istina, ali s obzirom da odavno već igra praktično klasičnu devetku, šta očekivati? To samo ovi 'prestručni' hejteri odbijaju da vide, a fudbal prate isključivo zbog kladionice i mržnje prema Realu.
(ticroo, 28. septembar 2016 00:32) Nikada on nije imao taj procenat realizacije... Npr. prosle sezone je imao DUPLO vise udaraca ka golu od Suareza a postigao je manje golova. Jos nesto,on sinoc nije imao asistenciju. Izgleda da ti pratis Real iskljicivo zbog ljubavi prema Ronaldu?

Monteniger

pre 7 godina

@Sarajevo.BA. ...ajde nabroj mi 2 igrača iz reprezenacije BiH sto suvu karijeri odigrala četvrt finale lige šampiona??? A to svjetsko ste pošli jer ste bili u grupi sa grčkom i nikim vise

kajv

pre 7 godina

mislim da kako modric trenutno igra i kako dirigira tempo , nemoze se bolje od toga ....perverzija za gledat ,jos s druge strane dortmund....steta sto nema liverpula jer uz city igraju top nogomet

Lucidni decko

pre 7 godina

Cekam.mrtvi Sportin iz 1-1 i 3-5 za isplatu i mrtvaci nmg gol jos jedan da daju... A da sam odigrao.od 2-4 dali bi 5. prica mog zivota.

Petar

pre 7 godina

A zamislite rezultat kad bi Juve igrao sa Partizanom ili Zvezdom ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 27. septembar 2016 22:59)

Zvezda je sa Ludogorecom odigrala dvaput po 2-2 da bi u produžecima ispala. Siguran sam da Dinamo ne bi pobjedio Ludogoreca ni u jednoj tekmi.

Mad4Red

pre 7 godina

U prvom poluvremenu cist indirekt nije sviran kada je Ronalda pogoda iz slobodnjaka lopta i ruku... Par situacija je debelo Klatenburg precutao, ne kazem, ali mislim da Mažić bi bolje odsudio...

ticroo

pre 7 godina

Ronaldo se polako vraća u formu. Gol i asistencija, a za nedelju-dve realizovaće realno svaki treći šut ka golu. Ne vidi se previše na meču, istina, ali s obzirom da odavno već igra praktično klasičnu devetku, šta očekivati? To samo ovi 'prestručni' hejteri odbijaju da vide, a fudbal prate isključivo zbog kladionice i mržnje prema Realu.

Fica

pre 7 godina

Sirle spasao Borusiju ili Navas spasio Real? Po mom misljenju obo drugo Real je dao dva gola igrao je dobro svaka cast ali da Borusija ima malo iskusnije igrace mogli su da daju bar 4,5 veceras sto nije slucaj i sa Realom, zadivio sam se kako igraju Mor,Dembeleni Pulisic a ni jedan jos nema ni 20 godina a igrali su se u nekim trenucima fudbala. Njih trojica sa Aubamejangom,Sirleom,Rojsom,Geceom mogu da naprave veoma ozbiljan rezultat u ligi sampiona ali i bindes ligi.

Mikii

pre 7 godina

Da ne preteram, ali za Borusiju nisu svirana 2 cista penala i Ramos zasluzio min 2 crvena, a dobio sam zuti karton. Bruka!
(Brale, 27. septembar 2016 22:56)

Pretero si.

Tuta Bugarin

pre 7 godina

Pipita poceo da reseta komsije haha busi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 27. septembar 2016 21:19)

E jesi otkrio toplu vodu

ne razumem

pre 7 godina

Čitam komentare i nemam pojma šta su neki gledali.Ronaldo je bio odličan večeras,potpuno na nivou.Benzema je usporeni trut, trebalo ga je ranije zameniti.Kamo sreće da su sve utakmice ovakve.

sarajevo.ba

pre 7 godina

@ivan

Kazes kakav Ibisevic???
95 golova u Bundes ligi.
Kapiten Herte i svaki vikend trese mreze.Jos nesto???

95 golova u Bundes ligi i drugi nam je spic,vas onaj prvi spic Mitrovic nije dao od kadeta Partizana pa do sad 50 golova.
O cemu ti pricas.
HALOOOOO,95 golova u BUNDES LIGI.

Imas pasa moj u reprezentaciji 2 ipo igrac,Matic i,ne znam dalje.
Ti mislis ako Ivanovic igra u Celsiju da je bolji po repku od naseg recimo Spahica??

Ali u pravu si,zato zavrsavate zadnjih 10 godina uvijek cetvrti u grupi kvalifikacija,dok smo mi bili na Sp i jos 3 baraza.

Haj zdravo

Leskovčanin

pre 7 godina

Igrajte uživo Dinamo daje gol.Talijani se miču od lopte kad Dinamo priđe 16-ercu.Laka lova!
(ivanhoe, 27. septembar 2016 21:56)

Druže koliko si para uzeo?

Melenci

pre 7 godina

doktore,hade pitaj vlasnike vrhunskih klubova,a moze i svih,za koga bi dali pare,za golgetera ili virtuoza?I sam znas odgovor.U ovakvim utakmicama na vrhunskom nivou,nema virtuoznosti.Bilo bi je da jedan tim vodi sa 5:0.pa hajde malo da se igraju.Ronaldo je dao gol,jako vazan gol bas kao sto je i Varanov.Gledala sam fantasticnu utakmicu,taj tempo je trebalo izdrzati,svaka cast obema ekipama.A,Navasu,svaka cast,sta je covek odbranio,dobro je da je on bio na golu.

mile

pre 7 godina

Ne zna Lester, n'ume Lester, bice Lester topovsko meso u Ligi Sampiona, pojma nemaju... bla bla bla...(., 27. septembar 2016 23:06)

Dobili briz i porto. (y)

Leskovčanin

pre 7 godina

Na terenima Lige Šampiona,četiri igrač iz Srbije,Fejsa,Radović,Tošić i L.Marković.
Hoću reći iz Partizana!!
(bora, 27. septembar 2016 21:33)

Šta li si ti gledao?

Antisha

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.Mislim komsije,mi ne mozemo s ovakvim Pjanicem,Dzekom,Ibisevicem na Europsko a vi se bunite s nekim Tadicem,Mitrovicem sto nista ne mozete uraditi.(sarajevo.ba, 27. septembar 2016 21:22)Pjanicu svaka cast, ali osim njega ovo ostalo sto si naveo, ocigledno da jos samo vi iz bosne cenite, covece kakav crni Ibisevic, da li si ti realan, u kom paralelnom univerzumu se on vodi kao vrhunski igrac... Mi nismo nesto, ali generalno po pozicijama, posle hrvatske imamo sve ukupno najbolje igrace po evropi od reprezentacija iz regiona. To sto nemamo rezultate je druga prica, ali morace i to da se promeni jednom.
(Ivan, 27. septembar 2016 23:04)

Ma pusti ga vidim povremeno po forumima Bosanci umisle da su nešto u nogometu, nidje veze. Jedan Modrić vrijedi više od svih njihovih, a oni samo mogu sanjati da će se u svijetu nogometa/fudbala približiti Hrvatskoj i Srbiji.

Mare

pre 7 godina

Dinamo je za Pjacu,Roga i plasman u LS zaradio oko 52 000 000 evra,toliko ukupno duguju Zvezda i Partizan zajedno,nije mi jasno kako mogu odma u vatru mladog Shempera na gol,I sto Dinamo nije doveo fazon 3 igraca iz Primere i da svaki ima po 3 000 000 godisnji ugovor.Jeste da Soudani ima 1 000 000 po sezoni tojest zajedno ko Mouche i Leonardo koji imaju po 500 000 po sezoni.Izgleda da im je bitno samo da ucestvuju.

.

pre 7 godina

@mile
Prvi u grupi, realne sanse za prolaz dalje, mnogo bolje od nekih "velikana" i sampiona u prethodnim sezonama. Porto bas i nije neka boranija i lak plen u Evropi.

Ivan

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.
Mislim komsije,mi ne mozemo s ovakvim Pjanicem,Dzekom,Ibisevicem na Europsko a vi se bunite s nekim Tadicem,Mitrovicem sto nista ne mozete uraditi.(sarajevo.ba, 27. septembar 2016 21:22)

Pjanicu svaka cast, ali osim njega ovo ostalo sto si naveo, ocigledno da jos samo vi iz bosne cenite, covece kakav crni Ibisevic, da li si ti realan, u kom paralelnom univerzumu se on vodi kao vrhunski igrac... Mi nismo nesto, ali generalno po pozicijama, posle hrvatske imamo sve ukupno najbolje igrace po evropi od reprezentacija iz regiona. To sto nemamo rezultate je druga prica, ali morace i to da se promeni jednom.

Miki

pre 7 godina

Bravo Dortmunde! Najtalentovaniji tim Evrope trenutno, moze daleko da stigne. Dembele da nije sebican bio bi 50% bolji igrac. Jos su falila 2 sigurna startera (Bartra i Reus), tako da ce ovaj tim biti jos bolji..

Ja sam samo realan, brate

pre 7 godina

Realno, odavno nisam gledao bolju utakmicu, a za to je potrebno da oba tima igraju dobro, što je bio slučaj večeras. Ekipe su se smenjivale u napadima, igraju brz i direktan fudbal. Najbolji kod Reala su bili Navas, Varan i Modrić, dok se u Borusiji niko nije posebno istakao, ali su svi odigrali korektno. I pošto sam uvek realan, remi je najpravedniji ishod ovog sjajnog meča.

S Y L A

pre 7 godina

Igrajte uživo Dinamo daje gol.Talijani se miču od lopte kad Dinamo priđe 16-ercu.Laka lova!
(ivanhoe, 27. septembar 2016 21:56)

to mozda kad bude dinamo igrao sa petlicima Juventusa

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Igrajte uživo Dinamo daje gol.Talijani se miču od lopte kad Dinamo priđe 16-ercu.Laka lova!
(ivanhoe, 27. septembar 2016 21:56)

Ma da,Bufon eno trese se na golu! Bez ikakve zavisti,ali pre bih birao da ne igramo Evropu nikada nego ovako ko Dinamo da zavrsimo grupu sa gol razlikom 1:39. Kada kazem mi,mislim na srpske klubove.

lukica

pre 7 godina

Uzasni Klatenburg, kako moze da onu ruku ne svira Ronaldu?

Idemo po preokret!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (heheh, 27. septembar 2016 21:19)

Stvarno je uzasan Klatenburg, spasio je Dortmund barem za 2 crvena.
Urnisao ih Modric.

dzoker

pre 7 godina

ovako stoje stvari. da mi klubovi sa ovih prostora "igrali" lš, REGIONALNA LIGA JE NEIZBEŽNA. ovo je tlačenje dinama,a najjači je klub u regionu. p.s. nemam veze s
a zvezdom i partizanom. :-)

Vuk

pre 7 godina

Ne pamtim kada se Juventus ovako setao negde u gostima.. Obicno otaljavaju ove utakmice u grupnoj fazi remijima ili minimalnim pobedama .


Borusija zasluzeno, Sporting rutinski.. Legija ubedljivo nalosija ekipa u LS.. Padace rekordi u broju primljenih golova kao kisa..

Homer J Simpson

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.
(sarajevo.ba, 27. septembar 2016 21:22)
Pa da, kada se zna da je Dejan Stankovic iz Severne Koreje

Kg30

pre 7 godina

Postavite Cristiana na 5 metara od gola,sklonite zivi zid...ma sklonite i golmana ... Pa...mozda Portugalska manekenka i da gol jer ipak je to njegova pozicija sa 5 metara!

S Y L A

pre 7 godina

Marković ne igra za Benfiku, već za Sporting. Fejsa ne sedi na klupi, jer Benfika uopšte ne igra večeras!
(pera, 27. septembar 2016 21:45

A Babangida je usao u drugom poluvremenu

Labud

pre 7 godina

Kad nemaš Arenu i moraš da kopaš po netu kao Labud, javi se novi problem: Da li gledati ovu ili onu utakmicu, jer vamo može biti više golova...a onaj simulcast ima švapskog komentatora koji podseti Labuda na mlađe dane i druženje s Ginom Lynn a onda mu dođe da otvori hamstera u browseru kada već cedi internet. Nije lako.

sarajevo.ba

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.

Mislim komsije,mi ne mozemo s ovakvim Pjanicem,Dzekom,Ibisevicem na Europsko a vi se bunite s nekim Tadicem,Mitrovicem sto nista ne mozete uraditi.

vlada82

pre 7 godina

Ja gledam Borusija-Real i mogu reci da je prvo poluvreme odlicno,puno trcanja,malo prekida,igra se fer,nema valjanja po terenu,Borusija bolja (tako deluje),sudija dobar (osim onog igranja rukom Ronalda u zivom zidu,trebalo je da ponovi slobodan udarac samo blize)... Ja zadovoljan,samo neka nastave ovako...

doktor

pre 7 godina

penaldo klasican primer fudbalera koji kako vidi da stari pocinje da se sluzi drugim stvarima i obraca paznju na iste. Brojke mogu koliko god hoce da budu na njegovoj strani,jeste vrhunski igrac,ali nikada nece biti majstor ove igre. Golgeter da, virtuoz ne.

Leskovčanin

pre 7 godina

Igrajte uživo Dinamo daje gol.Talijani se miču od lopte kad Dinamo priđe 16-ercu.Laka lova!
(ivanhoe, 27. septembar 2016 21:56)

Druže koliko si para uzeo?

Labud

pre 7 godina

Kad nemaš Arenu i moraš da kopaš po netu kao Labud, javi se novi problem: Da li gledati ovu ili onu utakmicu, jer vamo može biti više golova...a onaj simulcast ima švapskog komentatora koji podseti Labuda na mlađe dane i druženje s Ginom Lynn a onda mu dođe da otvori hamstera u browseru kada već cedi internet. Nije lako.

sarajevo.ba

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.

Mislim komsije,mi ne mozemo s ovakvim Pjanicem,Dzekom,Ibisevicem na Europsko a vi se bunite s nekim Tadicem,Mitrovicem sto nista ne mozete uraditi.

doktor

pre 7 godina

penaldo klasican primer fudbalera koji kako vidi da stari pocinje da se sluzi drugim stvarima i obraca paznju na iste. Brojke mogu koliko god hoce da budu na njegovoj strani,jeste vrhunski igrac,ali nikada nece biti majstor ove igre. Golgeter da, virtuoz ne.

Mikii

pre 7 godina

Da ne preteram, ali za Borusiju nisu svirana 2 cista penala i Ramos zasluzio min 2 crvena, a dobio sam zuti karton. Bruka!
(Brale, 27. septembar 2016 22:56)

Pretero si.

Fica

pre 7 godina

Sirle spasao Borusiju ili Navas spasio Real? Po mom misljenju obo drugo Real je dao dva gola igrao je dobro svaka cast ali da Borusija ima malo iskusnije igrace mogli su da daju bar 4,5 veceras sto nije slucaj i sa Realom, zadivio sam se kako igraju Mor,Dembeleni Pulisic a ni jedan jos nema ni 20 godina a igrali su se u nekim trenucima fudbala. Njih trojica sa Aubamejangom,Sirleom,Rojsom,Geceom mogu da naprave veoma ozbiljan rezultat u ligi sampiona ali i bindes ligi.

Antisha

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.Mislim komsije,mi ne mozemo s ovakvim Pjanicem,Dzekom,Ibisevicem na Europsko a vi se bunite s nekim Tadicem,Mitrovicem sto nista ne mozete uraditi.(sarajevo.ba, 27. septembar 2016 21:22)Pjanicu svaka cast, ali osim njega ovo ostalo sto si naveo, ocigledno da jos samo vi iz bosne cenite, covece kakav crni Ibisevic, da li si ti realan, u kom paralelnom univerzumu se on vodi kao vrhunski igrac... Mi nismo nesto, ali generalno po pozicijama, posle hrvatske imamo sve ukupno najbolje igrace po evropi od reprezentacija iz regiona. To sto nemamo rezultate je druga prica, ali morace i to da se promeni jednom.
(Ivan, 27. septembar 2016 23:04)

Ma pusti ga vidim povremeno po forumima Bosanci umisle da su nešto u nogometu, nidje veze. Jedan Modrić vrijedi više od svih njihovih, a oni samo mogu sanjati da će se u svijetu nogometa/fudbala približiti Hrvatskoj i Srbiji.

vlada82

pre 7 godina

Ja gledam Borusija-Real i mogu reci da je prvo poluvreme odlicno,puno trcanja,malo prekida,igra se fer,nema valjanja po terenu,Borusija bolja (tako deluje),sudija dobar (osim onog igranja rukom Ronalda u zivom zidu,trebalo je da ponovi slobodan udarac samo blize)... Ja zadovoljan,samo neka nastave ovako...

Miki

pre 7 godina

Bravo Dortmunde! Najtalentovaniji tim Evrope trenutno, moze daleko da stigne. Dembele da nije sebican bio bi 50% bolji igrac. Jos su falila 2 sigurna startera (Bartra i Reus), tako da ce ovaj tim biti jos bolji..

Leskovčanin

pre 7 godina

Na terenima Lige Šampiona,četiri igrač iz Srbije,Fejsa,Radović,Tošić i L.Marković.
Hoću reći iz Partizana!!
(bora, 27. septembar 2016 21:33)

Šta li si ti gledao?

Homer J Simpson

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.
(sarajevo.ba, 27. septembar 2016 21:22)
Pa da, kada se zna da je Dejan Stankovic iz Severne Koreje

mile

pre 7 godina

Ne zna Lester, n'ume Lester, bice Lester topovsko meso u Ligi Sampiona, pojma nemaju... bla bla bla...(., 27. septembar 2016 23:06)

Dobili briz i porto. (y)

S Y L A

pre 7 godina

Igrajte uživo Dinamo daje gol.Talijani se miču od lopte kad Dinamo priđe 16-ercu.Laka lova!
(ivanhoe, 27. septembar 2016 21:56)

to mozda kad bude dinamo igrao sa petlicima Juventusa

Ivan

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.
Mislim komsije,mi ne mozemo s ovakvim Pjanicem,Dzekom,Ibisevicem na Europsko a vi se bunite s nekim Tadicem,Mitrovicem sto nista ne mozete uraditi.(sarajevo.ba, 27. septembar 2016 21:22)

Pjanicu svaka cast, ali osim njega ovo ostalo sto si naveo, ocigledno da jos samo vi iz bosne cenite, covece kakav crni Ibisevic, da li si ti realan, u kom paralelnom univerzumu se on vodi kao vrhunski igrac... Mi nismo nesto, ali generalno po pozicijama, posle hrvatske imamo sve ukupno najbolje igrace po evropi od reprezentacija iz regiona. To sto nemamo rezultate je druga prica, ali morace i to da se promeni jednom.

.

pre 7 godina

@mile
Prvi u grupi, realne sanse za prolaz dalje, mnogo bolje od nekih "velikana" i sampiona u prethodnim sezonama. Porto bas i nije neka boranija i lak plen u Evropi.

sarajevo.ba

pre 7 godina

@ivan

Kazes kakav Ibisevic???
95 golova u Bundes ligi.
Kapiten Herte i svaki vikend trese mreze.Jos nesto???

95 golova u Bundes ligi i drugi nam je spic,vas onaj prvi spic Mitrovic nije dao od kadeta Partizana pa do sad 50 golova.
O cemu ti pricas.
HALOOOOO,95 golova u BUNDES LIGI.

Imas pasa moj u reprezentaciji 2 ipo igrac,Matic i,ne znam dalje.
Ti mislis ako Ivanovic igra u Celsiju da je bolji po repku od naseg recimo Spahica??

Ali u pravu si,zato zavrsavate zadnjih 10 godina uvijek cetvrti u grupi kvalifikacija,dok smo mi bili na Sp i jos 3 baraza.

Haj zdravo

Ja sam samo realan, brate

pre 7 godina

Realno, odavno nisam gledao bolju utakmicu, a za to je potrebno da oba tima igraju dobro, što je bio slučaj večeras. Ekipe su se smenjivale u napadima, igraju brz i direktan fudbal. Najbolji kod Reala su bili Navas, Varan i Modrić, dok se u Borusiji niko nije posebno istakao, ali su svi odigrali korektno. I pošto sam uvek realan, remi je najpravedniji ishod ovog sjajnog meča.

Mare

pre 7 godina

Dinamo je za Pjacu,Roga i plasman u LS zaradio oko 52 000 000 evra,toliko ukupno duguju Zvezda i Partizan zajedno,nije mi jasno kako mogu odma u vatru mladog Shempera na gol,I sto Dinamo nije doveo fazon 3 igraca iz Primere i da svaki ima po 3 000 000 godisnji ugovor.Jeste da Soudani ima 1 000 000 po sezoni tojest zajedno ko Mouche i Leonardo koji imaju po 500 000 po sezoni.Izgleda da im je bitno samo da ucestvuju.

Kg30

pre 7 godina

Postavite Cristiana na 5 metara od gola,sklonite zivi zid...ma sklonite i golmana ... Pa...mozda Portugalska manekenka i da gol jer ipak je to njegova pozicija sa 5 metara!

ne razumem

pre 7 godina

Čitam komentare i nemam pojma šta su neki gledali.Ronaldo je bio odličan večeras,potpuno na nivou.Benzema je usporeni trut, trebalo ga je ranije zameniti.Kamo sreće da su sve utakmice ovakve.

Vuk

pre 7 godina

Ne pamtim kada se Juventus ovako setao negde u gostima.. Obicno otaljavaju ove utakmice u grupnoj fazi remijima ili minimalnim pobedama .


Borusija zasluzeno, Sporting rutinski.. Legija ubedljivo nalosija ekipa u LS.. Padace rekordi u broju primljenih golova kao kisa..

Melenci

pre 7 godina

doktore,hade pitaj vlasnike vrhunskih klubova,a moze i svih,za koga bi dali pare,za golgetera ili virtuoza?I sam znas odgovor.U ovakvim utakmicama na vrhunskom nivou,nema virtuoznosti.Bilo bi je da jedan tim vodi sa 5:0.pa hajde malo da se igraju.Ronaldo je dao gol,jako vazan gol bas kao sto je i Varanov.Gledala sam fantasticnu utakmicu,taj tempo je trebalo izdrzati,svaka cast obema ekipama.A,Navasu,svaka cast,sta je covek odbranio,dobro je da je on bio na golu.

dzoker

pre 7 godina

ovako stoje stvari. da mi klubovi sa ovih prostora "igrali" lš, REGIONALNA LIGA JE NEIZBEŽNA. ovo je tlačenje dinama,a najjači je klub u regionu. p.s. nemam veze s
a zvezdom i partizanom. :-)

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Igrajte uživo Dinamo daje gol.Talijani se miču od lopte kad Dinamo priđe 16-ercu.Laka lova!
(ivanhoe, 27. septembar 2016 21:56)

Ma da,Bufon eno trese se na golu! Bez ikakve zavisti,ali pre bih birao da ne igramo Evropu nikada nego ovako ko Dinamo da zavrsimo grupu sa gol razlikom 1:39. Kada kazem mi,mislim na srpske klubove.

S Y L A

pre 7 godina

Marković ne igra za Benfiku, već za Sporting. Fejsa ne sedi na klupi, jer Benfika uopšte ne igra večeras!
(pera, 27. septembar 2016 21:45

A Babangida je usao u drugom poluvremenu

Tuta Bugarin

pre 7 godina

Pipita poceo da reseta komsije haha busi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 27. septembar 2016 21:19)

E jesi otkrio toplu vodu

Petar

pre 7 godina

A zamislite rezultat kad bi Juve igrao sa Partizanom ili Zvezdom ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 27. septembar 2016 22:59)

Zvezda je sa Ludogorecom odigrala dvaput po 2-2 da bi u produžecima ispala. Siguran sam da Dinamo ne bi pobjedio Ludogoreca ni u jednoj tekmi.

doktor

pre 7 godina

@melenci
Vidite gospodjo,u tome je razlika izmedju ljudi koji prate fudbal dugo, i onih koji ga prate i mnogo duze. Nije majstor onaj koji ceka da povedu 5:0 pa da krene da slobodno igra,kao sto kazete. Majstor,virtuoz igra tako i na 0:0 i na 0:2 i resi utakmicu svojom lucidnoscu. Posto ocigledno ne razumete o kakvim igracima se radi,dacu Vam primer kroz naseg Piksija,za njega ste culi, Ronaldinja i Zidana u novije vreme,kao poslednje majstore. Da Vam ne pominjem starije,svakako ih necete ni prepoznati. Pozdrav

lukica

pre 7 godina

Uzasni Klatenburg, kako moze da onu ruku ne svira Ronaldu?

Idemo po preokret!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (heheh, 27. septembar 2016 21:19)

Stvarno je uzasan Klatenburg, spasio je Dortmund barem za 2 crvena.
Urnisao ih Modric.

Mad4Red

pre 7 godina

U prvom poluvremenu cist indirekt nije sviran kada je Ronalda pogoda iz slobodnjaka lopta i ruku... Par situacija je debelo Klatenburg precutao, ne kazem, ali mislim da Mažić bi bolje odsudio...

Lucidni decko

pre 7 godina

Cekam.mrtvi Sportin iz 1-1 i 3-5 za isplatu i mrtvaci nmg gol jos jedan da daju... A da sam odigrao.od 2-4 dali bi 5. prica mog zivota.

kajv

pre 7 godina

mislim da kako modric trenutno igra i kako dirigira tempo , nemoze se bolje od toga ....perverzija za gledat ,jos s druge strane dortmund....steta sto nema liverpula jer uz city igraju top nogomet

Vidji

pre 7 godina

Ronaldo se polako vraća u formu. Gol i asistencija, a za nedelju-dve realizovaće realno svaki treći šut ka golu. Ne vidi se previše na meču, istina, ali s obzirom da odavno već igra praktično klasičnu devetku, šta očekivati? To samo ovi 'prestručni' hejteri odbijaju da vide, a fudbal prate isključivo zbog kladionice i mržnje prema Realu.
(ticroo, 28. septembar 2016 00:32) Nikada on nije imao taj procenat realizacije... Npr. prosle sezone je imao DUPLO vise udaraca ka golu od Suareza a postigao je manje golova. Jos nesto,on sinoc nije imao asistenciju. Izgleda da ti pratis Real iskljicivo zbog ljubavi prema Ronaldu?

Monteniger

pre 7 godina

@Sarajevo.BA. ...ajde nabroj mi 2 igrača iz reprezenacije BiH sto suvu karijeri odigrala četvrt finale lige šampiona??? A to svjetsko ste pošli jer ste bili u grupi sa grčkom i nikim vise

Yea

pre 7 godina

Vidi, stankovic u istoj rečenici sa modricem.. Pa ovdje ima vrhunskih humorista, al čitao sam da je i jugović bio bolji... Još da se neko izvan Srbije slaze

ticroo

pre 7 godina

Ronaldo se polako vraća u formu. Gol i asistencija, a za nedelju-dve realizovaće realno svaki treći šut ka golu. Ne vidi se previše na meču, istina, ali s obzirom da odavno već igra praktično klasičnu devetku, šta očekivati? To samo ovi 'prestručni' hejteri odbijaju da vide, a fudbal prate isključivo zbog kladionice i mržnje prema Realu.

4k4.Dex

pre 7 godina

Lepa orvorena utakmica Dortmund pogresio sto je krenuo previse ofanzivno protiv brzih igraca kao sto su Ronaldo i Bejl i natavno sevnula kontra.l al to je greska trenera. Inace nereseno sasvim zasluzen rezlutat mada je Rel igrao mnogo pametnije i mozda zato zasluzio da pobedi. Ronaldo odlican gol i asistencija, polako ulazi u formu.

sarajevo.ba

pre 7 godina

@ivan

Kazes kakav Ibisevic???
95 golova u Bundes ligi.
Kapiten Herte i svaki vikend trese mreze.Jos nesto???

95 golova u Bundes ligi i drugi nam je spic,vas onaj prvi spic Mitrovic nije dao od kadeta Partizana pa do sad 50 golova.
O cemu ti pricas.
HALOOOOO,95 golova u BUNDES LIGI.

Imas pasa moj u reprezentaciji 2 ipo igrac,Matic i,ne znam dalje.
Ti mislis ako Ivanovic igra u Celsiju da je bolji po repku od naseg recimo Spahica??

Ali u pravu si,zato zavrsavate zadnjih 10 godina uvijek cetvrti u grupi kvalifikacija,dok smo mi bili na Sp i jos 3 baraza.

Haj zdravo

sarajevo.ba

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.

Mislim komsije,mi ne mozemo s ovakvim Pjanicem,Dzekom,Ibisevicem na Europsko a vi se bunite s nekim Tadicem,Mitrovicem sto nista ne mozete uraditi.

Mikii

pre 7 godina

Da ne preteram, ali za Borusiju nisu svirana 2 cista penala i Ramos zasluzio min 2 crvena, a dobio sam zuti karton. Bruka!
(Brale, 27. septembar 2016 22:56)

Pretero si.

doktor

pre 7 godina

penaldo klasican primer fudbalera koji kako vidi da stari pocinje da se sluzi drugim stvarima i obraca paznju na iste. Brojke mogu koliko god hoce da budu na njegovoj strani,jeste vrhunski igrac,ali nikada nece biti majstor ove igre. Golgeter da, virtuoz ne.

lukica

pre 7 godina

Uzasni Klatenburg, kako moze da onu ruku ne svira Ronaldu?

Idemo po preokret!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (heheh, 27. septembar 2016 21:19)

Stvarno je uzasan Klatenburg, spasio je Dortmund barem za 2 crvena.
Urnisao ih Modric.

Antisha

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.Mislim komsije,mi ne mozemo s ovakvim Pjanicem,Dzekom,Ibisevicem na Europsko a vi se bunite s nekim Tadicem,Mitrovicem sto nista ne mozete uraditi.(sarajevo.ba, 27. septembar 2016 21:22)Pjanicu svaka cast, ali osim njega ovo ostalo sto si naveo, ocigledno da jos samo vi iz bosne cenite, covece kakav crni Ibisevic, da li si ti realan, u kom paralelnom univerzumu se on vodi kao vrhunski igrac... Mi nismo nesto, ali generalno po pozicijama, posle hrvatske imamo sve ukupno najbolje igrace po evropi od reprezentacija iz regiona. To sto nemamo rezultate je druga prica, ali morace i to da se promeni jednom.
(Ivan, 27. septembar 2016 23:04)

Ma pusti ga vidim povremeno po forumima Bosanci umisle da su nešto u nogometu, nidje veze. Jedan Modrić vrijedi više od svih njihovih, a oni samo mogu sanjati da će se u svijetu nogometa/fudbala približiti Hrvatskoj i Srbiji.

Homer J Simpson

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.
(sarajevo.ba, 27. septembar 2016 21:22)
Pa da, kada se zna da je Dejan Stankovic iz Severne Koreje

Kg30

pre 7 godina

Postavite Cristiana na 5 metara od gola,sklonite zivi zid...ma sklonite i golmana ... Pa...mozda Portugalska manekenka i da gol jer ipak je to njegova pozicija sa 5 metara!

Labud

pre 7 godina

Kad nemaš Arenu i moraš da kopaš po netu kao Labud, javi se novi problem: Da li gledati ovu ili onu utakmicu, jer vamo može biti više golova...a onaj simulcast ima švapskog komentatora koji podseti Labuda na mlađe dane i druženje s Ginom Lynn a onda mu dođe da otvori hamstera u browseru kada već cedi internet. Nije lako.

ne razumem

pre 7 godina

Čitam komentare i nemam pojma šta su neki gledali.Ronaldo je bio odličan večeras,potpuno na nivou.Benzema je usporeni trut, trebalo ga je ranije zameniti.Kamo sreće da su sve utakmice ovakve.

ticroo

pre 7 godina

Ronaldo se polako vraća u formu. Gol i asistencija, a za nedelju-dve realizovaće realno svaki treći šut ka golu. Ne vidi se previše na meču, istina, ali s obzirom da odavno već igra praktično klasičnu devetku, šta očekivati? To samo ovi 'prestručni' hejteri odbijaju da vide, a fudbal prate isključivo zbog kladionice i mržnje prema Realu.

Petar

pre 7 godina

A zamislite rezultat kad bi Juve igrao sa Partizanom ili Zvezdom ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (POPE, 27. septembar 2016 22:59)

Zvezda je sa Ludogorecom odigrala dvaput po 2-2 da bi u produžecima ispala. Siguran sam da Dinamo ne bi pobjedio Ludogoreca ni u jednoj tekmi.

mile

pre 7 godina

Ne zna Lester, n'ume Lester, bice Lester topovsko meso u Ligi Sampiona, pojma nemaju... bla bla bla...(., 27. septembar 2016 23:06)

Dobili briz i porto. (y)

Melenci

pre 7 godina

doktore,hade pitaj vlasnike vrhunskih klubova,a moze i svih,za koga bi dali pare,za golgetera ili virtuoza?I sam znas odgovor.U ovakvim utakmicama na vrhunskom nivou,nema virtuoznosti.Bilo bi je da jedan tim vodi sa 5:0.pa hajde malo da se igraju.Ronaldo je dao gol,jako vazan gol bas kao sto je i Varanov.Gledala sam fantasticnu utakmicu,taj tempo je trebalo izdrzati,svaka cast obema ekipama.A,Navasu,svaka cast,sta je covek odbranio,dobro je da je on bio na golu.

Ja sam samo realan, brate

pre 7 godina

Realno, odavno nisam gledao bolju utakmicu, a za to je potrebno da oba tima igraju dobro, što je bio slučaj večeras. Ekipe su se smenjivale u napadima, igraju brz i direktan fudbal. Najbolji kod Reala su bili Navas, Varan i Modrić, dok se u Borusiji niko nije posebno istakao, ali su svi odigrali korektno. I pošto sam uvek realan, remi je najpravedniji ishod ovog sjajnog meča.

Ivan

pre 7 godina

Pjanic uz Modrica ubjedljivo najjaci veznjak s ovih prostora zadnjih 15ak godina.
Mislim komsije,mi ne mozemo s ovakvim Pjanicem,Dzekom,Ibisevicem na Europsko a vi se bunite s nekim Tadicem,Mitrovicem sto nista ne mozete uraditi.(sarajevo.ba, 27. septembar 2016 21:22)

Pjanicu svaka cast, ali osim njega ovo ostalo sto si naveo, ocigledno da jos samo vi iz bosne cenite, covece kakav crni Ibisevic, da li si ti realan, u kom paralelnom univerzumu se on vodi kao vrhunski igrac... Mi nismo nesto, ali generalno po pozicijama, posle hrvatske imamo sve ukupno najbolje igrace po evropi od reprezentacija iz regiona. To sto nemamo rezultate je druga prica, ali morace i to da se promeni jednom.

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Igrajte uživo Dinamo daje gol.Talijani se miču od lopte kad Dinamo priđe 16-ercu.Laka lova!
(ivanhoe, 27. septembar 2016 21:56)

Ma da,Bufon eno trese se na golu! Bez ikakve zavisti,ali pre bih birao da ne igramo Evropu nikada nego ovako ko Dinamo da zavrsimo grupu sa gol razlikom 1:39. Kada kazem mi,mislim na srpske klubove.

4k4.Dex

pre 7 godina

Lepa orvorena utakmica Dortmund pogresio sto je krenuo previse ofanzivno protiv brzih igraca kao sto su Ronaldo i Bejl i natavno sevnula kontra.l al to je greska trenera. Inace nereseno sasvim zasluzen rezlutat mada je Rel igrao mnogo pametnije i mozda zato zasluzio da pobedi. Ronaldo odlican gol i asistencija, polako ulazi u formu.

Leskovčanin

pre 7 godina

Na terenima Lige Šampiona,četiri igrač iz Srbije,Fejsa,Radović,Tošić i L.Marković.
Hoću reći iz Partizana!!
(bora, 27. septembar 2016 21:33)

Šta li si ti gledao?

Fica

pre 7 godina

Sirle spasao Borusiju ili Navas spasio Real? Po mom misljenju obo drugo Real je dao dva gola igrao je dobro svaka cast ali da Borusija ima malo iskusnije igrace mogli su da daju bar 4,5 veceras sto nije slucaj i sa Realom, zadivio sam se kako igraju Mor,Dembeleni Pulisic a ni jedan jos nema ni 20 godina a igrali su se u nekim trenucima fudbala. Njih trojica sa Aubamejangom,Sirleom,Rojsom,Geceom mogu da naprave veoma ozbiljan rezultat u ligi sampiona ali i bindes ligi.

Lucidni decko

pre 7 godina

Cekam.mrtvi Sportin iz 1-1 i 3-5 za isplatu i mrtvaci nmg gol jos jedan da daju... A da sam odigrao.od 2-4 dali bi 5. prica mog zivota.

kajv

pre 7 godina

mislim da kako modric trenutno igra i kako dirigira tempo , nemoze se bolje od toga ....perverzija za gledat ,jos s druge strane dortmund....steta sto nema liverpula jer uz city igraju top nogomet

Tuta Bugarin

pre 7 godina

Pipita poceo da reseta komsije haha busi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 27. septembar 2016 21:19)

E jesi otkrio toplu vodu

Mare

pre 7 godina

Dinamo je za Pjacu,Roga i plasman u LS zaradio oko 52 000 000 evra,toliko ukupno duguju Zvezda i Partizan zajedno,nije mi jasno kako mogu odma u vatru mladog Shempera na gol,I sto Dinamo nije doveo fazon 3 igraca iz Primere i da svaki ima po 3 000 000 godisnji ugovor.Jeste da Soudani ima 1 000 000 po sezoni tojest zajedno ko Mouche i Leonardo koji imaju po 500 000 po sezoni.Izgleda da im je bitno samo da ucestvuju.

dzoker

pre 7 godina

ovako stoje stvari. da mi klubovi sa ovih prostora "igrali" lš, REGIONALNA LIGA JE NEIZBEŽNA. ovo je tlačenje dinama,a najjači je klub u regionu. p.s. nemam veze s
a zvezdom i partizanom. :-)

S Y L A

pre 7 godina

Igrajte uživo Dinamo daje gol.Talijani se miču od lopte kad Dinamo priđe 16-ercu.Laka lova!
(ivanhoe, 27. septembar 2016 21:56)

to mozda kad bude dinamo igrao sa petlicima Juventusa

Monteniger

pre 7 godina

@Sarajevo.BA. ...ajde nabroj mi 2 igrača iz reprezenacije BiH sto suvu karijeri odigrala četvrt finale lige šampiona??? A to svjetsko ste pošli jer ste bili u grupi sa grčkom i nikim vise

Miki

pre 7 godina

Bravo Dortmunde! Najtalentovaniji tim Evrope trenutno, moze daleko da stigne. Dembele da nije sebican bio bi 50% bolji igrac. Jos su falila 2 sigurna startera (Bartra i Reus), tako da ce ovaj tim biti jos bolji..

Leskovčanin

pre 7 godina

Igrajte uživo Dinamo daje gol.Talijani se miču od lopte kad Dinamo priđe 16-ercu.Laka lova!
(ivanhoe, 27. septembar 2016 21:56)

Druže koliko si para uzeo?

.

pre 7 godina

@mile
Prvi u grupi, realne sanse za prolaz dalje, mnogo bolje od nekih "velikana" i sampiona u prethodnim sezonama. Porto bas i nije neka boranija i lak plen u Evropi.

Vidji

pre 7 godina

Ronaldo se polako vraća u formu. Gol i asistencija, a za nedelju-dve realizovaće realno svaki treći šut ka golu. Ne vidi se previše na meču, istina, ali s obzirom da odavno već igra praktično klasičnu devetku, šta očekivati? To samo ovi 'prestručni' hejteri odbijaju da vide, a fudbal prate isključivo zbog kladionice i mržnje prema Realu.
(ticroo, 28. septembar 2016 00:32) Nikada on nije imao taj procenat realizacije... Npr. prosle sezone je imao DUPLO vise udaraca ka golu od Suareza a postigao je manje golova. Jos nesto,on sinoc nije imao asistenciju. Izgleda da ti pratis Real iskljicivo zbog ljubavi prema Ronaldu?

S Y L A

pre 7 godina

Marković ne igra za Benfiku, već za Sporting. Fejsa ne sedi na klupi, jer Benfika uopšte ne igra večeras!
(pera, 27. septembar 2016 21:45

A Babangida je usao u drugom poluvremenu

doktor

pre 7 godina

@melenci
Vidite gospodjo,u tome je razlika izmedju ljudi koji prate fudbal dugo, i onih koji ga prate i mnogo duze. Nije majstor onaj koji ceka da povedu 5:0 pa da krene da slobodno igra,kao sto kazete. Majstor,virtuoz igra tako i na 0:0 i na 0:2 i resi utakmicu svojom lucidnoscu. Posto ocigledno ne razumete o kakvim igracima se radi,dacu Vam primer kroz naseg Piksija,za njega ste culi, Ronaldinja i Zidana u novije vreme,kao poslednje majstore. Da Vam ne pominjem starije,svakako ih necete ni prepoznati. Pozdrav

vlada82

pre 7 godina

Ja gledam Borusija-Real i mogu reci da je prvo poluvreme odlicno,puno trcanja,malo prekida,igra se fer,nema valjanja po terenu,Borusija bolja (tako deluje),sudija dobar (osim onog igranja rukom Ronalda u zivom zidu,trebalo je da ponovi slobodan udarac samo blize)... Ja zadovoljan,samo neka nastave ovako...

Mad4Red

pre 7 godina

U prvom poluvremenu cist indirekt nije sviran kada je Ronalda pogoda iz slobodnjaka lopta i ruku... Par situacija je debelo Klatenburg precutao, ne kazem, ali mislim da Mažić bi bolje odsudio...

Vuk

pre 7 godina

Ne pamtim kada se Juventus ovako setao negde u gostima.. Obicno otaljavaju ove utakmice u grupnoj fazi remijima ili minimalnim pobedama .


Borusija zasluzeno, Sporting rutinski.. Legija ubedljivo nalosija ekipa u LS.. Padace rekordi u broju primljenih golova kao kisa..

Yea

pre 7 godina

Vidi, stankovic u istoj rečenici sa modricem.. Pa ovdje ima vrhunskih humorista, al čitao sam da je i jugović bio bolji... Još da se neko izvan Srbije slaze