Petak, 19.08.2016.

02:44

Trener Sasuola: Mogli smo još, najmanje 4 komada

Trener Sasuola Euzebio Di Frančesko rekao je da je veoma zadovoljan zbog pobede nad Crvenom zvezdom.

Izvor: ÐN

Trener Sasuola: Mogli smo još, najmanje 4 komada IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Šavija Alonso

pre 7 godina

Sve sami uspesi Partizana u Evropi... Vidim da su mnogi zaboravili pa reko cisto da podsetim.
(za B93, 20. avgust 2016 00:59)

Lepo je što nas tako pažljivo pratiš. 'Ajd' sad nabroji vaše evro utakmice odigrane za sve to vreme. To ti je lako, možeš u tri reda sve. Sasuolo je poslednja, da ti pomognem.

za B93

pre 7 godina

Krona chia
Rapid
Midlsbro
Slavija Prag
Makabi
Okser
Sevilja
Klub Briz
Sahtjor
Tun
Besiktas
Asteras
Augsburg
Atletik Bilbao
Sve sami uspesi Partizana u Evropi... Vidim da su mnogi zaboravili pa reko cisto da podsetim.

neutralni felsh

pre 7 godina

sto li partizanovi navijaci ismejavaju zvezdu kada bi partizan prosao jos gore od zvezde ?
(pravi, 19. avgust 2016 13:26)


jesi li siguran? partizan godinama zna da igra evropske utakmice, jes da cesto posrne ali cesto i iznenadi. sbb kbb, ne kazem da bi partizan dobio sasuolo, ali mozda bi umuvao barem jedan gol, i primio maksimum dva.
skoro sve sausolove sanse su iste kao kad profesionalci igraju sa amaterima. zvezdini su ispadali kao na ringispilu. nije tolika razlika u klasi, koliko u pripremi utakmice i kolektivnom iskustvu. partizan ne bi sinoc onoliko napunio pelene, ne dok je matori sale u ekipi, igrao ne igrao.

Patrik

pre 7 godina

@pravi

Zasto ismevamo Zvezdu?Evo zasto,zato sto navijate za svaki tim sa kojim se sastaje Partizan,bilo u Evropi bilo u Premijer ligi,zato sto se ismevate Partizanu kad ne pobedi,ostavljate na ovom ali i drugim portalima komentare ismevanja kad Partizan kupi ili proda igraca.Jel malo jasnije sada?

maremare

pre 7 godina

@realNi

Po tvom izlaganju sklonio nam se i partizan prošle godine 3 puta. Radovali ste se golu za izjednacenje u 90 minutu kao da vam je trebao za titulu. Zvezda je očajna u Evropi ali sa vama ćemo opet da se igramo.

Patrik

pre 7 godina

@x10

Nee bato,to je pokazatelj da je vas navijaca ovog vestackog kluba manje nego nas navijaca Partizana.Nego da te pitam,sta ste vi navijaci Zvezde radili posle eliminacije Partizana iz Evrope,pa onda kiksu od Backe,Napretka,Vojvodine?Ja cu da ti kazem,ostavili ste vi zvezdasi makar 80 posto komentara i delili sebi pluseve.Ovo samo uzvracamo ono sto ste vi do nedavno radili.

Glodjovic

pre 7 godina

Ovaj nije bio u Bariju mozda nije ni rodjen u to vreme inace bi se prepao svetskog sampiona. Sad ostaju samo tunel i koreografija ima da se odseku.

Darko

pre 7 godina

Ja bi zabranio srpskim klubovima nastup u Evropi.Samo bi im dozvolio da igraju domacu ligu i zivili bi u iluzijama da smo jaki.Ovako kad izadjemo u Evropu suocimo se sa istinom.Dojucerasnji Seria B ligas je trebao da dobije brat bratu sest sedam nula najjaci srpski klub.Krenula je domaca liga,kada vecite ne ide na terenu tu su sudije da poguraju i da sude penale i usmjeravaju utakmicu.Nema tih para koje bi me natjerale da podjem na stadion gledati ovu tzv fudbalsku ligu i cudim se svima koji idu.Da se ne lazemo,imam skoro 5 banki i hiljade i hiljade odgledanih utakmica,ali brate necu vise i gotovo.J...s titule koje su osvojene na nacin koje su osvojene.I Zvezda i Partizan su unistile domaci fudbal.Zato i jesmo na 50 mjestu Fifine liste.Sve ima svoju cijenu.Cudim se i sponzorima koji zele da sponzorisu ove balvane i kradje u prvenstvu.Njihovo ime se veze uz lopovluk.

x10

pre 7 godina

Od 66 komentara trenutno,46 grobarskih..bravo,samo dokazujete da vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan.Zvezda je losa,to je cinjenica,ali ne mislim da bi vi bolje prosli u ovom mecu,cak mislim da ne bi ni dosli do njega,verovatno je Malta poslednja stanica koju bi videli.Pozdrav.

nn

pre 7 godina

neskromno kazem,fuzbal treba ukinuti,brukamo se tu kao sportska nacija,uzimaju se pare od penzionera da se zadovolje tudje ambicije,iluzorne u svakom pogledu a pojedinci se bogate,kriminal tu cveta na veliko...ukinuti dekretom,pare usmeriti ka starackim domovima i jaslicama.Kraj.

Rajko

pre 7 godina

Onakvu nemoc u igri odavno nisam vidio..djelovalo je kao da se neki prvi tim izivljava na mladjim kadetima..odbrana 0 OGROMNA..vezni red ne postoji a Katai se nije mogao sastaviti sa loptom niti je imao od koga da dobije..Ruiz i Muče..nemam komentar..Barkos je bio mala maca za ovu dvojicu..Ugo jos jednom pokazao da je nevidljiv kad je neka ozbiljna odbrana u pitanju..i ono sto najvise boli..ovim smo pokazali da smo svjetlosnu godinu od Evrope a najbolji smo tim u Srbiji..zamislite gdje su inda ostali..sramota me je.

primecujem

pre 7 godina

Posle zreba medju drugarima je bila euforija. Svi su bili ubedjeni da prolazimo "Italijanske amatere". Ja sam bio skeptican. Ne biva se u prvih pet u Kalcu a da ne igras takticki perfektno, utegnuto i sa strahovitom odbranom. To se pokazalo sinoc kad ni na gol nismo sutnuli. Jedini spas za nas fudbal je jaca liga. Prosto, kada pocnu dinamo zagreb, maribor i hajduk split da nas deru usred Beograda nema tih prica i demagogija koji mogu da spasu upravu pa ce morati neke pare sa se daju na prave igrace. Ovo pricam cista fudbalski...Ovako dok nam se liga svodi na dva derbija i dve malo jace utakmice, Ludogorec i Sasulo ce da nam objasnjavaju kako se igra fudbal, a mi cemo i dalje da prebrojavamo pobede u "derbijima" sto nam je jedino i ostalo...

Silver Surfer

pre 7 godina

@ (Real(NI)

Mislio sam na evropske utakmice. Podseticu te da je nakon osvajanja KEŠ-a Velz demolirao Zvezdu 5:0 u tadasnjem prvenstvu. Takve stvari se desavaju i ne predstavljaju nikakvo cudo a upravo zato fudbal cine najzanimljivijim sportom. Ne postoje unapred dobijene utakmice ko god da je protivnik. Osim u nasem prvenstvu. A kada je takva liga onda u Evropi i nije moguce napraviti bog zna sta.
Ako je Partizan bio toliko uspesan nije mi jasno kako nije izgradio status povlascene ekipe i kako je moguce da se jedan tako stabilan klub urusi za godinu dana? Lepo si napisao da je Partizan bio ucesnik i nista vise. U grupnoj fazi zabelezio je dve pobede za tih 7 ucestvovanja. I ucestvovanje je krajnji domet srpskih klubova u Evropi. Od nekakvog takmicenja smo jos daleko. Partizan je unisten lopovlukom istim onim koji je osakatio Zvezdu. Dokle god postoji sprega izmedju uprava, menadzera i odredjenih politickih struktura koje dovode igrace i vrse preraspodelu kesa na stetu kluba stvari se nece promeniti.
Inace, svaki drugi klub iz Srbije bi protiv Sasuola prosao jos gore. To govori o kvalitetu domaceg prvenstva kroz koji ce Zvezda, nazalost, da se proseta ove godine.

brasa

pre 7 godina

(Svetac, 19. avgust 2016 07:50) daj bre napisa magistarski rad na temu oni su jaci, ok je to ali sa ludogorecom i sasuolom koliko si osmisljenih ili uigranih kombinacija video, sta je smislio vajni grof iz nedodije, koju akciju, a odbrana ne samo neuigrana nego spora, prespora prolaze pored njih kao brzi voz, mogu samo da pogledaju za njima, kupis igraca koji nema predispozicije i pricas o prekratkom roku za pripreme, aloooo gde je tu logika,cisto laganje, sve baron do barona

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Tun Partizan 3:0 tu je negde...
(Koja, 19. avgust 2016 08:03)

Nije brate,Partizan je izgubio u otvorenoj utakmici,a vi u viktorijama.Imali ste sreće što 10 niste primili.

Boston

pre 7 godina

Rekao je najmanje 4, a ne još 4 ! Toliko o profi novinarstvu...
(Phagus, 19. avgust 2016 08:48)

Zar ti ne vidis zarez ? Da nije tog zareza naslov bi se mogao protumaciti kao sto kazes.

Real(NI)

pre 7 godina

Silver Surfer - Prijatelju, ponizio vas je Borac 5-1 u kupu prošle sezone, gore nego Sasuolo. Taj tim sad se bori da preživi. Stvorena je fatamorgana zbog sklanjalica i sudijske pomoći. Nije ti bio sumnjiv OFK? Sam si kriv što si poverovao.

Dermendziev

pre 7 godina

Sto bi rekao Srecko Soic,pa sta se mlogo uzbudjava ovaj trener.Dace oni zvezdi ta cetiri gola u Beogradu,kao Ludogorec(Bugarski Hajduk).

Inace kao nekadasnji Zvezdin navijac,posle dugog vremena,gledao sam zvezdu dva puta:proletos protiv Rada i skoro protiv Ludogoreca i zakljucio da je to najgora ekipa koju sam gledao:nema nista ni u odbrani,ni u napadu ni u sredini terena.Bozovic je trener diletant i unistio je svu lepotu fudbala.

Inace posle uspeha sa Amkarom iz Perma,mnogi Moskovski klubovi su ze zaletrli,ali i brzo otreznili.Dinamo iz Moskve ga najurio posle par meseci,mislim da je nesto slicno uradila i Lokomotiva i jos koji klub.

E Zvezdi je on prodao tu njegovu "filosofiju",poput njegov zemljak,jedan od najvecih svetskih fudbalskih demagoga Miljan Miljanic,koji je uspeo da zavrne cak i jednog Reala,sa njegovim cuvenim "trcanjem bez lopte".

Pozdrav

klub fk premijer

pre 7 godina

slusaj ovog zabara ?!
ne razume on da je promena ritma izbacila igrace zvezde iz ritma.
oni svako leto prvo idu na more,a posle kolektivno u gucu.
videlo se da psihicki nisu tu.

...a ovaj bi jos da im daje golova?!?

Mare

pre 7 godina

Nema nama Evrope dok ne budemo povlašćeni i ne budemo imali kostur tima bar 3 sezone...Ostvarili smo 2 pobede 1 remi i 2 poraza ostaje revanš,koeficient nam je bio 7,175 mislim da će biti nešto više od 9 sledeće sezone,može neko da izračuna tačno ?

Partizan je sa 6 titula i jednim igranjem kada smo bili izbačeni iz Evrope u kvalifikacijama za Ligu Šampiona ušao jednom u Ligu Šampiona i 4 puta u Ligu Evrope 2 put ispao od Shamrocka i Thuna.Nije realno da sa ovakvim koeficientom iz 1. pokušaja uđemo u Evropu,zato treba da budemo šampioni bar do 2020.

doktor

pre 7 godina

smanjiti broj fudbalskih klubova, i preusmeriti decu na sportove u kojima mozemo da budemo rame uz rame sa najboljima. Vaterpolo, kosarka, borilacki sportovi,odbojka,tenis,veslanje. Kada bi bilo sistema u nasoj 'drzavi' ovo bi se nametalo kao prirodno resenje.. ali.. 'drzava'..

Realno

pre 7 godina

Bas je skroman...pa trebalo je da bude bar 6:0 po svemu vidjenom...a grof rece da su neuigrani i da su odigrali samo 2 zvanicna meca naspram Zvezdinih 9! Sta bi bilo da su uigrani? A rece sinoc komentator:Igraci Zvezde deluju kao da su prvi put jedan drugog videli!(uigrani do bola)...ovo je nasa realnost! Sad ce Terzic da navijacima prica do decembra o sledecoj sezoni i ligi sampiona a vi samo gutajte sta vam servira...

nesa80

pre 7 godina

partizan kad je igrao ligu evrope sa interom i lacijom pa ih je ladno nadigrao i bilo je tesno,sta je ovo sa zvezdom i mene je sramota,drzavni sampion a razbili ih ko amatere

Real(NI)

pre 7 godina

Evropa je oduvek bila merilo. Kad je CZ sportski dominirala u Jugi bila i prvak Evrope. Sada joj se gleda kroz prste i pomaže na sve načine, pa uz pomoć sreće jedva prođu i Valetu.
Samo Partizan, nažalost, na nešto liči u Evropi već poodavno. Jesu ispali posle 0-0 ovog leta od Poljaka ali su manje više redovni učesnici grupnih faza tokom jeseni. Zašto ih neće biti ove jeseni isključivo su krivi uprava i nedorasli Tomić koji se odrekao velikog broja dobrih igrača zato što su "prebrzi" (nešto najgluplje što sam ikada čuo od domaćih stručnjaka) ili "neodgovaraju konceptu".

Mrgud

pre 7 godina

Bogme mogli su! Onaj Fibel je totalno beskoristan igrac. Covek veze sa fudbalom nema! Pošutati sve strance i osloniti se na domace! Ovi nasi mogu samo u super ligi da se nadmecu!

Aleksa

pre 7 godina

Pre nego sto pocnete sa podsmejevanjem imajte u vidu da je ova izjava izrecena zbog broja sansi koje su nam stvorili, a to su stvorili zato sto su daleko kvalitetniji tim i ne vidim sta je tu cudno, a grobarima preporucujem da prvo pogledaju sebe pa onda komentarisu

Nešo Pudla

pre 7 godina

Sram te bilo! Sad zbog ovakve izjave premijer podhitno da uputi protestnu notu ambasadoru Italije!!! Oni njegovu mezimicu da ovako omalovaže ccccc

Boston

pre 7 godina

Meni je jos smesno koliko su se ljudi lozili na Vosu i Zvezdu pre meca. Najjace je ono "Zvezda ume sa Italijanima" Hahaha koja Zvezda ? Jel su culi oni za njih pre zreba ? Sumnjam hahaha

bpcg

pre 7 godina

Gdje stadoste vi nastavite, u Beogradu. Koliko su nasi timovi bili bolji prije desetak godina, ovo sad je.... Ne moze me niko ubijediti da samo sa igracima iz
Srbije ne moze se napraviti solidna Evropska ekipa. Znaci ovi rezultati su posledica NERADA I LOPOVLUKA.

Rui Costa

pre 7 godina

Ima covek pravo.Trebalo je barem 6-7 lopte da zavrse u mrezi a ne samo 3.Imace Sasuolo priliku da tu nepravdu ispravi na Marakani.

јок и није

pre 7 godina

Коме бре још четири? Светском рекордеру у броју победа у домаћем првенству??? Ма дај, човече!

grobar kg

pre 7 godina

У претходних 9 сезона Србија је имала 7 пута представника у Европи и гле чуда, свих 7 пута је то
био Партизан. Данас после толико година Партизан је системски уништен и сведен на просечни
суперлигашки тим, а Србија више нема представника у Европи. Тако то изгледа када уништите једини
клуб који је чувао образ српског фудбала. Тражили сте, гледајте. Да ли је то тај бољи живот?Да ли
је то та европска звезда? Колико вам вреди титула без Европе?

subi

pre 7 godina

Dočekasmo da nas ovaj maneken nadrndava, e majko mila. Realno mnogo su bolji, takođe realno nikad Zvezda u ovom sastavu gore nije odigrala.

Svetac

pre 7 godina

Samo ljudi koji nikada nisu gledali kalco mogu da kazu da je ekipa koji u zabarskoj zavrsi na 5. ili 6. mestu slaba ekipa. Kakav god kvalitet tog kalca bio. Jeste ispod premier lige ili primere ali tamo ima puno mladih igraca vrlo dobrih. Nikada nisam prestao da gledam kalco a plza poslednjih par godina sam Sasuolo gledao 15 puta sigurno. Ta ekipa je 2 svetlosne godine ispred moje Zvezde. Jos smo imali srece da im ovo bude prva zvanicna utakmica u sezoni plus su prodali Sansonea u Viljareal a on zajedno sa Beredijem je bukvalno terorisao sve odbrane u Italiji. Berardi je Milanu na sred San Sira pre 2 godina dao 4 gola!!! Sansone 2 Juveo,Inreru... oni su redom drali sve.. igraju 4-5 godina zajesno. Di Francesko je 2 puta proglasavan za trenera godine. Znamo svi da Milan Juve nisu Barsa i Real ali se u Italiji i dalje igra takticki perfektno sa mnogo vise snage i trcanja nego kod nas. Svi moji su bili ubedjeni da prolazimo mali Sasuolo a to vam samo govori i o sujeti i egocentrizmu navijaca kod nas koji i dalje misle da smo centar sveta i da nas se svi plase i da su delije 12. igrac. Dzaba..ovi nemaju 12 stolica i nikakvu atmosferu pa deru resom Juve,Inte,Romu,Milan... sto ne bi i neku Zvezdu koje na fudbalskoj mapi nema vec 25 godina?? I nije Grof kriv. Nije on ni toliko dobar trener ali za ovo nije kriv. Jednostavno su mnogo bolji.

Silver Surfer

pre 7 godina

Odavno Crvena zvezda nije ponizena na terenu kao u revansu protiv Ludogoreca i u utakmici sa Sasuolom. To nije polozilo za rukom najvecim evropskim ekipama ali jeste fudbalskim anonimusima sto mozda najbolje pokazuje gde se trenutno nalazi Crvena zvezda. Ovaj tim, ovi igraci zajedno sa trenerom nemaju sta da traze u grupnoj fazi bilo kog evropskog klupskog takmicenja.
Sve vise uverenja sam da su dva sramotna izdanja Zvezde rezultat sastava tima koji kao da pokazuje da postoje igraci koji moraju da igraju jer su necija kombinacija. Dovedeni stranci trebalo je da budu kakva takva prevaga u Evropi. Ni Fibel, ni Muce, ni Ruiz nisu pokazali nista. Kanga jeste ali bih ga najurio odmah posle crvenog kartona. Osporavani Barkos, Salas i Molina fudbalski su virtuozi za gore pomenutu trojicu. Nije problem sto oni nisu pokazali nista jer je moguce da se nisu uklopili a i promasaji sa takvim poluigracima su normalna pojava. Problem je sto se nalaze u startnoj postavi a nista nisu pokazali ni u domacem prvenstvu.
Trener Sasuola je u pravu. Zvezda je mogla da primi jos koji i da dozivi i pravi rezultatski debakl. Revans je formalnost. Jer niti Zvezda moze da da cetiri komada a i ako da tesko je verovati da nece primiti nijedan. Uz trenersku magiju Bozovica ipak je i najludjim optimistima tesko da poveruju u neko cudo. Iako je u pitanju fudbal, u kojem se cuda deavaju.

Realno

pre 7 godina

Bas je skroman...pa trebalo je da bude bar 6:0 po svemu vidjenom...a grof rece da su neuigrani i da su odigrali samo 2 zvanicna meca naspram Zvezdinih 9! Sta bi bilo da su uigrani? A rece sinoc komentator:Igraci Zvezde deluju kao da su prvi put jedan drugog videli!(uigrani do bola)...ovo je nasa realnost! Sad ce Terzic da navijacima prica do decembra o sledecoj sezoni i ligi sampiona a vi samo gutajte sta vam servira...

nesa80

pre 7 godina

partizan kad je igrao ligu evrope sa interom i lacijom pa ih je ladno nadigrao i bilo je tesno,sta je ovo sa zvezdom i mene je sramota,drzavni sampion a razbili ih ko amatere

Boston

pre 7 godina

Meni je jos smesno koliko su se ljudi lozili na Vosu i Zvezdu pre meca. Najjace je ono "Zvezda ume sa Italijanima" Hahaha koja Zvezda ? Jel su culi oni za njih pre zreba ? Sumnjam hahaha

grobar kg

pre 7 godina

У претходних 9 сезона Србија је имала 7 пута представника у Европи и гле чуда, свих 7 пута је то
био Партизан. Данас после толико година Партизан је системски уништен и сведен на просечни
суперлигашки тим, а Србија више нема представника у Европи. Тако то изгледа када уништите једини
клуб који је чувао образ српског фудбала. Тражили сте, гледајте. Да ли је то тај бољи живот?Да ли
је то та европска звезда? Колико вам вреди титула без Европе?

bpcg

pre 7 godina

Gdje stadoste vi nastavite, u Beogradu. Koliko su nasi timovi bili bolji prije desetak godina, ovo sad je.... Ne moze me niko ubijediti da samo sa igracima iz
Srbije ne moze se napraviti solidna Evropska ekipa. Znaci ovi rezultati su posledica NERADA I LOPOVLUKA.

јок и није

pre 7 godina

Коме бре још четири? Светском рекордеру у броју победа у домаћем првенству??? Ма дај, човече!

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Tun Partizan 3:0 tu je negde...
(Koja, 19. avgust 2016 08:03)

Nije brate,Partizan je izgubio u otvorenoj utakmici,a vi u viktorijama.Imali ste sreće što 10 niste primili.

Real(NI)

pre 7 godina

Evropa je oduvek bila merilo. Kad je CZ sportski dominirala u Jugi bila i prvak Evrope. Sada joj se gleda kroz prste i pomaže na sve načine, pa uz pomoć sreće jedva prođu i Valetu.
Samo Partizan, nažalost, na nešto liči u Evropi već poodavno. Jesu ispali posle 0-0 ovog leta od Poljaka ali su manje više redovni učesnici grupnih faza tokom jeseni. Zašto ih neće biti ove jeseni isključivo su krivi uprava i nedorasli Tomić koji se odrekao velikog broja dobrih igrača zato što su "prebrzi" (nešto najgluplje što sam ikada čuo od domaćih stručnjaka) ili "neodgovaraju konceptu".

Nešo Pudla

pre 7 godina

Sram te bilo! Sad zbog ovakve izjave premijer podhitno da uputi protestnu notu ambasadoru Italije!!! Oni njegovu mezimicu da ovako omalovaže ccccc

Real(NI)

pre 7 godina

Silver Surfer - Prijatelju, ponizio vas je Borac 5-1 u kupu prošle sezone, gore nego Sasuolo. Taj tim sad se bori da preživi. Stvorena je fatamorgana zbog sklanjalica i sudijske pomoći. Nije ti bio sumnjiv OFK? Sam si kriv što si poverovao.

Svetac

pre 7 godina

Samo ljudi koji nikada nisu gledali kalco mogu da kazu da je ekipa koji u zabarskoj zavrsi na 5. ili 6. mestu slaba ekipa. Kakav god kvalitet tog kalca bio. Jeste ispod premier lige ili primere ali tamo ima puno mladih igraca vrlo dobrih. Nikada nisam prestao da gledam kalco a plza poslednjih par godina sam Sasuolo gledao 15 puta sigurno. Ta ekipa je 2 svetlosne godine ispred moje Zvezde. Jos smo imali srece da im ovo bude prva zvanicna utakmica u sezoni plus su prodali Sansonea u Viljareal a on zajedno sa Beredijem je bukvalno terorisao sve odbrane u Italiji. Berardi je Milanu na sred San Sira pre 2 godina dao 4 gola!!! Sansone 2 Juveo,Inreru... oni su redom drali sve.. igraju 4-5 godina zajesno. Di Francesko je 2 puta proglasavan za trenera godine. Znamo svi da Milan Juve nisu Barsa i Real ali se u Italiji i dalje igra takticki perfektno sa mnogo vise snage i trcanja nego kod nas. Svi moji su bili ubedjeni da prolazimo mali Sasuolo a to vam samo govori i o sujeti i egocentrizmu navijaca kod nas koji i dalje misle da smo centar sveta i da nas se svi plase i da su delije 12. igrac. Dzaba..ovi nemaju 12 stolica i nikakvu atmosferu pa deru resom Juve,Inte,Romu,Milan... sto ne bi i neku Zvezdu koje na fudbalskoj mapi nema vec 25 godina?? I nije Grof kriv. Nije on ni toliko dobar trener ali za ovo nije kriv. Jednostavno su mnogo bolji.

Dermendziev

pre 7 godina

Sto bi rekao Srecko Soic,pa sta se mlogo uzbudjava ovaj trener.Dace oni zvezdi ta cetiri gola u Beogradu,kao Ludogorec(Bugarski Hajduk).

Inace kao nekadasnji Zvezdin navijac,posle dugog vremena,gledao sam zvezdu dva puta:proletos protiv Rada i skoro protiv Ludogoreca i zakljucio da je to najgora ekipa koju sam gledao:nema nista ni u odbrani,ni u napadu ni u sredini terena.Bozovic je trener diletant i unistio je svu lepotu fudbala.

Inace posle uspeha sa Amkarom iz Perma,mnogi Moskovski klubovi su ze zaletrli,ali i brzo otreznili.Dinamo iz Moskve ga najurio posle par meseci,mislim da je nesto slicno uradila i Lokomotiva i jos koji klub.

E Zvezdi je on prodao tu njegovu "filosofiju",poput njegov zemljak,jedan od najvecih svetskih fudbalskih demagoga Miljan Miljanic,koji je uspeo da zavrne cak i jednog Reala,sa njegovim cuvenim "trcanjem bez lopte".

Pozdrav

primecujem

pre 7 godina

Posle zreba medju drugarima je bila euforija. Svi su bili ubedjeni da prolazimo "Italijanske amatere". Ja sam bio skeptican. Ne biva se u prvih pet u Kalcu a da ne igras takticki perfektno, utegnuto i sa strahovitom odbranom. To se pokazalo sinoc kad ni na gol nismo sutnuli. Jedini spas za nas fudbal je jaca liga. Prosto, kada pocnu dinamo zagreb, maribor i hajduk split da nas deru usred Beograda nema tih prica i demagogija koji mogu da spasu upravu pa ce morati neke pare sa se daju na prave igrace. Ovo pricam cista fudbalski...Ovako dok nam se liga svodi na dva derbija i dve malo jace utakmice, Ludogorec i Sasulo ce da nam objasnjavaju kako se igra fudbal, a mi cemo i dalje da prebrojavamo pobede u "derbijima" sto nam je jedino i ostalo...

Rui Costa

pre 7 godina

Ima covek pravo.Trebalo je barem 6-7 lopte da zavrse u mrezi a ne samo 3.Imace Sasuolo priliku da tu nepravdu ispravi na Marakani.

klub fk premijer

pre 7 godina

slusaj ovog zabara ?!
ne razume on da je promena ritma izbacila igrace zvezde iz ritma.
oni svako leto prvo idu na more,a posle kolektivno u gucu.
videlo se da psihicki nisu tu.

...a ovaj bi jos da im daje golova?!?

Mrgud

pre 7 godina

Bogme mogli su! Onaj Fibel je totalno beskoristan igrac. Covek veze sa fudbalom nema! Pošutati sve strance i osloniti se na domace! Ovi nasi mogu samo u super ligi da se nadmecu!

Boston

pre 7 godina

Rekao je najmanje 4, a ne još 4 ! Toliko o profi novinarstvu...
(Phagus, 19. avgust 2016 08:48)

Zar ti ne vidis zarez ? Da nije tog zareza naslov bi se mogao protumaciti kao sto kazes.

doktor

pre 7 godina

smanjiti broj fudbalskih klubova, i preusmeriti decu na sportove u kojima mozemo da budemo rame uz rame sa najboljima. Vaterpolo, kosarka, borilacki sportovi,odbojka,tenis,veslanje. Kada bi bilo sistema u nasoj 'drzavi' ovo bi se nametalo kao prirodno resenje.. ali.. 'drzava'..

Rajko

pre 7 godina

Onakvu nemoc u igri odavno nisam vidio..djelovalo je kao da se neki prvi tim izivljava na mladjim kadetima..odbrana 0 OGROMNA..vezni red ne postoji a Katai se nije mogao sastaviti sa loptom niti je imao od koga da dobije..Ruiz i Muče..nemam komentar..Barkos je bio mala maca za ovu dvojicu..Ugo jos jednom pokazao da je nevidljiv kad je neka ozbiljna odbrana u pitanju..i ono sto najvise boli..ovim smo pokazali da smo svjetlosnu godinu od Evrope a najbolji smo tim u Srbiji..zamislite gdje su inda ostali..sramota me je.

brasa

pre 7 godina

(Svetac, 19. avgust 2016 07:50) daj bre napisa magistarski rad na temu oni su jaci, ok je to ali sa ludogorecom i sasuolom koliko si osmisljenih ili uigranih kombinacija video, sta je smislio vajni grof iz nedodije, koju akciju, a odbrana ne samo neuigrana nego spora, prespora prolaze pored njih kao brzi voz, mogu samo da pogledaju za njima, kupis igraca koji nema predispozicije i pricas o prekratkom roku za pripreme, aloooo gde je tu logika,cisto laganje, sve baron do barona

Silver Surfer

pre 7 godina

Odavno Crvena zvezda nije ponizena na terenu kao u revansu protiv Ludogoreca i u utakmici sa Sasuolom. To nije polozilo za rukom najvecim evropskim ekipama ali jeste fudbalskim anonimusima sto mozda najbolje pokazuje gde se trenutno nalazi Crvena zvezda. Ovaj tim, ovi igraci zajedno sa trenerom nemaju sta da traze u grupnoj fazi bilo kog evropskog klupskog takmicenja.
Sve vise uverenja sam da su dva sramotna izdanja Zvezde rezultat sastava tima koji kao da pokazuje da postoje igraci koji moraju da igraju jer su necija kombinacija. Dovedeni stranci trebalo je da budu kakva takva prevaga u Evropi. Ni Fibel, ni Muce, ni Ruiz nisu pokazali nista. Kanga jeste ali bih ga najurio odmah posle crvenog kartona. Osporavani Barkos, Salas i Molina fudbalski su virtuozi za gore pomenutu trojicu. Nije problem sto oni nisu pokazali nista jer je moguce da se nisu uklopili a i promasaji sa takvim poluigracima su normalna pojava. Problem je sto se nalaze u startnoj postavi a nista nisu pokazali ni u domacem prvenstvu.
Trener Sasuola je u pravu. Zvezda je mogla da primi jos koji i da dozivi i pravi rezultatski debakl. Revans je formalnost. Jer niti Zvezda moze da da cetiri komada a i ako da tesko je verovati da nece primiti nijedan. Uz trenersku magiju Bozovica ipak je i najludjim optimistima tesko da poveruju u neko cudo. Iako je u pitanju fudbal, u kojem se cuda deavaju.

nn

pre 7 godina

neskromno kazem,fuzbal treba ukinuti,brukamo se tu kao sportska nacija,uzimaju se pare od penzionera da se zadovolje tudje ambicije,iluzorne u svakom pogledu a pojedinci se bogate,kriminal tu cveta na veliko...ukinuti dekretom,pare usmeriti ka starackim domovima i jaslicama.Kraj.

Darko

pre 7 godina

Ja bi zabranio srpskim klubovima nastup u Evropi.Samo bi im dozvolio da igraju domacu ligu i zivili bi u iluzijama da smo jaki.Ovako kad izadjemo u Evropu suocimo se sa istinom.Dojucerasnji Seria B ligas je trebao da dobije brat bratu sest sedam nula najjaci srpski klub.Krenula je domaca liga,kada vecite ne ide na terenu tu su sudije da poguraju i da sude penale i usmjeravaju utakmicu.Nema tih para koje bi me natjerale da podjem na stadion gledati ovu tzv fudbalsku ligu i cudim se svima koji idu.Da se ne lazemo,imam skoro 5 banki i hiljade i hiljade odgledanih utakmica,ali brate necu vise i gotovo.J...s titule koje su osvojene na nacin koje su osvojene.I Zvezda i Partizan su unistile domaci fudbal.Zato i jesmo na 50 mjestu Fifine liste.Sve ima svoju cijenu.Cudim se i sponzorima koji zele da sponzorisu ove balvane i kradje u prvenstvu.Njihovo ime se veze uz lopovluk.

Glodjovic

pre 7 godina

Ovaj nije bio u Bariju mozda nije ni rodjen u to vreme inace bi se prepao svetskog sampiona. Sad ostaju samo tunel i koreografija ima da se odseku.

subi

pre 7 godina

Dočekasmo da nas ovaj maneken nadrndava, e majko mila. Realno mnogo su bolji, takođe realno nikad Zvezda u ovom sastavu gore nije odigrala.

Aleksa

pre 7 godina

Pre nego sto pocnete sa podsmejevanjem imajte u vidu da je ova izjava izrecena zbog broja sansi koje su nam stvorili, a to su stvorili zato sto su daleko kvalitetniji tim i ne vidim sta je tu cudno, a grobarima preporucujem da prvo pogledaju sebe pa onda komentarisu

Patrik

pre 7 godina

@x10

Nee bato,to je pokazatelj da je vas navijaca ovog vestackog kluba manje nego nas navijaca Partizana.Nego da te pitam,sta ste vi navijaci Zvezde radili posle eliminacije Partizana iz Evrope,pa onda kiksu od Backe,Napretka,Vojvodine?Ja cu da ti kazem,ostavili ste vi zvezdasi makar 80 posto komentara i delili sebi pluseve.Ovo samo uzvracamo ono sto ste vi do nedavno radili.

Patrik

pre 7 godina

@pravi

Zasto ismevamo Zvezdu?Evo zasto,zato sto navijate za svaki tim sa kojim se sastaje Partizan,bilo u Evropi bilo u Premijer ligi,zato sto se ismevate Partizanu kad ne pobedi,ostavljate na ovom ali i drugim portalima komentare ismevanja kad Partizan kupi ili proda igraca.Jel malo jasnije sada?

neutralni felsh

pre 7 godina

sto li partizanovi navijaci ismejavaju zvezdu kada bi partizan prosao jos gore od zvezde ?
(pravi, 19. avgust 2016 13:26)


jesi li siguran? partizan godinama zna da igra evropske utakmice, jes da cesto posrne ali cesto i iznenadi. sbb kbb, ne kazem da bi partizan dobio sasuolo, ali mozda bi umuvao barem jedan gol, i primio maksimum dva.
skoro sve sausolove sanse su iste kao kad profesionalci igraju sa amaterima. zvezdini su ispadali kao na ringispilu. nije tolika razlika u klasi, koliko u pripremi utakmice i kolektivnom iskustvu. partizan ne bi sinoc onoliko napunio pelene, ne dok je matori sale u ekipi, igrao ne igrao.

Silver Surfer

pre 7 godina

@ (Real(NI)

Mislio sam na evropske utakmice. Podseticu te da je nakon osvajanja KEŠ-a Velz demolirao Zvezdu 5:0 u tadasnjem prvenstvu. Takve stvari se desavaju i ne predstavljaju nikakvo cudo a upravo zato fudbal cine najzanimljivijim sportom. Ne postoje unapred dobijene utakmice ko god da je protivnik. Osim u nasem prvenstvu. A kada je takva liga onda u Evropi i nije moguce napraviti bog zna sta.
Ako je Partizan bio toliko uspesan nije mi jasno kako nije izgradio status povlascene ekipe i kako je moguce da se jedan tako stabilan klub urusi za godinu dana? Lepo si napisao da je Partizan bio ucesnik i nista vise. U grupnoj fazi zabelezio je dve pobede za tih 7 ucestvovanja. I ucestvovanje je krajnji domet srpskih klubova u Evropi. Od nekakvog takmicenja smo jos daleko. Partizan je unisten lopovlukom istim onim koji je osakatio Zvezdu. Dokle god postoji sprega izmedju uprava, menadzera i odredjenih politickih struktura koje dovode igrace i vrse preraspodelu kesa na stetu kluba stvari se nece promeniti.
Inace, svaki drugi klub iz Srbije bi protiv Sasuola prosao jos gore. To govori o kvalitetu domaceg prvenstva kroz koji ce Zvezda, nazalost, da se proseta ove godine.

Mare

pre 7 godina

Nema nama Evrope dok ne budemo povlašćeni i ne budemo imali kostur tima bar 3 sezone...Ostvarili smo 2 pobede 1 remi i 2 poraza ostaje revanš,koeficient nam je bio 7,175 mislim da će biti nešto više od 9 sledeće sezone,može neko da izračuna tačno ?

Partizan je sa 6 titula i jednim igranjem kada smo bili izbačeni iz Evrope u kvalifikacijama za Ligu Šampiona ušao jednom u Ligu Šampiona i 4 puta u Ligu Evrope 2 put ispao od Shamrocka i Thuna.Nije realno da sa ovakvim koeficientom iz 1. pokušaja uđemo u Evropu,zato treba da budemo šampioni bar do 2020.

x10

pre 7 godina

Od 66 komentara trenutno,46 grobarskih..bravo,samo dokazujete da vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan.Zvezda je losa,to je cinjenica,ali ne mislim da bi vi bolje prosli u ovom mecu,cak mislim da ne bi ni dosli do njega,verovatno je Malta poslednja stanica koju bi videli.Pozdrav.

maremare

pre 7 godina

@realNi

Po tvom izlaganju sklonio nam se i partizan prošle godine 3 puta. Radovali ste se golu za izjednacenje u 90 minutu kao da vam je trebao za titulu. Zvezda je očajna u Evropi ali sa vama ćemo opet da se igramo.

za B93

pre 7 godina

Krona chia
Rapid
Midlsbro
Slavija Prag
Makabi
Okser
Sevilja
Klub Briz
Sahtjor
Tun
Besiktas
Asteras
Augsburg
Atletik Bilbao
Sve sami uspesi Partizana u Evropi... Vidim da su mnogi zaboravili pa reko cisto da podsetim.

Šavija Alonso

pre 7 godina

Sve sami uspesi Partizana u Evropi... Vidim da su mnogi zaboravili pa reko cisto da podsetim.
(za B93, 20. avgust 2016 00:59)

Lepo je što nas tako pažljivo pratiš. 'Ajd' sad nabroji vaše evro utakmice odigrane za sve to vreme. To ti je lako, možeš u tri reda sve. Sasuolo je poslednja, da ti pomognem.

Aleksa

pre 7 godina

Pre nego sto pocnete sa podsmejevanjem imajte u vidu da je ova izjava izrecena zbog broja sansi koje su nam stvorili, a to su stvorili zato sto su daleko kvalitetniji tim i ne vidim sta je tu cudno, a grobarima preporucujem da prvo pogledaju sebe pa onda komentarisu

Mare

pre 7 godina

Nema nama Evrope dok ne budemo povlašćeni i ne budemo imali kostur tima bar 3 sezone...Ostvarili smo 2 pobede 1 remi i 2 poraza ostaje revanš,koeficient nam je bio 7,175 mislim da će biti nešto više od 9 sledeće sezone,može neko da izračuna tačno ?

Partizan je sa 6 titula i jednim igranjem kada smo bili izbačeni iz Evrope u kvalifikacijama za Ligu Šampiona ušao jednom u Ligu Šampiona i 4 puta u Ligu Evrope 2 put ispao od Shamrocka i Thuna.Nije realno da sa ovakvim koeficientom iz 1. pokušaja uđemo u Evropu,zato treba da budemo šampioni bar do 2020.

x10

pre 7 godina

Od 66 komentara trenutno,46 grobarskih..bravo,samo dokazujete da vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan.Zvezda je losa,to je cinjenica,ali ne mislim da bi vi bolje prosli u ovom mecu,cak mislim da ne bi ni dosli do njega,verovatno je Malta poslednja stanica koju bi videli.Pozdrav.

grobar kg

pre 7 godina

У претходних 9 сезона Србија је имала 7 пута представника у Европи и гле чуда, свих 7 пута је то
био Партизан. Данас после толико година Партизан је системски уништен и сведен на просечни
суперлигашки тим, а Србија више нема представника у Европи. Тако то изгледа када уништите једини
клуб који је чувао образ српског фудбала. Тражили сте, гледајте. Да ли је то тај бољи живот?Да ли
је то та европска звезда? Колико вам вреди титула без Европе?

maremare

pre 7 godina

@realNi

Po tvom izlaganju sklonio nam se i partizan prošle godine 3 puta. Radovali ste se golu za izjednacenje u 90 minutu kao da vam je trebao za titulu. Zvezda je očajna u Evropi ali sa vama ćemo opet da se igramo.

Silver Surfer

pre 7 godina

@ (Real(NI)

Mislio sam na evropske utakmice. Podseticu te da je nakon osvajanja KEŠ-a Velz demolirao Zvezdu 5:0 u tadasnjem prvenstvu. Takve stvari se desavaju i ne predstavljaju nikakvo cudo a upravo zato fudbal cine najzanimljivijim sportom. Ne postoje unapred dobijene utakmice ko god da je protivnik. Osim u nasem prvenstvu. A kada je takva liga onda u Evropi i nije moguce napraviti bog zna sta.
Ako je Partizan bio toliko uspesan nije mi jasno kako nije izgradio status povlascene ekipe i kako je moguce da se jedan tako stabilan klub urusi za godinu dana? Lepo si napisao da je Partizan bio ucesnik i nista vise. U grupnoj fazi zabelezio je dve pobede za tih 7 ucestvovanja. I ucestvovanje je krajnji domet srpskih klubova u Evropi. Od nekakvog takmicenja smo jos daleko. Partizan je unisten lopovlukom istim onim koji je osakatio Zvezdu. Dokle god postoji sprega izmedju uprava, menadzera i odredjenih politickih struktura koje dovode igrace i vrse preraspodelu kesa na stetu kluba stvari se nece promeniti.
Inace, svaki drugi klub iz Srbije bi protiv Sasuola prosao jos gore. To govori o kvalitetu domaceg prvenstva kroz koji ce Zvezda, nazalost, da se proseta ove godine.

nesa80

pre 7 godina

partizan kad je igrao ligu evrope sa interom i lacijom pa ih je ladno nadigrao i bilo je tesno,sta je ovo sa zvezdom i mene je sramota,drzavni sampion a razbili ih ko amatere

јок и није

pre 7 godina

Коме бре још четири? Светском рекордеру у броју победа у домаћем првенству??? Ма дај, човече!

Real(NI)

pre 7 godina

Evropa je oduvek bila merilo. Kad je CZ sportski dominirala u Jugi bila i prvak Evrope. Sada joj se gleda kroz prste i pomaže na sve načine, pa uz pomoć sreće jedva prođu i Valetu.
Samo Partizan, nažalost, na nešto liči u Evropi već poodavno. Jesu ispali posle 0-0 ovog leta od Poljaka ali su manje više redovni učesnici grupnih faza tokom jeseni. Zašto ih neće biti ove jeseni isključivo su krivi uprava i nedorasli Tomić koji se odrekao velikog broja dobrih igrača zato što su "prebrzi" (nešto najgluplje što sam ikada čuo od domaćih stručnjaka) ili "neodgovaraju konceptu".

Boston

pre 7 godina

Rekao je najmanje 4, a ne još 4 ! Toliko o profi novinarstvu...
(Phagus, 19. avgust 2016 08:48)

Zar ti ne vidis zarez ? Da nije tog zareza naslov bi se mogao protumaciti kao sto kazes.

Darko

pre 7 godina

Ja bi zabranio srpskim klubovima nastup u Evropi.Samo bi im dozvolio da igraju domacu ligu i zivili bi u iluzijama da smo jaki.Ovako kad izadjemo u Evropu suocimo se sa istinom.Dojucerasnji Seria B ligas je trebao da dobije brat bratu sest sedam nula najjaci srpski klub.Krenula je domaca liga,kada vecite ne ide na terenu tu su sudije da poguraju i da sude penale i usmjeravaju utakmicu.Nema tih para koje bi me natjerale da podjem na stadion gledati ovu tzv fudbalsku ligu i cudim se svima koji idu.Da se ne lazemo,imam skoro 5 banki i hiljade i hiljade odgledanih utakmica,ali brate necu vise i gotovo.J...s titule koje su osvojene na nacin koje su osvojene.I Zvezda i Partizan su unistile domaci fudbal.Zato i jesmo na 50 mjestu Fifine liste.Sve ima svoju cijenu.Cudim se i sponzorima koji zele da sponzorisu ove balvane i kradje u prvenstvu.Njihovo ime se veze uz lopovluk.

subi

pre 7 godina

Dočekasmo da nas ovaj maneken nadrndava, e majko mila. Realno mnogo su bolji, takođe realno nikad Zvezda u ovom sastavu gore nije odigrala.

Boston

pre 7 godina

Meni je jos smesno koliko su se ljudi lozili na Vosu i Zvezdu pre meca. Najjace je ono "Zvezda ume sa Italijanima" Hahaha koja Zvezda ? Jel su culi oni za njih pre zreba ? Sumnjam hahaha

doktor

pre 7 godina

smanjiti broj fudbalskih klubova, i preusmeriti decu na sportove u kojima mozemo da budemo rame uz rame sa najboljima. Vaterpolo, kosarka, borilacki sportovi,odbojka,tenis,veslanje. Kada bi bilo sistema u nasoj 'drzavi' ovo bi se nametalo kao prirodno resenje.. ali.. 'drzava'..

Rajko

pre 7 godina

Onakvu nemoc u igri odavno nisam vidio..djelovalo je kao da se neki prvi tim izivljava na mladjim kadetima..odbrana 0 OGROMNA..vezni red ne postoji a Katai se nije mogao sastaviti sa loptom niti je imao od koga da dobije..Ruiz i Muče..nemam komentar..Barkos je bio mala maca za ovu dvojicu..Ugo jos jednom pokazao da je nevidljiv kad je neka ozbiljna odbrana u pitanju..i ono sto najvise boli..ovim smo pokazali da smo svjetlosnu godinu od Evrope a najbolji smo tim u Srbiji..zamislite gdje su inda ostali..sramota me je.

Silver Surfer

pre 7 godina

Odavno Crvena zvezda nije ponizena na terenu kao u revansu protiv Ludogoreca i u utakmici sa Sasuolom. To nije polozilo za rukom najvecim evropskim ekipama ali jeste fudbalskim anonimusima sto mozda najbolje pokazuje gde se trenutno nalazi Crvena zvezda. Ovaj tim, ovi igraci zajedno sa trenerom nemaju sta da traze u grupnoj fazi bilo kog evropskog klupskog takmicenja.
Sve vise uverenja sam da su dva sramotna izdanja Zvezde rezultat sastava tima koji kao da pokazuje da postoje igraci koji moraju da igraju jer su necija kombinacija. Dovedeni stranci trebalo je da budu kakva takva prevaga u Evropi. Ni Fibel, ni Muce, ni Ruiz nisu pokazali nista. Kanga jeste ali bih ga najurio odmah posle crvenog kartona. Osporavani Barkos, Salas i Molina fudbalski su virtuozi za gore pomenutu trojicu. Nije problem sto oni nisu pokazali nista jer je moguce da se nisu uklopili a i promasaji sa takvim poluigracima su normalna pojava. Problem je sto se nalaze u startnoj postavi a nista nisu pokazali ni u domacem prvenstvu.
Trener Sasuola je u pravu. Zvezda je mogla da primi jos koji i da dozivi i pravi rezultatski debakl. Revans je formalnost. Jer niti Zvezda moze da da cetiri komada a i ako da tesko je verovati da nece primiti nijedan. Uz trenersku magiju Bozovica ipak je i najludjim optimistima tesko da poveruju u neko cudo. Iako je u pitanju fudbal, u kojem se cuda deavaju.

Svetac

pre 7 godina

Samo ljudi koji nikada nisu gledali kalco mogu da kazu da je ekipa koji u zabarskoj zavrsi na 5. ili 6. mestu slaba ekipa. Kakav god kvalitet tog kalca bio. Jeste ispod premier lige ili primere ali tamo ima puno mladih igraca vrlo dobrih. Nikada nisam prestao da gledam kalco a plza poslednjih par godina sam Sasuolo gledao 15 puta sigurno. Ta ekipa je 2 svetlosne godine ispred moje Zvezde. Jos smo imali srece da im ovo bude prva zvanicna utakmica u sezoni plus su prodali Sansonea u Viljareal a on zajedno sa Beredijem je bukvalno terorisao sve odbrane u Italiji. Berardi je Milanu na sred San Sira pre 2 godina dao 4 gola!!! Sansone 2 Juveo,Inreru... oni su redom drali sve.. igraju 4-5 godina zajesno. Di Francesko je 2 puta proglasavan za trenera godine. Znamo svi da Milan Juve nisu Barsa i Real ali se u Italiji i dalje igra takticki perfektno sa mnogo vise snage i trcanja nego kod nas. Svi moji su bili ubedjeni da prolazimo mali Sasuolo a to vam samo govori i o sujeti i egocentrizmu navijaca kod nas koji i dalje misle da smo centar sveta i da nas se svi plase i da su delije 12. igrac. Dzaba..ovi nemaju 12 stolica i nikakvu atmosferu pa deru resom Juve,Inte,Romu,Milan... sto ne bi i neku Zvezdu koje na fudbalskoj mapi nema vec 25 godina?? I nije Grof kriv. Nije on ni toliko dobar trener ali za ovo nije kriv. Jednostavno su mnogo bolji.

Realno

pre 7 godina

Bas je skroman...pa trebalo je da bude bar 6:0 po svemu vidjenom...a grof rece da su neuigrani i da su odigrali samo 2 zvanicna meca naspram Zvezdinih 9! Sta bi bilo da su uigrani? A rece sinoc komentator:Igraci Zvezde deluju kao da su prvi put jedan drugog videli!(uigrani do bola)...ovo je nasa realnost! Sad ce Terzic da navijacima prica do decembra o sledecoj sezoni i ligi sampiona a vi samo gutajte sta vam servira...

za B93

pre 7 godina

Krona chia
Rapid
Midlsbro
Slavija Prag
Makabi
Okser
Sevilja
Klub Briz
Sahtjor
Tun
Besiktas
Asteras
Augsburg
Atletik Bilbao
Sve sami uspesi Partizana u Evropi... Vidim da su mnogi zaboravili pa reko cisto da podsetim.

Rui Costa

pre 7 godina

Ima covek pravo.Trebalo je barem 6-7 lopte da zavrse u mrezi a ne samo 3.Imace Sasuolo priliku da tu nepravdu ispravi na Marakani.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Sram te bilo! Sad zbog ovakve izjave premijer podhitno da uputi protestnu notu ambasadoru Italije!!! Oni njegovu mezimicu da ovako omalovaže ccccc

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Tun Partizan 3:0 tu je negde...
(Koja, 19. avgust 2016 08:03)

Nije brate,Partizan je izgubio u otvorenoj utakmici,a vi u viktorijama.Imali ste sreće što 10 niste primili.

primecujem

pre 7 godina

Posle zreba medju drugarima je bila euforija. Svi su bili ubedjeni da prolazimo "Italijanske amatere". Ja sam bio skeptican. Ne biva se u prvih pet u Kalcu a da ne igras takticki perfektno, utegnuto i sa strahovitom odbranom. To se pokazalo sinoc kad ni na gol nismo sutnuli. Jedini spas za nas fudbal je jaca liga. Prosto, kada pocnu dinamo zagreb, maribor i hajduk split da nas deru usred Beograda nema tih prica i demagogija koji mogu da spasu upravu pa ce morati neke pare sa se daju na prave igrace. Ovo pricam cista fudbalski...Ovako dok nam se liga svodi na dva derbija i dve malo jace utakmice, Ludogorec i Sasulo ce da nam objasnjavaju kako se igra fudbal, a mi cemo i dalje da prebrojavamo pobede u "derbijima" sto nam je jedino i ostalo...

Patrik

pre 7 godina

@pravi

Zasto ismevamo Zvezdu?Evo zasto,zato sto navijate za svaki tim sa kojim se sastaje Partizan,bilo u Evropi bilo u Premijer ligi,zato sto se ismevate Partizanu kad ne pobedi,ostavljate na ovom ali i drugim portalima komentare ismevanja kad Partizan kupi ili proda igraca.Jel malo jasnije sada?

bpcg

pre 7 godina

Gdje stadoste vi nastavite, u Beogradu. Koliko su nasi timovi bili bolji prije desetak godina, ovo sad je.... Ne moze me niko ubijediti da samo sa igracima iz
Srbije ne moze se napraviti solidna Evropska ekipa. Znaci ovi rezultati su posledica NERADA I LOPOVLUKA.

klub fk premijer

pre 7 godina

slusaj ovog zabara ?!
ne razume on da je promena ritma izbacila igrace zvezde iz ritma.
oni svako leto prvo idu na more,a posle kolektivno u gucu.
videlo se da psihicki nisu tu.

...a ovaj bi jos da im daje golova?!?

Real(NI)

pre 7 godina

Silver Surfer - Prijatelju, ponizio vas je Borac 5-1 u kupu prošle sezone, gore nego Sasuolo. Taj tim sad se bori da preživi. Stvorena je fatamorgana zbog sklanjalica i sudijske pomoći. Nije ti bio sumnjiv OFK? Sam si kriv što si poverovao.

Mrgud

pre 7 godina

Bogme mogli su! Onaj Fibel je totalno beskoristan igrac. Covek veze sa fudbalom nema! Pošutati sve strance i osloniti se na domace! Ovi nasi mogu samo u super ligi da se nadmecu!

nn

pre 7 godina

neskromno kazem,fuzbal treba ukinuti,brukamo se tu kao sportska nacija,uzimaju se pare od penzionera da se zadovolje tudje ambicije,iluzorne u svakom pogledu a pojedinci se bogate,kriminal tu cveta na veliko...ukinuti dekretom,pare usmeriti ka starackim domovima i jaslicama.Kraj.

brasa

pre 7 godina

(Svetac, 19. avgust 2016 07:50) daj bre napisa magistarski rad na temu oni su jaci, ok je to ali sa ludogorecom i sasuolom koliko si osmisljenih ili uigranih kombinacija video, sta je smislio vajni grof iz nedodije, koju akciju, a odbrana ne samo neuigrana nego spora, prespora prolaze pored njih kao brzi voz, mogu samo da pogledaju za njima, kupis igraca koji nema predispozicije i pricas o prekratkom roku za pripreme, aloooo gde je tu logika,cisto laganje, sve baron do barona

Glodjovic

pre 7 godina

Ovaj nije bio u Bariju mozda nije ni rodjen u to vreme inace bi se prepao svetskog sampiona. Sad ostaju samo tunel i koreografija ima da se odseku.

Patrik

pre 7 godina

@x10

Nee bato,to je pokazatelj da je vas navijaca ovog vestackog kluba manje nego nas navijaca Partizana.Nego da te pitam,sta ste vi navijaci Zvezde radili posle eliminacije Partizana iz Evrope,pa onda kiksu od Backe,Napretka,Vojvodine?Ja cu da ti kazem,ostavili ste vi zvezdasi makar 80 posto komentara i delili sebi pluseve.Ovo samo uzvracamo ono sto ste vi do nedavno radili.

Dermendziev

pre 7 godina

Sto bi rekao Srecko Soic,pa sta se mlogo uzbudjava ovaj trener.Dace oni zvezdi ta cetiri gola u Beogradu,kao Ludogorec(Bugarski Hajduk).

Inace kao nekadasnji Zvezdin navijac,posle dugog vremena,gledao sam zvezdu dva puta:proletos protiv Rada i skoro protiv Ludogoreca i zakljucio da je to najgora ekipa koju sam gledao:nema nista ni u odbrani,ni u napadu ni u sredini terena.Bozovic je trener diletant i unistio je svu lepotu fudbala.

Inace posle uspeha sa Amkarom iz Perma,mnogi Moskovski klubovi su ze zaletrli,ali i brzo otreznili.Dinamo iz Moskve ga najurio posle par meseci,mislim da je nesto slicno uradila i Lokomotiva i jos koji klub.

E Zvezdi je on prodao tu njegovu "filosofiju",poput njegov zemljak,jedan od najvecih svetskih fudbalskih demagoga Miljan Miljanic,koji je uspeo da zavrne cak i jednog Reala,sa njegovim cuvenim "trcanjem bez lopte".

Pozdrav

neutralni felsh

pre 7 godina

sto li partizanovi navijaci ismejavaju zvezdu kada bi partizan prosao jos gore od zvezde ?
(pravi, 19. avgust 2016 13:26)


jesi li siguran? partizan godinama zna da igra evropske utakmice, jes da cesto posrne ali cesto i iznenadi. sbb kbb, ne kazem da bi partizan dobio sasuolo, ali mozda bi umuvao barem jedan gol, i primio maksimum dva.
skoro sve sausolove sanse su iste kao kad profesionalci igraju sa amaterima. zvezdini su ispadali kao na ringispilu. nije tolika razlika u klasi, koliko u pripremi utakmice i kolektivnom iskustvu. partizan ne bi sinoc onoliko napunio pelene, ne dok je matori sale u ekipi, igrao ne igrao.

Šavija Alonso

pre 7 godina

Sve sami uspesi Partizana u Evropi... Vidim da su mnogi zaboravili pa reko cisto da podsetim.
(za B93, 20. avgust 2016 00:59)

Lepo je što nas tako pažljivo pratiš. 'Ajd' sad nabroji vaše evro utakmice odigrane za sve to vreme. To ti je lako, možeš u tri reda sve. Sasuolo je poslednja, da ti pomognem.