Subota, 30.07.2016.

17:45

Sever rasprodat, Ludogorec u grotlu 'Mitića'

Ulaznice za severnu tribinu stadiona ’Rajko Mitić’ rasprodate su za utakmicu koju će fudbaleri Crvene zvezde igrati u utorak protiv Ludogoreca.

Izvor: ÐN

Sever rasprodat, Ludogorec u grotlu 'Mitiæa' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

teška godina

pre 7 godina

Nula nula i u devedeset petom minutu Ludogorec daje gol.Aj ziveli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neafirmisani, 31. jul 2016 17:36)

Mukice ostalo je još samo da sanjaš.

Riječanin

pre 7 godina

Europske utakmice Zvezde su daleko bolji i veči spektakl jer pun jug zvezdaša garantuje vrhunsku atmosferu za razliku od derbija recimo.

Sajmon

pre 7 godina

Niko od mene ne bi bio srecniji da Zvezda prodje dalje..ali Grof mi svojom nestrucnoscu i nesposobnoscu da odredi taktiku..postavi odbranu i pronadje stopere sto je najosetljivija mesta u ekipi ne uliva nadu..i plus ne uigrava ekipu i odbranu nego sa Metalcom i Napretkom mu igra drugi tim..nebulozno u ovom trenutku pred utakmicu decenije..publika jeste velika prednost al dzaba kad grof moze svojm amaterizmom i neznanjem u vodjenju ekipe sve da upropasti..jer onda nam samo sreca moze pomoci..a inace imamo mnogo dobre igrace koji zasluzuju da prodju dalje ali grof je najslabija karika jer vise od godinu dana on nije u stanju da pronadje stopere i uigra odbranu i postavi defanzivu..

DedaMiloje

pre 7 godina

ajd pa da udjete u ligu sampiona, da vidite i vi malo kako je ;)
(neutralni felsh, 30. jul 2016 18:54)

Gledao si ti taj pehar uživo u Beogradu godinu dana, i verovatno tajno plakao što ga tvoj tim nikada neće osvojiti.

DEJVID KOPERFILD

pre 7 godina

Pritisak sa tribina na svaki napad Ludogoreca,buka zaglusujuca !!! mora da navija svih 56.000 navijaca,telefone slikanje ostavite za kraj utakmice !

jashtaman

pre 7 godina

svako ko misli da je duhovito porediti prezime legendarnog fudbalera sa prezimenom "nikad jaceg",nije.
Mozete vi to i bolje,hvala.

GATUSSO

pre 7 godina

Nije ni pocela utakmica vec ste prosli 50 hiljada...fanatika ,ludilo ,,,haos......IGRAJTE FUDBAL IMATE JOS 90 minuta srecno od GROBARA.....

...

pre 7 godina

Ne znam zasto verujete medijma sta god da napisu, koreografija protiv Valete nije kaznjena ni opomenuta i sve sto je napisano u medijima je cista laz. Koreografija gde samo pise UEFA ni nema razloga za kaznu.
I budute spokojni Delije nikad nisu naudile klubu kada se igraju evropski mecevi tako da nece ni sada, narvno uvek ima po neki pojedinac koji ce kao na kosarkaskom mecu baciti nesto ili ovde upaliti baklju ali to nema nikakve veze sa Delijama!

nemanja_drach

pre 7 godina

...Sto se tice komentara dolje za `navijace/transparente` itd. Ovako, pogresno ste obavijesteni, ne mogu da izbace Zvezdu zbog navijaca iz takmicenja, jedino sto mogu da kazne Zvezdu je da igra u `eventualnim` sledecim tekmama pred praznim tribinama, jednu ili vise utakmica i naravno novcano... sto naravno opet ne bi bilo lijepo, ali daleko od toga da bi bilo `izbacivanje u pitanju`... mada svakako od takvih koreografija nece biti nista, sa onom prvom smo pokazali `svijetu/Evropi` sta smo htjeli i to je to... vrijedjelo je tih 100.000 kazne ... vidimo se u utorak na stadion.. Pozdrav iz Podgorice.

crni_redstar

pre 7 godina

stadion se nikada nije zvao marakana,vec stadion crvene zvezde,sad de zove rajko mitic,ali idalje ga zovemo marakana kao i do sad.

banja luka rs

pre 7 godina

Leksa sta ces na Severu sa decom I zenom? Stadion ima cetiri tribine svugdje u svijetu se zna koja je navijacka. Ne pametujte previse

milos

pre 7 godina

ajde bre grobari nemojmo se blamirati i da sada kao javno iznosimo za koga navijamo ovo ono, i da posle pricaju kako im citamo vesti...treba na miru da ih ostavimo, docekali su svojih 5min posle devet godina

Labud

pre 7 godina

Dajte, budite pametni pa popljujte UEFA i sto vise o Kosovu i terorizmu pa da vas izbace uprkos pobedi. Tada bi Labud kupio po vinjak svim pijancima u bifeu gde pije sam.

veliki strumf

pre 7 godina

Nadam se da ce prilikom izlaska na teren igraca oba kluba, Marakana zabrujati: Da li cujes mila, moga konja kas... Verujem da bi se najezili i stranci u Zvezdinom timu! To bi bilo nesto neverovatno, da citav stadion peva tu pesmu.

Тотални мрак

pre 7 godina

Aj pa pukni zoro, staru majku probudi, pa da vidi ko joj dolazi...
(Delije Čikago, 30. jul 2016 19:54)

Dolaze bugari i odno
se bodove...

Jimmy Barka

pre 7 godina

@grof

Idi u kladzu i uplati crvenu ako si tako siguran a ne da pricas u prazno.Ah daa nemas zato i nisi bio da gledas onu uspavanku protiv Metalca,jeste dali 3 gola ali bila je upravo to,uspavanka.Ili ides samo kad je ulaz free?

malisa

pre 7 godina

45000+
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LŠ, 30. jul 2016 18:09)
---
biće to jedna velika reka suza

zzbz

pre 7 godina

(jojicy, 30. jul 2016 18:11)
Za vas je i 30000 misaona imenica... A o ostalom sto si napisao ne treba ni trositi reci, dovoljno je reci kompleks, mrznja i ruzno detinjstvo...

Batko

pre 7 godina

CIRKUS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 30. jul 2016 18:05)

LJUBOMRAN + GLUP = ovakav komentar !

sasa

pre 7 godina

i onda se pitaju kako je Zvezda najveci klub u regionu,kao sto je Dzaja rekao ako se pozove da dodje 25-30 hilj navijaca,protiv neke osrednje ekipe,doce ih 40 hilj,to je Zvezda...

MilosSrbija

pre 7 godina

https://www.youtube.com/watch?v=57RGGDTHbFA

"Već u tunelu čuće se pesma naša, neka ona bude snaga vaša.
Huk da vas bodri, pesma da vas nosi, ljubav koja se sa razumom kosi.
Da nakon teških godina, koje kao rane bole,
krenemo zajedno u pobede nove.
Za naš klub i godine slave,
zagrejte srca i ohladite glave.
Ovom pobedom, za armiju vašu,
za Beograd, za Srbiju, za Zvezdu našu..."
Napred crveno-beli!

deda

pre 7 godina

gledao sam od 20 nekog do poluvreena, sve sto se kasnije desavalo nemoze promeniti cinjenicu da bugari imaju tehnicare nogo brze od zvezdine odbrane, uleteli su u sesnest ko brzi voz, nesto u toj odbrani debelo nevalja ak tako bude i ovde kuku i jao

Delije

pre 7 godina

E pa grobari, pomnozite broj prodatih karti za ovu utakmicu i cenu kartu i oduzmite porez i videćete da je ostalo para za jednog stranca za godinu dana i to skupljeg...a vi sa vašom posetom ne možete da skupite ni za tolet papir, pa pitajte posle odakle pare...a da ne pričamo o tome što sponzori više vole pune trebine za reklamiranje. Daj Bože ako ove godine samo 4 tima ima veću posetu od vas u ovoj propaloj ligi...vama sve drugi krivi

kaokakao

pre 7 godina

Svaki put kad pomenu "Mitic", ja se zapitam o cemu ovi i posle par sekundi se sjetim. Stadion FK Crvena Zvezda, popularna Marakana, gledalaca oko 100 000! Zvuci dobro, potsjeti na stare dane :)

Srle

pre 7 godina

Po meni bice rasprodat i istok i zapad dok ce jug biti 80% pun tj. oko 50000 ljudi. Mislim da je ovo najbitnija utakmica jer ako prodjemo Ludogorec osigurana je LE.

Lale

pre 7 godina

Nikad nije bila Marakana, pa nije ni sada. Ali, niko vam ne brani da ga tako zovete, ako vam nije glupo. Zvali ste ga Marakana i kad se zvao Stadion Crvene zvezde, pa ga zovite Marakana i sad, kad je Stadion "Rajko Mitić". Ako vam nije glupo da ga zovete po jednom drugom stadionu, u dalekoj zemlji.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ljubomorni neka im uzdasi jer ostace tek komsija mali..
(trancer, 30. jul 2016 18:17)


ajd pa da udjete u ligu sampiona, da vidite i vi malo kako je ;)

akajea

pre 7 godina

Već viđeno, kako u košarci tako i u fudbalu, navijači vole svoje klubove uglavnom kad se igra evropa, što nisu došli protiv Metalca njih 50000? Pustiti samo one koji su bili na Metalcu! Samo true navijače a ne ove pozere što su "navijači" samo kad se igra Evropa!

zvezdas

pre 7 godina

Zamolio bih navijace da ne pravimo problem sa nekom nepromisljenom parolom i piromanijom.
Upozoreni smo,kaznjeni i ne treba nam sada jos i ta muka.
Ucinite to zbog svog kluba,zbog Zvezde.Zamislite da ostvarimo dobar rezultat u revansu na terenu,a posle da strepimo od drakonske kazne i izbacivanja.
Unapred hvala svima.

Daj bre

pre 7 godina

plafon 30000 navijaca, zapad i jug bice skoro peazni. Onda Wenderson sa 2 i Cvetko sa autogolom salju drzavni projekat tamo gde mu je i mesto. A posto je ovaj ludogorec u rangu Vojvodine dace im dva gola. (jojicy, 30. jul 2016 18:11)


Koja je svrha ostaviti ovako glup komentar, pun kompleksa lazi i nebuloza?!

Predrag

pre 7 godina

E, pa Delije sa Severa, sada pamet u glavu pa kulturno, zestoko i ubitacno navijanje od koga se Lodogorecu tresu noge. Nista drugo. Dokazite ovim licemerima iz UEFA-e da moze i tako. Zamislite, Zvezda pobedi Ludogorec, ali je UEFA izbaci iz daljeg takmicenja zbog pirotehnike, petardi ili nepristojnih transparenata. Mislim da to niko nebi zeleo. Napred Zvezda!

Milan B.

pre 7 godina

plafon 30000 navijaca, zapad i jug bice skoro peazni. Onda Wenderson sa 2 i Cvetko sa autogolom salju drzavni projekat tamo gde mu je i mesto. A posto je ovaj ludogorec u rangu Vojvodine dace im dva gola.
(jojicy, 30. jul 2016 18:11)
To je bolest. Kako drugacije nazvati toliku kolicinu bezpotrebne mrznje.

delije najaci smo

pre 7 godina

mi smo najaci klub na balkanu, bivsi prvaci sveta biti ce opet nasa planeta. Mislim da mozemo do cetvr finala lige sampijona. Ajmo delije sve na statijon.

jojicy

pre 7 godina

plafon 30000 navijaca, zapad i jug bice skoro peazni. Onda Wenderson sa 2 i Cvetko sa autogolom salju drzavni projekat tamo gde mu je i mesto. A posto je ovaj ludogorec u rangu Vojvodine dace im dva gola.

Daj bre

pre 7 godina

plafon 30000 navijaca, zapad i jug bice skoro peazni. Onda Wenderson sa 2 i Cvetko sa autogolom salju drzavni projekat tamo gde mu je i mesto. A posto je ovaj ludogorec u rangu Vojvodine dace im dva gola. (jojicy, 30. jul 2016 18:11)


Koja je svrha ostaviti ovako glup komentar, pun kompleksa lazi i nebuloza?!

Delije

pre 7 godina

E pa grobari, pomnozite broj prodatih karti za ovu utakmicu i cenu kartu i oduzmite porez i videćete da je ostalo para za jednog stranca za godinu dana i to skupljeg...a vi sa vašom posetom ne možete da skupite ni za tolet papir, pa pitajte posle odakle pare...a da ne pričamo o tome što sponzori više vole pune trebine za reklamiranje. Daj Bože ako ove godine samo 4 tima ima veću posetu od vas u ovoj propaloj ligi...vama sve drugi krivi

kaokakao

pre 7 godina

Svaki put kad pomenu "Mitic", ja se zapitam o cemu ovi i posle par sekundi se sjetim. Stadion FK Crvena Zvezda, popularna Marakana, gledalaca oko 100 000! Zvuci dobro, potsjeti na stare dane :)

sasa

pre 7 godina

i onda se pitaju kako je Zvezda najveci klub u regionu,kao sto je Dzaja rekao ako se pozove da dodje 25-30 hilj navijaca,protiv neke osrednje ekipe,doce ih 40 hilj,to je Zvezda...

banja luka rs

pre 7 godina

Leksa sta ces na Severu sa decom I zenom? Stadion ima cetiri tribine svugdje u svijetu se zna koja je navijacka. Ne pametujte previse

Milan B.

pre 7 godina

plafon 30000 navijaca, zapad i jug bice skoro peazni. Onda Wenderson sa 2 i Cvetko sa autogolom salju drzavni projekat tamo gde mu je i mesto. A posto je ovaj ludogorec u rangu Vojvodine dace im dva gola.
(jojicy, 30. jul 2016 18:11)
To je bolest. Kako drugacije nazvati toliku kolicinu bezpotrebne mrznje.

deda

pre 7 godina

gledao sam od 20 nekog do poluvreena, sve sto se kasnije desavalo nemoze promeniti cinjenicu da bugari imaju tehnicare nogo brze od zvezdine odbrane, uleteli su u sesnest ko brzi voz, nesto u toj odbrani debelo nevalja ak tako bude i ovde kuku i jao

zzbz

pre 7 godina

(jojicy, 30. jul 2016 18:11)
Za vas je i 30000 misaona imenica... A o ostalom sto si napisao ne treba ni trositi reci, dovoljno je reci kompleks, mrznja i ruzno detinjstvo...

Predrag

pre 7 godina

E, pa Delije sa Severa, sada pamet u glavu pa kulturno, zestoko i ubitacno navijanje od koga se Lodogorecu tresu noge. Nista drugo. Dokazite ovim licemerima iz UEFA-e da moze i tako. Zamislite, Zvezda pobedi Ludogorec, ali je UEFA izbaci iz daljeg takmicenja zbog pirotehnike, petardi ili nepristojnih transparenata. Mislim da to niko nebi zeleo. Napred Zvezda!

Srle

pre 7 godina

Po meni bice rasprodat i istok i zapad dok ce jug biti 80% pun tj. oko 50000 ljudi. Mislim da je ovo najbitnija utakmica jer ako prodjemo Ludogorec osigurana je LE.

zvezdas

pre 7 godina

Zamolio bih navijace da ne pravimo problem sa nekom nepromisljenom parolom i piromanijom.
Upozoreni smo,kaznjeni i ne treba nam sada jos i ta muka.
Ucinite to zbog svog kluba,zbog Zvezde.Zamislite da ostvarimo dobar rezultat u revansu na terenu,a posle da strepimo od drakonske kazne i izbacivanja.
Unapred hvala svima.

Batko

pre 7 godina

CIRKUS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 30. jul 2016 18:05)

LJUBOMRAN + GLUP = ovakav komentar !

GATUSSO

pre 7 godina

Nije ni pocela utakmica vec ste prosli 50 hiljada...fanatika ,ludilo ,,,haos......IGRAJTE FUDBAL IMATE JOS 90 minuta srecno od GROBARA.....

Labud

pre 7 godina

Dajte, budite pametni pa popljujte UEFA i sto vise o Kosovu i terorizmu pa da vas izbace uprkos pobedi. Tada bi Labud kupio po vinjak svim pijancima u bifeu gde pije sam.

MilosSrbija

pre 7 godina

https://www.youtube.com/watch?v=57RGGDTHbFA

"Već u tunelu čuće se pesma naša, neka ona bude snaga vaša.
Huk da vas bodri, pesma da vas nosi, ljubav koja se sa razumom kosi.
Da nakon teških godina, koje kao rane bole,
krenemo zajedno u pobede nove.
Za naš klub i godine slave,
zagrejte srca i ohladite glave.
Ovom pobedom, za armiju vašu,
za Beograd, za Srbiju, za Zvezdu našu..."
Napred crveno-beli!

delije najaci smo

pre 7 godina

mi smo najaci klub na balkanu, bivsi prvaci sveta biti ce opet nasa planeta. Mislim da mozemo do cetvr finala lige sampijona. Ajmo delije sve na statijon.

crni_redstar

pre 7 godina

stadion se nikada nije zvao marakana,vec stadion crvene zvezde,sad de zove rajko mitic,ali idalje ga zovemo marakana kao i do sad.

nemanja_drach

pre 7 godina

...Sto se tice komentara dolje za `navijace/transparente` itd. Ovako, pogresno ste obavijesteni, ne mogu da izbace Zvezdu zbog navijaca iz takmicenja, jedino sto mogu da kazne Zvezdu je da igra u `eventualnim` sledecim tekmama pred praznim tribinama, jednu ili vise utakmica i naravno novcano... sto naravno opet ne bi bilo lijepo, ali daleko od toga da bi bilo `izbacivanje u pitanju`... mada svakako od takvih koreografija nece biti nista, sa onom prvom smo pokazali `svijetu/Evropi` sta smo htjeli i to je to... vrijedjelo je tih 100.000 kazne ... vidimo se u utorak na stadion.. Pozdrav iz Podgorice.

DEJVID KOPERFILD

pre 7 godina

Pritisak sa tribina na svaki napad Ludogoreca,buka zaglusujuca !!! mora da navija svih 56.000 navijaca,telefone slikanje ostavite za kraj utakmice !

milos

pre 7 godina

ajde bre grobari nemojmo se blamirati i da sada kao javno iznosimo za koga navijamo ovo ono, i da posle pricaju kako im citamo vesti...treba na miru da ih ostavimo, docekali su svojih 5min posle devet godina

veliki strumf

pre 7 godina

Nadam se da ce prilikom izlaska na teren igraca oba kluba, Marakana zabrujati: Da li cujes mila, moga konja kas... Verujem da bi se najezili i stranci u Zvezdinom timu! To bi bilo nesto neverovatno, da citav stadion peva tu pesmu.

Lale

pre 7 godina

Nikad nije bila Marakana, pa nije ni sada. Ali, niko vam ne brani da ga tako zovete, ako vam nije glupo. Zvali ste ga Marakana i kad se zvao Stadion Crvene zvezde, pa ga zovite Marakana i sad, kad je Stadion "Rajko Mitić". Ako vam nije glupo da ga zovete po jednom drugom stadionu, u dalekoj zemlji.

...

pre 7 godina

Ne znam zasto verujete medijma sta god da napisu, koreografija protiv Valete nije kaznjena ni opomenuta i sve sto je napisano u medijima je cista laz. Koreografija gde samo pise UEFA ni nema razloga za kaznu.
I budute spokojni Delije nikad nisu naudile klubu kada se igraju evropski mecevi tako da nece ni sada, narvno uvek ima po neki pojedinac koji ce kao na kosarkaskom mecu baciti nesto ili ovde upaliti baklju ali to nema nikakve veze sa Delijama!

Тотални мрак

pre 7 godina

Aj pa pukni zoro, staru majku probudi, pa da vidi ko joj dolazi...
(Delije Čikago, 30. jul 2016 19:54)

Dolaze bugari i odno
se bodove...

jojicy

pre 7 godina

plafon 30000 navijaca, zapad i jug bice skoro peazni. Onda Wenderson sa 2 i Cvetko sa autogolom salju drzavni projekat tamo gde mu je i mesto. A posto je ovaj ludogorec u rangu Vojvodine dace im dva gola.

jashtaman

pre 7 godina

svako ko misli da je duhovito porediti prezime legendarnog fudbalera sa prezimenom "nikad jaceg",nije.
Mozete vi to i bolje,hvala.

akajea

pre 7 godina

Već viđeno, kako u košarci tako i u fudbalu, navijači vole svoje klubove uglavnom kad se igra evropa, što nisu došli protiv Metalca njih 50000? Pustiti samo one koji su bili na Metalcu! Samo true navijače a ne ove pozere što su "navijači" samo kad se igra Evropa!

Jimmy Barka

pre 7 godina

@grof

Idi u kladzu i uplati crvenu ako si tako siguran a ne da pricas u prazno.Ah daa nemas zato i nisi bio da gledas onu uspavanku protiv Metalca,jeste dali 3 gola ali bila je upravo to,uspavanka.Ili ides samo kad je ulaz free?

DedaMiloje

pre 7 godina

ajd pa da udjete u ligu sampiona, da vidite i vi malo kako je ;)
(neutralni felsh, 30. jul 2016 18:54)

Gledao si ti taj pehar uživo u Beogradu godinu dana, i verovatno tajno plakao što ga tvoj tim nikada neće osvojiti.

malisa

pre 7 godina

45000+
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LŠ, 30. jul 2016 18:09)
---
biće to jedna velika reka suza

neutralni felsh

pre 7 godina

Ljubomorni neka im uzdasi jer ostace tek komsija mali..
(trancer, 30. jul 2016 18:17)


ajd pa da udjete u ligu sampiona, da vidite i vi malo kako je ;)

Riječanin

pre 7 godina

Europske utakmice Zvezde su daleko bolji i veči spektakl jer pun jug zvezdaša garantuje vrhunsku atmosferu za razliku od derbija recimo.

teška godina

pre 7 godina

Nula nula i u devedeset petom minutu Ludogorec daje gol.Aj ziveli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neafirmisani, 31. jul 2016 17:36)

Mukice ostalo je još samo da sanjaš.

Sajmon

pre 7 godina

Niko od mene ne bi bio srecniji da Zvezda prodje dalje..ali Grof mi svojom nestrucnoscu i nesposobnoscu da odredi taktiku..postavi odbranu i pronadje stopere sto je najosetljivija mesta u ekipi ne uliva nadu..i plus ne uigrava ekipu i odbranu nego sa Metalcom i Napretkom mu igra drugi tim..nebulozno u ovom trenutku pred utakmicu decenije..publika jeste velika prednost al dzaba kad grof moze svojm amaterizmom i neznanjem u vodjenju ekipe sve da upropasti..jer onda nam samo sreca moze pomoci..a inace imamo mnogo dobre igrace koji zasluzuju da prodju dalje ali grof je najslabija karika jer vise od godinu dana on nije u stanju da pronadje stopere i uigra odbranu i postavi defanzivu..

jojicy

pre 7 godina

plafon 30000 navijaca, zapad i jug bice skoro peazni. Onda Wenderson sa 2 i Cvetko sa autogolom salju drzavni projekat tamo gde mu je i mesto. A posto je ovaj ludogorec u rangu Vojvodine dace im dva gola.

Тотални мрак

pre 7 godina

Aj pa pukni zoro, staru majku probudi, pa da vidi ko joj dolazi...
(Delije Čikago, 30. jul 2016 19:54)

Dolaze bugari i odno
se bodove...

malisa

pre 7 godina

45000+
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LŠ, 30. jul 2016 18:09)
---
biće to jedna velika reka suza

Jimmy Barka

pre 7 godina

@grof

Idi u kladzu i uplati crvenu ako si tako siguran a ne da pricas u prazno.Ah daa nemas zato i nisi bio da gledas onu uspavanku protiv Metalca,jeste dali 3 gola ali bila je upravo to,uspavanka.Ili ides samo kad je ulaz free?

Lale

pre 7 godina

Nikad nije bila Marakana, pa nije ni sada. Ali, niko vam ne brani da ga tako zovete, ako vam nije glupo. Zvali ste ga Marakana i kad se zvao Stadion Crvene zvezde, pa ga zovite Marakana i sad, kad je Stadion "Rajko Mitić". Ako vam nije glupo da ga zovete po jednom drugom stadionu, u dalekoj zemlji.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ljubomorni neka im uzdasi jer ostace tek komsija mali..
(trancer, 30. jul 2016 18:17)


ajd pa da udjete u ligu sampiona, da vidite i vi malo kako je ;)

akajea

pre 7 godina

Već viđeno, kako u košarci tako i u fudbalu, navijači vole svoje klubove uglavnom kad se igra evropa, što nisu došli protiv Metalca njih 50000? Pustiti samo one koji su bili na Metalcu! Samo true navijače a ne ove pozere što su "navijači" samo kad se igra Evropa!

milos

pre 7 godina

ajde bre grobari nemojmo se blamirati i da sada kao javno iznosimo za koga navijamo ovo ono, i da posle pricaju kako im citamo vesti...treba na miru da ih ostavimo, docekali su svojih 5min posle devet godina

Delije

pre 7 godina

E pa grobari, pomnozite broj prodatih karti za ovu utakmicu i cenu kartu i oduzmite porez i videćete da je ostalo para za jednog stranca za godinu dana i to skupljeg...a vi sa vašom posetom ne možete da skupite ni za tolet papir, pa pitajte posle odakle pare...a da ne pričamo o tome što sponzori više vole pune trebine za reklamiranje. Daj Bože ako ove godine samo 4 tima ima veću posetu od vas u ovoj propaloj ligi...vama sve drugi krivi

veliki strumf

pre 7 godina

Nadam se da ce prilikom izlaska na teren igraca oba kluba, Marakana zabrujati: Da li cujes mila, moga konja kas... Verujem da bi se najezili i stranci u Zvezdinom timu! To bi bilo nesto neverovatno, da citav stadion peva tu pesmu.

Daj bre

pre 7 godina

plafon 30000 navijaca, zapad i jug bice skoro peazni. Onda Wenderson sa 2 i Cvetko sa autogolom salju drzavni projekat tamo gde mu je i mesto. A posto je ovaj ludogorec u rangu Vojvodine dace im dva gola. (jojicy, 30. jul 2016 18:11)


Koja je svrha ostaviti ovako glup komentar, pun kompleksa lazi i nebuloza?!

deda

pre 7 godina

gledao sam od 20 nekog do poluvreena, sve sto se kasnije desavalo nemoze promeniti cinjenicu da bugari imaju tehnicare nogo brze od zvezdine odbrane, uleteli su u sesnest ko brzi voz, nesto u toj odbrani debelo nevalja ak tako bude i ovde kuku i jao

Labud

pre 7 godina

Dajte, budite pametni pa popljujte UEFA i sto vise o Kosovu i terorizmu pa da vas izbace uprkos pobedi. Tada bi Labud kupio po vinjak svim pijancima u bifeu gde pije sam.

delije najaci smo

pre 7 godina

mi smo najaci klub na balkanu, bivsi prvaci sveta biti ce opet nasa planeta. Mislim da mozemo do cetvr finala lige sampijona. Ajmo delije sve na statijon.

kaokakao

pre 7 godina

Svaki put kad pomenu "Mitic", ja se zapitam o cemu ovi i posle par sekundi se sjetim. Stadion FK Crvena Zvezda, popularna Marakana, gledalaca oko 100 000! Zvuci dobro, potsjeti na stare dane :)

Milan B.

pre 7 godina

plafon 30000 navijaca, zapad i jug bice skoro peazni. Onda Wenderson sa 2 i Cvetko sa autogolom salju drzavni projekat tamo gde mu je i mesto. A posto je ovaj ludogorec u rangu Vojvodine dace im dva gola.
(jojicy, 30. jul 2016 18:11)
To je bolest. Kako drugacije nazvati toliku kolicinu bezpotrebne mrznje.

Sajmon

pre 7 godina

Niko od mene ne bi bio srecniji da Zvezda prodje dalje..ali Grof mi svojom nestrucnoscu i nesposobnoscu da odredi taktiku..postavi odbranu i pronadje stopere sto je najosetljivija mesta u ekipi ne uliva nadu..i plus ne uigrava ekipu i odbranu nego sa Metalcom i Napretkom mu igra drugi tim..nebulozno u ovom trenutku pred utakmicu decenije..publika jeste velika prednost al dzaba kad grof moze svojm amaterizmom i neznanjem u vodjenju ekipe sve da upropasti..jer onda nam samo sreca moze pomoci..a inace imamo mnogo dobre igrace koji zasluzuju da prodju dalje ali grof je najslabija karika jer vise od godinu dana on nije u stanju da pronadje stopere i uigra odbranu i postavi defanzivu..

nemanja_drach

pre 7 godina

...Sto se tice komentara dolje za `navijace/transparente` itd. Ovako, pogresno ste obavijesteni, ne mogu da izbace Zvezdu zbog navijaca iz takmicenja, jedino sto mogu da kazne Zvezdu je da igra u `eventualnim` sledecim tekmama pred praznim tribinama, jednu ili vise utakmica i naravno novcano... sto naravno opet ne bi bilo lijepo, ali daleko od toga da bi bilo `izbacivanje u pitanju`... mada svakako od takvih koreografija nece biti nista, sa onom prvom smo pokazali `svijetu/Evropi` sta smo htjeli i to je to... vrijedjelo je tih 100.000 kazne ... vidimo se u utorak na stadion.. Pozdrav iz Podgorice.

sasa

pre 7 godina

i onda se pitaju kako je Zvezda najveci klub u regionu,kao sto je Dzaja rekao ako se pozove da dodje 25-30 hilj navijaca,protiv neke osrednje ekipe,doce ih 40 hilj,to je Zvezda...

...

pre 7 godina

Ne znam zasto verujete medijma sta god da napisu, koreografija protiv Valete nije kaznjena ni opomenuta i sve sto je napisano u medijima je cista laz. Koreografija gde samo pise UEFA ni nema razloga za kaznu.
I budute spokojni Delije nikad nisu naudile klubu kada se igraju evropski mecevi tako da nece ni sada, narvno uvek ima po neki pojedinac koji ce kao na kosarkaskom mecu baciti nesto ili ovde upaliti baklju ali to nema nikakve veze sa Delijama!

zzbz

pre 7 godina

(jojicy, 30. jul 2016 18:11)
Za vas je i 30000 misaona imenica... A o ostalom sto si napisao ne treba ni trositi reci, dovoljno je reci kompleks, mrznja i ruzno detinjstvo...

Batko

pre 7 godina

CIRKUS
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 30. jul 2016 18:05)

LJUBOMRAN + GLUP = ovakav komentar !

DedaMiloje

pre 7 godina

ajd pa da udjete u ligu sampiona, da vidite i vi malo kako je ;)
(neutralni felsh, 30. jul 2016 18:54)

Gledao si ti taj pehar uživo u Beogradu godinu dana, i verovatno tajno plakao što ga tvoj tim nikada neće osvojiti.

banja luka rs

pre 7 godina

Leksa sta ces na Severu sa decom I zenom? Stadion ima cetiri tribine svugdje u svijetu se zna koja je navijacka. Ne pametujte previse

GATUSSO

pre 7 godina

Nije ni pocela utakmica vec ste prosli 50 hiljada...fanatika ,ludilo ,,,haos......IGRAJTE FUDBAL IMATE JOS 90 minuta srecno od GROBARA.....

Srle

pre 7 godina

Po meni bice rasprodat i istok i zapad dok ce jug biti 80% pun tj. oko 50000 ljudi. Mislim da je ovo najbitnija utakmica jer ako prodjemo Ludogorec osigurana je LE.

crni_redstar

pre 7 godina

stadion se nikada nije zvao marakana,vec stadion crvene zvezde,sad de zove rajko mitic,ali idalje ga zovemo marakana kao i do sad.

teška godina

pre 7 godina

Nula nula i u devedeset petom minutu Ludogorec daje gol.Aj ziveli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neafirmisani, 31. jul 2016 17:36)

Mukice ostalo je još samo da sanjaš.

zvezdas

pre 7 godina

Zamolio bih navijace da ne pravimo problem sa nekom nepromisljenom parolom i piromanijom.
Upozoreni smo,kaznjeni i ne treba nam sada jos i ta muka.
Ucinite to zbog svog kluba,zbog Zvezde.Zamislite da ostvarimo dobar rezultat u revansu na terenu,a posle da strepimo od drakonske kazne i izbacivanja.
Unapred hvala svima.

Riječanin

pre 7 godina

Europske utakmice Zvezde su daleko bolji i veči spektakl jer pun jug zvezdaša garantuje vrhunsku atmosferu za razliku od derbija recimo.

DEJVID KOPERFILD

pre 7 godina

Pritisak sa tribina na svaki napad Ludogoreca,buka zaglusujuca !!! mora da navija svih 56.000 navijaca,telefone slikanje ostavite za kraj utakmice !

MilosSrbija

pre 7 godina

https://www.youtube.com/watch?v=57RGGDTHbFA

"Već u tunelu čuće se pesma naša, neka ona bude snaga vaša.
Huk da vas bodri, pesma da vas nosi, ljubav koja se sa razumom kosi.
Da nakon teških godina, koje kao rane bole,
krenemo zajedno u pobede nove.
Za naš klub i godine slave,
zagrejte srca i ohladite glave.
Ovom pobedom, za armiju vašu,
za Beograd, za Srbiju, za Zvezdu našu..."
Napred crveno-beli!

Predrag

pre 7 godina

E, pa Delije sa Severa, sada pamet u glavu pa kulturno, zestoko i ubitacno navijanje od koga se Lodogorecu tresu noge. Nista drugo. Dokazite ovim licemerima iz UEFA-e da moze i tako. Zamislite, Zvezda pobedi Ludogorec, ali je UEFA izbaci iz daljeg takmicenja zbog pirotehnike, petardi ili nepristojnih transparenata. Mislim da to niko nebi zeleo. Napred Zvezda!

jashtaman

pre 7 godina

svako ko misli da je duhovito porediti prezime legendarnog fudbalera sa prezimenom "nikad jaceg",nije.
Mozete vi to i bolje,hvala.