Petak, 29.07.2016.

19:45

Zvezdina odlična uvertira za Ludogorec

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni Superlige Srbije, pošto su u drugom kolu na svom terenu savladali Metalac.

Izvor: ÐN

Zvezdina odlièna uvertira za Ludogorec IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

xyz

pre 7 godina

(Дератизатор, 30. jul 2016 02:01)

MINUS
-regionalana liga moze da ima i 6 mesta koja vode u kvalifikacije za LS...ali 5 timova nece ici "sampionskim putem" i u play off-u ce igrati protiv timova iz lige petice i niko nece videti LS
-incidenti sa navijacima

PLUS
-Jake utakmice
-I ako ne udju u LS mogu lakse doci do LE
-Nagradni fond regionalne lige ako se UEFA otvori za kes

Glikol

pre 7 godina

Šteta što se Grof ofirao u prvoj tekmi tamo. Sa porazom od 1:0 bi lakše prošli. Ludogorec kida na većim terenima. Tehničari koji brutalno osvajaju prostor. Sa Zvezdinom odbranom kojoj ne da gol samo ko neće situacija je više nego opasna. Pa onda grč, panika, pa zviždanje dilera i zelenaša sa Severa... A svi nešto napaljeni

ViscoSalejo

pre 7 godina

Kako ce da sevne dvojka na Ludogorec,niste svesni svoje nesvesti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tvrdjava, 30. jul 2016 10:43)

Svesni smo samo da smo vas neznalice i ti Bugari i mi toliko nagrdili, razvalili, ponizili - tako da vam na pamet vise nikad ne padne da se bavite fudbalom!

Koliko vas je puta taj Ludogorec unistio do neprepoznavanja? Koliko puta ste ridali zbog njega? Partizan im je ubedljivo najomiljeniji fudbalski klub, znaju da je dovoljno samo da se pojave, ne moraju ni da se oznoje da bi vas eliminisali.

aco

pre 7 godina

@devlinjo
Nismo najurili Stojkovica zbog Petkovica, vec zbog kapitena Mikica, ni manje ni vise. Tu je Robi puno pogresio, kao i u slucaju Causica.

NEBOJŠA

pre 7 godina

Kanga sve bolji, Poletanović dobar, Plavšić nikad gori, Luković i Petković rupe u odbrani...nije mi jasno zašto nije igrao Mouče ako nije (a nije) fizički potpuno spreman... u utorak samo koncetrisano, sa boljim pasovima i pred punom Marakanom prolazimo...!

Дератизатор

pre 7 godina

И онда дођу Делије север и кажу Грофу и овом тиму: "Фк Црвена Звезда неће играти регионалну лигу" !!! Нема већих непријатеља нашем спортом друштву од ових "политичара" са севера. Јесу мајстори лудог навијања, али колико су нас само титула у фудбалу коштали последњих година, па опет бојкоти али АБА лиге, итд, а нема већих лицемера од секте са севера, онамо шатро не фудбалу на Велику Суботу а овамо каматарење, дрога и ко зна каква још зала упражњавају. Верујем да се већини Звездаша ова интересна група гади. Покрените тему регионалне лиге, аргументи за и против. Поздрав љубитељима спорта.

Jovan

pre 7 godina

Ko je do sada sumljao u Babunskog od danas neka ne sumlja: Imamo ubedljivo najboljeg igraca u ligi. Mora Bozovic na njega Kataija i Kangu da kreira tim i za Evropu i za ligu. Jednostavno Babunski je doktor fudbala, decko je danas odrzao cas fudbala na sredini...Ako je Gruic prodat za 7,5 miliona, Babunski vredi bar x 2.

Novak

pre 7 godina

Dobri i posteni Savo Pavicevic ,vratio se u Suboticu da sadi voce i pravi rakiju, da odigra jos malo u Spartaku ako ga zdravlje posluzi.Nije hteo da uzima Zvezdi pare a kapiten ili je povredjen ili kiksa , ali platu redovno uzima.

Goran

pre 7 godina

Petkovic je veceras bio sasvim dobar, voleo bi da ga vidim u utorak u timu pre Cvetkovica,kao i Poletanovica pre Le Taleka, nista nije losiji u defanzivi a mnogo je kreativniji napred... bice zanimljivo videti koga ce Grof poslati na teren u utorak,a mislim da bi ekipa iz Bugarske uz ove dve promene bila prava...

lucho

pre 7 godina

Prvi put sam se usudio da ovako nesto napisen ali sad moram. Lukovic sedi 3 godine na klupi i prima platu! Od toga uglavnom u Zenitu posto su tamo bile dobre pare a u Zvezdi sigurno nije za dzabe.. Sad se vec vidi da on vise nije za nas tako da mu se sto pre treba zahvaliti da ga bre ne gledamo vise!

devlinjo

pre 7 godina

Miloš Stojanović izmislio odbranu za sve ovde, kao i stojković koji je sa srnićima otišao u čukarički, bio je najbolji desni bek, a mi ga najurili zbog petkovića.

devlinjo

pre 7 godina

Završi više sa Lukovićem. Ja sam ga otpisao kada nije došao prvi put, nego je tek iz četvrtog puta potpisao, kada mu je istekao ugovor, a onda pauzirao godinu dana. Spor je, skače ga lopta, dok je prebaci na levu ja zaspim.

lol

pre 7 godina

Kanga
playmaking 20
longball 20
stamina 4
(Letacaking, 29. jul 2016 20:23)

Naprotiv, stamina mu je najjaca stavka. Grof je za njega rekao da moze da trci "dva dana". Decko samo nije jos u punoj formi pa neretko gresi, ali vidi se da zna,a pokriva bukvalno sve u sredini, svuda ga ima. Ako vec hoces da mu das malu ocenu to bi bilo u kategoriji discipline u odbrani.

sstefan

pre 7 godina

sto se publike tice, razumem i da ljudi.odmaraju, studenti su otisli kuci, beogradjani su ocigledno nezainteresovani, vecina ljudi na tribini je sa strane. ne razumem te mlade iz beograda.

spsemunelo

pre 7 godina

A vanić zamalo da lupi šamar svom igraču što ga meto zvezdi........znači c i r k u s :-D
(+41, 29. jul 2016 22:56)

Jel su gotovi penali u Poljskoj?

kok

pre 7 godina

Prva dva gola zavrsni pasevi od igraca Metalca. Ne palite se prerano.
Zvezdas sam,ali realan
(nex, 29. jul 2016 22:57)

da li ti uopste znas sta je zavrsni pas...

zoran ivkovic

pre 7 godina

kanga sjajan igrac ,odlicno se krece i otvara i ima pregled igre ...mnogo je dobila zcezda dolaskom kange ...jos jedan igrac je pokazao mnogo babunski zaista decko zna da igra fudbal ...ima tehniku pregled igre neugodan dribling ...babunski jednostavno mora da igra ...lukovic i cela odbrana uzasni ... plavsic veceras uzasan u potpuno kontra ritmu i sam sam zeleo da igra a veceras je bio uzasan. ruiz polako ulazi u ritam kao i viera

Pedja

pre 7 godina

Vidi se da tim igra sve bolje i polako ulazi u formu. Zvezda ima veliki potencijal i ako sve bude islo kako treba, moze se lako desiti liga sampiona. Lepo su isli napadi, da se igralo malo ozbiljnije moglo je i vise golova. Ali kad smo taman mogli da zavrsimo utakmicu bez primljenog gola, tu se nasao kapiten Lukovic. Neverovatno je koliko nema pojma o igri, on je ubedljivo najgori igrac poslednje decenije. I uvek uspe da doda loptu protivniku, a da istovremeno on ispadne iz igre ne bi li omogucio laksi napad. Lukovicu gubi se iz Zvezde! Kako te nije sramota da nas vise brukas. Ja ne znam zasto ga uopste ubacuju u igru, da li treba peticiju da pisemo da ga izbace.

analiza

pre 7 godina

Gol Metalca bi trebalo prikazivati odbrambenim igracima kako ne igrati.

Zaustavite video na 0:17 na samom pocetku akcije. Posmatrajte poziciju Lukovica i Mladenovica. Lukovic je otprilike 1m iza po pravoj vertikalnoj liniji i oko 3m ka sredini po horizontalnoj.

Najkraca putanja kojom se Mladenovic krece je prava linija direktno prema golu. Ta putanja preseca ivicu kaznenog prostora u tacki u kojoj Mladenovic ulazi u kazneni. Dakle Mladenovic pravilno trci napred.

Sad zamislite liniju koja spaja pocetnu poziciju Lukovica i tu tacku u kojoj Mladenovic ulazi u kazneni. Ta linija je putanja kojom bi Lukovic trebalo da trci nazad. Obzirom da ima slicno rastojanje do te tacke (manji ugao) i ne vodi loptu trebalo bi da sustigne igraca. Zatim bi imao vise opcija: remplovanje telom sa rizikom faula van kaznenog i zutog kartona, klizeci sa rizikom faula van kaznenog i crvenog kartona ili pravilno oduzimanje lopte.

Sad pustite play i posmatrajte putanju kojom se Lukovic krece nazad.

Predrag

pre 7 godina

A Ludogorec odlozio svoju utakmicu u bugarskom prvenstvu protiv Beroe. Ili nema drugi tim kao Zvezda, ili se opasno sprema za revans u utorak.
Plasim se velicine zvezdinog terena. Mnogo je veci od onoga u Razgradu. Idealno za brze kontre Ludogoreca. Ova pobeda je dobra kao ohrabrenje pred utorak, ali Bozovicu, pamet u glavu i spremi dobro odbranu od brzih igraca Ludogoreca. Dace Zvezda i jedan i dva i tri gola ako treba , ali se plasim koliko ce da ih primi.

Nenad

pre 7 godina

Moze li neko da mi objasni zasto za ime Boga, Zvezda ne teeba da igra regionalnu ligu?! Samo mi ne pominjite kako treba da razvijamo nase centre poput Lucana, Milanovca itd... Evo vec 20 god ih razvijamo pa nam klubove razbijaju po evrokupovima...

Običan

pre 7 godina

Fenomenalno,Zvezda ima dva tima!Metalac uopste nije los u narednom delu sezone ce svi videti.Napad i dalje odlican,odbrana tanka.Samo da se Bugari prodju,sve ce biti lakse i onako kako treba

neko iz gomile

pre 7 godina

@ Bice 3:1 za Zvezdu.
(MBA, 29. jul 2016 20:15)

Pogodi covek, e sad ako nije uplatio tiket onda traci svoj talenat. Svaka cast.

Vlado

pre 7 godina

Pocinje Lukovic da me iritira, dokle vise!?Dolazio je u Zvezdu 3, 4 god. i onda je dosao kada je video da je mator da ne moze hodati! Da je voleo dosao bi pre 3 godine kada smo bili u teskom stanju, a ne sada da zaradi jos koju paru!

Томас Фибел

pre 7 godina

Канга стандард, Полетановић све бољи, Бабунски одличан... Луковић је рупа па је рупа.. у уторак сеча луде шуме..

Mr White

pre 7 godina

Moji utisci: Ko god je nagovorio Kangu da potpise castiti sa jos jednom platom. Klasa. Zvezda ce sigurno doobro zaraditi na Babunskom, decko mi se mnogo svidja kako igra. Rile uopste nije los kao levi bek, ali stvarno steta za ostatak odbrane. Da smo samo tu doveli prava pojacanja, LS bi bila lako dostizna. Ovako moramo da strahujemo za utorak. Inace Zvezda odavno nije izgledala ovako ozbiljno i dobro. Svaka cast

Pampilukatea

pre 7 godina

Upravo se vratih sa stadiona, otišao sam isključivo zbog tri igrača. Kange, Plavšića i Lukovića. Zaključak je sledeći: Kanga je igrač za najmanje Francusku ili Italijansku ligu, boljeg igrača odavno nisam gledao i dalje mi nije jasno kako smo njega uspeli da dovedemo. Nije mi bilo jasno zašto Plavšić nije u prvom planu...sada mi je potpuno jasno, dečko nije ni bleda senka one čigre iz Spartaka. I na kraju, šta reći za kapitena, koliko smo te samo čekali da se vratiš, a bolje da nisi. Pošteno reci da nisi spreman i raskini ugovor, dosta si uzeo para za neigranje od braće Rusa, ne ide da nas muzeš. I na kraju puna podrška za Grofa, čovek tačno zna šta radi.

KukuLele

pre 7 godina

U jednom trenutku sam pomislio kako cemo uspeti nemoguce, da ne primimo gol iako je Lukovic na terenu, a onda me je isti demantovao tako sto ja kao zadnji igrac odbrane odlucio da doda loptu igracu Metalca...

Borky

pre 7 godina

Samo hrabro Milanovcani!Kamo srece da svi klubovi igraju kao Napredak.Crnogorec moze i mora pasti!!
(Jimmy Barka, 29. jul 2016 20:07)

Aj priznaj da si vise puta u zivotu gledao Zvezdu nego onaj svoj mali klubic!

Mirko

pre 7 godina

Pardon, proizvao sam Andriju Lukovića,(koji je isto pogrešio kod gola metalca) a mislio na Aleksandra, izvinjavam se.. jbg.. al ipak, Božoviću - drži ga na klupi i dalje!

Mirko

pre 7 godina

Luković pod hitno da se pošalje na pozajmicu ili uvali nekom, ovi kiksevi će nam doći glave, nema utakmice da je igrao a da nije skrivio neki gol. Pošto je jasno da od nekog njegovog "proigravanja" nema ništa. Pemzija brate.

lol

pre 7 godina

Bice 3:1 za Zvezdu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MBA, 29. jul 2016 20:15)
svaka cast, nadam se da ces uzeti pare!

nevernik

pre 7 godina

možda je Plavšić prošu utakmicu bio dobar, ali danas je bio kriminalan, nije mogao da bude najgori jer su igrali Petković i Luković, ali bio je odmah posle njih

drebr

pre 7 godina

Glavni problem Zvezde, na pocetku sezone, je ne uigranost. Ako se iz utakmice u utakmicu menja po 7-8 igraca kako ce da se uigraju? Jos jedno moje razmisljanje: "cuvam igraca za sledecu utakmicu" (vazi za sve FK), pa da li ga cuvas i na treningu!? Od cega? Ja sam mislio da profesionalci treniraju svakodnevno po par sati i da im utakmica od 90 minuta nemoze biti naporna

krajisnik

pre 7 godina

dobro je da je lukovic ponovo kiksnuo i bio direktan krivac za gol,jer to znaci da ima jos manje sanse da igra za prvi tim.Nadam se da to njegov kraj

Doktor

pre 7 godina

Lazni ''Grof'' opet potcenjuje protivnike i izvodi rezerve na teren...Sram ga bilo!!!
(Partizan ponos Srbije, 29. jul 2016 20:17
Upamti ove rezerve. Oni će vas odrati. Nema potrebe da na vas saljemo prvi tim.

Napred zvezdo

pre 7 godina

Od histerijskog navijanja za Valetu i Ludogorec, grobari su zaboravili na svoj klub i onda nije ni cudo sta im se desava...Samo tako nastavite.

Miške

pre 7 godina

Nije bio ofsajd kod gola iako je Ruiz bio najbliži golmanu kod udarca. To sam saznao danas gledajući Totenhem-Atl. Madrid. Naime Godin je dao gol posle odbitka iako je bio metar u ofsajdu, a komentator je objasnio da se od ove sezone ako loptu dodirne odbrambeni igrač automatski se računa kao novi napad i ne svira se ofsajd.

Jimmy Barka

pre 7 godina

Otvorio se Metalac,to mi se svidja.Nego sto Kaisedo nije lobovao Kahrimana?To bi bio siguran gol.
Sad bio Vijeira u ofsajdu sudija pusta prednost samo naprednjacki!!

sah 88

pre 7 godina

Ajmo polako mada je ova utakmica nebitna, sa bugarima je utakmica sezone. Tako polako veceras da se sto vise sacuvamo za Ludogorec a veceras sta bude bude!

Exe

pre 7 godina

Otvorio se Metalac,to mi se svidja.Nego sto Kaisedo nije lobovao Kahrimana? To bi bio siguran gol. Sad bio Vijeira u ofsajdu sudija pusta prednost samo naprednjacki!! (Jimmy Barka, 29. jul 2016 20:11)

Ti si zaista tuzan lik..ali zaista tuzan.

Mare

pre 7 godina

Znaci osvajamo titulu lagano,bez 4 kljucna igraca cemo biti 1. Jos da se registruju Ilic,Milosevic,Michel i Avramovski.U utorak uz 52 000 grla izbacujemo Bugare i ovo bi bila grupa za prolaz u LE : AZ Steaua Maribor Zvezda

Milka dobro vece Canic

pre 7 godina

Metalac je puno losija ekipa od Ludogoreca ali ja imam osecaj da cemo tako da otresemo bugare u utorak da nece znati kuci da se vrate.

црна овца друштва

pre 7 godina

кренули голови из офсајда, сад ће још мало и прича о величанственој доминацији која се не памти у свету фудбала

sah 88

pre 7 godina

Ajmo polako mada je ova utakmica nebitna, sa bugarima je utakmica sezone. Tako polako veceras da se sto vise sacuvamo za Ludogorec a veceras sta bude bude!

GOAL Ruiz [1-0] ( FK Crvena Zvezda - FK Metalac ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Ruiz [1-0] ( FK Crvena Zvezda - FK Metalac ) 2016/2017
https://youtu.be/F0PA_HGVeGU

NBGD

pre 7 godina

Sramota za Beogradjane sto ne dodjete u visem broju svaka cast za navijace na stadionu! Poz od grobara nadam se borbenoj sezoni,i da povecamo gledanost u nasoj bednoj ligi

Bane

pre 7 godina

(Miške, 29. jul 2016 20:29)

Druže ti to pričaš na osnovu prijateljske utakmice. Videćemo kad dođu zvanične tipa utakmice lige šampiona koliko će to pravilo se poštuje.

Lošmi

pre 7 godina

Ja samo molim boga da vodje pre Ludogoreca shvate da pevanje pesmice uefa mafija (i ostalih sa sličnim ritmom i vremenskim trajanjem) skoro celo poluvreme nikoga ne može da uplaši, niti našima da pomogne zato što deluje kao da ste došli u pozorištance da slušate dečji hor.

Exe

pre 7 godina

Otvorio se Metalac,to mi se svidja.Nego sto Kaisedo nije lobovao Kahrimana? To bi bio siguran gol. Sad bio Vijeira u ofsajdu sudija pusta prednost samo naprednjacki!! (Jimmy Barka, 29. jul 2016 20:11)

Ti si zaista tuzan lik..ali zaista tuzan.

Miške

pre 7 godina

Nije bio ofsajd kod gola iako je Ruiz bio najbliži golmanu kod udarca. To sam saznao danas gledajući Totenhem-Atl. Madrid. Naime Godin je dao gol posle odbitka iako je bio metar u ofsajdu, a komentator je objasnio da se od ove sezone ako loptu dodirne odbrambeni igrač automatski se računa kao novi napad i ne svira se ofsajd.

Napred zvezdo

pre 7 godina

Od histerijskog navijanja za Valetu i Ludogorec, grobari su zaboravili na svoj klub i onda nije ni cudo sta im se desava...Samo tako nastavite.

Pampilukatea

pre 7 godina

Upravo se vratih sa stadiona, otišao sam isključivo zbog tri igrača. Kange, Plavšića i Lukovića. Zaključak je sledeći: Kanga je igrač za najmanje Francusku ili Italijansku ligu, boljeg igrača odavno nisam gledao i dalje mi nije jasno kako smo njega uspeli da dovedemo. Nije mi bilo jasno zašto Plavšić nije u prvom planu...sada mi je potpuno jasno, dečko nije ni bleda senka one čigre iz Spartaka. I na kraju, šta reći za kapitena, koliko smo te samo čekali da se vratiš, a bolje da nisi. Pošteno reci da nisi spreman i raskini ugovor, dosta si uzeo para za neigranje od braće Rusa, ne ide da nas muzeš. I na kraju puna podrška za Grofa, čovek tačno zna šta radi.

spsemunelo

pre 7 godina

A vanić zamalo da lupi šamar svom igraču što ga meto zvezdi........znači c i r k u s :-D
(+41, 29. jul 2016 22:56)

Jel su gotovi penali u Poljskoj?

Mr White

pre 7 godina

Moji utisci: Ko god je nagovorio Kangu da potpise castiti sa jos jednom platom. Klasa. Zvezda ce sigurno doobro zaraditi na Babunskom, decko mi se mnogo svidja kako igra. Rile uopste nije los kao levi bek, ali stvarno steta za ostatak odbrane. Da smo samo tu doveli prava pojacanja, LS bi bila lako dostizna. Ovako moramo da strahujemo za utorak. Inace Zvezda odavno nije izgledala ovako ozbiljno i dobro. Svaka cast

Običan

pre 7 godina

Fenomenalno,Zvezda ima dva tima!Metalac uopste nije los u narednom delu sezone ce svi videti.Napad i dalje odlican,odbrana tanka.Samo da se Bugari prodju,sve ce biti lakse i onako kako treba

Томас Фибел

pre 7 godina

Канга стандард, Полетановић све бољи, Бабунски одличан... Луковић је рупа па је рупа.. у уторак сеча луде шуме..

devlinjo

pre 7 godina

Završi više sa Lukovićem. Ja sam ga otpisao kada nije došao prvi put, nego je tek iz četvrtog puta potpisao, kada mu je istekao ugovor, a onda pauzirao godinu dana. Spor je, skače ga lopta, dok je prebaci na levu ja zaspim.

Novak

pre 7 godina

Dobri i posteni Savo Pavicevic ,vratio se u Suboticu da sadi voce i pravi rakiju, da odigra jos malo u Spartaku ako ga zdravlje posluzi.Nije hteo da uzima Zvezdi pare a kapiten ili je povredjen ili kiksa , ali platu redovno uzima.

lucho

pre 7 godina

Prvi put sam se usudio da ovako nesto napisen ali sad moram. Lukovic sedi 3 godine na klupi i prima platu! Od toga uglavnom u Zenitu posto su tamo bile dobre pare a u Zvezdi sigurno nije za dzabe.. Sad se vec vidi da on vise nije za nas tako da mu se sto pre treba zahvaliti da ga bre ne gledamo vise!

Pedja

pre 7 godina

Vidi se da tim igra sve bolje i polako ulazi u formu. Zvezda ima veliki potencijal i ako sve bude islo kako treba, moze se lako desiti liga sampiona. Lepo su isli napadi, da se igralo malo ozbiljnije moglo je i vise golova. Ali kad smo taman mogli da zavrsimo utakmicu bez primljenog gola, tu se nasao kapiten Lukovic. Neverovatno je koliko nema pojma o igri, on je ubedljivo najgori igrac poslednje decenije. I uvek uspe da doda loptu protivniku, a da istovremeno on ispadne iz igre ne bi li omogucio laksi napad. Lukovicu gubi se iz Zvezde! Kako te nije sramota da nas vise brukas. Ja ne znam zasto ga uopste ubacuju u igru, da li treba peticiju da pisemo da ga izbace.

lol

pre 7 godina

Kanga
playmaking 20
longball 20
stamina 4
(Letacaking, 29. jul 2016 20:23)

Naprotiv, stamina mu je najjaca stavka. Grof je za njega rekao da moze da trci "dva dana". Decko samo nije jos u punoj formi pa neretko gresi, ali vidi se da zna,a pokriva bukvalno sve u sredini, svuda ga ima. Ako vec hoces da mu das malu ocenu to bi bilo u kategoriji discipline u odbrani.

Doktor

pre 7 godina

Lazni ''Grof'' opet potcenjuje protivnike i izvodi rezerve na teren...Sram ga bilo!!!
(Partizan ponos Srbije, 29. jul 2016 20:17
Upamti ove rezerve. Oni će vas odrati. Nema potrebe da na vas saljemo prvi tim.

krajisnik

pre 7 godina

dobro je da je lukovic ponovo kiksnuo i bio direktan krivac za gol,jer to znaci da ima jos manje sanse da igra za prvi tim.Nadam se da to njegov kraj

NBGD

pre 7 godina

Sramota za Beogradjane sto ne dodjete u visem broju svaka cast za navijace na stadionu! Poz od grobara nadam se borbenoj sezoni,i da povecamo gledanost u nasoj bednoj ligi

nevernik

pre 7 godina

možda je Plavšić prošu utakmicu bio dobar, ali danas je bio kriminalan, nije mogao da bude najgori jer su igrali Petković i Luković, ali bio je odmah posle njih

kok

pre 7 godina

Prva dva gola zavrsni pasevi od igraca Metalca. Ne palite se prerano.
Zvezdas sam,ali realan
(nex, 29. jul 2016 22:57)

da li ti uopste znas sta je zavrsni pas...

Nenad

pre 7 godina

Moze li neko da mi objasni zasto za ime Boga, Zvezda ne teeba da igra regionalnu ligu?! Samo mi ne pominjite kako treba da razvijamo nase centre poput Lucana, Milanovca itd... Evo vec 20 god ih razvijamo pa nam klubove razbijaju po evrokupovima...

KukuLele

pre 7 godina

U jednom trenutku sam pomislio kako cemo uspeti nemoguce, da ne primimo gol iako je Lukovic na terenu, a onda me je isti demantovao tako sto ja kao zadnji igrac odbrane odlucio da doda loptu igracu Metalca...

Jovan

pre 7 godina

Ko je do sada sumljao u Babunskog od danas neka ne sumlja: Imamo ubedljivo najboljeg igraca u ligi. Mora Bozovic na njega Kataija i Kangu da kreira tim i za Evropu i za ligu. Jednostavno Babunski je doktor fudbala, decko je danas odrzao cas fudbala na sredini...Ako je Gruic prodat za 7,5 miliona, Babunski vredi bar x 2.

Predrag

pre 7 godina

A Ludogorec odlozio svoju utakmicu u bugarskom prvenstvu protiv Beroe. Ili nema drugi tim kao Zvezda, ili se opasno sprema za revans u utorak.
Plasim se velicine zvezdinog terena. Mnogo je veci od onoga u Razgradu. Idealno za brze kontre Ludogoreca. Ova pobeda je dobra kao ohrabrenje pred utorak, ali Bozovicu, pamet u glavu i spremi dobro odbranu od brzih igraca Ludogoreca. Dace Zvezda i jedan i dva i tri gola ako treba , ali se plasim koliko ce da ih primi.

Дератизатор

pre 7 godina

И онда дођу Делије север и кажу Грофу и овом тиму: "Фк Црвена Звезда неће играти регионалну лигу" !!! Нема већих непријатеља нашем спортом друштву од ових "политичара" са севера. Јесу мајстори лудог навијања, али колико су нас само титула у фудбалу коштали последњих година, па опет бојкоти али АБА лиге, итд, а нема већих лицемера од секте са севера, онамо шатро не фудбалу на Велику Суботу а овамо каматарење, дрога и ко зна каква још зала упражњавају. Верујем да се већини Звездаша ова интересна група гади. Покрените тему регионалне лиге, аргументи за и против. Поздрав љубитељима спорта.

Vlado

pre 7 godina

Pocinje Lukovic da me iritira, dokle vise!?Dolazio je u Zvezdu 3, 4 god. i onda je dosao kada je video da je mator da ne moze hodati! Da je voleo dosao bi pre 3 godine kada smo bili u teskom stanju, a ne sada da zaradi jos koju paru!

neko iz gomile

pre 7 godina

@ Bice 3:1 za Zvezdu.
(MBA, 29. jul 2016 20:15)

Pogodi covek, e sad ako nije uplatio tiket onda traci svoj talenat. Svaka cast.

Lošmi

pre 7 godina

Ja samo molim boga da vodje pre Ludogoreca shvate da pevanje pesmice uefa mafija (i ostalih sa sličnim ritmom i vremenskim trajanjem) skoro celo poluvreme nikoga ne može da uplaši, niti našima da pomogne zato što deluje kao da ste došli u pozorištance da slušate dečji hor.

devlinjo

pre 7 godina

Miloš Stojanović izmislio odbranu za sve ovde, kao i stojković koji je sa srnićima otišao u čukarički, bio je najbolji desni bek, a mi ga najurili zbog petkovića.

Mirko

pre 7 godina

Luković pod hitno da se pošalje na pozajmicu ili uvali nekom, ovi kiksevi će nam doći glave, nema utakmice da je igrao a da nije skrivio neki gol. Pošto je jasno da od nekog njegovog "proigravanja" nema ništa. Pemzija brate.

sah 88

pre 7 godina

Ajmo polako mada je ova utakmica nebitna, sa bugarima je utakmica sezone. Tako polako veceras da se sto vise sacuvamo za Ludogorec a veceras sta bude bude!

analiza

pre 7 godina

Gol Metalca bi trebalo prikazivati odbrambenim igracima kako ne igrati.

Zaustavite video na 0:17 na samom pocetku akcije. Posmatrajte poziciju Lukovica i Mladenovica. Lukovic je otprilike 1m iza po pravoj vertikalnoj liniji i oko 3m ka sredini po horizontalnoj.

Najkraca putanja kojom se Mladenovic krece je prava linija direktno prema golu. Ta putanja preseca ivicu kaznenog prostora u tacki u kojoj Mladenovic ulazi u kazneni. Dakle Mladenovic pravilno trci napred.

Sad zamislite liniju koja spaja pocetnu poziciju Lukovica i tu tacku u kojoj Mladenovic ulazi u kazneni. Ta linija je putanja kojom bi Lukovic trebalo da trci nazad. Obzirom da ima slicno rastojanje do te tacke (manji ugao) i ne vodi loptu trebalo bi da sustigne igraca. Zatim bi imao vise opcija: remplovanje telom sa rizikom faula van kaznenog i zutog kartona, klizeci sa rizikom faula van kaznenog i crvenog kartona ili pravilno oduzimanje lopte.

Sad pustite play i posmatrajte putanju kojom se Lukovic krece nazad.

sstefan

pre 7 godina

sto se publike tice, razumem i da ljudi.odmaraju, studenti su otisli kuci, beogradjani su ocigledno nezainteresovani, vecina ljudi na tribini je sa strane. ne razumem te mlade iz beograda.

lol

pre 7 godina

Bice 3:1 za Zvezdu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MBA, 29. jul 2016 20:15)
svaka cast, nadam se da ces uzeti pare!

zoran ivkovic

pre 7 godina

kanga sjajan igrac ,odlicno se krece i otvara i ima pregled igre ...mnogo je dobila zcezda dolaskom kange ...jos jedan igrac je pokazao mnogo babunski zaista decko zna da igra fudbal ...ima tehniku pregled igre neugodan dribling ...babunski jednostavno mora da igra ...lukovic i cela odbrana uzasni ... plavsic veceras uzasan u potpuno kontra ritmu i sam sam zeleo da igra a veceras je bio uzasan. ruiz polako ulazi u ritam kao i viera

Borky

pre 7 godina

Samo hrabro Milanovcani!Kamo srece da svi klubovi igraju kao Napredak.Crnogorec moze i mora pasti!!
(Jimmy Barka, 29. jul 2016 20:07)

Aj priznaj da si vise puta u zivotu gledao Zvezdu nego onaj svoj mali klubic!

Goran

pre 7 godina

Petkovic je veceras bio sasvim dobar, voleo bi da ga vidim u utorak u timu pre Cvetkovica,kao i Poletanovica pre Le Taleka, nista nije losiji u defanzivi a mnogo je kreativniji napred... bice zanimljivo videti koga ce Grof poslati na teren u utorak,a mislim da bi ekipa iz Bugarske uz ove dve promene bila prava...

Mirko

pre 7 godina

Pardon, proizvao sam Andriju Lukovića,(koji je isto pogrešio kod gola metalca) a mislio na Aleksandra, izvinjavam se.. jbg.. al ipak, Božoviću - drži ga na klupi i dalje!

Milka dobro vece Canic

pre 7 godina

Metalac je puno losija ekipa od Ludogoreca ali ja imam osecaj da cemo tako da otresemo bugare u utorak da nece znati kuci da se vrate.

sah 88

pre 7 godina

Ajmo polako mada je ova utakmica nebitna, sa bugarima je utakmica sezone. Tako polako veceras da se sto vise sacuvamo za Ludogorec a veceras sta bude bude!

NEBOJŠA

pre 7 godina

Kanga sve bolji, Poletanović dobar, Plavšić nikad gori, Luković i Petković rupe u odbrani...nije mi jasno zašto nije igrao Mouče ako nije (a nije) fizički potpuno spreman... u utorak samo koncetrisano, sa boljim pasovima i pred punom Marakanom prolazimo...!

Mare

pre 7 godina

Znaci osvajamo titulu lagano,bez 4 kljucna igraca cemo biti 1. Jos da se registruju Ilic,Milosevic,Michel i Avramovski.U utorak uz 52 000 grla izbacujemo Bugare i ovo bi bila grupa za prolaz u LE : AZ Steaua Maribor Zvezda

ViscoSalejo

pre 7 godina

Kako ce da sevne dvojka na Ludogorec,niste svesni svoje nesvesti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tvrdjava, 30. jul 2016 10:43)

Svesni smo samo da smo vas neznalice i ti Bugari i mi toliko nagrdili, razvalili, ponizili - tako da vam na pamet vise nikad ne padne da se bavite fudbalom!

Koliko vas je puta taj Ludogorec unistio do neprepoznavanja? Koliko puta ste ridali zbog njega? Partizan im je ubedljivo najomiljeniji fudbalski klub, znaju da je dovoljno samo da se pojave, ne moraju ni da se oznoje da bi vas eliminisali.

GOAL Ruiz [1-0] ( FK Crvena Zvezda - FK Metalac ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Ruiz [1-0] ( FK Crvena Zvezda - FK Metalac ) 2016/2017
https://youtu.be/F0PA_HGVeGU

aco

pre 7 godina

@devlinjo
Nismo najurili Stojkovica zbog Petkovica, vec zbog kapitena Mikica, ni manje ni vise. Tu je Robi puno pogresio, kao i u slucaju Causica.

drebr

pre 7 godina

Glavni problem Zvezde, na pocetku sezone, je ne uigranost. Ako se iz utakmice u utakmicu menja po 7-8 igraca kako ce da se uigraju? Jos jedno moje razmisljanje: "cuvam igraca za sledecu utakmicu" (vazi za sve FK), pa da li ga cuvas i na treningu!? Od cega? Ja sam mislio da profesionalci treniraju svakodnevno po par sati i da im utakmica od 90 minuta nemoze biti naporna

Jimmy Barka

pre 7 godina

Otvorio se Metalac,to mi se svidja.Nego sto Kaisedo nije lobovao Kahrimana?To bi bio siguran gol.
Sad bio Vijeira u ofsajdu sudija pusta prednost samo naprednjacki!!

Glikol

pre 7 godina

Šteta što se Grof ofirao u prvoj tekmi tamo. Sa porazom od 1:0 bi lakše prošli. Ludogorec kida na većim terenima. Tehničari koji brutalno osvajaju prostor. Sa Zvezdinom odbranom kojoj ne da gol samo ko neće situacija je više nego opasna. Pa onda grč, panika, pa zviždanje dilera i zelenaša sa Severa... A svi nešto napaljeni

xyz

pre 7 godina

(Дератизатор, 30. jul 2016 02:01)

MINUS
-regionalana liga moze da ima i 6 mesta koja vode u kvalifikacije za LS...ali 5 timova nece ici "sampionskim putem" i u play off-u ce igrati protiv timova iz lige petice i niko nece videti LS
-incidenti sa navijacima

PLUS
-Jake utakmice
-I ako ne udju u LS mogu lakse doci do LE
-Nagradni fond regionalne lige ako se UEFA otvori za kes

црна овца друштва

pre 7 godina

кренули голови из офсајда, сад ће још мало и прича о величанственој доминацији која се не памти у свету фудбала

Bane

pre 7 godina

(Miške, 29. jul 2016 20:29)

Druže ti to pričaš na osnovu prijateljske utakmice. Videćemo kad dođu zvanične tipa utakmice lige šampiona koliko će to pravilo se poštuje.

Jimmy Barka

pre 7 godina

Otvorio se Metalac,to mi se svidja.Nego sto Kaisedo nije lobovao Kahrimana?To bi bio siguran gol.
Sad bio Vijeira u ofsajdu sudija pusta prednost samo naprednjacki!!

црна овца друштва

pre 7 godina

кренули голови из офсајда, сад ће још мало и прича о величанственој доминацији која се не памти у свету фудбала

drebr

pre 7 godina

Glavni problem Zvezde, na pocetku sezone, je ne uigranost. Ako se iz utakmice u utakmicu menja po 7-8 igraca kako ce da se uigraju? Jos jedno moje razmisljanje: "cuvam igraca za sledecu utakmicu" (vazi za sve FK), pa da li ga cuvas i na treningu!? Od cega? Ja sam mislio da profesionalci treniraju svakodnevno po par sati i da im utakmica od 90 minuta nemoze biti naporna

Glikol

pre 7 godina

Šteta što se Grof ofirao u prvoj tekmi tamo. Sa porazom od 1:0 bi lakše prošli. Ludogorec kida na većim terenima. Tehničari koji brutalno osvajaju prostor. Sa Zvezdinom odbranom kojoj ne da gol samo ko neće situacija je više nego opasna. Pa onda grč, panika, pa zviždanje dilera i zelenaša sa Severa... A svi nešto napaljeni

Exe

pre 7 godina

Otvorio se Metalac,to mi se svidja.Nego sto Kaisedo nije lobovao Kahrimana? To bi bio siguran gol. Sad bio Vijeira u ofsajdu sudija pusta prednost samo naprednjacki!! (Jimmy Barka, 29. jul 2016 20:11)

Ti si zaista tuzan lik..ali zaista tuzan.

Napred zvezdo

pre 7 godina

Od histerijskog navijanja za Valetu i Ludogorec, grobari su zaboravili na svoj klub i onda nije ni cudo sta im se desava...Samo tako nastavite.

Bane

pre 7 godina

(Miške, 29. jul 2016 20:29)

Druže ti to pričaš na osnovu prijateljske utakmice. Videćemo kad dođu zvanične tipa utakmice lige šampiona koliko će to pravilo se poštuje.

Jovan

pre 7 godina

Ko je do sada sumljao u Babunskog od danas neka ne sumlja: Imamo ubedljivo najboljeg igraca u ligi. Mora Bozovic na njega Kataija i Kangu da kreira tim i za Evropu i za ligu. Jednostavno Babunski je doktor fudbala, decko je danas odrzao cas fudbala na sredini...Ako je Gruic prodat za 7,5 miliona, Babunski vredi bar x 2.

Pedja

pre 7 godina

Vidi se da tim igra sve bolje i polako ulazi u formu. Zvezda ima veliki potencijal i ako sve bude islo kako treba, moze se lako desiti liga sampiona. Lepo su isli napadi, da se igralo malo ozbiljnije moglo je i vise golova. Ali kad smo taman mogli da zavrsimo utakmicu bez primljenog gola, tu se nasao kapiten Lukovic. Neverovatno je koliko nema pojma o igri, on je ubedljivo najgori igrac poslednje decenije. I uvek uspe da doda loptu protivniku, a da istovremeno on ispadne iz igre ne bi li omogucio laksi napad. Lukovicu gubi se iz Zvezde! Kako te nije sramota da nas vise brukas. Ja ne znam zasto ga uopste ubacuju u igru, da li treba peticiju da pisemo da ga izbace.

sstefan

pre 7 godina

sto se publike tice, razumem i da ljudi.odmaraju, studenti su otisli kuci, beogradjani su ocigledno nezainteresovani, vecina ljudi na tribini je sa strane. ne razumem te mlade iz beograda.

NBGD

pre 7 godina

Sramota za Beogradjane sto ne dodjete u visem broju svaka cast za navijace na stadionu! Poz od grobara nadam se borbenoj sezoni,i da povecamo gledanost u nasoj bednoj ligi

Miške

pre 7 godina

Nije bio ofsajd kod gola iako je Ruiz bio najbliži golmanu kod udarca. To sam saznao danas gledajući Totenhem-Atl. Madrid. Naime Godin je dao gol posle odbitka iako je bio metar u ofsajdu, a komentator je objasnio da se od ove sezone ako loptu dodirne odbrambeni igrač automatski se računa kao novi napad i ne svira se ofsajd.

sah 88

pre 7 godina

Ajmo polako mada je ova utakmica nebitna, sa bugarima je utakmica sezone. Tako polako veceras da se sto vise sacuvamo za Ludogorec a veceras sta bude bude!

Goran

pre 7 godina

Petkovic je veceras bio sasvim dobar, voleo bi da ga vidim u utorak u timu pre Cvetkovica,kao i Poletanovica pre Le Taleka, nista nije losiji u defanzivi a mnogo je kreativniji napred... bice zanimljivo videti koga ce Grof poslati na teren u utorak,a mislim da bi ekipa iz Bugarske uz ove dve promene bila prava...

Pampilukatea

pre 7 godina

Upravo se vratih sa stadiona, otišao sam isključivo zbog tri igrača. Kange, Plavšića i Lukovića. Zaključak je sledeći: Kanga je igrač za najmanje Francusku ili Italijansku ligu, boljeg igrača odavno nisam gledao i dalje mi nije jasno kako smo njega uspeli da dovedemo. Nije mi bilo jasno zašto Plavšić nije u prvom planu...sada mi je potpuno jasno, dečko nije ni bleda senka one čigre iz Spartaka. I na kraju, šta reći za kapitena, koliko smo te samo čekali da se vratiš, a bolje da nisi. Pošteno reci da nisi spreman i raskini ugovor, dosta si uzeo para za neigranje od braće Rusa, ne ide da nas muzeš. I na kraju puna podrška za Grofa, čovek tačno zna šta radi.

Nenad

pre 7 godina

Moze li neko da mi objasni zasto za ime Boga, Zvezda ne teeba da igra regionalnu ligu?! Samo mi ne pominjite kako treba da razvijamo nase centre poput Lucana, Milanovca itd... Evo vec 20 god ih razvijamo pa nam klubove razbijaju po evrokupovima...

devlinjo

pre 7 godina

Miloš Stojanović izmislio odbranu za sve ovde, kao i stojković koji je sa srnićima otišao u čukarički, bio je najbolji desni bek, a mi ga najurili zbog petkovića.

Novak

pre 7 godina

Dobri i posteni Savo Pavicevic ,vratio se u Suboticu da sadi voce i pravi rakiju, da odigra jos malo u Spartaku ako ga zdravlje posluzi.Nije hteo da uzima Zvezdi pare a kapiten ili je povredjen ili kiksa , ali platu redovno uzima.

kok

pre 7 godina

Prva dva gola zavrsni pasevi od igraca Metalca. Ne palite se prerano.
Zvezdas sam,ali realan
(nex, 29. jul 2016 22:57)

da li ti uopste znas sta je zavrsni pas...

spsemunelo

pre 7 godina

A vanić zamalo da lupi šamar svom igraču što ga meto zvezdi........znači c i r k u s :-D
(+41, 29. jul 2016 22:56)

Jel su gotovi penali u Poljskoj?

sah 88

pre 7 godina

Ajmo polako mada je ova utakmica nebitna, sa bugarima je utakmica sezone. Tako polako veceras da se sto vise sacuvamo za Ludogorec a veceras sta bude bude!

analiza

pre 7 godina

Gol Metalca bi trebalo prikazivati odbrambenim igracima kako ne igrati.

Zaustavite video na 0:17 na samom pocetku akcije. Posmatrajte poziciju Lukovica i Mladenovica. Lukovic je otprilike 1m iza po pravoj vertikalnoj liniji i oko 3m ka sredini po horizontalnoj.

Najkraca putanja kojom se Mladenovic krece je prava linija direktno prema golu. Ta putanja preseca ivicu kaznenog prostora u tacki u kojoj Mladenovic ulazi u kazneni. Dakle Mladenovic pravilno trci napred.

Sad zamislite liniju koja spaja pocetnu poziciju Lukovica i tu tacku u kojoj Mladenovic ulazi u kazneni. Ta linija je putanja kojom bi Lukovic trebalo da trci nazad. Obzirom da ima slicno rastojanje do te tacke (manji ugao) i ne vodi loptu trebalo bi da sustigne igraca. Zatim bi imao vise opcija: remplovanje telom sa rizikom faula van kaznenog i zutog kartona, klizeci sa rizikom faula van kaznenog i crvenog kartona ili pravilno oduzimanje lopte.

Sad pustite play i posmatrajte putanju kojom se Lukovic krece nazad.

Lošmi

pre 7 godina

Ja samo molim boga da vodje pre Ludogoreca shvate da pevanje pesmice uefa mafija (i ostalih sa sličnim ritmom i vremenskim trajanjem) skoro celo poluvreme nikoga ne može da uplaši, niti našima da pomogne zato što deluje kao da ste došli u pozorištance da slušate dečji hor.

nevernik

pre 7 godina

možda je Plavšić prošu utakmicu bio dobar, ali danas je bio kriminalan, nije mogao da bude najgori jer su igrali Petković i Luković, ali bio je odmah posle njih

lol

pre 7 godina

Kanga
playmaking 20
longball 20
stamina 4
(Letacaking, 29. jul 2016 20:23)

Naprotiv, stamina mu je najjaca stavka. Grof je za njega rekao da moze da trci "dva dana". Decko samo nije jos u punoj formi pa neretko gresi, ali vidi se da zna,a pokriva bukvalno sve u sredini, svuda ga ima. Ako vec hoces da mu das malu ocenu to bi bilo u kategoriji discipline u odbrani.

Дератизатор

pre 7 godina

И онда дођу Делије север и кажу Грофу и овом тиму: "Фк Црвена Звезда неће играти регионалну лигу" !!! Нема већих непријатеља нашем спортом друштву од ових "политичара" са севера. Јесу мајстори лудог навијања, али колико су нас само титула у фудбалу коштали последњих година, па опет бојкоти али АБА лиге, итд, а нема већих лицемера од секте са севера, онамо шатро не фудбалу на Велику Суботу а овамо каматарење, дрога и ко зна каква још зала упражњавају. Верујем да се већини Звездаша ова интересна група гади. Покрените тему регионалне лиге, аргументи за и против. Поздрав љубитељима спорта.

Milka dobro vece Canic

pre 7 godina

Metalac je puno losija ekipa od Ludogoreca ali ja imam osecaj da cemo tako da otresemo bugare u utorak da nece znati kuci da se vrate.

Mare

pre 7 godina

Znaci osvajamo titulu lagano,bez 4 kljucna igraca cemo biti 1. Jos da se registruju Ilic,Milosevic,Michel i Avramovski.U utorak uz 52 000 grla izbacujemo Bugare i ovo bi bila grupa za prolaz u LE : AZ Steaua Maribor Zvezda

zoran ivkovic

pre 7 godina

kanga sjajan igrac ,odlicno se krece i otvara i ima pregled igre ...mnogo je dobila zcezda dolaskom kange ...jos jedan igrac je pokazao mnogo babunski zaista decko zna da igra fudbal ...ima tehniku pregled igre neugodan dribling ...babunski jednostavno mora da igra ...lukovic i cela odbrana uzasni ... plavsic veceras uzasan u potpuno kontra ritmu i sam sam zeleo da igra a veceras je bio uzasan. ruiz polako ulazi u ritam kao i viera

Mr White

pre 7 godina

Moji utisci: Ko god je nagovorio Kangu da potpise castiti sa jos jednom platom. Klasa. Zvezda ce sigurno doobro zaraditi na Babunskom, decko mi se mnogo svidja kako igra. Rile uopste nije los kao levi bek, ali stvarno steta za ostatak odbrane. Da smo samo tu doveli prava pojacanja, LS bi bila lako dostizna. Ovako moramo da strahujemo za utorak. Inace Zvezda odavno nije izgledala ovako ozbiljno i dobro. Svaka cast

lucho

pre 7 godina

Prvi put sam se usudio da ovako nesto napisen ali sad moram. Lukovic sedi 3 godine na klupi i prima platu! Od toga uglavnom u Zenitu posto su tamo bile dobre pare a u Zvezdi sigurno nije za dzabe.. Sad se vec vidi da on vise nije za nas tako da mu se sto pre treba zahvaliti da ga bre ne gledamo vise!

devlinjo

pre 7 godina

Završi više sa Lukovićem. Ja sam ga otpisao kada nije došao prvi put, nego je tek iz četvrtog puta potpisao, kada mu je istekao ugovor, a onda pauzirao godinu dana. Spor je, skače ga lopta, dok je prebaci na levu ja zaspim.

krajisnik

pre 7 godina

dobro je da je lukovic ponovo kiksnuo i bio direktan krivac za gol,jer to znaci da ima jos manje sanse da igra za prvi tim.Nadam se da to njegov kraj

Mirko

pre 7 godina

Luković pod hitno da se pošalje na pozajmicu ili uvali nekom, ovi kiksevi će nam doći glave, nema utakmice da je igrao a da nije skrivio neki gol. Pošto je jasno da od nekog njegovog "proigravanja" nema ništa. Pemzija brate.

Običan

pre 7 godina

Fenomenalno,Zvezda ima dva tima!Metalac uopste nije los u narednom delu sezone ce svi videti.Napad i dalje odlican,odbrana tanka.Samo da se Bugari prodju,sve ce biti lakse i onako kako treba

Vlado

pre 7 godina

Pocinje Lukovic da me iritira, dokle vise!?Dolazio je u Zvezdu 3, 4 god. i onda je dosao kada je video da je mator da ne moze hodati! Da je voleo dosao bi pre 3 godine kada smo bili u teskom stanju, a ne sada da zaradi jos koju paru!

Predrag

pre 7 godina

A Ludogorec odlozio svoju utakmicu u bugarskom prvenstvu protiv Beroe. Ili nema drugi tim kao Zvezda, ili se opasno sprema za revans u utorak.
Plasim se velicine zvezdinog terena. Mnogo je veci od onoga u Razgradu. Idealno za brze kontre Ludogoreca. Ova pobeda je dobra kao ohrabrenje pred utorak, ali Bozovicu, pamet u glavu i spremi dobro odbranu od brzih igraca Ludogoreca. Dace Zvezda i jedan i dva i tri gola ako treba , ali se plasim koliko ce da ih primi.

Томас Фибел

pre 7 godina

Канга стандард, Полетановић све бољи, Бабунски одличан... Луковић је рупа па је рупа.. у уторак сеча луде шуме..

ViscoSalejo

pre 7 godina

Kako ce da sevne dvojka na Ludogorec,niste svesni svoje nesvesti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tvrdjava, 30. jul 2016 10:43)

Svesni smo samo da smo vas neznalice i ti Bugari i mi toliko nagrdili, razvalili, ponizili - tako da vam na pamet vise nikad ne padne da se bavite fudbalom!

Koliko vas je puta taj Ludogorec unistio do neprepoznavanja? Koliko puta ste ridali zbog njega? Partizan im je ubedljivo najomiljeniji fudbalski klub, znaju da je dovoljno samo da se pojave, ne moraju ni da se oznoje da bi vas eliminisali.

GOAL Ruiz [1-0] ( FK Crvena Zvezda - FK Metalac ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Ruiz [1-0] ( FK Crvena Zvezda - FK Metalac ) 2016/2017
https://youtu.be/F0PA_HGVeGU

lol

pre 7 godina

Bice 3:1 za Zvezdu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MBA, 29. jul 2016 20:15)
svaka cast, nadam se da ces uzeti pare!

Mirko

pre 7 godina

Pardon, proizvao sam Andriju Lukovića,(koji je isto pogrešio kod gola metalca) a mislio na Aleksandra, izvinjavam se.. jbg.. al ipak, Božoviću - drži ga na klupi i dalje!

neko iz gomile

pre 7 godina

@ Bice 3:1 za Zvezdu.
(MBA, 29. jul 2016 20:15)

Pogodi covek, e sad ako nije uplatio tiket onda traci svoj talenat. Svaka cast.

Borky

pre 7 godina

Samo hrabro Milanovcani!Kamo srece da svi klubovi igraju kao Napredak.Crnogorec moze i mora pasti!!
(Jimmy Barka, 29. jul 2016 20:07)

Aj priznaj da si vise puta u zivotu gledao Zvezdu nego onaj svoj mali klubic!

Doktor

pre 7 godina

Lazni ''Grof'' opet potcenjuje protivnike i izvodi rezerve na teren...Sram ga bilo!!!
(Partizan ponos Srbije, 29. jul 2016 20:17
Upamti ove rezerve. Oni će vas odrati. Nema potrebe da na vas saljemo prvi tim.

KukuLele

pre 7 godina

U jednom trenutku sam pomislio kako cemo uspeti nemoguce, da ne primimo gol iako je Lukovic na terenu, a onda me je isti demantovao tako sto ja kao zadnji igrac odbrane odlucio da doda loptu igracu Metalca...

NEBOJŠA

pre 7 godina

Kanga sve bolji, Poletanović dobar, Plavšić nikad gori, Luković i Petković rupe u odbrani...nije mi jasno zašto nije igrao Mouče ako nije (a nije) fizički potpuno spreman... u utorak samo koncetrisano, sa boljim pasovima i pred punom Marakanom prolazimo...!

xyz

pre 7 godina

(Дератизатор, 30. jul 2016 02:01)

MINUS
-regionalana liga moze da ima i 6 mesta koja vode u kvalifikacije za LS...ali 5 timova nece ici "sampionskim putem" i u play off-u ce igrati protiv timova iz lige petice i niko nece videti LS
-incidenti sa navijacima

PLUS
-Jake utakmice
-I ako ne udju u LS mogu lakse doci do LE
-Nagradni fond regionalne lige ako se UEFA otvori za kes

aco

pre 7 godina

@devlinjo
Nismo najurili Stojkovica zbog Petkovica, vec zbog kapitena Mikica, ni manje ni vise. Tu je Robi puno pogresio, kao i u slucaju Causica.