Utorak, 26.07.2016.

19:33

Zvezda iz Razgrada nosi odličnih 2:2!

Fudbaleri Crvene zvezde i Ludogoreca odigrali su u Razgradu nerešeno 2:2, u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Zvezda iz Razgrada nosi odliènih 2:2! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

675 Komentari

Sortiraj po:

STRELAC

pre 7 godina

Bravo Zvezdo za super rezultat, ali još ništa nije gotovo!! Treba zgusnuti redove, i odigrati što je moguće bolje! Ludogorec će probati da nas napadne od samog početka!! Valjda su gledali snimak i videli kakva dva pacerska gola smo primili! Onakve greške obrane i golmana se kažnjavaju. Napred Zvezdo!!

4k4.Dex

pre 7 godina

A najjaci su mi ovi sto bi forsirali srbe... pa jel Ludogorec igrao ligu sampiona sa srbima ili sa strancima ilo sahtjor ili ostali istocnoevropski klubovi? Stranci su recept nasih samo par najboljih i to je to nemojte da se zamlacujete!

uejdbesi

pre 7 godina

kada za klasu lošiji tim uzme bod i prednost pred revanš... paradoks sporta koji se zove fudbal. zvezda je bila toliko loša prvo poluvreme da su se bugari opustili i krenuli da se za*#%vaju, primili 2 komada, pa kad je vrag odneo šalu zabili jedan za remi. cvetković katastrofa, čovek ne zna gde da stane

Bronson

pre 7 godina

Shvatite da se Ludogorets raspada, i da su izgledali dobro samo zato sto se i Zvijezdina odbrana i sredina raspada. Taj vajni milioner ne zna se u sta je tacno ulozio milione u Ludogoretsu, ali u igrace nije. To su sve igraci koji su dosli iz regionalnih brazilskih liga, znaci od 4. pa nanize, i trecerazrednih evropskih timova. Rijesite se Cvetkovica, Rendulica i Srnica pod hitno.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

- K A N G A – B I G – B O S S -
Kanga je gazda!
- K A T A I – C A P T A I N – L E A D E R – L E G E N D -
Katai je legenda!

lucho

pre 7 godina

Bice tu jos borbe sigurno,nadam se da ce Zvezda imati toliko snage,znanja i pameti da prodje dalje. Sto kazu da nam je neko ponudio 2:2 pre utakmice, prihvatili bi oberucke! Zivela Crvena Zvezda i Srbija!

Bara

pre 7 godina

Bravo zvezdo,jako dobar rezultat,borbeno i hrabro,gorece marakana,a vi izrodi grobarski koji ste veceras bili u dresovima ludogoreca ,brukate se,sto se javljate,pa vi ste rjesili svoju pricu u sezoni kupanja,zvezda je institucija a vi ste samo
Mali sporedni klub,delije knin( grad koji je u svoje vreme imao 2 grobara i oba bila mentalno zaostala,knjinjani znaju)

Mare

pre 7 godina

Pobeda ili 0:0 ili 1:1 nas uvodi u Ligu Evrope nakon 9 godina !
Plzen:Qarabag 0:0
Partizani-Salzburg 0:1
Bate-Dundalk 1:0
Sutra Celtic gostuje Astani,Legia Trenčinu i Apoel Rosenborgu,neće im biti lako,ako izbacimo Bugare,jedino sigurno ispadamo od Olympiacosa,sa svima ostalim uz ovakvu taktičku igru Grofa možemo da se nosimo realno gledano :)

ivke pfc

pre 7 godina

dobar rezultat ok. ali nemoj da se zavaravate, da ce u bg biti lako,ludi su iskusna,brza i stalozena ekipa. svasta moze da se dogodi u bg. Cestitam na rezultatu,ne i na igri. mnogo skripi

Dragce

pre 7 godina

Вама би добро дошао Гогуа.Свака част за резултат.Надам се да нећете проћи као ми против заг...нешто

Dobro je ovo.

pre 7 godina

Nikada ne treba podvenjivati Crvenu zvezdu. Veceras smo igrali srcem i idemo na revans sa pozitvnim rezultatom. Neka su znali nase mane:da je Lukovic sporiji ,da Vieira nije u formi , ,ali nisu znali ono najvaznije nisu znali nasu najvecu vrlinu i zato su nas podcenili nisu znali da mi igramo Srcem da se nikada ne predajemo i da kada igramo kao tim treba vise od taktike. Momci samo igrajte Srcem u Beogradu i vec ste pobedili i sta god da se desi ne odustajte , a rezultat tesko da nece doci ,pa i ako ne dodje vasa borba je veca od svake pobede,Delije to razumeju. To je taktika iznad svake taktike ,verujem u vas. Velika je Crvena zvezda!

PS . Navijaci dajte zivota vam nemojte one koreografije razvijati samo mozete naskoditi neka se cuje pesma podrske a to ostavite po strani. Sada kada koncno imamo sansu, budimo jednom pametni i nemojmo pokvariti sve. Znate da je ovo njihov san znate da je i vas san da gledate voljeni klub u Evropi. Nemojte dozvoliti da nas izbace zbog koreografije. Samo hrabro i pametno navijaci i igraci i mislim da prolazimo.

Brondby

pre 7 godina

Navijao sam od sveg srca za Zvezdu sada napunite marakanu i izbacite Bugare.

Vratite podrsku nama u Berlinu idemooo Hrabro u Berlin


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

JPR23

pre 7 godina

Klasika Srpska... Ovo ste komotno
Mogli dobiti... Ali.. Primanje glupih golova je prosto neverovatno, nema utakmice a da neki nas klub ne primi barem jedan Glup Gol!

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Auuuu brate 2-2 sa Ludogorecom se slavi kao nova godina! jel neko stvarno misli da je ovo garant prolaza? lep rezultat ali u ovakvim utakmicama a posebno sa tako nepouzdanim ekipama ovo je samo aktivan rezultat, nista vise!!! ili mozda planira zvezda da brani nereseno u Bg? zivi bili pa videli za 7 dana

nesa

pre 7 godina

Da smo imali Plavsica uz Kataia, ubili bismo ih iz kontri! Ocigledno sto ga vise hvalimo uticemo na Grofovu sujetu. Kada ga je novinar pitao zasto ga je zamenio protiv Napretka odgovorio je "sta je uradio pre gola"??? Ako je tako sta je uradio Vijera na prethodnih ko zna koliko utakmica ili Le Talek?

ljubav jedina

pre 7 godina

Idem za vikend da se napijem,ima da redam pive k'o Katai Bugare!!!Sad ima da grmi Marakana da ne znaju gdje su došli i šta ih je snašlo!!!Idemo još jače i bolje!!!Volim te JEDINA!!!!

Brondby

pre 7 godina

Pitam sve korisnike sajta demokratski glasajte ako dobijem više minusa odlazim zauvek. Da ostanem plus da odem minus. Kako odlucite tako ce biti

doktor

pre 7 godina

Zapamtite ovaj jeftin gol za 2:2,previse sam puta kada je rec o srpskom fudbalu to video!Bilo da igra Partizan ,Zvezda ili rep. Bojim se da ce na kraju se ispostaviti da ce to biti vrlo skup gol!Ovo je moralo da se zavrsi 1:2!

LM

pre 7 godina

Kad ubacuje sporog, tromog i neuigranog Ruiza, jasno je da neko drugi kroji tim. A toliko trenutno spremnijih u timu...
Nema se sta dalje pilemisati.

nonejm

pre 7 godina

Објавите ми коментар! Желим да Звезда игра ЛШ и да тамо буде брутално понижена! И они и Динамо ЗГ ако је могуће.
(Adriano_Galliani, 26. jul 2016 23:04)

Jesi li ti onaj pacenik sto ima nalog na Blicu pa i tamo i ovde prosipa neke mudrosti? U svakom slucaju zalim tebe i tvoj zivot.

areudeadyet

pre 7 godina

Jel moguće da jos uvek niko ne komentariše? :)
Salu na stranu, dva potpuno različita poluvremena i vrlo dobar rezultat.Jos jednom se pokazalo da nam je odbrana slaba tačka, nažalost.Nadajmo se za povoljan rezultat u revanš utakmici, mislim da možda mogu da pokleknu pred ogromnim brojem navijača u Beogradu.
Nije bitno za koga navijate u domaćem prvenstvu, navijajmo za Srbiju i srbske ekipe koje igraju u Evropi, bodovi nam mnogo znace.Pozdrav svima.

Wllaxy

pre 7 godina

@ Jimmy Barka

Dete, lako ti je sada da pišeš gluposti kad ti je u toku veliki raspust, da te vidim kad ti počne škola! Sigurno nisi ni svestan da će ti šesti razred biti teži od petog, mada ćeš sada kada je partizan briljantno okončao evropski put, od septembra barem imati više vremena za učenje.

zex

pre 7 godina

Neki ce podleci pritisku u bg ili mi ili oni,ako povedemo prvo vice lakse i to mnogo u suprotnom vice tesko ali imamo jos tri tekme svakako,znam samo da ako udjemo u grupu bilo koju necemo se obrukati ali iskreno ja nisam optimista jedino me raduju stranci oni imaju mentalitet a srbi inat

deki

pre 7 godina

Bugari solidna ekipa, uigrani vidi se. Ono sto je njihov peh je da je bugarska liga cak I gora od nase I naravno sindrom male ekipe, stadion 8800 mesta, sve vreme se cuju Zvezdini navijaci, mi da igramo protiv Bajerna pisali bi da smo veliki klub, bivsi evropski I svetski prvaci. Ludogorec druga prica, vlasnik lokalni biznismen, citaj kriminalac, imao solidnih uspeha ali, kazem, mali klub bez tradicije. ...

Billy Piton - akademik , redovan na tekmama !

pre 7 godina

Bravo za kolektiv - ima napretka u igri , ima obrisa ozbiljne ekipe !
Posebno me raduje da su počela da se " bude " i neka pojačanja uz standardno odlične Kataia i Kange ... Grof je GROF ! Borbeno i mudro do uspeha za sedam dana !

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Објавите ми коментар! Желим да Звезда игра ЛШ и да тамо буде брутално понижена! И они и Динамо ЗГ ако је могуће.

Владимир

pre 7 godina

Штета што смо примили онакав пацерски гол за 2:2. Иначе свака част на игри Звезде у другом полувремену. Храбро у реваншу па да прођемо и Лудогорец. А да, поздрав свим мишевима и амебама који су прогнозирали да ће нас прегазити Лудогорец. Нисмо ми Партизан.

Рајко Четник

pre 7 godina

Гледам слику Звездиног тима из 1991. и ову из 2016. Закључак је да су климатске промене толико драстичне и да смо ми Срби поприлично потамнели. На срећу ови тамнопути Срби и не играју тако лоше.
Напред Звездо и прођи ове луде шумаре.

KRIGER

pre 7 godina

Sa Plavsicem u prvoj postavi Bugari neci imati sta da traze protiv Zvezde!
Inace, Katai je trenutno nas najbolji fudbaler, a da je kroz karijeru imao veci kontinuitet i da je bio malo vise uporan, a malo manje lenj, sa talentom koji ima, bio bi jedan od najboljih fudbalera danasnjice, bice prava sramota i idiotizam ako ga prodamo za male pare i ako ne dobije poziv za reprezentaciju!

Goran

pre 7 godina

Dobra igra Zvezde, ali kao da dileje igraju u odbrani. Mogao je biti dobar rezultat, a ovamo treba i te kako razmišljati o revanšu. Ako se odbrambeni igrači koji su učestvovali u onim kiksevima budu onako komotno ponašali i u drugoj utakmici, ne smem ni da pomislim šta sledi. Nadajmo se najboljem u utorak.

az

pre 7 godina

Kakav je posao odradio Le Talek veceras..wow. Jel neko video tu brazilsko-bugarsku opasnost Marselina? Nije. Le Talek ga stavio u dzep. E, tu pocine dobra odbrana i opasni napadi. Od Le Taleka i Donalda. Ostalo nadgradnja i umece. Bravo za Grofa.

zoran

pre 7 godina

Fibel, Cvetkovic, Kahriman...to nije za Zvezdu, a ima jos koji.
NAsa sreca da ovaj Ludogorec je sastavljen od 11 nevidjeno sebicnih fudbalera. To nije tim I Grof je to razumeo. No, zbog nase katastrofalne odbrane ja jos nisam siguran za revans. Oni mogu da prime gol iz bilo koje situacije.

xxx

pre 7 godina

Grof je taktikom (igramo koliko nam treba) protiv MAltezana dobro prevario Bugare, koji su mnogo podcjenili Zvezdu.


Volio bi da Zvezda prodje, ali ipak mislim da ce Lodogorec da ih pobijedi u Beogradu, ali hajde vidjet cemo.

mwl teo

pre 7 godina

dva gola glupa primas i oba na dusu odbrane ostaje zal za onakva dva lepa gola nasa ...koliko nama fali jedan stoper brz i jak razbili bi bugare

Wolf

pre 7 godina

Niko ne obraća pažnju na jednu stvar.Kad god počnu pesme o kosovu(nije važno koja) mi primamo gol.Pratim to zadnjih 5-6 godina i redovno ga dobijamo kad pevamo o "srcu".

Mane

pre 7 godina

Aleksandar, 26. jul 2016 21:59)

Na zalost druze ne igraju ni Kanga ni Donald u revansu zbog parnih kartona.
Opet licno mislim da mozemo dalje, trebace i malo srece, valjda ce i nas da pogleda jedanput vise.

crni_redstar

pre 7 godina

idemo u sledecu rundu...potrebni desni bek i stoper hitno!!! ne prodavati kataija za smesnih 3miliona...dajte mu blanko cek i produzite ga...ako neko ponudi deset miliona moze da ode. budite jednom pametni u zivotu...

Beli65

pre 7 godina

ne razumem da se ne podrazumeva da neko stane ispred lopte i da neda da se izvede dok sudija ne pokaze da se ceka znak pa tek onda da se skloni,mada ko zna mozda ce nas ovo drzati dovoljno opreznim i na marakani-idemo do LS

Vranjanac

pre 7 godina

Partizan protiv Ludogoreca u jednom dvomecu bio slabiji, pa ispao (sto je u redu), u drugom bio bolji, pa opet ispao. Protiv Zaglebja u dvomecu bio bolji i ispao. Zvezda se odlicno nosi sa Ludogorecom sada, valjda je redno da jednom taj neko drugi koji igra sa nama nema srece, za promenu.

Zuba

pre 7 godina

Odlican rezultat ali ostaje zal za onako pacerski primljenim golom. Odbrana mora mnoooogo bolje. Ne treba da se sad zanosimo samo polako treba pametno odigratu revans u Beogradu i ne zaletati se. Meni se cini da su nas Bugari malo podcenili sa svojim izjavama pre utakmice.

veliki strumf

pre 7 godina

Grobari, posle 2u1 protiv Napretka, opariste se i veceras. Sta se singliralo - samo kec ili kec-u-kec? Posto je za vas sezona kupanja uveliko u toku, sa tolikom lovom mozete da birate gde cete - grcka ostrva, Sicilija, Majorka, ili mozda Ada, Strand, Nisava...

VECITI DELIJA

pre 7 godina

DOBRO JE ! Iako ostaje zal za pobjedom pogotovo zbog glupo primljenog gola al vjerujem da bi vecina nas prije pocetka prihvatila nerijeseno pogotovo sa vecim brojem golova . Katai majstorcina , treba ga zadrzati sto duze ! Ima tu jos prostora za napredak u igri cijelog tima . U revansu ce isto biti tesko al JA VJERUJEM u prolaz , cak i U POBJEDU jer sad oni dolaze u nase "gnijezdo" u nasu "tvrdjavu" u nas "kop" ! Veliki pozdrav za sve moje DELIJE ! BRAVO ZVEZDO !

Batko

pre 7 godina

Lagano ispadate ...u revansu 0-1 ,1-2 ...opet bez spica ali ne mozete dva puta da se provucete
(Realno ste presmesni, 26. jul 2016 22:00)

Realno si piglu !

Jimmy Barka

pre 7 godina

Pobedi Ludogorec sa 1:0 u revansu i dovoljno.A mogli bi da igraju malo grublje,kao igraci Zaglebja protiv Partizana.Mada opet kad bolje razmislim bolje da Czv udje makar u LE pa kad budu igrali utakmice u terminu cetvrtak-subota/nedelja,bice problema.Zato je Partizan i prosuo onoliko bodova,zato sto je imao tanku klupu a gust raspored.

doktor

pre 7 godina

iozbiljna igra u drugom poluvremenu. Ozbiljna. Nije Grof veverica. Taktika i jaki momci. Bugari se našli u čudu. Drugi gol dadoše na muljanje i našu naivnost.

Nebojsa

pre 7 godina

Da mi je neko pre meca ponudio ovaj rezultat bez razmisljanja bih ga prihvatio ali posle pregledane utakmice mogu da kazem da smo primili pocetnicke golove i ne bih mogao reci koji je jeftiniji gol primljen igrac kod faula ne sme da okrene ledja lopti to moras da znas Cvetkovicu golove koje smo dali ne zna koji je bolji porucio bih upravi da pokusavaju sa prodajom Kataia on je takva igracina da nemam reci a nas selektor Muslin talvog igraca ne vidi ni sirem spisku o boze da li on ima oci

Beobrad

pre 7 godina

I posle neko poredi Zvezdu i Partizan, svasta!
Partizan iz dve tekme ne moze gol da da, a mi iz jedne u gostima dva komada!
Tek cemo u prvenstvu da dominiramo, kao i prosle sezone!

SS

pre 7 godina

Pre utakmice bi bio zadovoljan ovim rezultatom,sada ne posto smo bili i bolji.Naivno primljeni golovi,Kahriman stalno izlece i mnogo olaksava posao protivniku...Fibel je nadigran opet (od strane Kafua)previse lako.Igra nam je pala posle uvodjenja Ruiza,pa Poletanovic i Plasvsic su miljama ispred njega trenutno zasto ga forsira Bozovic mozda je dobar igrac ali je nevidljiv na terenu nije u formi

Rezultat je dobar trebali smo i pobediti,ali ovo je samo prvo poluvreme ,moramo ih napasti u Beogradu

dare

pre 7 godina

Bravo Zvezdo, Kahriman u oba slucaja nije trebao da istrčava, samo da pokrije prvu stativu, nebi primio golove, 100% sam siguran! Bas imamo lose golmane ili trenere golmana u zadnjih par godina ne racunajuci Rajkovica! Ubedjen sam u prolaz!

peki

pre 7 godina

Ponadase se grobari, a i ocigledno neki "nasi" mazohisti koji jedva cekaju da primimo gol pa da krenu da pljuju sve redom... Bravo ekipo, bravo Grofe, zasluzili smo i pobedu da nam nisu uvalili onaj bugarski gol na kraju... Nema veze, rezultat odlican, drugo poluvreme smo pokazali da smo bolji od njih. Samo lagano i idemo dalje.

Walter White

pre 7 godina

Svaki navijač Partizana koji navija za zvezdu nije pravi navijač i neka prestane da se tako lažno predstavlja,zapravo ja ne znam koga uopšte predstavlja ova legija stranca ako izuzmemo Katajia i Kahrimana većina verovatno i ne zna kako se zove klub gde igraju.Uopšte me ne čudi pozitivan rezultat zvezde s obzirom na uložena sredstva,Partizan nikada nije mogao da uloži ni približno ovoliko pa je opet ulazio u ligu šampiona kada je to bilo puno teže i kada staza šampiona nije postojala već se igralo sa mnogo jačim ekipama.

o

pre 7 godina

Biće jako teško u revanšu. Sve što se uradi u napadu odbrana poništi. Prvi gol Bugara još i da nekako razumwm ali onaj drugi amaterski, pacerski.. bože me sačuvaj. Biće teško ali verujem u prolaz.

krajisnik

pre 7 godina

los nam golman,lako prima golove.Fibel veceras odlican.Kanga i Katai klasa,Srnic borben kao i uvijek.Jedino Muce&Ruiz nije bas dobro.Oni su dovedeni da pokazu vise od Plavsica,pa da igraju prije njega.Nesto se tu mulja

dare

pre 7 godina

E moj Musline, bravo Katai, legendo! Steta za primljeni 2.gol,bas bugarski! Prolazimo dalje, samo vrsiti pritisak na njihove igrsce kroz medije u narednih 7 dana, i puna Marakana, zelim im nedostiznih 2-0 u revansu! Ajmo momci!

BATA

pre 7 godina

Jeste odbrana kod obadva gola kiksirala kao da igra beton ligu ali postavljanje Kahrimana kod golova katastrofa,em nezna gde je poso a ,refleksi kao mrtav konj.Pa golman sluzi i da odbrani nesto a ne da samo degazira fudbal,definitivno Srbija nema pristojnog golmana.

stručnjak

pre 7 godina

Zvezdaši , ne treba da se zalećemo . Sad su svi zadovoljni rezultatom ali prvo poluvreme je bilo loše i tako nešto ne sme da se ponovi . Zvezdo , samo pametno u revanšu !!!

Kosingas Gavrilo

pre 7 godina

Sva sreca pa je njihova odbrana deset puta gora od napada. Odlican rezultat, da je bilo malo srece i da nije bilo onog glupog drugog gola bilo bi jos bolje.Glavu gore i pred Delijama na marakani ako ih ne pobedimo u najgorem slucaju da bude 1:1. Vreme bi bilo da nam se vrati svi oni nesrecni porazi. Sportski pozdrav

Vukasin

pre 7 godina

Ma imamo jak napad, i na Marakani ce padati golovi, idemo na gol vise i to je to. Pustite odbranu na miru. Sve cestitke Grofu na taktici, stvarno svaka cast.

Staridz

pre 7 godina

Bravooo momcii Bravooo idemo dalje ubedjen sam.
U Beogradu postoje dve reke dve telefizije i dve radio stanice i samo jedan fudbalski klub Crvena Zvezda. Bogdan Tirnanic krajem sezdesetih Veliko Zvezdas

Povidon

pre 7 godina

Ove mozemo da izbacimo uz malo vise koncentracije i trcanja. Na Marakani im treba prirediti pakao, 50000 cigana da peva pesme koje podizu ekipu a ne balade Sergeja Cetkovica koje inace peva sever u zadnje vreme. Na Marakani na pobedu.

Borky

pre 7 godina

Glup gol smo primili za 2-2 ali i ovo je dobar rezultat. Bravo Zvezdo! Da li su Donald i Kanga suspendovani ili je 3 kartona suspenzija? Molim vas neka mi neko odgovori. Hvala unapred.
(Aleksandar, 26. jul 2016 21:59)

Nisu. Tri kartona za suspenziju.

Miloš Cg

pre 7 godina

Sjajan rezultat. U ovim utakmicama je jako bitno izbeći poraz, isto tako podjednako bitno je postoći gol. Vidim realne šanse za Zvezdin prolaz dalje, nekih 70%. U Beogradu očekujem da Grof taktički dobro postavi utakmicu (kao i večeras), te uz malo sreće, navijače Zvezda ide dalje i pravi omaž partizanu :).

nv

pre 7 godina

Hahahah, a jeste primerili na kraju
prenosa kako se Maksimovic uhvatio za prepone i viknuo nekome sa klupe ludogorca:" Dodji piiiiiiiiii, dodji". Borjanu garant :)

Millennium

pre 7 godina

Ljudi, samo polako. Pustite grobare, sa njima nismo igrali, a nisu nam ni bitni. Dobar rezultat, kao što narod kaže, kako sam se nadala, dobro sam se udala. Bugari opet sa leđa, kad ne gledamo. Al nema veze, naša greška. Ne znaju ovi stranci sa kime imaju posla. Ništa još ni izbliza nije gotovo. Mi smo najbolji kada nas svi odpisuju, a najgori kada mislimo da je gotova stvar. Za sedam dana pametno, pa da vidimo šta i kako dalje.

Rooney-utd

pre 7 godina

Bravo za Zvezdu odlican rezultat,ali koliko bi lakse bilo da je ostalo 1:2 u revansu,80% bi zvezda bila u plejofu.Neverovatno kako su lepi golovi padali veceras pogotovo ova dva Zvezdina i Kafuov za njih,ali Kahriman je po meni kriv za oba gola onako da izleti bez ikakve potrebe kod prvog gola nije mi jasno,sve u svemu Zvezda na Marakani veliku sansu da prodje dalje i mnogo bolje igrate bez Uga svaka cast Grofu na taktici,puno srece u revansu!

miki delija

pre 7 godina

Lepo reče autor teksta, Zvezda je u prvom poluvremenu igrala klasičan ZONSKI fudbal, sa nerezonskim ispucavanjima i sa svim igračima u krilu Kahrimana. Samo se čekao kiks i naravno došao je kao plod pogubne taktike Božovića. Na odmoru je i on verovatno shvatio da možemo i moramo da izadjemo malo napred i uz dva genijalca Kataia i Kangu preokret je bio nemonovan. A onda je Cvetković opet pokazao da je zonaski bek, jer dok je on gledao ko zna gde potpuno izgubljen, domaći su brzim dodavanjem (regularnim , jer sudija nije pokazao da čekaju zvižduk) iza njegovih ledja došli do možda najrealnijeg rezultata. Zaključak, rezultat odličan, igra na mahove, Katai i Kanga fantastični, Mouče odličan, štoperi osim kod prvog gola vrlodobri, Grof dve UŽASNE greške, prva- ziher taktika u prvom poluvremenu zvana udri lptu i ne razmišljaj i druga - ostaviti malog genijalca Plavšića na tribinama, momak koji je u drugom poluvremenu u onoliko prostora mogao da napravi čudo, Grofova sujeta je već postala toliko vidljiva i antipatična svima, a ponašanje prema Plavšiću najblaže rečeno nepedagoško i bezobrazno, ako postoji razlog van terena, pa kaži ga čoveče, ne brukaj se. SVAKAKO IDEMO DALJE, OČEKUJEM JOŠ BOLJU IGRU U BGD, I KONAČNO GRUPNU FAZU U JESEN!

Милош

pre 7 godina

Штета за тај 75.мин, требало је да буде 3:1 и ту би био крај, не само ове утакмице. Али, добро је и овако. Одлично друго полувреме Звезде (барем тих пола сата, 45-75.мин). Уз квалитетну игру и максималну концентрацију, може да се Звезда нада проласку, иако стварно није ништа готово.

veliki strumf

pre 7 godina

A sta reci za Borjana? Ako su Turcinu ruke krvave do lakata, poturici moraju biti do ramena! Sram ga bilo onakve reakcije. Sjajan golman i umesto da u naponu snage negde brani, otisao u Bugarsku da bude rezerva za sitnu razliku u lovi!

zzbz

pre 7 godina

E Boze kako prime gol, smesno. Pa klince u juniorima uce da stanu ispred lopte kad je prekid, a ovi nasi zveraju. A prvi gol Bugara jos gore, prolaze ih ko na smucanju, a Zvezdini igraci one zabodene kapije...
Bzvz, mogli smo dati treci gol kod rezultata 1:2 i resiti stvar, Bugari su vec bili grogirani, ovako sve je otvoreno, ali uz punu Marakanu mozemo sve.

Katana

pre 7 godina

Auu kakva steta za ovaj drugi gol imali smo prolaz dalje al nema veze ,svejedno pakao Marakane ih ceka i "luda suma" ce biti spaljena :)

Džoni

pre 7 godina

Prvi sam ih ja pljuvao posle prvog poluvremena jer je ono bilo sramno! Nadao sam se i verovao da će drugo biti bolje i bilo je. Žal za onim naivno primljenim golom ali možda je tako i bolje jer poznajući naše ekipe već bi se napravio ambijent da smo prošli a to nam ne treba nego pametno u revanšu i moramo da damo gol pod obavezno ako ne i dva pa da se nadamo nečemu! Jako lako i naivno primamo golove tako da će biti preteško da na Marakani ne primimo ni jedan!

veliki strumf

pre 7 godina

Kanga vredi bar 10 miliona. Kako ga bas mi ubodosmo, nije mi jasno. Crce covek, i napred i nazad, alal mu vera, al sto zna fudbala... Steta sto onaj period posle drugog gola, kad smo totalno dominirali, nismo iskoristili da umuvamo jos jedan gol.

*

pre 7 godina

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRAVO...

Voip

pre 7 godina

E žali Bože kako smo glupo primili drugi gol. Čisti nedostatak koncetracije. Ovima samo pritisnuti zadnju liniju, bušni su ko švajcarski sir. Možda i bolje ovako, vrebaćemo gol u revanšu umesto da branimo rezultat. Kanga mora da vrši veći pritisak na loptu u fazi odbrane. Napred Zvezdo!

sever

pre 7 godina

Prvih 20 minuta takticki solidno odigrano u defanzivi, sa cvrstom sredinom i blokovima na bocnim stranama.

Potom do kraja poluvremena zaista losa igra, posebno na sredini gde su po cetiri igraca znala ispasti iz igre. Posebno lose igrali Le Talek, Srnic i Ibanjez.

Drugo poluvreme smo odlicno poceli, bugari su nakon primljenih golova bili u soku i steta sto ih nismo dotukli, nego smo ih cak nasom gluposcu i vratili u igru.

Kahriman 6, Cvetkovic 6, Rendulic 6,5, Fibel 6,5, Ibanjez 6, LeTalek 6, Donald 7, Muce 7, Kanga 7,5, Srnic 6, Katai 8,5 - Ruiz 6,5, Sikimic -

Realno.

pre 7 godina

AJMO SAD PEDES ILJADA CIGANA NA MARAKANI!!!!!!
(balkanTORO, 26. jul 2016 21:58)
Grobar sam, do hromozoma, al pun stadion, grmljavina... to se trazi.

mile j

pre 7 godina

Kanga nja, nja, nja! Grof(taktika) nja, nja, nja! Fibel i Rendulić nja, nja, nja! Bugari imaju 5 Brazilaca nja, nja, nja! Čekajte ljudi kraj utakmice pa komentarišite! BABE jedne!!! Svaka čast igračima i struci!

Bravo Zvezdo

pre 7 godina

Ako kojim slučajem prođemo Ludogorec molim vas dovedite štopera i desnog beka! Džabe ostali ginu kad ova dvojica garantovano prime gol na svakoj utakmici.

Miki

pre 7 godina

Veliki zal sto nam je odbrana takva kakva jeste... celokupni utisak je jako dobar, ofanzivna linija sjajna, Donald-Le Tallec mnogo spori, ali umeju da se postave, imaju solidan pas... Mogu samo da zamislim koji bi nam dometi bili da su Hugo i Lucho u formi al sta sad... Jedna VELIKA zamerka Grofu... SRĐAN PLAVŠIĆ, pa ljudi moji, ovakva utakmica gde trčimo kontre je za njega stvorena a on NIJE NI NA KLUPI?! Podrska za Plavsu, samo nek bude strpljiv i shvatice Grof kakav je to igrac... SVI NA MARAKANU!

zex

pre 7 godina

1-2 je bio vrh ali sta je tu je sada su sanse 50/50 bitno je da ga damo i u beogradu.valjda ce sagoreti bugari u beogradu.imamo bolji tim i bolji klupu od njih plus nismo uigrani.svako kako god bude u bg nismo se obrukali imali smo zicer za 3_1

Đo_Banana

pre 7 godina

Nemojte biti deca. Zvezda u BG-u gubi sa dva razlike minimalno. I to će biti kraj crveno belim devojčicama za ovu sezonu jer će i u kvalifikacijama za LE dobiti nekog nosioca.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Steta za drugi primljeni gol ali se nadam da nam se to nece osvetili. U prvom poluvremenu smo bili bas podredjeni pogotovu posle 25-og minuta, drugo poluvreme mnogo bolje do nekog 70-og minuta pa onda ponovo pad u igri . Na Marakani za 7 dana cemo morati da igramo mnogo pametnije i da im cekamo gresku na sredini terena gde ce nadam se da usledi neka kontra i gol jer njihova odbrana je kao nasa spora .

Slavisa V.

pre 7 godina

Nadam se da u Zvezdi nema onih koji ce posle ovih 2:2 pomisliti da su sada favoriti da prodju dalje. Ludogorec i pored toga sto je klub skromnih mogucnosti i dalje ukupno gledano ostaje favorit za prolaz. Jer, nadam se da ne treba da pominjem od koga je sve Zvezda ispadala u prethodnih 20 godina.

apoliticni

pre 7 godina

Nije neki rezultat,odbrana je slaba opet ce da prima golove...nije smelo da se desi onoliko opustanje u 75. ne mogu da verujem profesionalci ljudi.....

gmgm

pre 7 godina

Dobro je nije bilo koreografije za uefu danas...... LJUDI NEMOJTE DA DIŽETE KOREOGRAFIJU AKO JE VEZANA ZA UEFU IZBACICE NAS A TAKO SMO BLIZU LS

zvezdas

pre 7 godina

Tamo daleko, daleko od mora...Tamo je ljubav moja,tamo je Srbija.Ama sav se najezih,kada se zaculo.
Da na Marakani krenemo ovako i da to pevamo.Nema mrznje,nema prozivki.Pozdrav da bude i za protivnika,daj jednom i to da probamo,kad vas molim.
Da nas vidi Evropa zvezdasi,da vidi ponos i postovanje.
Bez otadzbine daleko,na Krfu ziveh ja,ali sam ponosno klic`o...
Zivela Srbija !

keza

pre 7 godina

Vise bih voleo da smo izgubili sa 3:2 nego ovo, jer ovo znaci da cemo u bg da kalkulisemo, a prosto moramo da im damo gol na marakani jer nasa odbrana i defanziva ne moze da izdrzi da ne primi gol. Nadam se da uz dosta srece prolazimo. Ali moram da dodam kako dinamo lako prolazi u sledecu rundu bez po muke, lagano dali dva komada i sad privode mec kraju, dok se mi ovde stresiramo za sve pare.

DedaMiloje

pre 7 godina

Nije problem u broju stranaca vec u tome sto vam nije problem da navijate za tim koji je postao jak samo zato sto jedan covek tako zeli. Da imate imalo morala ne bi ni pratili takav klub.
(Nikki, 26. jul 2016 21:29)

Vučeliću ti li si?

SS

pre 7 godina

Sto Kahriman stalno istracava i prima golove iz mrtvog ugla jooooj mozes jednom ostati na liniji...Tako naivno primamo golove,rezultat je dobar ali nista ne garantuje trebali smo pobediti

Zabela

pre 7 godina

Nista nije dobro kad vodimo, a oni izjednace. IDEMO SAD 1:1:; 0:0; 1:0 ili vise. Inace navijam za Zvezdu, a vodje Delija i (Grobara) su krimosi i zna se gde im je mesto.

FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ( 2 - 2 ) ALL GOALS 2016/2017

pre 7 godina

FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ( 2 - 2 ) ALL GOALS 2016/2017
https://youtu.be/3ARjDwQK0yc

VUK

pre 7 godina

nije bitan taj drugi gol.. i da je ostalo 1:2, za prolazak dalje mora da se odigra maksimalno dobro u revanšu. Ovaj štos gol će nas odvesti dalje.. da smo pobedili došlo bi do opuštanja i već viđeno prosipanje.. ovako.. ništa nije gotovo, a pozitivni smo na startu.. idemo dalje!

Digitron

pre 7 godina

U Beogradu damo jedan, a ne primimo dva...i prolazimo. Ali taj naš jedan moramo PRVI da damo i to već u I poluvremenu...Da mi njima lupamo kontre dok oni jure rezultat - nikako obrnuto!

Milasin

pre 7 godina

Nikad jacu pas igru zvezda nije imala... Inzvaredni pojedinci, tehnicari, strpljenje dok se uklope!!!!! Jos samo malooo....Bice ova zima jaka za grobare.. Vidimo se u Bg-u!!!!!!!

GOAL Kanga [ 1 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Kanga [ 1 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/_wewlXleCiM

No woman, no kraj

pre 7 godina

Sva sreca pa Katai nije dodao Kangi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jole, 26. jul 2016 21:08)

Imas jos neku pametnu?

bata

pre 7 godina

Имате леп резултат за реванш. Навијам од срца, али искрено, да прођете. Партизановац.

Realista

pre 7 godina

Dosadni ste sa tim Plavsicem...moze on da pravi razliku, ali u nasoj kukuruz ligi. Za Evropu nije, kao sto to nije nijedan od stranaca sa velikim platama. Ne volim mutant klubove tipa Ludogorec, ali oni godinama sklapaju tim, dovode kvalitetne strance, uglavnom Brazilce, a sta je Zvezda htela? Da pokupuje poluigrace iz Mordovije i sa njima u LS? Pa ne ide. Bice dovoljno za titulu posto je Partizan jos gori, ali ce se isto tako suociti i sa velikim platama stranaca. Nerealne ambicije vezane za LS ce se obiti o glavu.

Strasno sta nam rade

pre 7 godina

Gol za 2 2 je kradja....PA SUDIJA NIJE NI SVIRAO DA SE FAUL IZVEDE,BARSA OVAKO UVEK POKUSAVA I UVEK IH SUDIJA VRATI DA PONOVO IZVEDU....SRAMOTAAAA UAAAAAAAA

zex

pre 7 godina

ako ispanemo nije kraj u bg imamo sanse a postoje jos dve tekme za le.nema mesta panici a previse smo precenili bugare.igramo kao kurve zato i gubimo.moramo da napdnemo pa nek izgubimo 5-0 moramo imati muda a ne kurvinski

dex

pre 7 godina

Steta za ovako glupo primljen gol. Ovi su vise nego sposobni da nam daju gol i u revansu, a pogotovo na nasem sirokom terenu gde ce njihova brzina jos vise doci do izrazaja. Nadam se da necemo igrati na 0:0.

MeLiSaV

pre 7 godina

Momak koji dovodi igrace od pre godinu-dve, ima opasan osecaj za pojacanja, pravi, skolovani, skaut! Grobar sam i iskreno, voleo bih da i mi imamo jednog takvog! I da, cestitke za bod i dva gola u gostima!

Rozenkranc

pre 7 godina

Čudo se Katai nije prodao do sad, mislim da je prevazišao slabu Zvezdu...
Inace, nije mi jasno kako se samo naši navijači čuju, pa šta rade Bugari?!

GOAL Katai [ 1 - 1 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Katai [ 1 - 1 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/hTzESk1opZ8

Коки

pre 7 godina

Ауууууу Канга! Па то је Лудогорец, кажу гробари, где им завуче такву голчинуууууу...

spider

pre 7 godina

Pa da li je moguce da golman Zvezde prima ovakve golove?? Covek mu iz mrtvog ugla lagano daje gol! Skakuce kao u bazen, ne daj Boze neki ozbiljniji sut da bude...

NN

pre 7 godina

e ..... PRVO ... USTAO SAM DOK PISEM IME ALEKSANDRA KATAIA!!!!!! A zatim da pitam!sad sve STRUCNJAKE za GROFA i taktiku ?!?!??? MOLIM ??????? I ???????? Fudbal se igra i GLAVOM !!!!!!! Sad realno ... pola posla smo zavrsili sad 55 h LUDIH NAVIJACA pa da zaradimo 7 miliona malih zelenih plavih kakvih vec :-) - BRAVO ZVEZDOOOOOOOOOOOOO CRVENAAAAAAAAAA

zvezdas

pre 7 godina

to zvezdo,svaka cast..velika steta ato imamo amatere u odbrani,kod oba gola kriva odbrana al kod drugog katastrofa primiti onakav go,stvarno..mislim da iako smo u blagoj prednosti pred revans pred 55000 najboljih navijaca na svetu treblo bi proci u 4kolo

Quincy Miller

pre 7 godina

?aaaaa grobari ispali od poljskog "velikana" pa opet nesto pričaju.Ili ste svi SNS botovi ili ste stvarno mentalno poremećeni.Cast izuzecima.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Zasto prozivate Fibela? Osim gola je odlican. Jadni ste mi navijaci, jadni. Biste pre mozda Lukovica ili Stojanovica gledali? E ljudi, ljudi...

ns

pre 7 godina

Grmeće Marakana za 7 dana! Neće bugari znati gde se nalaze!! Ljudi možemo mi ovo, nisu oni nista posebno, drugi gol smo jeftino primili! Ajdeeeee!!!

Hmh...

pre 7 godina

Molim moje Grobare da se ne brukaju. Između Ludogoreca i Zaglebja razlika je kao između Steaue i čačanskog Borca. Ispali smo bedno da bednije ne može i ove sezone za Evropu nemamo pravo glasa. To što je Poljska bila na EP ne znači ništa - bio je i Vels, a Vojvodina je lagano prošla. Niko nama nije kriv što trpimo SNS i Vazuru u klubu.

Pastir

pre 7 godina

70i minut. ono sto se sad dogadja Bugarima znalo je nama cesto da se dogadja. Odigrali su hrabro i dobro..al nisu kondicono dovoljno spremni

Aлександар

pre 7 godina

Ево ја као Гробар не ликујем због 1:0 на полувремену. Тужан је наш фудбал. Дебелом гмазу Европа није битна, Партизан довео маторце, ови ваши не обећавају превише ЛШ а довели крш од странаца. Да ли вреди трошити толики државни новац за тако бледе резултате? Зашто макар наша деца не играју? Немогуће је да клинци клинци немају више талента у односу на ово што гледамо.

Nikki

pre 7 godina

Nije problem u broju stranaca vec u tome sto vam nije problem da navijate za tim koji je postao jak samo zato sto jedan covek tako zeli. Da imate imalo morala ne bi ni pratili takav klub.

Aleksandar

pre 7 godina

Glup gol smo primili za 2-2 ali i ovo je dobar rezultat. Bravo Zvezdo! Da li su Donald i Kanga suspendovani ili je 3 kartona suspenzija? Molim vas neka mi neko odgovori. Hvala unapred.

Rozenkranc

pre 7 godina

Kakav glup da ne kazem pametan drugi gol Bugara...
Sve što dobro uradimo moramo i da upropastimo, kao ona krava sa kofom...
Pri tome i golman koji istrcava ukoso igracu, umesto da brani mali ugao...

DJINAJLU !

pre 7 godina

Ludogorec podcenio Zvezdu na poluvremenu, to je evidentno. Zvezda opet bez igre do gola. Prvi solo prodor, drugi posle greske Ludogoreca. Ludogorec ima igru, ali komplikuju ko Arsenal.

Nenad

pre 7 godina

Ja sam rekao pre neki dan da samo gospodin Bozovic uigrava ekipu u kvalifikacijama i onda uzima prvenstvo......kako je moguce da se svi spreme,samo ne Zvezda....postao je iritantan sa izjavama,a ekipu nije pripremio za LS....uzasan je i pocinje da me iritira....koga bre briga za JSL hocu u evropu !!!

GOAL Keseru C. [ 2 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Keseru C. [ 2 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/n_0htEstqos

Pulen Pece Petrovica

pre 7 godina

Citam ove komentare. Samo pljujete! Kako vas nije sramota. Te gde je Plavsic, te nema napadaca, pa bice ovo katastrofa. Sramni ste bre!
I sta sad kad ste izvukli fenomenalan rezultata?
E moji vi...
Pozdrav od jednog grobara!

Sarajlija

pre 7 godina

Ljudi zar je ovolika razlika izmedju Zvezde i ovih Bugara?! Lokalno regionalno prvenstvo STO PRIJE i skupljati snagu i znanje za nesto ozbiljnije, prešišaše nas Bugari bog te mazo

Kile

pre 7 godina

Cek da pojednostavimo, Zvezda najvazniju utakmicu u poslednjih nekoliko godina igra bez dva najbolja igraca zahvaljujuci sujeti i samozivosti velikog "mislioca" tzv Grofa... Posle ovoga cemo od njega dobiti neki vic tj pokusaj vica...

Beljo

pre 7 godina

Bez napadaca igraju a hoce u prvom mecu da rijese. Eeee Bozovicu, prosipas m. po Srbiji, a izvodis postavu bez napadaca. Gol u gostima znaci mnogo,dva vec dzek pot... Kako se daju dva gola u gostima bez napadaca? Nekad se igrao fudbal sa dva napdaca a danas se ne igra uopste.

Mare

pre 7 godina

Katai igra špica šta vam nije jasno,samo da se završi makar 1:1,neko napisao će biti 40 000,biće 53 000 000 u revanšu i 10 000 ljudi će ostati bez karte ispred stadiona.

fancy

pre 7 godina

za kukavicku igru nagradjeni smo sa zada samo jednim golom! Nisam ovo ocekivao od Grofa...ok mozda su bolji ali.nisu toliko! Uzmite tu loptu i vezite bre!!! Vieira umesto Le Taleka! Pa da se igra malo..

herrbarny

pre 7 godina

Gledam utakmicu na SKI i nosim se mišlju da isključim ton, a sve zbog ovih volova od naših nazovi navijača koji ponavljaju samo jednu pesmu. Dakle rođeni ste da iritirate, bolje bi bilo da vas nema uopšte ,vi ste ruglo navijača, sve drogirani klinci, sa par starijih bitangi koji ih vode i to uz blagoslov kluba.

blaza

pre 7 godina

Rendulic kod gola trckara umesto da juri da ukliza da izblokira sut.E ne znam ko je uklizao iza njega 5 metara.Ee Srbi Srbi, najgori smo.

Kico

pre 7 godina

Nema veze bitno je da ce Grof na kraju utakmice na veoma "duhovit" nacin objasniti zasto nije bilo Uga, zasto nema Plavsica.. zasto je ovakva odbrana... mi bi onda trebali na to da se nasmejemo i pomislimo kakav je ovo car, Grofcina prava..jadi dobre izjave... i tako to. To je neki plan daljih aktivnosti!!!

Corleone

pre 7 godina

Nisu ovi ni priblizno toliko jaki koliko sam mislio. Mozemo mi i te kako da se koljemo sa njima, samo da se ne zalecemo. Samo jedan gol veceras, bilo bi vrhunski,...,:)

Euforija

pre 7 godina

Igra macke i misa! Ovo je bruka sta mi igramo! Nikakve ideje,stranci losi,napad ne postoji,odbrana katastrofa.Gol sto smo primili je zbog smesne odbrane i postavljanja.Ovo je samo dno fudbala sto mi igramo.

Ivan

pre 7 godina

Lele, lele na sta ovo lici. Imam utisak da mogu da dodju do naseg gola kad hoce. Treba streljati osobu koja je Cvetkovicu dozvolila da igra fudbal. Na terenu delujemo kao da smo se skupili juce...

djoker

pre 7 godina

Grobar sam i navijam za Zvezdu veceras, al ovi zeleni trce k'o da u sebi imaju durasel baterije. Zvezda ce tesko bes spica do gola. Tacno se vidi da treneri sa ovih prostora nisu za Evropu. Kad je najpotrebnije da dodjes do gola, ti se branis.

Sikimicu lezi , valjaj se

pre 7 godina

Zasto vas je sramota da napisete kako zvezda igra bunkercinu bez i jednog spica , na 0-0 na nivo Javora iz najboljih dana pod vodjstvom Radovana Selektora Curcica !?

matrix

pre 7 godina

eeeh moje delije, sto smo mi grobari znali vec sami sad osecate na svojoj kozi. gde ste sad. popicete jos 2 i u bgu bar 2. pljujete a sami se brukate kao ceo nas fudbal. nema nama spasa ovako

Mrki

pre 7 godina

Dobro je rekoh ja neki dan, bolje da izgubimo u gostima 2:0 pa nas neće natankati u BG, da se ne sramotimo. Gde je moja Zvezda, jaoooooo šta uradište od kluba.

MomaSRB

pre 7 godina

Ја разумем да се отвараш и нападаш па ти дају гол из неке контре или полуконтре, али ти се браниш и примаш онакав гол...??? Браво Грофе на тактици!

Realno

pre 7 godina

Ludogorec ako danas pobedi barem 1-0 , zvezda ce morati revans da krene sa bar jednim napadacem i ovi zeleni ima da im daju minimum 3 komada u revansu,bez po muke

GOAL Cafu J. ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Cafu J. ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/c4awTE-vsoQ

MM

pre 7 godina

Niko u sredini terena da stane na loptu, da podeli neki pas, cekamo samo da prodje vreme i uzdamo se u neki njihov kiks, nema od toga nista.

CEO

pre 7 godina

Smejurija od fudbalera, trenera, navijaca i na kraju necega sto lici na fudbal. Igra protiv Valete je dokaz da se ovde igra shnj fudbal, da takvi isti vode fudbal a o onima koji "navijaju" da ne pricam. Verujem da vecina nije sigurna da je lopta okrigla.

katai

pre 7 godina

inace osim sto ne trce dovoljno vredno i brzo zanimljivo je da smo najslabiji u branjenju kontre... navikli su nasi vodeci timovi da ih u domacoj ligi ne napadaju bas preaktivno. tako da kad se neko zaista 'rastrci' duva promaja. ako n daju gol iz ovih sudijskih gresaka onda je karma losa. linijski sudija svira za medalju.

zoran m

pre 7 godina

meni samo nije jasno kako kanga ne moze da se poveze sa 2lopte na svim utakmicama dosada?
koliko mu treba da se adaptira...ili je nažalost grof tu doooobroooo umastio brk od transfera?!?

Valjevska podvala

pre 7 godina

Igramo drugar i ja da kad god komentator pogreši ime igraču, mi popijemo čašicu rakije. Očekuje nas luda noć izgleda

petarczv

pre 7 godina

Taman pomislis da imamo gotivnog trenera kad ono...Eeeeej bez napadaca nije bitan rezultat ili da li cemo pobediti ili izgubiti ali jednostavno moras da pokazes da imas m..a...

portos

pre 7 godina

Odbrana nam je stvarno losa...Cvetkovic i trenerovo uporno insistiranje na njemu je cisto vredjanje inteligencije. Fibel je jako spor. Igramo na kontru, a nema nam najbrzeg igraca i jedini istureni je niski Katai...?

mik

pre 7 godina

Bojim se da se ovo neće završiti dobro po nas. Oni u napadu jako brzi,a nasa odbrana nikad sporija. Fibel mnogo izleće,a treba mu svetlosna godina da se vrati. Rendulić nije loš,ali ni njemu brzina nije jača strana. Takođe,zadnji vezni Donald i La Telak jako spori,pretrčavaju ih kao od šale. Mi da pevamo ako ostane 1-0.

Šid navija za ZVEZDU !!!

pre 7 godina

Poluvreme. ZVEZDA gubi, ali ja verujem u ekipu. Daćemo jedan i sa 1:1 na punoj Marakani ... Zna se, idemo dalje .

Beljo

pre 7 godina

Mladost iz PG je promijenila 11 igraca pa je trebalo sudija da svira nepostojeci penal da mi Ludogorec poveo. Mislim da treba da je sramota da jedna Zvezda igra ovako lose.

Dexim

pre 7 godina

idemo Ludogorec salji ovaj fk naprednjak u sumsku ligu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pa da, 26. jul 2016 19:45)

A kukate kako vam je klub pun SNS-vaca a nekog nazivate FK naprednjak... koje licemerstvo.

bagzi

pre 7 godina

Ovi sumari su za nas Bajern. Odvalise nas. Ova kukavicka taktika za sad uspeva ali imam osecaj da su ispred naseg gola kad god pozele. Sa druge strane mi im gol ne bi dali ni za 10 utakmica.

Bodibond

pre 7 godina

Kad se samo setim:
Prosinecki
Savicevic
Binic
Pancev
Jugovic
To nije izlazilo iz protivnickog sesnaesterca, ovi danas igraju bez napadaca. Alo 21 vek je, napredovao je fudbal, poenta je dati gol vise ... Uzas...

Covicu ,stize kletva sa Kosova

pre 7 godina

Bozovic i mnogi pametnjakovici su rekli da bi oni razbili ludogorec, kada je igrao sa partizanom. Sto se sad ogradjuje i pravda kao nije favorit?? I mnogi ovde na komentarima

Realno???

pre 7 godina

Cuj Zvezda ceka kontru.Pa mene samo zanima ko od nasih igraca moze da istrci kontru,Cvetkovic mozda?Pa niko nije spreman sta je ovo,ovi 3 puta brzi od nasih.

dex

pre 7 godina

Jadno i bedno! Došli su da pokušaju da izvuku 0:0 i to se neće dobro završiti. Kukavičluk svojstven našim klubovima. Ovo nije ni za gledanje. Ne mogu 10 sekundi da zadrže loptu. Božović zaista gubi kompas. Taktika kao da protiv Barselone igramo. Očekujem u drugom poluvremenu da se nekako pokuša "na vrat na nos" otvoriti i da tako smušeni primimo još gol ili dva. Zaista je ovo neopisivo jadno.

Rick Casablanca

pre 7 godina

Kako li je Cvetkovicevom ocu,kad vidi sta je napravio...Sigirno mu se radovao siroma...Nisam zajedljiv,a moje fudbalsko umece ravno je nuli,ali da neko toliko ne zna gde se nalazi i sta radi,strasno.Kao da ga je neko na silu poslao na teren.Svako dobro mu zelim,i da sto pre nadje sebe u nekom drugom zanimanju.

slobinator

pre 7 godina

jedno od bednijih izdanja zvezde u evropi bar u prvom poluvremenu.ali ajde treba sačekati kraj.možda se čudo desi u nastavku.inače gore fudbalere od kange I cvetkovića nisam video.gde ih samo nađoše?

XY

pre 7 godina

Samo čudom i srećom ludom možemo sačuvati mrežu, ali ni to neće biti dovoljno. Ne znam kako, ali ovde bismo ga morali zabiti da bismo zadržali nadu.

roki

pre 7 godina

Ma ajde... Ovo je antifudbal sto igra Zvezda. Bolje sto smo primili gol. Zasluzili smo jos dva. 45min mi nismo pokusali da sutnemo ljudski. Razumem da si orijentisan na odbranu ali ovo sto mi igramo je sramota. Pa jos se neko nada da mozemo do LE ili LS.

Toni

pre 7 godina

Kaze komentator, Katai igra "laznu devetku" . To je izgleda neki novi fudbalski termin, toga u moje vreme nije bilo.
Igramo sa jednim napadacem, a i taj je lazan.

..

pre 7 godina

Nikada gori fudbal nismo igrali. Ovo je sramotno. Znaci odbrana je gora i od one sa tutoricem i randjelovicem. Ovo je nestvarno. Cvetkovic nije ni za 3-4 ligu. Rendulic da je uklizao spasao bi gol. Ibanjez nevidljiv i jako los u odbrani. Za revans promeniti SVE sem kahrimana, muce-a, kange i kataia. SVE
Ovo je sramno. Imaju po par hiljada evra platu, a nece ni da trce. Sve oterati. Sramna igra!

kocka2

pre 7 godina

cemu ovoliko prosecnih preplacenih stranaca..uz nase omladince bi bio podjednak nivo fudbala, ako ne i bolji..ali valjda kako bi nasi menadzeri drugacije zaradili..

Mare

pre 7 godina

Igraci zvezde nemaju kondicije, a tek je prvo poluvreme. Katai igra napadaca umesto Huga, ne pisite dezinformacije kako zvezda igra bez napadaca.

Nenad

pre 7 godina

Sta bre vi ljudi govorite....ovo je katastrofa,ne mogu jedan pas da sastave,a kao igramo na kontre,,,,na sta lici ovaj fudbal.....fibel samo prica i zvoca,a pobegao mu igrac,ali i sada ce reci da nije njegov....kanga decko ne zna gde se nalazi,ne ume pas da posalje,katai kao i uvek lezeran....katastrofa bre.....taktika je takodje uzas,neko ce reci dobro je,a ja kazem katastrofa,jer sa ovakvim pristupom moras primiti gol,a ''kontre'' ne postoje,jer kanga,katai i ostali ne znaju da dodaju loptu....uzas breeeeee

Gargamel

pre 7 godina

Kosane, uvodi jos 2 stopera i jednog zadnjeg veznog, inace cemo primiti 5. Kataija, Srnica i Plavsica prodati na poluvremenu, dok jos mozemo da uzmemo koji dinar.

nevernik

pre 7 godina

kao da se trkaju sprineri i dizači tegova na 100 metara, apsolutna nemoć, zašto mi ne kupimo ovakve trkače već neke kvazi mislioce

MilosSrbija

pre 7 godina

Kraljevi primljenih golova u poslednjim minutama. Kao proklestvo! Sada neka do izrazaja dodje bolje 2 poluvreme moje Zvezde jer realno, bez gola u gostima nemamo sta da trazimo. Ajmo Zvezdo!

katai

pre 7 godina

sto kazemo mi na poslu, da izdrzimo do nove godine, pa sta bude... ko i ovde... da prezivimo poluvreme, pa ce u drugom da ze cupamo. hahah

Марко

pre 7 godina

Са овим тимом питање је само колико голова ћемо да примимо, јер да га дамо нема теоретских могућности. Онај Канга је антиталенат за фудбал. Како он може да има предност у односу на Плавшића?

Jimmy Barka

pre 7 godina

To je taj sampionski tim Napredne lige hahaha.I posle se smejte sto je Partizan eliminisan od kluba iz drzave koja je igrala na EP.

Crnogorac

pre 7 godina

Kanga vam je ok,Donald je jak al ne moze u sprintu vise od 10metara,odbrana spora,desni bek je uzas. Ove gore nisam puno vidio,pa necu da ih komentarisem. Treba vam brzi tehnicar i spic.

svarožić

pre 7 godina

Ovaj komentator nema pojma. Oni nas ubijaju, visi gol u vazduhu, ne možemo da se sastavimo. Komentator kaže: dobro funkcioniše Zvezdina odbrana i sredina.

No1e_moj_dobar_drug

pre 7 godina

Nazalost, nista ni ove godine. Pisem na poluvremenu, i ja stvarno ne vidim na koji nacin ce Zvezda proci dalje u narednih 45+90 minuta. Ovakvom igrom i kondicijom sigurno ne!

petar

pre 7 godina

phibel ne zna osnovno kretanje u odbrani
kod primljenog bola je bio u nekom kung-fu polozaju i ostavio prostor za dribling strelcu gola. To su ta pojacanja

Nemanja

pre 7 godina

Prvi napad Zvezde najbolje odslikava njenu igru,lopta krece sa centra,vraca se golmanu i on je izbacuje sto dalje od gola,i tako celo poluvreme,i onda oni dominiraju u ovom nasem jadnom pvrenstvu

iv13

pre 7 godina

Cekanje kontre, to je taktika koju smo usavrsili u Srpskom fudbalu. Problem je, sto je nikad ne docekamo...i ako do nje dodje, ne damo nikad gol. Ali je cekamo kao ZMAJEVI.

Lombardia

pre 7 godina

Medju komentarima citam misljenje Murinja, Vengera, Mancinija, Ancelotija i Plavsica po ko zna koji put.
Dosadni ste bre, pustite nas da pratimo tekmu bez vasih frustracija i pesimizma.

M

pre 7 godina

Svi koji su pratili izvestavanje o Ludogorecu isticali su da je najveca slabost Ludogoreca spor par stopera. Verujem da igra Muce spica jer je brz igrac i nadaju se da moze da iskoristi nepokretnost odbrane bugarske ekipe

Veerghoen

pre 7 godina

Овако је Косан играо против Ариса у Солуну, са Короманом у шпицу и тада смо изгубили 3:0

Aca Delija

pre 7 godina

Joj Grofe,pa gde sad da eksperimentišeš sa Moučeom u špicu.Još Rendulić igra štopera sa Fibelom a sredina nam opet spora i defanzivna sa Le Talekom i Donaldom.Ne sviđa mi se baš ovaj sastav ali da ja ne baksuziram.Napred Zvezdo,hrabro!Imate podršku minimum 500 Delija na stadionu a sledeće nedelje na Marakani će nas biti 40000,hrabro!

Czv

pre 7 godina

Aj sve razumem.ali kako ne vidite ocigledno to mi nije jasno.gledate navijacki a posle se razocarate.gledajte realno i nema muke.ludogorets je bolji od zvezde.

Joxa

pre 7 godina

Meni i dalje nije jasno sto mnogi insistiraju na Plavsicu kad decko nema konstituciju da bi mogao da igra ozbiljne utakmice sa fizicki dominantnijim igracima,pa pojeli bi ga!

Peca

pre 7 godina

Volim Bozovica i verujem u njegov rad, ali nikako ne mogu da razumem da za Plavsica nema mesta ni na klupi.A definitivno je ovo tip utakmice gde bi on najkorisniji.

metall

pre 7 godina

Bez klasicnog napadaca u prvih jedanaest, Plavsic ni na klupi. Vrlo 'obecavajuce'. Podseca me na situaciju od pre desetak godina kada smo igrali sa solunskim Arisom gde je nas najistureniji igrac bio, ni manje ni vise, Milijas! Igrali smo totalnu bunkericu i izgubili 3-0. Uzas!

Nenad

pre 7 godina

Pa kako bez napadaca breeeeee.. Ako je Viera u losoj formi ubaciti Sikimica koji moze da skoci i odigra glavom... Bar da je zadrzi malo sto je u ovoj utakmici jako bitno... Eh moj Grofe...

Fica

pre 7 godina

Ako je Katai spic to je dobro resenje on tu moze mnogo da nam pomogne ali bilo bi jos bolje da igra Plavsic umesto Mucea a ako je Muce spic ne moze da se predvidi kako ce ovo proci

BRZINA i KONDICIJA

pre 7 godina

Umesto Mučea, od početka da igra Plavšić koji je fizički najspremniji i NAJBRŽI igrač CZ, koji ima odličan šut..

Cxevu

pre 7 godina

Da li je Zvezda protiv Valete igrala namerno prelaze i tako smanjila dug?Da li su izgubili bodove od Krusevljana,namerno zrtvujuci tu utakmicu.Da li su na te tri utakmice sakrivali karte?Ako jesu,bice iznenadjenje.Ako nisu i ako je to bila realnost,tesko njima veceras,bice +2 minimalno.Cudi kvota na Ludosumec...

Fica

pre 7 godina

Sve je to uredu ali Plavsa ni na klupi nevidjena sramota za trenera kao sto je grof da je Ruiz na klupi,Muce u startnoj a najbolji igrac ni u 18

Fakyi

pre 7 godina

Bunker tim, koji ce primiti minimum 2 gola. Kvota na Bugare 2, poklon kvota. (Pokermoon, 26. jul 2016 19:04)

Mogu da ppgadjam da upravo ti nisi igrao tu poklon kvotu? Klasican net grobar, jak na recima slab na delima...

dr Mabuse

pre 7 godina

Srećno Zvezdo naša, jako i hrabro do pobede. Igraš protiv milionskog tima i navijača domaćih i naših Bugara, Franjevaca i Šiptara iz Humske koji će zbog frustracija visiti ovde dok ih ne opere Napredak u Kruševcu.

Fica

pre 7 godina

Ako je Katai spic veceras taman da pokaze koliko moze pa da u repki zaigrs na toj poziciji.
Garantujem da moze da igra na toj poziciji slicno kao sto igra Vardi jer mnogo zna sa loptom.

Srbin_obicni

pre 7 godina

Jesam navijac Partizana , ali sada mi je samo jedno vazno , a to je da nasa Zvezda napuni 'nazovi bugarski' tim . Ajmo Grobari i Delije ujedinite se i navijajmo zajedno ... ZVEZDA

mwl teo

pre 7 godina

dva gola glupa primas i oba na dusu odbrane ostaje zal za onakva dva lepa gola nasa ...koliko nama fali jedan stoper brz i jak razbili bi bugare

Peca

pre 7 godina

Volim Bozovica i verujem u njegov rad, ali nikako ne mogu da razumem da za Plavsica nema mesta ni na klupi.A definitivno je ovo tip utakmice gde bi on najkorisniji.

Brondby

pre 7 godina

Pitam sve korisnike sajta demokratski glasajte ako dobijem više minusa odlazim zauvek. Da ostanem plus da odem minus. Kako odlucite tako ce biti

Staridz

pre 7 godina

Bravooo momcii Bravooo idemo dalje ubedjen sam.
U Beogradu postoje dve reke dve telefizije i dve radio stanice i samo jedan fudbalski klub Crvena Zvezda. Bogdan Tirnanic krajem sezdesetih Veliko Zvezdas

Ivan

pre 7 godina

Lele, lele na sta ovo lici. Imam utisak da mogu da dodju do naseg gola kad hoce. Treba streljati osobu koja je Cvetkovicu dozvolila da igra fudbal. Na terenu delujemo kao da smo se skupili juce...

dare

pre 7 godina

E moj Musline, bravo Katai, legendo! Steta za primljeni 2.gol,bas bugarski! Prolazimo dalje, samo vrsiti pritisak na njihove igrsce kroz medije u narednih 7 dana, i puna Marakana, zelim im nedostiznih 2-0 u revansu! Ajmo momci!

Miloš Cg

pre 7 godina

Sjajan rezultat. U ovim utakmicama je jako bitno izbeći poraz, isto tako podjednako bitno je postoći gol. Vidim realne šanse za Zvezdin prolaz dalje, nekih 70%. U Beogradu očekujem da Grof taktički dobro postavi utakmicu (kao i večeras), te uz malo sreće, navijače Zvezda ide dalje i pravi omaž partizanu :).

Vranjanac

pre 7 godina

Partizan protiv Ludogoreca u jednom dvomecu bio slabiji, pa ispao (sto je u redu), u drugom bio bolji, pa opet ispao. Protiv Zaglebja u dvomecu bio bolji i ispao. Zvezda se odlicno nosi sa Ludogorecom sada, valjda je redno da jednom taj neko drugi koji igra sa nama nema srece, za promenu.

*

pre 7 godina

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRAVO...

nonejm

pre 7 godina

Објавите ми коментар! Желим да Звезда игра ЛШ и да тамо буде брутално понижена! И они и Динамо ЗГ ако је могуће.
(Adriano_Galliani, 26. jul 2016 23:04)

Jesi li ti onaj pacenik sto ima nalog na Blicu pa i tamo i ovde prosipa neke mudrosti? U svakom slucaju zalim tebe i tvoj zivot.

metall

pre 7 godina

Bez klasicnog napadaca u prvih jedanaest, Plavsic ni na klupi. Vrlo 'obecavajuce'. Podseca me na situaciju od pre desetak godina kada smo igrali sa solunskim Arisom gde je nas najistureniji igrac bio, ni manje ni vise, Milijas! Igrali smo totalnu bunkericu i izgubili 3-0. Uzas!

doktor

pre 7 godina

Zapamtite ovaj jeftin gol za 2:2,previse sam puta kada je rec o srpskom fudbalu to video!Bilo da igra Partizan ,Zvezda ili rep. Bojim se da ce na kraju se ispostaviti da ce to biti vrlo skup gol!Ovo je moralo da se zavrsi 1:2!

Милош

pre 7 godina

Штета за тај 75.мин, требало је да буде 3:1 и ту би био крај, не само ове утакмице. Али, добро је и овако. Одлично друго полувреме Звезде (барем тих пола сата, 45-75.мин). Уз квалитетну игру и максималну концентрацију, може да се Звезда нада проласку, иако стварно није ништа готово.

veliki strumf

pre 7 godina

Kanga vredi bar 10 miliona. Kako ga bas mi ubodosmo, nije mi jasno. Crce covek, i napred i nazad, alal mu vera, al sto zna fudbala... Steta sto onaj period posle drugog gola, kad smo totalno dominirali, nismo iskoristili da umuvamo jos jedan gol.

Brondby

pre 7 godina

Navijao sam od sveg srca za Zvezdu sada napunite marakanu i izbacite Bugare.

Vratite podrsku nama u Berlinu idemooo Hrabro u Berlin


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Dobro je ovo.

pre 7 godina

Nikada ne treba podvenjivati Crvenu zvezdu. Veceras smo igrali srcem i idemo na revans sa pozitvnim rezultatom. Neka su znali nase mane:da je Lukovic sporiji ,da Vieira nije u formi , ,ali nisu znali ono najvaznije nisu znali nasu najvecu vrlinu i zato su nas podcenili nisu znali da mi igramo Srcem da se nikada ne predajemo i da kada igramo kao tim treba vise od taktike. Momci samo igrajte Srcem u Beogradu i vec ste pobedili i sta god da se desi ne odustajte , a rezultat tesko da nece doci ,pa i ako ne dodje vasa borba je veca od svake pobede,Delije to razumeju. To je taktika iznad svake taktike ,verujem u vas. Velika je Crvena zvezda!

PS . Navijaci dajte zivota vam nemojte one koreografije razvijati samo mozete naskoditi neka se cuje pesma podrske a to ostavite po strani. Sada kada koncno imamo sansu, budimo jednom pametni i nemojmo pokvariti sve. Znate da je ovo njihov san znate da je i vas san da gledate voljeni klub u Evropi. Nemojte dozvoliti da nas izbace zbog koreografije. Samo hrabro i pametno navijaci i igraci i mislim da prolazimo.

Владимир

pre 7 godina

Штета што смо примили онакав пацерски гол за 2:2. Иначе свака част на игри Звезде у другом полувремену. Храбро у реваншу па да прођемо и Лудогорец. А да, поздрав свим мишевима и амебама који су прогнозирали да ће нас прегазити Лудогорец. Нисмо ми Партизан.

doktor

pre 7 godina

iozbiljna igra u drugom poluvremenu. Ozbiljna. Nije Grof veverica. Taktika i jaki momci. Bugari se našli u čudu. Drugi gol dadoše na muljanje i našu naivnost.

deki

pre 7 godina

Bugari solidna ekipa, uigrani vidi se. Ono sto je njihov peh je da je bugarska liga cak I gora od nase I naravno sindrom male ekipe, stadion 8800 mesta, sve vreme se cuju Zvezdini navijaci, mi da igramo protiv Bajerna pisali bi da smo veliki klub, bivsi evropski I svetski prvaci. Ludogorec druga prica, vlasnik lokalni biznismen, citaj kriminalac, imao solidnih uspeha ali, kazem, mali klub bez tradicije. ...

Milasin

pre 7 godina

Nikad jacu pas igru zvezda nije imala... Inzvaredni pojedinci, tehnicari, strpljenje dok se uklope!!!!! Jos samo malooo....Bice ova zima jaka za grobare.. Vidimo se u Bg-u!!!!!!!

Beobrad

pre 7 godina

I posle neko poredi Zvezdu i Partizan, svasta!
Partizan iz dve tekme ne moze gol da da, a mi iz jedne u gostima dva komada!
Tek cemo u prvenstvu da dominiramo, kao i prosle sezone!

ljubav jedina

pre 7 godina

Idem za vikend da se napijem,ima da redam pive k'o Katai Bugare!!!Sad ima da grmi Marakana da ne znaju gdje su došli i šta ih je snašlo!!!Idemo još jače i bolje!!!Volim te JEDINA!!!!

MeLiSaV

pre 7 godina

Momak koji dovodi igrace od pre godinu-dve, ima opasan osecaj za pojacanja, pravi, skolovani, skaut! Grobar sam i iskreno, voleo bih da i mi imamo jednog takvog! I da, cestitke za bod i dva gola u gostima!

Mare

pre 7 godina

Pobeda ili 0:0 ili 1:1 nas uvodi u Ligu Evrope nakon 9 godina !
Plzen:Qarabag 0:0
Partizani-Salzburg 0:1
Bate-Dundalk 1:0
Sutra Celtic gostuje Astani,Legia Trenčinu i Apoel Rosenborgu,neće im biti lako,ako izbacimo Bugare,jedino sigurno ispadamo od Olympiacosa,sa svima ostalim uz ovakvu taktičku igru Grofa možemo da se nosimo realno gledano :)

Коки

pre 7 godina

Ауууууу Канга! Па то је Лудогорец, кажу гробари, где им завуче такву голчинуууууу...

KRIGER

pre 7 godina

Sa Plavsicem u prvoj postavi Bugari neci imati sta da traze protiv Zvezde!
Inace, Katai je trenutno nas najbolji fudbaler, a da je kroz karijeru imao veci kontinuitet i da je bio malo vise uporan, a malo manje lenj, sa talentom koji ima, bio bi jedan od najboljih fudbalera danasnjice, bice prava sramota i idiotizam ako ga prodamo za male pare i ako ne dobije poziv za reprezentaciju!

peki

pre 7 godina

Ponadase se grobari, a i ocigledno neki "nasi" mazohisti koji jedva cekaju da primimo gol pa da krenu da pljuju sve redom... Bravo ekipo, bravo Grofe, zasluzili smo i pobedu da nam nisu uvalili onaj bugarski gol na kraju... Nema veze, rezultat odlican, drugo poluvreme smo pokazali da smo bolji od njih. Samo lagano i idemo dalje.

ns

pre 7 godina

Grmeće Marakana za 7 dana! Neće bugari znati gde se nalaze!! Ljudi možemo mi ovo, nisu oni nista posebno, drugi gol smo jeftino primili! Ajdeeeee!!!

nesa

pre 7 godina

Da smo imali Plavsica uz Kataia, ubili bismo ih iz kontri! Ocigledno sto ga vise hvalimo uticemo na Grofovu sujetu. Kada ga je novinar pitao zasto ga je zamenio protiv Napretka odgovorio je "sta je uradio pre gola"??? Ako je tako sta je uradio Vijera na prethodnih ko zna koliko utakmica ili Le Talek?

Batko

pre 7 godina

Lagano ispadate ...u revansu 0-1 ,1-2 ...opet bez spica ali ne mozete dva puta da se provucete
(Realno ste presmesni, 26. jul 2016 22:00)

Realno si piglu !

Wllaxy

pre 7 godina

@ Jimmy Barka

Dete, lako ti je sada da pišeš gluposti kad ti je u toku veliki raspust, da te vidim kad ti počne škola! Sigurno nisi ni svestan da će ti šesti razred biti teži od petog, mada ćeš sada kada je partizan briljantno okončao evropski put, od septembra barem imati više vremena za učenje.

Beljo

pre 7 godina

Bez napadaca igraju a hoce u prvom mecu da rijese. Eeee Bozovicu, prosipas m. po Srbiji, a izvodis postavu bez napadaca. Gol u gostima znaci mnogo,dva vec dzek pot... Kako se daju dva gola u gostima bez napadaca? Nekad se igrao fudbal sa dva napdaca a danas se ne igra uopste.

NN

pre 7 godina

e ..... PRVO ... USTAO SAM DOK PISEM IME ALEKSANDRA KATAIA!!!!!! A zatim da pitam!sad sve STRUCNJAKE za GROFA i taktiku ?!?!??? MOLIM ??????? I ???????? Fudbal se igra i GLAVOM !!!!!!! Sad realno ... pola posla smo zavrsili sad 55 h LUDIH NAVIJACA pa da zaradimo 7 miliona malih zelenih plavih kakvih vec :-) - BRAVO ZVEZDOOOOOOOOOOOOO CRVENAAAAAAAAAA

JPR23

pre 7 godina

Klasika Srpska... Ovo ste komotno
Mogli dobiti... Ali.. Primanje glupih golova je prosto neverovatno, nema utakmice a da neki nas klub ne primi barem jedan Glup Gol!

Bara

pre 7 godina

Bravo zvezdo,jako dobar rezultat,borbeno i hrabro,gorece marakana,a vi izrodi grobarski koji ste veceras bili u dresovima ludogoreca ,brukate se,sto se javljate,pa vi ste rjesili svoju pricu u sezoni kupanja,zvezda je institucija a vi ste samo
Mali sporedni klub,delije knin( grad koji je u svoje vreme imao 2 grobara i oba bila mentalno zaostala,knjinjani znaju)

lucho

pre 7 godina

Bice tu jos borbe sigurno,nadam se da ce Zvezda imati toliko snage,znanja i pameti da prodje dalje. Sto kazu da nam je neko ponudio 2:2 pre utakmice, prihvatili bi oberucke! Zivela Crvena Zvezda i Srbija!

crni_redstar

pre 7 godina

idemo u sledecu rundu...potrebni desni bek i stoper hitno!!! ne prodavati kataija za smesnih 3miliona...dajte mu blanko cek i produzite ga...ako neko ponudi deset miliona moze da ode. budite jednom pametni u zivotu...

Cxevu

pre 7 godina

Da li je Zvezda protiv Valete igrala namerno prelaze i tako smanjila dug?Da li su izgubili bodove od Krusevljana,namerno zrtvujuci tu utakmicu.Da li su na te tri utakmice sakrivali karte?Ako jesu,bice iznenadjenje.Ako nisu i ako je to bila realnost,tesko njima veceras,bice +2 minimalno.Cudi kvota na Ludosumec...

Rooney-utd

pre 7 godina

Bravo za Zvezdu odlican rezultat,ali koliko bi lakse bilo da je ostalo 1:2 u revansu,80% bi zvezda bila u plejofu.Neverovatno kako su lepi golovi padali veceras pogotovo ova dva Zvezdina i Kafuov za njih,ali Kahriman je po meni kriv za oba gola onako da izleti bez ikakve potrebe kod prvog gola nije mi jasno,sve u svemu Zvezda na Marakani veliku sansu da prodje dalje i mnogo bolje igrate bez Uga svaka cast Grofu na taktici,puno srece u revansu!

bata

pre 7 godina

Имате леп резултат за реванш. Навијам од срца, али искрено, да прођете. Партизановац.

DedaMiloje

pre 7 godina

Nije problem u broju stranaca vec u tome sto vam nije problem da navijate za tim koji je postao jak samo zato sto jedan covek tako zeli. Da imate imalo morala ne bi ni pratili takav klub.
(Nikki, 26. jul 2016 21:29)

Vučeliću ti li si?

miki delija

pre 7 godina

Lepo reče autor teksta, Zvezda je u prvom poluvremenu igrala klasičan ZONSKI fudbal, sa nerezonskim ispucavanjima i sa svim igračima u krilu Kahrimana. Samo se čekao kiks i naravno došao je kao plod pogubne taktike Božovića. Na odmoru je i on verovatno shvatio da možemo i moramo da izadjemo malo napred i uz dva genijalca Kataia i Kangu preokret je bio nemonovan. A onda je Cvetković opet pokazao da je zonaski bek, jer dok je on gledao ko zna gde potpuno izgubljen, domaći su brzim dodavanjem (regularnim , jer sudija nije pokazao da čekaju zvižduk) iza njegovih ledja došli do možda najrealnijeg rezultata. Zaključak, rezultat odličan, igra na mahove, Katai i Kanga fantastični, Mouče odličan, štoperi osim kod prvog gola vrlodobri, Grof dve UŽASNE greške, prva- ziher taktika u prvom poluvremenu zvana udri lptu i ne razmišljaj i druga - ostaviti malog genijalca Plavšića na tribinama, momak koji je u drugom poluvremenu u onoliko prostora mogao da napravi čudo, Grofova sujeta je već postala toliko vidljiva i antipatična svima, a ponašanje prema Plavšiću najblaže rečeno nepedagoško i bezobrazno, ako postoji razlog van terena, pa kaži ga čoveče, ne brukaj se. SVAKAKO IDEMO DALJE, OČEKUJEM JOŠ BOLJU IGRU U BGD, I KONAČNO GRUPNU FAZU U JESEN!

Digitron

pre 7 godina

U Beogradu damo jedan, a ne primimo dva...i prolazimo. Ali taj naš jedan moramo PRVI da damo i to već u I poluvremenu...Da mi njima lupamo kontre dok oni jure rezultat - nikako obrnuto!

ivke pfc

pre 7 godina

dobar rezultat ok. ali nemoj da se zavaravate, da ce u bg biti lako,ludi su iskusna,brza i stalozena ekipa. svasta moze da se dogodi u bg. Cestitam na rezultatu,ne i na igri. mnogo skripi

Fica

pre 7 godina

Sve je to uredu ali Plavsa ni na klupi nevidjena sramota za trenera kao sto je grof da je Ruiz na klupi,Muce u startnoj a najbolji igrac ni u 18

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Steta za drugi primljeni gol ali se nadam da nam se to nece osvetili. U prvom poluvremenu smo bili bas podredjeni pogotovu posle 25-og minuta, drugo poluvreme mnogo bolje do nekog 70-og minuta pa onda ponovo pad u igri . Na Marakani za 7 dana cemo morati da igramo mnogo pametnije i da im cekamo gresku na sredini terena gde ce nadam se da usledi neka kontra i gol jer njihova odbrana je kao nasa spora .

Рајко Четник

pre 7 godina

Гледам слику Звездиног тима из 1991. и ову из 2016. Закључак је да су климатске промене толико драстичне и да смо ми Срби поприлично потамнели. На срећу ови тамнопути Срби и не играју тако лоше.
Напред Звездо и прођи ове луде шумаре.

zvezdas

pre 7 godina

to zvezdo,svaka cast..velika steta ato imamo amatere u odbrani,kod oba gola kriva odbrana al kod drugog katastrofa primiti onakav go,stvarno..mislim da iako smo u blagoj prednosti pred revans pred 55000 najboljih navijaca na svetu treblo bi proci u 4kolo

veliki strumf

pre 7 godina

A sta reci za Borjana? Ako su Turcinu ruke krvave do lakata, poturici moraju biti do ramena! Sram ga bilo onakve reakcije. Sjajan golman i umesto da u naponu snage negde brani, otisao u Bugarsku da bude rezerva za sitnu razliku u lovi!

GOAL Kanga [ 1 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Kanga [ 1 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/_wewlXleCiM

Dragce

pre 7 godina

Вама би добро дошао Гогуа.Свака част за резултат.Надам се да нећете проћи као ми против заг...нешто

areudeadyet

pre 7 godina

Jel moguće da jos uvek niko ne komentariše? :)
Salu na stranu, dva potpuno različita poluvremena i vrlo dobar rezultat.Jos jednom se pokazalo da nam je odbrana slaba tačka, nažalost.Nadajmo se za povoljan rezultat u revanš utakmici, mislim da možda mogu da pokleknu pred ogromnim brojem navijača u Beogradu.
Nije bitno za koga navijate u domaćem prvenstvu, navijajmo za Srbiju i srbske ekipe koje igraju u Evropi, bodovi nam mnogo znace.Pozdrav svima.

Billy Piton - akademik , redovan na tekmama !

pre 7 godina

Bravo za kolektiv - ima napretka u igri , ima obrisa ozbiljne ekipe !
Posebno me raduje da su počela da se " bude " i neka pojačanja uz standardno odlične Kataia i Kange ... Grof je GROF ! Borbeno i mudro do uspeha za sedam dana !

zex

pre 7 godina

Neki ce podleci pritisku u bg ili mi ili oni,ako povedemo prvo vice lakse i to mnogo u suprotnom vice tesko ali imamo jos tri tekme svakako,znam samo da ako udjemo u grupu bilo koju necemo se obrukati ali iskreno ja nisam optimista jedino me raduju stranci oni imaju mentalitet a srbi inat

Strasno sta nam rade

pre 7 godina

Gol za 2 2 je kradja....PA SUDIJA NIJE NI SVIRAO DA SE FAUL IZVEDE,BARSA OVAKO UVEK POKUSAVA I UVEK IH SUDIJA VRATI DA PONOVO IZVEDU....SRAMOTAAAA UAAAAAAAA

spider

pre 7 godina

Pa da li je moguce da golman Zvezde prima ovakve golove?? Covek mu iz mrtvog ugla lagano daje gol! Skakuce kao u bazen, ne daj Boze neki ozbiljniji sut da bude...

keza

pre 7 godina

Vise bih voleo da smo izgubili sa 3:2 nego ovo, jer ovo znaci da cemo u bg da kalkulisemo, a prosto moramo da im damo gol na marakani jer nasa odbrana i defanziva ne moze da izdrzi da ne primi gol. Nadam se da uz dosta srece prolazimo. Ali moram da dodam kako dinamo lako prolazi u sledecu rundu bez po muke, lagano dali dva komada i sad privode mec kraju, dok se mi ovde stresiramo za sve pare.

mile j

pre 7 godina

Kanga nja, nja, nja! Grof(taktika) nja, nja, nja! Fibel i Rendulić nja, nja, nja! Bugari imaju 5 Brazilaca nja, nja, nja! Čekajte ljudi kraj utakmice pa komentarišite! BABE jedne!!! Svaka čast igračima i struci!

petarczv

pre 7 godina

Taman pomislis da imamo gotivnog trenera kad ono...Eeeeej bez napadaca nije bitan rezultat ili da li cemo pobediti ili izgubiti ali jednostavno moras da pokazes da imas m..a...

Pulen Pece Petrovica

pre 7 godina

Citam ove komentare. Samo pljujete! Kako vas nije sramota. Te gde je Plavsic, te nema napadaca, pa bice ovo katastrofa. Sramni ste bre!
I sta sad kad ste izvukli fenomenalan rezultata?
E moji vi...
Pozdrav od jednog grobara!

dex

pre 7 godina

Steta za ovako glupo primljen gol. Ovi su vise nego sposobni da nam daju gol i u revansu, a pogotovo na nasem sirokom terenu gde ce njihova brzina jos vise doci do izrazaja. Nadam se da necemo igrati na 0:0.

az

pre 7 godina

Kakav je posao odradio Le Talek veceras..wow. Jel neko video tu brazilsko-bugarsku opasnost Marselina? Nije. Le Talek ga stavio u dzep. E, tu pocine dobra odbrana i opasni napadi. Od Le Taleka i Donalda. Ostalo nadgradnja i umece. Bravo za Grofa.

Džoni

pre 7 godina

Prvi sam ih ja pljuvao posle prvog poluvremena jer je ono bilo sramno! Nadao sam se i verovao da će drugo biti bolje i bilo je. Žal za onim naivno primljenim golom ali možda je tako i bolje jer poznajući naše ekipe već bi se napravio ambijent da smo prošli a to nam ne treba nego pametno u revanšu i moramo da damo gol pod obavezno ako ne i dva pa da se nadamo nečemu! Jako lako i naivno primamo golove tako da će biti preteško da na Marakani ne primimo ni jedan!

Rozenkranc

pre 7 godina

Kakav glup da ne kazem pametan drugi gol Bugara...
Sve što dobro uradimo moramo i da upropastimo, kao ona krava sa kofom...
Pri tome i golman koji istrcava ukoso igracu, umesto da brani mali ugao...

No woman, no kraj

pre 7 godina

Sva sreca pa Katai nije dodao Kangi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jole, 26. jul 2016 21:08)

Imas jos neku pametnu?

Aleksandar

pre 7 godina

Glup gol smo primili za 2-2 ali i ovo je dobar rezultat. Bravo Zvezdo! Da li su Donald i Kanga suspendovani ili je 3 kartona suspenzija? Molim vas neka mi neko odgovori. Hvala unapred.

krajisnik

pre 7 godina

los nam golman,lako prima golove.Fibel veceras odlican.Kanga i Katai klasa,Srnic borben kao i uvijek.Jedino Muce&Ruiz nije bas dobro.Oni su dovedeni da pokazu vise od Plavsica,pa da igraju prije njega.Nesto se tu mulja

Zabela

pre 7 godina

Nista nije dobro kad vodimo, a oni izjednace. IDEMO SAD 1:1:; 0:0; 1:0 ili vise. Inace navijam za Zvezdu, a vodje Delija i (Grobara) su krimosi i zna se gde im je mesto.

Walter White

pre 7 godina

Svaki navijač Partizana koji navija za zvezdu nije pravi navijač i neka prestane da se tako lažno predstavlja,zapravo ja ne znam koga uopšte predstavlja ova legija stranca ako izuzmemo Katajia i Kahrimana većina verovatno i ne zna kako se zove klub gde igraju.Uopšte me ne čudi pozitivan rezultat zvezde s obzirom na uložena sredstva,Partizan nikada nije mogao da uloži ni približno ovoliko pa je opet ulazio u ligu šampiona kada je to bilo puno teže i kada staza šampiona nije postojala već se igralo sa mnogo jačim ekipama.

Miki

pre 7 godina

Veliki zal sto nam je odbrana takva kakva jeste... celokupni utisak je jako dobar, ofanzivna linija sjajna, Donald-Le Tallec mnogo spori, ali umeju da se postave, imaju solidan pas... Mogu samo da zamislim koji bi nam dometi bili da su Hugo i Lucho u formi al sta sad... Jedna VELIKA zamerka Grofu... SRĐAN PLAVŠIĆ, pa ljudi moji, ovakva utakmica gde trčimo kontre je za njega stvorena a on NIJE NI NA KLUPI?! Podrska za Plavsu, samo nek bude strpljiv i shvatice Grof kakav je to igrac... SVI NA MARAKANU!

Nebojsa

pre 7 godina

Da mi je neko pre meca ponudio ovaj rezultat bez razmisljanja bih ga prihvatio ali posle pregledane utakmice mogu da kazem da smo primili pocetnicke golove i ne bih mogao reci koji je jeftiniji gol primljen igrac kod faula ne sme da okrene ledja lopti to moras da znas Cvetkovicu golove koje smo dali ne zna koji je bolji porucio bih upravi da pokusavaju sa prodajom Kataia on je takva igracina da nemam reci a nas selektor Muslin talvog igraca ne vidi ni sirem spisku o boze da li on ima oci

Vukasin

pre 7 godina

Ma imamo jak napad, i na Marakani ce padati golovi, idemo na gol vise i to je to. Pustite odbranu na miru. Sve cestitke Grofu na taktici, stvarno svaka cast.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Zasto prozivate Fibela? Osim gola je odlican. Jadni ste mi navijaci, jadni. Biste pre mozda Lukovica ili Stojanovica gledali? E ljudi, ljudi...

gmgm

pre 7 godina

Dobro je nije bilo koreografije za uefu danas...... LJUDI NEMOJTE DA DIŽETE KOREOGRAFIJU AKO JE VEZANA ZA UEFU IZBACICE NAS A TAKO SMO BLIZU LS

Slavisa V.

pre 7 godina

Nadam se da u Zvezdi nema onih koji ce posle ovih 2:2 pomisliti da su sada favoriti da prodju dalje. Ludogorec i pored toga sto je klub skromnih mogucnosti i dalje ukupno gledano ostaje favorit za prolaz. Jer, nadam se da ne treba da pominjem od koga je sve Zvezda ispadala u prethodnih 20 godina.

Quincy Miller

pre 7 godina

?aaaaa grobari ispali od poljskog "velikana" pa opet nesto pričaju.Ili ste svi SNS botovi ili ste stvarno mentalno poremećeni.Cast izuzecima.

zzbz

pre 7 godina

E Boze kako prime gol, smesno. Pa klince u juniorima uce da stanu ispred lopte kad je prekid, a ovi nasi zveraju. A prvi gol Bugara jos gore, prolaze ih ko na smucanju, a Zvezdini igraci one zabodene kapije...
Bzvz, mogli smo dati treci gol kod rezultata 1:2 i resiti stvar, Bugari su vec bili grogirani, ovako sve je otvoreno, ali uz punu Marakanu mozemo sve.

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Auuuu brate 2-2 sa Ludogorecom se slavi kao nova godina! jel neko stvarno misli da je ovo garant prolaza? lep rezultat ali u ovakvim utakmicama a posebno sa tako nepouzdanim ekipama ovo je samo aktivan rezultat, nista vise!!! ili mozda planira zvezda da brani nereseno u Bg? zivi bili pa videli za 7 dana

Veerghoen

pre 7 godina

Овако је Косан играо против Ариса у Солуну, са Короманом у шпицу и тада смо изгубили 3:0

Dexim

pre 7 godina

idemo Ludogorec salji ovaj fk naprednjak u sumsku ligu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pa da, 26. jul 2016 19:45)

A kukate kako vam je klub pun SNS-vaca a nekog nazivate FK naprednjak... koje licemerstvo.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

- K A N G A – B I G – B O S S -
Kanga je gazda!
- K A T A I – C A P T A I N – L E A D E R – L E G E N D -
Katai je legenda!

Hmh...

pre 7 godina

Molim moje Grobare da se ne brukaju. Između Ludogoreca i Zaglebja razlika je kao između Steaue i čačanskog Borca. Ispali smo bedno da bednije ne može i ove sezone za Evropu nemamo pravo glasa. To što je Poljska bila na EP ne znači ništa - bio je i Vels, a Vojvodina je lagano prošla. Niko nama nije kriv što trpimo SNS i Vazuru u klubu.

veliki strumf

pre 7 godina

Grobari, posle 2u1 protiv Napretka, opariste se i veceras. Sta se singliralo - samo kec ili kec-u-kec? Posto je za vas sezona kupanja uveliko u toku, sa tolikom lovom mozete da birate gde cete - grcka ostrva, Sicilija, Majorka, ili mozda Ada, Strand, Nisava...

Beli65

pre 7 godina

ne razumem da se ne podrazumeva da neko stane ispred lopte i da neda da se izvede dok sudija ne pokaze da se ceka znak pa tek onda da se skloni,mada ko zna mozda ce nas ovo drzati dovoljno opreznim i na marakani-idemo do LS

Povidon

pre 7 godina

Ove mozemo da izbacimo uz malo vise koncentracije i trcanja. Na Marakani im treba prirediti pakao, 50000 cigana da peva pesme koje podizu ekipu a ne balade Sergeja Cetkovica koje inace peva sever u zadnje vreme. Na Marakani na pobedu.

VECITI DELIJA

pre 7 godina

DOBRO JE ! Iako ostaje zal za pobjedom pogotovo zbog glupo primljenog gola al vjerujem da bi vecina nas prije pocetka prihvatila nerijeseno pogotovo sa vecim brojem golova . Katai majstorcina , treba ga zadrzati sto duze ! Ima tu jos prostora za napredak u igri cijelog tima . U revansu ce isto biti tesko al JA VJERUJEM u prolaz , cak i U POBJEDU jer sad oni dolaze u nase "gnijezdo" u nasu "tvrdjavu" u nas "kop" ! Veliki pozdrav za sve moje DELIJE ! BRAVO ZVEZDO !

LM

pre 7 godina

Kad ubacuje sporog, tromog i neuigranog Ruiza, jasno je da neko drugi kroji tim. A toliko trenutno spremnijih u timu...
Nema se sta dalje pilemisati.

GOAL Katai [ 1 - 1 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Katai [ 1 - 1 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/hTzESk1opZ8

Fica

pre 7 godina

Ako je Katai spic to je dobro resenje on tu moze mnogo da nam pomogne ali bilo bi jos bolje da igra Plavsic umesto Mucea a ako je Muce spic ne moze da se predvidi kako ce ovo proci

sever

pre 7 godina

Prvih 20 minuta takticki solidno odigrano u defanzivi, sa cvrstom sredinom i blokovima na bocnim stranama.

Potom do kraja poluvremena zaista losa igra, posebno na sredini gde su po cetiri igraca znala ispasti iz igre. Posebno lose igrali Le Talek, Srnic i Ibanjez.

Drugo poluvreme smo odlicno poceli, bugari su nakon primljenih golova bili u soku i steta sto ih nismo dotukli, nego smo ih cak nasom gluposcu i vratili u igru.

Kahriman 6, Cvetkovic 6, Rendulic 6,5, Fibel 6,5, Ibanjez 6, LeTalek 6, Donald 7, Muce 7, Kanga 7,5, Srnic 6, Katai 8,5 - Ruiz 6,5, Sikimic -

Aca Delija

pre 7 godina

Joj Grofe,pa gde sad da eksperimentišeš sa Moučeom u špicu.Još Rendulić igra štopera sa Fibelom a sredina nam opet spora i defanzivna sa Le Talekom i Donaldom.Ne sviđa mi se baš ovaj sastav ali da ja ne baksuziram.Napred Zvezdo,hrabro!Imate podršku minimum 500 Delija na stadionu a sledeće nedelje na Marakani će nas biti 40000,hrabro!

Fica

pre 7 godina

Ako je Katai spic veceras taman da pokaze koliko moze pa da u repki zaigrs na toj poziciji.
Garantujem da moze da igra na toj poziciji slicno kao sto igra Vardi jer mnogo zna sa loptom.

Katana

pre 7 godina

Auu kakva steta za ovaj drugi gol imali smo prolaz dalje al nema veze ,svejedno pakao Marakane ih ceka i "luda suma" ce biti spaljena :)

dr Mabuse

pre 7 godina

Srećno Zvezdo naša, jako i hrabro do pobede. Igraš protiv milionskog tima i navijača domaćih i naših Bugara, Franjevaca i Šiptara iz Humske koji će zbog frustracija visiti ovde dok ih ne opere Napredak u Kruševcu.

herrbarny

pre 7 godina

Gledam utakmicu na SKI i nosim se mišlju da isključim ton, a sve zbog ovih volova od naših nazovi navijača koji ponavljaju samo jednu pesmu. Dakle rođeni ste da iritirate, bolje bi bilo da vas nema uopšte ,vi ste ruglo navijača, sve drogirani klinci, sa par starijih bitangi koji ih vode i to uz blagoslov kluba.

zex

pre 7 godina

ako ispanemo nije kraj u bg imamo sanse a postoje jos dve tekme za le.nema mesta panici a previse smo precenili bugare.igramo kao kurve zato i gubimo.moramo da napdnemo pa nek izgubimo 5-0 moramo imati muda a ne kurvinski

Aлександар

pre 7 godina

Ево ја као Гробар не ликујем због 1:0 на полувремену. Тужан је наш фудбал. Дебелом гмазу Европа није битна, Партизан довео маторце, ови ваши не обећавају превише ЛШ а довели крш од странаца. Да ли вреди трошити толики државни новац за тако бледе резултате? Зашто макар наша деца не играју? Немогуће је да клинци клинци немају више талента у односу на ово што гледамо.

zvezdas

pre 7 godina

Tamo daleko, daleko od mora...Tamo je ljubav moja,tamo je Srbija.Ama sav se najezih,kada se zaculo.
Da na Marakani krenemo ovako i da to pevamo.Nema mrznje,nema prozivki.Pozdrav da bude i za protivnika,daj jednom i to da probamo,kad vas molim.
Da nas vidi Evropa zvezdasi,da vidi ponos i postovanje.
Bez otadzbine daleko,na Krfu ziveh ja,ali sam ponosno klic`o...
Zivela Srbija !

DJINAJLU !

pre 7 godina

Ludogorec podcenio Zvezdu na poluvremenu, to je evidentno. Zvezda opet bez igre do gola. Prvi solo prodor, drugi posle greske Ludogoreca. Ludogorec ima igru, ali komplikuju ko Arsenal.

Wolf

pre 7 godina

Niko ne obraća pažnju na jednu stvar.Kad god počnu pesme o kosovu(nije važno koja) mi primamo gol.Pratim to zadnjih 5-6 godina i redovno ga dobijamo kad pevamo o "srcu".

Pastir

pre 7 godina

70i minut. ono sto se sad dogadja Bugarima znalo je nama cesto da se dogadja. Odigrali su hrabro i dobro..al nisu kondicono dovoljno spremni

BATA

pre 7 godina

Jeste odbrana kod obadva gola kiksirala kao da igra beton ligu ali postavljanje Kahrimana kod golova katastrofa,em nezna gde je poso a ,refleksi kao mrtav konj.Pa golman sluzi i da odbrani nesto a ne da samo degazira fudbal,definitivno Srbija nema pristojnog golmana.

o

pre 7 godina

Biće jako teško u revanšu. Sve što se uradi u napadu odbrana poništi. Prvi gol Bugara još i da nekako razumwm ali onaj drugi amaterski, pacerski.. bože me sačuvaj. Biće teško ali verujem u prolaz.

Nenad

pre 7 godina

Pa kako bez napadaca breeeeee.. Ako je Viera u losoj formi ubaciti Sikimica koji moze da skoci i odigra glavom... Bar da je zadrzi malo sto je u ovoj utakmici jako bitno... Eh moj Grofe...

BRZINA i KONDICIJA

pre 7 godina

Umesto Mučea, od početka da igra Plavšić koji je fizički najspremniji i NAJBRŽI igrač CZ, koji ima odličan šut..

Realno.

pre 7 godina

AJMO SAD PEDES ILJADA CIGANA NA MARAKANI!!!!!!
(balkanTORO, 26. jul 2016 21:58)
Grobar sam, do hromozoma, al pun stadion, grmljavina... to se trazi.

dare

pre 7 godina

Bravo Zvezdo, Kahriman u oba slucaja nije trebao da istrčava, samo da pokrije prvu stativu, nebi primio golove, 100% sam siguran! Bas imamo lose golmane ili trenere golmana u zadnjih par godina ne racunajuci Rajkovica! Ubedjen sam u prolaz!

SS

pre 7 godina

Sto Kahriman stalno istracava i prima golove iz mrtvog ugla jooooj mozes jednom ostati na liniji...Tako naivno primamo golove,rezultat je dobar ali nista ne garantuje trebali smo pobediti

zex

pre 7 godina

1-2 je bio vrh ali sta je tu je sada su sanse 50/50 bitno je da ga damo i u beogradu.valjda ce sagoreti bugari u beogradu.imamo bolji tim i bolji klupu od njih plus nismo uigrani.svako kako god bude u bg nismo se obrukali imali smo zicer za 3_1

zoran

pre 7 godina

Fibel, Cvetkovic, Kahriman...to nije za Zvezdu, a ima jos koji.
NAsa sreca da ovaj Ludogorec je sastavljen od 11 nevidjeno sebicnih fudbalera. To nije tim I Grof je to razumeo. No, zbog nase katastrofalne odbrane ja jos nisam siguran za revans. Oni mogu da prime gol iz bilo koje situacije.

Srbin_obicni

pre 7 godina

Jesam navijac Partizana , ali sada mi je samo jedno vazno , a to je da nasa Zvezda napuni 'nazovi bugarski' tim . Ajmo Grobari i Delije ujedinite se i navijajmo zajedno ... ZVEZDA

Borky

pre 7 godina

Glup gol smo primili za 2-2 ali i ovo je dobar rezultat. Bravo Zvezdo! Da li su Donald i Kanga suspendovani ili je 3 kartona suspenzija? Molim vas neka mi neko odgovori. Hvala unapred.
(Aleksandar, 26. jul 2016 21:59)

Nisu. Tri kartona za suspenziju.

MilosSrbija

pre 7 godina

Kraljevi primljenih golova u poslednjim minutama. Kao proklestvo! Sada neka do izrazaja dodje bolje 2 poluvreme moje Zvezde jer realno, bez gola u gostima nemamo sta da trazimo. Ajmo Zvezdo!

Realno???

pre 7 godina

Cuj Zvezda ceka kontru.Pa mene samo zanima ko od nasih igraca moze da istrci kontru,Cvetkovic mozda?Pa niko nije spreman sta je ovo,ovi 3 puta brzi od nasih.

Lombardia

pre 7 godina

Medju komentarima citam misljenje Murinja, Vengera, Mancinija, Ancelotija i Plavsica po ko zna koji put.
Dosadni ste bre, pustite nas da pratimo tekmu bez vasih frustracija i pesimizma.

zoran m

pre 7 godina

meni samo nije jasno kako kanga ne moze da se poveze sa 2lopte na svim utakmicama dosada?
koliko mu treba da se adaptira...ili je nažalost grof tu doooobroooo umastio brk od transfera?!?

Valjevska podvala

pre 7 godina

Igramo drugar i ja da kad god komentator pogreši ime igraču, mi popijemo čašicu rakije. Očekuje nas luda noć izgleda

Millennium

pre 7 godina

Ljudi, samo polako. Pustite grobare, sa njima nismo igrali, a nisu nam ni bitni. Dobar rezultat, kao što narod kaže, kako sam se nadala, dobro sam se udala. Bugari opet sa leđa, kad ne gledamo. Al nema veze, naša greška. Ne znaju ovi stranci sa kime imaju posla. Ništa još ni izbliza nije gotovo. Mi smo najbolji kada nas svi odpisuju, a najgori kada mislimo da je gotova stvar. Za sedam dana pametno, pa da vidimo šta i kako dalje.

djoker

pre 7 godina

Grobar sam i navijam za Zvezdu veceras, al ovi zeleni trce k'o da u sebi imaju durasel baterije. Zvezda ce tesko bes spica do gola. Tacno se vidi da treneri sa ovih prostora nisu za Evropu. Kad je najpotrebnije da dodjes do gola, ti se branis.

apoliticni

pre 7 godina

Nije neki rezultat,odbrana je slaba opet ce da prima golove...nije smelo da se desi onoliko opustanje u 75. ne mogu da verujem profesionalci ljudi.....

nv

pre 7 godina

Hahahah, a jeste primerili na kraju
prenosa kako se Maksimovic uhvatio za prepone i viknuo nekome sa klupe ludogorca:" Dodji piiiiiiiiii, dodji". Borjanu garant :)

stručnjak

pre 7 godina

Zvezdaši , ne treba da se zalećemo . Sad su svi zadovoljni rezultatom ali prvo poluvreme je bilo loše i tako nešto ne sme da se ponovi . Zvezdo , samo pametno u revanšu !!!

Zuba

pre 7 godina

Odlican rezultat ali ostaje zal za onako pacerski primljenim golom. Odbrana mora mnoooogo bolje. Ne treba da se sad zanosimo samo polako treba pametno odigratu revans u Beogradu i ne zaletati se. Meni se cini da su nas Bugari malo podcenili sa svojim izjavama pre utakmice.

Jimmy Barka

pre 7 godina

Pobedi Ludogorec sa 1:0 u revansu i dovoljno.A mogli bi da igraju malo grublje,kao igraci Zaglebja protiv Partizana.Mada opet kad bolje razmislim bolje da Czv udje makar u LE pa kad budu igrali utakmice u terminu cetvrtak-subota/nedelja,bice problema.Zato je Partizan i prosuo onoliko bodova,zato sto je imao tanku klupu a gust raspored.

Fakyi

pre 7 godina

Bunker tim, koji ce primiti minimum 2 gola. Kvota na Bugare 2, poklon kvota. (Pokermoon, 26. jul 2016 19:04)

Mogu da ppgadjam da upravo ti nisi igrao tu poklon kvotu? Klasican net grobar, jak na recima slab na delima...

Bravo Zvezdo

pre 7 godina

Ako kojim slučajem prođemo Ludogorec molim vas dovedite štopera i desnog beka! Džabe ostali ginu kad ova dvojica garantovano prime gol na svakoj utakmici.

Voip

pre 7 godina

E žali Bože kako smo glupo primili drugi gol. Čisti nedostatak koncetracije. Ovima samo pritisnuti zadnju liniju, bušni su ko švajcarski sir. Možda i bolje ovako, vrebaćemo gol u revanšu umesto da branimo rezultat. Kanga mora da vrši veći pritisak na loptu u fazi odbrane. Napred Zvezdo!

VUK

pre 7 godina

nije bitan taj drugi gol.. i da je ostalo 1:2, za prolazak dalje mora da se odigra maksimalno dobro u revanšu. Ovaj štos gol će nas odvesti dalje.. da smo pobedili došlo bi do opuštanja i već viđeno prosipanje.. ovako.. ništa nije gotovo, a pozitivni smo na startu.. idemo dalje!

Kosingas Gavrilo

pre 7 godina

Sva sreca pa je njihova odbrana deset puta gora od napada. Odlican rezultat, da je bilo malo srece i da nije bilo onog glupog drugog gola bilo bi jos bolje.Glavu gore i pred Delijama na marakani ako ih ne pobedimo u najgorem slucaju da bude 1:1. Vreme bi bilo da nam se vrati svi oni nesrecni porazi. Sportski pozdrav

4k4.Dex

pre 7 godina

A najjaci su mi ovi sto bi forsirali srbe... pa jel Ludogorec igrao ligu sampiona sa srbima ili sa strancima ilo sahtjor ili ostali istocnoevropski klubovi? Stranci su recept nasih samo par najboljih i to je to nemojte da se zamlacujete!

iv13

pre 7 godina

Cekanje kontre, to je taktika koju smo usavrsili u Srpskom fudbalu. Problem je, sto je nikad ne docekamo...i ako do nje dodje, ne damo nikad gol. Ali je cekamo kao ZMAJEVI.

Jimmy Barka

pre 7 godina

To je taj sampionski tim Napredne lige hahaha.I posle se smejte sto je Partizan eliminisan od kluba iz drzave koja je igrala na EP.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Објавите ми коментар! Желим да Звезда игра ЛШ и да тамо буде брутално понижена! И они и Динамо ЗГ ако је могуће.

Rozenkranc

pre 7 godina

Čudo se Katai nije prodao do sad, mislim da je prevazišao slabu Zvezdu...
Inace, nije mi jasno kako se samo naši navijači čuju, pa šta rade Bugari?!

bagzi

pre 7 godina

Ovi sumari su za nas Bajern. Odvalise nas. Ova kukavicka taktika za sad uspeva ali imam osecaj da su ispred naseg gola kad god pozele. Sa druge strane mi im gol ne bi dali ni za 10 utakmica.

Czv

pre 7 godina

Aj sve razumem.ali kako ne vidite ocigledno to mi nije jasno.gledate navijacki a posle se razocarate.gledajte realno i nema muke.ludogorets je bolji od zvezde.

Goran

pre 7 godina

Dobra igra Zvezde, ali kao da dileje igraju u odbrani. Mogao je biti dobar rezultat, a ovamo treba i te kako razmišljati o revanšu. Ako se odbrambeni igrači koji su učestvovali u onim kiksevima budu onako komotno ponašali i u drugoj utakmici, ne smem ni da pomislim šta sledi. Nadajmo se najboljem u utorak.

Šid navija za ZVEZDU !!!

pre 7 godina

Poluvreme. ZVEZDA gubi, ali ja verujem u ekipu. Daćemo jedan i sa 1:1 na punoj Marakani ... Zna se, idemo dalje .

Realista

pre 7 godina

Dosadni ste sa tim Plavsicem...moze on da pravi razliku, ali u nasoj kukuruz ligi. Za Evropu nije, kao sto to nije nijedan od stranaca sa velikim platama. Ne volim mutant klubove tipa Ludogorec, ali oni godinama sklapaju tim, dovode kvalitetne strance, uglavnom Brazilce, a sta je Zvezda htela? Da pokupuje poluigrace iz Mordovije i sa njima u LS? Pa ne ide. Bice dovoljno za titulu posto je Partizan jos gori, ali ce se isto tako suociti i sa velikim platama stranaca. Nerealne ambicije vezane za LS ce se obiti o glavu.

Mare

pre 7 godina

Katai igra špica šta vam nije jasno,samo da se završi makar 1:1,neko napisao će biti 40 000,biće 53 000 000 u revanšu i 10 000 ljudi će ostati bez karte ispred stadiona.

FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ( 2 - 2 ) ALL GOALS 2016/2017

pre 7 godina

FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ( 2 - 2 ) ALL GOALS 2016/2017
https://youtu.be/3ARjDwQK0yc

dex

pre 7 godina

Jadno i bedno! Došli su da pokušaju da izvuku 0:0 i to se neće dobro završiti. Kukavičluk svojstven našim klubovima. Ovo nije ni za gledanje. Ne mogu 10 sekundi da zadrže loptu. Božović zaista gubi kompas. Taktika kao da protiv Barselone igramo. Očekujem u drugom poluvremenu da se nekako pokuša "na vrat na nos" otvoriti i da tako smušeni primimo još gol ili dva. Zaista je ovo neopisivo jadno.

blaza

pre 7 godina

Rendulic kod gola trckara umesto da juri da ukliza da izblokira sut.E ne znam ko je uklizao iza njega 5 metara.Ee Srbi Srbi, najgori smo.

nevernik

pre 7 godina

kao da se trkaju sprineri i dizači tegova na 100 metara, apsolutna nemoć, zašto mi ne kupimo ovakve trkače već neke kvazi mislioce

xxx

pre 7 godina

Grof je taktikom (igramo koliko nam treba) protiv MAltezana dobro prevario Bugare, koji su mnogo podcjenili Zvezdu.


Volio bi da Zvezda prodje, ali ipak mislim da ce Lodogorec da ih pobijedi u Beogradu, ali hajde vidjet cemo.

katai

pre 7 godina

inace osim sto ne trce dovoljno vredno i brzo zanimljivo je da smo najslabiji u branjenju kontre... navikli su nasi vodeci timovi da ih u domacoj ligi ne napadaju bas preaktivno. tako da kad se neko zaista 'rastrci' duva promaja. ako n daju gol iz ovih sudijskih gresaka onda je karma losa. linijski sudija svira za medalju.

Crnogorac

pre 7 godina

Kanga vam je ok,Donald je jak al ne moze u sprintu vise od 10metara,odbrana spora,desni bek je uzas. Ove gore nisam puno vidio,pa necu da ih komentarisem. Treba vam brzi tehnicar i spic.

M

pre 7 godina

Svi koji su pratili izvestavanje o Ludogorecu isticali su da je najveca slabost Ludogoreca spor par stopera. Verujem da igra Muce spica jer je brz igrac i nadaju se da moze da iskoristi nepokretnost odbrane bugarske ekipe

kocka2

pre 7 godina

cemu ovoliko prosecnih preplacenih stranaca..uz nase omladince bi bio podjednak nivo fudbala, ako ne i bolji..ali valjda kako bi nasi menadzeri drugacije zaradili..

Rick Casablanca

pre 7 godina

Kako li je Cvetkovicevom ocu,kad vidi sta je napravio...Sigirno mu se radovao siroma...Nisam zajedljiv,a moje fudbalsko umece ravno je nuli,ali da neko toliko ne zna gde se nalazi i sta radi,strasno.Kao da ga je neko na silu poslao na teren.Svako dobro mu zelim,i da sto pre nadje sebe u nekom drugom zanimanju.

Realno

pre 7 godina

Ludogorec ako danas pobedi barem 1-0 , zvezda ce morati revans da krene sa bar jednim napadacem i ovi zeleni ima da im daju minimum 3 komada u revansu,bez po muke

SS

pre 7 godina

Pre utakmice bi bio zadovoljan ovim rezultatom,sada ne posto smo bili i bolji.Naivno primljeni golovi,Kahriman stalno izlece i mnogo olaksava posao protivniku...Fibel je nadigran opet (od strane Kafua)previse lako.Igra nam je pala posle uvodjenja Ruiza,pa Poletanovic i Plasvsic su miljama ispred njega trenutno zasto ga forsira Bozovic mozda je dobar igrac ali je nevidljiv na terenu nije u formi

Rezultat je dobar trebali smo i pobediti,ali ovo je samo prvo poluvreme ,moramo ih napasti u Beogradu

Joxa

pre 7 godina

Meni i dalje nije jasno sto mnogi insistiraju na Plavsicu kad decko nema konstituciju da bi mogao da igra ozbiljne utakmice sa fizicki dominantnijim igracima,pa pojeli bi ga!

Beljo

pre 7 godina

Mladost iz PG je promijenila 11 igraca pa je trebalo sudija da svira nepostojeci penal da mi Ludogorec poveo. Mislim da treba da je sramota da jedna Zvezda igra ovako lose.

Nenad

pre 7 godina

Ja sam rekao pre neki dan da samo gospodin Bozovic uigrava ekipu u kvalifikacijama i onda uzima prvenstvo......kako je moguce da se svi spreme,samo ne Zvezda....postao je iritantan sa izjavama,a ekipu nije pripremio za LS....uzasan je i pocinje da me iritira....koga bre briga za JSL hocu u evropu !!!

Covicu ,stize kletva sa Kosova

pre 7 godina

Bozovic i mnogi pametnjakovici su rekli da bi oni razbili ludogorec, kada je igrao sa partizanom. Sto se sad ogradjuje i pravda kao nije favorit?? I mnogi ovde na komentarima

katai

pre 7 godina

sto kazemo mi na poslu, da izdrzimo do nove godine, pa sta bude... ko i ovde... da prezivimo poluvreme, pa ce u drugom da ze cupamo. hahah

Corleone

pre 7 godina

Nisu ovi ni priblizno toliko jaki koliko sam mislio. Mozemo mi i te kako da se koljemo sa njima, samo da se ne zalecemo. Samo jedan gol veceras, bilo bi vrhunski,...,:)

Bodibond

pre 7 godina

Kad se samo setim:
Prosinecki
Savicevic
Binic
Pancev
Jugovic
To nije izlazilo iz protivnickog sesnaesterca, ovi danas igraju bez napadaca. Alo 21 vek je, napredovao je fudbal, poenta je dati gol vise ... Uzas...

MomaSRB

pre 7 godina

Ја разумем да се отвараш и нападаш па ти дају гол из неке контре или полуконтре, али ти се браниш и примаш онакав гол...??? Браво Грофе на тактици!

Kico

pre 7 godina

Nema veze bitno je da ce Grof na kraju utakmice na veoma "duhovit" nacin objasniti zasto nije bilo Uga, zasto nema Plavsica.. zasto je ovakva odbrana... mi bi onda trebali na to da se nasmejemo i pomislimo kakav je ovo car, Grofcina prava..jadi dobre izjave... i tako to. To je neki plan daljih aktivnosti!!!

Mane

pre 7 godina

Aleksandar, 26. jul 2016 21:59)

Na zalost druze ne igraju ni Kanga ni Donald u revansu zbog parnih kartona.
Opet licno mislim da mozemo dalje, trebace i malo srece, valjda ce i nas da pogleda jedanput vise.

Nemanja

pre 7 godina

Prvi napad Zvezde najbolje odslikava njenu igru,lopta krece sa centra,vraca se golmanu i on je izbacuje sto dalje od gola,i tako celo poluvreme,i onda oni dominiraju u ovom nasem jadnom pvrenstvu

Mare

pre 7 godina

Igraci zvezde nemaju kondicije, a tek je prvo poluvreme. Katai igra napadaca umesto Huga, ne pisite dezinformacije kako zvezda igra bez napadaca.

Sarajlija

pre 7 godina

Ljudi zar je ovolika razlika izmedju Zvezde i ovih Bugara?! Lokalno regionalno prvenstvo STO PRIJE i skupljati snagu i znanje za nesto ozbiljnije, prešišaše nas Bugari bog te mazo

Toni

pre 7 godina

Kaze komentator, Katai igra "laznu devetku" . To je izgleda neki novi fudbalski termin, toga u moje vreme nije bilo.
Igramo sa jednim napadacem, a i taj je lazan.

portos

pre 7 godina

Odbrana nam je stvarno losa...Cvetkovic i trenerovo uporno insistiranje na njemu je cisto vredjanje inteligencije. Fibel je jako spor. Igramo na kontru, a nema nam najbrzeg igraca i jedini istureni je niski Katai...?

Kile

pre 7 godina

Cek da pojednostavimo, Zvezda najvazniju utakmicu u poslednjih nekoliko godina igra bez dva najbolja igraca zahvaljujuci sujeti i samozivosti velikog "mislioca" tzv Grofa... Posle ovoga cemo od njega dobiti neki vic tj pokusaj vica...

GOAL Keseru C. [ 2 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Keseru C. [ 2 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/n_0htEstqos

XY

pre 7 godina

Samo čudom i srećom ludom možemo sačuvati mrežu, ali ni to neće biti dovoljno. Ne znam kako, ali ovde bismo ga morali zabiti da bismo zadržali nadu.

..

pre 7 godina

Nikada gori fudbal nismo igrali. Ovo je sramotno. Znaci odbrana je gora i od one sa tutoricem i randjelovicem. Ovo je nestvarno. Cvetkovic nije ni za 3-4 ligu. Rendulic da je uklizao spasao bi gol. Ibanjez nevidljiv i jako los u odbrani. Za revans promeniti SVE sem kahrimana, muce-a, kange i kataia. SVE
Ovo je sramno. Imaju po par hiljada evra platu, a nece ni da trce. Sve oterati. Sramna igra!

Gargamel

pre 7 godina

Kosane, uvodi jos 2 stopera i jednog zadnjeg veznog, inace cemo primiti 5. Kataija, Srnica i Plavsica prodati na poluvremenu, dok jos mozemo da uzmemo koji dinar.

Đo_Banana

pre 7 godina

Nemojte biti deca. Zvezda u BG-u gubi sa dva razlike minimalno. I to će biti kraj crveno belim devojčicama za ovu sezonu jer će i u kvalifikacijama za LE dobiti nekog nosioca.

CEO

pre 7 godina

Smejurija od fudbalera, trenera, navijaca i na kraju necega sto lici na fudbal. Igra protiv Valete je dokaz da se ovde igra shnj fudbal, da takvi isti vode fudbal a o onima koji "navijaju" da ne pricam. Verujem da vecina nije sigurna da je lopta okrigla.

slobinator

pre 7 godina

jedno od bednijih izdanja zvezde u evropi bar u prvom poluvremenu.ali ajde treba sačekati kraj.možda se čudo desi u nastavku.inače gore fudbalere od kange I cvetkovića nisam video.gde ih samo nađoše?

No1e_moj_dobar_drug

pre 7 godina

Nazalost, nista ni ove godine. Pisem na poluvremenu, i ja stvarno ne vidim na koji nacin ce Zvezda proci dalje u narednih 45+90 minuta. Ovakvom igrom i kondicijom sigurno ne!

fancy

pre 7 godina

za kukavicku igru nagradjeni smo sa zada samo jednim golom! Nisam ovo ocekivao od Grofa...ok mozda su bolji ali.nisu toliko! Uzmite tu loptu i vezite bre!!! Vieira umesto Le Taleka! Pa da se igra malo..

svarožić

pre 7 godina

Ovaj komentator nema pojma. Oni nas ubijaju, visi gol u vazduhu, ne možemo da se sastavimo. Komentator kaže: dobro funkcioniše Zvezdina odbrana i sredina.

MM

pre 7 godina

Niko u sredini terena da stane na loptu, da podeli neki pas, cekamo samo da prodje vreme i uzdamo se u neki njihov kiks, nema od toga nista.

Nikki

pre 7 godina

Nije problem u broju stranaca vec u tome sto vam nije problem da navijate za tim koji je postao jak samo zato sto jedan covek tako zeli. Da imate imalo morala ne bi ni pratili takav klub.

Mrki

pre 7 godina

Dobro je rekoh ja neki dan, bolje da izgubimo u gostima 2:0 pa nas neće natankati u BG, da se ne sramotimo. Gde je moja Zvezda, jaoooooo šta uradište od kluba.

petar

pre 7 godina

phibel ne zna osnovno kretanje u odbrani
kod primljenog bola je bio u nekom kung-fu polozaju i ostavio prostor za dribling strelcu gola. To su ta pojacanja

roki

pre 7 godina

Ma ajde... Ovo je antifudbal sto igra Zvezda. Bolje sto smo primili gol. Zasluzili smo jos dva. 45min mi nismo pokusali da sutnemo ljudski. Razumem da si orijentisan na odbranu ali ovo sto mi igramo je sramota. Pa jos se neko nada da mozemo do LE ili LS.

mik

pre 7 godina

Bojim se da se ovo neće završiti dobro po nas. Oni u napadu jako brzi,a nasa odbrana nikad sporija. Fibel mnogo izleće,a treba mu svetlosna godina da se vrati. Rendulić nije loš,ali ni njemu brzina nije jača strana. Takođe,zadnji vezni Donald i La Telak jako spori,pretrčavaju ih kao od šale. Mi da pevamo ako ostane 1-0.

Nenad

pre 7 godina

Sta bre vi ljudi govorite....ovo je katastrofa,ne mogu jedan pas da sastave,a kao igramo na kontre,,,,na sta lici ovaj fudbal.....fibel samo prica i zvoca,a pobegao mu igrac,ali i sada ce reci da nije njegov....kanga decko ne zna gde se nalazi,ne ume pas da posalje,katai kao i uvek lezeran....katastrofa bre.....taktika je takodje uzas,neko ce reci dobro je,a ja kazem katastrofa,jer sa ovakvim pristupom moras primiti gol,a ''kontre'' ne postoje,jer kanga,katai i ostali ne znaju da dodaju loptu....uzas breeeeee

Euforija

pre 7 godina

Igra macke i misa! Ovo je bruka sta mi igramo! Nikakve ideje,stranci losi,napad ne postoji,odbrana katastrofa.Gol sto smo primili je zbog smesne odbrane i postavljanja.Ovo je samo dno fudbala sto mi igramo.

uejdbesi

pre 7 godina

kada za klasu lošiji tim uzme bod i prednost pred revanš... paradoks sporta koji se zove fudbal. zvezda je bila toliko loša prvo poluvreme da su se bugari opustili i krenuli da se za*#%vaju, primili 2 komada, pa kad je vrag odneo šalu zabili jedan za remi. cvetković katastrofa, čovek ne zna gde da stane

Sikimicu lezi , valjaj se

pre 7 godina

Zasto vas je sramota da napisete kako zvezda igra bunkercinu bez i jednog spica , na 0-0 na nivo Javora iz najboljih dana pod vodjstvom Radovana Selektora Curcica !?

GOAL Cafu J. ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Cafu J. ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/c4awTE-vsoQ

matrix

pre 7 godina

eeeh moje delije, sto smo mi grobari znali vec sami sad osecate na svojoj kozi. gde ste sad. popicete jos 2 i u bgu bar 2. pljujete a sami se brukate kao ceo nas fudbal. nema nama spasa ovako

STRELAC

pre 7 godina

Bravo Zvezdo za super rezultat, ali još ništa nije gotovo!! Treba zgusnuti redove, i odigrati što je moguće bolje! Ludogorec će probati da nas napadne od samog početka!! Valjda su gledali snimak i videli kakva dva pacerska gola smo primili! Onakve greške obrane i golmana se kažnjavaju. Napred Zvezdo!!

Марко

pre 7 godina

Са овим тимом питање је само колико голова ћемо да примимо, јер да га дамо нема теоретских могућности. Онај Канга је антиталенат за фудбал. Како он може да има предност у односу на Плавшића?

Bronson

pre 7 godina

Shvatite da se Ludogorets raspada, i da su izgledali dobro samo zato sto se i Zvijezdina odbrana i sredina raspada. Taj vajni milioner ne zna se u sta je tacno ulozio milione u Ludogoretsu, ali u igrace nije. To su sve igraci koji su dosli iz regionalnih brazilskih liga, znaci od 4. pa nanize, i trecerazrednih evropskih timova. Rijesite se Cvetkovica, Rendulica i Srnica pod hitno.

Walter White

pre 7 godina

Svaki navijač Partizana koji navija za zvezdu nije pravi navijač i neka prestane da se tako lažno predstavlja,zapravo ja ne znam koga uopšte predstavlja ova legija stranca ako izuzmemo Katajia i Kahrimana većina verovatno i ne zna kako se zove klub gde igraju.Uopšte me ne čudi pozitivan rezultat zvezde s obzirom na uložena sredstva,Partizan nikada nije mogao da uloži ni približno ovoliko pa je opet ulazio u ligu šampiona kada je to bilo puno teže i kada staza šampiona nije postojala već se igralo sa mnogo jačim ekipama.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Објавите ми коментар! Желим да Звезда игра ЛШ и да тамо буде брутално понижена! И они и Динамо ЗГ ако је могуће.

Brondby

pre 7 godina

Pitam sve korisnike sajta demokratski glasajte ako dobijem više minusa odlazim zauvek. Da ostanem plus da odem minus. Kako odlucite tako ce biti

Jimmy Barka

pre 7 godina

Pobedi Ludogorec sa 1:0 u revansu i dovoljno.A mogli bi da igraju malo grublje,kao igraci Zaglebja protiv Partizana.Mada opet kad bolje razmislim bolje da Czv udje makar u LE pa kad budu igrali utakmice u terminu cetvrtak-subota/nedelja,bice problema.Zato je Partizan i prosuo onoliko bodova,zato sto je imao tanku klupu a gust raspored.

keza

pre 7 godina

Vise bih voleo da smo izgubili sa 3:2 nego ovo, jer ovo znaci da cemo u bg da kalkulisemo, a prosto moramo da im damo gol na marakani jer nasa odbrana i defanziva ne moze da izdrzi da ne primi gol. Nadam se da uz dosta srece prolazimo. Ali moram da dodam kako dinamo lako prolazi u sledecu rundu bez po muke, lagano dali dva komada i sad privode mec kraju, dok se mi ovde stresiramo za sve pare.

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Auuuu brate 2-2 sa Ludogorecom se slavi kao nova godina! jel neko stvarno misli da je ovo garant prolaza? lep rezultat ali u ovakvim utakmicama a posebno sa tako nepouzdanim ekipama ovo je samo aktivan rezultat, nista vise!!! ili mozda planira zvezda da brani nereseno u Bg? zivi bili pa videli za 7 dana

Ivan

pre 7 godina

Lele, lele na sta ovo lici. Imam utisak da mogu da dodju do naseg gola kad hoce. Treba streljati osobu koja je Cvetkovicu dozvolila da igra fudbal. Na terenu delujemo kao da smo se skupili juce...

Đo_Banana

pre 7 godina

Nemojte biti deca. Zvezda u BG-u gubi sa dva razlike minimalno. I to će biti kraj crveno belim devojčicama za ovu sezonu jer će i u kvalifikacijama za LE dobiti nekog nosioca.

DJINAJLU !

pre 7 godina

Ludogorec podcenio Zvezdu na poluvremenu, to je evidentno. Zvezda opet bez igre do gola. Prvi solo prodor, drugi posle greske Ludogoreca. Ludogorec ima igru, ali komplikuju ko Arsenal.

Nikki

pre 7 godina

Nije problem u broju stranaca vec u tome sto vam nije problem da navijate za tim koji je postao jak samo zato sto jedan covek tako zeli. Da imate imalo morala ne bi ni pratili takav klub.

Staridz

pre 7 godina

Bravooo momcii Bravooo idemo dalje ubedjen sam.
U Beogradu postoje dve reke dve telefizije i dve radio stanice i samo jedan fudbalski klub Crvena Zvezda. Bogdan Tirnanic krajem sezdesetih Veliko Zvezdas

Beljo

pre 7 godina

Bez napadaca igraju a hoce u prvom mecu da rijese. Eeee Bozovicu, prosipas m. po Srbiji, a izvodis postavu bez napadaca. Gol u gostima znaci mnogo,dva vec dzek pot... Kako se daju dva gola u gostima bez napadaca? Nekad se igrao fudbal sa dva napdaca a danas se ne igra uopste.

xxx

pre 7 godina

Grof je taktikom (igramo koliko nam treba) protiv MAltezana dobro prevario Bugare, koji su mnogo podcjenili Zvezdu.


Volio bi da Zvezda prodje, ali ipak mislim da ce Lodogorec da ih pobijedi u Beogradu, ali hajde vidjet cemo.

metall

pre 7 godina

Bez klasicnog napadaca u prvih jedanaest, Plavsic ni na klupi. Vrlo 'obecavajuce'. Podseca me na situaciju od pre desetak godina kada smo igrali sa solunskim Arisom gde je nas najistureniji igrac bio, ni manje ni vise, Milijas! Igrali smo totalnu bunkericu i izgubili 3-0. Uzas!

nesa

pre 7 godina

Da smo imali Plavsica uz Kataia, ubili bismo ih iz kontri! Ocigledno sto ga vise hvalimo uticemo na Grofovu sujetu. Kada ga je novinar pitao zasto ga je zamenio protiv Napretka odgovorio je "sta je uradio pre gola"??? Ako je tako sta je uradio Vijera na prethodnih ko zna koliko utakmica ili Le Talek?

Mane

pre 7 godina

Aleksandar, 26. jul 2016 21:59)

Na zalost druze ne igraju ni Kanga ni Donald u revansu zbog parnih kartona.
Opet licno mislim da mozemo dalje, trebace i malo srece, valjda ce i nas da pogleda jedanput vise.

LM

pre 7 godina

Kad ubacuje sporog, tromog i neuigranog Ruiza, jasno je da neko drugi kroji tim. A toliko trenutno spremnijih u timu...
Nema se sta dalje pilemisati.

Realista

pre 7 godina

Dosadni ste sa tim Plavsicem...moze on da pravi razliku, ali u nasoj kukuruz ligi. Za Evropu nije, kao sto to nije nijedan od stranaca sa velikim platama. Ne volim mutant klubove tipa Ludogorec, ali oni godinama sklapaju tim, dovode kvalitetne strance, uglavnom Brazilce, a sta je Zvezda htela? Da pokupuje poluigrace iz Mordovije i sa njima u LS? Pa ne ide. Bice dovoljno za titulu posto je Partizan jos gori, ali ce se isto tako suociti i sa velikim platama stranaca. Nerealne ambicije vezane za LS ce se obiti o glavu.

doktor

pre 7 godina

Zapamtite ovaj jeftin gol za 2:2,previse sam puta kada je rec o srpskom fudbalu to video!Bilo da igra Partizan ,Zvezda ili rep. Bojim se da ce na kraju se ispostaviti da ce to biti vrlo skup gol!Ovo je moralo da se zavrsi 1:2!

Brondby

pre 7 godina

Navijao sam od sveg srca za Zvezdu sada napunite marakanu i izbacite Bugare.

Vratite podrsku nama u Berlinu idemooo Hrabro u Berlin


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Nenad

pre 7 godina

Ja sam rekao pre neki dan da samo gospodin Bozovic uigrava ekipu u kvalifikacijama i onda uzima prvenstvo......kako je moguce da se svi spreme,samo ne Zvezda....postao je iritantan sa izjavama,a ekipu nije pripremio za LS....uzasan je i pocinje da me iritira....koga bre briga za JSL hocu u evropu !!!

Peca

pre 7 godina

Volim Bozovica i verujem u njegov rad, ali nikako ne mogu da razumem da za Plavsica nema mesta ni na klupi.A definitivno je ovo tip utakmice gde bi on najkorisniji.

Bronson

pre 7 godina

Shvatite da se Ludogorets raspada, i da su izgledali dobro samo zato sto se i Zvijezdina odbrana i sredina raspada. Taj vajni milioner ne zna se u sta je tacno ulozio milione u Ludogoretsu, ali u igrace nije. To su sve igraci koji su dosli iz regionalnih brazilskih liga, znaci od 4. pa nanize, i trecerazrednih evropskih timova. Rijesite se Cvetkovica, Rendulica i Srnica pod hitno.

Jimmy Barka

pre 7 godina

To je taj sampionski tim Napredne lige hahaha.I posle se smejte sto je Partizan eliminisan od kluba iz drzave koja je igrala na EP.

uejdbesi

pre 7 godina

kada za klasu lošiji tim uzme bod i prednost pred revanš... paradoks sporta koji se zove fudbal. zvezda je bila toliko loša prvo poluvreme da su se bugari opustili i krenuli da se za*#%vaju, primili 2 komada, pa kad je vrag odneo šalu zabili jedan za remi. cvetković katastrofa, čovek ne zna gde da stane

Cxevu

pre 7 godina

Da li je Zvezda protiv Valete igrala namerno prelaze i tako smanjila dug?Da li su izgubili bodove od Krusevljana,namerno zrtvujuci tu utakmicu.Da li su na te tri utakmice sakrivali karte?Ako jesu,bice iznenadjenje.Ako nisu i ako je to bila realnost,tesko njima veceras,bice +2 minimalno.Cudi kvota na Ludosumec...

No1e_moj_dobar_drug

pre 7 godina

Nazalost, nista ni ove godine. Pisem na poluvremenu, i ja stvarno ne vidim na koji nacin ce Zvezda proci dalje u narednih 45+90 minuta. Ovakvom igrom i kondicijom sigurno ne!

slobinator

pre 7 godina

jedno od bednijih izdanja zvezde u evropi bar u prvom poluvremenu.ali ajde treba sačekati kraj.možda se čudo desi u nastavku.inače gore fudbalere od kange I cvetkovića nisam video.gde ih samo nađoše?

zex

pre 7 godina

Neki ce podleci pritisku u bg ili mi ili oni,ako povedemo prvo vice lakse i to mnogo u suprotnom vice tesko ali imamo jos tri tekme svakako,znam samo da ako udjemo u grupu bilo koju necemo se obrukati ali iskreno ja nisam optimista jedino me raduju stranci oni imaju mentalitet a srbi inat

ljubav jedina

pre 7 godina

Idem za vikend da se napijem,ima da redam pive k'o Katai Bugare!!!Sad ima da grmi Marakana da ne znaju gdje su došli i šta ih je snašlo!!!Idemo još jače i bolje!!!Volim te JEDINA!!!!

Aлександар

pre 7 godina

Ево ја као Гробар не ликујем због 1:0 на полувремену. Тужан је наш фудбал. Дебелом гмазу Европа није битна, Партизан довео маторце, ови ваши не обећавају превише ЛШ а довели крш од странаца. Да ли вреди трошити толики државни новац за тако бледе резултате? Зашто макар наша деца не играју? Немогуће је да клинци клинци немају више талента у односу на ово што гледамо.

Dexim

pre 7 godina

idemo Ludogorec salji ovaj fk naprednjak u sumsku ligu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pa da, 26. jul 2016 19:45)

A kukate kako vam je klub pun SNS-vaca a nekog nazivate FK naprednjak... koje licemerstvo.

zoran m

pre 7 godina

meni samo nije jasno kako kanga ne moze da se poveze sa 2lopte na svim utakmicama dosada?
koliko mu treba da se adaptira...ili je nažalost grof tu doooobroooo umastio brk od transfera?!?

Mrki

pre 7 godina

Dobro je rekoh ja neki dan, bolje da izgubimo u gostima 2:0 pa nas neće natankati u BG, da se ne sramotimo. Gde je moja Zvezda, jaoooooo šta uradište od kluba.

mwl teo

pre 7 godina

dva gola glupa primas i oba na dusu odbrane ostaje zal za onakva dva lepa gola nasa ...koliko nama fali jedan stoper brz i jak razbili bi bugare

Марко

pre 7 godina

Са овим тимом питање је само колико голова ћемо да примимо, јер да га дамо нема теоретских могућности. Онај Канга је антиталенат за фудбал. Како он може да има предност у односу на Плавшића?

Miloš Cg

pre 7 godina

Sjajan rezultat. U ovim utakmicama je jako bitno izbeći poraz, isto tako podjednako bitno je postoći gol. Vidim realne šanse za Zvezdin prolaz dalje, nekih 70%. U Beogradu očekujem da Grof taktički dobro postavi utakmicu (kao i večeras), te uz malo sreće, navijače Zvezda ide dalje i pravi omaž partizanu :).

*

pre 7 godina

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRAVO...

CEO

pre 7 godina

Smejurija od fudbalera, trenera, navijaca i na kraju necega sto lici na fudbal. Igra protiv Valete je dokaz da se ovde igra shnj fudbal, da takvi isti vode fudbal a o onima koji "navijaju" da ne pricam. Verujem da vecina nije sigurna da je lopta okrigla.

miki delija

pre 7 godina

Lepo reče autor teksta, Zvezda je u prvom poluvremenu igrala klasičan ZONSKI fudbal, sa nerezonskim ispucavanjima i sa svim igračima u krilu Kahrimana. Samo se čekao kiks i naravno došao je kao plod pogubne taktike Božovića. Na odmoru je i on verovatno shvatio da možemo i moramo da izadjemo malo napred i uz dva genijalca Kataia i Kangu preokret je bio nemonovan. A onda je Cvetković opet pokazao da je zonaski bek, jer dok je on gledao ko zna gde potpuno izgubljen, domaći su brzim dodavanjem (regularnim , jer sudija nije pokazao da čekaju zvižduk) iza njegovih ledja došli do možda najrealnijeg rezultata. Zaključak, rezultat odličan, igra na mahove, Katai i Kanga fantastični, Mouče odličan, štoperi osim kod prvog gola vrlodobri, Grof dve UŽASNE greške, prva- ziher taktika u prvom poluvremenu zvana udri lptu i ne razmišljaj i druga - ostaviti malog genijalca Plavšića na tribinama, momak koji je u drugom poluvremenu u onoliko prostora mogao da napravi čudo, Grofova sujeta je već postala toliko vidljiva i antipatična svima, a ponašanje prema Plavšiću najblaže rečeno nepedagoško i bezobrazno, ako postoji razlog van terena, pa kaži ga čoveče, ne brukaj se. SVAKAKO IDEMO DALJE, OČEKUJEM JOŠ BOLJU IGRU U BGD, I KONAČNO GRUPNU FAZU U JESEN!

matrix

pre 7 godina

eeeh moje delije, sto smo mi grobari znali vec sami sad osecate na svojoj kozi. gde ste sad. popicete jos 2 i u bgu bar 2. pljujete a sami se brukate kao ceo nas fudbal. nema nama spasa ovako

Kico

pre 7 godina

Nema veze bitno je da ce Grof na kraju utakmice na veoma "duhovit" nacin objasniti zasto nije bilo Uga, zasto nema Plavsica.. zasto je ovakva odbrana... mi bi onda trebali na to da se nasmejemo i pomislimo kakav je ovo car, Grofcina prava..jadi dobre izjave... i tako to. To je neki plan daljih aktivnosti!!!

Beobrad

pre 7 godina

I posle neko poredi Zvezdu i Partizan, svasta!
Partizan iz dve tekme ne moze gol da da, a mi iz jedne u gostima dva komada!
Tek cemo u prvenstvu da dominiramo, kao i prosle sezone!

Bara

pre 7 godina

Bravo zvezdo,jako dobar rezultat,borbeno i hrabro,gorece marakana,a vi izrodi grobarski koji ste veceras bili u dresovima ludogoreca ,brukate se,sto se javljate,pa vi ste rjesili svoju pricu u sezoni kupanja,zvezda je institucija a vi ste samo
Mali sporedni klub,delije knin( grad koji je u svoje vreme imao 2 grobara i oba bila mentalno zaostala,knjinjani znaju)

nonejm

pre 7 godina

Објавите ми коментар! Желим да Звезда игра ЛШ и да тамо буде брутално понижена! И они и Динамо ЗГ ако је могуће.
(Adriano_Galliani, 26. jul 2016 23:04)

Jesi li ti onaj pacenik sto ima nalog na Blicu pa i tamo i ovde prosipa neke mudrosti? U svakom slucaju zalim tebe i tvoj zivot.

dr Mabuse

pre 7 godina

Srećno Zvezdo naša, jako i hrabro do pobede. Igraš protiv milionskog tima i navijača domaćih i naših Bugara, Franjevaca i Šiptara iz Humske koji će zbog frustracija visiti ovde dok ih ne opere Napredak u Kruševcu.

Rick Casablanca

pre 7 godina

Kako li je Cvetkovicevom ocu,kad vidi sta je napravio...Sigirno mu se radovao siroma...Nisam zajedljiv,a moje fudbalsko umece ravno je nuli,ali da neko toliko ne zna gde se nalazi i sta radi,strasno.Kao da ga je neko na silu poslao na teren.Svako dobro mu zelim,i da sto pre nadje sebe u nekom drugom zanimanju.

Gargamel

pre 7 godina

Kosane, uvodi jos 2 stopera i jednog zadnjeg veznog, inace cemo primiti 5. Kataija, Srnica i Plavsica prodati na poluvremenu, dok jos mozemo da uzmemo koji dinar.

GOAL Keseru C. [ 2 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Keseru C. [ 2 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/n_0htEstqos

Srbin_obicni

pre 7 godina

Jesam navijac Partizana , ali sada mi je samo jedno vazno , a to je da nasa Zvezda napuni 'nazovi bugarski' tim . Ajmo Grobari i Delije ujedinite se i navijajmo zajedno ... ZVEZDA

Dobro je ovo.

pre 7 godina

Nikada ne treba podvenjivati Crvenu zvezdu. Veceras smo igrali srcem i idemo na revans sa pozitvnim rezultatom. Neka su znali nase mane:da je Lukovic sporiji ,da Vieira nije u formi , ,ali nisu znali ono najvaznije nisu znali nasu najvecu vrlinu i zato su nas podcenili nisu znali da mi igramo Srcem da se nikada ne predajemo i da kada igramo kao tim treba vise od taktike. Momci samo igrajte Srcem u Beogradu i vec ste pobedili i sta god da se desi ne odustajte , a rezultat tesko da nece doci ,pa i ako ne dodje vasa borba je veca od svake pobede,Delije to razumeju. To je taktika iznad svake taktike ,verujem u vas. Velika je Crvena zvezda!

PS . Navijaci dajte zivota vam nemojte one koreografije razvijati samo mozete naskoditi neka se cuje pesma podrske a to ostavite po strani. Sada kada koncno imamo sansu, budimo jednom pametni i nemojmo pokvariti sve. Znate da je ovo njihov san znate da je i vas san da gledate voljeni klub u Evropi. Nemojte dozvoliti da nas izbace zbog koreografije. Samo hrabro i pametno navijaci i igraci i mislim da prolazimo.

deki

pre 7 godina

Bugari solidna ekipa, uigrani vidi se. Ono sto je njihov peh je da je bugarska liga cak I gora od nase I naravno sindrom male ekipe, stadion 8800 mesta, sve vreme se cuju Zvezdini navijaci, mi da igramo protiv Bajerna pisali bi da smo veliki klub, bivsi evropski I svetski prvaci. Ludogorec druga prica, vlasnik lokalni biznismen, citaj kriminalac, imao solidnih uspeha ali, kazem, mali klub bez tradicije. ...

Nenad

pre 7 godina

Pa kako bez napadaca breeeeee.. Ako je Viera u losoj formi ubaciti Sikimica koji moze da skoci i odigra glavom... Bar da je zadrzi malo sto je u ovoj utakmici jako bitno... Eh moj Grofe...

Nenad

pre 7 godina

Sta bre vi ljudi govorite....ovo je katastrofa,ne mogu jedan pas da sastave,a kao igramo na kontre,,,,na sta lici ovaj fudbal.....fibel samo prica i zvoca,a pobegao mu igrac,ali i sada ce reci da nije njegov....kanga decko ne zna gde se nalazi,ne ume pas da posalje,katai kao i uvek lezeran....katastrofa bre.....taktika je takodje uzas,neko ce reci dobro je,a ja kazem katastrofa,jer sa ovakvim pristupom moras primiti gol,a ''kontre'' ne postoje,jer kanga,katai i ostali ne znaju da dodaju loptu....uzas breeeeee

petarczv

pre 7 godina

Taman pomislis da imamo gotivnog trenera kad ono...Eeeeej bez napadaca nije bitan rezultat ili da li cemo pobediti ili izgubiti ali jednostavno moras da pokazes da imas m..a...

Kile

pre 7 godina

Cek da pojednostavimo, Zvezda najvazniju utakmicu u poslednjih nekoliko godina igra bez dva najbolja igraca zahvaljujuci sujeti i samozivosti velikog "mislioca" tzv Grofa... Posle ovoga cemo od njega dobiti neki vic tj pokusaj vica...

veliki strumf

pre 7 godina

Kanga vredi bar 10 miliona. Kako ga bas mi ubodosmo, nije mi jasno. Crce covek, i napred i nazad, alal mu vera, al sto zna fudbala... Steta sto onaj period posle drugog gola, kad smo totalno dominirali, nismo iskoristili da umuvamo jos jedan gol.

dare

pre 7 godina

E moj Musline, bravo Katai, legendo! Steta za primljeni 2.gol,bas bugarski! Prolazimo dalje, samo vrsiti pritisak na njihove igrsce kroz medije u narednih 7 dana, i puna Marakana, zelim im nedostiznih 2-0 u revansu! Ajmo momci!

Wolf

pre 7 godina

Niko ne obraća pažnju na jednu stvar.Kad god počnu pesme o kosovu(nije važno koja) mi primamo gol.Pratim to zadnjih 5-6 godina i redovno ga dobijamo kad pevamo o "srcu".

zoran

pre 7 godina

Fibel, Cvetkovic, Kahriman...to nije za Zvezdu, a ima jos koji.
NAsa sreca da ovaj Ludogorec je sastavljen od 11 nevidjeno sebicnih fudbalera. To nije tim I Grof je to razumeo. No, zbog nase katastrofalne odbrane ja jos nisam siguran za revans. Oni mogu da prime gol iz bilo koje situacije.

Рајко Четник

pre 7 godina

Гледам слику Звездиног тима из 1991. и ову из 2016. Закључак је да су климатске промене толико драстичне и да смо ми Срби поприлично потамнели. На срећу ови тамнопути Срби и не играју тако лоше.
Напред Звездо и прођи ове луде шумаре.

Fica

pre 7 godina

Sve je to uredu ali Plavsa ni na klupi nevidjena sramota za trenera kao sto je grof da je Ruiz na klupi,Muce u startnoj a najbolji igrac ni u 18

Joxa

pre 7 godina

Meni i dalje nije jasno sto mnogi insistiraju na Plavsicu kad decko nema konstituciju da bi mogao da igra ozbiljne utakmice sa fizicki dominantnijim igracima,pa pojeli bi ga!

Veerghoen

pre 7 godina

Овако је Косан играо против Ариса у Солуну, са Короманом у шпицу и тада смо изгубили 3:0

Dragce

pre 7 godina

Вама би добро дошао Гогуа.Свака част за резултат.Надам се да нећете проћи као ми против заг...нешто

petar

pre 7 godina

phibel ne zna osnovno kretanje u odbrani
kod primljenog bola je bio u nekom kung-fu polozaju i ostavio prostor za dribling strelcu gola. To su ta pojacanja

Milasin

pre 7 godina

Nikad jacu pas igru zvezda nije imala... Inzvaredni pojedinci, tehnicari, strpljenje dok se uklope!!!!! Jos samo malooo....Bice ova zima jaka za grobare.. Vidimo se u Bg-u!!!!!!!

Toni

pre 7 godina

Kaze komentator, Katai igra "laznu devetku" . To je izgleda neki novi fudbalski termin, toga u moje vreme nije bilo.
Igramo sa jednim napadacem, a i taj je lazan.

Strasno sta nam rade

pre 7 godina

Gol za 2 2 je kradja....PA SUDIJA NIJE NI SVIRAO DA SE FAUL IZVEDE,BARSA OVAKO UVEK POKUSAVA I UVEK IH SUDIJA VRATI DA PONOVO IZVEDU....SRAMOTAAAA UAAAAAAAA

Владимир

pre 7 godina

Штета што смо примили онакав пацерски гол за 2:2. Иначе свака част на игри Звезде у другом полувремену. Храбро у реваншу па да прођемо и Лудогорец. А да, поздрав свим мишевима и амебама који су прогнозирали да ће нас прегазити Лудогорец. Нисмо ми Партизан.

Batko

pre 7 godina

Lagano ispadate ...u revansu 0-1 ,1-2 ...opet bez spica ali ne mozete dva puta da se provucete
(Realno ste presmesni, 26. jul 2016 22:00)

Realno si piglu !

Mare

pre 7 godina

Pobeda ili 0:0 ili 1:1 nas uvodi u Ligu Evrope nakon 9 godina !
Plzen:Qarabag 0:0
Partizani-Salzburg 0:1
Bate-Dundalk 1:0
Sutra Celtic gostuje Astani,Legia Trenčinu i Apoel Rosenborgu,neće im biti lako,ako izbacimo Bugare,jedino sigurno ispadamo od Olympiacosa,sa svima ostalim uz ovakvu taktičku igru Grofa možemo da se nosimo realno gledano :)

Fica

pre 7 godina

Ako je Katai spic veceras taman da pokaze koliko moze pa da u repki zaigrs na toj poziciji.
Garantujem da moze da igra na toj poziciji slicno kao sto igra Vardi jer mnogo zna sa loptom.

NN

pre 7 godina

e ..... PRVO ... USTAO SAM DOK PISEM IME ALEKSANDRA KATAIA!!!!!! A zatim da pitam!sad sve STRUCNJAKE za GROFA i taktiku ?!?!??? MOLIM ??????? I ???????? Fudbal se igra i GLAVOM !!!!!!! Sad realno ... pola posla smo zavrsili sad 55 h LUDIH NAVIJACA pa da zaradimo 7 miliona malih zelenih plavih kakvih vec :-) - BRAVO ZVEZDOOOOOOOOOOOOO CRVENAAAAAAAAAA

Vranjanac

pre 7 godina

Partizan protiv Ludogoreca u jednom dvomecu bio slabiji, pa ispao (sto je u redu), u drugom bio bolji, pa opet ispao. Protiv Zaglebja u dvomecu bio bolji i ispao. Zvezda se odlicno nosi sa Ludogorecom sada, valjda je redno da jednom taj neko drugi koji igra sa nama nema srece, za promenu.

..

pre 7 godina

Nikada gori fudbal nismo igrali. Ovo je sramotno. Znaci odbrana je gora i od one sa tutoricem i randjelovicem. Ovo je nestvarno. Cvetkovic nije ni za 3-4 ligu. Rendulic da je uklizao spasao bi gol. Ibanjez nevidljiv i jako los u odbrani. Za revans promeniti SVE sem kahrimana, muce-a, kange i kataia. SVE
Ovo je sramno. Imaju po par hiljada evra platu, a nece ni da trce. Sve oterati. Sramna igra!

spider

pre 7 godina

Pa da li je moguce da golman Zvezde prima ovakve golove?? Covek mu iz mrtvog ugla lagano daje gol! Skakuce kao u bazen, ne daj Boze neki ozbiljniji sut da bude...

FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ( 2 - 2 ) ALL GOALS 2016/2017

pre 7 godina

FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ( 2 - 2 ) ALL GOALS 2016/2017
https://youtu.be/3ARjDwQK0yc

Aca Delija

pre 7 godina

Joj Grofe,pa gde sad da eksperimentišeš sa Moučeom u špicu.Još Rendulić igra štopera sa Fibelom a sredina nam opet spora i defanzivna sa Le Talekom i Donaldom.Ne sviđa mi se baš ovaj sastav ali da ja ne baksuziram.Napred Zvezdo,hrabro!Imate podršku minimum 500 Delija na stadionu a sledeće nedelje na Marakani će nas biti 40000,hrabro!

Covicu ,stize kletva sa Kosova

pre 7 godina

Bozovic i mnogi pametnjakovici su rekli da bi oni razbili ludogorec, kada je igrao sa partizanom. Sto se sad ogradjuje i pravda kao nije favorit?? I mnogi ovde na komentarima

MomaSRB

pre 7 godina

Ја разумем да се отвараш и нападаш па ти дају гол из неке контре или полуконтре, али ти се браниш и примаш онакав гол...??? Браво Грофе на тактици!

krajisnik

pre 7 godina

los nam golman,lako prima golove.Fibel veceras odlican.Kanga i Katai klasa,Srnic borben kao i uvijek.Jedino Muce&Ruiz nije bas dobro.Oni su dovedeni da pokazu vise od Plavsica,pa da igraju prije njega.Nesto se tu mulja

ivke pfc

pre 7 godina

dobar rezultat ok. ali nemoj da se zavaravate, da ce u bg biti lako,ludi su iskusna,brza i stalozena ekipa. svasta moze da se dogodi u bg. Cestitam na rezultatu,ne i na igri. mnogo skripi

Corleone

pre 7 godina

Nisu ovi ni priblizno toliko jaki koliko sam mislio. Mozemo mi i te kako da se koljemo sa njima, samo da se ne zalecemo. Samo jedan gol veceras, bilo bi vrhunski,...,:)

Коки

pre 7 godina

Ауууууу Канга! Па то је Лудогорец, кажу гробари, где им завуче такву голчинуууууу...

JPR23

pre 7 godina

Klasika Srpska... Ovo ste komotno
Mogli dobiti... Ali.. Primanje glupih golova je prosto neverovatno, nema utakmice a da neki nas klub ne primi barem jedan Glup Gol!

herrbarny

pre 7 godina

Gledam utakmicu na SKI i nosim se mišlju da isključim ton, a sve zbog ovih volova od naših nazovi navijača koji ponavljaju samo jednu pesmu. Dakle rođeni ste da iritirate, bolje bi bilo da vas nema uopšte ,vi ste ruglo navijača, sve drogirani klinci, sa par starijih bitangi koji ih vode i to uz blagoslov kluba.

areudeadyet

pre 7 godina

Jel moguće da jos uvek niko ne komentariše? :)
Salu na stranu, dva potpuno različita poluvremena i vrlo dobar rezultat.Jos jednom se pokazalo da nam je odbrana slaba tačka, nažalost.Nadajmo se za povoljan rezultat u revanš utakmici, mislim da možda mogu da pokleknu pred ogromnim brojem navijača u Beogradu.
Nije bitno za koga navijate u domaćem prvenstvu, navijajmo za Srbiju i srbske ekipe koje igraju u Evropi, bodovi nam mnogo znace.Pozdrav svima.

Czv

pre 7 godina

Aj sve razumem.ali kako ne vidite ocigledno to mi nije jasno.gledate navijacki a posle se razocarate.gledajte realno i nema muke.ludogorets je bolji od zvezde.

roki

pre 7 godina

Ma ajde... Ovo je antifudbal sto igra Zvezda. Bolje sto smo primili gol. Zasluzili smo jos dva. 45min mi nismo pokusali da sutnemo ljudski. Razumem da si orijentisan na odbranu ali ovo sto mi igramo je sramota. Pa jos se neko nada da mozemo do LE ili LS.

sever

pre 7 godina

Prvih 20 minuta takticki solidno odigrano u defanzivi, sa cvrstom sredinom i blokovima na bocnim stranama.

Potom do kraja poluvremena zaista losa igra, posebno na sredini gde su po cetiri igraca znala ispasti iz igre. Posebno lose igrali Le Talek, Srnic i Ibanjez.

Drugo poluvreme smo odlicno poceli, bugari su nakon primljenih golova bili u soku i steta sto ih nismo dotukli, nego smo ih cak nasom gluposcu i vratili u igru.

Kahriman 6, Cvetkovic 6, Rendulic 6,5, Fibel 6,5, Ibanjez 6, LeTalek 6, Donald 7, Muce 7, Kanga 7,5, Srnic 6, Katai 8,5 - Ruiz 6,5, Sikimic -

veliki strumf

pre 7 godina

A sta reci za Borjana? Ako su Turcinu ruke krvave do lakata, poturici moraju biti do ramena! Sram ga bilo onakve reakcije. Sjajan golman i umesto da u naponu snage negde brani, otisao u Bugarsku da bude rezerva za sitnu razliku u lovi!

Billy Piton - akademik , redovan na tekmama !

pre 7 godina

Bravo za kolektiv - ima napretka u igri , ima obrisa ozbiljne ekipe !
Posebno me raduje da su počela da se " bude " i neka pojačanja uz standardno odlične Kataia i Kange ... Grof je GROF ! Borbeno i mudro do uspeha za sedam dana !

svarožić

pre 7 godina

Ovaj komentator nema pojma. Oni nas ubijaju, visi gol u vazduhu, ne možemo da se sastavimo. Komentator kaže: dobro funkcioniše Zvezdina odbrana i sredina.

Euforija

pre 7 godina

Igra macke i misa! Ovo je bruka sta mi igramo! Nikakve ideje,stranci losi,napad ne postoji,odbrana katastrofa.Gol sto smo primili je zbog smesne odbrane i postavljanja.Ovo je samo dno fudbala sto mi igramo.

Милош

pre 7 godina

Штета за тај 75.мин, требало је да буде 3:1 и ту би био крај, не само ове утакмице. Али, добро је и овако. Одлично друго полувреме Звезде (барем тих пола сата, 45-75.мин). Уз квалитетну игру и максималну концентрацију, може да се Звезда нада проласку, иако стварно није ништа готово.

zvezdas

pre 7 godina

Tamo daleko, daleko od mora...Tamo je ljubav moja,tamo je Srbija.Ama sav se najezih,kada se zaculo.
Da na Marakani krenemo ovako i da to pevamo.Nema mrznje,nema prozivki.Pozdrav da bude i za protivnika,daj jednom i to da probamo,kad vas molim.
Da nas vidi Evropa zvezdasi,da vidi ponos i postovanje.
Bez otadzbine daleko,na Krfu ziveh ja,ali sam ponosno klic`o...
Zivela Srbija !

DedaMiloje

pre 7 godina

Nije problem u broju stranaca vec u tome sto vam nije problem da navijate za tim koji je postao jak samo zato sto jedan covek tako zeli. Da imate imalo morala ne bi ni pratili takav klub.
(Nikki, 26. jul 2016 21:29)

Vučeliću ti li si?

KRIGER

pre 7 godina

Sa Plavsicem u prvoj postavi Bugari neci imati sta da traze protiv Zvezde!
Inace, Katai je trenutno nas najbolji fudbaler, a da je kroz karijeru imao veci kontinuitet i da je bio malo vise uporan, a malo manje lenj, sa talentom koji ima, bio bi jedan od najboljih fudbalera danasnjice, bice prava sramota i idiotizam ako ga prodamo za male pare i ako ne dobije poziv za reprezentaciju!

fudbalski ekspert

pre 7 godina

- K A N G A – B I G – B O S S -
Kanga je gazda!
- K A T A I – C A P T A I N – L E A D E R – L E G E N D -
Katai je legenda!

Lombardia

pre 7 godina

Medju komentarima citam misljenje Murinja, Vengera, Mancinija, Ancelotija i Plavsica po ko zna koji put.
Dosadni ste bre, pustite nas da pratimo tekmu bez vasih frustracija i pesimizma.

bagzi

pre 7 godina

Ovi sumari su za nas Bajern. Odvalise nas. Ova kukavicka taktika za sad uspeva ali imam osecaj da su ispred naseg gola kad god pozele. Sa druge strane mi im gol ne bi dali ni za 10 utakmica.

Beljo

pre 7 godina

Mladost iz PG je promijenila 11 igraca pa je trebalo sudija da svira nepostojeci penal da mi Ludogorec poveo. Mislim da treba da je sramota da jedna Zvezda igra ovako lose.

Realno

pre 7 godina

Ludogorec ako danas pobedi barem 1-0 , zvezda ce morati revans da krene sa bar jednim napadacem i ovi zeleni ima da im daju minimum 3 komada u revansu,bez po muke

Bodibond

pre 7 godina

Kad se samo setim:
Prosinecki
Savicevic
Binic
Pancev
Jugovic
To nije izlazilo iz protivnickog sesnaesterca, ovi danas igraju bez napadaca. Alo 21 vek je, napredovao je fudbal, poenta je dati gol vise ... Uzas...

Sarajlija

pre 7 godina

Ljudi zar je ovolika razlika izmedju Zvezde i ovih Bugara?! Lokalno regionalno prvenstvo STO PRIJE i skupljati snagu i znanje za nesto ozbiljnije, prešišaše nas Bugari bog te mazo

GOAL Cafu J. ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Cafu J. ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/c4awTE-vsoQ

Pulen Pece Petrovica

pre 7 godina

Citam ove komentare. Samo pljujete! Kako vas nije sramota. Te gde je Plavsic, te nema napadaca, pa bice ovo katastrofa. Sramni ste bre!
I sta sad kad ste izvukli fenomenalan rezultata?
E moji vi...
Pozdrav od jednog grobara!

djoker

pre 7 godina

Grobar sam i navijam za Zvezdu veceras, al ovi zeleni trce k'o da u sebi imaju durasel baterije. Zvezda ce tesko bes spica do gola. Tacno se vidi da treneri sa ovih prostora nisu za Evropu. Kad je najpotrebnije da dodjes do gola, ti se branis.

MilosSrbija

pre 7 godina

Kraljevi primljenih golova u poslednjim minutama. Kao proklestvo! Sada neka do izrazaja dodje bolje 2 poluvreme moje Zvezde jer realno, bez gola u gostima nemamo sta da trazimo. Ajmo Zvezdo!

Sikimicu lezi , valjaj se

pre 7 godina

Zasto vas je sramota da napisete kako zvezda igra bunkercinu bez i jednog spica , na 0-0 na nivo Javora iz najboljih dana pod vodjstvom Radovana Selektora Curcica !?

mik

pre 7 godina

Bojim se da se ovo neće završiti dobro po nas. Oni u napadu jako brzi,a nasa odbrana nikad sporija. Fibel mnogo izleće,a treba mu svetlosna godina da se vrati. Rendulić nije loš,ali ni njemu brzina nije jača strana. Takođe,zadnji vezni Donald i La Telak jako spori,pretrčavaju ih kao od šale. Mi da pevamo ako ostane 1-0.

doktor

pre 7 godina

iozbiljna igra u drugom poluvremenu. Ozbiljna. Nije Grof veverica. Taktika i jaki momci. Bugari se našli u čudu. Drugi gol dadoše na muljanje i našu naivnost.

Fakyi

pre 7 godina

Bunker tim, koji ce primiti minimum 2 gola. Kvota na Bugare 2, poklon kvota. (Pokermoon, 26. jul 2016 19:04)

Mogu da ppgadjam da upravo ti nisi igrao tu poklon kvotu? Klasican net grobar, jak na recima slab na delima...

dex

pre 7 godina

Jadno i bedno! Došli su da pokušaju da izvuku 0:0 i to se neće dobro završiti. Kukavičluk svojstven našim klubovima. Ovo nije ni za gledanje. Ne mogu 10 sekundi da zadrže loptu. Božović zaista gubi kompas. Taktika kao da protiv Barselone igramo. Očekujem u drugom poluvremenu da se nekako pokuša "na vrat na nos" otvoriti i da tako smušeni primimo još gol ili dva. Zaista je ovo neopisivo jadno.

zex

pre 7 godina

ako ispanemo nije kraj u bg imamo sanse a postoje jos dve tekme za le.nema mesta panici a previse smo precenili bugare.igramo kao kurve zato i gubimo.moramo da napdnemo pa nek izgubimo 5-0 moramo imati muda a ne kurvinski

GOAL Kanga [ 1 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Kanga [ 1 - 2 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/_wewlXleCiM

ns

pre 7 godina

Grmeće Marakana za 7 dana! Neće bugari znati gde se nalaze!! Ljudi možemo mi ovo, nisu oni nista posebno, drugi gol smo jeftino primili! Ajdeeeee!!!

Wllaxy

pre 7 godina

@ Jimmy Barka

Dete, lako ti je sada da pišeš gluposti kad ti je u toku veliki raspust, da te vidim kad ti počne škola! Sigurno nisi ni svestan da će ti šesti razred biti teži od petog, mada ćeš sada kada je partizan briljantno okončao evropski put, od septembra barem imati više vremena za učenje.

Fica

pre 7 godina

Ako je Katai spic to je dobro resenje on tu moze mnogo da nam pomogne ali bilo bi jos bolje da igra Plavsic umesto Mucea a ako je Muce spic ne moze da se predvidi kako ce ovo proci

MM

pre 7 godina

Niko u sredini terena da stane na loptu, da podeli neki pas, cekamo samo da prodje vreme i uzdamo se u neki njihov kiks, nema od toga nista.

GOAL Katai [ 1 - 1 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017

pre 7 godina

GOAL Katai [ 1 - 1 ] ( FC Ludogorets - FK Crvena Zvezda ) 2016/2017
https://youtu.be/hTzESk1opZ8

Rooney-utd

pre 7 godina

Bravo za Zvezdu odlican rezultat,ali koliko bi lakse bilo da je ostalo 1:2 u revansu,80% bi zvezda bila u plejofu.Neverovatno kako su lepi golovi padali veceras pogotovo ova dva Zvezdina i Kafuov za njih,ali Kahriman je po meni kriv za oba gola onako da izleti bez ikakve potrebe kod prvog gola nije mi jasno,sve u svemu Zvezda na Marakani veliku sansu da prodje dalje i mnogo bolje igrate bez Uga svaka cast Grofu na taktici,puno srece u revansu!

peki

pre 7 godina

Ponadase se grobari, a i ocigledno neki "nasi" mazohisti koji jedva cekaju da primimo gol pa da krenu da pljuju sve redom... Bravo ekipo, bravo Grofe, zasluzili smo i pobedu da nam nisu uvalili onaj bugarski gol na kraju... Nema veze, rezultat odlican, drugo poluvreme smo pokazali da smo bolji od njih. Samo lagano i idemo dalje.

dare

pre 7 godina

Bravo Zvezdo, Kahriman u oba slucaja nije trebao da istrčava, samo da pokrije prvu stativu, nebi primio golove, 100% sam siguran! Bas imamo lose golmane ili trenere golmana u zadnjih par godina ne racunajuci Rajkovica! Ubedjen sam u prolaz!

SS

pre 7 godina

Sto Kahriman stalno istracava i prima golove iz mrtvog ugla jooooj mozes jednom ostati na liniji...Tako naivno primamo golove,rezultat je dobar ali nista ne garantuje trebali smo pobediti

Nebojsa

pre 7 godina

Da mi je neko pre meca ponudio ovaj rezultat bez razmisljanja bih ga prihvatio ali posle pregledane utakmice mogu da kazem da smo primili pocetnicke golove i ne bih mogao reci koji je jeftiniji gol primljen igrac kod faula ne sme da okrene ledja lopti to moras da znas Cvetkovicu golove koje smo dali ne zna koji je bolji porucio bih upravi da pokusavaju sa prodajom Kataia on je takva igracina da nemam reci a nas selektor Muslin talvog igraca ne vidi ni sirem spisku o boze da li on ima oci

BRZINA i KONDICIJA

pre 7 godina

Umesto Mučea, od početka da igra Plavšić koji je fizički najspremniji i NAJBRŽI igrač CZ, koji ima odličan šut..

Realno???

pre 7 godina

Cuj Zvezda ceka kontru.Pa mene samo zanima ko od nasih igraca moze da istrci kontru,Cvetkovic mozda?Pa niko nije spreman sta je ovo,ovi 3 puta brzi od nasih.

nevernik

pre 7 godina

kao da se trkaju sprineri i dizači tegova na 100 metara, apsolutna nemoć, zašto mi ne kupimo ovakve trkače već neke kvazi mislioce

fancy

pre 7 godina

za kukavicku igru nagradjeni smo sa zada samo jednim golom! Nisam ovo ocekivao od Grofa...ok mozda su bolji ali.nisu toliko! Uzmite tu loptu i vezite bre!!! Vieira umesto Le Taleka! Pa da se igra malo..

Crnogorac

pre 7 godina

Kanga vam je ok,Donald je jak al ne moze u sprintu vise od 10metara,odbrana spora,desni bek je uzas. Ove gore nisam puno vidio,pa necu da ih komentarisem. Treba vam brzi tehnicar i spic.

portos

pre 7 godina

Odbrana nam je stvarno losa...Cvetkovic i trenerovo uporno insistiranje na njemu je cisto vredjanje inteligencije. Fibel je jako spor. Igramo na kontru, a nema nam najbrzeg igraca i jedini istureni je niski Katai...?

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Zasto prozivate Fibela? Osim gola je odlican. Jadni ste mi navijaci, jadni. Biste pre mozda Lukovica ili Stojanovica gledali? E ljudi, ljudi...

veliki strumf

pre 7 godina

Grobari, posle 2u1 protiv Napretka, opariste se i veceras. Sta se singliralo - samo kec ili kec-u-kec? Posto je za vas sezona kupanja uveliko u toku, sa tolikom lovom mozete da birate gde cete - grcka ostrva, Sicilija, Majorka, ili mozda Ada, Strand, Nisava...

kocka2

pre 7 godina

cemu ovoliko prosecnih preplacenih stranaca..uz nase omladince bi bio podjednak nivo fudbala, ako ne i bolji..ali valjda kako bi nasi menadzeri drugacije zaradili..

Nemanja

pre 7 godina

Prvi napad Zvezde najbolje odslikava njenu igru,lopta krece sa centra,vraca se golmanu i on je izbacuje sto dalje od gola,i tako celo poluvreme,i onda oni dominiraju u ovom nasem jadnom pvrenstvu

dex

pre 7 godina

Steta za ovako glupo primljen gol. Ovi su vise nego sposobni da nam daju gol i u revansu, a pogotovo na nasem sirokom terenu gde ce njihova brzina jos vise doci do izrazaja. Nadam se da necemo igrati na 0:0.

mile j

pre 7 godina

Kanga nja, nja, nja! Grof(taktika) nja, nja, nja! Fibel i Rendulić nja, nja, nja! Bugari imaju 5 Brazilaca nja, nja, nja! Čekajte ljudi kraj utakmice pa komentarišite! BABE jedne!!! Svaka čast igračima i struci!

lucho

pre 7 godina

Bice tu jos borbe sigurno,nadam se da ce Zvezda imati toliko snage,znanja i pameti da prodje dalje. Sto kazu da nam je neko ponudio 2:2 pre utakmice, prihvatili bi oberucke! Zivela Crvena Zvezda i Srbija!

Mare

pre 7 godina

Igraci zvezde nemaju kondicije, a tek je prvo poluvreme. Katai igra napadaca umesto Huga, ne pisite dezinformacije kako zvezda igra bez napadaca.

MeLiSaV

pre 7 godina

Momak koji dovodi igrace od pre godinu-dve, ima opasan osecaj za pojacanja, pravi, skolovani, skaut! Grobar sam i iskreno, voleo bih da i mi imamo jednog takvog! I da, cestitke za bod i dva gola u gostima!

Aleksandar

pre 7 godina

Glup gol smo primili za 2-2 ali i ovo je dobar rezultat. Bravo Zvezdo! Da li su Donald i Kanga suspendovani ili je 3 kartona suspenzija? Molim vas neka mi neko odgovori. Hvala unapred.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Steta za drugi primljeni gol ali se nadam da nam se to nece osvetili. U prvom poluvremenu smo bili bas podredjeni pogotovu posle 25-og minuta, drugo poluvreme mnogo bolje do nekog 70-og minuta pa onda ponovo pad u igri . Na Marakani za 7 dana cemo morati da igramo mnogo pametnije i da im cekamo gresku na sredini terena gde ce nadam se da usledi neka kontra i gol jer njihova odbrana je kao nasa spora .

nv

pre 7 godina

Hahahah, a jeste primerili na kraju
prenosa kako se Maksimovic uhvatio za prepone i viknuo nekome sa klupe ludogorca:" Dodji piiiiiiiiii, dodji". Borjanu garant :)

apoliticni

pre 7 godina

Nije neki rezultat,odbrana je slaba opet ce da prima golove...nije smelo da se desi onoliko opustanje u 75. ne mogu da verujem profesionalci ljudi.....

Slavisa V.

pre 7 godina

Nadam se da u Zvezdi nema onih koji ce posle ovih 2:2 pomisliti da su sada favoriti da prodju dalje. Ludogorec i pored toga sto je klub skromnih mogucnosti i dalje ukupno gledano ostaje favorit za prolaz. Jer, nadam se da ne treba da pominjem od koga je sve Zvezda ispadala u prethodnih 20 godina.

M

pre 7 godina

Svi koji su pratili izvestavanje o Ludogorecu isticali su da je najveca slabost Ludogoreca spor par stopera. Verujem da igra Muce spica jer je brz igrac i nadaju se da moze da iskoristi nepokretnost odbrane bugarske ekipe

blaza

pre 7 godina

Rendulic kod gola trckara umesto da juri da ukliza da izblokira sut.E ne znam ko je uklizao iza njega 5 metara.Ee Srbi Srbi, najgori smo.

Mare

pre 7 godina

Katai igra špica šta vam nije jasno,samo da se završi makar 1:1,neko napisao će biti 40 000,biće 53 000 000 u revanšu i 10 000 ljudi će ostati bez karte ispred stadiona.

bata

pre 7 godina

Имате леп резултат за реванш. Навијам од срца, али искрено, да прођете. Партизановац.

Realno.

pre 7 godina

AJMO SAD PEDES ILJADA CIGANA NA MARAKANI!!!!!!
(balkanTORO, 26. jul 2016 21:58)
Grobar sam, do hromozoma, al pun stadion, grmljavina... to se trazi.

gmgm

pre 7 godina

Dobro je nije bilo koreografije za uefu danas...... LJUDI NEMOJTE DA DIŽETE KOREOGRAFIJU AKO JE VEZANA ZA UEFU IZBACICE NAS A TAKO SMO BLIZU LS

iv13

pre 7 godina

Cekanje kontre, to je taktika koju smo usavrsili u Srpskom fudbalu. Problem je, sto je nikad ne docekamo...i ako do nje dodje, ne damo nikad gol. Ali je cekamo kao ZMAJEVI.

Rozenkranc

pre 7 godina

Čudo se Katai nije prodao do sad, mislim da je prevazišao slabu Zvezdu...
Inace, nije mi jasno kako se samo naši navijači čuju, pa šta rade Bugari?!

Rozenkranc

pre 7 godina

Kakav glup da ne kazem pametan drugi gol Bugara...
Sve što dobro uradimo moramo i da upropastimo, kao ona krava sa kofom...
Pri tome i golman koji istrcava ukoso igracu, umesto da brani mali ugao...

No woman, no kraj

pre 7 godina

Sva sreca pa Katai nije dodao Kangi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jole, 26. jul 2016 21:08)

Imas jos neku pametnu?

zvezdas

pre 7 godina

to zvezdo,svaka cast..velika steta ato imamo amatere u odbrani,kod oba gola kriva odbrana al kod drugog katastrofa primiti onakav go,stvarno..mislim da iako smo u blagoj prednosti pred revans pred 55000 najboljih navijaca na svetu treblo bi proci u 4kolo

SS

pre 7 godina

Pre utakmice bi bio zadovoljan ovim rezultatom,sada ne posto smo bili i bolji.Naivno primljeni golovi,Kahriman stalno izlece i mnogo olaksava posao protivniku...Fibel je nadigran opet (od strane Kafua)previse lako.Igra nam je pala posle uvodjenja Ruiza,pa Poletanovic i Plasvsic su miljama ispred njega trenutno zasto ga forsira Bozovic mozda je dobar igrac ali je nevidljiv na terenu nije u formi

Rezultat je dobar trebali smo i pobediti,ali ovo je samo prvo poluvreme ,moramo ih napasti u Beogradu

BATA

pre 7 godina

Jeste odbrana kod obadva gola kiksirala kao da igra beton ligu ali postavljanje Kahrimana kod golova katastrofa,em nezna gde je poso a ,refleksi kao mrtav konj.Pa golman sluzi i da odbrani nesto a ne da samo degazira fudbal,definitivno Srbija nema pristojnog golmana.

VECITI DELIJA

pre 7 godina

DOBRO JE ! Iako ostaje zal za pobjedom pogotovo zbog glupo primljenog gola al vjerujem da bi vecina nas prije pocetka prihvatila nerijeseno pogotovo sa vecim brojem golova . Katai majstorcina , treba ga zadrzati sto duze ! Ima tu jos prostora za napredak u igri cijelog tima . U revansu ce isto biti tesko al JA VJERUJEM u prolaz , cak i U POBJEDU jer sad oni dolaze u nase "gnijezdo" u nasu "tvrdjavu" u nas "kop" ! Veliki pozdrav za sve moje DELIJE ! BRAVO ZVEZDO !

Vukasin

pre 7 godina

Ma imamo jak napad, i na Marakani ce padati golovi, idemo na gol vise i to je to. Pustite odbranu na miru. Sve cestitke Grofu na taktici, stvarno svaka cast.

crni_redstar

pre 7 godina

idemo u sledecu rundu...potrebni desni bek i stoper hitno!!! ne prodavati kataija za smesnih 3miliona...dajte mu blanko cek i produzite ga...ako neko ponudi deset miliona moze da ode. budite jednom pametni u zivotu...

XY

pre 7 godina

Samo čudom i srećom ludom možemo sačuvati mrežu, ali ni to neće biti dovoljno. Ne znam kako, ali ovde bismo ga morali zabiti da bismo zadržali nadu.

Hmh...

pre 7 godina

Molim moje Grobare da se ne brukaju. Između Ludogoreca i Zaglebja razlika je kao između Steaue i čačanskog Borca. Ispali smo bedno da bednije ne može i ove sezone za Evropu nemamo pravo glasa. To što je Poljska bila na EP ne znači ništa - bio je i Vels, a Vojvodina je lagano prošla. Niko nama nije kriv što trpimo SNS i Vazuru u klubu.

stručnjak

pre 7 godina

Zvezdaši , ne treba da se zalećemo . Sad su svi zadovoljni rezultatom ali prvo poluvreme je bilo loše i tako nešto ne sme da se ponovi . Zvezdo , samo pametno u revanšu !!!

Miki

pre 7 godina

Veliki zal sto nam je odbrana takva kakva jeste... celokupni utisak je jako dobar, ofanzivna linija sjajna, Donald-Le Tallec mnogo spori, ali umeju da se postave, imaju solidan pas... Mogu samo da zamislim koji bi nam dometi bili da su Hugo i Lucho u formi al sta sad... Jedna VELIKA zamerka Grofu... SRĐAN PLAVŠIĆ, pa ljudi moji, ovakva utakmica gde trčimo kontre je za njega stvorena a on NIJE NI NA KLUPI?! Podrska za Plavsu, samo nek bude strpljiv i shvatice Grof kakav je to igrac... SVI NA MARAKANU!

zex

pre 7 godina

1-2 je bio vrh ali sta je tu je sada su sanse 50/50 bitno je da ga damo i u beogradu.valjda ce sagoreti bugari u beogradu.imamo bolji tim i bolji klupu od njih plus nismo uigrani.svako kako god bude u bg nismo se obrukali imali smo zicer za 3_1

az

pre 7 godina

Kakav je posao odradio Le Talek veceras..wow. Jel neko video tu brazilsko-bugarsku opasnost Marselina? Nije. Le Talek ga stavio u dzep. E, tu pocine dobra odbrana i opasni napadi. Od Le Taleka i Donalda. Ostalo nadgradnja i umece. Bravo za Grofa.

zzbz

pre 7 godina

E Boze kako prime gol, smesno. Pa klince u juniorima uce da stanu ispred lopte kad je prekid, a ovi nasi zveraju. A prvi gol Bugara jos gore, prolaze ih ko na smucanju, a Zvezdini igraci one zabodene kapije...
Bzvz, mogli smo dati treci gol kod rezultata 1:2 i resiti stvar, Bugari su vec bili grogirani, ovako sve je otvoreno, ali uz punu Marakanu mozemo sve.

Zabela

pre 7 godina

Nista nije dobro kad vodimo, a oni izjednace. IDEMO SAD 1:1:; 0:0; 1:0 ili vise. Inace navijam za Zvezdu, a vodje Delija i (Grobara) su krimosi i zna se gde im je mesto.

Millennium

pre 7 godina

Ljudi, samo polako. Pustite grobare, sa njima nismo igrali, a nisu nam ni bitni. Dobar rezultat, kao što narod kaže, kako sam se nadala, dobro sam se udala. Bugari opet sa leđa, kad ne gledamo. Al nema veze, naša greška. Ne znaju ovi stranci sa kime imaju posla. Ništa još ni izbliza nije gotovo. Mi smo najbolji kada nas svi odpisuju, a najgori kada mislimo da je gotova stvar. Za sedam dana pametno, pa da vidimo šta i kako dalje.

Beli65

pre 7 godina

ne razumem da se ne podrazumeva da neko stane ispred lopte i da neda da se izvede dok sudija ne pokaze da se ceka znak pa tek onda da se skloni,mada ko zna mozda ce nas ovo drzati dovoljno opreznim i na marakani-idemo do LS

Džoni

pre 7 godina

Prvi sam ih ja pljuvao posle prvog poluvremena jer je ono bilo sramno! Nadao sam se i verovao da će drugo biti bolje i bilo je. Žal za onim naivno primljenim golom ali možda je tako i bolje jer poznajući naše ekipe već bi se napravio ambijent da smo prošli a to nam ne treba nego pametno u revanšu i moramo da damo gol pod obavezno ako ne i dva pa da se nadamo nečemu! Jako lako i naivno primamo golove tako da će biti preteško da na Marakani ne primimo ni jedan!

Digitron

pre 7 godina

U Beogradu damo jedan, a ne primimo dva...i prolazimo. Ali taj naš jedan moramo PRVI da damo i to već u I poluvremenu...Da mi njima lupamo kontre dok oni jure rezultat - nikako obrnuto!

4k4.Dex

pre 7 godina

A najjaci su mi ovi sto bi forsirali srbe... pa jel Ludogorec igrao ligu sampiona sa srbima ili sa strancima ilo sahtjor ili ostali istocnoevropski klubovi? Stranci su recept nasih samo par najboljih i to je to nemojte da se zamlacujete!

katai

pre 7 godina

inace osim sto ne trce dovoljno vredno i brzo zanimljivo je da smo najslabiji u branjenju kontre... navikli su nasi vodeci timovi da ih u domacoj ligi ne napadaju bas preaktivno. tako da kad se neko zaista 'rastrci' duva promaja. ako n daju gol iz ovih sudijskih gresaka onda je karma losa. linijski sudija svira za medalju.

Šid navija za ZVEZDU !!!

pre 7 godina

Poluvreme. ZVEZDA gubi, ali ja verujem u ekipu. Daćemo jedan i sa 1:1 na punoj Marakani ... Zna se, idemo dalje .

Quincy Miller

pre 7 godina

?aaaaa grobari ispali od poljskog "velikana" pa opet nesto pričaju.Ili ste svi SNS botovi ili ste stvarno mentalno poremećeni.Cast izuzecima.

Pastir

pre 7 godina

70i minut. ono sto se sad dogadja Bugarima znalo je nama cesto da se dogadja. Odigrali su hrabro i dobro..al nisu kondicono dovoljno spremni

VUK

pre 7 godina

nije bitan taj drugi gol.. i da je ostalo 1:2, za prolazak dalje mora da se odigra maksimalno dobro u revanšu. Ovaj štos gol će nas odvesti dalje.. da smo pobedili došlo bi do opuštanja i već viđeno prosipanje.. ovako.. ništa nije gotovo, a pozitivni smo na startu.. idemo dalje!

Bravo Zvezdo

pre 7 godina

Ako kojim slučajem prođemo Ludogorec molim vas dovedite štopera i desnog beka! Džabe ostali ginu kad ova dvojica garantovano prime gol na svakoj utakmici.

Povidon

pre 7 godina

Ove mozemo da izbacimo uz malo vise koncentracije i trcanja. Na Marakani im treba prirediti pakao, 50000 cigana da peva pesme koje podizu ekipu a ne balade Sergeja Cetkovica koje inace peva sever u zadnje vreme. Na Marakani na pobedu.

Kosingas Gavrilo

pre 7 godina

Sva sreca pa je njihova odbrana deset puta gora od napada. Odlican rezultat, da je bilo malo srece i da nije bilo onog glupog drugog gola bilo bi jos bolje.Glavu gore i pred Delijama na marakani ako ih ne pobedimo u najgorem slucaju da bude 1:1. Vreme bi bilo da nam se vrati svi oni nesrecni porazi. Sportski pozdrav

Zuba

pre 7 godina

Odlican rezultat ali ostaje zal za onako pacerski primljenim golom. Odbrana mora mnoooogo bolje. Ne treba da se sad zanosimo samo polako treba pametno odigratu revans u Beogradu i ne zaletati se. Meni se cini da su nas Bugari malo podcenili sa svojim izjavama pre utakmice.

Voip

pre 7 godina

E žali Bože kako smo glupo primili drugi gol. Čisti nedostatak koncetracije. Ovima samo pritisnuti zadnju liniju, bušni su ko švajcarski sir. Možda i bolje ovako, vrebaćemo gol u revanšu umesto da branimo rezultat. Kanga mora da vrši veći pritisak na loptu u fazi odbrane. Napred Zvezdo!

Borky

pre 7 godina

Glup gol smo primili za 2-2 ali i ovo je dobar rezultat. Bravo Zvezdo! Da li su Donald i Kanga suspendovani ili je 3 kartona suspenzija? Molim vas neka mi neko odgovori. Hvala unapred.
(Aleksandar, 26. jul 2016 21:59)

Nisu. Tri kartona za suspenziju.

Katana

pre 7 godina

Auu kakva steta za ovaj drugi gol imali smo prolaz dalje al nema veze ,svejedno pakao Marakane ih ceka i "luda suma" ce biti spaljena :)

Valjevska podvala

pre 7 godina

Igramo drugar i ja da kad god komentator pogreši ime igraču, mi popijemo čašicu rakije. Očekuje nas luda noć izgleda

katai

pre 7 godina

sto kazemo mi na poslu, da izdrzimo do nove godine, pa sta bude... ko i ovde... da prezivimo poluvreme, pa ce u drugom da ze cupamo. hahah

Goran

pre 7 godina

Dobra igra Zvezde, ali kao da dileje igraju u odbrani. Mogao je biti dobar rezultat, a ovamo treba i te kako razmišljati o revanšu. Ako se odbrambeni igrači koji su učestvovali u onim kiksevima budu onako komotno ponašali i u drugoj utakmici, ne smem ni da pomislim šta sledi. Nadajmo se najboljem u utorak.

o

pre 7 godina

Biće jako teško u revanšu. Sve što se uradi u napadu odbrana poništi. Prvi gol Bugara još i da nekako razumwm ali onaj drugi amaterski, pacerski.. bože me sačuvaj. Biće teško ali verujem u prolaz.

STRELAC

pre 7 godina

Bravo Zvezdo za super rezultat, ali još ništa nije gotovo!! Treba zgusnuti redove, i odigrati što je moguće bolje! Ludogorec će probati da nas napadne od samog početka!! Valjda su gledali snimak i videli kakva dva pacerska gola smo primili! Onakve greške obrane i golmana se kažnjavaju. Napred Zvezdo!!