Nedelja, 24.07.2016.

08:40

"Sa Zekom više ne, Partizan mora da bude prvi"

Kandidat za predsednika FK Partizan Nenad Bjeković rekao je za ’Novosti’ da ja ispadanje Partizana od poljskog Zaglembja veliki neuspeh.

Izvor: B92

"Sa Zekom više ne, Partizan mora da bude prvi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Boki PFC

pre 7 godina

Najgori su ovi klinci sto navijaju za zvezdu I pominju tog Mirka Marjanovica,a ne znaju ni ko je covek ni sta je al eto neko napisa pa sad oni kao nesto znaju !

Grgur

pre 7 godina

www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2006&mm=08&dd=10&nav_id=207468

Nikad 29-30 godina kažeš? Tvoju sliku s njim ni dan danas ne mogu da izbacim iz glave

Epitaf

pre 7 godina

Mani se ti predsenikovanja,nego ako imas moc,oteraj sve barabe,i ucini upravu onakvu kakvu zele grobari pravi,Ivan Golac preds.,potpr.Petric,sd.Bata M i Krstaja,trener Antic,pom.Tomic!svi ovi navedeni ljudi su bez mrlje i sa velikom teputacijom u evropi!I hram ce opet biti pun!ps ne idem na zvezdine vesti,jer suvise volim FKP!

Momo Brko

pre 7 godina

Pa kad Bjeko misli da Partizan može bolje onda nek odreši kesu a ne samo da uzima prošla su vremena diktature!!??Sa dve i tri hiljde gledalaca a neki i sa300 Nemože da se stvara ŠAMPIONSKI TIM!!!!!!
POZDRAV

zvezdan

pre 7 godina

pa pogledajte sliku 2 druga od preko 30 godina gledaju se pravo u oci e sta su pare a partizan ima bolji tim od zvezde na kojim si ti drogama?

Kosjan

pre 7 godina

Partizan mora da bude, evo Zvezda kiksnula , grobari licemeri srecni ali u drugom slucaju odma su tu price premijer, vucic, nedaju nam jadnima da budemo sampioni i slicne alibi price njihove...

hm

pre 7 godina

Imama dovoljno godina da fudbal pratim malo duže. Veću plačip..ku od Bjekovića na ovim prostorima nisam cuo, niti video. Posle svakog poraza, sudija, teren, sreća,..., ma uvek ima razlog zašto su izgubili, iako su bili bolji!

dr Mabuse

pre 7 godina

Reče kralj Tompusa iz kafića u La Martinovoj. Seti se kada su tvoji navijači na protestu (gde ih je više bilo nego na tribinama) nosili krstaču sa tvojim imenom i zakucali ga između zgrada vlade i finansija. Toliko dobro vodiš klub samo napred, ti si naredno Zvezdino pojačanje i navijamo za tebe.

Partizan do groba

pre 7 godina

Stara dobra igra Bjekovica pred izbore u klubu, vec vidjeno milion puta do sada.
Kako smo bili bolji od zvezde kada su nam bezali +30 bodova???!!!!!
Kako se nisi dotakao slucaja Zivkovic?
Kako nisi pomenuo promenu trenera jednom mesecno?
Normalno je da se dovode igraci od 29-30 godina kad ste sve rasprodali sto je iole valjalo od petlica do juniora a da to nigde pomenuto nije.
Dokle ce nama biti svi i svako kriv, osim nas samih, za sve sto se desava u klubu.
SVI MI ZNAMO JAKO DOBRO DA ZECEVIC I BJEKOVIC NIKAD NISU NI ODLAZILI IZ KLUBA, NIKAD!!!!!
Dovedeni su polu pismeni kriminalci koji su spremni na sve, bez obzira na cenu, za opstanak na svojim mestima i stetocinski rad do unistenja partizana.
Izgovori da nam je kriva Zvezda, premijer ili ko zna ko sve vec su gluposti u koje ni deca predskolskog uzrasta nebi verovala.
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!°

dr Mabuse

pre 7 godina

Reče kralj Tompusa iz kafića u La Martinovoj. Seti se kada su tvoji navijači na protestu (gde ih je više bilo nego na tribinama) nosili krstaču sa tvojim imenom i zakucali ga između zgrada vlade i finansija. Toliko dobro vodiš klub samo napred, ti si naredno Zvezdino pojačanje i navijamo za tebe.

lepi

pre 7 godina

Sigurno da je Partizan bio bolji prosle sezone, zato je bio na minus beskonacno iza Zvezde. Koliko je dobar ove sezone imamo nagovestaj po ponovljenom uspehu od pre 40 godina u vidu efikasnosti u Evropi. Toliko o tvoj objektivnosti.

Milos

pre 7 godina

O Boze..covek lupi da Partizan ima bolji tim i osta ziv. Pa sto onda barel jedan derbi nisu dobili? Po njemu su Sasa Ilic i Brasanac bolji od Donalda i Kataia? Bozinovska od Huga? To su gluposti, Zvezda ima duplo jaci tim i prosle a i ove godine.

nemanja_drach

pre 7 godina

nema sto Partizan je stvarno bio `jaci` od Zvezde prosle sezone, to i rezultati govore, bilo je +400 za Zvezdu, ali da to je namjesteno jel tako ? E onda da gledamo derbije (to ne moze bit namjesteno) tu je partizan sigurno bio jaci ... prvi derbi C.Zvezda - Partizan - 3:1, drugi derbi Partizan - C.Zvezda 1:2 ... treci C.Zvezda - Partizan - 1:1 O_o kako sad ovo !?

Epitaf

pre 7 godina

Ajde Bjeko sta pricas,pa ti si doveo tariba,niko ne zna koliko je imao godina.elem,da krenem iz pocetka,od 2010,igras LS,redovan do sad u LE,prodajes igrace,i klub 15me u minusu,ej bre,pa da su pink panteri vodili klub,ostavili bi ga bar ma nuli!sve je krenulo kad se snajder istripovao i otpusti stanoja,krstaju,ptrica i batu mirkovica!

AJ

pre 7 godina

Eto ga zeka baskari se u Energoprojektu cekaju ga 3 audija a6. Izgleda da zari i pali tamo gde mu je i mesto. Pa zato epvg i radi bgd h2o.

Goran

pre 7 godina

Sustina ovoga sto je napricao je samo jedna "Partizan mora da bude bolji"!

Da, u tom i lezi dominacija Partizana za vreme njihove vladavine, jednostavno je Partizan morao da bude bolji i za to se nisu birala sredstva.

Naviklo se da "mora" makar i silom, naviklo se da se igra do 130 minuta ili i duze, sve dok se ne postigne gol, naviklo se na filijale i prijateljske meceve..........a kada toka vise nema - POTOP!

Covek nikada, ali nikada, nije dao izjavu bez spominjanja Zvezde. Svih ovih godina to im je jedino i bilo bitno, Toletove titule su im bile alibi za sva evropska blamiranja gde se i videla prava velicina timova o kojima smo ovde slusali bajke, alibi za besomucna isisavanja para iz kluba sto im je bio jedini "sportski" motiv i $najveca$ ljubav prema klubu.

Ok bili su bolji od Zvezde, tu prcu slusamo posle svakog njihovog debakla, ali Partizan je prosle sezone opleo ko je stigao, nisu mogli da dobiju ni namestene utakmice?

I sada su bili bolji, igrali fenomenalno, pa za 130 minuta nisu mogli da postignu gol??

Prijatelju, pusti Zvezdu, dodji na lavor i vidi prazne tribine pa ce ti biti jasno da u ta tvoja baljezganja vise niko ne veruje!!!

Niko sem onih koji su za ljubav prema klubu placeni!!!

Aca

pre 7 godina

Испадоше времена са зеком и бјеком златна за ове задње године агоније и бруке са овим бандитима у фотељама !! а колико сам се радовао кад смо их најурили али...сад смо тотални распад , није ни чудо што је по 800 гледалаца по мечу ..људима се смучило да блеје на ЈНА а да се неки разбојници са 8 разреда школе , спрдају са партизаном !!! збогом црно-бели, до неких љепших времена :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (тарми, 24. jul 2016 09:34)

Niste ih najurili, i dalje su tu. Nikada nisu ni odlazili. Oni jesu formalno ostali bez funkcije ali se suštinski ništa nije promenilo. Zato su i doveli te polupismene razbojnike kako bi mogli da manipulišu njima

nmm

pre 7 godina

Kolko su mi smesni ovi pametnjakovici ovde sto ne vide koliko bolji tim ima Partizan i to vec godinama...Pomirite se miševi, tako je, a to sto ste vlasnistvo Premijera zato imate uspehe...

Nešo Pudla

pre 7 godina

Bjeko znam da i sam znaš dok je onaj koji se u sve meša Partizan neće biti prvak!!! Jer to nije u interesu "boljeg života" u ovoj Rijaliti državi!!!

Poljska

pre 7 godina

Zbog cega toliko potcenjivanje kluba iz Poljske,pa njihova zemlja je nesrecno ispala na penale u nokaut fazi,dok su nasi fudbaleri gledali iz fotelja.Mi nismo fudbalska velesila vec se ekipe raduju kad nas izvuku.Nazivate iz "tabadzije" ,oni ne biraju sredstva da dodju do cilja,mi se zadovoljavamo lepim potezom pojedinca koji na kraju nema rezultat osim lepote koja traje 3 sekunde.

vidoje

pre 7 godina

"Partizan MORA da bude prvi". Naviklo to na terminologiju iz doba Mirka Marjanovića... Bjeković je čovek koji je umro mržnju u srpski sport. Preteča Bujoševića.

valjak

pre 7 godina

Posle žreba sam rekao, nisam siguran da bih pogodio ime i grad odakle dolazi klub.

Evo male pomoci, pod tvojom vladavinom ste ispadali od Samrok roversa, Fljamurtarija, Petah tikve, Apoela, Artmedije, Tuna, Videotona... Nadam se da dobro izgovaras ta imena i da znas iz kojih fudbalskih metropola dolaze. Jos nesto, vas dvojica ste i dalje glavni u klubu.

*

pre 7 godina

"Ovo je više nego neuspeh“, kaže Bjeković za ’Novosti’.

zato je ovo uspeh : fljamurtari, dinamo, Tun, Petah Tikva, Artmedija, Videoton...

Delija von Brdo

pre 7 godina

Agde to pise da Partizan MORA da bude prvi.Mozda samo u vasim glavama.Za prvakase valjda pita i neko drugi.Proslo je vreme devedesetih kada je o prvaku odlucivao neko drugi

umetnik

pre 7 godina

Partizan je imao bolji tim od Zvezde i to je pokazao sa odlicnim nastupom u Evropi. A tom Zvezinom timu koji je bio toliko ubedljiv na papiru sad dodaju gomilu stranca ne bi li usli u neku evropsku ligu, svesni "kvaliteta". Zvezda je bila najbolje poguran tim, a znamo od koga.

pedja

pre 7 godina

Ovo rukovodstvo crno belih za sada ne pokazuje da zna da upravlja klubom. Bilo bi lepo da se i Partizan i Zvezda privatizuju pa onda da se vidi koliko ko može. Kada neko kaže da je imao bolji tim od komšija prošle godine, pa i ove, i da je MORAO da bude prvi onda nešto nije u redu. Ili je u pitanju neznanje ili omalovažavanje uspeha Zvezde, što je za Bjekovića očekivano jer je u igračkim danima bio igrač sa margine, tada jake jugoslovenske lige. Kompleksi se teško leče!

S Y L A

pre 7 godina

I posle se pitamo sto nas nema na stadionu?Nece me videti dokle god su lopovi i bagra u klubu.I ne mogu da verujem da im niko nista ne moze,znaci ne verujem !!!

Darkwood

pre 7 godina

Jedino propast kompletne Srbije moze da nas spase. Vratite nazad i Boyu i kompletni smo. Nije me video FK ove godine a sada tek neće u narednih X godina.

ma svi ste vi isti

pre 7 godina

Da li ste čitali njegov intervju pa on sad ni na jedan sastanak ne ide bez bez Odalovića.
Prosto se ne zna ko je bolji Odalović ili Vazura.
Prema tome i ovaj mlati praznu slamu, ili u toj slamarici ima još para?
Mene partizan odavno više ne zanima. Bjekin je izum rasprodajmo sve i dovedimo za ništa pojačanja i pustimo klince da igramo.

тарми

pre 7 godina

Испадоше времена са зеком и бјеком златна за ове задње године агоније и бруке са овим бандитима у фотељама !! а колико сам се радовао кад смо их најурили али...сад смо тотални распад , није ни чудо што је по 800 гледалаца по мечу ..људима се смучило да блеје на ЈНА а да се неки разбојници са 8 разреда школе , спрдају са партизаном !!! збогом црно-бели, до неких љепших времена :)

Vracar

pre 7 godina

Sou je Bjeka. Vazda ce biti sou osim ako nisi navijac partizana. Mislim da partizanu ovi ljudi iz proslosti nisu potrebni. Osim nerealne slike i zaslepljenosti onim sto se dogadja, zaista ti nije potreban covek koji je tezak kompleksas. Ovaj svoju reputaciju gradi kad mrznji i omaloazavanju vecitog protivnika a ne ljubavi prema svom klubu. Pozdrav normalcima.

Labud

pre 7 godina

Labud place od samog pomena vasih imena. Da ne pricamo o tome da zbog vas pije od jutra rana, sto se uveca oseca na zapostavljanju bracnih duznosti.

Mare

pre 7 godina

Partizan neće biti 1. narednih minimum 5 godina. Srnić,Plavšić,Poletanović- 200 000,Donald,Le Tallek,Ruiz-250 000,Kanga-350 000,Katai-400 000,Mouče-500 000,Ibanez i Hugo će otići.Doći će još 1 štoper,1 desni bek i 1 špic.Partizan je doveo već istrošenog Radovića,prosečnog Đurđića,Gogua i Everton su smešni stranci u poređenju sa Zvezdinim,Mihajlović je bleda senka Andrije,jedino Janković pokazuje nešto,a videćemo koliko može Leonardo.Bodovi se dele na pola,Zvezda ima poseban tim za Evropu,poseban za JSL.

hronometar

pre 7 godina

Imao bolji tim od Zvezde,u cemu?!?!?!?....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ime, 24. jul 2016 08:46)

U fudbalu. Sta ti nije jasno? I to smo bili jaci jedno 50%. To sto nismo imali krstenog trenera i sto su vam Vuchic i Kokeza vezali 100 pobeda to te zavaralo. Da se u fudbal i teren razumes to okotima bi lako ukapirao. Od stvari potrebnih za dominaciju prosle godine Partizan je imao samo tim.

barozo

pre 7 godina

Mutan si Bjeko, nema nijednog da mu verujem posle 40 godina, katanac da stavite pa neki danski privatnik da otvori ponovo firmu za par godina, njemu cu da poverujem da ume i hoce a vi... vama ne bih dao ni da mi zalivate cvece u vikendici. Zalosno - ali iskren sam.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Judge, 24. jul 2016 08:43)

Stvar je u tome sto u slucaju privatizacije ne bi dosli danski privatnici. Dosli bi nasi privatnici i grupacije ili eventualno bugarski ili ukrajinski. Zapamtite, privatizacija je resenje i spas samo pod uslovom da se taj proces odradi na posten nacin. E sad, ako verujes da je to moguce kod nas, onda ok...

ala nas lozite

pre 7 godina

„ Zeka mi je i dalje prijatelj. Zaratio sam sa njima, uslovno, pre godinu i po, kad su doveli ove ljude u klub."

Ja mislio da su vas najurili onim demonstracijama po gradu i cuvenim uvredljivim pesmica. Znaci Djura (Zekin) vozac je bio vas covek koji se nije nista ni pitao. Svi smo bili ubedjeni da je Djura ftizura samostalan i kapacitet za tu funkciju.

Mrki

pre 7 godina

Politička kampanja počela. Kako razumeti Bjekovića kad kaže ne može se dovesti devet novih igrača i bla, bla a posle toga kao Partizan ima jači tim od Zvezde, maksimalno nekorektna izjava u svrsi samoreklamiranja. Lepo mi je čitati ovo kao navijaču Zvezde.

Judge

pre 7 godina

Mutan si Bjeko, nema nijednog da mu verujem posle 40 godina, katanac da stavite pa neki danski privatnik da otvori ponovo firmu za par godina, njemu cu da poverujem da ume i hoce a vi... vama ne bih dao ni da mi zalivate cvece u vikendici. Zalosno - ali iskren sam.

lex speciallis

pre 7 godina

Ajde Bjekovic, samo pion druge struje sns-a,koju predvodi Novak Nedic, tako da sve ovo sto doticni kaze ne bi ni sam proveo u delo,cilj su naravno pare, koju sada ubire ekipa koja takodje ima politicka ledja ove stranke, pa ko nadvlada,unistise Partizan...Doduse ovde odavno nema fudbala.

Judge

pre 7 godina

Mutan si Bjeko, nema nijednog da mu verujem posle 40 godina, katanac da stavite pa neki danski privatnik da otvori ponovo firmu za par godina, njemu cu da poverujem da ume i hoce a vi... vama ne bih dao ni da mi zalivate cvece u vikendici. Zalosno - ali iskren sam.

valjak

pre 7 godina

Posle žreba sam rekao, nisam siguran da bih pogodio ime i grad odakle dolazi klub.

Evo male pomoci, pod tvojom vladavinom ste ispadali od Samrok roversa, Fljamurtarija, Petah tikve, Apoela, Artmedije, Tuna, Videotona... Nadam se da dobro izgovaras ta imena i da znas iz kojih fudbalskih metropola dolaze. Jos nesto, vas dvojica ste i dalje glavni u klubu.

*

pre 7 godina

"Ovo je više nego neuspeh“, kaže Bjeković za ’Novosti’.

zato je ovo uspeh : fljamurtari, dinamo, Tun, Petah Tikva, Artmedija, Videoton...

barozo

pre 7 godina

Mutan si Bjeko, nema nijednog da mu verujem posle 40 godina, katanac da stavite pa neki danski privatnik da otvori ponovo firmu za par godina, njemu cu da poverujem da ume i hoce a vi... vama ne bih dao ni da mi zalivate cvece u vikendici. Zalosno - ali iskren sam.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Judge, 24. jul 2016 08:43)

Stvar je u tome sto u slucaju privatizacije ne bi dosli danski privatnici. Dosli bi nasi privatnici i grupacije ili eventualno bugarski ili ukrajinski. Zapamtite, privatizacija je resenje i spas samo pod uslovom da se taj proces odradi na posten nacin. E sad, ako verujes da je to moguce kod nas, onda ok...

тарми

pre 7 godina

Испадоше времена са зеком и бјеком златна за ове задње године агоније и бруке са овим бандитима у фотељама !! а колико сам се радовао кад смо их најурили али...сад смо тотални распад , није ни чудо што је по 800 гледалаца по мечу ..људима се смучило да блеје на ЈНА а да се неки разбојници са 8 разреда школе , спрдају са партизаном !!! збогом црно-бели, до неких љепших времена :)

Goran

pre 7 godina

Sustina ovoga sto je napricao je samo jedna "Partizan mora da bude bolji"!

Da, u tom i lezi dominacija Partizana za vreme njihove vladavine, jednostavno je Partizan morao da bude bolji i za to se nisu birala sredstva.

Naviklo se da "mora" makar i silom, naviklo se da se igra do 130 minuta ili i duze, sve dok se ne postigne gol, naviklo se na filijale i prijateljske meceve..........a kada toka vise nema - POTOP!

Covek nikada, ali nikada, nije dao izjavu bez spominjanja Zvezde. Svih ovih godina to im je jedino i bilo bitno, Toletove titule su im bile alibi za sva evropska blamiranja gde se i videla prava velicina timova o kojima smo ovde slusali bajke, alibi za besomucna isisavanja para iz kluba sto im je bio jedini "sportski" motiv i $najveca$ ljubav prema klubu.

Ok bili su bolji od Zvezde, tu prcu slusamo posle svakog njihovog debakla, ali Partizan je prosle sezone opleo ko je stigao, nisu mogli da dobiju ni namestene utakmice?

I sada su bili bolji, igrali fenomenalno, pa za 130 minuta nisu mogli da postignu gol??

Prijatelju, pusti Zvezdu, dodji na lavor i vidi prazne tribine pa ce ti biti jasno da u ta tvoja baljezganja vise niko ne veruje!!!

Niko sem onih koji su za ljubav prema klubu placeni!!!

vidoje

pre 7 godina

"Partizan MORA da bude prvi". Naviklo to na terminologiju iz doba Mirka Marjanovića... Bjeković je čovek koji je umro mržnju u srpski sport. Preteča Bujoševića.

umetnik

pre 7 godina

Partizan je imao bolji tim od Zvezde i to je pokazao sa odlicnim nastupom u Evropi. A tom Zvezinom timu koji je bio toliko ubedljiv na papiru sad dodaju gomilu stranca ne bi li usli u neku evropsku ligu, svesni "kvaliteta". Zvezda je bila najbolje poguran tim, a znamo od koga.

Aca

pre 7 godina

Испадоше времена са зеком и бјеком златна за ове задње године агоније и бруке са овим бандитима у фотељама !! а колико сам се радовао кад смо их најурили али...сад смо тотални распад , није ни чудо што је по 800 гледалаца по мечу ..људима се смучило да блеје на ЈНА а да се неки разбојници са 8 разреда школе , спрдају са партизаном !!! збогом црно-бели, до неких љепших времена :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (тарми, 24. jul 2016 09:34)

Niste ih najurili, i dalje su tu. Nikada nisu ni odlazili. Oni jesu formalno ostali bez funkcije ali se suštinski ništa nije promenilo. Zato su i doveli te polupismene razbojnike kako bi mogli da manipulišu njima

Vracar

pre 7 godina

Sou je Bjeka. Vazda ce biti sou osim ako nisi navijac partizana. Mislim da partizanu ovi ljudi iz proslosti nisu potrebni. Osim nerealne slike i zaslepljenosti onim sto se dogadja, zaista ti nije potreban covek koji je tezak kompleksas. Ovaj svoju reputaciju gradi kad mrznji i omaloazavanju vecitog protivnika a ne ljubavi prema svom klubu. Pozdrav normalcima.

Mare

pre 7 godina

Partizan neće biti 1. narednih minimum 5 godina. Srnić,Plavšić,Poletanović- 200 000,Donald,Le Tallek,Ruiz-250 000,Kanga-350 000,Katai-400 000,Mouče-500 000,Ibanez i Hugo će otići.Doći će još 1 štoper,1 desni bek i 1 špic.Partizan je doveo već istrošenog Radovića,prosečnog Đurđića,Gogua i Everton su smešni stranci u poređenju sa Zvezdinim,Mihajlović je bleda senka Andrije,jedino Janković pokazuje nešto,a videćemo koliko može Leonardo.Bodovi se dele na pola,Zvezda ima poseban tim za Evropu,poseban za JSL.

Mrki

pre 7 godina

Politička kampanja počela. Kako razumeti Bjekovića kad kaže ne može se dovesti devet novih igrača i bla, bla a posle toga kao Partizan ima jači tim od Zvezde, maksimalno nekorektna izjava u svrsi samoreklamiranja. Lepo mi je čitati ovo kao navijaču Zvezde.

lepi

pre 7 godina

Sigurno da je Partizan bio bolji prosle sezone, zato je bio na minus beskonacno iza Zvezde. Koliko je dobar ove sezone imamo nagovestaj po ponovljenom uspehu od pre 40 godina u vidu efikasnosti u Evropi. Toliko o tvoj objektivnosti.

hronometar

pre 7 godina

Imao bolji tim od Zvezde,u cemu?!?!?!?....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ime, 24. jul 2016 08:46)

U fudbalu. Sta ti nije jasno? I to smo bili jaci jedno 50%. To sto nismo imali krstenog trenera i sto su vam Vuchic i Kokeza vezali 100 pobeda to te zavaralo. Da se u fudbal i teren razumes to okotima bi lako ukapirao. Od stvari potrebnih za dominaciju prosle godine Partizan je imao samo tim.

Delija von Brdo

pre 7 godina

Agde to pise da Partizan MORA da bude prvi.Mozda samo u vasim glavama.Za prvakase valjda pita i neko drugi.Proslo je vreme devedesetih kada je o prvaku odlucivao neko drugi

S Y L A

pre 7 godina

I posle se pitamo sto nas nema na stadionu?Nece me videti dokle god su lopovi i bagra u klubu.I ne mogu da verujem da im niko nista ne moze,znaci ne verujem !!!

hm

pre 7 godina

Imama dovoljno godina da fudbal pratim malo duže. Veću plačip..ku od Bjekovića na ovim prostorima nisam cuo, niti video. Posle svakog poraza, sudija, teren, sreća,..., ma uvek ima razlog zašto su izgubili, iako su bili bolji!

Partizan do groba

pre 7 godina

Stara dobra igra Bjekovica pred izbore u klubu, vec vidjeno milion puta do sada.
Kako smo bili bolji od zvezde kada su nam bezali +30 bodova???!!!!!
Kako se nisi dotakao slucaja Zivkovic?
Kako nisi pomenuo promenu trenera jednom mesecno?
Normalno je da se dovode igraci od 29-30 godina kad ste sve rasprodali sto je iole valjalo od petlica do juniora a da to nigde pomenuto nije.
Dokle ce nama biti svi i svako kriv, osim nas samih, za sve sto se desava u klubu.
SVI MI ZNAMO JAKO DOBRO DA ZECEVIC I BJEKOVIC NIKAD NISU NI ODLAZILI IZ KLUBA, NIKAD!!!!!
Dovedeni su polu pismeni kriminalci koji su spremni na sve, bez obzira na cenu, za opstanak na svojim mestima i stetocinski rad do unistenja partizana.
Izgovori da nam je kriva Zvezda, premijer ili ko zna ko sve vec su gluposti u koje ni deca predskolskog uzrasta nebi verovala.
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!°

nemanja_drach

pre 7 godina

nema sto Partizan je stvarno bio `jaci` od Zvezde prosle sezone, to i rezultati govore, bilo je +400 za Zvezdu, ali da to je namjesteno jel tako ? E onda da gledamo derbije (to ne moze bit namjesteno) tu je partizan sigurno bio jaci ... prvi derbi C.Zvezda - Partizan - 3:1, drugi derbi Partizan - C.Zvezda 1:2 ... treci C.Zvezda - Partizan - 1:1 O_o kako sad ovo !?

Poljska

pre 7 godina

Zbog cega toliko potcenjivanje kluba iz Poljske,pa njihova zemlja je nesrecno ispala na penale u nokaut fazi,dok su nasi fudbaleri gledali iz fotelja.Mi nismo fudbalska velesila vec se ekipe raduju kad nas izvuku.Nazivate iz "tabadzije" ,oni ne biraju sredstva da dodju do cilja,mi se zadovoljavamo lepim potezom pojedinca koji na kraju nema rezultat osim lepote koja traje 3 sekunde.

ma svi ste vi isti

pre 7 godina

Da li ste čitali njegov intervju pa on sad ni na jedan sastanak ne ide bez bez Odalovića.
Prosto se ne zna ko je bolji Odalović ili Vazura.
Prema tome i ovaj mlati praznu slamu, ili u toj slamarici ima još para?
Mene partizan odavno više ne zanima. Bjekin je izum rasprodajmo sve i dovedimo za ništa pojačanja i pustimo klince da igramo.

zvezdan

pre 7 godina

pa pogledajte sliku 2 druga od preko 30 godina gledaju se pravo u oci e sta su pare a partizan ima bolji tim od zvezde na kojim si ti drogama?

pedja

pre 7 godina

Ovo rukovodstvo crno belih za sada ne pokazuje da zna da upravlja klubom. Bilo bi lepo da se i Partizan i Zvezda privatizuju pa onda da se vidi koliko ko može. Kada neko kaže da je imao bolji tim od komšija prošle godine, pa i ove, i da je MORAO da bude prvi onda nešto nije u redu. Ili je u pitanju neznanje ili omalovažavanje uspeha Zvezde, što je za Bjekovića očekivano jer je u igračkim danima bio igrač sa margine, tada jake jugoslovenske lige. Kompleksi se teško leče!

dr Mabuse

pre 7 godina

Reče kralj Tompusa iz kafića u La Martinovoj. Seti se kada su tvoji navijači na protestu (gde ih je više bilo nego na tribinama) nosili krstaču sa tvojim imenom i zakucali ga između zgrada vlade i finansija. Toliko dobro vodiš klub samo napred, ti si naredno Zvezdino pojačanje i navijamo za tebe.

lex speciallis

pre 7 godina

Ajde Bjekovic, samo pion druge struje sns-a,koju predvodi Novak Nedic, tako da sve ovo sto doticni kaze ne bi ni sam proveo u delo,cilj su naravno pare, koju sada ubire ekipa koja takodje ima politicka ledja ove stranke, pa ko nadvlada,unistise Partizan...Doduse ovde odavno nema fudbala.

Kosjan

pre 7 godina

Partizan mora da bude, evo Zvezda kiksnula , grobari licemeri srecni ali u drugom slucaju odma su tu price premijer, vucic, nedaju nam jadnima da budemo sampioni i slicne alibi price njihove...

ala nas lozite

pre 7 godina

„ Zeka mi je i dalje prijatelj. Zaratio sam sa njima, uslovno, pre godinu i po, kad su doveli ove ljude u klub."

Ja mislio da su vas najurili onim demonstracijama po gradu i cuvenim uvredljivim pesmica. Znaci Djura (Zekin) vozac je bio vas covek koji se nije nista ni pitao. Svi smo bili ubedjeni da je Djura ftizura samostalan i kapacitet za tu funkciju.

Epitaf

pre 7 godina

Ajde Bjeko sta pricas,pa ti si doveo tariba,niko ne zna koliko je imao godina.elem,da krenem iz pocetka,od 2010,igras LS,redovan do sad u LE,prodajes igrace,i klub 15me u minusu,ej bre,pa da su pink panteri vodili klub,ostavili bi ga bar ma nuli!sve je krenulo kad se snajder istripovao i otpusti stanoja,krstaju,ptrica i batu mirkovica!

Darkwood

pre 7 godina

Jedino propast kompletne Srbije moze da nas spase. Vratite nazad i Boyu i kompletni smo. Nije me video FK ove godine a sada tek neće u narednih X godina.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Bjeko znam da i sam znaš dok je onaj koji se u sve meša Partizan neće biti prvak!!! Jer to nije u interesu "boljeg života" u ovoj Rijaliti državi!!!

Labud

pre 7 godina

Labud place od samog pomena vasih imena. Da ne pricamo o tome da zbog vas pije od jutra rana, sto se uveca oseca na zapostavljanju bracnih duznosti.

Milos

pre 7 godina

O Boze..covek lupi da Partizan ima bolji tim i osta ziv. Pa sto onda barel jedan derbi nisu dobili? Po njemu su Sasa Ilic i Brasanac bolji od Donalda i Kataia? Bozinovska od Huga? To su gluposti, Zvezda ima duplo jaci tim i prosle a i ove godine.

nmm

pre 7 godina

Kolko su mi smesni ovi pametnjakovici ovde sto ne vide koliko bolji tim ima Partizan i to vec godinama...Pomirite se miševi, tako je, a to sto ste vlasnistvo Premijera zato imate uspehe...

Momo Brko

pre 7 godina

Pa kad Bjeko misli da Partizan može bolje onda nek odreši kesu a ne samo da uzima prošla su vremena diktature!!??Sa dve i tri hiljde gledalaca a neki i sa300 Nemože da se stvara ŠAMPIONSKI TIM!!!!!!
POZDRAV

dr Mabuse

pre 7 godina

Reče kralj Tompusa iz kafića u La Martinovoj. Seti se kada su tvoji navijači na protestu (gde ih je više bilo nego na tribinama) nosili krstaču sa tvojim imenom i zakucali ga između zgrada vlade i finansija. Toliko dobro vodiš klub samo napred, ti si naredno Zvezdino pojačanje i navijamo za tebe.

AJ

pre 7 godina

Eto ga zeka baskari se u Energoprojektu cekaju ga 3 audija a6. Izgleda da zari i pali tamo gde mu je i mesto. Pa zato epvg i radi bgd h2o.

Boki PFC

pre 7 godina

Najgori su ovi klinci sto navijaju za zvezdu I pominju tog Mirka Marjanovica,a ne znaju ni ko je covek ni sta je al eto neko napisa pa sad oni kao nesto znaju !

Epitaf

pre 7 godina

Mani se ti predsenikovanja,nego ako imas moc,oteraj sve barabe,i ucini upravu onakvu kakvu zele grobari pravi,Ivan Golac preds.,potpr.Petric,sd.Bata M i Krstaja,trener Antic,pom.Tomic!svi ovi navedeni ljudi su bez mrlje i sa velikom teputacijom u evropi!I hram ce opet biti pun!ps ne idem na zvezdine vesti,jer suvise volim FKP!

Grgur

pre 7 godina

www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2006&mm=08&dd=10&nav_id=207468

Nikad 29-30 godina kažeš? Tvoju sliku s njim ni dan danas ne mogu da izbacim iz glave

hronometar

pre 7 godina

Imao bolji tim od Zvezde,u cemu?!?!?!?....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ime, 24. jul 2016 08:46)

U fudbalu. Sta ti nije jasno? I to smo bili jaci jedno 50%. To sto nismo imali krstenog trenera i sto su vam Vuchic i Kokeza vezali 100 pobeda to te zavaralo. Da se u fudbal i teren razumes to okotima bi lako ukapirao. Od stvari potrebnih za dominaciju prosle godine Partizan je imao samo tim.

umetnik

pre 7 godina

Partizan je imao bolji tim od Zvezde i to je pokazao sa odlicnim nastupom u Evropi. A tom Zvezinom timu koji je bio toliko ubedljiv na papiru sad dodaju gomilu stranca ne bi li usli u neku evropsku ligu, svesni "kvaliteta". Zvezda je bila najbolje poguran tim, a znamo od koga.

vidoje

pre 7 godina

"Partizan MORA da bude prvi". Naviklo to na terminologiju iz doba Mirka Marjanovića... Bjeković je čovek koji je umro mržnju u srpski sport. Preteča Bujoševića.

nmm

pre 7 godina

Kolko su mi smesni ovi pametnjakovici ovde sto ne vide koliko bolji tim ima Partizan i to vec godinama...Pomirite se miševi, tako je, a to sto ste vlasnistvo Premijera zato imate uspehe...

Nešo Pudla

pre 7 godina

Bjeko znam da i sam znaš dok je onaj koji se u sve meša Partizan neće biti prvak!!! Jer to nije u interesu "boljeg života" u ovoj Rijaliti državi!!!

Mare

pre 7 godina

Partizan neće biti 1. narednih minimum 5 godina. Srnić,Plavšić,Poletanović- 200 000,Donald,Le Tallek,Ruiz-250 000,Kanga-350 000,Katai-400 000,Mouče-500 000,Ibanez i Hugo će otići.Doći će još 1 štoper,1 desni bek i 1 špic.Partizan je doveo već istrošenog Radovića,prosečnog Đurđića,Gogua i Everton su smešni stranci u poređenju sa Zvezdinim,Mihajlović je bleda senka Andrije,jedino Janković pokazuje nešto,a videćemo koliko može Leonardo.Bodovi se dele na pola,Zvezda ima poseban tim za Evropu,poseban za JSL.

Goran

pre 7 godina

Sustina ovoga sto je napricao je samo jedna "Partizan mora da bude bolji"!

Da, u tom i lezi dominacija Partizana za vreme njihove vladavine, jednostavno je Partizan morao da bude bolji i za to se nisu birala sredstva.

Naviklo se da "mora" makar i silom, naviklo se da se igra do 130 minuta ili i duze, sve dok se ne postigne gol, naviklo se na filijale i prijateljske meceve..........a kada toka vise nema - POTOP!

Covek nikada, ali nikada, nije dao izjavu bez spominjanja Zvezde. Svih ovih godina to im je jedino i bilo bitno, Toletove titule su im bile alibi za sva evropska blamiranja gde se i videla prava velicina timova o kojima smo ovde slusali bajke, alibi za besomucna isisavanja para iz kluba sto im je bio jedini "sportski" motiv i $najveca$ ljubav prema klubu.

Ok bili su bolji od Zvezde, tu prcu slusamo posle svakog njihovog debakla, ali Partizan je prosle sezone opleo ko je stigao, nisu mogli da dobiju ni namestene utakmice?

I sada su bili bolji, igrali fenomenalno, pa za 130 minuta nisu mogli da postignu gol??

Prijatelju, pusti Zvezdu, dodji na lavor i vidi prazne tribine pa ce ti biti jasno da u ta tvoja baljezganja vise niko ne veruje!!!

Niko sem onih koji su za ljubav prema klubu placeni!!!

Delija von Brdo

pre 7 godina

Agde to pise da Partizan MORA da bude prvi.Mozda samo u vasim glavama.Za prvakase valjda pita i neko drugi.Proslo je vreme devedesetih kada je o prvaku odlucivao neko drugi

valjak

pre 7 godina

Posle žreba sam rekao, nisam siguran da bih pogodio ime i grad odakle dolazi klub.

Evo male pomoci, pod tvojom vladavinom ste ispadali od Samrok roversa, Fljamurtarija, Petah tikve, Apoela, Artmedije, Tuna, Videotona... Nadam se da dobro izgovaras ta imena i da znas iz kojih fudbalskih metropola dolaze. Jos nesto, vas dvojica ste i dalje glavni u klubu.

*

pre 7 godina

"Ovo je više nego neuspeh“, kaže Bjeković za ’Novosti’.

zato je ovo uspeh : fljamurtari, dinamo, Tun, Petah Tikva, Artmedija, Videoton...

Boki PFC

pre 7 godina

Najgori su ovi klinci sto navijaju za zvezdu I pominju tog Mirka Marjanovica,a ne znaju ni ko je covek ni sta je al eto neko napisa pa sad oni kao nesto znaju !

nemanja_drach

pre 7 godina

nema sto Partizan je stvarno bio `jaci` od Zvezde prosle sezone, to i rezultati govore, bilo je +400 za Zvezdu, ali da to je namjesteno jel tako ? E onda da gledamo derbije (to ne moze bit namjesteno) tu je partizan sigurno bio jaci ... prvi derbi C.Zvezda - Partizan - 3:1, drugi derbi Partizan - C.Zvezda 1:2 ... treci C.Zvezda - Partizan - 1:1 O_o kako sad ovo !?

Judge

pre 7 godina

Mutan si Bjeko, nema nijednog da mu verujem posle 40 godina, katanac da stavite pa neki danski privatnik da otvori ponovo firmu za par godina, njemu cu da poverujem da ume i hoce a vi... vama ne bih dao ni da mi zalivate cvece u vikendici. Zalosno - ali iskren sam.

zvezdan

pre 7 godina

pa pogledajte sliku 2 druga od preko 30 godina gledaju se pravo u oci e sta su pare a partizan ima bolji tim od zvezde na kojim si ti drogama?

Epitaf

pre 7 godina

Mani se ti predsenikovanja,nego ako imas moc,oteraj sve barabe,i ucini upravu onakvu kakvu zele grobari pravi,Ivan Golac preds.,potpr.Petric,sd.Bata M i Krstaja,trener Antic,pom.Tomic!svi ovi navedeni ljudi su bez mrlje i sa velikom teputacijom u evropi!I hram ce opet biti pun!ps ne idem na zvezdine vesti,jer suvise volim FKP!

Kosjan

pre 7 godina

Partizan mora da bude, evo Zvezda kiksnula , grobari licemeri srecni ali u drugom slucaju odma su tu price premijer, vucic, nedaju nam jadnima da budemo sampioni i slicne alibi price njihove...

lepi

pre 7 godina

Sigurno da je Partizan bio bolji prosle sezone, zato je bio na minus beskonacno iza Zvezde. Koliko je dobar ove sezone imamo nagovestaj po ponovljenom uspehu od pre 40 godina u vidu efikasnosti u Evropi. Toliko o tvoj objektivnosti.

pedja

pre 7 godina

Ovo rukovodstvo crno belih za sada ne pokazuje da zna da upravlja klubom. Bilo bi lepo da se i Partizan i Zvezda privatizuju pa onda da se vidi koliko ko može. Kada neko kaže da je imao bolji tim od komšija prošle godine, pa i ove, i da je MORAO da bude prvi onda nešto nije u redu. Ili je u pitanju neznanje ili omalovažavanje uspeha Zvezde, što je za Bjekovića očekivano jer je u igračkim danima bio igrač sa margine, tada jake jugoslovenske lige. Kompleksi se teško leče!

Milos

pre 7 godina

O Boze..covek lupi da Partizan ima bolji tim i osta ziv. Pa sto onda barel jedan derbi nisu dobili? Po njemu su Sasa Ilic i Brasanac bolji od Donalda i Kataia? Bozinovska od Huga? To su gluposti, Zvezda ima duplo jaci tim i prosle a i ove godine.

Mrki

pre 7 godina

Politička kampanja počela. Kako razumeti Bjekovića kad kaže ne može se dovesti devet novih igrača i bla, bla a posle toga kao Partizan ima jači tim od Zvezde, maksimalno nekorektna izjava u svrsi samoreklamiranja. Lepo mi je čitati ovo kao navijaču Zvezde.

тарми

pre 7 godina

Испадоше времена са зеком и бјеком златна за ове задње године агоније и бруке са овим бандитима у фотељама !! а колико сам се радовао кад смо их најурили али...сад смо тотални распад , није ни чудо што је по 800 гледалаца по мечу ..људима се смучило да блеје на ЈНА а да се неки разбојници са 8 разреда школе , спрдају са партизаном !!! збогом црно-бели, до неких љепших времена :)

hm

pre 7 godina

Imama dovoljno godina da fudbal pratim malo duže. Veću plačip..ku od Bjekovića na ovim prostorima nisam cuo, niti video. Posle svakog poraza, sudija, teren, sreća,..., ma uvek ima razlog zašto su izgubili, iako su bili bolji!

dr Mabuse

pre 7 godina

Reče kralj Tompusa iz kafića u La Martinovoj. Seti se kada su tvoji navijači na protestu (gde ih je više bilo nego na tribinama) nosili krstaču sa tvojim imenom i zakucali ga između zgrada vlade i finansija. Toliko dobro vodiš klub samo napred, ti si naredno Zvezdino pojačanje i navijamo za tebe.

Epitaf

pre 7 godina

Ajde Bjeko sta pricas,pa ti si doveo tariba,niko ne zna koliko je imao godina.elem,da krenem iz pocetka,od 2010,igras LS,redovan do sad u LE,prodajes igrace,i klub 15me u minusu,ej bre,pa da su pink panteri vodili klub,ostavili bi ga bar ma nuli!sve je krenulo kad se snajder istripovao i otpusti stanoja,krstaju,ptrica i batu mirkovica!

Poljska

pre 7 godina

Zbog cega toliko potcenjivanje kluba iz Poljske,pa njihova zemlja je nesrecno ispala na penale u nokaut fazi,dok su nasi fudbaleri gledali iz fotelja.Mi nismo fudbalska velesila vec se ekipe raduju kad nas izvuku.Nazivate iz "tabadzije" ,oni ne biraju sredstva da dodju do cilja,mi se zadovoljavamo lepim potezom pojedinca koji na kraju nema rezultat osim lepote koja traje 3 sekunde.

dr Mabuse

pre 7 godina

Reče kralj Tompusa iz kafića u La Martinovoj. Seti se kada su tvoji navijači na protestu (gde ih je više bilo nego na tribinama) nosili krstaču sa tvojim imenom i zakucali ga između zgrada vlade i finansija. Toliko dobro vodiš klub samo napred, ti si naredno Zvezdino pojačanje i navijamo za tebe.

Vracar

pre 7 godina

Sou je Bjeka. Vazda ce biti sou osim ako nisi navijac partizana. Mislim da partizanu ovi ljudi iz proslosti nisu potrebni. Osim nerealne slike i zaslepljenosti onim sto se dogadja, zaista ti nije potreban covek koji je tezak kompleksas. Ovaj svoju reputaciju gradi kad mrznji i omaloazavanju vecitog protivnika a ne ljubavi prema svom klubu. Pozdrav normalcima.

Momo Brko

pre 7 godina

Pa kad Bjeko misli da Partizan može bolje onda nek odreši kesu a ne samo da uzima prošla su vremena diktature!!??Sa dve i tri hiljde gledalaca a neki i sa300 Nemože da se stvara ŠAMPIONSKI TIM!!!!!!
POZDRAV

Aca

pre 7 godina

Испадоше времена са зеком и бјеком златна за ове задње године агоније и бруке са овим бандитима у фотељама !! а колико сам се радовао кад смо их најурили али...сад смо тотални распад , није ни чудо што је по 800 гледалаца по мечу ..људима се смучило да блеје на ЈНА а да се неки разбојници са 8 разреда школе , спрдају са партизаном !!! збогом црно-бели, до неких љепших времена :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (тарми, 24. jul 2016 09:34)

Niste ih najurili, i dalje su tu. Nikada nisu ni odlazili. Oni jesu formalno ostali bez funkcije ali se suštinski ništa nije promenilo. Zato su i doveli te polupismene razbojnike kako bi mogli da manipulišu njima

lex speciallis

pre 7 godina

Ajde Bjekovic, samo pion druge struje sns-a,koju predvodi Novak Nedic, tako da sve ovo sto doticni kaze ne bi ni sam proveo u delo,cilj su naravno pare, koju sada ubire ekipa koja takodje ima politicka ledja ove stranke, pa ko nadvlada,unistise Partizan...Doduse ovde odavno nema fudbala.

Labud

pre 7 godina

Labud place od samog pomena vasih imena. Da ne pricamo o tome da zbog vas pije od jutra rana, sto se uveca oseca na zapostavljanju bracnih duznosti.

Partizan do groba

pre 7 godina

Stara dobra igra Bjekovica pred izbore u klubu, vec vidjeno milion puta do sada.
Kako smo bili bolji od zvezde kada su nam bezali +30 bodova???!!!!!
Kako se nisi dotakao slucaja Zivkovic?
Kako nisi pomenuo promenu trenera jednom mesecno?
Normalno je da se dovode igraci od 29-30 godina kad ste sve rasprodali sto je iole valjalo od petlica do juniora a da to nigde pomenuto nije.
Dokle ce nama biti svi i svako kriv, osim nas samih, za sve sto se desava u klubu.
SVI MI ZNAMO JAKO DOBRO DA ZECEVIC I BJEKOVIC NIKAD NISU NI ODLAZILI IZ KLUBA, NIKAD!!!!!
Dovedeni su polu pismeni kriminalci koji su spremni na sve, bez obzira na cenu, za opstanak na svojim mestima i stetocinski rad do unistenja partizana.
Izgovori da nam je kriva Zvezda, premijer ili ko zna ko sve vec su gluposti u koje ni deca predskolskog uzrasta nebi verovala.
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!°

Darkwood

pre 7 godina

Jedino propast kompletne Srbije moze da nas spase. Vratite nazad i Boyu i kompletni smo. Nije me video FK ove godine a sada tek neće u narednih X godina.

AJ

pre 7 godina

Eto ga zeka baskari se u Energoprojektu cekaju ga 3 audija a6. Izgleda da zari i pali tamo gde mu je i mesto. Pa zato epvg i radi bgd h2o.

ma svi ste vi isti

pre 7 godina

Da li ste čitali njegov intervju pa on sad ni na jedan sastanak ne ide bez bez Odalovića.
Prosto se ne zna ko je bolji Odalović ili Vazura.
Prema tome i ovaj mlati praznu slamu, ili u toj slamarici ima još para?
Mene partizan odavno više ne zanima. Bjekin je izum rasprodajmo sve i dovedimo za ništa pojačanja i pustimo klince da igramo.

barozo

pre 7 godina

Mutan si Bjeko, nema nijednog da mu verujem posle 40 godina, katanac da stavite pa neki danski privatnik da otvori ponovo firmu za par godina, njemu cu da poverujem da ume i hoce a vi... vama ne bih dao ni da mi zalivate cvece u vikendici. Zalosno - ali iskren sam.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Judge, 24. jul 2016 08:43)

Stvar je u tome sto u slucaju privatizacije ne bi dosli danski privatnici. Dosli bi nasi privatnici i grupacije ili eventualno bugarski ili ukrajinski. Zapamtite, privatizacija je resenje i spas samo pod uslovom da se taj proces odradi na posten nacin. E sad, ako verujes da je to moguce kod nas, onda ok...

ala nas lozite

pre 7 godina

„ Zeka mi je i dalje prijatelj. Zaratio sam sa njima, uslovno, pre godinu i po, kad su doveli ove ljude u klub."

Ja mislio da su vas najurili onim demonstracijama po gradu i cuvenim uvredljivim pesmica. Znaci Djura (Zekin) vozac je bio vas covek koji se nije nista ni pitao. Svi smo bili ubedjeni da je Djura ftizura samostalan i kapacitet za tu funkciju.

Grgur

pre 7 godina

www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2006&mm=08&dd=10&nav_id=207468

Nikad 29-30 godina kažeš? Tvoju sliku s njim ni dan danas ne mogu da izbacim iz glave

S Y L A

pre 7 godina

I posle se pitamo sto nas nema na stadionu?Nece me videti dokle god su lopovi i bagra u klubu.I ne mogu da verujem da im niko nista ne moze,znaci ne verujem !!!