Subota, 23.07.2016.

15:10

Tomić: Od vatrometa do sahrane

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da preuzima punu odgovornost za eliminaciju u kvalifikacijama za Ligu Evropa

Izvor: B92

Tomiæ: Od vatrometa do sahrane IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Veerghoen

pre 7 godina

Који систем, који начин рада, па ви за 200 минута нисте дали гол оним пајсерима. О каквом систему причаш човече?

borislav

pre 7 godina

Evo ga, Tomic opet masta. Pa gde zivi ovaj lik !?
Igraci, koje su doveli nisu ni za drugu ligu, a ne za duplu krunu, kao sto ni on i Iliev nisu "strucnjaci" ni za zonu.

bobi vl

pre 7 godina

Ajde sad lepo Ivane sakupi si sve one tvoje jakne,cipele,kolegu Ivicu,Bogosavca,Alena i Necu i bežite svi iz Partizana,ALI BEZ POGOVORA I BEZ REČI

Milan B.

pre 7 godina

Sada su otvorena vrata Bjekovicu-premijerovom coveku. Zivi bili pa videli.
(Abolirani, 23. jul 2016 20:05) Sta ce Bjekovic da bude "kalif umesto kalifa". Pa vi uvek govorite da je ovo SNS uprava.

sveta

pre 7 godina

te 2001. godine smo izbacili u ovom krugu santa colomu iz andore 1:0, 7:1. posle ta informacija koja se vrti danima da od 2001. nismo ispali na pocetku takmičenja???

Nemanja

pre 7 godina

@Ivica i Ivan, tandem koji garantuje osmehe navijaca Zvezde :)))
(Enrico Pallazzo, 23. jul 2016 15:24)

Pretpostavljam da si hteo reći Aleksandar i Zvezdan :)

Simpatizer

pre 7 godina

Koliko strucnjaka i moralista,laznih Grobara i realnih Delija,da se covek najezi.E ovako,jeste Tomic izgubio utakmicu,odigrao je kukavicki i zasluzeno smo ispali.I dalje tvrdim da smo bolji od Zaglebja i sve sto je trebao da uradi je da preslika taktiku iz prve utakmice.Zasto to nije uradio samo on zna,ali to nas je realno kostalo ispadanja,pouke izvucene,idemo dalje.Igracima nema sta da se zameri,borili su se i to se jedino racuna,jednostavno zrtve taktike.
Tomic i Iliev moraju da ostanu,uprava mora da ode.Nova uprava da raskine sve veze sa SNS-om pa makar nas kostalo beton lige,ionako dobijamo mrvice da nam zacepe usta.To se nece desiti jer imamo jaku skolu i sta da prodamo i ta skola mora biti prioritet.Jug mora da se resetuje i to je na njima,sami su se uvalili sami neka se i vade,ovako jednostavno dalje ne moze.GARANTUJEM da ne bi bilo ispod 10.000 svaka utakmica kad bi se ovo sve desilo,bez obzira na igru i rezultate.Niko nama nece pomoci ako sami nesto ne uradimo.Zato puniti Istok i Zapad,terati bagru i dati maksimalnu podrsku Tomicu,Ilievu i igracima,hvala na paznji.

smeker

pre 7 godina

Neverovatan, bezobrazan lik.Pa njemu je sve ravno,mrtav hladan,ima ugovor,nema obraz,vazna je kinta.Koga jos interesuju price gubitnika,samo pokazuje los karakter i bezobrazluk...

ns

pre 7 godina

(...) gde navijaci Partizana jednostavno misle svojom glavom i ne dozvoljava da im neki Vazura ili Tomic kazu da Evropa nije bitna a da je bitna ova cirkus namestena livada liga. A inace sve moze da se privatizuje , firme od drzavnog znacaja , Nis ,Jat , sad i Telekom i Eps samo ni slucajno Cz i Partizan...
(Privatizacija, 23. jul 2016 17:31)

Nakon Augsburga svi do jednog ste bas ovde pisali "jedino je dobro sto smo oterali ovu SNS upravu posle ovog poraza." Kad gle cuda - Vazura je ostao u upravi. To je to vase misljenje svojom glavom.., sto niste oterali te ljude? Sto ih sad ne oterate, i njih i Tomica, zar ne vidite da vam guraju klub u kanal opasno!??
Cirkus namestena livada liga vam je odgovarala kada ste je vi osvajali i preko te iste cirkus lige imali prolaz u kvalifikacije. Aj malo komentarisite clanak od juce gde se postavlja pitanje ulozenog novca u pojacanja... Privatizacija generalno ne bi bila losa ideja, samo bi se onda napaljene budale povele mislju "necu da navijam za privatan klub bla bla bla..." sto je idiotizam svoje vrste.

Petar

pre 7 godina

Besmislene su bilo kakve price o promeni uprave, trenera ili igraca.
Jedino je totalna privatizacija lek i za Zvezdu i za Partaizan.
Ko god u ovakvom sistemu dodje u upravu, bio on srpski tajkun, politicar, bivsi sportista, partizanovo dete, legenda... taj nece uloziti svojih 50 miliona evra. Verovatno nece nista svoje ni uloziti.
Samo ce se muljati sa par miliona od sponzora ili drzave. Sa tim novcima ce se dovoditi prosecni treneri, jos prosecniji igraci a filizofija ce i dalje biti u stilu: daj da dvedemo nekog za 100.000, da pobedimo koju tekmu, pa da ga prodamo za 500.000.
U ovakvom sistemu je cak nebitno dal ce neko iz uprave da stavi pare u dzep, jer je rec o sici, koja sustinski ne moze da pomogne Partizanu.
Samo prava privatizacija, kada dodje neki Rus, Arapin, Kinez i ulozi i u stadion (napravi pride hotele, restorane) i u strucni kadar i u igrace ozbiljne novce sa vizijom da ce za 4-5 godina da povrati ulozeno, moze da izvuce Partizan iz mulja.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Pokazalo se da pobede doživljavamo u vidu vatrometa, a poraze kao da je, ne daj Bože, sahrana i potreba za linčom." 

Pa ovo je pravi cirkus,grobar kaže "Ne daj bože sahrane"e stvarno ste...

bad mojo

pre 7 godina

Jakna odlicna, obuca takodje. Mala zamerka samo na boju jakne, ne izrazava najbolje ova nijansa autoritet ovog strucnjaka. Protiv Backe neka tamnija varijanta. Sve u svemu, 4 zvezvdice.

mile

pre 7 godina

Danas izgleda svako moze da vodi fudbalski tim. Tomic niti ima autoritet, niti osecaj da vodi ekipu. Partizan ima stvarno strasna krila, naravno momci ce tek da napreduju(mada ko ih trenira veliko je pitanje) ali da budu toliko neiskorisceni stvarno ne razumem. Sredina terena bez komentara, za Brasanca stvarno ne znam sta igra, Sale koji je mator napravio vise korisnih poteza od svih na sredini. Leonarda su izgleda doveli za JSL i Kup. Strucnjak do strucnjaka u upravi.

peca

pre 7 godina

Klub koji za 210 minuta ne postigne ni jedan gol i ne zaslužuje da prođe dalje.
Da je umesto Tomića bio na klupi Partizana Ivan Golac bila bi puna mreža golova Zaglebja.Jer fudbal se igra za gol više.I fudbal je lepa igra.
I nikako mi nije jasno zašto u ovom timu Partizana nema mesta za Lukića,Stevanovića i zašto je Jovanović oteran a nije doveden kvalitetan štoper.Zašto se takve stvari događaju u našem Partizanu.Ništa nije slučajno,ni slučaj Pantić,ni slučaj Živković a sada i Bandalovski.Šta mislite koliko bi Mamić inkasirao od prve dvojice.A Partizan skoro ništa

Бојан Цимбаљевић

pre 7 godina

Дакле, све је разлог само није то што је поставио тактику да се гол да једино случајно. Одсечени нападач по принципу "ако га лопта погоди, супер".

bobo mk

pre 7 godina

"Pokazalo se da pobede doživljavamo u vidu vatrometa, a poraze kao da je, ne daj Bože, sahrana i potreba za linčom."

Tako je, i nerešeno doživljavate kao pobede.

Danubewalker

pre 7 godina

U godini kada je Albanija,naravno preko nas,otisla na Euro,nema vise nikakve sramote za nas fudbal.Ostale su samo prozivke izmedju navijaca Zvezde i Partizana,kad vec niko ne sme na vlast,onda im vi dobro dodjete da se isprazne.

Sklonite mi se iz voljenog kluba bre

pre 7 godina

Koja euforija, koji optimizam, koja fantazija??? Onaj tzv direktor vice "evropa nije prioritet" onaj bombaš "niko nije kriv" a ovaj strucnjak nas jos ubedjuje kako smo ustvari "mnogo dobri" samo eto "nismo imali srece"
Jel se to njih trojica trude da svojim izjavama jos vise isprovociraju ionako revoltirane ljude ili u cemu je stvar???

Bane

pre 7 godina

Moje saučešće, znamo kako vam je...

Vi kako je nama bilo ako znate i 1/5...

Odmaganje države, medijska hajka, hapšenje i satanizacija legendi, veličanje Stojketa zbog "istorijskog" potpisa, stečaj KK, Vujoševića, Sašu Pavlovića tek da ne uzimam u usta...

Ne daj, Bože ikome...

Bane CZV

pre 7 godina

Iako sam zvezdaš, delija do koske Tomića sam i kao sportistu i kao čoveka zaista uvažavao, kad sam čuo da je novi trener bio sam u čudu, jer, opet, smatrao sam da je mnogo iznad "elite" koja sedi u upravi oba "večita"...

Sad ne nakon poraza, već ove i ovakve izjave mislim da je svaki komentar suvišan i o činu, a kamoli o mom mišljenju o dotičnom...

Privatizacija

pre 7 godina

Ovi su pomesali strane brda , ova prica moze da prodje na crveno beloj strani gde velika vecina ne misli svojom glavom i pogodna je za manipulaciju i to je uvek bila glavna razlika sto se vidi i po poseti gde navijaci Partizana jednostavno misle svojom glavom i ne dozvoljava da im neki Vazura ili Tomic kazu da Evropa nije bitna a da je bitna ova cirkus namestena livada liga. A inace sve moze da se privatizuje , firme od drzavnog znacaja , Nis ,Jat , sad i Telekom i Eps samo ni slucajno Cz i Partizan...

Mirsad

pre 7 godina

Znao sam da necemo proci onda kada je Tomić rekao da su Srbi najjači kad je najteže. Ne znam zadto je to rekao kada se zna da u ekipi nisu svi Srbi i da se radi o klubu a ne reprezentaciji Srbije. Da li su najjači i oni koji nisu Srbi u ekipi? gogua, Everson,..Partizan je uvijek imao u ekipi i na tribinama i one koji nisu Srbi a čije je srce kucalo i kuća u 'crno-belom' ritmu.. Sta ćemo sa njima?

Vuk

pre 7 godina

Nije Tomic kriv sto nema pojama kriv je onaj sto ga drzi na mestu trenera.. to je nasa fudbalska realnost i prolazak u sledece kolo nekog takmicenja treba da smatramo uspehom.. budimo malo realni...

Brica

pre 7 godina

Kad se preuzme odgovornost onda se mora biti spremno i na posledice.Djurdjic nije centarfor koji moze razbiti protivnicki bunker a drugog nemamo.Kapiten Brasanac je dobar momak,solidan fudbaler ali jako los vodja i njega je traka progutala tako da se nije video.Vlahovic sa 16 uveden da spasava ili mu das sansu od starta ili kad je resena utakmica.Sve u svemu materijala ima ali sta to vredi kad ce na kraju sezone pola tima otici i opet cemo pokusati na neki talenat da igramo.

NikolaBG

pre 7 godina

Ti matori kao da ne znas gde radis. Kao da si prvi put u Srbiji. Kao da prvi put imas bilo kakve veze sa Partizanom. Navikli smo na neuspehe u fudbalu, to nije sporno, ali nam je tesko da savladamo cinjenicu da smo jako duboko i nisko pali. Maltezani i Poljaci su nam teski protivnici, mucimo se, jedva prolazimo (ili ne). A od Partizana i Zvezde ce se uvek ocekivati najvise, i ti kao bivsi igrac, funkcioner i sada trener bi to trebalo jako dobro da znas a ne da se cudis tu i izjavljujes ovakve stvari.

kvarim lose zurke

pre 7 godina

mozga bez, to je u redu. morala bez, to ne valja.
(istina u lice, 23. jul 2016 15:41)

Kaze se bez mozga i bez morala. Mnogo lepse zvuci :)

Sklonite mi se iz voljenog kluba bre

pre 7 godina

Koja euforija, koji optimizam, koja fantazija??? Onaj tzv direktor vice "evropa nije prioritet" onaj bombaš "niko nije kriv" a ovaj strucnjak nas jos ubedjuje kako smo ustvari "mnogo dobri" samo eto "nismo imali srece"
Jel se to njih trojica trude da svojim izjavama jos vise isprovociraju ionako revoltirane ljude ili u cemu je stvar???

B...

pre 7 godina

Šta mu znači fraza preuzimam odgovornost?
To bi trebalo da podrazumeva neke sankcije.
Otkaz?
Smanjenje plate?
150 sklekova?
25 po turu?
Naravno, nema ništa od toga. Nismo ni očekivali.
Ako ništa drugo, moglo bi da usledi bar izvinjenje.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Koje pobede? Koga ste vi pobedili? Nemas pobedu u Evropi, nemas pobedu u derbiju, osvojio si kup protiv ekipe sa zacelja prve lige i imas obraz da lupetas ovako. U ovoj Srbiji niko vise ne zna sta znaci cast, obraz, postenje, odgovornost.... Situacija iz politicke scene Srbije prenela se i na fudbal, tamo kad god nesto nije u redu jedan covek kaze je preuzimam odgovornost i sve ostane isto. Ako si Tomicu preuzeo odgovornost na sebe, onda si ti direktni krivac, a ako si krivac onda moras da odes, to je preuzimanje odgovornosti. Jos cesce se koriste politicke zamene teza za nezgodna i osetljiva pitanja. On ne kaze sramota sto 210 minuta nismo Zagleblju dali gol, on kaze nismo izgubili. On pominje vatromet i slavlje posle 0:0 u Beogradu sa igracem vise. Za Vazuru ove godine nije prioritet Evropa kada je ispao, a prosle se pozivao na Evropu jer je u prvenstvu zaostajao 32 boda. Sram te bilo Tomicu!! Sram te bilo Ivice!! Umesto da vas pamtimo kao igrace koji su dali dosta Partizanu pamticemo vas kao produzene ruke i marionete unistitelja Partizana.

323

pre 7 godina

1. Koliko je trenera smenjeno u poslednje 3 godine i sta je time dobijeno?
2. Ko vodi klub i koji su rezultati tog rukovodstva?
3. Koliko je zaradjeno para prodajom igraca u poslednje 3 godine plus od ucesca u kvalifikacijama za LS i u EK?
4. Koliko je para ulozeno u pojacanja?

Svi vi znate odgovor na ova pitanja i znate resenje za ovaj Partizan i buducnost kluba. Ali od toga nema nista. Prema tome samo pricamo prazne price..njima je dobro. I jos nesto, da li su platili penale za Andriju jer od te price nije moglo da se zivi? Zasto se sada o tome ne pise i da li je to samo jedna velika laz i pranje novca?

dno

pre 7 godina

Gde su oni navijaci sto su pumpali ovu ekipu I verovali ovim manekenima?Zasto ih sada pljujete a ne kad se zavrsio najlosiji prelazni rok u istoriji? Bas me zanima ko ce doci da gleda ove indijance posle ovakvog neuspeha!

beli

pre 7 godina

"Ostaje nam da se koncentrišemo i iskoristimo sve svoje resurse da osvojimo duplu krunu".
Koju bre duplu krunu,da li si normalan!? Pa ubice nas cigani i ove godine sa bar 20 bodova....

zoran

pre 7 godina

Ja ću što se tičr trenera i igrača samo reći Božić-Džikić. Ali Tomić nije ni na nivou Božića. Kada toliko veliča prvu utakmicu a izveo je isti sastav zašto nije napadao? Zašto je prvi put u okvir kola tek u 96min. Zašto se ne vidi Radović 180min. Zašto se Mihajlović ponaša kao da je Mesi? Zašto golman svaku ali svako loptu izvodi tako što ispucava a mi nijedan skok ko to treba da vidi i da podvikne igračima da im kaže kako da igraju. Gde su ta silna pojačanja u ove dve utakmice videli samo Djurdjića, Radovića , ovog malog štopera i Jankovića. A igrali su kao da su oni platili klubu da igraju. Trener nema potrebno znanje da vodi Partizan

Gradjanin

pre 7 godina

Ja se izvinjavam ali ja kao Grobar mogu da kazem da mozemo da sanjamo i jednu krunu.
Partizan je sistematski unistavan a sada je to sve kulminiralo i sve se videlo na onoj sednici.
Skidam kapu komsijama jer su nasli ljude i iz kriminala a i iz sporta i nasli isti cilj, oporavak kluba.

srdjan novi juzni front

pre 7 godina

Bla bla od loseg trenera i jos losijeg demagoga,odlazi tomicu i povedi vazuru i ilijeva necemo vas vise u partizanu.

Trifke

pre 7 godina

On je istakao da prošlost ne može da se promeni i da sva energija treba da se usmeri ka osvajanju "duple krune"...Meni je njega zao, stvarno.

stefan prvovencani

pre 7 godina

O cemu Tomic prica??? Kakva je euforija vladala do pre 3 dana??? Pa u prvoj utakmici se videlo da ne valja i ne znam ko je bio euforican. pobogu pa kome danas treba dvadesetak stopostotnih sansi iz kojih ce se dati jedan go. Pa zbog toga nas svi gaze i Partizan i reprezentaciju.

Zasto menjamo igrace koje si ti odabramo na zimu?

pre 7 godina

"On je naveo da Zaglembje i Partizan imaju isti budžet, ali da je poljski klub tri godine nastupa u istom sastavu, a kontinuitet je, prema njegovoj oceni, jedan od preduslova za rezultate."
Ko je onda odgovoran sto menjamo stoperski par uoci nove sezone? Ko je je doveo Jovanovica, da bi ga potom ispratili. Stoperski par nam je imao proseg godina 20 i par utakmica zajedno.

Nelebgd

pre 7 godina

Šta znaci ima perspektivu??Izlizane fraza...prodace te klince do juna iduce godine...i tako godinama..i koja perspektiva??Drugo:kaze jedan promaseni penal!!Alo druze nije jedan penal,vec losa igra,taktika!Kazes da si najveci krivac za eliminaciju!?Pa pakuj onda kofere!!!Ostavljas bugarina kuci,ne igramo neku tekmu u Superligi...i boli me uvo za duplu krunu,na te tekme vise niko i ne dolazi...merilo je Evropa,a ne takmicenje s komsinicom

Gso

pre 7 godina

Nisi ti samo kriv neho i ova napredna uprava i Ilijev bomba.Vucete nas za nos godinama.Nikada ne dovedete pojacanja nego samo penzionere za dzabe i gurate klince i onda uzmete lovu.Dosta je bilo vise.Nije ni cudo sto nece niko na stadion.uvek nam namecete ljude koje ne zelimo

JT26

pre 7 godina

Aha, sad je pokrice u tome da je poljski fudbal bolji od naseg...
pa da vidimo ucinak preostala 2 predstavnika poljske u LE:
Krakovija, 4. mesto u prvenstvu - ispala u PRVOM kolu od evropskog giganta Skendije.
Piast, vice-sampion Poljske - ispao od Geteborga laganim porazom 0:3 na svom terenu jos u prvoj utakmici... U revansu Svedjani otaljavali posao.
Legija sampion verovatno nece moci dalje od plej ofa za LS.
Ne sumjivo da je poljska liga u globalu bolja od nase, ali ni Partizan ni Czv NE bi smeli da ispadnu iz Evrope od bilo kog poljskog kluba!!!

JsdPartizanZagreb

pre 7 godina

Sa nadom da cete konacno objaviti moj komentar ponovo pisem. Bravo Tomicu! Ti, Vokri, Bajro, Franjo i drugi ste prave legende JSD partizan. Zivi bili i ostali jos puno godina.

Iv

pre 7 godina

"Kritika treba da postoji ali da bude smislena"... Covece puknes od nizerazrednog kluba i treba ti veca kritika. Prije deset godina smo protiv engleskog nju kasla igrali nereseno a sada ??? Kako te nije sramota da te ljute kritike.

Ben Hur

pre 7 godina

Koji vatromet Tomicu? Koje pobede? Koji jedan penal? Izgleda nismo gledali isti Partizan. Igrali smo protiv ekipe za koju niko do juce nije ni cuo. Pojma nismo imali. Imali smo 2 precke, ali I Poljaci su imali svoje sanse. Ilijev najavljuje neke bombe, ne znam samo za kad? Vazuri nije bitna Evropa? Vucelicu je Vazno da ide na pink I komentarise geostrateska pitanja? Nikad gora uprava Partizana! Kao sto je rekao nas general Vujosevic, ovo mi lici na sistemsko unistavanje Partizana. Uprava napolje!

Tata Prase

pre 7 godina

"Stvorili su se euforija i optimizam posle prve utakmice i do pre tri dana je sve bilo fantastično."

Euforija?!
Fantastično?!
Posle 0:0 na JNA protiv tamo nekih Poljaka za koje ni sada ne znam tačno kako se zovu?!

Grobari, zadržite ovog trenera, moli vas ovaj zvezdaš ...

Paki35

pre 7 godina

Opravdanja, opravdanja opravdanj opravdanja, daj bre covece trgni se i nepravi neki rezultat ili idi odatle, mucenje je i za tebe i za nas

gystav

pre 7 godina

ko ce bre vas da dodje da gleda,kada svi znamo ko i ko vodi moj klub,gadote mi se .narodu isparete mozak,ova ona pojacanja,nokada gori bre iskreno.

Danilo

pre 7 godina

Ma smena odmah, ali samo kada bi umesto njega mogli da dovedemo Murinjovog pomoćnika da se kod nas dokazuje?
U protivnom, da nam dovedu nekog tupana: ne,hvala!
Tomić je pametan čovek,ne lupa i ne boji se odgovornosti.
Sam je postavio cilj: dupla kruna!
Sa ovim sastavom,punim slabosti, ako sa mladošću dobije Zvezdinu legiju stranaca i Terzinu logistiku, e onda svaka čast i to unapred!

Cinik

pre 7 godina

Puna podrška Ivanu Tomiću i ekipi Partizana. Partizan se nije obrukao a to što lopta nije htela u gol, što su poljaci igrali zatvoreno i oštro, to je fudbal i to se desi. Sada se treba orijentisati na titulu prvaka, nastaviti da se trenira i sve će doći na svoje mesto. Kljuučno je da se bodovi ne gube, da se formira igra i sve će biti uredu. Naravno, Vazuru i Vučelića odmah najuriti jer su dovedeni da inište Partizan radi interesa Zvezde i onog koji ih je tu postavio.

as

pre 7 godina

Prelazni rok
U evropu sa prosecnim igracima sa Vozdovca, Nisa i Ivanjice( cast momcima,ali)
Desetka koja moze da igra tek od janura
Istrosen igrac Radovic
Djurdjic da se rehabilituje
I ti se izvinjavas
Svi ste vi jedna obicna stoka, pa vi mislite da smo mi toliki diletanti

gasi svetlo

pre 7 godina

Ne kažem da je Tomić neki stručnjak ali sa ovakvim timom ne postoji trener na svetu koji bi eliminisao ove Poljake kojima ne znam ni ime a kamo li neku jaču ekipu. Partizan godinama ne dovodi pojačanja samo prodaje mlade igrače. Ne postoji klub na svetu koji sa takvom politikom može nešto da ostvari. Samo ljudi bez ikakvih kriterijuma mogu da prate takve klubove i nerviraju se zbog njihovih neuspeha.

dejo

pre 7 godina

Katastrofalna igra u Poljskoj je problem ! Kada ti odgovora bilo koji neresen rezultat osim onog bez golova , onda valjda trebas da krenes hrabro i ofanzivno pa i po cenu da primis gol jer je velika verovatnoca da ces ga dati ! Partizan ima duplo skuplju ekipu pa Transfermarktu pa je valjda ovo sto sam napisao logicno !

red star boy

pre 7 godina

Ma ne sekirajte se. Okrenite se domaćem prvenstvu. Pokažite da možete biti u prvih pet, kakva crna tamo neka Evropa. Ma vi ste za njih izmislili fudbal.

Gilca

pre 7 godina

Ne znam sto svi komentarisu Tomicev stajling, pristojno se obukao, elegantno a sportski, covek je sportista voli taj fazon.

Meni je jakna kul.

zoran ivkovic

pre 7 godina

ovde moze da prica sta ko hoce partizan nije u prvom mecu iskoristio brdo sansi ...nekad lopta nece u gol i to je tako . sport je to . pobede i porazi su sastavni deo sporta . u fudbalu se desavaju razna iznenadjenja ...videli smo evropsko prvenstvo vels,island i tako dalje ...ali kid nas pistoji problem u srbiji i klubovi nemaju novca i uvek prodaju najbolje igrace i svake sezone pola tima novo .

ms

pre 7 godina

nisi ti prijatelju kriv, kriva je lopovska uprava koja je zadnjih 5 godina prodala igrace u vrednosti od 30 miliona a kupila u vrednosti od 1,5 miliona

niki

pre 7 godina

Igra kakva takva-ista kao prosle godine sa vise borbe,ali bez igraca koji ce da spoji redove (verovatno je to trebao da bude onaj brazilac,ali sada je kasno) . ONO STO UZASAVA JESTE NEDOSTATAK VODJSTVA U TIMU!!! Govor tela svih igraca prilikom izvodjenja penala kao na streljanje da idu, KAPITEN I ZAMENIK u ZEMLJU GLEDAJU umesto da hrabre,bodre,vode tim. O upravi je tek izlisno odvajati reci,a ako neko cita ovo od LEGENDI kluba ili sada vec "legendi" ,NEKA VAS JE SRAMOTA,PLJUJETE NA OBRAZ PARTIZANA!
Mijate,Petricu,Bato Mirkovicu,vratite se u Partizan,inace odosmo u propast!

as

pre 7 godina

Prelazni rok
U evropu sa prosecnim igracima sa Vozdovca, Nisa i Ivanjice( cast momcima,ali)
Desetka koja moze da igra tek od janura
Istrosen igrac Radovic
Djurdjic da se rehabilituje
I ti se izvinjavas
Svi ste vi jedna obicna stoka, pa vi mislite da smo mi toliki diletanti

dejo

pre 7 godina

Katastrofalna igra u Poljskoj je problem ! Kada ti odgovora bilo koji neresen rezultat osim onog bez golova , onda valjda trebas da krenes hrabro i ofanzivno pa i po cenu da primis gol jer je velika verovatnoca da ces ga dati ! Partizan ima duplo skuplju ekipu pa Transfermarktu pa je valjda ovo sto sam napisao logicno !

red star boy

pre 7 godina

Ma ne sekirajte se. Okrenite se domaćem prvenstvu. Pokažite da možete biti u prvih pet, kakva crna tamo neka Evropa. Ma vi ste za njih izmislili fudbal.

ms

pre 7 godina

nisi ti prijatelju kriv, kriva je lopovska uprava koja je zadnjih 5 godina prodala igrace u vrednosti od 30 miliona a kupila u vrednosti od 1,5 miliona

gasi svetlo

pre 7 godina

Ne kažem da je Tomić neki stručnjak ali sa ovakvim timom ne postoji trener na svetu koji bi eliminisao ove Poljake kojima ne znam ni ime a kamo li neku jaču ekipu. Partizan godinama ne dovodi pojačanja samo prodaje mlade igrače. Ne postoji klub na svetu koji sa takvom politikom može nešto da ostvari. Samo ljudi bez ikakvih kriterijuma mogu da prate takve klubove i nerviraju se zbog njihovih neuspeha.

NikolaBG

pre 7 godina

Ti matori kao da ne znas gde radis. Kao da si prvi put u Srbiji. Kao da prvi put imas bilo kakve veze sa Partizanom. Navikli smo na neuspehe u fudbalu, to nije sporno, ali nam je tesko da savladamo cinjenicu da smo jako duboko i nisko pali. Maltezani i Poljaci su nam teski protivnici, mucimo se, jedva prolazimo (ili ne). A od Partizana i Zvezde ce se uvek ocekivati najvise, i ti kao bivsi igrac, funkcioner i sada trener bi to trebalo jako dobro da znas a ne da se cudis tu i izjavljujes ovakve stvari.

Nelebgd

pre 7 godina

Šta znaci ima perspektivu??Izlizane fraza...prodace te klince do juna iduce godine...i tako godinama..i koja perspektiva??Drugo:kaze jedan promaseni penal!!Alo druze nije jedan penal,vec losa igra,taktika!Kazes da si najveci krivac za eliminaciju!?Pa pakuj onda kofere!!!Ostavljas bugarina kuci,ne igramo neku tekmu u Superligi...i boli me uvo za duplu krunu,na te tekme vise niko i ne dolazi...merilo je Evropa,a ne takmicenje s komsinicom

gystav

pre 7 godina

ko ce bre vas da dodje da gleda,kada svi znamo ko i ko vodi moj klub,gadote mi se .narodu isparete mozak,ova ona pojacanja,nokada gori bre iskreno.

Gilca

pre 7 godina

Ne znam sto svi komentarisu Tomicev stajling, pristojno se obukao, elegantno a sportski, covek je sportista voli taj fazon.

Meni je jakna kul.

323

pre 7 godina

1. Koliko je trenera smenjeno u poslednje 3 godine i sta je time dobijeno?
2. Ko vodi klub i koji su rezultati tog rukovodstva?
3. Koliko je zaradjeno para prodajom igraca u poslednje 3 godine plus od ucesca u kvalifikacijama za LS i u EK?
4. Koliko je para ulozeno u pojacanja?

Svi vi znate odgovor na ova pitanja i znate resenje za ovaj Partizan i buducnost kluba. Ali od toga nema nista. Prema tome samo pricamo prazne price..njima je dobro. I jos nesto, da li su platili penale za Andriju jer od te price nije moglo da se zivi? Zasto se sada o tome ne pise i da li je to samo jedna velika laz i pranje novca?

niki

pre 7 godina

Igra kakva takva-ista kao prosle godine sa vise borbe,ali bez igraca koji ce da spoji redove (verovatno je to trebao da bude onaj brazilac,ali sada je kasno) . ONO STO UZASAVA JESTE NEDOSTATAK VODJSTVA U TIMU!!! Govor tela svih igraca prilikom izvodjenja penala kao na streljanje da idu, KAPITEN I ZAMENIK u ZEMLJU GLEDAJU umesto da hrabre,bodre,vode tim. O upravi je tek izlisno odvajati reci,a ako neko cita ovo od LEGENDI kluba ili sada vec "legendi" ,NEKA VAS JE SRAMOTA,PLJUJETE NA OBRAZ PARTIZANA!
Mijate,Petricu,Bato Mirkovicu,vratite se u Partizan,inace odosmo u propast!

Tata Prase

pre 7 godina

"Stvorili su se euforija i optimizam posle prve utakmice i do pre tri dana je sve bilo fantastično."

Euforija?!
Fantastično?!
Posle 0:0 na JNA protiv tamo nekih Poljaka za koje ni sada ne znam tačno kako se zovu?!

Grobari, zadržite ovog trenera, moli vas ovaj zvezdaš ...

Iv

pre 7 godina

"Kritika treba da postoji ali da bude smislena"... Covece puknes od nizerazrednog kluba i treba ti veca kritika. Prije deset godina smo protiv engleskog nju kasla igrali nereseno a sada ??? Kako te nije sramota da te ljute kritike.

bad mojo

pre 7 godina

Jakna odlicna, obuca takodje. Mala zamerka samo na boju jakne, ne izrazava najbolje ova nijansa autoritet ovog strucnjaka. Protiv Backe neka tamnija varijanta. Sve u svemu, 4 zvezvdice.

JT26

pre 7 godina

Aha, sad je pokrice u tome da je poljski fudbal bolji od naseg...
pa da vidimo ucinak preostala 2 predstavnika poljske u LE:
Krakovija, 4. mesto u prvenstvu - ispala u PRVOM kolu od evropskog giganta Skendije.
Piast, vice-sampion Poljske - ispao od Geteborga laganim porazom 0:3 na svom terenu jos u prvoj utakmici... U revansu Svedjani otaljavali posao.
Legija sampion verovatno nece moci dalje od plej ofa za LS.
Ne sumjivo da je poljska liga u globalu bolja od nase, ali ni Partizan ni Czv NE bi smeli da ispadnu iz Evrope od bilo kog poljskog kluba!!!

beli

pre 7 godina

"Ostaje nam da se koncentrišemo i iskoristimo sve svoje resurse da osvojimo duplu krunu".
Koju bre duplu krunu,da li si normalan!? Pa ubice nas cigani i ove godine sa bar 20 bodova....

Trifke

pre 7 godina

On je istakao da prošlost ne može da se promeni i da sva energija treba da se usmeri ka osvajanju "duple krune"...Meni je njega zao, stvarno.

Zasto menjamo igrace koje si ti odabramo na zimu?

pre 7 godina

"On je naveo da Zaglembje i Partizan imaju isti budžet, ali da je poljski klub tri godine nastupa u istom sastavu, a kontinuitet je, prema njegovoj oceni, jedan od preduslova za rezultate."
Ko je onda odgovoran sto menjamo stoperski par uoci nove sezone? Ko je je doveo Jovanovica, da bi ga potom ispratili. Stoperski par nam je imao proseg godina 20 i par utakmica zajedno.

B...

pre 7 godina

Šta mu znači fraza preuzimam odgovornost?
To bi trebalo da podrazumeva neke sankcije.
Otkaz?
Smanjenje plate?
150 sklekova?
25 po turu?
Naravno, nema ništa od toga. Nismo ni očekivali.
Ako ništa drugo, moglo bi da usledi bar izvinjenje.

zoran

pre 7 godina

Ja ću što se tičr trenera i igrača samo reći Božić-Džikić. Ali Tomić nije ni na nivou Božića. Kada toliko veliča prvu utakmicu a izveo je isti sastav zašto nije napadao? Zašto je prvi put u okvir kola tek u 96min. Zašto se ne vidi Radović 180min. Zašto se Mihajlović ponaša kao da je Mesi? Zašto golman svaku ali svako loptu izvodi tako što ispucava a mi nijedan skok ko to treba da vidi i da podvikne igračima da im kaže kako da igraju. Gde su ta silna pojačanja u ove dve utakmice videli samo Djurdjića, Radovića , ovog malog štopera i Jankovića. A igrali su kao da su oni platili klubu da igraju. Trener nema potrebno znanje da vodi Partizan

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Koje pobede? Koga ste vi pobedili? Nemas pobedu u Evropi, nemas pobedu u derbiju, osvojio si kup protiv ekipe sa zacelja prve lige i imas obraz da lupetas ovako. U ovoj Srbiji niko vise ne zna sta znaci cast, obraz, postenje, odgovornost.... Situacija iz politicke scene Srbije prenela se i na fudbal, tamo kad god nesto nije u redu jedan covek kaze je preuzimam odgovornost i sve ostane isto. Ako si Tomicu preuzeo odgovornost na sebe, onda si ti direktni krivac, a ako si krivac onda moras da odes, to je preuzimanje odgovornosti. Jos cesce se koriste politicke zamene teza za nezgodna i osetljiva pitanja. On ne kaze sramota sto 210 minuta nismo Zagleblju dali gol, on kaze nismo izgubili. On pominje vatromet i slavlje posle 0:0 u Beogradu sa igracem vise. Za Vazuru ove godine nije prioritet Evropa kada je ispao, a prosle se pozivao na Evropu jer je u prvenstvu zaostajao 32 boda. Sram te bilo Tomicu!! Sram te bilo Ivice!! Umesto da vas pamtimo kao igrace koji su dali dosta Partizanu pamticemo vas kao produzene ruke i marionete unistitelja Partizana.

zoran ivkovic

pre 7 godina

ovde moze da prica sta ko hoce partizan nije u prvom mecu iskoristio brdo sansi ...nekad lopta nece u gol i to je tako . sport je to . pobede i porazi su sastavni deo sporta . u fudbalu se desavaju razna iznenadjenja ...videli smo evropsko prvenstvo vels,island i tako dalje ...ali kid nas pistoji problem u srbiji i klubovi nemaju novca i uvek prodaju najbolje igrace i svake sezone pola tima novo .

srdjan novi juzni front

pre 7 godina

Bla bla od loseg trenera i jos losijeg demagoga,odlazi tomicu i povedi vazuru i ilijeva necemo vas vise u partizanu.

Bane CZV

pre 7 godina

Iako sam zvezdaš, delija do koske Tomića sam i kao sportistu i kao čoveka zaista uvažavao, kad sam čuo da je novi trener bio sam u čudu, jer, opet, smatrao sam da je mnogo iznad "elite" koja sedi u upravi oba "večita"...

Sad ne nakon poraza, već ove i ovakve izjave mislim da je svaki komentar suvišan i o činu, a kamoli o mom mišljenju o dotičnom...

Cinik

pre 7 godina

Puna podrška Ivanu Tomiću i ekipi Partizana. Partizan se nije obrukao a to što lopta nije htela u gol, što su poljaci igrali zatvoreno i oštro, to je fudbal i to se desi. Sada se treba orijentisati na titulu prvaka, nastaviti da se trenira i sve će doći na svoje mesto. Kljuučno je da se bodovi ne gube, da se formira igra i sve će biti uredu. Naravno, Vazuru i Vučelića odmah najuriti jer su dovedeni da inište Partizan radi interesa Zvezde i onog koji ih je tu postavio.

Ben Hur

pre 7 godina

Koji vatromet Tomicu? Koje pobede? Koji jedan penal? Izgleda nismo gledali isti Partizan. Igrali smo protiv ekipe za koju niko do juce nije ni cuo. Pojma nismo imali. Imali smo 2 precke, ali I Poljaci su imali svoje sanse. Ilijev najavljuje neke bombe, ne znam samo za kad? Vazuri nije bitna Evropa? Vucelicu je Vazno da ide na pink I komentarise geostrateska pitanja? Nikad gora uprava Partizana! Kao sto je rekao nas general Vujosevic, ovo mi lici na sistemsko unistavanje Partizana. Uprava napolje!

Gso

pre 7 godina

Nisi ti samo kriv neho i ova napredna uprava i Ilijev bomba.Vucete nas za nos godinama.Nikada ne dovedete pojacanja nego samo penzionere za dzabe i gurate klince i onda uzmete lovu.Dosta je bilo vise.Nije ni cudo sto nece niko na stadion.uvek nam namecete ljude koje ne zelimo

Petar

pre 7 godina

Besmislene su bilo kakve price o promeni uprave, trenera ili igraca.
Jedino je totalna privatizacija lek i za Zvezdu i za Partaizan.
Ko god u ovakvom sistemu dodje u upravu, bio on srpski tajkun, politicar, bivsi sportista, partizanovo dete, legenda... taj nece uloziti svojih 50 miliona evra. Verovatno nece nista svoje ni uloziti.
Samo ce se muljati sa par miliona od sponzora ili drzave. Sa tim novcima ce se dovoditi prosecni treneri, jos prosecniji igraci a filizofija ce i dalje biti u stilu: daj da dvedemo nekog za 100.000, da pobedimo koju tekmu, pa da ga prodamo za 500.000.
U ovakvom sistemu je cak nebitno dal ce neko iz uprave da stavi pare u dzep, jer je rec o sici, koja sustinski ne moze da pomogne Partizanu.
Samo prava privatizacija, kada dodje neki Rus, Arapin, Kinez i ulozi i u stadion (napravi pride hotele, restorane) i u strucni kadar i u igrace ozbiljne novce sa vizijom da ce za 4-5 godina da povrati ulozeno, moze da izvuce Partizan iz mulja.

stefan prvovencani

pre 7 godina

O cemu Tomic prica??? Kakva je euforija vladala do pre 3 dana??? Pa u prvoj utakmici se videlo da ne valja i ne znam ko je bio euforican. pobogu pa kome danas treba dvadesetak stopostotnih sansi iz kojih ce se dati jedan go. Pa zbog toga nas svi gaze i Partizan i reprezentaciju.

Vuk

pre 7 godina

Nije Tomic kriv sto nema pojama kriv je onaj sto ga drzi na mestu trenera.. to je nasa fudbalska realnost i prolazak u sledece kolo nekog takmicenja treba da smatramo uspehom.. budimo malo realni...

bobo mk

pre 7 godina

"Pokazalo se da pobede doživljavamo u vidu vatrometa, a poraze kao da je, ne daj Bože, sahrana i potreba za linčom."

Tako je, i nerešeno doživljavate kao pobede.

peca

pre 7 godina

Klub koji za 210 minuta ne postigne ni jedan gol i ne zaslužuje da prođe dalje.
Da je umesto Tomića bio na klupi Partizana Ivan Golac bila bi puna mreža golova Zaglebja.Jer fudbal se igra za gol više.I fudbal je lepa igra.
I nikako mi nije jasno zašto u ovom timu Partizana nema mesta za Lukića,Stevanovića i zašto je Jovanović oteran a nije doveden kvalitetan štoper.Zašto se takve stvari događaju u našem Partizanu.Ništa nije slučajno,ni slučaj Pantić,ni slučaj Živković a sada i Bandalovski.Šta mislite koliko bi Mamić inkasirao od prve dvojice.A Partizan skoro ništa

Simpatizer

pre 7 godina

Koliko strucnjaka i moralista,laznih Grobara i realnih Delija,da se covek najezi.E ovako,jeste Tomic izgubio utakmicu,odigrao je kukavicki i zasluzeno smo ispali.I dalje tvrdim da smo bolji od Zaglebja i sve sto je trebao da uradi je da preslika taktiku iz prve utakmice.Zasto to nije uradio samo on zna,ali to nas je realno kostalo ispadanja,pouke izvucene,idemo dalje.Igracima nema sta da se zameri,borili su se i to se jedino racuna,jednostavno zrtve taktike.
Tomic i Iliev moraju da ostanu,uprava mora da ode.Nova uprava da raskine sve veze sa SNS-om pa makar nas kostalo beton lige,ionako dobijamo mrvice da nam zacepe usta.To se nece desiti jer imamo jaku skolu i sta da prodamo i ta skola mora biti prioritet.Jug mora da se resetuje i to je na njima,sami su se uvalili sami neka se i vade,ovako jednostavno dalje ne moze.GARANTUJEM da ne bi bilo ispod 10.000 svaka utakmica kad bi se ovo sve desilo,bez obzira na igru i rezultate.Niko nama nece pomoci ako sami nesto ne uradimo.Zato puniti Istok i Zapad,terati bagru i dati maksimalnu podrsku Tomicu,Ilievu i igracima,hvala na paznji.

kvarim lose zurke

pre 7 godina

mozga bez, to je u redu. morala bez, to ne valja.
(istina u lice, 23. jul 2016 15:41)

Kaze se bez mozga i bez morala. Mnogo lepse zvuci :)

ns

pre 7 godina

(...) gde navijaci Partizana jednostavno misle svojom glavom i ne dozvoljava da im neki Vazura ili Tomic kazu da Evropa nije bitna a da je bitna ova cirkus namestena livada liga. A inace sve moze da se privatizuje , firme od drzavnog znacaja , Nis ,Jat , sad i Telekom i Eps samo ni slucajno Cz i Partizan...
(Privatizacija, 23. jul 2016 17:31)

Nakon Augsburga svi do jednog ste bas ovde pisali "jedino je dobro sto smo oterali ovu SNS upravu posle ovog poraza." Kad gle cuda - Vazura je ostao u upravi. To je to vase misljenje svojom glavom.., sto niste oterali te ljude? Sto ih sad ne oterate, i njih i Tomica, zar ne vidite da vam guraju klub u kanal opasno!??
Cirkus namestena livada liga vam je odgovarala kada ste je vi osvajali i preko te iste cirkus lige imali prolaz u kvalifikacije. Aj malo komentarisite clanak od juce gde se postavlja pitanje ulozenog novca u pojacanja... Privatizacija generalno ne bi bila losa ideja, samo bi se onda napaljene budale povele mislju "necu da navijam za privatan klub bla bla bla..." sto je idiotizam svoje vrste.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Pokazalo se da pobede doživljavamo u vidu vatrometa, a poraze kao da je, ne daj Bože, sahrana i potreba za linčom." 

Pa ovo je pravi cirkus,grobar kaže "Ne daj bože sahrane"e stvarno ste...

Danubewalker

pre 7 godina

U godini kada je Albanija,naravno preko nas,otisla na Euro,nema vise nikakve sramote za nas fudbal.Ostale su samo prozivke izmedju navijaca Zvezde i Partizana,kad vec niko ne sme na vlast,onda im vi dobro dodjete da se isprazne.

Gradjanin

pre 7 godina

Ja se izvinjavam ali ja kao Grobar mogu da kazem da mozemo da sanjamo i jednu krunu.
Partizan je sistematski unistavan a sada je to sve kulminiralo i sve se videlo na onoj sednici.
Skidam kapu komsijama jer su nasli ljude i iz kriminala a i iz sporta i nasli isti cilj, oporavak kluba.

Sklonite mi se iz voljenog kluba bre

pre 7 godina

Koja euforija, koji optimizam, koja fantazija??? Onaj tzv direktor vice "evropa nije prioritet" onaj bombaš "niko nije kriv" a ovaj strucnjak nas jos ubedjuje kako smo ustvari "mnogo dobri" samo eto "nismo imali srece"
Jel se to njih trojica trude da svojim izjavama jos vise isprovociraju ionako revoltirane ljude ili u cemu je stvar???

mile

pre 7 godina

Danas izgleda svako moze da vodi fudbalski tim. Tomic niti ima autoritet, niti osecaj da vodi ekipu. Partizan ima stvarno strasna krila, naravno momci ce tek da napreduju(mada ko ih trenira veliko je pitanje) ali da budu toliko neiskorisceni stvarno ne razumem. Sredina terena bez komentara, za Brasanca stvarno ne znam sta igra, Sale koji je mator napravio vise korisnih poteza od svih na sredini. Leonarda su izgleda doveli za JSL i Kup. Strucnjak do strucnjaka u upravi.

smeker

pre 7 godina

Neverovatan, bezobrazan lik.Pa njemu je sve ravno,mrtav hladan,ima ugovor,nema obraz,vazna je kinta.Koga jos interesuju price gubitnika,samo pokazuje los karakter i bezobrazluk...

Bane

pre 7 godina

Moje saučešće, znamo kako vam je...

Vi kako je nama bilo ako znate i 1/5...

Odmaganje države, medijska hajka, hapšenje i satanizacija legendi, veličanje Stojketa zbog "istorijskog" potpisa, stečaj KK, Vujoševića, Sašu Pavlovića tek da ne uzimam u usta...

Ne daj, Bože ikome...

Danilo

pre 7 godina

Ma smena odmah, ali samo kada bi umesto njega mogli da dovedemo Murinjovog pomoćnika da se kod nas dokazuje?
U protivnom, da nam dovedu nekog tupana: ne,hvala!
Tomić je pametan čovek,ne lupa i ne boji se odgovornosti.
Sam je postavio cilj: dupla kruna!
Sa ovim sastavom,punim slabosti, ako sa mladošću dobije Zvezdinu legiju stranaca i Terzinu logistiku, e onda svaka čast i to unapred!

Privatizacija

pre 7 godina

Ovi su pomesali strane brda , ova prica moze da prodje na crveno beloj strani gde velika vecina ne misli svojom glavom i pogodna je za manipulaciju i to je uvek bila glavna razlika sto se vidi i po poseti gde navijaci Partizana jednostavno misle svojom glavom i ne dozvoljava da im neki Vazura ili Tomic kazu da Evropa nije bitna a da je bitna ova cirkus namestena livada liga. A inace sve moze da se privatizuje , firme od drzavnog znacaja , Nis ,Jat , sad i Telekom i Eps samo ni slucajno Cz i Partizan...

Milan B.

pre 7 godina

Sada su otvorena vrata Bjekovicu-premijerovom coveku. Zivi bili pa videli.
(Abolirani, 23. jul 2016 20:05) Sta ce Bjekovic da bude "kalif umesto kalifa". Pa vi uvek govorite da je ovo SNS uprava.

Paki35

pre 7 godina

Opravdanja, opravdanja opravdanj opravdanja, daj bre covece trgni se i nepravi neki rezultat ili idi odatle, mucenje je i za tebe i za nas

Mirsad

pre 7 godina

Znao sam da necemo proci onda kada je Tomić rekao da su Srbi najjači kad je najteže. Ne znam zadto je to rekao kada se zna da u ekipi nisu svi Srbi i da se radi o klubu a ne reprezentaciji Srbije. Da li su najjači i oni koji nisu Srbi u ekipi? gogua, Everson,..Partizan je uvijek imao u ekipi i na tribinama i one koji nisu Srbi a čije je srce kucalo i kuća u 'crno-belom' ritmu.. Sta ćemo sa njima?

dno

pre 7 godina

Gde su oni navijaci sto su pumpali ovu ekipu I verovali ovim manekenima?Zasto ih sada pljujete a ne kad se zavrsio najlosiji prelazni rok u istoriji? Bas me zanima ko ce doci da gleda ove indijance posle ovakvog neuspeha!

Бојан Цимбаљевић

pre 7 godina

Дакле, све је разлог само није то што је поставио тактику да се гол да једино случајно. Одсечени нападач по принципу "ако га лопта погоди, супер".

sveta

pre 7 godina

te 2001. godine smo izbacili u ovom krugu santa colomu iz andore 1:0, 7:1. posle ta informacija koja se vrti danima da od 2001. nismo ispali na pocetku takmičenja???

Sklonite mi se iz voljenog kluba bre

pre 7 godina

Koja euforija, koji optimizam, koja fantazija??? Onaj tzv direktor vice "evropa nije prioritet" onaj bombaš "niko nije kriv" a ovaj strucnjak nas jos ubedjuje kako smo ustvari "mnogo dobri" samo eto "nismo imali srece"
Jel se to njih trojica trude da svojim izjavama jos vise isprovociraju ionako revoltirane ljude ili u cemu je stvar???

JsdPartizanZagreb

pre 7 godina

Sa nadom da cete konacno objaviti moj komentar ponovo pisem. Bravo Tomicu! Ti, Vokri, Bajro, Franjo i drugi ste prave legende JSD partizan. Zivi bili i ostali jos puno godina.

bobi vl

pre 7 godina

Ajde sad lepo Ivane sakupi si sve one tvoje jakne,cipele,kolegu Ivicu,Bogosavca,Alena i Necu i bežite svi iz Partizana,ALI BEZ POGOVORA I BEZ REČI

Nemanja

pre 7 godina

@Ivica i Ivan, tandem koji garantuje osmehe navijaca Zvezde :)))
(Enrico Pallazzo, 23. jul 2016 15:24)

Pretpostavljam da si hteo reći Aleksandar i Zvezdan :)

Brica

pre 7 godina

Kad se preuzme odgovornost onda se mora biti spremno i na posledice.Djurdjic nije centarfor koji moze razbiti protivnicki bunker a drugog nemamo.Kapiten Brasanac je dobar momak,solidan fudbaler ali jako los vodja i njega je traka progutala tako da se nije video.Vlahovic sa 16 uveden da spasava ili mu das sansu od starta ili kad je resena utakmica.Sve u svemu materijala ima ali sta to vredi kad ce na kraju sezone pola tima otici i opet cemo pokusati na neki talenat da igramo.

Veerghoen

pre 7 godina

Који систем, који начин рада, па ви за 200 минута нисте дали гол оним пајсерима. О каквом систему причаш човече?

borislav

pre 7 godina

Evo ga, Tomic opet masta. Pa gde zivi ovaj lik !?
Igraci, koje su doveli nisu ni za drugu ligu, a ne za duplu krunu, kao sto ni on i Iliev nisu "strucnjaci" ni za zonu.

Cinik

pre 7 godina

Puna podrška Ivanu Tomiću i ekipi Partizana. Partizan se nije obrukao a to što lopta nije htela u gol, što su poljaci igrali zatvoreno i oštro, to je fudbal i to se desi. Sada se treba orijentisati na titulu prvaka, nastaviti da se trenira i sve će doći na svoje mesto. Kljuučno je da se bodovi ne gube, da se formira igra i sve će biti uredu. Naravno, Vazuru i Vučelića odmah najuriti jer su dovedeni da inište Partizan radi interesa Zvezde i onog koji ih je tu postavio.

Gilca

pre 7 godina

Ne znam sto svi komentarisu Tomicev stajling, pristojno se obukao, elegantno a sportski, covek je sportista voli taj fazon.

Meni je jakna kul.

zoran ivkovic

pre 7 godina

ovde moze da prica sta ko hoce partizan nije u prvom mecu iskoristio brdo sansi ...nekad lopta nece u gol i to je tako . sport je to . pobede i porazi su sastavni deo sporta . u fudbalu se desavaju razna iznenadjenja ...videli smo evropsko prvenstvo vels,island i tako dalje ...ali kid nas pistoji problem u srbiji i klubovi nemaju novca i uvek prodaju najbolje igrace i svake sezone pola tima novo .

Simpatizer

pre 7 godina

Koliko strucnjaka i moralista,laznih Grobara i realnih Delija,da se covek najezi.E ovako,jeste Tomic izgubio utakmicu,odigrao je kukavicki i zasluzeno smo ispali.I dalje tvrdim da smo bolji od Zaglebja i sve sto je trebao da uradi je da preslika taktiku iz prve utakmice.Zasto to nije uradio samo on zna,ali to nas je realno kostalo ispadanja,pouke izvucene,idemo dalje.Igracima nema sta da se zameri,borili su se i to se jedino racuna,jednostavno zrtve taktike.
Tomic i Iliev moraju da ostanu,uprava mora da ode.Nova uprava da raskine sve veze sa SNS-om pa makar nas kostalo beton lige,ionako dobijamo mrvice da nam zacepe usta.To se nece desiti jer imamo jaku skolu i sta da prodamo i ta skola mora biti prioritet.Jug mora da se resetuje i to je na njima,sami su se uvalili sami neka se i vade,ovako jednostavno dalje ne moze.GARANTUJEM da ne bi bilo ispod 10.000 svaka utakmica kad bi se ovo sve desilo,bez obzira na igru i rezultate.Niko nama nece pomoci ako sami nesto ne uradimo.Zato puniti Istok i Zapad,terati bagru i dati maksimalnu podrsku Tomicu,Ilievu i igracima,hvala na paznji.

Danilo

pre 7 godina

Ma smena odmah, ali samo kada bi umesto njega mogli da dovedemo Murinjovog pomoćnika da se kod nas dokazuje?
U protivnom, da nam dovedu nekog tupana: ne,hvala!
Tomić je pametan čovek,ne lupa i ne boji se odgovornosti.
Sam je postavio cilj: dupla kruna!
Sa ovim sastavom,punim slabosti, ako sa mladošću dobije Zvezdinu legiju stranaca i Terzinu logistiku, e onda svaka čast i to unapred!

JsdPartizanZagreb

pre 7 godina

Sa nadom da cete konacno objaviti moj komentar ponovo pisem. Bravo Tomicu! Ti, Vokri, Bajro, Franjo i drugi ste prave legende JSD partizan. Zivi bili i ostali jos puno godina.

Privatizacija

pre 7 godina

Ovi su pomesali strane brda , ova prica moze da prodje na crveno beloj strani gde velika vecina ne misli svojom glavom i pogodna je za manipulaciju i to je uvek bila glavna razlika sto se vidi i po poseti gde navijaci Partizana jednostavno misle svojom glavom i ne dozvoljava da im neki Vazura ili Tomic kazu da Evropa nije bitna a da je bitna ova cirkus namestena livada liga. A inace sve moze da se privatizuje , firme od drzavnog znacaja , Nis ,Jat , sad i Telekom i Eps samo ni slucajno Cz i Partizan...

as

pre 7 godina

Prelazni rok
U evropu sa prosecnim igracima sa Vozdovca, Nisa i Ivanjice( cast momcima,ali)
Desetka koja moze da igra tek od janura
Istrosen igrac Radovic
Djurdjic da se rehabilituje
I ti se izvinjavas
Svi ste vi jedna obicna stoka, pa vi mislite da smo mi toliki diletanti

gasi svetlo

pre 7 godina

Ne kažem da je Tomić neki stručnjak ali sa ovakvim timom ne postoji trener na svetu koji bi eliminisao ove Poljake kojima ne znam ni ime a kamo li neku jaču ekipu. Partizan godinama ne dovodi pojačanja samo prodaje mlade igrače. Ne postoji klub na svetu koji sa takvom politikom može nešto da ostvari. Samo ljudi bez ikakvih kriterijuma mogu da prate takve klubove i nerviraju se zbog njihovih neuspeha.

Ben Hur

pre 7 godina

Koji vatromet Tomicu? Koje pobede? Koji jedan penal? Izgleda nismo gledali isti Partizan. Igrali smo protiv ekipe za koju niko do juce nije ni cuo. Pojma nismo imali. Imali smo 2 precke, ali I Poljaci su imali svoje sanse. Ilijev najavljuje neke bombe, ne znam samo za kad? Vazuri nije bitna Evropa? Vucelicu je Vazno da ide na pink I komentarise geostrateska pitanja? Nikad gora uprava Partizana! Kao sto je rekao nas general Vujosevic, ovo mi lici na sistemsko unistavanje Partizana. Uprava napolje!

niki

pre 7 godina

Igra kakva takva-ista kao prosle godine sa vise borbe,ali bez igraca koji ce da spoji redove (verovatno je to trebao da bude onaj brazilac,ali sada je kasno) . ONO STO UZASAVA JESTE NEDOSTATAK VODJSTVA U TIMU!!! Govor tela svih igraca prilikom izvodjenja penala kao na streljanje da idu, KAPITEN I ZAMENIK u ZEMLJU GLEDAJU umesto da hrabre,bodre,vode tim. O upravi je tek izlisno odvajati reci,a ako neko cita ovo od LEGENDI kluba ili sada vec "legendi" ,NEKA VAS JE SRAMOTA,PLJUJETE NA OBRAZ PARTIZANA!
Mijate,Petricu,Bato Mirkovicu,vratite se u Partizan,inace odosmo u propast!

Gradjanin

pre 7 godina

Ja se izvinjavam ali ja kao Grobar mogu da kazem da mozemo da sanjamo i jednu krunu.
Partizan je sistematski unistavan a sada je to sve kulminiralo i sve se videlo na onoj sednici.
Skidam kapu komsijama jer su nasli ljude i iz kriminala a i iz sporta i nasli isti cilj, oporavak kluba.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

Pokazalo se da pobede doživljavamo u vidu vatrometa, a poraze kao da je, ne daj Bože, sahrana i potreba za linčom." 

Pa ovo je pravi cirkus,grobar kaže "Ne daj bože sahrane"e stvarno ste...

red star boy

pre 7 godina

Ma ne sekirajte se. Okrenite se domaćem prvenstvu. Pokažite da možete biti u prvih pet, kakva crna tamo neka Evropa. Ma vi ste za njih izmislili fudbal.

Bane

pre 7 godina

Moje saučešće, znamo kako vam je...

Vi kako je nama bilo ako znate i 1/5...

Odmaganje države, medijska hajka, hapšenje i satanizacija legendi, veličanje Stojketa zbog "istorijskog" potpisa, stečaj KK, Vujoševića, Sašu Pavlovića tek da ne uzimam u usta...

Ne daj, Bože ikome...

Nemanja

pre 7 godina

@Ivica i Ivan, tandem koji garantuje osmehe navijaca Zvezde :)))
(Enrico Pallazzo, 23. jul 2016 15:24)

Pretpostavljam da si hteo reći Aleksandar i Zvezdan :)

dejo

pre 7 godina

Katastrofalna igra u Poljskoj je problem ! Kada ti odgovora bilo koji neresen rezultat osim onog bez golova , onda valjda trebas da krenes hrabro i ofanzivno pa i po cenu da primis gol jer je velika verovatnoca da ces ga dati ! Partizan ima duplo skuplju ekipu pa Transfermarktu pa je valjda ovo sto sam napisao logicno !

Gso

pre 7 godina

Nisi ti samo kriv neho i ova napredna uprava i Ilijev bomba.Vucete nas za nos godinama.Nikada ne dovedete pojacanja nego samo penzionere za dzabe i gurate klince i onda uzmete lovu.Dosta je bilo vise.Nije ni cudo sto nece niko na stadion.uvek nam namecete ljude koje ne zelimo

bobi vl

pre 7 godina

Ajde sad lepo Ivane sakupi si sve one tvoje jakne,cipele,kolegu Ivicu,Bogosavca,Alena i Necu i bežite svi iz Partizana,ALI BEZ POGOVORA I BEZ REČI

Tata Prase

pre 7 godina

"Stvorili su se euforija i optimizam posle prve utakmice i do pre tri dana je sve bilo fantastično."

Euforija?!
Fantastično?!
Posle 0:0 na JNA protiv tamo nekih Poljaka za koje ni sada ne znam tačno kako se zovu?!

Grobari, zadržite ovog trenera, moli vas ovaj zvezdaš ...

zoran

pre 7 godina

Ja ću što se tičr trenera i igrača samo reći Božić-Džikić. Ali Tomić nije ni na nivou Božića. Kada toliko veliča prvu utakmicu a izveo je isti sastav zašto nije napadao? Zašto je prvi put u okvir kola tek u 96min. Zašto se ne vidi Radović 180min. Zašto se Mihajlović ponaša kao da je Mesi? Zašto golman svaku ali svako loptu izvodi tako što ispucava a mi nijedan skok ko to treba da vidi i da podvikne igračima da im kaže kako da igraju. Gde su ta silna pojačanja u ove dve utakmice videli samo Djurdjića, Radovića , ovog malog štopera i Jankovića. A igrali su kao da su oni platili klubu da igraju. Trener nema potrebno znanje da vodi Partizan

beli

pre 7 godina

"Ostaje nam da se koncentrišemo i iskoristimo sve svoje resurse da osvojimo duplu krunu".
Koju bre duplu krunu,da li si normalan!? Pa ubice nas cigani i ove godine sa bar 20 bodova....

ns

pre 7 godina

(...) gde navijaci Partizana jednostavno misle svojom glavom i ne dozvoljava da im neki Vazura ili Tomic kazu da Evropa nije bitna a da je bitna ova cirkus namestena livada liga. A inace sve moze da se privatizuje , firme od drzavnog znacaja , Nis ,Jat , sad i Telekom i Eps samo ni slucajno Cz i Partizan...
(Privatizacija, 23. jul 2016 17:31)

Nakon Augsburga svi do jednog ste bas ovde pisali "jedino je dobro sto smo oterali ovu SNS upravu posle ovog poraza." Kad gle cuda - Vazura je ostao u upravi. To je to vase misljenje svojom glavom.., sto niste oterali te ljude? Sto ih sad ne oterate, i njih i Tomica, zar ne vidite da vam guraju klub u kanal opasno!??
Cirkus namestena livada liga vam je odgovarala kada ste je vi osvajali i preko te iste cirkus lige imali prolaz u kvalifikacije. Aj malo komentarisite clanak od juce gde se postavlja pitanje ulozenog novca u pojacanja... Privatizacija generalno ne bi bila losa ideja, samo bi se onda napaljene budale povele mislju "necu da navijam za privatan klub bla bla bla..." sto je idiotizam svoje vrste.

Iv

pre 7 godina

"Kritika treba da postoji ali da bude smislena"... Covece puknes od nizerazrednog kluba i treba ti veca kritika. Prije deset godina smo protiv engleskog nju kasla igrali nereseno a sada ??? Kako te nije sramota da te ljute kritike.

Trifke

pre 7 godina

On je istakao da prošlost ne može da se promeni i da sva energija treba da se usmeri ka osvajanju "duple krune"...Meni je njega zao, stvarno.

kvarim lose zurke

pre 7 godina

mozga bez, to je u redu. morala bez, to ne valja.
(istina u lice, 23. jul 2016 15:41)

Kaze se bez mozga i bez morala. Mnogo lepse zvuci :)

Bane CZV

pre 7 godina

Iako sam zvezdaš, delija do koske Tomića sam i kao sportistu i kao čoveka zaista uvažavao, kad sam čuo da je novi trener bio sam u čudu, jer, opet, smatrao sam da je mnogo iznad "elite" koja sedi u upravi oba "večita"...

Sad ne nakon poraza, već ove i ovakve izjave mislim da je svaki komentar suvišan i o činu, a kamoli o mom mišljenju o dotičnom...

smeker

pre 7 godina

Neverovatan, bezobrazan lik.Pa njemu je sve ravno,mrtav hladan,ima ugovor,nema obraz,vazna je kinta.Koga jos interesuju price gubitnika,samo pokazuje los karakter i bezobrazluk...

JT26

pre 7 godina

Aha, sad je pokrice u tome da je poljski fudbal bolji od naseg...
pa da vidimo ucinak preostala 2 predstavnika poljske u LE:
Krakovija, 4. mesto u prvenstvu - ispala u PRVOM kolu od evropskog giganta Skendije.
Piast, vice-sampion Poljske - ispao od Geteborga laganim porazom 0:3 na svom terenu jos u prvoj utakmici... U revansu Svedjani otaljavali posao.
Legija sampion verovatno nece moci dalje od plej ofa za LS.
Ne sumjivo da je poljska liga u globalu bolja od nase, ali ni Partizan ni Czv NE bi smeli da ispadnu iz Evrope od bilo kog poljskog kluba!!!

peca

pre 7 godina

Klub koji za 210 minuta ne postigne ni jedan gol i ne zaslužuje da prođe dalje.
Da je umesto Tomića bio na klupi Partizana Ivan Golac bila bi puna mreža golova Zaglebja.Jer fudbal se igra za gol više.I fudbal je lepa igra.
I nikako mi nije jasno zašto u ovom timu Partizana nema mesta za Lukića,Stevanovića i zašto je Jovanović oteran a nije doveden kvalitetan štoper.Zašto se takve stvari događaju u našem Partizanu.Ništa nije slučajno,ni slučaj Pantić,ni slučaj Živković a sada i Bandalovski.Šta mislite koliko bi Mamić inkasirao od prve dvojice.A Partizan skoro ništa

mile

pre 7 godina

Danas izgleda svako moze da vodi fudbalski tim. Tomic niti ima autoritet, niti osecaj da vodi ekipu. Partizan ima stvarno strasna krila, naravno momci ce tek da napreduju(mada ko ih trenira veliko je pitanje) ali da budu toliko neiskorisceni stvarno ne razumem. Sredina terena bez komentara, za Brasanca stvarno ne znam sta igra, Sale koji je mator napravio vise korisnih poteza od svih na sredini. Leonarda su izgleda doveli za JSL i Kup. Strucnjak do strucnjaka u upravi.

Milan B.

pre 7 godina

Sada su otvorena vrata Bjekovicu-premijerovom coveku. Zivi bili pa videli.
(Abolirani, 23. jul 2016 20:05) Sta ce Bjekovic da bude "kalif umesto kalifa". Pa vi uvek govorite da je ovo SNS uprava.

gystav

pre 7 godina

ko ce bre vas da dodje da gleda,kada svi znamo ko i ko vodi moj klub,gadote mi se .narodu isparete mozak,ova ona pojacanja,nokada gori bre iskreno.

srdjan novi juzni front

pre 7 godina

Bla bla od loseg trenera i jos losijeg demagoga,odlazi tomicu i povedi vazuru i ilijeva necemo vas vise u partizanu.

Paki35

pre 7 godina

Opravdanja, opravdanja opravdanj opravdanja, daj bre covece trgni se i nepravi neki rezultat ili idi odatle, mucenje je i za tebe i za nas

Zasto menjamo igrace koje si ti odabramo na zimu?

pre 7 godina

"On je naveo da Zaglembje i Partizan imaju isti budžet, ali da je poljski klub tri godine nastupa u istom sastavu, a kontinuitet je, prema njegovoj oceni, jedan od preduslova za rezultate."
Ko je onda odgovoran sto menjamo stoperski par uoci nove sezone? Ko je je doveo Jovanovica, da bi ga potom ispratili. Stoperski par nam je imao proseg godina 20 i par utakmica zajedno.

323

pre 7 godina

1. Koliko je trenera smenjeno u poslednje 3 godine i sta je time dobijeno?
2. Ko vodi klub i koji su rezultati tog rukovodstva?
3. Koliko je zaradjeno para prodajom igraca u poslednje 3 godine plus od ucesca u kvalifikacijama za LS i u EK?
4. Koliko je para ulozeno u pojacanja?

Svi vi znate odgovor na ova pitanja i znate resenje za ovaj Partizan i buducnost kluba. Ali od toga nema nista. Prema tome samo pricamo prazne price..njima je dobro. I jos nesto, da li su platili penale za Andriju jer od te price nije moglo da se zivi? Zasto se sada o tome ne pise i da li je to samo jedna velika laz i pranje novca?

NikolaBG

pre 7 godina

Ti matori kao da ne znas gde radis. Kao da si prvi put u Srbiji. Kao da prvi put imas bilo kakve veze sa Partizanom. Navikli smo na neuspehe u fudbalu, to nije sporno, ali nam je tesko da savladamo cinjenicu da smo jako duboko i nisko pali. Maltezani i Poljaci su nam teski protivnici, mucimo se, jedva prolazimo (ili ne). A od Partizana i Zvezde ce se uvek ocekivati najvise, i ti kao bivsi igrac, funkcioner i sada trener bi to trebalo jako dobro da znas a ne da se cudis tu i izjavljujes ovakve stvari.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Koje pobede? Koga ste vi pobedili? Nemas pobedu u Evropi, nemas pobedu u derbiju, osvojio si kup protiv ekipe sa zacelja prve lige i imas obraz da lupetas ovako. U ovoj Srbiji niko vise ne zna sta znaci cast, obraz, postenje, odgovornost.... Situacija iz politicke scene Srbije prenela se i na fudbal, tamo kad god nesto nije u redu jedan covek kaze je preuzimam odgovornost i sve ostane isto. Ako si Tomicu preuzeo odgovornost na sebe, onda si ti direktni krivac, a ako si krivac onda moras da odes, to je preuzimanje odgovornosti. Jos cesce se koriste politicke zamene teza za nezgodna i osetljiva pitanja. On ne kaze sramota sto 210 minuta nismo Zagleblju dali gol, on kaze nismo izgubili. On pominje vatromet i slavlje posle 0:0 u Beogradu sa igracem vise. Za Vazuru ove godine nije prioritet Evropa kada je ispao, a prosle se pozivao na Evropu jer je u prvenstvu zaostajao 32 boda. Sram te bilo Tomicu!! Sram te bilo Ivice!! Umesto da vas pamtimo kao igrace koji su dali dosta Partizanu pamticemo vas kao produzene ruke i marionete unistitelja Partizana.

Mirsad

pre 7 godina

Znao sam da necemo proci onda kada je Tomić rekao da su Srbi najjači kad je najteže. Ne znam zadto je to rekao kada se zna da u ekipi nisu svi Srbi i da se radi o klubu a ne reprezentaciji Srbije. Da li su najjači i oni koji nisu Srbi u ekipi? gogua, Everson,..Partizan je uvijek imao u ekipi i na tribinama i one koji nisu Srbi a čije je srce kucalo i kuća u 'crno-belom' ritmu.. Sta ćemo sa njima?

dno

pre 7 godina

Gde su oni navijaci sto su pumpali ovu ekipu I verovali ovim manekenima?Zasto ih sada pljujete a ne kad se zavrsio najlosiji prelazni rok u istoriji? Bas me zanima ko ce doci da gleda ove indijance posle ovakvog neuspeha!

bad mojo

pre 7 godina

Jakna odlicna, obuca takodje. Mala zamerka samo na boju jakne, ne izrazava najbolje ova nijansa autoritet ovog strucnjaka. Protiv Backe neka tamnija varijanta. Sve u svemu, 4 zvezvdice.

borislav

pre 7 godina

Evo ga, Tomic opet masta. Pa gde zivi ovaj lik !?
Igraci, koje su doveli nisu ni za drugu ligu, a ne za duplu krunu, kao sto ni on i Iliev nisu "strucnjaci" ni za zonu.

stefan prvovencani

pre 7 godina

O cemu Tomic prica??? Kakva je euforija vladala do pre 3 dana??? Pa u prvoj utakmici se videlo da ne valja i ne znam ko je bio euforican. pobogu pa kome danas treba dvadesetak stopostotnih sansi iz kojih ce se dati jedan go. Pa zbog toga nas svi gaze i Partizan i reprezentaciju.

Nelebgd

pre 7 godina

Šta znaci ima perspektivu??Izlizane fraza...prodace te klince do juna iduce godine...i tako godinama..i koja perspektiva??Drugo:kaze jedan promaseni penal!!Alo druze nije jedan penal,vec losa igra,taktika!Kazes da si najveci krivac za eliminaciju!?Pa pakuj onda kofere!!!Ostavljas bugarina kuci,ne igramo neku tekmu u Superligi...i boli me uvo za duplu krunu,na te tekme vise niko i ne dolazi...merilo je Evropa,a ne takmicenje s komsinicom

Sklonite mi se iz voljenog kluba bre

pre 7 godina

Koja euforija, koji optimizam, koja fantazija??? Onaj tzv direktor vice "evropa nije prioritet" onaj bombaš "niko nije kriv" a ovaj strucnjak nas jos ubedjuje kako smo ustvari "mnogo dobri" samo eto "nismo imali srece"
Jel se to njih trojica trude da svojim izjavama jos vise isprovociraju ionako revoltirane ljude ili u cemu je stvar???

B...

pre 7 godina

Šta mu znači fraza preuzimam odgovornost?
To bi trebalo da podrazumeva neke sankcije.
Otkaz?
Smanjenje plate?
150 sklekova?
25 po turu?
Naravno, nema ništa od toga. Nismo ni očekivali.
Ako ništa drugo, moglo bi da usledi bar izvinjenje.

Vuk

pre 7 godina

Nije Tomic kriv sto nema pojama kriv je onaj sto ga drzi na mestu trenera.. to je nasa fudbalska realnost i prolazak u sledece kolo nekog takmicenja treba da smatramo uspehom.. budimo malo realni...

Sklonite mi se iz voljenog kluba bre

pre 7 godina

Koja euforija, koji optimizam, koja fantazija??? Onaj tzv direktor vice "evropa nije prioritet" onaj bombaš "niko nije kriv" a ovaj strucnjak nas jos ubedjuje kako smo ustvari "mnogo dobri" samo eto "nismo imali srece"
Jel se to njih trojica trude da svojim izjavama jos vise isprovociraju ionako revoltirane ljude ili u cemu je stvar???

Danubewalker

pre 7 godina

U godini kada je Albanija,naravno preko nas,otisla na Euro,nema vise nikakve sramote za nas fudbal.Ostale su samo prozivke izmedju navijaca Zvezde i Partizana,kad vec niko ne sme na vlast,onda im vi dobro dodjete da se isprazne.

bobo mk

pre 7 godina

"Pokazalo se da pobede doživljavamo u vidu vatrometa, a poraze kao da je, ne daj Bože, sahrana i potreba za linčom."

Tako je, i nerešeno doživljavate kao pobede.

Petar

pre 7 godina

Besmislene su bilo kakve price o promeni uprave, trenera ili igraca.
Jedino je totalna privatizacija lek i za Zvezdu i za Partaizan.
Ko god u ovakvom sistemu dodje u upravu, bio on srpski tajkun, politicar, bivsi sportista, partizanovo dete, legenda... taj nece uloziti svojih 50 miliona evra. Verovatno nece nista svoje ni uloziti.
Samo ce se muljati sa par miliona od sponzora ili drzave. Sa tim novcima ce se dovoditi prosecni treneri, jos prosecniji igraci a filizofija ce i dalje biti u stilu: daj da dvedemo nekog za 100.000, da pobedimo koju tekmu, pa da ga prodamo za 500.000.
U ovakvom sistemu je cak nebitno dal ce neko iz uprave da stavi pare u dzep, jer je rec o sici, koja sustinski ne moze da pomogne Partizanu.
Samo prava privatizacija, kada dodje neki Rus, Arapin, Kinez i ulozi i u stadion (napravi pride hotele, restorane) i u strucni kadar i u igrace ozbiljne novce sa vizijom da ce za 4-5 godina da povrati ulozeno, moze da izvuce Partizan iz mulja.

sveta

pre 7 godina

te 2001. godine smo izbacili u ovom krugu santa colomu iz andore 1:0, 7:1. posle ta informacija koja se vrti danima da od 2001. nismo ispali na pocetku takmičenja???

Veerghoen

pre 7 godina

Који систем, који начин рада, па ви за 200 минута нисте дали гол оним пајсерима. О каквом систему причаш човече?

ms

pre 7 godina

nisi ti prijatelju kriv, kriva je lopovska uprava koja je zadnjih 5 godina prodala igrace u vrednosti od 30 miliona a kupila u vrednosti od 1,5 miliona

Brica

pre 7 godina

Kad se preuzme odgovornost onda se mora biti spremno i na posledice.Djurdjic nije centarfor koji moze razbiti protivnicki bunker a drugog nemamo.Kapiten Brasanac je dobar momak,solidan fudbaler ali jako los vodja i njega je traka progutala tako da se nije video.Vlahovic sa 16 uveden da spasava ili mu das sansu od starta ili kad je resena utakmica.Sve u svemu materijala ima ali sta to vredi kad ce na kraju sezone pola tima otici i opet cemo pokusati na neki talenat da igramo.

Бојан Цимбаљевић

pre 7 godina

Дакле, све је разлог само није то што је поставио тактику да се гол да једино случајно. Одсечени нападач по принципу "ако га лопта погоди, супер".