Sreda, 20.07.2016.

21:30

Grujić nastavlja da blista u Liverpulu!

Talentovani srpski fudbaler Marko Grujić nastavlja da se nameće menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu.

Izvor: B92

Grujiæ nastavlja da blista u Liverpulu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Majstor Mile

pre 7 godina

Nisam do sada gledao ovog momka i ne mogu ništa o njemu da kažem. Ali mi danas osim Noleta i Španovićke nemamo sportistu svetskog formata, osim u košarci , odbojci ,streljaštvi i još u nekoliko tzv.malih sportova. Momku želim sve najbolje, ali se bojim da ne završi poput mnogih naših "svetskih fudbalskih talenata" koji su se izgubili po raznim evropskim klubovima , a najavljivani kao buduće velike zvezde! Navijači, smanjite malo doživljaj, imajte strpljenje i budite realniji.

Mare

pre 7 godina

Znam sve to nisam obraćao pažnju baš na pravopis pisao sam preko mobilnog,a bio umoran,a studiram ruski pa sam malo zaboravio engleski,ali sam držao i privatne časove engleskog nekim čečenima gramatiku,engleski mi je kao maternji,ali sam zaboravio da pišem pravilno zbog ruskog koji studiram jako dugo.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

AKO Mitra krene, I ako sazri jos jedan spic, to je za 1/4 finale, mozda I 1/2 finale u Rusiji :)
(Matic-Grujic-Zivkovic-Tadic, 21. jul 2016 05:35)

Haha. Uspeh ce biti kvalifikovanje za Rusiju i koji bod u grupi.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Liverpul je uz Real,Milan,Barsu i Bajern jedan od 5 najvecih u Evropi.
(Bocko, 21. jul 2016 07:34)

U istoriji, da. Trenutno tu nisu ni Milan a ni Luzerpul. 30 godina bez titule, mnogo neozbiljno.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

(Kad svi dignu ruke od fudbala, mi ćemo neko čudo izvesti!, 21. jul 2016 07:27)

Ja samo fudbal od sportova bas pratim, volim da gledam atletiku i zensko umetnicko klizanje. OK, ni kosarka nije losa. Svi ostali sportovi za mene ne postoje. Pratim ono sto volim zato sto volim. Volim sport, takmicenje. Ti volis iskljucivo pobede u sportu i to smatras za neki nacionalni uspeh i "visine".

Vladimir

pre 7 godina

Veliki sam navijac Partizana i Liverpula.Marku zelim sve najbolje u premijer ligi.Naravno da gledam svaku pripretmnu utakicu Liverpula.Mislim da ovakvo prace je igara Msrka Grujica daje samo nepotrebni pritisak nasem momku.

NastyB

pre 7 godina

Are you British cause you follow Liverpool and you leave in Serbia ??? Grujic is made by Ex World Champion Red Star Belgrade and played deffensife midfilder in best Serbian club,i understand if you don't know his position cause you are a British who are living in Serbia,aren't you ? that's okey.than,cause if you are Serbian and leave in Serbia and if you are fan of Liverpool i would be confused a bit are you okey o.O
(Mare, 21. jul 2016 00:05)

Au, Gospode, "živiš u Srbiji" se ne piše "leave in Serbia" jer "leave" znači otići, napustiti, ostaviti. Grujića nije NAPRAVILA Zvezda (od blata, drveta ili od čega se već nešto pravi, kad se tako koristi glagol. WAS MADE je već druga priča ali se nikad ne koristi u ovakvom kontekstu.) već je tu trenirao i igrao. Uz "best" (najbolji) uvek ide THE best, kada se misli na gradaciju. "...the British who lives in Serbia". Kad se nekom lično obraćaš stavljaš THE da se naglasi da se misli na njega, a ne na bilo kog Britanca. U tom slučaju ide "A British". A tek na kraju ono, "ako si Srbin i odlaziš u Srbiju, a navijaš za Liverpul bio bih malo zbunjen, jesi li dobro??"
Ne želim da pametujem, ali zašto pisati na engleskom kada ga ne znate dovoljno dobro.

Miljan

pre 7 godina

Nova sredina reprezentacije Grujic,Maksimovic, Zivkovic i Tadic napad Mitrovic i Mihajlovic mislim da bi bez problema otisli na SP.Dosta vise sa Bambijem Maticem Ljajicem Fejsom itd sve prosecni igraci koji u reprezentaciji nikad nista nisu uradili.

Eleftherios

pre 7 godina

Jedva smirio loptu i namešta se večnost.
(Samo Jako!, 20. jul 2016 23:11)

Nije dovoljno jako šutirao, nije skinuo paučinu, golman se nije bacio, ma pripremna utakmica.... Ima li još koja zamerka.

oscar

pre 7 godina

@todor
lazar markovic nikad nije igrao za galatasaraj vec za fenerbahce, i plus nije bio standardan kao sto kazes. poceo je tek par meceva tamo.

Suva statistika

pre 7 godina

Juče je širom Evrope odigrano oko 100 prijateljskih utakmica profesionalnih timova. Postignuto je oko 300 golova...i otprilike isto toliko je bilo strelaca. Pretpostavljam da su svih 300 strelaca zablistali i oduševili svoje navijače...

drago

pre 7 godina

Furkan

Bi da haha. Svi ti Markovici, Mitrovici i Grujici dodju najdalje do Newcastla i ovakvog Liverpoola a Mamicevi u Realu, Juventusu, Atleticu, Arsenalu.
Ovi samo nazaduju a Mamicevi se prodaju u bolje klubove.

Bocko

pre 7 godina

I ja se nadam da ce postati dobar igrac,ali videcemo kada pocnu ozbiljne utakmice.Za komentar Igora se nadam da je provokacija,jer ako nije onda je problem.Liverpul je uz Real,Milan,Barsu i Bajern jedan od 5 najvecih u Evropi.

Klaxon

pre 7 godina

@Smarate vise sa njim!Koga briga sto je dao gol na prijateljskoj?!
(Grobar, 20. jul 2016 21:38)
Pa da, ali vas je zato briga kada Zvezda izgubi na prijateljskoj utakmici, pa se sprdate na taj racun...

Kad svi dignu ruke od fudbala, mi ćemo neko čudo izvesti!

pre 7 godina

Opterećenost fudbalom, u ovoj napaćenoj naciji je nažalost teška patologija.

Ona nije neosnovana potencijalom, neosnovana je trenutnom OPŠTOM situacijom. Od ustrojstva mafijaške FIFA i UEFA, preko lično nam saveza, sa sve od "maga-giga-ultra" veličinama beogradskih bliznakinja, do uprave nekog malog sljačkog kluba - svi su u službi novca, a ne sporta.

To nisu više sportski radnici, to su ili industrijski radnici ili članovi mafije. Jer sa lovom i ustrojstvom, fudbal je danas ili industrijska grana ili "firma".

Tamo gde nema toliko pohlepe, tu Srbi dostižu sve visine. U fudbalu samo kroz strane klubove. Čim dođu u nacionalni sastav zaborave šta je levo, a šta desno!

Uostalom i patologija je jer fudbal nam nije doneo najveće radosti i nije naš nacionalni izražaj. Nije da u fudbalu, s obzirom na veličinu, uticaj i ekonomiju, nismo pokupili itekako mnogo toga - ali u prošlosti!

I opet to nije sport vredan nacionalnog konsenzusa, već vaterpolo, zahvaljujući Noletu, Ani, jeleni, Zimonjiću, Tipsareviću, Troickom i Bozoljocm(ako se ne vram za DK) postao je tenis, naravno košarka i odbojka!

Košarka bi morala biti "razmrdana" sa planom da ove izjednačene medalje u zaltu sa SAD opet odaljimo za jednu u našu korist!

Ko sanja seniorski fudbalski uspeh na EP ili SP ili ne daj Bože klubski, odma na odvikavanje od opijata!

Biće, znam i ja da će ga biti, tu je potencijal u DNK, ali "jednog dana" tek, što je širok pojam, a drugo, biće kada se najmanje budemo nadali!

Vlada

pre 7 godina

Bravo Grujo... Nasa reprezentacija mora ofanzivnije sa Grujicem, Kosticem, Ljajicem, Tadicem i Mitrovicem. I naravno Matic kao jedini zadji vezni. To su trenutno nasi najbolji igraci... Mali problem je sto i Tadic i Kostic prirodno naginju levoj strani, pa tu mora da bude izvesnih pomeranja, ali ja ne vidim bolje igrace. Na zalost, na desnoj strani nemamo klasu. I to je vec duze problematicna pozicija koju pokusavamo da pokrijemo bekom iz drugog plana sto stvara uzasne probleme u odbrani.

Matic-Grujic-Zivkovic-Tadic

pre 7 godina

Matic-Grujic-Zivkovic-Tadic. Cetiri vanserijska igraca u sredini koji mogu ili da asistiraju navali ili I igraju u samom napadu. Uz to je selektor Muslin, koji zna posao. Prije sam se smijao od srca srbovanju nekih, zadnjih 10-ak godina. Pa prije nekih 10 godina se Deki Stankovic zrtvovao I igrao kreativca u sredini iako je bio ponajbolji zadnji vezni u Evropi u ta doba. Odbrana je postarija, ali dobra I iskusna. AKO Mitra krene, I ako sazri jos jedan spic, to je za 1/4 finale, mozda I 1/2 finale u Rusiji :)

Goran

pre 7 godina

Startna postava Liverpula u ovoj sezoni ce izgledati ovako:
Karius
Clyne Matip Sakho Novi levi bek
Can Grujic
Mane Firmino Coutinho
Sturridge

Misa

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!! Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!(Igor PFC, 20. jul 2016 21:49)

Liverpul nikad nista nije bio u evropi???

Samo 5 titula evropskog sampiona.

todor

pre 7 godina

Meni ka Grobaru je drago da Grujic lepo igra predsezonu.

Medjutim mislim da je vecina Grobara koji negativno komentarisu izrevoltirana dugogodisnjim nipodastavanjem igraca koje je Partizan stvorio i prodao. Pa tako I Markovica, decko ima 23 godine I pred njim je karijera, sa 23 godine je igrao za Liverpool, bio standardni prvotimac Galatasaraja I sad ide u Bundesligu. To je sve samo ne za podcenjivanje. Premijer liga je vrlo specificna i mnogi kvalitetni fudbaleri se ne snadju, pogotovu kada dolaze iz najslabijih liga kao sto je nasa.

Recimo Mitrovic je odigrao dve brilijante sezone u Anderlehtu I kao najbolji strelac belgijske lige presao u klub sa manjim ambicijama u PL i jos uvek se privikava.

Mare

pre 7 godina

Are you British cause you follow Liverpool and you leave in Serbia ??? Grujic is made by Ex World Champion Red Star Belgrade and played deffensife midfilder in best Serbian club,i understand if you don't know his position cause you are a British who are living in Serbia,aren't you ? that's okey.than,cause if you are Serbian and leave in Serbia and if you are fan of Liverpool i would be confused a bit are you okey o.O

Boban,nis

pre 7 godina

Kao navijacu Radničkog meni je drago i za Lazara i za Grujića.Ipak dva Srbina u tako velikom klubu.Navijačima blizanaca poručujem da se manu sujete,nikom dobro nije donela.

Ja i ja

pre 7 godina

Svaka cast, Grujicu. Da se nastavi ovako kao sto je pocelo. Iako navijam za Partizan, tebi skidam kapu, kao i Zvezdasima kada nas pobede. Ja ne patim od toga da kad izgubimo budu krive sudije, politika i slicno. Verujem da ima u srpskom sportu politike malo, ali koliko - toliko uzivam. Rivalvstvo je jedno, kompleksi su drugo, huligani trece... Ali primedba na rivale, slabi ste bili u kvalifikacijama na poslednje dve utakmice, srecno vam protiv Ludogoreca, drzite i vi nama fige. Sportski pozdrav.
(Grobar2, 20. jul 2016 22:00)
Da smo svj ovakvi gde bi nam kraj bio...

Milos

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu, da se odmah izjasnim, pošto vidim da je to bitno pri ostavljanju komentara. Grujic je jedan od najboljih i najtalentovanijih srpskih fudbalera, a imamo sjajne-Rajkovic, SMS, Maksimovic, Zivkovic, Mihajlović, Mitrovic, Jovic..
Uostalom nismo bez razloga šampioni sveta u juniorskoj konkurenciji. Mislim da ima lepu šansu da ostavi trag u jednom od najvećih evropskih klubova, i nad se da ce tu šansu iskoristiti.
Što se tiče ovih sto prozivaju Lazara Markovića, on sutra da batali fudbal imaće bolju karijeru od 90 posto naših igrača.. Sa 22 godine je igrao za Partizan, sa kojim je osvajao titule, igrao za najveci portugalski klub-Benfiku u kojoj je bio jedan od najboljih igrača, jednom je čak bio i igrač meseca u Portugalu, za 25 miliona eura prešao u jedan od najvećih engleskih klubova Liverpul, za koji je u sezoni odigrao u svim takmičenjima 33 utakmice, 19 u Premijer ligi uz dva gola. Igrao za jedan od najvećih turskih klubova Fenerbahce. Pritom ima 21 utakmicu u dresu seniorske reprezentacije Srbije, uz tri gola.

andreas kisser

pre 7 godina

ovako, posto se ovde sve svelo na prepucavanje zvezdasa i partizanovcaca, kao navijac liverpula koji gleda i pripremne utakmice da pojasnim: grujic ce u prvoj sezoni biti zamena. ne zato sto je los - mali je extra klasa - vec zato sto klop nece tako talentoavanog mladog igraca odmah da baca u vatru. da ne bi upadali u neku bespotrebnu euforiju, ovo jesu pripremne utakmice, a grujic dolazi iz jedne od najslabijih evropskih liga. igrace liga kup i poneku utakmicu FA kupa i tu i tamo ulaziti sa klupe. i to je najbolje za njegovo postepeno navikavanje na zahteve PL i razvoj uopste. drugo, vidim ovde neki pominju dzana! uopste ne pratim domaci fudbal, ali koliko vidim iz pripremnih utakmica, grujic igra na mestu centralnog veznog (da li je to igrao i u zvezdi?), a dzan je defanzivni vezni, jedan od najtalentovanijih u evropi na toj poziciji i uskoro kapiten liverpula, stoga srecom nije konkurencija grujicu, jer se ovaj ne bi inace puno naigrao. najbitnije: liverpulu tek predstoji dovodjenje zvucnog imena na toj poziciji (CM), bice verovatno musa sisoko iz njukasla, i to nece kostati manje od £25M. dakle to mesto u prvom timu je vec rezervisano, ali ja se iskreno nadam prodaji hendersona (koji je izgubljen u vremenu i prostoru) i u tom slucaju gruja ce imati priliku da cesto ulazi sa klupe. inace sredina i napad LFC za osvajanje PL i LS kroz koju godinu (u formaciji 4-2-3-1): dzan(DM), grujic(CM) - branagan(AM), kent(RW), odjo(LW) - origi(F)! zapamtite, ima da kidaju!

Dejan 1989

pre 7 godina

Bravo za Gruju... Samo neka nastavi sa velikom zeljom da igra i nema zime za njega... A sto se tice Lazara Markovica, on je katastrofalan igrac koji nikad nigde nece uspeti pa cak ni u nasoj cetvrtoj vojvodjanskoj ligi... Ja ne mogu da verujem da ljudi koji su gledali kako on igra mogu da kazu da je on dobar igrac... On jednostavno zna samo da trci PRAVO za loptom kad da sam sebi dug for i onda ako je stigne-stigne...Zavrsnica mu je ocajna sto je pokazao mnogo puta tako da ja bih voleo da gresim i da on to sve ispravi ali ne verujem u to..!!!!!!!!!!!!

Čovek iz senke

pre 7 godina

Grujo samo napred, ljubomorni neka im uzdasi jer ostace tek komsija mali.Mogu grobari pljuvaci samo da ti pljunu pod prozor.
(spineri grobarski, 20. jul 2016 21:49)

Lupetas gluposti botino, zasto bi pljuvali decka ako igra dobro? Ako neko zna fudbal nema kritike, ocigledno da je Grujic jedan od talentovanijih igraca. Iako ne mogu da vas smislim, nisam od onih koji ce reci da neko igra lose samo zato sto je zvezdas a ocigledno je da Grujic ide u dobrom pravcu.

dzericak

pre 7 godina

Ne treba toliko da se ložimo da ga ne ureknemo. Koliko pamtim i Kežman je ostavio fenomenalan utisak u predsezoni za Chelsea onog leta kad je potpisao za njih.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Dve napomene:

1. Jasno je kao dan i iz aviona se vidi da je Zvezdi isčupano srce iz sredine terena! Tandem Grujić - Donald je bio apsolutno savršen, a Grujić je na silu nateran da napusti klub (Marko Grujić je odbio transfer u Liverpul, ali je ipak nateran da napusti Zvezdu)!
Tim za Ligu šampiona se gradi godinama, a kada se konačno pronađe savršen balans u nekom delu tima (kao što ga je Grof pronašao u srcu sredine terena sa Grujićem i Donaldom), to se ni za živu glavu ne remeti!
Sada pred Ludogorec, umesto da je sredina jaka kao armirani beton sa Grujićem i Donaldom, ravnoteža je poremećena, a tim deluje izgubljeno!
Ova savršena forma i golovi raspucanog Grujića su bili predodređeni da vode Zvezdu ka Ligi šampiona!

2. Suspenzija Nemanje Matića na sledeće tri meča reprezentacije otvara jedno slobodno mesto na sredini terena. Selektor Muslin pravi 3-4-3 formaciju sa vodećim tandemom sredine terena Milivojević - Matić.
Planirani tandem za start kvalifikacija protiv Republike Irske na Marakani 5. septembra je Milivojević - Maksimović, ali Grujić u ovakvoj formi ozbiljno preti i već sada selektor Muslin ozbiljno razmišlja da tandem na sredini terena čine pripadnici zlatne generacije svetskih prvaka:
Marko Grujić - Nemanja Maksimović

- B U D U Ć N O S T - J E - S T I G L A -
- M A R K O - G R U J I Ć - S U P E R S T A R -

a koje boje su te kantice i lopatice?

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!!

Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!
@Igor PFC
Koji? Galatasaraj? Fenerbahce? CSKA? Amkar? :D.

Fica

pre 7 godina

Grujic odlican u liverpulu,
Gacinovic nastavio da bude najbolji u benfiki, Zivkovic poceo odlicno u benfiki kao i Jovic koji je cesto starter,
Mihajlovic dobsr u partizanu, tu su jos Srrgej MS,Maksimovic,Zdjelar,Gajic,Drazic puno nasih mladih igraca je krenulo odlicno Muslin samo treba da salje pozive

Grobar2

pre 7 godina

Svaka cast, Grujicu. Da se nastavi ovako kao sto je pocelo. Iako navijam za Partizan, tebi skidam kapu, kao i Zvezdasima kada nas pobede. Ja ne patim od toga da kad izgubimo budu krive sudije, politika i slicno. Verujem da ima u srpskom sportu politike malo, ali koliko - toliko uzivam. Rivalvstvo je jedno, kompleksi su drugo, huligani trece... Ali primedba na rivale, slabi ste bili u kvalifikacijama na poslednje dve utakmice, srecno vam protiv Ludogoreca, drzite i vi nama fige. Sportski pozdrav.

koshke

pre 7 godina

igor pfc ti izgleda nemas dovoljno godina kada mislis da liverpul nikada nije bio "neki klub".procesljaj malo internet pa ces videti kakva je velecina fc Liverpul

Milan

pre 7 godina

Mi iz Zvezde svakih 10 godina izbacimo po jednog igraca, ali kada ga izbacimo taj je pravi. Posle Vidica i Stankovica eto i Grujica, nadam se.

belodedic

pre 7 godina

@ Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!
(Igor PFC, 20. jul 2016 21:49)
Decko, Liverpul je 5 puta bio prvak Evrope i ima 3 kupa UEFA.Nemoguce da toliko ne znas, a komentarises fudbalske vesti, pretpostavljam da samo palis vatru pa ovo za Markovica necu ni da ti racunam kao ozbiljno misljenje...

ja

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!! 

Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!
(Igor PFC, 20. jul 2016 21:49)
Citajuci ovu izjavu, kao da citam izjave Nebojse iz Beograda...

Sankara

pre 7 godina

Najgore je to što ću ja, izgleda, od sada pa nadalje kao veliki navijač Liverpula morati da na svakoj vesti povezanoj sa Grujićem prolazim kroz napaćene komentare napaćenih navijača beogradskih timova kako bih došao do onih koji se zapravo bave vešću.

Mirko

pre 7 godina

Grujo samo plodi!

A ovi drugi što su mnogo dobri, tolko dobri da mora stalno da im nalaze klubove gde će ih poslati na pozajmicu pošto im ne trebaju, i ne plode - oni neka sade papriku pored terena.
Msm i njima želim sreću, naši su, al...

Bojan

pre 7 godina

Grujic je fizicki fantastican igrac.Ima solidnu tehniku, dobar udarac.podseca na nemacke igrace. Iako su ovo slabiji protivnici, sigurno da ima ogroman potencijal.Po meni veci od Nemca Cana npr..nadam se samo da mu nece proraditi srpski menralitet zadovoljavanja transferom..
Navijac Partizana

iz ljubavi hahahahah

pre 7 godina

decko isfrustrirani kao prvo SRBIN je,kao drugo slobodno preskoci vest nikog ne zanima tvoje misljenje i frustracije zato sto je zvezdino dete

dzoni

pre 7 godina

Place mi se za koje smo pare poklonili ovu momcinu, e Srbijo zemljo medju sljivama!!!Mogli su bar da izdejstvuju da ostane dete da nas uvede u ligu sampiona...

Jah

pre 7 godina

Grobari oladite, klinac ima talenta i to dosta, za razliku od Markeca koji samo pogled dole i trk za loptom, nekad i bez nje, ali samo pravo (nikako dribling)
Kad dodju godine i izgubis brzinu onda sta mu ostaje?

Nadam se da ce mali zablistati, jer nam u reprezentaciji trebaju mladi i dobri igraci da nas izvade iz ovog sivila.

epp

pre 7 godina

bravo mali samo nastavi ovako,Alen je umoran sa EP,Lukas pred odlaskom,Henderson senka onog od prethodnih sezona,Dzan i Milner mogu da krpe iostale pozicije.Samo nek veruje u sebe mozda ove sezone vec dobije sansu

Igor PFC

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!!

Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!

goksi

pre 7 godina

Srbija polako ali sigurno dobija velikog fudbalera.Kad se setim. idiotskih komentara o "laznom" transferu muka me uhvati pored kakvih ljudi zivim. To nije rivalstvo,u medicini postoji termin

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Dve napomene:

1.Jasno je kao dan i iz aviona se vidi da je Zvezdi isčupano srce iz sredine terena! Tandem Grujić - Donald je bio apsolutno savršen, a Grujić je na silu nateran da napusti klub (Marko Grujić je odbio transfer u Liverpul, ali je ipak nateran da napusti Zvezdu) kako bi se halapljivci iz uprave dočepali para od transfera za punjenje svojih crnih fondova!
Tim za Ligu šampiona se gradi godinama, a kada se konačno pronađe savršen balans u nekom delu tima (kao što ga je Grof pronašao u srcu sredine terena sa Grujićem i Donaldom), to se ni za živu glavu ne remeti!
Sada pred Ludogorec, umesto da je sredina jaka kao armirani beton sa Grujićem i Donaldom, ravnoteža je poremećena, a tim deluje izgubljeno!
Ova savršena forma i golovi raspucanog Grujića su bili predodređeni da vode Zvezdu ka Ligi šampiona, ali dušmani nisu dali!

2.Suspenzija Nemanje Matića na sledeće tri meča reprezentacije otvara jedno slobodno mesto na sredini terena. Selektor Muslin pravi 3-4-3 formaciju sa vodećim tandemom sredine terena Milivojević - Matić.
Planirani tandem za start kvalifikacija protiv Republike Irske na Marakani 5. septembra je Milivojević - Maksimović, ali Grujić u ovakvoj formi ozbiljno preti i već sada selektor Muslin ozbiljno razmišlja da tandem na sredini terena čine pripadnici zlatne generacije svetskih prvaka:
Marko Grujić - Nemanja Maksimović

- B U D U Ć N O S T - J E - S T I G L A -
- M A R K O - G R U J I Ć - S U P E R S T A R -

goksi

pre 7 godina

Srbija polako ali sigurno dobija velikog fudbalera.Kad se setim. idiotskih komentara o "laznom" transferu muka me uhvati pored kakvih ljudi zivim. To nije rivalstvo,u medicini postoji termin

Grobar2

pre 7 godina

Svaka cast, Grujicu. Da se nastavi ovako kao sto je pocelo. Iako navijam za Partizan, tebi skidam kapu, kao i Zvezdasima kada nas pobede. Ja ne patim od toga da kad izgubimo budu krive sudije, politika i slicno. Verujem da ima u srpskom sportu politike malo, ali koliko - toliko uzivam. Rivalvstvo je jedno, kompleksi su drugo, huligani trece... Ali primedba na rivale, slabi ste bili u kvalifikacijama na poslednje dve utakmice, srecno vam protiv Ludogoreca, drzite i vi nama fige. Sportski pozdrav.

epp

pre 7 godina

bravo mali samo nastavi ovako,Alen je umoran sa EP,Lukas pred odlaskom,Henderson senka onog od prethodnih sezona,Dzan i Milner mogu da krpe iostale pozicije.Samo nek veruje u sebe mozda ove sezone vec dobije sansu

Jah

pre 7 godina

Grobari oladite, klinac ima talenta i to dosta, za razliku od Markeca koji samo pogled dole i trk za loptom, nekad i bez nje, ali samo pravo (nikako dribling)
Kad dodju godine i izgubis brzinu onda sta mu ostaje?

Nadam se da ce mali zablistati, jer nam u reprezentaciji trebaju mladi i dobri igraci da nas izvade iz ovog sivila.

iz ljubavi hahahahah

pre 7 godina

decko isfrustrirani kao prvo SRBIN je,kao drugo slobodno preskoci vest nikog ne zanima tvoje misljenje i frustracije zato sto je zvezdino dete

koshke

pre 7 godina

igor pfc ti izgleda nemas dovoljno godina kada mislis da liverpul nikada nije bio "neki klub".procesljaj malo internet pa ces videti kakva je velecina fc Liverpul

dzoni

pre 7 godina

Place mi se za koje smo pare poklonili ovu momcinu, e Srbijo zemljo medju sljivama!!!Mogli su bar da izdejstvuju da ostane dete da nas uvede u ligu sampiona...

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Dve napomene:

1.Jasno je kao dan i iz aviona se vidi da je Zvezdi isčupano srce iz sredine terena! Tandem Grujić - Donald je bio apsolutno savršen, a Grujić je na silu nateran da napusti klub (Marko Grujić je odbio transfer u Liverpul, ali je ipak nateran da napusti Zvezdu) kako bi se halapljivci iz uprave dočepali para od transfera za punjenje svojih crnih fondova!
Tim za Ligu šampiona se gradi godinama, a kada se konačno pronađe savršen balans u nekom delu tima (kao što ga je Grof pronašao u srcu sredine terena sa Grujićem i Donaldom), to se ni za živu glavu ne remeti!
Sada pred Ludogorec, umesto da je sredina jaka kao armirani beton sa Grujićem i Donaldom, ravnoteža je poremećena, a tim deluje izgubljeno!
Ova savršena forma i golovi raspucanog Grujića su bili predodređeni da vode Zvezdu ka Ligi šampiona, ali dušmani nisu dali!

2.Suspenzija Nemanje Matića na sledeće tri meča reprezentacije otvara jedno slobodno mesto na sredini terena. Selektor Muslin pravi 3-4-3 formaciju sa vodećim tandemom sredine terena Milivojević - Matić.
Planirani tandem za start kvalifikacija protiv Republike Irske na Marakani 5. septembra je Milivojević - Maksimović, ali Grujić u ovakvoj formi ozbiljno preti i već sada selektor Muslin ozbiljno razmišlja da tandem na sredini terena čine pripadnici zlatne generacije svetskih prvaka:
Marko Grujić - Nemanja Maksimović

- B U D U Ć N O S T - J E - S T I G L A -
- M A R K O - G R U J I Ć - S U P E R S T A R -

Fica

pre 7 godina

Grujic odlican u liverpulu,
Gacinovic nastavio da bude najbolji u benfiki, Zivkovic poceo odlicno u benfiki kao i Jovic koji je cesto starter,
Mihajlovic dobsr u partizanu, tu su jos Srrgej MS,Maksimovic,Zdjelar,Gajic,Drazic puno nasih mladih igraca je krenulo odlicno Muslin samo treba da salje pozive

Čovek iz senke

pre 7 godina

Grujo samo napred, ljubomorni neka im uzdasi jer ostace tek komsija mali.Mogu grobari pljuvaci samo da ti pljunu pod prozor.
(spineri grobarski, 20. jul 2016 21:49)

Lupetas gluposti botino, zasto bi pljuvali decka ako igra dobro? Ako neko zna fudbal nema kritike, ocigledno da je Grujic jedan od talentovanijih igraca. Iako ne mogu da vas smislim, nisam od onih koji ce reci da neko igra lose samo zato sto je zvezdas a ocigledno je da Grujic ide u dobrom pravcu.

belodedic

pre 7 godina

@ Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!
(Igor PFC, 20. jul 2016 21:49)
Decko, Liverpul je 5 puta bio prvak Evrope i ima 3 kupa UEFA.Nemoguce da toliko ne znas, a komentarises fudbalske vesti, pretpostavljam da samo palis vatru pa ovo za Markovica necu ni da ti racunam kao ozbiljno misljenje...

Dejan 1989

pre 7 godina

Bravo za Gruju... Samo neka nastavi sa velikom zeljom da igra i nema zime za njega... A sto se tice Lazara Markovica, on je katastrofalan igrac koji nikad nigde nece uspeti pa cak ni u nasoj cetvrtoj vojvodjanskoj ligi... Ja ne mogu da verujem da ljudi koji su gledali kako on igra mogu da kazu da je on dobar igrac... On jednostavno zna samo da trci PRAVO za loptom kad da sam sebi dug for i onda ako je stigne-stigne...Zavrsnica mu je ocajna sto je pokazao mnogo puta tako da ja bih voleo da gresim i da on to sve ispravi ali ne verujem u to..!!!!!!!!!!!!

ja

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!! 

Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!
(Igor PFC, 20. jul 2016 21:49)
Citajuci ovu izjavu, kao da citam izjave Nebojse iz Beograda...

Milan

pre 7 godina

Mi iz Zvezde svakih 10 godina izbacimo po jednog igraca, ali kada ga izbacimo taj je pravi. Posle Vidica i Stankovica eto i Grujica, nadam se.

Bojan

pre 7 godina

Grujic je fizicki fantastican igrac.Ima solidnu tehniku, dobar udarac.podseca na nemacke igrace. Iako su ovo slabiji protivnici, sigurno da ima ogroman potencijal.Po meni veci od Nemca Cana npr..nadam se samo da mu nece proraditi srpski menralitet zadovoljavanja transferom..
Navijac Partizana

Sankara

pre 7 godina

Najgore je to što ću ja, izgleda, od sada pa nadalje kao veliki navijač Liverpula morati da na svakoj vesti povezanoj sa Grujićem prolazim kroz napaćene komentare napaćenih navijača beogradskih timova kako bih došao do onih koji se zapravo bave vešću.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Dve napomene:

1. Jasno je kao dan i iz aviona se vidi da je Zvezdi isčupano srce iz sredine terena! Tandem Grujić - Donald je bio apsolutno savršen, a Grujić je na silu nateran da napusti klub (Marko Grujić je odbio transfer u Liverpul, ali je ipak nateran da napusti Zvezdu)!
Tim za Ligu šampiona se gradi godinama, a kada se konačno pronađe savršen balans u nekom delu tima (kao što ga je Grof pronašao u srcu sredine terena sa Grujićem i Donaldom), to se ni za živu glavu ne remeti!
Sada pred Ludogorec, umesto da je sredina jaka kao armirani beton sa Grujićem i Donaldom, ravnoteža je poremećena, a tim deluje izgubljeno!
Ova savršena forma i golovi raspucanog Grujića su bili predodređeni da vode Zvezdu ka Ligi šampiona!

2. Suspenzija Nemanje Matića na sledeće tri meča reprezentacije otvara jedno slobodno mesto na sredini terena. Selektor Muslin pravi 3-4-3 formaciju sa vodećim tandemom sredine terena Milivojević - Matić.
Planirani tandem za start kvalifikacija protiv Republike Irske na Marakani 5. septembra je Milivojević - Maksimović, ali Grujić u ovakvoj formi ozbiljno preti i već sada selektor Muslin ozbiljno razmišlja da tandem na sredini terena čine pripadnici zlatne generacije svetskih prvaka:
Marko Grujić - Nemanja Maksimović

- B U D U Ć N O S T - J E - S T I G L A -
- M A R K O - G R U J I Ć - S U P E R S T A R -

a koje boje su te kantice i lopatice?

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!!

Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!
@Igor PFC
Koji? Galatasaraj? Fenerbahce? CSKA? Amkar? :D.

dzericak

pre 7 godina

Ne treba toliko da se ložimo da ga ne ureknemo. Koliko pamtim i Kežman je ostavio fenomenalan utisak u predsezoni za Chelsea onog leta kad je potpisao za njih.

andreas kisser

pre 7 godina

ovako, posto se ovde sve svelo na prepucavanje zvezdasa i partizanovcaca, kao navijac liverpula koji gleda i pripremne utakmice da pojasnim: grujic ce u prvoj sezoni biti zamena. ne zato sto je los - mali je extra klasa - vec zato sto klop nece tako talentoavanog mladog igraca odmah da baca u vatru. da ne bi upadali u neku bespotrebnu euforiju, ovo jesu pripremne utakmice, a grujic dolazi iz jedne od najslabijih evropskih liga. igrace liga kup i poneku utakmicu FA kupa i tu i tamo ulaziti sa klupe. i to je najbolje za njegovo postepeno navikavanje na zahteve PL i razvoj uopste. drugo, vidim ovde neki pominju dzana! uopste ne pratim domaci fudbal, ali koliko vidim iz pripremnih utakmica, grujic igra na mestu centralnog veznog (da li je to igrao i u zvezdi?), a dzan je defanzivni vezni, jedan od najtalentovanijih u evropi na toj poziciji i uskoro kapiten liverpula, stoga srecom nije konkurencija grujicu, jer se ovaj ne bi inace puno naigrao. najbitnije: liverpulu tek predstoji dovodjenje zvucnog imena na toj poziciji (CM), bice verovatno musa sisoko iz njukasla, i to nece kostati manje od £25M. dakle to mesto u prvom timu je vec rezervisano, ali ja se iskreno nadam prodaji hendersona (koji je izgubljen u vremenu i prostoru) i u tom slucaju gruja ce imati priliku da cesto ulazi sa klupe. inace sredina i napad LFC za osvajanje PL i LS kroz koju godinu (u formaciji 4-2-3-1): dzan(DM), grujic(CM) - branagan(AM), kent(RW), odjo(LW) - origi(F)! zapamtite, ima da kidaju!

Eleftherios

pre 7 godina

Jedva smirio loptu i namešta se večnost.
(Samo Jako!, 20. jul 2016 23:11)

Nije dovoljno jako šutirao, nije skinuo paučinu, golman se nije bacio, ma pripremna utakmica.... Ima li još koja zamerka.

Mirko

pre 7 godina

Grujo samo plodi!

A ovi drugi što su mnogo dobri, tolko dobri da mora stalno da im nalaze klubove gde će ih poslati na pozajmicu pošto im ne trebaju, i ne plode - oni neka sade papriku pored terena.
Msm i njima želim sreću, naši su, al...

NastyB

pre 7 godina

Are you British cause you follow Liverpool and you leave in Serbia ??? Grujic is made by Ex World Champion Red Star Belgrade and played deffensife midfilder in best Serbian club,i understand if you don't know his position cause you are a British who are living in Serbia,aren't you ? that's okey.than,cause if you are Serbian and leave in Serbia and if you are fan of Liverpool i would be confused a bit are you okey o.O
(Mare, 21. jul 2016 00:05)

Au, Gospode, "živiš u Srbiji" se ne piše "leave in Serbia" jer "leave" znači otići, napustiti, ostaviti. Grujića nije NAPRAVILA Zvezda (od blata, drveta ili od čega se već nešto pravi, kad se tako koristi glagol. WAS MADE je već druga priča ali se nikad ne koristi u ovakvom kontekstu.) već je tu trenirao i igrao. Uz "best" (najbolji) uvek ide THE best, kada se misli na gradaciju. "...the British who lives in Serbia". Kad se nekom lično obraćaš stavljaš THE da se naglasi da se misli na njega, a ne na bilo kog Britanca. U tom slučaju ide "A British". A tek na kraju ono, "ako si Srbin i odlaziš u Srbiju, a navijaš za Liverpul bio bih malo zbunjen, jesi li dobro??"
Ne želim da pametujem, ali zašto pisati na engleskom kada ga ne znate dovoljno dobro.

Klaxon

pre 7 godina

@Smarate vise sa njim!Koga briga sto je dao gol na prijateljskoj?!
(Grobar, 20. jul 2016 21:38)
Pa da, ali vas je zato briga kada Zvezda izgubi na prijateljskoj utakmici, pa se sprdate na taj racun...

Misa

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!! Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!(Igor PFC, 20. jul 2016 21:49)

Liverpul nikad nista nije bio u evropi???

Samo 5 titula evropskog sampiona.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

AKO Mitra krene, I ako sazri jos jedan spic, to je za 1/4 finale, mozda I 1/2 finale u Rusiji :)
(Matic-Grujic-Zivkovic-Tadic, 21. jul 2016 05:35)

Haha. Uspeh ce biti kvalifikovanje za Rusiju i koji bod u grupi.

Ja i ja

pre 7 godina

Svaka cast, Grujicu. Da se nastavi ovako kao sto je pocelo. Iako navijam za Partizan, tebi skidam kapu, kao i Zvezdasima kada nas pobede. Ja ne patim od toga da kad izgubimo budu krive sudije, politika i slicno. Verujem da ima u srpskom sportu politike malo, ali koliko - toliko uzivam. Rivalvstvo je jedno, kompleksi su drugo, huligani trece... Ali primedba na rivale, slabi ste bili u kvalifikacijama na poslednje dve utakmice, srecno vam protiv Ludogoreca, drzite i vi nama fige. Sportski pozdrav.
(Grobar2, 20. jul 2016 22:00)
Da smo svj ovakvi gde bi nam kraj bio...

Igor PFC

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!!

Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!

Bocko

pre 7 godina

I ja se nadam da ce postati dobar igrac,ali videcemo kada pocnu ozbiljne utakmice.Za komentar Igora se nadam da je provokacija,jer ako nije onda je problem.Liverpul je uz Real,Milan,Barsu i Bajern jedan od 5 najvecih u Evropi.

Boban,nis

pre 7 godina

Kao navijacu Radničkog meni je drago i za Lazara i za Grujića.Ipak dva Srbina u tako velikom klubu.Navijačima blizanaca poručujem da se manu sujete,nikom dobro nije donela.

Matic-Grujic-Zivkovic-Tadic

pre 7 godina

Matic-Grujic-Zivkovic-Tadic. Cetiri vanserijska igraca u sredini koji mogu ili da asistiraju navali ili I igraju u samom napadu. Uz to je selektor Muslin, koji zna posao. Prije sam se smijao od srca srbovanju nekih, zadnjih 10-ak godina. Pa prije nekih 10 godina se Deki Stankovic zrtvovao I igrao kreativca u sredini iako je bio ponajbolji zadnji vezni u Evropi u ta doba. Odbrana je postarija, ali dobra I iskusna. AKO Mitra krene, I ako sazri jos jedan spic, to je za 1/4 finale, mozda I 1/2 finale u Rusiji :)

todor

pre 7 godina

Meni ka Grobaru je drago da Grujic lepo igra predsezonu.

Medjutim mislim da je vecina Grobara koji negativno komentarisu izrevoltirana dugogodisnjim nipodastavanjem igraca koje je Partizan stvorio i prodao. Pa tako I Markovica, decko ima 23 godine I pred njim je karijera, sa 23 godine je igrao za Liverpool, bio standardni prvotimac Galatasaraja I sad ide u Bundesligu. To je sve samo ne za podcenjivanje. Premijer liga je vrlo specificna i mnogi kvalitetni fudbaleri se ne snadju, pogotovu kada dolaze iz najslabijih liga kao sto je nasa.

Recimo Mitrovic je odigrao dve brilijante sezone u Anderlehtu I kao najbolji strelac belgijske lige presao u klub sa manjim ambicijama u PL i jos uvek se privikava.

Goran

pre 7 godina

Startna postava Liverpula u ovoj sezoni ce izgledati ovako:
Karius
Clyne Matip Sakho Novi levi bek
Can Grujic
Mane Firmino Coutinho
Sturridge

Vlada

pre 7 godina

Bravo Grujo... Nasa reprezentacija mora ofanzivnije sa Grujicem, Kosticem, Ljajicem, Tadicem i Mitrovicem. I naravno Matic kao jedini zadji vezni. To su trenutno nasi najbolji igraci... Mali problem je sto i Tadic i Kostic prirodno naginju levoj strani, pa tu mora da bude izvesnih pomeranja, ali ja ne vidim bolje igrace. Na zalost, na desnoj strani nemamo klasu. I to je vec duze problematicna pozicija koju pokusavamo da pokrijemo bekom iz drugog plana sto stvara uzasne probleme u odbrani.

Suva statistika

pre 7 godina

Juče je širom Evrope odigrano oko 100 prijateljskih utakmica profesionalnih timova. Postignuto je oko 300 golova...i otprilike isto toliko je bilo strelaca. Pretpostavljam da su svih 300 strelaca zablistali i oduševili svoje navijače...

Milos

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu, da se odmah izjasnim, pošto vidim da je to bitno pri ostavljanju komentara. Grujic je jedan od najboljih i najtalentovanijih srpskih fudbalera, a imamo sjajne-Rajkovic, SMS, Maksimovic, Zivkovic, Mihajlović, Mitrovic, Jovic..
Uostalom nismo bez razloga šampioni sveta u juniorskoj konkurenciji. Mislim da ima lepu šansu da ostavi trag u jednom od najvećih evropskih klubova, i nad se da ce tu šansu iskoristiti.
Što se tiče ovih sto prozivaju Lazara Markovića, on sutra da batali fudbal imaće bolju karijeru od 90 posto naših igrača.. Sa 22 godine je igrao za Partizan, sa kojim je osvajao titule, igrao za najveci portugalski klub-Benfiku u kojoj je bio jedan od najboljih igrača, jednom je čak bio i igrač meseca u Portugalu, za 25 miliona eura prešao u jedan od najvećih engleskih klubova Liverpul, za koji je u sezoni odigrao u svim takmičenjima 33 utakmice, 19 u Premijer ligi uz dva gola. Igrao za jedan od najvećih turskih klubova Fenerbahce. Pritom ima 21 utakmicu u dresu seniorske reprezentacije Srbije, uz tri gola.

Kad svi dignu ruke od fudbala, mi ćemo neko čudo izvesti!

pre 7 godina

Opterećenost fudbalom, u ovoj napaćenoj naciji je nažalost teška patologija.

Ona nije neosnovana potencijalom, neosnovana je trenutnom OPŠTOM situacijom. Od ustrojstva mafijaške FIFA i UEFA, preko lično nam saveza, sa sve od "maga-giga-ultra" veličinama beogradskih bliznakinja, do uprave nekog malog sljačkog kluba - svi su u službi novca, a ne sporta.

To nisu više sportski radnici, to su ili industrijski radnici ili članovi mafije. Jer sa lovom i ustrojstvom, fudbal je danas ili industrijska grana ili "firma".

Tamo gde nema toliko pohlepe, tu Srbi dostižu sve visine. U fudbalu samo kroz strane klubove. Čim dođu u nacionalni sastav zaborave šta je levo, a šta desno!

Uostalom i patologija je jer fudbal nam nije doneo najveće radosti i nije naš nacionalni izražaj. Nije da u fudbalu, s obzirom na veličinu, uticaj i ekonomiju, nismo pokupili itekako mnogo toga - ali u prošlosti!

I opet to nije sport vredan nacionalnog konsenzusa, već vaterpolo, zahvaljujući Noletu, Ani, jeleni, Zimonjiću, Tipsareviću, Troickom i Bozoljocm(ako se ne vram za DK) postao je tenis, naravno košarka i odbojka!

Košarka bi morala biti "razmrdana" sa planom da ove izjednačene medalje u zaltu sa SAD opet odaljimo za jednu u našu korist!

Ko sanja seniorski fudbalski uspeh na EP ili SP ili ne daj Bože klubski, odma na odvikavanje od opijata!

Biće, znam i ja da će ga biti, tu je potencijal u DNK, ali "jednog dana" tek, što je širok pojam, a drugo, biće kada se najmanje budemo nadali!

Miljan

pre 7 godina

Nova sredina reprezentacije Grujic,Maksimovic, Zivkovic i Tadic napad Mitrovic i Mihajlovic mislim da bi bez problema otisli na SP.Dosta vise sa Bambijem Maticem Ljajicem Fejsom itd sve prosecni igraci koji u reprezentaciji nikad nista nisu uradili.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Liverpul je uz Real,Milan,Barsu i Bajern jedan od 5 najvecih u Evropi.
(Bocko, 21. jul 2016 07:34)

U istoriji, da. Trenutno tu nisu ni Milan a ni Luzerpul. 30 godina bez titule, mnogo neozbiljno.

Vladimir

pre 7 godina

Veliki sam navijac Partizana i Liverpula.Marku zelim sve najbolje u premijer ligi.Naravno da gledam svaku pripretmnu utakicu Liverpula.Mislim da ovakvo prace je igara Msrka Grujica daje samo nepotrebni pritisak nasem momku.

oscar

pre 7 godina

@todor
lazar markovic nikad nije igrao za galatasaraj vec za fenerbahce, i plus nije bio standardan kao sto kazes. poceo je tek par meceva tamo.

Majstor Mile

pre 7 godina

Nisam do sada gledao ovog momka i ne mogu ništa o njemu da kažem. Ali mi danas osim Noleta i Španovićke nemamo sportistu svetskog formata, osim u košarci , odbojci ,streljaštvi i još u nekoliko tzv.malih sportova. Momku želim sve najbolje, ali se bojim da ne završi poput mnogih naših "svetskih fudbalskih talenata" koji su se izgubili po raznim evropskim klubovima , a najavljivani kao buduće velike zvezde! Navijači, smanjite malo doživljaj, imajte strpljenje i budite realniji.

Mare

pre 7 godina

Are you British cause you follow Liverpool and you leave in Serbia ??? Grujic is made by Ex World Champion Red Star Belgrade and played deffensife midfilder in best Serbian club,i understand if you don't know his position cause you are a British who are living in Serbia,aren't you ? that's okey.than,cause if you are Serbian and leave in Serbia and if you are fan of Liverpool i would be confused a bit are you okey o.O

drago

pre 7 godina

Furkan

Bi da haha. Svi ti Markovici, Mitrovici i Grujici dodju najdalje do Newcastla i ovakvog Liverpoola a Mamicevi u Realu, Juventusu, Atleticu, Arsenalu.
Ovi samo nazaduju a Mamicevi se prodaju u bolje klubove.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

(Kad svi dignu ruke od fudbala, mi ćemo neko čudo izvesti!, 21. jul 2016 07:27)

Ja samo fudbal od sportova bas pratim, volim da gledam atletiku i zensko umetnicko klizanje. OK, ni kosarka nije losa. Svi ostali sportovi za mene ne postoje. Pratim ono sto volim zato sto volim. Volim sport, takmicenje. Ti volis iskljucivo pobede u sportu i to smatras za neki nacionalni uspeh i "visine".

Mare

pre 7 godina

Znam sve to nisam obraćao pažnju baš na pravopis pisao sam preko mobilnog,a bio umoran,a studiram ruski pa sam malo zaboravio engleski,ali sam držao i privatne časove engleskog nekim čečenima gramatiku,engleski mi je kao maternji,ali sam zaboravio da pišem pravilno zbog ruskog koji studiram jako dugo.

Igor PFC

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!!

Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Dve napomene:

1. Jasno je kao dan i iz aviona se vidi da je Zvezdi isčupano srce iz sredine terena! Tandem Grujić - Donald je bio apsolutno savršen, a Grujić je na silu nateran da napusti klub (Marko Grujić je odbio transfer u Liverpul, ali je ipak nateran da napusti Zvezdu)!
Tim za Ligu šampiona se gradi godinama, a kada se konačno pronađe savršen balans u nekom delu tima (kao što ga je Grof pronašao u srcu sredine terena sa Grujićem i Donaldom), to se ni za živu glavu ne remeti!
Sada pred Ludogorec, umesto da je sredina jaka kao armirani beton sa Grujićem i Donaldom, ravnoteža je poremećena, a tim deluje izgubljeno!
Ova savršena forma i golovi raspucanog Grujića su bili predodređeni da vode Zvezdu ka Ligi šampiona!

2. Suspenzija Nemanje Matića na sledeće tri meča reprezentacije otvara jedno slobodno mesto na sredini terena. Selektor Muslin pravi 3-4-3 formaciju sa vodećim tandemom sredine terena Milivojević - Matić.
Planirani tandem za start kvalifikacija protiv Republike Irske na Marakani 5. septembra je Milivojević - Maksimović, ali Grujić u ovakvoj formi ozbiljno preti i već sada selektor Muslin ozbiljno razmišlja da tandem na sredini terena čine pripadnici zlatne generacije svetskih prvaka:
Marko Grujić - Nemanja Maksimović

- B U D U Ć N O S T - J E - S T I G L A -
- M A R K O - G R U J I Ć - S U P E R S T A R -

andreas kisser

pre 7 godina

ovako, posto se ovde sve svelo na prepucavanje zvezdasa i partizanovcaca, kao navijac liverpula koji gleda i pripremne utakmice da pojasnim: grujic ce u prvoj sezoni biti zamena. ne zato sto je los - mali je extra klasa - vec zato sto klop nece tako talentoavanog mladog igraca odmah da baca u vatru. da ne bi upadali u neku bespotrebnu euforiju, ovo jesu pripremne utakmice, a grujic dolazi iz jedne od najslabijih evropskih liga. igrace liga kup i poneku utakmicu FA kupa i tu i tamo ulaziti sa klupe. i to je najbolje za njegovo postepeno navikavanje na zahteve PL i razvoj uopste. drugo, vidim ovde neki pominju dzana! uopste ne pratim domaci fudbal, ali koliko vidim iz pripremnih utakmica, grujic igra na mestu centralnog veznog (da li je to igrao i u zvezdi?), a dzan je defanzivni vezni, jedan od najtalentovanijih u evropi na toj poziciji i uskoro kapiten liverpula, stoga srecom nije konkurencija grujicu, jer se ovaj ne bi inace puno naigrao. najbitnije: liverpulu tek predstoji dovodjenje zvucnog imena na toj poziciji (CM), bice verovatno musa sisoko iz njukasla, i to nece kostati manje od £25M. dakle to mesto u prvom timu je vec rezervisano, ali ja se iskreno nadam prodaji hendersona (koji je izgubljen u vremenu i prostoru) i u tom slucaju gruja ce imati priliku da cesto ulazi sa klupe. inace sredina i napad LFC za osvajanje PL i LS kroz koju godinu (u formaciji 4-2-3-1): dzan(DM), grujic(CM) - branagan(AM), kent(RW), odjo(LW) - origi(F)! zapamtite, ima da kidaju!

ja

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!! 

Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!
(Igor PFC, 20. jul 2016 21:49)
Citajuci ovu izjavu, kao da citam izjave Nebojse iz Beograda...

Suva statistika

pre 7 godina

Juče je širom Evrope odigrano oko 100 prijateljskih utakmica profesionalnih timova. Postignuto je oko 300 golova...i otprilike isto toliko je bilo strelaca. Pretpostavljam da su svih 300 strelaca zablistali i oduševili svoje navijače...

a koje boje su te kantice i lopatice?

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!!

Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!
@Igor PFC
Koji? Galatasaraj? Fenerbahce? CSKA? Amkar? :D.

Dejan 1989

pre 7 godina

Bravo za Gruju... Samo neka nastavi sa velikom zeljom da igra i nema zime za njega... A sto se tice Lazara Markovica, on je katastrofalan igrac koji nikad nigde nece uspeti pa cak ni u nasoj cetvrtoj vojvodjanskoj ligi... Ja ne mogu da verujem da ljudi koji su gledali kako on igra mogu da kazu da je on dobar igrac... On jednostavno zna samo da trci PRAVO za loptom kad da sam sebi dug for i onda ako je stigne-stigne...Zavrsnica mu je ocajna sto je pokazao mnogo puta tako da ja bih voleo da gresim i da on to sve ispravi ali ne verujem u to..!!!!!!!!!!!!

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Dve napomene:

1.Jasno je kao dan i iz aviona se vidi da je Zvezdi isčupano srce iz sredine terena! Tandem Grujić - Donald je bio apsolutno savršen, a Grujić je na silu nateran da napusti klub (Marko Grujić je odbio transfer u Liverpul, ali je ipak nateran da napusti Zvezdu) kako bi se halapljivci iz uprave dočepali para od transfera za punjenje svojih crnih fondova!
Tim za Ligu šampiona se gradi godinama, a kada se konačno pronađe savršen balans u nekom delu tima (kao što ga je Grof pronašao u srcu sredine terena sa Grujićem i Donaldom), to se ni za živu glavu ne remeti!
Sada pred Ludogorec, umesto da je sredina jaka kao armirani beton sa Grujićem i Donaldom, ravnoteža je poremećena, a tim deluje izgubljeno!
Ova savršena forma i golovi raspucanog Grujića su bili predodređeni da vode Zvezdu ka Ligi šampiona, ali dušmani nisu dali!

2.Suspenzija Nemanje Matića na sledeće tri meča reprezentacije otvara jedno slobodno mesto na sredini terena. Selektor Muslin pravi 3-4-3 formaciju sa vodećim tandemom sredine terena Milivojević - Matić.
Planirani tandem za start kvalifikacija protiv Republike Irske na Marakani 5. septembra je Milivojević - Maksimović, ali Grujić u ovakvoj formi ozbiljno preti i već sada selektor Muslin ozbiljno razmišlja da tandem na sredini terena čine pripadnici zlatne generacije svetskih prvaka:
Marko Grujić - Nemanja Maksimović

- B U D U Ć N O S T - J E - S T I G L A -
- M A R K O - G R U J I Ć - S U P E R S T A R -

goksi

pre 7 godina

Srbija polako ali sigurno dobija velikog fudbalera.Kad se setim. idiotskih komentara o "laznom" transferu muka me uhvati pored kakvih ljudi zivim. To nije rivalstvo,u medicini postoji termin

Grobar2

pre 7 godina

Svaka cast, Grujicu. Da se nastavi ovako kao sto je pocelo. Iako navijam za Partizan, tebi skidam kapu, kao i Zvezdasima kada nas pobede. Ja ne patim od toga da kad izgubimo budu krive sudije, politika i slicno. Verujem da ima u srpskom sportu politike malo, ali koliko - toliko uzivam. Rivalvstvo je jedno, kompleksi su drugo, huligani trece... Ali primedba na rivale, slabi ste bili u kvalifikacijama na poslednje dve utakmice, srecno vam protiv Ludogoreca, drzite i vi nama fige. Sportski pozdrav.

drago

pre 7 godina

Furkan

Bi da haha. Svi ti Markovici, Mitrovici i Grujici dodju najdalje do Newcastla i ovakvog Liverpoola a Mamicevi u Realu, Juventusu, Atleticu, Arsenalu.
Ovi samo nazaduju a Mamicevi se prodaju u bolje klubove.

dzoni

pre 7 godina

Place mi se za koje smo pare poklonili ovu momcinu, e Srbijo zemljo medju sljivama!!!Mogli su bar da izdejstvuju da ostane dete da nas uvede u ligu sampiona...

Čovek iz senke

pre 7 godina

Grujo samo napred, ljubomorni neka im uzdasi jer ostace tek komsija mali.Mogu grobari pljuvaci samo da ti pljunu pod prozor.
(spineri grobarski, 20. jul 2016 21:49)

Lupetas gluposti botino, zasto bi pljuvali decka ako igra dobro? Ako neko zna fudbal nema kritike, ocigledno da je Grujic jedan od talentovanijih igraca. Iako ne mogu da vas smislim, nisam od onih koji ce reci da neko igra lose samo zato sto je zvezdas a ocigledno je da Grujic ide u dobrom pravcu.

Sankara

pre 7 godina

Najgore je to što ću ja, izgleda, od sada pa nadalje kao veliki navijač Liverpula morati da na svakoj vesti povezanoj sa Grujićem prolazim kroz napaćene komentare napaćenih navijača beogradskih timova kako bih došao do onih koji se zapravo bave vešću.

Jah

pre 7 godina

Grobari oladite, klinac ima talenta i to dosta, za razliku od Markeca koji samo pogled dole i trk za loptom, nekad i bez nje, ali samo pravo (nikako dribling)
Kad dodju godine i izgubis brzinu onda sta mu ostaje?

Nadam se da ce mali zablistati, jer nam u reprezentaciji trebaju mladi i dobri igraci da nas izvade iz ovog sivila.

Mirko

pre 7 godina

Grujo samo plodi!

A ovi drugi što su mnogo dobri, tolko dobri da mora stalno da im nalaze klubove gde će ih poslati na pozajmicu pošto im ne trebaju, i ne plode - oni neka sade papriku pored terena.
Msm i njima želim sreću, naši su, al...

dzericak

pre 7 godina

Ne treba toliko da se ložimo da ga ne ureknemo. Koliko pamtim i Kežman je ostavio fenomenalan utisak u predsezoni za Chelsea onog leta kad je potpisao za njih.

Kad svi dignu ruke od fudbala, mi ćemo neko čudo izvesti!

pre 7 godina

Opterećenost fudbalom, u ovoj napaćenoj naciji je nažalost teška patologija.

Ona nije neosnovana potencijalom, neosnovana je trenutnom OPŠTOM situacijom. Od ustrojstva mafijaške FIFA i UEFA, preko lično nam saveza, sa sve od "maga-giga-ultra" veličinama beogradskih bliznakinja, do uprave nekog malog sljačkog kluba - svi su u službi novca, a ne sporta.

To nisu više sportski radnici, to su ili industrijski radnici ili članovi mafije. Jer sa lovom i ustrojstvom, fudbal je danas ili industrijska grana ili "firma".

Tamo gde nema toliko pohlepe, tu Srbi dostižu sve visine. U fudbalu samo kroz strane klubove. Čim dođu u nacionalni sastav zaborave šta je levo, a šta desno!

Uostalom i patologija je jer fudbal nam nije doneo najveće radosti i nije naš nacionalni izražaj. Nije da u fudbalu, s obzirom na veličinu, uticaj i ekonomiju, nismo pokupili itekako mnogo toga - ali u prošlosti!

I opet to nije sport vredan nacionalnog konsenzusa, već vaterpolo, zahvaljujući Noletu, Ani, jeleni, Zimonjiću, Tipsareviću, Troickom i Bozoljocm(ako se ne vram za DK) postao je tenis, naravno košarka i odbojka!

Košarka bi morala biti "razmrdana" sa planom da ove izjednačene medalje u zaltu sa SAD opet odaljimo za jednu u našu korist!

Ko sanja seniorski fudbalski uspeh na EP ili SP ili ne daj Bože klubski, odma na odvikavanje od opijata!

Biće, znam i ja da će ga biti, tu je potencijal u DNK, ali "jednog dana" tek, što je širok pojam, a drugo, biće kada se najmanje budemo nadali!

Mare

pre 7 godina

Are you British cause you follow Liverpool and you leave in Serbia ??? Grujic is made by Ex World Champion Red Star Belgrade and played deffensife midfilder in best Serbian club,i understand if you don't know his position cause you are a British who are living in Serbia,aren't you ? that's okey.than,cause if you are Serbian and leave in Serbia and if you are fan of Liverpool i would be confused a bit are you okey o.O

Majstor Mile

pre 7 godina

Nisam do sada gledao ovog momka i ne mogu ništa o njemu da kažem. Ali mi danas osim Noleta i Španovićke nemamo sportistu svetskog formata, osim u košarci , odbojci ,streljaštvi i još u nekoliko tzv.malih sportova. Momku želim sve najbolje, ali se bojim da ne završi poput mnogih naših "svetskih fudbalskih talenata" koji su se izgubili po raznim evropskim klubovima , a najavljivani kao buduće velike zvezde! Navijači, smanjite malo doživljaj, imajte strpljenje i budite realniji.

iz ljubavi hahahahah

pre 7 godina

decko isfrustrirani kao prvo SRBIN je,kao drugo slobodno preskoci vest nikog ne zanima tvoje misljenje i frustracije zato sto je zvezdino dete

epp

pre 7 godina

bravo mali samo nastavi ovako,Alen je umoran sa EP,Lukas pred odlaskom,Henderson senka onog od prethodnih sezona,Dzan i Milner mogu da krpe iostale pozicije.Samo nek veruje u sebe mozda ove sezone vec dobije sansu

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Liverpul je uz Real,Milan,Barsu i Bajern jedan od 5 najvecih u Evropi.
(Bocko, 21. jul 2016 07:34)

U istoriji, da. Trenutno tu nisu ni Milan a ni Luzerpul. 30 godina bez titule, mnogo neozbiljno.

Milan

pre 7 godina

Mi iz Zvezde svakih 10 godina izbacimo po jednog igraca, ali kada ga izbacimo taj je pravi. Posle Vidica i Stankovica eto i Grujica, nadam se.

belodedic

pre 7 godina

@ Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!
(Igor PFC, 20. jul 2016 21:49)
Decko, Liverpul je 5 puta bio prvak Evrope i ima 3 kupa UEFA.Nemoguce da toliko ne znas, a komentarises fudbalske vesti, pretpostavljam da samo palis vatru pa ovo za Markovica necu ni da ti racunam kao ozbiljno misljenje...

Mare

pre 7 godina

Znam sve to nisam obraćao pažnju baš na pravopis pisao sam preko mobilnog,a bio umoran,a studiram ruski pa sam malo zaboravio engleski,ali sam držao i privatne časove engleskog nekim čečenima gramatiku,engleski mi je kao maternji,ali sam zaboravio da pišem pravilno zbog ruskog koji studiram jako dugo.

koshke

pre 7 godina

igor pfc ti izgleda nemas dovoljno godina kada mislis da liverpul nikada nije bio "neki klub".procesljaj malo internet pa ces videti kakva je velecina fc Liverpul

Miljan

pre 7 godina

Nova sredina reprezentacije Grujic,Maksimovic, Zivkovic i Tadic napad Mitrovic i Mihajlovic mislim da bi bez problema otisli na SP.Dosta vise sa Bambijem Maticem Ljajicem Fejsom itd sve prosecni igraci koji u reprezentaciji nikad nista nisu uradili.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

(Kad svi dignu ruke od fudbala, mi ćemo neko čudo izvesti!, 21. jul 2016 07:27)

Ja samo fudbal od sportova bas pratim, volim da gledam atletiku i zensko umetnicko klizanje. OK, ni kosarka nije losa. Svi ostali sportovi za mene ne postoje. Pratim ono sto volim zato sto volim. Volim sport, takmicenje. Ti volis iskljucivo pobede u sportu i to smatras za neki nacionalni uspeh i "visine".

Fica

pre 7 godina

Grujic odlican u liverpulu,
Gacinovic nastavio da bude najbolji u benfiki, Zivkovic poceo odlicno u benfiki kao i Jovic koji je cesto starter,
Mihajlovic dobsr u partizanu, tu su jos Srrgej MS,Maksimovic,Zdjelar,Gajic,Drazic puno nasih mladih igraca je krenulo odlicno Muslin samo treba da salje pozive

Klaxon

pre 7 godina

@Smarate vise sa njim!Koga briga sto je dao gol na prijateljskoj?!
(Grobar, 20. jul 2016 21:38)
Pa da, ali vas je zato briga kada Zvezda izgubi na prijateljskoj utakmici, pa se sprdate na taj racun...

Bojan

pre 7 godina

Grujic je fizicki fantastican igrac.Ima solidnu tehniku, dobar udarac.podseca na nemacke igrace. Iako su ovo slabiji protivnici, sigurno da ima ogroman potencijal.Po meni veci od Nemca Cana npr..nadam se samo da mu nece proraditi srpski menralitet zadovoljavanja transferom..
Navijac Partizana

Adriano_Galliani

pre 7 godina

AKO Mitra krene, I ako sazri jos jedan spic, to je za 1/4 finale, mozda I 1/2 finale u Rusiji :)
(Matic-Grujic-Zivkovic-Tadic, 21. jul 2016 05:35)

Haha. Uspeh ce biti kvalifikovanje za Rusiju i koji bod u grupi.

Goran

pre 7 godina

Startna postava Liverpula u ovoj sezoni ce izgledati ovako:
Karius
Clyne Matip Sakho Novi levi bek
Can Grujic
Mane Firmino Coutinho
Sturridge

Eleftherios

pre 7 godina

Jedva smirio loptu i namešta se večnost.
(Samo Jako!, 20. jul 2016 23:11)

Nije dovoljno jako šutirao, nije skinuo paučinu, golman se nije bacio, ma pripremna utakmica.... Ima li još koja zamerka.

Matic-Grujic-Zivkovic-Tadic

pre 7 godina

Matic-Grujic-Zivkovic-Tadic. Cetiri vanserijska igraca u sredini koji mogu ili da asistiraju navali ili I igraju u samom napadu. Uz to je selektor Muslin, koji zna posao. Prije sam se smijao od srca srbovanju nekih, zadnjih 10-ak godina. Pa prije nekih 10 godina se Deki Stankovic zrtvovao I igrao kreativca u sredini iako je bio ponajbolji zadnji vezni u Evropi u ta doba. Odbrana je postarija, ali dobra I iskusna. AKO Mitra krene, I ako sazri jos jedan spic, to je za 1/4 finale, mozda I 1/2 finale u Rusiji :)

Bocko

pre 7 godina

I ja se nadam da ce postati dobar igrac,ali videcemo kada pocnu ozbiljne utakmice.Za komentar Igora se nadam da je provokacija,jer ako nije onda je problem.Liverpul je uz Real,Milan,Barsu i Bajern jedan od 5 najvecih u Evropi.

Vlada

pre 7 godina

Bravo Grujo... Nasa reprezentacija mora ofanzivnije sa Grujicem, Kosticem, Ljajicem, Tadicem i Mitrovicem. I naravno Matic kao jedini zadji vezni. To su trenutno nasi najbolji igraci... Mali problem je sto i Tadic i Kostic prirodno naginju levoj strani, pa tu mora da bude izvesnih pomeranja, ali ja ne vidim bolje igrace. Na zalost, na desnoj strani nemamo klasu. I to je vec duze problematicna pozicija koju pokusavamo da pokrijemo bekom iz drugog plana sto stvara uzasne probleme u odbrani.

Ja i ja

pre 7 godina

Svaka cast, Grujicu. Da se nastavi ovako kao sto je pocelo. Iako navijam za Partizan, tebi skidam kapu, kao i Zvezdasima kada nas pobede. Ja ne patim od toga da kad izgubimo budu krive sudije, politika i slicno. Verujem da ima u srpskom sportu politike malo, ali koliko - toliko uzivam. Rivalvstvo je jedno, kompleksi su drugo, huligani trece... Ali primedba na rivale, slabi ste bili u kvalifikacijama na poslednje dve utakmice, srecno vam protiv Ludogoreca, drzite i vi nama fige. Sportski pozdrav.
(Grobar2, 20. jul 2016 22:00)
Da smo svj ovakvi gde bi nam kraj bio...

todor

pre 7 godina

Meni ka Grobaru je drago da Grujic lepo igra predsezonu.

Medjutim mislim da je vecina Grobara koji negativno komentarisu izrevoltirana dugogodisnjim nipodastavanjem igraca koje je Partizan stvorio i prodao. Pa tako I Markovica, decko ima 23 godine I pred njim je karijera, sa 23 godine je igrao za Liverpool, bio standardni prvotimac Galatasaraja I sad ide u Bundesligu. To je sve samo ne za podcenjivanje. Premijer liga je vrlo specificna i mnogi kvalitetni fudbaleri se ne snadju, pogotovu kada dolaze iz najslabijih liga kao sto je nasa.

Recimo Mitrovic je odigrao dve brilijante sezone u Anderlehtu I kao najbolji strelac belgijske lige presao u klub sa manjim ambicijama u PL i jos uvek se privikava.

NastyB

pre 7 godina

Are you British cause you follow Liverpool and you leave in Serbia ??? Grujic is made by Ex World Champion Red Star Belgrade and played deffensife midfilder in best Serbian club,i understand if you don't know his position cause you are a British who are living in Serbia,aren't you ? that's okey.than,cause if you are Serbian and leave in Serbia and if you are fan of Liverpool i would be confused a bit are you okey o.O
(Mare, 21. jul 2016 00:05)

Au, Gospode, "živiš u Srbiji" se ne piše "leave in Serbia" jer "leave" znači otići, napustiti, ostaviti. Grujića nije NAPRAVILA Zvezda (od blata, drveta ili od čega se već nešto pravi, kad se tako koristi glagol. WAS MADE je već druga priča ali se nikad ne koristi u ovakvom kontekstu.) već je tu trenirao i igrao. Uz "best" (najbolji) uvek ide THE best, kada se misli na gradaciju. "...the British who lives in Serbia". Kad se nekom lično obraćaš stavljaš THE da se naglasi da se misli na njega, a ne na bilo kog Britanca. U tom slučaju ide "A British". A tek na kraju ono, "ako si Srbin i odlaziš u Srbiju, a navijaš za Liverpul bio bih malo zbunjen, jesi li dobro??"
Ne želim da pametujem, ali zašto pisati na engleskom kada ga ne znate dovoljno dobro.

Milos

pre 7 godina

Navijam za Zvezdu, da se odmah izjasnim, pošto vidim da je to bitno pri ostavljanju komentara. Grujic je jedan od najboljih i najtalentovanijih srpskih fudbalera, a imamo sjajne-Rajkovic, SMS, Maksimovic, Zivkovic, Mihajlović, Mitrovic, Jovic..
Uostalom nismo bez razloga šampioni sveta u juniorskoj konkurenciji. Mislim da ima lepu šansu da ostavi trag u jednom od najvećih evropskih klubova, i nad se da ce tu šansu iskoristiti.
Što se tiče ovih sto prozivaju Lazara Markovića, on sutra da batali fudbal imaće bolju karijeru od 90 posto naših igrača.. Sa 22 godine je igrao za Partizan, sa kojim je osvajao titule, igrao za najveci portugalski klub-Benfiku u kojoj je bio jedan od najboljih igrača, jednom je čak bio i igrač meseca u Portugalu, za 25 miliona eura prešao u jedan od najvećih engleskih klubova Liverpul, za koji je u sezoni odigrao u svim takmičenjima 33 utakmice, 19 u Premijer ligi uz dva gola. Igrao za jedan od najvećih turskih klubova Fenerbahce. Pritom ima 21 utakmicu u dresu seniorske reprezentacije Srbije, uz tri gola.

Misa

pre 7 godina

Za ovoga je Markovic izmislio fudbal!!! Liverpul i onako nikada nije bio nista u Evropi pa i jeste za ovakve limitirane igrace, Markovic ga je odavno prerastao i vreme je da ode u neki veci gde ce njegov talenat da dodje do izrazaja!(Igor PFC, 20. jul 2016 21:49)

Liverpul nikad nista nije bio u evropi???

Samo 5 titula evropskog sampiona.

Boban,nis

pre 7 godina

Kao navijacu Radničkog meni je drago i za Lazara i za Grujića.Ipak dva Srbina u tako velikom klubu.Navijačima blizanaca poručujem da se manu sujete,nikom dobro nije donela.

oscar

pre 7 godina

@todor
lazar markovic nikad nije igrao za galatasaraj vec za fenerbahce, i plus nije bio standardan kao sto kazes. poceo je tek par meceva tamo.

Vladimir

pre 7 godina

Veliki sam navijac Partizana i Liverpula.Marku zelim sve najbolje u premijer ligi.Naravno da gledam svaku pripretmnu utakicu Liverpula.Mislim da ovakvo prace je igara Msrka Grujica daje samo nepotrebni pritisak nasem momku.