1. Vlade Divac je napravio vrlo dobru karijeru u NBA,a to nije nimalo lako.Pedja,nebih bio to sto jeste da mu Vlade nije pomogao,treba izdrzati velike razlike u nacinu zivljenja u Americi i Evropi.Vlade je takva osoba koju ljudi vole,to se vidi najbolje na utakmicama.Normalno je da sada smanji minutazu u regularnom dijelu sezone i sto odmorniji udje u play off.Vlade Divac ako i ne svoji prsten u nba ,to neumanjuje njegovu igracku karijeru,jer prije dvije godine o tome je odlucivao samo jedan slucajni kos u zadnjoj sekundi.
  (dule j., 11. avgust 2003 18:59)

  # Link komentara

 2. Vlade Divac je jedan od malobrojnih istinskih patriota koje ima nasa Srbija. Zasluzio je sve postovanje.
  (Dragoljub, 10. avgust 2003 15:00)

  # Link komentara

 3. Zasto bi Vlade isao u vojsku? Ovaj papan sto opominje Divca je verovatno neki truli patriota, pa zar ne vidis da je svuda u svetu vojska POSAO, da se placa, americki vojnici su patriote, a placene su da budu patriote i to je svuda u svetu normalno. Dosta je bilo jebavanja od god dana po trulim kasarnama sa
  iskompleksiranim slobinim generalima. Vreme je da i mi predjemo na profesionalnu vojnu sluzbu.

  Divac care, sve najbolje, LEGENDO !!!
  (JimyBarka, 10. avgust 2003 03:04)

  # Link komentara

 4. Ruzni su ovi komentari ispod. Krajnje cinicno ne postovanje naseg najveceg kosarkasa ikada. Uz Kicu i Koraca nismo imali boljeg, a sa ovako podrugljivim tonom pricati ukazajue samo na nedostatak ponosa i samopostovanja... Cudni smo mi Srbi????
  (Serdar Rade, 9. avgust 2003 13:33)

  # Link komentara

 5. vlade trebao si da odes u lejkerse kao zameona sekilu a ovako nema prstena.
  (flojd, 2. avgust 2003 18:13)

  # Link komentara

 6. E, Vlade, sada bi mogao da se vratis u Srbijicu i odsluzis vojsku koju si godinama (decenijama) tako uspesno izvrdavao!
  (ekspert, 30. jul 2003 16:24)

  # Link komentara

 7. Jeste Vlade, nemas vise 25 godina da se rves sa tim zivotinjama iz NBA (O'Neal & co). Vreme ti je da polako odes u penziju, dok si jos veliki. Bolje da ti ovo bude zadnja sezona (daj Boze sa NBA-prstenom), nego da se ubuduce brukas (a mogli bi i da izbiju, vidis da je pola tih divljaka tamo drogirano, ili ima probleme sa zakonom). Ipak tamo ima fizicki mnogo spremnijih od tebe, nije ni cudo kad imaju po 10-15 godina manje od tebe, a uz to je vecina od njih crna (a oni imaju fizicki bolje predispozicije za kosarku od belaca, recimo skocnost)!
  Sretno ti bilo i ubuduce, i hvala za sve sto si dao na terenu, i van njega! Znamo da si dobar ambasador nase zemlje, koja se (Bogu hvala) ne zove vise Jugoslavija! Pa tako ni ti ne moras vise da se predstavljas kao jugos, to ionako realno nikada nije ni postojalo. Budi ono sto jesi, i sto smo mi svi, narod iz koga si potekao!
  (Dejan, 29. jul 2003 20:25)

  # Link komentara