Petak, 01.07.2016.

17:29

Novi Zvezdin igrač preziva se Konga

Crvena zvezda predstavila je poslednje, najveće pojačanje ovog leta, plejmejkera Gelora Kongu Kaku, kako se pravilno izgovara ime momka iz Gabona.

Izvor: B92

Novi Zvezdin igraè preziva se Konga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

@Milan B,kao prvo nije fraza vec replika i ide ti nisi ni prvi,ni drugi,ni treci ti si pglu,a kao drugo,kao trece u stvari,ako ti mislis da se u Srbiji govori francuski,onda ne znam sta bih ti drugo napisao.Citaj kako je napisano i pisi kao sto govoris rekao je nekada davno jedan Vuk Karadzic,dakle Kanga.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Pretpostavljam da su Kokezini sledeci zadaci da poveca broj stranaca u Premijerovoj Ligi, i da promeni sistem takmicena iste. Sta ce zvezdi deset stranaca ako moze da registruje samo cetiri? Znaci lestvica se penje na 6-8, jer tako ste u mogucnosti. U ovakvom odnosu snaga racunate da vam deljenje bodova neodgovara, tako da se i to menja verovatno. Kad ti neko ceo zivot prica o postenju i regularnosti, a das mu vlast i vidis da je deset puta gori od onog kog je optuzivao. Kod Toleta se znalo cetiri stranca i isti sistem takmicenja, a vi ste pre godinu dana insistirali na belgiskom sistemu, i sad odjednom vise ne valja. Jel sada posteno? Pitam cisto da znam.

vladimir

pre 7 godina

kongo ima solidan pedigre A sad malo za grobare doveli ste 2 igraca radnickog ciji su igraci bili uvek preskupi za zvezdu povratnik tipa radovic nikad nije jeftin slicno je i sa djurdjevicem vas brazilac je ravno milion evra dakle stvarno nemate sta da trazite na nasim vestima

Mirko

pre 7 godina

Agent reprezentativca Gabona Lui de Nol istakao je da je Rostov učinio sve da ga zadrži, te da je imao ponude i iz drugih zemalja.

---
Da, da odlucio se za Zvezdu zbog jake lige...cekaj ...a ne ..ipak je bankomat u pitanju.

Bice smanjenja penzija i plata ove godine...mora mezimce vlasti da se ispostuje.

@Sasa Frankfurt.......GNS

pre 7 godina

@sasa frankfurt
Da ti pismeno odgovorim nadam se da vladas matematikom..
Partizan je samo od ucesca u grupi LE u sezoni
2015/16 dobio 15 juna ove godne 9,3 miliona€
Zvezda je prodala Grujica i dobila 6mil € u 2 transe.
Januar 2016 i u martu 2016..
Isplaceni su delimicno i ne u celosti dugovi igracima,radnicima na stadionu,bivsim igracima i trenerima..
U 1 danu je placeno od druge rate 2300 naloga za dugove firmama i otisle pare.
Zvezda je u blokadi trenutno oko 70 miliona dinara i to preko 100 dana..
A do prodaje Grujica je bila duze od godinu dana..
Pitanje je kojim i cijim parama se sad dovode igraci ako je klub u blkadi i dugu od preko 50 mil €..

Borat iz predgradja

pre 7 godina

Franjevac, ti plaćaš, i nama nema većeg zadovoljstva od toga! :-)
(Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo, 02. jul 2016 01:17).....Krcunovac,ti ces tek da places :-)

Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo

pre 7 godina

Ko placa strance u klubu duznom 60 mil? Plate? Penzije? Ugovori sa kinezima? Vlada RS? Kosovo?(Borat iz predgradja, 01. jul 2016 23:09)

Franjevac, ti plaćaš, i nama nema većeg zadovoljstva od toga! :-)

Milan B.

pre 7 godina

Pise se Kanga, ali pri izgovoru lici na O, posto u Gabonu koriste francuski jezik, a "an" se cita slicno kao O.(Mikula, 1. jul 2016 18:08)Aha,znaci sad imamo drzave poput Kazahstona,Kirgistona,Azerbejdzona...
(Berezutsky, 01. jul 2016 19:38) Covek je lepo napisao na fancuskom jeziku se tako izgovara. Ali ako ti mislis da se u Kazahstanu, Kirgistanu, Azerbejdzanu govori francuski onda ti nisi ni prvi ni drugi nego si g..p (fraza iz Audicije).

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Hteo ne hteo, moram da se nasmejem grobarima. Kao u horu svi slozno: odakle pare!!? Oni doveli 9-toro (10-ti je vec na putu), a pitaju odakle nama pare!! Mislim stvarno su komedija!! Valjda ovi njihovi igraju iz ljubavi?!

mika sumadinac

pre 7 godina

Da silva, Konga, Ibanjez, Vijera, Donald,La Talek...i jos hocete ovog Leonarda...Morace da se menja pravilo o strancima...Ha ha ha ha ....Stub srpstva

Idea Voli Telekom

pre 7 godina

Sada je jasno zašto još nije formirana vlada Srbije.
Mandatar prvo mora da formira ekipu Crvene zvezde, pa tek posle vladu.
Zna se šta je njemu prioritet.

Veerghoen

pre 7 godina

Тај Муче је одиграо 136 мечева за Боку Јуниорс и дао тридесетак голова. Морамо га довести. Са Хугом би чинио паклем тандем!

Berezutsky

pre 7 godina

Pise se Kanga, ali pri izgovoru lici na O, posto u Gabonu koriste francuski jezik, a "an" se cita slicno kao O.
(Mikula, 1. jul 2016 18:08)

Aha,znaci sad imamo drzave poput Kazahstona,Kirgistona,Azerbejdzona...

karamba

pre 7 godina

Volim kada imamo budzet za pojačanja od 25 miliona evra, čisto da se zna ko je fudbalska institucija u Srbiji ?
Biće ovo zanimljivo prvenstvo, a kruna prelaznog roka će biti dolazak Mučea, čija će mesečna plata biti 5 miliona evra ?
Partizan se takodje pojačao kao nikad, iako su
(za razliku od Zvezde), sva pojačanja došla besplatno ?
Po ko zna koji put, crno-beli nam drže lekciju iz časova ljubavi, gde će igrači igrati za stipendije i topli obrok!
Jedva čekam početak sezone, i večitu borbu izmedju novca i ljubavi ?

Vladimir

pre 7 godina

Jubilarni 36.ti stranac u stubu Sirbistana...bankomat samo izbacuje pare...radnici i penzioneri očekujte manje plate i penzije za Jul mesec!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nešo Pudla, 1. jul 2016 17:28) Verovatno te ne pogadja 15 novih igraca koji su dosli u Partizan.Izgleda da mi uzimamo iz penzionog fonda a razni MekKejlebi,Lovernji,Vestermani,Marici dolaze iz ljubavi prema instituciji.Ma,takvi kao ti pucaju od muke sto nekome ide dobro pa su zavidlivi i onda nemaju pojma sta pisu.

LJUBA SLOG

pre 7 godina

Jubilarni 36.ti stranac u stubu Sirbistana...bankomat samo izbacuje pare...radnici i penzioneri očekujte manje plate i penzije za Jul mesec!
(Nešo Pudla,
1. jul 2016 17:28)
Hahahahahaha...a Djurdjic i Radovic dosli u ''instituciju'' da igraju za 200 evra mesecno + dva kuvana obroka nedeljno kod Bogdanoviceve mame!? :-) :-)

ForeverSRB

pre 7 godina

Obzirom da je poslednje pojacanje, ovo moze da znaci ili da Vijeira ostaje do kraja sezone, ili se ponavlja 2008., JER MI DRUGOG SPICA NEMAMO. Sikimicu svaka cast coveku, dobar je, ali jednostavno...... Ne znam... Boze srece, pa u evropu, javljam se opet 19-og. :)

optiflex

pre 7 godina

@MilosTOP Muco je spic a ne bek prepametni. gde mogu 8 stranaca da ti igraju startnu postavu a da samo Kahriman, Rendulic i Katai budu domaci igraci. nesto ti se ne uklapa delijo

Filip Must Play

pre 7 godina

Izjava grofa del tintoreta nedavno:"..cilj nam je da u prvom timu igraju zvezdina deca, koja su ponikla u našoj školi...", u praksi ko se preziva na ić nema mesta u "najsrBskom" klubu!!

Bobadilja

pre 7 godina

Zabluda je da je kad neko kaže"teško ćemo u Ligu šamoiona, ali u Ligu evrope sigurno ulazimo".U redu 2.kolo sigurno prolazimo, to jest najverovatnije Valetu. Onda u 3.kolu mogu da na padnu (Olimpijakos, Plzen,Dinamo Zagreb, Seltik, Plzen). Tu baš i nisam optimista, jer ako se ispadne u 3.kolu Kvalifikacija za ligu šampiona, onda se igra 4.kolo Kvalifikacija za ligu evrope, tu mogu da padnu Sautempton(6. U Engleskoj), Fejnord(3.u Holandiji), Majnc(6.u Nemačkoj). Međutim, ako se i prođe 3.kolo Kvalifikacija za ligu šampiona, onda u 4.igramo protiv timova sličnog kvaliteta kao i rundu ranije, tu su ponovo potencijalni protivnici Seltik, Bate,Plzen,Dinamo i ostali. Da vas podsetim da u 4.kolu Kvalifikacija za ligu šampiona igraju i Porto,Mančester Siti, Viljareal, Monako, Menhengladbah, Roma, ali da protiv njih Zvezda ne može da igra jer su te ekipe odvojene i postoje "Staza šampiona" i "staza pratilaca".

Nenad

pre 7 godina

Hahahaha pa vi sa B92 ste komedija. Pise na dresu Kanga, a vi Konga, pa Konga.. :D

@Nenad - Poštovani, na dresu CZ piše ime na maternjem jeziku igrača. U srpskom jeziku se piše kako se izgovara, još od Vuka Karadžića. A njegovo ime se izgovara Konga, kao što je on rekao na promociji. Pozdrav.

Klaxon

pre 7 godina

@kupujete buljuk nekih indijanaca...posle kuku đujka.
(tarzan, 1. jul 2016 18:03)

Isto kao sto su buljuk bili Vieira, Ibanjez, Le Talek, Donald...Zna Bozovic sta radi, trenirao je tog Kangu i zna njegove kvalitete, a posle onolike bodovne razlike u prosloj sezoni,prilicno verujem Bozovicu...

navijac

pre 7 godina

Svaka cast Vucicu! Mozda nije uspeo da narod bolje zivi, ali zato njegova mezimica zivi bolje nego ikad! Posle Le Taleka za koga znamo da ima platu od 480 hiljada evra godisnje (FSS objavio ugovor) stigli su jos placeniji igraci, prvo Ruiz, pa sada i najplaceniji ovaj Konga, sa platom od 600 hiljada evra godisnje!

musavi ciganin

pre 7 godina

I sta kaze kolika ce mu biti godisnja plata i koliko obestecenje je placeno za njega ? Ajde sto oni Franjevci to kriju i varaju kao po obicaju, mali su i nebitan klub koji ce se uskoro ugasiti zbog prevelikog dugovanja i nedomacinskog poslovanja ali stub jednog drustva i zemlje mora to sve da iznese na videlo, takoreci crno na belo !
Dakle ?

sah 88

pre 7 godina

Super, super, super.......idemo sigurno u grupnu fazu LE a mozda i u LS!!!!! Puna zahvalnost bankomatu iz NEMANJINE koji je radio punom parom i obezbedio nam najjaci tim u zadnjih deset godina. Nadam se da cemo se oduziti bankomatu plasmanom u LS i novom TITULOM!!!!

MilosTOP

pre 7 godina

Kahriman
Mučo - Rendulić - Fibel - Ibanjez
Donald - La Telek
Ruiz - Kanga - Katai
Hugo
+ igrači od prošle sezone i nova pojačanja je realno bar za LE... Ako žreb bude povoljan možda i LŠ:))

sah 88

pre 7 godina

Super, super, super.......idemo sigurno u grupnu fazu LE a mozda i u LS!!!!! Puna zahvalnost bankomatu iz NEMANJINE koji je radio punom parom i obezbedio nam najjaci tim u zadnjih deset godina. Nadam se da cemo se oduziti bankomatu plasmanom u LS i novom TITULOM!!!!

sah 88

pre 7 godina

Super, super, super.......idemo sigurno u grupnu fazu LE a mozda i u LS!!!!! Puna zahvalnost bankomatu iz NEMANJINE koji je radio punom parom i obezbedio nam najjaci tim u zadnjih deset godina. Nadam se da cemo se oduziti bankomatu plasmanom u LS i novom TITULOM!!!!

Nešo Pudla

pre 7 godina

Jubilarni 36.ti stranac u stubu Sirbistana...bankomat samo izbacuje pare...radnici i penzioneri očekujte manje plate i penzije za Jul mesec!

Zvezdiho

pre 7 godina

Ako je Rostov drugi znaci da ce i oni igrati u kvalifikacijama za LS, sto znaci do on nije bio prva opcija u Rostovu ali opet cim je bio u drugom klubu ruskog prvenstva znaci da vredi..

Mare

pre 7 godina

Kahriman-Ibanez-Phibell-Rendulić(Mičel)-Petković-Donald-Le Tallek-Katai(Plavšić)-Konga-Ruiz(Srnić)-Vieira(Muče)--na kraju kvalifikacija Ristić menja Ibaneza,Muče Huga,a Poletanović Katai,ekipa koja će pobeđivati u Ligi Evrope,ili ulaskom u LŠ dug biva smanjen na 10 000 000 evra !

Rooney-utd

pre 7 godina

Zvezda ima mnogo jak tim sa Ruizom i Kangom.Nikad bolji prelazni rok u Srbiji jos kad nama dodje Leonardo pa bice nikad jaceg kidanja na derbiju,ako se Zvezda ne plasira u neko od dva takmicenja uEvropi sigurno da ce joj otici dosta igraca iz prolse sezone,ali sa ovim timom do sada po meni Zvezda sigurno ulazi u LE,ali za LS je vec malo teze,pozdrav svima!

Rooney-utd

pre 7 godina

Zvezda ima mnogo jak tim sa Ruizom i Kangom.Nikad bolji prelazni rok u Srbiji jos kad nama dodje Leonardo pa bice nikad jaceg kidanja na derbiju,ako se Zvezda ne plasira u neko od dva takmicenja uEvropi sigurno da ce joj otici dosta igraca iz prolse sezone,ali sa ovim timom do sada po meni Zvezda sigurno ulazi u LE,ali za LS je vec malo teze,pozdrav svima!

karamba

pre 7 godina

Volim kada imamo budzet za pojačanja od 25 miliona evra, čisto da se zna ko je fudbalska institucija u Srbiji ?
Biće ovo zanimljivo prvenstvo, a kruna prelaznog roka će biti dolazak Mučea, čija će mesečna plata biti 5 miliona evra ?
Partizan se takodje pojačao kao nikad, iako su
(za razliku od Zvezde), sva pojačanja došla besplatno ?
Po ko zna koji put, crno-beli nam drže lekciju iz časova ljubavi, gde će igrači igrati za stipendije i topli obrok!
Jedva čekam početak sezone, i večitu borbu izmedju novca i ljubavi ?

Zvezdiho

pre 7 godina

Ako je Rostov drugi znaci da ce i oni igrati u kvalifikacijama za LS, sto znaci do on nije bio prva opcija u Rostovu ali opet cim je bio u drugom klubu ruskog prvenstva znaci da vredi..

Mare

pre 7 godina

Kahriman-Ibanez-Phibell-Rendulić(Mičel)-Petković-Donald-Le Tallek-Katai(Plavšić)-Konga-Ruiz(Srnić)-Vieira(Muče)--na kraju kvalifikacija Ristić menja Ibaneza,Muče Huga,a Poletanović Katai,ekipa koja će pobeđivati u Ligi Evrope,ili ulaskom u LŠ dug biva smanjen na 10 000 000 evra !

Vladimir

pre 7 godina

Jubilarni 36.ti stranac u stubu Sirbistana...bankomat samo izbacuje pare...radnici i penzioneri očekujte manje plate i penzije za Jul mesec!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nešo Pudla, 1. jul 2016 17:28) Verovatno te ne pogadja 15 novih igraca koji su dosli u Partizan.Izgleda da mi uzimamo iz penzionog fonda a razni MekKejlebi,Lovernji,Vestermani,Marici dolaze iz ljubavi prema instituciji.Ma,takvi kao ti pucaju od muke sto nekome ide dobro pa su zavidlivi i onda nemaju pojma sta pisu.

Nenad

pre 7 godina

Hahahaha pa vi sa B92 ste komedija. Pise na dresu Kanga, a vi Konga, pa Konga.. :D

@Nenad - Poštovani, na dresu CZ piše ime na maternjem jeziku igrača. U srpskom jeziku se piše kako se izgovara, još od Vuka Karadžića. A njegovo ime se izgovara Konga, kao što je on rekao na promociji. Pozdrav.

LJUBA SLOG

pre 7 godina

Jubilarni 36.ti stranac u stubu Sirbistana...bankomat samo izbacuje pare...radnici i penzioneri očekujte manje plate i penzije za Jul mesec!
(Nešo Pudla,
1. jul 2016 17:28)
Hahahahahaha...a Djurdjic i Radovic dosli u ''instituciju'' da igraju za 200 evra mesecno + dva kuvana obroka nedeljno kod Bogdanoviceve mame!? :-) :-)

Milan B.

pre 7 godina

Pise se Kanga, ali pri izgovoru lici na O, posto u Gabonu koriste francuski jezik, a "an" se cita slicno kao O.(Mikula, 1. jul 2016 18:08)Aha,znaci sad imamo drzave poput Kazahstona,Kirgistona,Azerbejdzona...
(Berezutsky, 01. jul 2016 19:38) Covek je lepo napisao na fancuskom jeziku se tako izgovara. Ali ako ti mislis da se u Kazahstanu, Kirgistanu, Azerbejdzanu govori francuski onda ti nisi ni prvi ni drugi nego si g..p (fraza iz Audicije).

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Hteo ne hteo, moram da se nasmejem grobarima. Kao u horu svi slozno: odakle pare!!? Oni doveli 9-toro (10-ti je vec na putu), a pitaju odakle nama pare!! Mislim stvarno su komedija!! Valjda ovi njihovi igraju iz ljubavi?!

Veerghoen

pre 7 godina

Тај Муче је одиграо 136 мечева за Боку Јуниорс и дао тридесетак голова. Морамо га довести. Са Хугом би чинио паклем тандем!

Klaxon

pre 7 godina

@kupujete buljuk nekih indijanaca...posle kuku đujka.
(tarzan, 1. jul 2016 18:03)

Isto kao sto su buljuk bili Vieira, Ibanjez, Le Talek, Donald...Zna Bozovic sta radi, trenirao je tog Kangu i zna njegove kvalitete, a posle onolike bodovne razlike u prosloj sezoni,prilicno verujem Bozovicu...

Idea Voli Telekom

pre 7 godina

Sada je jasno zašto još nije formirana vlada Srbije.
Mandatar prvo mora da formira ekipu Crvene zvezde, pa tek posle vladu.
Zna se šta je njemu prioritet.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Jubilarni 36.ti stranac u stubu Sirbistana...bankomat samo izbacuje pare...radnici i penzioneri očekujte manje plate i penzije za Jul mesec!

ForeverSRB

pre 7 godina

Obzirom da je poslednje pojacanje, ovo moze da znaci ili da Vijeira ostaje do kraja sezone, ili se ponavlja 2008., JER MI DRUGOG SPICA NEMAMO. Sikimicu svaka cast coveku, dobar je, ali jednostavno...... Ne znam... Boze srece, pa u evropu, javljam se opet 19-og. :)

MilosTOP

pre 7 godina

Kahriman
Mučo - Rendulić - Fibel - Ibanjez
Donald - La Telek
Ruiz - Kanga - Katai
Hugo
+ igrači od prošle sezone i nova pojačanja je realno bar za LE... Ako žreb bude povoljan možda i LŠ:))

navijac

pre 7 godina

Svaka cast Vucicu! Mozda nije uspeo da narod bolje zivi, ali zato njegova mezimica zivi bolje nego ikad! Posle Le Taleka za koga znamo da ima platu od 480 hiljada evra godisnje (FSS objavio ugovor) stigli su jos placeniji igraci, prvo Ruiz, pa sada i najplaceniji ovaj Konga, sa platom od 600 hiljada evra godisnje!

Bobadilja

pre 7 godina

Zabluda je da je kad neko kaže"teško ćemo u Ligu šamoiona, ali u Ligu evrope sigurno ulazimo".U redu 2.kolo sigurno prolazimo, to jest najverovatnije Valetu. Onda u 3.kolu mogu da na padnu (Olimpijakos, Plzen,Dinamo Zagreb, Seltik, Plzen). Tu baš i nisam optimista, jer ako se ispadne u 3.kolu Kvalifikacija za ligu šampiona, onda se igra 4.kolo Kvalifikacija za ligu evrope, tu mogu da padnu Sautempton(6. U Engleskoj), Fejnord(3.u Holandiji), Majnc(6.u Nemačkoj). Međutim, ako se i prođe 3.kolo Kvalifikacija za ligu šampiona, onda u 4.igramo protiv timova sličnog kvaliteta kao i rundu ranije, tu su ponovo potencijalni protivnici Seltik, Bate,Plzen,Dinamo i ostali. Da vas podsetim da u 4.kolu Kvalifikacija za ligu šampiona igraju i Porto,Mančester Siti, Viljareal, Monako, Menhengladbah, Roma, ali da protiv njih Zvezda ne može da igra jer su te ekipe odvojene i postoje "Staza šampiona" i "staza pratilaca".

Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo

pre 7 godina

Ko placa strance u klubu duznom 60 mil? Plate? Penzije? Ugovori sa kinezima? Vlada RS? Kosovo?(Borat iz predgradja, 01. jul 2016 23:09)

Franjevac, ti plaćaš, i nama nema većeg zadovoljstva od toga! :-)

sah 88

pre 7 godina

Super, super, super.......idemo sigurno u grupnu fazu LE a mozda i u LS!!!!! Puna zahvalnost bankomatu iz NEMANJINE koji je radio punom parom i obezbedio nam najjaci tim u zadnjih deset godina. Nadam se da cemo se oduziti bankomatu plasmanom u LS i novom TITULOM!!!!

Filip Must Play

pre 7 godina

Izjava grofa del tintoreta nedavno:"..cilj nam je da u prvom timu igraju zvezdina deca, koja su ponikla u našoj školi...", u praksi ko se preziva na ić nema mesta u "najsrBskom" klubu!!

mika sumadinac

pre 7 godina

Da silva, Konga, Ibanjez, Vijera, Donald,La Talek...i jos hocete ovog Leonarda...Morace da se menja pravilo o strancima...Ha ha ha ha ....Stub srpstva

sah 88

pre 7 godina

Super, super, super.......idemo sigurno u grupnu fazu LE a mozda i u LS!!!!! Puna zahvalnost bankomatu iz NEMANJINE koji je radio punom parom i obezbedio nam najjaci tim u zadnjih deset godina. Nadam se da cemo se oduziti bankomatu plasmanom u LS i novom TITULOM!!!!

musavi ciganin

pre 7 godina

I sta kaze kolika ce mu biti godisnja plata i koliko obestecenje je placeno za njega ? Ajde sto oni Franjevci to kriju i varaju kao po obicaju, mali su i nebitan klub koji ce se uskoro ugasiti zbog prevelikog dugovanja i nedomacinskog poslovanja ali stub jednog drustva i zemlje mora to sve da iznese na videlo, takoreci crno na belo !
Dakle ?

sah 88

pre 7 godina

Super, super, super.......idemo sigurno u grupnu fazu LE a mozda i u LS!!!!! Puna zahvalnost bankomatu iz NEMANJINE koji je radio punom parom i obezbedio nam najjaci tim u zadnjih deset godina. Nadam se da cemo se oduziti bankomatu plasmanom u LS i novom TITULOM!!!!

@Sasa Frankfurt.......GNS

pre 7 godina

@sasa frankfurt
Da ti pismeno odgovorim nadam se da vladas matematikom..
Partizan je samo od ucesca u grupi LE u sezoni
2015/16 dobio 15 juna ove godne 9,3 miliona€
Zvezda je prodala Grujica i dobila 6mil € u 2 transe.
Januar 2016 i u martu 2016..
Isplaceni su delimicno i ne u celosti dugovi igracima,radnicima na stadionu,bivsim igracima i trenerima..
U 1 danu je placeno od druge rate 2300 naloga za dugove firmama i otisle pare.
Zvezda je u blokadi trenutno oko 70 miliona dinara i to preko 100 dana..
A do prodaje Grujica je bila duze od godinu dana..
Pitanje je kojim i cijim parama se sad dovode igraci ako je klub u blkadi i dugu od preko 50 mil €..

Borat iz predgradja

pre 7 godina

Franjevac, ti plaćaš, i nama nema većeg zadovoljstva od toga! :-)
(Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo, 02. jul 2016 01:17).....Krcunovac,ti ces tek da places :-)

vladimir

pre 7 godina

kongo ima solidan pedigre A sad malo za grobare doveli ste 2 igraca radnickog ciji su igraci bili uvek preskupi za zvezdu povratnik tipa radovic nikad nije jeftin slicno je i sa djurdjevicem vas brazilac je ravno milion evra dakle stvarno nemate sta da trazite na nasim vestima

optiflex

pre 7 godina

@MilosTOP Muco je spic a ne bek prepametni. gde mogu 8 stranaca da ti igraju startnu postavu a da samo Kahriman, Rendulic i Katai budu domaci igraci. nesto ti se ne uklapa delijo

Berezutsky

pre 7 godina

Pise se Kanga, ali pri izgovoru lici na O, posto u Gabonu koriste francuski jezik, a "an" se cita slicno kao O.
(Mikula, 1. jul 2016 18:08)

Aha,znaci sad imamo drzave poput Kazahstona,Kirgistona,Azerbejdzona...

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Pretpostavljam da su Kokezini sledeci zadaci da poveca broj stranaca u Premijerovoj Ligi, i da promeni sistem takmicena iste. Sta ce zvezdi deset stranaca ako moze da registruje samo cetiri? Znaci lestvica se penje na 6-8, jer tako ste u mogucnosti. U ovakvom odnosu snaga racunate da vam deljenje bodova neodgovara, tako da se i to menja verovatno. Kad ti neko ceo zivot prica o postenju i regularnosti, a das mu vlast i vidis da je deset puta gori od onog kog je optuzivao. Kod Toleta se znalo cetiri stranca i isti sistem takmicenja, a vi ste pre godinu dana insistirali na belgiskom sistemu, i sad odjednom vise ne valja. Jel sada posteno? Pitam cisto da znam.

Mirko

pre 7 godina

Agent reprezentativca Gabona Lui de Nol istakao je da je Rostov učinio sve da ga zadrži, te da je imao ponude i iz drugih zemalja.

---
Da, da odlucio se za Zvezdu zbog jake lige...cekaj ...a ne ..ipak je bankomat u pitanju.

Bice smanjenja penzija i plata ove godine...mora mezimce vlasti da se ispostuje.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

@Milan B,kao prvo nije fraza vec replika i ide ti nisi ni prvi,ni drugi,ni treci ti si pglu,a kao drugo,kao trece u stvari,ako ti mislis da se u Srbiji govori francuski,onda ne znam sta bih ti drugo napisao.Citaj kako je napisano i pisi kao sto govoris rekao je nekada davno jedan Vuk Karadzic,dakle Kanga.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Jubilarni 36.ti stranac u stubu Sirbistana...bankomat samo izbacuje pare...radnici i penzioneri očekujte manje plate i penzije za Jul mesec!

navijac

pre 7 godina

Svaka cast Vucicu! Mozda nije uspeo da narod bolje zivi, ali zato njegova mezimica zivi bolje nego ikad! Posle Le Taleka za koga znamo da ima platu od 480 hiljada evra godisnje (FSS objavio ugovor) stigli su jos placeniji igraci, prvo Ruiz, pa sada i najplaceniji ovaj Konga, sa platom od 600 hiljada evra godisnje!

Idea Voli Telekom

pre 7 godina

Sada je jasno zašto još nije formirana vlada Srbije.
Mandatar prvo mora da formira ekipu Crvene zvezde, pa tek posle vladu.
Zna se šta je njemu prioritet.

Berezutsky

pre 7 godina

Pise se Kanga, ali pri izgovoru lici na O, posto u Gabonu koriste francuski jezik, a "an" se cita slicno kao O.
(Mikula, 1. jul 2016 18:08)

Aha,znaci sad imamo drzave poput Kazahstona,Kirgistona,Azerbejdzona...

mika sumadinac

pre 7 godina

Da silva, Konga, Ibanjez, Vijera, Donald,La Talek...i jos hocete ovog Leonarda...Morace da se menja pravilo o strancima...Ha ha ha ha ....Stub srpstva

sah 88

pre 7 godina

Super, super, super.......idemo sigurno u grupnu fazu LE a mozda i u LS!!!!! Puna zahvalnost bankomatu iz NEMANJINE koji je radio punom parom i obezbedio nam najjaci tim u zadnjih deset godina. Nadam se da cemo se oduziti bankomatu plasmanom u LS i novom TITULOM!!!!

Filip Must Play

pre 7 godina

Izjava grofa del tintoreta nedavno:"..cilj nam je da u prvom timu igraju zvezdina deca, koja su ponikla u našoj školi...", u praksi ko se preziva na ić nema mesta u "najsrBskom" klubu!!

musavi ciganin

pre 7 godina

I sta kaze kolika ce mu biti godisnja plata i koliko obestecenje je placeno za njega ? Ajde sto oni Franjevci to kriju i varaju kao po obicaju, mali su i nebitan klub koji ce se uskoro ugasiti zbog prevelikog dugovanja i nedomacinskog poslovanja ali stub jednog drustva i zemlje mora to sve da iznese na videlo, takoreci crno na belo !
Dakle ?

sah 88

pre 7 godina

Super, super, super.......idemo sigurno u grupnu fazu LE a mozda i u LS!!!!! Puna zahvalnost bankomatu iz NEMANJINE koji je radio punom parom i obezbedio nam najjaci tim u zadnjih deset godina. Nadam se da cemo se oduziti bankomatu plasmanom u LS i novom TITULOM!!!!

sah 88

pre 7 godina

Super, super, super.......idemo sigurno u grupnu fazu LE a mozda i u LS!!!!! Puna zahvalnost bankomatu iz NEMANJINE koji je radio punom parom i obezbedio nam najjaci tim u zadnjih deset godina. Nadam se da cemo se oduziti bankomatu plasmanom u LS i novom TITULOM!!!!

Vladimir

pre 7 godina

Jubilarni 36.ti stranac u stubu Sirbistana...bankomat samo izbacuje pare...radnici i penzioneri očekujte manje plate i penzije za Jul mesec!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nešo Pudla, 1. jul 2016 17:28) Verovatno te ne pogadja 15 novih igraca koji su dosli u Partizan.Izgleda da mi uzimamo iz penzionog fonda a razni MekKejlebi,Lovernji,Vestermani,Marici dolaze iz ljubavi prema instituciji.Ma,takvi kao ti pucaju od muke sto nekome ide dobro pa su zavidlivi i onda nemaju pojma sta pisu.

MilosTOP

pre 7 godina

Kahriman
Mučo - Rendulić - Fibel - Ibanjez
Donald - La Telek
Ruiz - Kanga - Katai
Hugo
+ igrači od prošle sezone i nova pojačanja je realno bar za LE... Ako žreb bude povoljan možda i LŠ:))

optiflex

pre 7 godina

@MilosTOP Muco je spic a ne bek prepametni. gde mogu 8 stranaca da ti igraju startnu postavu a da samo Kahriman, Rendulic i Katai budu domaci igraci. nesto ti se ne uklapa delijo

@Sasa Frankfurt.......GNS

pre 7 godina

@sasa frankfurt
Da ti pismeno odgovorim nadam se da vladas matematikom..
Partizan je samo od ucesca u grupi LE u sezoni
2015/16 dobio 15 juna ove godne 9,3 miliona€
Zvezda je prodala Grujica i dobila 6mil € u 2 transe.
Januar 2016 i u martu 2016..
Isplaceni su delimicno i ne u celosti dugovi igracima,radnicima na stadionu,bivsim igracima i trenerima..
U 1 danu je placeno od druge rate 2300 naloga za dugove firmama i otisle pare.
Zvezda je u blokadi trenutno oko 70 miliona dinara i to preko 100 dana..
A do prodaje Grujica je bila duze od godinu dana..
Pitanje je kojim i cijim parama se sad dovode igraci ako je klub u blkadi i dugu od preko 50 mil €..

Rooney-utd

pre 7 godina

Zvezda ima mnogo jak tim sa Ruizom i Kangom.Nikad bolji prelazni rok u Srbiji jos kad nama dodje Leonardo pa bice nikad jaceg kidanja na derbiju,ako se Zvezda ne plasira u neko od dva takmicenja uEvropi sigurno da ce joj otici dosta igraca iz prolse sezone,ali sa ovim timom do sada po meni Zvezda sigurno ulazi u LE,ali za LS je vec malo teze,pozdrav svima!

LJUBA SLOG

pre 7 godina

Jubilarni 36.ti stranac u stubu Sirbistana...bankomat samo izbacuje pare...radnici i penzioneri očekujte manje plate i penzije za Jul mesec!
(Nešo Pudla,
1. jul 2016 17:28)
Hahahahahaha...a Djurdjic i Radovic dosli u ''instituciju'' da igraju za 200 evra mesecno + dva kuvana obroka nedeljno kod Bogdanoviceve mame!? :-) :-)

Mare

pre 7 godina

Kahriman-Ibanez-Phibell-Rendulić(Mičel)-Petković-Donald-Le Tallek-Katai(Plavšić)-Konga-Ruiz(Srnić)-Vieira(Muče)--na kraju kvalifikacija Ristić menja Ibaneza,Muče Huga,a Poletanović Katai,ekipa koja će pobeđivati u Ligi Evrope,ili ulaskom u LŠ dug biva smanjen na 10 000 000 evra !

Nenad

pre 7 godina

Hahahaha pa vi sa B92 ste komedija. Pise na dresu Kanga, a vi Konga, pa Konga.. :D

@Nenad - Poštovani, na dresu CZ piše ime na maternjem jeziku igrača. U srpskom jeziku se piše kako se izgovara, još od Vuka Karadžića. A njegovo ime se izgovara Konga, kao što je on rekao na promociji. Pozdrav.

Borat iz predgradja

pre 7 godina

Franjevac, ti plaćaš, i nama nema većeg zadovoljstva od toga! :-)
(Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo, 02. jul 2016 01:17).....Krcunovac,ti ces tek da places :-)

karamba

pre 7 godina

Volim kada imamo budzet za pojačanja od 25 miliona evra, čisto da se zna ko je fudbalska institucija u Srbiji ?
Biće ovo zanimljivo prvenstvo, a kruna prelaznog roka će biti dolazak Mučea, čija će mesečna plata biti 5 miliona evra ?
Partizan se takodje pojačao kao nikad, iako su
(za razliku od Zvezde), sva pojačanja došla besplatno ?
Po ko zna koji put, crno-beli nam drže lekciju iz časova ljubavi, gde će igrači igrati za stipendije i topli obrok!
Jedva čekam početak sezone, i večitu borbu izmedju novca i ljubavi ?

Srpski nikad nisi bio, ustaški si ko Dinamo

pre 7 godina

Ko placa strance u klubu duznom 60 mil? Plate? Penzije? Ugovori sa kinezima? Vlada RS? Kosovo?(Borat iz predgradja, 01. jul 2016 23:09)

Franjevac, ti plaćaš, i nama nema većeg zadovoljstva od toga! :-)

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Hteo ne hteo, moram da se nasmejem grobarima. Kao u horu svi slozno: odakle pare!!? Oni doveli 9-toro (10-ti je vec na putu), a pitaju odakle nama pare!! Mislim stvarno su komedija!! Valjda ovi njihovi igraju iz ljubavi?!

Mirko

pre 7 godina

Agent reprezentativca Gabona Lui de Nol istakao je da je Rostov učinio sve da ga zadrži, te da je imao ponude i iz drugih zemalja.

---
Da, da odlucio se za Zvezdu zbog jake lige...cekaj ...a ne ..ipak je bankomat u pitanju.

Bice smanjenja penzija i plata ove godine...mora mezimce vlasti da se ispostuje.

ForeverSRB

pre 7 godina

Obzirom da je poslednje pojacanje, ovo moze da znaci ili da Vijeira ostaje do kraja sezone, ili se ponavlja 2008., JER MI DRUGOG SPICA NEMAMO. Sikimicu svaka cast coveku, dobar je, ali jednostavno...... Ne znam... Boze srece, pa u evropu, javljam se opet 19-og. :)

Veerghoen

pre 7 godina

Тај Муче је одиграо 136 мечева за Боку Јуниорс и дао тридесетак голова. Морамо га довести. Са Хугом би чинио паклем тандем!

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Pretpostavljam da su Kokezini sledeci zadaci da poveca broj stranaca u Premijerovoj Ligi, i da promeni sistem takmicena iste. Sta ce zvezdi deset stranaca ako moze da registruje samo cetiri? Znaci lestvica se penje na 6-8, jer tako ste u mogucnosti. U ovakvom odnosu snaga racunate da vam deljenje bodova neodgovara, tako da se i to menja verovatno. Kad ti neko ceo zivot prica o postenju i regularnosti, a das mu vlast i vidis da je deset puta gori od onog kog je optuzivao. Kod Toleta se znalo cetiri stranca i isti sistem takmicenja, a vi ste pre godinu dana insistirali na belgiskom sistemu, i sad odjednom vise ne valja. Jel sada posteno? Pitam cisto da znam.

Zvezdiho

pre 7 godina

Ako je Rostov drugi znaci da ce i oni igrati u kvalifikacijama za LS, sto znaci do on nije bio prva opcija u Rostovu ali opet cim je bio u drugom klubu ruskog prvenstva znaci da vredi..

Klaxon

pre 7 godina

@kupujete buljuk nekih indijanaca...posle kuku đujka.
(tarzan, 1. jul 2016 18:03)

Isto kao sto su buljuk bili Vieira, Ibanjez, Le Talek, Donald...Zna Bozovic sta radi, trenirao je tog Kangu i zna njegove kvalitete, a posle onolike bodovne razlike u prosloj sezoni,prilicno verujem Bozovicu...

Bobadilja

pre 7 godina

Zabluda je da je kad neko kaže"teško ćemo u Ligu šamoiona, ali u Ligu evrope sigurno ulazimo".U redu 2.kolo sigurno prolazimo, to jest najverovatnije Valetu. Onda u 3.kolu mogu da na padnu (Olimpijakos, Plzen,Dinamo Zagreb, Seltik, Plzen). Tu baš i nisam optimista, jer ako se ispadne u 3.kolu Kvalifikacija za ligu šampiona, onda se igra 4.kolo Kvalifikacija za ligu evrope, tu mogu da padnu Sautempton(6. U Engleskoj), Fejnord(3.u Holandiji), Majnc(6.u Nemačkoj). Međutim, ako se i prođe 3.kolo Kvalifikacija za ligu šampiona, onda u 4.igramo protiv timova sličnog kvaliteta kao i rundu ranije, tu su ponovo potencijalni protivnici Seltik, Bate,Plzen,Dinamo i ostali. Da vas podsetim da u 4.kolu Kvalifikacija za ligu šampiona igraju i Porto,Mančester Siti, Viljareal, Monako, Menhengladbah, Roma, ali da protiv njih Zvezda ne može da igra jer su te ekipe odvojene i postoje "Staza šampiona" i "staza pratilaca".

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

@Milan B,kao prvo nije fraza vec replika i ide ti nisi ni prvi,ni drugi,ni treci ti si pglu,a kao drugo,kao trece u stvari,ako ti mislis da se u Srbiji govori francuski,onda ne znam sta bih ti drugo napisao.Citaj kako je napisano i pisi kao sto govoris rekao je nekada davno jedan Vuk Karadzic,dakle Kanga.

Milan B.

pre 7 godina

Pise se Kanga, ali pri izgovoru lici na O, posto u Gabonu koriste francuski jezik, a "an" se cita slicno kao O.(Mikula, 1. jul 2016 18:08)Aha,znaci sad imamo drzave poput Kazahstona,Kirgistona,Azerbejdzona...
(Berezutsky, 01. jul 2016 19:38) Covek je lepo napisao na fancuskom jeziku se tako izgovara. Ali ako ti mislis da se u Kazahstanu, Kirgistanu, Azerbejdzanu govori francuski onda ti nisi ni prvi ni drugi nego si g..p (fraza iz Audicije).

vladimir

pre 7 godina

kongo ima solidan pedigre A sad malo za grobare doveli ste 2 igraca radnickog ciji su igraci bili uvek preskupi za zvezdu povratnik tipa radovic nikad nije jeftin slicno je i sa djurdjevicem vas brazilac je ravno milion evra dakle stvarno nemate sta da trazite na nasim vestima