Utorak, 21.06.2016.

20:27

Marković presudio, Srbija slavila u Bersiju!

Košarkaška reprezentacija Srbije uspešno je započela pripreme za olimpijski kvalifikacioni turnir.

Izvor: B92

Markoviæ presudio, Srbija slavila u Bersiju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

DNS: koga briga za fudbal?! Naši baletani ne igraju, a ovi drugi me ne interesuju! Inace, ako te baš zanima Nemacka osvaja!!

Jogogo

pre 7 godina

Ne treba menjati tim uopšte.Marjanovića ne zvati na OI jer i ne zaslužuje da ide.Nije Štimac neki centar al kad igra za reprezentaciju čovek grize i svaka mu čast!

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Koliko obožavam našu košarkašku reprezentaciju, uzgred navijam za Partizan, i nikad u životu nisam pljuvao nijednog igrača bez obzira gde igra ili je igrao... nisu mi jasni ovi "navijači" koji dele reprezentaciju na klubove... nema braćo toga u nacionalnom sastavu... videlo se to kada su svi krenuli da ulete za Jokića. Napred orlovi!

Orlando

pre 7 godina

Bobane vise ce te ceniti Ameri ako igras za repku bez konpromisa nego da te vozaju sa klauzama. Olipijadu gleda vise gledalaca nego NBA, Jordan je isao na olipijadu. Ovde nasi fini momci stradaju, skromnost ne pomaze u NBA-Americi.

ПравимоПроблем

pre 7 godina

У овој ситуацији са Јокићем(напад с'леђа) Недовић и Јовић су испали такви цареви!Стати за свог друга из тима у оваквој ситуацији је важније за морал екипе од победе са 30 разлике.Свака част момцима поносни смо на све вас!

sasa

pre 7 godina

SALETOVIH 14;

Treba reci da smo od prvog do zadnjeg momenta, igrali sjajno. Bilo je tu gresaka, i cudnih stvari, ali sve je bilo sa idejom i smislom, ponekad je samo egzikucija nedostajala.
Inace, ne secam se kad smo ovako jaki bili na bekovima, i odjednom ni Nedovicu ne izgleda mesto zagrantovano za OI...

Kalinic se polako navikao na reprezentaciju i nema sumnje da je pored Bjelice, nase najbolje krilo..
Djordjevic je uspeo u nameri da napravi jezgro igraca na koje stalno moze racunati, i oko njih i gradi tim, sto se i jasno vidi..
Mislim da ce ovo biti njihova godina, kvalifikacije ce biti samo rutina, a posle kada prikljucimo Bjelicu i Marjanovica, mi na OI smo jaki koliko i svi drugi...
USA je glavni favorit, ali i oni imaju problema jer im je vec otkazalo pola ekipe, i sve je moguce, ukoliko dodjemo spremni, i kompletni..
Bravo za DJordjevica, strpljiv rad se napokon isplatio, nema sumnje radi se o elita strucnjaku i Srbija je sretna da ga ima...
Uz malo srece, naplatice za sve one greske prosle godine, medaljom na OI..
Pa koja god da bude, za nas je kao zlato...
Bravo za njega, sjajan strucnjak..

Stefan

pre 7 godina

Verovatno nece niko od igraca reprezentacije ovo procitati, ali ukoliko postoji sansa da i neko procita : Kada vam neko gurne onako igraca, na jedan "mangupski nacin" zatrite se svi ka njemu, stanite u odbranu saigraca (ne da se pobijete i slicno) vec samo samo se vidi da jednu drugima cuvate ledja... Mnogo je bitno!!

dobro za sada

pre 7 godina

Stimara poseduje rodmanovsku borbenost i nepristajanje na predaju. Plus ima pozitivan uticaj na tim, a i vidi se da mu je reprezentacija svetinja. Mora jos efikasniji da bude u igri, ostalo ce doci.

nokia c5-03

pre 7 godina

Zamalo da nam povrede Jokica. Sad valjda razumete, zasto Bobi nije pristao da odigra kvalifikacije bez nba ugovora. Cestitke na pobedi. Srbija!

ZIVOT

pre 7 godina

Posle Slovenije 2013, Granade 2014, Berlina i Lila 2015 propustam Rio:( Daleko i mnogo kosta, ali zato uz Vas i 2017 pa gde god igrali.(santa justa, 21. jun 2016 23:14) 

Bogat jesi, pismen nisi. Malo v, druže.
(Suvi vraaaat, 21. jun 2016 23:53)

A zasto malo V, objasni nam "kolektore", kao sto kaze nas Zika????

OI

pre 7 godina

Mislim da bi sa ovom ekipom koju sada imamo,jaca na bekovima a slabija na centrima,trebali da igramo sa vise bekova u ekipi,niske petorke,da u isto vreme budu teo i markovic ili teo i jovic,uz bogdana i nedovica,kao sto igra real sa rodrigezom-ljuljom-rudijem ili csk,teo-de kolo-fridzon

Shommy82

pre 7 godina

Šta bre kukate za prenos prijateljske utakmice? Fudbal je uvek bio i uvek će biti ispred turi klupče u rupče. Ovi ne mogu ni da se dogovore iz godine u godine ko organizuje i kako će se igrati takmičenje naredne sezone.

Mijat Splitski bili

pre 7 godina

I nema nigde prenosa . Ima za nas sada nevazne utakmice na Evropskom prvenstvu u fudbalu . Gledamo Spance i Hrvate a ne nasu reprezentaciju . Svaka cast RTS

Suvi vraaaat

pre 7 godina

Posle Slovenije 2013, Granade 2014, Berlina i Lila 2015 propustam Rio:( Daleko i mnogo kosta, ali zato uz Vas i 2017 pa gde god igrali.(santa justa, 21. jun 2016 23:14)

Bogat jesi, pismen nisi. Malo v, druže.

****

pre 7 godina

A ovaj dečko što se potpisuje kao Grobar pod hitno da se obrati psihijatru. Koliko frustriran moraš da budeš da ostaviš 10 komentara u kojima pljuješ Zvezdine igrače u reprezentaciji, a veličaš Partizanove? Isto važi i za obratan smer. Mnogo smo bre poremećen narod, otišlo sve dođavola.

santa justa

pre 7 godina

Posle Slovenije 2013, Granade 2014, Berlina i Lila 2015 propustam Rio:( Daleko i mnogo kosta, ali zato uz Vas i 2017 pa gde god igrali.

Marko

pre 7 godina

Sve je ovo ok ali daleko smo i mi i Francuzi od prave forme. Najbitnije je da se resi stvar sa Bobijem. Ne verujem da nece da igra. Treba ga sacekati. Tu malo treba i Djordjevic da spusti loptu. Reprenzetacija iznad svih.

МилошСрбија

pre 7 godina

Не знам који проблем већина вас има са Теодосићем? Наш капитен, најбољи играч репрезентације и међу 3 најбоља у Европи а многи само измишљају разлоге да га критикују. Не свиђа вам се његово понашање? Приговори судијама? Па шта ви мислите? Сви велики играчи су сујетни и набеђени на терену. Теодосић је доктор ове игре и треба да буде такав. Он даје целог себе за Србију и за тим. Да ли некад плане, направи грешку или се потуче уопште није важно. Није важно зато што знам какав утицај има на играче и знам да ће увек узети лопту и шутнути кад треба. Увек ће бити вођа као што је и био свих ових година. И нека је Јокић направио искључење, то значи да су већ у пуном такмичарском набоју и да су свесни шта се очекује од њих. Тако смо се потукли и са Грцима на припремном турниру пред ЕП па смо потом играли финале. Зато престаните да унижавате играче моје репрезентације. Радите нешто друго, кукајте над својим досадним животима али искулирајте са "хејтовањем" кошаркаша и осталих успешних спортиста. Макар ови момци спадају у ону малу групу људи који нам доносе срећу и понос. Што се утакмице тиче, јесте пријатељска али је победа много вредна, и Сале то зна. Браво момци. Видимо се у Арени од 4. до 9. јула. Па да славимо пласман на ОИ!

Valjevac DO Tokija

pre 7 godina

BRAVOOOOOO,,,momciiiiiii,,,,jedva čekam RIO!!!! Vidimo se u Areni 04.06.2016,,svi rekviziti su spremni za 100 % podršku!!!!SRBIJA

Aca

pre 7 godina

Ovaj sto se potpisuje sa Grobar definitivno je Zvezdas od maximum 15 god. Kapiram da ima i Grobara koji se potpisuju kao Delija i ostavljaju ovako jadne komentare.

goran bgd

pre 7 godina

Da bog da, da nas na Olimpu drkaju ovaku svaku tekmu. Nikako da skontaju, da nas ovakve situacije pale vise nego ista drugo. Vazda pobjedimo, nakon iskljucenja i nekog ugnjetavanja.
Inat je cudo....sreca te u kosarci imamo i znanje, pa je to dvoje zeznuta kombinacija.

vuk

pre 7 godina

Stimac je toliko talican igrac za reprezentaciju... i treba da igra. Mislim da imamo i kvalitetnijih centara a li ne i boljeg timskog!!! Bravo momci! Puna podrska svima i molim vas bez klubastva, ovo je reprezentacija Srbije.

Bojan

pre 7 godina

Ne sirite dezinformacije ako ne gledate.Sudjenje je kriminalno.Teo se samo verbalno pobunio jer nije dosudjen ocigledan faul,nije divljao.Sudija mu dodelio tehnicku,on samo odmahnuo rukom i dobio jos jednu.Onda se nasa klupa bunila pa dobili i oni, pa se Jokic umalo potukao...vidi se da su svi napeti ali ne budite negativni.Francuzi su sjajni a nasi sasvim sloidni,imaju ogroman potencijal,neka ispolje sve negativnosti u ovim prijateljskim utakmicama pa da budu mirniji kad treba

Dezmond Vantumbe

pre 7 godina

I lagano ih operemo sa krnjim timom.Šta bi tek bilo da smo kompletni? Ajmo momci samo hrabro pa da izvadimo tu kartu za Rio, zaslužili ste da budete tamo!

јако и до самог краја

pre 7 godina

Ал' Пефи кад стави тројку то је решено, какав готивац. Мора да игра, било кад, докле год може.
За Теа се не секирајте, не воли он ове рекреације иду му на ганглије. Јокари добродошлица, много је бре фин, ваља мало да закрви :D

Gregory House

pre 7 godina

Još kad je preuzeo reprezentaciju rekao sam da nije dobar trener a ni selektor. Iza toga stojim. Muta za prvog trenera! P.S. Navijač sam Partizana i poštujem ga i cijenim kao igrača.

Ceca sam

pre 7 godina

Obozavam Jokica,cisto da se zna. Ova utakmica nije vazna rezultatski i oladite malo,bitnije je da se uvezbaju neke akcije,nego pobeda u nevaznoj utakmici.Pogotovo sto Francuzi nisu luk i voda.Idemo,momci!Jako!

odakle pare?

pre 7 godina

Pricajte vi sta hocete ali meni se svidja kako igramo, momci se bore kao da je finale i vidi se hemija u ekipi. Posebno dobro igramo odbranu kad su Jovic i Markovic zajedno na terenu.

Veliki_Zli_Vuk

pre 7 godina

25 poena Bogdanovica,trecina nasih ukupno. Bravo za njega,ali treba nam mnogo bolja igra i vise poena ispod kosa.
Ali pocelo je OK,da odemo na OI,pa tamo polako...

cirkus

pre 7 godina

Ako, ako... Pa ne mogu frajeri da prebole Svetsko prvenstvo, pa da pobede i u prijateljskoj il' da crknu. Malo nas koju godinu nije bilo pa se gospoda Francuzi i Spanci malo zaboravili ko je "tata" u kosarci u Evropu i ostatku Sveta(izuzev SAD-a). E pa vratili smo se pre par godina i bicemo tu jos jako, jako dugo... Da ne kazem zauvek...

zzbz

pre 7 godina

Bjelica će da igra u Riu a ako je Đorđević pametan igraće i Bobi. (akajea, 21. jun 2016 21:10)
Problem je sto jos nisu ni dosli do Rija. A sve mi se cini da ce prizemljenje biti bolno. Prvo treba skociti..

JPR23

pre 7 godina

Teo zasto, zastooo? Prijateljska utakmica, a on glumi ludilo i besmisleno urla na sudije. Ti si kapiten, tako se i ponasaj, kao kapiten a ne kao primadona!
(tanja, 21. jun 2016 22:00)

Pa bas i treba na takvim utakmicama da se dere..

Dovla

pre 7 godina

Normalno da smo pobedila kada je Markovic dao trojku. Salu na stranu, bravo momci, samo malo da se smire strasti, ipak su ovo samo pripreme. A i Francuzi su OK ne znam sta bi ovo. U svakom slucaju samo napred, uvek uz vas.

Toša

pre 7 godina

Gledao poslednjih 6 minuta. Borbeno, snažno, efikasno. Marković i Bogdanović presudili. Dobra odbrana odradila do kraja. Pokazali karakter, vratili se posle -13.
Samo hrabro, momci. Srbijo, pružimo podršku našoj reprezentaciji.
Subota, puna Arena.

Nikki

pre 7 godina

Kako te nije sramota. Prvo ih napadante kad ne prenose ligu sampiona, sad imaju prava za EURO i naravno da prenose sve utakmice. Ali ne sad vam smetaju komentatori i sto ne prenose neku tamo prijateljsku utakmicu. I sve to u XXI veku kad je sve na jedan klik.

Nebojša

pre 7 godina

Realno smesna smo reprezentacija...
(..., 21. jun 2016 21:15)

Jedino što je ovde smešno ili bolje da kažem jadno su ti koji su ti lupili plus sa tobom na čelu.

dex

pre 7 godina

Uz svo poštovanje za igračku legendu, najslabija karika ove ekipe je upravo Đorđević!

Ja uopšte nisam siguran da ćemo mi baš tako lako na OI da se plasiramo. Daj bože da grešim!

Fox

pre 7 godina

Iako je prijateljska, naravno da postoji takmicarski naboj. Narocito izmedju tako jakih ekipa i igraca koji pretenduju na Olimpijske igre. Pa i prosle godine kada smo sa njima igrali prijateljsku u Francuskoj isto su bili naelektrisani i po svaku cenu zeljni da nas pobede. Francuzi sa Parkerom i De Koloom, Dijaom i Azinsom su izuzetno jaki! Ova pobeda je sjajna stvar, narocito sto je u gostima. Sada ce mnogi pricati pa to je bila prijteljska utakmice, nisu Francuzi zapinjali..... Da da, kako da ne :P Samo da prodjemo kvalifikacije, da se Bjelica oporavi sto pre i bude fit i spreman za Olimpijske igre i kada bi se nekako smirilo sve u vezi Bobija i kada bi ioak igrao na Olimpijadi... Tada bi bili bas jaki i jedan od favorita, pored Amera i Spanaca. Ovako sa Bircevicem u ekipi na poziciji....

Nolan

pre 7 godina

Samo par stvari, nadam se da ce proci komentar.
1) Sramota je za zemlju koja sebe zove "zemlja kosarke" da prenos na drzavnoj televiziji bude fudbal Hrvatska-Spanija. Kosarkasi su oduvek bili "ljubimci nacije" a ne samo kad donesu medalju. Arena bar prenosi odbojku.
2) Boban ne treba da igra jer su mu drazi americki milioni. Bjelica naravno da treba kad se oporavi, tu se nadam da je nekome vec receno da je zamena.
3) Teodosic je napravio glupost na kub, zali se da se svira faul Markovicu i bukvalno se unosi sudiji u lice. Zasluzeno na hladjenje.
4) Markovic poceo da sutira trojke!

kewl_bron

pre 7 godina

Bravo momci, solidan mec, dosta pozrtvovanja iako je pripremna utakmica. Nadam se da ce dobro odraditi fizikalije i takticke zamisli pre kvalifikacija.

tanja

pre 7 godina

Teo zasto, zastooo? Prijateljska utakmica, a on glumi ludilo i besmisleno urla na sudije. Ti si kapiten, tako se i ponasaj, kao kapiten a ne kao primadona!

maiden serbia

pre 7 godina

Prenos ništa? Sramota... Sport u kome smo najbolji, a da ovi naši balvani što sebe nazivaju fudbalerima igraju i protiv andore prenosili bi ih. Da ne pominjem što za to vreme na rts u 1 hrvatska a na 2 turska igra fudbal. J**o vas fudbal više...

Petar NS

pre 7 godina

Teo iskljucen, Jokic isklucen,nema Bobija i Bjelice,Bircevic nam bio starter i dobili smo Francuze u najjacem sastavu na njihovom terenu,pred njihovom publikom,na Parkerovom oprostaju uz svesrdnu pomoc sudija...MORE DAJ TO ZLATO ODMAH!

smeker

pre 7 godina

Rekoh da ovo solidno izgleda.Sve ce doci na svoje mesto,imamo mi igrace koji umeju da igraju u svim okolnostima.Momci su pravi,ko se oporavi dobrodosao,bice ovo vrlo vrlo solidno...

Jelena

pre 7 godina

Hajde pljujte po njima i sad, smaraci. Posto znate bolje od selektora i ko od njih kako treba da se ponasa....
Iideemo momci, jos bolje kad krenu kvalifikacije. Pa u Rio! :))

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

DJORDJEVIC LA FANTASTIC:

Ne treba stedeti pohvala naseg trenera, koji je pronasao ilo bolje reci napravio svoju ekipu.
Kako se sad jasno vidi u kakvoj je formi Kalinic, a Bogdanovic je vec sad NBA igrac.
Imamo neverovatan bekovski deo ekipel a kad se vratiBjelica, nasa krila(Kalinic-Bjelica) su klasa za sebe, uz Raduljica-JOkic na centrima, i mi mozemo da izadjemo protiv bilo kog , bilo gde...
Bravo za momke, ali i cestitke za trenera, maestralno odradjen posao...

DNS

pre 7 godina

Koga briga za ovu nebitnoću?! Vi poredite ovu utakmicu sa EP u fudbalu? Satro igra Srbija (auuuuu jeeeee) i sad kao rts ovo ono nja nja nja... daj bre ljudi...

DedaMiloje

pre 7 godina

Jel moguće da niko ne prenosi? Koja je ovo sramota, važnije da gledamo raspale hrvate i špance kako se vucaraju po travi nego ovaj vrhunski basket.

Posetilac

pre 7 godina

nesto smo kilavi,valjda ce bolje drugo poluvreme.
Raduljica mi deluje tromo skroz i podgojeno,mada mi je losija slika.
Jokic je ok ,Bodanovic dobar isto

akajea

pre 7 godina

Sa Bobijem i Bjelicom bi ovo bio dream team, ali šta da se radi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drmr, 21. jun 2016 20:57)

Bjelica će da igra u Riu a ako je Đorđević pametan igraće i Bobi.

Milosh

pre 7 godina

Jel moguće da niko ne prenosi? Koja je ovo sramota, važnije da gledamo raspale hrvate i špance kako se vucaraju po travi nego ovaj vrhunski basket.
(DedaMiloje, 21. jun 2016 21:08) ha ha raspali, da li si ti gledao nasu reprezentaciju?! Mi kad bi se ovako vucaralu ne bi propustali evropska i svetska prvenstva.

Flynn

pre 7 godina

Na OI moraju ici najbolji, a tu mislim na Bobija. To sto Misko radi koitus Djordjevicu i Djilasu preko njegovih ledja je njihov problem sto dva obrazovana coveka ne mogu jednog trgovca da obuzdaju.

Valjevska podvala

pre 7 godina

Znac to je ta prevara od igraca Bogdan!Jel da panteri???
(Grobar, 21. jun 2016 21:18)

Koliko ste samo dosadni i jedni i drugi. Alo bre, Srbija igra

Dragi

pre 7 godina

Lepo je to da smo puni samopouzdanja cak ovde citam vec se vidimo i u finalu sa amerima na takmicenju na koje se jos nismo ni plasirali..a sto se Ria tice tu se isto pitaju da li cemo da idemo u finale i braca Gasol..i De Colo i Diao..

murajsam

pre 7 godina

auuuuu koje sudjenje, koje navlačenje za domaćina...a francuzi igraju ko da je finale olimpijade....definitivno su pukli francuzi, izgleda da su im raniji porazi od nas ostavili duboku ranu....hahaha e smešni ljudi ovi francuzi...ako ako dobiće oni po nosu ponovo...

QueTriple

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Lucica, a da Bircevic igra, dečko je sramota za košarku. Sa Bobijem i Bjelicom bi ovo bio dream team, ali šta da se radi.
(drmr, 21. jun 2016 20:57)
A ja ne mogu da verujem da ti ovde komentarises. Bircevic je 4-ka, a Lucic 3-ka. Bircevic nije Bjelica i od njega ne treba ocekivati 20pts po utakmici, ali treba mu dati vremena, u odbrani moze dosta. Moj savet ti je idi gledaj neki malo manje komplikovan sport, evo recimo bocanje. Molim Vas objavite mi komentar.

drmr

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Lucica, a da Bircevic igra, dečko je sramota za košarku.

Sa Bobijem i Bjelicom bi ovo bio dream team, ali šta da se radi.

Dzoni

pre 7 godina

Idemo momci, neka vam je sa srecom. Samo pametno i srcem da se igra i idemo ma OI i uz malo srece kao na svetskom, bez Karija, Lebrona, Tompsona , Vestbruka idemo na zlato!

Pipo

pre 7 godina

Атмосфера одлична. Хала пуна.

Сале се одлучио за Марковића, Богдана, Калину, Бирчевића и Радуљу

Valjevska podvala

pre 7 godina

Znac to je ta prevara od igraca Bogdan!Jel da panteri???
(Grobar, 21. jun 2016 21:18)

Koliko ste samo dosadni i jedni i drugi. Alo bre, Srbija igra

akajea

pre 7 godina

Sa Bobijem i Bjelicom bi ovo bio dream team, ali šta da se radi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drmr, 21. jun 2016 20:57)

Bjelica će da igra u Riu a ako je Đorđević pametan igraće i Bobi.

МилошСрбија

pre 7 godina

Не знам који проблем већина вас има са Теодосићем? Наш капитен, најбољи играч репрезентације и међу 3 најбоља у Европи а многи само измишљају разлоге да га критикују. Не свиђа вам се његово понашање? Приговори судијама? Па шта ви мислите? Сви велики играчи су сујетни и набеђени на терену. Теодосић је доктор ове игре и треба да буде такав. Он даје целог себе за Србију и за тим. Да ли некад плане, направи грешку или се потуче уопште није важно. Није важно зато што знам какав утицај има на играче и знам да ће увек узети лопту и шутнути кад треба. Увек ће бити вођа као што је и био свих ових година. И нека је Јокић направио искључење, то значи да су већ у пуном такмичарском набоју и да су свесни шта се очекује од њих. Тако смо се потукли и са Грцима на припремном турниру пред ЕП па смо потом играли финале. Зато престаните да унижавате играче моје репрезентације. Радите нешто друго, кукајте над својим досадним животима али искулирајте са "хејтовањем" кошаркаша и осталих успешних спортиста. Макар ови момци спадају у ону малу групу људи који нам доносе срећу и понос. Што се утакмице тиче, јесте пријатељска али је победа много вредна, и Сале то зна. Браво момци. Видимо се у Арени од 4. до 9. јула. Па да славимо пласман на ОИ!

Petar NS

pre 7 godina

Teo iskljucen, Jokic isklucen,nema Bobija i Bjelice,Bircevic nam bio starter i dobili smo Francuze u najjacem sastavu na njihovom terenu,pred njihovom publikom,na Parkerovom oprostaju uz svesrdnu pomoc sudija...MORE DAJ TO ZLATO ODMAH!

vuk

pre 7 godina

Stimac je toliko talican igrac za reprezentaciju... i treba da igra. Mislim da imamo i kvalitetnijih centara a li ne i boljeg timskog!!! Bravo momci! Puna podrska svima i molim vas bez klubastva, ovo je reprezentacija Srbije.

DedaMiloje

pre 7 godina

Jel moguće da niko ne prenosi? Koja je ovo sramota, važnije da gledamo raspale hrvate i špance kako se vucaraju po travi nego ovaj vrhunski basket.

****

pre 7 godina

A ovaj dečko što se potpisuje kao Grobar pod hitno da se obrati psihijatru. Koliko frustriran moraš da budeš da ostaviš 10 komentara u kojima pljuješ Zvezdine igrače u reprezentaciji, a veličaš Partizanove? Isto važi i za obratan smer. Mnogo smo bre poremećen narod, otišlo sve dođavola.

murajsam

pre 7 godina

auuuuu koje sudjenje, koje navlačenje za domaćina...a francuzi igraju ko da je finale olimpijade....definitivno su pukli francuzi, izgleda da su im raniji porazi od nas ostavili duboku ranu....hahaha e smešni ljudi ovi francuzi...ako ako dobiće oni po nosu ponovo...

Nebojša

pre 7 godina

Realno smesna smo reprezentacija...
(..., 21. jun 2016 21:15)

Jedino što je ovde smešno ili bolje da kažem jadno su ti koji su ti lupili plus sa tobom na čelu.

cirkus

pre 7 godina

Ako, ako... Pa ne mogu frajeri da prebole Svetsko prvenstvo, pa da pobede i u prijateljskoj il' da crknu. Malo nas koju godinu nije bilo pa se gospoda Francuzi i Spanci malo zaboravili ko je "tata" u kosarci u Evropu i ostatku Sveta(izuzev SAD-a). E pa vratili smo se pre par godina i bicemo tu jos jako, jako dugo... Da ne kazem zauvek...

Marko

pre 7 godina

Sve je ovo ok ali daleko smo i mi i Francuzi od prave forme. Najbitnije je da se resi stvar sa Bobijem. Ne verujem da nece da igra. Treba ga sacekati. Tu malo treba i Djordjevic da spusti loptu. Reprenzetacija iznad svih.

јако и до самог краја

pre 7 godina

Ал' Пефи кад стави тројку то је решено, какав готивац. Мора да игра, било кад, докле год може.
За Теа се не секирајте, не воли он ове рекреације иду му на ганглије. Јокари добродошлица, много је бре фин, ваља мало да закрви :D

goran bgd

pre 7 godina

Da bog da, da nas na Olimpu drkaju ovaku svaku tekmu. Nikako da skontaju, da nas ovakve situacije pale vise nego ista drugo. Vazda pobjedimo, nakon iskljucenja i nekog ugnjetavanja.
Inat je cudo....sreca te u kosarci imamo i znanje, pa je to dvoje zeznuta kombinacija.

tanja

pre 7 godina

Teo zasto, zastooo? Prijateljska utakmica, a on glumi ludilo i besmisleno urla na sudije. Ti si kapiten, tako se i ponasaj, kao kapiten a ne kao primadona!

Toša

pre 7 godina

Gledao poslednjih 6 minuta. Borbeno, snažno, efikasno. Marković i Bogdanović presudili. Dobra odbrana odradila do kraja. Pokazali karakter, vratili se posle -13.
Samo hrabro, momci. Srbijo, pružimo podršku našoj reprezentaciji.
Subota, puna Arena.

Flynn

pre 7 godina

Na OI moraju ici najbolji, a tu mislim na Bobija. To sto Misko radi koitus Djordjevicu i Djilasu preko njegovih ledja je njihov problem sto dva obrazovana coveka ne mogu jednog trgovca da obuzdaju.

QueTriple

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Lucica, a da Bircevic igra, dečko je sramota za košarku. Sa Bobijem i Bjelicom bi ovo bio dream team, ali šta da se radi.
(drmr, 21. jun 2016 20:57)
A ja ne mogu da verujem da ti ovde komentarises. Bircevic je 4-ka, a Lucic 3-ka. Bircevic nije Bjelica i od njega ne treba ocekivati 20pts po utakmici, ali treba mu dati vremena, u odbrani moze dosta. Moj savet ti je idi gledaj neki malo manje komplikovan sport, evo recimo bocanje. Molim Vas objavite mi komentar.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Koliko obožavam našu košarkašku reprezentaciju, uzgred navijam za Partizan, i nikad u životu nisam pljuvao nijednog igrača bez obzira gde igra ili je igrao... nisu mi jasni ovi "navijači" koji dele reprezentaciju na klubove... nema braćo toga u nacionalnom sastavu... videlo se to kada su svi krenuli da ulete za Jokića. Napred orlovi!

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

DJORDJEVIC LA FANTASTIC:

Ne treba stedeti pohvala naseg trenera, koji je pronasao ilo bolje reci napravio svoju ekipu.
Kako se sad jasno vidi u kakvoj je formi Kalinic, a Bogdanovic je vec sad NBA igrac.
Imamo neverovatan bekovski deo ekipel a kad se vratiBjelica, nasa krila(Kalinic-Bjelica) su klasa za sebe, uz Raduljica-JOkic na centrima, i mi mozemo da izadjemo protiv bilo kog , bilo gde...
Bravo za momke, ali i cestitke za trenera, maestralno odradjen posao...

Valjevac DO Tokija

pre 7 godina

BRAVOOOOOO,,,momciiiiiii,,,,jedva čekam RIO!!!! Vidimo se u Areni 04.06.2016,,svi rekviziti su spremni za 100 % podršku!!!!SRBIJA

Milosh

pre 7 godina

Jel moguće da niko ne prenosi? Koja je ovo sramota, važnije da gledamo raspale hrvate i špance kako se vucaraju po travi nego ovaj vrhunski basket.
(DedaMiloje, 21. jun 2016 21:08) ha ha raspali, da li si ti gledao nasu reprezentaciju?! Mi kad bi se ovako vucaralu ne bi propustali evropska i svetska prvenstva.

Aca

pre 7 godina

Ovaj sto se potpisuje sa Grobar definitivno je Zvezdas od maximum 15 god. Kapiram da ima i Grobara koji se potpisuju kao Delija i ostavljaju ovako jadne komentare.

Mijat Splitski bili

pre 7 godina

I nema nigde prenosa . Ima za nas sada nevazne utakmice na Evropskom prvenstvu u fudbalu . Gledamo Spance i Hrvate a ne nasu reprezentaciju . Svaka cast RTS

Dzoni

pre 7 godina

Idemo momci, neka vam je sa srecom. Samo pametno i srcem da se igra i idemo ma OI i uz malo srece kao na svetskom, bez Karija, Lebrona, Tompsona , Vestbruka idemo na zlato!

Dovla

pre 7 godina

Normalno da smo pobedila kada je Markovic dao trojku. Salu na stranu, bravo momci, samo malo da se smire strasti, ipak su ovo samo pripreme. A i Francuzi su OK ne znam sta bi ovo. U svakom slucaju samo napred, uvek uz vas.

Pipo

pre 7 godina

Атмосфера одлична. Хала пуна.

Сале се одлучио за Марковића, Богдана, Калину, Бирчевића и Радуљу

drmr

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Lucica, a da Bircevic igra, dečko je sramota za košarku.

Sa Bobijem i Bjelicom bi ovo bio dream team, ali šta da se radi.

Fox

pre 7 godina

Iako je prijateljska, naravno da postoji takmicarski naboj. Narocito izmedju tako jakih ekipa i igraca koji pretenduju na Olimpijske igre. Pa i prosle godine kada smo sa njima igrali prijateljsku u Francuskoj isto su bili naelektrisani i po svaku cenu zeljni da nas pobede. Francuzi sa Parkerom i De Koloom, Dijaom i Azinsom su izuzetno jaki! Ova pobeda je sjajna stvar, narocito sto je u gostima. Sada ce mnogi pricati pa to je bila prijteljska utakmice, nisu Francuzi zapinjali..... Da da, kako da ne :P Samo da prodjemo kvalifikacije, da se Bjelica oporavi sto pre i bude fit i spreman za Olimpijske igre i kada bi se nekako smirilo sve u vezi Bobija i kada bi ioak igrao na Olimpijadi... Tada bi bili bas jaki i jedan od favorita, pored Amera i Spanaca. Ovako sa Bircevicem u ekipi na poziciji....

ПравимоПроблем

pre 7 godina

У овој ситуацији са Јокићем(напад с'леђа) Недовић и Јовић су испали такви цареви!Стати за свог друга из тима у оваквој ситуацији је важније за морал екипе од победе са 30 разлике.Свака част момцима поносни смо на све вас!

Dragi

pre 7 godina

Lepo je to da smo puni samopouzdanja cak ovde citam vec se vidimo i u finalu sa amerima na takmicenju na koje se jos nismo ni plasirali..a sto se Ria tice tu se isto pitaju da li cemo da idemo u finale i braca Gasol..i De Colo i Diao..

Ceca sam

pre 7 godina

Obozavam Jokica,cisto da se zna. Ova utakmica nije vazna rezultatski i oladite malo,bitnije je da se uvezbaju neke akcije,nego pobeda u nevaznoj utakmici.Pogotovo sto Francuzi nisu luk i voda.Idemo,momci!Jako!

Bojan

pre 7 godina

Ne sirite dezinformacije ako ne gledate.Sudjenje je kriminalno.Teo se samo verbalno pobunio jer nije dosudjen ocigledan faul,nije divljao.Sudija mu dodelio tehnicku,on samo odmahnuo rukom i dobio jos jednu.Onda se nasa klupa bunila pa dobili i oni, pa se Jokic umalo potukao...vidi se da su svi napeti ali ne budite negativni.Francuzi su sjajni a nasi sasvim sloidni,imaju ogroman potencijal,neka ispolje sve negativnosti u ovim prijateljskim utakmicama pa da budu mirniji kad treba

santa justa

pre 7 godina

Posle Slovenije 2013, Granade 2014, Berlina i Lila 2015 propustam Rio:( Daleko i mnogo kosta, ali zato uz Vas i 2017 pa gde god igrali.

Nolan

pre 7 godina

Samo par stvari, nadam se da ce proci komentar.
1) Sramota je za zemlju koja sebe zove "zemlja kosarke" da prenos na drzavnoj televiziji bude fudbal Hrvatska-Spanija. Kosarkasi su oduvek bili "ljubimci nacije" a ne samo kad donesu medalju. Arena bar prenosi odbojku.
2) Boban ne treba da igra jer su mu drazi americki milioni. Bjelica naravno da treba kad se oporavi, tu se nadam da je nekome vec receno da je zamena.
3) Teodosic je napravio glupost na kub, zali se da se svira faul Markovicu i bukvalno se unosi sudiji u lice. Zasluzeno na hladjenje.
4) Markovic poceo da sutira trojke!

maiden serbia

pre 7 godina

Prenos ništa? Sramota... Sport u kome smo najbolji, a da ovi naši balvani što sebe nazivaju fudbalerima igraju i protiv andore prenosili bi ih. Da ne pominjem što za to vreme na rts u 1 hrvatska a na 2 turska igra fudbal. J**o vas fudbal više...

smeker

pre 7 godina

Rekoh da ovo solidno izgleda.Sve ce doci na svoje mesto,imamo mi igrace koji umeju da igraju u svim okolnostima.Momci su pravi,ko se oporavi dobrodosao,bice ovo vrlo vrlo solidno...

Jelena

pre 7 godina

Hajde pljujte po njima i sad, smaraci. Posto znate bolje od selektora i ko od njih kako treba da se ponasa....
Iideemo momci, jos bolje kad krenu kvalifikacije. Pa u Rio! :))

JPR23

pre 7 godina

Teo zasto, zastooo? Prijateljska utakmica, a on glumi ludilo i besmisleno urla na sudije. Ti si kapiten, tako se i ponasaj, kao kapiten a ne kao primadona!
(tanja, 21. jun 2016 22:00)

Pa bas i treba na takvim utakmicama da se dere..

Orlando

pre 7 godina

Bobane vise ce te ceniti Ameri ako igras za repku bez konpromisa nego da te vozaju sa klauzama. Olipijadu gleda vise gledalaca nego NBA, Jordan je isao na olipijadu. Ovde nasi fini momci stradaju, skromnost ne pomaze u NBA-Americi.

odakle pare?

pre 7 godina

Pricajte vi sta hocete ali meni se svidja kako igramo, momci se bore kao da je finale i vidi se hemija u ekipi. Posebno dobro igramo odbranu kad su Jovic i Markovic zajedno na terenu.

Dezmond Vantumbe

pre 7 godina

I lagano ih operemo sa krnjim timom.Šta bi tek bilo da smo kompletni? Ajmo momci samo hrabro pa da izvadimo tu kartu za Rio, zaslužili ste da budete tamo!

Suvi vraaaat

pre 7 godina

Posle Slovenije 2013, Granade 2014, Berlina i Lila 2015 propustam Rio:( Daleko i mnogo kosta, ali zato uz Vas i 2017 pa gde god igrali.(santa justa, 21. jun 2016 23:14)

Bogat jesi, pismen nisi. Malo v, druže.

Stefan

pre 7 godina

Verovatno nece niko od igraca reprezentacije ovo procitati, ali ukoliko postoji sansa da i neko procita : Kada vam neko gurne onako igraca, na jedan "mangupski nacin" zatrite se svi ka njemu, stanite u odbranu saigraca (ne da se pobijete i slicno) vec samo samo se vidi da jednu drugima cuvate ledja... Mnogo je bitno!!

dobro za sada

pre 7 godina

Stimara poseduje rodmanovsku borbenost i nepristajanje na predaju. Plus ima pozitivan uticaj na tim, a i vidi se da mu je reprezentacija svetinja. Mora jos efikasniji da bude u igri, ostalo ce doci.

sasa

pre 7 godina

SALETOVIH 14;

Treba reci da smo od prvog do zadnjeg momenta, igrali sjajno. Bilo je tu gresaka, i cudnih stvari, ali sve je bilo sa idejom i smislom, ponekad je samo egzikucija nedostajala.
Inace, ne secam se kad smo ovako jaki bili na bekovima, i odjednom ni Nedovicu ne izgleda mesto zagrantovano za OI...

Kalinic se polako navikao na reprezentaciju i nema sumnje da je pored Bjelice, nase najbolje krilo..
Djordjevic je uspeo u nameri da napravi jezgro igraca na koje stalno moze racunati, i oko njih i gradi tim, sto se i jasno vidi..
Mislim da ce ovo biti njihova godina, kvalifikacije ce biti samo rutina, a posle kada prikljucimo Bjelicu i Marjanovica, mi na OI smo jaki koliko i svi drugi...
USA je glavni favorit, ali i oni imaju problema jer im je vec otkazalo pola ekipe, i sve je moguce, ukoliko dodjemo spremni, i kompletni..
Bravo za DJordjevica, strpljiv rad se napokon isplatio, nema sumnje radi se o elita strucnjaku i Srbija je sretna da ga ima...
Uz malo srece, naplatice za sve one greske prosle godine, medaljom na OI..
Pa koja god da bude, za nas je kao zlato...
Bravo za njega, sjajan strucnjak..

Veliki_Zli_Vuk

pre 7 godina

25 poena Bogdanovica,trecina nasih ukupno. Bravo za njega,ali treba nam mnogo bolja igra i vise poena ispod kosa.
Ali pocelo je OK,da odemo na OI,pa tamo polako...

Nikki

pre 7 godina

Kako te nije sramota. Prvo ih napadante kad ne prenose ligu sampiona, sad imaju prava za EURO i naravno da prenose sve utakmice. Ali ne sad vam smetaju komentatori i sto ne prenose neku tamo prijateljsku utakmicu. I sve to u XXI veku kad je sve na jedan klik.

DNS

pre 7 godina

Koga briga za ovu nebitnoću?! Vi poredite ovu utakmicu sa EP u fudbalu? Satro igra Srbija (auuuuu jeeeee) i sad kao rts ovo ono nja nja nja... daj bre ljudi...

Posetilac

pre 7 godina

nesto smo kilavi,valjda ce bolje drugo poluvreme.
Raduljica mi deluje tromo skroz i podgojeno,mada mi je losija slika.
Jokic je ok ,Bodanovic dobar isto

Jogogo

pre 7 godina

Ne treba menjati tim uopšte.Marjanovića ne zvati na OI jer i ne zaslužuje da ide.Nije Štimac neki centar al kad igra za reprezentaciju čovek grize i svaka mu čast!

kewl_bron

pre 7 godina

Bravo momci, solidan mec, dosta pozrtvovanja iako je pripremna utakmica. Nadam se da ce dobro odraditi fizikalije i takticke zamisli pre kvalifikacija.

ZIVOT

pre 7 godina

Posle Slovenije 2013, Granade 2014, Berlina i Lila 2015 propustam Rio:( Daleko i mnogo kosta, ali zato uz Vas i 2017 pa gde god igrali.(santa justa, 21. jun 2016 23:14) 

Bogat jesi, pismen nisi. Malo v, druže.
(Suvi vraaaat, 21. jun 2016 23:53)

A zasto malo V, objasni nam "kolektore", kao sto kaze nas Zika????

OI

pre 7 godina

Mislim da bi sa ovom ekipom koju sada imamo,jaca na bekovima a slabija na centrima,trebali da igramo sa vise bekova u ekipi,niske petorke,da u isto vreme budu teo i markovic ili teo i jovic,uz bogdana i nedovica,kao sto igra real sa rodrigezom-ljuljom-rudijem ili csk,teo-de kolo-fridzon

zzbz

pre 7 godina

Bjelica će da igra u Riu a ako je Đorđević pametan igraće i Bobi. (akajea, 21. jun 2016 21:10)
Problem je sto jos nisu ni dosli do Rija. A sve mi se cini da ce prizemljenje biti bolno. Prvo treba skociti..

dex

pre 7 godina

Uz svo poštovanje za igračku legendu, najslabija karika ove ekipe je upravo Đorđević!

Ja uopšte nisam siguran da ćemo mi baš tako lako na OI da se plasiramo. Daj bože da grešim!

nokia c5-03

pre 7 godina

Zamalo da nam povrede Jokica. Sad valjda razumete, zasto Bobi nije pristao da odigra kvalifikacije bez nba ugovora. Cestitke na pobedi. Srbija!

Gregory House

pre 7 godina

Još kad je preuzeo reprezentaciju rekao sam da nije dobar trener a ni selektor. Iza toga stojim. Muta za prvog trenera! P.S. Navijač sam Partizana i poštujem ga i cijenim kao igrača.

Shommy82

pre 7 godina

Šta bre kukate za prenos prijateljske utakmice? Fudbal je uvek bio i uvek će biti ispred turi klupče u rupče. Ovi ne mogu ni da se dogovore iz godine u godine ko organizuje i kako će se igrati takmičenje naredne sezone.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

DNS: koga briga za fudbal?! Naši baletani ne igraju, a ovi drugi me ne interesuju! Inace, ako te baš zanima Nemacka osvaja!!

DNS

pre 7 godina

Koga briga za ovu nebitnoću?! Vi poredite ovu utakmicu sa EP u fudbalu? Satro igra Srbija (auuuuu jeeeee) i sad kao rts ovo ono nja nja nja... daj bre ljudi...

Suvi vraaaat

pre 7 godina

Posle Slovenije 2013, Granade 2014, Berlina i Lila 2015 propustam Rio:( Daleko i mnogo kosta, ali zato uz Vas i 2017 pa gde god igrali.(santa justa, 21. jun 2016 23:14)

Bogat jesi, pismen nisi. Malo v, druže.

tanja

pre 7 godina

Teo zasto, zastooo? Prijateljska utakmica, a on glumi ludilo i besmisleno urla na sudije. Ti si kapiten, tako se i ponasaj, kao kapiten a ne kao primadona!

Milosh

pre 7 godina

Jel moguće da niko ne prenosi? Koja je ovo sramota, važnije da gledamo raspale hrvate i špance kako se vucaraju po travi nego ovaj vrhunski basket.
(DedaMiloje, 21. jun 2016 21:08) ha ha raspali, da li si ti gledao nasu reprezentaciju?! Mi kad bi se ovako vucaralu ne bi propustali evropska i svetska prvenstva.

dex

pre 7 godina

Uz svo poštovanje za igračku legendu, najslabija karika ove ekipe je upravo Đorđević!

Ja uopšte nisam siguran da ćemo mi baš tako lako na OI da se plasiramo. Daj bože da grešim!

Gregory House

pre 7 godina

Još kad je preuzeo reprezentaciju rekao sam da nije dobar trener a ni selektor. Iza toga stojim. Muta za prvog trenera! P.S. Navijač sam Partizana i poštujem ga i cijenim kao igrača.

akajea

pre 7 godina

Sa Bobijem i Bjelicom bi ovo bio dream team, ali šta da se radi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drmr, 21. jun 2016 20:57)

Bjelica će da igra u Riu a ako je Đorđević pametan igraće i Bobi.

drmr

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Lucica, a da Bircevic igra, dečko je sramota za košarku.

Sa Bobijem i Bjelicom bi ovo bio dream team, ali šta da se radi.

zzbz

pre 7 godina

Bjelica će da igra u Riu a ako je Đorđević pametan igraće i Bobi. (akajea, 21. jun 2016 21:10)
Problem je sto jos nisu ni dosli do Rija. A sve mi se cini da ce prizemljenje biti bolno. Prvo treba skociti..

Nolan

pre 7 godina

Samo par stvari, nadam se da ce proci komentar.
1) Sramota je za zemlju koja sebe zove "zemlja kosarke" da prenos na drzavnoj televiziji bude fudbal Hrvatska-Spanija. Kosarkasi su oduvek bili "ljubimci nacije" a ne samo kad donesu medalju. Arena bar prenosi odbojku.
2) Boban ne treba da igra jer su mu drazi americki milioni. Bjelica naravno da treba kad se oporavi, tu se nadam da je nekome vec receno da je zamena.
3) Teodosic je napravio glupost na kub, zali se da se svira faul Markovicu i bukvalno se unosi sudiji u lice. Zasluzeno na hladjenje.
4) Markovic poceo da sutira trojke!

DedaMiloje

pre 7 godina

Jel moguće da niko ne prenosi? Koja je ovo sramota, važnije da gledamo raspale hrvate i špance kako se vucaraju po travi nego ovaj vrhunski basket.

Shommy82

pre 7 godina

Šta bre kukate za prenos prijateljske utakmice? Fudbal je uvek bio i uvek će biti ispred turi klupče u rupče. Ovi ne mogu ni da se dogovore iz godine u godine ko organizuje i kako će se igrati takmičenje naredne sezone.

nokia c5-03

pre 7 godina

Zamalo da nam povrede Jokica. Sad valjda razumete, zasto Bobi nije pristao da odigra kvalifikacije bez nba ugovora. Cestitke na pobedi. Srbija!

Flynn

pre 7 godina

Na OI moraju ici najbolji, a tu mislim na Bobija. To sto Misko radi koitus Djordjevicu i Djilasu preko njegovih ledja je njihov problem sto dva obrazovana coveka ne mogu jednog trgovca da obuzdaju.

QueTriple

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da nije zvao Lucica, a da Bircevic igra, dečko je sramota za košarku. Sa Bobijem i Bjelicom bi ovo bio dream team, ali šta da se radi.
(drmr, 21. jun 2016 20:57)
A ja ne mogu da verujem da ti ovde komentarises. Bircevic je 4-ka, a Lucic 3-ka. Bircevic nije Bjelica i od njega ne treba ocekivati 20pts po utakmici, ali treba mu dati vremena, u odbrani moze dosta. Moj savet ti je idi gledaj neki malo manje komplikovan sport, evo recimo bocanje. Molim Vas objavite mi komentar.

Nikki

pre 7 godina

Kako te nije sramota. Prvo ih napadante kad ne prenose ligu sampiona, sad imaju prava za EURO i naravno da prenose sve utakmice. Ali ne sad vam smetaju komentatori i sto ne prenose neku tamo prijateljsku utakmicu. I sve to u XXI veku kad je sve na jedan klik.

Valjevska podvala

pre 7 godina

Znac to je ta prevara od igraca Bogdan!Jel da panteri???
(Grobar, 21. jun 2016 21:18)

Koliko ste samo dosadni i jedni i drugi. Alo bre, Srbija igra

МилошСрбија

pre 7 godina

Не знам који проблем већина вас има са Теодосићем? Наш капитен, најбољи играч репрезентације и међу 3 најбоља у Европи а многи само измишљају разлоге да га критикују. Не свиђа вам се његово понашање? Приговори судијама? Па шта ви мислите? Сви велики играчи су сујетни и набеђени на терену. Теодосић је доктор ове игре и треба да буде такав. Он даје целог себе за Србију и за тим. Да ли некад плане, направи грешку или се потуче уопште није важно. Није важно зато што знам какав утицај има на играче и знам да ће увек узети лопту и шутнути кад треба. Увек ће бити вођа као што је и био свих ових година. И нека је Јокић направио искључење, то значи да су већ у пуном такмичарском набоју и да су свесни шта се очекује од њих. Тако смо се потукли и са Грцима на припремном турниру пред ЕП па смо потом играли финале. Зато престаните да унижавате играче моје репрезентације. Радите нешто друго, кукајте над својим досадним животима али искулирајте са "хејтовањем" кошаркаша и осталих успешних спортиста. Макар ови момци спадају у ону малу групу људи који нам доносе срећу и понос. Што се утакмице тиче, јесте пријатељска али је победа много вредна, и Сале то зна. Браво момци. Видимо се у Арени од 4. до 9. јула. Па да славимо пласман на ОИ!

Marko

pre 7 godina

Sve je ovo ok ali daleko smo i mi i Francuzi od prave forme. Najbitnije je da se resi stvar sa Bobijem. Ne verujem da nece da igra. Treba ga sacekati. Tu malo treba i Djordjevic da spusti loptu. Reprenzetacija iznad svih.

Dzoni

pre 7 godina

Idemo momci, neka vam je sa srecom. Samo pametno i srcem da se igra i idemo ma OI i uz malo srece kao na svetskom, bez Karija, Lebrona, Tompsona , Vestbruka idemo na zlato!

Dragi

pre 7 godina

Lepo je to da smo puni samopouzdanja cak ovde citam vec se vidimo i u finalu sa amerima na takmicenju na koje se jos nismo ni plasirali..a sto se Ria tice tu se isto pitaju da li cemo da idemo u finale i braca Gasol..i De Colo i Diao..

murajsam

pre 7 godina

auuuuu koje sudjenje, koje navlačenje za domaćina...a francuzi igraju ko da je finale olimpijade....definitivno su pukli francuzi, izgleda da su im raniji porazi od nas ostavili duboku ranu....hahaha e smešni ljudi ovi francuzi...ako ako dobiće oni po nosu ponovo...

vuk

pre 7 godina

Stimac je toliko talican igrac za reprezentaciju... i treba da igra. Mislim da imamo i kvalitetnijih centara a li ne i boljeg timskog!!! Bravo momci! Puna podrska svima i molim vas bez klubastva, ovo je reprezentacija Srbije.

ZIVOT

pre 7 godina

Posle Slovenije 2013, Granade 2014, Berlina i Lila 2015 propustam Rio:( Daleko i mnogo kosta, ali zato uz Vas i 2017 pa gde god igrali.(santa justa, 21. jun 2016 23:14) 

Bogat jesi, pismen nisi. Malo v, druže.
(Suvi vraaaat, 21. jun 2016 23:53)

A zasto malo V, objasni nam "kolektore", kao sto kaze nas Zika????

Mijat Splitski bili

pre 7 godina

I nema nigde prenosa . Ima za nas sada nevazne utakmice na Evropskom prvenstvu u fudbalu . Gledamo Spance i Hrvate a ne nasu reprezentaciju . Svaka cast RTS

Petar NS

pre 7 godina

Teo iskljucen, Jokic isklucen,nema Bobija i Bjelice,Bircevic nam bio starter i dobili smo Francuze u najjacem sastavu na njihovom terenu,pred njihovom publikom,na Parkerovom oprostaju uz svesrdnu pomoc sudija...MORE DAJ TO ZLATO ODMAH!

Aca

pre 7 godina

Ovaj sto se potpisuje sa Grobar definitivno je Zvezdas od maximum 15 god. Kapiram da ima i Grobara koji se potpisuju kao Delija i ostavljaju ovako jadne komentare.

Jogogo

pre 7 godina

Ne treba menjati tim uopšte.Marjanovića ne zvati na OI jer i ne zaslužuje da ide.Nije Štimac neki centar al kad igra za reprezentaciju čovek grize i svaka mu čast!

maiden serbia

pre 7 godina

Prenos ništa? Sramota... Sport u kome smo najbolji, a da ovi naši balvani što sebe nazivaju fudbalerima igraju i protiv andore prenosili bi ih. Da ne pominjem što za to vreme na rts u 1 hrvatska a na 2 turska igra fudbal. J**o vas fudbal više...

Valjevac DO Tokija

pre 7 godina

BRAVOOOOOO,,,momciiiiiii,,,,jedva čekam RIO!!!! Vidimo se u Areni 04.06.2016,,svi rekviziti su spremni za 100 % podršku!!!!SRBIJA

Pipo

pre 7 godina

Атмосфера одлична. Хала пуна.

Сале се одлучио за Марковића, Богдана, Калину, Бирчевића и Радуљу

JPR23

pre 7 godina

Teo zasto, zastooo? Prijateljska utakmica, a on glumi ludilo i besmisleno urla na sudije. Ti si kapiten, tako se i ponasaj, kao kapiten a ne kao primadona!
(tanja, 21. jun 2016 22:00)

Pa bas i treba na takvim utakmicama da se dere..

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

DJORDJEVIC LA FANTASTIC:

Ne treba stedeti pohvala naseg trenera, koji je pronasao ilo bolje reci napravio svoju ekipu.
Kako se sad jasno vidi u kakvoj je formi Kalinic, a Bogdanovic je vec sad NBA igrac.
Imamo neverovatan bekovski deo ekipel a kad se vratiBjelica, nasa krila(Kalinic-Bjelica) su klasa za sebe, uz Raduljica-JOkic na centrima, i mi mozemo da izadjemo protiv bilo kog , bilo gde...
Bravo za momke, ali i cestitke za trenera, maestralno odradjen posao...

santa justa

pre 7 godina

Posle Slovenije 2013, Granade 2014, Berlina i Lila 2015 propustam Rio:( Daleko i mnogo kosta, ali zato uz Vas i 2017 pa gde god igrali.

Orlando

pre 7 godina

Bobane vise ce te ceniti Ameri ako igras za repku bez konpromisa nego da te vozaju sa klauzama. Olipijadu gleda vise gledalaca nego NBA, Jordan je isao na olipijadu. Ovde nasi fini momci stradaju, skromnost ne pomaze u NBA-Americi.

****

pre 7 godina

A ovaj dečko što se potpisuje kao Grobar pod hitno da se obrati psihijatru. Koliko frustriran moraš da budeš da ostaviš 10 komentara u kojima pljuješ Zvezdine igrače u reprezentaciji, a veličaš Partizanove? Isto važi i za obratan smer. Mnogo smo bre poremećen narod, otišlo sve dođavola.

sasa

pre 7 godina

SALETOVIH 14;

Treba reci da smo od prvog do zadnjeg momenta, igrali sjajno. Bilo je tu gresaka, i cudnih stvari, ali sve je bilo sa idejom i smislom, ponekad je samo egzikucija nedostajala.
Inace, ne secam se kad smo ovako jaki bili na bekovima, i odjednom ni Nedovicu ne izgleda mesto zagrantovano za OI...

Kalinic se polako navikao na reprezentaciju i nema sumnje da je pored Bjelice, nase najbolje krilo..
Djordjevic je uspeo u nameri da napravi jezgro igraca na koje stalno moze racunati, i oko njih i gradi tim, sto se i jasno vidi..
Mislim da ce ovo biti njihova godina, kvalifikacije ce biti samo rutina, a posle kada prikljucimo Bjelicu i Marjanovica, mi na OI smo jaki koliko i svi drugi...
USA je glavni favorit, ali i oni imaju problema jer im je vec otkazalo pola ekipe, i sve je moguce, ukoliko dodjemo spremni, i kompletni..
Bravo za DJordjevica, strpljiv rad se napokon isplatio, nema sumnje radi se o elita strucnjaku i Srbija je sretna da ga ima...
Uz malo srece, naplatice za sve one greske prosle godine, medaljom na OI..
Pa koja god da bude, za nas je kao zlato...
Bravo za njega, sjajan strucnjak..

Fox

pre 7 godina

Iako je prijateljska, naravno da postoji takmicarski naboj. Narocito izmedju tako jakih ekipa i igraca koji pretenduju na Olimpijske igre. Pa i prosle godine kada smo sa njima igrali prijateljsku u Francuskoj isto su bili naelektrisani i po svaku cenu zeljni da nas pobede. Francuzi sa Parkerom i De Koloom, Dijaom i Azinsom su izuzetno jaki! Ova pobeda je sjajna stvar, narocito sto je u gostima. Sada ce mnogi pricati pa to je bila prijteljska utakmice, nisu Francuzi zapinjali..... Da da, kako da ne :P Samo da prodjemo kvalifikacije, da se Bjelica oporavi sto pre i bude fit i spreman za Olimpijske igre i kada bi se nekako smirilo sve u vezi Bobija i kada bi ioak igrao na Olimpijadi... Tada bi bili bas jaki i jedan od favorita, pored Amera i Spanaca. Ovako sa Bircevicem u ekipi na poziciji....

јако и до самог краја

pre 7 godina

Ал' Пефи кад стави тројку то је решено, какав готивац. Мора да игра, било кад, докле год може.
За Теа се не секирајте, не воли он ове рекреације иду му на ганглије. Јокари добродошлица, много је бре фин, ваља мало да закрви :D

goran bgd

pre 7 godina

Da bog da, da nas na Olimpu drkaju ovaku svaku tekmu. Nikako da skontaju, da nas ovakve situacije pale vise nego ista drugo. Vazda pobjedimo, nakon iskljucenja i nekog ugnjetavanja.
Inat je cudo....sreca te u kosarci imamo i znanje, pa je to dvoje zeznuta kombinacija.

Jelena

pre 7 godina

Hajde pljujte po njima i sad, smaraci. Posto znate bolje od selektora i ko od njih kako treba da se ponasa....
Iideemo momci, jos bolje kad krenu kvalifikacije. Pa u Rio! :))

cirkus

pre 7 godina

Ako, ako... Pa ne mogu frajeri da prebole Svetsko prvenstvo, pa da pobede i u prijateljskoj il' da crknu. Malo nas koju godinu nije bilo pa se gospoda Francuzi i Spanci malo zaboravili ko je "tata" u kosarci u Evropu i ostatku Sveta(izuzev SAD-a). E pa vratili smo se pre par godina i bicemo tu jos jako, jako dugo... Da ne kazem zauvek...

odakle pare?

pre 7 godina

Pricajte vi sta hocete ali meni se svidja kako igramo, momci se bore kao da je finale i vidi se hemija u ekipi. Posebno dobro igramo odbranu kad su Jovic i Markovic zajedno na terenu.

SrbinsonKruso

pre 7 godina

Koliko obožavam našu košarkašku reprezentaciju, uzgred navijam za Partizan, i nikad u životu nisam pljuvao nijednog igrača bez obzira gde igra ili je igrao... nisu mi jasni ovi "navijači" koji dele reprezentaciju na klubove... nema braćo toga u nacionalnom sastavu... videlo se to kada su svi krenuli da ulete za Jokića. Napred orlovi!

Bojan

pre 7 godina

Ne sirite dezinformacije ako ne gledate.Sudjenje je kriminalno.Teo se samo verbalno pobunio jer nije dosudjen ocigledan faul,nije divljao.Sudija mu dodelio tehnicku,on samo odmahnuo rukom i dobio jos jednu.Onda se nasa klupa bunila pa dobili i oni, pa se Jokic umalo potukao...vidi se da su svi napeti ali ne budite negativni.Francuzi su sjajni a nasi sasvim sloidni,imaju ogroman potencijal,neka ispolje sve negativnosti u ovim prijateljskim utakmicama pa da budu mirniji kad treba

Dezmond Vantumbe

pre 7 godina

I lagano ih operemo sa krnjim timom.Šta bi tek bilo da smo kompletni? Ajmo momci samo hrabro pa da izvadimo tu kartu za Rio, zaslužili ste da budete tamo!

Nebojša

pre 7 godina

Realno smesna smo reprezentacija...
(..., 21. jun 2016 21:15)

Jedino što je ovde smešno ili bolje da kažem jadno su ti koji su ti lupili plus sa tobom na čelu.

Dovla

pre 7 godina

Normalno da smo pobedila kada je Markovic dao trojku. Salu na stranu, bravo momci, samo malo da se smire strasti, ipak su ovo samo pripreme. A i Francuzi su OK ne znam sta bi ovo. U svakom slucaju samo napred, uvek uz vas.

Toša

pre 7 godina

Gledao poslednjih 6 minuta. Borbeno, snažno, efikasno. Marković i Bogdanović presudili. Dobra odbrana odradila do kraja. Pokazali karakter, vratili se posle -13.
Samo hrabro, momci. Srbijo, pružimo podršku našoj reprezentaciji.
Subota, puna Arena.

Stefan

pre 7 godina

Verovatno nece niko od igraca reprezentacije ovo procitati, ali ukoliko postoji sansa da i neko procita : Kada vam neko gurne onako igraca, na jedan "mangupski nacin" zatrite se svi ka njemu, stanite u odbranu saigraca (ne da se pobijete i slicno) vec samo samo se vidi da jednu drugima cuvate ledja... Mnogo je bitno!!

Posetilac

pre 7 godina

nesto smo kilavi,valjda ce bolje drugo poluvreme.
Raduljica mi deluje tromo skroz i podgojeno,mada mi je losija slika.
Jokic je ok ,Bodanovic dobar isto

dobro za sada

pre 7 godina

Stimara poseduje rodmanovsku borbenost i nepristajanje na predaju. Plus ima pozitivan uticaj na tim, a i vidi se da mu je reprezentacija svetinja. Mora jos efikasniji da bude u igri, ostalo ce doci.

kewl_bron

pre 7 godina

Bravo momci, solidan mec, dosta pozrtvovanja iako je pripremna utakmica. Nadam se da ce dobro odraditi fizikalije i takticke zamisli pre kvalifikacija.

OI

pre 7 godina

Mislim da bi sa ovom ekipom koju sada imamo,jaca na bekovima a slabija na centrima,trebali da igramo sa vise bekova u ekipi,niske petorke,da u isto vreme budu teo i markovic ili teo i jovic,uz bogdana i nedovica,kao sto igra real sa rodrigezom-ljuljom-rudijem ili csk,teo-de kolo-fridzon

Ceca sam

pre 7 godina

Obozavam Jokica,cisto da se zna. Ova utakmica nije vazna rezultatski i oladite malo,bitnije je da se uvezbaju neke akcije,nego pobeda u nevaznoj utakmici.Pogotovo sto Francuzi nisu luk i voda.Idemo,momci!Jako!

smeker

pre 7 godina

Rekoh da ovo solidno izgleda.Sve ce doci na svoje mesto,imamo mi igrace koji umeju da igraju u svim okolnostima.Momci su pravi,ko se oporavi dobrodosao,bice ovo vrlo vrlo solidno...

Veliki_Zli_Vuk

pre 7 godina

25 poena Bogdanovica,trecina nasih ukupno. Bravo za njega,ali treba nam mnogo bolja igra i vise poena ispod kosa.
Ali pocelo je OK,da odemo na OI,pa tamo polako...

ПравимоПроблем

pre 7 godina

У овој ситуацији са Јокићем(напад с'леђа) Недовић и Јовић су испали такви цареви!Стати за свог друга из тима у оваквој ситуацији је важније за морал екипе од победе са 30 разлике.Свака част момцима поносни смо на све вас!

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

DNS: koga briga za fudbal?! Naši baletani ne igraju, a ovi drugi me ne interesuju! Inace, ako te baš zanima Nemacka osvaja!!