Petak, 27.05.2016.

10:40

Zvanično: Murinjo menadžer Mančester Junajteda

Žoze Murinjo novi je menadžer Mančester Junajteda, potvrdio je klub s Old Traforda.

Izvor:

Zvanièno: Murinjo menadžer Manèester Junajteda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

doug

pre 7 godina

Sigurno je da ce uneti puno entuzijazma i discipline u ekipu, medjutim, trebace igracima vremena da povezu igru na nacin koji on zeli. Ista stvar i kod Gvardiole. Sumnjam da ce obojica odmah dovoditi neka veoma skupa pojacanja, mislim da ce to uraditi tek kada osete sta im tacno fali u timu, mozda u zimskom prelaznom roku ili tek naredno leto. Najvece sanse za osvajanje titule bih dao Liverpulu upravo iz tog razloga, polako stvaraju kontinuitet u igri, i dalje ima uspona i padova, ali deluju mnogo cvrsce. U svakom slucaju, sledece sezone gledamo najuzbudljiviju ligu ikada u fudbalu.

zekodlak

pre 7 godina

Za sve koji kažu kako su navijači Mančestera pre mrzeli Murinja, a sada su promenili priču. Pa naravno da ga sad volimo, posle dve godine mučenja sa Vsn Galom on nam dodje kao princ na belom konju.

ticroo

pre 7 godina

Lepo da se pokosi trava da moze autobus da se parkira,dabl deker po mogucstvu...
(Ser Alex, 27. maj 2016 11:19)

Tako si originalan i komičan da čitanje tvojih komentara izaziva momentalni transfer blama.

menadjer

pre 7 godina

Sve je samo ne najveci trener danasnjice, bio je najveci dok je bio u Interu, od tada je u top5. Veliki je pad kod njega, on ako sad ne uradi nesto, ide u selektore ili u Kinu da zaradi, a uzeo je najtezi moguci posao, samo se plasim za navijace Junajteda koji su vec proslavili titulu u sezoni 16/17... Inace Murinjo ima negativan skor i sa Kloppom i sa Gvardiolom. A tu je i Konte, koji ce biti mnogo zajeban. Po meni Junajted ima najgori tim trenutno od ove tri ekipe, ali videcemo kako ce rok proci. Jedva cekam avgust, i pocetak nove sezone, smorio sam se vise....

Vucko

pre 7 godina

Nisam fan njegovog lika i dela. Stil igre koji forsira, a ni ponasanje mu nisu na nivou gospodskog kluba kakav je Junajted, ali gde je on, tu su i trofeji. Neka mu je sa srecom!

Losmi

pre 7 godina

meni najomrazeniji klub i trener u jednom.Zelim im sav neuspeh i 10. mesto na tabeliKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arsenal Zvezda, 27. maj 2016 13:30) Potpuno razumem zašto je tebi kao navijaču arsenala to najomraženiji klub i trener.Prvo zato što vas je Ferguson deceniju peglao uzduž i popreko i titule niste videli, a drugi razlog je što vas je i Murinjo peglao uzduž i popreko, dobro ne toliko koliko Ferguson, ali Murinjov učinak protiv Vengera znamo svi.Tako da je logično što si frustriran, a tek ćeš biti.
(texo, 27. maj 2016 14:52)
Meni je bio omiljeni klub, ali sada je to proslost. Bio je to jedini ozbiljan klub pored Barse. Steta! A sto se posebnog, moralnog patuljka, tice taj vise nikada u kvalitetnoj ligi nece uzeti titulu. Zivi bili pa videli. A zaboravio si da si sam sebi uskocio u usta. Moralni patuljak je od Fergusona navukao takve komplekse, da se nikad nece izleciti!

Losmi

pre 7 godina

Navijao sam za M.U. a obozavao Murinja...sad sve u jednom!Murinjo je bolji od Fergusona!!
(Realno, 27. maj 2016 11:51)
Ti realno nemas pojma, dete!

Losmi

pre 7 godina

Neverovatno koliko su ljudi ljubomorni sto dolazi u najtrofejniji klub na ostrvu...
(Bojan whisky, 27. maj 2016 11:23)
Ja nisam ljubomoran nego ocajan! Kako su mogli moralnog patuljka da dovedu u moj klub!

Losmi

pre 7 godina

Svi oni sto pljuju Van Gala ne bi ni trebalo da navijaju za Junajted.Junajted je klasa, Junajtedovci ne nazivaju svoje menadzere "mrtvi" i "raspali", to je manir navijaca palanackih klubova kakvi su srpski.Kritika, da, naravno, uvrede nikad, jer to je Junajted, ko to ne zna i ne oseca nije pelcovao nista od kluba i Fergija.Zoze, srecno.
(Bernando O'Lee, 27. maj 2016 11:24)
Jadan komentar!

texo

pre 7 godina

meni najomrazeniji klub i trener u jednom.Zelim im sav neuspeh i 10. mesto na tabeli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arsenal Zvezda, 27. maj 2016 13:30)

Potpuno razumem zašto je tebi kao navijaču arsenala to najomraženiji klub i trener.Prvo zato što vas je Ferguson deceniju peglao uzduž i popreko i titule niste videli, a drugi razlog je što vas je i Murinjo peglao uzduž i popreko, dobro ne toliko koliko Ferguson, ali Murinjov učinak protiv Vengera znamo svi.Tako da je logično što si frustriran, a tek ćeš biti.

specialist in failure

pre 7 godina

@Arsenalovac
ne brigaj ništa, biće, poput legende Čeha, dočekan gospodski kako i dolikuje najvećem treneru današnjice, a ne kao što ste vi arsenalovci dočekali Ešlija Kola i Seska Fabregasa. Bolje beri brigu kako će frustracije tvog profesora u susretima sa "specijalnim" da se nastave i u godinama koje slede...

Bob

pre 7 godina

Gvardiola, Murinjo, Klop, ajde i matori Arsa, kakva liga nas ceka...Nema meni budzeta ni dogodine :/
(Samo covek, 27. maj 2016 10:54)

A Konte, Ranijeri, Poketino...?

Le roi

pre 7 godina

prosto najbolji menadžer na svetu u ovom trenutku?? ha ha dobar vic. bijo jeste nedavno ali sada je negde 5,6 na svetu. veliki riziko ovaj posao za obe strane. ako ne zavrsi prvu sezonu izmedju prvih cetri odnosno ne pobedi evropa ligu, onda bye bye.

Rio

pre 7 godina

Od Wellingtona na Novom Zelandu , pa do Norveskog Svalbard - a , cela Planeta zna , da je najslavniji engleski a ne britanski klub , Liverpool !! I to ce ostati jos dugo i predugo vremena .

SASA

pre 7 godina

Ovo je trebalo napraviti odma nakon sto je Ferguson otisao ali n, oni su morali stvaiti "domaceg" ,,, Kakva grska i kakva ludost, sad, 2 menedzera kasnije, i 300 miliona eura potroseno, a nisu ni u ligi sampiona...

_papazjanija_

pre 7 godina

posto sam vam pogodio za Muslina, sad cu vam reci jednu ekskluzivnu informaciju. Medju prvim pojacanjima Mancesetera je nas Matic iz Celzija ;-) sasvim slucajno znam, rekao mi upravo akter tog transfera :-D

love

pre 7 godina

Konacno. Veliki trener u velikom klubu. Samo da otera Blinda, Roja i eventualno jos nekog ko mu smeta i sa.ovim igracima moze da napravi nesto. A plus pojacanja...

mr.tooth

pre 7 godina

Bzvz,cist cinizam!
Dok je vodio Real najvise ga je voleo.
Isto tako je bilo i sa Interom i Celsijem.
Sad odjednom najvise voli MUTD.
Sad sledi totalna defanziva na "Old Trafordu"

z

pre 7 godina

Sta god ko mislio o njemu Murinjo je covek koji uvek ostvari ono sto je hteo a Man Utd mu je bila jedna od najvecih zelja. A i najbolji je trener na svetu

Uros

pre 7 godina

Neutarlan sam navijac , volim da gledam dobar fudbal pogotovo Englesku ligu.Uvek sam pricao da je po meni Mancester najveci klub na svetu a Murinjo je najbolji trener tako da je ovo savrsen spoj.Moracu ove sezone da svoje simpatije preusmerim ka Mancesteru.Jadva cekam da pocne sezona.

milos

pre 7 godina

Dobro bre dobro pa ok...kakva vest danima nas smarate..i sta imaju jedno 150 zemlje od toga... Murinjo..pa Murinjo......Pa Ibrakadabra..dabrakaibra.. ahahaha..

E

pre 7 godina

Cekao sam da ovu vest potvrde i na sajtu kluba jer i dalje nisam verovao da konacno nema vise LVG, dobra vest po MU bice ovo nova era i siguran sam pravi fudbal a ne kao što mnogi tvrde autobus, realno je Celsi u vreme Murinja igrao efikasan fudbal u engleskoj a autobusi su bili slucaj u igrama protiv Barselone protiv koje se realno ni ne smes preterano otvarati, Realno ni ja nisam bas neki veliki ljubitelj Murinja ali ovakovom klubu treba veliki trener a Murinjo to svakako jeste, puno srece i novih pobeda

Bernando O'Lee

pre 7 godina

Svi oni sto pljuju Van Gala ne bi ni trebalo da navijaju za Junajted.

Junajted je klasa, Junajtedovci ne nazivaju svoje menadzere "mrtvi" i "raspali", to je manir navijaca palanackih klubova kakvi su srpski.

Kritika, da, naravno, uvrede nikad, jer to je Junajted, ko to ne zna i ne oseca nije pelcovao nista od kluba i Fergija.

Zoze, srecno.

Jumko

pre 7 godina

Jedini klub na svetu gde njegovi ispadi nece dolaziti do izrazaja, tj nece smeti da ih pravi! Sir Alex to ne dozvoljava! Zato je i pitanje da li ce Zlatan doci.

Danilo

pre 7 godina

Sasvim logično!
Jedan od najvećih svetskih klubova i jedan od najboljih svetskih trenera; to nije stvar ukusa ili simpatija, već suva činjenica.
Još im sada nedostaju bar tri vrhundska igrača jer ovaj tim je sasvim solidan, sa nekim mladim igračima koji mogu biti zvezde, ali ovaj tim nije ni u 3 najbolja u Premijeru.
Ipak doći do jednog vrhunskog igrača -pored Barse,Reala,PSG-a,Čelsija,Sitija,Bajerna- danas je moguće samo uz 100 miliona evra.
Braća Glejzer jesu verovatno Jevreji, ipak će morati da odreše kesu i odrade najskuplji prelazni rok u istoriji Junajteda. Inače, ništa od titule...

Rade Republika Srpska

pre 7 godina

Lupas Nema šta u pravu si,juče se samo javio neki neimenovani izvor iz Junajteda pa sam mislio da je to to..Tviter je bio pun objava.
Mislim pun je obajva već pola godine ha ha..
Konačno je došao! Glory Glory!

Miki28

pre 7 godina

Dobrodosao na OT, bice zanimljivo! Konacno Utd ima jednog trenera sa harizmom, sa karakterom koji moze da se poredi sa SAF i ser Matom Bazbijem! Kakav god da je njegov fudbal, dosadniji od Van Galovog ne moze biti! Ovo je isto i nagovjestaj da se Utd vraca na stare staze jer ne postoji covjek koji garantuje trofeje u danasnjem fudbalu kao Zoze a posle ove epizode sa Celzijem ubijedjen sam da ce biti motivisaniji nego ikad! Mozda mu je i to trebalo, da ga udari realnost u zadnjicu... PL sledece sezone ce da bude paklena, kakvi menadzeri!

nesa

pre 7 godina

kakav potez. svaka cast na izboru trenera. Gde je Murinjo tu su i trofeji. Nadam se da ce u celziju gorko da zazale za istorijsku nepopravljivu gresku koju su napravili.

Batman

pre 7 godina

Do pre godinu dana je bio menadžer koga nisu želeli i voleli a sad je postao miljenik broj 1.Navijači Junajteda(u Srbiji i inostranstvu) menjaju mišljenje kako vetar dune.
A i on,do pre 6 meseci mu je Čelsi u srcu i navodno nikad ne bi vodio neki drugi tim u PL a sad potpisao za velikog rivala.

Blue Fortress

pre 7 godina

Ko cita komentare, zna da naravno postujem i podrzavam Murinja jer je najuspesniji Celsijev trener. Smatram da je bila greska sto su mu dali otkaz ali lakse je otpustiti trenera nego 10ak igraca. Junajtedu je posle suse potreban veliki trofej, Zoze ce im ga doneti sigurno i znam da ce djavoli ponovo biti strah i trepet. Motivisan je, odmoran, i dobio je posao koji je prizeljkivao kao mladji trener, i dalje je najuspesniji menadzer PL sa 66% pobeda. Srecno sa svima osim sa "svojim" plavcima.

qwerty

pre 7 godina

Murinjo, Gvardiola, Klop, Konte, Venger, Pocetino, Ranijer i ostali menadzeri svetske klase! Plus milijarde i nerealni sponznorski ugovori kojih ce biti sve vise. Definitno ce biti najzanimljivije prvenstvo. Ova sezona ja bila zatisje pred buru. Ne mogu da docekam pocetak!
#GGMU

ADVOKAT

pre 7 godina

Kako spojiti omiljeni klub u Engleskoj i omraženog menadžera! Užasna kombinacija! Nadam se da je platio školu i da dobro zna gde dolazi!

Mlata Zamlata

pre 7 godina

Mancester Junajted najslavniji britanski klub?
Nece biti, iako je najtrofejniji i, u poslednjih 25 godina, daleko najuspesniji, onih najvaznijih trofeja, sampiona Evrope i drugih evro-kupova, i dalje ima manje od Liverpula.

Lupas

pre 7 godina

@Rade Republika Srpska... Netačno, Mančester je potvrdio pre devet minuta. Bravo B92, najbrza i najbolja sportska redakcija, kao i uvek.

GGMU

Fica

pre 7 godina

Murinjo,Gvardiola(Derbi Mancestera), Ranijeri,Klop, Venger,Pocetino,Konte mozda nije najjaca liga ali definitivno najprivlacnija za igrace ali i trenere

Rade Republika Srpska

pre 7 godina

To je juče u toku dana već objavljeno zvanično...Baš sam se pitao gdje vam je vijest, inače ste ažurni poprilično pa me iznenadilo.

Arsenalovac

pre 7 godina

Kako će izgledati kad bude gostovao sa Mančesterom na Stamford Bridžu,biće vrlo zanimljivo.
Wengeru,Džaka je došao ali mora još,štoper i napadač tipa Morata,dovodi ih i uigravaj jer će sledeća sezona biti paklena.Klop,Konte,Wenger,Murinjo,Gvardiola-kakva ekipica!

Arsenalovac

pre 7 godina

Kako će izgledati kad bude gostovao sa Mančesterom na Stamford Bridžu,biće vrlo zanimljivo.
Wengeru,Džaka je došao ali mora još,štoper i napadač tipa Morata,dovodi ih i uigravaj jer će sledeća sezona biti paklena.Klop,Konte,Wenger,Murinjo,Gvardiola-kakva ekipica!

Lupas

pre 7 godina

@Rade Republika Srpska... Netačno, Mančester je potvrdio pre devet minuta. Bravo B92, najbrza i najbolja sportska redakcija, kao i uvek.

GGMU

E

pre 7 godina

Cekao sam da ovu vest potvrde i na sajtu kluba jer i dalje nisam verovao da konacno nema vise LVG, dobra vest po MU bice ovo nova era i siguran sam pravi fudbal a ne kao što mnogi tvrde autobus, realno je Celsi u vreme Murinja igrao efikasan fudbal u engleskoj a autobusi su bili slucaj u igrama protiv Barselone protiv koje se realno ni ne smes preterano otvarati, Realno ni ja nisam bas neki veliki ljubitelj Murinja ali ovakovom klubu treba veliki trener a Murinjo to svakako jeste, puno srece i novih pobeda

_papazjanija_

pre 7 godina

posto sam vam pogodio za Muslina, sad cu vam reci jednu ekskluzivnu informaciju. Medju prvim pojacanjima Mancesetera je nas Matic iz Celzija ;-) sasvim slucajno znam, rekao mi upravo akter tog transfera :-D

ADVOKAT

pre 7 godina

Kako spojiti omiljeni klub u Engleskoj i omraženog menadžera! Užasna kombinacija! Nadam se da je platio školu i da dobro zna gde dolazi!

Bernando O'Lee

pre 7 godina

Svi oni sto pljuju Van Gala ne bi ni trebalo da navijaju za Junajted.

Junajted je klasa, Junajtedovci ne nazivaju svoje menadzere "mrtvi" i "raspali", to je manir navijaca palanackih klubova kakvi su srpski.

Kritika, da, naravno, uvrede nikad, jer to je Junajted, ko to ne zna i ne oseca nije pelcovao nista od kluba i Fergija.

Zoze, srecno.

Blue Fortress

pre 7 godina

Ko cita komentare, zna da naravno postujem i podrzavam Murinja jer je najuspesniji Celsijev trener. Smatram da je bila greska sto su mu dali otkaz ali lakse je otpustiti trenera nego 10ak igraca. Junajtedu je posle suse potreban veliki trofej, Zoze ce im ga doneti sigurno i znam da ce djavoli ponovo biti strah i trepet. Motivisan je, odmoran, i dobio je posao koji je prizeljkivao kao mladji trener, i dalje je najuspesniji menadzer PL sa 66% pobeda. Srecno sa svima osim sa "svojim" plavcima.

Bob

pre 7 godina

Gvardiola, Murinjo, Klop, ajde i matori Arsa, kakva liga nas ceka...Nema meni budzeta ni dogodine :/
(Samo covek, 27. maj 2016 10:54)

A Konte, Ranijeri, Poketino...?

Uros

pre 7 godina

Neutarlan sam navijac , volim da gledam dobar fudbal pogotovo Englesku ligu.Uvek sam pricao da je po meni Mancester najveci klub na svetu a Murinjo je najbolji trener tako da je ovo savrsen spoj.Moracu ove sezone da svoje simpatije preusmerim ka Mancesteru.Jadva cekam da pocne sezona.

Miki28

pre 7 godina

Dobrodosao na OT, bice zanimljivo! Konacno Utd ima jednog trenera sa harizmom, sa karakterom koji moze da se poredi sa SAF i ser Matom Bazbijem! Kakav god da je njegov fudbal, dosadniji od Van Galovog ne moze biti! Ovo je isto i nagovjestaj da se Utd vraca na stare staze jer ne postoji covjek koji garantuje trofeje u danasnjem fudbalu kao Zoze a posle ove epizode sa Celzijem ubijedjen sam da ce biti motivisaniji nego ikad! Mozda mu je i to trebalo, da ga udari realnost u zadnjicu... PL sledece sezone ce da bude paklena, kakvi menadzeri!

qwerty

pre 7 godina

Murinjo, Gvardiola, Klop, Konte, Venger, Pocetino, Ranijer i ostali menadzeri svetske klase! Plus milijarde i nerealni sponznorski ugovori kojih ce biti sve vise. Definitno ce biti najzanimljivije prvenstvo. Ova sezona ja bila zatisje pred buru. Ne mogu da docekam pocetak!
#GGMU

nesa

pre 7 godina

kakav potez. svaka cast na izboru trenera. Gde je Murinjo tu su i trofeji. Nadam se da ce u celziju gorko da zazale za istorijsku nepopravljivu gresku koju su napravili.

love

pre 7 godina

Konacno. Veliki trener u velikom klubu. Samo da otera Blinda, Roja i eventualno jos nekog ko mu smeta i sa.ovim igracima moze da napravi nesto. A plus pojacanja...

SASA

pre 7 godina

Ovo je trebalo napraviti odma nakon sto je Ferguson otisao ali n, oni su morali stvaiti "domaceg" ,,, Kakva grska i kakva ludost, sad, 2 menedzera kasnije, i 300 miliona eura potroseno, a nisu ni u ligi sampiona...

Fica

pre 7 godina

Murinjo,Gvardiola(Derbi Mancestera), Ranijeri,Klop, Venger,Pocetino,Konte mozda nije najjaca liga ali definitivno najprivlacnija za igrace ali i trenere

specialist in failure

pre 7 godina

@Arsenalovac
ne brigaj ništa, biće, poput legende Čeha, dočekan gospodski kako i dolikuje najvećem treneru današnjice, a ne kao što ste vi arsenalovci dočekali Ešlija Kola i Seska Fabregasa. Bolje beri brigu kako će frustracije tvog profesora u susretima sa "specijalnim" da se nastave i u godinama koje slede...

texo

pre 7 godina

meni najomrazeniji klub i trener u jednom.Zelim im sav neuspeh i 10. mesto na tabeli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arsenal Zvezda, 27. maj 2016 13:30)

Potpuno razumem zašto je tebi kao navijaču arsenala to najomraženiji klub i trener.Prvo zato što vas je Ferguson deceniju peglao uzduž i popreko i titule niste videli, a drugi razlog je što vas je i Murinjo peglao uzduž i popreko, dobro ne toliko koliko Ferguson, ali Murinjov učinak protiv Vengera znamo svi.Tako da je logično što si frustriran, a tek ćeš biti.

Jumko

pre 7 godina

Jedini klub na svetu gde njegovi ispadi nece dolaziti do izrazaja, tj nece smeti da ih pravi! Sir Alex to ne dozvoljava! Zato je i pitanje da li ce Zlatan doci.

Losmi

pre 7 godina

Navijao sam za M.U. a obozavao Murinja...sad sve u jednom!Murinjo je bolji od Fergusona!!
(Realno, 27. maj 2016 11:51)
Ti realno nemas pojma, dete!

Danilo

pre 7 godina

Sasvim logično!
Jedan od najvećih svetskih klubova i jedan od najboljih svetskih trenera; to nije stvar ukusa ili simpatija, već suva činjenica.
Još im sada nedostaju bar tri vrhundska igrača jer ovaj tim je sasvim solidan, sa nekim mladim igračima koji mogu biti zvezde, ali ovaj tim nije ni u 3 najbolja u Premijeru.
Ipak doći do jednog vrhunskog igrača -pored Barse,Reala,PSG-a,Čelsija,Sitija,Bajerna- danas je moguće samo uz 100 miliona evra.
Braća Glejzer jesu verovatno Jevreji, ipak će morati da odreše kesu i odrade najskuplji prelazni rok u istoriji Junajteda. Inače, ništa od titule...

z

pre 7 godina

Sta god ko mislio o njemu Murinjo je covek koji uvek ostvari ono sto je hteo a Man Utd mu je bila jedna od najvecih zelja. A i najbolji je trener na svetu

ticroo

pre 7 godina

Lepo da se pokosi trava da moze autobus da se parkira,dabl deker po mogucstvu...
(Ser Alex, 27. maj 2016 11:19)

Tako si originalan i komičan da čitanje tvojih komentara izaziva momentalni transfer blama.

Mlata Zamlata

pre 7 godina

Mancester Junajted najslavniji britanski klub?
Nece biti, iako je najtrofejniji i, u poslednjih 25 godina, daleko najuspesniji, onih najvaznijih trofeja, sampiona Evrope i drugih evro-kupova, i dalje ima manje od Liverpula.

Rio

pre 7 godina

Od Wellingtona na Novom Zelandu , pa do Norveskog Svalbard - a , cela Planeta zna , da je najslavniji engleski a ne britanski klub , Liverpool !! I to ce ostati jos dugo i predugo vremena .

Rade Republika Srpska

pre 7 godina

To je juče u toku dana već objavljeno zvanično...Baš sam se pitao gdje vam je vijest, inače ste ažurni poprilično pa me iznenadilo.

Batman

pre 7 godina

Do pre godinu dana je bio menadžer koga nisu želeli i voleli a sad je postao miljenik broj 1.Navijači Junajteda(u Srbiji i inostranstvu) menjaju mišljenje kako vetar dune.
A i on,do pre 6 meseci mu je Čelsi u srcu i navodno nikad ne bi vodio neki drugi tim u PL a sad potpisao za velikog rivala.

mr.tooth

pre 7 godina

Bzvz,cist cinizam!
Dok je vodio Real najvise ga je voleo.
Isto tako je bilo i sa Interom i Celsijem.
Sad odjednom najvise voli MUTD.
Sad sledi totalna defanziva na "Old Trafordu"

Rade Republika Srpska

pre 7 godina

Lupas Nema šta u pravu si,juče se samo javio neki neimenovani izvor iz Junajteda pa sam mislio da je to to..Tviter je bio pun objava.
Mislim pun je obajva već pola godine ha ha..
Konačno je došao! Glory Glory!

zekodlak

pre 7 godina

Za sve koji kažu kako su navijači Mančestera pre mrzeli Murinja, a sada su promenili priču. Pa naravno da ga sad volimo, posle dve godine mučenja sa Vsn Galom on nam dodje kao princ na belom konju.

menadjer

pre 7 godina

Sve je samo ne najveci trener danasnjice, bio je najveci dok je bio u Interu, od tada je u top5. Veliki je pad kod njega, on ako sad ne uradi nesto, ide u selektore ili u Kinu da zaradi, a uzeo je najtezi moguci posao, samo se plasim za navijace Junajteda koji su vec proslavili titulu u sezoni 16/17... Inace Murinjo ima negativan skor i sa Kloppom i sa Gvardiolom. A tu je i Konte, koji ce biti mnogo zajeban. Po meni Junajted ima najgori tim trenutno od ove tri ekipe, ali videcemo kako ce rok proci. Jedva cekam avgust, i pocetak nove sezone, smorio sam se vise....

milos

pre 7 godina

Dobro bre dobro pa ok...kakva vest danima nas smarate..i sta imaju jedno 150 zemlje od toga... Murinjo..pa Murinjo......Pa Ibrakadabra..dabrakaibra.. ahahaha..

Le roi

pre 7 godina

prosto najbolji menadžer na svetu u ovom trenutku?? ha ha dobar vic. bijo jeste nedavno ali sada je negde 5,6 na svetu. veliki riziko ovaj posao za obe strane. ako ne zavrsi prvu sezonu izmedju prvih cetri odnosno ne pobedi evropa ligu, onda bye bye.

Losmi

pre 7 godina

Neverovatno koliko su ljudi ljubomorni sto dolazi u najtrofejniji klub na ostrvu...
(Bojan whisky, 27. maj 2016 11:23)
Ja nisam ljubomoran nego ocajan! Kako su mogli moralnog patuljka da dovedu u moj klub!

Losmi

pre 7 godina

meni najomrazeniji klub i trener u jednom.Zelim im sav neuspeh i 10. mesto na tabeliKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arsenal Zvezda, 27. maj 2016 13:30) Potpuno razumem zašto je tebi kao navijaču arsenala to najomraženiji klub i trener.Prvo zato što vas je Ferguson deceniju peglao uzduž i popreko i titule niste videli, a drugi razlog je što vas je i Murinjo peglao uzduž i popreko, dobro ne toliko koliko Ferguson, ali Murinjov učinak protiv Vengera znamo svi.Tako da je logično što si frustriran, a tek ćeš biti.
(texo, 27. maj 2016 14:52)
Meni je bio omiljeni klub, ali sada je to proslost. Bio je to jedini ozbiljan klub pored Barse. Steta! A sto se posebnog, moralnog patuljka, tice taj vise nikada u kvalitetnoj ligi nece uzeti titulu. Zivi bili pa videli. A zaboravio si da si sam sebi uskocio u usta. Moralni patuljak je od Fergusona navukao takve komplekse, da se nikad nece izleciti!

Vucko

pre 7 godina

Nisam fan njegovog lika i dela. Stil igre koji forsira, a ni ponasanje mu nisu na nivou gospodskog kluba kakav je Junajted, ali gde je on, tu su i trofeji. Neka mu je sa srecom!

Losmi

pre 7 godina

Svi oni sto pljuju Van Gala ne bi ni trebalo da navijaju za Junajted.Junajted je klasa, Junajtedovci ne nazivaju svoje menadzere "mrtvi" i "raspali", to je manir navijaca palanackih klubova kakvi su srpski.Kritika, da, naravno, uvrede nikad, jer to je Junajted, ko to ne zna i ne oseca nije pelcovao nista od kluba i Fergija.Zoze, srecno.
(Bernando O'Lee, 27. maj 2016 11:24)
Jadan komentar!

doug

pre 7 godina

Sigurno je da ce uneti puno entuzijazma i discipline u ekipu, medjutim, trebace igracima vremena da povezu igru na nacin koji on zeli. Ista stvar i kod Gvardiole. Sumnjam da ce obojica odmah dovoditi neka veoma skupa pojacanja, mislim da ce to uraditi tek kada osete sta im tacno fali u timu, mozda u zimskom prelaznom roku ili tek naredno leto. Najvece sanse za osvajanje titule bih dao Liverpulu upravo iz tog razloga, polako stvaraju kontinuitet u igri, i dalje ima uspona i padova, ali deluju mnogo cvrsce. U svakom slucaju, sledece sezone gledamo najuzbudljiviju ligu ikada u fudbalu.

Rade Republika Srpska

pre 7 godina

To je juče u toku dana već objavljeno zvanično...Baš sam se pitao gdje vam je vijest, inače ste ažurni poprilično pa me iznenadilo.

Rio

pre 7 godina

Od Wellingtona na Novom Zelandu , pa do Norveskog Svalbard - a , cela Planeta zna , da je najslavniji engleski a ne britanski klub , Liverpool !! I to ce ostati jos dugo i predugo vremena .

Mlata Zamlata

pre 7 godina

Mancester Junajted najslavniji britanski klub?
Nece biti, iako je najtrofejniji i, u poslednjih 25 godina, daleko najuspesniji, onih najvaznijih trofeja, sampiona Evrope i drugih evro-kupova, i dalje ima manje od Liverpula.

mr.tooth

pre 7 godina

Bzvz,cist cinizam!
Dok je vodio Real najvise ga je voleo.
Isto tako je bilo i sa Interom i Celsijem.
Sad odjednom najvise voli MUTD.
Sad sledi totalna defanziva na "Old Trafordu"

ADVOKAT

pre 7 godina

Kako spojiti omiljeni klub u Engleskoj i omraženog menadžera! Užasna kombinacija! Nadam se da je platio školu i da dobro zna gde dolazi!

Batman

pre 7 godina

Do pre godinu dana je bio menadžer koga nisu želeli i voleli a sad je postao miljenik broj 1.Navijači Junajteda(u Srbiji i inostranstvu) menjaju mišljenje kako vetar dune.
A i on,do pre 6 meseci mu je Čelsi u srcu i navodno nikad ne bi vodio neki drugi tim u PL a sad potpisao za velikog rivala.

milos

pre 7 godina

Dobro bre dobro pa ok...kakva vest danima nas smarate..i sta imaju jedno 150 zemlje od toga... Murinjo..pa Murinjo......Pa Ibrakadabra..dabrakaibra.. ahahaha..

Le roi

pre 7 godina

prosto najbolji menadžer na svetu u ovom trenutku?? ha ha dobar vic. bijo jeste nedavno ali sada je negde 5,6 na svetu. veliki riziko ovaj posao za obe strane. ako ne zavrsi prvu sezonu izmedju prvih cetri odnosno ne pobedi evropa ligu, onda bye bye.

Lupas

pre 7 godina

@Rade Republika Srpska... Netačno, Mančester je potvrdio pre devet minuta. Bravo B92, najbrza i najbolja sportska redakcija, kao i uvek.

GGMU

Bernando O'Lee

pre 7 godina

Svi oni sto pljuju Van Gala ne bi ni trebalo da navijaju za Junajted.

Junajted je klasa, Junajtedovci ne nazivaju svoje menadzere "mrtvi" i "raspali", to je manir navijaca palanackih klubova kakvi su srpski.

Kritika, da, naravno, uvrede nikad, jer to je Junajted, ko to ne zna i ne oseca nije pelcovao nista od kluba i Fergija.

Zoze, srecno.

Losmi

pre 7 godina

Neverovatno koliko su ljudi ljubomorni sto dolazi u najtrofejniji klub na ostrvu...
(Bojan whisky, 27. maj 2016 11:23)
Ja nisam ljubomoran nego ocajan! Kako su mogli moralnog patuljka da dovedu u moj klub!

Uros

pre 7 godina

Neutarlan sam navijac , volim da gledam dobar fudbal pogotovo Englesku ligu.Uvek sam pricao da je po meni Mancester najveci klub na svetu a Murinjo je najbolji trener tako da je ovo savrsen spoj.Moracu ove sezone da svoje simpatije preusmerim ka Mancesteru.Jadva cekam da pocne sezona.

Losmi

pre 7 godina

Svi oni sto pljuju Van Gala ne bi ni trebalo da navijaju za Junajted.Junajted je klasa, Junajtedovci ne nazivaju svoje menadzere "mrtvi" i "raspali", to je manir navijaca palanackih klubova kakvi su srpski.Kritika, da, naravno, uvrede nikad, jer to je Junajted, ko to ne zna i ne oseca nije pelcovao nista od kluba i Fergija.Zoze, srecno.
(Bernando O'Lee, 27. maj 2016 11:24)
Jadan komentar!

Arsenalovac

pre 7 godina

Kako će izgledati kad bude gostovao sa Mančesterom na Stamford Bridžu,biće vrlo zanimljivo.
Wengeru,Džaka je došao ali mora još,štoper i napadač tipa Morata,dovodi ih i uigravaj jer će sledeća sezona biti paklena.Klop,Konte,Wenger,Murinjo,Gvardiola-kakva ekipica!

Losmi

pre 7 godina

meni najomrazeniji klub i trener u jednom.Zelim im sav neuspeh i 10. mesto na tabeliKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arsenal Zvezda, 27. maj 2016 13:30) Potpuno razumem zašto je tebi kao navijaču arsenala to najomraženiji klub i trener.Prvo zato što vas je Ferguson deceniju peglao uzduž i popreko i titule niste videli, a drugi razlog je što vas je i Murinjo peglao uzduž i popreko, dobro ne toliko koliko Ferguson, ali Murinjov učinak protiv Vengera znamo svi.Tako da je logično što si frustriran, a tek ćeš biti.
(texo, 27. maj 2016 14:52)
Meni je bio omiljeni klub, ali sada je to proslost. Bio je to jedini ozbiljan klub pored Barse. Steta! A sto se posebnog, moralnog patuljka, tice taj vise nikada u kvalitetnoj ligi nece uzeti titulu. Zivi bili pa videli. A zaboravio si da si sam sebi uskocio u usta. Moralni patuljak je od Fergusona navukao takve komplekse, da se nikad nece izleciti!

menadjer

pre 7 godina

Sve je samo ne najveci trener danasnjice, bio je najveci dok je bio u Interu, od tada je u top5. Veliki je pad kod njega, on ako sad ne uradi nesto, ide u selektore ili u Kinu da zaradi, a uzeo je najtezi moguci posao, samo se plasim za navijace Junajteda koji su vec proslavili titulu u sezoni 16/17... Inace Murinjo ima negativan skor i sa Kloppom i sa Gvardiolom. A tu je i Konte, koji ce biti mnogo zajeban. Po meni Junajted ima najgori tim trenutno od ove tri ekipe, ali videcemo kako ce rok proci. Jedva cekam avgust, i pocetak nove sezone, smorio sam se vise....

Blue Fortress

pre 7 godina

Ko cita komentare, zna da naravno postujem i podrzavam Murinja jer je najuspesniji Celsijev trener. Smatram da je bila greska sto su mu dali otkaz ali lakse je otpustiti trenera nego 10ak igraca. Junajtedu je posle suse potreban veliki trofej, Zoze ce im ga doneti sigurno i znam da ce djavoli ponovo biti strah i trepet. Motivisan je, odmoran, i dobio je posao koji je prizeljkivao kao mladji trener, i dalje je najuspesniji menadzer PL sa 66% pobeda. Srecno sa svima osim sa "svojim" plavcima.

ticroo

pre 7 godina

Lepo da se pokosi trava da moze autobus da se parkira,dabl deker po mogucstvu...
(Ser Alex, 27. maj 2016 11:19)

Tako si originalan i komičan da čitanje tvojih komentara izaziva momentalni transfer blama.

nesa

pre 7 godina

kakav potez. svaka cast na izboru trenera. Gde je Murinjo tu su i trofeji. Nadam se da ce u celziju gorko da zazale za istorijsku nepopravljivu gresku koju su napravili.

Jumko

pre 7 godina

Jedini klub na svetu gde njegovi ispadi nece dolaziti do izrazaja, tj nece smeti da ih pravi! Sir Alex to ne dozvoljava! Zato je i pitanje da li ce Zlatan doci.

E

pre 7 godina

Cekao sam da ovu vest potvrde i na sajtu kluba jer i dalje nisam verovao da konacno nema vise LVG, dobra vest po MU bice ovo nova era i siguran sam pravi fudbal a ne kao što mnogi tvrde autobus, realno je Celsi u vreme Murinja igrao efikasan fudbal u engleskoj a autobusi su bili slucaj u igrama protiv Barselone protiv koje se realno ni ne smes preterano otvarati, Realno ni ja nisam bas neki veliki ljubitelj Murinja ali ovakovom klubu treba veliki trener a Murinjo to svakako jeste, puno srece i novih pobeda

z

pre 7 godina

Sta god ko mislio o njemu Murinjo je covek koji uvek ostvari ono sto je hteo a Man Utd mu je bila jedna od najvecih zelja. A i najbolji je trener na svetu

love

pre 7 godina

Konacno. Veliki trener u velikom klubu. Samo da otera Blinda, Roja i eventualno jos nekog ko mu smeta i sa.ovim igracima moze da napravi nesto. A plus pojacanja...

specialist in failure

pre 7 godina

@Arsenalovac
ne brigaj ništa, biće, poput legende Čeha, dočekan gospodski kako i dolikuje najvećem treneru današnjice, a ne kao što ste vi arsenalovci dočekali Ešlija Kola i Seska Fabregasa. Bolje beri brigu kako će frustracije tvog profesora u susretima sa "specijalnim" da se nastave i u godinama koje slede...

texo

pre 7 godina

meni najomrazeniji klub i trener u jednom.Zelim im sav neuspeh i 10. mesto na tabeli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arsenal Zvezda, 27. maj 2016 13:30)

Potpuno razumem zašto je tebi kao navijaču arsenala to najomraženiji klub i trener.Prvo zato što vas je Ferguson deceniju peglao uzduž i popreko i titule niste videli, a drugi razlog je što vas je i Murinjo peglao uzduž i popreko, dobro ne toliko koliko Ferguson, ali Murinjov učinak protiv Vengera znamo svi.Tako da je logično što si frustriran, a tek ćeš biti.

_papazjanija_

pre 7 godina

posto sam vam pogodio za Muslina, sad cu vam reci jednu ekskluzivnu informaciju. Medju prvim pojacanjima Mancesetera je nas Matic iz Celzija ;-) sasvim slucajno znam, rekao mi upravo akter tog transfera :-D

Rade Republika Srpska

pre 7 godina

Lupas Nema šta u pravu si,juče se samo javio neki neimenovani izvor iz Junajteda pa sam mislio da je to to..Tviter je bio pun objava.
Mislim pun je obajva već pola godine ha ha..
Konačno je došao! Glory Glory!

Danilo

pre 7 godina

Sasvim logično!
Jedan od najvećih svetskih klubova i jedan od najboljih svetskih trenera; to nije stvar ukusa ili simpatija, već suva činjenica.
Još im sada nedostaju bar tri vrhundska igrača jer ovaj tim je sasvim solidan, sa nekim mladim igračima koji mogu biti zvezde, ali ovaj tim nije ni u 3 najbolja u Premijeru.
Ipak doći do jednog vrhunskog igrača -pored Barse,Reala,PSG-a,Čelsija,Sitija,Bajerna- danas je moguće samo uz 100 miliona evra.
Braća Glejzer jesu verovatno Jevreji, ipak će morati da odreše kesu i odrade najskuplji prelazni rok u istoriji Junajteda. Inače, ništa od titule...

doug

pre 7 godina

Sigurno je da ce uneti puno entuzijazma i discipline u ekipu, medjutim, trebace igracima vremena da povezu igru na nacin koji on zeli. Ista stvar i kod Gvardiole. Sumnjam da ce obojica odmah dovoditi neka veoma skupa pojacanja, mislim da ce to uraditi tek kada osete sta im tacno fali u timu, mozda u zimskom prelaznom roku ili tek naredno leto. Najvece sanse za osvajanje titule bih dao Liverpulu upravo iz tog razloga, polako stvaraju kontinuitet u igri, i dalje ima uspona i padova, ali deluju mnogo cvrsce. U svakom slucaju, sledece sezone gledamo najuzbudljiviju ligu ikada u fudbalu.

SASA

pre 7 godina

Ovo je trebalo napraviti odma nakon sto je Ferguson otisao ali n, oni su morali stvaiti "domaceg" ,,, Kakva grska i kakva ludost, sad, 2 menedzera kasnije, i 300 miliona eura potroseno, a nisu ni u ligi sampiona...

Bob

pre 7 godina

Gvardiola, Murinjo, Klop, ajde i matori Arsa, kakva liga nas ceka...Nema meni budzeta ni dogodine :/
(Samo covek, 27. maj 2016 10:54)

A Konte, Ranijeri, Poketino...?

zekodlak

pre 7 godina

Za sve koji kažu kako su navijači Mančestera pre mrzeli Murinja, a sada su promenili priču. Pa naravno da ga sad volimo, posle dve godine mučenja sa Vsn Galom on nam dodje kao princ na belom konju.

Miki28

pre 7 godina

Dobrodosao na OT, bice zanimljivo! Konacno Utd ima jednog trenera sa harizmom, sa karakterom koji moze da se poredi sa SAF i ser Matom Bazbijem! Kakav god da je njegov fudbal, dosadniji od Van Galovog ne moze biti! Ovo je isto i nagovjestaj da se Utd vraca na stare staze jer ne postoji covjek koji garantuje trofeje u danasnjem fudbalu kao Zoze a posle ove epizode sa Celzijem ubijedjen sam da ce biti motivisaniji nego ikad! Mozda mu je i to trebalo, da ga udari realnost u zadnjicu... PL sledece sezone ce da bude paklena, kakvi menadzeri!

Fica

pre 7 godina

Murinjo,Gvardiola(Derbi Mancestera), Ranijeri,Klop, Venger,Pocetino,Konte mozda nije najjaca liga ali definitivno najprivlacnija za igrace ali i trenere

Vucko

pre 7 godina

Nisam fan njegovog lika i dela. Stil igre koji forsira, a ni ponasanje mu nisu na nivou gospodskog kluba kakav je Junajted, ali gde je on, tu su i trofeji. Neka mu je sa srecom!

Losmi

pre 7 godina

Navijao sam za M.U. a obozavao Murinja...sad sve u jednom!Murinjo je bolji od Fergusona!!
(Realno, 27. maj 2016 11:51)
Ti realno nemas pojma, dete!

qwerty

pre 7 godina

Murinjo, Gvardiola, Klop, Konte, Venger, Pocetino, Ranijer i ostali menadzeri svetske klase! Plus milijarde i nerealni sponznorski ugovori kojih ce biti sve vise. Definitno ce biti najzanimljivije prvenstvo. Ova sezona ja bila zatisje pred buru. Ne mogu da docekam pocetak!
#GGMU