Petak, 20.05.2016.

08:49

Tripl-dabl Džejmsa za 10. uzastopnu pobedu

Košarkaši Klivlend Kavalirsa poveli su 2-0 u finalnoj seriji Istoka, pošto si u drugom meču serije bili ubedljivi protiv Toronto Reptorsa.

Izvor: ÐN

Tripl-dabl Džejmsa za 10. uzastopnu pobedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Nolan

pre 7 godina

Samo sto je san antonio te godine posle tih 2-0 sa OKC došao do 2-4
(durantulaokc, 20. maj 2016 10:36)

A onda puko od Majamija. Ali zato neko nije dve godine kasnije.

bbr

pre 7 godina

najludje od svega je sto je LeBron mozda i jedini ol star igrac koji ne juri statistiku,mogao je bar jos 10+ puta u regularnoj sezoni da ima tripl dabl ali ne ide da grabi lake defanzivne skokove posle zagradjivanja,ne forsira kada vode 15-20 razlike,a u plej ofu takodje je mogao bar jos dva-tri puta do tripl dabla.Ne znam da li je to ludje ili to sto ga neki genijalci ovde nazivaju igracem koji igra sve na silu,a lik kad se povuce bice u top par asistenata lige ikada,i na to covek driblingom prolazi beka od 186cm bez peroblema.Jedino sto je u ovom plej ofu uzasan sa bacanja,ali daleko najkorisniji igrac i najbolji odbrambeni igrac ubedljivo.

Buki

pre 7 godina

Klivlend igra odlicno ali ja nisam siguran da oni mogu do titule ako budu igrali sa Oklahomom onda mislim da uzimaju titulu ali protiv Voriorsa ja prosto ne verujem da Klivlend moze dobiti 4 puta GSW jednostavno sve je na strani GSW imaju prednost domaceg terena imaju bolji strucni stab imaju MVP-a svi su dobri suteri ne zavise iskljucivo od jednog igraca imaju duzu klupu i igraju bolju odbranu i bolji napad jednostavno sve je na strani GSW i ako jedan i drugi tim bude u potpunosti zdrav ja verujem da ce pobediti GSW.

Cinjenica

pre 7 godina

Jeste Lebron James jedan od najvecih ikada po brojkama koje ostvaruje, ali covek ima najgori rad nogu i to je cinjenica! Isto tako Lebron pravi korake bar 2 puta po utakmici i to zestoke korake, ne ono na granici pa kao ajde zvezda je progledacemo mu kroz prste, nego su to takve greske da to nema veze sa rukometom a ne sa kosarkom. Evo ovde 2 komentara napisala da je napravio zestoke korake i dobise minuse i verovatno su sad oni hejteri itd. Da se razumemo prave i ostali igraci u NBA gresku u koracima ali Lebron to radi vec 15 godina konstantno i nikom nista. Po meni sve dobro sto uradi je nekako u senci konstatnih gresaka koje mu se prastaju i pitam se da li bi imao taj ucinak i te brojke da mu sviraju svaki put ono sto mora da se svira.
Sad cu verovarno dobiti brdo minusa i epitet hejtera, ali sta da se radi

Car

pre 7 godina

Istok uopšte nije cirkus, već su od tri tima koja su se izdvojila, dva sa zapada. Ja garantujem da bi serije poput Klipersi-Šarlot, Atlanta-Memfis ili Detroit-Hjuston bile egal.

marko

pre 7 godina

Da li je pošteno da se na Istoku Klivlend šeta do finala, dok na Zapadu se krvari za svaku povedu? To treba menjati nema smisla. Sramota je da Toronto gubi i 30 razlike u finalu istoka, Lebrona čuva Kerol ovaj ga unosi kao da ne postoji...
Sve u svemu, biće odlično finale Klivlend-Golden stejt.

soni

pre 7 godina

Ocekivano, dosta su kvalitetniji, sa zdravim Valanciunasom i malo odmornijim Torontom bih ocekivao 4-2 mozda cak i 4-3, ovako ne vidim kako Toronto moze i jednu da otkine. Cleveland igra zaista dobro ceo play-off ali realno to i nisu rivali koji mogu da ih pritisnu, skoro sve otvorene suteve pogadjaju bas iz te rasterecenosti, jer znaju koliko su dominantni, samim tim pucaju od samopouzdanja... I nije mi jasan ovaj raspored, sad preumorni toronto nema pauzu nego nastavljaju seriju svaki drugi dan, a na zapadu dobijaju 4 dana pauze iako ni jedni ni drugi nisu igrali 7 utakmica...
I koliko god Cleveland igrao dominantno, ja ostajem pri ocekivanju pred play-off, niko ne moze da dobije 4 puta Golden State.

nostalgija

pre 7 godina

Samo jako Kralju. I sto brze, da budete spremniji za GS, ako prodju, a nadam se da nece, jer to je osnovno sto zelim ove sezone - samo da GS ne osvoji!

JPR23

pre 7 godina

Ovi sto misle da je Klivlend ozbiljniji kandidat za titulu, treba prvo da ne zaborave da je istok cirkus! Jeste Klivlend dobar, nema sta tu da se prica, ali i konkurencija im je prosto reci, nikakava! Ovo ocigledno dobijaju bez vecih problema, ne vidim kako bi Toronto mogao da preokrene, jedino da ih uhvati neki ludi Trans.. I da klivlend pocne da promasuje... A sto se tice Klivlenda, videce se sta vrede u velikom finalu, jer kao sto rekoh, istok je raspad.

KORN

pre 7 godina

Znaci čika Lauri spremio sam 100 euro,za nas Srbe to je kao 1000 eura,da ubacim na plus koševa,ne budeš li igrao dobro ima tamo da te nađem u Toronto i da te istreskam ko svinja masan dzak.Mada moram da ti se zahvalim i protiv Majamija si prve dve igrao katastrofa pa si mi posle doneo kintu.

savan

pre 7 godina

@Marko
e crni Tamise, idi gledaj Karija kako ispaljuje 982 suta po utakmici, nisi ti zreo da vidis siru sliku kosarkasa, kada Dzejmsa nazivas siledzijom. Da stvar bude jos gora masa ljudi dijeli to misljenje… taj pas, pregled, trk i snagu nece niko dugo imati.

bozza

pre 7 godina

Toronto nije smejurija, samo igraju bez jednog od najbitnijih igraca. Da je sistem drugaciji (top 16), samo bi se malo drugacije promesale karte. U top 4 bi bila po dva tima sa istoka i zapada (gsw, sas, cle i tor), u top 8 takodje 4:4, jedina bitna razlika je da bi Chicago usao u PO umesto Houstona, pa bi u totalu bilo 9 ekipa sa Istoka i 7 sa Zapada. Utisak moze da zavara ali brojke jasno pokazuju raspored snaga. Pozdrav za sve istinske ljubitelje NBA!

ARS

pre 7 godina

Nzm za vas, ali meni deluje da Kavsi ovo dobijaju sa 70% snage. LeBron igra sjajno, a opet ne forsira, igrac njegovog kalibra u PF treba da uzima po 20 suteva. Mislim da je mogao svaki mec da ima po 30pts, ali sto bi kada ima odlicnu podrsku. Dzozef i Bijombo su vise doprineli ovoj seriji nego Lauri. Treca tekma ce biti neizvesna do samog kraja.

chief keef

pre 7 godina

Da je pravde ovaj covek je morao bar 6,7 puta da bude mvp.Curry igra fenomenalo godinu i po i 2 puta mvp,lebron najbolji konstantno 15 godina i 4 puta mvp.Sto se tice podele na konferencije,ona je neizbezna,jer je previse komplikovano u po konstantno putovati sa istoka na zapad i obrnuto,a i ovako su preumorni

KariSedisMinAq(u-->a)ri

pre 7 godina

Smesno mi je kako se svi bunite na sistem uspostavljen pre 70 god. Sad odjednom treba 16 najboljih po skoru iz cele lige da ide u plej of, a ne po 8 najboljih iz obe konferencije. Da se tako gledalo ove godine, bilo bi 10 ekipa sa istoka i 6 sa zapada, ne obrnuto. U svakom slucaju, sad je vec i onim najzagrizenijim LeBron hejterima jasno da ko god dodje sa zapada u finale Kavsima, nece imati ulogu favorita. Sem prve tekme protiv Pistonsa i poslednje protiv Atlante sve tekme su bile 15+ i resene posle 24 min. Pasce 3 metle pre finalne serije, opet ce cekati protivnika 7 dana.

durantulaokc

pre 7 godina

"Pre Kavsa to su učinili Los Anđeles Lejkersi u dva navrata (1989, 2001) i San Antonio Sparsi (2012)."

Samo sto je san antonio te godine posle tih 2-0 sa OKC došao do 2-4

Holland

pre 7 godina

Podatak: Lebron je prestigao Sekila Onila po broju poena u plejofu i sada je 4.na listi svih vremena. U narednih par utakmica ce prestici Denisa Rodmana po broju skokova u plejofu, i Dzejsona Kida po broju asistencija za trece mesto svih vremena. Moguce je da ce dostici i Stoktona po broju ukradenih lopti, trenutno je 5.na listi. To je samo za ovu sezonu, ako bude igrao narednih 5 sezona to ce biti neverovatne brojke

GOAT lista

pre 7 godina

Koliko je Dzejms mocan igrac, vidite sta rade ove sezone kada ima pravu podrsku saigraca, pre svega Lava i Irvinga. Dzejms ih je prakticno sam dovukao do finala NBA lige prosle sezone i opet su se mogli boriti ravnopravno, zato sto je Dzejms svaku utakmicu odigrao fantasticno, skoro svaka utakmica tripl-dabl. Ove godine ima da pojedu GS za dorucak, Dzejms ce ih ove godine oduvati, jer realno nema ko da ga cuva iz GS. U slucaju udvajanja ili utrajanja Dzejms ima kome da doda, sto prosle sezone i nije bio slucaj, kada je bilo dovoljno da samo njega cuvaju i pored toga ih izgazio, ali tim ne cini jedan igrac.

bohemian

pre 7 godina

Da li vi pametnjakovići zaista mislite da niko pre vas tamo već nije razmatrao to pitanje spajanja konferencija u PO, da bi potom došli do zaključka da razlozi protiv odnose prevagu i da to nije tako genijalna ideja kao što vi mislite?
Drugo, da li vi stvarno verujete da bi recimo Houston i Portland, pri tome veliki respekt za ove druge, pružili neki značajan otpor kompletnim Cavsima, predvođenim najboljim igračem koji je kročio na NBA parkete u poslednjih 30 godina? Ne budite smešni.

samo kazem

pre 7 godina

Lagano,opusteno,kraljevski.... :-) Ne bi me cudilo da i u finalu bude ciscenje,ajde i 4:1. Lauri u sledecoj ide u plus koseva,dve je odigrao katastrofalno!!!

JeRemija

pre 7 godina

Evo ga, ponovo kreću žalopojke o slabosti Istoka i snazi Zapada...
Da li neko stvarno veruje da ova ekipa Klivlenda ne bi došla do Finala da je kojim slučajem u Zapadnoj konferenciji?

nemanja

pre 7 godina

Klivlend je svakako kvalitetniji od Toronta, jos su ovi preumorni,mnogo vise utakmica u plej ofu su odigrali. Istok je zaista smijurija, niko ne moze da otkine ni pobjedu Cavsima, smesno. A na Zapadu nijedna utakmica nije unapred dobijena... Glup sistem podjele na istok i Zapad, nek igra 16 timova plej of koji su najbolji a ne ovako...

Zeljko

pre 7 godina

(CZBG, 20. maj 2016 09:07)

16 najboljih ekipa kazes?
Dobro, po ukupnom skoru jel?
Znaci Cikago umesto Hjustona.

Golden State 73 9
San Antonio 67 15
Cleveland 57 25
Toronto 56 26
Oklahoma City 55 27
L.A. Clippers 53 29
Miami 48 34
Atlanta 48 34
Boston 48 34
Charlotte 48 34
Indiana 45 37
Portland 44 38
Detroit 44 38
Chicago 42 40
Dallas 42 40
Memphis 42 40

Станис

pre 7 godina

Просто је невероватно колико се омаловажва убедљиво најбољи играч лиге у последњих 15 година. Имам осећај да у финалу почисти Оклахому или Голден Стејт да ће људи рећи да је то завера, и да НБА то намерно ради због популарности.
Замислите да је Кливленд добио Портланда у серији 4-0. Опет би било да су веома слаби и да би их свако почистио. АЛи када их Голден Стејт једва добије, он Портланде се у најмању руку прави Јута Џез из 90их. Па ту екипу је напустило троје првотимаца, а ГС се намучио. То вам је као у шпанској лиги у фудбалу када Барса и Реал добијају по 5-0. ТО не значи да је та лига слаба, него да су они прејаки, што показују у Европи. Тако је и са Кливлендом.

CZBG

pre 7 godina

Mislim da smo sve blizi tome da u narednim godinama gledamo 16 najboljih ekipa u plej ofu po skoru u regularnoj sezoni. Rekao bih da je ovo mozda i najnezanimljivije finale konferencije ikada. Sve osim metle u ovoj seriji bi bilo veliko iznenadjenje.

drvobradi

pre 7 godina

Rekao bih da je Klivlend trenutno prvi kandidat za titulu. Istok jeste los, ali Klivlend zaista igra dobro, zdravi su i kompletni. Rekao bih da im se sanse povecavaju sto je duza serija OKC-GSW.

IP

pre 7 godina

Ne mogu a da ne primetim Rosa, dečko igra sjajno. Kada bi dobio više slobode... Kod Kavsa sve funkcioniše i što se mene tiče jako bi voleo da vidim duel Kari-Irving

JeRemija

pre 7 godina

Iskren da budem Klivlend mi je ozbiljniji kandidat za titulu od GSW. Ko bi to rekao pre pocetka play-offa.
(Kospica, 20. maj 2016 08:59

Svi znamo ko je to rekao:) I jos par ljudi...

shocked 12

pre 7 godina

koliki jaz u kvalitetu izmedju prve dve petorke cle.Lako ce sa torontom,ali recimo da im opet dodje gsw u finalu pre bih njima dao vece sanse iako su kajri i love zdravi.

nemanja

pre 7 godina

Klivlend je svakako kvalitetniji od Toronta, jos su ovi preumorni,mnogo vise utakmica u plej ofu su odigrali. Istok je zaista smijurija, niko ne moze da otkine ni pobjedu Cavsima, smesno. A na Zapadu nijedna utakmica nije unapred dobijena... Glup sistem podjele na istok i Zapad, nek igra 16 timova plej of koji su najbolji a ne ovako...

drvobradi

pre 7 godina

Rekao bih da je Klivlend trenutno prvi kandidat za titulu. Istok jeste los, ali Klivlend zaista igra dobro, zdravi su i kompletni. Rekao bih da im se sanse povecavaju sto je duza serija OKC-GSW.

CZBG

pre 7 godina

Mislim da smo sve blizi tome da u narednim godinama gledamo 16 najboljih ekipa u plej ofu po skoru u regularnoj sezoni. Rekao bih da je ovo mozda i najnezanimljivije finale konferencije ikada. Sve osim metle u ovoj seriji bi bilo veliko iznenadjenje.

samo kazem

pre 7 godina

Lagano,opusteno,kraljevski.... :-) Ne bi me cudilo da i u finalu bude ciscenje,ajde i 4:1. Lauri u sledecoj ide u plus koseva,dve je odigrao katastrofalno!!!

savan

pre 7 godina

@Marko
e crni Tamise, idi gledaj Karija kako ispaljuje 982 suta po utakmici, nisi ti zreo da vidis siru sliku kosarkasa, kada Dzejmsa nazivas siledzijom. Da stvar bude jos gora masa ljudi dijeli to misljenje… taj pas, pregled, trk i snagu nece niko dugo imati.

Станис

pre 7 godina

Просто је невероватно колико се омаловажва убедљиво најбољи играч лиге у последњих 15 година. Имам осећај да у финалу почисти Оклахому или Голден Стејт да ће људи рећи да је то завера, и да НБА то намерно ради због популарности.
Замислите да је Кливленд добио Портланда у серији 4-0. Опет би било да су веома слаби и да би их свако почистио. АЛи када их Голден Стејт једва добије, он Портланде се у најмању руку прави Јута Џез из 90их. Па ту екипу је напустило троје првотимаца, а ГС се намучио. То вам је као у шпанској лиги у фудбалу када Барса и Реал добијају по 5-0. ТО не значи да је та лига слаба, него да су они прејаки, што показују у Европи. Тако је и са Кливлендом.

GOAT lista

pre 7 godina

Koliko je Dzejms mocan igrac, vidite sta rade ove sezone kada ima pravu podrsku saigraca, pre svega Lava i Irvinga. Dzejms ih je prakticno sam dovukao do finala NBA lige prosle sezone i opet su se mogli boriti ravnopravno, zato sto je Dzejms svaku utakmicu odigrao fantasticno, skoro svaka utakmica tripl-dabl. Ove godine ima da pojedu GS za dorucak, Dzejms ce ih ove godine oduvati, jer realno nema ko da ga cuva iz GS. U slucaju udvajanja ili utrajanja Dzejms ima kome da doda, sto prosle sezone i nije bio slucaj, kada je bilo dovoljno da samo njega cuvaju i pored toga ih izgazio, ali tim ne cini jedan igrac.

shocked 12

pre 7 godina

koliki jaz u kvalitetu izmedju prve dve petorke cle.Lako ce sa torontom,ali recimo da im opet dodje gsw u finalu pre bih njima dao vece sanse iako su kajri i love zdravi.

bohemian

pre 7 godina

Da li vi pametnjakovići zaista mislite da niko pre vas tamo već nije razmatrao to pitanje spajanja konferencija u PO, da bi potom došli do zaključka da razlozi protiv odnose prevagu i da to nije tako genijalna ideja kao što vi mislite?
Drugo, da li vi stvarno verujete da bi recimo Houston i Portland, pri tome veliki respekt za ove druge, pružili neki značajan otpor kompletnim Cavsima, predvođenim najboljim igračem koji je kročio na NBA parkete u poslednjih 30 godina? Ne budite smešni.

chief keef

pre 7 godina

Da je pravde ovaj covek je morao bar 6,7 puta da bude mvp.Curry igra fenomenalo godinu i po i 2 puta mvp,lebron najbolji konstantno 15 godina i 4 puta mvp.Sto se tice podele na konferencije,ona je neizbezna,jer je previse komplikovano u po konstantno putovati sa istoka na zapad i obrnuto,a i ovako su preumorni

Holland

pre 7 godina

Podatak: Lebron je prestigao Sekila Onila po broju poena u plejofu i sada je 4.na listi svih vremena. U narednih par utakmica ce prestici Denisa Rodmana po broju skokova u plejofu, i Dzejsona Kida po broju asistencija za trece mesto svih vremena. Moguce je da ce dostici i Stoktona po broju ukradenih lopti, trenutno je 5.na listi. To je samo za ovu sezonu, ako bude igrao narednih 5 sezona to ce biti neverovatne brojke

JeRemija

pre 7 godina

Evo ga, ponovo kreću žalopojke o slabosti Istoka i snazi Zapada...
Da li neko stvarno veruje da ova ekipa Klivlenda ne bi došla do Finala da je kojim slučajem u Zapadnoj konferenciji?

Car

pre 7 godina

Istok uopšte nije cirkus, već su od tri tima koja su se izdvojila, dva sa zapada. Ja garantujem da bi serije poput Klipersi-Šarlot, Atlanta-Memfis ili Detroit-Hjuston bile egal.

IP

pre 7 godina

Ne mogu a da ne primetim Rosa, dečko igra sjajno. Kada bi dobio više slobode... Kod Kavsa sve funkcioniše i što se mene tiče jako bi voleo da vidim duel Kari-Irving

bozza

pre 7 godina

Toronto nije smejurija, samo igraju bez jednog od najbitnijih igraca. Da je sistem drugaciji (top 16), samo bi se malo drugacije promesale karte. U top 4 bi bila po dva tima sa istoka i zapada (gsw, sas, cle i tor), u top 8 takodje 4:4, jedina bitna razlika je da bi Chicago usao u PO umesto Houstona, pa bi u totalu bilo 9 ekipa sa Istoka i 7 sa Zapada. Utisak moze da zavara ali brojke jasno pokazuju raspored snaga. Pozdrav za sve istinske ljubitelje NBA!

KariSedisMinAq(u-->a)ri

pre 7 godina

Smesno mi je kako se svi bunite na sistem uspostavljen pre 70 god. Sad odjednom treba 16 najboljih po skoru iz cele lige da ide u plej of, a ne po 8 najboljih iz obe konferencije. Da se tako gledalo ove godine, bilo bi 10 ekipa sa istoka i 6 sa zapada, ne obrnuto. U svakom slucaju, sad je vec i onim najzagrizenijim LeBron hejterima jasno da ko god dodje sa zapada u finale Kavsima, nece imati ulogu favorita. Sem prve tekme protiv Pistonsa i poslednje protiv Atlante sve tekme su bile 15+ i resene posle 24 min. Pasce 3 metle pre finalne serije, opet ce cekati protivnika 7 dana.

Zeljko

pre 7 godina

(CZBG, 20. maj 2016 09:07)

16 najboljih ekipa kazes?
Dobro, po ukupnom skoru jel?
Znaci Cikago umesto Hjustona.

Golden State 73 9
San Antonio 67 15
Cleveland 57 25
Toronto 56 26
Oklahoma City 55 27
L.A. Clippers 53 29
Miami 48 34
Atlanta 48 34
Boston 48 34
Charlotte 48 34
Indiana 45 37
Portland 44 38
Detroit 44 38
Chicago 42 40
Dallas 42 40
Memphis 42 40

ARS

pre 7 godina

Nzm za vas, ali meni deluje da Kavsi ovo dobijaju sa 70% snage. LeBron igra sjajno, a opet ne forsira, igrac njegovog kalibra u PF treba da uzima po 20 suteva. Mislim da je mogao svaki mec da ima po 30pts, ali sto bi kada ima odlicnu podrsku. Dzozef i Bijombo su vise doprineli ovoj seriji nego Lauri. Treca tekma ce biti neizvesna do samog kraja.

nostalgija

pre 7 godina

Samo jako Kralju. I sto brze, da budete spremniji za GS, ako prodju, a nadam se da nece, jer to je osnovno sto zelim ove sezone - samo da GS ne osvoji!

durantulaokc

pre 7 godina

"Pre Kavsa to su učinili Los Anđeles Lejkersi u dva navrata (1989, 2001) i San Antonio Sparsi (2012)."

Samo sto je san antonio te godine posle tih 2-0 sa OKC došao do 2-4

KORN

pre 7 godina

Znaci čika Lauri spremio sam 100 euro,za nas Srbe to je kao 1000 eura,da ubacim na plus koševa,ne budeš li igrao dobro ima tamo da te nađem u Toronto i da te istreskam ko svinja masan dzak.Mada moram da ti se zahvalim i protiv Majamija si prve dve igrao katastrofa pa si mi posle doneo kintu.

bbr

pre 7 godina

najludje od svega je sto je LeBron mozda i jedini ol star igrac koji ne juri statistiku,mogao je bar jos 10+ puta u regularnoj sezoni da ima tripl dabl ali ne ide da grabi lake defanzivne skokove posle zagradjivanja,ne forsira kada vode 15-20 razlike,a u plej ofu takodje je mogao bar jos dva-tri puta do tripl dabla.Ne znam da li je to ludje ili to sto ga neki genijalci ovde nazivaju igracem koji igra sve na silu,a lik kad se povuce bice u top par asistenata lige ikada,i na to covek driblingom prolazi beka od 186cm bez peroblema.Jedino sto je u ovom plej ofu uzasan sa bacanja,ali daleko najkorisniji igrac i najbolji odbrambeni igrac ubedljivo.

JeRemija

pre 7 godina

Iskren da budem Klivlend mi je ozbiljniji kandidat za titulu od GSW. Ko bi to rekao pre pocetka play-offa.
(Kospica, 20. maj 2016 08:59

Svi znamo ko je to rekao:) I jos par ljudi...

Cinjenica

pre 7 godina

Jeste Lebron James jedan od najvecih ikada po brojkama koje ostvaruje, ali covek ima najgori rad nogu i to je cinjenica! Isto tako Lebron pravi korake bar 2 puta po utakmici i to zestoke korake, ne ono na granici pa kao ajde zvezda je progledacemo mu kroz prste, nego su to takve greske da to nema veze sa rukometom a ne sa kosarkom. Evo ovde 2 komentara napisala da je napravio zestoke korake i dobise minuse i verovatno su sad oni hejteri itd. Da se razumemo prave i ostali igraci u NBA gresku u koracima ali Lebron to radi vec 15 godina konstantno i nikom nista. Po meni sve dobro sto uradi je nekako u senci konstatnih gresaka koje mu se prastaju i pitam se da li bi imao taj ucinak i te brojke da mu sviraju svaki put ono sto mora da se svira.
Sad cu verovarno dobiti brdo minusa i epitet hejtera, ali sta da se radi

JPR23

pre 7 godina

Ovi sto misle da je Klivlend ozbiljniji kandidat za titulu, treba prvo da ne zaborave da je istok cirkus! Jeste Klivlend dobar, nema sta tu da se prica, ali i konkurencija im je prosto reci, nikakava! Ovo ocigledno dobijaju bez vecih problema, ne vidim kako bi Toronto mogao da preokrene, jedino da ih uhvati neki ludi Trans.. I da klivlend pocne da promasuje... A sto se tice Klivlenda, videce se sta vrede u velikom finalu, jer kao sto rekoh, istok je raspad.

soni

pre 7 godina

Ocekivano, dosta su kvalitetniji, sa zdravim Valanciunasom i malo odmornijim Torontom bih ocekivao 4-2 mozda cak i 4-3, ovako ne vidim kako Toronto moze i jednu da otkine. Cleveland igra zaista dobro ceo play-off ali realno to i nisu rivali koji mogu da ih pritisnu, skoro sve otvorene suteve pogadjaju bas iz te rasterecenosti, jer znaju koliko su dominantni, samim tim pucaju od samopouzdanja... I nije mi jasan ovaj raspored, sad preumorni toronto nema pauzu nego nastavljaju seriju svaki drugi dan, a na zapadu dobijaju 4 dana pauze iako ni jedni ni drugi nisu igrali 7 utakmica...
I koliko god Cleveland igrao dominantno, ja ostajem pri ocekivanju pred play-off, niko ne moze da dobije 4 puta Golden State.

marko

pre 7 godina

Da li je pošteno da se na Istoku Klivlend šeta do finala, dok na Zapadu se krvari za svaku povedu? To treba menjati nema smisla. Sramota je da Toronto gubi i 30 razlike u finalu istoka, Lebrona čuva Kerol ovaj ga unosi kao da ne postoji...
Sve u svemu, biće odlično finale Klivlend-Golden stejt.

Buki

pre 7 godina

Klivlend igra odlicno ali ja nisam siguran da oni mogu do titule ako budu igrali sa Oklahomom onda mislim da uzimaju titulu ali protiv Voriorsa ja prosto ne verujem da Klivlend moze dobiti 4 puta GSW jednostavno sve je na strani GSW imaju prednost domaceg terena imaju bolji strucni stab imaju MVP-a svi su dobri suteri ne zavise iskljucivo od jednog igraca imaju duzu klupu i igraju bolju odbranu i bolji napad jednostavno sve je na strani GSW i ako jedan i drugi tim bude u potpunosti zdrav ja verujem da ce pobediti GSW.

Nolan

pre 7 godina

Samo sto je san antonio te godine posle tih 2-0 sa OKC došao do 2-4
(durantulaokc, 20. maj 2016 10:36)

A onda puko od Majamija. Ali zato neko nije dve godine kasnije.

shocked 12

pre 7 godina

koliki jaz u kvalitetu izmedju prve dve petorke cle.Lako ce sa torontom,ali recimo da im opet dodje gsw u finalu pre bih njima dao vece sanse iako su kajri i love zdravi.

nemanja

pre 7 godina

Klivlend je svakako kvalitetniji od Toronta, jos su ovi preumorni,mnogo vise utakmica u plej ofu su odigrali. Istok je zaista smijurija, niko ne moze da otkine ni pobjedu Cavsima, smesno. A na Zapadu nijedna utakmica nije unapred dobijena... Glup sistem podjele na istok i Zapad, nek igra 16 timova plej of koji su najbolji a ne ovako...

samo kazem

pre 7 godina

Lagano,opusteno,kraljevski.... :-) Ne bi me cudilo da i u finalu bude ciscenje,ajde i 4:1. Lauri u sledecoj ide u plus koseva,dve je odigrao katastrofalno!!!

Cinjenica

pre 7 godina

Jeste Lebron James jedan od najvecih ikada po brojkama koje ostvaruje, ali covek ima najgori rad nogu i to je cinjenica! Isto tako Lebron pravi korake bar 2 puta po utakmici i to zestoke korake, ne ono na granici pa kao ajde zvezda je progledacemo mu kroz prste, nego su to takve greske da to nema veze sa rukometom a ne sa kosarkom. Evo ovde 2 komentara napisala da je napravio zestoke korake i dobise minuse i verovatno su sad oni hejteri itd. Da se razumemo prave i ostali igraci u NBA gresku u koracima ali Lebron to radi vec 15 godina konstantno i nikom nista. Po meni sve dobro sto uradi je nekako u senci konstatnih gresaka koje mu se prastaju i pitam se da li bi imao taj ucinak i te brojke da mu sviraju svaki put ono sto mora da se svira.
Sad cu verovarno dobiti brdo minusa i epitet hejtera, ali sta da se radi

marko

pre 7 godina

Da li je pošteno da se na Istoku Klivlend šeta do finala, dok na Zapadu se krvari za svaku povedu? To treba menjati nema smisla. Sramota je da Toronto gubi i 30 razlike u finalu istoka, Lebrona čuva Kerol ovaj ga unosi kao da ne postoji...
Sve u svemu, biće odlično finale Klivlend-Golden stejt.

JPR23

pre 7 godina

Ovi sto misle da je Klivlend ozbiljniji kandidat za titulu, treba prvo da ne zaborave da je istok cirkus! Jeste Klivlend dobar, nema sta tu da se prica, ali i konkurencija im je prosto reci, nikakava! Ovo ocigledno dobijaju bez vecih problema, ne vidim kako bi Toronto mogao da preokrene, jedino da ih uhvati neki ludi Trans.. I da klivlend pocne da promasuje... A sto se tice Klivlenda, videce se sta vrede u velikom finalu, jer kao sto rekoh, istok je raspad.

Buki

pre 7 godina

Klivlend igra odlicno ali ja nisam siguran da oni mogu do titule ako budu igrali sa Oklahomom onda mislim da uzimaju titulu ali protiv Voriorsa ja prosto ne verujem da Klivlend moze dobiti 4 puta GSW jednostavno sve je na strani GSW imaju prednost domaceg terena imaju bolji strucni stab imaju MVP-a svi su dobri suteri ne zavise iskljucivo od jednog igraca imaju duzu klupu i igraju bolju odbranu i bolji napad jednostavno sve je na strani GSW i ako jedan i drugi tim bude u potpunosti zdrav ja verujem da ce pobediti GSW.

CZBG

pre 7 godina

Mislim da smo sve blizi tome da u narednim godinama gledamo 16 najboljih ekipa u plej ofu po skoru u regularnoj sezoni. Rekao bih da je ovo mozda i najnezanimljivije finale konferencije ikada. Sve osim metle u ovoj seriji bi bilo veliko iznenadjenje.

soni

pre 7 godina

Ocekivano, dosta su kvalitetniji, sa zdravim Valanciunasom i malo odmornijim Torontom bih ocekivao 4-2 mozda cak i 4-3, ovako ne vidim kako Toronto moze i jednu da otkine. Cleveland igra zaista dobro ceo play-off ali realno to i nisu rivali koji mogu da ih pritisnu, skoro sve otvorene suteve pogadjaju bas iz te rasterecenosti, jer znaju koliko su dominantni, samim tim pucaju od samopouzdanja... I nije mi jasan ovaj raspored, sad preumorni toronto nema pauzu nego nastavljaju seriju svaki drugi dan, a na zapadu dobijaju 4 dana pauze iako ni jedni ni drugi nisu igrali 7 utakmica...
I koliko god Cleveland igrao dominantno, ja ostajem pri ocekivanju pred play-off, niko ne moze da dobije 4 puta Golden State.

drvobradi

pre 7 godina

Rekao bih da je Klivlend trenutno prvi kandidat za titulu. Istok jeste los, ali Klivlend zaista igra dobro, zdravi su i kompletni. Rekao bih da im se sanse povecavaju sto je duza serija OKC-GSW.

savan

pre 7 godina

@Marko
e crni Tamise, idi gledaj Karija kako ispaljuje 982 suta po utakmici, nisi ti zreo da vidis siru sliku kosarkasa, kada Dzejmsa nazivas siledzijom. Da stvar bude jos gora masa ljudi dijeli to misljenje… taj pas, pregled, trk i snagu nece niko dugo imati.

nostalgija

pre 7 godina

Samo jako Kralju. I sto brze, da budete spremniji za GS, ako prodju, a nadam se da nece, jer to je osnovno sto zelim ove sezone - samo da GS ne osvoji!

bohemian

pre 7 godina

Da li vi pametnjakovići zaista mislite da niko pre vas tamo već nije razmatrao to pitanje spajanja konferencija u PO, da bi potom došli do zaključka da razlozi protiv odnose prevagu i da to nije tako genijalna ideja kao što vi mislite?
Drugo, da li vi stvarno verujete da bi recimo Houston i Portland, pri tome veliki respekt za ove druge, pružili neki značajan otpor kompletnim Cavsima, predvođenim najboljim igračem koji je kročio na NBA parkete u poslednjih 30 godina? Ne budite smešni.

JeRemija

pre 7 godina

Iskren da budem Klivlend mi je ozbiljniji kandidat za titulu od GSW. Ko bi to rekao pre pocetka play-offa.
(Kospica, 20. maj 2016 08:59

Svi znamo ko je to rekao:) I jos par ljudi...

JeRemija

pre 7 godina

Evo ga, ponovo kreću žalopojke o slabosti Istoka i snazi Zapada...
Da li neko stvarno veruje da ova ekipa Klivlenda ne bi došla do Finala da je kojim slučajem u Zapadnoj konferenciji?

GOAT lista

pre 7 godina

Koliko je Dzejms mocan igrac, vidite sta rade ove sezone kada ima pravu podrsku saigraca, pre svega Lava i Irvinga. Dzejms ih je prakticno sam dovukao do finala NBA lige prosle sezone i opet su se mogli boriti ravnopravno, zato sto je Dzejms svaku utakmicu odigrao fantasticno, skoro svaka utakmica tripl-dabl. Ove godine ima da pojedu GS za dorucak, Dzejms ce ih ove godine oduvati, jer realno nema ko da ga cuva iz GS. U slucaju udvajanja ili utrajanja Dzejms ima kome da doda, sto prosle sezone i nije bio slucaj, kada je bilo dovoljno da samo njega cuvaju i pored toga ih izgazio, ali tim ne cini jedan igrac.

bozza

pre 7 godina

Toronto nije smejurija, samo igraju bez jednog od najbitnijih igraca. Da je sistem drugaciji (top 16), samo bi se malo drugacije promesale karte. U top 4 bi bila po dva tima sa istoka i zapada (gsw, sas, cle i tor), u top 8 takodje 4:4, jedina bitna razlika je da bi Chicago usao u PO umesto Houstona, pa bi u totalu bilo 9 ekipa sa Istoka i 7 sa Zapada. Utisak moze da zavara ali brojke jasno pokazuju raspored snaga. Pozdrav za sve istinske ljubitelje NBA!

Станис

pre 7 godina

Просто је невероватно колико се омаловажва убедљиво најбољи играч лиге у последњих 15 година. Имам осећај да у финалу почисти Оклахому или Голден Стејт да ће људи рећи да је то завера, и да НБА то намерно ради због популарности.
Замислите да је Кливленд добио Портланда у серији 4-0. Опет би било да су веома слаби и да би их свако почистио. АЛи када их Голден Стејт једва добије, он Портланде се у најмању руку прави Јута Џез из 90их. Па ту екипу је напустило троје првотимаца, а ГС се намучио. То вам је као у шпанској лиги у фудбалу када Барса и Реал добијају по 5-0. ТО не значи да је та лига слаба, него да су они прејаки, што показују у Европи. Тако је и са Кливлендом.

KORN

pre 7 godina

Znaci čika Lauri spremio sam 100 euro,za nas Srbe to je kao 1000 eura,da ubacim na plus koševa,ne budeš li igrao dobro ima tamo da te nađem u Toronto i da te istreskam ko svinja masan dzak.Mada moram da ti se zahvalim i protiv Majamija si prve dve igrao katastrofa pa si mi posle doneo kintu.

Car

pre 7 godina

Istok uopšte nije cirkus, već su od tri tima koja su se izdvojila, dva sa zapada. Ja garantujem da bi serije poput Klipersi-Šarlot, Atlanta-Memfis ili Detroit-Hjuston bile egal.

Nolan

pre 7 godina

Samo sto je san antonio te godine posle tih 2-0 sa OKC došao do 2-4
(durantulaokc, 20. maj 2016 10:36)

A onda puko od Majamija. Ali zato neko nije dve godine kasnije.

KariSedisMinAq(u-->a)ri

pre 7 godina

Smesno mi je kako se svi bunite na sistem uspostavljen pre 70 god. Sad odjednom treba 16 najboljih po skoru iz cele lige da ide u plej of, a ne po 8 najboljih iz obe konferencije. Da se tako gledalo ove godine, bilo bi 10 ekipa sa istoka i 6 sa zapada, ne obrnuto. U svakom slucaju, sad je vec i onim najzagrizenijim LeBron hejterima jasno da ko god dodje sa zapada u finale Kavsima, nece imati ulogu favorita. Sem prve tekme protiv Pistonsa i poslednje protiv Atlante sve tekme su bile 15+ i resene posle 24 min. Pasce 3 metle pre finalne serije, opet ce cekati protivnika 7 dana.

bbr

pre 7 godina

najludje od svega je sto je LeBron mozda i jedini ol star igrac koji ne juri statistiku,mogao je bar jos 10+ puta u regularnoj sezoni da ima tripl dabl ali ne ide da grabi lake defanzivne skokove posle zagradjivanja,ne forsira kada vode 15-20 razlike,a u plej ofu takodje je mogao bar jos dva-tri puta do tripl dabla.Ne znam da li je to ludje ili to sto ga neki genijalci ovde nazivaju igracem koji igra sve na silu,a lik kad se povuce bice u top par asistenata lige ikada,i na to covek driblingom prolazi beka od 186cm bez peroblema.Jedino sto je u ovom plej ofu uzasan sa bacanja,ali daleko najkorisniji igrac i najbolji odbrambeni igrac ubedljivo.

chief keef

pre 7 godina

Da je pravde ovaj covek je morao bar 6,7 puta da bude mvp.Curry igra fenomenalo godinu i po i 2 puta mvp,lebron najbolji konstantno 15 godina i 4 puta mvp.Sto se tice podele na konferencije,ona je neizbezna,jer je previse komplikovano u po konstantno putovati sa istoka na zapad i obrnuto,a i ovako su preumorni

Zeljko

pre 7 godina

(CZBG, 20. maj 2016 09:07)

16 najboljih ekipa kazes?
Dobro, po ukupnom skoru jel?
Znaci Cikago umesto Hjustona.

Golden State 73 9
San Antonio 67 15
Cleveland 57 25
Toronto 56 26
Oklahoma City 55 27
L.A. Clippers 53 29
Miami 48 34
Atlanta 48 34
Boston 48 34
Charlotte 48 34
Indiana 45 37
Portland 44 38
Detroit 44 38
Chicago 42 40
Dallas 42 40
Memphis 42 40

ARS

pre 7 godina

Nzm za vas, ali meni deluje da Kavsi ovo dobijaju sa 70% snage. LeBron igra sjajno, a opet ne forsira, igrac njegovog kalibra u PF treba da uzima po 20 suteva. Mislim da je mogao svaki mec da ima po 30pts, ali sto bi kada ima odlicnu podrsku. Dzozef i Bijombo su vise doprineli ovoj seriji nego Lauri. Treca tekma ce biti neizvesna do samog kraja.

IP

pre 7 godina

Ne mogu a da ne primetim Rosa, dečko igra sjajno. Kada bi dobio više slobode... Kod Kavsa sve funkcioniše i što se mene tiče jako bi voleo da vidim duel Kari-Irving

durantulaokc

pre 7 godina

"Pre Kavsa to su učinili Los Anđeles Lejkersi u dva navrata (1989, 2001) i San Antonio Sparsi (2012)."

Samo sto je san antonio te godine posle tih 2-0 sa OKC došao do 2-4

Holland

pre 7 godina

Podatak: Lebron je prestigao Sekila Onila po broju poena u plejofu i sada je 4.na listi svih vremena. U narednih par utakmica ce prestici Denisa Rodmana po broju skokova u plejofu, i Dzejsona Kida po broju asistencija za trece mesto svih vremena. Moguce je da ce dostici i Stoktona po broju ukradenih lopti, trenutno je 5.na listi. To je samo za ovu sezonu, ako bude igrao narednih 5 sezona to ce biti neverovatne brojke