Ponedeljak, 09.05.2016.

08:15

Oklahoma ne odustaje, 'Durantula' za 2-2

Košarkaši Oklahoma sitija pobedili su San Antonio Sparse i izjednačili u polufinalnoj seriji Zapada na 2-2.

Izvor: ÐN

Oklahoma ne odustaje, 'Durantula' za 2-2 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Jole Sr.Mitrovica

pre 7 godina

SAS prolazi 4:3 posto se sada igra jedna u SA pa jedna u Oklahomi a sudije bas sviraju domacinski u playoff-u i potrebno je bas lose vece Durantule i Westbruka pa da padnu na svom terenu mada ako neko moze da ih svede na ispod 20 poena onda je to SA a ako se to desi ostatak ekipe iz Oklahome je stverno smesan i to je jedini razlog zasto Oklahoma nikada nista znacajnije ne napravi u playoff-u....sve u svemu finale zapada GS-SA ce biti brutalno

Pack

pre 7 godina

Kaze neki lik da je Durant izgubio 8 lopti....alo ,dao je 41 poen,doneo im pobedu,mogao je i 20 lopti da izgubi i niko se ne bi bunio,ako bi im doneo pobedu...Durant je bolja verzija Kvinsija Milera,burazeri i jedan i drugi.
(Nemke, 09. maj 2016 09:00)
Pa čoveče boziji....Bryant 81 poen, 3 izgubljene lopte, lik je bio u pravu, previše izgubljenih lopti za veličinu igrača kao što je KD. A Kvinsi mogao u GSW pa ipak ostao u skoro ravnopravnoj Zvezdi. Malo objektivnosti molim.

Novi Sad

pre 7 godina

Ko ste to Vi? Zivis u Srbiji, a ne u San Antoniju, Teksas. :)
Mi, mozes napisati kada se pomenu Cukaricki, Zvezda, Partizan, Vojvodina....
I ja sam rodjen u Njujorku i nikada kada bih pratio Nikse nisam rekao Mi. :) Smesno je, iako je kod mene to daleko logicnije.

Marko

pre 7 godina

Najbolja ekipa ikada sa najboljim trenerom ikada ima 2-2 sa , kako kazu ovde "poznavaoci kosarke" divljom ekipom Oklahome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 9. maj 2016 09:54) # Link komentara

Greg najbolji trener ikada? SAS najbolja ekipa ikada? idi gledaj skok s' motkom.
(Marko, 09. maj 2016 12:12)



Jos kada bi ti znao da prepoznas ironiju... Ironija? Jesi cuo nekada za to?
E tugo kakva nam je omladina...


Omladina? Hvala na komplimentu. Ali, tu ipak nema ironije. Kao sto rekoh idi gledaj skok' s motkom, nije kosarka za tebe.

Memfis

pre 7 godina

@Fox Pa ja ti i kažem da ne želim da "dostignem" tvoj nivo jer bi to bilo srozavanje za mene - pre svega u ljudskom i intelektualnom, a onda i košarkaškom smislu. Dokaži te gluposti koje pokušavaš da mi prikačiš da sam napisao. Pošto sam ja našao tu "jednu jedinu svoju rečenicu u kojoj sam umeren", a komentarišem relativno često, nećeš puno vremena izgubiti i lako ćeš me "poklopiti". Osim ako lažeš, a lažeš neviđeno!

Novosadjanin.

pre 7 godina

Najbolja ekipa ikada sa najboljim trenerom ikada ima 2-2 sa , kako kazu ovde "poznavaoci kosarke" divljom ekipom Oklahome... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 9. maj 2016 09:54) # Link komentara 

Greg najbolji trener ikada? SAS najbolja ekipa ikada? idi gledaj skok s' motkom.
(Marko, 09. maj 2016 12:12)



Jos kada bi ti znao da prepoznas ironiju... Ironija? Jesi cuo nekada za to?
E tugo kakva nam je omladina...

Fox

pre 7 godina

Memfis
Moj nivo decace ne mozes da dostignes nikad, narocito u znanju o kosarci. Pa izbaci sokole jos neke komentare koje si izbacivao, nasao si jednu recenicu gde si umeren. I tvoje je pravo da navijas za koga hoces i zelis, svakako. Ja sam se osvrnuo na zajedljivei znalacke konentare tipa da Oklahoma niti ima pojma, niti ima akciju vec svi trce kao muve i bacaju na kos. Ali dobro, smesno je raspravljati tako nesto sa ljudima koji tako posmatraju usko i znaju toliko. I da pobedi SAS, sasvim normalno. Jedna od najjacih ekipa, tako da blacenje i potcenjivanje po Oklahomi meni nema smisla. Osim prvog meca kada nisu u glavi bili spremni za seriju sa SAS-om ostalo su odigrali odlicno. A to za Atlantu, naravno da sam se nadao da ce biti neizvesnija serija nego sto je bila. Nijednom nisam pisao da ce Atlanta dobiti, vec da se nadam neizvesnijoj seriji nego prosle godine. Iako su imali sansu u dva meca, nisu je iskoristili zbog sjajnog Klivlenda koji je u ovom plej off-u pokazao da je u najmanju ruku podjednak favorit za titulu sa ekipama sa zapada. Mene su iznenadili ovako dobrom igrom, izgleda da su u svakom sledecem kolu sve bolji. Moja greska sto sam se nadao vecem otporu Atlante, priznajem da nemam pojma. Dokazao si mi ;)

Zlaja

pre 7 godina

@Goran Ponekad pozelim da vise nikada ne pisem ovde komentare od ovih ostrascenih navijaca samo su gori ovi sto traze pravopisne greske pazi lik mi nasao da sam zaboravio jedno slovo i ide da mi odgovori prosto neverovatno.(Bird, 09. maj 2016 15:42)
Mozda je decko bio duhovit zbog same igre reci "naskociti", jer realno, da je hteo da te cima za pravopis ima materijala na pretek...
Inace verujem da Sparsi ovo dobijaju sa 4:2.

Bird

pre 7 godina

@Goran Ponekad pozelim da vise nikada ne pisem ovde komentare od ovih ostrascenih navijaca samo su gori ovi sto traze pravopisne greske pazi lik mi nasao da sam zaboravio jedno slovo i ide da mi odgovori prosto neverovatno.

Memfis

pre 7 godina

Nadam se da će ih Sparsi izbaciti, rekao bih da su šanse 60:40. Moja procena 4:2 za SAS.
(Memfis, 26. april 2016 11:02)

@Fox Nemam nameru da se spuštam na tvoj nivo, ostavljam samo kopiju moje prognoze za ovu seriju još pre njenog početka, a ti probaj da nađeš suprotan komentar. PS Sjajno si pogodio da će serija Klivlend Atlanta biti zanimljiva i neizvesna ;)

petarczv

pre 7 godina

@fox ja sam pisao da ce ih dobiti SAS i dalje mislim da hoce. Svoje prognoze sam davao iskljucivo na osnovu igara obe ekipe a igra okc sa divljanjem westbrooka ne prolazi u playoffu. Nisam verovao da moze da se podredi ekipi kao sinoc a da li ce uspeti i naredne dve utakmice cisto sumnjam. Sas su i dalje po meni veliki favoriti pogotovo ako dobiju sledecu utakmicu....

Miloš

pre 7 godina

Ne znam da li ce mi prethodni komentar biti objavljen ili ne ali aj da probam ukratko da ponovim. Oklahoma je ekipa koja najmanje odgovara Spursima zbog atleticizma koji poseduje. I dalje mislim da ce San Antonio proci dalje ali samo pod uslovom da se jos neko osim Parkera, Lenarda i Oldridza ukljuci u igru. Pre svih Deni Grin, sinoc bez poena zavrsio utakmicu, potpuno odsutan u napadu. Mils takodje, mora da pogodi nekoliko suteva. Djinobili igra odlicno za svoje godine, ne moze tu mnogo vise da se ocekuje. Svi misle da ova serija ide u 7 utakmica ali ja ipak mislim da ce se zavrsiti sve u 6, ko pobedi sledecu zavrsava i seriju u Oklahomi.

Car

pre 7 godina

Ne mogu više ovi Sparsi, stigle godine. Eto došlo je do toga da gube od timova sa jednim krštenim igračem. Ali kakvim. Durant je neverovatan i da ima boljeg pleja i solidnog centra (kažem solidnog, pošto u NBA nema dobrih centara poslednjih 15 godina) već bi osvojio titulu. Ide ovo u sedam utakmica.

прочитосамонаслов

pre 7 godina

Такав смо народ,на пречац закључујемо,у овом случају после прве утакмице...ја сам први мислио да Спарси решавају у 6 текми максимум,али момци из Оклахоме имају изгледа другачије аспирације.
Немојмо само да се заборавимо и да једни другима пишемо: престани да гледаш кошарку или нешто слично.
Поздрав и свако добро

shamanNS

pre 7 godina

Kakav je papak ovaj Popovič, neverovatno. U 4. četvrtini OKC ih urniše ofanzivnim skokovima (posle kojih uleti trojka) a papak ni da proba da ubaci Marjanovića.
Onaj West kako ume da promaši zicer to niko tako ne ume.
I da nekim čudom prođu OKC sa ovako nekonstantnom ofanzivom nemaju šta da traže protiv GSW, pa čak i da ne igra Curry nekoliko prvih utakmica.

JPR23

pre 7 godina

JPR23Pa ti svaki dan si govorio da ce biti 4-0 ili 4-1 , da ce ih oduvati i da su ovi izmislili kosarku za Oklahomu itd. Smesno je citati komentare ljudi koji se jedva razumeju u to sto govore. Ali dobro, sad si malo ublazio pa si napisao da je dobra serija, hahahahaCJKoliko pratis, koliko se razumes i koliko mrzis i Oklahomu i Durenta pokazao si u svom komentaru. Kazes prvi mec da je odigrao dobro u ovoj seriji.... Znaci drugi mec kad je sutriao 11-19 i drugi kad je sutirao 10-18 su losi.... Decko, sedi jedan i ne komentarisi vise i ne brukaj se!
(Dragan, 09. maj 2016 10:26)

Rekao sam 4-1 ili 4-2 za SAS u ovoj seriji.

Nisam rekao da je Durantula odigrao "prvi dobar mec", u seriji, vec da je odigrao dobro sinoc, ne uporedjujem sa ostalim partijama, samo podvlacim da je sinoc odigrao odlicno... Prvo procitaj sta sam napisao! Pa se onda pravi pametan.
A za Westbrooka i dalje tvrdim da je jazavac.
Mrznje nema, to idi kod psihijatra ako imas takvih fenomena, ovo je sport!
Toliko o "brukanju", ćiao!

Bird

pre 7 godina

Lose igra SAS moram priznati da me brine njihova igra imaju najacu unutrasnju liniju a sinoc promaja u reketu nesmiju oni dozvoliti da ih neki tim naskoci sto je bio sinoc slucaj ako se ne probude nepise im se dobro nesto skripi kod njih u igri nema protoka lopte sto je neobicno za njih samo guraju na Oldridza i Leonarda lopte stvarno neobicno ali videcemo iskusna je to ekipa siguran sam da ce ispraviti svoje greske.

Valjevska podvala

pre 7 godina

???
(Valjevska podvala, 09. maj 2016 13:21)

Kakvi su ovo znakovi pitanja, bile su tri pande na slici. Ajde malo optimizacija sajta

Fox

pre 7 godina

@petarczv
Fasciniraju me tvoji kometari Petre. Kad god SAS pobedi, pises kako ce biti ciscenje i sve meceve do kraja dobijaju, na pocetku bice ciscenje ili eventualno 4-1 i ostalo.... Ali najjaci je bio komentar u subotu kada si napisao da je ta utakmica maksimum Oklahome i da ne mogu bolje i da ce ih zgaziti u naredne dve SAS :D Da te nema na ovom sajtu, trebalo bi te izmisliti ;) Ali tvoj komentar danas.... Ili je neko uzeo tvoj nick ili si se jutros vratio sa psihoterapije, smirio se i najzad resio da napises nesto sto lici na normalan komentar. I da dobije SAS ovu seriju, nije sramota izgubiti od njih jer su jedni od najboljih. Ali samo neznalice i paljevine poput tebe, Veljka, pande, JPR23, Memfisa i jos mnogih su mogli da izjavljuju takve gluposti na pocetku serije da Oklahoma nema sta da trazi protiv San Antonija i da ce ih ovi pocistiti. Oklahoma je i proslu trebala do dobije ali im je svojim greskama lagano dala pobedu.

CJ

pre 7 godina

Dragan
Slušaj ovog molim te...šutirao 11/19 a Oklahoma celu utakmicu gubi 35 razlike.
Kakav mu je šut bio u 1/4 kad su već otišli na -15?
Hejter Durenta? Me boli uvo za njega, zao mi je sto covek uzima tolike pare a ništa za ovih 8 godina sa OKC nije značajno uradio.

petarczv

pre 7 godina

Ovo bi trebao da bude recept igre oklahome. Durent mora biti prva opcija u napadu a ne divlji westbrook. Dobar doprinos sa klupe veitersa i kantera i jos nekog igraca i onda se moze pricati o njima kao o ekipi...e sad da li ce westbrook izdrazati dve zaredom da ne bude "glavni" videcemo. Sa druge strane sas odigrao ispod svakog standarda. Protok lopte ocajan mada je tu i velika zasluga odbrane okc. Imali su ocajan sut i pomalo gube onu cuvenu timsku igru mnogo se kreira za oldridza i leonarda i kada to ne prodje obicno ili upute sut iz neke teske situacije ili istekne napad...

Marko

pre 7 godina

Najbolja ekipa ikada sa najboljim trenerom ikada ima 2-2 sa , kako kazu ovde "poznavaoci kosarke" divljom ekipom Oklahome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 9. maj 2016 09:54) # Link komentara

Greg najbolji trener ikada? SAS najbolja ekipa ikada? idi gledaj skok s' motkom.

Beljo

pre 7 godina

Dag Kristi, a zasto im je Adams zatrpao kos??? Vesbruk. I inda dodje neko da napise "5 od 18. Kakav siledzija". Pa on je stao, a Djurant je imao isto nesto tako kad je poceo da pogadja. Djurant je na poluvremenu imao sut 4-12.

Jezekilj

pre 7 godina

Izjava Vestbruka poslije 3. utakmice da je previše šutirao i da treba više da pronalazi saigrače možda je i direktan razlog pobjede Oklahome. Ako hoće da idu dalje Vestbruk mora da bude 'sidekick' Durenta, a ovaj jednostavno mora da bude prva violina tima. Drugog načina nema.
Neko je ovdje prozivao Adamsa prošlu utakmicu, evo Adams ga 'čuo'. Vejters dobar sa klupe iako momak ima izuzetno nizak nivo košarkaške inteligencije.
Dankan je možda trebao i da se oprosti nakon prošle sezone. Ono sinoć (12 min, 0 poena, 3 skoka, 4 faula) je neprijatno za gledati. Go Cavs!

Luxor

pre 7 godina

Stvarno bi nekima trebalo zabraniti komentarisanje. Da li su to osobe ispod 16g ali ne znam stvarno. Prvo otpisase Toronto protiv Indijane uz salve pogrdnih komentara,a tek udar na Oklahomu. Dobro, San Antonio je blagi favorit ali otpisati ih i pisati o njima kao o ekipi iz druge Austrijske lige nema smisla. A zatim ono najvaznije. Koliko god bili Srbi ne mozete vjerovati da ce Bobi igrati neku ulogu u plej ofu. Dzaba govoriti oni samo minuse lupaju kao da im je krivo za nesto istinuto.

Dag Kristi

pre 7 godina

Iks faktori na ovom mecu su bili Adams i Vejters,a kada njih dvojica zbirno ubace 30+ poena,Oklahoma uz onakvog Durenta ne gubi mec.Mada,SAS su mi u pojedinim trenucima deluju neprepoznatljivo.Ekipi koja pretenduje na prsten,ne sme dozvoliti Adamsu 5-6 zakucavanja,koliko god da je dobro odigrano.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Verovatno nisu igrali Dzinobili i Dankan zato smo izgubili.Pope mani bre Marjanovica daj Dzinobilija i Dankana,u ovakvim tekmama je iskustvo presudno,pogotovo Timovo iskustvo.Da su oni igrali sad bismo pobedili i usli u finale.I dovesti Duranta na kraju sezone.Ako dozvoli salary kap.

Dragan

pre 7 godina

JPR23
Pa ti svaki dan si govorio da ce biti 4-0 ili 4-1 , da ce ih oduvati i da su ovi izmislili kosarku za Oklahomu itd. Smesno je citati komentare ljudi koji se jedva razumeju u to sto govore. Ali dobro, sad si malo ublazio pa si napisao da je dobra serija, hahahaha
CJ
Koliko pratis, koliko se razumes i koliko mrzis i Oklahomu i Durenta pokazao si u svom komentaru. Kazes prvi mec da je odigrao dobro u ovoj seriji.... Znaci drugi mec kad je sutriao 11-19 i drugi kad je sutirao 10-18 su losi.... Decko, sedi jedan i ne komentarisi vise i ne brukaj se!

Buki

pre 7 godina

SAS igraju ispod ocekivanja imaju klupu ali slabo igraju Grin sinoc bez poena Dancan u celoj seriji neprimetan Parekr i Ginobili prosek u napadu u odbrani losi ipak godine rade svoje,uprkos svemu mislim da ce dobiti ovu seriju a protiv GSW da bi imali neku sansu protiv njih Parker,Grin,Mils,Ginobili jednostavno moraju pogadjati suteve ako misle da ostanu u igri ali otom potom sto se tice Atlante mogao bi i njihov trener dobiti otkaz kada su vec neki odlicni treneri ostali bez posla Jeger i ono sto mi je tesko da poverujem da Bird nece da produzi ugovor sa Vogelom pa gde misli da nadje boljeg trenera po meni veliku je gresku Indijana napravila cak bih rekao Glupu.

JPR23

pre 7 godina

Smesni ovi sto prozivaju...heh..
Durantula odigrao odlicno! Westbrook cirkus.. 5/18! Nastavlja silovanje lopte.. Dobar kosarkas, ali Buzdovan od Igrača!
Kako god, dobra serija.

Nemke

pre 7 godina

Kaze neki lik da je Durant izgubio 8 lopti....alo ,dao je 41 poen,doneo im pobedu,mogao je i 20 lopti da izgubi i niko se ne bi bunio,ako bi im doneo pobedu...Durant je bolja verzija Kvinsija Milera,burazeri i jedan i drugi.

Dragan

pre 7 godina

Beljo
Izgubio je pet lopti, dok su npr i Lenard i Parker izgubili po 4 i jedan i drugi. Razlika je sto ih je Durant zatrpao a ova dvojica njih nisu. Gde su sad price da ce Lenard u svakom mecu nadigrati Durenta, da je prosli mec maksimum Oklahome i da to SAS dobija 4-0 ili 4-1 itd. Smesno zaista, najbolja serija u ovogodisnjem plej off-u!

CJ

pre 7 godina

Slušaj ovog, gde smo hejteri. Alo, čovek odigrao prvi put dobru utakmicu u seriji, isto kao Lauri sinoć...pa jel on plaćen 150 miliona da jednu odigra odlično a tri da ga nema nigde?

Duloo

pre 7 godina

Odlucila je klupa oklahome,ovaj mec su odigrali dobro,ima tu dobrih pojedinaca kao sto su foy,kanter,wejters,uz standardno dobrog Durenta i Westbrooka OKC prolazi SAS. Klupa ce odlucivati verovatno pobednika.

Nebojsa Covic

pre 7 godina

Simpatisem San Antonio ali da li ste bili realni da toliko podcenite Oklahomu ? Jesu se obrukali u prvoj,tome je kumovao i neverovatan sut oklahome i mec karijere Oldridza...Nije Oklahoma za podcenivanje...Durant je masina za davanje koseva..

Beljo

pre 7 godina

Koliko lopti ie izgubio Djurant, to nije normalno. I krenuo ga sut posle, mada je i druge, ali zbig tih nekih gluposti su mogli da izgube. Ibaku ignorisu u napadu, sad je cak imao manje minuta, a nomak ima bolje procente suta od svih njih.

Nebojsa Covic

pre 7 godina

Simpatisem San Antonio ali da li ste bili realni da toliko podcenite Oklahomu ? Jesu se obrukali u prvoj,tome je kumovao i neverovatan sut oklahome i mec karijere Oldridza...Nije Oklahoma za podcenivanje...Durant je masina za davanje koseva..

Nemke

pre 7 godina

Kaze neki lik da je Durant izgubio 8 lopti....alo ,dao je 41 poen,doneo im pobedu,mogao je i 20 lopti da izgubi i niko se ne bi bunio,ako bi im doneo pobedu...Durant je bolja verzija Kvinsija Milera,burazeri i jedan i drugi.

Dag Kristi

pre 7 godina

Iks faktori na ovom mecu su bili Adams i Vejters,a kada njih dvojica zbirno ubace 30+ poena,Oklahoma uz onakvog Durenta ne gubi mec.Mada,SAS su mi u pojedinim trenucima deluju neprepoznatljivo.Ekipi koja pretenduje na prsten,ne sme dozvoliti Adamsu 5-6 zakucavanja,koliko god da je dobro odigrano.

Buki

pre 7 godina

SAS igraju ispod ocekivanja imaju klupu ali slabo igraju Grin sinoc bez poena Dancan u celoj seriji neprimetan Parekr i Ginobili prosek u napadu u odbrani losi ipak godine rade svoje,uprkos svemu mislim da ce dobiti ovu seriju a protiv GSW da bi imali neku sansu protiv njih Parker,Grin,Mils,Ginobili jednostavno moraju pogadjati suteve ako misle da ostanu u igri ali otom potom sto se tice Atlante mogao bi i njihov trener dobiti otkaz kada su vec neki odlicni treneri ostali bez posla Jeger i ono sto mi je tesko da poverujem da Bird nece da produzi ugovor sa Vogelom pa gde misli da nadje boljeg trenera po meni veliku je gresku Indijana napravila cak bih rekao Glupu.

Dragan

pre 7 godina

Beljo
Izgubio je pet lopti, dok su npr i Lenard i Parker izgubili po 4 i jedan i drugi. Razlika je sto ih je Durant zatrpao a ova dvojica njih nisu. Gde su sad price da ce Lenard u svakom mecu nadigrati Durenta, da je prosli mec maksimum Oklahome i da to SAS dobija 4-0 ili 4-1 itd. Smesno zaista, najbolja serija u ovogodisnjem plej off-u!

Luxor

pre 7 godina

Stvarno bi nekima trebalo zabraniti komentarisanje. Da li su to osobe ispod 16g ali ne znam stvarno. Prvo otpisase Toronto protiv Indijane uz salve pogrdnih komentara,a tek udar na Oklahomu. Dobro, San Antonio je blagi favorit ali otpisati ih i pisati o njima kao o ekipi iz druge Austrijske lige nema smisla. A zatim ono najvaznije. Koliko god bili Srbi ne mozete vjerovati da ce Bobi igrati neku ulogu u plej ofu. Dzaba govoriti oni samo minuse lupaju kao da im je krivo za nesto istinuto.

CJ

pre 7 godina

Slušaj ovog, gde smo hejteri. Alo, čovek odigrao prvi put dobru utakmicu u seriji, isto kao Lauri sinoć...pa jel on plaćen 150 miliona da jednu odigra odlično a tri da ga nema nigde?

petarczv

pre 7 godina

Ovo bi trebao da bude recept igre oklahome. Durent mora biti prva opcija u napadu a ne divlji westbrook. Dobar doprinos sa klupe veitersa i kantera i jos nekog igraca i onda se moze pricati o njima kao o ekipi...e sad da li ce westbrook izdrazati dve zaredom da ne bude "glavni" videcemo. Sa druge strane sas odigrao ispod svakog standarda. Protok lopte ocajan mada je tu i velika zasluga odbrane okc. Imali su ocajan sut i pomalo gube onu cuvenu timsku igru mnogo se kreira za oldridza i leonarda i kada to ne prodje obicno ili upute sut iz neke teske situacije ili istekne napad...

Jezekilj

pre 7 godina

Izjava Vestbruka poslije 3. utakmice da je previše šutirao i da treba više da pronalazi saigrače možda je i direktan razlog pobjede Oklahome. Ako hoće da idu dalje Vestbruk mora da bude 'sidekick' Durenta, a ovaj jednostavno mora da bude prva violina tima. Drugog načina nema.
Neko je ovdje prozivao Adamsa prošlu utakmicu, evo Adams ga 'čuo'. Vejters dobar sa klupe iako momak ima izuzetno nizak nivo košarkaške inteligencije.
Dankan je možda trebao i da se oprosti nakon prošle sezone. Ono sinoć (12 min, 0 poena, 3 skoka, 4 faula) je neprijatno za gledati. Go Cavs!

Dragan

pre 7 godina

JPR23
Pa ti svaki dan si govorio da ce biti 4-0 ili 4-1 , da ce ih oduvati i da su ovi izmislili kosarku za Oklahomu itd. Smesno je citati komentare ljudi koji se jedva razumeju u to sto govore. Ali dobro, sad si malo ublazio pa si napisao da je dobra serija, hahahaha
CJ
Koliko pratis, koliko se razumes i koliko mrzis i Oklahomu i Durenta pokazao si u svom komentaru. Kazes prvi mec da je odigrao dobro u ovoj seriji.... Znaci drugi mec kad je sutriao 11-19 i drugi kad je sutirao 10-18 su losi.... Decko, sedi jedan i ne komentarisi vise i ne brukaj se!

Duloo

pre 7 godina

Odlucila je klupa oklahome,ovaj mec su odigrali dobro,ima tu dobrih pojedinaca kao sto su foy,kanter,wejters,uz standardno dobrog Durenta i Westbrooka OKC prolazi SAS. Klupa ce odlucivati verovatno pobednika.

Beljo

pre 7 godina

Koliko lopti ie izgubio Djurant, to nije normalno. I krenuo ga sut posle, mada je i druge, ali zbig tih nekih gluposti su mogli da izgube. Ibaku ignorisu u napadu, sad je cak imao manje minuta, a nomak ima bolje procente suta od svih njih.

Marko

pre 7 godina

Najbolja ekipa ikada sa najboljim trenerom ikada ima 2-2 sa , kako kazu ovde "poznavaoci kosarke" divljom ekipom Oklahome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 9. maj 2016 09:54) # Link komentara

Greg najbolji trener ikada? SAS najbolja ekipa ikada? idi gledaj skok s' motkom.

прочитосамонаслов

pre 7 godina

Такав смо народ,на пречац закључујемо,у овом случају после прве утакмице...ја сам први мислио да Спарси решавају у 6 текми максимум,али момци из Оклахоме имају изгледа другачије аспирације.
Немојмо само да се заборавимо и да једни другима пишемо: престани да гледаш кошарку или нешто слично.
Поздрав и свако добро

Beljo

pre 7 godina

Dag Kristi, a zasto im je Adams zatrpao kos??? Vesbruk. I inda dodje neko da napise "5 od 18. Kakav siledzija". Pa on je stao, a Djurant je imao isto nesto tako kad je poceo da pogadja. Djurant je na poluvremenu imao sut 4-12.

Memfis

pre 7 godina

Nadam se da će ih Sparsi izbaciti, rekao bih da su šanse 60:40. Moja procena 4:2 za SAS.
(Memfis, 26. april 2016 11:02)

@Fox Nemam nameru da se spuštam na tvoj nivo, ostavljam samo kopiju moje prognoze za ovu seriju još pre njenog početka, a ti probaj da nađeš suprotan komentar. PS Sjajno si pogodio da će serija Klivlend Atlanta biti zanimljiva i neizvesna ;)

Bird

pre 7 godina

@Goran Ponekad pozelim da vise nikada ne pisem ovde komentare od ovih ostrascenih navijaca samo su gori ovi sto traze pravopisne greske pazi lik mi nasao da sam zaboravio jedno slovo i ide da mi odgovori prosto neverovatno.

Fox

pre 7 godina

@petarczv
Fasciniraju me tvoji kometari Petre. Kad god SAS pobedi, pises kako ce biti ciscenje i sve meceve do kraja dobijaju, na pocetku bice ciscenje ili eventualno 4-1 i ostalo.... Ali najjaci je bio komentar u subotu kada si napisao da je ta utakmica maksimum Oklahome i da ne mogu bolje i da ce ih zgaziti u naredne dve SAS :D Da te nema na ovom sajtu, trebalo bi te izmisliti ;) Ali tvoj komentar danas.... Ili je neko uzeo tvoj nick ili si se jutros vratio sa psihoterapije, smirio se i najzad resio da napises nesto sto lici na normalan komentar. I da dobije SAS ovu seriju, nije sramota izgubiti od njih jer su jedni od najboljih. Ali samo neznalice i paljevine poput tebe, Veljka, pande, JPR23, Memfisa i jos mnogih su mogli da izjavljuju takve gluposti na pocetku serije da Oklahoma nema sta da trazi protiv San Antonija i da ce ih ovi pocistiti. Oklahoma je i proslu trebala do dobije ali im je svojim greskama lagano dala pobedu.

JPR23

pre 7 godina

Smesni ovi sto prozivaju...heh..
Durantula odigrao odlicno! Westbrook cirkus.. 5/18! Nastavlja silovanje lopte.. Dobar kosarkas, ali Buzdovan od Igrača!
Kako god, dobra serija.

Valjevska podvala

pre 7 godina

???
(Valjevska podvala, 09. maj 2016 13:21)

Kakvi su ovo znakovi pitanja, bile su tri pande na slici. Ajde malo optimizacija sajta

Bird

pre 7 godina

Lose igra SAS moram priznati da me brine njihova igra imaju najacu unutrasnju liniju a sinoc promaja u reketu nesmiju oni dozvoliti da ih neki tim naskoci sto je bio sinoc slucaj ako se ne probude nepise im se dobro nesto skripi kod njih u igri nema protoka lopte sto je neobicno za njih samo guraju na Oldridza i Leonarda lopte stvarno neobicno ali videcemo iskusna je to ekipa siguran sam da ce ispraviti svoje greske.

Miloš

pre 7 godina

Ne znam da li ce mi prethodni komentar biti objavljen ili ne ali aj da probam ukratko da ponovim. Oklahoma je ekipa koja najmanje odgovara Spursima zbog atleticizma koji poseduje. I dalje mislim da ce San Antonio proci dalje ali samo pod uslovom da se jos neko osim Parkera, Lenarda i Oldridza ukljuci u igru. Pre svih Deni Grin, sinoc bez poena zavrsio utakmicu, potpuno odsutan u napadu. Mils takodje, mora da pogodi nekoliko suteva. Djinobili igra odlicno za svoje godine, ne moze tu mnogo vise da se ocekuje. Svi misle da ova serija ide u 7 utakmica ali ja ipak mislim da ce se zavrsiti sve u 6, ko pobedi sledecu zavrsava i seriju u Oklahomi.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Najbolja ekipa ikada sa najboljim trenerom ikada ima 2-2 sa , kako kazu ovde "poznavaoci kosarke" divljom ekipom Oklahome... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 9. maj 2016 09:54) # Link komentara 

Greg najbolji trener ikada? SAS najbolja ekipa ikada? idi gledaj skok s' motkom.
(Marko, 09. maj 2016 12:12)



Jos kada bi ti znao da prepoznas ironiju... Ironija? Jesi cuo nekada za to?
E tugo kakva nam je omladina...

petarczv

pre 7 godina

@fox ja sam pisao da ce ih dobiti SAS i dalje mislim da hoce. Svoje prognoze sam davao iskljucivo na osnovu igara obe ekipe a igra okc sa divljanjem westbrooka ne prolazi u playoffu. Nisam verovao da moze da se podredi ekipi kao sinoc a da li ce uspeti i naredne dve utakmice cisto sumnjam. Sas su i dalje po meni veliki favoriti pogotovo ako dobiju sledecu utakmicu....

Novi Sad

pre 7 godina

Ko ste to Vi? Zivis u Srbiji, a ne u San Antoniju, Teksas. :)
Mi, mozes napisati kada se pomenu Cukaricki, Zvezda, Partizan, Vojvodina....
I ja sam rodjen u Njujorku i nikada kada bih pratio Nikse nisam rekao Mi. :) Smesno je, iako je kod mene to daleko logicnije.

Pack

pre 7 godina

Kaze neki lik da je Durant izgubio 8 lopti....alo ,dao je 41 poen,doneo im pobedu,mogao je i 20 lopti da izgubi i niko se ne bi bunio,ako bi im doneo pobedu...Durant je bolja verzija Kvinsija Milera,burazeri i jedan i drugi.
(Nemke, 09. maj 2016 09:00)
Pa čoveče boziji....Bryant 81 poen, 3 izgubljene lopte, lik je bio u pravu, previše izgubljenih lopti za veličinu igrača kao što je KD. A Kvinsi mogao u GSW pa ipak ostao u skoro ravnopravnoj Zvezdi. Malo objektivnosti molim.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Verovatno nisu igrali Dzinobili i Dankan zato smo izgubili.Pope mani bre Marjanovica daj Dzinobilija i Dankana,u ovakvim tekmama je iskustvo presudno,pogotovo Timovo iskustvo.Da su oni igrali sad bismo pobedili i usli u finale.I dovesti Duranta na kraju sezone.Ako dozvoli salary kap.

Memfis

pre 7 godina

@Fox Pa ja ti i kažem da ne želim da "dostignem" tvoj nivo jer bi to bilo srozavanje za mene - pre svega u ljudskom i intelektualnom, a onda i košarkaškom smislu. Dokaži te gluposti koje pokušavaš da mi prikačiš da sam napisao. Pošto sam ja našao tu "jednu jedinu svoju rečenicu u kojoj sam umeren", a komentarišem relativno često, nećeš puno vremena izgubiti i lako ćeš me "poklopiti". Osim ako lažeš, a lažeš neviđeno!

JPR23

pre 7 godina

JPR23Pa ti svaki dan si govorio da ce biti 4-0 ili 4-1 , da ce ih oduvati i da su ovi izmislili kosarku za Oklahomu itd. Smesno je citati komentare ljudi koji se jedva razumeju u to sto govore. Ali dobro, sad si malo ublazio pa si napisao da je dobra serija, hahahahaCJKoliko pratis, koliko se razumes i koliko mrzis i Oklahomu i Durenta pokazao si u svom komentaru. Kazes prvi mec da je odigrao dobro u ovoj seriji.... Znaci drugi mec kad je sutriao 11-19 i drugi kad je sutirao 10-18 su losi.... Decko, sedi jedan i ne komentarisi vise i ne brukaj se!
(Dragan, 09. maj 2016 10:26)

Rekao sam 4-1 ili 4-2 za SAS u ovoj seriji.

Nisam rekao da je Durantula odigrao "prvi dobar mec", u seriji, vec da je odigrao dobro sinoc, ne uporedjujem sa ostalim partijama, samo podvlacim da je sinoc odigrao odlicno... Prvo procitaj sta sam napisao! Pa se onda pravi pametan.
A za Westbrooka i dalje tvrdim da je jazavac.
Mrznje nema, to idi kod psihijatra ako imas takvih fenomena, ovo je sport!
Toliko o "brukanju", ćiao!

Fox

pre 7 godina

Memfis
Moj nivo decace ne mozes da dostignes nikad, narocito u znanju o kosarci. Pa izbaci sokole jos neke komentare koje si izbacivao, nasao si jednu recenicu gde si umeren. I tvoje je pravo da navijas za koga hoces i zelis, svakako. Ja sam se osvrnuo na zajedljivei znalacke konentare tipa da Oklahoma niti ima pojma, niti ima akciju vec svi trce kao muve i bacaju na kos. Ali dobro, smesno je raspravljati tako nesto sa ljudima koji tako posmatraju usko i znaju toliko. I da pobedi SAS, sasvim normalno. Jedna od najjacih ekipa, tako da blacenje i potcenjivanje po Oklahomi meni nema smisla. Osim prvog meca kada nisu u glavi bili spremni za seriju sa SAS-om ostalo su odigrali odlicno. A to za Atlantu, naravno da sam se nadao da ce biti neizvesnija serija nego sto je bila. Nijednom nisam pisao da ce Atlanta dobiti, vec da se nadam neizvesnijoj seriji nego prosle godine. Iako su imali sansu u dva meca, nisu je iskoristili zbog sjajnog Klivlenda koji je u ovom plej off-u pokazao da je u najmanju ruku podjednak favorit za titulu sa ekipama sa zapada. Mene su iznenadili ovako dobrom igrom, izgleda da su u svakom sledecem kolu sve bolji. Moja greska sto sam se nadao vecem otporu Atlante, priznajem da nemam pojma. Dokazao si mi ;)

CJ

pre 7 godina

Dragan
Slušaj ovog molim te...šutirao 11/19 a Oklahoma celu utakmicu gubi 35 razlike.
Kakav mu je šut bio u 1/4 kad su već otišli na -15?
Hejter Durenta? Me boli uvo za njega, zao mi je sto covek uzima tolike pare a ništa za ovih 8 godina sa OKC nije značajno uradio.

Zlaja

pre 7 godina

@Goran Ponekad pozelim da vise nikada ne pisem ovde komentare od ovih ostrascenih navijaca samo su gori ovi sto traze pravopisne greske pazi lik mi nasao da sam zaboravio jedno slovo i ide da mi odgovori prosto neverovatno.(Bird, 09. maj 2016 15:42)
Mozda je decko bio duhovit zbog same igre reci "naskociti", jer realno, da je hteo da te cima za pravopis ima materijala na pretek...
Inace verujem da Sparsi ovo dobijaju sa 4:2.

shamanNS

pre 7 godina

Kakav je papak ovaj Popovič, neverovatno. U 4. četvrtini OKC ih urniše ofanzivnim skokovima (posle kojih uleti trojka) a papak ni da proba da ubaci Marjanovića.
Onaj West kako ume da promaši zicer to niko tako ne ume.
I da nekim čudom prođu OKC sa ovako nekonstantnom ofanzivom nemaju šta da traže protiv GSW, pa čak i da ne igra Curry nekoliko prvih utakmica.

Car

pre 7 godina

Ne mogu više ovi Sparsi, stigle godine. Eto došlo je do toga da gube od timova sa jednim krštenim igračem. Ali kakvim. Durant je neverovatan i da ima boljeg pleja i solidnog centra (kažem solidnog, pošto u NBA nema dobrih centara poslednjih 15 godina) već bi osvojio titulu. Ide ovo u sedam utakmica.

Marko

pre 7 godina

Najbolja ekipa ikada sa najboljim trenerom ikada ima 2-2 sa , kako kazu ovde "poznavaoci kosarke" divljom ekipom Oklahome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 9. maj 2016 09:54) # Link komentara

Greg najbolji trener ikada? SAS najbolja ekipa ikada? idi gledaj skok s' motkom.
(Marko, 09. maj 2016 12:12)



Jos kada bi ti znao da prepoznas ironiju... Ironija? Jesi cuo nekada za to?
E tugo kakva nam je omladina...


Omladina? Hvala na komplimentu. Ali, tu ipak nema ironije. Kao sto rekoh idi gledaj skok' s motkom, nije kosarka za tebe.

Jole Sr.Mitrovica

pre 7 godina

SAS prolazi 4:3 posto se sada igra jedna u SA pa jedna u Oklahomi a sudije bas sviraju domacinski u playoff-u i potrebno je bas lose vece Durantule i Westbruka pa da padnu na svom terenu mada ako neko moze da ih svede na ispod 20 poena onda je to SA a ako se to desi ostatak ekipe iz Oklahome je stverno smesan i to je jedini razlog zasto Oklahoma nikada nista znacajnije ne napravi u playoff-u....sve u svemu finale zapada GS-SA ce biti brutalno

Beljo

pre 7 godina

Koliko lopti ie izgubio Djurant, to nije normalno. I krenuo ga sut posle, mada je i druge, ali zbig tih nekih gluposti su mogli da izgube. Ibaku ignorisu u napadu, sad je cak imao manje minuta, a nomak ima bolje procente suta od svih njih.

Nemke

pre 7 godina

Kaze neki lik da je Durant izgubio 8 lopti....alo ,dao je 41 poen,doneo im pobedu,mogao je i 20 lopti da izgubi i niko se ne bi bunio,ako bi im doneo pobedu...Durant je bolja verzija Kvinsija Milera,burazeri i jedan i drugi.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Verovatno nisu igrali Dzinobili i Dankan zato smo izgubili.Pope mani bre Marjanovica daj Dzinobilija i Dankana,u ovakvim tekmama je iskustvo presudno,pogotovo Timovo iskustvo.Da su oni igrali sad bismo pobedili i usli u finale.I dovesti Duranta na kraju sezone.Ako dozvoli salary kap.

CJ

pre 7 godina

Dragan
Slušaj ovog molim te...šutirao 11/19 a Oklahoma celu utakmicu gubi 35 razlike.
Kakav mu je šut bio u 1/4 kad su već otišli na -15?
Hejter Durenta? Me boli uvo za njega, zao mi je sto covek uzima tolike pare a ništa za ovih 8 godina sa OKC nije značajno uradio.

Car

pre 7 godina

Ne mogu više ovi Sparsi, stigle godine. Eto došlo je do toga da gube od timova sa jednim krštenim igračem. Ali kakvim. Durant je neverovatan i da ima boljeg pleja i solidnog centra (kažem solidnog, pošto u NBA nema dobrih centara poslednjih 15 godina) već bi osvojio titulu. Ide ovo u sedam utakmica.

Marko

pre 7 godina

Najbolja ekipa ikada sa najboljim trenerom ikada ima 2-2 sa , kako kazu ovde "poznavaoci kosarke" divljom ekipom Oklahome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 9. maj 2016 09:54) # Link komentara

Greg najbolji trener ikada? SAS najbolja ekipa ikada? idi gledaj skok s' motkom.

CJ

pre 7 godina

Slušaj ovog, gde smo hejteri. Alo, čovek odigrao prvi put dobru utakmicu u seriji, isto kao Lauri sinoć...pa jel on plaćen 150 miliona da jednu odigra odlično a tri da ga nema nigde?

Nebojsa Covic

pre 7 godina

Simpatisem San Antonio ali da li ste bili realni da toliko podcenite Oklahomu ? Jesu se obrukali u prvoj,tome je kumovao i neverovatan sut oklahome i mec karijere Oldridza...Nije Oklahoma za podcenivanje...Durant je masina za davanje koseva..

shamanNS

pre 7 godina

Kakav je papak ovaj Popovič, neverovatno. U 4. četvrtini OKC ih urniše ofanzivnim skokovima (posle kojih uleti trojka) a papak ni da proba da ubaci Marjanovića.
Onaj West kako ume da promaši zicer to niko tako ne ume.
I da nekim čudom prođu OKC sa ovako nekonstantnom ofanzivom nemaju šta da traže protiv GSW, pa čak i da ne igra Curry nekoliko prvih utakmica.

JPR23

pre 7 godina

Smesni ovi sto prozivaju...heh..
Durantula odigrao odlicno! Westbrook cirkus.. 5/18! Nastavlja silovanje lopte.. Dobar kosarkas, ali Buzdovan od Igrača!
Kako god, dobra serija.

Marko

pre 7 godina

Najbolja ekipa ikada sa najboljim trenerom ikada ima 2-2 sa , kako kazu ovde "poznavaoci kosarke" divljom ekipom Oklahome...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 9. maj 2016 09:54) # Link komentara

Greg najbolji trener ikada? SAS najbolja ekipa ikada? idi gledaj skok s' motkom.
(Marko, 09. maj 2016 12:12)



Jos kada bi ti znao da prepoznas ironiju... Ironija? Jesi cuo nekada za to?
E tugo kakva nam je omladina...


Omladina? Hvala na komplimentu. Ali, tu ipak nema ironije. Kao sto rekoh idi gledaj skok' s motkom, nije kosarka za tebe.

Jezekilj

pre 7 godina

Izjava Vestbruka poslije 3. utakmice da je previše šutirao i da treba više da pronalazi saigrače možda je i direktan razlog pobjede Oklahome. Ako hoće da idu dalje Vestbruk mora da bude 'sidekick' Durenta, a ovaj jednostavno mora da bude prva violina tima. Drugog načina nema.
Neko je ovdje prozivao Adamsa prošlu utakmicu, evo Adams ga 'čuo'. Vejters dobar sa klupe iako momak ima izuzetno nizak nivo košarkaške inteligencije.
Dankan je možda trebao i da se oprosti nakon prošle sezone. Ono sinoć (12 min, 0 poena, 3 skoka, 4 faula) je neprijatno za gledati. Go Cavs!

Duloo

pre 7 godina

Odlucila je klupa oklahome,ovaj mec su odigrali dobro,ima tu dobrih pojedinaca kao sto su foy,kanter,wejters,uz standardno dobrog Durenta i Westbrooka OKC prolazi SAS. Klupa ce odlucivati verovatno pobednika.

JPR23

pre 7 godina

JPR23Pa ti svaki dan si govorio da ce biti 4-0 ili 4-1 , da ce ih oduvati i da su ovi izmislili kosarku za Oklahomu itd. Smesno je citati komentare ljudi koji se jedva razumeju u to sto govore. Ali dobro, sad si malo ublazio pa si napisao da je dobra serija, hahahahaCJKoliko pratis, koliko se razumes i koliko mrzis i Oklahomu i Durenta pokazao si u svom komentaru. Kazes prvi mec da je odigrao dobro u ovoj seriji.... Znaci drugi mec kad je sutriao 11-19 i drugi kad je sutirao 10-18 su losi.... Decko, sedi jedan i ne komentarisi vise i ne brukaj se!
(Dragan, 09. maj 2016 10:26)

Rekao sam 4-1 ili 4-2 za SAS u ovoj seriji.

Nisam rekao da je Durantula odigrao "prvi dobar mec", u seriji, vec da je odigrao dobro sinoc, ne uporedjujem sa ostalim partijama, samo podvlacim da je sinoc odigrao odlicno... Prvo procitaj sta sam napisao! Pa se onda pravi pametan.
A za Westbrooka i dalje tvrdim da je jazavac.
Mrznje nema, to idi kod psihijatra ako imas takvih fenomena, ovo je sport!
Toliko o "brukanju", ćiao!

Fox

pre 7 godina

Memfis
Moj nivo decace ne mozes da dostignes nikad, narocito u znanju o kosarci. Pa izbaci sokole jos neke komentare koje si izbacivao, nasao si jednu recenicu gde si umeren. I tvoje je pravo da navijas za koga hoces i zelis, svakako. Ja sam se osvrnuo na zajedljivei znalacke konentare tipa da Oklahoma niti ima pojma, niti ima akciju vec svi trce kao muve i bacaju na kos. Ali dobro, smesno je raspravljati tako nesto sa ljudima koji tako posmatraju usko i znaju toliko. I da pobedi SAS, sasvim normalno. Jedna od najjacih ekipa, tako da blacenje i potcenjivanje po Oklahomi meni nema smisla. Osim prvog meca kada nisu u glavi bili spremni za seriju sa SAS-om ostalo su odigrali odlicno. A to za Atlantu, naravno da sam se nadao da ce biti neizvesnija serija nego sto je bila. Nijednom nisam pisao da ce Atlanta dobiti, vec da se nadam neizvesnijoj seriji nego prosle godine. Iako su imali sansu u dva meca, nisu je iskoristili zbog sjajnog Klivlenda koji je u ovom plej off-u pokazao da je u najmanju ruku podjednak favorit za titulu sa ekipama sa zapada. Mene su iznenadili ovako dobrom igrom, izgleda da su u svakom sledecem kolu sve bolji. Moja greska sto sam se nadao vecem otporu Atlante, priznajem da nemam pojma. Dokazao si mi ;)

Dragan

pre 7 godina

JPR23
Pa ti svaki dan si govorio da ce biti 4-0 ili 4-1 , da ce ih oduvati i da su ovi izmislili kosarku za Oklahomu itd. Smesno je citati komentare ljudi koji se jedva razumeju u to sto govore. Ali dobro, sad si malo ublazio pa si napisao da je dobra serija, hahahaha
CJ
Koliko pratis, koliko se razumes i koliko mrzis i Oklahomu i Durenta pokazao si u svom komentaru. Kazes prvi mec da je odigrao dobro u ovoj seriji.... Znaci drugi mec kad je sutriao 11-19 i drugi kad je sutirao 10-18 su losi.... Decko, sedi jedan i ne komentarisi vise i ne brukaj se!

Beljo

pre 7 godina

Dag Kristi, a zasto im je Adams zatrpao kos??? Vesbruk. I inda dodje neko da napise "5 od 18. Kakav siledzija". Pa on je stao, a Djurant je imao isto nesto tako kad je poceo da pogadja. Djurant je na poluvremenu imao sut 4-12.

Fox

pre 7 godina

@petarczv
Fasciniraju me tvoji kometari Petre. Kad god SAS pobedi, pises kako ce biti ciscenje i sve meceve do kraja dobijaju, na pocetku bice ciscenje ili eventualno 4-1 i ostalo.... Ali najjaci je bio komentar u subotu kada si napisao da je ta utakmica maksimum Oklahome i da ne mogu bolje i da ce ih zgaziti u naredne dve SAS :D Da te nema na ovom sajtu, trebalo bi te izmisliti ;) Ali tvoj komentar danas.... Ili je neko uzeo tvoj nick ili si se jutros vratio sa psihoterapije, smirio se i najzad resio da napises nesto sto lici na normalan komentar. I da dobije SAS ovu seriju, nije sramota izgubiti od njih jer su jedni od najboljih. Ali samo neznalice i paljevine poput tebe, Veljka, pande, JPR23, Memfisa i jos mnogih su mogli da izjavljuju takve gluposti na pocetku serije da Oklahoma nema sta da trazi protiv San Antonija i da ce ih ovi pocistiti. Oklahoma je i proslu trebala do dobije ali im je svojim greskama lagano dala pobedu.

Bird

pre 7 godina

Lose igra SAS moram priznati da me brine njihova igra imaju najacu unutrasnju liniju a sinoc promaja u reketu nesmiju oni dozvoliti da ih neki tim naskoci sto je bio sinoc slucaj ako se ne probude nepise im se dobro nesto skripi kod njih u igri nema protoka lopte sto je neobicno za njih samo guraju na Oldridza i Leonarda lopte stvarno neobicno ali videcemo iskusna je to ekipa siguran sam da ce ispraviti svoje greske.

petarczv

pre 7 godina

@fox ja sam pisao da ce ih dobiti SAS i dalje mislim da hoce. Svoje prognoze sam davao iskljucivo na osnovu igara obe ekipe a igra okc sa divljanjem westbrooka ne prolazi u playoffu. Nisam verovao da moze da se podredi ekipi kao sinoc a da li ce uspeti i naredne dve utakmice cisto sumnjam. Sas su i dalje po meni veliki favoriti pogotovo ako dobiju sledecu utakmicu....

Zlaja

pre 7 godina

@Goran Ponekad pozelim da vise nikada ne pisem ovde komentare od ovih ostrascenih navijaca samo su gori ovi sto traze pravopisne greske pazi lik mi nasao da sam zaboravio jedno slovo i ide da mi odgovori prosto neverovatno.(Bird, 09. maj 2016 15:42)
Mozda je decko bio duhovit zbog same igre reci "naskociti", jer realno, da je hteo da te cima za pravopis ima materijala na pretek...
Inace verujem da Sparsi ovo dobijaju sa 4:2.

Dragan

pre 7 godina

Beljo
Izgubio je pet lopti, dok su npr i Lenard i Parker izgubili po 4 i jedan i drugi. Razlika je sto ih je Durant zatrpao a ova dvojica njih nisu. Gde su sad price da ce Lenard u svakom mecu nadigrati Durenta, da je prosli mec maksimum Oklahome i da to SAS dobija 4-0 ili 4-1 itd. Smesno zaista, najbolja serija u ovogodisnjem plej off-u!

Memfis

pre 7 godina

Nadam se da će ih Sparsi izbaciti, rekao bih da su šanse 60:40. Moja procena 4:2 za SAS.
(Memfis, 26. april 2016 11:02)

@Fox Nemam nameru da se spuštam na tvoj nivo, ostavljam samo kopiju moje prognoze za ovu seriju još pre njenog početka, a ti probaj da nađeš suprotan komentar. PS Sjajno si pogodio da će serija Klivlend Atlanta biti zanimljiva i neizvesna ;)

Buki

pre 7 godina

SAS igraju ispod ocekivanja imaju klupu ali slabo igraju Grin sinoc bez poena Dancan u celoj seriji neprimetan Parekr i Ginobili prosek u napadu u odbrani losi ipak godine rade svoje,uprkos svemu mislim da ce dobiti ovu seriju a protiv GSW da bi imali neku sansu protiv njih Parker,Grin,Mils,Ginobili jednostavno moraju pogadjati suteve ako misle da ostanu u igri ali otom potom sto se tice Atlante mogao bi i njihov trener dobiti otkaz kada su vec neki odlicni treneri ostali bez posla Jeger i ono sto mi je tesko da poverujem da Bird nece da produzi ugovor sa Vogelom pa gde misli da nadje boljeg trenera po meni veliku je gresku Indijana napravila cak bih rekao Glupu.

Luxor

pre 7 godina

Stvarno bi nekima trebalo zabraniti komentarisanje. Da li su to osobe ispod 16g ali ne znam stvarno. Prvo otpisase Toronto protiv Indijane uz salve pogrdnih komentara,a tek udar na Oklahomu. Dobro, San Antonio je blagi favorit ali otpisati ih i pisati o njima kao o ekipi iz druge Austrijske lige nema smisla. A zatim ono najvaznije. Koliko god bili Srbi ne mozete vjerovati da ce Bobi igrati neku ulogu u plej ofu. Dzaba govoriti oni samo minuse lupaju kao da im je krivo za nesto istinuto.

Dag Kristi

pre 7 godina

Iks faktori na ovom mecu su bili Adams i Vejters,a kada njih dvojica zbirno ubace 30+ poena,Oklahoma uz onakvog Durenta ne gubi mec.Mada,SAS su mi u pojedinim trenucima deluju neprepoznatljivo.Ekipi koja pretenduje na prsten,ne sme dozvoliti Adamsu 5-6 zakucavanja,koliko god da je dobro odigrano.

petarczv

pre 7 godina

Ovo bi trebao da bude recept igre oklahome. Durent mora biti prva opcija u napadu a ne divlji westbrook. Dobar doprinos sa klupe veitersa i kantera i jos nekog igraca i onda se moze pricati o njima kao o ekipi...e sad da li ce westbrook izdrazati dve zaredom da ne bude "glavni" videcemo. Sa druge strane sas odigrao ispod svakog standarda. Protok lopte ocajan mada je tu i velika zasluga odbrane okc. Imali su ocajan sut i pomalo gube onu cuvenu timsku igru mnogo se kreira za oldridza i leonarda i kada to ne prodje obicno ili upute sut iz neke teske situacije ili istekne napad...

Bird

pre 7 godina

@Goran Ponekad pozelim da vise nikada ne pisem ovde komentare od ovih ostrascenih navijaca samo su gori ovi sto traze pravopisne greske pazi lik mi nasao da sam zaboravio jedno slovo i ide da mi odgovori prosto neverovatno.

Novi Sad

pre 7 godina

Ko ste to Vi? Zivis u Srbiji, a ne u San Antoniju, Teksas. :)
Mi, mozes napisati kada se pomenu Cukaricki, Zvezda, Partizan, Vojvodina....
I ja sam rodjen u Njujorku i nikada kada bih pratio Nikse nisam rekao Mi. :) Smesno je, iako je kod mene to daleko logicnije.

Jole Sr.Mitrovica

pre 7 godina

SAS prolazi 4:3 posto se sada igra jedna u SA pa jedna u Oklahomi a sudije bas sviraju domacinski u playoff-u i potrebno je bas lose vece Durantule i Westbruka pa da padnu na svom terenu mada ako neko moze da ih svede na ispod 20 poena onda je to SA a ako se to desi ostatak ekipe iz Oklahome je stverno smesan i to je jedini razlog zasto Oklahoma nikada nista znacajnije ne napravi u playoff-u....sve u svemu finale zapada GS-SA ce biti brutalno

Novosadjanin.

pre 7 godina

Najbolja ekipa ikada sa najboljim trenerom ikada ima 2-2 sa , kako kazu ovde "poznavaoci kosarke" divljom ekipom Oklahome... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novosadjanin., 9. maj 2016 09:54) # Link komentara 

Greg najbolji trener ikada? SAS najbolja ekipa ikada? idi gledaj skok s' motkom.
(Marko, 09. maj 2016 12:12)



Jos kada bi ti znao da prepoznas ironiju... Ironija? Jesi cuo nekada za to?
E tugo kakva nam je omladina...

Valjevska podvala

pre 7 godina

???
(Valjevska podvala, 09. maj 2016 13:21)

Kakvi su ovo znakovi pitanja, bile su tri pande na slici. Ajde malo optimizacija sajta

Memfis

pre 7 godina

@Fox Pa ja ti i kažem da ne želim da "dostignem" tvoj nivo jer bi to bilo srozavanje za mene - pre svega u ljudskom i intelektualnom, a onda i košarkaškom smislu. Dokaži te gluposti koje pokušavaš da mi prikačiš da sam napisao. Pošto sam ja našao tu "jednu jedinu svoju rečenicu u kojoj sam umeren", a komentarišem relativno često, nećeš puno vremena izgubiti i lako ćeš me "poklopiti". Osim ako lažeš, a lažeš neviđeno!

Pack

pre 7 godina

Kaze neki lik da je Durant izgubio 8 lopti....alo ,dao je 41 poen,doneo im pobedu,mogao je i 20 lopti da izgubi i niko se ne bi bunio,ako bi im doneo pobedu...Durant je bolja verzija Kvinsija Milera,burazeri i jedan i drugi.
(Nemke, 09. maj 2016 09:00)
Pa čoveče boziji....Bryant 81 poen, 3 izgubljene lopte, lik je bio u pravu, previše izgubljenih lopti za veličinu igrača kao što je KD. A Kvinsi mogao u GSW pa ipak ostao u skoro ravnopravnoj Zvezdi. Malo objektivnosti molim.

Miloš

pre 7 godina

Ne znam da li ce mi prethodni komentar biti objavljen ili ne ali aj da probam ukratko da ponovim. Oklahoma je ekipa koja najmanje odgovara Spursima zbog atleticizma koji poseduje. I dalje mislim da ce San Antonio proci dalje ali samo pod uslovom da se jos neko osim Parkera, Lenarda i Oldridza ukljuci u igru. Pre svih Deni Grin, sinoc bez poena zavrsio utakmicu, potpuno odsutan u napadu. Mils takodje, mora da pogodi nekoliko suteva. Djinobili igra odlicno za svoje godine, ne moze tu mnogo vise da se ocekuje. Svi misle da ova serija ide u 7 utakmica ali ja ipak mislim da ce se zavrsiti sve u 6, ko pobedi sledecu zavrsava i seriju u Oklahomi.

прочитосамонаслов

pre 7 godina

Такав смо народ,на пречац закључујемо,у овом случају после прве утакмице...ја сам први мислио да Спарси решавају у 6 текми максимум,али момци из Оклахоме имају изгледа другачије аспирације.
Немојмо само да се заборавимо и да једни другима пишемо: престани да гледаш кошарку или нешто слично.
Поздрав и свако добро