Ponedeljak, 09.05.2016.

00:22

Đoković: Važna titula pred Rim i Rolan Garos

Novak Đoković izjavio je posle osvajanja titule u Madridu da mu je prijao odmor posle rane eliminacije u Monte Karlu.

Izvor: SO

Ðokoviæ: Važna titula pred Rim i Rolan Garos IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Fly Nole Fly

pre 7 godina

E ljubim te u ta tvoja 3 skupljena prsta dok se krstis i gledas u nebo. I taj drveni krstic sto ti krasi ponose junacke grudi. Leti sokole.

Woody Woodpecker

pre 7 godina

Djokovic je izbio na drugo mesto GOAT liste na Ultimate Tennis Statistics:
http://tennis-strangeforest.rhcloud.com/goatList
P.S. Ova lista je nesto objektivnija nego 'obicna' Google Spreadsheet GOAT lista jer boduje vise teniskih dostignuca.

nikola

pre 7 godina

Nema tu sta vise da se kaze.Najveci u svim segmentima.Kad kazu najaci je u glavi!!??.Sta? drugi igraju bez glave??.Glupost.Prosto najbolji.

Saša

pre 7 godina

Najtalentovaniji igrač je bio i ostaće tako, Borg, čovek je napravio takve rezultate do svoje 25 godine kaada prekida karijeru.
U ženskom tenisu Je to Monika Seleš.
Svi koji prate ovaj sport znaju o čemu pričam.

voo doo instalater

pre 7 godina

doping

(roki, 9. maj 2016 07:03)


Ma da!
Redovno se dopinguje! Spremila mu Baba Kurana iz Donju Lokošnuicu specijalan dop koji sadrži retku biljku latinskog naziva: "Travka rusavela, karukadebela".
Svetska nauka još uvek nije otkrila pravu snagu i koliki je uticaj te biljke sa obronaka Radan palnine na kondiciju, koncentraciju i na čuveni "fokus"! Poznatim metodama se nikako ne može otkriti u krvotoku...

Svako ima svoje raaazloge...

pre 7 godina

Imati Noleta kao sunarodnika jeste pravo čudo i retka navijačka privilegija, nešto što se dešava jednom u 100 ili jednom u 1000 godina. 
Zato uživajmo u ovih petnaestak godina, ovo Balkan verovatno više neće videti...

(Danilo, 09. maj 2016 00:40)

Ne imtifikujem se s čoporom i zamislivo mi je da neki Englez ili Bušman navija za Đokovića, ili daSrbin navija za Amerikanca, Nemca, Grka, Rusa... Za Đokovića navijam zbog ukupnog utiska koji na mene ostavlja. Lako mogu da shvatim da neko ima drugog favorita, čak i više njih, ali ovoliko mržnje i omalovažavanja neverovatnih uspeha mogu da objasnim samo zavišću ili trolovanjem. Ni jedno, niti drugo nisu odlika inteligentnih bića.

Milan Nis

pre 7 godina

@(Mikii, 9. maj 2016 03:02)
E hvala ti sto si nam otvorio oci.Elem za sve koji se pitaju kako,jednostavno u vreme kad je Federer "harao",bila je toliko mocna konkurencija da bi ih Nole sa danasnjom igrom sa povezom preko ociju i levom rukom mlatio i isli bi biciklicom kuci.Nesto su mi mnogo rano odustali od tenisa i Rodja i Nadal,jer jedan je samo 5 godina stariji od Noleta,a drugi zanemarivih godinu dana,a Nole ih terorise vec vise od 5 godina.Rodja je zadnji GS osvojio jos 2012.A mozda je i tada imao 35 godina,ne znam.

Aleksandar

pre 7 godina

Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?Hvala. (Dr.Roddick, 9. maj 2016 07:35)

Pa zato što je Nole u vođstvu od momenta od kad kroči na teren! :)

Hodor

pre 7 godina

Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?
Hvala(Dr.Roddick, 9. maj 2016 07:35)
Zato što je obično u vođstvu :)

Zoran

pre 7 godina

Vanzemaljac!

Priča se da Interpol na Kriptonu intenzivno traži nestalog stanovnika, starosti oko 28 godina, visine 188, težine oko 78 kg, crne kose, izrazitih, oštrih crta lica i prodornog pogleda od kojeg se ledi krv u žilama. Nosi naočare ili kontaktna sočiva i viđa se povremeno kako mlati nekakav gumeni predmet loptastog oblika dok preko puta njega stoji i nemoćno posmatra neka druga, njemu malo slična prilika i nemoćno posmatra trudeći se da ga taj predmet ne pogodi dok joj klecaju kolena od straha...

Antiteza

pre 7 godina

Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?Hvala
(Dr.Roddick, 09. maj 2016 07:35)

Maliciozni kompleksašu, ne moram da odem dalje od polufinala Madrida da ti dam primer kako aplaudira Nišikoriju u trenucima kada se lomi drugi set.
P. S. Posle Dr se ne stavlja tačka, ali što bi ti to znao kad ti je Rodik idol.

srBA

pre 7 godina

Kako bi to bilo da je Nole, capa capa, resio mec u 2 seta, za po’ sata.
Ne b’ imalo smisla prema svim tim ljudima sto su dosli.
Ispalo bi da nisu posteno ni seli, a vec gotovo.
I sta bi videli? Kako Nole igra tenis.
Je l’ tako? Tako je.

branimir bjelica

pre 7 godina

Novakova pobijeda ocekivana nije neki dogadjaj,na prvom mjestu Figina Zena pa cickava crnkinja skupljacica lopti, Noleta tek na trecem mjestu vidim.

ajdodatlebre

pre 7 godina

@Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?

(Dr.Roddick, 9. maj 2016 07:35)

Odgovor zna svako ko je ikad u zivotu radio bilo sta zaista ozbiljno i zaista samostalno. Tvoj komentar je tipicni kompleksaski fazon.

Joc@

pre 7 godina

Nikakvu meditaciju niti zen budizam ne praktikuje Nole.
Jeste li videli krstić oko vrata? Ko nosi krst, veruje u Boga.
Noletova sportska mentalna snaga izvire iz ozbiljnog mentalnog treninga,
kome Nole (po sopstvenim rečima) posvećuje isto onoliko
vremena i rada koliko i tehnici, taktici i kondiciji.
*
Nole, Bog ti pomog'o i niko ti ništa ne mog'o.

Mikron

pre 7 godina

Tako bese i prosle godine, Novak kralj Montekarla, Novak princ Rima, Novak sa sinom osvaja Rolan Garos i onda...a psiha svake godine vezuje ruke sve vise, zasto se svake godine uporno forsira prica i tenzija oko RG-a?

Hajduk Veljko

pre 7 godina

@Njegos
Brate, zašto samo Crna Gora? I Srbija to čeka i verovatno skoro ceo Balkan.
Nadam se da si svestan da se Novak izjašnjava kao Srbin, kao uostalom i "onaj" Njegoš.

brader

pre 7 godina

po meni je Borg kudikamo bitniji i znacajniji od Samprasa ali posto je Novak mladja generacija razumem ga Borg je imao Mekenroa Lendla Konorsa a Sampras nije imao dostojne rivale

Džimi Barka

pre 7 godina

Ali kakav je to tenis bio u prvom setu, imaš utisak da je Novak kremen kamen, neprobojan je u odbrani a u napadu pljušte vineri iz svih udaraca! Do RG samo da se natempira da takvu igru drži za dva seta a treći će on to na mozak, psihu i iskustvo. Sve u svemu, imaju ostali o čemu da razmisljaju, pre svih Andy i Rafa. A naš dragi Rodja, nedao mu Bog da naleti na Novaka, ima Nole da ga omlati ko vrtoloma ječam :D

nikola

pre 7 godina

Nole kralju ako slicajno budes hteo malo odmora tokom turnira u Rimu daj neki znak da odem do kladionice...
Prijace i meni a ti ces imati vise vremena za RG
I vuk sit i ovce na broju !

kuk

pre 7 godina

Čestitam TITANU bjelog sporta !!!
Najboljem sportist na svjetu. NOVAKU ĐOKOVIĆU !!! Na uspjehu, na rekordima koje obara na promociji Srbije. To je naš najbolji ambasador.

Princ i kralj

pre 7 godina

Borg osvojio 64 turnira, isto koliko Sampras, i sad Novak, koji ce osvajati i dalje! E, taj Borg je prestao da igra kad mu je bilo 25 godina! On je bez premca najtalentovaniji teniser svih vremena, jednako kao sto je Monika Seles najtalentovanija medju teniserkama, a njena karijera bila je jos kraca od Borgove, usled atentata koji je na nju, na tlu Nemacke, izveo navijac Stefi Graf. Borg je nekrunisani princ tenisa, Monika nekrunisana princeza tenisa! Licno mislim da je tesko postati kralj tenisa, iako se za to mesto bore elegantni Federer i dva ratnika, Nadal i Djokovic. Posto se broje trofeji, a trenutno ih jedino Djokovic osvaja, sve se sad svodi na to koliko ce gren-slemova on osvojiti - u drugim vaznim segmentima Novak je vec pretekao Federera.

Ivke

pre 7 godina

Ma kakav Rim, izmorice se bezveze pred Rolan Garos. Totalno je retardiran ovaj atp sistem kada vezu nekoliko nedelja na istoj podlozi, to je neljudski, pogotovo za igrace koji svaki turnir stizu do kraja.

Mikii

pre 7 godina

sinki@

Ne mora on da otkriva tajnu, ja cu da ti kazem. Nadal i Federer vise nisu ono sto su bili i veciti treci je dosao na prvo mesto. Sustina. Wawrinka zvani "svaki sedmi turnir cu da igram, ostale ne" i psiholog Marej su mu glavni rivali u silnim ostvarenjima. Velika tajna lol

anica

pre 7 godina

Najbolji u istoriji...definitivno. Niko ali Niko nije radio ovo sto Novak radi.
I taj Rolani ce doci na red...samo zdravlja I ljubavi.
Vole te tvoji Srbi!
NOLE MOJ..BOG POMAZE I OTVARA VRATA DOBRIM LJUDIMA UVEK. TEBI JE SUDJENO SVE OVO.

auu

pre 7 godina

Meni nije jasno kako je moguce da Novak osvaja skoro sve turnire,kakava je to. psiha,o cemu se radi,ovo nije vidjeno nikad u istoriji sporta.Ponekad mi ovo se sto radi djeluje nerealno...Sigurno ce Novak kada zavrsi karujeru napisati knjigu i mozda otkriti tajnu ove nevjerovatne i brutalne dominacije ne samo u tenisu nego uopste u sportu.
(sinki, 09. maj 2016 00:32)

Doping...

Predo

pre 7 godina

Za poznavaoce tenisa meč je bio interesantan I kvalitetan. Očekivati od prosečnog fudbalskog navijača i ljubitelja novokomponovane muzike da razumeju ovu igru bi bilo preambiciozno. Neka dublja analiza igre će biti u „temi“, kada i komentari budu dostojni čoveka, koji je osvojio najviše Mastersa u istoriji ove igre.

Vera

pre 7 godina

Nole,nije mi žao potrošenih živaca i promuklog grla od deranja ,samo nek si ti pobijedio i osvojio Madrid.Sretno u Rimu,volimo te moji roditelji i ja.

anaaa

pre 7 godina

@sinki Evo ovako, Novak ima 29 mastersa, Nadal 28, Federer 24. Ali zato GS 17-14-11, tako da ne znam zasto ti ovo deluje nemoguce i nezapamceno, vidis da i drugi mogu, samo se tenis nije tad pratio...

sinki

pre 7 godina

Meni nije jasno kako je moguce da Novak osvaja skoro sve turnire,kakava je to psiha,o cemu se radi,ovo nije vidjeno nikad u istoriji sporta.Ponekad mi ovo se sto radi djeluje nerealno...Sigurno ce Novak kada zavrsi karujeru napisati knjigu i mozda otkriti tajnu ove nevjerovatne i brutalne dominacije ne samo u tenisu nego uopste u sportu.

Danilo

pre 7 godina

Imati Noleta kao sunarodnika jeste pravo čudo i retka navijačka privilegija, nešto što se dešava jednom u 100 ili jednom u 1000 godina.
Zato uživajmo u ovih petnaestak godina, ovo Balkan verovatno više neće videti...

sinki

pre 7 godina

Meni nije jasno kako je moguce da Novak osvaja skoro sve turnire,kakava je to psiha,o cemu se radi,ovo nije vidjeno nikad u istoriji sporta.Ponekad mi ovo se sto radi djeluje nerealno...Sigurno ce Novak kada zavrsi karujeru napisati knjigu i mozda otkriti tajnu ove nevjerovatne i brutalne dominacije ne samo u tenisu nego uopste u sportu.

Princ i kralj

pre 7 godina

Borg osvojio 64 turnira, isto koliko Sampras, i sad Novak, koji ce osvajati i dalje! E, taj Borg je prestao da igra kad mu je bilo 25 godina! On je bez premca najtalentovaniji teniser svih vremena, jednako kao sto je Monika Seles najtalentovanija medju teniserkama, a njena karijera bila je jos kraca od Borgove, usled atentata koji je na nju, na tlu Nemacke, izveo navijac Stefi Graf. Borg je nekrunisani princ tenisa, Monika nekrunisana princeza tenisa! Licno mislim da je tesko postati kralj tenisa, iako se za to mesto bore elegantni Federer i dva ratnika, Nadal i Djokovic. Posto se broje trofeji, a trenutno ih jedino Djokovic osvaja, sve se sad svodi na to koliko ce gren-slemova on osvojiti - u drugim vaznim segmentima Novak je vec pretekao Federera.

Predo

pre 7 godina

Za poznavaoce tenisa meč je bio interesantan I kvalitetan. Očekivati od prosečnog fudbalskog navijača i ljubitelja novokomponovane muzike da razumeju ovu igru bi bilo preambiciozno. Neka dublja analiza igre će biti u „temi“, kada i komentari budu dostojni čoveka, koji je osvojio najviše Mastersa u istoriji ove igre.

Danilo

pre 7 godina

Imati Noleta kao sunarodnika jeste pravo čudo i retka navijačka privilegija, nešto što se dešava jednom u 100 ili jednom u 1000 godina.
Zato uživajmo u ovih petnaestak godina, ovo Balkan verovatno više neće videti...

anica

pre 7 godina

Najbolji u istoriji...definitivno. Niko ali Niko nije radio ovo sto Novak radi.
I taj Rolani ce doci na red...samo zdravlja I ljubavi.
Vole te tvoji Srbi!
NOLE MOJ..BOG POMAZE I OTVARA VRATA DOBRIM LJUDIMA UVEK. TEBI JE SUDJENO SVE OVO.

Hajduk Veljko

pre 7 godina

@Njegos
Brate, zašto samo Crna Gora? I Srbija to čeka i verovatno skoro ceo Balkan.
Nadam se da si svestan da se Novak izjašnjava kao Srbin, kao uostalom i "onaj" Njegoš.

kuk

pre 7 godina

Čestitam TITANU bjelog sporta !!!
Najboljem sportist na svjetu. NOVAKU ĐOKOVIĆU !!! Na uspjehu, na rekordima koje obara na promociji Srbije. To je naš najbolji ambasador.

Džimi Barka

pre 7 godina

Ali kakav je to tenis bio u prvom setu, imaš utisak da je Novak kremen kamen, neprobojan je u odbrani a u napadu pljušte vineri iz svih udaraca! Do RG samo da se natempira da takvu igru drži za dva seta a treći će on to na mozak, psihu i iskustvo. Sve u svemu, imaju ostali o čemu da razmisljaju, pre svih Andy i Rafa. A naš dragi Rodja, nedao mu Bog da naleti na Novaka, ima Nole da ga omlati ko vrtoloma ječam :D

nikola

pre 7 godina

Nole kralju ako slicajno budes hteo malo odmora tokom turnira u Rimu daj neki znak da odem do kladionice...
Prijace i meni a ti ces imati vise vremena za RG
I vuk sit i ovce na broju !

Vera

pre 7 godina

Nole,nije mi žao potrošenih živaca i promuklog grla od deranja ,samo nek si ti pobijedio i osvojio Madrid.Sretno u Rimu,volimo te moji roditelji i ja.

brader

pre 7 godina

po meni je Borg kudikamo bitniji i znacajniji od Samprasa ali posto je Novak mladja generacija razumem ga Borg je imao Mekenroa Lendla Konorsa a Sampras nije imao dostojne rivale

Ivke

pre 7 godina

Ma kakav Rim, izmorice se bezveze pred Rolan Garos. Totalno je retardiran ovaj atp sistem kada vezu nekoliko nedelja na istoj podlozi, to je neljudski, pogotovo za igrace koji svaki turnir stizu do kraja.

Aleksandar

pre 7 godina

Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?Hvala. (Dr.Roddick, 9. maj 2016 07:35)

Pa zato što je Nole u vođstvu od momenta od kad kroči na teren! :)

Milan Nis

pre 7 godina

@(Mikii, 9. maj 2016 03:02)
E hvala ti sto si nam otvorio oci.Elem za sve koji se pitaju kako,jednostavno u vreme kad je Federer "harao",bila je toliko mocna konkurencija da bi ih Nole sa danasnjom igrom sa povezom preko ociju i levom rukom mlatio i isli bi biciklicom kuci.Nesto su mi mnogo rano odustali od tenisa i Rodja i Nadal,jer jedan je samo 5 godina stariji od Noleta,a drugi zanemarivih godinu dana,a Nole ih terorise vec vise od 5 godina.Rodja je zadnji GS osvojio jos 2012.A mozda je i tada imao 35 godina,ne znam.

Hodor

pre 7 godina

Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?
Hvala(Dr.Roddick, 9. maj 2016 07:35)
Zato što je obično u vođstvu :)

Mikron

pre 7 godina

Tako bese i prosle godine, Novak kralj Montekarla, Novak princ Rima, Novak sa sinom osvaja Rolan Garos i onda...a psiha svake godine vezuje ruke sve vise, zasto se svake godine uporno forsira prica i tenzija oko RG-a?

Antiteza

pre 7 godina

Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?Hvala
(Dr.Roddick, 09. maj 2016 07:35)

Maliciozni kompleksašu, ne moram da odem dalje od polufinala Madrida da ti dam primer kako aplaudira Nišikoriju u trenucima kada se lomi drugi set.
P. S. Posle Dr se ne stavlja tačka, ali što bi ti to znao kad ti je Rodik idol.

Svako ima svoje raaazloge...

pre 7 godina

Imati Noleta kao sunarodnika jeste pravo čudo i retka navijačka privilegija, nešto što se dešava jednom u 100 ili jednom u 1000 godina. 
Zato uživajmo u ovih petnaestak godina, ovo Balkan verovatno više neće videti...

(Danilo, 09. maj 2016 00:40)

Ne imtifikujem se s čoporom i zamislivo mi je da neki Englez ili Bušman navija za Đokovića, ili daSrbin navija za Amerikanca, Nemca, Grka, Rusa... Za Đokovića navijam zbog ukupnog utiska koji na mene ostavlja. Lako mogu da shvatim da neko ima drugog favorita, čak i više njih, ali ovoliko mržnje i omalovažavanja neverovatnih uspeha mogu da objasnim samo zavišću ili trolovanjem. Ni jedno, niti drugo nisu odlika inteligentnih bića.

Zoran

pre 7 godina

Vanzemaljac!

Priča se da Interpol na Kriptonu intenzivno traži nestalog stanovnika, starosti oko 28 godina, visine 188, težine oko 78 kg, crne kose, izrazitih, oštrih crta lica i prodornog pogleda od kojeg se ledi krv u žilama. Nosi naočare ili kontaktna sočiva i viđa se povremeno kako mlati nekakav gumeni predmet loptastog oblika dok preko puta njega stoji i nemoćno posmatra neka druga, njemu malo slična prilika i nemoćno posmatra trudeći se da ga taj predmet ne pogodi dok joj klecaju kolena od straha...

ajdodatlebre

pre 7 godina

@Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?

(Dr.Roddick, 9. maj 2016 07:35)

Odgovor zna svako ko je ikad u zivotu radio bilo sta zaista ozbiljno i zaista samostalno. Tvoj komentar je tipicni kompleksaski fazon.

Fly Nole Fly

pre 7 godina

E ljubim te u ta tvoja 3 skupljena prsta dok se krstis i gledas u nebo. I taj drveni krstic sto ti krasi ponose junacke grudi. Leti sokole.

auu

pre 7 godina

Meni nije jasno kako je moguce da Novak osvaja skoro sve turnire,kakava je to. psiha,o cemu se radi,ovo nije vidjeno nikad u istoriji sporta.Ponekad mi ovo se sto radi djeluje nerealno...Sigurno ce Novak kada zavrsi karujeru napisati knjigu i mozda otkriti tajnu ove nevjerovatne i brutalne dominacije ne samo u tenisu nego uopste u sportu.
(sinki, 09. maj 2016 00:32)

Doping...

Joc@

pre 7 godina

Nikakvu meditaciju niti zen budizam ne praktikuje Nole.
Jeste li videli krstić oko vrata? Ko nosi krst, veruje u Boga.
Noletova sportska mentalna snaga izvire iz ozbiljnog mentalnog treninga,
kome Nole (po sopstvenim rečima) posvećuje isto onoliko
vremena i rada koliko i tehnici, taktici i kondiciji.
*
Nole, Bog ti pomog'o i niko ti ništa ne mog'o.

srBA

pre 7 godina

Kako bi to bilo da je Nole, capa capa, resio mec u 2 seta, za po’ sata.
Ne b’ imalo smisla prema svim tim ljudima sto su dosli.
Ispalo bi da nisu posteno ni seli, a vec gotovo.
I sta bi videli? Kako Nole igra tenis.
Je l’ tako? Tako je.

Mikii

pre 7 godina

sinki@

Ne mora on da otkriva tajnu, ja cu da ti kazem. Nadal i Federer vise nisu ono sto su bili i veciti treci je dosao na prvo mesto. Sustina. Wawrinka zvani "svaki sedmi turnir cu da igram, ostale ne" i psiholog Marej su mu glavni rivali u silnim ostvarenjima. Velika tajna lol

branimir bjelica

pre 7 godina

Novakova pobijeda ocekivana nije neki dogadjaj,na prvom mjestu Figina Zena pa cickava crnkinja skupljacica lopti, Noleta tek na trecem mjestu vidim.

Saša

pre 7 godina

Najtalentovaniji igrač je bio i ostaće tako, Borg, čovek je napravio takve rezultate do svoje 25 godine kaada prekida karijeru.
U ženskom tenisu Je to Monika Seleš.
Svi koji prate ovaj sport znaju o čemu pričam.

anaaa

pre 7 godina

@sinki Evo ovako, Novak ima 29 mastersa, Nadal 28, Federer 24. Ali zato GS 17-14-11, tako da ne znam zasto ti ovo deluje nemoguce i nezapamceno, vidis da i drugi mogu, samo se tenis nije tad pratio...

voo doo instalater

pre 7 godina

doping

(roki, 9. maj 2016 07:03)


Ma da!
Redovno se dopinguje! Spremila mu Baba Kurana iz Donju Lokošnuicu specijalan dop koji sadrži retku biljku latinskog naziva: "Travka rusavela, karukadebela".
Svetska nauka još uvek nije otkrila pravu snagu i koliki je uticaj te biljke sa obronaka Radan palnine na kondiciju, koncentraciju i na čuveni "fokus"! Poznatim metodama se nikako ne može otkriti u krvotoku...

nikola

pre 7 godina

Nema tu sta vise da se kaze.Najveci u svim segmentima.Kad kazu najaci je u glavi!!??.Sta? drugi igraju bez glave??.Glupost.Prosto najbolji.

Woody Woodpecker

pre 7 godina

Djokovic je izbio na drugo mesto GOAT liste na Ultimate Tennis Statistics:
http://tennis-strangeforest.rhcloud.com/goatList
P.S. Ova lista je nesto objektivnija nego 'obicna' Google Spreadsheet GOAT lista jer boduje vise teniskih dostignuca.

Mikii

pre 7 godina

sinki@

Ne mora on da otkriva tajnu, ja cu da ti kazem. Nadal i Federer vise nisu ono sto su bili i veciti treci je dosao na prvo mesto. Sustina. Wawrinka zvani "svaki sedmi turnir cu da igram, ostale ne" i psiholog Marej su mu glavni rivali u silnim ostvarenjima. Velika tajna lol

auu

pre 7 godina

Meni nije jasno kako je moguce da Novak osvaja skoro sve turnire,kakava je to. psiha,o cemu se radi,ovo nije vidjeno nikad u istoriji sporta.Ponekad mi ovo se sto radi djeluje nerealno...Sigurno ce Novak kada zavrsi karujeru napisati knjigu i mozda otkriti tajnu ove nevjerovatne i brutalne dominacije ne samo u tenisu nego uopste u sportu.
(sinki, 09. maj 2016 00:32)

Doping...

Mikron

pre 7 godina

Tako bese i prosle godine, Novak kralj Montekarla, Novak princ Rima, Novak sa sinom osvaja Rolan Garos i onda...a psiha svake godine vezuje ruke sve vise, zasto se svake godine uporno forsira prica i tenzija oko RG-a?

anaaa

pre 7 godina

@sinki Evo ovako, Novak ima 29 mastersa, Nadal 28, Federer 24. Ali zato GS 17-14-11, tako da ne znam zasto ti ovo deluje nemoguce i nezapamceno, vidis da i drugi mogu, samo se tenis nije tad pratio...

sinki

pre 7 godina

Meni nije jasno kako je moguce da Novak osvaja skoro sve turnire,kakava je to psiha,o cemu se radi,ovo nije vidjeno nikad u istoriji sporta.Ponekad mi ovo se sto radi djeluje nerealno...Sigurno ce Novak kada zavrsi karujeru napisati knjigu i mozda otkriti tajnu ove nevjerovatne i brutalne dominacije ne samo u tenisu nego uopste u sportu.

brader

pre 7 godina

po meni je Borg kudikamo bitniji i znacajniji od Samprasa ali posto je Novak mladja generacija razumem ga Borg je imao Mekenroa Lendla Konorsa a Sampras nije imao dostojne rivale

nikola

pre 7 godina

Nole kralju ako slicajno budes hteo malo odmora tokom turnira u Rimu daj neki znak da odem do kladionice...
Prijace i meni a ti ces imati vise vremena za RG
I vuk sit i ovce na broju !

Ivke

pre 7 godina

Ma kakav Rim, izmorice se bezveze pred Rolan Garos. Totalno je retardiran ovaj atp sistem kada vezu nekoliko nedelja na istoj podlozi, to je neljudski, pogotovo za igrace koji svaki turnir stizu do kraja.

Princ i kralj

pre 7 godina

Borg osvojio 64 turnira, isto koliko Sampras, i sad Novak, koji ce osvajati i dalje! E, taj Borg je prestao da igra kad mu je bilo 25 godina! On je bez premca najtalentovaniji teniser svih vremena, jednako kao sto je Monika Seles najtalentovanija medju teniserkama, a njena karijera bila je jos kraca od Borgove, usled atentata koji je na nju, na tlu Nemacke, izveo navijac Stefi Graf. Borg je nekrunisani princ tenisa, Monika nekrunisana princeza tenisa! Licno mislim da je tesko postati kralj tenisa, iako se za to mesto bore elegantni Federer i dva ratnika, Nadal i Djokovic. Posto se broje trofeji, a trenutno ih jedino Djokovic osvaja, sve se sad svodi na to koliko ce gren-slemova on osvojiti - u drugim vaznim segmentima Novak je vec pretekao Federera.

kuk

pre 7 godina

Čestitam TITANU bjelog sporta !!!
Najboljem sportist na svjetu. NOVAKU ĐOKOVIĆU !!! Na uspjehu, na rekordima koje obara na promociji Srbije. To je naš najbolji ambasador.

Predo

pre 7 godina

Za poznavaoce tenisa meč je bio interesantan I kvalitetan. Očekivati od prosečnog fudbalskog navijača i ljubitelja novokomponovane muzike da razumeju ovu igru bi bilo preambiciozno. Neka dublja analiza igre će biti u „temi“, kada i komentari budu dostojni čoveka, koji je osvojio najviše Mastersa u istoriji ove igre.

anica

pre 7 godina

Najbolji u istoriji...definitivno. Niko ali Niko nije radio ovo sto Novak radi.
I taj Rolani ce doci na red...samo zdravlja I ljubavi.
Vole te tvoji Srbi!
NOLE MOJ..BOG POMAZE I OTVARA VRATA DOBRIM LJUDIMA UVEK. TEBI JE SUDJENO SVE OVO.

Hajduk Veljko

pre 7 godina

@Njegos
Brate, zašto samo Crna Gora? I Srbija to čeka i verovatno skoro ceo Balkan.
Nadam se da si svestan da se Novak izjašnjava kao Srbin, kao uostalom i "onaj" Njegoš.

Zoran

pre 7 godina

Vanzemaljac!

Priča se da Interpol na Kriptonu intenzivno traži nestalog stanovnika, starosti oko 28 godina, visine 188, težine oko 78 kg, crne kose, izrazitih, oštrih crta lica i prodornog pogleda od kojeg se ledi krv u žilama. Nosi naočare ili kontaktna sočiva i viđa se povremeno kako mlati nekakav gumeni predmet loptastog oblika dok preko puta njega stoji i nemoćno posmatra neka druga, njemu malo slična prilika i nemoćno posmatra trudeći se da ga taj predmet ne pogodi dok joj klecaju kolena od straha...

Joc@

pre 7 godina

Nikakvu meditaciju niti zen budizam ne praktikuje Nole.
Jeste li videli krstić oko vrata? Ko nosi krst, veruje u Boga.
Noletova sportska mentalna snaga izvire iz ozbiljnog mentalnog treninga,
kome Nole (po sopstvenim rečima) posvećuje isto onoliko
vremena i rada koliko i tehnici, taktici i kondiciji.
*
Nole, Bog ti pomog'o i niko ti ništa ne mog'o.

branimir bjelica

pre 7 godina

Novakova pobijeda ocekivana nije neki dogadjaj,na prvom mjestu Figina Zena pa cickava crnkinja skupljacica lopti, Noleta tek na trecem mjestu vidim.

Danilo

pre 7 godina

Imati Noleta kao sunarodnika jeste pravo čudo i retka navijačka privilegija, nešto što se dešava jednom u 100 ili jednom u 1000 godina.
Zato uživajmo u ovih petnaestak godina, ovo Balkan verovatno više neće videti...

Saša

pre 7 godina

Najtalentovaniji igrač je bio i ostaće tako, Borg, čovek je napravio takve rezultate do svoje 25 godine kaada prekida karijeru.
U ženskom tenisu Je to Monika Seleš.
Svi koji prate ovaj sport znaju o čemu pričam.

voo doo instalater

pre 7 godina

doping

(roki, 9. maj 2016 07:03)


Ma da!
Redovno se dopinguje! Spremila mu Baba Kurana iz Donju Lokošnuicu specijalan dop koji sadrži retku biljku latinskog naziva: "Travka rusavela, karukadebela".
Svetska nauka još uvek nije otkrila pravu snagu i koliki je uticaj te biljke sa obronaka Radan palnine na kondiciju, koncentraciju i na čuveni "fokus"! Poznatim metodama se nikako ne može otkriti u krvotoku...

nikola

pre 7 godina

Nema tu sta vise da se kaze.Najveci u svim segmentima.Kad kazu najaci je u glavi!!??.Sta? drugi igraju bez glave??.Glupost.Prosto najbolji.

Fly Nole Fly

pre 7 godina

E ljubim te u ta tvoja 3 skupljena prsta dok se krstis i gledas u nebo. I taj drveni krstic sto ti krasi ponose junacke grudi. Leti sokole.

Milan Nis

pre 7 godina

@(Mikii, 9. maj 2016 03:02)
E hvala ti sto si nam otvorio oci.Elem za sve koji se pitaju kako,jednostavno u vreme kad je Federer "harao",bila je toliko mocna konkurencija da bi ih Nole sa danasnjom igrom sa povezom preko ociju i levom rukom mlatio i isli bi biciklicom kuci.Nesto su mi mnogo rano odustali od tenisa i Rodja i Nadal,jer jedan je samo 5 godina stariji od Noleta,a drugi zanemarivih godinu dana,a Nole ih terorise vec vise od 5 godina.Rodja je zadnji GS osvojio jos 2012.A mozda je i tada imao 35 godina,ne znam.

Vera

pre 7 godina

Nole,nije mi žao potrošenih živaca i promuklog grla od deranja ,samo nek si ti pobijedio i osvojio Madrid.Sretno u Rimu,volimo te moji roditelji i ja.

Woody Woodpecker

pre 7 godina

Djokovic je izbio na drugo mesto GOAT liste na Ultimate Tennis Statistics:
http://tennis-strangeforest.rhcloud.com/goatList
P.S. Ova lista je nesto objektivnija nego 'obicna' Google Spreadsheet GOAT lista jer boduje vise teniskih dostignuca.

Džimi Barka

pre 7 godina

Ali kakav je to tenis bio u prvom setu, imaš utisak da je Novak kremen kamen, neprobojan je u odbrani a u napadu pljušte vineri iz svih udaraca! Do RG samo da se natempira da takvu igru drži za dva seta a treći će on to na mozak, psihu i iskustvo. Sve u svemu, imaju ostali o čemu da razmisljaju, pre svih Andy i Rafa. A naš dragi Rodja, nedao mu Bog da naleti na Novaka, ima Nole da ga omlati ko vrtoloma ječam :D

srBA

pre 7 godina

Kako bi to bilo da je Nole, capa capa, resio mec u 2 seta, za po’ sata.
Ne b’ imalo smisla prema svim tim ljudima sto su dosli.
Ispalo bi da nisu posteno ni seli, a vec gotovo.
I sta bi videli? Kako Nole igra tenis.
Je l’ tako? Tako je.

Hodor

pre 7 godina

Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?
Hvala(Dr.Roddick, 9. maj 2016 07:35)
Zato što je obično u vođstvu :)

ajdodatlebre

pre 7 godina

@Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?

(Dr.Roddick, 9. maj 2016 07:35)

Odgovor zna svako ko je ikad u zivotu radio bilo sta zaista ozbiljno i zaista samostalno. Tvoj komentar je tipicni kompleksaski fazon.

Antiteza

pre 7 godina

Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?Hvala
(Dr.Roddick, 09. maj 2016 07:35)

Maliciozni kompleksašu, ne moram da odem dalje od polufinala Madrida da ti dam primer kako aplaudira Nišikoriju u trenucima kada se lomi drugi set.
P. S. Posle Dr se ne stavlja tačka, ali što bi ti to znao kad ti je Rodik idol.

Aleksandar

pre 7 godina

Zasto nas n0le aplaudira protivniku samo onda kada je u vodjstvu?Hvala. (Dr.Roddick, 9. maj 2016 07:35)

Pa zato što je Nole u vođstvu od momenta od kad kroči na teren! :)

Svako ima svoje raaazloge...

pre 7 godina

Imati Noleta kao sunarodnika jeste pravo čudo i retka navijačka privilegija, nešto što se dešava jednom u 100 ili jednom u 1000 godina. 
Zato uživajmo u ovih petnaestak godina, ovo Balkan verovatno više neće videti...

(Danilo, 09. maj 2016 00:40)

Ne imtifikujem se s čoporom i zamislivo mi je da neki Englez ili Bušman navija za Đokovića, ili daSrbin navija za Amerikanca, Nemca, Grka, Rusa... Za Đokovića navijam zbog ukupnog utiska koji na mene ostavlja. Lako mogu da shvatim da neko ima drugog favorita, čak i više njih, ali ovoliko mržnje i omalovažavanja neverovatnih uspeha mogu da objasnim samo zavišću ili trolovanjem. Ni jedno, niti drugo nisu odlika inteligentnih bića.