Sreda, 04.05.2016.

08:13

Savićević o Kosovu: Izmišljotine Albanaca

Dejan Savićević, legenda jugoslovenskog fudbala, izjavio je da su tvrdnje albanskih medija da je podržao prijem Kosova u UEFA izmišljene i senzacionalističke.

Izvor:

Saviæeviæ o Kosovu: Izmišljotine Albanaca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Shalla Bal

pre 7 godina

Албанци са Косова запамтите да вам над главом стоји 8 милиона љутих Срба, и биће љути хиљаду година.
А однос сила се у свијету мијења...

Illyria

pre 7 godina

Ja sam Albanac sa Kosova i javno izjavljujem da Kosovo nikako ne sme postati članica UN, UEFA ili FIFA.
Kosovo treba spojiti sa Albanijom.

svib

pre 7 godina

@One night in May - Boli još kako vas je Vokri izbacio iz Kupa 1988? Da, ob je legenda Partizana, a bori se za svoje. Naravno da ga ne krivim. Vi.ste zamerili Robiju što je Tuđmanu skako u naručje kada je proslavljao golove HAŠK Građanskog?

One night in May

pre 7 godina

A tek od onih čija se legenda grlio sa Tuđmanom na proslavi "Oluje"...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jaa, 4. maj 2016 10:07)

Tudjmanom? Predsednikom JSD Tudjmanom? Legendom JSD Partizan Tudjmanom? Mislis na tog Tudjmana? Covekom koji je stvorio "Oluju" i licno pobio stotine Srba Tudjmanom? Legendom Partizana ubicom Srba Tudjmanom?

muamua

pre 7 godina

jedna zanimljivost u vwzi sa kosovom: srbija je napaadnuta jer je navodno krsila obicaje rata ,a napadnuta je tako sto je prekrsena povelja un...kosovo gde god je islo po neko priznanje u organizacijama krsena su pravila...c c c

MILOS OBILIC

pre 7 godina

KAD CE NAM VISE BITI JASNO DA MORAMO DA UVEDEMO CRNOJ GORI VIZE,I DA ODUZMEMO DRZAVLJANSTVA KAO I MAKEDONCIMA SLOVENCIMA BOSANCIMA I HRVATIMA

Jole

pre 7 godina

Dejo je glasao za prijem Kosova da bi i oni mogli nekoga da pobede. A sada bez sale, covek je jasno i glasno rekao da to nije u skladu sa statutom i branio nas interes. Kako je bilo ko uopste mogao znati kako je glasao kad je glasanje bilo tajno?

Mirko

pre 7 godina

Sve postaje potpuna groteska kada uzmemo u obzir da se veliki i sve veći procenat državljana Srbije zalaže za bezuslovno priznavanje nezavisnosti Kosova.
(Koga briga za Kosovo?, 4. maj 2016 11:09)

Mozda se ti zalazes ja nei nemoj da siris dezinformacije.

Taj koji se zalaze kako ti kazes za bezuslovno priznanje kiM samo da mu porucim da ce ga stici Lazreva kletva, a KiM ce biti opet u sastavu Srbije kad tad, nece ova okupacija moci vecno da traje, jos cemo se cerati.

Miladin Stamenic

pre 7 godina

Nisam pametan sta ciniti sada, Kosovo nas ubija jer nemamo snage da se birimo sa zapadom i Amerikom a nesmemo da se odreknemo a mozda ih treba pustiti neka rade sta im je volja, ja nevidim izlaz iz ove situacije opet mi patimo a ne oni.

Bojan

pre 7 godina

Sve je ovo cirkus kao na našim izborima. Nemojmo da imamo iluzije da je to na zapadu bolje i organizovanije nego kod nas. Pozivamo se na pravo, neka dokumente...ma koga to vise interesuje i koga to obavezuje. Nikoga. Savićević kaže da nije glasao. Sad da ideš redom i pitaš sve saveze ko je glasao, kleli bi se mnogi da nisu...kao i ovde. Koga god pitam za koga su glasali svi se kunu da nisu za Vučića, pa otkud tom čoveku toliki glasovi???

Lukavo

pre 7 godina

Ma ajde bre, ovaj javni komentar Dejana S. je mazanje očiju Srbiji i Srbima, kako je on veliki prijatelj Srba, a u stvari je dao podršku Albancima. Sad nam se iza leđa smeju. Tole primio 5% kinte od onoga što je Dejo dobio od Albanaca da ga podrži, jer treba doći opet u Srbiju uštinuti neku kintu...

OPG1

pre 7 godina

Treba lepo napustiti tu organizaciju.Prvo,nas fudbal i onako nema veze sa mozgom,drugo i ta organizacija nema veze sa mozgom jer radi protiv svog statuta...to nama vise nije potrebno

schlyamm

pre 7 godina

@e-krem

Do clanstva u UEFA se dolazi ili na osnovu toga da si suverena, nezavisna drzava sta dokazujes time da si u stanju da udjes u UN ili tako sto maticni savez odobri regionalnom ili pokrajinskom da samostalno bude clan i tako imamo i Farska Ostrva i Vels i Skotsku kao clanice. Kod vas iz "republjik kosova" ne postoji ni prvo a ni drugo te ste clan postali krsenjem statuta koji su izdejstvovali sponozri i naravno tipicnim za vas, potplacivanjem. Inace, uopste ni ne morate da igrate fudbal nego samo platite kome treba i neka vas proglase i za prvaka univerzuma. Koga zanima. Svakog normalnog bi bilo sramota da dolazi do bilo cega na ovakav nacin na koji vi dolazite, od "drzave" do ovog clanstva u UEFA-i. Ali vi taj problem sa stidom i obrazom ocigledno nemate.

hm

pre 7 godina

A po kom su osnovu članice UEFA Engleska, Vels, Škotska i S. Irska? Koliko znam to nisu nezavisne države priznate od UN.
Dakle, može ovako a može i onako, već u zavisnosti od političje situacije.

shabi-Pr

pre 7 godina

Odgovor na ova pitanja:


1) Gde će Kosovo kao reprezentacija igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
2) Gde će klubovi sa Kosova igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
3) Kako će se rešiti problem sa zastavama i himnom u državama koje nisu priznale Kosovo?
4) Kako će se rešavati problem sa vizama u državama koje nisu priznale Kosovo?
...
Utakmice za kvalifikacije igrace u stadion Adem Jashari u Mitrovici(za dve nedeje bice gotov i u stadion Prishtine koi ce do septembra biti komplet renoviran).

Isto tu ce igrati klubovi.

Na svakoj medjunarodnoj utakmici viori ce zastava Kosova iso i himna,(ne zaboravite Rusiju pre nekoliko dana)u suprotnom sledi kazna i pobeda Kosova sa 3:0.

I sada narod sa Kosova moze da putuje u te zemle koje nisu priznale Kosovo.

mian

pre 7 godina

i Rusia nije priznala Kosovo ali zlatna Majlinda Kelmendi je poštovana himnom i zastavom,čak ima informacije da je Putin lično je naredio da se stavlja zastava Kosova

Koga briga za Kosovo?

pre 7 godina

Crna Gora je priznala nezavisnost Kosova, za Podgoricu je Kosovo de facto i de jure nezavisna država u skladu sa čim nije nelogično da podrži ulazak te susedne države u međunarodne organizacije poput Unesca, Uefe ili koje god.

Srbija ima pravo da "vežba strogoću" na Crnoj Gori ili Makedoniji, ali stvari postaju tragikomične kada za iste i još drastičnije stvari ne sme ni reč da zucne Nemačkoj, Francuskoj, Britaniji, Holandiji, Americi...

Sve postaje potpuna groteska kada uzmemo u obzir da se veliki i sve veći procenat državljana Srbije zalaže za bezuslovno priznavanje nezavisnosti Kosova.

kopenhagen

pre 7 godina

(e-krem, 4. maj 2016 08:33)

Evo E-kreme da ti kazem za Farska ostrva, kad se i za njih interesujes a slucajno znam.
Farska ostrva nisu samostalna zemlja. Oni su kao i Grenland dio necega sto se zove na nas jezik prevedeno- Kraljevsko zajednistvo...Zajednica pod krunom danske kraljice, nekad je tu bio i Island ali je izasao poslije drugog svjetskog rata.
Dakle pod danskom su upravom mada imaju autonomiju.
Clanstvo u Fifa su dobili prema dogovoru sa centralnim savezom- Fudbalskim savezom Danske.
Da to Danski savez nije zelio ne bi bili ni clanovi. Zato tu nije povrijedjen statut UEFA.
E ovde vidis FSS se protivi clanstvu ali kao donosi se odluka u suprotnosti sa statutom.

Jel jasnije?

Dinosaurus

pre 7 godina

Dejo majstore pa ti si Bog! Doneo si Zvezdi titulu svetskog sampiona, a nisu te uvrstili ni međju 5 Zvezdinih zvezda. Glasao si protiv clanstva Kosova u UEFA, a hajku na tebe dizu glasaci Briselskog sporazuma. Veći si srpski patriota i vise si uradio za Srbiju nego i premijer, i presednik ove zemlje.

dule

pre 7 godina

Ima li ijedna redakcija pa i B92 odgovor na to kako su se Gibraltar i Farska ostrva domogli clanstva ili cete i dalje samo da postavljate pitanja o statutu UEFA i njegovom postovanju.
Smatram svaku vest koja ne daje odgovor na ovo pitanje nistavnom ili u najmanju ruku falicnom.Podsecam da pomenute clanice niti su zemlje,niti ih je iko ziv priznao ali eto one odlucuju o sudbinama drugih a niko ne postavlja pitanje njihovog clanstva odnosno kako je do to uclanjenja doslo.
(e-krem, 4. maj 2016 08:33)

Brate Ekreme, gugla pa u vugla.

Pa ondak nađeš na wiki članak kako je Gibraltar postao član UEFA pre nego što su se ovakva pravila donela. Pa da je onda bilo tužbi, Španci se žalili i svašta nešto. Pa je bilo čak i glasanje pa je Gibraltar izgubio sa 45 prema 3 (5 uzdržanih). Tako da, ako impliciraš da je to prošlo glatko i da je ovakvo ponašanje FSS neuobičajeno mogu ti reći da debelo nisi u pravu.

Što se tiče Farskih ostrva, politička situacija praktično nema dodirnih tačaka sa Kosovo-Srbija, Gibraltar-Španija situacijama pa je suvišno i komentarisati.

Nego reci ti meni kako misliš da se reše sledeća pitanja:

1) Gde će Kosovo kao reprezentacija igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
2) Gde će klubovi sa Kosova igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
3) Kako će se rešiti problem sa zastavama i himnom u državama koje nisu priznale Kosovo?
4) Kako će se rešavati problem sa vizama u državama koje nisu priznale Kosovo?
...

One night in May

pre 7 godina

Jel moze da dokaze za koga je glasao?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nesa, 4. maj 2016 09:41)

Je l' mozes ti ili albanski novinari?

marko

pre 7 godina

ja bih ovo posmatrao kao veliki uspeh za Srbiju,sada su vrata sirom otvorena Republici Srpskoj ka svim institucijama u koje ulazi i kosovo...krajnje je vreme doslo da se Srbi ujedine

Labud

pre 7 godina

Savicevic i Vokri - nikad na istoj strani!

Jedan fudbalski Bog, drugi sesirdzija - jedan as svetskogf formata, osvajac najvecih trofeja, a drugi klovn, koji nikad nista nije osvojio, jedan Zvezdina legenda, drugi Partizanova - nikad nista zajednicko, hvala Bogu!
(One night in May, 4. maj 2016 08:21)

Kako nista zajednicko? Pa obojica su glasala za prijem Kosova u UEFA.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 7 godina

Jeste, jeste, a izmislili su i da ste ih priznali i kao državu, oh wait?!

Mora da je i za ovo kriv Bodiroga...

Jaa

pre 7 godina

Šta očekivati od onih kojima je Fadilj Vokri vrh legenda...
(Dejo majstore, 04. maj 2016 08:25)

A tek od onih čija se legenda grlio sa Tuđmanom na proslavi "Oluje"...

Veerghoen

pre 7 godina

Швајцарци знају да су им пола репрезентативних селекција сачињене од Косовара.

xxx

pre 7 godina

Bitno je da su Srbi odmah popljuvali I njega I Crnu goru I pozivali na bojkot Crnogorskog mora a pozivali I na proterivanje svih Crnogoraca iz Srbije. I onda se svi cudimo sto u regionu nemamo prijatelje. Danas je vec "Dejo-Bog".

zoki

pre 7 godina

A dosta bre sa ovim glupim komentarima, napadoste sad svakog ko je glasao za Kosovo, napadoste FSS... Nasi politikanti prodase isto to Kosovo, pa sta je sad cudno sto traze prijem svuda

BBking

pre 7 godina

Pa sta je ova SNS vlast potpisala u Briselu? Da Srbija nece blokirati ni na koji nacin prijem Kosova u medjunarodne institucije, a sad kao hoce da tuze UEFA-u. Ko je ovde lud? Priznali Kosovo prakticno, a za unutrasnjo-politicki marketing kao protestuju. Kad dobiju po nosu iz Brisela podvice rep.

Uvek Genije

pre 7 godina

da si i priznao, mislis da bih te manje voleo? To sta si ti radio sa loptom je urezano za ceo zivot. nema te politike koja moze da ugrozi secanja na radost koju si nam doneo svojom vestinom i postenjem. ne brini, Majstore, nasa si sesta zvezda zauvek!

manje k&*%&*%(&*j

pre 7 godina

@miki

"Zar se Srbija nije obavezala Briselskim sporazumom da nece ometati kosovo u medjunarodnim institucijama,kako sportskim tako i svim drugim"

NIJE. Srbija se obavezala da nece ometati REGIONALNA clanstva i inicijative koja su statusno neutralna. Kapiras?

Pevac

pre 7 godina

Ja mu ne verujem!Oni koji su ovu bruku izlobirali su zavrsili ono sto su hteli,sada neka prica ko god sta hoce ali oni uradise posao!Ovom izjavom se pomalo i sprdaju sa nama,mada smo mi to,generalno,zasluzili.

Lav Vuk

pre 7 godina

I ja sam juče naseo na albansku provokaciju i komentarisao sa puno prijatelja navodnu izdaju brata Crnogorca
Eto šta mediji mogu da nam naprave-ceo jedan dan sam mrzeo čoveka ni krivog ni dužnog
Dejo legendo izvini

e-krem

pre 7 godina

Ima li ijedna redakcija pa i B92 odgovor na to kako su se Gibraltar i Farska ostrva domogli clanstva ili cete i dalje samo da postavljate pitanja o statutu UEFA i njegovom postovanju.
Smatram svaku vest koja ne daje odgovor na ovo pitanje nistavnom ili u najmanju ruku falicnom.Podsecam da pomenute clanice niti su zemlje,niti ih je iko ziv priznao ali eto one odlucuju o sudbinama drugih a niko ne postavlja pitanje njihovog clanstva odnosno kako je do to uclanjenja doslo.

One night in May

pre 7 godina

Savicevic i Vokri - nikad na istoj strani!

Jedan fudbalski Bog, drugi sesirdzija - jedan as svetskogf formata, osvajac najvecih trofeja, a drugi klovn, koji nikad nista nije osvojio, jedan Zvezdina legenda, drugi Partizanova - nikad nista zajednicko, hvala Bogu!

Ljudi nisu bili prva napredna civilizacija u svemiru

pre 7 godina

Nešto meni tu nije jasno: da li je glasanje bilo tajno, a ako nije onda sledi pitanje kako je ko glasao. Nama patetika ništa ne znači.

Матори

pre 7 godina

А сад на суд у Лозану. Како год да пресуде направиће преседан, али, да им ми шутнемо лопту а они нека одиграју. Ми ионако губимо од почетка. Може у УЕФА да брука саму себе-дајмо им шансу.

Матори

pre 7 godina

А сад на суд у Лозану. Како год да пресуде направиће преседан, али, да им ми шутнемо лопту а они нека одиграју. Ми ионако губимо од почетка. Може у УЕФА да брука саму себе-дајмо им шансу.

One night in May

pre 7 godina

Savicevic i Vokri - nikad na istoj strani!

Jedan fudbalski Bog, drugi sesirdzija - jedan as svetskogf formata, osvajac najvecih trofeja, a drugi klovn, koji nikad nista nije osvojio, jedan Zvezdina legenda, drugi Partizanova - nikad nista zajednicko, hvala Bogu!

Lav Vuk

pre 7 godina

I ja sam juče naseo na albansku provokaciju i komentarisao sa puno prijatelja navodnu izdaju brata Crnogorca
Eto šta mediji mogu da nam naprave-ceo jedan dan sam mrzeo čoveka ni krivog ni dužnog
Dejo legendo izvini

e-krem

pre 7 godina

Ima li ijedna redakcija pa i B92 odgovor na to kako su se Gibraltar i Farska ostrva domogli clanstva ili cete i dalje samo da postavljate pitanja o statutu UEFA i njegovom postovanju.
Smatram svaku vest koja ne daje odgovor na ovo pitanje nistavnom ili u najmanju ruku falicnom.Podsecam da pomenute clanice niti su zemlje,niti ih je iko ziv priznao ali eto one odlucuju o sudbinama drugih a niko ne postavlja pitanje njihovog clanstva odnosno kako je do to uclanjenja doslo.

Ljudi nisu bili prva napredna civilizacija u svemiru

pre 7 godina

Nešto meni tu nije jasno: da li je glasanje bilo tajno, a ako nije onda sledi pitanje kako je ko glasao. Nama patetika ništa ne znači.

Veerghoen

pre 7 godina

Швајцарци знају да су им пола репрезентативних селекција сачињене од Косовара.

Dinosaurus

pre 7 godina

Dejo majstore pa ti si Bog! Doneo si Zvezdi titulu svetskog sampiona, a nisu te uvrstili ni međju 5 Zvezdinih zvezda. Glasao si protiv clanstva Kosova u UEFA, a hajku na tebe dizu glasaci Briselskog sporazuma. Veći si srpski patriota i vise si uradio za Srbiju nego i premijer, i presednik ove zemlje.

kopenhagen

pre 7 godina

(e-krem, 4. maj 2016 08:33)

Evo E-kreme da ti kazem za Farska ostrva, kad se i za njih interesujes a slucajno znam.
Farska ostrva nisu samostalna zemlja. Oni su kao i Grenland dio necega sto se zove na nas jezik prevedeno- Kraljevsko zajednistvo...Zajednica pod krunom danske kraljice, nekad je tu bio i Island ali je izasao poslije drugog svjetskog rata.
Dakle pod danskom su upravom mada imaju autonomiju.
Clanstvo u Fifa su dobili prema dogovoru sa centralnim savezom- Fudbalskim savezom Danske.
Da to Danski savez nije zelio ne bi bili ni clanovi. Zato tu nije povrijedjen statut UEFA.
E ovde vidis FSS se protivi clanstvu ali kao donosi se odluka u suprotnosti sa statutom.

Jel jasnije?

Labud

pre 7 godina

Savicevic i Vokri - nikad na istoj strani!

Jedan fudbalski Bog, drugi sesirdzija - jedan as svetskogf formata, osvajac najvecih trofeja, a drugi klovn, koji nikad nista nije osvojio, jedan Zvezdina legenda, drugi Partizanova - nikad nista zajednicko, hvala Bogu!
(One night in May, 4. maj 2016 08:21)

Kako nista zajednicko? Pa obojica su glasala za prijem Kosova u UEFA.

schlyamm

pre 7 godina

@e-krem

Do clanstva u UEFA se dolazi ili na osnovu toga da si suverena, nezavisna drzava sta dokazujes time da si u stanju da udjes u UN ili tako sto maticni savez odobri regionalnom ili pokrajinskom da samostalno bude clan i tako imamo i Farska Ostrva i Vels i Skotsku kao clanice. Kod vas iz "republjik kosova" ne postoji ni prvo a ni drugo te ste clan postali krsenjem statuta koji su izdejstvovali sponozri i naravno tipicnim za vas, potplacivanjem. Inace, uopste ni ne morate da igrate fudbal nego samo platite kome treba i neka vas proglase i za prvaka univerzuma. Koga zanima. Svakog normalnog bi bilo sramota da dolazi do bilo cega na ovakav nacin na koji vi dolazite, od "drzave" do ovog clanstva u UEFA-i. Ali vi taj problem sa stidom i obrazom ocigledno nemate.

mian

pre 7 godina

i Rusia nije priznala Kosovo ali zlatna Majlinda Kelmendi je poštovana himnom i zastavom,čak ima informacije da je Putin lično je naredio da se stavlja zastava Kosova

One night in May

pre 7 godina

Jel moze da dokaze za koga je glasao?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nesa, 4. maj 2016 09:41)

Je l' mozes ti ili albanski novinari?

Koga briga za Kosovo?

pre 7 godina

Crna Gora je priznala nezavisnost Kosova, za Podgoricu je Kosovo de facto i de jure nezavisna država u skladu sa čim nije nelogično da podrži ulazak te susedne države u međunarodne organizacije poput Unesca, Uefe ili koje god.

Srbija ima pravo da "vežba strogoću" na Crnoj Gori ili Makedoniji, ali stvari postaju tragikomične kada za iste i još drastičnije stvari ne sme ni reč da zucne Nemačkoj, Francuskoj, Britaniji, Holandiji, Americi...

Sve postaje potpuna groteska kada uzmemo u obzir da se veliki i sve veći procenat državljana Srbije zalaže za bezuslovno priznavanje nezavisnosti Kosova.

dule

pre 7 godina

Ima li ijedna redakcija pa i B92 odgovor na to kako su se Gibraltar i Farska ostrva domogli clanstva ili cete i dalje samo da postavljate pitanja o statutu UEFA i njegovom postovanju.
Smatram svaku vest koja ne daje odgovor na ovo pitanje nistavnom ili u najmanju ruku falicnom.Podsecam da pomenute clanice niti su zemlje,niti ih je iko ziv priznao ali eto one odlucuju o sudbinama drugih a niko ne postavlja pitanje njihovog clanstva odnosno kako je do to uclanjenja doslo.
(e-krem, 4. maj 2016 08:33)

Brate Ekreme, gugla pa u vugla.

Pa ondak nađeš na wiki članak kako je Gibraltar postao član UEFA pre nego što su se ovakva pravila donela. Pa da je onda bilo tužbi, Španci se žalili i svašta nešto. Pa je bilo čak i glasanje pa je Gibraltar izgubio sa 45 prema 3 (5 uzdržanih). Tako da, ako impliciraš da je to prošlo glatko i da je ovakvo ponašanje FSS neuobičajeno mogu ti reći da debelo nisi u pravu.

Što se tiče Farskih ostrva, politička situacija praktično nema dodirnih tačaka sa Kosovo-Srbija, Gibraltar-Španija situacijama pa je suvišno i komentarisati.

Nego reci ti meni kako misliš da se reše sledeća pitanja:

1) Gde će Kosovo kao reprezentacija igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
2) Gde će klubovi sa Kosova igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
3) Kako će se rešiti problem sa zastavama i himnom u državama koje nisu priznale Kosovo?
4) Kako će se rešavati problem sa vizama u državama koje nisu priznale Kosovo?
...

manje k&*%&*%(&*j

pre 7 godina

@miki

"Zar se Srbija nije obavezala Briselskim sporazumom da nece ometati kosovo u medjunarodnim institucijama,kako sportskim tako i svim drugim"

NIJE. Srbija se obavezala da nece ometati REGIONALNA clanstva i inicijative koja su statusno neutralna. Kapiras?

xxx

pre 7 godina

Bitno je da su Srbi odmah popljuvali I njega I Crnu goru I pozivali na bojkot Crnogorskog mora a pozivali I na proterivanje svih Crnogoraca iz Srbije. I onda se svi cudimo sto u regionu nemamo prijatelje. Danas je vec "Dejo-Bog".

shabi-Pr

pre 7 godina

Odgovor na ova pitanja:


1) Gde će Kosovo kao reprezentacija igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
2) Gde će klubovi sa Kosova igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
3) Kako će se rešiti problem sa zastavama i himnom u državama koje nisu priznale Kosovo?
4) Kako će se rešavati problem sa vizama u državama koje nisu priznale Kosovo?
...
Utakmice za kvalifikacije igrace u stadion Adem Jashari u Mitrovici(za dve nedeje bice gotov i u stadion Prishtine koi ce do septembra biti komplet renoviran).

Isto tu ce igrati klubovi.

Na svakoj medjunarodnoj utakmici viori ce zastava Kosova iso i himna,(ne zaboravite Rusiju pre nekoliko dana)u suprotnom sledi kazna i pobeda Kosova sa 3:0.

I sada narod sa Kosova moze da putuje u te zemle koje nisu priznale Kosovo.

Uvek Genije

pre 7 godina

da si i priznao, mislis da bih te manje voleo? To sta si ti radio sa loptom je urezano za ceo zivot. nema te politike koja moze da ugrozi secanja na radost koju si nam doneo svojom vestinom i postenjem. ne brini, Majstore, nasa si sesta zvezda zauvek!

BBking

pre 7 godina

Pa sta je ova SNS vlast potpisala u Briselu? Da Srbija nece blokirati ni na koji nacin prijem Kosova u medjunarodne institucije, a sad kao hoce da tuze UEFA-u. Ko je ovde lud? Priznali Kosovo prakticno, a za unutrasnjo-politicki marketing kao protestuju. Kad dobiju po nosu iz Brisela podvice rep.

zoki

pre 7 godina

A dosta bre sa ovim glupim komentarima, napadoste sad svakog ko je glasao za Kosovo, napadoste FSS... Nasi politikanti prodase isto to Kosovo, pa sta je sad cudno sto traze prijem svuda

Jaa

pre 7 godina

Šta očekivati od onih kojima je Fadilj Vokri vrh legenda...
(Dejo majstore, 04. maj 2016 08:25)

A tek od onih čija se legenda grlio sa Tuđmanom na proslavi "Oluje"...

marko

pre 7 godina

ja bih ovo posmatrao kao veliki uspeh za Srbiju,sada su vrata sirom otvorena Republici Srpskoj ka svim institucijama u koje ulazi i kosovo...krajnje je vreme doslo da se Srbi ujedine

Bojan

pre 7 godina

Sve je ovo cirkus kao na našim izborima. Nemojmo da imamo iluzije da je to na zapadu bolje i organizovanije nego kod nas. Pozivamo se na pravo, neka dokumente...ma koga to vise interesuje i koga to obavezuje. Nikoga. Savićević kaže da nije glasao. Sad da ideš redom i pitaš sve saveze ko je glasao, kleli bi se mnogi da nisu...kao i ovde. Koga god pitam za koga su glasali svi se kunu da nisu za Vučića, pa otkud tom čoveku toliki glasovi???

Miladin Stamenic

pre 7 godina

Nisam pametan sta ciniti sada, Kosovo nas ubija jer nemamo snage da se birimo sa zapadom i Amerikom a nesmemo da se odreknemo a mozda ih treba pustiti neka rade sta im je volja, ja nevidim izlaz iz ove situacije opet mi patimo a ne oni.

Mirko

pre 7 godina

Sve postaje potpuna groteska kada uzmemo u obzir da se veliki i sve veći procenat državljana Srbije zalaže za bezuslovno priznavanje nezavisnosti Kosova.
(Koga briga za Kosovo?, 4. maj 2016 11:09)

Mozda se ti zalazes ja nei nemoj da siris dezinformacije.

Taj koji se zalaze kako ti kazes za bezuslovno priznanje kiM samo da mu porucim da ce ga stici Lazreva kletva, a KiM ce biti opet u sastavu Srbije kad tad, nece ova okupacija moci vecno da traje, jos cemo se cerati.

Pevac

pre 7 godina

Ja mu ne verujem!Oni koji su ovu bruku izlobirali su zavrsili ono sto su hteli,sada neka prica ko god sta hoce ali oni uradise posao!Ovom izjavom se pomalo i sprdaju sa nama,mada smo mi to,generalno,zasluzili.

Jole

pre 7 godina

Dejo je glasao za prijem Kosova da bi i oni mogli nekoga da pobede. A sada bez sale, covek je jasno i glasno rekao da to nije u skladu sa statutom i branio nas interes. Kako je bilo ko uopste mogao znati kako je glasao kad je glasanje bilo tajno?

hm

pre 7 godina

A po kom su osnovu članice UEFA Engleska, Vels, Škotska i S. Irska? Koliko znam to nisu nezavisne države priznate od UN.
Dakle, može ovako a može i onako, već u zavisnosti od političje situacije.

MILOS OBILIC

pre 7 godina

KAD CE NAM VISE BITI JASNO DA MORAMO DA UVEDEMO CRNOJ GORI VIZE,I DA ODUZMEMO DRZAVLJANSTVA KAO I MAKEDONCIMA SLOVENCIMA BOSANCIMA I HRVATIMA

One night in May

pre 7 godina

A tek od onih čija se legenda grlio sa Tuđmanom na proslavi "Oluje"...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jaa, 4. maj 2016 10:07)

Tudjmanom? Predsednikom JSD Tudjmanom? Legendom JSD Partizan Tudjmanom? Mislis na tog Tudjmana? Covekom koji je stvorio "Oluju" i licno pobio stotine Srba Tudjmanom? Legendom Partizana ubicom Srba Tudjmanom?

Lukavo

pre 7 godina

Ma ajde bre, ovaj javni komentar Dejana S. je mazanje očiju Srbiji i Srbima, kako je on veliki prijatelj Srba, a u stvari je dao podršku Albancima. Sad nam se iza leđa smeju. Tole primio 5% kinte od onoga što je Dejo dobio od Albanaca da ga podrži, jer treba doći opet u Srbiju uštinuti neku kintu...

muamua

pre 7 godina

jedna zanimljivost u vwzi sa kosovom: srbija je napaadnuta jer je navodno krsila obicaje rata ,a napadnuta je tako sto je prekrsena povelja un...kosovo gde god je islo po neko priznanje u organizacijama krsena su pravila...c c c

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 7 godina

Jeste, jeste, a izmislili su i da ste ih priznali i kao državu, oh wait?!

Mora da je i za ovo kriv Bodiroga...

svib

pre 7 godina

@One night in May - Boli još kako vas je Vokri izbacio iz Kupa 1988? Da, ob je legenda Partizana, a bori se za svoje. Naravno da ga ne krivim. Vi.ste zamerili Robiju što je Tuđmanu skako u naručje kada je proslavljao golove HAŠK Građanskog?

OPG1

pre 7 godina

Treba lepo napustiti tu organizaciju.Prvo,nas fudbal i onako nema veze sa mozgom,drugo i ta organizacija nema veze sa mozgom jer radi protiv svog statuta...to nama vise nije potrebno

Illyria

pre 7 godina

Ja sam Albanac sa Kosova i javno izjavljujem da Kosovo nikako ne sme postati članica UN, UEFA ili FIFA.
Kosovo treba spojiti sa Albanijom.

Shalla Bal

pre 7 godina

Албанци са Косова запамтите да вам над главом стоји 8 милиона љутих Срба, и биће љути хиљаду година.
А однос сила се у свијету мијења...

One night in May

pre 7 godina

Savicevic i Vokri - nikad na istoj strani!

Jedan fudbalski Bog, drugi sesirdzija - jedan as svetskogf formata, osvajac najvecih trofeja, a drugi klovn, koji nikad nista nije osvojio, jedan Zvezdina legenda, drugi Partizanova - nikad nista zajednicko, hvala Bogu!

Labud

pre 7 godina

Savicevic i Vokri - nikad na istoj strani!

Jedan fudbalski Bog, drugi sesirdzija - jedan as svetskogf formata, osvajac najvecih trofeja, a drugi klovn, koji nikad nista nije osvojio, jedan Zvezdina legenda, drugi Partizanova - nikad nista zajednicko, hvala Bogu!
(One night in May, 4. maj 2016 08:21)

Kako nista zajednicko? Pa obojica su glasala za prijem Kosova u UEFA.

shabi-Pr

pre 7 godina

Odgovor na ova pitanja:


1) Gde će Kosovo kao reprezentacija igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
2) Gde će klubovi sa Kosova igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
3) Kako će se rešiti problem sa zastavama i himnom u državama koje nisu priznale Kosovo?
4) Kako će se rešavati problem sa vizama u državama koje nisu priznale Kosovo?
...
Utakmice za kvalifikacije igrace u stadion Adem Jashari u Mitrovici(za dve nedeje bice gotov i u stadion Prishtine koi ce do septembra biti komplet renoviran).

Isto tu ce igrati klubovi.

Na svakoj medjunarodnoj utakmici viori ce zastava Kosova iso i himna,(ne zaboravite Rusiju pre nekoliko dana)u suprotnom sledi kazna i pobeda Kosova sa 3:0.

I sada narod sa Kosova moze da putuje u te zemle koje nisu priznale Kosovo.

Lav Vuk

pre 7 godina

I ja sam juče naseo na albansku provokaciju i komentarisao sa puno prijatelja navodnu izdaju brata Crnogorca
Eto šta mediji mogu da nam naprave-ceo jedan dan sam mrzeo čoveka ni krivog ni dužnog
Dejo legendo izvini

Koga briga za Kosovo?

pre 7 godina

Crna Gora je priznala nezavisnost Kosova, za Podgoricu je Kosovo de facto i de jure nezavisna država u skladu sa čim nije nelogično da podrži ulazak te susedne države u međunarodne organizacije poput Unesca, Uefe ili koje god.

Srbija ima pravo da "vežba strogoću" na Crnoj Gori ili Makedoniji, ali stvari postaju tragikomične kada za iste i još drastičnije stvari ne sme ni reč da zucne Nemačkoj, Francuskoj, Britaniji, Holandiji, Americi...

Sve postaje potpuna groteska kada uzmemo u obzir da se veliki i sve veći procenat državljana Srbije zalaže za bezuslovno priznavanje nezavisnosti Kosova.

Illyria

pre 7 godina

Ja sam Albanac sa Kosova i javno izjavljujem da Kosovo nikako ne sme postati članica UN, UEFA ili FIFA.
Kosovo treba spojiti sa Albanijom.

manje k&*%&*%(&*j

pre 7 godina

@miki

"Zar se Srbija nije obavezala Briselskim sporazumom da nece ometati kosovo u medjunarodnim institucijama,kako sportskim tako i svim drugim"

NIJE. Srbija se obavezala da nece ometati REGIONALNA clanstva i inicijative koja su statusno neutralna. Kapiras?

Матори

pre 7 godina

А сад на суд у Лозану. Како год да пресуде направиће преседан, али, да им ми шутнемо лопту а они нека одиграју. Ми ионако губимо од почетка. Може у УЕФА да брука саму себе-дајмо им шансу.

Lukavo

pre 7 godina

Ma ajde bre, ovaj javni komentar Dejana S. je mazanje očiju Srbiji i Srbima, kako je on veliki prijatelj Srba, a u stvari je dao podršku Albancima. Sad nam se iza leđa smeju. Tole primio 5% kinte od onoga što je Dejo dobio od Albanaca da ga podrži, jer treba doći opet u Srbiju uštinuti neku kintu...

e-krem

pre 7 godina

Ima li ijedna redakcija pa i B92 odgovor na to kako su se Gibraltar i Farska ostrva domogli clanstva ili cete i dalje samo da postavljate pitanja o statutu UEFA i njegovom postovanju.
Smatram svaku vest koja ne daje odgovor na ovo pitanje nistavnom ili u najmanju ruku falicnom.Podsecam da pomenute clanice niti su zemlje,niti ih je iko ziv priznao ali eto one odlucuju o sudbinama drugih a niko ne postavlja pitanje njihovog clanstva odnosno kako je do to uclanjenja doslo.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 7 godina

Jeste, jeste, a izmislili su i da ste ih priznali i kao državu, oh wait?!

Mora da je i za ovo kriv Bodiroga...

One night in May

pre 7 godina

A tek od onih čija se legenda grlio sa Tuđmanom na proslavi "Oluje"...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jaa, 4. maj 2016 10:07)

Tudjmanom? Predsednikom JSD Tudjmanom? Legendom JSD Partizan Tudjmanom? Mislis na tog Tudjmana? Covekom koji je stvorio "Oluju" i licno pobio stotine Srba Tudjmanom? Legendom Partizana ubicom Srba Tudjmanom?

Pevac

pre 7 godina

Ja mu ne verujem!Oni koji su ovu bruku izlobirali su zavrsili ono sto su hteli,sada neka prica ko god sta hoce ali oni uradise posao!Ovom izjavom se pomalo i sprdaju sa nama,mada smo mi to,generalno,zasluzili.

schlyamm

pre 7 godina

@e-krem

Do clanstva u UEFA se dolazi ili na osnovu toga da si suverena, nezavisna drzava sta dokazujes time da si u stanju da udjes u UN ili tako sto maticni savez odobri regionalnom ili pokrajinskom da samostalno bude clan i tako imamo i Farska Ostrva i Vels i Skotsku kao clanice. Kod vas iz "republjik kosova" ne postoji ni prvo a ni drugo te ste clan postali krsenjem statuta koji su izdejstvovali sponozri i naravno tipicnim za vas, potplacivanjem. Inace, uopste ni ne morate da igrate fudbal nego samo platite kome treba i neka vas proglase i za prvaka univerzuma. Koga zanima. Svakog normalnog bi bilo sramota da dolazi do bilo cega na ovakav nacin na koji vi dolazite, od "drzave" do ovog clanstva u UEFA-i. Ali vi taj problem sa stidom i obrazom ocigledno nemate.

Dinosaurus

pre 7 godina

Dejo majstore pa ti si Bog! Doneo si Zvezdi titulu svetskog sampiona, a nisu te uvrstili ni međju 5 Zvezdinih zvezda. Glasao si protiv clanstva Kosova u UEFA, a hajku na tebe dizu glasaci Briselskog sporazuma. Veći si srpski patriota i vise si uradio za Srbiju nego i premijer, i presednik ove zemlje.

mian

pre 7 godina

i Rusia nije priznala Kosovo ali zlatna Majlinda Kelmendi je poštovana himnom i zastavom,čak ima informacije da je Putin lično je naredio da se stavlja zastava Kosova

MILOS OBILIC

pre 7 godina

KAD CE NAM VISE BITI JASNO DA MORAMO DA UVEDEMO CRNOJ GORI VIZE,I DA ODUZMEMO DRZAVLJANSTVA KAO I MAKEDONCIMA SLOVENCIMA BOSANCIMA I HRVATIMA

marko

pre 7 godina

ja bih ovo posmatrao kao veliki uspeh za Srbiju,sada su vrata sirom otvorena Republici Srpskoj ka svim institucijama u koje ulazi i kosovo...krajnje je vreme doslo da se Srbi ujedine

dule

pre 7 godina

Ima li ijedna redakcija pa i B92 odgovor na to kako su se Gibraltar i Farska ostrva domogli clanstva ili cete i dalje samo da postavljate pitanja o statutu UEFA i njegovom postovanju.
Smatram svaku vest koja ne daje odgovor na ovo pitanje nistavnom ili u najmanju ruku falicnom.Podsecam da pomenute clanice niti su zemlje,niti ih je iko ziv priznao ali eto one odlucuju o sudbinama drugih a niko ne postavlja pitanje njihovog clanstva odnosno kako je do to uclanjenja doslo.
(e-krem, 4. maj 2016 08:33)

Brate Ekreme, gugla pa u vugla.

Pa ondak nađeš na wiki članak kako je Gibraltar postao član UEFA pre nego što su se ovakva pravila donela. Pa da je onda bilo tužbi, Španci se žalili i svašta nešto. Pa je bilo čak i glasanje pa je Gibraltar izgubio sa 45 prema 3 (5 uzdržanih). Tako da, ako impliciraš da je to prošlo glatko i da je ovakvo ponašanje FSS neuobičajeno mogu ti reći da debelo nisi u pravu.

Što se tiče Farskih ostrva, politička situacija praktično nema dodirnih tačaka sa Kosovo-Srbija, Gibraltar-Španija situacijama pa je suvišno i komentarisati.

Nego reci ti meni kako misliš da se reše sledeća pitanja:

1) Gde će Kosovo kao reprezentacija igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
2) Gde će klubovi sa Kosova igrati zvanične međunarodne kvalifikacione utakmice?
3) Kako će se rešiti problem sa zastavama i himnom u državama koje nisu priznale Kosovo?
4) Kako će se rešavati problem sa vizama u državama koje nisu priznale Kosovo?
...

One night in May

pre 7 godina

Jel moze da dokaze za koga je glasao?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nesa, 4. maj 2016 09:41)

Je l' mozes ti ili albanski novinari?

Mirko

pre 7 godina

Sve postaje potpuna groteska kada uzmemo u obzir da se veliki i sve veći procenat državljana Srbije zalaže za bezuslovno priznavanje nezavisnosti Kosova.
(Koga briga za Kosovo?, 4. maj 2016 11:09)

Mozda se ti zalazes ja nei nemoj da siris dezinformacije.

Taj koji se zalaze kako ti kazes za bezuslovno priznanje kiM samo da mu porucim da ce ga stici Lazreva kletva, a KiM ce biti opet u sastavu Srbije kad tad, nece ova okupacija moci vecno da traje, jos cemo se cerati.

Ljudi nisu bili prva napredna civilizacija u svemiru

pre 7 godina

Nešto meni tu nije jasno: da li je glasanje bilo tajno, a ako nije onda sledi pitanje kako je ko glasao. Nama patetika ništa ne znači.

kopenhagen

pre 7 godina

(e-krem, 4. maj 2016 08:33)

Evo E-kreme da ti kazem za Farska ostrva, kad se i za njih interesujes a slucajno znam.
Farska ostrva nisu samostalna zemlja. Oni su kao i Grenland dio necega sto se zove na nas jezik prevedeno- Kraljevsko zajednistvo...Zajednica pod krunom danske kraljice, nekad je tu bio i Island ali je izasao poslije drugog svjetskog rata.
Dakle pod danskom su upravom mada imaju autonomiju.
Clanstvo u Fifa su dobili prema dogovoru sa centralnim savezom- Fudbalskim savezom Danske.
Da to Danski savez nije zelio ne bi bili ni clanovi. Zato tu nije povrijedjen statut UEFA.
E ovde vidis FSS se protivi clanstvu ali kao donosi se odluka u suprotnosti sa statutom.

Jel jasnije?

hm

pre 7 godina

A po kom su osnovu članice UEFA Engleska, Vels, Škotska i S. Irska? Koliko znam to nisu nezavisne države priznate od UN.
Dakle, može ovako a može i onako, već u zavisnosti od političje situacije.

Jaa

pre 7 godina

Šta očekivati od onih kojima je Fadilj Vokri vrh legenda...
(Dejo majstore, 04. maj 2016 08:25)

A tek od onih čija se legenda grlio sa Tuđmanom na proslavi "Oluje"...

xxx

pre 7 godina

Bitno je da su Srbi odmah popljuvali I njega I Crnu goru I pozivali na bojkot Crnogorskog mora a pozivali I na proterivanje svih Crnogoraca iz Srbije. I onda se svi cudimo sto u regionu nemamo prijatelje. Danas je vec "Dejo-Bog".

svib

pre 7 godina

@One night in May - Boli još kako vas je Vokri izbacio iz Kupa 1988? Da, ob je legenda Partizana, a bori se za svoje. Naravno da ga ne krivim. Vi.ste zamerili Robiju što je Tuđmanu skako u naručje kada je proslavljao golove HAŠK Građanskog?

Uvek Genije

pre 7 godina

da si i priznao, mislis da bih te manje voleo? To sta si ti radio sa loptom je urezano za ceo zivot. nema te politike koja moze da ugrozi secanja na radost koju si nam doneo svojom vestinom i postenjem. ne brini, Majstore, nasa si sesta zvezda zauvek!

BBking

pre 7 godina

Pa sta je ova SNS vlast potpisala u Briselu? Da Srbija nece blokirati ni na koji nacin prijem Kosova u medjunarodne institucije, a sad kao hoce da tuze UEFA-u. Ko je ovde lud? Priznali Kosovo prakticno, a za unutrasnjo-politicki marketing kao protestuju. Kad dobiju po nosu iz Brisela podvice rep.

Miladin Stamenic

pre 7 godina

Nisam pametan sta ciniti sada, Kosovo nas ubija jer nemamo snage da se birimo sa zapadom i Amerikom a nesmemo da se odreknemo a mozda ih treba pustiti neka rade sta im je volja, ja nevidim izlaz iz ove situacije opet mi patimo a ne oni.

muamua

pre 7 godina

jedna zanimljivost u vwzi sa kosovom: srbija je napaadnuta jer je navodno krsila obicaje rata ,a napadnuta je tako sto je prekrsena povelja un...kosovo gde god je islo po neko priznanje u organizacijama krsena su pravila...c c c

zoki

pre 7 godina

A dosta bre sa ovim glupim komentarima, napadoste sad svakog ko je glasao za Kosovo, napadoste FSS... Nasi politikanti prodase isto to Kosovo, pa sta je sad cudno sto traze prijem svuda

Bojan

pre 7 godina

Sve je ovo cirkus kao na našim izborima. Nemojmo da imamo iluzije da je to na zapadu bolje i organizovanije nego kod nas. Pozivamo se na pravo, neka dokumente...ma koga to vise interesuje i koga to obavezuje. Nikoga. Savićević kaže da nije glasao. Sad da ideš redom i pitaš sve saveze ko je glasao, kleli bi se mnogi da nisu...kao i ovde. Koga god pitam za koga su glasali svi se kunu da nisu za Vučića, pa otkud tom čoveku toliki glasovi???

OPG1

pre 7 godina

Treba lepo napustiti tu organizaciju.Prvo,nas fudbal i onako nema veze sa mozgom,drugo i ta organizacija nema veze sa mozgom jer radi protiv svog statuta...to nama vise nije potrebno

Veerghoen

pre 7 godina

Швајцарци знају да су им пола репрезентативних селекција сачињене од Косовара.

Jole

pre 7 godina

Dejo je glasao za prijem Kosova da bi i oni mogli nekoga da pobede. A sada bez sale, covek je jasno i glasno rekao da to nije u skladu sa statutom i branio nas interes. Kako je bilo ko uopste mogao znati kako je glasao kad je glasanje bilo tajno?

Shalla Bal

pre 7 godina

Албанци са Косова запамтите да вам над главом стоји 8 милиона љутих Срба, и биће љути хиљаду година.
А однос сила се у свијету мијења...