Sreda, 27.04.2016.

15:43

Ćurčić više nije selektor Srbije, otišao i Savo!

Radovan Ćurčić više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza.

Izvor: B92

Æurèiæ više nije selektor Srbije, otišao i Savo! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

nenad

pre 7 godina

U Srbiji fudbal vise nepostoji.Reprezentacija nema nikakve rezultate,klubovi takogje nista nisu uradili u Evropi.Samo kaljaju i ono malo ugeda sto nam je ostalo.Sve u svemu velika propast i to je kraj.W

Živa Radnović

pre 7 godina

Svaki 6 meseci menija mo selektora, ne moj posle da se žali FSS. Ne može da se postignu rezultati ako se stalno menija selektor. To je najveći problem kod nas. Ko kod partizana, sad nam je već 3 Selector od početka sezone, neverovatno !!!!! To samo kod nas postoji.

Venus projekat

pre 7 godina

Sigurnop je otisao u Manchester United ili City, ovakav strucnjak ne ostaje bez posla dugo.
(mjadjan, 27. april 2016 15:53)

Gvrdiola je potpisao za City. Ovaj ce verovatno u Junajted!

Viktor

pre 7 godina

Bilo bi dobro da se selektor ostane malo duze, jer za godinu dana nemogu se postici neki résultats. Mi izgleda zelimo da selektor A tima odmah osvoji svetski kup i sve ostane! !!
Budimo realni,ima mnogo boljih selekcija od nasih,neko moral i da Islande!

nikolabg

pre 7 godina

Ćurčicu sve najboljee on je tu kolateralna šteta bio,utonuo je u sivilo i kao neiskusan nije mogao da se izbori...Savo dovidjenja,prvo protivnik sada ulizivac Toletov....Ali džabe,nikako da se krene od onih glavnih i odgovornih,tako da ne treba praviti euforiju oko toga,kad ti odozgo budu škartirani tada se moze ozbiljnije pričati,ovako ništa.

ja

pre 7 godina

Da je Srbija normalna država i da se u FSS radi racionalno, umesto da se mešetari i političari selektor je trebao biti Paunović sa odrešenim rukama na 4 godine da izvrši smenu generacija i da napravi ozbiljan tim bez bilo kakvih pritisaka po pitanju plasmana na SP. Ovako, sapunica se nastavlja.

Zvoncica

pre 7 godina

Bogdanova umesto Save. On je selektirao mladu reprezentaciju za Novi Zeland.
Sve dok premijer poklanja u zvanicnoj poseti, drugom drzavniku dres kluba a ne reprezentacije nema nama sreće.
Odlazi Tole da sposobni dodju, sa kartonima iz policije.

cito

pre 7 godina

Alo zemljace, kakvu ti trenersku karijeru imas? Sta si osvoji, napravio....itd. Ja bih kao uslov za selektora postavio neki kriterijum, a ne svaki bakabunda da vodi reprezentaciju!

srbEUin

pre 7 godina

Sledeći selektori:
Vermez,
Stanojević,
Jajoglavi
Milinković...
... Tomić...
ali ne mora tim redom.
Bitno je samo zadržati kontinuitet najdražih boja.
Samo tako ćemo zadržati i kontinuitet uspeha reprezentacije.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

U moru losih vesti iz naseg fudbala ovo je ubedljivo najgora!
Radovan Curcic je nakon godinu dana na mestu selektora resio sva otvorena pitanja u nasoj reprezentaciji! Oformio je tim koji je spreman na sve u predstojecem ratu za plasman u Rusiju 2018.!

Reprezentacija Srbije - tim za start kvalifikacija na Marakani protiv Republike Irske:
- Kolarov i Matic su suspendovani
- formacija 4-2-3-1:

1 Stojkovic
6 Ivanovic (kpn) - 4 Maksimovic - 5 Rajkovic - 2 Rukavina
16 Milivojevic - 8 Brasanac
7 Tosic - 22 Ljajic - 17 Kostic
9 Mitrovic

selektor Curcic

- golman - Stojkovic (Makabi)
- centralna odbrana - Maksimovic (Torino), Rajkovic (Darmstat)
- bekovi - Ivanovic (Celzi), Rukavina (Viljareal)
- centralna sredina - Milivojevic (Olimpijakos), Brasanac (Partizan)
- krila - Tosic (CSKA), Kostic (Stutgart)
- ofanzivna sredina - Ljajic (Inter)
- centarfor - Mitrovic (Njukastl)

vasa

pre 7 godina

Ma da mesi i ronaldo uzmu nas pasos opet bi bili m..a marjanova. Nema nam spasa u fudbalu kao i u ekonomiji. Sjeban mentalitet pa vlada mediokritet

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Nego ne kontam zasto tek sad da ga pedaliraju,trebao je popiti otkaz jos kad su videli da nemamo sansi za Euro 2016.

Clean Sweep

pre 7 godina

Svi prolaze samo tOLE ostaje dok mu ne bude 40 dana.
(Dobri, 27. april 2016 16:47)


ja se ne bih opuštao dok mu se ne da godinu dana

Pedja dorcol

pre 7 godina

Pik broj 1 Radomir Antic, onda Sinisa Mihajlovic, Veljko Paunovic, Dragan Stojkovic, Alekasandar Stanojevic, Miroslav Djukic, Slavisa Jokanovic, Slavoljub Muslin...
Koliko sam ih samo nabrojao, svi do jednog za par koplja ispred Curcica!!!!
Ne znam samo sta se cekalo toliko? Jedino mi zao Save kao prave legende...

Rale

pre 7 godina

A uh kakava šteta da se rastanemo sa "autoritetom" znalcem u likovima fudbalskih "gromada" aćurčić Milošević dok se "znalac" Tomidlav karadžić slabi i uživa u propasti srpskog fudbala.Prvo je trbala odstraniti kancer Karadžić

Trifke

pre 7 godina

Jos Antic za predsednika i Muslin za selektora i da idemo na to svetsko prvenstvo i da bar ponovimo uspeh iz Montevidea 1930., ali ovaj put kao Srbija.

blato!

pre 7 godina

Cim se talog malo slegne, eto ga Tole da opet sve zamuti. Svaka organizacija ima neki svoj cilj i svrhu, bez kojih je besmisleno raditi. Niko ziv ne zna koji je cilj fudbalskog saveza srbije. A ne zna se ni koja je svrha. Tole zna, al nece da nam kaze, nego nas muci godinama, decenijama.

Romanija Pale

pre 7 godina

Ne bih bio najsrecniji sa Muslinom, jer mislim da nisu losi ni Stanojevic i Jokanovic, ali moj pik broj jedan je legenda Srpskog fudbala PIKSI !!!

bratic

pre 7 godina

treba nam ozbiljan trener koji ima kvalitet i kojeg treba platiti,ne igra ni Tole ni Sava ni Kokeza ni Terzic nego fudbaleri a oni su manekencici bez zara i to je po meni problem,nekim igracima se treba zahvaliti(Kolarov,Ivanovic mzda Tosic i Ljajic)i dati sansu momcima koji izgaraju na terenu i ako ovi gore nabrojani su kvalitetniji i naravno ne treba dati da se politika mesa(Djenova,dron i ovi nasi najvatreniji „navijaci")

Labud

pre 7 godina

I docice heroj naseg vremena...errr....Kokeza!

Mase ce klicati razdragano po ulicama, seke ce ljubiti mornare, dzeparosi ce se vratiti kuci bolji nego inace. Slepi ce progledati, grbavi ce se ispraviti.

Бојан Цимбаљевић

pre 7 godina

Добра вест, човек није имао резултате, није имао ни игру, ни атмосферу - ништа. Зашто је то тако, знају он и играчи. Дајте доведите некога да се коначно пласирамо на то светско првенство!

Millennium

pre 7 godina

Dobar početak, još da Tole ode i da ne bude sjaši kurta da uzjaše murta. I ako se to desi, i dobijemo novu upravu i iole normalnog trenera, onda imamo čemu da se nadamo.

Kaligula

pre 7 godina

@Opaaa sine, jos samo Kardza da se skine s prestola i kada Muslin dodje da nam krene na bolje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pacerrrrrrrrr, 27. april 2016 15:48)

I da se vrate Piksi i Pančev.

Cinik

pre 7 godina

Najkraće rečeno odmah po objavljivanju rezulatata izbora krenulo se sa euforičnim uzdizanjem Zvezde. Nemam ništa protiv toga da se smeni Karadžić ali ako ćemo menjati Karadžića a da njegovo mesto dovedmo još veću vancagu iz Zvezde a ista ih je prepuna onda ništa nismo uradili.

Ko je ovde lud

pre 7 godina

Koji su to ljudi....bez morala pameti i digniteta.Zato i ne idem 25 god.na fudbal u Srbiji.A nesretnik Ćurčic će ostati zapamćen kao najgori slučajni prolaznik FSS...a Tole....

krkela

pre 7 godina

Jos samo Tole da ode, i vec vidim ako ne na prvoj onda na drugoj utakmici Srbije na "Marakani" pun stadion, znam da ce biti tesko vratiti se u top 20 nacija, al moramo da imamo strpljenja necemo odma skociti. Evo Miha vam slobodan covek je stastavio ovu ekipu i taman da krene da igra dobije otkaz. Samo u Srbiji

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Sad ce Savo u partizan, da ne pomisli neko da je tek tako dao ostavku u fudbalskom savezu, obezbedio se on na vreme ...

Capello

pre 7 godina

Potreban nam je iskusan trener koji ce najzad skontati psiholosku barijeru sa kojom se srecu nasi fudbaleri. Neko ko ce umeti da uzme plasicnu kutiju u koju ce odloziti sve mobilne telefone i lap topove fudbalera i tako ih izolovati od novinara i njanjavih navijaca. Fudbaleri koje imamo imaju odredjeni kvalitet, ali verujem da prevelika ocekivanja koja mi, navijaci projektujemo, guse taj kvalitet i svaljuju nepotreban pritisak na drzavni tim.

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 7 godina

Jos jedna manipulacija politike sa sportom.Ali nema veze, bitno je da nas fudbal cveta li cveta.Kada se bude igrao Euro 2020 bice tacno 2 decenije kako smo igrali to takmicenje.Ej, vise od pola mog zivota...

Samo kazem

pre 7 godina

Inače Ćurčić je na mesto selektora doveden kao respektabilan trener sa pozamasnim stazom, vodjenjem Evropskih fudbalskih giganata kao sto su Javor i Borac.

GM

pre 7 godina

Velika je bruka da neko ko se predstavljao kao deo mladih, protesta protiv nekadasnje diktature i Otporas... Da na kraju zavrsi sa jednim Karadzicem kadrom SPS-a.

Savo steta u sta si se pretvorio.

antiDebil

pre 7 godina

Obavezno da Bogdanov dobije mesto u FSS, ipak se covek svojski trudio da nam oteza odlazak na velika takmicenja i u velikoj meri je ucestvovao u ovim desavanjima, nemojte to da zanemarite !

Quincy Miller

pre 7 godina

Dik Advokat hahahahah ja skoro pa zaboravio da nam on bio selektor!Ljudi nađite bilo kog dobrog stranog trenera!Mislim da bi neki Nemac ili Holandjanin doveo ovo malo u red.

Srdjan

pre 7 godina

A kad su novinari prije par dana pisali da vise nece biti trener nego da tu funkciju preuzima Muslin, Savo se odmah morao oglasiti rijecima kako reprezentacija ima trenera i to je Curcic. Neka su otisli i jedan i drugi, dosta je vise upropastavan nas fudbal!

Samo kazem

pre 7 godina

Inače Ćurčić je na mesto selektora doveden kao respektabilan trener sa pozamasnim stazom, vodjenjem Evropskih fudbalskih giganata kao sto su Javor i Borac.

antiDebil

pre 7 godina

Obavezno da Bogdanov dobije mesto u FSS, ipak se covek svojski trudio da nam oteza odlazak na velika takmicenja i u velikoj meri je ucestvovao u ovim desavanjima, nemojte to da zanemarite !

Srdjan

pre 7 godina

A kad su novinari prije par dana pisali da vise nece biti trener nego da tu funkciju preuzima Muslin, Savo se odmah morao oglasiti rijecima kako reprezentacija ima trenera i to je Curcic. Neka su otisli i jedan i drugi, dosta je vise upropastavan nas fudbal!

GM

pre 7 godina

Velika je bruka da neko ko se predstavljao kao deo mladih, protesta protiv nekadasnje diktature i Otporas... Da na kraju zavrsi sa jednim Karadzicem kadrom SPS-a.

Savo steta u sta si se pretvorio.

Clean Sweep

pre 7 godina

Svi prolaze samo tOLE ostaje dok mu ne bude 40 dana.
(Dobri, 27. april 2016 16:47)


ja se ne bih opuštao dok mu se ne da godinu dana

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Sad ce Savo u partizan, da ne pomisli neko da je tek tako dao ostavku u fudbalskom savezu, obezbedio se on na vreme ...

Ko je ovde lud

pre 7 godina

Koji su to ljudi....bez morala pameti i digniteta.Zato i ne idem 25 god.na fudbal u Srbiji.A nesretnik Ćurčic će ostati zapamćen kao najgori slučajni prolaznik FSS...a Tole....

vasa

pre 7 godina

Ma da mesi i ronaldo uzmu nas pasos opet bi bili m..a marjanova. Nema nam spasa u fudbalu kao i u ekonomiji. Sjeban mentalitet pa vlada mediokritet

Venus projekat

pre 7 godina

Sigurnop je otisao u Manchester United ili City, ovakav strucnjak ne ostaje bez posla dugo.
(mjadjan, 27. april 2016 15:53)

Gvrdiola je potpisao za City. Ovaj ce verovatno u Junajted!

blato!

pre 7 godina

Cim se talog malo slegne, eto ga Tole da opet sve zamuti. Svaka organizacija ima neki svoj cilj i svrhu, bez kojih je besmisleno raditi. Niko ziv ne zna koji je cilj fudbalskog saveza srbije. A ne zna se ni koja je svrha. Tole zna, al nece da nam kaze, nego nas muci godinama, decenijama.

ja

pre 7 godina

Da je Srbija normalna država i da se u FSS radi racionalno, umesto da se mešetari i političari selektor je trebao biti Paunović sa odrešenim rukama na 4 godine da izvrši smenu generacija i da napravi ozbiljan tim bez bilo kakvih pritisaka po pitanju plasmana na SP. Ovako, sapunica se nastavlja.

Trifke

pre 7 godina

Jos Antic za predsednika i Muslin za selektora i da idemo na to svetsko prvenstvo i da bar ponovimo uspeh iz Montevidea 1930., ali ovaj put kao Srbija.

Quincy Miller

pre 7 godina

Dik Advokat hahahahah ja skoro pa zaboravio da nam on bio selektor!Ljudi nađite bilo kog dobrog stranog trenera!Mislim da bi neki Nemac ili Holandjanin doveo ovo malo u red.

Millennium

pre 7 godina

Dobar početak, još da Tole ode i da ne bude sjaši kurta da uzjaše murta. I ako se to desi, i dobijemo novu upravu i iole normalnog trenera, onda imamo čemu da se nadamo.

Labud

pre 7 godina

I docice heroj naseg vremena...errr....Kokeza!

Mase ce klicati razdragano po ulicama, seke ce ljubiti mornare, dzeparosi ce se vratiti kuci bolji nego inace. Slepi ce progledati, grbavi ce se ispraviti.

cito

pre 7 godina

Alo zemljace, kakvu ti trenersku karijeru imas? Sta si osvoji, napravio....itd. Ja bih kao uslov za selektora postavio neki kriterijum, a ne svaki bakabunda da vodi reprezentaciju!

srbEUin

pre 7 godina

Sledeći selektori:
Vermez,
Stanojević,
Jajoglavi
Milinković...
... Tomić...
ali ne mora tim redom.
Bitno je samo zadržati kontinuitet najdražih boja.
Samo tako ćemo zadržati i kontinuitet uspeha reprezentacije.

Zvoncica

pre 7 godina

Bogdanova umesto Save. On je selektirao mladu reprezentaciju za Novi Zeland.
Sve dok premijer poklanja u zvanicnoj poseti, drugom drzavniku dres kluba a ne reprezentacije nema nama sreće.
Odlazi Tole da sposobni dodju, sa kartonima iz policije.

Cinik

pre 7 godina

Najkraće rečeno odmah po objavljivanju rezulatata izbora krenulo se sa euforičnim uzdizanjem Zvezde. Nemam ništa protiv toga da se smeni Karadžić ali ako ćemo menjati Karadžića a da njegovo mesto dovedmo još veću vancagu iz Zvezde a ista ih je prepuna onda ništa nismo uradili.

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 7 godina

Jos jedna manipulacija politike sa sportom.Ali nema veze, bitno je da nas fudbal cveta li cveta.Kada se bude igrao Euro 2020 bice tacno 2 decenije kako smo igrali to takmicenje.Ej, vise od pola mog zivota...

Romanija Pale

pre 7 godina

Ne bih bio najsrecniji sa Muslinom, jer mislim da nisu losi ni Stanojevic i Jokanovic, ali moj pik broj jedan je legenda Srpskog fudbala PIKSI !!!

Бојан Цимбаљевић

pre 7 godina

Добра вест, човек није имао резултате, није имао ни игру, ни атмосферу - ништа. Зашто је то тако, знају он и играчи. Дајте доведите некога да се коначно пласирамо на то светско првенство!

krkela

pre 7 godina

Jos samo Tole da ode, i vec vidim ako ne na prvoj onda na drugoj utakmici Srbije na "Marakani" pun stadion, znam da ce biti tesko vratiti se u top 20 nacija, al moramo da imamo strpljenja necemo odma skociti. Evo Miha vam slobodan covek je stastavio ovu ekipu i taman da krene da igra dobije otkaz. Samo u Srbiji

Rale

pre 7 godina

A uh kakava šteta da se rastanemo sa "autoritetom" znalcem u likovima fudbalskih "gromada" aćurčić Milošević dok se "znalac" Tomidlav karadžić slabi i uživa u propasti srpskog fudbala.Prvo je trbala odstraniti kancer Karadžić

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Nego ne kontam zasto tek sad da ga pedaliraju,trebao je popiti otkaz jos kad su videli da nemamo sansi za Euro 2016.

nikolabg

pre 7 godina

Ćurčicu sve najboljee on je tu kolateralna šteta bio,utonuo je u sivilo i kao neiskusan nije mogao da se izbori...Savo dovidjenja,prvo protivnik sada ulizivac Toletov....Ali džabe,nikako da se krene od onih glavnih i odgovornih,tako da ne treba praviti euforiju oko toga,kad ti odozgo budu škartirani tada se moze ozbiljnije pričati,ovako ništa.

Capello

pre 7 godina

Potreban nam je iskusan trener koji ce najzad skontati psiholosku barijeru sa kojom se srecu nasi fudbaleri. Neko ko ce umeti da uzme plasicnu kutiju u koju ce odloziti sve mobilne telefone i lap topove fudbalera i tako ih izolovati od novinara i njanjavih navijaca. Fudbaleri koje imamo imaju odredjeni kvalitet, ali verujem da prevelika ocekivanja koja mi, navijaci projektujemo, guse taj kvalitet i svaljuju nepotreban pritisak na drzavni tim.

bratic

pre 7 godina

treba nam ozbiljan trener koji ima kvalitet i kojeg treba platiti,ne igra ni Tole ni Sava ni Kokeza ni Terzic nego fudbaleri a oni su manekencici bez zara i to je po meni problem,nekim igracima se treba zahvaliti(Kolarov,Ivanovic mzda Tosic i Ljajic)i dati sansu momcima koji izgaraju na terenu i ako ovi gore nabrojani su kvalitetniji i naravno ne treba dati da se politika mesa(Djenova,dron i ovi nasi najvatreniji „navijaci")

Kaligula

pre 7 godina

@Opaaa sine, jos samo Kardza da se skine s prestola i kada Muslin dodje da nam krene na bolje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pacerrrrrrrrr, 27. april 2016 15:48)

I da se vrate Piksi i Pančev.

Pedja dorcol

pre 7 godina

Pik broj 1 Radomir Antic, onda Sinisa Mihajlovic, Veljko Paunovic, Dragan Stojkovic, Alekasandar Stanojevic, Miroslav Djukic, Slavisa Jokanovic, Slavoljub Muslin...
Koliko sam ih samo nabrojao, svi do jednog za par koplja ispred Curcica!!!!
Ne znam samo sta se cekalo toliko? Jedino mi zao Save kao prave legende...

Viktor

pre 7 godina

Bilo bi dobro da se selektor ostane malo duze, jer za godinu dana nemogu se postici neki résultats. Mi izgleda zelimo da selektor A tima odmah osvoji svetski kup i sve ostane! !!
Budimo realni,ima mnogo boljih selekcija od nasih,neko moral i da Islande!

Živa Radnović

pre 7 godina

Svaki 6 meseci menija mo selektora, ne moj posle da se žali FSS. Ne može da se postignu rezultati ako se stalno menija selektor. To je najveći problem kod nas. Ko kod partizana, sad nam je već 3 Selector od početka sezone, neverovatno !!!!! To samo kod nas postoji.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

U moru losih vesti iz naseg fudbala ovo je ubedljivo najgora!
Radovan Curcic je nakon godinu dana na mestu selektora resio sva otvorena pitanja u nasoj reprezentaciji! Oformio je tim koji je spreman na sve u predstojecem ratu za plasman u Rusiju 2018.!

Reprezentacija Srbije - tim za start kvalifikacija na Marakani protiv Republike Irske:
- Kolarov i Matic su suspendovani
- formacija 4-2-3-1:

1 Stojkovic
6 Ivanovic (kpn) - 4 Maksimovic - 5 Rajkovic - 2 Rukavina
16 Milivojevic - 8 Brasanac
7 Tosic - 22 Ljajic - 17 Kostic
9 Mitrovic

selektor Curcic

- golman - Stojkovic (Makabi)
- centralna odbrana - Maksimovic (Torino), Rajkovic (Darmstat)
- bekovi - Ivanovic (Celzi), Rukavina (Viljareal)
- centralna sredina - Milivojevic (Olimpijakos), Brasanac (Partizan)
- krila - Tosic (CSKA), Kostic (Stutgart)
- ofanzivna sredina - Ljajic (Inter)
- centarfor - Mitrovic (Njukastl)

nenad

pre 7 godina

U Srbiji fudbal vise nepostoji.Reprezentacija nema nikakve rezultate,klubovi takogje nista nisu uradili u Evropi.Samo kaljaju i ono malo ugeda sto nam je ostalo.Sve u svemu velika propast i to je kraj.W

fudbalski ekspert

pre 7 godina

U moru losih vesti iz naseg fudbala ovo je ubedljivo najgora!
Radovan Curcic je nakon godinu dana na mestu selektora resio sva otvorena pitanja u nasoj reprezentaciji! Oformio je tim koji je spreman na sve u predstojecem ratu za plasman u Rusiju 2018.!

Reprezentacija Srbije - tim za start kvalifikacija na Marakani protiv Republike Irske:
- Kolarov i Matic su suspendovani
- formacija 4-2-3-1:

1 Stojkovic
6 Ivanovic (kpn) - 4 Maksimovic - 5 Rajkovic - 2 Rukavina
16 Milivojevic - 8 Brasanac
7 Tosic - 22 Ljajic - 17 Kostic
9 Mitrovic

selektor Curcic

- golman - Stojkovic (Makabi)
- centralna odbrana - Maksimovic (Torino), Rajkovic (Darmstat)
- bekovi - Ivanovic (Celzi), Rukavina (Viljareal)
- centralna sredina - Milivojevic (Olimpijakos), Brasanac (Partizan)
- krila - Tosic (CSKA), Kostic (Stutgart)
- ofanzivna sredina - Ljajic (Inter)
- centarfor - Mitrovic (Njukastl)

Pedja dorcol

pre 7 godina

Pik broj 1 Radomir Antic, onda Sinisa Mihajlovic, Veljko Paunovic, Dragan Stojkovic, Alekasandar Stanojevic, Miroslav Djukic, Slavisa Jokanovic, Slavoljub Muslin...
Koliko sam ih samo nabrojao, svi do jednog za par koplja ispred Curcica!!!!
Ne znam samo sta se cekalo toliko? Jedino mi zao Save kao prave legende...

antiDebil

pre 7 godina

Obavezno da Bogdanov dobije mesto u FSS, ipak se covek svojski trudio da nam oteza odlazak na velika takmicenja i u velikoj meri je ucestvovao u ovim desavanjima, nemojte to da zanemarite !

Quincy Miller

pre 7 godina

Dik Advokat hahahahah ja skoro pa zaboravio da nam on bio selektor!Ljudi nađite bilo kog dobrog stranog trenera!Mislim da bi neki Nemac ili Holandjanin doveo ovo malo u red.

Cinik

pre 7 godina

Najkraće rečeno odmah po objavljivanju rezulatata izbora krenulo se sa euforičnim uzdizanjem Zvezde. Nemam ništa protiv toga da se smeni Karadžić ali ako ćemo menjati Karadžića a da njegovo mesto dovedmo još veću vancagu iz Zvezde a ista ih je prepuna onda ništa nismo uradili.

srbEUin

pre 7 godina

Sledeći selektori:
Vermez,
Stanojević,
Jajoglavi
Milinković...
... Tomić...
ali ne mora tim redom.
Bitno je samo zadržati kontinuitet najdražih boja.
Samo tako ćemo zadržati i kontinuitet uspeha reprezentacije.

Srdjan

pre 7 godina

A kad su novinari prije par dana pisali da vise nece biti trener nego da tu funkciju preuzima Muslin, Savo se odmah morao oglasiti rijecima kako reprezentacija ima trenera i to je Curcic. Neka su otisli i jedan i drugi, dosta je vise upropastavan nas fudbal!

Samo kazem

pre 7 godina

Inače Ćurčić je na mesto selektora doveden kao respektabilan trener sa pozamasnim stazom, vodjenjem Evropskih fudbalskih giganata kao sto su Javor i Borac.

krkela

pre 7 godina

Jos samo Tole da ode, i vec vidim ako ne na prvoj onda na drugoj utakmici Srbije na "Marakani" pun stadion, znam da ce biti tesko vratiti se u top 20 nacija, al moramo da imamo strpljenja necemo odma skociti. Evo Miha vam slobodan covek je stastavio ovu ekipu i taman da krene da igra dobije otkaz. Samo u Srbiji

Millennium

pre 7 godina

Dobar početak, još da Tole ode i da ne bude sjaši kurta da uzjaše murta. I ako se to desi, i dobijemo novu upravu i iole normalnog trenera, onda imamo čemu da se nadamo.

Trifke

pre 7 godina

Jos Antic za predsednika i Muslin za selektora i da idemo na to svetsko prvenstvo i da bar ponovimo uspeh iz Montevidea 1930., ali ovaj put kao Srbija.

Zvoncica

pre 7 godina

Bogdanova umesto Save. On je selektirao mladu reprezentaciju za Novi Zeland.
Sve dok premijer poklanja u zvanicnoj poseti, drugom drzavniku dres kluba a ne reprezentacije nema nama sreće.
Odlazi Tole da sposobni dodju, sa kartonima iz policije.

GM

pre 7 godina

Velika je bruka da neko ko se predstavljao kao deo mladih, protesta protiv nekadasnje diktature i Otporas... Da na kraju zavrsi sa jednim Karadzicem kadrom SPS-a.

Savo steta u sta si se pretvorio.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Sad ce Savo u partizan, da ne pomisli neko da je tek tako dao ostavku u fudbalskom savezu, obezbedio se on na vreme ...

Romanija Pale

pre 7 godina

Ne bih bio najsrecniji sa Muslinom, jer mislim da nisu losi ni Stanojevic i Jokanovic, ali moj pik broj jedan je legenda Srpskog fudbala PIKSI !!!

Živa Radnović

pre 7 godina

Svaki 6 meseci menija mo selektora, ne moj posle da se žali FSS. Ne može da se postignu rezultati ako se stalno menija selektor. To je najveći problem kod nas. Ko kod partizana, sad nam je već 3 Selector od početka sezone, neverovatno !!!!! To samo kod nas postoji.

Viktor

pre 7 godina

Bilo bi dobro da se selektor ostane malo duze, jer za godinu dana nemogu se postici neki résultats. Mi izgleda zelimo da selektor A tima odmah osvoji svetski kup i sve ostane! !!
Budimo realni,ima mnogo boljih selekcija od nasih,neko moral i da Islande!

Kaligula

pre 7 godina

@Opaaa sine, jos samo Kardza da se skine s prestola i kada Muslin dodje da nam krene na bolje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pacerrrrrrrrr, 27. april 2016 15:48)

I da se vrate Piksi i Pančev.

Labud

pre 7 godina

I docice heroj naseg vremena...errr....Kokeza!

Mase ce klicati razdragano po ulicama, seke ce ljubiti mornare, dzeparosi ce se vratiti kuci bolji nego inace. Slepi ce progledati, grbavi ce se ispraviti.

bratic

pre 7 godina

treba nam ozbiljan trener koji ima kvalitet i kojeg treba platiti,ne igra ni Tole ni Sava ni Kokeza ni Terzic nego fudbaleri a oni su manekencici bez zara i to je po meni problem,nekim igracima se treba zahvaliti(Kolarov,Ivanovic mzda Tosic i Ljajic)i dati sansu momcima koji izgaraju na terenu i ako ovi gore nabrojani su kvalitetniji i naravno ne treba dati da se politika mesa(Djenova,dron i ovi nasi najvatreniji „navijaci")

ja

pre 7 godina

Da je Srbija normalna država i da se u FSS radi racionalno, umesto da se mešetari i političari selektor je trebao biti Paunović sa odrešenim rukama na 4 godine da izvrši smenu generacija i da napravi ozbiljan tim bez bilo kakvih pritisaka po pitanju plasmana na SP. Ovako, sapunica se nastavlja.

Ko je ovde lud

pre 7 godina

Koji su to ljudi....bez morala pameti i digniteta.Zato i ne idem 25 god.na fudbal u Srbiji.A nesretnik Ćurčic će ostati zapamćen kao najgori slučajni prolaznik FSS...a Tole....

nikolabg

pre 7 godina

Ćurčicu sve najboljee on je tu kolateralna šteta bio,utonuo je u sivilo i kao neiskusan nije mogao da se izbori...Savo dovidjenja,prvo protivnik sada ulizivac Toletov....Ali džabe,nikako da se krene od onih glavnih i odgovornih,tako da ne treba praviti euforiju oko toga,kad ti odozgo budu škartirani tada se moze ozbiljnije pričati,ovako ništa.

Бојан Цимбаљевић

pre 7 godina

Добра вест, човек није имао резултате, није имао ни игру, ни атмосферу - ништа. Зашто је то тако, знају он и играчи. Дајте доведите некога да се коначно пласирамо на то светско првенство!

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 7 godina

Jos jedna manipulacija politike sa sportom.Ali nema veze, bitno je da nas fudbal cveta li cveta.Kada se bude igrao Euro 2020 bice tacno 2 decenije kako smo igrali to takmicenje.Ej, vise od pola mog zivota...

Clean Sweep

pre 7 godina

Svi prolaze samo tOLE ostaje dok mu ne bude 40 dana.
(Dobri, 27. april 2016 16:47)


ja se ne bih opuštao dok mu se ne da godinu dana

vasa

pre 7 godina

Ma da mesi i ronaldo uzmu nas pasos opet bi bili m..a marjanova. Nema nam spasa u fudbalu kao i u ekonomiji. Sjeban mentalitet pa vlada mediokritet

cito

pre 7 godina

Alo zemljace, kakvu ti trenersku karijeru imas? Sta si osvoji, napravio....itd. Ja bih kao uslov za selektora postavio neki kriterijum, a ne svaki bakabunda da vodi reprezentaciju!

Capello

pre 7 godina

Potreban nam je iskusan trener koji ce najzad skontati psiholosku barijeru sa kojom se srecu nasi fudbaleri. Neko ko ce umeti da uzme plasicnu kutiju u koju ce odloziti sve mobilne telefone i lap topove fudbalera i tako ih izolovati od novinara i njanjavih navijaca. Fudbaleri koje imamo imaju odredjeni kvalitet, ali verujem da prevelika ocekivanja koja mi, navijaci projektujemo, guse taj kvalitet i svaljuju nepotreban pritisak na drzavni tim.

Venus projekat

pre 7 godina

Sigurnop je otisao u Manchester United ili City, ovakav strucnjak ne ostaje bez posla dugo.
(mjadjan, 27. april 2016 15:53)

Gvrdiola je potpisao za City. Ovaj ce verovatno u Junajted!

Rale

pre 7 godina

A uh kakava šteta da se rastanemo sa "autoritetom" znalcem u likovima fudbalskih "gromada" aćurčić Milošević dok se "znalac" Tomidlav karadžić slabi i uživa u propasti srpskog fudbala.Prvo je trbala odstraniti kancer Karadžić

nenad

pre 7 godina

U Srbiji fudbal vise nepostoji.Reprezentacija nema nikakve rezultate,klubovi takogje nista nisu uradili u Evropi.Samo kaljaju i ono malo ugeda sto nam je ostalo.Sve u svemu velika propast i to je kraj.W

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Nego ne kontam zasto tek sad da ga pedaliraju,trebao je popiti otkaz jos kad su videli da nemamo sansi za Euro 2016.

blato!

pre 7 godina

Cim se talog malo slegne, eto ga Tole da opet sve zamuti. Svaka organizacija ima neki svoj cilj i svrhu, bez kojih je besmisleno raditi. Niko ziv ne zna koji je cilj fudbalskog saveza srbije. A ne zna se ni koja je svrha. Tole zna, al nece da nam kaze, nego nas muci godinama, decenijama.