Nedelja, 24.04.2016.

19:39

Kralj šljake – Nadalu rekordni trofej u Barseloni!

Španski teniser Rafael Nadal deveti put u karijeri osvojio je ATP turni u Barseloni i tako izjednačio rekord Giljerma Viljasa.

Izvor: ÐN

Kralj šljake – Nadalu rekordni trofej u Barseloni! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Djordje

pre 7 godina

Nije Visko rekao 101 titula u karijeri za Nadal u prenosu nego Branislav Travica. Inace 69 trofej za Rafu.
(podsetnik, 25. april 2016 03:27) Branislav Pralica, hvala sto si me ispravio sta mi bi ne znam popih par piva pa mi se učinilo da je Višković:D

NIKO kao mi

pre 7 godina

kao mi@ nije valda da mislis da nam susjedi nemaju pametnijeg posla vec visiti na "Srpskim" portalima i mrljaju po Srbima...ima ih ali 95% su to Srpska posla ali vjerujem da je 95% susjeda naklonjeno nasem kosmopoliti.

Dragan

pre 7 godina

@kaokakao Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!
(Jumko, 24. april 2016 22:14)
Hvala

Ajde,skloni se sa sportskih vesti,molim te.I idi leci svoje komplekse i to sto se lazno predstavljas

Siniša

pre 7 godina

Неле@ doktore parcijalno (sljaka) "mozda" nisi u pravu ali ne shvatam od kuda ti toliki minusi kada generalno suma sumarum jesi u pravu.

Dragan

pre 7 godina

@Leki

Pusti te priče o kulturi naroda, kolika je kultura kod drugi već su bezbroj puta dokazane i prikazane, počevši od prošlogodišnjeg U.S Opena itd. A ko kod vas političko kolo vodi, pa za njih je ovaj naš zlatan...

slusam

pre 7 godina

@kaokakao Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!
(Jumko, 24. april 2016 22:14)

Mozes gledati koliko hoces kad ne vidis.

cista konstatacija

pre 7 godina

Ono sto je jedno sigurno sasvim a to je da ce biti usamljen na celu liste kad se bude penzionisao. Jer niko nece upola postici na sljaci ni biti blizu upola tome kao sto je Rafa Nadal kralj sljake zauvek..

Misho

pre 7 godina

Kad nema mačka miševi kolo vode,zašto Toni nekaze da nije imao neku konkurenciju, pa nema ni Marija, Federer,Novaka lako je pobediti Kelja i boraniju.

Da kazem

pre 7 godina

@ kao mi
Varaš se druže da komšije i susedi pišu i navijaju za Nadala, za njega navijaju ljubitelji tenisa a za Novaka ostrašćeni i zaslepljeni!
Ovom što mu smeta konkurencija na ovom turniru, vidi druže, ova konkurencija je Novaku na GS turnirima i tada vam se čini da je njemu žreb težak! A ustvari zbog takve konkurencije i jeste " najbolji"
A za sve što kažu da se Nadal vratio, NIJE! Sad je negde na 60% da li će nekad da se vrati na svoj nivo to za sada ne, ali nadajmo se!

pa sta ti pratis

pre 7 godina

Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 24. april 2016 22:14)

Staa? Nisi znaci gledao coveka koji nestane sa terena pa ga nema 7 meseci a onda se pojavi i osvoji sve zivo? Pa opet nestane a da ne znas sta mu je pa opet pocne da osvaja pa kad prodje sezona sljake opet ce nestati ... Nisi gledao coveka koji u finalu izadje na teren u dzemperu jer ga bole ledja i ne moze da igra a za par dana fenomenalno odigra i osvoji DC ?

Mairon

pre 7 godina

Ogroman napredak kod Rafe u poslednja dva meseca. Na turnirima na šljaci u Južnoj Americi je delovao veoma loše, a ovo sada počinje da liči na njegove partije pre 2013. Još tu ima rupa u igri i ponekih oscijacija ali Rafa je na pravom putu. Trenutno je drugi na ATP rejs listi, i ima šanse da u drugom delu sezone dođe na drugo mesto.

Leki

pre 7 godina

@Vlada A sto bi coveku smetala povreda od pre dve godine? Smeta li Novaku povreda zgloba od pre dve godine? Zajedljivost i nepostovanje koje pokazujete prema Novakovim rivalima su odraz kulture jednog naroda. Nije ni cudo sto vam bivsi radikal uzima apsolutnu vlast.

Zilijen

pre 7 godina

Jel su botovi previse zauzeti "onim" drugim vestima veceras i zaposleni u izbornim stabovima pa je vest o Nadalovoj tituli potpuno drugacije ispracena u komentarima?! vrlo interesantno

Jumko

pre 7 godina

@kaokakao Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!

Рико

pre 7 godina

(Uzas usta se je Nadal pretvorio, 24. april 2016 20:59)
Исти овај Надал је поршле недеље добио Мареја а одувао Вавринку, тако да се види колико пратиш тенис

miki

pre 7 godina

Gde nema macaka,tu misevi kolo vode.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danubewalker, 24. april 2016 20:33) #
PA bio macak u Monaku,i sta bi?

kao mi

pre 7 godina

Da li postoji ovoliko Spanaca koji mrze Rafu a bodre Djokovica? hmm
(marko, 24. april 2016 20:40)

Pa nemaju Španci "bivše bratske susjede"!

Valderama

pre 7 godina

Nesto razmisljam da ce ljudi koji su nedeljama prizeljkivali da se Rafa vrati u staru formu zazaliti sto su to ikad i pomenuli.Plasim se da ne bude za neku godinu kad se budu svodili racuni, eeee da se Rafa nije vratio.....????

branimir bjelica

pre 7 godina

Vol io bih da Rafa do RG dodje na 4.mjesto tako da se izbjegne cetvrtfinale sa Noletom eventualno, za to treba da ima dobar rezultat u Madrid i Rim da bi preso Wawrinku, sadasnji Rafa je na oko 80%od Noleta,Nole moze da ne pobijedi RG samo ako neko poludi protiv njega kao Wawrinka prosle godine.

Milica-Kosovka devojka

pre 7 godina

Kralju igre, LEGENDO sve čestitke. Želim ti 5titulu u Madridu i 8titulu u Rimu. Naravno, daće Bog da slavimo 10GS Rafa Garos! VAMOS!

Donekle poznavalac tenisa

pre 7 godina

Gledao sam mec! Cestitke Rafi na novom trofeju kao na povratku sto se tice igre i rezultata na sljaci(bez obzira sto je tu apsolutno neprikosnoven) Sto se tice Keja prosto neshvatljivo za njega da u oba seta odigra onako lose kad je najvaznije bez trunke karaktera.. Zato su Nadala ,Novak,Rodzer najbolji svih ovih godina u odnosu na ostale jer upravo poseduju neverovatan sampionski duh i karakter da ovakve meceve dobijaju bilo da je u negativnom ili u pozitivnom smislu za njih..

ivan

pre 7 godina

bravo,nadal opet gazi sve redom. japanac je samo u pojedinim trenucima igrao na nivou djokovica u posljednjoj godini dana,a ostalo vrijeme i na znatno visem nivou ali to nije bilo dovoljno protiv najboljeg igraca ikada

kvisko

pre 7 godina

Prolazna euforija. Ovo ce mu biti jedine nagrade u ovoj godini.
Nije on rodjaci vise ono sto je nekad bio cak ni na sljaci videce te ubrzo.

Djordje

pre 7 godina

Da se ne lazemo malo nas jeovde stvarno strucnjaka za tenis koji saljemo komentare al ima nas koji dosta pratimo, Madrid nije klasican turnir na sljaci to je brza sljaka, tako da i ako novak to osvoji, to je cisto da zadrzi samopouzdanje, rim je sporiji i to je pravi test, mozda je novak mogo cisto kao trening da proba u barsi, al opet on je klasa, ove godine mora da padne pariz,sa marejem se mimoilazi tako da nema ko da ga izmori osim ako nadal padne u zrebu pre finala

Uzas usta se je Nadal pretvorio

pre 7 godina

Zalosno je bilo to gledati. Ne znas ko je gori, Nadal ili Nisikori. Na kraju je pobedio onaj koji je maaalo vise verovao u sebe. Bude li Nadal ovako igrao u Madridu (a sta treba da se desi da ne igra ovako ocajno?) nece stici ni u polufinale. Protiv Vavrinke, Mareja nema sansi. Rodju necu ni da spominjem, on ce u Madridu ionako biti autsajder.

blur

pre 7 godina

sta vise reci o nadalu, covek je legenda! potpuno je nebitno sta ce biti na RG jer ga je rafa osvojio vec 9 puta, ima vremena za jos bar jedan ,a mozda i dva RG. Rafa Nadal je kralj tenisa, najbolji zauvek... VAMOS!!!

Nebojša

pre 7 godina

Dobar meč samo šteta što je Nisikori ovoliko grešio 34 greške u dva seta je previše duplo više grešaka je imao od Nadala a tek par vinera više Nadal ga je dobio čvrstinom u bitnim poenima što i jeste odlika Nadala dobar kada treba sasvim suprotno važi za Nisikorija zato verovatno nikad neće uzeti masters ili grenslem.

Rafole

pre 7 godina

Koliko mi je samo drago sto se Rafa vraca, momak zasluzuje sve najbolje jer je sjajan sportista a pre svega potpuno normalna osoba...Mislim da svi velikani uopste u sportu trebaju da se ugledaju na rivalstvo izmedju Novaka i Rafaela, rivali ali pre svega drugari...sigurno najbolje rivalstvo trenutno u sportu ! Pozzz

romanista

pre 7 godina

Odavno je on kralj sljake i najbolji svih vremena na sljaci,jer Viljas nema 9 RG,tj nema ni jedan ako se ne varam...
Vamos Rafa !!!

radex

pre 7 godina

Cestitke Rafi, lagano se priblizava onoj staroj formi, bar na sljaci. Ali sad je vreme da Nole u Madridu i Rimu potvrdi ko je najbolji i od koga ce sve zavisiti na sledecim Grend Slemovima!

Djordje

pre 7 godina

Dobio sam vise minusa nego pluseva sto sam ispravio viskovica, pa vi rafini fanovi znate da je to 101 finale a ne 101 titula nadala

kaokakao

pre 7 godina

Od covjeka koji djeluje bespomocno protiv mnogo slabijih od Nisikorija do osvajaca sad vec dva turnira zaredom. Kako? Ne znam! Ali ja to u tenisu nisam gledao. Da li je on kralj tempiranja forme ili necega drugog, to je za mene misterija.

bole bgd

pre 7 godina

Nadal je igrao vrlo dobro, ali je moj utisak da je Nišikori često nepotrebno žurio i zbog toga napravio ključne greške. Najveća je ona u prvom setu, kada je imao 0:40 na Nadalov servis, znači tri brejk šanse i veliku mogućnost da osvoji prvi set, ali je sva tri sledeća poena je brzopleto prokockao. Čak je pokušao da na Nadalov prvi servis, znažnim bekhendom osvoji poen, ali bilo je za par santimetara aut.
Sve u svemu, Novak osvaja Roland Garos 2016, tu nemam dilemu.

100D

pre 7 godina

Ponovo mu je dozvoljeno da se dopinguje, i to se vodi po znojenju. Sjecate ga se samo kada je ispadao na pocetku turnira prosto se ,,topio" na terenu. Sada, to je ponovo ona masina ali puna svakakvog goriva, sve da Novak ne bi osvoio RG.

nikola

pre 7 godina

Ako Nadal nastavi sa ovako dobrim partijama i u Rimu i Madridu sigurno ce biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje RG.Ovo je dobro sa svetski tenis da se Rafa polako vraća i pokazuje partije od ranije .Pozdrav svim ljubiteljima tenisa. :-D

Djone

pre 7 godina

Vrhunski mec,Rafa malo imao problema sa servisom,ali zato bio fenomenalan na riternu ... Cestitke Rafi,vise nego zasluzena titula .. Vidimo se u Rimu i Madridu .. Pozz

Djordje

pre 7 godina

Sta prica ovaj viskovic koja 101 titula, 101 finale za nadala, svaka cast rafi iako sam navijao za keija, da se nr lazemo ovo je najbolji nadal,ali i ostali su napredovali i poboljsali igru protiv skoro savrsenog rafinog sablona, nemam strah, novak dere nadala i na sljaci

SINISA

pre 7 godina

Novakov sam navijac.Cetitke Nadalu na tituli....Osovjiti 9x Monte Karlo,9x Barselonu i 9 puta Rolan Garos je nesto nezamislivo i djeluje potpuno nerealno i nevjerovatno.Nadal je najbolji igrac sljake svih vremena i sigurno ga niko nece nadmasiti.

SINISA

pre 7 godina

Novakov sam navijac.Cetitke Nadalu na tituli....Osovjiti 9x Monte Karlo,9x Barselonu i 9 puta Rolan Garos je nesto nezamislivo i djeluje potpuno nerealno i nevjerovatno.Nadal je najbolji igrac sljake svih vremena i sigurno ga niko nece nadmasiti.

nikola

pre 7 godina

Ako Nadal nastavi sa ovako dobrim partijama i u Rimu i Madridu sigurno ce biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje RG.Ovo je dobro sa svetski tenis da se Rafa polako vraća i pokazuje partije od ranije .Pozdrav svim ljubiteljima tenisa. :-D

blur

pre 7 godina

sta vise reci o nadalu, covek je legenda! potpuno je nebitno sta ce biti na RG jer ga je rafa osvojio vec 9 puta, ima vremena za jos bar jedan ,a mozda i dva RG. Rafa Nadal je kralj tenisa, najbolji zauvek... VAMOS!!!

Rafole

pre 7 godina

Koliko mi je samo drago sto se Rafa vraca, momak zasluzuje sve najbolje jer je sjajan sportista a pre svega potpuno normalna osoba...Mislim da svi velikani uopste u sportu trebaju da se ugledaju na rivalstvo izmedju Novaka i Rafaela, rivali ali pre svega drugari...sigurno najbolje rivalstvo trenutno u sportu ! Pozzz

100D

pre 7 godina

Ponovo mu je dozvoljeno da se dopinguje, i to se vodi po znojenju. Sjecate ga se samo kada je ispadao na pocetku turnira prosto se ,,topio" na terenu. Sada, to je ponovo ona masina ali puna svakakvog goriva, sve da Novak ne bi osvoio RG.

kao mi

pre 7 godina

Da li postoji ovoliko Spanaca koji mrze Rafu a bodre Djokovica? hmm
(marko, 24. april 2016 20:40)

Pa nemaju Španci "bivše bratske susjede"!

miki

pre 7 godina

Gde nema macaka,tu misevi kolo vode.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danubewalker, 24. april 2016 20:33) #
PA bio macak u Monaku,i sta bi?

Рико

pre 7 godina

(Uzas usta se je Nadal pretvorio, 24. april 2016 20:59)
Исти овај Надал је поршле недеље добио Мареја а одувао Вавринку, тако да се види колико пратиш тенис

radex

pre 7 godina

Cestitke Rafi, lagano se priblizava onoj staroj formi, bar na sljaci. Ali sad je vreme da Nole u Madridu i Rimu potvrdi ko je najbolji i od koga ce sve zavisiti na sledecim Grend Slemovima!

Nebojša

pre 7 godina

Dobar meč samo šteta što je Nisikori ovoliko grešio 34 greške u dva seta je previše duplo više grešaka je imao od Nadala a tek par vinera više Nadal ga je dobio čvrstinom u bitnim poenima što i jeste odlika Nadala dobar kada treba sasvim suprotno važi za Nisikorija zato verovatno nikad neće uzeti masters ili grenslem.

Djordje

pre 7 godina

Dobio sam vise minusa nego pluseva sto sam ispravio viskovica, pa vi rafini fanovi znate da je to 101 finale a ne 101 titula nadala

Djone

pre 7 godina

Vrhunski mec,Rafa malo imao problema sa servisom,ali zato bio fenomenalan na riternu ... Cestitke Rafi,vise nego zasluzena titula .. Vidimo se u Rimu i Madridu .. Pozz

Leki

pre 7 godina

@Vlada A sto bi coveku smetala povreda od pre dve godine? Smeta li Novaku povreda zgloba od pre dve godine? Zajedljivost i nepostovanje koje pokazujete prema Novakovim rivalima su odraz kulture jednog naroda. Nije ni cudo sto vam bivsi radikal uzima apsolutnu vlast.

Milica-Kosovka devojka

pre 7 godina

Kralju igre, LEGENDO sve čestitke. Želim ti 5titulu u Madridu i 8titulu u Rimu. Naravno, daće Bog da slavimo 10GS Rafa Garos! VAMOS!

bole bgd

pre 7 godina

Nadal je igrao vrlo dobro, ali je moj utisak da je Nišikori često nepotrebno žurio i zbog toga napravio ključne greške. Najveća je ona u prvom setu, kada je imao 0:40 na Nadalov servis, znači tri brejk šanse i veliku mogućnost da osvoji prvi set, ali je sva tri sledeća poena je brzopleto prokockao. Čak je pokušao da na Nadalov prvi servis, znažnim bekhendom osvoji poen, ali bilo je za par santimetara aut.
Sve u svemu, Novak osvaja Roland Garos 2016, tu nemam dilemu.

romanista

pre 7 godina

Odavno je on kralj sljake i najbolji svih vremena na sljaci,jer Viljas nema 9 RG,tj nema ni jedan ako se ne varam...
Vamos Rafa !!!

Mairon

pre 7 godina

Ogroman napredak kod Rafe u poslednja dva meseca. Na turnirima na šljaci u Južnoj Americi je delovao veoma loše, a ovo sada počinje da liči na njegove partije pre 2013. Još tu ima rupa u igri i ponekih oscijacija ali Rafa je na pravom putu. Trenutno je drugi na ATP rejs listi, i ima šanse da u drugom delu sezone dođe na drugo mesto.

ivan

pre 7 godina

bravo,nadal opet gazi sve redom. japanac je samo u pojedinim trenucima igrao na nivou djokovica u posljednjoj godini dana,a ostalo vrijeme i na znatno visem nivou ali to nije bilo dovoljno protiv najboljeg igraca ikada

Zilijen

pre 7 godina

Jel su botovi previse zauzeti "onim" drugim vestima veceras i zaposleni u izbornim stabovima pa je vest o Nadalovoj tituli potpuno drugacije ispracena u komentarima?! vrlo interesantno

kvisko

pre 7 godina

Prolazna euforija. Ovo ce mu biti jedine nagrade u ovoj godini.
Nije on rodjaci vise ono sto je nekad bio cak ni na sljaci videce te ubrzo.

Djordje

pre 7 godina

Da se ne lazemo malo nas jeovde stvarno strucnjaka za tenis koji saljemo komentare al ima nas koji dosta pratimo, Madrid nije klasican turnir na sljaci to je brza sljaka, tako da i ako novak to osvoji, to je cisto da zadrzi samopouzdanje, rim je sporiji i to je pravi test, mozda je novak mogo cisto kao trening da proba u barsi, al opet on je klasa, ove godine mora da padne pariz,sa marejem se mimoilazi tako da nema ko da ga izmori osim ako nadal padne u zrebu pre finala

Valderama

pre 7 godina

Nesto razmisljam da ce ljudi koji su nedeljama prizeljkivali da se Rafa vrati u staru formu zazaliti sto su to ikad i pomenuli.Plasim se da ne bude za neku godinu kad se budu svodili racuni, eeee da se Rafa nije vratio.....????

Uzas usta se je Nadal pretvorio

pre 7 godina

Zalosno je bilo to gledati. Ne znas ko je gori, Nadal ili Nisikori. Na kraju je pobedio onaj koji je maaalo vise verovao u sebe. Bude li Nadal ovako igrao u Madridu (a sta treba da se desi da ne igra ovako ocajno?) nece stici ni u polufinale. Protiv Vavrinke, Mareja nema sansi. Rodju necu ni da spominjem, on ce u Madridu ionako biti autsajder.

Donekle poznavalac tenisa

pre 7 godina

Gledao sam mec! Cestitke Rafi na novom trofeju kao na povratku sto se tice igre i rezultata na sljaci(bez obzira sto je tu apsolutno neprikosnoven) Sto se tice Keja prosto neshvatljivo za njega da u oba seta odigra onako lose kad je najvaznije bez trunke karaktera.. Zato su Nadala ,Novak,Rodzer najbolji svih ovih godina u odnosu na ostale jer upravo poseduju neverovatan sampionski duh i karakter da ovakve meceve dobijaju bilo da je u negativnom ili u pozitivnom smislu za njih..

kaokakao

pre 7 godina

Od covjeka koji djeluje bespomocno protiv mnogo slabijih od Nisikorija do osvajaca sad vec dva turnira zaredom. Kako? Ne znam! Ali ja to u tenisu nisam gledao. Da li je on kralj tempiranja forme ili necega drugog, to je za mene misterija.

Jumko

pre 7 godina

@kaokakao Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!

Djordje

pre 7 godina

Sta prica ovaj viskovic koja 101 titula, 101 finale za nadala, svaka cast rafi iako sam navijao za keija, da se nr lazemo ovo je najbolji nadal,ali i ostali su napredovali i poboljsali igru protiv skoro savrsenog rafinog sablona, nemam strah, novak dere nadala i na sljaci

branimir bjelica

pre 7 godina

Vol io bih da Rafa do RG dodje na 4.mjesto tako da se izbjegne cetvrtfinale sa Noletom eventualno, za to treba da ima dobar rezultat u Madrid i Rim da bi preso Wawrinku, sadasnji Rafa je na oko 80%od Noleta,Nole moze da ne pobijedi RG samo ako neko poludi protiv njega kao Wawrinka prosle godine.

pa sta ti pratis

pre 7 godina

Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 24. april 2016 22:14)

Staa? Nisi znaci gledao coveka koji nestane sa terena pa ga nema 7 meseci a onda se pojavi i osvoji sve zivo? Pa opet nestane a da ne znas sta mu je pa opet pocne da osvaja pa kad prodje sezona sljake opet ce nestati ... Nisi gledao coveka koji u finalu izadje na teren u dzemperu jer ga bole ledja i ne moze da igra a za par dana fenomenalno odigra i osvoji DC ?

cista konstatacija

pre 7 godina

Ono sto je jedno sigurno sasvim a to je da ce biti usamljen na celu liste kad se bude penzionisao. Jer niko nece upola postici na sljaci ni biti blizu upola tome kao sto je Rafa Nadal kralj sljake zauvek..

Dragan

pre 7 godina

@kaokakao Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!
(Jumko, 24. april 2016 22:14)
Hvala

Ajde,skloni se sa sportskih vesti,molim te.I idi leci svoje komplekse i to sto se lazno predstavljas

slusam

pre 7 godina

@kaokakao Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!
(Jumko, 24. april 2016 22:14)

Mozes gledati koliko hoces kad ne vidis.

Da kazem

pre 7 godina

@ kao mi
Varaš se druže da komšije i susedi pišu i navijaju za Nadala, za njega navijaju ljubitelji tenisa a za Novaka ostrašćeni i zaslepljeni!
Ovom što mu smeta konkurencija na ovom turniru, vidi druže, ova konkurencija je Novaku na GS turnirima i tada vam se čini da je njemu žreb težak! A ustvari zbog takve konkurencije i jeste " najbolji"
A za sve što kažu da se Nadal vratio, NIJE! Sad je negde na 60% da li će nekad da se vrati na svoj nivo to za sada ne, ali nadajmo se!

NIKO kao mi

pre 7 godina

kao mi@ nije valda da mislis da nam susjedi nemaju pametnijeg posla vec visiti na "Srpskim" portalima i mrljaju po Srbima...ima ih ali 95% su to Srpska posla ali vjerujem da je 95% susjeda naklonjeno nasem kosmopoliti.

Misho

pre 7 godina

Kad nema mačka miševi kolo vode,zašto Toni nekaze da nije imao neku konkurenciju, pa nema ni Marija, Federer,Novaka lako je pobediti Kelja i boraniju.

Djordje

pre 7 godina

Nije Visko rekao 101 titula u karijeri za Nadal u prenosu nego Branislav Travica. Inace 69 trofej za Rafu.
(podsetnik, 25. april 2016 03:27) Branislav Pralica, hvala sto si me ispravio sta mi bi ne znam popih par piva pa mi se učinilo da je Višković:D

Dragan

pre 7 godina

@Leki

Pusti te priče o kulturi naroda, kolika je kultura kod drugi već su bezbroj puta dokazane i prikazane, počevši od prošlogodišnjeg U.S Opena itd. A ko kod vas političko kolo vodi, pa za njih je ovaj naš zlatan...

Siniša

pre 7 godina

Неле@ doktore parcijalno (sljaka) "mozda" nisi u pravu ali ne shvatam od kuda ti toliki minusi kada generalno suma sumarum jesi u pravu.

100D

pre 7 godina

Ponovo mu je dozvoljeno da se dopinguje, i to se vodi po znojenju. Sjecate ga se samo kada je ispadao na pocetku turnira prosto se ,,topio" na terenu. Sada, to je ponovo ona masina ali puna svakakvog goriva, sve da Novak ne bi osvoio RG.

blur

pre 7 godina

sta vise reci o nadalu, covek je legenda! potpuno je nebitno sta ce biti na RG jer ga je rafa osvojio vec 9 puta, ima vremena za jos bar jedan ,a mozda i dva RG. Rafa Nadal je kralj tenisa, najbolji zauvek... VAMOS!!!

Milica-Kosovka devojka

pre 7 godina

Kralju igre, LEGENDO sve čestitke. Želim ti 5titulu u Madridu i 8titulu u Rimu. Naravno, daće Bog da slavimo 10GS Rafa Garos! VAMOS!

Uzas usta se je Nadal pretvorio

pre 7 godina

Zalosno je bilo to gledati. Ne znas ko je gori, Nadal ili Nisikori. Na kraju je pobedio onaj koji je maaalo vise verovao u sebe. Bude li Nadal ovako igrao u Madridu (a sta treba da se desi da ne igra ovako ocajno?) nece stici ni u polufinale. Protiv Vavrinke, Mareja nema sansi. Rodju necu ni da spominjem, on ce u Madridu ionako biti autsajder.

miki

pre 7 godina

Gde nema macaka,tu misevi kolo vode.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danubewalker, 24. april 2016 20:33) #
PA bio macak u Monaku,i sta bi?

bole bgd

pre 7 godina

Nadal je igrao vrlo dobro, ali je moj utisak da je Nišikori često nepotrebno žurio i zbog toga napravio ključne greške. Najveća je ona u prvom setu, kada je imao 0:40 na Nadalov servis, znači tri brejk šanse i veliku mogućnost da osvoji prvi set, ali je sva tri sledeća poena je brzopleto prokockao. Čak je pokušao da na Nadalov prvi servis, znažnim bekhendom osvoji poen, ali bilo je za par santimetara aut.
Sve u svemu, Novak osvaja Roland Garos 2016, tu nemam dilemu.

Jumko

pre 7 godina

@kaokakao Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!

Djordje

pre 7 godina

Sta prica ovaj viskovic koja 101 titula, 101 finale za nadala, svaka cast rafi iako sam navijao za keija, da se nr lazemo ovo je najbolji nadal,ali i ostali su napredovali i poboljsali igru protiv skoro savrsenog rafinog sablona, nemam strah, novak dere nadala i na sljaci

kvisko

pre 7 godina

Prolazna euforija. Ovo ce mu biti jedine nagrade u ovoj godini.
Nije on rodjaci vise ono sto je nekad bio cak ni na sljaci videce te ubrzo.

kaokakao

pre 7 godina

Od covjeka koji djeluje bespomocno protiv mnogo slabijih od Nisikorija do osvajaca sad vec dva turnira zaredom. Kako? Ne znam! Ali ja to u tenisu nisam gledao. Da li je on kralj tempiranja forme ili necega drugog, to je za mene misterija.

kao mi

pre 7 godina

Da li postoji ovoliko Spanaca koji mrze Rafu a bodre Djokovica? hmm
(marko, 24. april 2016 20:40)

Pa nemaju Španci "bivše bratske susjede"!

radex

pre 7 godina

Cestitke Rafi, lagano se priblizava onoj staroj formi, bar na sljaci. Ali sad je vreme da Nole u Madridu i Rimu potvrdi ko je najbolji i od koga ce sve zavisiti na sledecim Grend Slemovima!

ivan

pre 7 godina

bravo,nadal opet gazi sve redom. japanac je samo u pojedinim trenucima igrao na nivou djokovica u posljednjoj godini dana,a ostalo vrijeme i na znatno visem nivou ali to nije bilo dovoljno protiv najboljeg igraca ikada

nikola

pre 7 godina

Ako Nadal nastavi sa ovako dobrim partijama i u Rimu i Madridu sigurno ce biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje RG.Ovo je dobro sa svetski tenis da se Rafa polako vraća i pokazuje partije od ranije .Pozdrav svim ljubiteljima tenisa. :-D

Zilijen

pre 7 godina

Jel su botovi previse zauzeti "onim" drugim vestima veceras i zaposleni u izbornim stabovima pa je vest o Nadalovoj tituli potpuno drugacije ispracena u komentarima?! vrlo interesantno

Valderama

pre 7 godina

Nesto razmisljam da ce ljudi koji su nedeljama prizeljkivali da se Rafa vrati u staru formu zazaliti sto su to ikad i pomenuli.Plasim se da ne bude za neku godinu kad se budu svodili racuni, eeee da se Rafa nije vratio.....????

Leki

pre 7 godina

@Vlada A sto bi coveku smetala povreda od pre dve godine? Smeta li Novaku povreda zgloba od pre dve godine? Zajedljivost i nepostovanje koje pokazujete prema Novakovim rivalima su odraz kulture jednog naroda. Nije ni cudo sto vam bivsi radikal uzima apsolutnu vlast.

SINISA

pre 7 godina

Novakov sam navijac.Cetitke Nadalu na tituli....Osovjiti 9x Monte Karlo,9x Barselonu i 9 puta Rolan Garos je nesto nezamislivo i djeluje potpuno nerealno i nevjerovatno.Nadal je najbolji igrac sljake svih vremena i sigurno ga niko nece nadmasiti.

Rafole

pre 7 godina

Koliko mi je samo drago sto se Rafa vraca, momak zasluzuje sve najbolje jer je sjajan sportista a pre svega potpuno normalna osoba...Mislim da svi velikani uopste u sportu trebaju da se ugledaju na rivalstvo izmedju Novaka i Rafaela, rivali ali pre svega drugari...sigurno najbolje rivalstvo trenutno u sportu ! Pozzz

pa sta ti pratis

pre 7 godina

Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 24. april 2016 22:14)

Staa? Nisi znaci gledao coveka koji nestane sa terena pa ga nema 7 meseci a onda se pojavi i osvoji sve zivo? Pa opet nestane a da ne znas sta mu je pa opet pocne da osvaja pa kad prodje sezona sljake opet ce nestati ... Nisi gledao coveka koji u finalu izadje na teren u dzemperu jer ga bole ledja i ne moze da igra a za par dana fenomenalno odigra i osvoji DC ?

Da kazem

pre 7 godina

@ kao mi
Varaš se druže da komšije i susedi pišu i navijaju za Nadala, za njega navijaju ljubitelji tenisa a za Novaka ostrašćeni i zaslepljeni!
Ovom što mu smeta konkurencija na ovom turniru, vidi druže, ova konkurencija je Novaku na GS turnirima i tada vam se čini da je njemu žreb težak! A ustvari zbog takve konkurencije i jeste " najbolji"
A za sve što kažu da se Nadal vratio, NIJE! Sad je negde na 60% da li će nekad da se vrati na svoj nivo to za sada ne, ali nadajmo se!

Misho

pre 7 godina

Kad nema mačka miševi kolo vode,zašto Toni nekaze da nije imao neku konkurenciju, pa nema ni Marija, Federer,Novaka lako je pobediti Kelja i boraniju.

Dragan

pre 7 godina

@kaokakao Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!
(Jumko, 24. april 2016 22:14)
Hvala

Ajde,skloni se sa sportskih vesti,molim te.I idi leci svoje komplekse i to sto se lazno predstavljas

romanista

pre 7 godina

Odavno je on kralj sljake i najbolji svih vremena na sljaci,jer Viljas nema 9 RG,tj nema ni jedan ako se ne varam...
Vamos Rafa !!!

Djordje

pre 7 godina

Da se ne lazemo malo nas jeovde stvarno strucnjaka za tenis koji saljemo komentare al ima nas koji dosta pratimo, Madrid nije klasican turnir na sljaci to je brza sljaka, tako da i ako novak to osvoji, to je cisto da zadrzi samopouzdanje, rim je sporiji i to je pravi test, mozda je novak mogo cisto kao trening da proba u barsi, al opet on je klasa, ove godine mora da padne pariz,sa marejem se mimoilazi tako da nema ko da ga izmori osim ako nadal padne u zrebu pre finala

Djordje

pre 7 godina

Dobio sam vise minusa nego pluseva sto sam ispravio viskovica, pa vi rafini fanovi znate da je to 101 finale a ne 101 titula nadala

branimir bjelica

pre 7 godina

Vol io bih da Rafa do RG dodje na 4.mjesto tako da se izbjegne cetvrtfinale sa Noletom eventualno, za to treba da ima dobar rezultat u Madrid i Rim da bi preso Wawrinku, sadasnji Rafa je na oko 80%od Noleta,Nole moze da ne pobijedi RG samo ako neko poludi protiv njega kao Wawrinka prosle godine.

Рико

pre 7 godina

(Uzas usta se je Nadal pretvorio, 24. april 2016 20:59)
Исти овај Надал је поршле недеље добио Мареја а одувао Вавринку, тако да се види колико пратиш тенис

slusam

pre 7 godina

@kaokakao Od coveka koji deluje bespomocno ne da pobedi nekoga, nego da zavrsi mec, do coveka koji igra prvo mec od 5, pa potom od 6 sati, ne povredjuje se i postaje "najspremniji" igrac na turu! Ja to u tenisu nisam gledao!
(Jumko, 24. april 2016 22:14)

Mozes gledati koliko hoces kad ne vidis.

NIKO kao mi

pre 7 godina

kao mi@ nije valda da mislis da nam susjedi nemaju pametnijeg posla vec visiti na "Srpskim" portalima i mrljaju po Srbima...ima ih ali 95% su to Srpska posla ali vjerujem da je 95% susjeda naklonjeno nasem kosmopoliti.

Nebojša

pre 7 godina

Dobar meč samo šteta što je Nisikori ovoliko grešio 34 greške u dva seta je previše duplo više grešaka je imao od Nadala a tek par vinera više Nadal ga je dobio čvrstinom u bitnim poenima što i jeste odlika Nadala dobar kada treba sasvim suprotno važi za Nisikorija zato verovatno nikad neće uzeti masters ili grenslem.

Mairon

pre 7 godina

Ogroman napredak kod Rafe u poslednja dva meseca. Na turnirima na šljaci u Južnoj Americi je delovao veoma loše, a ovo sada počinje da liči na njegove partije pre 2013. Još tu ima rupa u igri i ponekih oscijacija ali Rafa je na pravom putu. Trenutno je drugi na ATP rejs listi, i ima šanse da u drugom delu sezone dođe na drugo mesto.

Djordje

pre 7 godina

Nije Visko rekao 101 titula u karijeri za Nadal u prenosu nego Branislav Travica. Inace 69 trofej za Rafu.
(podsetnik, 25. april 2016 03:27) Branislav Pralica, hvala sto si me ispravio sta mi bi ne znam popih par piva pa mi se učinilo da je Višković:D

Djone

pre 7 godina

Vrhunski mec,Rafa malo imao problema sa servisom,ali zato bio fenomenalan na riternu ... Cestitke Rafi,vise nego zasluzena titula .. Vidimo se u Rimu i Madridu .. Pozz

Donekle poznavalac tenisa

pre 7 godina

Gledao sam mec! Cestitke Rafi na novom trofeju kao na povratku sto se tice igre i rezultata na sljaci(bez obzira sto je tu apsolutno neprikosnoven) Sto se tice Keja prosto neshvatljivo za njega da u oba seta odigra onako lose kad je najvaznije bez trunke karaktera.. Zato su Nadala ,Novak,Rodzer najbolji svih ovih godina u odnosu na ostale jer upravo poseduju neverovatan sampionski duh i karakter da ovakve meceve dobijaju bilo da je u negativnom ili u pozitivnom smislu za njih..

cista konstatacija

pre 7 godina

Ono sto je jedno sigurno sasvim a to je da ce biti usamljen na celu liste kad se bude penzionisao. Jer niko nece upola postici na sljaci ni biti blizu upola tome kao sto je Rafa Nadal kralj sljake zauvek..

Dragan

pre 7 godina

@Leki

Pusti te priče o kulturi naroda, kolika je kultura kod drugi već su bezbroj puta dokazane i prikazane, počevši od prošlogodišnjeg U.S Opena itd. A ko kod vas političko kolo vodi, pa za njih je ovaj naš zlatan...

Siniša

pre 7 godina

Неле@ doktore parcijalno (sljaka) "mozda" nisi u pravu ali ne shvatam od kuda ti toliki minusi kada generalno suma sumarum jesi u pravu.