Sreda, 20.04.2016.

19:03

Čović podržao Partizan u Evrokupu

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je za RTS da podržava odluku Partizana da igra u Evrokupu.

Izvor: B92

Èoviæ podržao Partizan u Evrokupu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

NS

pre 8 godina

Ne vredi fino sa Partizanima,to se zlo mora uništiti.Odavno više ne misle svojom glavom,a ko im pokrade klub prave se da ne znaju.Jedino im je konstantno da mrze Zvezdu i sve vezano za poštenu igru.

Kosarka

pre 8 godina

Malo informacija iznutra. Pekovic i Covic su imali sastanak gde je dogovoreno da se pritisne savez i lobira za to da Partizan igra na neki nacin EK bez posledica. Razlozi za to su strah od nestanka ABA lige i povratak u domacu ligu sto se ne svidja ni Pekovicu ni Covicu. Pored toga FIBA LS jos visi u vazduhu i niko zivi ne zna kako ce izgledati niti ko ce to takmicenje igrati. Strah da ce se sve sa tom LS izjaloviti je presudan u odluci Partizana da se okrene EK.
Ovo je otvoreni rat FIBA i ECA na prvom mestu koji ide preko ledja manjih saveza. Djilas je inace imao sastanak sa Covicem i Pekovicem gde su ga obojica napali da nije nista uradio kao i da je dopustio da nasi predstavnici u FIBA rade po svojoj volji i podrivaju direktno srpske klubove u FIBA. Pekovic je ljut na Bodirogu i posle jednog razgovora nije hteo da mu se javi vise na telefon iako je Bodiroga zvao vise puta.
Djilas je izasao sa predlogom o suspenziji Partizana koja bi bila na papiru, a onda da se donese odluka da klubovi koji igraju ABA ligu ne moraju igrati domacu ligu do daljnjeg dok se ne resi problem izmedju FIBA i ECA. To naravno Pekovic nije prihvatio, a ni Covicu se ne svidja ideja da nema utakmica prakticno od maja pa do oktobra. Uglavnom zapetljano i zaguljeno da niko nije siguran kako ce se sve zavrsiti.

Skorojevići

pre 8 godina

(znači haos)
Kako možeš da porediš sportskog radnika i prof košarke DV i mešetara 90-tih koji može da bude bitan samo u ovakvoj državi kakva je naša Srbija

cukce

pre 8 godina

Ovi grobari nit se vode nit se jasu! Neki su uz Fibu a zasto ni oni ne znaju, drugi su uz Uleb i evrokup, treci su uz Uleb al ne i evrokup vec bi u evroligu, cetvrti kako vetar duva cas uz jedne cas uz druge, a skoro svi brinu tudje evroligaske brige! Ma igrajte fibinu ligu sampiona sa Pristinom za bolje i niste!

miki

pre 8 godina

Partizan nije ništa zaslužio. Odlukom mege on može da igra cipiripi kup. Nemojmo da mešamo babe u žabe. Kada je cibona odustala od el njima nije smetalo da pričaju kako igramo el nezasluzeno. Sada In ne smeta što oni uleću umesto nekoga? Zbog decenijskog licemerja zaslužuju sve najgore.(Mikeli, 20. april 2016 21:44)

Vama je ovo prva sezona da ste igrali zasluženo! Kako ste igrali prethodne dve sezone! Zaboravljaš se!!!

miki

pre 8 godina

Мега се још није изјаснила хоће ли играти или препустити Ево куп. Ако Мега не заузме једно од прва три места у Супер лиги (што се може десити с обзиром да су повређени Аранитовић, Јарамаз, Каба, Загорац и Луваву)или ако се угаси АБА лига она ће сигурно играти Еврокуп без обзира шта каже Фиба,тако да Партизан треба да сачека са причом о Евро купу, не зависи од њега, за сада, ништа.(Змајевић, 20. april 2016 20:12)
Шта ако Мега одлучи да игра ЕЛ и освоји АБА лигу! Треба и ЦЗ да сачека са причом о ЕЛ!

mile

pre 8 godina

naravno da podrzavas Partizana, jer ako bi Partizan igrao evro kup to bi znacila suspenzija SVIH selekcija Partizana.Sto bih znacila gasenje kluba jer nijedan mladi igrac nebih dosao u klub u kome nemoze da igra nego samo da treninra. (cvrcak034, 20. april 2016 22:20)

Ti si odlican primer bacenih drzavnih para na obavezno skolovanje.

Zika

pre 8 godina

Jel ovaj Djilas normalan?

Mene nevidjeno briga ko je predsednik kog saveza, bitno mi je samo radi svoj posao.
Dace ostavku ukoliko retardi iz Partizana ne poslusaju savez i ispadnemo iz Ria.
Ja ne znam ima li 10 ljudi u ovoj zemlji koji gledaju Partizan i Zvezdu u kosarci, gledao bih nasu reprezentaciju pre nego bilo koje druge prosecne kosarkase iz ABA lige.

Ukoliko Partizan ne poslusa savez, ne ocekujem Djilasovu ostavku, jer mi ona znaci isto koliko kamen na Mesecu, ocekujem da kosarkaski savez zabrani Partizanu da igra bilo koje takmicenje i da uvede drakonske mere protiv njega, jer Partizan mora da shvati da je reprezentacija Srbije milijardu puta bitnija od njega.

Filip Must Play

pre 8 godina

Citam vise puta recenicu "nismo isti", obzirom da je vecinom pisu rent-a navijaci, koji su navijali za jedan, pa sada za drugi klub, tacno je da "nisu isti" :))))

Marko Niš

pre 8 godina

A da jednostavno prijavimo ekipu u EK i FIBA Evroligu i igramo oba paralelno, može nam se jer smo Partizan, Utorak, četvrtak i subotu/nedelju!!!

*

pre 8 godina

Samo nemoj ti da nas podrzavas. Odmah da se poubijamo svi.
(Ivan Bg, 20. april 2016 22)

Dečki ako ste pomislili da cemo da vas sprecimo, VARATE SE, SAMO UDRI.

Katczinsky

pre 8 godina

Reče Krstivoje da u životu najviše nastradaš od ovih što ti vivkaju. Umesto partizana u eurokup neće ući ni Zadar ni drugi timovi jer su njihovi košarkaški savezi podržali FIBU i rekli da će suspendovati te timove, gde za razliku od našeg saveza oni to i mogu.

ti se bori SEVER će da gori

pre 8 godina

Nije on podrzao Partizan vec Crvenu Zvezdu jer ako Partizan ne bude igrao EK nece ni Zvezda EL. Pametnom dosta.
(branko medakovic III, 20. april 2016 20:20)

Branko, gde su lekovi????
A voda???

Rade

pre 8 godina

Covic je podrzao KK Partizan jer postoji realna opasnost da ako niko ne igra evrokup iz zemalja jadranske lige C.Zvezda ostane bez mesta u evroligi. To je jasno kao dan jer ko zna sta ce ULEB reci ako se ne ispuni 1+3 paket. Postoji mogucnost da recimo ako kazu Zadar i Olimpija igramo i niko vise nece opet celnici evrolige kazu nemate treceg cao ne moze niko nema i Evrolige nacicemo nekog drugog imali ste sansu niste je iskoristili.

baki

pre 8 godina

dakle grobari u komentarima su funkcionalno nepismeni. cuj ako odustane partizan onda zvezda nece moci u el :)
mi izgleda ni ove godine nismo igrali el posto su oni prosle godine odustali od ec :)

Jabučilo

pre 8 godina

Čović podržava da Partizan, zarad jedne sezone u EK, bude suspendovan na svim nivoima u Srbiji?
Ne sumnjam da iskreno to podržava.

Milan

pre 8 godina

Koliko vam je Čović zavrteo um, ne znate ni sami šta bi. Kapiram da bi pre odustali da igrate EK iako je 10 puta kvalitetnije takmičenje nego FIBA samo da Zvezda ne bi igrala EL. Jadno, prejadno. I onda vam neki stručnjak prospe foru da imate neke veze sa Zvezdinim učešćem u EL i vi se primite kao mladi majmuni.

cvrcak034

pre 8 godina

naravno da podrzavas Partizana, jer ako bi Partizan igrao evro kup to bi znacila suspenzija SVIH selekcija Partizana.Sto bih znacila gasenje kluba jer nijedan mladi igrac nebih dosao u klub u kome nemoze da igra nego samo da treninra.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Sve, sve, ali kad napišu da je čović gospodin, e tad mi se diže kosa na glavi.
(Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!, 20. april 2016 20:40)

Vama je gospodin Duško Vujošević, vi se barem ne JAVLJAJTE

Nenad

pre 8 godina

nemamo veze sa tim i da suspenduju kss opet isto igramo i ajd malo se informisite da ne ispadnete glupi u zlonamernim komentarima i svaka cast covketu
(mix, 20. april 2016 20:00)

To si u pravu 100% ali sta ako EL odluci da posto niko ne igra EK nema paketa i samim tim sampion ABA ne ide u EL? Sta onda? A moze zbog glavnog sponzora EL vrlo lako da se desi da ako Galatasaraj ne osvoji EK recimo..mogu da kazu ok ABA ligu ste izbacili mi kao glavni sponzor hocemo jos jednog predstavnika ako hoces sponzorstvo..Mislis da bi tada Bartomeu rekao ma uzimam C.Zvezdu nema veze sto su ostali iz ABA odustali od EK bas me briga za glavnog sponzora..bi ali juce nego bi rekao C.Zvezda zbog otkazanog paketa ABA lige ne moze EL menja je Galatasaraj koji je dobio vajld kard kao finalista EK..

Mikeli

pre 8 godina

Ja se iskreno nadam da ce Partizan igrati, zaslužio je to, a sve je to dobro za Srpsku košarku. Ovo je bilo iznudjeno rešenje KSS, da nam ne bi oduzeli kvalifikacije za OI i da ne bi bili suspendovani.
(drmr, 20. april 2016 19:29)

Partizan nije ništa zaslužio. Odlukom mege on može da igra cipiripi kup. Nemojmo da mešamo babe u žabe. Kada je cibona odustala od el njima nije smetalo da pričaju kako igramo el nezasluzeno. Sada In ne smeta što oni uleću umesto nekoga? Zbog decenijskog licemerja zaslužuju sve najgore.

Nenad

pre 8 godina

Sampion ABA lige sto se tice FIBA moze da igra EL i to FIBI ne smeta jos ovu sezonu..Problem je Evrokup iz razloga sto FIBA svoju LS zeli jaku a ne sa klubovima iz Austrije..Svajcarske..Bugarske itd..e sad moze da se desi ali i ne mora da znaci da Bartomeu kaze..ok podlegli ste pristisku FIBE i odlucili (si savezi bisve SFRJ) da niko ne igra Evrokup a posto sam vam ponudio paket 1+3 nema paketa vise ostajete bez mesta u EL i recimo da vajldkard Prokomu na primer..ili Galatasaraju ako ne osvoji Evrokup ove sezone..ili nekom sasvim trecem sto nije nerealno da se desi..

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Opa desilo se ono sto smo i ocekivali.Podrzao je Partizan jer zna da ako istupimo morace i zvezda zbog paketa 1+3.Covke zna da mu zvezda visi iz Eurolige.

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

i kkp je podrzava da se kkfmp zove kkcz...hvala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp, 20. april 2016 20:19)

...niko ne može da zabrani kk partizan-u da igra derbi sa Sutjeskom

Змајевић

pre 8 godina

Мега се још није изјаснила хоће ли играти или препустити Ево куп. Ако Мега не заузме једно од прва три места у Супер лиги (што се може десити с обзиром да су повређени Аранитовић, Јарамаз, Каба, Загорац и Луваву)или ако се угаси АБА лига она ће сигурно играти Еврокуп без обзира шта каже Фиба,тако да Партизан треба да сачека са причом о Евро купу, не зависи од њега, за сада, ништа.

Kum

pre 8 godina

Nije on podrzao Partizan vec Crvenu Zvezdu jer ako Partizan ne bude igrao EK nece ni Zvezda EL. Pametnom dosta.
(branko medakovic III, 20. april 2016 20:20)

Ovo je vec neverovatno. Ej, stoji crno na belo, i oni opet zive u nekom svom svetu.

Ajde jos jednom: ECA hoce 1+3, i to ce dobiti od ABA, sa ili bez KKP. Isto tako kako je KKP dosao do mesta u EK, jer Mega ne moze da igra Evropu sa takvom konstalacijom kluba (+koga on da ubedi da ima 4 miliona troskova?), tako ce Zadar upasti u EK ako se KKP odluci da ne ucestvuje (samo ne znam zasto bi).

Zvezda ce igrati EL bez obzira na Partizan, pomirite se sa cinjenicom. Zvezda u EL, Cedevita+Buducnost+Partizan/Zadar/Olimpija u EK. Ovde se radi o mafijaskom pristupu nesposobne FIBE i cinjenici da srpski timovi trebaju da igraju najjaca takmicenja.

Boban

pre 8 godina

Mi svi zaboravljamo da je Mega rekla da neće igrati Eurokup ali ne i Euroligu,ako odluče da igraju u Pioniru onda imaju sve uslove i ako pobede u finalu.Miško nije naivan sve je moguće.

Karahart

pre 8 godina

Nikakvu mi potrebu nemamo za Covicevom podrskom! Samo neka se ostavi Partizana. Pri svakom drugom medijskom istupanju, on pominje Partizan.

Kum

pre 8 godina

Mi svi zaboravljamo da je Mega rekla da neće igrati Eurokup ali ne i Euroligu,ako odluče da igraju u Pioniru onda imaju sve uslove i ako pobede u finalu.Miško nije naivan sve je moguće.
(Boban, 20. april 2016 20:10)


Nije ni ECA. Mega ne dolazi u obzir za EL.

Batko

pre 8 godina

Ugovor sa ulebom je potpisala aba liga a ne klubovi za sebe. Za razliku od, recimo Reala, Barse, Fenera... Zvezda zavisi d Partizana. Ako Partizan odustane od euro kupa puca ugovor i za zvezdu...
(Dule, 20. april 2016 19:43)

To su samo tvoje puste želje, ali nista od toga...Tvojoj agoniji malog miša se ne naslućuje kraj...Već par dana pišeš isto , valjda ti je tako lakše ???
Ne brini, budi dobar u školi, slušaj mamu i tatu i sledece sezone te vodim da gledaš Zvezdu !

mix

pre 8 godina

Rodjaci,skapirajte jednom da ste neznalice...Zvezda sigurno igra EL bez obzira na to igrao partizan ek ili ne...nama nije ugrozena EL..nemamo veze sa tim i da suspenduju kss opet isto igramo i ajd malo se informisite da ne ispadnete glupi u zlonamernim komentarima i svaka cast covketu

spectro

pre 8 godina

Mi svi zvezdasi zdusno podrzavamo Partizan i bicemo srecni ako im se ispuni zacrtani cilj da igraju EK ili kako oni vole da kazu "cipiripi kup", a grobari bi najsrecniji bili da mi ne igramo EL, po cenu da oni ne igraju nista.

vidoje

pre 8 godina

Mozete da ne volite Covica ali statistika ne laže. Zvezda je u ove tri godine učešća u Evroligi pobedila 26 puta. Partizan je u u prvih pet uzastopnih učešća u Evroligi pobedio 20 puta. Što se tiče jačine protivnika koju neki pominju kao argument, navešću vam imena Partizanovih protivnika u sezoni 2001/2002. Telindus Oostende, Cibona, ASVEL, Ural Great, Scavolini Pesaro, AEK i Tau Cerámica.

gox

pre 8 godina

Pitanje za limenke. Zasto je Slovenija suspendovana kad nema predstavnika u uvrokupu? Kako bi reprezentaciji pomoglo da Partizan napusti evrokup? Shvatate da ako niko iz Aba lige ne igra evrokup nema evrolige za vas!

veliki strumf

pre 8 godina

Au, sta vam Covke radi, pa vas ne pokriva! Sta cete sad? Jel vas podrzava da igrate EK kako bi vas KSS suspendovao, ili...? A da mozda zbog ovakve Covketove izjave odustanete od EK, da ga zeznete...? On ce vama... U kakvoj ste samo dilemi sada...

a

pre 8 godina

"Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije", rekao je Vujošević kada je Zvezda bila u problemu.


U pravu ste grobari, nismo isti

TealEyesDemon

pre 8 godina

E pa pojedini grobari su tragikomedija.

Nadam se da su u pitanju klinci a ne ozbiljni ljudi.


Zvezdin nastup u EL NE ZAVISI OD PARTIZANA!

Ako KKP ne igra EC, uskace Zadar, Olimpija, ima zainteresovanih.

Zvezdin nastup nije problematican ni kod Fiba jer je Fiba aminovala Djordijevu EL ali zeli ekipe iz ECa u svojoj Fiba LS.


Nemate pojma samo drobite nesto sto pokupite sa navijackih foruma.

Kosta

pre 8 godina

Čovek je dao sasvim realnu i korektnu izjavu,i ja takođe mislim da KKP treba da igra Evrokup.A te grobarske fore da je to izjavio jer ako KKP ne bude igrao Evrokup neće ni Zvezda Evroligu su smesne...igracemo mi jos dugo,dugo godina..

dok

pre 8 godina

Svi iz ABA a pogotovo klubovi iz Srbije treba da se drze zajedno. Nije fer da da se kaze da od Partizana zavisi ucesce reprezentacije. Podrska Partizanu i od Zvezde i Mege i Metalca!

drmr

pre 8 godina

A da nije mozda zbog toga da ako ne igra nema Evrologe za Zvezdu?
(boris, 20. april 2016 19:17)

Ako Partizan ne želi da igra Evrokup, tu je sledeća ekipa po plasmanu, Zadar koji želi, tako da Zvezda ne zavisi od Partizana ništa.

Ja se iskreno nadam da ce Partizan igrati, zaslužio je to, a sve je to dobro za Srpsku košarku. Ovo je bilo iznudjeno rešenje KSS, da nam ne bi oduzeli kvalifikacije za OI i da ne bi bili suspendovani.

Klinci odveli Partizan u finale

pre 8 godina

Ako ne igra Partizan igraće Zadar, tako ti misiš, CZČ nije ugrožena, ajde, a da li su vašem prijatelju Bartomeuu potrebni "zadrovi" u EK-u, ko će to da gleda, kako na "zadrovima" da se pravi profit?

Borac

pre 8 godina

A sutra kada nas izbace sa evropskog i olimpijade, ko ce biti kriv? Da mogu da odlucujem za partizan ne bih igrao evropu kao i pametni Raznjatovic.

podstanar

pre 8 godina

Pravo da vam kazem glupo bi bilo razmisljati drugacije, jer svi klubovi su u istom sosu. Sutra Zvezda moze biti na mestu Partizana i obratno... Klubovi moraju da budu slozni pa da to podrazumeva i zajednicku suspenziju od strane saveza ili zajednicko odbija je ucestvovanja u odredjenim takmicenjima. S druge strane savez mora da brani interese reprezentacije, a nas najveci interes je da posle 12 godina zaigramo na muskom kosarkaskom OI turniru protiv Dream Teama. Kome reprezentacija nije iznad klubastva, taj ima veliki problem u vaspitanju i shvatanju prioriteta. Naravno klubovi daju igrace za reprezentaciju i njihov interes, kako ekonomski tako i sportski mora da se ispostuje sto je vise moguce.

Partizan ponos Srbije

pre 8 godina

Bravo Covicu! Ako zaboravimo tvoj politicki zivot, moram da priznam da radis sjajan posao sa Zvezdom i drago mi je sto si podrzao Partizan u odluci koju bi i ti doneo da je Zvezda u ovakvoj situaciji.

Chodex

pre 8 godina

Ponosan na našeg predsednika. Sada će zlonamerni jezici reći kako je to uradio zbog sopstvenih interesa i navodnog 1+3 ABA, ali shvatite da Zvezda nije ugrožena i da će igrati elitnu EL 100%. Bravo gospodine Čoviću na podršci Partizanu.

Dule

pre 8 godina

Ugovor sa ulebom je potpisala aba liga a ne klubovi za sebe. Za razliku od, recimo Reala, Barse, Fenera... Zvezda zavisi d Partizana. Ako Partizan odustane od euro kupa puca ugovor i za zvezdu...

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Covic gospodin covek.Ako zelis drugima dobro dobro ce ti se i vratiti.A ne kao partizan godinama unazad,uvek su zeleli lose Zvezdi i na kraju su lose zavrsili i nema ih na mapi vise

Kum

pre 8 godina

Podrzao zato sto zna da od ucesca Partizana u evrokupu njegovoj Zvezdi zavisi Evroliga!
(navijac, 20. april 2016 19:26)

Ajde informisi se malo.

dok

pre 8 godina

Svi iz ABA a pogotovo klubovi iz Srbije treba da se drze zajedno. Nije fer da da se kaze da od Partizana zavisi ucesce reprezentacije. Podrska Partizanu i od Zvezde i Mege i Metalca!

ja

pre 8 godina

Znači, bez Partizana u Evrokupu Zvezda ne može u Evroligu. Jasno je sve. 
(asdfgh, 20. april 2016 19:22) 

Moze, jer bi igrali Zadar ili Olimpija.
(Kum, 20. april 2016 19:29)

Ne bi poštu su i hrvatski i slovenački savez već podržali FIBU isto kao i naš savez.

a

pre 8 godina

"Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije", rekao je Vujošević kada je Zvezda bila u problemu.


U pravu ste grobari, nismo isti

Partizan ponos Srbije

pre 8 godina

Bravo Covicu! Ako zaboravimo tvoj politicki zivot, moram da priznam da radis sjajan posao sa Zvezdom i drago mi je sto si podrzao Partizan u odluci koju bi i ti doneo da je Zvezda u ovakvoj situaciji.

Chodex

pre 8 godina

Ponosan na našeg predsednika. Sada će zlonamerni jezici reći kako je to uradio zbog sopstvenih interesa i navodnog 1+3 ABA, ali shvatite da Zvezda nije ugrožena i da će igrati elitnu EL 100%. Bravo gospodine Čoviću na podršci Partizanu.

TealEyesDemon

pre 8 godina

E pa pojedini grobari su tragikomedija.

Nadam se da su u pitanju klinci a ne ozbiljni ljudi.


Zvezdin nastup u EL NE ZAVISI OD PARTIZANA!

Ako KKP ne igra EC, uskace Zadar, Olimpija, ima zainteresovanih.

Zvezdin nastup nije problematican ni kod Fiba jer je Fiba aminovala Djordijevu EL ali zeli ekipe iz ECa u svojoj Fiba LS.


Nemate pojma samo drobite nesto sto pokupite sa navijackih foruma.

drmr

pre 8 godina

A da nije mozda zbog toga da ako ne igra nema Evrologe za Zvezdu?
(boris, 20. april 2016 19:17)

Ako Partizan ne želi da igra Evrokup, tu je sledeća ekipa po plasmanu, Zadar koji želi, tako da Zvezda ne zavisi od Partizana ništa.

Ja se iskreno nadam da ce Partizan igrati, zaslužio je to, a sve je to dobro za Srpsku košarku. Ovo je bilo iznudjeno rešenje KSS, da nam ne bi oduzeli kvalifikacije za OI i da ne bi bili suspendovani.

Kum

pre 8 godina

Nije on podrzao Partizan vec Crvenu Zvezdu jer ako Partizan ne bude igrao EK nece ni Zvezda EL. Pametnom dosta.
(branko medakovic III, 20. april 2016 20:20)

Ovo je vec neverovatno. Ej, stoji crno na belo, i oni opet zive u nekom svom svetu.

Ajde jos jednom: ECA hoce 1+3, i to ce dobiti od ABA, sa ili bez KKP. Isto tako kako je KKP dosao do mesta u EK, jer Mega ne moze da igra Evropu sa takvom konstalacijom kluba (+koga on da ubedi da ima 4 miliona troskova?), tako ce Zadar upasti u EK ako se KKP odluci da ne ucestvuje (samo ne znam zasto bi).

Zvezda ce igrati EL bez obzira na Partizan, pomirite se sa cinjenicom. Zvezda u EL, Cedevita+Buducnost+Partizan/Zadar/Olimpija u EK. Ovde se radi o mafijaskom pristupu nesposobne FIBE i cinjenici da srpski timovi trebaju da igraju najjaca takmicenja.

spectro

pre 8 godina

Mi svi zvezdasi zdusno podrzavamo Partizan i bicemo srecni ako im se ispuni zacrtani cilj da igraju EK ili kako oni vole da kazu "cipiripi kup", a grobari bi najsrecniji bili da mi ne igramo EL, po cenu da oni ne igraju nista.

Kum

pre 8 godina

Podrzao zato sto zna da od ucesca Partizana u evrokupu njegovoj Zvezdi zavisi Evroliga!
(navijac, 20. april 2016 19:26)

Ajde informisi se malo.

vidoje

pre 8 godina

Mozete da ne volite Covica ali statistika ne laže. Zvezda je u ove tri godine učešća u Evroligi pobedila 26 puta. Partizan je u u prvih pet uzastopnih učešća u Evroligi pobedio 20 puta. Što se tiče jačine protivnika koju neki pominju kao argument, navešću vam imena Partizanovih protivnika u sezoni 2001/2002. Telindus Oostende, Cibona, ASVEL, Ural Great, Scavolini Pesaro, AEK i Tau Cerámica.

veliki strumf

pre 8 godina

Au, sta vam Covke radi, pa vas ne pokriva! Sta cete sad? Jel vas podrzava da igrate EK kako bi vas KSS suspendovao, ili...? A da mozda zbog ovakve Covketove izjave odustanete od EK, da ga zeznete...? On ce vama... U kakvoj ste samo dilemi sada...

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Covic gospodin covek.Ako zelis drugima dobro dobro ce ti se i vratiti.A ne kao partizan godinama unazad,uvek su zeleli lose Zvezdi i na kraju su lose zavrsili i nema ih na mapi vise

Kum

pre 8 godina

Mi svi zaboravljamo da je Mega rekla da neće igrati Eurokup ali ne i Euroligu,ako odluče da igraju u Pioniru onda imaju sve uslove i ako pobede u finalu.Miško nije naivan sve je moguće.
(Boban, 20. april 2016 20:10)


Nije ni ECA. Mega ne dolazi u obzir za EL.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Sve, sve, ali kad napišu da je čović gospodin, e tad mi se diže kosa na glavi.
(Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!, 20. april 2016 20:40)

Vama je gospodin Duško Vujošević, vi se barem ne JAVLJAJTE

Kosta

pre 8 godina

Čovek je dao sasvim realnu i korektnu izjavu,i ja takođe mislim da KKP treba da igra Evrokup.A te grobarske fore da je to izjavio jer ako KKP ne bude igrao Evrokup neće ni Zvezda Evroligu su smesne...igracemo mi jos dugo,dugo godina..

Batko

pre 8 godina

Ugovor sa ulebom je potpisala aba liga a ne klubovi za sebe. Za razliku od, recimo Reala, Barse, Fenera... Zvezda zavisi d Partizana. Ako Partizan odustane od euro kupa puca ugovor i za zvezdu...
(Dule, 20. april 2016 19:43)

To su samo tvoje puste želje, ali nista od toga...Tvojoj agoniji malog miša se ne naslućuje kraj...Već par dana pišeš isto , valjda ti je tako lakše ???
Ne brini, budi dobar u školi, slušaj mamu i tatu i sledece sezone te vodim da gledaš Zvezdu !

ti se bori SEVER će da gori

pre 8 godina

Nije on podrzao Partizan vec Crvenu Zvezdu jer ako Partizan ne bude igrao EK nece ni Zvezda EL. Pametnom dosta.
(branko medakovic III, 20. april 2016 20:20)

Branko, gde su lekovi????
A voda???

mix

pre 8 godina

Rodjaci,skapirajte jednom da ste neznalice...Zvezda sigurno igra EL bez obzira na to igrao partizan ek ili ne...nama nije ugrozena EL..nemamo veze sa tim i da suspenduju kss opet isto igramo i ajd malo se informisite da ne ispadnete glupi u zlonamernim komentarima i svaka cast covketu

dok

pre 8 godina

Svi iz ABA a pogotovo klubovi iz Srbije treba da se drze zajedno. Nije fer da da se kaze da od Partizana zavisi ucesce reprezentacije. Podrska Partizanu i od Zvezde i Mege i Metalca!

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

i kkp je podrzava da se kkfmp zove kkcz...hvala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp, 20. april 2016 20:19)

...niko ne može da zabrani kk partizan-u da igra derbi sa Sutjeskom

Mikeli

pre 8 godina

Ja se iskreno nadam da ce Partizan igrati, zaslužio je to, a sve je to dobro za Srpsku košarku. Ovo je bilo iznudjeno rešenje KSS, da nam ne bi oduzeli kvalifikacije za OI i da ne bi bili suspendovani.
(drmr, 20. april 2016 19:29)

Partizan nije ništa zaslužio. Odlukom mege on može da igra cipiripi kup. Nemojmo da mešamo babe u žabe. Kada je cibona odustala od el njima nije smetalo da pričaju kako igramo el nezasluzeno. Sada In ne smeta što oni uleću umesto nekoga? Zbog decenijskog licemerja zaslužuju sve najgore.

Rade

pre 8 godina

Covic je podrzao KK Partizan jer postoji realna opasnost da ako niko ne igra evrokup iz zemalja jadranske lige C.Zvezda ostane bez mesta u evroligi. To je jasno kao dan jer ko zna sta ce ULEB reci ako se ne ispuni 1+3 paket. Postoji mogucnost da recimo ako kazu Zadar i Olimpija igramo i niko vise nece opet celnici evrolige kazu nemate treceg cao ne moze niko nema i Evrolige nacicemo nekog drugog imali ste sansu niste je iskoristili.

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Opa desilo se ono sto smo i ocekivali.Podrzao je Partizan jer zna da ako istupimo morace i zvezda zbog paketa 1+3.Covke zna da mu zvezda visi iz Eurolige.

Jabučilo

pre 8 godina

Čović podržava da Partizan, zarad jedne sezone u EK, bude suspendovan na svim nivoima u Srbiji?
Ne sumnjam da iskreno to podržava.

Karahart

pre 8 godina

Nikakvu mi potrebu nemamo za Covicevom podrskom! Samo neka se ostavi Partizana. Pri svakom drugom medijskom istupanju, on pominje Partizan.

podstanar

pre 8 godina

Pravo da vam kazem glupo bi bilo razmisljati drugacije, jer svi klubovi su u istom sosu. Sutra Zvezda moze biti na mestu Partizana i obratno... Klubovi moraju da budu slozni pa da to podrazumeva i zajednicku suspenziju od strane saveza ili zajednicko odbija je ucestvovanja u odredjenim takmicenjima. S druge strane savez mora da brani interese reprezentacije, a nas najveci interes je da posle 12 godina zaigramo na muskom kosarkaskom OI turniru protiv Dream Teama. Kome reprezentacija nije iznad klubastva, taj ima veliki problem u vaspitanju i shvatanju prioriteta. Naravno klubovi daju igrace za reprezentaciju i njihov interes, kako ekonomski tako i sportski mora da se ispostuje sto je vise moguce.

ja

pre 8 godina

Znači, bez Partizana u Evrokupu Zvezda ne može u Evroligu. Jasno je sve. 
(asdfgh, 20. april 2016 19:22) 

Moze, jer bi igrali Zadar ili Olimpija.
(Kum, 20. april 2016 19:29)

Ne bi poštu su i hrvatski i slovenački savez već podržali FIBU isto kao i naš savez.

Nenad

pre 8 godina

Sampion ABA lige sto se tice FIBA moze da igra EL i to FIBI ne smeta jos ovu sezonu..Problem je Evrokup iz razloga sto FIBA svoju LS zeli jaku a ne sa klubovima iz Austrije..Svajcarske..Bugarske itd..e sad moze da se desi ali i ne mora da znaci da Bartomeu kaze..ok podlegli ste pristisku FIBE i odlucili (si savezi bisve SFRJ) da niko ne igra Evrokup a posto sam vam ponudio paket 1+3 nema paketa vise ostajete bez mesta u EL i recimo da vajldkard Prokomu na primer..ili Galatasaraju ako ne osvoji Evrokup ove sezone..ili nekom sasvim trecem sto nije nerealno da se desi..

gox

pre 8 godina

Pitanje za limenke. Zasto je Slovenija suspendovana kad nema predstavnika u uvrokupu? Kako bi reprezentaciji pomoglo da Partizan napusti evrokup? Shvatate da ako niko iz Aba lige ne igra evrokup nema evrolige za vas!

dok

pre 8 godina

Svi iz ABA a pogotovo klubovi iz Srbije treba da se drze zajedno. Nije fer da da se kaze da od Partizana zavisi ucesce reprezentacije. Podrska Partizanu i od Zvezde i Mege i Metalca!

Milan

pre 8 godina

Koliko vam je Čović zavrteo um, ne znate ni sami šta bi. Kapiram da bi pre odustali da igrate EK iako je 10 puta kvalitetnije takmičenje nego FIBA samo da Zvezda ne bi igrala EL. Jadno, prejadno. I onda vam neki stručnjak prospe foru da imate neke veze sa Zvezdinim učešćem u EL i vi se primite kao mladi majmuni.

Dule

pre 8 godina

Ugovor sa ulebom je potpisala aba liga a ne klubovi za sebe. Za razliku od, recimo Reala, Barse, Fenera... Zvezda zavisi d Partizana. Ako Partizan odustane od euro kupa puca ugovor i za zvezdu...

baki

pre 8 godina

dakle grobari u komentarima su funkcionalno nepismeni. cuj ako odustane partizan onda zvezda nece moci u el :)
mi izgleda ni ove godine nismo igrali el posto su oni prosle godine odustali od ec :)

Nenad

pre 8 godina

nemamo veze sa tim i da suspenduju kss opet isto igramo i ajd malo se informisite da ne ispadnete glupi u zlonamernim komentarima i svaka cast covketu
(mix, 20. april 2016 20:00)

To si u pravu 100% ali sta ako EL odluci da posto niko ne igra EK nema paketa i samim tim sampion ABA ne ide u EL? Sta onda? A moze zbog glavnog sponzora EL vrlo lako da se desi da ako Galatasaraj ne osvoji EK recimo..mogu da kazu ok ABA ligu ste izbacili mi kao glavni sponzor hocemo jos jednog predstavnika ako hoces sponzorstvo..Mislis da bi tada Bartomeu rekao ma uzimam C.Zvezdu nema veze sto su ostali iz ABA odustali od EK bas me briga za glavnog sponzora..bi ali juce nego bi rekao C.Zvezda zbog otkazanog paketa ABA lige ne moze EL menja je Galatasaraj koji je dobio vajld kard kao finalista EK..

Katczinsky

pre 8 godina

Reče Krstivoje da u životu najviše nastradaš od ovih što ti vivkaju. Umesto partizana u eurokup neće ući ni Zadar ni drugi timovi jer su njihovi košarkaški savezi podržali FIBU i rekli da će suspendovati te timove, gde za razliku od našeg saveza oni to i mogu.

Змајевић

pre 8 godina

Мега се још није изјаснила хоће ли играти или препустити Ево куп. Ако Мега не заузме једно од прва три места у Супер лиги (што се може десити с обзиром да су повређени Аранитовић, Јарамаз, Каба, Загорац и Луваву)или ако се угаси АБА лига она ће сигурно играти Еврокуп без обзира шта каже Фиба,тако да Партизан треба да сачека са причом о Евро купу, не зависи од њега, за сада, ништа.

cvrcak034

pre 8 godina

naravno da podrzavas Partizana, jer ako bi Partizan igrao evro kup to bi znacila suspenzija SVIH selekcija Partizana.Sto bih znacila gasenje kluba jer nijedan mladi igrac nebih dosao u klub u kome nemoze da igra nego samo da treninra.

NS

pre 8 godina

Ne vredi fino sa Partizanima,to se zlo mora uništiti.Odavno više ne misle svojom glavom,a ko im pokrade klub prave se da ne znaju.Jedino im je konstantno da mrze Zvezdu i sve vezano za poštenu igru.

Boban

pre 8 godina

Mi svi zaboravljamo da je Mega rekla da neće igrati Eurokup ali ne i Euroligu,ako odluče da igraju u Pioniru onda imaju sve uslove i ako pobede u finalu.Miško nije naivan sve je moguće.

Klinci odveli Partizan u finale

pre 8 godina

Ako ne igra Partizan igraće Zadar, tako ti misiš, CZČ nije ugrožena, ajde, a da li su vašem prijatelju Bartomeuu potrebni "zadrovi" u EK-u, ko će to da gleda, kako na "zadrovima" da se pravi profit?

cukce

pre 8 godina

Ovi grobari nit se vode nit se jasu! Neki su uz Fibu a zasto ni oni ne znaju, drugi su uz Uleb i evrokup, treci su uz Uleb al ne i evrokup vec bi u evroligu, cetvrti kako vetar duva cas uz jedne cas uz druge, a skoro svi brinu tudje evroligaske brige! Ma igrajte fibinu ligu sampiona sa Pristinom za bolje i niste!

Kosarka

pre 8 godina

Malo informacija iznutra. Pekovic i Covic su imali sastanak gde je dogovoreno da se pritisne savez i lobira za to da Partizan igra na neki nacin EK bez posledica. Razlozi za to su strah od nestanka ABA lige i povratak u domacu ligu sto se ne svidja ni Pekovicu ni Covicu. Pored toga FIBA LS jos visi u vazduhu i niko zivi ne zna kako ce izgledati niti ko ce to takmicenje igrati. Strah da ce se sve sa tom LS izjaloviti je presudan u odluci Partizana da se okrene EK.
Ovo je otvoreni rat FIBA i ECA na prvom mestu koji ide preko ledja manjih saveza. Djilas je inace imao sastanak sa Covicem i Pekovicem gde su ga obojica napali da nije nista uradio kao i da je dopustio da nasi predstavnici u FIBA rade po svojoj volji i podrivaju direktno srpske klubove u FIBA. Pekovic je ljut na Bodirogu i posle jednog razgovora nije hteo da mu se javi vise na telefon iako je Bodiroga zvao vise puta.
Djilas je izasao sa predlogom o suspenziji Partizana koja bi bila na papiru, a onda da se donese odluka da klubovi koji igraju ABA ligu ne moraju igrati domacu ligu do daljnjeg dok se ne resi problem izmedju FIBA i ECA. To naravno Pekovic nije prihvatio, a ni Covicu se ne svidja ideja da nema utakmica prakticno od maja pa do oktobra. Uglavnom zapetljano i zaguljeno da niko nije siguran kako ce se sve zavrsiti.

Skorojevići

pre 8 godina

(znači haos)
Kako možeš da porediš sportskog radnika i prof košarke DV i mešetara 90-tih koji može da bude bitan samo u ovakvoj državi kakva je naša Srbija

mile

pre 8 godina

naravno da podrzavas Partizana, jer ako bi Partizan igrao evro kup to bi znacila suspenzija SVIH selekcija Partizana.Sto bih znacila gasenje kluba jer nijedan mladi igrac nebih dosao u klub u kome nemoze da igra nego samo da treninra. (cvrcak034, 20. april 2016 22:20)

Ti si odlican primer bacenih drzavnih para na obavezno skolovanje.

miki

pre 8 godina

Мега се још није изјаснила хоће ли играти или препустити Ево куп. Ако Мега не заузме једно од прва три места у Супер лиги (што се може десити с обзиром да су повређени Аранитовић, Јарамаз, Каба, Загорац и Луваву)или ако се угаси АБА лига она ће сигурно играти Еврокуп без обзира шта каже Фиба,тако да Партизан треба да сачека са причом о Евро купу, не зависи од њега, за сада, ништа.(Змајевић, 20. april 2016 20:12)
Шта ако Мега одлучи да игра ЕЛ и освоји АБА лигу! Треба и ЦЗ да сачека са причом о ЕЛ!

Borac

pre 8 godina

A sutra kada nas izbace sa evropskog i olimpijade, ko ce biti kriv? Da mogu da odlucujem za partizan ne bih igrao evropu kao i pametni Raznjatovic.

miki

pre 8 godina

Partizan nije ništa zaslužio. Odlukom mege on može da igra cipiripi kup. Nemojmo da mešamo babe u žabe. Kada je cibona odustala od el njima nije smetalo da pričaju kako igramo el nezasluzeno. Sada In ne smeta što oni uleću umesto nekoga? Zbog decenijskog licemerja zaslužuju sve najgore.(Mikeli, 20. april 2016 21:44)

Vama je ovo prva sezona da ste igrali zasluženo! Kako ste igrali prethodne dve sezone! Zaboravljaš se!!!

Filip Must Play

pre 8 godina

Citam vise puta recenicu "nismo isti", obzirom da je vecinom pisu rent-a navijaci, koji su navijali za jedan, pa sada za drugi klub, tacno je da "nisu isti" :))))

*

pre 8 godina

Samo nemoj ti da nas podrzavas. Odmah da se poubijamo svi.
(Ivan Bg, 20. april 2016 22)

Dečki ako ste pomislili da cemo da vas sprecimo, VARATE SE, SAMO UDRI.

Marko Niš

pre 8 godina

A da jednostavno prijavimo ekipu u EK i FIBA Evroligu i igramo oba paralelno, može nam se jer smo Partizan, Utorak, četvrtak i subotu/nedelju!!!

Zika

pre 8 godina

Jel ovaj Djilas normalan?

Mene nevidjeno briga ko je predsednik kog saveza, bitno mi je samo radi svoj posao.
Dace ostavku ukoliko retardi iz Partizana ne poslusaju savez i ispadnemo iz Ria.
Ja ne znam ima li 10 ljudi u ovoj zemlji koji gledaju Partizan i Zvezdu u kosarci, gledao bih nasu reprezentaciju pre nego bilo koje druge prosecne kosarkase iz ABA lige.

Ukoliko Partizan ne poslusa savez, ne ocekujem Djilasovu ostavku, jer mi ona znaci isto koliko kamen na Mesecu, ocekujem da kosarkaski savez zabrani Partizanu da igra bilo koje takmicenje i da uvede drakonske mere protiv njega, jer Partizan mora da shvati da je reprezentacija Srbije milijardu puta bitnija od njega.

a

pre 8 godina

"Licemerne, klubaške i pogrešne su priče da je spas za srpsku košarku spasiti Zvzedu, jer, sve je mnogo složenije", rekao je Vujošević kada je Zvezda bila u problemu.


U pravu ste grobari, nismo isti

Partizan ponos Srbije

pre 8 godina

Bravo Covicu! Ako zaboravimo tvoj politicki zivot, moram da priznam da radis sjajan posao sa Zvezdom i drago mi je sto si podrzao Partizan u odluci koju bi i ti doneo da je Zvezda u ovakvoj situaciji.

Chodex

pre 8 godina

Ponosan na našeg predsednika. Sada će zlonamerni jezici reći kako je to uradio zbog sopstvenih interesa i navodnog 1+3 ABA, ali shvatite da Zvezda nije ugrožena i da će igrati elitnu EL 100%. Bravo gospodine Čoviću na podršci Partizanu.

Dule

pre 8 godina

Ugovor sa ulebom je potpisala aba liga a ne klubovi za sebe. Za razliku od, recimo Reala, Barse, Fenera... Zvezda zavisi d Partizana. Ako Partizan odustane od euro kupa puca ugovor i za zvezdu...

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

Covic gospodin covek.Ako zelis drugima dobro dobro ce ti se i vratiti.A ne kao partizan godinama unazad,uvek su zeleli lose Zvezdi i na kraju su lose zavrsili i nema ih na mapi vise

ti se bori SEVER će da gori

pre 8 godina

Nije on podrzao Partizan vec Crvenu Zvezdu jer ako Partizan ne bude igrao EK nece ni Zvezda EL. Pametnom dosta.
(branko medakovic III, 20. april 2016 20:20)

Branko, gde su lekovi????
A voda???

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 8 godina

Sve, sve, ali kad napišu da je čović gospodin, e tad mi se diže kosa na glavi.
(Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!, 20. april 2016 20:40)

Vama je gospodin Duško Vujošević, vi se barem ne JAVLJAJTE

vidoje

pre 8 godina

Mozete da ne volite Covica ali statistika ne laže. Zvezda je u ove tri godine učešća u Evroligi pobedila 26 puta. Partizan je u u prvih pet uzastopnih učešća u Evroligi pobedio 20 puta. Što se tiče jačine protivnika koju neki pominju kao argument, navešću vam imena Partizanovih protivnika u sezoni 2001/2002. Telindus Oostende, Cibona, ASVEL, Ural Great, Scavolini Pesaro, AEK i Tau Cerámica.

TealEyesDemon

pre 8 godina

E pa pojedini grobari su tragikomedija.

Nadam se da su u pitanju klinci a ne ozbiljni ljudi.


Zvezdin nastup u EL NE ZAVISI OD PARTIZANA!

Ako KKP ne igra EC, uskace Zadar, Olimpija, ima zainteresovanih.

Zvezdin nastup nije problematican ni kod Fiba jer je Fiba aminovala Djordijevu EL ali zeli ekipe iz ECa u svojoj Fiba LS.


Nemate pojma samo drobite nesto sto pokupite sa navijackih foruma.

Boban

pre 8 godina

Mi svi zaboravljamo da je Mega rekla da neće igrati Eurokup ali ne i Euroligu,ako odluče da igraju u Pioniru onda imaju sve uslove i ako pobede u finalu.Miško nije naivan sve je moguće.

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Opa desilo se ono sto smo i ocekivali.Podrzao je Partizan jer zna da ako istupimo morace i zvezda zbog paketa 1+3.Covke zna da mu zvezda visi iz Eurolige.

gox

pre 8 godina

Pitanje za limenke. Zasto je Slovenija suspendovana kad nema predstavnika u uvrokupu? Kako bi reprezentaciji pomoglo da Partizan napusti evrokup? Shvatate da ako niko iz Aba lige ne igra evrokup nema evrolige za vas!

Klinci odveli Partizan u finale

pre 8 godina

Ako ne igra Partizan igraće Zadar, tako ti misiš, CZČ nije ugrožena, ajde, a da li su vašem prijatelju Bartomeuu potrebni "zadrovi" u EK-u, ko će to da gleda, kako na "zadrovima" da se pravi profit?

Kum

pre 8 godina

Podrzao zato sto zna da od ucesca Partizana u evrokupu njegovoj Zvezdi zavisi Evroliga!
(navijac, 20. april 2016 19:26)

Ajde informisi se malo.

spectro

pre 8 godina

Mi svi zvezdasi zdusno podrzavamo Partizan i bicemo srecni ako im se ispuni zacrtani cilj da igraju EK ili kako oni vole da kazu "cipiripi kup", a grobari bi najsrecniji bili da mi ne igramo EL, po cenu da oni ne igraju nista.

veliki strumf

pre 8 godina

Au, sta vam Covke radi, pa vas ne pokriva! Sta cete sad? Jel vas podrzava da igrate EK kako bi vas KSS suspendovao, ili...? A da mozda zbog ovakve Covketove izjave odustanete od EK, da ga zeznete...? On ce vama... U kakvoj ste samo dilemi sada...

ja

pre 8 godina

Znači, bez Partizana u Evrokupu Zvezda ne može u Evroligu. Jasno je sve. 
(asdfgh, 20. april 2016 19:22) 

Moze, jer bi igrali Zadar ili Olimpija.
(Kum, 20. april 2016 19:29)

Ne bi poštu su i hrvatski i slovenački savez već podržali FIBU isto kao i naš savez.

Mikeli

pre 8 godina

Ja se iskreno nadam da ce Partizan igrati, zaslužio je to, a sve je to dobro za Srpsku košarku. Ovo je bilo iznudjeno rešenje KSS, da nam ne bi oduzeli kvalifikacije za OI i da ne bi bili suspendovani.
(drmr, 20. april 2016 19:29)

Partizan nije ništa zaslužio. Odlukom mege on može da igra cipiripi kup. Nemojmo da mešamo babe u žabe. Kada je cibona odustala od el njima nije smetalo da pričaju kako igramo el nezasluzeno. Sada In ne smeta što oni uleću umesto nekoga? Zbog decenijskog licemerja zaslužuju sve najgore.

Batko

pre 8 godina

Ugovor sa ulebom je potpisala aba liga a ne klubovi za sebe. Za razliku od, recimo Reala, Barse, Fenera... Zvezda zavisi d Partizana. Ako Partizan odustane od euro kupa puca ugovor i za zvezdu...
(Dule, 20. april 2016 19:43)

To su samo tvoje puste želje, ali nista od toga...Tvojoj agoniji malog miša se ne naslućuje kraj...Već par dana pišeš isto , valjda ti je tako lakše ???
Ne brini, budi dobar u školi, slušaj mamu i tatu i sledece sezone te vodim da gledaš Zvezdu !

Kum

pre 8 godina

Nije on podrzao Partizan vec Crvenu Zvezdu jer ako Partizan ne bude igrao EK nece ni Zvezda EL. Pametnom dosta.
(branko medakovic III, 20. april 2016 20:20)

Ovo je vec neverovatno. Ej, stoji crno na belo, i oni opet zive u nekom svom svetu.

Ajde jos jednom: ECA hoce 1+3, i to ce dobiti od ABA, sa ili bez KKP. Isto tako kako je KKP dosao do mesta u EK, jer Mega ne moze da igra Evropu sa takvom konstalacijom kluba (+koga on da ubedi da ima 4 miliona troskova?), tako ce Zadar upasti u EK ako se KKP odluci da ne ucestvuje (samo ne znam zasto bi).

Zvezda ce igrati EL bez obzira na Partizan, pomirite se sa cinjenicom. Zvezda u EL, Cedevita+Buducnost+Partizan/Zadar/Olimpija u EK. Ovde se radi o mafijaskom pristupu nesposobne FIBE i cinjenici da srpski timovi trebaju da igraju najjaca takmicenja.

Karahart

pre 8 godina

Nikakvu mi potrebu nemamo za Covicevom podrskom! Samo neka se ostavi Partizana. Pri svakom drugom medijskom istupanju, on pominje Partizan.

Milan

pre 8 godina

Koliko vam je Čović zavrteo um, ne znate ni sami šta bi. Kapiram da bi pre odustali da igrate EK iako je 10 puta kvalitetnije takmičenje nego FIBA samo da Zvezda ne bi igrala EL. Jadno, prejadno. I onda vam neki stručnjak prospe foru da imate neke veze sa Zvezdinim učešćem u EL i vi se primite kao mladi majmuni.

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

i kkp je podrzava da se kkfmp zove kkcz...hvala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp, 20. april 2016 20:19)

...niko ne može da zabrani kk partizan-u da igra derbi sa Sutjeskom

cvrcak034

pre 8 godina

naravno da podrzavas Partizana, jer ako bi Partizan igrao evro kup to bi znacila suspenzija SVIH selekcija Partizana.Sto bih znacila gasenje kluba jer nijedan mladi igrac nebih dosao u klub u kome nemoze da igra nego samo da treninra.

Borac

pre 8 godina

A sutra kada nas izbace sa evropskog i olimpijade, ko ce biti kriv? Da mogu da odlucujem za partizan ne bih igrao evropu kao i pametni Raznjatovic.

drmr

pre 8 godina

A da nije mozda zbog toga da ako ne igra nema Evrologe za Zvezdu?
(boris, 20. april 2016 19:17)

Ako Partizan ne želi da igra Evrokup, tu je sledeća ekipa po plasmanu, Zadar koji želi, tako da Zvezda ne zavisi od Partizana ništa.

Ja se iskreno nadam da ce Partizan igrati, zaslužio je to, a sve je to dobro za Srpsku košarku. Ovo je bilo iznudjeno rešenje KSS, da nam ne bi oduzeli kvalifikacije za OI i da ne bi bili suspendovani.

Kosta

pre 8 godina

Čovek je dao sasvim realnu i korektnu izjavu,i ja takođe mislim da KKP treba da igra Evrokup.A te grobarske fore da je to izjavio jer ako KKP ne bude igrao Evrokup neće ni Zvezda Evroligu su smesne...igracemo mi jos dugo,dugo godina..

mix

pre 8 godina

Rodjaci,skapirajte jednom da ste neznalice...Zvezda sigurno igra EL bez obzira na to igrao partizan ek ili ne...nama nije ugrozena EL..nemamo veze sa tim i da suspenduju kss opet isto igramo i ajd malo se informisite da ne ispadnete glupi u zlonamernim komentarima i svaka cast covketu

Змајевић

pre 8 godina

Мега се још није изјаснила хоће ли играти или препустити Ево куп. Ако Мега не заузме једно од прва три места у Супер лиги (што се може десити с обзиром да су повређени Аранитовић, Јарамаз, Каба, Загорац и Луваву)или ако се угаси АБА лига она ће сигурно играти Еврокуп без обзира шта каже Фиба,тако да Партизан треба да сачека са причом о Евро купу, не зависи од њега, за сада, ништа.

NS

pre 8 godina

Ne vredi fino sa Partizanima,to se zlo mora uništiti.Odavno više ne misle svojom glavom,a ko im pokrade klub prave se da ne znaju.Jedino im je konstantno da mrze Zvezdu i sve vezano za poštenu igru.

baki

pre 8 godina

dakle grobari u komentarima su funkcionalno nepismeni. cuj ako odustane partizan onda zvezda nece moci u el :)
mi izgleda ni ove godine nismo igrali el posto su oni prosle godine odustali od ec :)

Jabučilo

pre 8 godina

Čović podržava da Partizan, zarad jedne sezone u EK, bude suspendovan na svim nivoima u Srbiji?
Ne sumnjam da iskreno to podržava.

Rade

pre 8 godina

Covic je podrzao KK Partizan jer postoji realna opasnost da ako niko ne igra evrokup iz zemalja jadranske lige C.Zvezda ostane bez mesta u evroligi. To je jasno kao dan jer ko zna sta ce ULEB reci ako se ne ispuni 1+3 paket. Postoji mogucnost da recimo ako kazu Zadar i Olimpija igramo i niko vise nece opet celnici evrolige kazu nemate treceg cao ne moze niko nema i Evrolige nacicemo nekog drugog imali ste sansu niste je iskoristili.

Skorojevići

pre 8 godina

(znači haos)
Kako možeš da porediš sportskog radnika i prof košarke DV i mešetara 90-tih koji može da bude bitan samo u ovakvoj državi kakva je naša Srbija

Kum

pre 8 godina

Mi svi zaboravljamo da je Mega rekla da neće igrati Eurokup ali ne i Euroligu,ako odluče da igraju u Pioniru onda imaju sve uslove i ako pobede u finalu.Miško nije naivan sve je moguće.
(Boban, 20. april 2016 20:10)


Nije ni ECA. Mega ne dolazi u obzir za EL.

Zika

pre 8 godina

Jel ovaj Djilas normalan?

Mene nevidjeno briga ko je predsednik kog saveza, bitno mi je samo radi svoj posao.
Dace ostavku ukoliko retardi iz Partizana ne poslusaju savez i ispadnemo iz Ria.
Ja ne znam ima li 10 ljudi u ovoj zemlji koji gledaju Partizan i Zvezdu u kosarci, gledao bih nasu reprezentaciju pre nego bilo koje druge prosecne kosarkase iz ABA lige.

Ukoliko Partizan ne poslusa savez, ne ocekujem Djilasovu ostavku, jer mi ona znaci isto koliko kamen na Mesecu, ocekujem da kosarkaski savez zabrani Partizanu da igra bilo koje takmicenje i da uvede drakonske mere protiv njega, jer Partizan mora da shvati da je reprezentacija Srbije milijardu puta bitnija od njega.

miki

pre 8 godina

Partizan nije ništa zaslužio. Odlukom mege on može da igra cipiripi kup. Nemojmo da mešamo babe u žabe. Kada je cibona odustala od el njima nije smetalo da pričaju kako igramo el nezasluzeno. Sada In ne smeta što oni uleću umesto nekoga? Zbog decenijskog licemerja zaslužuju sve najgore.(Mikeli, 20. april 2016 21:44)

Vama je ovo prva sezona da ste igrali zasluženo! Kako ste igrali prethodne dve sezone! Zaboravljaš se!!!

Nenad

pre 8 godina

nemamo veze sa tim i da suspenduju kss opet isto igramo i ajd malo se informisite da ne ispadnete glupi u zlonamernim komentarima i svaka cast covketu
(mix, 20. april 2016 20:00)

To si u pravu 100% ali sta ako EL odluci da posto niko ne igra EK nema paketa i samim tim sampion ABA ne ide u EL? Sta onda? A moze zbog glavnog sponzora EL vrlo lako da se desi da ako Galatasaraj ne osvoji EK recimo..mogu da kazu ok ABA ligu ste izbacili mi kao glavni sponzor hocemo jos jednog predstavnika ako hoces sponzorstvo..Mislis da bi tada Bartomeu rekao ma uzimam C.Zvezdu nema veze sto su ostali iz ABA odustali od EK bas me briga za glavnog sponzora..bi ali juce nego bi rekao C.Zvezda zbog otkazanog paketa ABA lige ne moze EL menja je Galatasaraj koji je dobio vajld kard kao finalista EK..

Nenad

pre 8 godina

Sampion ABA lige sto se tice FIBA moze da igra EL i to FIBI ne smeta jos ovu sezonu..Problem je Evrokup iz razloga sto FIBA svoju LS zeli jaku a ne sa klubovima iz Austrije..Svajcarske..Bugarske itd..e sad moze da se desi ali i ne mora da znaci da Bartomeu kaze..ok podlegli ste pristisku FIBE i odlucili (si savezi bisve SFRJ) da niko ne igra Evrokup a posto sam vam ponudio paket 1+3 nema paketa vise ostajete bez mesta u EL i recimo da vajldkard Prokomu na primer..ili Galatasaraju ako ne osvoji Evrokup ove sezone..ili nekom sasvim trecem sto nije nerealno da se desi..

Katczinsky

pre 8 godina

Reče Krstivoje da u životu najviše nastradaš od ovih što ti vivkaju. Umesto partizana u eurokup neće ući ni Zadar ni drugi timovi jer su njihovi košarkaški savezi podržali FIBU i rekli da će suspendovati te timove, gde za razliku od našeg saveza oni to i mogu.

podstanar

pre 8 godina

Pravo da vam kazem glupo bi bilo razmisljati drugacije, jer svi klubovi su u istom sosu. Sutra Zvezda moze biti na mestu Partizana i obratno... Klubovi moraju da budu slozni pa da to podrazumeva i zajednicku suspenziju od strane saveza ili zajednicko odbija je ucestvovanja u odredjenim takmicenjima. S druge strane savez mora da brani interese reprezentacije, a nas najveci interes je da posle 12 godina zaigramo na muskom kosarkaskom OI turniru protiv Dream Teama. Kome reprezentacija nije iznad klubastva, taj ima veliki problem u vaspitanju i shvatanju prioriteta. Naravno klubovi daju igrace za reprezentaciju i njihov interes, kako ekonomski tako i sportski mora da se ispostuje sto je vise moguce.

Filip Must Play

pre 8 godina

Citam vise puta recenicu "nismo isti", obzirom da je vecinom pisu rent-a navijaci, koji su navijali za jedan, pa sada za drugi klub, tacno je da "nisu isti" :))))

cukce

pre 8 godina

Ovi grobari nit se vode nit se jasu! Neki su uz Fibu a zasto ni oni ne znaju, drugi su uz Uleb i evrokup, treci su uz Uleb al ne i evrokup vec bi u evroligu, cetvrti kako vetar duva cas uz jedne cas uz druge, a skoro svi brinu tudje evroligaske brige! Ma igrajte fibinu ligu sampiona sa Pristinom za bolje i niste!

miki

pre 8 godina

Мега се још није изјаснила хоће ли играти или препустити Ево куп. Ако Мега не заузме једно од прва три места у Супер лиги (што се може десити с обзиром да су повређени Аранитовић, Јарамаз, Каба, Загорац и Луваву)или ако се угаси АБА лига она ће сигурно играти Еврокуп без обзира шта каже Фиба,тако да Партизан треба да сачека са причом о Евро купу, не зависи од њега, за сада, ништа.(Змајевић, 20. april 2016 20:12)
Шта ако Мега одлучи да игра ЕЛ и освоји АБА лигу! Треба и ЦЗ да сачека са причом о ЕЛ!

dok

pre 8 godina

Svi iz ABA a pogotovo klubovi iz Srbije treba da se drze zajedno. Nije fer da da se kaze da od Partizana zavisi ucesce reprezentacije. Podrska Partizanu i od Zvezde i Mege i Metalca!

*

pre 8 godina

Samo nemoj ti da nas podrzavas. Odmah da se poubijamo svi.
(Ivan Bg, 20. april 2016 22)

Dečki ako ste pomislili da cemo da vas sprecimo, VARATE SE, SAMO UDRI.

mile

pre 8 godina

naravno da podrzavas Partizana, jer ako bi Partizan igrao evro kup to bi znacila suspenzija SVIH selekcija Partizana.Sto bih znacila gasenje kluba jer nijedan mladi igrac nebih dosao u klub u kome nemoze da igra nego samo da treninra. (cvrcak034, 20. april 2016 22:20)

Ti si odlican primer bacenih drzavnih para na obavezno skolovanje.

dok

pre 8 godina

Svi iz ABA a pogotovo klubovi iz Srbije treba da se drze zajedno. Nije fer da da se kaze da od Partizana zavisi ucesce reprezentacije. Podrska Partizanu i od Zvezde i Mege i Metalca!

Marko Niš

pre 8 godina

A da jednostavno prijavimo ekipu u EK i FIBA Evroligu i igramo oba paralelno, može nam se jer smo Partizan, Utorak, četvrtak i subotu/nedelju!!!

Kosarka

pre 8 godina

Malo informacija iznutra. Pekovic i Covic su imali sastanak gde je dogovoreno da se pritisne savez i lobira za to da Partizan igra na neki nacin EK bez posledica. Razlozi za to su strah od nestanka ABA lige i povratak u domacu ligu sto se ne svidja ni Pekovicu ni Covicu. Pored toga FIBA LS jos visi u vazduhu i niko zivi ne zna kako ce izgledati niti ko ce to takmicenje igrati. Strah da ce se sve sa tom LS izjaloviti je presudan u odluci Partizana da se okrene EK.
Ovo je otvoreni rat FIBA i ECA na prvom mestu koji ide preko ledja manjih saveza. Djilas je inace imao sastanak sa Covicem i Pekovicem gde su ga obojica napali da nije nista uradio kao i da je dopustio da nasi predstavnici u FIBA rade po svojoj volji i podrivaju direktno srpske klubove u FIBA. Pekovic je ljut na Bodirogu i posle jednog razgovora nije hteo da mu se javi vise na telefon iako je Bodiroga zvao vise puta.
Djilas je izasao sa predlogom o suspenziji Partizana koja bi bila na papiru, a onda da se donese odluka da klubovi koji igraju ABA ligu ne moraju igrati domacu ligu do daljnjeg dok se ne resi problem izmedju FIBA i ECA. To naravno Pekovic nije prihvatio, a ni Covicu se ne svidja ideja da nema utakmica prakticno od maja pa do oktobra. Uglavnom zapetljano i zaguljeno da niko nije siguran kako ce se sve zavrsiti.