Ponedeljak, 18.04.2016.

20:15

Treći tesan poraz hrabre Zvezde, CSKA na F4

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u četvrtfinalnoj seriji Evrolige od moskovskog CSKA sa 3-0 u pobedama.

Izvor: B92

Treæi tesan poraz hrabre Zvezde, CSKA na F4 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

437 Komentari

Sortiraj po:

Borat iz predgradja

pre 7 godina

kapiram da im je krivo baš što naš klub postaje velikan a njihov se urušava...
(klacikur, 19. april 2016 00:41).....a da li kapiras da je klub za koji navijas osnovan pre 4 godine?

itemFirst

pre 7 godina

@Grobar

E,prijatelju,da vas(nas) je vise takvih za zdravim stavom celoj drzavi i sportu bi bilo bolje. Ipak,poznajes svoj narod. Vecu radost donosi tudji neuspeh nego sopstveni uspeh. Tuzno,ali istinito.
Vidimo se na parketu,sve najbolje i hvala na lepom i iskrenom komentaru.

djole

pre 7 godina

@Crni
a kako da nam ne budete u glavi kad prakticno ste najverniji pratioci zvezdinih meceva..mene bi bilo sramota da udjem na vest i vidim 90% komentara grobara.Zar ne mislite da je to malo jadno?

pali andjeo

pre 7 godina

"U zadnjih 15 godina CSKA samo jednom nije bio ucesnik F4. I to kad ga je vodio Dulo alhemicar!
(Nenad, 19. april 2016 09:12)"

1. ne kaze se zadnjih nego poslednjih
2. 2002 nisu igrali F4, sto znaci da je ova sezona 14 po redu
3. Rusi su 2010 igrali SP, ispali od Amerikanaca u 1/4, tesan poraz. Amerikanci su postali prvaci sveta.
4. Budzet kluba je sa 43 miliona eura smanjen na 25.
Klub su napustili Mensa-Bonsu,Ponkrasov,Planinic, ostalima su smanjena primanja.
5. Dule je "napravio" Sveda, to je Sved sam rekao da je za godinu dana od Vujosevica naucio najvise u karijeri.
6. Dule je osvojio domacu ligu.

Sledece sezone su otpustili Duleta i doveli:
Teodosica,Krstica,Kirilenka,Lavrinovica,Bikova,vratili Ponkrasova.

S obzirom da je od te sezone (otpustanje Duleta), do danas, CSKA potrosio ubedljivo najvise novca i nije osvojio titulu, igrali su samo jedno finale, to je ravno katastrofi biblijskih razmera.
Da su ostavili Duleta, on bi im do sad doneo barem 2 titule sa duplo manjim budzetom.
Ovako, za 5 sezona, svake godine 40+ miliona na budzet i samo jedno finale, veoma veoma zalosno i tuzno. Igraju samo za pare.

hahahaha

pre 7 godina

"U zadnjih 15 godina CSKA samo jednom nije bio ucesnik F4. I to kad ga je vodio Dulo alhemicar!
(Nenad, 19. april 2016 09:12)"

U zadnjih 15 godina samo jednom ste bili sampion.

DedaMiloje

pre 7 godina

Šta se dešava sa navijačima Partizana? Ja ovolike izlive mržnje skoro nisam video. Jel vama sada lakše u životu? Nisam ni ja neki fan Partizana, ali od skoro 500 komentara na vest o porazu Zvezde od jednog CSKA preko 400 su grobarski. O čemu se radi, vidim da su komentari mahom ponižavajućeg karaktera kao da smo igrali protiv neke boranije, a ne protiv jednog od najboljih timova na svetu van NBA. Ako je vama najveći uspeh što je Zvezda izgubila onda dobro. Takodje za B92, jel moguće da nije moglo u ovom moru komentara da bude više zvezdinih navijača. Složićete se da je ipak malo nerealno da na ovoj vesti budu komentari mahom navijača Partizana i to većinom likovanje zbog zvezdinog poraza.

Molim objavite mi komentar...

Nenad

pre 7 godina

au koliki je ovo uspjeh kad misevi moraju cekati utakmicu sa Cska da bih se radovali porazu Zvezde i to jos u top 8. To je isto kao da cekas u fudbalu da Zvezda udje u cetvrtfinale i da dobije Barcelonu da bih se radovao ako izgubi (bice i to vrlo brzo). Jel vi misevi stvarno mislite da bih nas trebalo biti sramota sto smo u cetvrtfinalu izgubili od Cska? Umjesto da kazete hvala sto 7mj. vam dajemo mogucnost da navijate za razne timove sirom europe vi kao pokusavate biti smjesni. :)

----------------------------------------------------------------------------
Misu mali, naravno da ne treba da vas bude sramota sto ste ispali u TOP 8 od CSKA, ali godinama ste iste i vece uspehe KK Partizan na isti nacin ako ne i vise nipodastavali, govorili kako smo smesni kako bi vi dobili taj tim itd, pa vidis misu mali sve se vraca i sve po zasluzi. O zahvaljivanju misu mali ne bih pricao jer ste ni vi nama niste zahvalili za 13 godina pruzanja sanse da za nekoga navijate svake nedelje, ups izvini misu mali ipak 10 da kazemo da ostalih 4 ste imali za koga da navijate mada opet nije vas klub al ajde nema veze recicemo da jeste iako ste iznajmljeni navijaci. Misu mali pozdrav :)

Nema smisla

pre 7 godina

Doci do top 8 sa Stimcem,Dangubicem,Micicem,Lazicem,Simonovicem je uspeh ravan osvajanju.
(Ljuba Moljac, 19. april 2016 10:11)
Surovo!

Crni

pre 7 godina

Samo su vam Grobari i Dule u Glavi. Znači da Kompleks još traje i nikad na vašu žalost neće prestati koliko vi god pokušavali da glumite.

Borky

pre 7 godina

Vau koliki je ovo uspjeh kad misevi moraju cekati utakmicu sa Cska da bih se radovali porazu Zvezde i to jos u top 8. To je isto kao da cekas u fudbalu da Zvezda udje u cetvrtfinale i da dobije Barcelonu da bih se radovao ako izgubi (bice i to vrlo brzo). Jel vi misevi stvarno mislite da bih nas trebalo biti sramota sto smo u cetvrtfinalu izgubili od Cska? Umjesto da kazete hvala sto 7mj. vam dajemo mogucnost da navijate za razne timove sirom europe vi kao pokusavate biti smjesni. :)

operisani

pre 7 godina

Jedan od glavnih krivaca za poraz (pošto je bio tesan, svaka sitnica koja bi išla u našu korist je mogla da pomeri tas na vagi) je grupa navijača iz servisne kompanije koja je usled svojih hedonističkih pobuda zaglavila sa nekim šeširima i nije ni stigla na početak utakmice.
Za uzvrat su njeni pripadnici morali da stoje skučeni u nekom prostoru između sedišta umesto da se baškare na svojim mestima koja su zaposeli još od početka ove uspešne evroligaške sezone.
Posle svega su im svi drugi krivi za poraz, a neće da priznaju svoju odgovornost.
Sramota...

Grobar

pre 7 godina

Dok god se budemo ponasali kao u ovim komentarima ili komentarima na vesti Partizana nećemo proći bolje u zivotu. Zasto bilo ko od mojih drugara sa tribine misli da je ovaj uspeh za podsmevanje?! Jel ovo sport ili sta li je? Da li je Zvezda zasluzila omalozavanje zato sto je ispala od jaceg kluba i to jos uz veoma lose sudjenje? Da li drugare sa tribine podsetim na Taukeramiku? Mislite da Partizan ovo isto nece cekati ili da nismo vec to prolazili? Zdrav sportski odnos i peckanje mogu da razumem i pristalica sam toga, ali ovolika vredjanja ne priznajem! Na kraju imam utisak da smo negde skrenuli sa puta jer ovo je sramotno kako se ponašamo jedni prema drugima. Nije kosarka stala našom evro titulom ili učešćima na F4 niti ce stati sada sa ovim uspesima Zvezde. Lep uspeh Zvezde cestitke na tome i nadam se da eto nas nazad gde nam je mesto!

PeroTreger

pre 7 godina

Trudim se da ne učestvujem u ovakvim prepucavanjima, vaspitan sam da poštujem sve Srpsko, moj otac Partizanovac nikada protiv drugog našeg kluba u Evropi nije navijao, trudim se da ga pratim u tome... Ovo likovanje zbog poraza Zvezde od najvećeg pretendenta na titulu Evrolige i tima gde Teodosic skoro ima veću platu nego svi u Zvezdi zajedno je vise nego bljutavo, borili se momci, izgubili, a da se ne lažemo, razlika je prilična, moje skromno košarkaško mišljenje je da im samo Fener može parirati, sjajan trener (Zeljko) sjajni igrači(Bogdan, Datome, Veseli, brat Kalina), mada posle na f4 jedna utakmica, ko zna, sve je moguce... Bravo Zvezdo, bravo momci, ponosan sam na vas, čak i navijanje malo bolje nego obicno, sledeće godine još bolje i jače Bog da...

Sasa

pre 7 godina

A baš ste se ponadali. Hahaha.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dragan, 18. april 2016 23:06)
Da, ponadali smo se, i nije nam krivo. A je l' znaš zašto? Imamo i imaćemo čemu da se nadamo i sledeće sezone, a čemu vi, sem po nekom Zvezdinom porazu i Limožovoj pobedi (ali ne u EL).

Posetilac

pre 7 godina

Kada pogledate pluseve i minuse vidi se da ima bukvalno duplo više grobara(nemam u fontu manja slova) koji prate Zvezdu a pritom vest nikakve veze sa njima nema...

ajd cao

pre 7 godina

da li tesan poraz ili ne, 3:0 za CSKA i to se jedino racuna... i to treba da nauce ucesnici koji prvi put igraju TOP 8.
P.S. Bar vise nece da se dernja Ilija Kovacic!

partizan

pre 7 godina

I opet ponavljam.Navijaci zvezde,koji toliko vole istoriju se prosto prave ludi i zaboravljaju 15-20 godina razbijanja od strane partizana,a i cinjenice da smo mi osvojili ovo takmicenje.Cemu ove prozivke?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

rekao ja....kakva CZ hahahah....zna se ko je igrao F4 :)))
(srbinizCg, 18. april 2016 23:40)

Ja se nadam da ti nemaš više od 18 godina

CoSa

pre 7 godina

Hvala Zvezdi,stručnom štabu i igračima na divnoj sezoni.Vecerasnja utakmica prava,takmičarska,sa mnogo lepih poteza,sve ono zbog čega se košarka voli.Navijanje odlicno.Ostaje žal jer se moglo do pobede,nije bilo ni sreće a i protivnik je bio pravi kad se lomilo.Zamerka Jovicu zbog neozbiljnog basketaskog pasa iza ledja u kontri kada jurimo razliku kao i zbog loših faulova i gwstikulacija koje su bile na ivici tehničke.Zamerka i Teodosicu ne zbog trojki koje nam je dao već zbog toga što nije pozdravio publiku nijednom.Mada za gađanje čašom i vređanje nema opravdanja.A sad lagano ozbiljne pripreme za sledeću sezonu, iako nam predstoji finale Aba i domaća liga,mogu da počnu.

Borky

pre 7 godina

Bravo bravo bravo.Korak vise. Cska vrhunska ekipa koju smo uspjeli stisnuti zbog dobrih odbrabenih vanjskih igraca al ipak su majstori kad treba nikom ne drhti ruka.Mislim da Cska osvaja jer malo ko ima igrace da mogu odigrati vrhunsku odbranu na njihovu vanjsku liniju. HVALA ZA SVE.

trn u oku

pre 7 godina

Ogroman uspeh ove sezone. Iako je mnogo puta sreća izdala a i sudije su dosta gluposti napravile.

Sad se valja pripremiti za ove što glorihantuju Limož i mnogo se busaju u poslednje vreme. Treba ih spustiti na zemlju.

. na crno beli svet

pre 7 godina

Bas briga vas grobare klub vam je autu u svim sportovima jedino vam ostaje da navijate protiv zvezde, nadajući se da je to sve zbog politike. Ali ovo je realnost! Zvezda se tek zagreva za naredne godine

Micko Ultras

pre 7 godina

Ali kada ostanes sat vremena posle utakmice, navijas kao da je prvi minut, trese se arena od pesama jos dugo nakon sirene koja oznacava kraj i udjes u kucu u 20 do 1...sve zajedno sa oko 1.000 nase brace iz Rusije, koji vam objasne kako stvari stoje sa samo jednom parolom - "наш город, ваша столица!", bez potrebe da se dokazuju nekakvim prostackim parolama...kada cujes kako grmi u areni "Знаешь ли ты" i zakletva na Ruskom...zatim "Kacusa", pa "Mars na Drinu"...jednostavno shvatis zasto se 80% dece Srbije po rodjenju opredeli da voli, bodri, simpatise i preferira Crvenu zvezdu! Живела Звезда, живео Спартак!!!

Millennium

pre 7 godina

Sezona kupanja počinje, mi igramo EL a Partizan nije počeo ni sa treninzima. Toliko. Što se Zvezde tiče, svaka čast na borbi momci. Jedino se Miciću zahvaliti na kraju sezone.

jes da bude

pre 7 godina

Taj isti Teodosić, "brat sa tribine", što se kune u Zvezdu, nije on nikakav brat!!! Moja braća su na tribini sa mnom, što dajemo srce i dušu za voljeni klub!!! On g....r nije se udostojio da nas pozdravi! Pu! (Ljubav si mi jedina, 18. april 2016

stvarno, Teo, zasto nisi otpozdravio mticni klub fmp?

Kole

pre 7 godina

Nažalost, Radonjić nije uspeo da bude koban po F4 ambicije CSKA... za razliku od Vujoševića pre par godina.
(Vekac, 18. april 2016 22:48)
Ali je zato koban po Zvezdu.

Gi

pre 7 godina

Poslednjih 15ak,20 komentara sve grobari koji likuju...ne znam, dozivljavam transfer blama.Niko ne ocekuje od vas da navijate za Zvezdu ali da ovako bolesnu mrznju pokazujete,pa dobro da nema mrtvih na derbijima.Nego ovi kompleksasi su jaki na forumima,kontam da utakmice nisu videli.Fuj! Ne treba nama Vucic,Amerika,Albanija,Hrvatska da nas uniste,sami cemo sebe unistiti.Kakav smo narod,tacno ne zasluzujemo nikad da nam bude bolje i jos se cudimo sto nas niko ne voli i ni jedan narod nece sa nama da ima drzavu,pa tacno bih se sa svojim selom odcepio od ovakvog naroda,koliko mrznje Boze pomozi ovom narodu.Zvezdo svaka cast,preponosan sam na vase izdanje,samo ostaje zal sto ne uzesmo bar jednu pobedu ali dobro bice bolje.

jes da bude

pre 7 godina

Hvala Zvezdo.

Jedina ekipa sa manje od 4 stranca, tacnije 3 i ovakav uspeh. Bravo! (GM, 18. april 2016 23:56)

samo se vi tesite tom pricom, menjali ste ih ko na traci dok niste uboli sta valja a to je mnogo vece rasipnistvo

Frosh

pre 7 godina

A sad na autobus i pravac Železnik! Usput u IDEA radnji kupite jedan sendvič.
(Neša Krstić, 18. april 2016 23:43) Čime vi idete u Zagreb? Zrakoplovom ili vlakom?

coz y not

pre 7 godina

Partizanovci, koliko se ja sećam cska je vas odrao sa 42 razlike pre neku sezonu i čini mi se da su tu bili i Bogdanović i Lovernj...

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

Jel igraju grobari košarku ,nisam. nesto video u poslednja 2 meseca.
što se onda javljaju ?
nek se bave hokejom.

Džoni

pre 7 godina

Iz ovih komentara se može zaključiti da je kojim slučajem Zvezda prošla na final four velika većina navijača Partizana (koja se ovde javlja i izmili iz rupa kada Zvezda izgubi) to ne bi preživela! Mislim da su više strepeli oni od eventualnog ispadanja CSKA nego sami Rusi! Sada mogu da odahnu!

klacikur

pre 7 godina

čekaj bre, na osnovu čega ovolika hrabrost miševa da komentarišu ovu seriju? kapiram da im je krivo baš što naš klub postaje velikan a njihov se urušava...

navijac

pre 7 godina

@Hvala Zvezdo.

Jedina ekipa sa manje od 4 stranca, tacnije 3 i ovakav uspeh. Bravo!
(GM, 18. april 2016 23:56)

Ajde ne lupaj, imali ste ove sezone ukupno 7 (i slovima sedam) stranaca u Evroligi plus 4 reprezentativca Srbije i budzet kakav nikada nije vidjen na ovim prostorima!

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Grobari nam se podsmevaju jer smo ispali i raduju se nasem porazu od timaciji je budzet 15(petnaest) puta veci od naseg? Grobari, pa malo je reci da ste prejadni. Mi smo makar igrali EL i ove i prosle sezone. Ako cete iskreno, boli me bas briga da li smo drzavni projekat ili Vucicevo mezimce, dokle god smo mi u EL meni je dusa srecna. Vas boli cinjenica da smo mi konacno postali nesto u evropskoj kosarci a da vas vise nema ni u planovima. Pozdrav iz Top 8 groblje :)

Marko

pre 7 godina

Hvala vam crveno beli. Hvala vam za svako vece ove sezone. Hvala vam sto ste nas doveli u situaciju da igramo cetvrtfinale. Hvala vam za Real, Himki, Bajern, Efes, Pao... Hvala vam za sve. Oprostite za sve ruzne reci u toku ove sezone, bilo je mnogo emocija. A sad u pohod na trofeje!!!

sa x

pre 7 godina

Ne razumem sve ove hvalospeve. Jeste uspeh ući u 8 najboljih ali mi smo izgubili poslednjih 6 utakmica. Ovi momci skoro mesec dana nikoga nisu pobedili. Plašim se da ne izgube samopouzdanje i ne upropaste na kraju celu sezonu.

Caniche mafioso

pre 7 godina

"Treći tesan poraz hrabre Zvezde, CSKA na F4". Dal' ste realni sa ovim naslovom? Promenila je CZT 7 stranaca ove sezone, dovela dvocifren broj igrača, i ovaj Top8 je realnost koliko je uloženo. Samo bez tog "hrabre", hrabro je kad sa Vranešom na centru i 3 krštena igrača odeš na F4 i izgubiš u poslednjoj sekundi finale!

dukljanski demagog

pre 7 godina

bravo momci i hvala za sve!! i veliki pozdrav za crno bele narikace sto vise na nasim vestima(vidimo se uskoro mediokriteti) . . napred ZVEZDA!!!!!

Rend

pre 7 godina

Prosto se nema sta zameriti.Oni su masine i to je to.Zvezda odigrala veceras vrhunsku partiju.Bas sam uzivao.Da se odrzi ovakav kult kluba i bice to jos bolje i bolje kako godine budu isle.

Gavra

pre 7 godina

Izvinite, ovde pise da se CSKA plasirao na final four 13 od poslednjih 14 puta. Da li neko moze da mi kaze ko je bio trener kad se jedini put nisu plasirali i ujedno nisu prosli ni grupu? Hvala.(nbgdeki, 18. april 2016 21:50)
Taj trener je prethodno već dva puta odveo Partizan na F4. Jem misliš da će Radonja ikad da dobaci do klupe CSKA? Hvala.

Ljubav si mi jedina

pre 7 godina

Taj isti Teodosić, "brat sa tribine", što se kune u Zvezdu, nije on nikakav brat!!! Moja braća su na tribini sa mnom, što dajemo srce i dušu za voljeni klub!!! On g....r nije se udostojio da nas pozdravi! Pu!

Srdjan

pre 7 godina

Što se mene tiče, ovo je kao reprezentacija na prošlom EP - odbrana kida, ali džaba kad ništa ne mogu da ubace u napadu. Previše otvorenih šuteva su promašili, i to je to.
A naše trenere napad tradicionalno "ne zanima"...

jovic

pre 7 godina

Ovaj teodosić je toliko đubre od čoveka da to nije normalno. Navijanje užas... Kada bi umesto manekenki i manekena koji dodju samo da bi se slikali i da bi pricali da su bili na trkmi, bili ljudi koji bi ceo mec pevali bilo bi mnogo bolje...ovaj poraz nije neuspeh svaka cast za momke. Samo NAPRED ZVEZDO!

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Vasa Micic. Sve najbolje ti zelim u nekom drugom klubu sledece sezone. Samo molim te idi od nas. Eto molim te ko brata, idi!!!

Boba

pre 7 godina

Cuj , hvala vam za sve ove godine .Igracemo 5-tu utakmicu , AHA. Sta ste bitno uradili ? F-4 misaona imenica . Osvajanje Evrope sanjajte. Mi cemo vam ispricati feeling.Navijanje ocajno.Sta uradi Evertone ?

Dzef

pre 7 godina

Pisem 5min pred kraj. Zvezda pravi mini seriju, cska izlazi iz bonusa, navijaci krecu pesmu koja traje 30 sekundi, dok cska ne postigne kos i ponovo krece pozoriste... Tako se ne navija na ovakvim utakmicama... Niti je trebalonda se igra u areni...

40+ We will repeat

pre 7 godina

Za mali FMP top8 je nesluceni uspeh. Da se zahvale Zeljku i Bogdanu na plasmanu i naravno onome ko im je obezbedio finansije za dovodjenje devet skupih igraca ove sezone.

johnny

pre 7 godina

Volim zvezdu al ovo sa kosarkom veze nema. Nemogu da verujem kolikon smo daleko od amerikanaca. Svaki drugi fakultet iz amerike bi nas oduvao

Блаф

pre 7 godina

Браво јунаци. Завршетак веома успјешне сезоне. (К)умовску (Л)игу (С)удија не рачунам, није важна. Свака вам част. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

dragan

pre 7 godina

Radonjic nikako da shvati da Cirbesu ne ide i da treba da igra Stimac. A oni koji pricaju sta god da bude veceras, srce mi je puno, meni nije, 3 paraza, to je ciscenje, a videlo se da sa malo vise pameti mogla je Zvezda neku i da dobije.

veliki strumf

pre 7 godina

Radonja iskusno drzi Stimca na klupi! Zato Hajns hara u reketu, a Cirbes ni protiv beka ne moze da uzgradi poziciju. Odose lagano na +7. A Micic - decko je totalni, ali totalni antitalenat.

Princ tame 09

pre 7 godina

Zirbes ubedljivo najgori igrac serije,apsolutno nadigran od strane hines-a i razloge 'ciscenja' treba traziti u mlakoj roli startnog centra.

Milan

pre 7 godina

Ne vredi, Cirbes i Micić nas uništavaju svojom neinteligentnom igrom već previše puta. Kada na to dodamo glupe faulove Dangubića i Milera metla nam ne gine.

Princ tame 10

pre 7 godina

Ne znam zasto se Guduric vise ne koristi posebno u evo 3/4,a za medije je isla prica iz naseg tabora da nam nedostaje i da ce njegov oporavak biti vazan za mec.

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Arena. Za Zvezdu najteza dvorana u evropi. Ljudi bazen ne mogu da ubodu ovde. Lakse bi nam bilo da svaku igramo u Moskvi. Daj prosirite Pionir da ne igramo vise ovde, mrak mi na oci pada kad vidim ovu prokletu dvoranu!

sasha

pre 7 godina

Breeeee sa ovim Micićem višeeee. Živce pogubih, teraj ga bre napolje, uptopasti nas. Davi loptu do 5 sekundi do isteka naoada i onda ne zna gde će...

crise de nerfs

pre 7 godina

Moze li ova drzava da nagradi svog jedinog predstavnika u elitnom evropskom takmicenju,ili bar da da mu da jednaku finansijsku pomoc kao nekima koji je nicim nisu ni zasluzili?jedan malo bolji bekap plej i bili bi na F4.

Und1sputed

pre 7 godina

Kako me nervira i dize pritisak kada vidim nekoga na tribinama da zapali cigaretu, to je toliko sebicno i bezobrazno, da ostali moraju da disu taj otrov i smrad, sramota!!!

Kum

pre 7 godina

Facit prvog poluvremena: kakve se bolesne odbrane igraju! Ovo je fantasticno. Ne znam da li i drugi cene taj aspekt igre, ali ja uzivam. :)

nbgdeki

pre 7 godina

Izvinite, ovde pise da se CSKA plasirao na final four 13 od poslednjih 14 puta. Da li neko moze da mi kaze ko je bio trener kad se jedini put nisu plasirali i ujedno nisu prosli ni grupu? Hvala.

svežkolovoz

pre 7 godina

Dangubic igra odlicno u zadnjih par utakmica, mnogo manje srlja nego ranije i moze se reci da pocinje da ispunjava svoj potencijal. Dok Micic decko ne zna gde, nadao sam se da ce biti nesto od njega, ali eto, zalutao totalno.

jokalo

pre 7 godina

e ali stvarno iritiraju ovi zvezdini igrači, pa kako to da uvek sudija nije u pravu kad svira faul za protivnika, može da se pogreši po neki put, ali oni svaki put reaguju kao da su videli vanzemaljaca, čast izuzecima npr štimac, ali lazić, jović i još po neki se ponašaju strašno

volim zvezdu

pre 7 godina

treca tekma zaredom da nam je pik mrtav.odbrana vrhunska ali napad veoma los.ne daj boze da vezu nekoliko trojki i rasire nas gotovi smo.mada i ovako ne vidim kako mozemo da dobijemo...

Ch1vu

pre 7 godina

Danasnji sport: Micica u Zvezdu dovodi Misko Raznatovic kao posrednik a Rebic koji je pokazao srce protiv Reala, odlazi u drugi plan. Ovaj prvi tri meca zaredom ne moze da se sastavi ali sto bi Radonjic nesto menjao tu, decko mora da igra. Zato su menadzeri unistili sport.

DedaMiloje

pre 7 godina

sta je ovo mimi oro i stanija u prvim redovima haha,komedija ste
(Hidetoši Nakata, 18. april 2016 21:36)

Pa vi ne igrate EL, bila bi Sandra Partizan.

Batko

pre 7 godina

Izvinite, ovde pise da se CSKA plasirao na final four 13 od poslednjih 14 puta. Da li neko moze da mi kaze ko je bio trener kad se jedini put nisu plasirali i ujedno nisu prosli ni grupu? Hvala.
(nbgdeki, 18. april 2016 21:50)

Interesantno pitanje...

Неупоредиви

pre 7 godina

како вас није срамота да се поредите са Гробарима? знате ли ишта оосим звезда ле звезда ле оооооооо? ви ово зовете атмосфером? блам...

Stefanidis

pre 7 godina

Koja je fora sa ovom grupom navijaca sto celo vreme bez obzira na to koje u napadu pevaju "Zvezda lee ooo zvezda le zvezda le"... Jel oni shvataju da time ne pomazu ni svojim igracima, niti odmazu protivnickim... Da ne bude zabune, nisam ni partizanovac ni zvezdas, ovo kazem kao objektivan navijac.. Nadam se da ce Zvezda izboriti 4, a posle i 5 utakmicu, a u Moskvi ce sve biti moguce.

antipajser

pre 7 godina

Pa do kad bre da Micic zavrsava napade.Ocajan suter pun sebe stalno nas zakopava.Jel on plej ili bek suter?Ovo vise nije slucajno i postaje iritantno totalno.

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

Uporediti Pesica i Itudisa kako pricaju srpski?!Itudisa za selektora!
A da,jesam Partizanovac,ali meni ovog Micica zao..

veliki strumf

pre 7 godina

Jeste da je bilo samo 5 sekundi, ali nas zadnji napad godinama je tragikomedija! A izbor da ga resava Micic (i pogodi vrh table) - n e v e r o v a t n o! Radonja uvede Kinsija da primi loptu i da je Micicu da sutne - pa to nigde nema.

sportski pozdrav

pre 7 godina

Ne, razbiće ih braća Rusi! Bolji su za tri koplja a Zvezda (fmp ili kako već) mora još da raste kao tim. Nije ovo vaterpolo pa da se pravi uspeh preko noći.

groblje

pre 7 godina

Očekuje se evakuacija arene na 5-6 minuta pre kraja al ne zbog potencijalne opasnosti već zbog dvocifrene razlike u korist bratskog nam tima. Idemo bre armejci zatvarajte tu veštačku tvorevinu!

Marko

pre 7 godina

hoce li, ako zvezda danas izgubi, najzad ponovo da pocne da se igra kosarka na nasim prostorima?

... zvezdi kao klubu zelim sve najbolje...

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 7 godina

Posle dvije odlicne tekme u Moskvi Zvijezdu ceka najteza tekma.Obicno tada dode poraz od 10,15 razlike.Tako je uvijek sa velikim timovima,provuku se prve dvije pa te razbiju.

Zvezda institucija Srbije

pre 7 godina

Jović uzet kao rezervni plej Radničkog gde je igrao 10 minuta po utakmici, Mićić kao otpad Bajerna gde nije bio ni na klupi, Cirbes kao potpuno prosečan igrač za koga niko van Nemačke nije ni čuo, Simonović kao igrač bez kluba da popuni mesto na dva meseca, Štimac kao igrač bez kluba u sred sezone, Dangubić kao mladi igrač Mege gde je imao 7-8 poena po utakmici, Miler kao potpuni anonimus od 22 godine bez kluba gde ga niko nije hteo ni u letnjoj ligi, Kinzi na kraju karijere kao 2 godine stariji igrač nego u partizanu, Mitrović sa 17 godina kao jedini preostali nakon što je partizan očerupao Hemofarm, Lazić stvoren, Gudurić stvoren, kao i Rebić, Tejić i ostali.

SA TIM je Zvezda imala pobedu u ruci za F4 protiv najjače ekipe u Evropi i sudija u sred Moskve! Eto sa kakvim igračima je to postigla! Ekipa jeftinija od bilo koje partizanove u poslednjih 15 godina. I to sa samo 700.000 od države dok se za ostatak snalazila sama. Najmlađa, najjeftinija ekipa u Evropi sa najmanje stranaca. Ovo što radi Zvezda je naučna fantastika! Svaka čast!

fenomen

pre 7 godina

Ja sam pravi partizanovac preko 40 godina i uopste nisam uz Zvezdu Telekom Ideu. Bas me briga sta ce da urade. Svejedno mi je pobedili ili izgubili. Poz...

Kosovo je Srbija!!

pre 7 godina

Kakav god rezultat bio na kraju, zelim samo da vam kazem hvala!!!! Hvala vam za sve u ovoj sezoni, hvala vam za pobedu protiv Reala, za pobedu protiv Himkija, za povratak protiv Unikahe u Spaniji, za obe pobede protiv Paoa, hvala vam za aba ligu, hvala vam za Top16, za TOP8! Zasluzili ste prepunu arenu i navijanje svih navijaca celih 40 minuta! Samo hrabro!!!!! NIS VOLI ZVEZDU!!!!

Partizan ponos Srbije

pre 7 godina

Veceras ce presuditi duel Cirbes-Hajns.
U prve dve utakmice Cirbes je odigrao lose i mislim da je ovo njegovo vece.

Svi pravi Partizanovci su uz vas, kao sto bi svi normalni Zvezdasi trebao da podrze Partizan kada igra protiv stranih klubova.

Kosovo je Srbija!!

pre 7 godina

Kakav god rezultat bio na kraju, zelim samo da vam kazem hvala!!!! Hvala vam za sve u ovoj sezoni, hvala vam za pobedu protiv Reala, za pobedu protiv Himkija, za povratak protiv Unikahe u Spaniji, za obe pobede protiv Paoa, hvala vam za aba ligu, hvala vam za Top16, za TOP8! Zasluzili ste prepunu arenu i navijanje svih navijaca celih 40 minuta! Samo hrabro!!!!! NIS VOLI ZVEZDU!!!!

Zvezda institucija Srbije

pre 7 godina

Jović uzet kao rezervni plej Radničkog gde je igrao 10 minuta po utakmici, Mićić kao otpad Bajerna gde nije bio ni na klupi, Cirbes kao potpuno prosečan igrač za koga niko van Nemačke nije ni čuo, Simonović kao igrač bez kluba da popuni mesto na dva meseca, Štimac kao igrač bez kluba u sred sezone, Dangubić kao mladi igrač Mege gde je imao 7-8 poena po utakmici, Miler kao potpuni anonimus od 22 godine bez kluba gde ga niko nije hteo ni u letnjoj ligi, Kinzi na kraju karijere kao 2 godine stariji igrač nego u partizanu, Mitrović sa 17 godina kao jedini preostali nakon što je partizan očerupao Hemofarm, Lazić stvoren, Gudurić stvoren, kao i Rebić, Tejić i ostali.

SA TIM je Zvezda imala pobedu u ruci za F4 protiv najjače ekipe u Evropi i sudija u sred Moskve! Eto sa kakvim igračima je to postigla! Ekipa jeftinija od bilo koje partizanove u poslednjih 15 godina. I to sa samo 700.000 od države dok se za ostatak snalazila sama. Najmlađa, najjeftinija ekipa u Evropi sa najmanje stranaca. Ovo što radi Zvezda je naučna fantastika! Svaka čast!

Und1sputed

pre 7 godina

Kako me nervira i dize pritisak kada vidim nekoga na tribinama da zapali cigaretu, to je toliko sebicno i bezobrazno, da ostali moraju da disu taj otrov i smrad, sramota!!!

Batko

pre 7 godina

Izvinite, ovde pise da se CSKA plasirao na final four 13 od poslednjih 14 puta. Da li neko moze da mi kaze ko je bio trener kad se jedini put nisu plasirali i ujedno nisu prosli ni grupu? Hvala.
(nbgdeki, 18. april 2016 21:50)

Interesantno pitanje...

Partizan ponos Srbije

pre 7 godina

Veceras ce presuditi duel Cirbes-Hajns.
U prve dve utakmice Cirbes je odigrao lose i mislim da je ovo njegovo vece.

Svi pravi Partizanovci su uz vas, kao sto bi svi normalni Zvezdasi trebao da podrze Partizan kada igra protiv stranih klubova.

nbgdeki

pre 7 godina

Izvinite, ovde pise da se CSKA plasirao na final four 13 od poslednjih 14 puta. Da li neko moze da mi kaze ko je bio trener kad se jedini put nisu plasirali i ujedno nisu prosli ni grupu? Hvala.

40+ We will repeat

pre 7 godina

Za mali FMP top8 je nesluceni uspeh. Da se zahvale Zeljku i Bogdanu na plasmanu i naravno onome ko im je obezbedio finansije za dovodjenje devet skupih igraca ove sezone.

Неупоредиви

pre 7 godina

како вас није срамота да се поредите са Гробарима? знате ли ишта оосим звезда ле звезда ле оооооооо? ви ово зовете атмосфером? блам...

fenomen

pre 7 godina

Ja sam pravi partizanovac preko 40 godina i uopste nisam uz Zvezdu Telekom Ideu. Bas me briga sta ce da urade. Svejedno mi je pobedili ili izgubili. Poz...

Rend

pre 7 godina

Prosto se nema sta zameriti.Oni su masine i to je to.Zvezda odigrala veceras vrhunsku partiju.Bas sam uzivao.Da se odrzi ovakav kult kluba i bice to jos bolje i bolje kako godine budu isle.

Gavra

pre 7 godina

Izvinite, ovde pise da se CSKA plasirao na final four 13 od poslednjih 14 puta. Da li neko moze da mi kaze ko je bio trener kad se jedini put nisu plasirali i ujedno nisu prosli ni grupu? Hvala.(nbgdeki, 18. april 2016 21:50)
Taj trener je prethodno već dva puta odveo Partizan na F4. Jem misliš da će Radonja ikad da dobaci do klupe CSKA? Hvala.

Ch1vu

pre 7 godina

Danasnji sport: Micica u Zvezdu dovodi Misko Raznatovic kao posrednik a Rebic koji je pokazao srce protiv Reala, odlazi u drugi plan. Ovaj prvi tri meca zaredom ne moze da se sastavi ali sto bi Radonjic nesto menjao tu, decko mora da igra. Zato su menadzeri unistili sport.

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

Uporediti Pesica i Itudisa kako pricaju srpski?!Itudisa za selektora!
A da,jesam Partizanovac,ali meni ovog Micica zao..

Dzef

pre 7 godina

Pisem 5min pred kraj. Zvezda pravi mini seriju, cska izlazi iz bonusa, navijaci krecu pesmu koja traje 30 sekundi, dok cska ne postigne kos i ponovo krece pozoriste... Tako se ne navija na ovakvim utakmicama... Niti je trebalonda se igra u areni...

Ljubav si mi jedina

pre 7 godina

Taj isti Teodosić, "brat sa tribine", što se kune u Zvezdu, nije on nikakav brat!!! Moja braća su na tribini sa mnom, što dajemo srce i dušu za voljeni klub!!! On g....r nije se udostojio da nas pozdravi! Pu!

sportski pozdrav

pre 7 godina

Ne, razbiće ih braća Rusi! Bolji su za tri koplja a Zvezda (fmp ili kako već) mora još da raste kao tim. Nije ovo vaterpolo pa da se pravi uspeh preko noći.

Stefanidis

pre 7 godina

Koja je fora sa ovom grupom navijaca sto celo vreme bez obzira na to koje u napadu pevaju "Zvezda lee ooo zvezda le zvezda le"... Jel oni shvataju da time ne pomazu ni svojim igracima, niti odmazu protivnickim... Da ne bude zabune, nisam ni partizanovac ni zvezdas, ovo kazem kao objektivan navijac.. Nadam se da ce Zvezda izboriti 4, a posle i 5 utakmicu, a u Moskvi ce sve biti moguce.

DedaMiloje

pre 7 godina

sta je ovo mimi oro i stanija u prvim redovima haha,komedija ste
(Hidetoši Nakata, 18. april 2016 21:36)

Pa vi ne igrate EL, bila bi Sandra Partizan.

veliki strumf

pre 7 godina

Radonja iskusno drzi Stimca na klupi! Zato Hajns hara u reketu, a Cirbes ni protiv beka ne moze da uzgradi poziciju. Odose lagano na +7. A Micic - decko je totalni, ali totalni antitalenat.

volim zvezdu

pre 7 godina

treca tekma zaredom da nam je pik mrtav.odbrana vrhunska ali napad veoma los.ne daj boze da vezu nekoliko trojki i rasire nas gotovi smo.mada i ovako ne vidim kako mozemo da dobijemo...

veliki strumf

pre 7 godina

Jeste da je bilo samo 5 sekundi, ali nas zadnji napad godinama je tragikomedija! A izbor da ga resava Micic (i pogodi vrh table) - n e v e r o v a t n o! Radonja uvede Kinsija da primi loptu i da je Micicu da sutne - pa to nigde nema.

Блаф

pre 7 godina

Браво јунаци. Завршетак веома успјешне сезоне. (К)умовску (Л)игу (С)удија не рачунам, није важна. Свака вам част. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

johnny

pre 7 godina

Volim zvezdu al ovo sa kosarkom veze nema. Nemogu da verujem kolikon smo daleko od amerikanaca. Svaki drugi fakultet iz amerike bi nas oduvao

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Vasa Micic. Sve najbolje ti zelim u nekom drugom klubu sledece sezone. Samo molim te idi od nas. Eto molim te ko brata, idi!!!

crise de nerfs

pre 7 godina

Moze li ova drzava da nagradi svog jedinog predstavnika u elitnom evropskom takmicenju,ili bar da da mu da jednaku finansijsku pomoc kao nekima koji je nicim nisu ni zasluzili?jedan malo bolji bekap plej i bili bi na F4.

Boba

pre 7 godina

Cuj , hvala vam za sve ove godine .Igracemo 5-tu utakmicu , AHA. Sta ste bitno uradili ? F-4 misaona imenica . Osvajanje Evrope sanjajte. Mi cemo vam ispricati feeling.Navijanje ocajno.Sta uradi Evertone ?

antipajser

pre 7 godina

Pa do kad bre da Micic zavrsava napade.Ocajan suter pun sebe stalno nas zakopava.Jel on plej ili bek suter?Ovo vise nije slucajno i postaje iritantno totalno.

dragan

pre 7 godina

Radonjic nikako da shvati da Cirbesu ne ide i da treba da igra Stimac. A oni koji pricaju sta god da bude veceras, srce mi je puno, meni nije, 3 paraza, to je ciscenje, a videlo se da sa malo vise pameti mogla je Zvezda neku i da dobije.

groblje

pre 7 godina

Očekuje se evakuacija arene na 5-6 minuta pre kraja al ne zbog potencijalne opasnosti već zbog dvocifrene razlike u korist bratskog nam tima. Idemo bre armejci zatvarajte tu veštačku tvorevinu!

Milan

pre 7 godina

Ne vredi, Cirbes i Micić nas uništavaju svojom neinteligentnom igrom već previše puta. Kada na to dodamo glupe faulove Dangubića i Milera metla nam ne gine.

jokalo

pre 7 godina

e ali stvarno iritiraju ovi zvezdini igrači, pa kako to da uvek sudija nije u pravu kad svira faul za protivnika, može da se pogreši po neki put, ali oni svaki put reaguju kao da su videli vanzemaljaca, čast izuzecima npr štimac, ali lazić, jović i još po neki se ponašaju strašno

Princ tame 09

pre 7 godina

Zirbes ubedljivo najgori igrac serije,apsolutno nadigran od strane hines-a i razloge 'ciscenja' treba traziti u mlakoj roli startnog centra.

sasha

pre 7 godina

Breeeee sa ovim Micićem višeeee. Živce pogubih, teraj ga bre napolje, uptopasti nas. Davi loptu do 5 sekundi do isteka naoada i onda ne zna gde će...

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Arena. Za Zvezdu najteza dvorana u evropi. Ljudi bazen ne mogu da ubodu ovde. Lakse bi nam bilo da svaku igramo u Moskvi. Daj prosirite Pionir da ne igramo vise ovde, mrak mi na oci pada kad vidim ovu prokletu dvoranu!

Srdjan

pre 7 godina

Što se mene tiče, ovo je kao reprezentacija na prošlom EP - odbrana kida, ali džaba kad ništa ne mogu da ubace u napadu. Previše otvorenih šuteva su promašili, i to je to.
A naše trenere napad tradicionalno "ne zanima"...

svežkolovoz

pre 7 godina

Dangubic igra odlicno u zadnjih par utakmica, mnogo manje srlja nego ranije i moze se reci da pocinje da ispunjava svoj potencijal. Dok Micic decko ne zna gde, nadao sam se da ce biti nesto od njega, ali eto, zalutao totalno.

Princ tame 10

pre 7 godina

Ne znam zasto se Guduric vise ne koristi posebno u evo 3/4,a za medije je isla prica iz naseg tabora da nam nedostaje i da ce njegov oporavak biti vazan za mec.

Kum

pre 7 godina

Facit prvog poluvremena: kakve se bolesne odbrane igraju! Ovo je fantasticno. Ne znam da li i drugi cene taj aspekt igre, ali ja uzivam. :)

Grobar

pre 7 godina

Dok god se budemo ponasali kao u ovim komentarima ili komentarima na vesti Partizana nećemo proći bolje u zivotu. Zasto bilo ko od mojih drugara sa tribine misli da je ovaj uspeh za podsmevanje?! Jel ovo sport ili sta li je? Da li je Zvezda zasluzila omalozavanje zato sto je ispala od jaceg kluba i to jos uz veoma lose sudjenje? Da li drugare sa tribine podsetim na Taukeramiku? Mislite da Partizan ovo isto nece cekati ili da nismo vec to prolazili? Zdrav sportski odnos i peckanje mogu da razumem i pristalica sam toga, ali ovolika vredjanja ne priznajem! Na kraju imam utisak da smo negde skrenuli sa puta jer ovo je sramotno kako se ponašamo jedni prema drugima. Nije kosarka stala našom evro titulom ili učešćima na F4 niti ce stati sada sa ovim uspesima Zvezde. Lep uspeh Zvezde cestitke na tome i nadam se da eto nas nazad gde nam je mesto!

DedaMiloje

pre 7 godina

Šta se dešava sa navijačima Partizana? Ja ovolike izlive mržnje skoro nisam video. Jel vama sada lakše u životu? Nisam ni ja neki fan Partizana, ali od skoro 500 komentara na vest o porazu Zvezde od jednog CSKA preko 400 su grobarski. O čemu se radi, vidim da su komentari mahom ponižavajućeg karaktera kao da smo igrali protiv neke boranije, a ne protiv jednog od najboljih timova na svetu van NBA. Ako je vama najveći uspeh što je Zvezda izgubila onda dobro. Takodje za B92, jel moguće da nije moglo u ovom moru komentara da bude više zvezdinih navijača. Složićete se da je ipak malo nerealno da na ovoj vesti budu komentari mahom navijača Partizana i to većinom likovanje zbog zvezdinog poraza.

Molim objavite mi komentar...

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 7 godina

Posle dvije odlicne tekme u Moskvi Zvijezdu ceka najteza tekma.Obicno tada dode poraz od 10,15 razlike.Tako je uvijek sa velikim timovima,provuku se prve dvije pa te razbiju.

Caniche mafioso

pre 7 godina

"Treći tesan poraz hrabre Zvezde, CSKA na F4". Dal' ste realni sa ovim naslovom? Promenila je CZT 7 stranaca ove sezone, dovela dvocifren broj igrača, i ovaj Top8 je realnost koliko je uloženo. Samo bez tog "hrabre", hrabro je kad sa Vranešom na centru i 3 krštena igrača odeš na F4 i izgubiš u poslednjoj sekundi finale!

Borky

pre 7 godina

Vau koliki je ovo uspjeh kad misevi moraju cekati utakmicu sa Cska da bih se radovali porazu Zvezde i to jos u top 8. To je isto kao da cekas u fudbalu da Zvezda udje u cetvrtfinale i da dobije Barcelonu da bih se radovao ako izgubi (bice i to vrlo brzo). Jel vi misevi stvarno mislite da bih nas trebalo biti sramota sto smo u cetvrtfinalu izgubili od Cska? Umjesto da kazete hvala sto 7mj. vam dajemo mogucnost da navijate za razne timove sirom europe vi kao pokusavate biti smjesni. :)

pali andjeo

pre 7 godina

"U zadnjih 15 godina CSKA samo jednom nije bio ucesnik F4. I to kad ga je vodio Dulo alhemicar!
(Nenad, 19. april 2016 09:12)"

1. ne kaze se zadnjih nego poslednjih
2. 2002 nisu igrali F4, sto znaci da je ova sezona 14 po redu
3. Rusi su 2010 igrali SP, ispali od Amerikanaca u 1/4, tesan poraz. Amerikanci su postali prvaci sveta.
4. Budzet kluba je sa 43 miliona eura smanjen na 25.
Klub su napustili Mensa-Bonsu,Ponkrasov,Planinic, ostalima su smanjena primanja.
5. Dule je "napravio" Sveda, to je Sved sam rekao da je za godinu dana od Vujosevica naucio najvise u karijeri.
6. Dule je osvojio domacu ligu.

Sledece sezone su otpustili Duleta i doveli:
Teodosica,Krstica,Kirilenka,Lavrinovica,Bikova,vratili Ponkrasova.

S obzirom da je od te sezone (otpustanje Duleta), do danas, CSKA potrosio ubedljivo najvise novca i nije osvojio titulu, igrali su samo jedno finale, to je ravno katastrofi biblijskih razmera.
Da su ostavili Duleta, on bi im do sad doneo barem 2 titule sa duplo manjim budzetom.
Ovako, za 5 sezona, svake godine 40+ miliona na budzet i samo jedno finale, veoma veoma zalosno i tuzno. Igraju samo za pare.

navijac

pre 7 godina

@Hvala Zvezdo.

Jedina ekipa sa manje od 4 stranca, tacnije 3 i ovakav uspeh. Bravo!
(GM, 18. april 2016 23:56)

Ajde ne lupaj, imali ste ove sezone ukupno 7 (i slovima sedam) stranaca u Evroligi plus 4 reprezentativca Srbije i budzet kakav nikada nije vidjen na ovim prostorima!

Crni

pre 7 godina

Samo su vam Grobari i Dule u Glavi. Znači da Kompleks još traje i nikad na vašu žalost neće prestati koliko vi god pokušavali da glumite.

hahahaha

pre 7 godina

"U zadnjih 15 godina CSKA samo jednom nije bio ucesnik F4. I to kad ga je vodio Dulo alhemicar!
(Nenad, 19. april 2016 09:12)"

U zadnjih 15 godina samo jednom ste bili sampion.

partizan

pre 7 godina

I opet ponavljam.Navijaci zvezde,koji toliko vole istoriju se prosto prave ludi i zaboravljaju 15-20 godina razbijanja od strane partizana,a i cinjenice da smo mi osvojili ovo takmicenje.Cemu ove prozivke?

PeroTreger

pre 7 godina

Trudim se da ne učestvujem u ovakvim prepucavanjima, vaspitan sam da poštujem sve Srpsko, moj otac Partizanovac nikada protiv drugog našeg kluba u Evropi nije navijao, trudim se da ga pratim u tome... Ovo likovanje zbog poraza Zvezde od najvećeg pretendenta na titulu Evrolige i tima gde Teodosic skoro ima veću platu nego svi u Zvezdi zajedno je vise nego bljutavo, borili se momci, izgubili, a da se ne lažemo, razlika je prilična, moje skromno košarkaško mišljenje je da im samo Fener može parirati, sjajan trener (Zeljko) sjajni igrači(Bogdan, Datome, Veseli, brat Kalina), mada posle na f4 jedna utakmica, ko zna, sve je moguce... Bravo Zvezdo, bravo momci, ponosan sam na vas, čak i navijanje malo bolje nego obicno, sledeće godine još bolje i jače Bog da...

Nenad

pre 7 godina

au koliki je ovo uspjeh kad misevi moraju cekati utakmicu sa Cska da bih se radovali porazu Zvezde i to jos u top 8. To je isto kao da cekas u fudbalu da Zvezda udje u cetvrtfinale i da dobije Barcelonu da bih se radovao ako izgubi (bice i to vrlo brzo). Jel vi misevi stvarno mislite da bih nas trebalo biti sramota sto smo u cetvrtfinalu izgubili od Cska? Umjesto da kazete hvala sto 7mj. vam dajemo mogucnost da navijate za razne timove sirom europe vi kao pokusavate biti smjesni. :)

----------------------------------------------------------------------------
Misu mali, naravno da ne treba da vas bude sramota sto ste ispali u TOP 8 od CSKA, ali godinama ste iste i vece uspehe KK Partizan na isti nacin ako ne i vise nipodastavali, govorili kako smo smesni kako bi vi dobili taj tim itd, pa vidis misu mali sve se vraca i sve po zasluzi. O zahvaljivanju misu mali ne bih pricao jer ste ni vi nama niste zahvalili za 13 godina pruzanja sanse da za nekoga navijate svake nedelje, ups izvini misu mali ipak 10 da kazemo da ostalih 4 ste imali za koga da navijate mada opet nije vas klub al ajde nema veze recicemo da jeste iako ste iznajmljeni navijaci. Misu mali pozdrav :)

ajd cao

pre 7 godina

da li tesan poraz ili ne, 3:0 za CSKA i to se jedino racuna... i to treba da nauce ucesnici koji prvi put igraju TOP 8.
P.S. Bar vise nece da se dernja Ilija Kovacic!

Sasa

pre 7 godina

A baš ste se ponadali. Hahaha.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dragan, 18. april 2016 23:06)
Da, ponadali smo se, i nije nam krivo. A je l' znaš zašto? Imamo i imaćemo čemu da se nadamo i sledeće sezone, a čemu vi, sem po nekom Zvezdinom porazu i Limožovoj pobedi (ali ne u EL).

jovic

pre 7 godina

Ovaj teodosić je toliko đubre od čoveka da to nije normalno. Navijanje užas... Kada bi umesto manekenki i manekena koji dodju samo da bi se slikali i da bi pricali da su bili na trkmi, bili ljudi koji bi ceo mec pevali bilo bi mnogo bolje...ovaj poraz nije neuspeh svaka cast za momke. Samo NAPRED ZVEZDO!

Posetilac

pre 7 godina

Kada pogledate pluseve i minuse vidi se da ima bukvalno duplo više grobara(nemam u fontu manja slova) koji prate Zvezdu a pritom vest nikakve veze sa njima nema...

Nema smisla

pre 7 godina

Doci do top 8 sa Stimcem,Dangubicem,Micicem,Lazicem,Simonovicem je uspeh ravan osvajanju.
(Ljuba Moljac, 19. april 2016 10:11)
Surovo!

Frosh

pre 7 godina

A sad na autobus i pravac Železnik! Usput u IDEA radnji kupite jedan sendvič.
(Neša Krstić, 18. april 2016 23:43) Čime vi idete u Zagreb? Zrakoplovom ili vlakom?

Micko Ultras

pre 7 godina

Ali kada ostanes sat vremena posle utakmice, navijas kao da je prvi minut, trese se arena od pesama jos dugo nakon sirene koja oznacava kraj i udjes u kucu u 20 do 1...sve zajedno sa oko 1.000 nase brace iz Rusije, koji vam objasne kako stvari stoje sa samo jednom parolom - "наш город, ваша столица!", bez potrebe da se dokazuju nekakvim prostackim parolama...kada cujes kako grmi u areni "Знаешь ли ты" i zakletva na Ruskom...zatim "Kacusa", pa "Mars na Drinu"...jednostavno shvatis zasto se 80% dece Srbije po rodjenju opredeli da voli, bodri, simpatise i preferira Crvenu zvezdu! Живела Звезда, живео Спартак!!!

Marko

pre 7 godina

hoce li, ako zvezda danas izgubi, najzad ponovo da pocne da se igra kosarka na nasim prostorima?

... zvezdi kao klubu zelim sve najbolje...

jes da bude

pre 7 godina

Taj isti Teodosić, "brat sa tribine", što se kune u Zvezdu, nije on nikakav brat!!! Moja braća su na tribini sa mnom, što dajemo srce i dušu za voljeni klub!!! On g....r nije se udostojio da nas pozdravi! Pu! (Ljubav si mi jedina, 18. april 2016

stvarno, Teo, zasto nisi otpozdravio mticni klub fmp?

. na crno beli svet

pre 7 godina

Bas briga vas grobare klub vam je autu u svim sportovima jedino vam ostaje da navijate protiv zvezde, nadajući se da je to sve zbog politike. Ali ovo je realnost! Zvezda se tek zagreva za naredne godine

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

rekao ja....kakva CZ hahahah....zna se ko je igrao F4 :)))
(srbinizCg, 18. april 2016 23:40)

Ja se nadam da ti nemaš više od 18 godina

jes da bude

pre 7 godina

Hvala Zvezdo.

Jedina ekipa sa manje od 4 stranca, tacnije 3 i ovakav uspeh. Bravo! (GM, 18. april 2016 23:56)

samo se vi tesite tom pricom, menjali ste ih ko na traci dok niste uboli sta valja a to je mnogo vece rasipnistvo

coz y not

pre 7 godina

Partizanovci, koliko se ja sećam cska je vas odrao sa 42 razlike pre neku sezonu i čini mi se da su tu bili i Bogdanović i Lovernj...

djole

pre 7 godina

@Crni
a kako da nam ne budete u glavi kad prakticno ste najverniji pratioci zvezdinih meceva..mene bi bilo sramota da udjem na vest i vidim 90% komentara grobara.Zar ne mislite da je to malo jadno?

operisani

pre 7 godina

Jedan od glavnih krivaca za poraz (pošto je bio tesan, svaka sitnica koja bi išla u našu korist je mogla da pomeri tas na vagi) je grupa navijača iz servisne kompanije koja je usled svojih hedonističkih pobuda zaglavila sa nekim šeširima i nije ni stigla na početak utakmice.
Za uzvrat su njeni pripadnici morali da stoje skučeni u nekom prostoru između sedišta umesto da se baškare na svojim mestima koja su zaposeli još od početka ove uspešne evroligaške sezone.
Posle svega su im svi drugi krivi za poraz, a neće da priznaju svoju odgovornost.
Sramota...

itemFirst

pre 7 godina

@Grobar

E,prijatelju,da vas(nas) je vise takvih za zdravim stavom celoj drzavi i sportu bi bilo bolje. Ipak,poznajes svoj narod. Vecu radost donosi tudji neuspeh nego sopstveni uspeh. Tuzno,ali istinito.
Vidimo se na parketu,sve najbolje i hvala na lepom i iskrenom komentaru.

trn u oku

pre 7 godina

Ogroman uspeh ove sezone. Iako je mnogo puta sreća izdala a i sudije su dosta gluposti napravile.

Sad se valja pripremiti za ove što glorihantuju Limož i mnogo se busaju u poslednje vreme. Treba ih spustiti na zemlju.

klacikur

pre 7 godina

čekaj bre, na osnovu čega ovolika hrabrost miševa da komentarišu ovu seriju? kapiram da im je krivo baš što naš klub postaje velikan a njihov se urušava...

sa x

pre 7 godina

Ne razumem sve ove hvalospeve. Jeste uspeh ući u 8 najboljih ali mi smo izgubili poslednjih 6 utakmica. Ovi momci skoro mesec dana nikoga nisu pobedili. Plašim se da ne izgube samopouzdanje i ne upropaste na kraju celu sezonu.

CoSa

pre 7 godina

Hvala Zvezdi,stručnom štabu i igračima na divnoj sezoni.Vecerasnja utakmica prava,takmičarska,sa mnogo lepih poteza,sve ono zbog čega se košarka voli.Navijanje odlicno.Ostaje žal jer se moglo do pobede,nije bilo ni sreće a i protivnik je bio pravi kad se lomilo.Zamerka Jovicu zbog neozbiljnog basketaskog pasa iza ledja u kontri kada jurimo razliku kao i zbog loših faulova i gwstikulacija koje su bile na ivici tehničke.Zamerka i Teodosicu ne zbog trojki koje nam je dao već zbog toga što nije pozdravio publiku nijednom.Mada za gađanje čašom i vređanje nema opravdanja.A sad lagano ozbiljne pripreme za sledeću sezonu, iako nam predstoji finale Aba i domaća liga,mogu da počnu.

Borat iz predgradja

pre 7 godina

kapiram da im je krivo baš što naš klub postaje velikan a njihov se urušava...
(klacikur, 19. april 2016 00:41).....a da li kapiras da je klub za koji navijas osnovan pre 4 godine?

Džoni

pre 7 godina

Iz ovih komentara se može zaključiti da je kojim slučajem Zvezda prošla na final four velika većina navijača Partizana (koja se ovde javlja i izmili iz rupa kada Zvezda izgubi) to ne bi preživela! Mislim da su više strepeli oni od eventualnog ispadanja CSKA nego sami Rusi! Sada mogu da odahnu!

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Grobari nam se podsmevaju jer smo ispali i raduju se nasem porazu od timaciji je budzet 15(petnaest) puta veci od naseg? Grobari, pa malo je reci da ste prejadni. Mi smo makar igrali EL i ove i prosle sezone. Ako cete iskreno, boli me bas briga da li smo drzavni projekat ili Vucicevo mezimce, dokle god smo mi u EL meni je dusa srecna. Vas boli cinjenica da smo mi konacno postali nesto u evropskoj kosarci a da vas vise nema ni u planovima. Pozdrav iz Top 8 groblje :)

Gi

pre 7 godina

Poslednjih 15ak,20 komentara sve grobari koji likuju...ne znam, dozivljavam transfer blama.Niko ne ocekuje od vas da navijate za Zvezdu ali da ovako bolesnu mrznju pokazujete,pa dobro da nema mrtvih na derbijima.Nego ovi kompleksasi su jaki na forumima,kontam da utakmice nisu videli.Fuj! Ne treba nama Vucic,Amerika,Albanija,Hrvatska da nas uniste,sami cemo sebe unistiti.Kakav smo narod,tacno ne zasluzujemo nikad da nam bude bolje i jos se cudimo sto nas niko ne voli i ni jedan narod nece sa nama da ima drzavu,pa tacno bih se sa svojim selom odcepio od ovakvog naroda,koliko mrznje Boze pomozi ovom narodu.Zvezdo svaka cast,preponosan sam na vase izdanje,samo ostaje zal sto ne uzesmo bar jednu pobedu ali dobro bice bolje.

Millennium

pre 7 godina

Sezona kupanja počinje, mi igramo EL a Partizan nije počeo ni sa treninzima. Toliko. Što se Zvezde tiče, svaka čast na borbi momci. Jedino se Miciću zahvaliti na kraju sezone.

Marko

pre 7 godina

Hvala vam crveno beli. Hvala vam za svako vece ove sezone. Hvala vam sto ste nas doveli u situaciju da igramo cetvrtfinale. Hvala vam za Real, Himki, Bajern, Efes, Pao... Hvala vam za sve. Oprostite za sve ruzne reci u toku ove sezone, bilo je mnogo emocija. A sad u pohod na trofeje!!!

Borky

pre 7 godina

Bravo bravo bravo.Korak vise. Cska vrhunska ekipa koju smo uspjeli stisnuti zbog dobrih odbrabenih vanjskih igraca al ipak su majstori kad treba nikom ne drhti ruka.Mislim da Cska osvaja jer malo ko ima igrace da mogu odigrati vrhunsku odbranu na njihovu vanjsku liniju. HVALA ZA SVE.

Kole

pre 7 godina

Nažalost, Radonjić nije uspeo da bude koban po F4 ambicije CSKA... za razliku od Vujoševića pre par godina.
(Vekac, 18. april 2016 22:48)
Ali je zato koban po Zvezdu.

dukljanski demagog

pre 7 godina

bravo momci i hvala za sve!! i veliki pozdrav za crno bele narikace sto vise na nasim vestima(vidimo se uskoro mediokriteti) . . napred ZVEZDA!!!!!

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

Jel igraju grobari košarku ,nisam. nesto video u poslednja 2 meseca.
što se onda javljaju ?
nek se bave hokejom.

Zvezda institucija Srbije

pre 7 godina

Jović uzet kao rezervni plej Radničkog gde je igrao 10 minuta po utakmici, Mićić kao otpad Bajerna gde nije bio ni na klupi, Cirbes kao potpuno prosečan igrač za koga niko van Nemačke nije ni čuo, Simonović kao igrač bez kluba da popuni mesto na dva meseca, Štimac kao igrač bez kluba u sred sezone, Dangubić kao mladi igrač Mege gde je imao 7-8 poena po utakmici, Miler kao potpuni anonimus od 22 godine bez kluba gde ga niko nije hteo ni u letnjoj ligi, Kinzi na kraju karijere kao 2 godine stariji igrač nego u partizanu, Mitrović sa 17 godina kao jedini preostali nakon što je partizan očerupao Hemofarm, Lazić stvoren, Gudurić stvoren, kao i Rebić, Tejić i ostali.

SA TIM je Zvezda imala pobedu u ruci za F4 protiv najjače ekipe u Evropi i sudija u sred Moskve! Eto sa kakvim igračima je to postigla! Ekipa jeftinija od bilo koje partizanove u poslednjih 15 godina. I to sa samo 700.000 od države dok se za ostatak snalazila sama. Najmlađa, najjeftinija ekipa u Evropi sa najmanje stranaca. Ovo što radi Zvezda je naučna fantastika! Svaka čast!

Ljubav si mi jedina

pre 7 godina

Taj isti Teodosić, "brat sa tribine", što se kune u Zvezdu, nije on nikakav brat!!! Moja braća su na tribini sa mnom, što dajemo srce i dušu za voljeni klub!!! On g....r nije se udostojio da nas pozdravi! Pu!

fenomen

pre 7 godina

Ja sam pravi partizanovac preko 40 godina i uopste nisam uz Zvezdu Telekom Ideu. Bas me briga sta ce da urade. Svejedno mi je pobedili ili izgubili. Poz...

40+ We will repeat

pre 7 godina

Za mali FMP top8 je nesluceni uspeh. Da se zahvale Zeljku i Bogdanu na plasmanu i naravno onome ko im je obezbedio finansije za dovodjenje devet skupih igraca ove sezone.

Неупоредиви

pre 7 godina

како вас није срамота да се поредите са Гробарима? знате ли ишта оосим звезда ле звезда ле оооооооо? ви ово зовете атмосфером? блам...

Kosovo je Srbija!!

pre 7 godina

Kakav god rezultat bio na kraju, zelim samo da vam kazem hvala!!!! Hvala vam za sve u ovoj sezoni, hvala vam za pobedu protiv Reala, za pobedu protiv Himkija, za povratak protiv Unikahe u Spaniji, za obe pobede protiv Paoa, hvala vam za aba ligu, hvala vam za Top16, za TOP8! Zasluzili ste prepunu arenu i navijanje svih navijaca celih 40 minuta! Samo hrabro!!!!! NIS VOLI ZVEZDU!!!!

Batko

pre 7 godina

Izvinite, ovde pise da se CSKA plasirao na final four 13 od poslednjih 14 puta. Da li neko moze da mi kaze ko je bio trener kad se jedini put nisu plasirali i ujedno nisu prosli ni grupu? Hvala.
(nbgdeki, 18. april 2016 21:50)

Interesantno pitanje...

Und1sputed

pre 7 godina

Kako me nervira i dize pritisak kada vidim nekoga na tribinama da zapali cigaretu, to je toliko sebicno i bezobrazno, da ostali moraju da disu taj otrov i smrad, sramota!!!

Gavra

pre 7 godina

Izvinite, ovde pise da se CSKA plasirao na final four 13 od poslednjih 14 puta. Da li neko moze da mi kaze ko je bio trener kad se jedini put nisu plasirali i ujedno nisu prosli ni grupu? Hvala.(nbgdeki, 18. april 2016 21:50)
Taj trener je prethodno već dva puta odveo Partizan na F4. Jem misliš da će Radonja ikad da dobaci do klupe CSKA? Hvala.

nbgdeki

pre 7 godina

Izvinite, ovde pise da se CSKA plasirao na final four 13 od poslednjih 14 puta. Da li neko moze da mi kaze ko je bio trener kad se jedini put nisu plasirali i ujedno nisu prosli ni grupu? Hvala.

Partizan ponos Srbije

pre 7 godina

Veceras ce presuditi duel Cirbes-Hajns.
U prve dve utakmice Cirbes je odigrao lose i mislim da je ovo njegovo vece.

Svi pravi Partizanovci su uz vas, kao sto bi svi normalni Zvezdasi trebao da podrze Partizan kada igra protiv stranih klubova.

sportski pozdrav

pre 7 godina

Ne, razbiće ih braća Rusi! Bolji su za tri koplja a Zvezda (fmp ili kako već) mora još da raste kao tim. Nije ovo vaterpolo pa da se pravi uspeh preko noći.

Rend

pre 7 godina

Prosto se nema sta zameriti.Oni su masine i to je to.Zvezda odigrala veceras vrhunsku partiju.Bas sam uzivao.Da se odrzi ovakav kult kluba i bice to jos bolje i bolje kako godine budu isle.

crise de nerfs

pre 7 godina

Moze li ova drzava da nagradi svog jedinog predstavnika u elitnom evropskom takmicenju,ili bar da da mu da jednaku finansijsku pomoc kao nekima koji je nicim nisu ni zasluzili?jedan malo bolji bekap plej i bili bi na F4.

jovic

pre 7 godina

Ovaj teodosić je toliko đubre od čoveka da to nije normalno. Navijanje užas... Kada bi umesto manekenki i manekena koji dodju samo da bi se slikali i da bi pricali da su bili na trkmi, bili ljudi koji bi ceo mec pevali bilo bi mnogo bolje...ovaj poraz nije neuspeh svaka cast za momke. Samo NAPRED ZVEZDO!

DedaMiloje

pre 7 godina

sta je ovo mimi oro i stanija u prvim redovima haha,komedija ste
(Hidetoši Nakata, 18. april 2016 21:36)

Pa vi ne igrate EL, bila bi Sandra Partizan.

groblje

pre 7 godina

Očekuje se evakuacija arene na 5-6 minuta pre kraja al ne zbog potencijalne opasnosti već zbog dvocifrene razlike u korist bratskog nam tima. Idemo bre armejci zatvarajte tu veštačku tvorevinu!

Блаф

pre 7 godina

Браво јунаци. Завршетак веома успјешне сезоне. (К)умовску (Л)игу (С)удија не рачунам, није важна. Свака вам част. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

johnny

pre 7 godina

Volim zvezdu al ovo sa kosarkom veze nema. Nemogu da verujem kolikon smo daleko od amerikanaca. Svaki drugi fakultet iz amerike bi nas oduvao

Boba

pre 7 godina

Cuj , hvala vam za sve ove godine .Igracemo 5-tu utakmicu , AHA. Sta ste bitno uradili ? F-4 misaona imenica . Osvajanje Evrope sanjajte. Mi cemo vam ispricati feeling.Navijanje ocajno.Sta uradi Evertone ?

LAZNI VOJVODA VIROVITICA

pre 7 godina

Posle dvije odlicne tekme u Moskvi Zvijezdu ceka najteza tekma.Obicno tada dode poraz od 10,15 razlike.Tako je uvijek sa velikim timovima,provuku se prve dvije pa te razbiju.

Stefanidis

pre 7 godina

Koja je fora sa ovom grupom navijaca sto celo vreme bez obzira na to koje u napadu pevaju "Zvezda lee ooo zvezda le zvezda le"... Jel oni shvataju da time ne pomazu ni svojim igracima, niti odmazu protivnickim... Da ne bude zabune, nisam ni partizanovac ni zvezdas, ovo kazem kao objektivan navijac.. Nadam se da ce Zvezda izboriti 4, a posle i 5 utakmicu, a u Moskvi ce sve biti moguce.

Marko

pre 7 godina

hoce li, ako zvezda danas izgubi, najzad ponovo da pocne da se igra kosarka na nasim prostorima?

... zvezdi kao klubu zelim sve najbolje...

Kum

pre 7 godina

Facit prvog poluvremena: kakve se bolesne odbrane igraju! Ovo je fantasticno. Ne znam da li i drugi cene taj aspekt igre, ali ja uzivam. :)

Crni

pre 7 godina

Samo su vam Grobari i Dule u Glavi. Znači da Kompleks još traje i nikad na vašu žalost neće prestati koliko vi god pokušavali da glumite.

18 i 50 miliona dug nestao preko noci?!

pre 7 godina

Uporediti Pesica i Itudisa kako pricaju srpski?!Itudisa za selektora!
A da,jesam Partizanovac,ali meni ovog Micica zao..

pali andjeo

pre 7 godina

"U zadnjih 15 godina CSKA samo jednom nije bio ucesnik F4. I to kad ga je vodio Dulo alhemicar!
(Nenad, 19. april 2016 09:12)"

1. ne kaze se zadnjih nego poslednjih
2. 2002 nisu igrali F4, sto znaci da je ova sezona 14 po redu
3. Rusi su 2010 igrali SP, ispali od Amerikanaca u 1/4, tesan poraz. Amerikanci su postali prvaci sveta.
4. Budzet kluba je sa 43 miliona eura smanjen na 25.
Klub su napustili Mensa-Bonsu,Ponkrasov,Planinic, ostalima su smanjena primanja.
5. Dule je "napravio" Sveda, to je Sved sam rekao da je za godinu dana od Vujosevica naucio najvise u karijeri.
6. Dule je osvojio domacu ligu.

Sledece sezone su otpustili Duleta i doveli:
Teodosica,Krstica,Kirilenka,Lavrinovica,Bikova,vratili Ponkrasova.

S obzirom da je od te sezone (otpustanje Duleta), do danas, CSKA potrosio ubedljivo najvise novca i nije osvojio titulu, igrali su samo jedno finale, to je ravno katastrofi biblijskih razmera.
Da su ostavili Duleta, on bi im do sad doneo barem 2 titule sa duplo manjim budzetom.
Ovako, za 5 sezona, svake godine 40+ miliona na budzet i samo jedno finale, veoma veoma zalosno i tuzno. Igraju samo za pare.

jokalo

pre 7 godina

e ali stvarno iritiraju ovi zvezdini igrači, pa kako to da uvek sudija nije u pravu kad svira faul za protivnika, može da se pogreši po neki put, ali oni svaki put reaguju kao da su videli vanzemaljaca, čast izuzecima npr štimac, ali lazić, jović i još po neki se ponašaju strašno

Nenad

pre 7 godina

au koliki je ovo uspjeh kad misevi moraju cekati utakmicu sa Cska da bih se radovali porazu Zvezde i to jos u top 8. To je isto kao da cekas u fudbalu da Zvezda udje u cetvrtfinale i da dobije Barcelonu da bih se radovao ako izgubi (bice i to vrlo brzo). Jel vi misevi stvarno mislite da bih nas trebalo biti sramota sto smo u cetvrtfinalu izgubili od Cska? Umjesto da kazete hvala sto 7mj. vam dajemo mogucnost da navijate za razne timove sirom europe vi kao pokusavate biti smjesni. :)

----------------------------------------------------------------------------
Misu mali, naravno da ne treba da vas bude sramota sto ste ispali u TOP 8 od CSKA, ali godinama ste iste i vece uspehe KK Partizan na isti nacin ako ne i vise nipodastavali, govorili kako smo smesni kako bi vi dobili taj tim itd, pa vidis misu mali sve se vraca i sve po zasluzi. O zahvaljivanju misu mali ne bih pricao jer ste ni vi nama niste zahvalili za 13 godina pruzanja sanse da za nekoga navijate svake nedelje, ups izvini misu mali ipak 10 da kazemo da ostalih 4 ste imali za koga da navijate mada opet nije vas klub al ajde nema veze recicemo da jeste iako ste iznajmljeni navijaci. Misu mali pozdrav :)

Micko Ultras

pre 7 godina

Ali kada ostanes sat vremena posle utakmice, navijas kao da je prvi minut, trese se arena od pesama jos dugo nakon sirene koja oznacava kraj i udjes u kucu u 20 do 1...sve zajedno sa oko 1.000 nase brace iz Rusije, koji vam objasne kako stvari stoje sa samo jednom parolom - "наш город, ваша столица!", bez potrebe da se dokazuju nekakvim prostackim parolama...kada cujes kako grmi u areni "Знаешь ли ты" i zakletva na Ruskom...zatim "Kacusa", pa "Mars na Drinu"...jednostavno shvatis zasto se 80% dece Srbije po rodjenju opredeli da voli, bodri, simpatise i preferira Crvenu zvezdu! Живела Звезда, живео Спартак!!!

hahahaha

pre 7 godina

"U zadnjih 15 godina CSKA samo jednom nije bio ucesnik F4. I to kad ga je vodio Dulo alhemicar!
(Nenad, 19. april 2016 09:12)"

U zadnjih 15 godina samo jednom ste bili sampion.

DedaMiloje

pre 7 godina

Šta se dešava sa navijačima Partizana? Ja ovolike izlive mržnje skoro nisam video. Jel vama sada lakše u životu? Nisam ni ja neki fan Partizana, ali od skoro 500 komentara na vest o porazu Zvezde od jednog CSKA preko 400 su grobarski. O čemu se radi, vidim da su komentari mahom ponižavajućeg karaktera kao da smo igrali protiv neke boranije, a ne protiv jednog od najboljih timova na svetu van NBA. Ako je vama najveći uspeh što je Zvezda izgubila onda dobro. Takodje za B92, jel moguće da nije moglo u ovom moru komentara da bude više zvezdinih navijača. Složićete se da je ipak malo nerealno da na ovoj vesti budu komentari mahom navijača Partizana i to većinom likovanje zbog zvezdinog poraza.

Molim objavite mi komentar...

Posetilac

pre 7 godina

Kada pogledate pluseve i minuse vidi se da ima bukvalno duplo više grobara(nemam u fontu manja slova) koji prate Zvezdu a pritom vest nikakve veze sa njima nema...

Borky

pre 7 godina

Vau koliki je ovo uspjeh kad misevi moraju cekati utakmicu sa Cska da bih se radovali porazu Zvezde i to jos u top 8. To je isto kao da cekas u fudbalu da Zvezda udje u cetvrtfinale i da dobije Barcelonu da bih se radovao ako izgubi (bice i to vrlo brzo). Jel vi misevi stvarno mislite da bih nas trebalo biti sramota sto smo u cetvrtfinalu izgubili od Cska? Umjesto da kazete hvala sto 7mj. vam dajemo mogucnost da navijate za razne timove sirom europe vi kao pokusavate biti smjesni. :)

Caniche mafioso

pre 7 godina

"Treći tesan poraz hrabre Zvezde, CSKA na F4". Dal' ste realni sa ovim naslovom? Promenila je CZT 7 stranaca ove sezone, dovela dvocifren broj igrača, i ovaj Top8 je realnost koliko je uloženo. Samo bez tog "hrabre", hrabro je kad sa Vranešom na centru i 3 krštena igrača odeš na F4 i izgubiš u poslednjoj sekundi finale!

klacikur

pre 7 godina

čekaj bre, na osnovu čega ovolika hrabrost miševa da komentarišu ovu seriju? kapiram da im je krivo baš što naš klub postaje velikan a njihov se urušava...

Frosh

pre 7 godina

A sad na autobus i pravac Železnik! Usput u IDEA radnji kupite jedan sendvič.
(Neša Krstić, 18. april 2016 23:43) Čime vi idete u Zagreb? Zrakoplovom ili vlakom?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

rekao ja....kakva CZ hahahah....zna se ko je igrao F4 :)))
(srbinizCg, 18. april 2016 23:40)

Ja se nadam da ti nemaš više od 18 godina

Sasa

pre 7 godina

A baš ste se ponadali. Hahaha.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dragan, 18. april 2016 23:06)
Da, ponadali smo se, i nije nam krivo. A je l' znaš zašto? Imamo i imaćemo čemu da se nadamo i sledeće sezone, a čemu vi, sem po nekom Zvezdinom porazu i Limožovoj pobedi (ali ne u EL).

partizan

pre 7 godina

I opet ponavljam.Navijaci zvezde,koji toliko vole istoriju se prosto prave ludi i zaboravljaju 15-20 godina razbijanja od strane partizana,a i cinjenice da smo mi osvojili ovo takmicenje.Cemu ove prozivke?

PeroTreger

pre 7 godina

Trudim se da ne učestvujem u ovakvim prepucavanjima, vaspitan sam da poštujem sve Srpsko, moj otac Partizanovac nikada protiv drugog našeg kluba u Evropi nije navijao, trudim se da ga pratim u tome... Ovo likovanje zbog poraza Zvezde od najvećeg pretendenta na titulu Evrolige i tima gde Teodosic skoro ima veću platu nego svi u Zvezdi zajedno je vise nego bljutavo, borili se momci, izgubili, a da se ne lažemo, razlika je prilična, moje skromno košarkaško mišljenje je da im samo Fener može parirati, sjajan trener (Zeljko) sjajni igrači(Bogdan, Datome, Veseli, brat Kalina), mada posle na f4 jedna utakmica, ko zna, sve je moguce... Bravo Zvezdo, bravo momci, ponosan sam na vas, čak i navijanje malo bolje nego obicno, sledeće godine još bolje i jače Bog da...

Princ tame 10

pre 7 godina

Ne znam zasto se Guduric vise ne koristi posebno u evo 3/4,a za medije je isla prica iz naseg tabora da nam nedostaje i da ce njegov oporavak biti vazan za mec.

Borat iz predgradja

pre 7 godina

kapiram da im je krivo baš što naš klub postaje velikan a njihov se urušava...
(klacikur, 19. april 2016 00:41).....a da li kapiras da je klub za koji navijas osnovan pre 4 godine?

Dzef

pre 7 godina

Pisem 5min pred kraj. Zvezda pravi mini seriju, cska izlazi iz bonusa, navijaci krecu pesmu koja traje 30 sekundi, dok cska ne postigne kos i ponovo krece pozoriste... Tako se ne navija na ovakvim utakmicama... Niti je trebalonda se igra u areni...

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

Grobari nam se podsmevaju jer smo ispali i raduju se nasem porazu od timaciji je budzet 15(petnaest) puta veci od naseg? Grobari, pa malo je reci da ste prejadni. Mi smo makar igrali EL i ove i prosle sezone. Ako cete iskreno, boli me bas briga da li smo drzavni projekat ili Vucicevo mezimce, dokle god smo mi u EL meni je dusa srecna. Vas boli cinjenica da smo mi konacno postali nesto u evropskoj kosarci a da vas vise nema ni u planovima. Pozdrav iz Top 8 groblje :)

Milan

pre 7 godina

Ne vredi, Cirbes i Micić nas uništavaju svojom neinteligentnom igrom već previše puta. Kada na to dodamo glupe faulove Dangubića i Milera metla nam ne gine.

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Arena. Za Zvezdu najteza dvorana u evropi. Ljudi bazen ne mogu da ubodu ovde. Lakse bi nam bilo da svaku igramo u Moskvi. Daj prosirite Pionir da ne igramo vise ovde, mrak mi na oci pada kad vidim ovu prokletu dvoranu!

. na crno beli svet

pre 7 godina

Bas briga vas grobare klub vam je autu u svim sportovima jedino vam ostaje da navijate protiv zvezde, nadajući se da je to sve zbog politike. Ali ovo je realnost! Zvezda se tek zagreva za naredne godine

Princ tame 09

pre 7 godina

Zirbes ubedljivo najgori igrac serije,apsolutno nadigran od strane hines-a i razloge 'ciscenja' treba traziti u mlakoj roli startnog centra.

navijac

pre 7 godina

@Hvala Zvezdo.

Jedina ekipa sa manje od 4 stranca, tacnije 3 i ovakav uspeh. Bravo!
(GM, 18. april 2016 23:56)

Ajde ne lupaj, imali ste ove sezone ukupno 7 (i slovima sedam) stranaca u Evroligi plus 4 reprezentativca Srbije i budzet kakav nikada nije vidjen na ovim prostorima!

Ch1vu

pre 7 godina

Danasnji sport: Micica u Zvezdu dovodi Misko Raznatovic kao posrednik a Rebic koji je pokazao srce protiv Reala, odlazi u drugi plan. Ovaj prvi tri meca zaredom ne moze da se sastavi ali sto bi Radonjic nesto menjao tu, decko mora da igra. Zato su menadzeri unistili sport.

Millennium

pre 7 godina

Sezona kupanja počinje, mi igramo EL a Partizan nije počeo ni sa treninzima. Toliko. Što se Zvezde tiče, svaka čast na borbi momci. Jedino se Miciću zahvaliti na kraju sezone.

Gi

pre 7 godina

Poslednjih 15ak,20 komentara sve grobari koji likuju...ne znam, dozivljavam transfer blama.Niko ne ocekuje od vas da navijate za Zvezdu ali da ovako bolesnu mrznju pokazujete,pa dobro da nema mrtvih na derbijima.Nego ovi kompleksasi su jaki na forumima,kontam da utakmice nisu videli.Fuj! Ne treba nama Vucic,Amerika,Albanija,Hrvatska da nas uniste,sami cemo sebe unistiti.Kakav smo narod,tacno ne zasluzujemo nikad da nam bude bolje i jos se cudimo sto nas niko ne voli i ni jedan narod nece sa nama da ima drzavu,pa tacno bih se sa svojim selom odcepio od ovakvog naroda,koliko mrznje Boze pomozi ovom narodu.Zvezdo svaka cast,preponosan sam na vase izdanje,samo ostaje zal sto ne uzesmo bar jednu pobedu ali dobro bice bolje.

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

Jel igraju grobari košarku ,nisam. nesto video u poslednja 2 meseca.
što se onda javljaju ?
nek se bave hokejom.

coz y not

pre 7 godina

Partizanovci, koliko se ja sećam cska je vas odrao sa 42 razlike pre neku sezonu i čini mi se da su tu bili i Bogdanović i Lovernj...

Borky

pre 7 godina

Bravo bravo bravo.Korak vise. Cska vrhunska ekipa koju smo uspjeli stisnuti zbog dobrih odbrabenih vanjskih igraca al ipak su majstori kad treba nikom ne drhti ruka.Mislim da Cska osvaja jer malo ko ima igrace da mogu odigrati vrhunsku odbranu na njihovu vanjsku liniju. HVALA ZA SVE.

djole

pre 7 godina

@Crni
a kako da nam ne budete u glavi kad prakticno ste najverniji pratioci zvezdinih meceva..mene bi bilo sramota da udjem na vest i vidim 90% komentara grobara.Zar ne mislite da je to malo jadno?

trn u oku

pre 7 godina

Ogroman uspeh ove sezone. Iako je mnogo puta sreća izdala a i sudije su dosta gluposti napravile.

Sad se valja pripremiti za ove što glorihantuju Limož i mnogo se busaju u poslednje vreme. Treba ih spustiti na zemlju.

ajd cao

pre 7 godina

da li tesan poraz ili ne, 3:0 za CSKA i to se jedino racuna... i to treba da nauce ucesnici koji prvi put igraju TOP 8.
P.S. Bar vise nece da se dernja Ilija Kovacic!

Kole

pre 7 godina

Nažalost, Radonjić nije uspeo da bude koban po F4 ambicije CSKA... za razliku od Vujoševića pre par godina.
(Vekac, 18. april 2016 22:48)
Ali je zato koban po Zvezdu.

dragan

pre 7 godina

Radonjic nikako da shvati da Cirbesu ne ide i da treba da igra Stimac. A oni koji pricaju sta god da bude veceras, srce mi je puno, meni nije, 3 paraza, to je ciscenje, a videlo se da sa malo vise pameti mogla je Zvezda neku i da dobije.

dukljanski demagog

pre 7 godina

bravo momci i hvala za sve!! i veliki pozdrav za crno bele narikace sto vise na nasim vestima(vidimo se uskoro mediokriteti) . . napred ZVEZDA!!!!!

Džoni

pre 7 godina

Iz ovih komentara se može zaključiti da je kojim slučajem Zvezda prošla na final four velika većina navijača Partizana (koja se ovde javlja i izmili iz rupa kada Zvezda izgubi) to ne bi preživela! Mislim da su više strepeli oni od eventualnog ispadanja CSKA nego sami Rusi! Sada mogu da odahnu!

Srdjan

pre 7 godina

Što se mene tiče, ovo je kao reprezentacija na prošlom EP - odbrana kida, ali džaba kad ništa ne mogu da ubace u napadu. Previše otvorenih šuteva su promašili, i to je to.
A naše trenere napad tradicionalno "ne zanima"...

sa x

pre 7 godina

Ne razumem sve ove hvalospeve. Jeste uspeh ući u 8 najboljih ali mi smo izgubili poslednjih 6 utakmica. Ovi momci skoro mesec dana nikoga nisu pobedili. Plašim se da ne izgube samopouzdanje i ne upropaste na kraju celu sezonu.

CoSa

pre 7 godina

Hvala Zvezdi,stručnom štabu i igračima na divnoj sezoni.Vecerasnja utakmica prava,takmičarska,sa mnogo lepih poteza,sve ono zbog čega se košarka voli.Navijanje odlicno.Ostaje žal jer se moglo do pobede,nije bilo ni sreće a i protivnik je bio pravi kad se lomilo.Zamerka Jovicu zbog neozbiljnog basketaskog pasa iza ledja u kontri kada jurimo razliku kao i zbog loših faulova i gwstikulacija koje su bile na ivici tehničke.Zamerka i Teodosicu ne zbog trojki koje nam je dao već zbog toga što nije pozdravio publiku nijednom.Mada za gađanje čašom i vređanje nema opravdanja.A sad lagano ozbiljne pripreme za sledeću sezonu, iako nam predstoji finale Aba i domaća liga,mogu da počnu.

Grobar

pre 7 godina

Dok god se budemo ponasali kao u ovim komentarima ili komentarima na vesti Partizana nećemo proći bolje u zivotu. Zasto bilo ko od mojih drugara sa tribine misli da je ovaj uspeh za podsmevanje?! Jel ovo sport ili sta li je? Da li je Zvezda zasluzila omalozavanje zato sto je ispala od jaceg kluba i to jos uz veoma lose sudjenje? Da li drugare sa tribine podsetim na Taukeramiku? Mislite da Partizan ovo isto nece cekati ili da nismo vec to prolazili? Zdrav sportski odnos i peckanje mogu da razumem i pristalica sam toga, ali ovolika vredjanja ne priznajem! Na kraju imam utisak da smo negde skrenuli sa puta jer ovo je sramotno kako se ponašamo jedni prema drugima. Nije kosarka stala našom evro titulom ili učešćima na F4 niti ce stati sada sa ovim uspesima Zvezde. Lep uspeh Zvezde cestitke na tome i nadam se da eto nas nazad gde nam je mesto!

Nema smisla

pre 7 godina

Doci do top 8 sa Stimcem,Dangubicem,Micicem,Lazicem,Simonovicem je uspeh ravan osvajanju.
(Ljuba Moljac, 19. april 2016 10:11)
Surovo!

Marko

pre 7 godina

Hvala vam crveno beli. Hvala vam za svako vece ove sezone. Hvala vam sto ste nas doveli u situaciju da igramo cetvrtfinale. Hvala vam za Real, Himki, Bajern, Efes, Pao... Hvala vam za sve. Oprostite za sve ruzne reci u toku ove sezone, bilo je mnogo emocija. A sad u pohod na trofeje!!!

volim zvezdu

pre 7 godina

treca tekma zaredom da nam je pik mrtav.odbrana vrhunska ali napad veoma los.ne daj boze da vezu nekoliko trojki i rasire nas gotovi smo.mada i ovako ne vidim kako mozemo da dobijemo...

operisani

pre 7 godina

Jedan od glavnih krivaca za poraz (pošto je bio tesan, svaka sitnica koja bi išla u našu korist je mogla da pomeri tas na vagi) je grupa navijača iz servisne kompanije koja je usled svojih hedonističkih pobuda zaglavila sa nekim šeširima i nije ni stigla na početak utakmice.
Za uzvrat su njeni pripadnici morali da stoje skučeni u nekom prostoru između sedišta umesto da se baškare na svojim mestima koja su zaposeli još od početka ove uspešne evroligaške sezone.
Posle svega su im svi drugi krivi za poraz, a neće da priznaju svoju odgovornost.
Sramota...

svežkolovoz

pre 7 godina

Dangubic igra odlicno u zadnjih par utakmica, mnogo manje srlja nego ranije i moze se reci da pocinje da ispunjava svoj potencijal. Dok Micic decko ne zna gde, nadao sam se da ce biti nesto od njega, ali eto, zalutao totalno.

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Vasa Micic. Sve najbolje ti zelim u nekom drugom klubu sledece sezone. Samo molim te idi od nas. Eto molim te ko brata, idi!!!

jes da bude

pre 7 godina

Hvala Zvezdo.

Jedina ekipa sa manje od 4 stranca, tacnije 3 i ovakav uspeh. Bravo! (GM, 18. april 2016 23:56)

samo se vi tesite tom pricom, menjali ste ih ko na traci dok niste uboli sta valja a to je mnogo vece rasipnistvo

jes da bude

pre 7 godina

Taj isti Teodosić, "brat sa tribine", što se kune u Zvezdu, nije on nikakav brat!!! Moja braća su na tribini sa mnom, što dajemo srce i dušu za voljeni klub!!! On g....r nije se udostojio da nas pozdravi! Pu! (Ljubav si mi jedina, 18. april 2016

stvarno, Teo, zasto nisi otpozdravio mticni klub fmp?

veliki strumf

pre 7 godina

Radonja iskusno drzi Stimca na klupi! Zato Hajns hara u reketu, a Cirbes ni protiv beka ne moze da uzgradi poziciju. Odose lagano na +7. A Micic - decko je totalni, ali totalni antitalenat.

veliki strumf

pre 7 godina

Jeste da je bilo samo 5 sekundi, ali nas zadnji napad godinama je tragikomedija! A izbor da ga resava Micic (i pogodi vrh table) - n e v e r o v a t n o! Radonja uvede Kinsija da primi loptu i da je Micicu da sutne - pa to nigde nema.

antipajser

pre 7 godina

Pa do kad bre da Micic zavrsava napade.Ocajan suter pun sebe stalno nas zakopava.Jel on plej ili bek suter?Ovo vise nije slucajno i postaje iritantno totalno.

sasha

pre 7 godina

Breeeee sa ovim Micićem višeeee. Živce pogubih, teraj ga bre napolje, uptopasti nas. Davi loptu do 5 sekundi do isteka naoada i onda ne zna gde će...

itemFirst

pre 7 godina

@Grobar

E,prijatelju,da vas(nas) je vise takvih za zdravim stavom celoj drzavi i sportu bi bilo bolje. Ipak,poznajes svoj narod. Vecu radost donosi tudji neuspeh nego sopstveni uspeh. Tuzno,ali istinito.
Vidimo se na parketu,sve najbolje i hvala na lepom i iskrenom komentaru.