Nedelja, 21.02.2016.

18:25

Gol iz ofsajda, promašen penal Ronalda, Realu bod

Fudbaleri Malage i Real Madrida odigrali su nerešeno 1:1 u 25. kolu španske Primere.

Izvor: MN

Gol iz ofsajda, promašen penal Ronalda, Realu bod IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

facts

pre 8 godina

-Prvi gostujuci ligaski gol (doduse iz ofsajda) Kristijana od 29.11.2015 kada je postigao gol iz penala Eibaru.
-9. promasaj Kristijana od 73 izvedenih penala u Realu (7 u ligi, 2 u LS), sto znaci da promasaji cine 12.33% (uspesnost je 87.67%).
-16. promaseni penal Kristijana u karijeri od 105 (uspesnost je 84.76%). Mesijev ucinak je 61/79 = 77.22% sto znaci da je Kristijano bolji od Lea za samo 7.54%.
-Kristijano (7) ima vise promasenih penala u spanskoj ligi od Mesija (6) od kada je Portugalac dosao u Real. Samo Ugo Sancez u dresu Reala ima vise promasenih (9).
-Od 7 promasenih penala, 3 je promasio protiv Malage.
-Golmani sa najvecim % odbranjenih penala u ligi (najmanje 10 odbranjenih penala):
43 Diego Alves (svaka mu cast!)
28 Biurrun
27 Palop
26 Sempere
25 Kameni (10/40)
24 Ezagire.
-Jedini lider koji je propustio cak 8 bodova prednosti je Real Madrid u sezoni 2003-04 (posle 26. kola). 12 kola kasnije Valensija je bila 1. sa 77, Barselona 2. sa 72, a Real 4. sa 70 bodova.
-Real nikad nije osvojio ligu nakon sto je imao 9 bodova zaostatka nad liderom.

Carlos Idriss Kameni

pre 8 godina

Kameni mi je uvek bio mnogo drag,mnogi su ga pre potcenjivali,ali je mnogo bolji od ostalih golmana koji su mnogo više eksponirani od njega.

Atletico Madrid

pre 8 godina

da li je realno da se vi idioti ovde prepucavate zbog dva spanska kluba?! daj bre GET A LIFE... sta se toliko lozite,moze li jedan mec da prodje bez vaseg prepucavanja, i za Barsu se sviraju jednako smesni penali,i za njih sudije navlace, ne budite smesni sa vasim ubedjenjima da su jedni drzavni klub a drugi nisu i slicne stvari.Pa i iza Barse stoji cela Katalonija,pokrajina bogatija od cele Spanije.Oladite vise, samo gledajte fudbal.

Sab

pre 8 godina

Titula se ne osvaja u februaru, ali mislim da Real polako gubi sansu za trofejom u Primeri. Prosto je neverovatno da sa toliko ulozenog novca od 2009. godine imaju samo jednu Primeru i jednu Ligu sampiona.

Jonny

pre 8 godina

Uvek ce ostati bacena senka na Ronalda alias penalda jer trecinu golova u karijeri je postizao iz ofsajda ili penala.Pa Raul,Mesi,Rud van Nilstelroj i mnogi drugi golgeteri na mnogo posteniji nacin upisivali golove

skols 18.

pre 8 godina

Real je smesan tim.malaga ji oducila od fudbala.meni nije jasno na koju foru hrvati igraju u realu i barsi. Zidan veze nema o fudbalu.kako moze hese vaskez i kovacic pa i isko igrat pre hamesa u timu.bezi hames iz reala dok te nisu smradovi unistili

Komsija sa prvog

pre 8 godina

Ajde sto je Penaldo dao gol iz cistog ofsajda, ali i penal je bio smesan, tj nije postojao. Penaldo je preskocio loptu i nogu pa tek posle pao. Cist poklon sudije. Srecom da ima pravde pa je penal promasio.

Milan Djordjevic

pre 8 godina

Penaldo...trebao da ide u cirkus da zabavlja ljude bio bi legenda...ovako je Iznogud...hoće da bude kralj fudbala umesto kralja MESIJA.

Football

pre 8 godina

I onu titulu sto su uzeli za zadnjih7, sad vec 8 god su doneli bale, di maria i ramos.... Nije je donela Cristina!!!

A sta kaze Galliani??????

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

@Kako juce niste stavili i da je Barselona dala gol iz ofsajda.Malo objektivnosti?

Cestitam Barseloni na ZASLUZENOJ tituli i simpatizerima da uzivaju u magiji njihove ekipe.

Realu ostaje borba za LS ali kako igraju crno im se pise. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hala Madrid, 21. februar 2016 18:37)
A iz kog je to ofsajda Barsa dala gol juce zivota ti???

stevan

pre 8 godina

Svaka cast Zidanu kao igracu,voleo bi da bude isto tako i veliki trener ali dati otkaz Benitezu koji je tek letos dosao a bio je iu igri za sve trofeje (kup gresku ne racunam) stvarno je glupost.Licno mislim da real nikakvo poboljsanje u igri nema od dolaska Zidana.Trebali su istrpeti Beniteza do kraja sezone pogotovo jer se zna da je on sjajan kad su pitanju kup takmicenja pa videti sta dalje.Ali ocigledno su mu igraci okrenuli bili ledja i to je to.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Igraci Reala se ne trude dovoljno. Mnogo utakmica ove sezone su zapoceli dobro, dali gol ili dva i onda stanu i igraju nezainteresovano. Nemaju agresiju i volju da bi taj kvalitet koji imali pretocili u pobede.
I Dzejms uvek pre Iska. Isko igra u polju, ima on tehniku ali zavrsnica mu je jako slaba! Sut mu je ocajan!
Realu ostaje samo jos borba u LS, prvenstvo je danas gotovo za njih.

MN

pre 8 godina

Realu se priznaju golovi iz ofsajda,Barsi regularni ne...Joj koja bruka i sramota!Cela liga pomaze Penal Madridu,a oni su i dalje losi.Ne treba Barsi naklon sudija da bi osvojili ligu,oni dominiraju po igri!I svima koji su bilo sta rekli lose o njima ce zapusiti usta na kraju sezone.Mada ima onih koji nikako da se pomire sa cinjenicom da izvikani Real Madrid vise ne dominira,vec "prosek ekipa" BARSELONA!

Panini

pre 8 godina

Razocarao me je zidan jer je pokazao da je samo lutka klasicna marioneta perezea i da nista nece biti bolje od beniteza..koji god trener u narednom periodu da dodje zapamtite ovo makar bio i sam ser aleks ferguson iz penzije ako pocne sa pricama ronaldo je nas najbolji igrac gradimo igru oko njega on je bolji od mesija bla bla i te price znajte da nema nista od toga i da ce biti sve ko pre..svi normalni vide da sa ronaldom egoistom u timu ne moze nista da se osvoji vise i prvi trener koji skupi onu stvar da ga stavi na klupu i posle proda pokazace mi da je ozbiljan i da real moze da bude konkurentan tim za trofeje

ej

pre 8 godina

Opet? Hahah zar nas Galijani ne pokušava da ubjedi da Ronaldo ne maša penale? :D I prošle sezone je tako pomogao Realu da se oprosti titule kada je mašio penal protiv Vlancije 3-4 prije kraja sezone :) Ne treba zaboraviti na promašene penale i protiv Barse i Čelzija 2008 godine kao i 2012 godine protiv Bajerna. I to su sve bili jedni od najbitnijih penala koje je Ronaldo izveo u karijeri.

urke

pre 8 godina

Pa cekajte fanovi Reala,zar niste odusevljeno pozz Zidana,kako vam sad ne valja !? Zar niste i sa Benitezom najavljivali cuda,kao i sa Ancelotijem (samo 1 veliki trofej u 2 sezone od moguca 4 ),zar nije tako bilo i sa Murinjom ?? uzitak vas je posmatrat kako se lozite svaki put kad vam stigne novi trener i jako brzo pobegdete u rupice .I zanimljivo je videti kad stvari krenu nizbrdo a to je veoma cesto u zadnjih 10 ak god, svi su krivi,odjednom niko ne valja,osim Ronalda ! A upravo je u njemu najveci problem svih ovih god. Opet je promasio bitan penal,kao i prosle sezone u finisu sezone protiv Valencie kad se barca odlepila,kao i pre par god u 1/2 finalu LS protiv Bayerna u raspucavanju,pa takodje u 1/2 finalu 2008 protiv barce u dresu Man utd,pa 2008 u finalu protiv Chelsia...On ne samo da ne povuce ekipu nekim cudesnim golovima,asistencijama ,akcijom, nego je cak i penale fulao u najvaznijim trenucima za real i uopste u karijeti!! Svaka cast kristina i hvala na jos jednoj tituli !! Idemo barca ka tripleti !

bole.b.NS

pre 8 godina

Iz ofside-a dali go, trebali su da izgube, sta bi Kristina masi i penale sad...gotovo. on je isto sto i Nadal sada, bivsi. -9 u Madridu...plus igra sa Atleticom, gostuje Barsi...Malaga je bila bolja, nepravda i naravno sudije...Ovakva Malaga moze uspesno parirati bilo kom timu iz PL...

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

Ko je gledao utakmicu zna da Real treba da bude presrecan sto je izvukao bod. Dali su gol iz ogromnog ofsajda, ja ne volim da krivim sudije, desavaju se svima greske, ali toliki ofsjad ne primetiti je totalno amaterski. S druge strane Malaga je previse sansi propustila, mislio sam da ce na kraju biti kaznjeni, mnogo cistih, idealnih prilika su imali, neverovatno da su samo jedan gol dali. Dobro, imao je i Real jos neke prilike, ali realno je Malaga imala 3 puta bolje. Real u odbrabi je dosta los, Ramos jedino solidan, a inace prelako je Malaga uvek dolazila do gola. Ja sam lepo rekao da bi Viljareal mogao da zavrsi ispred Reala na kraju ako prestanu da gube bodove protiv timova iz donjeg dela tabele, dobili su Real, Atletiko i vecinu ekipa iz gornjeg dela tabele i odlicno su uigrani, videcemo veceras sta ce biti protiv Atletika, preporucujem da pogledate tu utakmicu. (Atletiko-Viljareal 20:30 veceras)

fcb

pre 8 godina

Sto sad ne kazete kako na svakoj Realovoj utakmici mora po jedan penal ili crveni?Ili sto ne kazete da je Ronaldo najgori igrac?Nije se puno video,promasio je penal!Ali ne samo se to govori za Barsu!Sad ni sudije vise ne mogu da guraju real,jer ce titula u ruke njihovog najveceg rivala!

НЛО

pre 8 godina

Боље да почне да добацује неком. Уствари, не би он то дозволио, добацили би њему

kosmos

pre 8 godina

Sudije guraju, pa samo tako, Granada, Betis pa sad Malaga....sve sami poklonjeni bodovi i golovi, penali.....ali nema vajde, Barsi i 10 puta teži raspored ne vredi, od danas u madridu -9....

Barca

pre 8 godina

Tako to ide obicno...Sad vas pitam jesu li bolja 3 boda Barse juce ili ovaj Reala danas :)...Barsa nije imala igru ali uzela je 3 boda na iskustvo,Real to ne zna,cim ne daju drugi gol do 60-tog minuta kao da se prepadnu

Viking

pre 8 godina

Zidan treba da ide posto ni on ne zna sta radi!!!
Cekao sam CR7 da uzme utakmicu u ruke i da pokaze sto on misli da nema boljeg od njega ali opet nema taj liderski duh i promasio i penal.
Dajte mu titulu Barcelone i nek se zavrsi kampionat.

ccc

pre 8 godina

Lik stoji minutu u cistom ofsajdu i zabije na kraju gol jos iz njega i sudije to priznaju, da nije smesno bilo bi tuzno. Da nije ove sezone bilo toliko sramotnih odluka u korist real madrida oni bi se danas borili da sljedece sezone igraju LŠ. Isto ovako su dali gol iz ofsajda protiv Valensije i to na identican nacin i iz identicne akcije, jedino sto je tada Bejl dao gol iz ofsajda. Ali eto navikli smo da sudije guraju Real i to godinama

Sok tetrapak

pre 8 godina

Kazu Real igra bolje pod Zidanom,a sve utakmice koje su dobili, dobili su iskljucivo na individualni kvalitet, tu timske igre i duha nema to je nista.ako se ne varam ronaldo je u drugom poluvremenu loptu pipnuo dva puta.. jednom na krilu i jedan sut, ocaj teski danas postigao go iz ofsajda 2m i promasio penal ostatak nije bio na terenu.O odbrani necu da trosim reci malaga imala bar 5 mrtvih sansi, videlo se protiv rome vec da je to lose al ovo je strasno.kroos nista kovacic nesto radio skoro nista uradio, isko nevidljiv, marcelo se trudio ali nemoze sam na krilu jer penaldo preseli u peterac pa nema nikog na krilu...dok perez ne ode i jos neki s njim gledat cete barcelonu jos dugo ispred

Hala Madrid

pre 8 godina

Kako juce niste stavili i da je Barselona dala gol iz ofsajda.Malo objektivnosti?

Cestitam Barseloni na ZASLUZENOJ tituli i simpatizerima da uzivaju u magiji njihove ekipe.

Realu ostaje borba za LS ali kako igraju crno im se pise. :)

Barca

pre 8 godina

Tako to ide obicno...Sad vas pitam jesu li bolja 3 boda Barse juce ili ovaj Reala danas :)...Barsa nije imala igru ali uzela je 3 boda na iskustvo,Real to ne zna,cim ne daju drugi gol do 60-tog minuta kao da se prepadnu

bole.b.NS

pre 8 godina

Iz ofside-a dali go, trebali su da izgube, sta bi Kristina masi i penale sad...gotovo. on je isto sto i Nadal sada, bivsi. -9 u Madridu...plus igra sa Atleticom, gostuje Barsi...Malaga je bila bolja, nepravda i naravno sudije...Ovakva Malaga moze uspesno parirati bilo kom timu iz PL...

kosmos

pre 8 godina

Sudije guraju, pa samo tako, Granada, Betis pa sad Malaga....sve sami poklonjeni bodovi i golovi, penali.....ali nema vajde, Barsi i 10 puta teži raspored ne vredi, od danas u madridu -9....

ccc

pre 8 godina

Lik stoji minutu u cistom ofsajdu i zabije na kraju gol jos iz njega i sudije to priznaju, da nije smesno bilo bi tuzno. Da nije ove sezone bilo toliko sramotnih odluka u korist real madrida oni bi se danas borili da sljedece sezone igraju LŠ. Isto ovako su dali gol iz ofsajda protiv Valensije i to na identican nacin i iz identicne akcije, jedino sto je tada Bejl dao gol iz ofsajda. Ali eto navikli smo da sudije guraju Real i to godinama

fcb

pre 8 godina

Sto sad ne kazete kako na svakoj Realovoj utakmici mora po jedan penal ili crveni?Ili sto ne kazete da je Ronaldo najgori igrac?Nije se puno video,promasio je penal!Ali ne samo se to govori za Barsu!Sad ni sudije vise ne mogu da guraju real,jer ce titula u ruke njihovog najveceg rivala!

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

@Kako juce niste stavili i da je Barselona dala gol iz ofsajda.Malo objektivnosti?

Cestitam Barseloni na ZASLUZENOJ tituli i simpatizerima da uzivaju u magiji njihove ekipe.

Realu ostaje borba za LS ali kako igraju crno im se pise. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hala Madrid, 21. februar 2016 18:37)
A iz kog je to ofsajda Barsa dala gol juce zivota ti???

НЛО

pre 8 godina

Боље да почне да добацује неком. Уствари, не би он то дозволио, добацили би њему

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

Ko je gledao utakmicu zna da Real treba da bude presrecan sto je izvukao bod. Dali su gol iz ogromnog ofsajda, ja ne volim da krivim sudije, desavaju se svima greske, ali toliki ofsjad ne primetiti je totalno amaterski. S druge strane Malaga je previse sansi propustila, mislio sam da ce na kraju biti kaznjeni, mnogo cistih, idealnih prilika su imali, neverovatno da su samo jedan gol dali. Dobro, imao je i Real jos neke prilike, ali realno je Malaga imala 3 puta bolje. Real u odbrabi je dosta los, Ramos jedino solidan, a inace prelako je Malaga uvek dolazila do gola. Ja sam lepo rekao da bi Viljareal mogao da zavrsi ispred Reala na kraju ako prestanu da gube bodove protiv timova iz donjeg dela tabele, dobili su Real, Atletiko i vecinu ekipa iz gornjeg dela tabele i odlicno su uigrani, videcemo veceras sta ce biti protiv Atletika, preporucujem da pogledate tu utakmicu. (Atletiko-Viljareal 20:30 veceras)

MN

pre 8 godina

Realu se priznaju golovi iz ofsajda,Barsi regularni ne...Joj koja bruka i sramota!Cela liga pomaze Penal Madridu,a oni su i dalje losi.Ne treba Barsi naklon sudija da bi osvojili ligu,oni dominiraju po igri!I svima koji su bilo sta rekli lose o njima ce zapusiti usta na kraju sezone.Mada ima onih koji nikako da se pomire sa cinjenicom da izvikani Real Madrid vise ne dominira,vec "prosek ekipa" BARSELONA!

stevan

pre 8 godina

Svaka cast Zidanu kao igracu,voleo bi da bude isto tako i veliki trener ali dati otkaz Benitezu koji je tek letos dosao a bio je iu igri za sve trofeje (kup gresku ne racunam) stvarno je glupost.Licno mislim da real nikakvo poboljsanje u igri nema od dolaska Zidana.Trebali su istrpeti Beniteza do kraja sezone pogotovo jer se zna da je on sjajan kad su pitanju kup takmicenja pa videti sta dalje.Ali ocigledno su mu igraci okrenuli bili ledja i to je to.

Sok tetrapak

pre 8 godina

Kazu Real igra bolje pod Zidanom,a sve utakmice koje su dobili, dobili su iskljucivo na individualni kvalitet, tu timske igre i duha nema to je nista.ako se ne varam ronaldo je u drugom poluvremenu loptu pipnuo dva puta.. jednom na krilu i jedan sut, ocaj teski danas postigao go iz ofsajda 2m i promasio penal ostatak nije bio na terenu.O odbrani necu da trosim reci malaga imala bar 5 mrtvih sansi, videlo se protiv rome vec da je to lose al ovo je strasno.kroos nista kovacic nesto radio skoro nista uradio, isko nevidljiv, marcelo se trudio ali nemoze sam na krilu jer penaldo preseli u peterac pa nema nikog na krilu...dok perez ne ode i jos neki s njim gledat cete barcelonu jos dugo ispred

Sab

pre 8 godina

Titula se ne osvaja u februaru, ali mislim da Real polako gubi sansu za trofejom u Primeri. Prosto je neverovatno da sa toliko ulozenog novca od 2009. godine imaju samo jednu Primeru i jednu Ligu sampiona.

Hala Madrid

pre 8 godina

Kako juce niste stavili i da je Barselona dala gol iz ofsajda.Malo objektivnosti?

Cestitam Barseloni na ZASLUZENOJ tituli i simpatizerima da uzivaju u magiji njihove ekipe.

Realu ostaje borba za LS ali kako igraju crno im se pise. :)

Viking

pre 8 godina

Zidan treba da ide posto ni on ne zna sta radi!!!
Cekao sam CR7 da uzme utakmicu u ruke i da pokaze sto on misli da nema boljeg od njega ali opet nema taj liderski duh i promasio i penal.
Dajte mu titulu Barcelone i nek se zavrsi kampionat.

Football

pre 8 godina

I onu titulu sto su uzeli za zadnjih7, sad vec 8 god su doneli bale, di maria i ramos.... Nije je donela Cristina!!!

A sta kaze Galliani??????

Komsija sa prvog

pre 8 godina

Ajde sto je Penaldo dao gol iz cistog ofsajda, ali i penal je bio smesan, tj nije postojao. Penaldo je preskocio loptu i nogu pa tek posle pao. Cist poklon sudije. Srecom da ima pravde pa je penal promasio.

Milan Djordjevic

pre 8 godina

Penaldo...trebao da ide u cirkus da zabavlja ljude bio bi legenda...ovako je Iznogud...hoće da bude kralj fudbala umesto kralja MESIJA.

Jonny

pre 8 godina

Uvek ce ostati bacena senka na Ronalda alias penalda jer trecinu golova u karijeri je postizao iz ofsajda ili penala.Pa Raul,Mesi,Rud van Nilstelroj i mnogi drugi golgeteri na mnogo posteniji nacin upisivali golove

urke

pre 8 godina

Pa cekajte fanovi Reala,zar niste odusevljeno pozz Zidana,kako vam sad ne valja !? Zar niste i sa Benitezom najavljivali cuda,kao i sa Ancelotijem (samo 1 veliki trofej u 2 sezone od moguca 4 ),zar nije tako bilo i sa Murinjom ?? uzitak vas je posmatrat kako se lozite svaki put kad vam stigne novi trener i jako brzo pobegdete u rupice .I zanimljivo je videti kad stvari krenu nizbrdo a to je veoma cesto u zadnjih 10 ak god, svi su krivi,odjednom niko ne valja,osim Ronalda ! A upravo je u njemu najveci problem svih ovih god. Opet je promasio bitan penal,kao i prosle sezone u finisu sezone protiv Valencie kad se barca odlepila,kao i pre par god u 1/2 finalu LS protiv Bayerna u raspucavanju,pa takodje u 1/2 finalu 2008 protiv barce u dresu Man utd,pa 2008 u finalu protiv Chelsia...On ne samo da ne povuce ekipu nekim cudesnim golovima,asistencijama ,akcijom, nego je cak i penale fulao u najvaznijim trenucima za real i uopste u karijeti!! Svaka cast kristina i hvala na jos jednoj tituli !! Idemo barca ka tripleti !

Carlos Idriss Kameni

pre 8 godina

Kameni mi je uvek bio mnogo drag,mnogi su ga pre potcenjivali,ali je mnogo bolji od ostalih golmana koji su mnogo više eksponirani od njega.

skols 18.

pre 8 godina

Real je smesan tim.malaga ji oducila od fudbala.meni nije jasno na koju foru hrvati igraju u realu i barsi. Zidan veze nema o fudbalu.kako moze hese vaskez i kovacic pa i isko igrat pre hamesa u timu.bezi hames iz reala dok te nisu smradovi unistili

Panini

pre 8 godina

Razocarao me je zidan jer je pokazao da je samo lutka klasicna marioneta perezea i da nista nece biti bolje od beniteza..koji god trener u narednom periodu da dodje zapamtite ovo makar bio i sam ser aleks ferguson iz penzije ako pocne sa pricama ronaldo je nas najbolji igrac gradimo igru oko njega on je bolji od mesija bla bla i te price znajte da nema nista od toga i da ce biti sve ko pre..svi normalni vide da sa ronaldom egoistom u timu ne moze nista da se osvoji vise i prvi trener koji skupi onu stvar da ga stavi na klupu i posle proda pokazace mi da je ozbiljan i da real moze da bude konkurentan tim za trofeje

ej

pre 8 godina

Opet? Hahah zar nas Galijani ne pokušava da ubjedi da Ronaldo ne maša penale? :D I prošle sezone je tako pomogao Realu da se oprosti titule kada je mašio penal protiv Vlancije 3-4 prije kraja sezone :) Ne treba zaboraviti na promašene penale i protiv Barse i Čelzija 2008 godine kao i 2012 godine protiv Bajerna. I to su sve bili jedni od najbitnijih penala koje je Ronaldo izveo u karijeri.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Igraci Reala se ne trude dovoljno. Mnogo utakmica ove sezone su zapoceli dobro, dali gol ili dva i onda stanu i igraju nezainteresovano. Nemaju agresiju i volju da bi taj kvalitet koji imali pretocili u pobede.
I Dzejms uvek pre Iska. Isko igra u polju, ima on tehniku ali zavrsnica mu je jako slaba! Sut mu je ocajan!
Realu ostaje samo jos borba u LS, prvenstvo je danas gotovo za njih.

Atletico Madrid

pre 8 godina

da li je realno da se vi idioti ovde prepucavate zbog dva spanska kluba?! daj bre GET A LIFE... sta se toliko lozite,moze li jedan mec da prodje bez vaseg prepucavanja, i za Barsu se sviraju jednako smesni penali,i za njih sudije navlace, ne budite smesni sa vasim ubedjenjima da su jedni drzavni klub a drugi nisu i slicne stvari.Pa i iza Barse stoji cela Katalonija,pokrajina bogatija od cele Spanije.Oladite vise, samo gledajte fudbal.

facts

pre 8 godina

-Prvi gostujuci ligaski gol (doduse iz ofsajda) Kristijana od 29.11.2015 kada je postigao gol iz penala Eibaru.
-9. promasaj Kristijana od 73 izvedenih penala u Realu (7 u ligi, 2 u LS), sto znaci da promasaji cine 12.33% (uspesnost je 87.67%).
-16. promaseni penal Kristijana u karijeri od 105 (uspesnost je 84.76%). Mesijev ucinak je 61/79 = 77.22% sto znaci da je Kristijano bolji od Lea za samo 7.54%.
-Kristijano (7) ima vise promasenih penala u spanskoj ligi od Mesija (6) od kada je Portugalac dosao u Real. Samo Ugo Sancez u dresu Reala ima vise promasenih (9).
-Od 7 promasenih penala, 3 je promasio protiv Malage.
-Golmani sa najvecim % odbranjenih penala u ligi (najmanje 10 odbranjenih penala):
43 Diego Alves (svaka mu cast!)
28 Biurrun
27 Palop
26 Sempere
25 Kameni (10/40)
24 Ezagire.
-Jedini lider koji je propustio cak 8 bodova prednosti je Real Madrid u sezoni 2003-04 (posle 26. kola). 12 kola kasnije Valensija je bila 1. sa 77, Barselona 2. sa 72, a Real 4. sa 70 bodova.
-Real nikad nije osvojio ligu nakon sto je imao 9 bodova zaostatka nad liderom.

Hala Madrid

pre 8 godina

Kako juce niste stavili i da je Barselona dala gol iz ofsajda.Malo objektivnosti?

Cestitam Barseloni na ZASLUZENOJ tituli i simpatizerima da uzivaju u magiji njihove ekipe.

Realu ostaje borba za LS ali kako igraju crno im se pise. :)

Atletico Madrid

pre 8 godina

da li je realno da se vi idioti ovde prepucavate zbog dva spanska kluba?! daj bre GET A LIFE... sta se toliko lozite,moze li jedan mec da prodje bez vaseg prepucavanja, i za Barsu se sviraju jednako smesni penali,i za njih sudije navlace, ne budite smesni sa vasim ubedjenjima da su jedni drzavni klub a drugi nisu i slicne stvari.Pa i iza Barse stoji cela Katalonija,pokrajina bogatija od cele Spanije.Oladite vise, samo gledajte fudbal.

bole.b.NS

pre 8 godina

Iz ofside-a dali go, trebali su da izgube, sta bi Kristina masi i penale sad...gotovo. on je isto sto i Nadal sada, bivsi. -9 u Madridu...plus igra sa Atleticom, gostuje Barsi...Malaga je bila bolja, nepravda i naravno sudije...Ovakva Malaga moze uspesno parirati bilo kom timu iz PL...

skols 18.

pre 8 godina

Real je smesan tim.malaga ji oducila od fudbala.meni nije jasno na koju foru hrvati igraju u realu i barsi. Zidan veze nema o fudbalu.kako moze hese vaskez i kovacic pa i isko igrat pre hamesa u timu.bezi hames iz reala dok te nisu smradovi unistili

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

@Kako juce niste stavili i da je Barselona dala gol iz ofsajda.Malo objektivnosti?

Cestitam Barseloni na ZASLUZENOJ tituli i simpatizerima da uzivaju u magiji njihove ekipe.

Realu ostaje borba za LS ali kako igraju crno im se pise. :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hala Madrid, 21. februar 2016 18:37)
A iz kog je to ofsajda Barsa dala gol juce zivota ti???

fcb

pre 8 godina

Sto sad ne kazete kako na svakoj Realovoj utakmici mora po jedan penal ili crveni?Ili sto ne kazete da je Ronaldo najgori igrac?Nije se puno video,promasio je penal!Ali ne samo se to govori za Barsu!Sad ni sudije vise ne mogu da guraju real,jer ce titula u ruke njihovog najveceg rivala!

stevan

pre 8 godina

Svaka cast Zidanu kao igracu,voleo bi da bude isto tako i veliki trener ali dati otkaz Benitezu koji je tek letos dosao a bio je iu igri za sve trofeje (kup gresku ne racunam) stvarno je glupost.Licno mislim da real nikakvo poboljsanje u igri nema od dolaska Zidana.Trebali su istrpeti Beniteza do kraja sezone pogotovo jer se zna da je on sjajan kad su pitanju kup takmicenja pa videti sta dalje.Ali ocigledno su mu igraci okrenuli bili ledja i to je to.

Milan Djordjevic

pre 8 godina

Penaldo...trebao da ide u cirkus da zabavlja ljude bio bi legenda...ovako je Iznogud...hoće da bude kralj fudbala umesto kralja MESIJA.

kosmos

pre 8 godina

Sudije guraju, pa samo tako, Granada, Betis pa sad Malaga....sve sami poklonjeni bodovi i golovi, penali.....ali nema vajde, Barsi i 10 puta teži raspored ne vredi, od danas u madridu -9....

ccc

pre 8 godina

Lik stoji minutu u cistom ofsajdu i zabije na kraju gol jos iz njega i sudije to priznaju, da nije smesno bilo bi tuzno. Da nije ove sezone bilo toliko sramotnih odluka u korist real madrida oni bi se danas borili da sljedece sezone igraju LŠ. Isto ovako su dali gol iz ofsajda protiv Valensije i to na identican nacin i iz identicne akcije, jedino sto je tada Bejl dao gol iz ofsajda. Ali eto navikli smo da sudije guraju Real i to godinama

Jonny

pre 8 godina

Uvek ce ostati bacena senka na Ronalda alias penalda jer trecinu golova u karijeri je postizao iz ofsajda ili penala.Pa Raul,Mesi,Rud van Nilstelroj i mnogi drugi golgeteri na mnogo posteniji nacin upisivali golove

Football

pre 8 godina

I onu titulu sto su uzeli za zadnjih7, sad vec 8 god su doneli bale, di maria i ramos.... Nije je donela Cristina!!!

A sta kaze Galliani??????

MN

pre 8 godina

Realu se priznaju golovi iz ofsajda,Barsi regularni ne...Joj koja bruka i sramota!Cela liga pomaze Penal Madridu,a oni su i dalje losi.Ne treba Barsi naklon sudija da bi osvojili ligu,oni dominiraju po igri!I svima koji su bilo sta rekli lose o njima ce zapusiti usta na kraju sezone.Mada ima onih koji nikako da se pomire sa cinjenicom da izvikani Real Madrid vise ne dominira,vec "prosek ekipa" BARSELONA!

Komsija sa prvog

pre 8 godina

Ajde sto je Penaldo dao gol iz cistog ofsajda, ali i penal je bio smesan, tj nije postojao. Penaldo je preskocio loptu i nogu pa tek posle pao. Cist poklon sudije. Srecom da ima pravde pa je penal promasio.

Barca

pre 8 godina

Tako to ide obicno...Sad vas pitam jesu li bolja 3 boda Barse juce ili ovaj Reala danas :)...Barsa nije imala igru ali uzela je 3 boda na iskustvo,Real to ne zna,cim ne daju drugi gol do 60-tog minuta kao da se prepadnu

Viking

pre 8 godina

Zidan treba da ide posto ni on ne zna sta radi!!!
Cekao sam CR7 da uzme utakmicu u ruke i da pokaze sto on misli da nema boljeg od njega ali opet nema taj liderski duh i promasio i penal.
Dajte mu titulu Barcelone i nek se zavrsi kampionat.

Sok tetrapak

pre 8 godina

Kazu Real igra bolje pod Zidanom,a sve utakmice koje su dobili, dobili su iskljucivo na individualni kvalitet, tu timske igre i duha nema to je nista.ako se ne varam ronaldo je u drugom poluvremenu loptu pipnuo dva puta.. jednom na krilu i jedan sut, ocaj teski danas postigao go iz ofsajda 2m i promasio penal ostatak nije bio na terenu.O odbrani necu da trosim reci malaga imala bar 5 mrtvih sansi, videlo se protiv rome vec da je to lose al ovo je strasno.kroos nista kovacic nesto radio skoro nista uradio, isko nevidljiv, marcelo se trudio ali nemoze sam na krilu jer penaldo preseli u peterac pa nema nikog na krilu...dok perez ne ode i jos neki s njim gledat cete barcelonu jos dugo ispred

НЛО

pre 8 godina

Боље да почне да добацује неком. Уствари, не би он то дозволио, добацили би њему

urke

pre 8 godina

Pa cekajte fanovi Reala,zar niste odusevljeno pozz Zidana,kako vam sad ne valja !? Zar niste i sa Benitezom najavljivali cuda,kao i sa Ancelotijem (samo 1 veliki trofej u 2 sezone od moguca 4 ),zar nije tako bilo i sa Murinjom ?? uzitak vas je posmatrat kako se lozite svaki put kad vam stigne novi trener i jako brzo pobegdete u rupice .I zanimljivo je videti kad stvari krenu nizbrdo a to je veoma cesto u zadnjih 10 ak god, svi su krivi,odjednom niko ne valja,osim Ronalda ! A upravo je u njemu najveci problem svih ovih god. Opet je promasio bitan penal,kao i prosle sezone u finisu sezone protiv Valencie kad se barca odlepila,kao i pre par god u 1/2 finalu LS protiv Bayerna u raspucavanju,pa takodje u 1/2 finalu 2008 protiv barce u dresu Man utd,pa 2008 u finalu protiv Chelsia...On ne samo da ne povuce ekipu nekim cudesnim golovima,asistencijama ,akcijom, nego je cak i penale fulao u najvaznijim trenucima za real i uopste u karijeti!! Svaka cast kristina i hvala na jos jednoj tituli !! Idemo barca ka tripleti !

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

Ko je gledao utakmicu zna da Real treba da bude presrecan sto je izvukao bod. Dali su gol iz ogromnog ofsajda, ja ne volim da krivim sudije, desavaju se svima greske, ali toliki ofsjad ne primetiti je totalno amaterski. S druge strane Malaga je previse sansi propustila, mislio sam da ce na kraju biti kaznjeni, mnogo cistih, idealnih prilika su imali, neverovatno da su samo jedan gol dali. Dobro, imao je i Real jos neke prilike, ali realno je Malaga imala 3 puta bolje. Real u odbrabi je dosta los, Ramos jedino solidan, a inace prelako je Malaga uvek dolazila do gola. Ja sam lepo rekao da bi Viljareal mogao da zavrsi ispred Reala na kraju ako prestanu da gube bodove protiv timova iz donjeg dela tabele, dobili su Real, Atletiko i vecinu ekipa iz gornjeg dela tabele i odlicno su uigrani, videcemo veceras sta ce biti protiv Atletika, preporucujem da pogledate tu utakmicu. (Atletiko-Viljareal 20:30 veceras)

Carlos Idriss Kameni

pre 8 godina

Kameni mi je uvek bio mnogo drag,mnogi su ga pre potcenjivali,ali je mnogo bolji od ostalih golmana koji su mnogo više eksponirani od njega.

Panini

pre 8 godina

Razocarao me je zidan jer je pokazao da je samo lutka klasicna marioneta perezea i da nista nece biti bolje od beniteza..koji god trener u narednom periodu da dodje zapamtite ovo makar bio i sam ser aleks ferguson iz penzije ako pocne sa pricama ronaldo je nas najbolji igrac gradimo igru oko njega on je bolji od mesija bla bla i te price znajte da nema nista od toga i da ce biti sve ko pre..svi normalni vide da sa ronaldom egoistom u timu ne moze nista da se osvoji vise i prvi trener koji skupi onu stvar da ga stavi na klupu i posle proda pokazace mi da je ozbiljan i da real moze da bude konkurentan tim za trofeje

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Igraci Reala se ne trude dovoljno. Mnogo utakmica ove sezone su zapoceli dobro, dali gol ili dva i onda stanu i igraju nezainteresovano. Nemaju agresiju i volju da bi taj kvalitet koji imali pretocili u pobede.
I Dzejms uvek pre Iska. Isko igra u polju, ima on tehniku ali zavrsnica mu je jako slaba! Sut mu je ocajan!
Realu ostaje samo jos borba u LS, prvenstvo je danas gotovo za njih.

ej

pre 8 godina

Opet? Hahah zar nas Galijani ne pokušava da ubjedi da Ronaldo ne maša penale? :D I prošle sezone je tako pomogao Realu da se oprosti titule kada je mašio penal protiv Vlancije 3-4 prije kraja sezone :) Ne treba zaboraviti na promašene penale i protiv Barse i Čelzija 2008 godine kao i 2012 godine protiv Bajerna. I to su sve bili jedni od najbitnijih penala koje je Ronaldo izveo u karijeri.

Sab

pre 8 godina

Titula se ne osvaja u februaru, ali mislim da Real polako gubi sansu za trofejom u Primeri. Prosto je neverovatno da sa toliko ulozenog novca od 2009. godine imaju samo jednu Primeru i jednu Ligu sampiona.

facts

pre 8 godina

-Prvi gostujuci ligaski gol (doduse iz ofsajda) Kristijana od 29.11.2015 kada je postigao gol iz penala Eibaru.
-9. promasaj Kristijana od 73 izvedenih penala u Realu (7 u ligi, 2 u LS), sto znaci da promasaji cine 12.33% (uspesnost je 87.67%).
-16. promaseni penal Kristijana u karijeri od 105 (uspesnost je 84.76%). Mesijev ucinak je 61/79 = 77.22% sto znaci da je Kristijano bolji od Lea za samo 7.54%.
-Kristijano (7) ima vise promasenih penala u spanskoj ligi od Mesija (6) od kada je Portugalac dosao u Real. Samo Ugo Sancez u dresu Reala ima vise promasenih (9).
-Od 7 promasenih penala, 3 je promasio protiv Malage.
-Golmani sa najvecim % odbranjenih penala u ligi (najmanje 10 odbranjenih penala):
43 Diego Alves (svaka mu cast!)
28 Biurrun
27 Palop
26 Sempere
25 Kameni (10/40)
24 Ezagire.
-Jedini lider koji je propustio cak 8 bodova prednosti je Real Madrid u sezoni 2003-04 (posle 26. kola). 12 kola kasnije Valensija je bila 1. sa 77, Barselona 2. sa 72, a Real 4. sa 70 bodova.
-Real nikad nije osvojio ligu nakon sto je imao 9 bodova zaostatka nad liderom.