Petak, 12.02.2016.

09:33

Koliko pobeda treba Zvezdi za Top8?

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u četvrtak uveče Cedevitu sa 94:74 i ostvarili četvrtu pobedu u Top16 fazi Evrolige.

Izvor: B92

Koliko pobeda treba Zvezdi za Top8? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

banexer68

pre 8 godina

Kao 'običan' Zvezdaš, mislim da protiv Fenera i Lokosa nemamo šta da tražimo u gostima. Na stranu sudije i Žeksovo 'puštanje', od nas, PAO-a i Efesa jedan tim proći neće. Ako za mesec dana, posle PAO-a, (gde god igrali) budemo na 6-4, imaćemo čemu da se nadamo. Darušafaku dobijamo kod kuće, Unikahu 'napadamo' u gostima. Poslednje kolo smo u Purgerstadt-u, a dan pre toga, PAO kod Efesa. Do tada će se, valjda, znati šta je kome činiti.

ДС1989

pre 8 godina

Нисмо ми баш у тако доброј ситуацији. Ефес игра против нас следеће коло а онда све утакмице до краја не мрда из Истамбула. Биће јако тешко победити и једне и друге. Поготово што се са Ефесом неће играти у БГ. Са ПАО се неће играти у Пиониру него у Арени где је атмосфера бар 30% слабија.
Ипак, ако добијемо и једне и друге мислим да пролазимо. Уколико задње коло буде одлучивало, добићемо ми Цедевиту а они играју међусобно.
Не треба занемарити ни Шпанце који чекају и нас и ПАО кући а одлична су екипа.

Gogolj

pre 8 godina

Ajde Igore nabroj mi te igrace iz partizanove skole, osim Aranitovica i Marinkovića!
(adam, 13. februar 2016 06:30)

Aranitović?

Valeny

pre 8 godina

Bilo bi odlično kada bi Zvezda osvojila Evroligu, a da sledeće godine ne igra u novoformiranoj ULEB Evroligi. Bila bi to još jedna ogromna pobeda profita nad sportom.

Kmeeeeeeeeeeeee

pre 8 godina

@ misa
apsolutno se slazem:

mi smo Partizan, a ko ste vi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boza pub, 12. februar 2016 22:45)

Mi smo Zvezda i imamo stadion

Dejan

pre 8 godina

Mislim da bilo ko, ko bar malo prati kosarku, je svestan da PAO nema sta da trazi ovde. Trener prosecan (dobar je za reprezentaciju i to je to). Focis i Dijamantidis nisu vise za Evroligu,Kuzmic NULA (covek igra samo odbranu, Pavlovic NULA (nije cak ni u Partizanu bio najbolji), Kalates, Feldin i Jankovic su suv prosek. Gist i donekle Raduljica su jedino sto valja i to je premalo za top 8. Ostali igraci nisu ni vredni pomena. Pojacanja: Hajns (dolazi iz tima koji jedini nikoga nije uspeo da pobedi u grupnoj fazi), Williams (najbolji strelac lige u kojoj je Kuzmic imao prosecno dabl-dabl). Premalo, premalo, premalo

Berni

pre 8 godina

@,Igor,Pfc

Koji su to vasi igraci? Ima li jednog? Ne mozete da se setate ni kroz ABA ligu. Za vas su MZT, Sutjeska i ostali mega ekipe

Maxa

pre 8 godina

1. Fener 12:2 ( porazi od Efesa i Pao )
2.Efes 10:5 ( poraz od Pao večeras i sve pobede do kraja)
3. Lokomotiva 9:5 ( porazi Efes, Pao, Fener)
4. Pao 9:5 ( poraz Efes u gostima )
5. Zvezda 7:7( porazi od Efesa, Fenera,Pao,Lokomotiva sigurno a možda još negde)
Nemoj da se palite lova je u pitanju, ubiće nas sudije, Željko pušta kuma i Pao zbog starih dugova,a nas lagano dobija, a protiv Efesa i Pao ne igramo u Pioniru i pucamo garantovano.

misa

pre 8 godina

Samo PAO kuci i to je to , nismo mi Partizan da sa 15 pobeda u 78 utakmica idemo na F4, tada su kosarku igrali samo Grci , Barsa Real i Makabi.

menađer 2

pre 8 godina

Kako ne shvatate da je Igor PFC trol koji namerno piše sve suprotno od istine? Pa čim pominje školu i lepršavu igru partizana valjda vam je jasno da se zeza.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 8 godina

@smehotres

Vidi, u jednoj stvari se moramo složiti. Prošle godine je Zvezda tukla Cedevitu i Budućnost, dva direktna konkurenta Partizana u ABA ligi. Isto tako, utakmicu protiv Partizana je lagano izgubila. Zašto? Ne iz patriotizma, nego je jednostavno htela izbeći Partizan u polufinalu, kao najtežeg protivnika. Iz istog razloga, da izbegne međusobni duel, Partizan je igrao u Podgorici na krv i nož zadnje kolo. U polufinalu, na oko lagano 3 1, ali te utakmice je lako mogao i Partizan dobiti.

Ovaj zadnji derbi nije pušten, to su gluposti. Činjenica je da ste dobro odigrali a mi lošije nego što možemo, šut za 3 i slobodna bacanja katastrofa, epilog zaslužena pobeda Partizana.

murajsam

pre 8 godina

ama nije valjda cilj da se uđe u t8... treba da bude cilj da se bude drugi kako bi imali šansu za f4... t8 će biti,to nije sporno...

mkgd

pre 8 godina

Dosta sa tim moglo je biti to i to, da je neko ponudio 4-3 svi bi prihvatili ali svi. Sad da bude i 3-4 ja zadovoljan iako mislim da ce biti 4-3.

mare zemun

pre 8 godina

(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Bratac niti imate najmlađi tim, niti vam je ekipa sačinjena od vaših igrača, prestanite živeti u lažima dosta je aman više BRE. A za ono šetanje slažem se prošetali bi ste se ali oko Pionira po parkingu ...

kamiondzija

pre 8 godina

Ona pjesma kako je dobro vidjeti te opet koju su delije pjevale sinoc pjeva se kad u Zagrebu igraju dvije institucije i kad domaci tim pobijedi gostujuceg,KK Crvena Zvezda nije i nikad nece biti kao sto su institucije kosarke cibona i pertizan,to je klasik ex-ju basketa..poz iz Podgorice
(Miki, 12. februar 2016 16:29)

Tu pesmu su Delije patentirale odavno i nema veze sa Zagrebačkim derbijem začelja.
Pevacemo je i vama Podgoričani. Poz iz Beograda

khoma

pre 8 godina

"...leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao" hahahaha misliš Taškovu Rusku školu rukometa!? hahahaha odavno se nisam ovako nasmejao sećam se četvrtina sa po 4_5 poena...

Slavisa

pre 8 godina

Ukoliko Fener nastavi da gazi, moguce je da ce biti dovoljna samo jos pobeda nad Efesom i jos nekim (dakle 6-8), uz uslov da ne izgubi od Panatinaikosa sa vise od 10 razlike. No, kako nije realno da ce Fener imati 14-0, tu su Darusafaka kod kuce i Cedevita i Unikaha u gostima, koje ce dotad verovatno biti eliminisane. Uglavnom, sa 7-7 bilo bi cudo da Zvezda bude eliminisana.

zvezdas

pre 8 godina

Zvezdo zaboravi na top 8.Nemoj da razmisljas,analiziras,procenjujes...samo izadji na teren i osvoji tu Evroligu.A posle neka drugi analiziraju.

skydog

pre 8 godina

U kosarci sam vise nego sto vecina komentatora ima godina i muka mi je da gotovo svakodnevno citam razne nebuloze.Zasto ti nazovi srucnjaci koji podcenjuju sve zivo ne naparave ekipu i vremenom udju u Evroligu,a mi ostali cemo strucno proceniti da su tu slucajno,da su slabi i slicno.Zvezda je kroz jaku grupu usla u top 16 i realno je sada trebala da ima skor 6-1,ali i 4-3 daje realnu sansu da igra top 8.Mozemo da volimo ili mrzimo koliko god hocemo,sve je u rukama crveno-belih.

Stefan

pre 8 godina

(Euforija, 12. februar 2016 15:43
Duda je poznat po cvrstoj odbrani efes do sada nije tako igrao jer nije bilo potrebe ali ako utakmica protiv zvezde bude znacajna za efes budi siguran da ce igrati vrlo cvrsto i nece dopustiti mnogo otvorenih suteva,velika je sreca za zvezdu da je krstic jos uvek povredjen u suprotnom bi objasnio neke stvari stimcu i cirbesu a zvezda bi tesko imala sta da trazi u tom mecu.

fv-sweden

pre 8 godina

Dobra stvar kad dodje dan protiv Fener oni su vec tada prosli pa mozda igraju sa manjom motivacijom. isto tako zadnja dva kola ako su Cedevita i Daka vec ispali.

Miki

pre 8 godina

Ona pjesma kako je dobro vidjeti te opet koju su delije pjevale sinoc pjeva se kad u Zagrebu igraju dvije institucije i kad domaci tim pobijedi gostujuceg,KK Crvena Zvezda nije i nikad nece biti kao sto su institucije kosarke cibona i pertizan,to je klasik ex-ju basketa..poz iz Podgorice

valterNBG

pre 8 godina

Pocinjete izuzetno da me nervirate sa nerealnim komentarima.Vec ste obezbedili trece mesto a borba je za drugo!Mislite da pobedjujemo Efes i PAO?Nije bas tako.Realnost je da pobedimo Cedevitu,Unicaju i Darisafaku i molimo se da 7-7 bude dovoljno za prolaz!Znam,znam,cini vam se da smo mocni,malo samo razmislite.Cak i sinoc nas je spasio Gudura trojkama sa osam metara preko ruke.Naravno,budemo li sutirali trojke 45 posto mozemo da pobedimo bilo koga.Da li je taj procenat realan?

ne znam gde je Vegan

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)


Znači gledaš Zvezdu...

Dejan CZ

pre 8 godina

@smehotres prosla godina ti je bila primer,a ovo sad repriza ali sta vredi kada tvoj intelekt ne dobacuje dalje od prespavane noci.Ide kup i prvenstvo gde ce Zvezda igrati bez vezanih ruku pa da vidimo i jednu pobedu dali ce te imati.Dok je takve pameti ima glava da se naodmara.

CvetkoV

pre 8 godina

Ako cemo vec da gledamo tabelu i mislimo se "eh, moglo je biti 6:1", pa moglo je biti i 2:5, ili 1:6...
Neka, dobro je ovako. Sad da dobijemo sve kod kuce, i da se ne obaziremo mnogo na to sto je ovaj ili onaj doveo neku "mitsku zver", nego pristup kao i do sad, pa uspeh 99% ne moze izostati...

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 8 godina

Imacemo 8 pobeda,bicemo treci u grupi.U onoj tamo drugoj grupi Kaha ce biti druga,njih eliminisemo u cetvrtfinalu,a onda pravac Berlin.....a tamo je vec sve moguce! ;-) Znam da zvuci pomalo neverovatno ali nije nemoguce!!!! ZVEZDO VOLIM TE!!!

oberin martel

pre 8 godina

Biće baš jako teško. Mnogo teže nego što se pretpostavlja.
Strah me je samo da se ne pokaže da je poraz od raspale Darušafake bio presudan. Taj meč nismo smeli da izgubimo. Dobićemo , verujem, darušafku kod kuće sigurno. Sve ostalo će biti jako teško. Kada bi Efes izgubio od Pao-a i potom od nas mislim da bi imali dobre šanse.

nikola

pre 8 godina

pao, darusafaka i cedevita u gostima
to je 7-7 uz bolji medjusobni od pao-a
sto mislim da ce biti dovoljno
naravno, sto vise to bolje, sve preko toga je premija
pa u 1/4f protiv cska

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

@Dexim

Navijam i ja brate za Zvezdu ali su i Stimac i Micic igrali EL pre Zvezde. Obojica za Bajern. A ostali pre Zvezde zaista nista.

Dacha

pre 8 godina

Svi ste vec upisali pobedu kod kuce protif Efesa i Panatinaikosa a zaboravljate ili mozda ne znate da obe te utakmice igramo van Pionira zbog zauzetosti hale,protiv Efesa najverovatnije u Milenijumu ili Spensu a protiv Panatinaikosa u Areni,tako da svasta tu moze da bude...i druga stvar taj Pao se dosta pojacao,doveli su dva nova igraca,mvp-a i najboljeg strelca ncia lige i prica se da treba jos jedan igrac da im stigne tako da ako se to sve uklopi kako treba to ce biti sasvim druga ekipa za razliku od one koje smo pobedili u Atini....zbog toga treba da idemo utakmicu po utakmicu pa da vidimo na cemu smo,ima jos mnogo da se igra i rano je za prognoze,da smo u igri u igri smo ali daleko smo od top8

Veljko

pre 8 godina

cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra  
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra  

Činjenica je edo muric ima platu od 230000 evra u izlaznoj sezoni a ostali po tebi grobarski paćeniče daju pare da bi igrali za samozvanu instituciju mali partizan.Instituciju koja ima skor u euro ligi u zadnjih 15 godina 90 poraza i 38 pobeda.A kos razlika minus beskonačno

Srki

pre 8 godina

Mislim da je racunica vrlo jednostavna. Obavezne su 3 pobede. Protiv Panatainikosa i Darusafake kod kuce i Cedevite u gostima. U tom slucaju, mozemo da izgubimo kod kuce od Efesa i ovako prolazimo. Mada mislim da mozemo i Efes da dobijemo. U tom slucaju bi mogli da izgubimo od Panatainakosa sa manje od 10 razlike. Trougao za 3 i 4 mesto u grupi ce da bude izmedju Zvezde, Panate i Efesa. Moja prognoza je sledeca: 1. Fener, 2. Lokomotiva, 3. Zvezda i 4. Efes

skydog

pre 8 godina

Mnogi ovde tvrde da je Zvezda u smesnoj grupi.Odakle toliki timovi u 16 najboljih ako su toliko smesni i ne vrede nicemu.Ipak je u pitanju zloba i zavist.

Perun

pre 8 godina

S obzirom da smo u ovako dobroj poziciji,mislim da treba da damo sve od sebe da završimo makar kao treći,a borbu za treće mjesto uveliko će odrediti naredni meč protiv Efesa.Treće mjesto bi značilo da imamo kakve tekve šanse i mogućnost da sanjamo u play offu jer bi izbjegli CSKA,koji će siguran sam završiti prvi.Mislim da protiv svake ostale ekipe iz druge grupe,imamo kakve takve šanse,Himki,Real,Laboral,Barselona,Oly to su definitivno ekipe sa kojima možemo da se nosimo,ako ništa da ih namučimo u pet mečeva.

smehotres

pre 8 godina

cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra

a ti misli i pricaj sta hoces
(cinjenice, 12. februar 2016 12:37)
i jos jedna cinjenica: da li ti stvarno mislis da ste pobedili a ne da ste pusteni da pobedite, kao i prosle godine kad vam je trebalo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (napred zvezdo!, 12. februar 2016 13:45)

hahahhahahahaha pobedio si u klinackom komentaru... Da li si ti onda stvarno navijac te Zvezde ako stvarno mislis da ste nas pustili? kakav bi to bio blam decace... Mogu da zamislim armiju navijaca Partizana kako bi se osecala bedno da zna da je Partizan pustio Zvezdu da pobedi... A da vi ste nas pustili zbog patriotizma hahahahaahahahahah

anica

pre 8 godina

Kod kuce dobijamo Efes i Panatinaikos, a protiv Fenera gubimo. Ova Darusafaka i Cedevita, valjda je dosta 8 pobeda.
99% ulazimo u top 8.
Srecno delije nase.

vegan u koznim cipelama

pre 8 godina

@neboo hm ajde onda svi kod rezultata 56:59da ne organizujemo napad...zasto ovo pisem..ocigledno je da je cedevita u zamenu za aba ligu poklonila zvezdi I pobedu u zagrebu...

lutalicA

pre 8 godina

Aj samo neko da mi kaze zasto protiv Paoa igramo u areni,??? ljudi reagujte koji su u mogucnosti,apellujte na upravu.. pionir bre,kljucne utakmice..

Simic

pre 8 godina

Ja se pribojavam dve stvari. Da ce sudije pogurati i PAO i Efes protiv nas. Posebno se to odnosi na Turke ako budu izgubili veceras. Sumnjam da bi Evroliga dopustila da oni ne prodju u Top 8. Jer bi sa dva eventualna poraza imali skor 3-5. Sa druge strane i jedan i drugi tim ce sigurno dobiti poklon pobedu od Zeljka Obradovica. Svi znamo da mu to nije strano. U Atini je legenda, vodio ih puno godina, a Efesu je trener njegov kum Duda Ivkovic. Mislim da je realno da se nadamo cetvrtom mestu, ali ce i to biti jako tesko zbog gore navedenih stvari. Nadajmo se najboljem. A i ako se to ne dogodi moramo biti ponosni na nase igrace...

JPR23

pre 8 godina

Odlucujuce tekme po meni su sledeca protiv Efesa i posle PAO.. Izmedju, protiv Fenera moze da se konta poraz, tesko da nesto mozete protiv njih.

E sad pitanje je kako ce biti protiv efesa i pao.. Mislim naravno na sudije.. Ocekujem da ce probati da proguraju ili jedne ili druge, ako ne i obe ekipe...
Ako igrate neke "egal" utakmice, tu je Radonjic pokazao vise puta da ne zna, jos ako se i sudije upletu, bice gusto..

A ovako Grobarski ;) Imate kvalitet za Top8, i bilo bi zasluzeno de idete dalje! Aj nek je sa srecom!

champion

pre 8 godina

Zamolio bih da neko od fer i postenih Grobara izvadi statistiku Zvezde za protekle godine koje igra EI i Partizana u istom periodu pa da svi vidimo tu Partizanovu dominaciju u EL ,odnos pobeda i poraza, a i sve ostalo!
Ako to uradim ja,nece biti objektivno!!!
Unapred HVALA!!!

napred zvezdo!

pre 8 godina

cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra 
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra 

a ti misli i pricaj sta hoces
(cinjenice, 12. februar 2016 12:37)
i jos jedna cinjenica: da li ti stvarno mislis da ste pobedili a ne da ste pusteni da pobedite, kao i prosle godine kad vam je trebalo?

toni bandera

pre 8 godina

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Pa i da potraje do kraja sezone i osvoje sve živo, oni nesretni ne znaju da im se sledeće sezone u evroligi može dogoditi Limož. E tad će biti komedija, dobra stara, režirana od strane maga, kao omaž na minuli rad u košarkaškoj akademiji.

Trollston

pre 8 godina

Samo sam za jednu utakimicu siguran da je gubimo, Fener u gostima, jednostavno su klasa iznad svih ostalih ekipa u grupi, a i nikako nam ne odgovaraju. Lokomotiva u gostima jako tesko, ali sa njima mozemo da igramo egal i da odlucuje poslednji napad. Kljucno je da dobijemo meceve kod kuce, Darusafaka ne bi trebala da bude problem, malo teze sa Pao i Efesom, pri cemu bi Efes trebali da dobijemo sa dva ili vise razlike zbog trouglova. Cedevita je u poslednjem kolu i verovatno nece imati za sta da igra, to nam je najbolja sansa za trijumf na strani. Unicaja mi nije bas jasna, ocigledno im Stefan mnogo nedostaje, sinoc ih je Fener unistio, ali to nije neko merilo, posto oni komotno mogu da imaju 14-0.

Stefan

pre 8 godina

Realno zvezda je u smesnoj grupi gde osim fenera ni jedna ekipa nema sanse za fajnal for a opet zvezda utakmice dobija gotovo samo kuci,izuzetak je pao medjutim ta pobeda je vise posledica lose igre paoa koji je tada odigrao sigurno najlosiju utakmicu sezone nego dobre igre zvezde,a zvezda tek treba da igra kuci sa paom i efesom sto ce biti mnogo teze utakmice od svih odigranih ove sezone s obzirom da ce i pao i efes parirati zvezdi jakom i grubom odbranom za razliku od recimo reala,lokomotive,himkija koje su dosta mekane ekipe koje igraju uglavnom na kos vise i koje nisu bile spremne na ovakvu odbranu zvezde,tako da jos nista nije gotovo iako vidim da mnogi potcenjuju pao i efes.

Stefan

pre 8 godina

Realno zvezda je u smesnoj grupi gde osim fenera ni jedna ekipa nema sanse za fajnal for a opet zvezda utakmice dobija gotovo samo kuci,izuzetak je pao medjutim ta pobeda je vise posledica lose igre paoa koji je tada odigrao sigurno najlosiju utakmicu sezone nego dobre igre zvezde,a zvezda tek treba da igra kuci sa paom i efesom sto ce biti mnogo teze utakmice od svih odigranih ove sezone s obzirom da ce i pao i efes parirati zvezdi jakom i grubom odbranom za razliku od recimo reala,lokomotive,himkija koje su dosta mekane ekipe koje igraju na kos vise i koje nisu bile spremne na ovakvu odbranu zvezde,tako da nos nista nije gotovo iako vidim da mnogi potcenjuju pao i efes.

srecno momci

pre 8 godina

Uz malo prisebnosti i pameti sad bi smo imali skor 6-1 i veliku sansu za 2go mesto u grupi. Ovo je vec veliki uspeh ali treba iskoristiti svaku priliku jer nema cesto ovakvih prilika.

lutalicA

pre 8 godina

Pobeda protiv unikahe i panatinaikosa je sigurna,te ekipe nam vec uveliko leze,naravno ako ne bude problema sa povredama , i onda dve pobede na kraju protiv darusafake i cedevite,nazalost protiv efesa najverovatnije gubimo jer menjamo halu a efes je dobar na gostovanjima..

kornjaca

pre 8 godina

Mozemo dobiti Efes, Pao nam dolazi i bice odlicna tekma posto su i oni u igri za prolaz. Darusafaku jedva cekamo, pogotovo Cirbi i Miler. Jedna pobeda na strani, Cedevita ili Unikaha i eto nam top8. ali polako, bez pritiska.

MadMax

pre 8 godina

Sve je jasno, ako se bude igralo u Pioniru, 99% imamo tri pobede i plus jedna u gostima (Cedevita) i super!
Ali samo ne u Arenu, Pionir je pokazao kako se pobedjuje!!!
Ako hoce dalje, uprava mora da se odluci za Pionir a ako hoce zaradu...onda j... ga...sve ode u vodu...

zlotrov

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

ocajan si , previse . dobro ti nije !

Darko

pre 8 godina

@republika srpska
Zemo, tačno da će Efes imati ako izgubi večeras i u Beogradu 3-5, ali oni posle toga imaju poprilično povoljan raspored, 4 kod kuće, gostovanje Darušafaki i Feneru, tako da je moguće da do kraja imaju 5 pobjeda i eto ih na 8-6, za razliku od njih PAO sad igra protiv Efesa, pa sledeće kolo čeka Fener, posle PAO gostuje do kraja Unikahi, Zvezdi, Darušafaki i Efesu, a čeka neugodnu Lokomotivu u Atini, nesumnjivo je da imaju teži raspored od Efesa u drugom dijelu tako da sam ja večeras više za pobjedu Efesa, a ionako nešto ne volim da navijam za pecaroše

mitar

pre 8 godina

Ima Zvezda realnih sansi, mislim da do jos dve pobede mozete sasvim sigurno, a da li ce vam to biti dovoljno i da li mozete vise od toga, videcemo.
Mislim da A licencu realno ne zasluzujete, ali top 8 svakako da, zasto da ne.
Najvise bih voleo da imamo narednih godina i Partizan i Zvezdu u Evroligi ali u ovakvom sistemu takmicenja koje oni prave to je skoro neizvodljivo.

cinjenice

pre 8 godina

@DedaMiloje, 12. februar 2016 10:05

sto je dedi milo to mu se i snilo

a cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra

a ti misli i pricaj sta hoces

KORN

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)
Lele Grobari ce se izedete,duša vas boli,Tegi uvenuo,resio da ide u Francusku,život u Srbiji mu više nema smisla.A hala u Železniku,a grobari,a hala u Železniku,a Železnikova hala.

the_nuts

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13) igore,roze tablete danas,petak je...opet si pomesao!

lupetanje

pre 8 godina

@(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Ajd razumem kad je neko ostrašćen pa mora nešto loše da kaže kako bi umirio nervozu zbog očajnih rezultata svoje ekipe. Ali ovakve nebuloze, da ne kažem gluposti, koliko je ovaj napisao je stvarno za ozbiljnu psihoanalizu...
Čoveče, traži stručnu pomoć, nadajmo se da još nije prekasno :/

legenda

pre 8 godina

Igor PFC

Nemoj mi reci da ti kao grobar gledas zvezdine utakmice pa znas kako zvezda igra,a vidi se po tvom komentaru da ne gledas,zato ne razumem sto bulazis takve gluposti,tvom komentaru se cak i grobari smeju zato sto nema nikakva smisla sta ti pises.

Mirko

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Baš je tužno.. moram da priznam. Od sjajnog kluba i navijača postali ste narikače.
A ta lepršava košarka o kojoj pričaš je bilo rvanje, koje je patentirao Dulo, u kome su rezultati bili oko 60-70 poena po meču i čim bi bilo više - vi ste redovno gubili.
Gubili ste redovno sve utakmice,prolazili dalje sa tri pobede u grupi od koji vas je jednu pustio Željko, i ti imaš srama da pričaš nešto?
Kad god bi ste nekog i pobedli kojim slučajem, i to uvek i obavezno sa jednim poenom razlike,to je predstavljano kao svetsko čudo. Sad kad mi igramo, pobeđujemo sve redom sa 15-20 poena razlike.. Al' nema se šta pričati više, stvarno ste jadni...

dejan

pre 8 godina

Samo da se igra u Pioniru i nema zime!!!…!!
Apel na upravu!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MadMax, 12. februar 2016 11:18)
Mislis apel na Noleta :)

sovabebac

pre 8 godina

Gledam sad nesto. 3 pobede do poslednjeg kola bi bile super. Nije ni nerealno. A onda, u poslednjem kolu sa Cedevitom kalkulisati da li nam pobeda treba da budemo treci. Jedina ekipa iz grupe F protiv koje mozemo da igramo i da nam se otvori F4 je Laboral. Ako budu oni prvi, izgubimo od Cedevite i na njih,kao cetvrti, u cetvtfinalu. Igraju oni odlicno, ali je jedino protiv njih realno nadati se. Videcemo, i da ne prodjemo u Top8, ovim momcima i svima u klubu svaka cast! Napred Zvezdo!

milan

pre 8 godina

Igor PFC- pokazavao je Partizan od 2001-2007 kako se igra u EL kada je imao godisnje jednu do dve pobede... Pokazivao je i onda kada je sa 3 pobede prosao u top 16, pokazivao je i onda kada se vratio Pekovic pa opet nisu prosli u top 16. Bez stranaca ne moze u modernom klupskom sportu... I sta tebe zanima vesti vezano za Zvezdu ???

Igor PFC

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!

Ratko

pre 8 godina

Nema šanse da ne ostvarimo tri pobede u preostalih sedam utakmica. Tako nesto bi bilo ravno čudu obzirom kako smo odigrali prvih sedam mečeva. Nekog na strani sigurno dobijamo ili Cedevitu ili Unikahu. Fener će imati 8:0 kada budemo igrali sa njima tamo, ko zna sa kakvim motivom ce oni igrati a nama treba za prolaz. Ako dobijemo Efes i PAO kod kuce mi mozemo i na drugu poziciju u zavisnosti kako ce Lokomotiva odigrati. Prvi deo top 8 odigran bas kako treba, svaka cast a ko nije zadovoljan taj neka pogleda ove druge ekipe sa 5-10 puta vecim budzetom. Pogledajte skor Reala, Barse, Olimpijakosa, Efesa, PAO. Niko tu nema bolji skor. Pozdrav u uzivajmo.

ggmu

pre 8 godina

@Marko Jokic... Real tada nije bio institucija grcao je u dugovima i igrao je tada ULEB kup upravo protiv Zvezde. Kasnije je doveden Plaza, Mesina... ali nista posebno. Efes(12/13), Fener, Armani, Lokomotiva, Himki(sem sezone 2012/13) nista posebno. Setite se samo da je tada top16 igran 4grupe po 4 tima, tako da u grupi nije bilo vise favorita kao danas vec je jedan favorit i sa skorom 3/3 se islo dalje a Zvezdi treba 7/7 sto protiv Pao, Efes, Kuban, Fener nije jednostavno. I da Marusi, Sole, Prokom su kosarkaske institucije jel da?

Rep.Srpska

pre 8 godina

ako PAO veceras dobije EfeS,imace 4-3 kao i Zvezda,a Efes ce imati 3-4.sto znaci da ako Zvzeda dobije Efesa sledece kolo imace 5-3 a Efes 3-5,znaci dve pobede vise,odnosno tri pobede,jer ce automatski imati i bolji skor sa njima.obrnutu situaciju,da pobedi veceras Efes nisam racunao,jer sam tek ustao iz trece smene,pa me mrzi.uradite to vi.,al cini mi se da je slicna situacija.uglavnom,obe ekipe dolaze Zvezdi i to je veeeeelika prilika koja se ne bi smela ispustiti.SRECNO ZVEZDO

Mirko

pre 8 godina

Samo Fener i Loko u gostima - ne moš' se dobije, ili barem skoro nemoguće.
Sve ostalo može: Daruš,Efes,Pao kod kuće, Cedevita i Kaha u gostima. Po meni maximum 5 pobeda, ali realno je makar 3-4.

Rajko

pre 8 godina

@IgorPFC
,Kakvu lepršavu košarku ste vi ikad demonstrirali?Vi nikad nigdje niste ušli sa pozitivnim skorom,pa vi ste jedina ekipa koja je sa 2 pobjede prošla u Top 16 one godine kad ste pobijedili Nanter i poklon od Željka u posljednjem kolu!Daj covjece pa budi realan malo..pričaš o demoliranju Zvezde kad smo igrali sa 4 juniora jer nismo za kifle imali,vi u najgorem finansijskom periodu za klub igrate sezonu sa 6 stranaca!

veliki strumf

pre 8 godina

Sa 3 pobede sigurno idemo dalje, a nije nerealno da ih ostvarimo i 5. Samo sa Fenerom i Lokomotivom mislim da nemamo sanse u gostima. Ako jednu utakmicu kuci izgubimo, od Pao ili Efesa, bolje je da to bude od tima koji ce veceras u njihovom medjusobnom duelu pobediti. Tada bismo bili cetvrti. U ostalim slucajevima realno je da se borimo za poziciju 3, a onda ako nam uleti Laboral koji trenutno igra izvanredno (ali ce pasti do top 8), mozemo i na F4! Zna se da he Radonja streptomicin za Spance!

Mirko

pre 8 godina

Zvezda ima jos 4 prilike za pobedu, 2 kod kuce, i Pao i Cedevita u gostima. Ako dobije 2 od te 4 sa 6-8 bi trebalo da bude bar 4. Al` ako bude 8-6 e onda ce da bude milina...
(vuchko, 12. februar 2016 10:49

Brate, ne moš'da igramo dvaput u gostima sa Pao! Šta ti je? Dočekujemo ih kod kuće.

Vlastimir

pre 8 godina

Ovi navijaci "vecitog drzavnog projekta' lupaju pa ne znaju da stanu.Znaju da sve lazu ali nastavljaju.Prvo ideja da je Evroliga sada slabija je totalna glupost.Evroliga je sada jaca nego ikada pre.Samo su Barsa,Panatenoikos i mozda Olimpijakos slabi.Real je sada daleko jace.Sta je Real uspeo da uradi tada u Evroligi,a prosle godine je bio prvak.Treba samo videti ko danas igra za Real,a ko je igrao kada je Igokea gurana od drzave i sve je jasno.Fener i Efes su neoporedivo jaci nego tada,kao i Himki,Lokomotiva i manje vise sve ostale spanske ekipe.

kaokakao

pre 8 godina

Kljuc je bio protiv Darusafake. To ce se na kraju ispostaviti kao prelomna utakmica, jer bi sad skor bio 5-2 i eventualnom pobjedom protiv Efesa prakticno bi prosli. Al sta da se radi, uspjeh je i ovo. Ko zna, mozda i prodjemo. A navijaci Partizana me odusevljavaju. Sve je bilo po njima jace dok je Partizan bio jak, i ABA, i Evro liga... Tad je Barsa bila Barsa a sad je kao mnogo losija. I jeste malo losija, al su npr. turci mnogo jaci, rusi takodje. Cak smatram da ce Evro ligu osvojiti CSKa ili neko od spanaca. Morate priznati jos jednu cinjenicu, francuska liga od prije par kola nikad jaca :)

dejan

pre 8 godina

Koliko je samo prisutna komsijska zavist i mrznja u komentarima to je neverovatno... Zvezdi ce za top 8 biti potrebno 7 pobeda, pod uslovom da dobije Panatu i Efes. To je jasno kao dan. U suprotnom bi nam verovatno trebalo cak 8 pobeda. Ne moze ni Fener dobijati sve do kraja, a Darusafaka i Cedevita ce uskoro dici ruke od ovog takmicenja i okrenuti se domacem prvenstvu, tako da racunica 6-8 za prolazak dalje ne stoji.

Marko Jokic

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!
(Grobar, 12. februar 2016 09:48) # Link komentara


Kao prvo svaka cast Zvezdi na dosadasnjem uspehu u Evroligi, prolazi u Top 8 u to nema sunje, ali mi nije jasno kako ti covece mozes da poredis evroligu kad je igrao Partizan i ovu sada, tada su primera radi Barsa i Real bili insstitucije, a ne kao danas da ih gazi ko stigne, u Pioniru je pobedjena tada nepobediva Barselona, to bi bilo isto kao da sada Zvezda pobedi Fener ili eventualno CSKA, a to je priznaces malo tezi posao. Zvezdi treba jos vremena da bi se priblizila Partizanu u nekim stvarima. Pozdrav svima. :)

xxx

pre 8 godina

Ma da, krpilo se sa stipendijama i hranilo u studentskoj menzi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DedaMiloje, 12. februar 2016 10:05). Big Sofo je igrao za menzu,a MekKejl,Vilijams i Thompson za stipendiju. A za istu stipendiju se sada bore Miler i Kinzi

Dexim

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!
(Grobar, 12. februar 2016 09:48)

Boze me sacuvaj kakav maliciozan I potcenjivacki komentar, Stimac,Micic, Simonovic, Lazic, Dangubic, Mitrovic, Jovic Guduric, Nikad nisu ni igrali Evrolgu pre zvezde...Zato je takav vas potccenjivacki komentar sve govori...

neeboo

pre 8 godina

hm zasto kosarkas cedevite nije odigrao poslednji napad???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vegan u koznim cipelama, 12. februar 2016 09:56)

Zato sto je covek pravi sportista, ne kao ona sl**a Cvetkovic.

Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pre 8 godina

gube sve do kraja
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EricCartman, 12. februar 2016 09:51)

Što je babi milo, to joj se i snilo.
LEGENDA:
Baba- U narodu poznato kao pristlica kluba bez stadiona i poklonik Dula-Lažnog Cara Kmekana Malog

vuchko

pre 8 godina

Zvezda ima jos 4 prilike za pobedu, 2 kod kuce, i Pao i Cedevita u gostima. Ako dobije 2 od te 4 sa 6-8 bi trebalo da bude bar 4. Al` ako bude 8-6 e onda ce da bude milina...

Tool

pre 8 godina

7 pobeda minimum za prolaz, a sa 8 pobeda sigurno ide u top 8. Ključne utakmice će biti protiv Efesa i Pao, oni su Zvezdi najveći konkurenti za prolaz u top 8. 1. i 2. mesto će sigurno biti Fener i Lokomotiva, 6. 7. i 8. mesto će biti Unikaha, Cedetiva i Darušafaka i mislim da oni nemaju šanse da odu u top 8. Tako da će za 3. i 4. mesto da se bore Zvezda, Pao, Efes. Moja mišljenje da dalje prolaze Fener, Lokomotiva, Zvezda, Pao. Živi bili pa videli. E sad, u onoj drugoj grupi će po mom mišljenju dalje da prodju CSKA, Real, Himki, Olimpijakos. Sve 4 ekipe su paklene, koju god Zvezda da dobije za protivnika, male su joj šanse da prodje dalje, budimo realni. Ali neka, i top 8 je veliki uspeh. Moje mišljenje da na f4 idu CSKA, Fener, Himki, Real. Navijam da Evroligu osvoji ili CSKA zbog Tea, ili Fener zbog Željka, Bogdana i Kaline. Videćemo šta će biti.

Rajko

pre 8 godina

Odlična stvar je sto poslednje dvije utakmice igramo protiv vjerovatno tad uveliko otpisane Darusafake i Cedevite,znaci,ako sad uzmemo Efes 90% smo u TOP 8!Ajmo!

Niko ne može FMP-u da zabrani kako će da se zove!

pre 8 godina

Dobar je FMP u EL, svaka čast, ali ono otresanje ko slinu u gradsko-prigradskom derbiju kad su se ložili da će da nas nabiju 40 razlike je za sva vremena. Neopisivo.

Mrmac

pre 8 godina

Mislim da bi trebalo ici na tri pobede i to da dobijemo Efes,Pao i Darusafaku.Truditi se da i ako izgubimo od Unikahe,to bude sa manjom razlikom,i onda nam ostaje Cedevita u zadnjem kolu kojoj pobeda nece znaciti nista.Ta utakmica ce biti ispravka ako slucajno kiksnemo kod kuce.Kako se za sada situacija razvija moze nam biti dosta i skor 6-8 za prolaz a 7-7 nas sigurno vodi medju 8 najboljih.Doduse idealno bi bilo da dobijemo ove tri kod kuce i da u Zagrebu igramo jednu revijalnu utakmicu.

Milan_PT

pre 8 godina

Prolaz određuju međusobne utakmice između Zvezde, PAO i Efesa. Ko tu izgubi obe utakmice, gotov je. Zvezda možda i može da prođe, ali ako pobedi gubitnika iz večerašnjeg meča PAO-Efes, koji bi se tad i oprostio od F8.
Naravno, bitno je i ostvariti par pobeda nad "otpisanim": Unikaha, Cedevita i Darašufaka. Šteta što ove zadnje Zvezda nije dobila, sad bi bila puno mirnija i mogli bi sebi da dopuste i poneki kiks...

MJ11

pre 8 godina

Od svih preostalih utakmica ja nekako protiv Fenera i Lokomotive u gostima mislim da Zvezda ima male šanse za pobedu ali u ostalim utakmicama ili je favorit ili su joj šanse za pobedu podjednake sa protivnikom.Mislim da sa 7 pobeda nije baš 100% zagarantovan prolaz ali sa 8 bi trebalo da jeste.Očekujem da Zvezda pobedi sve 3 utakmice kod kuće i još jednu u gostima protiv Unikahe ili Cedevite i da bude treća u grupi,a ako se desi da kojim slučajem Zvezda bude imala 9 pobeda uz recimo bolji medjusobni skor sa Lokomotivom može biti i druga.U top 8 ko kog da dođe biće teško i jedino protiv CSKA mogu da kaže da neće proći a protiv ostalih biće gusto.

dr feelgood

pre 8 godina

e sad ce se usijati digitroni po raznim selima od silnih kalkulacija. ipak je ovo najvaznije drzavno pitanje, svi problemi reseni, samo jos da izracunamo kako fmp prolazi dalje...

Dr_Che

pre 8 godina

Biće teža priča u drugom delu. Sa svim pobedama kod kuće idemo u top 8. Međutim može da se desi kiks, a onda pobedu treba tražiti u gostima protiv Cedevite ili Unikahe.

Elem, prvo Efes da dobijemo u narednom kolu a onda nam je lakše za kalkulaciju :)

raskucin

pre 8 godina

@Marko Jokic....tacno je da Zvezda jos treba da pije mleka da bi dostigla ono sto je ostvario Partizan.
Ali su velike glupoati to za timove.Ta Barsa koju je partizan tukao se danas zove Himki!!!Vi stalno imate taj stav da nisu sad Barsa Pao i Real ko sto su bili.A STA CEMO SA TIME STO LOKOMOTIVA HINKI FENER I EFES NISU KAO STO SU BILI????Jel bila ta lokomotiva sa Barsom u grupi- JESTE-jel je tukla Barsu dva puta-JESTE.Znaci barsa je losija.Jel Himki tukao Reala dva puta u prvoj fazi....znaci evroliga je podjednako jaka, samo u pet najacih su se imena zarotirala.

NN

pre 8 godina

da smo kao neki ovde ... pa da nam gosn obradovic pokloni pobedu .. jel te ... Al nema veze ... u tursku na izlet da odmori malo igrace a, ove ostale ima da podavimo i to je to ...

anon

pre 8 godina

Anadolu Efes 26. 02. (kod kuće) - neizvesno
Fenerbahče 04. 03. (u gostima) - ubedljiv poraz
Panatinaikos 11. 03. (kod kuće) - neizvesno
Unikaha 18. 03. (u gostima) - poraz
Lokomotiva 24. 03. (u gostima) - ubedljiv poraz
Darušafaka 31. 03. (kod kuće) - pobeda
Cedevita 08. 04. (u gostima) - poraz

DedaMiloje

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!
(Grobar, 12. februar 2016 09:48)

Ma da, krpilo se sa stipendijama i hranilo u studentskoj menzi.

GM

pre 8 godina

Dosta zavisi i veceras od Pao Efes, jer treba imati u vidu da ce Zeljko pustiti Pao u Atini kada mu vec ne treba.

Ko god od njih dvoje dobije veceras, ta utakmica u Beogradu je kljucna. Pogotovu jer su poslednja dva kola protiv ekipa koje ce do tada ispasti.

Znaci 3 pobede gotovo sigurno vode dalje, a sa 4 naravno da ne mora da se razmislja ko god da se dobije.

Brooklyn boy

pre 8 godina

Ако Пао вечерас добије Ефес, онда ће победа над Турцима у следећем колу, можда, бити и пресудна...

xxx

pre 8 godina

Ne volim da se bavim kalkulacijama, ali vise je nego ocigledno da ce odlucivati mec protiv PAO-a. Ako to dobijemo 90% idemo dalje, ako izgubimo velike sanse su da ne idemo.

Grobar

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!

Dr_Che

pre 8 godina

Biće teža priča u drugom delu. Sa svim pobedama kod kuće idemo u top 8. Međutim može da se desi kiks, a onda pobedu treba tražiti u gostima protiv Cedevite ili Unikahe.

Elem, prvo Efes da dobijemo u narednom kolu a onda nam je lakše za kalkulaciju :)

DedaMiloje

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!
(Grobar, 12. februar 2016 09:48)

Ma da, krpilo se sa stipendijama i hranilo u studentskoj menzi.

Brooklyn boy

pre 8 godina

Ако Пао вечерас добије Ефес, онда ће победа над Турцима у следећем колу, можда, бити и пресудна...

kaokakao

pre 8 godina

Kljuc je bio protiv Darusafake. To ce se na kraju ispostaviti kao prelomna utakmica, jer bi sad skor bio 5-2 i eventualnom pobjedom protiv Efesa prakticno bi prosli. Al sta da se radi, uspjeh je i ovo. Ko zna, mozda i prodjemo. A navijaci Partizana me odusevljavaju. Sve je bilo po njima jace dok je Partizan bio jak, i ABA, i Evro liga... Tad je Barsa bila Barsa a sad je kao mnogo losija. I jeste malo losija, al su npr. turci mnogo jaci, rusi takodje. Cak smatram da ce Evro ligu osvojiti CSKa ili neko od spanaca. Morate priznati jos jednu cinjenicu, francuska liga od prije par kola nikad jaca :)

neeboo

pre 8 godina

hm zasto kosarkas cedevite nije odigrao poslednji napad???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vegan u koznim cipelama, 12. februar 2016 09:56)

Zato sto je covek pravi sportista, ne kao ona sl**a Cvetkovic.

Rajko

pre 8 godina

Odlična stvar je sto poslednje dvije utakmice igramo protiv vjerovatno tad uveliko otpisane Darusafake i Cedevite,znaci,ako sad uzmemo Efes 90% smo u TOP 8!Ajmo!

Mirko

pre 8 godina

Zvezda ima jos 4 prilike za pobedu, 2 kod kuce, i Pao i Cedevita u gostima. Ako dobije 2 od te 4 sa 6-8 bi trebalo da bude bar 4. Al` ako bude 8-6 e onda ce da bude milina...
(vuchko, 12. februar 2016 10:49

Brate, ne moš'da igramo dvaput u gostima sa Pao! Šta ti je? Dočekujemo ih kod kuće.

Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pre 8 godina

gube sve do kraja
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EricCartman, 12. februar 2016 09:51)

Što je babi milo, to joj se i snilo.
LEGENDA:
Baba- U narodu poznato kao pristlica kluba bez stadiona i poklonik Dula-Lažnog Cara Kmekana Malog

xxx

pre 8 godina

Ne volim da se bavim kalkulacijama, ali vise je nego ocigledno da ce odlucivati mec protiv PAO-a. Ako to dobijemo 90% idemo dalje, ako izgubimo velike sanse su da ne idemo.

sovabebac

pre 8 godina

Gledam sad nesto. 3 pobede do poslednjeg kola bi bile super. Nije ni nerealno. A onda, u poslednjem kolu sa Cedevitom kalkulisati da li nam pobeda treba da budemo treci. Jedina ekipa iz grupe F protiv koje mozemo da igramo i da nam se otvori F4 je Laboral. Ako budu oni prvi, izgubimo od Cedevite i na njih,kao cetvrti, u cetvtfinalu. Igraju oni odlicno, ali je jedino protiv njih realno nadati se. Videcemo, i da ne prodjemo u Top8, ovim momcima i svima u klubu svaka cast! Napred Zvezdo!

raskucin

pre 8 godina

@Marko Jokic....tacno je da Zvezda jos treba da pije mleka da bi dostigla ono sto je ostvario Partizan.
Ali su velike glupoati to za timove.Ta Barsa koju je partizan tukao se danas zove Himki!!!Vi stalno imate taj stav da nisu sad Barsa Pao i Real ko sto su bili.A STA CEMO SA TIME STO LOKOMOTIVA HINKI FENER I EFES NISU KAO STO SU BILI????Jel bila ta lokomotiva sa Barsom u grupi- JESTE-jel je tukla Barsu dva puta-JESTE.Znaci barsa je losija.Jel Himki tukao Reala dva puta u prvoj fazi....znaci evroliga je podjednako jaka, samo u pet najacih su se imena zarotirala.

Rep.Srpska

pre 8 godina

ako PAO veceras dobije EfeS,imace 4-3 kao i Zvezda,a Efes ce imati 3-4.sto znaci da ako Zvzeda dobije Efesa sledece kolo imace 5-3 a Efes 3-5,znaci dve pobede vise,odnosno tri pobede,jer ce automatski imati i bolji skor sa njima.obrnutu situaciju,da pobedi veceras Efes nisam racunao,jer sam tek ustao iz trece smene,pa me mrzi.uradite to vi.,al cini mi se da je slicna situacija.uglavnom,obe ekipe dolaze Zvezdi i to je veeeeelika prilika koja se ne bi smela ispustiti.SRECNO ZVEZDO

ne znam gde je Vegan

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)


Znači gledaš Zvezdu...

NN

pre 8 godina

da smo kao neki ovde ... pa da nam gosn obradovic pokloni pobedu .. jel te ... Al nema veze ... u tursku na izlet da odmori malo igrace a, ove ostale ima da podavimo i to je to ...

Mrmac

pre 8 godina

Mislim da bi trebalo ici na tri pobede i to da dobijemo Efes,Pao i Darusafaku.Truditi se da i ako izgubimo od Unikahe,to bude sa manjom razlikom,i onda nam ostaje Cedevita u zadnjem kolu kojoj pobeda nece znaciti nista.Ta utakmica ce biti ispravka ako slucajno kiksnemo kod kuce.Kako se za sada situacija razvija moze nam biti dosta i skor 6-8 za prolaz a 7-7 nas sigurno vodi medju 8 najboljih.Doduse idealno bi bilo da dobijemo ove tri kod kuce i da u Zagrebu igramo jednu revijalnu utakmicu.

veliki strumf

pre 8 godina

Sa 3 pobede sigurno idemo dalje, a nije nerealno da ih ostvarimo i 5. Samo sa Fenerom i Lokomotivom mislim da nemamo sanse u gostima. Ako jednu utakmicu kuci izgubimo, od Pao ili Efesa, bolje je da to bude od tima koji ce veceras u njihovom medjusobnom duelu pobediti. Tada bismo bili cetvrti. U ostalim slucajevima realno je da se borimo za poziciju 3, a onda ako nam uleti Laboral koji trenutno igra izvanredno (ali ce pasti do top 8), mozemo i na F4! Zna se da he Radonja streptomicin za Spance!

Mirko

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Baš je tužno.. moram da priznam. Od sjajnog kluba i navijača postali ste narikače.
A ta lepršava košarka o kojoj pričaš je bilo rvanje, koje je patentirao Dulo, u kome su rezultati bili oko 60-70 poena po meču i čim bi bilo više - vi ste redovno gubili.
Gubili ste redovno sve utakmice,prolazili dalje sa tri pobede u grupi od koji vas je jednu pustio Željko, i ti imaš srama da pričaš nešto?
Kad god bi ste nekog i pobedli kojim slučajem, i to uvek i obavezno sa jednim poenom razlike,to je predstavljano kao svetsko čudo. Sad kad mi igramo, pobeđujemo sve redom sa 15-20 poena razlike.. Al' nema se šta pričati više, stvarno ste jadni...

Veljko

pre 8 godina

cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra  
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra  

Činjenica je edo muric ima platu od 230000 evra u izlaznoj sezoni a ostali po tebi grobarski paćeniče daju pare da bi igrali za samozvanu instituciju mali partizan.Instituciju koja ima skor u euro ligi u zadnjih 15 godina 90 poraza i 38 pobeda.A kos razlika minus beskonačno

Dexim

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!
(Grobar, 12. februar 2016 09:48)

Boze me sacuvaj kakav maliciozan I potcenjivacki komentar, Stimac,Micic, Simonovic, Lazic, Dangubic, Mitrovic, Jovic Guduric, Nikad nisu ni igrali Evrolgu pre zvezde...Zato je takav vas potccenjivacki komentar sve govori...

MJ11

pre 8 godina

Od svih preostalih utakmica ja nekako protiv Fenera i Lokomotive u gostima mislim da Zvezda ima male šanse za pobedu ali u ostalim utakmicama ili je favorit ili su joj šanse za pobedu podjednake sa protivnikom.Mislim da sa 7 pobeda nije baš 100% zagarantovan prolaz ali sa 8 bi trebalo da jeste.Očekujem da Zvezda pobedi sve 3 utakmice kod kuće i još jednu u gostima protiv Unikahe ili Cedevite i da bude treća u grupi,a ako se desi da kojim slučajem Zvezda bude imala 9 pobeda uz recimo bolji medjusobni skor sa Lokomotivom može biti i druga.U top 8 ko kog da dođe biće teško i jedino protiv CSKA mogu da kaže da neće proći a protiv ostalih biće gusto.

the_nuts

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13) igore,roze tablete danas,petak je...opet si pomesao!

zvezdas

pre 8 godina

Zvezdo zaboravi na top 8.Nemoj da razmisljas,analiziras,procenjujes...samo izadji na teren i osvoji tu Evroligu.A posle neka drugi analiziraju.

kamiondzija

pre 8 godina

Ona pjesma kako je dobro vidjeti te opet koju su delije pjevale sinoc pjeva se kad u Zagrebu igraju dvije institucije i kad domaci tim pobijedi gostujuceg,KK Crvena Zvezda nije i nikad nece biti kao sto su institucije kosarke cibona i pertizan,to je klasik ex-ju basketa..poz iz Podgorice
(Miki, 12. februar 2016 16:29)

Tu pesmu su Delije patentirale odavno i nema veze sa Zagrebačkim derbijem začelja.
Pevacemo je i vama Podgoričani. Poz iz Beograda

skydog

pre 8 godina

U kosarci sam vise nego sto vecina komentatora ima godina i muka mi je da gotovo svakodnevno citam razne nebuloze.Zasto ti nazovi srucnjaci koji podcenjuju sve zivo ne naparave ekipu i vremenom udju u Evroligu,a mi ostali cemo strucno proceniti da su tu slucajno,da su slabi i slicno.Zvezda je kroz jaku grupu usla u top 16 i realno je sada trebala da ima skor 6-1,ali i 4-3 daje realnu sansu da igra top 8.Mozemo da volimo ili mrzimo koliko god hocemo,sve je u rukama crveno-belih.

misa

pre 8 godina

Samo PAO kuci i to je to , nismo mi Partizan da sa 15 pobeda u 78 utakmica idemo na F4, tada su kosarku igrali samo Grci , Barsa Real i Makabi.

Tool

pre 8 godina

7 pobeda minimum za prolaz, a sa 8 pobeda sigurno ide u top 8. Ključne utakmice će biti protiv Efesa i Pao, oni su Zvezdi najveći konkurenti za prolaz u top 8. 1. i 2. mesto će sigurno biti Fener i Lokomotiva, 6. 7. i 8. mesto će biti Unikaha, Cedetiva i Darušafaka i mislim da oni nemaju šanse da odu u top 8. Tako da će za 3. i 4. mesto da se bore Zvezda, Pao, Efes. Moja mišljenje da dalje prolaze Fener, Lokomotiva, Zvezda, Pao. Živi bili pa videli. E sad, u onoj drugoj grupi će po mom mišljenju dalje da prodju CSKA, Real, Himki, Olimpijakos. Sve 4 ekipe su paklene, koju god Zvezda da dobije za protivnika, male su joj šanse da prodje dalje, budimo realni. Ali neka, i top 8 je veliki uspeh. Moje mišljenje da na f4 idu CSKA, Fener, Himki, Real. Navijam da Evroligu osvoji ili CSKA zbog Tea, ili Fener zbog Željka, Bogdana i Kaline. Videćemo šta će biti.

Simic

pre 8 godina

Ja se pribojavam dve stvari. Da ce sudije pogurati i PAO i Efes protiv nas. Posebno se to odnosi na Turke ako budu izgubili veceras. Sumnjam da bi Evroliga dopustila da oni ne prodju u Top 8. Jer bi sa dva eventualna poraza imali skor 3-5. Sa druge strane i jedan i drugi tim ce sigurno dobiti poklon pobedu od Zeljka Obradovica. Svi znamo da mu to nije strano. U Atini je legenda, vodio ih puno godina, a Efesu je trener njegov kum Duda Ivkovic. Mislim da je realno da se nadamo cetvrtom mestu, ali ce i to biti jako tesko zbog gore navedenih stvari. Nadajmo se najboljem. A i ako se to ne dogodi moramo biti ponosni na nase igrace...

Srki

pre 8 godina

Mislim da je racunica vrlo jednostavna. Obavezne su 3 pobede. Protiv Panatainikosa i Darusafake kod kuce i Cedevite u gostima. U tom slucaju, mozemo da izgubimo kod kuce od Efesa i ovako prolazimo. Mada mislim da mozemo i Efes da dobijemo. U tom slucaju bi mogli da izgubimo od Panatainakosa sa manje od 10 razlike. Trougao za 3 i 4 mesto u grupi ce da bude izmedju Zvezde, Panate i Efesa. Moja prognoza je sledeca: 1. Fener, 2. Lokomotiva, 3. Zvezda i 4. Efes

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 8 godina

Imacemo 8 pobeda,bicemo treci u grupi.U onoj tamo drugoj grupi Kaha ce biti druga,njih eliminisemo u cetvrtfinalu,a onda pravac Berlin.....a tamo je vec sve moguce! ;-) Znam da zvuci pomalo neverovatno ali nije nemoguce!!!! ZVEZDO VOLIM TE!!!

Milan_PT

pre 8 godina

Prolaz određuju međusobne utakmice između Zvezde, PAO i Efesa. Ko tu izgubi obe utakmice, gotov je. Zvezda možda i može da prođe, ali ako pobedi gubitnika iz večerašnjeg meča PAO-Efes, koji bi se tad i oprostio od F8.
Naravno, bitno je i ostvariti par pobeda nad "otpisanim": Unikaha, Cedevita i Darašufaka. Šteta što ove zadnje Zvezda nije dobila, sad bi bila puno mirnija i mogli bi sebi da dopuste i poneki kiks...

napred zvezdo!

pre 8 godina

cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra 
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra 

a ti misli i pricaj sta hoces
(cinjenice, 12. februar 2016 12:37)
i jos jedna cinjenica: da li ti stvarno mislis da ste pobedili a ne da ste pusteni da pobedite, kao i prosle godine kad vam je trebalo?

Rajko

pre 8 godina

@IgorPFC
,Kakvu lepršavu košarku ste vi ikad demonstrirali?Vi nikad nigdje niste ušli sa pozitivnim skorom,pa vi ste jedina ekipa koja je sa 2 pobjede prošla u Top 16 one godine kad ste pobijedili Nanter i poklon od Željka u posljednjem kolu!Daj covjece pa budi realan malo..pričaš o demoliranju Zvezde kad smo igrali sa 4 juniora jer nismo za kifle imali,vi u najgorem finansijskom periodu za klub igrate sezonu sa 6 stranaca!

zlotrov

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

ocajan si , previse . dobro ti nije !

Perun

pre 8 godina

S obzirom da smo u ovako dobroj poziciji,mislim da treba da damo sve od sebe da završimo makar kao treći,a borbu za treće mjesto uveliko će odrediti naredni meč protiv Efesa.Treće mjesto bi značilo da imamo kakve tekve šanse i mogućnost da sanjamo u play offu jer bi izbjegli CSKA,koji će siguran sam završiti prvi.Mislim da protiv svake ostale ekipe iz druge grupe,imamo kakve takve šanse,Himki,Real,Laboral,Barselona,Oly to su definitivno ekipe sa kojima možemo da se nosimo,ako ništa da ih namučimo u pet mečeva.

skydog

pre 8 godina

Mnogi ovde tvrde da je Zvezda u smesnoj grupi.Odakle toliki timovi u 16 najboljih ako su toliko smesni i ne vrede nicemu.Ipak je u pitanju zloba i zavist.

KORN

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)
Lele Grobari ce se izedete,duša vas boli,Tegi uvenuo,resio da ide u Francusku,život u Srbiji mu više nema smisla.A hala u Železniku,a grobari,a hala u Železniku,a Železnikova hala.

lupetanje

pre 8 godina

@(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Ajd razumem kad je neko ostrašćen pa mora nešto loše da kaže kako bi umirio nervozu zbog očajnih rezultata svoje ekipe. Ali ovakve nebuloze, da ne kažem gluposti, koliko je ovaj napisao je stvarno za ozbiljnu psihoanalizu...
Čoveče, traži stručnu pomoć, nadajmo se da još nije prekasno :/

CvetkoV

pre 8 godina

Ako cemo vec da gledamo tabelu i mislimo se "eh, moglo je biti 6:1", pa moglo je biti i 2:5, ili 1:6...
Neka, dobro je ovako. Sad da dobijemo sve kod kuce, i da se ne obaziremo mnogo na to sto je ovaj ili onaj doveo neku "mitsku zver", nego pristup kao i do sad, pa uspeh 99% ne moze izostati...

menađer 2

pre 8 godina

Kako ne shvatate da je Igor PFC trol koji namerno piše sve suprotno od istine? Pa čim pominje školu i lepršavu igru partizana valjda vam je jasno da se zeza.

milan

pre 8 godina

Igor PFC- pokazavao je Partizan od 2001-2007 kako se igra u EL kada je imao godisnje jednu do dve pobede... Pokazivao je i onda kada je sa 3 pobede prosao u top 16, pokazivao je i onda kada se vratio Pekovic pa opet nisu prosli u top 16. Bez stranaca ne moze u modernom klupskom sportu... I sta tebe zanima vesti vezano za Zvezdu ???

khoma

pre 8 godina

"...leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao" hahahaha misliš Taškovu Rusku školu rukometa!? hahahaha odavno se nisam ovako nasmejao sećam se četvrtina sa po 4_5 poena...

champion

pre 8 godina

Zamolio bih da neko od fer i postenih Grobara izvadi statistiku Zvezde za protekle godine koje igra EI i Partizana u istom periodu pa da svi vidimo tu Partizanovu dominaciju u EL ,odnos pobeda i poraza, a i sve ostalo!
Ako to uradim ja,nece biti objektivno!!!
Unapred HVALA!!!

GM

pre 8 godina

Dosta zavisi i veceras od Pao Efes, jer treba imati u vidu da ce Zeljko pustiti Pao u Atini kada mu vec ne treba.

Ko god od njih dvoje dobije veceras, ta utakmica u Beogradu je kljucna. Pogotovu jer su poslednja dva kola protiv ekipa koje ce do tada ispasti.

Znaci 3 pobede gotovo sigurno vode dalje, a sa 4 naravno da ne mora da se razmislja ko god da se dobije.

Trollston

pre 8 godina

Samo sam za jednu utakimicu siguran da je gubimo, Fener u gostima, jednostavno su klasa iznad svih ostalih ekipa u grupi, a i nikako nam ne odgovaraju. Lokomotiva u gostima jako tesko, ali sa njima mozemo da igramo egal i da odlucuje poslednji napad. Kljucno je da dobijemo meceve kod kuce, Darusafaka ne bi trebala da bude problem, malo teze sa Pao i Efesom, pri cemu bi Efes trebali da dobijemo sa dva ili vise razlike zbog trouglova. Cedevita je u poslednjem kolu i verovatno nece imati za sta da igra, to nam je najbolja sansa za trijumf na strani. Unicaja mi nije bas jasna, ocigledno im Stefan mnogo nedostaje, sinoc ih je Fener unistio, ali to nije neko merilo, posto oni komotno mogu da imaju 14-0.

valterNBG

pre 8 godina

Pocinjete izuzetno da me nervirate sa nerealnim komentarima.Vec ste obezbedili trece mesto a borba je za drugo!Mislite da pobedjujemo Efes i PAO?Nije bas tako.Realnost je da pobedimo Cedevitu,Unicaju i Darisafaku i molimo se da 7-7 bude dovoljno za prolaz!Znam,znam,cini vam se da smo mocni,malo samo razmislite.Cak i sinoc nas je spasio Gudura trojkama sa osam metara preko ruke.Naravno,budemo li sutirali trojke 45 posto mozemo da pobedimo bilo koga.Da li je taj procenat realan?

ggmu

pre 8 godina

@Marko Jokic... Real tada nije bio institucija grcao je u dugovima i igrao je tada ULEB kup upravo protiv Zvezde. Kasnije je doveden Plaza, Mesina... ali nista posebno. Efes(12/13), Fener, Armani, Lokomotiva, Himki(sem sezone 2012/13) nista posebno. Setite se samo da je tada top16 igran 4grupe po 4 tima, tako da u grupi nije bilo vise favorita kao danas vec je jedan favorit i sa skorom 3/3 se islo dalje a Zvezdi treba 7/7 sto protiv Pao, Efes, Kuban, Fener nije jednostavno. I da Marusi, Sole, Prokom su kosarkaske institucije jel da?

legenda

pre 8 godina

Igor PFC

Nemoj mi reci da ti kao grobar gledas zvezdine utakmice pa znas kako zvezda igra,a vidi se po tvom komentaru da ne gledas,zato ne razumem sto bulazis takve gluposti,tvom komentaru se cak i grobari smeju zato sto nema nikakva smisla sta ti pises.

Dacha

pre 8 godina

Svi ste vec upisali pobedu kod kuce protif Efesa i Panatinaikosa a zaboravljate ili mozda ne znate da obe te utakmice igramo van Pionira zbog zauzetosti hale,protiv Efesa najverovatnije u Milenijumu ili Spensu a protiv Panatinaikosa u Areni,tako da svasta tu moze da bude...i druga stvar taj Pao se dosta pojacao,doveli su dva nova igraca,mvp-a i najboljeg strelca ncia lige i prica se da treba jos jedan igrac da im stigne tako da ako se to sve uklopi kako treba to ce biti sasvim druga ekipa za razliku od one koje smo pobedili u Atini....zbog toga treba da idemo utakmicu po utakmicu pa da vidimo na cemu smo,ima jos mnogo da se igra i rano je za prognoze,da smo u igri u igri smo ali daleko smo od top8

anica

pre 8 godina

Kod kuce dobijamo Efes i Panatinaikos, a protiv Fenera gubimo. Ova Darusafaka i Cedevita, valjda je dosta 8 pobeda.
99% ulazimo u top 8.
Srecno delije nase.

murajsam

pre 8 godina

ama nije valjda cilj da se uđe u t8... treba da bude cilj da se bude drugi kako bi imali šansu za f4... t8 će biti,to nije sporno...

MadMax

pre 8 godina

Sve je jasno, ako se bude igralo u Pioniru, 99% imamo tri pobede i plus jedna u gostima (Cedevita) i super!
Ali samo ne u Arenu, Pionir je pokazao kako se pobedjuje!!!
Ako hoce dalje, uprava mora da se odluci za Pionir a ako hoce zaradu...onda j... ga...sve ode u vodu...

Slavisa

pre 8 godina

Ukoliko Fener nastavi da gazi, moguce je da ce biti dovoljna samo jos pobeda nad Efesom i jos nekim (dakle 6-8), uz uslov da ne izgubi od Panatinaikosa sa vise od 10 razlike. No, kako nije realno da ce Fener imati 14-0, tu su Darusafaka kod kuce i Cedevita i Unikaha u gostima, koje ce dotad verovatno biti eliminisane. Uglavnom, sa 7-7 bilo bi cudo da Zvezda bude eliminisana.

Darko

pre 8 godina

@republika srpska
Zemo, tačno da će Efes imati ako izgubi večeras i u Beogradu 3-5, ali oni posle toga imaju poprilično povoljan raspored, 4 kod kuće, gostovanje Darušafaki i Feneru, tako da je moguće da do kraja imaju 5 pobjeda i eto ih na 8-6, za razliku od njih PAO sad igra protiv Efesa, pa sledeće kolo čeka Fener, posle PAO gostuje do kraja Unikahi, Zvezdi, Darušafaki i Efesu, a čeka neugodnu Lokomotivu u Atini, nesumnjivo je da imaju teži raspored od Efesa u drugom dijelu tako da sam ja večeras više za pobjedu Efesa, a ionako nešto ne volim da navijam za pecaroše

Grobar

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!

mare zemun

pre 8 godina

(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Bratac niti imate najmlađi tim, niti vam je ekipa sačinjena od vaših igrača, prestanite živeti u lažima dosta je aman više BRE. A za ono šetanje slažem se prošetali bi ste se ali oko Pionira po parkingu ...

JPR23

pre 8 godina

Odlucujuce tekme po meni su sledeca protiv Efesa i posle PAO.. Izmedju, protiv Fenera moze da se konta poraz, tesko da nesto mozete protiv njih.

E sad pitanje je kako ce biti protiv efesa i pao.. Mislim naravno na sudije.. Ocekujem da ce probati da proguraju ili jedne ili druge, ako ne i obe ekipe...
Ako igrate neke "egal" utakmice, tu je Radonjic pokazao vise puta da ne zna, jos ako se i sudije upletu, bice gusto..

A ovako Grobarski ;) Imate kvalitet za Top8, i bilo bi zasluzeno de idete dalje! Aj nek je sa srecom!

fv-sweden

pre 8 godina

Dobra stvar kad dodje dan protiv Fener oni su vec tada prosli pa mozda igraju sa manjom motivacijom. isto tako zadnja dva kola ako su Cedevita i Daka vec ispali.

lutalicA

pre 8 godina

Aj samo neko da mi kaze zasto protiv Paoa igramo u areni,??? ljudi reagujte koji su u mogucnosti,apellujte na upravu.. pionir bre,kljucne utakmice..

srecno momci

pre 8 godina

Uz malo prisebnosti i pameti sad bi smo imali skor 6-1 i veliku sansu za 2go mesto u grupi. Ovo je vec veliki uspeh ali treba iskoristiti svaku priliku jer nema cesto ovakvih prilika.

Dejan CZ

pre 8 godina

@smehotres prosla godina ti je bila primer,a ovo sad repriza ali sta vredi kada tvoj intelekt ne dobacuje dalje od prespavane noci.Ide kup i prvenstvo gde ce Zvezda igrati bez vezanih ruku pa da vidimo i jednu pobedu dali ce te imati.Dok je takve pameti ima glava da se naodmara.

Ratko

pre 8 godina

Nema šanse da ne ostvarimo tri pobede u preostalih sedam utakmica. Tako nesto bi bilo ravno čudu obzirom kako smo odigrali prvih sedam mečeva. Nekog na strani sigurno dobijamo ili Cedevitu ili Unikahu. Fener će imati 8:0 kada budemo igrali sa njima tamo, ko zna sa kakvim motivom ce oni igrati a nama treba za prolaz. Ako dobijemo Efes i PAO kod kuce mi mozemo i na drugu poziciju u zavisnosti kako ce Lokomotiva odigrati. Prvi deo top 8 odigran bas kako treba, svaka cast a ko nije zadovoljan taj neka pogleda ove druge ekipe sa 5-10 puta vecim budzetom. Pogledajte skor Reala, Barse, Olimpijakosa, Efesa, PAO. Niko tu nema bolji skor. Pozdrav u uzivajmo.

Dejan

pre 8 godina

Mislim da bilo ko, ko bar malo prati kosarku, je svestan da PAO nema sta da trazi ovde. Trener prosecan (dobar je za reprezentaciju i to je to). Focis i Dijamantidis nisu vise za Evroligu,Kuzmic NULA (covek igra samo odbranu, Pavlovic NULA (nije cak ni u Partizanu bio najbolji), Kalates, Feldin i Jankovic su suv prosek. Gist i donekle Raduljica su jedino sto valja i to je premalo za top 8. Ostali igraci nisu ni vredni pomena. Pojacanja: Hajns (dolazi iz tima koji jedini nikoga nije uspeo da pobedi u grupnoj fazi), Williams (najbolji strelac lige u kojoj je Kuzmic imao prosecno dabl-dabl). Premalo, premalo, premalo

Igor PFC

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!

Berni

pre 8 godina

@,Igor,Pfc

Koji su to vasi igraci? Ima li jednog? Ne mozete da se setate ni kroz ABA ligu. Za vas su MZT, Sutjeska i ostali mega ekipe

dejan

pre 8 godina

Koliko je samo prisutna komsijska zavist i mrznja u komentarima to je neverovatno... Zvezdi ce za top 8 biti potrebno 7 pobeda, pod uslovom da dobije Panatu i Efes. To je jasno kao dan. U suprotnom bi nam verovatno trebalo cak 8 pobeda. Ne moze ni Fener dobijati sve do kraja, a Darusafaka i Cedevita ce uskoro dici ruke od ovog takmicenja i okrenuti se domacem prvenstvu, tako da racunica 6-8 za prolazak dalje ne stoji.

Vlastimir

pre 8 godina

Ovi navijaci "vecitog drzavnog projekta' lupaju pa ne znaju da stanu.Znaju da sve lazu ali nastavljaju.Prvo ideja da je Evroliga sada slabija je totalna glupost.Evroliga je sada jaca nego ikada pre.Samo su Barsa,Panatenoikos i mozda Olimpijakos slabi.Real je sada daleko jace.Sta je Real uspeo da uradi tada u Evroligi,a prosle godine je bio prvak.Treba samo videti ko danas igra za Real,a ko je igrao kada je Igokea gurana od drzave i sve je jasno.Fener i Efes su neoporedivo jaci nego tada,kao i Himki,Lokomotiva i manje vise sve ostale spanske ekipe.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 8 godina

@smehotres

Vidi, u jednoj stvari se moramo složiti. Prošle godine je Zvezda tukla Cedevitu i Budućnost, dva direktna konkurenta Partizana u ABA ligi. Isto tako, utakmicu protiv Partizana je lagano izgubila. Zašto? Ne iz patriotizma, nego je jednostavno htela izbeći Partizan u polufinalu, kao najtežeg protivnika. Iz istog razloga, da izbegne međusobni duel, Partizan je igrao u Podgorici na krv i nož zadnje kolo. U polufinalu, na oko lagano 3 1, ali te utakmice je lako mogao i Partizan dobiti.

Ovaj zadnji derbi nije pušten, to su gluposti. Činjenica je da ste dobro odigrali a mi lošije nego što možemo, šut za 3 i slobodna bacanja katastrofa, epilog zaslužena pobeda Partizana.

Mirko

pre 8 godina

Samo Fener i Loko u gostima - ne moš' se dobije, ili barem skoro nemoguće.
Sve ostalo može: Daruš,Efes,Pao kod kuće, Cedevita i Kaha u gostima. Po meni maximum 5 pobeda, ali realno je makar 3-4.

mkgd

pre 8 godina

Dosta sa tim moglo je biti to i to, da je neko ponudio 4-3 svi bi prihvatili ali svi. Sad da bude i 3-4 ja zadovoljan iako mislim da ce biti 4-3.

Marko Jokic

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!
(Grobar, 12. februar 2016 09:48) # Link komentara


Kao prvo svaka cast Zvezdi na dosadasnjem uspehu u Evroligi, prolazi u Top 8 u to nema sunje, ali mi nije jasno kako ti covece mozes da poredis evroligu kad je igrao Partizan i ovu sada, tada su primera radi Barsa i Real bili insstitucije, a ne kao danas da ih gazi ko stigne, u Pioniru je pobedjena tada nepobediva Barselona, to bi bilo isto kao da sada Zvezda pobedi Fener ili eventualno CSKA, a to je priznaces malo tezi posao. Zvezdi treba jos vremena da bi se priblizila Partizanu u nekim stvarima. Pozdrav svima. :)

nikola

pre 8 godina

pao, darusafaka i cedevita u gostima
to je 7-7 uz bolji medjusobni od pao-a
sto mislim da ce biti dovoljno
naravno, sto vise to bolje, sve preko toga je premija
pa u 1/4f protiv cska

anon

pre 8 godina

Anadolu Efes 26. 02. (kod kuće) - neizvesno
Fenerbahče 04. 03. (u gostima) - ubedljiv poraz
Panatinaikos 11. 03. (kod kuće) - neizvesno
Unikaha 18. 03. (u gostima) - poraz
Lokomotiva 24. 03. (u gostima) - ubedljiv poraz
Darušafaka 31. 03. (kod kuće) - pobeda
Cedevita 08. 04. (u gostima) - poraz

kornjaca

pre 8 godina

Mozemo dobiti Efes, Pao nam dolazi i bice odlicna tekma posto su i oni u igri za prolaz. Darusafaku jedva cekamo, pogotovo Cirbi i Miler. Jedna pobeda na strani, Cedevita ili Unikaha i eto nam top8. ali polako, bez pritiska.

oberin martel

pre 8 godina

Biće baš jako teško. Mnogo teže nego što se pretpostavlja.
Strah me je samo da se ne pokaže da je poraz od raspale Darušafake bio presudan. Taj meč nismo smeli da izgubimo. Dobićemo , verujem, darušafku kod kuće sigurno. Sve ostalo će biti jako teško. Kada bi Efes izgubio od Pao-a i potom od nas mislim da bi imali dobre šanse.

Niko ne može FMP-u da zabrani kako će da se zove!

pre 8 godina

Dobar je FMP u EL, svaka čast, ali ono otresanje ko slinu u gradsko-prigradskom derbiju kad su se ložili da će da nas nabiju 40 razlike je za sva vremena. Neopisivo.

dr feelgood

pre 8 godina

e sad ce se usijati digitroni po raznim selima od silnih kalkulacija. ipak je ovo najvaznije drzavno pitanje, svi problemi reseni, samo jos da izracunamo kako fmp prolazi dalje...

Kmeeeeeeeeeeeee

pre 8 godina

@ misa
apsolutno se slazem:

mi smo Partizan, a ko ste vi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boza pub, 12. februar 2016 22:45)

Mi smo Zvezda i imamo stadion

xxx

pre 8 godina

Ma da, krpilo se sa stipendijama i hranilo u studentskoj menzi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DedaMiloje, 12. februar 2016 10:05). Big Sofo je igrao za menzu,a MekKejl,Vilijams i Thompson za stipendiju. A za istu stipendiju se sada bore Miler i Kinzi

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

@Dexim

Navijam i ja brate za Zvezdu ali su i Stimac i Micic igrali EL pre Zvezde. Obojica za Bajern. A ostali pre Zvezde zaista nista.

Miki

pre 8 godina

Ona pjesma kako je dobro vidjeti te opet koju su delije pjevale sinoc pjeva se kad u Zagrebu igraju dvije institucije i kad domaci tim pobijedi gostujuceg,KK Crvena Zvezda nije i nikad nece biti kao sto su institucije kosarke cibona i pertizan,to je klasik ex-ju basketa..poz iz Podgorice

cinjenice

pre 8 godina

@DedaMiloje, 12. februar 2016 10:05

sto je dedi milo to mu se i snilo

a cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra

a ti misli i pricaj sta hoces

smehotres

pre 8 godina

cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra

a ti misli i pricaj sta hoces
(cinjenice, 12. februar 2016 12:37)
i jos jedna cinjenica: da li ti stvarno mislis da ste pobedili a ne da ste pusteni da pobedite, kao i prosle godine kad vam je trebalo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (napred zvezdo!, 12. februar 2016 13:45)

hahahhahahahaha pobedio si u klinackom komentaru... Da li si ti onda stvarno navijac te Zvezde ako stvarno mislis da ste nas pustili? kakav bi to bio blam decace... Mogu da zamislim armiju navijaca Partizana kako bi se osecala bedno da zna da je Partizan pustio Zvezdu da pobedi... A da vi ste nas pustili zbog patriotizma hahahahaahahahahah

toni bandera

pre 8 godina

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Pa i da potraje do kraja sezone i osvoje sve živo, oni nesretni ne znaju da im se sledeće sezone u evroligi može dogoditi Limož. E tad će biti komedija, dobra stara, režirana od strane maga, kao omaž na minuli rad u košarkaškoj akademiji.

dejan

pre 8 godina

Samo da se igra u Pioniru i nema zime!!!…!!
Apel na upravu!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MadMax, 12. februar 2016 11:18)
Mislis apel na Noleta :)

mitar

pre 8 godina

Ima Zvezda realnih sansi, mislim da do jos dve pobede mozete sasvim sigurno, a da li ce vam to biti dovoljno i da li mozete vise od toga, videcemo.
Mislim da A licencu realno ne zasluzujete, ali top 8 svakako da, zasto da ne.
Najvise bih voleo da imamo narednih godina i Partizan i Zvezdu u Evroligi ali u ovakvom sistemu takmicenja koje oni prave to je skoro neizvodljivo.

Maxa

pre 8 godina

1. Fener 12:2 ( porazi od Efesa i Pao )
2.Efes 10:5 ( poraz od Pao večeras i sve pobede do kraja)
3. Lokomotiva 9:5 ( porazi Efes, Pao, Fener)
4. Pao 9:5 ( poraz Efes u gostima )
5. Zvezda 7:7( porazi od Efesa, Fenera,Pao,Lokomotiva sigurno a možda još negde)
Nemoj da se palite lova je u pitanju, ubiće nas sudije, Željko pušta kuma i Pao zbog starih dugova,a nas lagano dobija, a protiv Efesa i Pao ne igramo u Pioniru i pucamo garantovano.

Valeny

pre 8 godina

Bilo bi odlično kada bi Zvezda osvojila Evroligu, a da sledeće godine ne igra u novoformiranoj ULEB Evroligi. Bila bi to još jedna ogromna pobeda profita nad sportom.

vegan u koznim cipelama

pre 8 godina

@neboo hm ajde onda svi kod rezultata 56:59da ne organizujemo napad...zasto ovo pisem..ocigledno je da je cedevita u zamenu za aba ligu poklonila zvezdi I pobedu u zagrebu...

lutalicA

pre 8 godina

Pobeda protiv unikahe i panatinaikosa je sigurna,te ekipe nam vec uveliko leze,naravno ako ne bude problema sa povredama , i onda dve pobede na kraju protiv darusafake i cedevite,nazalost protiv efesa najverovatnije gubimo jer menjamo halu a efes je dobar na gostovanjima..

Stefan

pre 8 godina

(Euforija, 12. februar 2016 15:43
Duda je poznat po cvrstoj odbrani efes do sada nije tako igrao jer nije bilo potrebe ali ako utakmica protiv zvezde bude znacajna za efes budi siguran da ce igrati vrlo cvrsto i nece dopustiti mnogo otvorenih suteva,velika je sreca za zvezdu da je krstic jos uvek povredjen u suprotnom bi objasnio neke stvari stimcu i cirbesu a zvezda bi tesko imala sta da trazi u tom mecu.

vuchko

pre 8 godina

Zvezda ima jos 4 prilike za pobedu, 2 kod kuce, i Pao i Cedevita u gostima. Ako dobije 2 od te 4 sa 6-8 bi trebalo da bude bar 4. Al` ako bude 8-6 e onda ce da bude milina...

Stefan

pre 8 godina

Realno zvezda je u smesnoj grupi gde osim fenera ni jedna ekipa nema sanse za fajnal for a opet zvezda utakmice dobija gotovo samo kuci,izuzetak je pao medjutim ta pobeda je vise posledica lose igre paoa koji je tada odigrao sigurno najlosiju utakmicu sezone nego dobre igre zvezde,a zvezda tek treba da igra kuci sa paom i efesom sto ce biti mnogo teze utakmice od svih odigranih ove sezone s obzirom da ce i pao i efes parirati zvezdi jakom i grubom odbranom za razliku od recimo reala,lokomotive,himkija koje su dosta mekane ekipe koje igraju na kos vise i koje nisu bile spremne na ovakvu odbranu zvezde,tako da nos nista nije gotovo iako vidim da mnogi potcenjuju pao i efes.

Gogolj

pre 8 godina

Ajde Igore nabroj mi te igrace iz partizanove skole, osim Aranitovica i Marinkovića!
(adam, 13. februar 2016 06:30)

Aranitović?

Stefan

pre 8 godina

Realno zvezda je u smesnoj grupi gde osim fenera ni jedna ekipa nema sanse za fajnal for a opet zvezda utakmice dobija gotovo samo kuci,izuzetak je pao medjutim ta pobeda je vise posledica lose igre paoa koji je tada odigrao sigurno najlosiju utakmicu sezone nego dobre igre zvezde,a zvezda tek treba da igra kuci sa paom i efesom sto ce biti mnogo teze utakmice od svih odigranih ove sezone s obzirom da ce i pao i efes parirati zvezdi jakom i grubom odbranom za razliku od recimo reala,lokomotive,himkija koje su dosta mekane ekipe koje igraju uglavnom na kos vise i koje nisu bile spremne na ovakvu odbranu zvezde,tako da jos nista nije gotovo iako vidim da mnogi potcenjuju pao i efes.

ДС1989

pre 8 godina

Нисмо ми баш у тако доброј ситуацији. Ефес игра против нас следеће коло а онда све утакмице до краја не мрда из Истамбула. Биће јако тешко победити и једне и друге. Поготово што се са Ефесом неће играти у БГ. Са ПАО се неће играти у Пиониру него у Арени где је атмосфера бар 30% слабија.
Ипак, ако добијемо и једне и друге мислим да пролазимо. Уколико задње коло буде одлучивало, добићемо ми Цедевиту а они играју међусобно.
Не треба занемарити ни Шпанце који чекају и нас и ПАО кући а одлична су екипа.

banexer68

pre 8 godina

Kao 'običan' Zvezdaš, mislim da protiv Fenera i Lokosa nemamo šta da tražimo u gostima. Na stranu sudije i Žeksovo 'puštanje', od nas, PAO-a i Efesa jedan tim proći neće. Ako za mesec dana, posle PAO-a, (gde god igrali) budemo na 6-4, imaćemo čemu da se nadamo. Darušafaku dobijamo kod kuće, Unikahu 'napadamo' u gostima. Poslednje kolo smo u Purgerstadt-u, a dan pre toga, PAO kod Efesa. Do tada će se, valjda, znati šta je kome činiti.

Igor PFC

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!

anon

pre 8 godina

Anadolu Efes 26. 02. (kod kuće) - neizvesno
Fenerbahče 04. 03. (u gostima) - ubedljiv poraz
Panatinaikos 11. 03. (kod kuće) - neizvesno
Unikaha 18. 03. (u gostima) - poraz
Lokomotiva 24. 03. (u gostima) - ubedljiv poraz
Darušafaka 31. 03. (kod kuće) - pobeda
Cedevita 08. 04. (u gostima) - poraz

Marko Jokic

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!
(Grobar, 12. februar 2016 09:48) # Link komentara


Kao prvo svaka cast Zvezdi na dosadasnjem uspehu u Evroligi, prolazi u Top 8 u to nema sunje, ali mi nije jasno kako ti covece mozes da poredis evroligu kad je igrao Partizan i ovu sada, tada su primera radi Barsa i Real bili insstitucije, a ne kao danas da ih gazi ko stigne, u Pioniru je pobedjena tada nepobediva Barselona, to bi bilo isto kao da sada Zvezda pobedi Fener ili eventualno CSKA, a to je priznaces malo tezi posao. Zvezdi treba jos vremena da bi se priblizila Partizanu u nekim stvarima. Pozdrav svima. :)

Grobar

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!

Miki

pre 8 godina

Ona pjesma kako je dobro vidjeti te opet koju su delije pjevale sinoc pjeva se kad u Zagrebu igraju dvije institucije i kad domaci tim pobijedi gostujuceg,KK Crvena Zvezda nije i nikad nece biti kao sto su institucije kosarke cibona i pertizan,to je klasik ex-ju basketa..poz iz Podgorice

Niko ne može FMP-u da zabrani kako će da se zove!

pre 8 godina

Dobar je FMP u EL, svaka čast, ali ono otresanje ko slinu u gradsko-prigradskom derbiju kad su se ložili da će da nas nabiju 40 razlike je za sva vremena. Neopisivo.

dr feelgood

pre 8 godina

e sad ce se usijati digitroni po raznim selima od silnih kalkulacija. ipak je ovo najvaznije drzavno pitanje, svi problemi reseni, samo jos da izracunamo kako fmp prolazi dalje...

Stefan

pre 8 godina

Realno zvezda je u smesnoj grupi gde osim fenera ni jedna ekipa nema sanse za fajnal for a opet zvezda utakmice dobija gotovo samo kuci,izuzetak je pao medjutim ta pobeda je vise posledica lose igre paoa koji je tada odigrao sigurno najlosiju utakmicu sezone nego dobre igre zvezde,a zvezda tek treba da igra kuci sa paom i efesom sto ce biti mnogo teze utakmice od svih odigranih ove sezone s obzirom da ce i pao i efes parirati zvezdi jakom i grubom odbranom za razliku od recimo reala,lokomotive,himkija koje su dosta mekane ekipe koje igraju na kos vise i koje nisu bile spremne na ovakvu odbranu zvezde,tako da nos nista nije gotovo iako vidim da mnogi potcenjuju pao i efes.

toni bandera

pre 8 godina

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Pa i da potraje do kraja sezone i osvoje sve živo, oni nesretni ne znaju da im se sledeće sezone u evroligi može dogoditi Limož. E tad će biti komedija, dobra stara, režirana od strane maga, kao omaž na minuli rad u košarkaškoj akademiji.

xxx

pre 8 godina

Ma da, krpilo se sa stipendijama i hranilo u studentskoj menzi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DedaMiloje, 12. februar 2016 10:05). Big Sofo je igrao za menzu,a MekKejl,Vilijams i Thompson za stipendiju. A za istu stipendiju se sada bore Miler i Kinzi

Stefan

pre 8 godina

(Euforija, 12. februar 2016 15:43
Duda je poznat po cvrstoj odbrani efes do sada nije tako igrao jer nije bilo potrebe ali ako utakmica protiv zvezde bude znacajna za efes budi siguran da ce igrati vrlo cvrsto i nece dopustiti mnogo otvorenih suteva,velika je sreca za zvezdu da je krstic jos uvek povredjen u suprotnom bi objasnio neke stvari stimcu i cirbesu a zvezda bi tesko imala sta da trazi u tom mecu.

cinjenice

pre 8 godina

@DedaMiloje, 12. februar 2016 10:05

sto je dedi milo to mu se i snilo

a cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra

a ti misli i pricaj sta hoces

smehotres

pre 8 godina

cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra

a ti misli i pricaj sta hoces
(cinjenice, 12. februar 2016 12:37)
i jos jedna cinjenica: da li ti stvarno mislis da ste pobedili a ne da ste pusteni da pobedite, kao i prosle godine kad vam je trebalo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (napred zvezdo!, 12. februar 2016 13:45)

hahahhahahahaha pobedio si u klinackom komentaru... Da li si ti onda stvarno navijac te Zvezde ako stvarno mislis da ste nas pustili? kakav bi to bio blam decace... Mogu da zamislim armiju navijaca Partizana kako bi se osecala bedno da zna da je Partizan pustio Zvezdu da pobedi... A da vi ste nas pustili zbog patriotizma hahahahaahahahahah

Maxa

pre 8 godina

1. Fener 12:2 ( porazi od Efesa i Pao )
2.Efes 10:5 ( poraz od Pao večeras i sve pobede do kraja)
3. Lokomotiva 9:5 ( porazi Efes, Pao, Fener)
4. Pao 9:5 ( poraz Efes u gostima )
5. Zvezda 7:7( porazi od Efesa, Fenera,Pao,Lokomotiva sigurno a možda još negde)
Nemoj da se palite lova je u pitanju, ubiće nas sudije, Željko pušta kuma i Pao zbog starih dugova,a nas lagano dobija, a protiv Efesa i Pao ne igramo u Pioniru i pucamo garantovano.

vegan u koznim cipelama

pre 8 godina

@neboo hm ajde onda svi kod rezultata 56:59da ne organizujemo napad...zasto ovo pisem..ocigledno je da je cedevita u zamenu za aba ligu poklonila zvezdi I pobedu u zagrebu...

Stefan

pre 8 godina

Realno zvezda je u smesnoj grupi gde osim fenera ni jedna ekipa nema sanse za fajnal for a opet zvezda utakmice dobija gotovo samo kuci,izuzetak je pao medjutim ta pobeda je vise posledica lose igre paoa koji je tada odigrao sigurno najlosiju utakmicu sezone nego dobre igre zvezde,a zvezda tek treba da igra kuci sa paom i efesom sto ce biti mnogo teze utakmice od svih odigranih ove sezone s obzirom da ce i pao i efes parirati zvezdi jakom i grubom odbranom za razliku od recimo reala,lokomotive,himkija koje su dosta mekane ekipe koje igraju uglavnom na kos vise i koje nisu bile spremne na ovakvu odbranu zvezde,tako da jos nista nije gotovo iako vidim da mnogi potcenjuju pao i efes.

vuchko

pre 8 godina

Zvezda ima jos 4 prilike za pobedu, 2 kod kuce, i Pao i Cedevita u gostima. Ako dobije 2 od te 4 sa 6-8 bi trebalo da bude bar 4. Al` ako bude 8-6 e onda ce da bude milina...

DedaMiloje

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!
(Grobar, 12. februar 2016 09:48)

Ma da, krpilo se sa stipendijama i hranilo u studentskoj menzi.

lutalicA

pre 8 godina

Pobeda protiv unikahe i panatinaikosa je sigurna,te ekipe nam vec uveliko leze,naravno ako ne bude problema sa povredama , i onda dve pobede na kraju protiv darusafake i cedevite,nazalost protiv efesa najverovatnije gubimo jer menjamo halu a efes je dobar na gostovanjima..

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 8 godina

@smehotres

Vidi, u jednoj stvari se moramo složiti. Prošle godine je Zvezda tukla Cedevitu i Budućnost, dva direktna konkurenta Partizana u ABA ligi. Isto tako, utakmicu protiv Partizana je lagano izgubila. Zašto? Ne iz patriotizma, nego je jednostavno htela izbeći Partizan u polufinalu, kao najtežeg protivnika. Iz istog razloga, da izbegne međusobni duel, Partizan je igrao u Podgorici na krv i nož zadnje kolo. U polufinalu, na oko lagano 3 1, ali te utakmice je lako mogao i Partizan dobiti.

Ovaj zadnji derbi nije pušten, to su gluposti. Činjenica je da ste dobro odigrali a mi lošije nego što možemo, šut za 3 i slobodna bacanja katastrofa, epilog zaslužena pobeda Partizana.

mitar

pre 8 godina

Ima Zvezda realnih sansi, mislim da do jos dve pobede mozete sasvim sigurno, a da li ce vam to biti dovoljno i da li mozete vise od toga, videcemo.
Mislim da A licencu realno ne zasluzujete, ali top 8 svakako da, zasto da ne.
Najvise bih voleo da imamo narednih godina i Partizan i Zvezdu u Evroligi ali u ovakvom sistemu takmicenja koje oni prave to je skoro neizvodljivo.

Dexim

pre 8 godina

Zvezda bez problema ide na F4! Koja ekipa ima jaca tri stranca od zvezde?! A ostali tipa Micic, Simonovic, Stimac sve dovedeno iz Evrolige..nije ovo vreme kad je KKPartizan igrao pa se jedva krpilo nesto, pa na galamu i fajt dalje. Zvezda ima jaci tim od svih sem Fenera iora da gadja 2.mesto. Sretno!
(Grobar, 12. februar 2016 09:48)

Boze me sacuvaj kakav maliciozan I potcenjivacki komentar, Stimac,Micic, Simonovic, Lazic, Dangubic, Mitrovic, Jovic Guduric, Nikad nisu ni igrali Evrolgu pre zvezde...Zato je takav vas potccenjivacki komentar sve govori...

Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pre 8 godina

gube sve do kraja
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EricCartman, 12. februar 2016 09:51)

Što je babi milo, to joj se i snilo.
LEGENDA:
Baba- U narodu poznato kao pristlica kluba bez stadiona i poklonik Dula-Lažnog Cara Kmekana Malog

kaokakao

pre 8 godina

Kljuc je bio protiv Darusafake. To ce se na kraju ispostaviti kao prelomna utakmica, jer bi sad skor bio 5-2 i eventualnom pobjedom protiv Efesa prakticno bi prosli. Al sta da se radi, uspjeh je i ovo. Ko zna, mozda i prodjemo. A navijaci Partizana me odusevljavaju. Sve je bilo po njima jace dok je Partizan bio jak, i ABA, i Evro liga... Tad je Barsa bila Barsa a sad je kao mnogo losija. I jeste malo losija, al su npr. turci mnogo jaci, rusi takodje. Cak smatram da ce Evro ligu osvojiti CSKa ili neko od spanaca. Morate priznati jos jednu cinjenicu, francuska liga od prije par kola nikad jaca :)

dejan

pre 8 godina

Samo da se igra u Pioniru i nema zime!!!…!!
Apel na upravu!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MadMax, 12. februar 2016 11:18)
Mislis apel na Noleta :)

the_nuts

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13) igore,roze tablete danas,petak je...opet si pomesao!

napred zvezdo!

pre 8 godina

cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra 
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra 

a ti misli i pricaj sta hoces
(cinjenice, 12. februar 2016 12:37)
i jos jedna cinjenica: da li ti stvarno mislis da ste pobedili a ne da ste pusteni da pobedite, kao i prosle godine kad vam je trebalo?

valterNBG

pre 8 godina

Pocinjete izuzetno da me nervirate sa nerealnim komentarima.Vec ste obezbedili trece mesto a borba je za drugo!Mislite da pobedjujemo Efes i PAO?Nije bas tako.Realnost je da pobedimo Cedevitu,Unicaju i Darisafaku i molimo se da 7-7 bude dovoljno za prolaz!Znam,znam,cini vam se da smo mocni,malo samo razmislite.Cak i sinoc nas je spasio Gudura trojkama sa osam metara preko ruke.Naravno,budemo li sutirali trojke 45 posto mozemo da pobedimo bilo koga.Da li je taj procenat realan?

ne znam gde je Vegan

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)


Znači gledaš Zvezdu...

Tool

pre 8 godina

7 pobeda minimum za prolaz, a sa 8 pobeda sigurno ide u top 8. Ključne utakmice će biti protiv Efesa i Pao, oni su Zvezdi najveći konkurenti za prolaz u top 8. 1. i 2. mesto će sigurno biti Fener i Lokomotiva, 6. 7. i 8. mesto će biti Unikaha, Cedetiva i Darušafaka i mislim da oni nemaju šanse da odu u top 8. Tako da će za 3. i 4. mesto da se bore Zvezda, Pao, Efes. Moja mišljenje da dalje prolaze Fener, Lokomotiva, Zvezda, Pao. Živi bili pa videli. E sad, u onoj drugoj grupi će po mom mišljenju dalje da prodju CSKA, Real, Himki, Olimpijakos. Sve 4 ekipe su paklene, koju god Zvezda da dobije za protivnika, male su joj šanse da prodje dalje, budimo realni. Ali neka, i top 8 je veliki uspeh. Moje mišljenje da na f4 idu CSKA, Fener, Himki, Real. Navijam da Evroligu osvoji ili CSKA zbog Tea, ili Fener zbog Željka, Bogdana i Kaline. Videćemo šta će biti.

NN

pre 8 godina

da smo kao neki ovde ... pa da nam gosn obradovic pokloni pobedu .. jel te ... Al nema veze ... u tursku na izlet da odmori malo igrace a, ove ostale ima da podavimo i to je to ...

sovabebac

pre 8 godina

Gledam sad nesto. 3 pobede do poslednjeg kola bi bile super. Nije ni nerealno. A onda, u poslednjem kolu sa Cedevitom kalkulisati da li nam pobeda treba da budemo treci. Jedina ekipa iz grupe F protiv koje mozemo da igramo i da nam se otvori F4 je Laboral. Ako budu oni prvi, izgubimo od Cedevite i na njih,kao cetvrti, u cetvtfinalu. Igraju oni odlicno, ali je jedino protiv njih realno nadati se. Videcemo, i da ne prodjemo u Top8, ovim momcima i svima u klubu svaka cast! Napred Zvezdo!

xxx

pre 8 godina

Ne volim da se bavim kalkulacijama, ali vise je nego ocigledno da ce odlucivati mec protiv PAO-a. Ako to dobijemo 90% idemo dalje, ako izgubimo velike sanse su da ne idemo.

veliki strumf

pre 8 godina

Sa 3 pobede sigurno idemo dalje, a nije nerealno da ih ostvarimo i 5. Samo sa Fenerom i Lokomotivom mislim da nemamo sanse u gostima. Ako jednu utakmicu kuci izgubimo, od Pao ili Efesa, bolje je da to bude od tima koji ce veceras u njihovom medjusobnom duelu pobediti. Tada bismo bili cetvrti. U ostalim slucajevima realno je da se borimo za poziciju 3, a onda ako nam uleti Laboral koji trenutno igra izvanredno (ali ce pasti do top 8), mozemo i na F4! Zna se da he Radonja streptomicin za Spance!

misa

pre 8 godina

Samo PAO kuci i to je to , nismo mi Partizan da sa 15 pobeda u 78 utakmica idemo na F4, tada su kosarku igrali samo Grci , Barsa Real i Makabi.

Dr_Che

pre 8 godina

Biće teža priča u drugom delu. Sa svim pobedama kod kuće idemo u top 8. Međutim može da se desi kiks, a onda pobedu treba tražiti u gostima protiv Cedevite ili Unikahe.

Elem, prvo Efes da dobijemo u narednom kolu a onda nam je lakše za kalkulaciju :)

Perun

pre 8 godina

S obzirom da smo u ovako dobroj poziciji,mislim da treba da damo sve od sebe da završimo makar kao treći,a borbu za treće mjesto uveliko će odrediti naredni meč protiv Efesa.Treće mjesto bi značilo da imamo kakve tekve šanse i mogućnost da sanjamo u play offu jer bi izbjegli CSKA,koji će siguran sam završiti prvi.Mislim da protiv svake ostale ekipe iz druge grupe,imamo kakve takve šanse,Himki,Real,Laboral,Barselona,Oly to su definitivno ekipe sa kojima možemo da se nosimo,ako ništa da ih namučimo u pet mečeva.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 8 godina

Imacemo 8 pobeda,bicemo treci u grupi.U onoj tamo drugoj grupi Kaha ce biti druga,njih eliminisemo u cetvrtfinalu,a onda pravac Berlin.....a tamo je vec sve moguce! ;-) Znam da zvuci pomalo neverovatno ali nije nemoguce!!!! ZVEZDO VOLIM TE!!!

Veljko

pre 8 godina

cinjenice da je partizan igrao F4 sa budzetom od 2.5 mil evra  
cinjenica je da Vas je partizan pobedio sa budzetom od 230k evra  

Činjenica je edo muric ima platu od 230000 evra u izlaznoj sezoni a ostali po tebi grobarski paćeniče daju pare da bi igrali za samozvanu instituciju mali partizan.Instituciju koja ima skor u euro ligi u zadnjih 15 godina 90 poraza i 38 pobeda.A kos razlika minus beskonačno

KORN

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)
Lele Grobari ce se izedete,duša vas boli,Tegi uvenuo,resio da ide u Francusku,život u Srbiji mu više nema smisla.A hala u Železniku,a grobari,a hala u Železniku,a Železnikova hala.

mare zemun

pre 8 godina

(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Bratac niti imate najmlađi tim, niti vam je ekipa sačinjena od vaših igrača, prestanite živeti u lažima dosta je aman više BRE. A za ono šetanje slažem se prošetali bi ste se ali oko Pionira po parkingu ...

murajsam

pre 8 godina

ama nije valjda cilj da se uđe u t8... treba da bude cilj da se bude drugi kako bi imali šansu za f4... t8 će biti,to nije sporno...

Dejan

pre 8 godina

Mislim da bilo ko, ko bar malo prati kosarku, je svestan da PAO nema sta da trazi ovde. Trener prosecan (dobar je za reprezentaciju i to je to). Focis i Dijamantidis nisu vise za Evroligu,Kuzmic NULA (covek igra samo odbranu, Pavlovic NULA (nije cak ni u Partizanu bio najbolji), Kalates, Feldin i Jankovic su suv prosek. Gist i donekle Raduljica su jedino sto valja i to je premalo za top 8. Ostali igraci nisu ni vredni pomena. Pojacanja: Hajns (dolazi iz tima koji jedini nikoga nije uspeo da pobedi u grupnoj fazi), Williams (najbolji strelac lige u kojoj je Kuzmic imao prosecno dabl-dabl). Premalo, premalo, premalo

neeboo

pre 8 godina

hm zasto kosarkas cedevite nije odigrao poslednji napad???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vegan u koznim cipelama, 12. februar 2016 09:56)

Zato sto je covek pravi sportista, ne kao ona sl**a Cvetkovic.

Rajko

pre 8 godina

@IgorPFC
,Kakvu lepršavu košarku ste vi ikad demonstrirali?Vi nikad nigdje niste ušli sa pozitivnim skorom,pa vi ste jedina ekipa koja je sa 2 pobjede prošla u Top 16 one godine kad ste pobijedili Nanter i poklon od Željka u posljednjem kolu!Daj covjece pa budi realan malo..pričaš o demoliranju Zvezde kad smo igrali sa 4 juniora jer nismo za kifle imali,vi u najgorem finansijskom periodu za klub igrate sezonu sa 6 stranaca!

Vlastimir

pre 8 godina

Ovi navijaci "vecitog drzavnog projekta' lupaju pa ne znaju da stanu.Znaju da sve lazu ali nastavljaju.Prvo ideja da je Evroliga sada slabija je totalna glupost.Evroliga je sada jaca nego ikada pre.Samo su Barsa,Panatenoikos i mozda Olimpijakos slabi.Real je sada daleko jace.Sta je Real uspeo da uradi tada u Evroligi,a prosle godine je bio prvak.Treba samo videti ko danas igra za Real,a ko je igrao kada je Igokea gurana od drzave i sve je jasno.Fener i Efes su neoporedivo jaci nego tada,kao i Himki,Lokomotiva i manje vise sve ostale spanske ekipe.

Simic

pre 8 godina

Ja se pribojavam dve stvari. Da ce sudije pogurati i PAO i Efes protiv nas. Posebno se to odnosi na Turke ako budu izgubili veceras. Sumnjam da bi Evroliga dopustila da oni ne prodju u Top 8. Jer bi sa dva eventualna poraza imali skor 3-5. Sa druge strane i jedan i drugi tim ce sigurno dobiti poklon pobedu od Zeljka Obradovica. Svi znamo da mu to nije strano. U Atini je legenda, vodio ih puno godina, a Efesu je trener njegov kum Duda Ivkovic. Mislim da je realno da se nadamo cetvrtom mestu, ali ce i to biti jako tesko zbog gore navedenih stvari. Nadajmo se najboljem. A i ako se to ne dogodi moramo biti ponosni na nase igrace...

Srki

pre 8 godina

Mislim da je racunica vrlo jednostavna. Obavezne su 3 pobede. Protiv Panatainikosa i Darusafake kod kuce i Cedevite u gostima. U tom slucaju, mozemo da izgubimo kod kuce od Efesa i ovako prolazimo. Mada mislim da mozemo i Efes da dobijemo. U tom slucaju bi mogli da izgubimo od Panatainakosa sa manje od 10 razlike. Trougao za 3 i 4 mesto u grupi ce da bude izmedju Zvezde, Panate i Efesa. Moja prognoza je sledeca: 1. Fener, 2. Lokomotiva, 3. Zvezda i 4. Efes

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

@Dexim

Navijam i ja brate za Zvezdu ali su i Stimac i Micic igrali EL pre Zvezde. Obojica za Bajern. A ostali pre Zvezde zaista nista.

oberin martel

pre 8 godina

Biće baš jako teško. Mnogo teže nego što se pretpostavlja.
Strah me je samo da se ne pokaže da je poraz od raspale Darušafake bio presudan. Taj meč nismo smeli da izgubimo. Dobićemo , verujem, darušafku kod kuće sigurno. Sve ostalo će biti jako teško. Kada bi Efes izgubio od Pao-a i potom od nas mislim da bi imali dobre šanse.

Brooklyn boy

pre 8 godina

Ако Пао вечерас добије Ефес, онда ће победа над Турцима у следећем колу, можда, бити и пресудна...

GM

pre 8 godina

Dosta zavisi i veceras od Pao Efes, jer treba imati u vidu da ce Zeljko pustiti Pao u Atini kada mu vec ne treba.

Ko god od njih dvoje dobije veceras, ta utakmica u Beogradu je kljucna. Pogotovu jer su poslednja dva kola protiv ekipa koje ce do tada ispasti.

Znaci 3 pobede gotovo sigurno vode dalje, a sa 4 naravno da ne mora da se razmislja ko god da se dobije.

Mirko

pre 8 godina

Zvezda ima jos 4 prilike za pobedu, 2 kod kuce, i Pao i Cedevita u gostima. Ako dobije 2 od te 4 sa 6-8 bi trebalo da bude bar 4. Al` ako bude 8-6 e onda ce da bude milina...
(vuchko, 12. februar 2016 10:49

Brate, ne moš'da igramo dvaput u gostima sa Pao! Šta ti je? Dočekujemo ih kod kuće.

milan

pre 8 godina

Igor PFC- pokazavao je Partizan od 2001-2007 kako se igra u EL kada je imao godisnje jednu do dve pobede... Pokazivao je i onda kada je sa 3 pobede prosao u top 16, pokazivao je i onda kada se vratio Pekovic pa opet nisu prosli u top 16. Bez stranaca ne moze u modernom klupskom sportu... I sta tebe zanima vesti vezano za Zvezdu ???

champion

pre 8 godina

Zamolio bih da neko od fer i postenih Grobara izvadi statistiku Zvezde za protekle godine koje igra EI i Partizana u istom periodu pa da svi vidimo tu Partizanovu dominaciju u EL ,odnos pobeda i poraza, a i sve ostalo!
Ako to uradim ja,nece biti objektivno!!!
Unapred HVALA!!!

nikola

pre 8 godina

pao, darusafaka i cedevita u gostima
to je 7-7 uz bolji medjusobni od pao-a
sto mislim da ce biti dovoljno
naravno, sto vise to bolje, sve preko toga je premija
pa u 1/4f protiv cska

zlotrov

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

ocajan si , previse . dobro ti nije !

MadMax

pre 8 godina

Sve je jasno, ako se bude igralo u Pioniru, 99% imamo tri pobede i plus jedna u gostima (Cedevita) i super!
Ali samo ne u Arenu, Pionir je pokazao kako se pobedjuje!!!
Ako hoce dalje, uprava mora da se odluci za Pionir a ako hoce zaradu...onda j... ga...sve ode u vodu...

lutalicA

pre 8 godina

Aj samo neko da mi kaze zasto protiv Paoa igramo u areni,??? ljudi reagujte koji su u mogucnosti,apellujte na upravu.. pionir bre,kljucne utakmice..

anica

pre 8 godina

Kod kuce dobijamo Efes i Panatinaikos, a protiv Fenera gubimo. Ova Darusafaka i Cedevita, valjda je dosta 8 pobeda.
99% ulazimo u top 8.
Srecno delije nase.

kamiondzija

pre 8 godina

Ona pjesma kako je dobro vidjeti te opet koju su delije pjevale sinoc pjeva se kad u Zagrebu igraju dvije institucije i kad domaci tim pobijedi gostujuceg,KK Crvena Zvezda nije i nikad nece biti kao sto su institucije kosarke cibona i pertizan,to je klasik ex-ju basketa..poz iz Podgorice
(Miki, 12. februar 2016 16:29)

Tu pesmu su Delije patentirale odavno i nema veze sa Zagrebačkim derbijem začelja.
Pevacemo je i vama Podgoričani. Poz iz Beograda

khoma

pre 8 godina

"...leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao" hahahaha misliš Taškovu Rusku školu rukometa!? hahahaha odavno se nisam ovako nasmejao sećam se četvrtina sa po 4_5 poena...

menađer 2

pre 8 godina

Kako ne shvatate da je Igor PFC trol koji namerno piše sve suprotno od istine? Pa čim pominje školu i lepršavu igru partizana valjda vam je jasno da se zeza.

Rajko

pre 8 godina

Odlična stvar je sto poslednje dvije utakmice igramo protiv vjerovatno tad uveliko otpisane Darusafake i Cedevite,znaci,ako sad uzmemo Efes 90% smo u TOP 8!Ajmo!

Rep.Srpska

pre 8 godina

ako PAO veceras dobije EfeS,imace 4-3 kao i Zvezda,a Efes ce imati 3-4.sto znaci da ako Zvzeda dobije Efesa sledece kolo imace 5-3 a Efes 3-5,znaci dve pobede vise,odnosno tri pobede,jer ce automatski imati i bolji skor sa njima.obrnutu situaciju,da pobedi veceras Efes nisam racunao,jer sam tek ustao iz trece smene,pa me mrzi.uradite to vi.,al cini mi se da je slicna situacija.uglavnom,obe ekipe dolaze Zvezdi i to je veeeeelika prilika koja se ne bi smela ispustiti.SRECNO ZVEZDO

dejan

pre 8 godina

Koliko je samo prisutna komsijska zavist i mrznja u komentarima to je neverovatno... Zvezdi ce za top 8 biti potrebno 7 pobeda, pod uslovom da dobije Panatu i Efes. To je jasno kao dan. U suprotnom bi nam verovatno trebalo cak 8 pobeda. Ne moze ni Fener dobijati sve do kraja, a Darusafaka i Cedevita ce uskoro dici ruke od ovog takmicenja i okrenuti se domacem prvenstvu, tako da racunica 6-8 za prolazak dalje ne stoji.

Trollston

pre 8 godina

Samo sam za jednu utakimicu siguran da je gubimo, Fener u gostima, jednostavno su klasa iznad svih ostalih ekipa u grupi, a i nikako nam ne odgovaraju. Lokomotiva u gostima jako tesko, ali sa njima mozemo da igramo egal i da odlucuje poslednji napad. Kljucno je da dobijemo meceve kod kuce, Darusafaka ne bi trebala da bude problem, malo teze sa Pao i Efesom, pri cemu bi Efes trebali da dobijemo sa dva ili vise razlike zbog trouglova. Cedevita je u poslednjem kolu i verovatno nece imati za sta da igra, to nam je najbolja sansa za trijumf na strani. Unicaja mi nije bas jasna, ocigledno im Stefan mnogo nedostaje, sinoc ih je Fener unistio, ali to nije neko merilo, posto oni komotno mogu da imaju 14-0.

JPR23

pre 8 godina

Odlucujuce tekme po meni su sledeca protiv Efesa i posle PAO.. Izmedju, protiv Fenera moze da se konta poraz, tesko da nesto mozete protiv njih.

E sad pitanje je kako ce biti protiv efesa i pao.. Mislim naravno na sudije.. Ocekujem da ce probati da proguraju ili jedne ili druge, ako ne i obe ekipe...
Ako igrate neke "egal" utakmice, tu je Radonjic pokazao vise puta da ne zna, jos ako se i sudije upletu, bice gusto..

A ovako Grobarski ;) Imate kvalitet za Top8, i bilo bi zasluzeno de idete dalje! Aj nek je sa srecom!

skydog

pre 8 godina

Mnogi ovde tvrde da je Zvezda u smesnoj grupi.Odakle toliki timovi u 16 najboljih ako su toliko smesni i ne vrede nicemu.Ipak je u pitanju zloba i zavist.

Berni

pre 8 godina

@,Igor,Pfc

Koji su to vasi igraci? Ima li jednog? Ne mozete da se setate ni kroz ABA ligu. Za vas su MZT, Sutjeska i ostali mega ekipe

ggmu

pre 8 godina

@Marko Jokic... Real tada nije bio institucija grcao je u dugovima i igrao je tada ULEB kup upravo protiv Zvezde. Kasnije je doveden Plaza, Mesina... ali nista posebno. Efes(12/13), Fener, Armani, Lokomotiva, Himki(sem sezone 2012/13) nista posebno. Setite se samo da je tada top16 igran 4grupe po 4 tima, tako da u grupi nije bilo vise favorita kao danas vec je jedan favorit i sa skorom 3/3 se islo dalje a Zvezdi treba 7/7 sto protiv Pao, Efes, Kuban, Fener nije jednostavno. I da Marusi, Sole, Prokom su kosarkaske institucije jel da?

Mirko

pre 8 godina

Partizan bi se kroz ovu grupu prosetao iako ima najmladji tim i to sastavljen iskljucivo od sopstvenih igraca. Ovde je Fener neprikosnoven, a Partizan ga je lagano dobio kada je bio mnogo jaci, pa ostalim prosecnim klubovima ove grupe ne treba ni pricati, narocito o komsijama koji su demolirani u derbiju sa pola gasa!!!!

Tek sada se vidi kakvo je uzivanje bilo gledati onu leprsavu, mastovitu, efikasnu kosarku koju je Par4tizan godinama demonstrirao, za razliku od ovog mucenja bez ikakve maste, lepote i jedne izgradjene akcije! Imaju vise crnaca nego NBA timovi, a i oni im ne pomazu da odigraju bar jednu normalnu utakmicu!

Dobili su par utakmica na cistu srecu i pomoc sudija, ali ni to ne moze doveka da traje!
(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Baš je tužno.. moram da priznam. Od sjajnog kluba i navijača postali ste narikače.
A ta lepršava košarka o kojoj pričaš je bilo rvanje, koje je patentirao Dulo, u kome su rezultati bili oko 60-70 poena po meču i čim bi bilo više - vi ste redovno gubili.
Gubili ste redovno sve utakmice,prolazili dalje sa tri pobede u grupi od koji vas je jednu pustio Željko, i ti imaš srama da pričaš nešto?
Kad god bi ste nekog i pobedli kojim slučajem, i to uvek i obavezno sa jednim poenom razlike,to je predstavljano kao svetsko čudo. Sad kad mi igramo, pobeđujemo sve redom sa 15-20 poena razlike.. Al' nema se šta pričati više, stvarno ste jadni...

srecno momci

pre 8 godina

Uz malo prisebnosti i pameti sad bi smo imali skor 6-1 i veliku sansu za 2go mesto u grupi. Ovo je vec veliki uspeh ali treba iskoristiti svaku priliku jer nema cesto ovakvih prilika.

skydog

pre 8 godina

U kosarci sam vise nego sto vecina komentatora ima godina i muka mi je da gotovo svakodnevno citam razne nebuloze.Zasto ti nazovi srucnjaci koji podcenjuju sve zivo ne naparave ekipu i vremenom udju u Evroligu,a mi ostali cemo strucno proceniti da su tu slucajno,da su slabi i slicno.Zvezda je kroz jaku grupu usla u top 16 i realno je sada trebala da ima skor 6-1,ali i 4-3 daje realnu sansu da igra top 8.Mozemo da volimo ili mrzimo koliko god hocemo,sve je u rukama crveno-belih.

Dejan CZ

pre 8 godina

@smehotres prosla godina ti je bila primer,a ovo sad repriza ali sta vredi kada tvoj intelekt ne dobacuje dalje od prespavane noci.Ide kup i prvenstvo gde ce Zvezda igrati bez vezanih ruku pa da vidimo i jednu pobedu dali ce te imati.Dok je takve pameti ima glava da se naodmara.

Valeny

pre 8 godina

Bilo bi odlično kada bi Zvezda osvojila Evroligu, a da sledeće godine ne igra u novoformiranoj ULEB Evroligi. Bila bi to još jedna ogromna pobeda profita nad sportom.

MJ11

pre 8 godina

Od svih preostalih utakmica ja nekako protiv Fenera i Lokomotive u gostima mislim da Zvezda ima male šanse za pobedu ali u ostalim utakmicama ili je favorit ili su joj šanse za pobedu podjednake sa protivnikom.Mislim da sa 7 pobeda nije baš 100% zagarantovan prolaz ali sa 8 bi trebalo da jeste.Očekujem da Zvezda pobedi sve 3 utakmice kod kuće i još jednu u gostima protiv Unikahe ili Cedevite i da bude treća u grupi,a ako se desi da kojim slučajem Zvezda bude imala 9 pobeda uz recimo bolji medjusobni skor sa Lokomotivom može biti i druga.U top 8 ko kog da dođe biće teško i jedino protiv CSKA mogu da kaže da neće proći a protiv ostalih biće gusto.

Mrmac

pre 8 godina

Mislim da bi trebalo ici na tri pobede i to da dobijemo Efes,Pao i Darusafaku.Truditi se da i ako izgubimo od Unikahe,to bude sa manjom razlikom,i onda nam ostaje Cedevita u zadnjem kolu kojoj pobeda nece znaciti nista.Ta utakmica ce biti ispravka ako slucajno kiksnemo kod kuce.Kako se za sada situacija razvija moze nam biti dosta i skor 6-8 za prolaz a 7-7 nas sigurno vodi medju 8 najboljih.Doduse idealno bi bilo da dobijemo ove tri kod kuce i da u Zagrebu igramo jednu revijalnu utakmicu.

raskucin

pre 8 godina

@Marko Jokic....tacno je da Zvezda jos treba da pije mleka da bi dostigla ono sto je ostvario Partizan.
Ali su velike glupoati to za timove.Ta Barsa koju je partizan tukao se danas zove Himki!!!Vi stalno imate taj stav da nisu sad Barsa Pao i Real ko sto su bili.A STA CEMO SA TIME STO LOKOMOTIVA HINKI FENER I EFES NISU KAO STO SU BILI????Jel bila ta lokomotiva sa Barsom u grupi- JESTE-jel je tukla Barsu dva puta-JESTE.Znaci barsa je losija.Jel Himki tukao Reala dva puta u prvoj fazi....znaci evroliga je podjednako jaka, samo u pet najacih su se imena zarotirala.

CvetkoV

pre 8 godina

Ako cemo vec da gledamo tabelu i mislimo se "eh, moglo je biti 6:1", pa moglo je biti i 2:5, ili 1:6...
Neka, dobro je ovako. Sad da dobijemo sve kod kuce, i da se ne obaziremo mnogo na to sto je ovaj ili onaj doveo neku "mitsku zver", nego pristup kao i do sad, pa uspeh 99% ne moze izostati...

Slavisa

pre 8 godina

Ukoliko Fener nastavi da gazi, moguce je da ce biti dovoljna samo jos pobeda nad Efesom i jos nekim (dakle 6-8), uz uslov da ne izgubi od Panatinaikosa sa vise od 10 razlike. No, kako nije realno da ce Fener imati 14-0, tu su Darusafaka kod kuce i Cedevita i Unikaha u gostima, koje ce dotad verovatno biti eliminisane. Uglavnom, sa 7-7 bilo bi cudo da Zvezda bude eliminisana.

zvezdas

pre 8 godina

Zvezdo zaboravi na top 8.Nemoj da razmisljas,analiziras,procenjujes...samo izadji na teren i osvoji tu Evroligu.A posle neka drugi analiziraju.

Kmeeeeeeeeeeeee

pre 8 godina

@ misa
apsolutno se slazem:

mi smo Partizan, a ko ste vi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boza pub, 12. februar 2016 22:45)

Mi smo Zvezda i imamo stadion

Milan_PT

pre 8 godina

Prolaz određuju međusobne utakmice između Zvezde, PAO i Efesa. Ko tu izgubi obe utakmice, gotov je. Zvezda možda i može da prođe, ali ako pobedi gubitnika iz večerašnjeg meča PAO-Efes, koji bi se tad i oprostio od F8.
Naravno, bitno je i ostvariti par pobeda nad "otpisanim": Unikaha, Cedevita i Darašufaka. Šteta što ove zadnje Zvezda nije dobila, sad bi bila puno mirnija i mogli bi sebi da dopuste i poneki kiks...

Ratko

pre 8 godina

Nema šanse da ne ostvarimo tri pobede u preostalih sedam utakmica. Tako nesto bi bilo ravno čudu obzirom kako smo odigrali prvih sedam mečeva. Nekog na strani sigurno dobijamo ili Cedevitu ili Unikahu. Fener će imati 8:0 kada budemo igrali sa njima tamo, ko zna sa kakvim motivom ce oni igrati a nama treba za prolaz. Ako dobijemo Efes i PAO kod kuce mi mozemo i na drugu poziciju u zavisnosti kako ce Lokomotiva odigrati. Prvi deo top 8 odigran bas kako treba, svaka cast a ko nije zadovoljan taj neka pogleda ove druge ekipe sa 5-10 puta vecim budzetom. Pogledajte skor Reala, Barse, Olimpijakosa, Efesa, PAO. Niko tu nema bolji skor. Pozdrav u uzivajmo.

Dacha

pre 8 godina

Svi ste vec upisali pobedu kod kuce protif Efesa i Panatinaikosa a zaboravljate ili mozda ne znate da obe te utakmice igramo van Pionira zbog zauzetosti hale,protiv Efesa najverovatnije u Milenijumu ili Spensu a protiv Panatinaikosa u Areni,tako da svasta tu moze da bude...i druga stvar taj Pao se dosta pojacao,doveli su dva nova igraca,mvp-a i najboljeg strelca ncia lige i prica se da treba jos jedan igrac da im stigne tako da ako se to sve uklopi kako treba to ce biti sasvim druga ekipa za razliku od one koje smo pobedili u Atini....zbog toga treba da idemo utakmicu po utakmicu pa da vidimo na cemu smo,ima jos mnogo da se igra i rano je za prognoze,da smo u igri u igri smo ali daleko smo od top8

Mirko

pre 8 godina

Samo Fener i Loko u gostima - ne moš' se dobije, ili barem skoro nemoguće.
Sve ostalo može: Daruš,Efes,Pao kod kuće, Cedevita i Kaha u gostima. Po meni maximum 5 pobeda, ali realno je makar 3-4.

legenda

pre 8 godina

Igor PFC

Nemoj mi reci da ti kao grobar gledas zvezdine utakmice pa znas kako zvezda igra,a vidi se po tvom komentaru da ne gledas,zato ne razumem sto bulazis takve gluposti,tvom komentaru se cak i grobari smeju zato sto nema nikakva smisla sta ti pises.

Darko

pre 8 godina

@republika srpska
Zemo, tačno da će Efes imati ako izgubi večeras i u Beogradu 3-5, ali oni posle toga imaju poprilično povoljan raspored, 4 kod kuće, gostovanje Darušafaki i Feneru, tako da je moguće da do kraja imaju 5 pobjeda i eto ih na 8-6, za razliku od njih PAO sad igra protiv Efesa, pa sledeće kolo čeka Fener, posle PAO gostuje do kraja Unikahi, Zvezdi, Darušafaki i Efesu, a čeka neugodnu Lokomotivu u Atini, nesumnjivo je da imaju teži raspored od Efesa u drugom dijelu tako da sam ja večeras više za pobjedu Efesa, a ionako nešto ne volim da navijam za pecaroše

kornjaca

pre 8 godina

Mozemo dobiti Efes, Pao nam dolazi i bice odlicna tekma posto su i oni u igri za prolaz. Darusafaku jedva cekamo, pogotovo Cirbi i Miler. Jedna pobeda na strani, Cedevita ili Unikaha i eto nam top8. ali polako, bez pritiska.

mkgd

pre 8 godina

Dosta sa tim moglo je biti to i to, da je neko ponudio 4-3 svi bi prihvatili ali svi. Sad da bude i 3-4 ja zadovoljan iako mislim da ce biti 4-3.

Gogolj

pre 8 godina

Ajde Igore nabroj mi te igrace iz partizanove skole, osim Aranitovica i Marinkovića!
(adam, 13. februar 2016 06:30)

Aranitović?

lupetanje

pre 8 godina

@(Igor PFC, 12. februar 2016 11:13)

Ajd razumem kad je neko ostrašćen pa mora nešto loše da kaže kako bi umirio nervozu zbog očajnih rezultata svoje ekipe. Ali ovakve nebuloze, da ne kažem gluposti, koliko je ovaj napisao je stvarno za ozbiljnu psihoanalizu...
Čoveče, traži stručnu pomoć, nadajmo se da još nije prekasno :/

fv-sweden

pre 8 godina

Dobra stvar kad dodje dan protiv Fener oni su vec tada prosli pa mozda igraju sa manjom motivacijom. isto tako zadnja dva kola ako su Cedevita i Daka vec ispali.

ДС1989

pre 8 godina

Нисмо ми баш у тако доброј ситуацији. Ефес игра против нас следеће коло а онда све утакмице до краја не мрда из Истамбула. Биће јако тешко победити и једне и друге. Поготово што се са Ефесом неће играти у БГ. Са ПАО се неће играти у Пиониру него у Арени где је атмосфера бар 30% слабија.
Ипак, ако добијемо и једне и друге мислим да пролазимо. Уколико задње коло буде одлучивало, добићемо ми Цедевиту а они играју међусобно.
Не треба занемарити ни Шпанце који чекају и нас и ПАО кући а одлична су екипа.

banexer68

pre 8 godina

Kao 'običan' Zvezdaš, mislim da protiv Fenera i Lokosa nemamo šta da tražimo u gostima. Na stranu sudije i Žeksovo 'puštanje', od nas, PAO-a i Efesa jedan tim proći neće. Ako za mesec dana, posle PAO-a, (gde god igrali) budemo na 6-4, imaćemo čemu da se nadamo. Darušafaku dobijamo kod kuće, Unikahu 'napadamo' u gostima. Poslednje kolo smo u Purgerstadt-u, a dan pre toga, PAO kod Efesa. Do tada će se, valjda, znati šta je kome činiti.