Ponedeljak, 08.02.2016.

18:25

Volej u poslednjoj sekundi, Srbija u polufinalu!

Futsal reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva pobedom nad selekcijom Ukrajine rezultatom 2:1.

Izvor: B92

Volej u poslednjoj sekundi, Srbija u polufinalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

224 Komentari

Sortiraj po:

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 8 godina

Smorili ste više sa ovim komentarima o domaćem terenu, prvo za rukomet a evo sad i za futsal. Domaći teren jeste izvesna prednost, ali ne i odlučujuća. Za medalju se ipak mora posedovati određen kvalitet, jer da nije tako onda bi sve reprezentacije, kad organizuju prvenstva kod kuće, osvajale medalje, a to svakako nije slučaj. Mislim da će Srbija sad osvojiti medalju, ali ne zbog domaćeg terena već zbog kvaliteta koji poseduje godinama u ovom sportu. Razlog što do sad nije osvojena medalja je što smo uvek naletali na najteže protivnike u četvrtfinalu.

milan

pre 8 godina

Ista stvar kao i 2012. godine kad smo mi bili domaćini.Došli do polufinala i to je to.Nije nas bilo nigdje prije ni poslije tako i vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hrvat, 9. februar 2016 00:01)
Nismo isti. Daleko bilo

realno

pre 8 godina

slučajno ste pobedili...doma ste....kao I mi 2012
(Hrvat, 9. februar 2016 10:24)

Slucajno cemo i da osvojimo...a vas saljemo doma....

milan

pre 8 godina

slučajno ste pobedili...doma ste....kao I mi 2012
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hrvat, 9. februar 2016 10:24)

Pobede u zadnjoj sekundi su nasa specijalnost. Pa to vi najbolje znate. Sto rece jedan komentator: To mogu samo Srbi

Milan

pre 8 godina

Mogli bismo da organizujemo svetsko prvenstvo u badmintonu, na marakani. Neka crknu dusmani. Pazi, futsal preko 200 komentara?!
Kakvo zamajavanje sirokih narodnih masa.

katica

pre 8 godina

Za neradnike, džabalebarose, huligane je to super...
Od kojih para se pravi to prvenstvo u besmislenom sportu?
U bankrot zemlji novac za sport, vojnu opremu, crkvu...
Znaci na luksuz, trošenje...
Pamet na nivou dece iz obdaništa...

Kayser Soze

pre 8 godina

Malo mi zasmetalo kad je selektor Kovacevic dva min pre kraja na timeoutu rekao, pa imaju i ti produzeci..
Nema predaje do poslednje sekunde!

čiča gliša

pre 8 godina

Igrao sam aktivno košarku, naravno i basket 3 na 3. Ponekad se odigrao i mali fudbal i verujte, NIKAD VIšE NISAM CRKAO NEGO IGRAJUĆI BAŠ TAJ MALI FUDBAL. Svaki momenat si kao na iglama, trči tamo, trči 'vamo, duša u nosu nakon dva napada. A, imalo se kondicije.

Zoran Banjaluka

pre 8 godina

Bravooo momciii...Samo vam je mali Brile falio,sreo sam decka tresao se od srece..tako se bodre drugari i bivsi saigraci.srecno momci

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Bravo momci, odlican futsal igrate. nisam ni znao da ovako dobro nasi igraju. i svaka cast publici, odlicna promocija za nasu zemlju.

Zvezdaš Kragujevac

pre 8 godina

Ovaj uspeh se kovao dugo.

Ekonomac iz Kragujevca, za koji su igrali ili jos uvek igraju Kocic, Rajčević, Janjić, Aksentijević, Miloš Simić, godinama igra važnu ulogu u Evropi i tu je među 5najboljih ekipa.

Pre toga i beogradski Marbo, koji sad fali u takmičenju.

Sve u svemu, momci, vi ste vec sad za medalju jer ste uradili veliku stvar.

Obradovali ste svoj narod...

msm

pre 8 godina

Kakva golčina!!! Kao s' poslom, hladne glave, zavaljao ju je kao da je siguran bio da nema šanse da promaši, kao balerina :) Svaka čast reprezentaciji Srbije. Samo naprijed momci!

Hibrid

pre 8 godina

Bravo majstori!
Samo slozno i ujedinjeno i titula nije daleko uz domaci teren i publiku !
(Beobrad, 8. februar 2016 20:50) # Link komentara
Preporučujem (+79)Ne preporučujem (-4)
I kengur na golu !

mladen

pre 8 godina

Sve sami pro igraci komentarisu. Ali ovi sto govore kako je futsal dosadan, a lopta odvratna, neka zaobidju ovu vest, jer se pravi futsal igra bas ovakvom loptom i tehnika dolazi do izrazaja.
Da je Rikardinjo sa loptom za veliki fudbal hvatao onaj volej protiv nas, otisla bi nebu pod oblake.

mario

pre 8 godina

То могу само Срби! Браво, момци!
(my way, 8. februar 2016 21:37)
Zato jer je domaći teren i domaća publika isto kao i rukometaši od onda ih nema nigdje.

abraxas

pre 8 godina

Srbi po obicaju strucnjaci i za ovaj sport iako ga gledaju po prvi put u zivotu i jos jednom na kartu domacinstva ce da uzmu neki plasman i to ce biti jedino sto ce u istoriji ikad uraditi.

скоба

pre 8 godina

(BATA, 08. februar 2016 21:19)
Ликови са толико година наравно да играју са балонима, они који играју прави мали фудбал играју са лоптом са тегом коју јесте тешко подићи, али пишем из голманског угла јер си се ти нашао паметан да коментаришеш како голмани ,,делују'' као да добро бране, а о брањењу очигледно појма немаш. Иди плати термин са твојим колегама стомацима па напуцавајте са пола терена до миле воље

BATA

pre 8 godina

SKOBA kometar,verovatno si mlad decko koji nije nikad sutnuo ozbiljno fudbal u zivotu,pa da je to tacno onda bi se i veliki fudbal igrao tim loptama verovatno imas 20 do30 god.BATA 65god. je vise proveo na ternima nego sto ti imas godina verujem da i neznas da ovalopta otskace sa visine 2m 55cm prava fudmalska 125 do 135cm,ajde nemamam vise vremena za obuku.POZDRAV.

danix

pre 8 godina

Onima koji pobijede u poslednjoj sekundi Bog je,sigurno,naklonjen,a oni koji izgube u poslednjoj sekundi,nesto su Bogu duzni.
Bravo momci,bilo je tesko,Ukrajina je odlicna ekipa,ali ste ipak pokazali da imate pobjednicki mentalitet,a Simic je usao u istoriju,kakav divan gol,da mu cestita i Rikardinjo.
Srecno vam bilo u polufinalu,a onda mi u finalu,Bog je s vama.

Murray armija

pre 8 godina

Jeste da ja ovde dosta komentarisem sve i da je samo zezam al kad vidim neke koji su ozbiljni kao ovaj Jumko smuči mi se..Pretpostavljam da lik ima 70 godina nema sta da radi pa svaku vest hejtuje Srbe.Jumko samo gledaj i uzivaj kako dominiramo ;)

Johnny Serbino

pre 8 godina

Braćo moja nikako mi nije jasno skoro svi sportovi nam idu, pa i ovaj fudbal u sali i mlađani na travi ali onaj najvažniji nikako.

Kayser Soze

pre 8 godina

Bravo momci! Zamerio bih malo na prekidima, tzv slobodnjacima, nekako smo bezopasni tu, sem protiv Portugala onaj treci gol je bio sjajan iz auta..Dosta smo se branili, ne treba tako da igramo, nego da osiguramo ranije pobedu..ali ipak smo pobedili, samo hrabro u 1/2 i srecno!!

milan

pre 8 godina

Fudbaleri u19 najbolji na svetu, fudbaleri u21 tu i tamo ali imali su uspeha, futsal reprezentacija takodje pokazala da zna da igra fudbal, svi imaju dobre ili solidne rezultate osim A tima. Zasto? Pa zato sto su tu najvece pare...

украјинац

pre 8 godina

Не разумем ове који кажу да је досадан овај спорт, вероватно завидност, Украјина после Рус, Шпа, Ита, и Порт. има најбоље резултате задњих година. Била би ово још једна привилегија, АКО победимо, после оне са Португалом.
Србија нешто боља, за сада је 1:1 4мин. до краја, ја сам прогонозирао продужетке а верујем да ће бити и панала.

Dizni

pre 8 godina

bravo legende, a ovima kojima je ovo dosadan i glup sport, neka se zapitaju zasto su igrali mali fudbal kaoklinci, a ako nisu onda nazad na balet!

mile

pre 8 godina

Đorđević sa Bosfora, Augentaler sa busena, Kecman sa Tuškanca, Simić iz voleja. Eto tako. (pan, 08. februar 2016 20:39)

I Piksi iz kornera.

Stefanovic

pre 8 godina

BRAVO MOMCI, OSTAVILI STE SRCE NA TEREN, ZASLUZENA POBEDA!!!!!

ALO BRE LJUDI, ovo je OGROMAN USPEH!!!! POLUFINALA U FUTSAL!!!!

A za ljude koji prigovaraju da ovo kao nije veliki sport, ovo je veci sport nego rukomet, vater polo, odbojka...

Futsal igraju 40 miliona registrovanih igraca na svetu - 198 od 207 clanova FIFA imaju zvanicne futsal reprezentacije.

Futsal je sport koji upravo sada NAJBRZE RASTE u SVETU, a ko je gledo utakmicu danas protiv Ukrajine ili protiv Portugalije zna zasto.

Ovo je moderan, brz, fantastican sport, i ovo je BUDUCNOST.

Zato moramo da PODRZAVAMO OVE LAVOVE, jer ovo je OGROMAN USPEH!!! Alo bre igramo POLUFINALE u zemlji gde imamo samo 300 registrovanih igrača, nema infrastruckture, love, nista...

Ovo je NEVEROVATAN USPEH, IDEMO SRBIJA DO FINALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boka 23

pre 8 godina

Svaka čast,verovao sam od početka 10.000 hiljada ljudi ih je vodilo ,a ne ko gogara i mladi Iva da likuju naše.
;-) ovo je smajli....

ludinovinar

pre 8 godina

Како бруталан спорт, фантастично! Само напред момци, још мало до победе.. ;-)

БоБаН

pre 8 godina

Brv momci svaka cast. Domaci teren je domaci teren. I ako nismo bili medju cetri reprzentacije sad je sve moguce. A za ove pajsere koje glume nesto tipa ko ovo prati i tako to,molio bih da se nejavljaju u sportu nam uvek nesto lepo prirede pa makar to bilo i pljuvanje u dalje. Idemo do finala!

Wllaxy

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...
(Jumko, 08. februar 2016 18:26)

Ma šta se sekiraš, kad preživimo tebe preživećemo i svaku drugu glupost na svetu, ma kolika god ona bila... Posle tebe i tvojih komentara sve je sitnica...

TEGI DEBELA STRIPTIZETA !!!

pre 8 godina

Bravo momci samo napred idemo po zlato,sudije katastrofa totalno pogubljene na obe strane,jos jedno bravo momci!!!

украјинац

pre 8 godina

Коцић каква играчина, милина га је гледати. Штета што овај спорт није толико популаран. Реално занимљивије ми је ово него ли одбојка и ватерполо.

nekatamo

pre 8 godina

U Norveskoj sam, zabagovao mi stream ba 16s do kraja, ja kao nema potrebe da se cimam ionako nece produzeci jos.. Pustim stream, kad ono grle se i skacu. Znaci...

NN

pre 8 godina

jbt zivot pa sta je ovo dal je ovo moguce umrecu auuuuuuuu AAAAAAAAAAAAAAAAAAA SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BRAVO PERKE KRALJU bez tvojih asistencija nista - BRAVO SIMKE BRAVO LEGENDO ... USAO SI I ANALE MALOG FUDBALA ovo je BOZIJE CUDO - HVALA TI BOZE!!!!!!

LOL

pre 8 godina

Kakav pas veterana Perica, covek jedan na jedan moze samo da gleda protivnika i ne moze lopta da mu se uzme sjajan pas i volej za istorijsku pobedu !

Boki

pre 8 godina

Gooooooooooooollll....bravo momci,Pericu brate moj,suze radosnice,SRBIJO PONOSNA BUDI!VOLIM NAROD KOJI IMA SRCE I DUSU A NAMA JE JOS SAMO TO I OSTALO!!!

coki

pre 8 godina

ovaj sport kod nas nije bas popularan, ali u ostalim, malo razvijenijim zemljama, ovo je vrlo praceno i vrti se ozbiljna lova. SStvarno kraj za infarkt. Svaka cast, momci. Nadamo se medalji.

jov

pre 8 godina

Vraćam se iz škole, ulazim u sobu, minut do kraja, sa sve torbom i jaknom stojim ispred tv-a i gledam poslednji minut, i sekund do kraja GOOOL, AU SVAKA ČAST, KAKAV VOLEJ, IDEMOOO

украјинац

pre 8 godina

Замало продужеци хехе. Потпуно заслужено, али каква мајсторка акција у последњој секунди. Надам се сусрету Русији и ко год победи нек и освоји.
Недајмо медитеранским ганима титулу нек буде у правослвне руке.

Milutin

pre 8 godina

Kako ga je zavalio strucno, vreme bi isteklo da je i pokusao da je zahvati drugacije, gladam sat i ne mogu da verujem. Kakav majstor, svaka cast prijatelju!!!

Рајко Четник

pre 8 godina

Суђење криминално, навијачи добри, играчи одлични, ГОООООООЛ У ЗАДЊОЈ СЕКУНДИ ФЕЕЕЕНОООМЕЕЕНАААЛАААААН!
Напред Бели Орлови у финале!

bosko

pre 8 godina

Tooooooo. Fenomenalnoooo! Bravo majstori. Svi na Trg! Ludilo. Docek ispred skupstine sutra u 6 ujutro!
Ma koga jos interesuje fudbal na male golove i zenski tenis u dublu. Pecanje je interesantnije od ovog. A da ne pricam o kriketu.

Djole_kg

pre 8 godina

Ja rekoh bratu minut i po pre kraja: "Zamisli da damo gol u zadnjoj sekundi.." Prvi put u životu da ne izbaksuziram,već da se posreći..

Milijana

pre 8 godina

Aoooooo kako sam uzivala!!!!! Hvala momci, bravo momci! Idemo dalje! A za to sto se moj brat Simic krsti za to posebna medalja! Jedva cekam sledeću!

BATA

pre 8 godina

Kada bi se igralo normalnim loptom ovo bi bilo izuzetno lep mali fudbal,ovako sa ovom MEDICINKOM koja ne otskace prakticno je nemoguce dati gol pod precku tj. majstorski,zato i izgleda da golmani izuzetno brane,jer ma koliko ti zapeoda sutnes ona se dize maksimalno do jednog metra.Ovo pisem iz licnog iskustva.Sve cestitke nasim igracima na ovoj pobedi a ovaj volej u zadnjoj sekundi za istoriju.

bobrock

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...(Jumko, 08. februar 2016 18:26) 

Važno je da ti sve te gluposti pratiš i očigledno nemaš pametnijeg posla nego po ceo dan visiš na netu! Znači sve te gluposti daju tvom životu barem neki smisao!

скоба

pre 8 godina

(BATA, 08. februar 2016 20:37)
Кад би писао из искуства знао би колико је брза ова лопта и колико је тешко бранити шут, ова два голмана се мајсторски постављају и имају врхунски преглед игре плус рефлексе као мачке тако да , кад би била ,,права'' лопта не би могао да им се да гол до сутра..ово пишем из искуства

milan

pre 8 godina

Fudbaleri u19 najbolji na svetu, fudbaleri u21 tu i tamo ali imali su uspeha, futsal reprezentacija takodje pokazala da zna da igra fudbal, svi imaju dobre ili solidne rezultate osim A tima. Zasto? Pa zato sto su tu najvece pare...

скоба

pre 8 godina

svaka cast momcima,ali ja dosadniji sport u zivotu nisam video. strasno (smesno, 08. februar 2016 20:34)
ти би могао да пробаш да одиграш неку партију било ког спорта осим дрндања глупости по тастатури

Miško

pre 8 godina

Gutala je mnogo mnogo zanimljiviji od pravog fudbala jer je dinamicnij i stalno se stvaraju šanse dok u fudbalu 90 minuta potrosim na gledanje ni za šta...

Hugo

pre 8 godina

Znam da nije do nas i da je Uefa obezbedila infrastrukturu, ali cini mi se da se ovaj parket skroz odlepio na nekim mestima...amaterski deluje..obratite paznu na parket i kad ga zumiraju jasno se vidi

Misa

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...(Jumko, 08. februar 2016 18:26)

Brate,ti imas ozbiljan problem.

Pepeljuga

pre 8 godina

Ovo nam je plafon. Slabi smo. Nema vođe, nema tečne igre. Stalne rasprave među igračima, sebičnost... Jedina svetla tačka u timu je golman, možda i solidni igrač Kocić.

Славиша

pre 8 godina

Коментатор је феноменалан. Ако причате о овоме са РТС-а. Информације, кад шта да каже... Свака част!

Ponosan na premijera

pre 8 godina

Mnogo smo moćni. Dominiramo. Nije ni čudo od kad smo mi na vlasti Srbiji je krenulo silovito u svim aspektima pa je prirodno da nam i u sportu krene. Idemo silovito za Srbiju i reforme. Svi kao jedan. Kraj 2:0 za nas.

Jumko

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...

Misa

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...(Jumko, 08. februar 2016 18:26)

Brate,ti imas ozbiljan problem.

Djole_kg

pre 8 godina

Ja rekoh bratu minut i po pre kraja: "Zamisli da damo gol u zadnjoj sekundi.." Prvi put u životu da ne izbaksuziram,već da se posreći..

Славиша

pre 8 godina

Коментатор је феноменалан. Ако причате о овоме са РТС-а. Информације, кад шта да каже... Свака част!

Milutin

pre 8 godina

Kako ga je zavalio strucno, vreme bi isteklo da je i pokusao da je zahvati drugacije, gladam sat i ne mogu da verujem. Kakav majstor, svaka cast prijatelju!!!

скоба

pre 8 godina

svaka cast momcima,ali ja dosadniji sport u zivotu nisam video. strasno (smesno, 08. februar 2016 20:34)
ти би могао да пробаш да одиграш неку партију било ког спорта осим дрндања глупости по тастатури

Stefanovic

pre 8 godina

BRAVO MOMCI, OSTAVILI STE SRCE NA TEREN, ZASLUZENA POBEDA!!!!!

ALO BRE LJUDI, ovo je OGROMAN USPEH!!!! POLUFINALA U FUTSAL!!!!

A za ljude koji prigovaraju da ovo kao nije veliki sport, ovo je veci sport nego rukomet, vater polo, odbojka...

Futsal igraju 40 miliona registrovanih igraca na svetu - 198 od 207 clanova FIFA imaju zvanicne futsal reprezentacije.

Futsal je sport koji upravo sada NAJBRZE RASTE u SVETU, a ko je gledo utakmicu danas protiv Ukrajine ili protiv Portugalije zna zasto.

Ovo je moderan, brz, fantastican sport, i ovo je BUDUCNOST.

Zato moramo da PODRZAVAMO OVE LAVOVE, jer ovo je OGROMAN USPEH!!! Alo bre igramo POLUFINALE u zemlji gde imamo samo 300 registrovanih igrača, nema infrastruckture, love, nista...

Ovo je NEVEROVATAN USPEH, IDEMO SRBIJA DO FINALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nekatamo

pre 8 godina

U Norveskoj sam, zabagovao mi stream ba 16s do kraja, ja kao nema potrebe da se cimam ionako nece produzeci jos.. Pustim stream, kad ono grle se i skacu. Znaci...

čiča gliša

pre 8 godina

Igrao sam aktivno košarku, naravno i basket 3 na 3. Ponekad se odigrao i mali fudbal i verujte, NIKAD VIšE NISAM CRKAO NEGO IGRAJUĆI BAŠ TAJ MALI FUDBAL. Svaki momenat si kao na iglama, trči tamo, trči 'vamo, duša u nosu nakon dva napada. A, imalo se kondicije.

mile

pre 8 godina

Đorđević sa Bosfora, Augentaler sa busena, Kecman sa Tuškanca, Simić iz voleja. Eto tako. (pan, 08. februar 2016 20:39)

I Piksi iz kornera.

скоба

pre 8 godina

(BATA, 08. februar 2016 20:37)
Кад би писао из искуства знао би колико је брза ова лопта и колико је тешко бранити шут, ова два голмана се мајсторски постављају и имају врхунски преглед игре плус рефлексе као мачке тако да , кад би била ,,права'' лопта не би могао да им се да гол до сутра..ово пишем из искуства

Jumko

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Bravo momci, odlican futsal igrate. nisam ni znao da ovako dobro nasi igraju. i svaka cast publici, odlicna promocija za nasu zemlju.

Dizni

pre 8 godina

bravo legende, a ovima kojima je ovo dosadan i glup sport, neka se zapitaju zasto su igrali mali fudbal kaoklinci, a ako nisu onda nazad na balet!

bobrock

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...(Jumko, 08. februar 2016 18:26) 

Važno je da ti sve te gluposti pratiš i očigledno nemaš pametnijeg posla nego po ceo dan visiš na netu! Znači sve te gluposti daju tvom životu barem neki smisao!

milan

pre 8 godina

Fudbaleri u19 najbolji na svetu, fudbaleri u21 tu i tamo ali imali su uspeha, futsal reprezentacija takodje pokazala da zna da igra fudbal, svi imaju dobre ili solidne rezultate osim A tima. Zasto? Pa zato sto su tu najvece pare...

Johnny Serbino

pre 8 godina

Braćo moja nikako mi nije jasno skoro svi sportovi nam idu, pa i ovaj fudbal u sali i mlađani na travi ali onaj najvažniji nikako.

jov

pre 8 godina

Vraćam se iz škole, ulazim u sobu, minut do kraja, sa sve torbom i jaknom stojim ispred tv-a i gledam poslednji minut, i sekund do kraja GOOOL, AU SVAKA ČAST, KAKAV VOLEJ, IDEMOOO

Kayser Soze

pre 8 godina

Malo mi zasmetalo kad je selektor Kovacevic dva min pre kraja na timeoutu rekao, pa imaju i ti produzeci..
Nema predaje do poslednje sekunde!

mladen

pre 8 godina

Sve sami pro igraci komentarisu. Ali ovi sto govore kako je futsal dosadan, a lopta odvratna, neka zaobidju ovu vest, jer se pravi futsal igra bas ovakvom loptom i tehnika dolazi do izrazaja.
Da je Rikardinjo sa loptom za veliki fudbal hvatao onaj volej protiv nas, otisla bi nebu pod oblake.

Zoran Banjaluka

pre 8 godina

Bravooo momciii...Samo vam je mali Brile falio,sreo sam decka tresao se od srece..tako se bodre drugari i bivsi saigraci.srecno momci

Zvezdaš Kragujevac

pre 8 godina

Ovaj uspeh se kovao dugo.

Ekonomac iz Kragujevca, za koji su igrali ili jos uvek igraju Kocic, Rajčević, Janjić, Aksentijević, Miloš Simić, godinama igra važnu ulogu u Evropi i tu je među 5najboljih ekipa.

Pre toga i beogradski Marbo, koji sad fali u takmičenju.

Sve u svemu, momci, vi ste vec sad za medalju jer ste uradili veliku stvar.

Obradovali ste svoj narod...

Murray armija

pre 8 godina

Jeste da ja ovde dosta komentarisem sve i da je samo zezam al kad vidim neke koji su ozbiljni kao ovaj Jumko smuči mi se..Pretpostavljam da lik ima 70 godina nema sta da radi pa svaku vest hejtuje Srbe.Jumko samo gledaj i uzivaj kako dominiramo ;)

скоба

pre 8 godina

(BATA, 08. februar 2016 21:19)
Ликови са толико година наравно да играју са балонима, они који играју прави мали фудбал играју са лоптом са тегом коју јесте тешко подићи, али пишем из голманског угла јер си се ти нашао паметан да коментаришеш како голмани ,,делују'' као да добро бране, а о брањењу очигледно појма немаш. Иди плати термин са твојим колегама стомацима па напуцавајте са пола терена до миле воље

danix

pre 8 godina

Onima koji pobijede u poslednjoj sekundi Bog je,sigurno,naklonjen,a oni koji izgube u poslednjoj sekundi,nesto su Bogu duzni.
Bravo momci,bilo je tesko,Ukrajina je odlicna ekipa,ali ste ipak pokazali da imate pobjednicki mentalitet,a Simic je usao u istoriju,kakav divan gol,da mu cestita i Rikardinjo.
Srecno vam bilo u polufinalu,a onda mi u finalu,Bog je s vama.

Wllaxy

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...
(Jumko, 08. februar 2016 18:26)

Ma šta se sekiraš, kad preživimo tebe preživećemo i svaku drugu glupost na svetu, ma kolika god ona bila... Posle tebe i tvojih komentara sve je sitnica...

milan

pre 8 godina

Fudbaleri u19 najbolji na svetu, fudbaleri u21 tu i tamo ali imali su uspeha, futsal reprezentacija takodje pokazala da zna da igra fudbal, svi imaju dobre ili solidne rezultate osim A tima. Zasto? Pa zato sto su tu najvece pare...

БоБаН

pre 8 godina

Brv momci svaka cast. Domaci teren je domaci teren. I ako nismo bili medju cetri reprzentacije sad je sve moguce. A za ove pajsere koje glume nesto tipa ko ovo prati i tako to,molio bih da se nejavljaju u sportu nam uvek nesto lepo prirede pa makar to bilo i pljuvanje u dalje. Idemo do finala!

Kayser Soze

pre 8 godina

Bravo momci! Zamerio bih malo na prekidima, tzv slobodnjacima, nekako smo bezopasni tu, sem protiv Portugala onaj treci gol je bio sjajan iz auta..Dosta smo se branili, ne treba tako da igramo, nego da osiguramo ranije pobedu..ali ipak smo pobedili, samo hrabro u 1/2 i srecno!!

msm

pre 8 godina

Kakva golčina!!! Kao s' poslom, hladne glave, zavaljao ju je kao da je siguran bio da nema šanse da promaši, kao balerina :) Svaka čast reprezentaciji Srbije. Samo naprijed momci!

Рајко Четник

pre 8 godina

Суђење криминално, навијачи добри, играчи одлични, ГОООООООЛ У ЗАДЊОЈ СЕКУНДИ ФЕЕЕЕНОООМЕЕЕНАААЛАААААН!
Напред Бели Орлови у финале!

Miško

pre 8 godina

Gutala je mnogo mnogo zanimljiviji od pravog fudbala jer je dinamicnij i stalno se stvaraju šanse dok u fudbalu 90 minuta potrosim na gledanje ni za šta...

BATA

pre 8 godina

SKOBA kometar,verovatno si mlad decko koji nije nikad sutnuo ozbiljno fudbal u zivotu,pa da je to tacno onda bi se i veliki fudbal igrao tim loptama verovatno imas 20 do30 god.BATA 65god. je vise proveo na ternima nego sto ti imas godina verujem da i neznas da ovalopta otskace sa visine 2m 55cm prava fudmalska 125 do 135cm,ajde nemamam vise vremena za obuku.POZDRAV.

coki

pre 8 godina

ovaj sport kod nas nije bas popularan, ali u ostalim, malo razvijenijim zemljama, ovo je vrlo praceno i vrti se ozbiljna lova. SStvarno kraj za infarkt. Svaka cast, momci. Nadamo se medalji.

Milijana

pre 8 godina

Aoooooo kako sam uzivala!!!!! Hvala momci, bravo momci! Idemo dalje! A za to sto se moj brat Simic krsti za to posebna medalja! Jedva cekam sledeću!

BATA

pre 8 godina

Kada bi se igralo normalnim loptom ovo bi bilo izuzetno lep mali fudbal,ovako sa ovom MEDICINKOM koja ne otskace prakticno je nemoguce dati gol pod precku tj. majstorski,zato i izgleda da golmani izuzetno brane,jer ma koliko ti zapeoda sutnes ona se dize maksimalno do jednog metra.Ovo pisem iz licnog iskustva.Sve cestitke nasim igracima na ovoj pobedi a ovaj volej u zadnjoj sekundi za istoriju.

Boki

pre 8 godina

Gooooooooooooollll....bravo momci,Pericu brate moj,suze radosnice,SRBIJO PONOSNA BUDI!VOLIM NAROD KOJI IMA SRCE I DUSU A NAMA JE JOS SAMO TO I OSTALO!!!

украјинац

pre 8 godina

Замало продужеци хехе. Потпуно заслужено, али каква мајсторка акција у последњој секунди. Надам се сусрету Русији и ко год победи нек и освоји.
Недајмо медитеранским ганима титулу нек буде у правослвне руке.

украјинац

pre 8 godina

Коцић каква играчина, милина га је гледати. Штета што овај спорт није толико популаран. Реално занимљивије ми је ово него ли одбојка и ватерполо.

Pepeljuga

pre 8 godina

Ovo nam je plafon. Slabi smo. Nema vođe, nema tečne igre. Stalne rasprave među igračima, sebičnost... Jedina svetla tačka u timu je golman, možda i solidni igrač Kocić.

NN

pre 8 godina

jbt zivot pa sta je ovo dal je ovo moguce umrecu auuuuuuuu AAAAAAAAAAAAAAAAAAA SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BRAVO PERKE KRALJU bez tvojih asistencija nista - BRAVO SIMKE BRAVO LEGENDO ... USAO SI I ANALE MALOG FUDBALA ovo je BOZIJE CUDO - HVALA TI BOZE!!!!!!

LOL

pre 8 godina

Kakav pas veterana Perica, covek jedan na jedan moze samo da gleda protivnika i ne moze lopta da mu se uzme sjajan pas i volej za istorijsku pobedu !

Boka 23

pre 8 godina

Svaka čast,verovao sam od početka 10.000 hiljada ljudi ih je vodilo ,a ne ko gogara i mladi Iva da likuju naše.
;-) ovo je smajli....

Hibrid

pre 8 godina

Bravo majstori!
Samo slozno i ujedinjeno i titula nije daleko uz domaci teren i publiku !
(Beobrad, 8. februar 2016 20:50) # Link komentara
Preporučujem (+79)Ne preporučujem (-4)
I kengur na golu !

Ponosan na premijera

pre 8 godina

Mnogo smo moćni. Dominiramo. Nije ni čudo od kad smo mi na vlasti Srbiji je krenulo silovito u svim aspektima pa je prirodno da nam i u sportu krene. Idemo silovito za Srbiju i reforme. Svi kao jedan. Kraj 2:0 za nas.

TEGI DEBELA STRIPTIZETA !!!

pre 8 godina

Bravo momci samo napred idemo po zlato,sudije katastrofa totalno pogubljene na obe strane,jos jedno bravo momci!!!

bosko

pre 8 godina

Tooooooo. Fenomenalnoooo! Bravo majstori. Svi na Trg! Ludilo. Docek ispred skupstine sutra u 6 ujutro!
Ma koga jos interesuje fudbal na male golove i zenski tenis u dublu. Pecanje je interesantnije od ovog. A da ne pricam o kriketu.

mario

pre 8 godina

То могу само Срби! Браво, момци!
(my way, 8. februar 2016 21:37)
Zato jer je domaći teren i domaća publika isto kao i rukometaši od onda ih nema nigdje.

abraxas

pre 8 godina

Srbi po obicaju strucnjaci i za ovaj sport iako ga gledaju po prvi put u zivotu i jos jednom na kartu domacinstva ce da uzmu neki plasman i to ce biti jedino sto ce u istoriji ikad uraditi.

Hugo

pre 8 godina

Znam da nije do nas i da je Uefa obezbedila infrastrukturu, ali cini mi se da se ovaj parket skroz odlepio na nekim mestima...amaterski deluje..obratite paznu na parket i kad ga zumiraju jasno se vidi

milan

pre 8 godina

slučajno ste pobedili...doma ste....kao I mi 2012
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hrvat, 9. februar 2016 10:24)

Pobede u zadnjoj sekundi su nasa specijalnost. Pa to vi najbolje znate. Sto rece jedan komentator: To mogu samo Srbi

ludinovinar

pre 8 godina

Како бруталан спорт, фантастично! Само напред момци, још мало до победе.. ;-)

украјинац

pre 8 godina

Не разумем ове који кажу да је досадан овај спорт, вероватно завидност, Украјина после Рус, Шпа, Ита, и Порт. има најбоље резултате задњих година. Била би ово још једна привилегија, АКО победимо, после оне са Португалом.
Србија нешто боља, за сада је 1:1 4мин. до краја, ја сам прогонозирао продужетке а верујем да ће бити и панала.

milan

pre 8 godina

Ista stvar kao i 2012. godine kad smo mi bili domaćini.Došli do polufinala i to je to.Nije nas bilo nigdje prije ni poslije tako i vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hrvat, 9. februar 2016 00:01)
Nismo isti. Daleko bilo

realno

pre 8 godina

slučajno ste pobedili...doma ste....kao I mi 2012
(Hrvat, 9. februar 2016 10:24)

Slucajno cemo i da osvojimo...a vas saljemo doma....

Milan

pre 8 godina

Mogli bismo da organizujemo svetsko prvenstvo u badmintonu, na marakani. Neka crknu dusmani. Pazi, futsal preko 200 komentara?!
Kakvo zamajavanje sirokih narodnih masa.

katica

pre 8 godina

Za neradnike, džabalebarose, huligane je to super...
Od kojih para se pravi to prvenstvo u besmislenom sportu?
U bankrot zemlji novac za sport, vojnu opremu, crkvu...
Znaci na luksuz, trošenje...
Pamet na nivou dece iz obdaništa...

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 8 godina

Smorili ste više sa ovim komentarima o domaćem terenu, prvo za rukomet a evo sad i za futsal. Domaći teren jeste izvesna prednost, ali ne i odlučujuća. Za medalju se ipak mora posedovati određen kvalitet, jer da nije tako onda bi sve reprezentacije, kad organizuju prvenstva kod kuće, osvajale medalje, a to svakako nije slučaj. Mislim da će Srbija sad osvojiti medalju, ali ne zbog domaćeg terena već zbog kvaliteta koji poseduje godinama u ovom sportu. Razlog što do sad nije osvojena medalja je što smo uvek naletali na najteže protivnike u četvrtfinalu.

Jumko

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...

Pepeljuga

pre 8 godina

Ovo nam je plafon. Slabi smo. Nema vođe, nema tečne igre. Stalne rasprave među igračima, sebičnost... Jedina svetla tačka u timu je golman, možda i solidni igrač Kocić.

Ponosan na premijera

pre 8 godina

Mnogo smo moćni. Dominiramo. Nije ni čudo od kad smo mi na vlasti Srbiji je krenulo silovito u svim aspektima pa je prirodno da nam i u sportu krene. Idemo silovito za Srbiju i reforme. Svi kao jedan. Kraj 2:0 za nas.

BATA

pre 8 godina

Kada bi se igralo normalnim loptom ovo bi bilo izuzetno lep mali fudbal,ovako sa ovom MEDICINKOM koja ne otskace prakticno je nemoguce dati gol pod precku tj. majstorski,zato i izgleda da golmani izuzetno brane,jer ma koliko ti zapeoda sutnes ona se dize maksimalno do jednog metra.Ovo pisem iz licnog iskustva.Sve cestitke nasim igracima na ovoj pobedi a ovaj volej u zadnjoj sekundi za istoriju.

abraxas

pre 8 godina

Srbi po obicaju strucnjaci i za ovaj sport iako ga gledaju po prvi put u zivotu i jos jednom na kartu domacinstva ce da uzmu neki plasman i to ce biti jedino sto ce u istoriji ikad uraditi.

bosko

pre 8 godina

Tooooooo. Fenomenalnoooo! Bravo majstori. Svi na Trg! Ludilo. Docek ispred skupstine sutra u 6 ujutro!
Ma koga jos interesuje fudbal na male golove i zenski tenis u dublu. Pecanje je interesantnije od ovog. A da ne pricam o kriketu.

mario

pre 8 godina

То могу само Срби! Браво, момци!
(my way, 8. februar 2016 21:37)
Zato jer je domaći teren i domaća publika isto kao i rukometaši od onda ih nema nigdje.

Misa

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...(Jumko, 08. februar 2016 18:26)

Brate,ti imas ozbiljan problem.

Hugo

pre 8 godina

Znam da nije do nas i da je Uefa obezbedila infrastrukturu, ali cini mi se da se ovaj parket skroz odlepio na nekim mestima...amaterski deluje..obratite paznu na parket i kad ga zumiraju jasno se vidi

katica

pre 8 godina

Za neradnike, džabalebarose, huligane je to super...
Od kojih para se pravi to prvenstvo u besmislenom sportu?
U bankrot zemlji novac za sport, vojnu opremu, crkvu...
Znaci na luksuz, trošenje...
Pamet na nivou dece iz obdaništa...

Milan

pre 8 godina

Mogli bismo da organizujemo svetsko prvenstvo u badmintonu, na marakani. Neka crknu dusmani. Pazi, futsal preko 200 komentara?!
Kakvo zamajavanje sirokih narodnih masa.

danix

pre 8 godina

Onima koji pobijede u poslednjoj sekundi Bog je,sigurno,naklonjen,a oni koji izgube u poslednjoj sekundi,nesto su Bogu duzni.
Bravo momci,bilo je tesko,Ukrajina je odlicna ekipa,ali ste ipak pokazali da imate pobjednicki mentalitet,a Simic je usao u istoriju,kakav divan gol,da mu cestita i Rikardinjo.
Srecno vam bilo u polufinalu,a onda mi u finalu,Bog je s vama.

Славиша

pre 8 godina

Коментатор је феноменалан. Ако причате о овоме са РТС-а. Информације, кад шта да каже... Свака част!

Stefanovic

pre 8 godina

BRAVO MOMCI, OSTAVILI STE SRCE NA TEREN, ZASLUZENA POBEDA!!!!!

ALO BRE LJUDI, ovo je OGROMAN USPEH!!!! POLUFINALA U FUTSAL!!!!

A za ljude koji prigovaraju da ovo kao nije veliki sport, ovo je veci sport nego rukomet, vater polo, odbojka...

Futsal igraju 40 miliona registrovanih igraca na svetu - 198 od 207 clanova FIFA imaju zvanicne futsal reprezentacije.

Futsal je sport koji upravo sada NAJBRZE RASTE u SVETU, a ko je gledo utakmicu danas protiv Ukrajine ili protiv Portugalije zna zasto.

Ovo je moderan, brz, fantastican sport, i ovo je BUDUCNOST.

Zato moramo da PODRZAVAMO OVE LAVOVE, jer ovo je OGROMAN USPEH!!! Alo bre igramo POLUFINALE u zemlji gde imamo samo 300 registrovanih igrača, nema infrastruckture, love, nista...

Ovo je NEVEROVATAN USPEH, IDEMO SRBIJA DO FINALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miško

pre 8 godina

Gutala je mnogo mnogo zanimljiviji od pravog fudbala jer je dinamicnij i stalno se stvaraju šanse dok u fudbalu 90 minuta potrosim na gledanje ni za šta...

mile

pre 8 godina

Đorđević sa Bosfora, Augentaler sa busena, Kecman sa Tuškanca, Simić iz voleja. Eto tako. (pan, 08. februar 2016 20:39)

I Piksi iz kornera.

украјинац

pre 8 godina

Замало продужеци хехе. Потпуно заслужено, али каква мајсторка акција у последњој секунди. Надам се сусрету Русији и ко год победи нек и освоји.
Недајмо медитеранским ганима титулу нек буде у правослвне руке.

Kayser Soze

pre 8 godina

Malo mi zasmetalo kad je selektor Kovacevic dva min pre kraja na timeoutu rekao, pa imaju i ti produzeci..
Nema predaje do poslednje sekunde!

скоба

pre 8 godina

svaka cast momcima,ali ja dosadniji sport u zivotu nisam video. strasno (smesno, 08. februar 2016 20:34)
ти би могао да пробаш да одиграш неку партију било ког спорта осим дрндања глупости по тастатури

BATA

pre 8 godina

SKOBA kometar,verovatno si mlad decko koji nije nikad sutnuo ozbiljno fudbal u zivotu,pa da je to tacno onda bi se i veliki fudbal igrao tim loptama verovatno imas 20 do30 god.BATA 65god. je vise proveo na ternima nego sto ti imas godina verujem da i neznas da ovalopta otskace sa visine 2m 55cm prava fudmalska 125 do 135cm,ajde nemamam vise vremena za obuku.POZDRAV.

Murray armija

pre 8 godina

Jeste da ja ovde dosta komentarisem sve i da je samo zezam al kad vidim neke koji su ozbiljni kao ovaj Jumko smuči mi se..Pretpostavljam da lik ima 70 godina nema sta da radi pa svaku vest hejtuje Srbe.Jumko samo gledaj i uzivaj kako dominiramo ;)

Djole_kg

pre 8 godina

Ja rekoh bratu minut i po pre kraja: "Zamisli da damo gol u zadnjoj sekundi.." Prvi put u životu da ne izbaksuziram,već da se posreći..

Kayser Soze

pre 8 godina

Bravo momci! Zamerio bih malo na prekidima, tzv slobodnjacima, nekako smo bezopasni tu, sem protiv Portugala onaj treci gol je bio sjajan iz auta..Dosta smo se branili, ne treba tako da igramo, nego da osiguramo ranije pobedu..ali ipak smo pobedili, samo hrabro u 1/2 i srecno!!

bobrock

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...(Jumko, 08. februar 2016 18:26) 

Važno je da ti sve te gluposti pratiš i očigledno nemaš pametnijeg posla nego po ceo dan visiš na netu! Znači sve te gluposti daju tvom životu barem neki smisao!

čiča gliša

pre 8 godina

Igrao sam aktivno košarku, naravno i basket 3 na 3. Ponekad se odigrao i mali fudbal i verujte, NIKAD VIšE NISAM CRKAO NEGO IGRAJUĆI BAŠ TAJ MALI FUDBAL. Svaki momenat si kao na iglama, trči tamo, trči 'vamo, duša u nosu nakon dva napada. A, imalo se kondicije.

скоба

pre 8 godina

(BATA, 08. februar 2016 20:37)
Кад би писао из искуства знао би колико је брза ова лопта и колико је тешко бранити шут, ова два голмана се мајсторски постављају и имају врхунски преглед игре плус рефлексе као мачке тако да , кад би била ,,права'' лопта не би могао да им се да гол до сутра..ово пишем из искуства

Johnny Serbino

pre 8 godina

Braćo moja nikako mi nije jasno skoro svi sportovi nam idu, pa i ovaj fudbal u sali i mlađani na travi ali onaj najvažniji nikako.

Dizni

pre 8 godina

bravo legende, a ovima kojima je ovo dosadan i glup sport, neka se zapitaju zasto su igrali mali fudbal kaoklinci, a ako nisu onda nazad na balet!

Milijana

pre 8 godina

Aoooooo kako sam uzivala!!!!! Hvala momci, bravo momci! Idemo dalje! A za to sto se moj brat Simic krsti za to posebna medalja! Jedva cekam sledeću!

Рајко Четник

pre 8 godina

Суђење криминално, навијачи добри, играчи одлични, ГОООООООЛ У ЗАДЊОЈ СЕКУНДИ ФЕЕЕЕНОООМЕЕЕНАААЛАААААН!
Напред Бели Орлови у финале!

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Bravo momci, odlican futsal igrate. nisam ni znao da ovako dobro nasi igraju. i svaka cast publici, odlicna promocija za nasu zemlju.

Boki

pre 8 godina

Gooooooooooooollll....bravo momci,Pericu brate moj,suze radosnice,SRBIJO PONOSNA BUDI!VOLIM NAROD KOJI IMA SRCE I DUSU A NAMA JE JOS SAMO TO I OSTALO!!!

milan

pre 8 godina

Fudbaleri u19 najbolji na svetu, fudbaleri u21 tu i tamo ali imali su uspeha, futsal reprezentacija takodje pokazala da zna da igra fudbal, svi imaju dobre ili solidne rezultate osim A tima. Zasto? Pa zato sto su tu najvece pare...

Milutin

pre 8 godina

Kako ga je zavalio strucno, vreme bi isteklo da je i pokusao da je zahvati drugacije, gladam sat i ne mogu da verujem. Kakav majstor, svaka cast prijatelju!!!

украјинац

pre 8 godina

Не разумем ове који кажу да је досадан овај спорт, вероватно завидност, Украјина после Рус, Шпа, Ита, и Порт. има најбоље резултате задњих година. Била би ово још једна привилегија, АКО победимо, после оне са Португалом.
Србија нешто боља, за сада је 1:1 4мин. до краја, ја сам прогонозирао продужетке а верујем да ће бити и панала.

TEGI DEBELA STRIPTIZETA !!!

pre 8 godina

Bravo momci samo napred idemo po zlato,sudije katastrofa totalno pogubljene na obe strane,jos jedno bravo momci!!!

Wllaxy

pre 8 godina

Ajmo rekreativci, samo hrabro! Balkon je spreman za jos jednu glupost! Samo napred, ceo svet ce vas gledati, kao i mocni vaterpolo. Idemooo Srbija bre! Najjaca smo sportska nacija na svetu! Nebeska...
(Jumko, 08. februar 2016 18:26)

Ma šta se sekiraš, kad preživimo tebe preživećemo i svaku drugu glupost na svetu, ma kolika god ona bila... Posle tebe i tvojih komentara sve je sitnica...

скоба

pre 8 godina

(BATA, 08. februar 2016 21:19)
Ликови са толико година наравно да играју са балонима, они који играју прави мали фудбал играју са лоптом са тегом коју јесте тешко подићи, али пишем из голманског угла јер си се ти нашао паметан да коментаришеш како голмани ,,делују'' као да добро бране, а о брањењу очигледно појма немаш. Иди плати термин са твојим колегама стомацима па напуцавајте са пола терена до миле воље

украјинац

pre 8 godina

Коцић каква играчина, милина га је гледати. Штета што овај спорт није толико популаран. Реално занимљивије ми је ово него ли одбојка и ватерполо.

milan

pre 8 godina

Fudbaleri u19 najbolji na svetu, fudbaleri u21 tu i tamo ali imali su uspeha, futsal reprezentacija takodje pokazala da zna da igra fudbal, svi imaju dobre ili solidne rezultate osim A tima. Zasto? Pa zato sto su tu najvece pare...

NN

pre 8 godina

jbt zivot pa sta je ovo dal je ovo moguce umrecu auuuuuuuu AAAAAAAAAAAAAAAAAAA SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BRAVO PERKE KRALJU bez tvojih asistencija nista - BRAVO SIMKE BRAVO LEGENDO ... USAO SI I ANALE MALOG FUDBALA ovo je BOZIJE CUDO - HVALA TI BOZE!!!!!!

Boka 23

pre 8 godina

Svaka čast,verovao sam od početka 10.000 hiljada ljudi ih je vodilo ,a ne ko gogara i mladi Iva da likuju naše.
;-) ovo je smajli....

mladen

pre 8 godina

Sve sami pro igraci komentarisu. Ali ovi sto govore kako je futsal dosadan, a lopta odvratna, neka zaobidju ovu vest, jer se pravi futsal igra bas ovakvom loptom i tehnika dolazi do izrazaja.
Da je Rikardinjo sa loptom za veliki fudbal hvatao onaj volej protiv nas, otisla bi nebu pod oblake.

jov

pre 8 godina

Vraćam se iz škole, ulazim u sobu, minut do kraja, sa sve torbom i jaknom stojim ispred tv-a i gledam poslednji minut, i sekund do kraja GOOOL, AU SVAKA ČAST, KAKAV VOLEJ, IDEMOOO

nekatamo

pre 8 godina

U Norveskoj sam, zabagovao mi stream ba 16s do kraja, ja kao nema potrebe da se cimam ionako nece produzeci jos.. Pustim stream, kad ono grle se i skacu. Znaci...

Hibrid

pre 8 godina

Bravo majstori!
Samo slozno i ujedinjeno i titula nije daleko uz domaci teren i publiku !
(Beobrad, 8. februar 2016 20:50) # Link komentara
Preporučujem (+79)Ne preporučujem (-4)
I kengur na golu !

msm

pre 8 godina

Kakva golčina!!! Kao s' poslom, hladne glave, zavaljao ju je kao da je siguran bio da nema šanse da promaši, kao balerina :) Svaka čast reprezentaciji Srbije. Samo naprijed momci!

ludinovinar

pre 8 godina

Како бруталан спорт, фантастично! Само напред момци, још мало до победе.. ;-)

LOL

pre 8 godina

Kakav pas veterana Perica, covek jedan na jedan moze samo da gleda protivnika i ne moze lopta da mu se uzme sjajan pas i volej za istorijsku pobedu !

БоБаН

pre 8 godina

Brv momci svaka cast. Domaci teren je domaci teren. I ako nismo bili medju cetri reprzentacije sad je sve moguce. A za ove pajsere koje glume nesto tipa ko ovo prati i tako to,molio bih da se nejavljaju u sportu nam uvek nesto lepo prirede pa makar to bilo i pljuvanje u dalje. Idemo do finala!

coki

pre 8 godina

ovaj sport kod nas nije bas popularan, ali u ostalim, malo razvijenijim zemljama, ovo je vrlo praceno i vrti se ozbiljna lova. SStvarno kraj za infarkt. Svaka cast, momci. Nadamo se medalji.

Zoran Banjaluka

pre 8 godina

Bravooo momciii...Samo vam je mali Brile falio,sreo sam decka tresao se od srece..tako se bodre drugari i bivsi saigraci.srecno momci

realno

pre 8 godina

slučajno ste pobedili...doma ste....kao I mi 2012
(Hrvat, 9. februar 2016 10:24)

Slucajno cemo i da osvojimo...a vas saljemo doma....

milan

pre 8 godina

slučajno ste pobedili...doma ste....kao I mi 2012
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hrvat, 9. februar 2016 10:24)

Pobede u zadnjoj sekundi su nasa specijalnost. Pa to vi najbolje znate. Sto rece jedan komentator: To mogu samo Srbi

milan

pre 8 godina

Ista stvar kao i 2012. godine kad smo mi bili domaćini.Došli do polufinala i to je to.Nije nas bilo nigdje prije ni poslije tako i vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hrvat, 9. februar 2016 00:01)
Nismo isti. Daleko bilo

Zvezdaš Kragujevac

pre 8 godina

Ovaj uspeh se kovao dugo.

Ekonomac iz Kragujevca, za koji su igrali ili jos uvek igraju Kocic, Rajčević, Janjić, Aksentijević, Miloš Simić, godinama igra važnu ulogu u Evropi i tu je među 5najboljih ekipa.

Pre toga i beogradski Marbo, koji sad fali u takmičenju.

Sve u svemu, momci, vi ste vec sad za medalju jer ste uradili veliku stvar.

Obradovali ste svoj narod...

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 8 godina

Smorili ste više sa ovim komentarima o domaćem terenu, prvo za rukomet a evo sad i za futsal. Domaći teren jeste izvesna prednost, ali ne i odlučujuća. Za medalju se ipak mora posedovati određen kvalitet, jer da nije tako onda bi sve reprezentacije, kad organizuju prvenstva kod kuće, osvajale medalje, a to svakako nije slučaj. Mislim da će Srbija sad osvojiti medalju, ali ne zbog domaćeg terena već zbog kvaliteta koji poseduje godinama u ovom sportu. Razlog što do sad nije osvojena medalja je što smo uvek naletali na najteže protivnike u četvrtfinalu.