Nedelja, 07.02.2016.

18:52

Kosta u 91', 1:1 na Bridžu, De Hea spasao Junajted

Fudbaleri Mančester Junajteda i Čelsija odigrali su nerešeno 1:1 u Londonu, u derbiju Premijer lige kojim je zatvoreno 25. kolo.

Izvor: ÐN

Kosta u 91', 1:1 na Bridžu, De Hea spasao Junajted IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

MiLaN

pre 8 godina

Галијани, само ти сањај да ће жабари имати 4 представника у ЛШ. Па тек онда ЛШ ме би имала смисла. Нисам љубитељ ни енглеза, али дражи су ми од убица фудбала италијана. Издвојио бих само Наполи који игра за гол више. Само ти уживај у бравурама некрштених фудбалера попут Бертолаћија, Бонавентуре,Кучке и осталих, ја волим ипак добар фудбал. Опет и да се којим чудом деси да италијани имају 4 представника у ЛШ, ту сигурно неће бити Милана. Лимит им је 6-то место, а и боље им је да играју само Калчо, избегли би само брисање, јер замисли шта би један Реал, Бајерн, Сити урадили Милану. За Барсу нећу ни да пишем. Лестер би овако накантао Милан, Тотинхем је такође сила за не само Милан, већ и Интер, Рому, Јуве. Не оспоравам квалитет италијана, али у овом тренутку квалитет за ЛШ имају само Наполи и Јуве.

Blue Fortress

pre 8 godina

@Red army, zasto ti onda osecas potrebu da mi repliciras na svaki komentar, jako zanimljivo... Gde ti vidis "pravdanja" u mom komentaru? O objektivnosti istih svedoci i odnos +/- kojih gotovo uvek imam 10:1.
Par puta sam ti re-replicirao i prilicno te napravio smesnim ovde pred svima, ali to nije razlog da cekas moj komentar pa da lupnes minuscic, osim ako imas 12-ak godina. Vrlo direktno i nedvosmisleno pisem, a znam takodje i brdo cinjenica koje su lako proverljive ako neko sumnja, eh sad problem je sto one zapeku poprilicno...

MC HAMMER

pre 8 godina

Za razliku od vecine koja odjednom favorizuje Lester, ja od srca zelim da titulu uzme Totenhem. Za Sparse navijam od detinjstva, jos otkako mi je zet doneo dres Totenhema iz Londona pre mnogo godina. I dalje cuvam dres legendarnog Tedija Šeringema...

tarapana

pre 8 godina

@Red Army
Pa vrati se slobodno jos nazad i mora da znas da Junajted od nastanka PL 1992 ima samo 12 pobeda protiv Celsija na 48 meceva.. To je jedini klub sa kojim Junajted nije pozitivan od osnivanja PL.. Opet kazem strasni kompleksi..

Red Army

pre 8 godina

@tarapana A ono od pre toga se ne računa, a? Ko da nisu ni igrali. Da izbrišemo istoriju zbog mlađanih navijača Čelzija? Da vam bude po volji? Samo da vi budete zadovoljni...e pa neće moći!

tarapana

pre 8 godina

Ovo je 10 mec za redom kako Junajted nije dobio Celsi. A samo jednom je slavio na Stamford Bridzu u poslednjih 14 godina. I samo 7 pobeda u premier ligi uopste od 2002 ima protiv Celsija na 28 utkamica... Strasni kompleksi...

Paklena pomorandza

pre 8 godina

Kada sam za Depaya pisao jos pre 5,6 meseci da je Flopay ovde jos malo pa da me raspnu navijaci Junajted.Decko "nas" po ko zna koji put zakopava,umjesto jednostavan pas i 2;0 sledi kontra i gol,mada ovakav rasplet ipak po meni ide na dusi Van Lunatika,posle datog gola covek povukao sve igrace,Junajted nije imao ni napad ni sredinu.Ja stvarno neznam kako bi sada Junajted zavrsio u top 4 i sta li samo misle ljudi u upravu.I pazite ovamo,L.V.G se zali da je njemu,njegovoj zeni,deci,unucima ova protekla 2 meseca bila vrlo teska zbog svega sto se "pricalo" i pisalo po novinama?!.A KAKO JE BRE BABUNE NAMA NAVIJACIMA 2 GODINE SA TOBOM!!!On svoje suze moze da brise funtima a "mi" nase glavobolje analgeticima.Njemu i onom klovnu Wudvordu zelim sve najgore,i bas mi je drago sto ce Ameri da izgube brdo novca zbog neigranje ligu sampiona!Kakav samo potencijal ima ovaj tim a ne moze ni u top 4.Kakav demagog i iritantno egoistican covek majko moja,opet ce sada lamentirati ovo ono,idi bre ne mogu vise surat da ti gledam!!!

Bili

pre 8 godina

Gorane brate mili sta si ti gledao. Ja sam ocekivao da ce Marsijal da prolazi Baneta stalno, ali imao je prolaz i sut samo jednom( kada je Kurtoa izvukao iz raslji). Nije prosao Banete ni jedanput vise. Kakav petoparac??? Svaki put je isao na istu stranu, istom fintom i svaki put bane zakaci loptu( dobro se postavljao). Marsijal mi je zivce pokidao koliko je los bio. Ali, on je do sada dobar, ako ne i najbolji, a onaj DEPAJ je nevidjeni slepac!! Usao i ne moze da povuce kontru na Terija 4 na 1 , vec proigrava pogresno. Mrtvac istetovirani.

adriano_galliani

pre 8 godina

izgleda da Bane nije vise onaj stari Bane kada je bio neprelazni stub odbrane ,nekako je izgubio cvrstinu koja ga je krasila sve do prosle sezone...
(goran, 7. februar 2016 19:34)

Али је дао гол 2013. година и по коментаторима са Б92 то је довољан разлог да га држе у клубу још 20 година све и да је најгори игрча на терену, што је ове сезоне био барем десет пута.

Sibin

pre 8 godina

Ван Гал и даље сматра да Де Геа није спасио јунајтед пораза! Који је то краљ! Иди чувај овце!

adriano_galliani

pre 8 godina

Kakvo bi osvezenje za LIgu Sampiona i fudbal generalno, bilo gledati Totenhem i Lester. Nisu toliko atraktivni kao Junajted ili Celzi, ali zasluzili su svojim igrama. Svaka cast Bilicu, kao i Sautemptonu, koji svake godine prodaje najbolje igrace, a opet je na tabeli ispred Liverpula i Junajteda, kao i Celzija koji trose milione. Pogotovo Liverpul, kupio silne igrace ocajnog kvaliteta.
(anonymous, 7. februar 2016 19:09)

То би било феномемално, изгубили би брдо бодова, коефицијент би им тотално пао, Серије А не би морала да брине око 4. тима у ЛШ барем 10 година. Искрено се надам таквом сценарију.

Ipakvolimfudbal

pre 8 godina

Ovaj Hiding mucenicki podize ovaj rasuli Celzi, koji je Murinjo ostavio. Smesno mi je kad su neki Celzijevi navijaci rekli da su imali miseve medu igracima kad je Murinjo bio.

anonymous

pre 8 godina

Kakvo bi osvezenje za LIgu Sampiona i fudbal generalno, bilo gledati Totenhem i Lester. Nisu toliko atraktivni kao Junajted ili Celzi, ali zasluzili su svojim igrama. Svaka cast Bilicu, kao i Sautemptonu, koji svake godine prodaje najbolje igrace, a opet je na tabeli ispred Liverpula i Junajteda, kao i Celzija koji trose milione. Pogotovo Liverpul, kupio silne igrace ocajnog kvaliteta.

Kol

pre 8 godina

Sva sreca pa je De Hea na golu inace bi bila lagana pobeda za Celzi, sta onaj naduveni i dalje radi u mom omiljenom klubu nikako mi nije jasno a najgore od svega je sto misli da moze da uzme titulu! Mojes je za ovog dr. mr. fudbala!

Милорад

pre 8 godina

Челси живнуо и умало победио кад је извео Матића. Лош, лош, лош. Ивановић добар али га газе године (спор).

Srećko

pre 8 godina

Lingard zacementirao Depaya za klupu. Vidi se bolja forma Junajteda i nije problem ovaj rezultat već pobede protiv "manjih" timova koje su morali da dobiju.

Blue Fortress

pre 8 godina

Solidna utakmica, poraz ne bi bio zasluzen, De Hea skinuo nekoliko suteva koji bi inace zavrsili u golu/pod preckom. Valjda je jasno Hidinku koliko je igra spora i mrtva kada su na zadnjem veznom Matic i Mikel istovremeno. Ponovo pravi istu glupost stavljajuci Oskara na krilo, zatim ga menja Azarom i igra postaje tecnija u napadu, kao protiv Votforda. Kosta jako dobar u poslednjih 7,8 utakmica. Najbitniji momenat ipak na mecu (s obzirom da je liga "gotova" za Celsi) jeste teska povreda Zume, ogromna steta za momka koji je postao i ponajbolji igrac u odbrani. Ako nista makar je sacuvana nepobedivost u zadnje 3-4 godine u mecevima sa "djavolima".

Tom

pre 8 godina

Kakav je to derbi bio pre par godina, a sada (čast samo vrhunskim golmanima) prosek.
Bolje utakmice mogu da se vide kad igraju Stoke, Leicester, West Ham...
Tamo se bar trude, izgaraju, igraju sa željom. A ovde ko mrtva puvala.

totalno neutralan

pre 8 godina

Izvinite, slaba utakmica. Previse izgubljnih lopti i totalno pogresnih pasova. Ove dve ekipe ovakvom igrom, ne bi bili medju prve tri ekipe ni u Italijanskoj ligi.

Jovan

pre 8 godina

Šta znam, United je igrao dobro dok nisu dali gol. Onda se povukli bez nekog naročitog razloga i desi se kiks.
Dobra utakmica, zao mi Zume ali biće dobro valjda.

Roko

pre 8 godina

Eto ti ga tvoj "De Hea nije maestralan". Spomenik da mu podignes nesposobnjakovicu, da nije njega, leteo bi ti iz Junajteda pre vise od godinu dana. Kakav kvazi trener, kakav necovek!!!

đavo crveni

pre 8 godina

E moj Van Gale,držiš vođstvo do 90 minuta,i onda se izglupiraš...
Ovo bi trebala biti najbolja izmena,a to je Van Gal izlazi,a ulazi ili Murinjo ili veliki Aleks...

GM

pre 8 godina

RASPALI Depaj ne zna da doda loptu samom igracu u kontri 4 na 2 i iz kontre prime gol.

Bitno da se ceo istetovirao i kupio rols rojsa da vozi po grandioznom Mancesteru.

skols 18.

pre 8 godina

Memfis krme debelo.pre gola koste on je imao sansu i cetiri igraca junajteda u kaznenom prostoru celzija.mata runi marsijal i snajdering.al krme memfis dodaje teriju loptu i odose tri boda u propast.odlicna igra junajteda.ovo vec lici na veliki napredak u igri.

rejnald

pre 8 godina

Ne znam da l' ste primijetili reklamne panoe i boje Adidasa...Oni preuzeli boje Mega Leksa :) Iako je tamno roza njihova boja uzeli i Meginu drecavu zelenu :) Sad Misko da im uzme koju kintu zbog plagijata :)))

vh1

pre 8 godina

Jedna od boljih i uzbudljivih utakmica Junajteda ove sezone. Vec drugu utakmicu za redom igraju fudbal. Mozda i zavrse na 4. mestu na kraju. #GGMU

goran

pre 8 godina

Sjajan derbi,Junajted konkretniji i opasniji i bolji tokom veceg dela susreta i verovatno bi zasluzeno uzeo sva tri boda da nema staru boljku koja ih prati tokom celog prvenstva a koja se zove pad koncentracije, i to u najgorem mogucem momentu u samom finisu utakmice kada bi trebalo da ta ista bude na visokom nivou,na kraju su cak i jedva spasili i taj bod posto je De Hea (po kozna koji put) odbranio 100%-nu sansu Dijegu Kosti kada se sudija vec spremao da odsvira kraj...sto se tice Dijega Koste mrzeli ga ili voleli mora mu se odati priznanje da je vrhunski golgeter i stalna opasnost po gol svakog protivnika , i mislim da je ovde u tekstu napravljena greska, jer koliko sam ja video Kosta (po prijemu lopte prilikom izjednacujuceg gola) nije uopste iz prve sutirao na gol, vec je manirom iskusnog i vestog golgetera samo napravio fintu i zalomio kako Dzeksona tako i De Heu i onda samo plasirao loptu u nebranjeni gol ,kako god mislim da ako je Junajted i imao neke iluzije o tituli da su se one sasvim rasplinule i verovatno je ovo bod koji ce definitivno oterati Van Gala sa klupe Junajteda...sto se nasih igraca tice Matic je odigrao solidno ,dok sa druge strane Ivanovic je po meni bio jedan od najslabijih na terenu ,upravo su preko njega najvise i isli preko boka sa raspolozenim Marsijalom koji je driblao Ivanovica kao na petoparcu ,izgleda da Bane nije vise onaj stari Bane kada je bio neprelazni stub odbrane ,nekako je izgubio cvrstinu koja ga je krasila sve do prosle sezone...

Roko

pre 8 godina

Eto ti ga tvoj "De Hea nije maestralan". Spomenik da mu podignes nesposobnjakovicu, da nije njega, leteo bi ti iz Junajteda pre vise od godinu dana. Kakav kvazi trener, kakav necovek!!!

Tom

pre 8 godina

Kakav je to derbi bio pre par godina, a sada (čast samo vrhunskim golmanima) prosek.
Bolje utakmice mogu da se vide kad igraju Stoke, Leicester, West Ham...
Tamo se bar trude, izgaraju, igraju sa željom. A ovde ko mrtva puvala.

anonymous

pre 8 godina

Kakvo bi osvezenje za LIgu Sampiona i fudbal generalno, bilo gledati Totenhem i Lester. Nisu toliko atraktivni kao Junajted ili Celzi, ali zasluzili su svojim igrama. Svaka cast Bilicu, kao i Sautemptonu, koji svake godine prodaje najbolje igrace, a opet je na tabeli ispred Liverpula i Junajteda, kao i Celzija koji trose milione. Pogotovo Liverpul, kupio silne igrace ocajnog kvaliteta.

Милорад

pre 8 godina

Челси живнуо и умало победио кад је извео Матића. Лош, лош, лош. Ивановић добар али га газе године (спор).

Kol

pre 8 godina

Sva sreca pa je De Hea na golu inace bi bila lagana pobeda za Celzi, sta onaj naduveni i dalje radi u mom omiljenom klubu nikako mi nije jasno a najgore od svega je sto misli da moze da uzme titulu! Mojes je za ovog dr. mr. fudbala!

skols 18.

pre 8 godina

Memfis krme debelo.pre gola koste on je imao sansu i cetiri igraca junajteda u kaznenom prostoru celzija.mata runi marsijal i snajdering.al krme memfis dodaje teriju loptu i odose tri boda u propast.odlicna igra junajteda.ovo vec lici na veliki napredak u igri.

Blue Fortress

pre 8 godina

Solidna utakmica, poraz ne bi bio zasluzen, De Hea skinuo nekoliko suteva koji bi inace zavrsili u golu/pod preckom. Valjda je jasno Hidinku koliko je igra spora i mrtva kada su na zadnjem veznom Matic i Mikel istovremeno. Ponovo pravi istu glupost stavljajuci Oskara na krilo, zatim ga menja Azarom i igra postaje tecnija u napadu, kao protiv Votforda. Kosta jako dobar u poslednjih 7,8 utakmica. Najbitniji momenat ipak na mecu (s obzirom da je liga "gotova" za Celsi) jeste teska povreda Zume, ogromna steta za momka koji je postao i ponajbolji igrac u odbrani. Ako nista makar je sacuvana nepobedivost u zadnje 3-4 godine u mecevima sa "djavolima".

GM

pre 8 godina

RASPALI Depaj ne zna da doda loptu samom igracu u kontri 4 na 2 i iz kontre prime gol.

Bitno da se ceo istetovirao i kupio rols rojsa da vozi po grandioznom Mancesteru.

rejnald

pre 8 godina

Ne znam da l' ste primijetili reklamne panoe i boje Adidasa...Oni preuzeli boje Mega Leksa :) Iako je tamno roza njihova boja uzeli i Meginu drecavu zelenu :) Sad Misko da im uzme koju kintu zbog plagijata :)))

Bili

pre 8 godina

Gorane brate mili sta si ti gledao. Ja sam ocekivao da ce Marsijal da prolazi Baneta stalno, ali imao je prolaz i sut samo jednom( kada je Kurtoa izvukao iz raslji). Nije prosao Banete ni jedanput vise. Kakav petoparac??? Svaki put je isao na istu stranu, istom fintom i svaki put bane zakaci loptu( dobro se postavljao). Marsijal mi je zivce pokidao koliko je los bio. Ali, on je do sada dobar, ako ne i najbolji, a onaj DEPAJ je nevidjeni slepac!! Usao i ne moze da povuce kontru na Terija 4 na 1 , vec proigrava pogresno. Mrtvac istetovirani.

Jovan

pre 8 godina

Šta znam, United je igrao dobro dok nisu dali gol. Onda se povukli bez nekog naročitog razloga i desi se kiks.
Dobra utakmica, zao mi Zume ali biće dobro valjda.

Srećko

pre 8 godina

Lingard zacementirao Depaya za klupu. Vidi se bolja forma Junajteda i nije problem ovaj rezultat već pobede protiv "manjih" timova koje su morali da dobiju.

vh1

pre 8 godina

Jedna od boljih i uzbudljivih utakmica Junajteda ove sezone. Vec drugu utakmicu za redom igraju fudbal. Mozda i zavrse na 4. mestu na kraju. #GGMU

Sibin

pre 8 godina

Ван Гал и даље сматра да Де Геа није спасио јунајтед пораза! Који је то краљ! Иди чувај овце!

Paklena pomorandza

pre 8 godina

Kada sam za Depaya pisao jos pre 5,6 meseci da je Flopay ovde jos malo pa da me raspnu navijaci Junajted.Decko "nas" po ko zna koji put zakopava,umjesto jednostavan pas i 2;0 sledi kontra i gol,mada ovakav rasplet ipak po meni ide na dusi Van Lunatika,posle datog gola covek povukao sve igrace,Junajted nije imao ni napad ni sredinu.Ja stvarno neznam kako bi sada Junajted zavrsio u top 4 i sta li samo misle ljudi u upravu.I pazite ovamo,L.V.G se zali da je njemu,njegovoj zeni,deci,unucima ova protekla 2 meseca bila vrlo teska zbog svega sto se "pricalo" i pisalo po novinama?!.A KAKO JE BRE BABUNE NAMA NAVIJACIMA 2 GODINE SA TOBOM!!!On svoje suze moze da brise funtima a "mi" nase glavobolje analgeticima.Njemu i onom klovnu Wudvordu zelim sve najgore,i bas mi je drago sto ce Ameri da izgube brdo novca zbog neigranje ligu sampiona!Kakav samo potencijal ima ovaj tim a ne moze ni u top 4.Kakav demagog i iritantno egoistican covek majko moja,opet ce sada lamentirati ovo ono,idi bre ne mogu vise surat da ti gledam!!!

đavo crveni

pre 8 godina

E moj Van Gale,držiš vođstvo do 90 minuta,i onda se izglupiraš...
Ovo bi trebala biti najbolja izmena,a to je Van Gal izlazi,a ulazi ili Murinjo ili veliki Aleks...

tarapana

pre 8 godina

Ovo je 10 mec za redom kako Junajted nije dobio Celsi. A samo jednom je slavio na Stamford Bridzu u poslednjih 14 godina. I samo 7 pobeda u premier ligi uopste od 2002 ima protiv Celsija na 28 utkamica... Strasni kompleksi...

Ipakvolimfudbal

pre 8 godina

Ovaj Hiding mucenicki podize ovaj rasuli Celzi, koji je Murinjo ostavio. Smesno mi je kad su neki Celzijevi navijaci rekli da su imali miseve medu igracima kad je Murinjo bio.

totalno neutralan

pre 8 godina

Izvinite, slaba utakmica. Previse izgubljnih lopti i totalno pogresnih pasova. Ove dve ekipe ovakvom igrom, ne bi bili medju prve tri ekipe ni u Italijanskoj ligi.

goran

pre 8 godina

Sjajan derbi,Junajted konkretniji i opasniji i bolji tokom veceg dela susreta i verovatno bi zasluzeno uzeo sva tri boda da nema staru boljku koja ih prati tokom celog prvenstva a koja se zove pad koncentracije, i to u najgorem mogucem momentu u samom finisu utakmice kada bi trebalo da ta ista bude na visokom nivou,na kraju su cak i jedva spasili i taj bod posto je De Hea (po kozna koji put) odbranio 100%-nu sansu Dijegu Kosti kada se sudija vec spremao da odsvira kraj...sto se tice Dijega Koste mrzeli ga ili voleli mora mu se odati priznanje da je vrhunski golgeter i stalna opasnost po gol svakog protivnika , i mislim da je ovde u tekstu napravljena greska, jer koliko sam ja video Kosta (po prijemu lopte prilikom izjednacujuceg gola) nije uopste iz prve sutirao na gol, vec je manirom iskusnog i vestog golgetera samo napravio fintu i zalomio kako Dzeksona tako i De Heu i onda samo plasirao loptu u nebranjeni gol ,kako god mislim da ako je Junajted i imao neke iluzije o tituli da su se one sasvim rasplinule i verovatno je ovo bod koji ce definitivno oterati Van Gala sa klupe Junajteda...sto se nasih igraca tice Matic je odigrao solidno ,dok sa druge strane Ivanovic je po meni bio jedan od najslabijih na terenu ,upravo su preko njega najvise i isli preko boka sa raspolozenim Marsijalom koji je driblao Ivanovica kao na petoparcu ,izgleda da Bane nije vise onaj stari Bane kada je bio neprelazni stub odbrane ,nekako je izgubio cvrstinu koja ga je krasila sve do prosle sezone...

adriano_galliani

pre 8 godina

Kakvo bi osvezenje za LIgu Sampiona i fudbal generalno, bilo gledati Totenhem i Lester. Nisu toliko atraktivni kao Junajted ili Celzi, ali zasluzili su svojim igrama. Svaka cast Bilicu, kao i Sautemptonu, koji svake godine prodaje najbolje igrace, a opet je na tabeli ispred Liverpula i Junajteda, kao i Celzija koji trose milione. Pogotovo Liverpul, kupio silne igrace ocajnog kvaliteta.
(anonymous, 7. februar 2016 19:09)

То би било феномемално, изгубили би брдо бодова, коефицијент би им тотално пао, Серије А не би морала да брине око 4. тима у ЛШ барем 10 година. Искрено се надам таквом сценарију.

adriano_galliani

pre 8 godina

izgleda da Bane nije vise onaj stari Bane kada je bio neprelazni stub odbrane ,nekako je izgubio cvrstinu koja ga je krasila sve do prosle sezone...
(goran, 7. februar 2016 19:34)

Али је дао гол 2013. година и по коментаторима са Б92 то је довољан разлог да га држе у клубу још 20 година све и да је најгори игрча на терену, што је ове сезоне био барем десет пута.

tarapana

pre 8 godina

@Red Army
Pa vrati se slobodno jos nazad i mora da znas da Junajted od nastanka PL 1992 ima samo 12 pobeda protiv Celsija na 48 meceva.. To je jedini klub sa kojim Junajted nije pozitivan od osnivanja PL.. Opet kazem strasni kompleksi..

MC HAMMER

pre 8 godina

Za razliku od vecine koja odjednom favorizuje Lester, ja od srca zelim da titulu uzme Totenhem. Za Sparse navijam od detinjstva, jos otkako mi je zet doneo dres Totenhema iz Londona pre mnogo godina. I dalje cuvam dres legendarnog Tedija Šeringema...

MiLaN

pre 8 godina

Галијани, само ти сањај да ће жабари имати 4 представника у ЛШ. Па тек онда ЛШ ме би имала смисла. Нисам љубитељ ни енглеза, али дражи су ми од убица фудбала италијана. Издвојио бих само Наполи који игра за гол више. Само ти уживај у бравурама некрштених фудбалера попут Бертолаћија, Бонавентуре,Кучке и осталих, ја волим ипак добар фудбал. Опет и да се којим чудом деси да италијани имају 4 представника у ЛШ, ту сигурно неће бити Милана. Лимит им је 6-то место, а и боље им је да играју само Калчо, избегли би само брисање, јер замисли шта би један Реал, Бајерн, Сити урадили Милану. За Барсу нећу ни да пишем. Лестер би овако накантао Милан, Тотинхем је такође сила за не само Милан, већ и Интер, Рому, Јуве. Не оспоравам квалитет италијана, али у овом тренутку квалитет за ЛШ имају само Наполи и Јуве.

Red Army

pre 8 godina

@tarapana A ono od pre toga se ne računa, a? Ko da nisu ni igrali. Da izbrišemo istoriju zbog mlađanih navijača Čelzija? Da vam bude po volji? Samo da vi budete zadovoljni...e pa neće moći!

Blue Fortress

pre 8 godina

@Red army, zasto ti onda osecas potrebu da mi repliciras na svaki komentar, jako zanimljivo... Gde ti vidis "pravdanja" u mom komentaru? O objektivnosti istih svedoci i odnos +/- kojih gotovo uvek imam 10:1.
Par puta sam ti re-replicirao i prilicno te napravio smesnim ovde pred svima, ali to nije razlog da cekas moj komentar pa da lupnes minuscic, osim ako imas 12-ak godina. Vrlo direktno i nedvosmisleno pisem, a znam takodje i brdo cinjenica koje su lako proverljive ako neko sumnja, eh sad problem je sto one zapeku poprilicno...

adriano_galliani

pre 8 godina

Kakvo bi osvezenje za LIgu Sampiona i fudbal generalno, bilo gledati Totenhem i Lester. Nisu toliko atraktivni kao Junajted ili Celzi, ali zasluzili su svojim igrama. Svaka cast Bilicu, kao i Sautemptonu, koji svake godine prodaje najbolje igrace, a opet je na tabeli ispred Liverpula i Junajteda, kao i Celzija koji trose milione. Pogotovo Liverpul, kupio silne igrace ocajnog kvaliteta.
(anonymous, 7. februar 2016 19:09)

То би било феномемално, изгубили би брдо бодова, коефицијент би им тотално пао, Серије А не би морала да брине око 4. тима у ЛШ барем 10 година. Искрено се надам таквом сценарију.

goran

pre 8 godina

Sjajan derbi,Junajted konkretniji i opasniji i bolji tokom veceg dela susreta i verovatno bi zasluzeno uzeo sva tri boda da nema staru boljku koja ih prati tokom celog prvenstva a koja se zove pad koncentracije, i to u najgorem mogucem momentu u samom finisu utakmice kada bi trebalo da ta ista bude na visokom nivou,na kraju su cak i jedva spasili i taj bod posto je De Hea (po kozna koji put) odbranio 100%-nu sansu Dijegu Kosti kada se sudija vec spremao da odsvira kraj...sto se tice Dijega Koste mrzeli ga ili voleli mora mu se odati priznanje da je vrhunski golgeter i stalna opasnost po gol svakog protivnika , i mislim da je ovde u tekstu napravljena greska, jer koliko sam ja video Kosta (po prijemu lopte prilikom izjednacujuceg gola) nije uopste iz prve sutirao na gol, vec je manirom iskusnog i vestog golgetera samo napravio fintu i zalomio kako Dzeksona tako i De Heu i onda samo plasirao loptu u nebranjeni gol ,kako god mislim da ako je Junajted i imao neke iluzije o tituli da su se one sasvim rasplinule i verovatno je ovo bod koji ce definitivno oterati Van Gala sa klupe Junajteda...sto se nasih igraca tice Matic je odigrao solidno ,dok sa druge strane Ivanovic je po meni bio jedan od najslabijih na terenu ,upravo su preko njega najvise i isli preko boka sa raspolozenim Marsijalom koji je driblao Ivanovica kao na petoparcu ,izgleda da Bane nije vise onaj stari Bane kada je bio neprelazni stub odbrane ,nekako je izgubio cvrstinu koja ga je krasila sve do prosle sezone...

adriano_galliani

pre 8 godina

izgleda da Bane nije vise onaj stari Bane kada je bio neprelazni stub odbrane ,nekako je izgubio cvrstinu koja ga je krasila sve do prosle sezone...
(goran, 7. februar 2016 19:34)

Али је дао гол 2013. година и по коментаторима са Б92 то је довољан разлог да га држе у клубу још 20 година све и да је најгори игрча на терену, што је ове сезоне био барем десет пута.

totalno neutralan

pre 8 godina

Izvinite, slaba utakmica. Previse izgubljnih lopti i totalno pogresnih pasova. Ove dve ekipe ovakvom igrom, ne bi bili medju prve tri ekipe ni u Italijanskoj ligi.

tarapana

pre 8 godina

Ovo je 10 mec za redom kako Junajted nije dobio Celsi. A samo jednom je slavio na Stamford Bridzu u poslednjih 14 godina. I samo 7 pobeda u premier ligi uopste od 2002 ima protiv Celsija na 28 utkamica... Strasni kompleksi...

skols 18.

pre 8 godina

Memfis krme debelo.pre gola koste on je imao sansu i cetiri igraca junajteda u kaznenom prostoru celzija.mata runi marsijal i snajdering.al krme memfis dodaje teriju loptu i odose tri boda u propast.odlicna igra junajteda.ovo vec lici na veliki napredak u igri.

vh1

pre 8 godina

Jedna od boljih i uzbudljivih utakmica Junajteda ove sezone. Vec drugu utakmicu za redom igraju fudbal. Mozda i zavrse na 4. mestu na kraju. #GGMU

đavo crveni

pre 8 godina

E moj Van Gale,držiš vođstvo do 90 minuta,i onda se izglupiraš...
Ovo bi trebala biti najbolja izmena,a to je Van Gal izlazi,a ulazi ili Murinjo ili veliki Aleks...

Paklena pomorandza

pre 8 godina

Kada sam za Depaya pisao jos pre 5,6 meseci da je Flopay ovde jos malo pa da me raspnu navijaci Junajted.Decko "nas" po ko zna koji put zakopava,umjesto jednostavan pas i 2;0 sledi kontra i gol,mada ovakav rasplet ipak po meni ide na dusi Van Lunatika,posle datog gola covek povukao sve igrace,Junajted nije imao ni napad ni sredinu.Ja stvarno neznam kako bi sada Junajted zavrsio u top 4 i sta li samo misle ljudi u upravu.I pazite ovamo,L.V.G se zali da je njemu,njegovoj zeni,deci,unucima ova protekla 2 meseca bila vrlo teska zbog svega sto se "pricalo" i pisalo po novinama?!.A KAKO JE BRE BABUNE NAMA NAVIJACIMA 2 GODINE SA TOBOM!!!On svoje suze moze da brise funtima a "mi" nase glavobolje analgeticima.Njemu i onom klovnu Wudvordu zelim sve najgore,i bas mi je drago sto ce Ameri da izgube brdo novca zbog neigranje ligu sampiona!Kakav samo potencijal ima ovaj tim a ne moze ni u top 4.Kakav demagog i iritantno egoistican covek majko moja,opet ce sada lamentirati ovo ono,idi bre ne mogu vise surat da ti gledam!!!

Ipakvolimfudbal

pre 8 godina

Ovaj Hiding mucenicki podize ovaj rasuli Celzi, koji je Murinjo ostavio. Smesno mi je kad su neki Celzijevi navijaci rekli da su imali miseve medu igracima kad je Murinjo bio.

Tom

pre 8 godina

Kakav je to derbi bio pre par godina, a sada (čast samo vrhunskim golmanima) prosek.
Bolje utakmice mogu da se vide kad igraju Stoke, Leicester, West Ham...
Tamo se bar trude, izgaraju, igraju sa željom. A ovde ko mrtva puvala.

Red Army

pre 8 godina

@tarapana A ono od pre toga se ne računa, a? Ko da nisu ni igrali. Da izbrišemo istoriju zbog mlađanih navijača Čelzija? Da vam bude po volji? Samo da vi budete zadovoljni...e pa neće moći!

Kol

pre 8 godina

Sva sreca pa je De Hea na golu inace bi bila lagana pobeda za Celzi, sta onaj naduveni i dalje radi u mom omiljenom klubu nikako mi nije jasno a najgore od svega je sto misli da moze da uzme titulu! Mojes je za ovog dr. mr. fudbala!

anonymous

pre 8 godina

Kakvo bi osvezenje za LIgu Sampiona i fudbal generalno, bilo gledati Totenhem i Lester. Nisu toliko atraktivni kao Junajted ili Celzi, ali zasluzili su svojim igrama. Svaka cast Bilicu, kao i Sautemptonu, koji svake godine prodaje najbolje igrace, a opet je na tabeli ispred Liverpula i Junajteda, kao i Celzija koji trose milione. Pogotovo Liverpul, kupio silne igrace ocajnog kvaliteta.

Bili

pre 8 godina

Gorane brate mili sta si ti gledao. Ja sam ocekivao da ce Marsijal da prolazi Baneta stalno, ali imao je prolaz i sut samo jednom( kada je Kurtoa izvukao iz raslji). Nije prosao Banete ni jedanput vise. Kakav petoparac??? Svaki put je isao na istu stranu, istom fintom i svaki put bane zakaci loptu( dobro se postavljao). Marsijal mi je zivce pokidao koliko je los bio. Ali, on je do sada dobar, ako ne i najbolji, a onaj DEPAJ je nevidjeni slepac!! Usao i ne moze da povuce kontru na Terija 4 na 1 , vec proigrava pogresno. Mrtvac istetovirani.

Милорад

pre 8 godina

Челси живнуо и умало победио кад је извео Матића. Лош, лош, лош. Ивановић добар али га газе године (спор).

Blue Fortress

pre 8 godina

Solidna utakmica, poraz ne bi bio zasluzen, De Hea skinuo nekoliko suteva koji bi inace zavrsili u golu/pod preckom. Valjda je jasno Hidinku koliko je igra spora i mrtva kada su na zadnjem veznom Matic i Mikel istovremeno. Ponovo pravi istu glupost stavljajuci Oskara na krilo, zatim ga menja Azarom i igra postaje tecnija u napadu, kao protiv Votforda. Kosta jako dobar u poslednjih 7,8 utakmica. Najbitniji momenat ipak na mecu (s obzirom da je liga "gotova" za Celsi) jeste teska povreda Zume, ogromna steta za momka koji je postao i ponajbolji igrac u odbrani. Ako nista makar je sacuvana nepobedivost u zadnje 3-4 godine u mecevima sa "djavolima".

Sibin

pre 8 godina

Ван Гал и даље сматра да Де Геа није спасио јунајтед пораза! Који је то краљ! Иди чувај овце!

Roko

pre 8 godina

Eto ti ga tvoj "De Hea nije maestralan". Spomenik da mu podignes nesposobnjakovicu, da nije njega, leteo bi ti iz Junajteda pre vise od godinu dana. Kakav kvazi trener, kakav necovek!!!

rejnald

pre 8 godina

Ne znam da l' ste primijetili reklamne panoe i boje Adidasa...Oni preuzeli boje Mega Leksa :) Iako je tamno roza njihova boja uzeli i Meginu drecavu zelenu :) Sad Misko da im uzme koju kintu zbog plagijata :)))

Jovan

pre 8 godina

Šta znam, United je igrao dobro dok nisu dali gol. Onda se povukli bez nekog naročitog razloga i desi se kiks.
Dobra utakmica, zao mi Zume ali biće dobro valjda.

tarapana

pre 8 godina

@Red Army
Pa vrati se slobodno jos nazad i mora da znas da Junajted od nastanka PL 1992 ima samo 12 pobeda protiv Celsija na 48 meceva.. To je jedini klub sa kojim Junajted nije pozitivan od osnivanja PL.. Opet kazem strasni kompleksi..

MC HAMMER

pre 8 godina

Za razliku od vecine koja odjednom favorizuje Lester, ja od srca zelim da titulu uzme Totenhem. Za Sparse navijam od detinjstva, jos otkako mi je zet doneo dres Totenhema iz Londona pre mnogo godina. I dalje cuvam dres legendarnog Tedija Šeringema...

MiLaN

pre 8 godina

Галијани, само ти сањај да ће жабари имати 4 представника у ЛШ. Па тек онда ЛШ ме би имала смисла. Нисам љубитељ ни енглеза, али дражи су ми од убица фудбала италијана. Издвојио бих само Наполи који игра за гол више. Само ти уживај у бравурама некрштених фудбалера попут Бертолаћија, Бонавентуре,Кучке и осталих, ја волим ипак добар фудбал. Опет и да се којим чудом деси да италијани имају 4 представника у ЛШ, ту сигурно неће бити Милана. Лимит им је 6-то место, а и боље им је да играју само Калчо, избегли би само брисање, јер замисли шта би један Реал, Бајерн, Сити урадили Милану. За Барсу нећу ни да пишем. Лестер би овако накантао Милан, Тотинхем је такође сила за не само Милан, већ и Интер, Рому, Јуве. Не оспоравам квалитет италијана, али у овом тренутку квалитет за ЛШ имају само Наполи и Јуве.

GM

pre 8 godina

RASPALI Depaj ne zna da doda loptu samom igracu u kontri 4 na 2 i iz kontre prime gol.

Bitno da se ceo istetovirao i kupio rols rojsa da vozi po grandioznom Mancesteru.

Srećko

pre 8 godina

Lingard zacementirao Depaya za klupu. Vidi se bolja forma Junajteda i nije problem ovaj rezultat već pobede protiv "manjih" timova koje su morali da dobiju.

Blue Fortress

pre 8 godina

@Red army, zasto ti onda osecas potrebu da mi repliciras na svaki komentar, jako zanimljivo... Gde ti vidis "pravdanja" u mom komentaru? O objektivnosti istih svedoci i odnos +/- kojih gotovo uvek imam 10:1.
Par puta sam ti re-replicirao i prilicno te napravio smesnim ovde pred svima, ali to nije razlog da cekas moj komentar pa da lupnes minuscic, osim ako imas 12-ak godina. Vrlo direktno i nedvosmisleno pisem, a znam takodje i brdo cinjenica koje su lako proverljive ako neko sumnja, eh sad problem je sto one zapeku poprilicno...