1. vredi pogledati i film "remember the titans", po istinitoj priči, i jedan od tužnijih filmova koje sam gledao.
   (paja, 7. februar 2016 01:03)

  # Link komentara

 2. odlična lista filmova pred Super Bowl [link]/
  (Ilija, 6. februar 2016 17:17)

  # Link komentara

 3. Samo sto je autor teksta zaboravio da pomene ostatak Ol Karoline a to je Kalil jedan od 3 top centara u ligi,i par odlicnih gardova,Tarner koji u rangu Zeka Martina i Yande i Norvel koji je isto u samom vrhu.Kolika je tu zasluga Oera?U pass proteksn ulozi dobro se snasao na levoj strani,ali vecina sekova dolazi sa njegove strane,a ne iznutra.Ono sto je mana frajer ne zna uradi blok za trkaca.Zato je i sklonjen na levu stranu jer ti na desnoj strani treba tekl koji moze da napravi blok.Ove godine je malo popravio penale za ofsajd inace je bio katastrofa u Baltimoru.On je jedina rupa u toj inace odlicnoj ofanzivnoj liniji.
  (Blind side truth, 6. februar 2016 17:13)

  # Link komentara

 4. Nije Oher, oer nego Or
  (MK, 6. februar 2016 16:59)

  # Link komentara

 5. @Aeskulus glabra
  E, a on tako jadan vec ima jedan prsten i igra uskoro za jos jedan. Sta bi radio da je bolji. Koliko su ostali tek jadni kad on ovako los igra Super Boul pored njih.
  (bas, 6. februar 2016 16:28)

  # Link komentara

 6. odličan film, jedna od boljih uloga Sandre Bulok (svakako uz onu u "Vreme za ubijanje"), svakako je prepouka Concussion, stiže na FEST, prevod je "Put pobednika"
  (Ilija, 6. februar 2016 16:13)

  # Link komentara

 7. Sad kad ste ga nahvalili da dodamo par cinjenica.To sto je OL dozvolila 33 seka nije neki podatak kad se zna da su u grupi sa Atlantom,Nju Orleansom i Tampom(timovi koji imaju najgore pass rashere)I druga stvar je Kem koji je najbolji scrambler i atleta od svih QB u ligi.Tip je prosle godine igrao desnog tekla u Tenesiju,igrao je 6-7 meca ostalo je folirao neku povredu prsta,a i to sto je igrao bio je blagi ocaj.Odmah su ga otpustili prosle sezone.I u Rejvensima nisu hteli da mu produze ugovor i tamo je igrao RT.Rivera ga je stavio sad na levog tekla i u kombinaciji sa Kemom to lici na nesto.Ali nije ni u top 20 LT lige a kamoli medju najboljima.
  A kakva je rupetina videce su u nedelju kad mu ulete Von Miler i De Markus Ware.
  (Aesculus glabra, 6. februar 2016 15:40)

  # Link komentara

 8. Naslov filma ( blind side) je u zargonu deo terena koji QB ne vidi u vremenu od oko jedne sekunde dok baca loptu. Desnoruki QB, da bi zamahnuo i bacio, okrece se blago u desno i svojim ledjima je okrenut u levu stranu. Obrnuto vazi za levorukog QB ( Majkl Vik recimo). Taj deo terena, ledjima od QB je blind side, mrtvi ugao. Upravo zbog toga odbrana postavlja svoje najbolje pas rasere( ne znam kako na srpskom ), LB ili DE u zavisnosti da li je odbrana 34 ili 43, na desnu stranu odbrane odnosno levu QB. I bas zbog toga, sto su najbolji igraci odbrane koji pritiskaju QB na levoj strani, vremenom se rodila potreba za vrhunskim atletama na poziciji LT koji ce parirati odbrani i cuvati QB. Jedna od najplacenijih pozicija, pored QB, CB i pas rasera.
  (Sinisa, brejnstormer!, 6. februar 2016 15:00)

  # Link komentara

 9. Ako je neka priča bukvalno kao bajka ispričana onda je to od Vince Papale.
  Covek sa 30god. kao kelner ode na nagovaranje prijatelja na tv poziv trenera Fil.Iglsa da svako može doći da trenira i proba biti u novom timu za novu sezonu.Bilo je hiljade vernih fenova i on.
  Ostalo je istorija ispričana u filmu"Invincible"
   (Mirko Kojotovski, 6. februar 2016 14:13)

  # Link komentara

 10. @ Film je fenomenalan a pritom je istinta prica..Blind side se zove i preporucujem svima! (vu, 06. februar 2016 13:01)
  Ima još jedan film, takođe rađen po istinitoj priči, zove se "Concussion". Surovo istinita priča o tome kako taj sport utiče na zdravlje igrača.
   (volim i ja NFL, 6. februar 2016 14:05)

  # Link komentara

 11. Film je brutalan!
   (fourtimescoringchamp, 6. februar 2016 13:11)

  # Link komentara

 12. Film je fenomenalan a pritom je istinta prica..Blind side se zove i preporucujem svima!
   (vu, 6. februar 2016 13:01)

  # Link komentara

 13. Mozda je njemu film samo dobar i nista vise ali meni je odlican. Odgledao sam skoro sve filmove o americkom fudbalu i mogu reci da je u samom vrhu.
   (Slobodan, 6. februar 2016 12:42)

  # Link komentara