Subota, 06.02.2016.

09:13

Jokić ukrotio 'Bikove', a Marjanović 'Telad'

Nikola Jokić i Boban Marjanović imali su zapažene uloge u pobedama svojih timova u NBA ligi.

Izvor:

Jokiæ ukrotio 'Bikove', a Marjanoviæ 'Telad' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Valjevska podvala

pre 8 godina

Ovoje senzacionalizam. U istom tom kolu, Bojan Bogdanović zabio 7 trica, 23 koša ukupno u pobjedi nad Sacramentom, a Hezonja 9 u porazu od Clippersa. 

Ako usporedimo 23 i 9 nasuprot 14 i 7 treba li reći da je ovo pretjerivanje?
(zgslavac, 06. februar 2016 12:16)

Sve što sam želeo jeste da budete sa nama u kvalifikacionoj grupi za OI, pa da se lično uveriš šta je senzacionalizam

Au

pre 8 godina

Mali Jokic je doktor centar koji odlicno sutira spolja i ima i trojku pa gde ces bolje od toga ,plus ima dobar pregled igre .Jedino mu fali snage i kondicije a to je nesto sto moze lako da se se sredi makar kod njih tamo .

Rocky Balboa

pre 8 godina

Nikola ko Toni Kukoc. :D Svaka čast za pokazano.
(misskur, 06. februar 2016 11:40)Jokić je za sada iznenadio svih,odličan je,uspoređivati ga sa Kukočem....nisi vjerojatno nikada gledao tog virtuoza....

vlada

pre 8 godina

@(antiDebil, 6. februar 2016 10:23)

Porez placaju tamo gde imaju prebivaliste. Konkretno, sva trojica u USA. Jok, placace ovde ovim trutovima.

konsen

pre 8 godina

@ zgslavac

Ne zanimaju nas nba zvezde poput tog Bogdanovića ili ratnog veterana Hezonje. Više nas zanima rezultat protiv Češke na EP prošle godine.

benson

pre 8 godina

@ drago

Jokić je postigao 16 a ne 7 poena, plus je imao 12 skokova. Novi dabl-dabl, a dečku je ovo tek prva sezona u nba. Po svemu do sada prikazanom, vidi se da je najveći talenat sa ovih prostora, a nikad nismo digli frku u medijima oko njega kao što ste vi digli oko Maria Džordana Petrovića Hezonje. A ukroćivanje je kad mi omlatimo 16 razlike jednu Češku koja je vas omlatila preko 20 razlike. Poenta posta - nemoj sa Srbima o košarci.

konsen

pre 8 godina

@ oxen

Upravo se njegov komentar i zasniva na nacionalizmu jer ima potrebu da na vesti o učinku naših igrača veliča njihove igrače samo kako bi spustio naše. Ali zaista je teško skapirati neke stvari i čitati izmedju redova, mnogo je lakše praviti se pametan i optuživati druge za nacionalizam.

bla

pre 8 godina

(zgslavac, 6. februar 2016 12:16)
koliko su skokova imali bogdanovic i hezonja?

Sto se tice Jokica, ja sam siguran da ce igrati sve dok dobro skace. Isto vazi i za Marjanovica. Za njihovu poziciju to je moza i najvaznija statistika.

zgslavac

pre 8 godina

Ovoje senzacionalizam. U istom tom kolu, Bojan Bogdanović zabio 7 trica, 23 koša ukupno u pobjedi nad Sacramentom, a Hezonja 9 u porazu od Clippersa.

Ako usporedimo 23 i 9 nasuprot 14 i 7 treba li reći da je ovo pretjerivanje?

Valjevska podvala

pre 8 godina

Nisam gledao utakmicu, ali ako je suditi po snimku, ja stvarno ne vidim gde se to Jokić ispucavao. Uzimao je realne šuteve, jedino je neracionalan bio onaj pokušaj ispod table na drugi obruč i to je to.

baj

pre 8 godina

Bravo!Bravo! 
Jokic i Bobi odlicno igraju! 
Samo Bjelica nije nasao dobar tim! 
I zbog toga mi je jako zao!
(Milan, 06. februar 2016 09:21) Nema tu veze ko je kakav tim ,,nasao".Bitni su kvalitet, rad i samopouzdanje.Realno gledano, Jokic je na svojoj poziciji imao mnogo vecu ,,guzvu" nego Bjelica u Minesoti.Farid, Hikson (koji je nekoliko sezona stvarno bio prava ,,dabl dabl masina"), Nurkic (koji je na draftu bio 30ak pozicija ispred Nikole i koga su u Denveru dizali u nebesa), Lovernj (koji je, ako nista drugo, par godina stariji od Jokica), Artur...Ali je decko od 20 godina (!!!), koji je bio 41. pik prosle sezone (?!) sve uspeo da ih preskoci u rotaciji!

Max KK Vant

pre 8 godina

https://www.youtube.com/watch?v=oZ7S1VF34FE

Evo posto vidim ima potraznje i za Bobanom.
Ja mislim da je ovo potpuno bezznacajan ucinak, oni koji prate redovnije moje misljenje o Bobanu, znaju da je ovo apsolutno najdobronamernija kritika. Bobanov ucinak gledano kroz brojeve i minute nije los ni najmanje. Ali sta covek moze zakljuciti iz toga kad se sve to odvija u mrtvim delovima utakmice i sa puno gresaka koje prolaze nekaznjeno i relativno neuocljivo oku koje samo prati poene i asistencije.
Ne moze se krenuti iz post pozicije sa 7m ...
Ako neko misli da Boban sa svojih 140kg i 2.2m ne moze izboriti bolju, onda nek ide zivot, i jos da sutne a.k.a. Novicki sa 6m ... ne ide to tako.
Igra se prilagodjava svojim kvalitetima, ne manama.

oskar

pre 8 godina

@drago
inace se bogdanovic koji je nocas pogodio 7 trojki raspada celu sezonu. to nisi naveo. ovde se prica o jokicu koji ima 20 godina, i koji meteorskom brzinom pravi nba karijeru. zaboravljas da je jos fascinantnije sto je momak stigao iz aba jadranske lige u kojoj je odigrao 2 sezone. a bogdanovic je u nba stigao iz fenera gde je godinama bio nosilac igre, prakticno gotov igrac. i sta pokazuje? nista, vec 2. sezonu. i to u timu u kojem se ne zna ko pije a ko placa, gde sutira kad ko hoce i koliko hoce. gde nije limitiran da ne sme da sutne. i corava koka ubode zrno, pa tako i on nocas. tokom decembra i januara kad se povredio holis-dzeferson taj tvoj bogdanovic je dobijao 35+ minuta po mecu...i sta je uradio? nista. oko 9-10 poena po mecu. bez skoka, bez asistencije...defanzivno nista. i cisto da ne mislis da imam nesto protiv jer nije igrac iz srbije...isto mislim i za naseg bjelicu. uopste se ne slazem ovde sa nekim ljudima koji opravdavaju njegove bedne partije sa pogresnim izborom tima. treba samo pogledati bjelicu na terenu i sve je jasno. kao "mrtav konj". deluje pogubljeno, nezainteresovano, bez emocije. ne prolazi to gore. sto se tice bobija, igra koliko mu se pruzi prilika. ali slazem se da svakako nije on taj koji je ukrotio dalas nocas. ima preterivanja u naslovima.

oxen

pre 8 godina

Ukrocivanje je 7 trica kao Bogdanovic sinoc.
(drago, 06. februar 2016 10:53)

Nisi pogresio a dobio si minuse jer si rekao da je hrvatski kosarkas odigrao bolje od srpskog. Da si kontrastirao Bogdanovica i Hezonju, dobio bi pluseve. Nikad mi na ovom prokletom balkanu necemo pobeci od nacionalizma...

drago

pre 8 godina

3/11 i 7 poena je ukrocivanje? Sad sam se sjetio koliko ste hvalili Sasu Pavlovica dok je bio u NBA kao da je svaku tekmu zabio preko 20 a nije skoko ni jednu.
Ukrocivanje je 7 trica kao Bogdanovic sinoc.

jovane

pre 8 godina

Bravo Jokara. Svaka čast, mali rastura. Nego, na koga vas po stilu igre i konstituciji podseća Jolić? Mislim na poznatije NBA igrače.

oskar

pre 8 godina

di rouz pokazuje znakove zivota. 30 poena, 9sk, 8 asist. kako bi voleo da se taj covek vrati na ono sto je bio. sa njim potpuno zdravim, standardnim batlerom i gasolom koji je kao vino, sto stariji to bolji, cikago bi mogao do finala istoka, a mozda i korak vise. ipak realnost je drugacija. pitanje koliko njegovo koleno moze da izdrzi. mudiay opet sl.bacanja 5 od 11. neverovatno. razumem dramonda, dzordana, hauarda i ostale njuske kojima je saka duplo veca od lopte pa ne mogu da pogode bacanja, ali za jednog pleja ovo je nedopustivo. mada i ta prica oko centara koji se vade da je to zbog obima sake ne pije vodu. bobi je dokaz da to nema puno veze s tim.

kinez

pre 8 godina

gledao sam tekmu.... jokic je stvarno igracina.... sa dve trojke vezane je vratio u igru nuggetse, plus sjajan u odbrani, nekoliko vaznih skokova i sa polu distance! najzasluzniji za pobedu! fared je mogo da ih kosta promasenim bacanjima, lik je nezainteresovan za ista drugo osim kucanja! kao da ga blam da sutira bacanja.... ekipa realno losa dosta kao i trener! nema akcija, svi siluju... a realno dobat tim imaju sa galinarijem i sada jokicem! neki drugi trener bi mozda nesto i napravio od njih, ovako.... ko zna!
bobi je u prejakoj ekipi realno, koja ide na titulu, ne rizikuju nista! zna greg da je dobar.... ali ne sme da rizikuje s njim, pogotovo kada ima dokazane centre! dok bjelica.... jbg u ekipu koja je raspad! ali uzas... ne kapiram trenerovu ulogu u timu! ko prvi primi loptu sutira.... to je taktika! njih bi u evroligi gazili sto posto

shaka zulu

pre 8 godina

Počeo je Joker previše forsirati šuteve, mora to malo racionalnije. I preveše faulove radi. Ide mu u korist šta su Lavernje i Nurkić u slabijoj formi pa ima dosta minuta.

Морнар Попај

pre 8 godina

Nikola je odličan, trojke u poslednjoj četvrtini su bile neverovatno važne. Samo još jedna ispravka, dao je 16 a ne 14 poena.

Jim Beam

pre 8 godina

Statistika nije dobro vođena. Ako pogledate snimak pri rezultatu 95-81 Jokić postiže dvojku i to nije upisano, tako da je postigao 16 poena. Da stvar bude gora, ako pogledate Play-by-play, rezultat 95-81 nikad nije bio na snazi već je bilo 93-83 pa onda 95-83. Biće tu prepravki :)

(Ne)zaposlen

pre 8 godina

aman ljudi pa sta sto ima 3/11, decko je klinac sa onom sportskom drskoscu zbog koje ce i uspeti! A ako ste gledali utakmicu ili bar ovaj Jokicev sazetak nije uopste bilo siljenja, vecina od tih 11 suteva su neki tip in iz ofanzivnog skoka koji ne zavrsi u kosu, uopste nije bilo ispucavanja...plus dve trojke u zadnjoj cetvrtini kad se lomi rezultat! Centar! Od mene postovanje i naklon do poda...sportski pozdrav

Max nece vise

pre 8 godina

Ako je neko danas gledao kvantove sazetke nasih igraca, jel moze da mi objasni kako je moguce da igrac koji pogodi 4 dvojke(8 poena) 2 trojke(6 poena) i dva slobodna bacanja(2 poena) da u zbiru ima 14 poena?Nije meni zbog Jokica da li je dao 14 ili 16 nego pitam se da li sam ja lud?

Da se javi Kvant, ne brinite nisam montirao 2 dodatna poena Jokicu, prosto ovi iz NBA broje samo cekpointe sa League Pass-a, tamo je izostavljeno polaganje iz donjeg bloka Bartona, tako da eto tu se kriju ta 2 poena sto fale u statistici. Ja vam pricam da radim najdetaljnije :-)

Dusan-pusti brate komenar

pre 8 godina

Ako je neko danas gledao kvantove sazetke nasih igraca, jel moze da mi objasni kako je moguce da igrac koji pogodi 4 dvojke(8 poena) 2 trojke(6 poena) i dva slobodna bacanja(2 poena) da u zbiru ima 14 poena?Nije meni zbog Jokica da li je dao 14 ili 16 nego pitam se da li sam ja lud?

Max KK Vant

pre 8 godina

Sve sve, ali naslov ... ostavicu samo link, jer mi zafalilo reci :-)
Takodje brz oporavak Dzimiju Batleru.

https://www.youtube.com/watch?v=KAsNk5pxWRQ

beogradjanin

pre 8 godina

Svaka čast Jokara, samo puno je šutirao a malo pogadjao ako je tačan podatak da mu je šut za dva poena 3/11. Vidi se da ga muči povreda

Tony

pre 8 godina

Talenat je talenat .. Kao klinac ovako . Bjelici je trebalo par godina da u evropi postane igrac , sad bi mu trebalo toliko i u nba , a jokic odma gazi ..

Tony

pre 8 godina

Talenat je talenat .. Kao klinac ovako . Bjelici je trebalo par godina da u evropi postane igrac , sad bi mu trebalo toliko i u nba , a jokic odma gazi ..

Dusan-pusti brate komenar

pre 8 godina

Ako je neko danas gledao kvantove sazetke nasih igraca, jel moze da mi objasni kako je moguce da igrac koji pogodi 4 dvojke(8 poena) 2 trojke(6 poena) i dva slobodna bacanja(2 poena) da u zbiru ima 14 poena?Nije meni zbog Jokica da li je dao 14 ili 16 nego pitam se da li sam ja lud?

(Ne)zaposlen

pre 8 godina

aman ljudi pa sta sto ima 3/11, decko je klinac sa onom sportskom drskoscu zbog koje ce i uspeti! A ako ste gledali utakmicu ili bar ovaj Jokicev sazetak nije uopste bilo siljenja, vecina od tih 11 suteva su neki tip in iz ofanzivnog skoka koji ne zavrsi u kosu, uopste nije bilo ispucavanja...plus dve trojke u zadnjoj cetvrtini kad se lomi rezultat! Centar! Od mene postovanje i naklon do poda...sportski pozdrav

Max nece vise

pre 8 godina

Ako je neko danas gledao kvantove sazetke nasih igraca, jel moze da mi objasni kako je moguce da igrac koji pogodi 4 dvojke(8 poena) 2 trojke(6 poena) i dva slobodna bacanja(2 poena) da u zbiru ima 14 poena?Nije meni zbog Jokica da li je dao 14 ili 16 nego pitam se da li sam ja lud?

Da se javi Kvant, ne brinite nisam montirao 2 dodatna poena Jokicu, prosto ovi iz NBA broje samo cekpointe sa League Pass-a, tamo je izostavljeno polaganje iz donjeg bloka Bartona, tako da eto tu se kriju ta 2 poena sto fale u statistici. Ja vam pricam da radim najdetaljnije :-)

Морнар Попај

pre 8 godina

Nikola je odličan, trojke u poslednjoj četvrtini su bile neverovatno važne. Samo još jedna ispravka, dao je 16 a ne 14 poena.

benson

pre 8 godina

@ drago

Jokić je postigao 16 a ne 7 poena, plus je imao 12 skokova. Novi dabl-dabl, a dečku je ovo tek prva sezona u nba. Po svemu do sada prikazanom, vidi se da je najveći talenat sa ovih prostora, a nikad nismo digli frku u medijima oko njega kao što ste vi digli oko Maria Džordana Petrovića Hezonje. A ukroćivanje je kad mi omlatimo 16 razlike jednu Češku koja je vas omlatila preko 20 razlike. Poenta posta - nemoj sa Srbima o košarci.

oskar

pre 8 godina

di rouz pokazuje znakove zivota. 30 poena, 9sk, 8 asist. kako bi voleo da se taj covek vrati na ono sto je bio. sa njim potpuno zdravim, standardnim batlerom i gasolom koji je kao vino, sto stariji to bolji, cikago bi mogao do finala istoka, a mozda i korak vise. ipak realnost je drugacija. pitanje koliko njegovo koleno moze da izdrzi. mudiay opet sl.bacanja 5 od 11. neverovatno. razumem dramonda, dzordana, hauarda i ostale njuske kojima je saka duplo veca od lopte pa ne mogu da pogode bacanja, ali za jednog pleja ovo je nedopustivo. mada i ta prica oko centara koji se vade da je to zbog obima sake ne pije vodu. bobi je dokaz da to nema puno veze s tim.

vlada

pre 8 godina

@(antiDebil, 6. februar 2016 10:23)

Porez placaju tamo gde imaju prebivaliste. Konkretno, sva trojica u USA. Jok, placace ovde ovim trutovima.

baj

pre 8 godina

Bravo!Bravo! 
Jokic i Bobi odlicno igraju! 
Samo Bjelica nije nasao dobar tim! 
I zbog toga mi je jako zao!
(Milan, 06. februar 2016 09:21) Nema tu veze ko je kakav tim ,,nasao".Bitni su kvalitet, rad i samopouzdanje.Realno gledano, Jokic je na svojoj poziciji imao mnogo vecu ,,guzvu" nego Bjelica u Minesoti.Farid, Hikson (koji je nekoliko sezona stvarno bio prava ,,dabl dabl masina"), Nurkic (koji je na draftu bio 30ak pozicija ispred Nikole i koga su u Denveru dizali u nebesa), Lovernj (koji je, ako nista drugo, par godina stariji od Jokica), Artur...Ali je decko od 20 godina (!!!), koji je bio 41. pik prosle sezone (?!) sve uspeo da ih preskoci u rotaciji!

oskar

pre 8 godina

@drago
inace se bogdanovic koji je nocas pogodio 7 trojki raspada celu sezonu. to nisi naveo. ovde se prica o jokicu koji ima 20 godina, i koji meteorskom brzinom pravi nba karijeru. zaboravljas da je jos fascinantnije sto je momak stigao iz aba jadranske lige u kojoj je odigrao 2 sezone. a bogdanovic je u nba stigao iz fenera gde je godinama bio nosilac igre, prakticno gotov igrac. i sta pokazuje? nista, vec 2. sezonu. i to u timu u kojem se ne zna ko pije a ko placa, gde sutira kad ko hoce i koliko hoce. gde nije limitiran da ne sme da sutne. i corava koka ubode zrno, pa tako i on nocas. tokom decembra i januara kad se povredio holis-dzeferson taj tvoj bogdanovic je dobijao 35+ minuta po mecu...i sta je uradio? nista. oko 9-10 poena po mecu. bez skoka, bez asistencije...defanzivno nista. i cisto da ne mislis da imam nesto protiv jer nije igrac iz srbije...isto mislim i za naseg bjelicu. uopste se ne slazem ovde sa nekim ljudima koji opravdavaju njegove bedne partije sa pogresnim izborom tima. treba samo pogledati bjelicu na terenu i sve je jasno. kao "mrtav konj". deluje pogubljeno, nezainteresovano, bez emocije. ne prolazi to gore. sto se tice bobija, igra koliko mu se pruzi prilika. ali slazem se da svakako nije on taj koji je ukrotio dalas nocas. ima preterivanja u naslovima.

Max KK Vant

pre 8 godina

Sve sve, ali naslov ... ostavicu samo link, jer mi zafalilo reci :-)
Takodje brz oporavak Dzimiju Batleru.

https://www.youtube.com/watch?v=KAsNk5pxWRQ

kinez

pre 8 godina

gledao sam tekmu.... jokic je stvarno igracina.... sa dve trojke vezane je vratio u igru nuggetse, plus sjajan u odbrani, nekoliko vaznih skokova i sa polu distance! najzasluzniji za pobedu! fared je mogo da ih kosta promasenim bacanjima, lik je nezainteresovan za ista drugo osim kucanja! kao da ga blam da sutira bacanja.... ekipa realno losa dosta kao i trener! nema akcija, svi siluju... a realno dobat tim imaju sa galinarijem i sada jokicem! neki drugi trener bi mozda nesto i napravio od njih, ovako.... ko zna!
bobi je u prejakoj ekipi realno, koja ide na titulu, ne rizikuju nista! zna greg da je dobar.... ali ne sme da rizikuje s njim, pogotovo kada ima dokazane centre! dok bjelica.... jbg u ekipu koja je raspad! ali uzas... ne kapiram trenerovu ulogu u timu! ko prvi primi loptu sutira.... to je taktika! njih bi u evroligi gazili sto posto

Jim Beam

pre 8 godina

Statistika nije dobro vođena. Ako pogledate snimak pri rezultatu 95-81 Jokić postiže dvojku i to nije upisano, tako da je postigao 16 poena. Da stvar bude gora, ako pogledate Play-by-play, rezultat 95-81 nikad nije bio na snazi već je bilo 93-83 pa onda 95-83. Biće tu prepravki :)

konsen

pre 8 godina

@ zgslavac

Ne zanimaju nas nba zvezde poput tog Bogdanovića ili ratnog veterana Hezonje. Više nas zanima rezultat protiv Češke na EP prošle godine.

Valjevska podvala

pre 8 godina

Ovoje senzacionalizam. U istom tom kolu, Bojan Bogdanović zabio 7 trica, 23 koša ukupno u pobjedi nad Sacramentom, a Hezonja 9 u porazu od Clippersa. 

Ako usporedimo 23 i 9 nasuprot 14 i 7 treba li reći da je ovo pretjerivanje?
(zgslavac, 06. februar 2016 12:16)

Sve što sam želeo jeste da budete sa nama u kvalifikacionoj grupi za OI, pa da se lično uveriš šta je senzacionalizam

Valjevska podvala

pre 8 godina

Nisam gledao utakmicu, ali ako je suditi po snimku, ja stvarno ne vidim gde se to Jokić ispucavao. Uzimao je realne šuteve, jedino je neracionalan bio onaj pokušaj ispod table na drugi obruč i to je to.

bla

pre 8 godina

(zgslavac, 6. februar 2016 12:16)
koliko su skokova imali bogdanovic i hezonja?

Sto se tice Jokica, ja sam siguran da ce igrati sve dok dobro skace. Isto vazi i za Marjanovica. Za njihovu poziciju to je moza i najvaznija statistika.

Max KK Vant

pre 8 godina

https://www.youtube.com/watch?v=oZ7S1VF34FE

Evo posto vidim ima potraznje i za Bobanom.
Ja mislim da je ovo potpuno bezznacajan ucinak, oni koji prate redovnije moje misljenje o Bobanu, znaju da je ovo apsolutno najdobronamernija kritika. Bobanov ucinak gledano kroz brojeve i minute nije los ni najmanje. Ali sta covek moze zakljuciti iz toga kad se sve to odvija u mrtvim delovima utakmice i sa puno gresaka koje prolaze nekaznjeno i relativno neuocljivo oku koje samo prati poene i asistencije.
Ne moze se krenuti iz post pozicije sa 7m ...
Ako neko misli da Boban sa svojih 140kg i 2.2m ne moze izboriti bolju, onda nek ide zivot, i jos da sutne a.k.a. Novicki sa 6m ... ne ide to tako.
Igra se prilagodjava svojim kvalitetima, ne manama.

konsen

pre 8 godina

@ oxen

Upravo se njegov komentar i zasniva na nacionalizmu jer ima potrebu da na vesti o učinku naših igrača veliča njihove igrače samo kako bi spustio naše. Ali zaista je teško skapirati neke stvari i čitati izmedju redova, mnogo je lakše praviti se pametan i optuživati druge za nacionalizam.

beogradjanin

pre 8 godina

Svaka čast Jokara, samo puno je šutirao a malo pogadjao ako je tačan podatak da mu je šut za dva poena 3/11. Vidi se da ga muči povreda

Au

pre 8 godina

Mali Jokic je doktor centar koji odlicno sutira spolja i ima i trojku pa gde ces bolje od toga ,plus ima dobar pregled igre .Jedino mu fali snage i kondicije a to je nesto sto moze lako da se se sredi makar kod njih tamo .

oxen

pre 8 godina

Ukrocivanje je 7 trica kao Bogdanovic sinoc.
(drago, 06. februar 2016 10:53)

Nisi pogresio a dobio si minuse jer si rekao da je hrvatski kosarkas odigrao bolje od srpskog. Da si kontrastirao Bogdanovica i Hezonju, dobio bi pluseve. Nikad mi na ovom prokletom balkanu necemo pobeci od nacionalizma...

drago

pre 8 godina

3/11 i 7 poena je ukrocivanje? Sad sam se sjetio koliko ste hvalili Sasu Pavlovica dok je bio u NBA kao da je svaku tekmu zabio preko 20 a nije skoko ni jednu.
Ukrocivanje je 7 trica kao Bogdanovic sinoc.

shaka zulu

pre 8 godina

Počeo je Joker previše forsirati šuteve, mora to malo racionalnije. I preveše faulove radi. Ide mu u korist šta su Lavernje i Nurkić u slabijoj formi pa ima dosta minuta.

Rocky Balboa

pre 8 godina

Nikola ko Toni Kukoc. :D Svaka čast za pokazano.
(misskur, 06. februar 2016 11:40)Jokić je za sada iznenadio svih,odličan je,uspoređivati ga sa Kukočem....nisi vjerojatno nikada gledao tog virtuoza....

jovane

pre 8 godina

Bravo Jokara. Svaka čast, mali rastura. Nego, na koga vas po stilu igre i konstituciji podseća Jolić? Mislim na poznatije NBA igrače.

zgslavac

pre 8 godina

Ovoje senzacionalizam. U istom tom kolu, Bojan Bogdanović zabio 7 trica, 23 koša ukupno u pobjedi nad Sacramentom, a Hezonja 9 u porazu od Clippersa.

Ako usporedimo 23 i 9 nasuprot 14 i 7 treba li reći da je ovo pretjerivanje?

drago

pre 8 godina

3/11 i 7 poena je ukrocivanje? Sad sam se sjetio koliko ste hvalili Sasu Pavlovica dok je bio u NBA kao da je svaku tekmu zabio preko 20 a nije skoko ni jednu.
Ukrocivanje je 7 trica kao Bogdanovic sinoc.

shaka zulu

pre 8 godina

Počeo je Joker previše forsirati šuteve, mora to malo racionalnije. I preveše faulove radi. Ide mu u korist šta su Lavernje i Nurkić u slabijoj formi pa ima dosta minuta.

zgslavac

pre 8 godina

Ovoje senzacionalizam. U istom tom kolu, Bojan Bogdanović zabio 7 trica, 23 koša ukupno u pobjedi nad Sacramentom, a Hezonja 9 u porazu od Clippersa.

Ako usporedimo 23 i 9 nasuprot 14 i 7 treba li reći da je ovo pretjerivanje?

beogradjanin

pre 8 godina

Svaka čast Jokara, samo puno je šutirao a malo pogadjao ako je tačan podatak da mu je šut za dva poena 3/11. Vidi se da ga muči povreda

kinez

pre 8 godina

gledao sam tekmu.... jokic je stvarno igracina.... sa dve trojke vezane je vratio u igru nuggetse, plus sjajan u odbrani, nekoliko vaznih skokova i sa polu distance! najzasluzniji za pobedu! fared je mogo da ih kosta promasenim bacanjima, lik je nezainteresovan za ista drugo osim kucanja! kao da ga blam da sutira bacanja.... ekipa realno losa dosta kao i trener! nema akcija, svi siluju... a realno dobat tim imaju sa galinarijem i sada jokicem! neki drugi trener bi mozda nesto i napravio od njih, ovako.... ko zna!
bobi je u prejakoj ekipi realno, koja ide na titulu, ne rizikuju nista! zna greg da je dobar.... ali ne sme da rizikuje s njim, pogotovo kada ima dokazane centre! dok bjelica.... jbg u ekipu koja je raspad! ali uzas... ne kapiram trenerovu ulogu u timu! ko prvi primi loptu sutira.... to je taktika! njih bi u evroligi gazili sto posto

Rocky Balboa

pre 8 godina

Nikola ko Toni Kukoc. :D Svaka čast za pokazano.
(misskur, 06. februar 2016 11:40)Jokić je za sada iznenadio svih,odličan je,uspoređivati ga sa Kukočem....nisi vjerojatno nikada gledao tog virtuoza....

oxen

pre 8 godina

Ukrocivanje je 7 trica kao Bogdanovic sinoc.
(drago, 06. februar 2016 10:53)

Nisi pogresio a dobio si minuse jer si rekao da je hrvatski kosarkas odigrao bolje od srpskog. Da si kontrastirao Bogdanovica i Hezonju, dobio bi pluseve. Nikad mi na ovom prokletom balkanu necemo pobeci od nacionalizma...

jovane

pre 8 godina

Bravo Jokara. Svaka čast, mali rastura. Nego, na koga vas po stilu igre i konstituciji podseća Jolić? Mislim na poznatije NBA igrače.

Dusan-pusti brate komenar

pre 8 godina

Ako je neko danas gledao kvantove sazetke nasih igraca, jel moze da mi objasni kako je moguce da igrac koji pogodi 4 dvojke(8 poena) 2 trojke(6 poena) i dva slobodna bacanja(2 poena) da u zbiru ima 14 poena?Nije meni zbog Jokica da li je dao 14 ili 16 nego pitam se da li sam ja lud?

Tony

pre 8 godina

Talenat je talenat .. Kao klinac ovako . Bjelici je trebalo par godina da u evropi postane igrac , sad bi mu trebalo toliko i u nba , a jokic odma gazi ..

benson

pre 8 godina

@ drago

Jokić je postigao 16 a ne 7 poena, plus je imao 12 skokova. Novi dabl-dabl, a dečku je ovo tek prva sezona u nba. Po svemu do sada prikazanom, vidi se da je najveći talenat sa ovih prostora, a nikad nismo digli frku u medijima oko njega kao što ste vi digli oko Maria Džordana Petrovića Hezonje. A ukroćivanje je kad mi omlatimo 16 razlike jednu Češku koja je vas omlatila preko 20 razlike. Poenta posta - nemoj sa Srbima o košarci.

Jim Beam

pre 8 godina

Statistika nije dobro vođena. Ako pogledate snimak pri rezultatu 95-81 Jokić postiže dvojku i to nije upisano, tako da je postigao 16 poena. Da stvar bude gora, ako pogledate Play-by-play, rezultat 95-81 nikad nije bio na snazi već je bilo 93-83 pa onda 95-83. Biće tu prepravki :)

Max KK Vant

pre 8 godina

Sve sve, ali naslov ... ostavicu samo link, jer mi zafalilo reci :-)
Takodje brz oporavak Dzimiju Batleru.

https://www.youtube.com/watch?v=KAsNk5pxWRQ

Max nece vise

pre 8 godina

Ako je neko danas gledao kvantove sazetke nasih igraca, jel moze da mi objasni kako je moguce da igrac koji pogodi 4 dvojke(8 poena) 2 trojke(6 poena) i dva slobodna bacanja(2 poena) da u zbiru ima 14 poena?Nije meni zbog Jokica da li je dao 14 ili 16 nego pitam se da li sam ja lud?

Da se javi Kvant, ne brinite nisam montirao 2 dodatna poena Jokicu, prosto ovi iz NBA broje samo cekpointe sa League Pass-a, tamo je izostavljeno polaganje iz donjeg bloka Bartona, tako da eto tu se kriju ta 2 poena sto fale u statistici. Ja vam pricam da radim najdetaljnije :-)

Max KK Vant

pre 8 godina

https://www.youtube.com/watch?v=oZ7S1VF34FE

Evo posto vidim ima potraznje i za Bobanom.
Ja mislim da je ovo potpuno bezznacajan ucinak, oni koji prate redovnije moje misljenje o Bobanu, znaju da je ovo apsolutno najdobronamernija kritika. Bobanov ucinak gledano kroz brojeve i minute nije los ni najmanje. Ali sta covek moze zakljuciti iz toga kad se sve to odvija u mrtvim delovima utakmice i sa puno gresaka koje prolaze nekaznjeno i relativno neuocljivo oku koje samo prati poene i asistencije.
Ne moze se krenuti iz post pozicije sa 7m ...
Ako neko misli da Boban sa svojih 140kg i 2.2m ne moze izboriti bolju, onda nek ide zivot, i jos da sutne a.k.a. Novicki sa 6m ... ne ide to tako.
Igra se prilagodjava svojim kvalitetima, ne manama.

baj

pre 8 godina

Bravo!Bravo! 
Jokic i Bobi odlicno igraju! 
Samo Bjelica nije nasao dobar tim! 
I zbog toga mi je jako zao!
(Milan, 06. februar 2016 09:21) Nema tu veze ko je kakav tim ,,nasao".Bitni su kvalitet, rad i samopouzdanje.Realno gledano, Jokic je na svojoj poziciji imao mnogo vecu ,,guzvu" nego Bjelica u Minesoti.Farid, Hikson (koji je nekoliko sezona stvarno bio prava ,,dabl dabl masina"), Nurkic (koji je na draftu bio 30ak pozicija ispred Nikole i koga su u Denveru dizali u nebesa), Lovernj (koji je, ako nista drugo, par godina stariji od Jokica), Artur...Ali je decko od 20 godina (!!!), koji je bio 41. pik prosle sezone (?!) sve uspeo da ih preskoci u rotaciji!

oskar

pre 8 godina

@drago
inace se bogdanovic koji je nocas pogodio 7 trojki raspada celu sezonu. to nisi naveo. ovde se prica o jokicu koji ima 20 godina, i koji meteorskom brzinom pravi nba karijeru. zaboravljas da je jos fascinantnije sto je momak stigao iz aba jadranske lige u kojoj je odigrao 2 sezone. a bogdanovic je u nba stigao iz fenera gde je godinama bio nosilac igre, prakticno gotov igrac. i sta pokazuje? nista, vec 2. sezonu. i to u timu u kojem se ne zna ko pije a ko placa, gde sutira kad ko hoce i koliko hoce. gde nije limitiran da ne sme da sutne. i corava koka ubode zrno, pa tako i on nocas. tokom decembra i januara kad se povredio holis-dzeferson taj tvoj bogdanovic je dobijao 35+ minuta po mecu...i sta je uradio? nista. oko 9-10 poena po mecu. bez skoka, bez asistencije...defanzivno nista. i cisto da ne mislis da imam nesto protiv jer nije igrac iz srbije...isto mislim i za naseg bjelicu. uopste se ne slazem ovde sa nekim ljudima koji opravdavaju njegove bedne partije sa pogresnim izborom tima. treba samo pogledati bjelicu na terenu i sve je jasno. kao "mrtav konj". deluje pogubljeno, nezainteresovano, bez emocije. ne prolazi to gore. sto se tice bobija, igra koliko mu se pruzi prilika. ali slazem se da svakako nije on taj koji je ukrotio dalas nocas. ima preterivanja u naslovima.

bla

pre 8 godina

(zgslavac, 6. februar 2016 12:16)
koliko su skokova imali bogdanovic i hezonja?

Sto se tice Jokica, ja sam siguran da ce igrati sve dok dobro skace. Isto vazi i za Marjanovica. Za njihovu poziciju to je moza i najvaznija statistika.

Au

pre 8 godina

Mali Jokic je doktor centar koji odlicno sutira spolja i ima i trojku pa gde ces bolje od toga ,plus ima dobar pregled igre .Jedino mu fali snage i kondicije a to je nesto sto moze lako da se se sredi makar kod njih tamo .

oskar

pre 8 godina

di rouz pokazuje znakove zivota. 30 poena, 9sk, 8 asist. kako bi voleo da se taj covek vrati na ono sto je bio. sa njim potpuno zdravim, standardnim batlerom i gasolom koji je kao vino, sto stariji to bolji, cikago bi mogao do finala istoka, a mozda i korak vise. ipak realnost je drugacija. pitanje koliko njegovo koleno moze da izdrzi. mudiay opet sl.bacanja 5 od 11. neverovatno. razumem dramonda, dzordana, hauarda i ostale njuske kojima je saka duplo veca od lopte pa ne mogu da pogode bacanja, ali za jednog pleja ovo je nedopustivo. mada i ta prica oko centara koji se vade da je to zbog obima sake ne pije vodu. bobi je dokaz da to nema puno veze s tim.

(Ne)zaposlen

pre 8 godina

aman ljudi pa sta sto ima 3/11, decko je klinac sa onom sportskom drskoscu zbog koje ce i uspeti! A ako ste gledali utakmicu ili bar ovaj Jokicev sazetak nije uopste bilo siljenja, vecina od tih 11 suteva su neki tip in iz ofanzivnog skoka koji ne zavrsi u kosu, uopste nije bilo ispucavanja...plus dve trojke u zadnjoj cetvrtini kad se lomi rezultat! Centar! Od mene postovanje i naklon do poda...sportski pozdrav

Морнар Попај

pre 8 godina

Nikola je odličan, trojke u poslednjoj četvrtini su bile neverovatno važne. Samo još jedna ispravka, dao je 16 a ne 14 poena.

Valjevska podvala

pre 8 godina

Ovoje senzacionalizam. U istom tom kolu, Bojan Bogdanović zabio 7 trica, 23 koša ukupno u pobjedi nad Sacramentom, a Hezonja 9 u porazu od Clippersa. 

Ako usporedimo 23 i 9 nasuprot 14 i 7 treba li reći da je ovo pretjerivanje?
(zgslavac, 06. februar 2016 12:16)

Sve što sam želeo jeste da budete sa nama u kvalifikacionoj grupi za OI, pa da se lično uveriš šta je senzacionalizam

konsen

pre 8 godina

@ oxen

Upravo se njegov komentar i zasniva na nacionalizmu jer ima potrebu da na vesti o učinku naših igrača veliča njihove igrače samo kako bi spustio naše. Ali zaista je teško skapirati neke stvari i čitati izmedju redova, mnogo je lakše praviti se pametan i optuživati druge za nacionalizam.

Valjevska podvala

pre 8 godina

Nisam gledao utakmicu, ali ako je suditi po snimku, ja stvarno ne vidim gde se to Jokić ispucavao. Uzimao je realne šuteve, jedino je neracionalan bio onaj pokušaj ispod table na drugi obruč i to je to.

vlada

pre 8 godina

@(antiDebil, 6. februar 2016 10:23)

Porez placaju tamo gde imaju prebivaliste. Konkretno, sva trojica u USA. Jok, placace ovde ovim trutovima.

konsen

pre 8 godina

@ zgslavac

Ne zanimaju nas nba zvezde poput tog Bogdanovića ili ratnog veterana Hezonje. Više nas zanima rezultat protiv Češke na EP prošle godine.