Rebrača: Uspeo sam da se vratim

O regularnom delu sezone koji bi najradije da što pre zaboravi i povratku na teren, centar Detroita kaže...

Igor Vujičin B92
Pošaljite komentar
 1. Uvek se odazivao...a ne igra mu se u Svedskoj...bas bih voleo da vidim sta bi on uradio da ga Vujosevic sada pozove.
  Znam da je imao problema, ali je njegova prva godina bila dosta bolja od druge. Ako ostane i trecu, propasce skroz.
  (Sale, 20. april 2003 10:42)

  # Link komentara

 2. ".....Stalno sam se odazivao, uvek sam želeo da igram. Kada se prvi put nisam pojavio, odmah su krenule priče «ne želi da igra» ne znam kakvi sve naslovi i komentari su bili. Prošle godine sam polomio ruku, imao operaciju šake i to je osnovni razlog zašto nisam igrao u Indijanapolisu....."

  Ovo definitivno nije istina. Rebraca je saku polomio pred kraj serije protiv Toronta u prvoj rundi 2002 plejofa, a izjasnio se da na SP u Indijanapolisu ne zeli da igra mnogo, mnogo pre toga - dok je jos bio zdrav ko dren. Cak je to i ponovio vise puta pre povrede jer je od strane medija odmah pocelo moljakanje. Znaci povreda definitivno nije bila "osnovni razlog zašto nije igrao u Indijanapolisu".

  A i ta prica da je uz reprezentaciju bio uvek je glupost. Dok su se njegovi vrsnjaci tipa Bodiroga i Tomasevic odazivali svakom pozivu od 1995 pa naovamo, Rebraca se vrlo cesto neckao.

  Ne kazem da je los igrac ili los covek ali u cilju tacnosti i preciznosti neke cinjenice moraju da se kazu.
  (Mladen, 20. april 2003 20:57)

  # Link komentara

 3. Rebracu je izbacio Obradovic iz reprezentacije, zbog toga sto Rebraca nije "dozirao" svoje koriscenje nedozvoljenih sredstava.

  Posle par godina ispostavilo se da je zbog takvog odnosa prema sopstvenom zdravlju dobio i srcane probleme. Ako je neko iznenadjen ovim, sigurno nije pricao sa pravim znalcima profesionalnog sporta. Jaka konkurencija i komercijalizacija su uzrok. Posledica je lose zdravlje igraca.

  Srecom u ovom slucaju Rebarce ima dosta dobre americke lekare koji imaju iskustva sa takvim slucajevima i pristup novijim metodama ispitivanja i lecenja, za razliku od nasih domacih "trovacha" koji cesto nisu ni lekari, a nalaze za shodno da dopinguju sportiste.
  (Zoran, 21. april 2003 01:49)

  # Link komentara