Petak, 06.11.2015.

19:50

EL: Zvezda bez šanse protiv Fenera

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su od Fenerbahčea 74:60 u Kombank areni u četvrtom kolu A grupe Evrolige.

Izvor: MN

EL: Zvezda bez šanse protiv Fenera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

347 Komentari

Sortiraj po:

Zvrnd veverica

pre 8 godina

mekel je najveca prevara na svetu, jovic je klasa za njega
(ja, 06. novembar 2015 20:45)



hahahaha jovic jeste klasa, ali Š klasa.
dao bi mi 2 min po meču za neki faul eventualno.

Bojan

pre 8 godina

Roberts,Sinovec, Mekejleb,Kecman Milošević,Rašić,Mitrović, Božić,Marić Veseli,Đekić, Vraneš.
I ko ima vise stranaca, bolje rezultate i veci budzet. Kosarka je Partizan

djc-xxx

pre 8 godina

Mekel totalno neupotreboljiv... Rebić bio bolji...
Čudno, Izraelac je na EP bio dobar i veoma energičan igrač...
Šteta...
p.s. Imam utisak da bi prošlogodišnja Zvezda ladno dobila ovaj sastav Fenera...

Nebojsa

pre 8 godina

Ovaj tim C.Zvezde je lose selektiran pogotovo mislim na strance koje su doveli imaju male sanse da se domognu drugog kruga EL nisam za promenu trenera dok pobedjuje u Aba ligi ako i tu pocne da gubi onda i o smeni trenera treba razmisliti razocaran sam zalaganjem igraca nije problem izgubiti utakmicu pa i sa velikom razlikom ,ali problem sto pojedini a to navijaci dobro primeciju u opste se ne primecuju kao da nisu na utakmici to mora da se menja

santa justa

pre 8 godina

Pa rezultat realan. Mi smo morali da odigramo ludu utakmicu kao Bajern sinoc da bi bili egal, ali nismo. Ipak svaka cast Obradovicu sto je povukao malo rucnu i odrzao pristojnu razliku. Ovaj tim moze bolje, ali ne toliko da dobije iole ozbiljniju ekipu. Mozda su nasa ocekivanja prevelika, ali nekako deluje da je ovaj tim pravljen samo za Aba ligu.

dzeks

pre 8 godina

(neko, 6. novembar 2015 20:57)
Freddie House kad je dosao sa litvanskom ekipom protiv svog bivseg Partizana nije dobio zvizduke, nego samo majmunske krike aludirajuci na njegovu boju koze... Ali u pravu si, nije dobio bas zvizduke ;)

navijac

pre 8 godina

@Manje-više očekivano.Ipak im je budžet 5-6 puta veći od Zvezdinog.U sledećem kolu videćemo stvarne Zvezdine mogućnosti.
(Sloba, 06. novembar 2015 22:14)

Budzet im je 20 miliona, sto je oko 3,5 puta veci nego Zvezdin, a ne 5-6 puta. Partizan je izbacivao (ne samo pobedjivao) iz EL ekipe koje su imale i po 10 puta veci budzet!

partizandotitule

pre 8 godina

Ajde grobljeee...iskulirajte malo...i ovako losi mi smo opet duplo bolji od vas
(sale, 06. novembar 2015 22:44)

Sramota je to sto ste sa takvom ekipom i tolikim budzetom SAMO duplo bolji.

Misula

pre 8 godina

Mislim da je jasno, treba sacekati utamicu sa Bajernom ako izgubimo a to je sa ovakvom igrom vrlo ocekivano onda lepo da odu: Radonjic, Mekel,Tompson,Simonovic, Rebic. A na njihova mesta: Sasa Obradovic ili Igor Kokoskov, Aranitovic da se vrati sa pozajmice iz Mege, Radanov iz fmp-a, M-wil svakako dolazi i Vasilija Micica koji stagnira vec godinu dana u Nemackoj. Na kraju Sezone prodati ako je moguce uzeti neke pare za Jovica a sve ostalo ostaviti i svima dati ugovore na vise godina mislim da bismo od svega toga imali kasnije i finansijsku i rezutatsku korist.

Laufer

pre 8 godina

Kakvi ste to bre ljudi? Kontam da niko ne voli gubitnike, ali pravi navijač uvek stoji iza svog kluba i trenera, i prošle godine ste pljuvali po Radonji pa vas je ucutao. Jaka je grupa, zar ste očekivali pobede protiv Fenera i Reala, zaboravili ste gde smo bili pre 5 godina. Tvrdim da je ovaj tim Zvezde dobro napravljen, ima tu i mladosti Gudure, Simanica, Rebica,Tejica, uživam gledajući ih.Da su vas istinski boleli Zvezdini rezultati od pre pet godina danas ne bi pljuvali po treneru i po tome što igramo El, malo skromnosti Zvezdasi

Tony Soprano

pre 8 godina

Sledi otkaz Mekelu,mislim da je i Tompson zaslužio. Laziću smanjiti minutažu,dobar je u odbrani i ništa više. Sve u svemu loše. Cedevita osvaja ligu.

KG

pre 8 godina

Fali vama jedan igrac koji ce da napali publiku,digne atmosferu,igrac tipa Carls ili Blazic..Ovaj drugi nije neki poenter,ali je uvek davao maksimum i trudio se.Ovi stranci mi deluju kilavo.Mekel slab veoma,Tomson izgubljen,Miler tek treba da se uklopi.Nedostatak Bobana Marjanovica niste nadomestili nego ste pukli ne znam ni ja koliko na igraca od kojeg je ostalo samo ime i prezime i 150kg. Guduric valja i Simanic.Jovic solidan.

Pop

pre 8 godina

@ Nema ga belosevic da vam svira 20 slobodnih bacanja za cetvrtinu!
(deaddroid, 06. novembar 2015 20:11)
Hvala vam na glasu.

Nema mora vama da odsvira 27 na istom mecu.

fancy

pre 8 godina

mekelu treba celu utakmicu da se prave blokovi, on ne kreira nista sam. nije on kriv takav je, kriv je onaj koji ga je skautirao...jeb.. playa koji ne moze sam sebi da iskreira sut! on i jovic su identicni tipovi igraca po stilu igre. ne kaze se dzabe back up play i prvi play. kad ce taj decembar da se zna ko je prvi play!

ups

pre 8 godina

Zeljko na konferenciji za stampu posle utakmice o igri Zvezde ovim "strucnjacima" za kosarku sve objasnio. "Strucnjacima" koji Radonju teraju od kada je dosao u Zvezdu. Najgore u zivotu kritikovati a nemas predlog

Vule

pre 8 godina

Jesam zvezdaš, volim Zvezdu ali ovo je stvarno brukanje. U zadnja tri meča doživjeli smo poraze od prosječno 26 razlike! Mekel nula, Tompson ništa posebno, Miler slab za Evroligu, on je trojka, a ne 4, Štimara i Simonović dobri za Aba ligu. Pojačanja totalni promašaj. Ostaje nam da vidimo šta ćemo uraditi u Minhenu, pobjeda nas vraća u borbu za top 16, poraz znači adio!

Stevan

pre 8 godina

Sramotno je kakvu odbranu igramo i kolko ne postoji zelja i drskost za pobedom........
(Zmaj od sipurka, 06. novembar 2015 21:07)

Па није вам ово човићева АБА лига у којој вам је дозвољена рагби одбрана...

Patrik

pre 8 godina

Samo nas bruka po Evropi ova Zvezda.A nama sinoc prosipaju pamet i pametuju nesto.Od 200 komentara na vest o tekmi Bilbaa i Partizana bar 150 njihovih komentara.

Aleksa

pre 8 godina

Mekel za 14 i po minuta 2 poena i 1 asistencija. Prvi plej tima. To više nije pitanje forme u kojoj se nalazi igrač nego volje sa kojom igra za klub. Sramotan učinak.

tomy

pre 8 godina

Danas ce grobari imati priliku da vide kako se demolira Zeljkov instant projekat bez pustanja. Kvota 3, udaram jako !!! Napred Zvezdo !!!
(bodibond, 06. novembar 2015 11:20)

Valjda nisi baš jako. :-)

Kosta

pre 8 godina

Ovo je smesno. Nas dere ko stigne, a Cedevita odere i Efes i Armani u gostima. Ako je Radonjic trener, ja sam prvi centar Bullsa, sa svojih 185 cm.

zmaj

pre 8 godina

fener me razocarao nevidim ja tu ekipu na fajnal foru a zvezda nema tim dostojan tog takmicenja naravno ni trenera domet jos maksimalno jedna pobeda...

Djape

pre 8 godina

Svima nam je jasno da ova ekipa ne moze dda bude ni 50% od one od prosle sezone! Glavni igraci su otisli, dosli novi igraci, koji imaju vise utakmica zajedno nego treninga, raspored u Aba je takav bio da nije bilo odmora uopste! Mekel za sada los, ali skapirajte da je igrao na EP, koliko je vremena za odmor imao.. I + smo u najjacy grupu pali, a nismo ni na 40% mogucnosti. Treba generalno sagledati stvari... Sa direktnim konkurentom smo odigrali +20! Videcemo protiv Bajerna kako cemo izgledati...

klo

pre 8 godina

Zagrepcani se raspisali a obraz ko djon.Fenjerasi Aba lige koje je ova losa Zvezda izgazila 20 razlike hahaha.Da ne pricam o Metalcu,petardama 2000 navijaca po mecu ...

Mirko

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
(Don Armando, 06. novembar 2015 20:20)
Zato sto se zove Veseli a ne Veseo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miso, 6. novembar 2015 21:11)

----------------
Ne zove se Veseli zove se Jan :D

Inace gde su ovi smehotresi Bodibond,Nolan,i ostali renta-tastatura navijaci..nema ih da prosipaju fore sa farme.

Niste ni svesni koliko ste suplji.Mislite ako ste pobedili nikada slabiji KK Partizan (uz obilatu pomoc Belosevica i kompanije) da ste jaki ?

Vi ste samo kanta za kos razliku :D

Miniclip

pre 8 godina

Tompson sve bolji ali Mekel nije za evropsku kosarku, on je za NBA i tamo on moze da igra. Deca su odlicna i napreduju. Radonic je dobar trener ali Zvezdi treba jos jedan trener za napad ili neki trener koji zna da izmisli poene. Nema Zvezda nekih timskih napada i jako je los protok lopte u napadu. Uglavnom zakljucak je da Zvezda igra bolje ali opet ona mora bolje od ovoga jer Zvezdini navijaci to zasluzuju.

samo napred(no)

pre 8 godina

ove sezone kkczbgtelekom prva u disciplini "kako sa sto vecim budzetom do sto losijeg rezultata" u evroligi. samo jako i napred(no) do samog kraja! ;)

Milan B.

pre 8 godina

Sta reci o navijavima kluba (vazi za oba iz Beograda) cije je najveci uspeh poraz onog drugog kluba, i kome je vaznije koliko je bilo publike i kako se navijalo od cinjenice kako se igralo.Zvezdini navijaci se raduju porazima Partizana u fudbalu a njih nema nigde u Evropi a Partizanovci to isto rade u kosarci.Blago nama sa vama!!!

Grm

pre 8 godina

Ponovo imamo ok sklopljen tim, a ponovo nista od toga. Nema igre u napadu, sve zavisi od individualnih akcija. Svaki napad centar gore, pa dodaj. Nije problem u dodvodjenju pogresnih igraca, nemamo trenera i to se vidi. Ko moze da vidi sta pozitivno u Radonjicevoj igri? I to ne vazi za sada nego i proslu sezonu. Tada smo imali prejak tim, i bila bi bruka ne osvojiti sve ono. I dalje nismo nista posebno slabiji. Tompson i Mekel su dobri igraci, samo jednostavno nema trenera da razigra. Na terenu deluju kao taspustena banda, ne zna se jo sutira, vodi loptu, skace, ko koga cuva u odbrani. A kad dobijemo Sutjesku ili tako, bice opet super igra, bravo Radonja, itd...

sotirzvanidjubre

pre 8 godina

Definitivno će skoro sve biti rešeno u naredna dva kola. Ako bi dobili Bajerna imali bi čemu da se nadamo, u suprotnom - bojim se da je rešeno.

neznam dasam ne pismen

pre 8 godina

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.
(Bari1991, 6. novembar 2015 20:53)

E moj ti pismeni, samo si smetnuo s uma cinjenicu da Veseli nije Srbin, pa tamo vaze neka druga pravila. Ili bi ti mozda i za Novickog rekao Novickija?

nex

pre 8 godina

Totalna neuigranost i beziddjnost. To se u prosloj sezoni peglalo zato sto su tu bili Bobi,Will. ,pa i Kalinic,i Djenka,naravno. Oni su resavali stvari.
Zakljucak je prost! Onaj peskirdzija Obradovic bi bolje vodio

sklek

pre 8 godina

Jovic je igrac zadatka, da odigra dobru odbranu i zavrti napad koji trener kaze. Mi mnogo ocekujemo od limitiranih igraca, tu je problem! Vidi se neuigranost, nema pomoci u odbrani, nema bodrenja jesno drugog...nema jos hemije! Mozda kad dodje ludi Wilijams, ali cisto sumnjam, posto nema Bobana Marjanovica, da ce se nesto promeniti!!!! Toliko o skautiranju igraca i pravljenju rostera! Ako se Radonjic pitao oko novih igraca on veze nema!!!! Uzas, on gleda u rezutat na 13razlike i moli se bogu da ne odu na 20, nema tu leba!!!!!

e moj ljakse

pre 8 godina

Joooj majko mila, koja buranija ovaj fmp...
(prebranac, 6. novembar 2015 20:46)

Ne kaze se butanije nego boranija. Ti bi kao prebranac trebao da znas kako ti se zove rodbina.

Saša

pre 8 godina

Ja sam lepo govorio da je prošlogodišnji tim najbolji u Zvezdinoj istoriji, da je DV imao onakav tim ni titula EL nebi bila daleko, ovaj tim što imamo je očajan, pogledajte šta Cedevita radi, i na kraju ko vodi ovo navijanje, ovo je očajno.

007

pre 8 godina

Jenkins,Kalinic i Bobi Marjanovic su samo prikrivali svojim kvalitetom neznanje Radonjica.
Sad se vidi njegov ucinak kad ima srednjeg kvaliteta igrace.

miki

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don Armando, 6. novembar 2015 20:20) # Link komentara

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.
(Bari1991, 06. novembar 2015 20:53)

1. Licne su zamenice, a imenice su vlastite.
2. Lepa je imenica zenskog roda, Veseli je muski rod.
3. Je l' ulica Maksima Gorkog ili Maksima Gorkija?
4. Eh, da, nepismeni ljudi...

Srdjan

pre 8 godina

Za pojačanja, ovakva kakva su, nije trener kriv. Nisu to bili njegovi prvi pikovi, uglavnom ni drugi. Međutim, čudim se da ne može da ih natjera da bolje igraju odbranu. To je ipak više stvar truda i rada, nego košarkaškog talenta i znanja.

Darko

pre 8 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete zvezdu, cela petorka je promenjena nisu jedan ni dva igraca nego cela prva petorka i vise od toga, pa dajte da vidimo Realu neka odu svi igraci da vidimo sta ce uraditi, prosto neverovatno sta sve citam, uzas.

Stefan

pre 8 godina

Aj sto su jaci al bre jel moguce da sudije moraju da kradu ovoliko? Tacno se vidi da u ovoj evroligi ne mozes nista da uradis ako nisi bogat klub
(Petar, 06. novembar 2015 20:48)
Podsetio bih te je Partizan bio ucesnik fajnal fora 2010 i verovatno je bio ucesnik sa najmanjim budzetom u odnosu na rivale ikada.

Intexata

pre 8 godina

Samo ti i dalje puštaj Rebića. Mekel ulazi pod kos kad ne moze da sutne vraca nazad. Jovic ne moze nista da pogodi, ocajni smo... Štimac gubi lopte na istu foru, Simonovic osim suta nista ne zna. Ne znam sta se desava, ali mi pojma nemamo...

crni

pre 8 godina

Momci se bore ali razlika u kvalitetu je očigledna. I to je kraj price. Zaboravimo EL i koncetrisimo se na Aba kako bi sledece godine opet igrali EL sa naravno visim ambicijama.
Tim za osvajanje Aba i domace lige svakako imamo plus kad dodje Williams bice sve to dobro.

Bofe

pre 8 godina

Pero Anticu sramota sa tvoje strane a kazes da toliko volis ZVEZDU nisam to ocekivao od tebe ...Teraj Mekela pod hitno ,upropastice nas skroz !

baki

pre 8 godina

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.
(Bari1991, 06. novembar 2015 20:53)
nije tacno! u slovenskim jezicima se imena i prezimena kad imaju oblik prideva tako i menjaju po padezima. prezimena su nam najcesce i nastala iz prisvojnih prideva.
ako ne verujes pitaj sinisu malija :)

dag

pre 8 godina

Radonjic napolje iz Zvezde pravA neznailca i cuk
Neznam ko je doveo ove dobre amere , neka si idu kuci i neka se nasa deca bar bore ona ne kostaju nista

Petar

pre 8 godina

Dobro sta sad, losa sezona i to je to. Millera i Vilijamsa sacuvati za sledecu sezonu, ostali cistka zajedno sa kvazi trenerom i onim nesrecnim skautingom

crni

pre 8 godina

sramota od trenera
nikakav pecat nije ostavio u ekipi
jos nije talican nego zesca MALERCINA
(nikola, 06. novembar 2015 20:52)
Mozda nije neki trener ali pecat je ostavio jer je doneo prvu aba titulu i domacu ligu posle dugo vremena.
Mislim da treba da izgura ovu sezonu a za sledeću da imamo u planu nekog trenera velikog iskustva tipa Duda Ivkovic.

Metodije

pre 8 godina

Kome smeta jak Simonovic?Podrska Radonjicu,napred Radonja!!
Steta sto ovu utakmicu ne sudi Kovinjalo.
Da,da komsije sve se vraca sve se placa,sinoc ste se smejalu debaklu Partizana,a evo sad se to vraca vama kroz Evroligu.Samo ovako nastavite da igrate.

Ilija

pre 8 godina

Na žalost, Zvezda će ove godine da izgubi sve preostale utakmice u LŠ! Jednostavno ne vidim gdje bi mogli da unaprede igru u bilo kojem segmentu. Loše selektiranje igrača, a naročito na poziciji pleja, strašno loše...

BVB

pre 8 godina

Bruka i sramota! Zahvalimo se Obradovicu što nije zapinjao do kraja. Gde je ona Zvezda koju niko nije mogao da ponizi, kao što ovu sad ponižava ko stigne. Sramota.

Gospodin

pre 8 godina

Obradovic dzentlmenski sprecio jos jednu katastrofu zalutalog ucesnika Evrolige! Iskreno samo ocekivao preko 30 razlike, ali Zeljko je covek, nije zvezdas...

mozak

pre 8 godina

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!
(Bari1991, 06. novembar 2015 20:53)

Grešiš. Ulica Maksima Gorkog, a ne Gorkija kako bi ti rekao.

ludnica

pre 8 godina

Menjam misljenje, ma sta je kriv trener kad ovi igracu nemaju pojma, ponavljam igraci nemaju pojma!!!
Takva nesigurnost u napada, strasno, onaj Mekel nema veze sa plejom!

neki tamo

pre 8 godina

Koliko nema ideje i kreacije u napadu pa to je strasno! Mozda bude bolje sa MVilom kad se vrati, ali bice kasno za EL. Mada, pitanje je ko ovima moze pomoci kad je prosek ubacenih poena po cetvrtini 12?!

Zvezdiho

pre 8 godina

Nije mi zao sto smo izgubili vec kako igramo... Nema zara, nema borbe, sut kao kod rekreativaca, Radonjic ne zna da vodi ekipu... Primer je pobeda Z. Gore protiv PAO. Kad cemo mi pobediti neku jacu ekipu???

Srdjan

pre 8 godina

Ma ne sekirajte se cigani, ako se gleda po utakmici protiv nas i izjavi Čovića, vi još uvek navlačite Fenera! Baš kao što ste nas! Samo se bojim da ovo navlačenje ne potraje do kraja! Srećom po vas Žoc ubacuje i 17-godišnjake!!

018

pre 8 godina

Do juce su vam igrali pijani Morison i Tundzi Avodzobi,a danas raspravljate o Mekelu,Vilijamsu ko je dobar,a ko ne ! Ala vas je unapredio ovaj politicki vrh,vase ce zelje jos malo biti Novicki i Dzejms licno !

Експерт из фотеље

pre 8 godina

реброн није ни за фмп још са овом фризуром може само вилију да завршава вутру и доноси ризле

drvobradi

pre 8 godina

Radonjic i Mekel stvarno nemaju osecaj za kosarku.
@ok
Nazalost, Ilija i ti ste nepismeni. Veseli je slovensko prezime, poreklom od prideva, pa se tako i menja.

Srki

pre 8 godina

Srbija je imala fantastican, ozbiljan klub koji je mogao da izadje na crtu svim evropskim ekipama ali morali su da ga uniste razni (autocenzura)... Trazili ste, gledajte...

veliki strumf

pre 8 godina

Rebic je u Zvezdi za ove 2 sezone pokazao taman onoliko koliko sam i ja, sedeci kraj tv-a. Uopste mi nije jasno cime taj klinac zasluzuje mesto u rosteru.

Dejan

pre 8 godina

Na zalost, mislim da je ova sezona propala, korak unazad.
Nadam se samo da ce da bude dovoljno lose da Radonjic dobije otkaz, ali I dovoljno dobro da se igra evroliga I dogodine!

drvobradi

pre 8 godina

Loša igra Zvezde, a ne vidim da može bolje. Svi dovedeni stranci su čist promašaj, pogotovo Tompson i Mekel.
BTW Veseli se menja po pridevskoj osnovi,za ove nepismene likove. Ako ne verujete meni, evo objašnjenje Ivana Klajna http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=96713

Dzenkins ubica

pre 8 godina

mekel je najveca prevara na svetu, jovic je klasa za njega, pokazao se je vec u prvoj cetvrtini protiv veoma neubedljivog fenera..
M-will ce povezati redove, ovde on fali i jedan bek suter ubica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 6. novembar 2015 20:45)

Fali Dzenkins ovde

kako Tanjug javlja

pre 8 godina

Partizan i Zvezda se utrkuju ko ce vise da nas obruka u Evropi. Za sada zvezda u blagoj prednosti... ali Partizan ima jos dve utakmice u Ligi evrope da 'popravi' utisak i pretekne vecitog rivala.

KK CZ = Bruka Srpske Kosarke

pre 8 godina

Loša igra, obrana ne postoji, ubiše nas u skoku i šutu. Jedino da zaigraju 150% bolje u drugom poluvremenu, i da ih konacno posluzi i šut malo za promenu! A, i pored toga što je Fener jaci ima svesrdnu pomoc sudija, nazalost! Ajde Zvezdo!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SAŠA FRANKFURT, 6. novembar 2015 20:53)

OPET o sudijama haha. I u Evropi Tole muva nesto.

miso

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
(Don Armando, 06. novembar 2015 20:20)
Zato sto se zove Veseli a ne Veseo.

djera

pre 8 godina

Pa ljudi moji jel moguce da me nervira ovoliko ovaj jovic.. Veze frajer nema... On se nesto tetovira suta za tri pojena.. Boze nedaj samo...

miksx

pre 8 godina

-Dosao na tekmu obucen u crveno bele boje!
-Napred zvezda le!
-Vadim fontele slikam selfi
-Send facebook --> status: ovde je ludilo!

Ovako izgleda vecerasnji navijac u areni naravno atmosfera, navijanje ispod svakog nivoa.

Željko

pre 8 godina

Trudiću se da dam realan komentar koji nema puno veze sa Zvezdom i Partizanom. Na poslednjem prvenstvu sveta u košarci reprezentacij Srbije osvojila je srebrnu medalju iza SAD. U ovom timu Zvezde igraju 3 igrača sa tim srebrnim medaljama: Jović, Štimac i Simonović. To samo pokazuje koliko je sama reprezentacija neujednačena po kvalitetu. Teško da bi neko tako kantao ekipu u kojoj bi u istom trenutku igrala neka druga trojka osvajanja tih istih srebrnih medalja, recimo Teodosić, Bogdanović i Bjelica. Možete li da zamislite utakmicu 3 na 3 ove dve spomenute trojke?

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Voleo bih da mi neki navijac objasni argumentovano sta im smeta Radonja jos od prosle sezone.Ko ih na to navlaci? Sta je njihov predlog? Ko da dodje? Uglavnom to pisu oni koji sa kosarkom nemaju veze. Gotovo celu proslu sezonu je bilo"Radonja olazi"i pored uspeha Zvezde. Sada se tek nastavlja. Ekipu napustilo pet igraca.Onda se reprezentativci kasno prikljucili ekipi.Onda povrede. neke ekipe sa velikim budzetima godinama slazu kockice i opet nista. Nema titule prvaka Evrope.Tu mislim na CSKA, Fener,PAO.......

Експерт из фотеље

pre 8 godina

ako cemo realno i radonjic je ogroman OGROMAN deo ovakvih rezultat. a rebron i jevrej. . . plus borise nigde isto tako i akcije u bekstvu

neko

pre 8 godina

Radonjizam - kad imas dve cetvorke u timu, a tebi na toj poziciji igra Simonovic. Covjek zamisli izmjene prije utakmice, i tako gura. Sta se desava na terenu, nije bitno.
Publika zvizdi Mekelu, a lik na terenu sa Simonovicem i Lazicem. Pa nije carobnjak. Dva dodavaca lopte u napadu.

Vz

pre 8 godina

Necemo mi proci grupu. Real fener himki i bajern su daleko od nas. Mi cak ni nemamo nekog igraca koji se istice jednostavno nemamo tim.
(zika, 06. novembar 2015 20:49)
Da li si stvarno pomislio nakon izvlacenja grupa i zvezdinog rostera ove godine da bi moglo da se desi da prodjete u top16? Daj stvarno.... Prosle godine ste imali ekipu. Ove godine ste kanal sto se EL tice, a na sve to vam je zapala suvise jaka grupa... Realno...

wladaw

pre 8 godina

ma ovo je strasno ,ovaj radonjic se sprda sa svima nama!!! ej mastor u petorci stalno ima dva coveka celu drugu cetvrinu koji nemogu da daju kos(mekel ,jovic),zato posle pika cirbesa utrajaju jel ovu pomenuta dvojicu i ne cuvaju posle pika jer kos neznaju da daju !!!bekovi uvek u cosku odseceni,sa ovom igrom nema sta da trazimo dalje !!! jednu akciju nemamo !!!

pingvin s madagaskara

pre 8 godina

Mekel otkaz pod hitno. Jedan napad ne ume da organizuje. U prvom poluvremenu dok je Jovic bio u ekipi, Zvezda je taj period izgubila sa jednim poenom, a dok je Mekel u igri Zvezda na -18. Sve je jasno... Markuse cekamo te...

partizanovac

pre 8 godina

DRZIM FENJER , NAVIJAM ZA FENER!
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNa s,06. novembar 2015 19:55)

Osnovac, drzimo mi fenjer u aba ligi, em si neduhovit em se ispali...

Unity3D

pre 8 godina

Kako ono kaže stara parola, ispisana na lanjskom snegu - RADONJIZACIJA! Digli se jednu sezonu, sledeće pali, odmah: "Radonjiću, pakuj kofere!"
Fenjerizacija, rodjaci.

Sa tribine juzne.

pre 8 godina

Kao partizanovac zelim da zvezda dobije , koliki god da ne volim drazi mi su od turaka i od bilo kojih stranih timova.I na kraju novac od EL uzece srpski klub, od poraza zvezde ja nemam nista.Srecno komsije..

000

pre 8 godina

Mislim da je Radonjicu vreme da se polako pakuje. Ovo je vec previse. Pa svi nas nabijaju sa po 20 razlike, jeste Fener jak, ali malo je mnogo. Sprdaju se sa nama

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 8 godina

Ubedljivo njveci krivac je Izraelac Mekel, posle ove utakmice mu se zahvaliti, makar igrao Rebic dok Wilijams ne pocne da igra, covek je prosle godine unistio Niznji, kako je on dosao nastupilo je rasulo, zato dosta je bilo, nisi ti kalibar za nasu Zvezdu, interesantno mi je i to da izmedju Keselja i Simonovica, mi uzimamo ovog drugog koji ne moze kos da pogodi, mislim da i on treba osloboditi mesto i time vecu minutazu Guduricu ...

crni

pre 8 godina

Atmosfera je ocaj, ali vrh ekipe je bio u Grčkoj na mec Oly-Dinamo Z. pa je organizacija losa.
Sutra protiv Metalca show!
Svi na stadion!

xyz

pre 8 godina

Otkaz svim letosnjim "pojacanjima". Bar bi klinci igrali. Stvarno ne razumem kako zvezda svake nte godine dobro izabere igrace. Sramotno selektirana ekipa u svakom pogledu.

Boki

pre 8 godina

Ja sam Zvezdas i nerazumem ovo navijanje nikako,daj bre podignite malo ekipu,Fener kad napada bukavalo cujes Obradovica,dosta vise i ove Arene...idite u Pionir!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Loša igra, obrana ne postoji, ubiše nas u skoku i šutu. Jedino da zaigraju 150% bolje u drugom poluvremenu, i da ih konacno posluzi i šut malo za promenu! A, i pored toga što je Fener jaci ima svesrdnu pomoc sudija, nazalost! Ajde Zvezdo!!

Bari1991

pre 8 godina

nema ga belosevic da vam svira 20 slobodnih bacanja za cetvrtinu!
(deaddroid, 6. novembar 2015 20:11) # Link komentara

Nema GA???Stvarno GA nema!!!

neutro-nn

pre 8 godina

Nije mi jasno zbog cega neko ne objasni Radonjicu da ne menja stalno igrace koji taman postignu radnu temperaturu i udju u utakmicu! Ljudi, razumem, ni meni nije prijatno da gledam ove poraze ali mi definitivno ne mozemo ocekivati pobede protiv ovakvih ekipa kao sto su Real, Fener i Himki. Tuzno je gledati poraze sa 30ak razlike ali sansu treba traziti protiv Bayern-a i ocekivati da i oni
podbace. U svakom slucaju, imamo male sanse za top 16 ali moraju se konsolidovati za prolece kako znaju i umeju jer je tad najbitnije. Sad, bolje da ne komentarisem ponaosob igrace...

ja

pre 8 godina

mekel je najveca prevara na svetu, jovic je klasa za njega, pokazao se je vec u prvoj cetvrtini protiv veoma neubedljivog fenera..
M-will ce povezati redove, ovde on fali i jedan bek suter ubica.

Petar

pre 8 godina

Aj sto su jaci al bre jel moguce da sudije moraju da kradu ovoliko? Tacno se vidi da u ovoj evroligi ne mozes nista da uradis ako nisi bogat klub

exe

pre 8 godina

Jako lose navijanje. :-( Nisu Zvezdini navijaci ipak za kosarku. (Fergi, 06. novembar 2015 20:24)

To je sve zbog arene i rezultata... sve bi bilo drugacije u pioniru.

neko

pre 8 godina

Nemate vi nikakvo navijanje. Zvizduci za Kalinica, momka koji je ostavljao srce n terenu za CZ. Zvizduci Mekelu, pa Partizanovi navijaci nikada nisu svom kosarkasu zvizdali zbog lose igre vec suprotno bodrili i davali podrsku.
Nije sve u novcu i nemoze sve da se kupi. Kad ode Covic i Radonjic iz CZ vratice se duh pravih navijaca i prave Zvezde. Zvezda ne treba da bude nicija prcija!

Bari1991

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don Armando, 6. novembar 2015 20:20) # Link komentara

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.

Deki Boss

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Jako korektna igra u prvom dijelu, ali los skok u odbrani i promaseni ziceri uzrokuju ovakav rezultat. Inace Zvezda potpuno ravnopravna, fali malo vise hrabrosti u napadu i da pocnu da se sviraju koraci Feneru, moze se ovo preokrenuti!

kkcz

pre 8 godina

Samo da ponovim ono što govorim od prvog dana, Tompson je najgori stranac u istoriji, ne samo Zvezde, nego na ovim prostorima. Ako ne dobije otkaz nakon ove utakmice, nema čemu da se nadamo ove sezone, čak ni u aba ligi, a kamoli u evropi.

Labud

pre 8 godina

Zvezda je flat track bully. Dobra samo protiv finansijski bednijih ekipa. Svako ko moze da im parira u tom smislu ih je i dobio ove sezone. Da ne pricamo o onima koji imaju daleko vise para.

kad bi obajvili komentar da ne kucam dzaba...

pre 8 godina

Sva letosnja tzv. pojacanja najuriti iz kluba. Bar bi klinci igrali. Sramotna selekcija. Pa proslogodisnjoj zverskoj ekipi su falila 2 pojacanja za ozbiljnije domete, a mi se resili svih sto valjaju (ne razumem zasto je morao i Jaka otici. sta da se otvori prostor za stranca dobrog. A kog to molicu lepo) i doveli sljam. Nije mi jasno kako to ljudi nisu videli. I za sve koji su se letos euforicno divili ovoj 4rici ko da nema youtuba i interneta pa da se to malko unaored i proveri, odmah da kazem i popijem brdo minusa, da i debeli vilijams moze lako da bude lose resenje. Nece nam on biti nikakav spas ako nije nimalo trenirao.

petarczv

pre 8 godina

Definitivno je najveci problem play. Mekel je uzas i nema ni malo maste u napadu. Da igra m wil bili bi smo mnogo bolji i u napadu i u odbrani ovo sa mekelom je uzas...

Angmar

pre 8 godina

Navijanje zvano 'hvala ti bako',kao sto sam vec rekao,ovi sa severa ubijaju svaku utakmicu,pevaju uspavanke,bez osecaja,fudbalske su odavno smorilia evo i kosarku,gde cela hala cuti!!!Steta

kasno ce doci Vilijams, a ipak bez plejmekera ovaj tim je prosecan za EL

pre 8 godina

jeste jovic ok momak i sve to al realno nije za zvezdu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Експерт из фотеље, 6. novembar 2015 20:28)

Jovic jedini i nesto radi od plejmekera. Kad Mekel udje nema poena za Zvezdu.

egil vangen

pre 8 godina

"Ti si moj bol, ti si mi sve" je ubedljivo najgora navijacka pesma od kad postoji organizovano navijanje na ovim prostorima. Ja se kraj tv-a smorim kad je cujem a kako li je tek navijacima u areni mogu samo da zamislim.

mile1970

pre 8 godina

labud ti bese navijac kluba koji zvizdi kad je minut cutanja?Ali necu o vama raspalima vec o Radonjicu koji menka Stimca koji sam drzi Zvezdu i Tompsona koji pogadja dve trojke.Covicu dokle ces vise da trpis ovu neznalicu?

Kokošar Rudi Kator

pre 8 godina

Ajmo Bogdane!
(Partizan u inat svima.!, 06. novembar 2015 20:22)
Taj tvoj klub je igrao juce, ali tebe je zbunio rezultat. Nije kosarka bila u pitanju, nego drugi sport-fudbal.

klm

pre 8 godina

Opet botovi teraju Radonju. Jos od prosle sezone.Ne znam koga bi doveli.Cela petorka otisla. Povrede. Ono sto je prosle sezone bilo to je odbrana. Odbrane u ovoj sezoni nigde

pfc

pre 8 godina

imam u kuci dva kablovska operatera,ali nemaju SK3,pa me intresuje da li to zvezda ne dozvoljava da ljudi gledaju njenu bruku ili je u pitanju neki novi pravac u marketingu?

Boki

pre 8 godina

Ja sam Zvezdas i nerazumem ovo navijanje nikako,daj bre podignite malo ekipu,Fener kad napada bukavalo cujes Obradovica,dosta vise i ove Arene...idite u Pionir!!!

000

pre 8 godina

Mislim da je Radonjicu vreme da se polako pakuje. Ovo je vec previse. Pa svi nas nabijaju sa po 20 razlike, jeste Fener jak, ali malo je mnogo. Sprdaju se sa nama

tomy

pre 8 godina

Danas ce grobari imati priliku da vide kako se demolira Zeljkov instant projekat bez pustanja. Kvota 3, udaram jako !!! Napred Zvezdo !!!
(bodibond, 06. novembar 2015 11:20)

Valjda nisi baš jako. :-)

Saša

pre 8 godina

Ja sam lepo govorio da je prošlogodišnji tim najbolji u Zvezdinoj istoriji, da je DV imao onakav tim ni titula EL nebi bila daleko, ovaj tim što imamo je očajan, pogledajte šta Cedevita radi, i na kraju ko vodi ovo navijanje, ovo je očajno.

petarczv

pre 8 godina

Definitivno je najveci problem play. Mekel je uzas i nema ni malo maste u napadu. Da igra m wil bili bi smo mnogo bolji i u napadu i u odbrani ovo sa mekelom je uzas...

pfc

pre 8 godina

imam u kuci dva kablovska operatera,ali nemaju SK3,pa me intresuje da li to zvezda ne dozvoljava da ljudi gledaju njenu bruku ili je u pitanju neki novi pravac u marketingu?

partizandotitule

pre 8 godina

Ajde grobljeee...iskulirajte malo...i ovako losi mi smo opet duplo bolji od vas
(sale, 06. novembar 2015 22:44)

Sramota je to sto ste sa takvom ekipom i tolikim budzetom SAMO duplo bolji.

Milan B.

pre 8 godina

Sta reci o navijavima kluba (vazi za oba iz Beograda) cije je najveci uspeh poraz onog drugog kluba, i kome je vaznije koliko je bilo publike i kako se navijalo od cinjenice kako se igralo.Zvezdini navijaci se raduju porazima Partizana u fudbalu a njih nema nigde u Evropi a Partizanovci to isto rade u kosarci.Blago nama sa vama!!!

Kosta

pre 8 godina

Ovo je smesno. Nas dere ko stigne, a Cedevita odere i Efes i Armani u gostima. Ako je Radonjic trener, ja sam prvi centar Bullsa, sa svojih 185 cm.

kasno ce doci Vilijams, a ipak bez plejmekera ovaj tim je prosecan za EL

pre 8 godina

jeste jovic ok momak i sve to al realno nije za zvezdu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Експерт из фотеље, 6. novembar 2015 20:28)

Jovic jedini i nesto radi od plejmekera. Kad Mekel udje nema poena za Zvezdu.

djc-xxx

pre 8 godina

Mekel totalno neupotreboljiv... Rebić bio bolji...
Čudno, Izraelac je na EP bio dobar i veoma energičan igrač...
Šteta...
p.s. Imam utisak da bi prošlogodišnja Zvezda ladno dobila ovaj sastav Fenera...

navijac

pre 8 godina

@Manje-više očekivano.Ipak im je budžet 5-6 puta veći od Zvezdinog.U sledećem kolu videćemo stvarne Zvezdine mogućnosti.
(Sloba, 06. novembar 2015 22:14)

Budzet im je 20 miliona, sto je oko 3,5 puta veci nego Zvezdin, a ne 5-6 puta. Partizan je izbacivao (ne samo pobedjivao) iz EL ekipe koje su imale i po 10 puta veci budzet!

Aleksa

pre 8 godina

Mekel za 14 i po minuta 2 poena i 1 asistencija. Prvi plej tima. To više nije pitanje forme u kojoj se nalazi igrač nego volje sa kojom igra za klub. Sramotan učinak.

Bari1991

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don Armando, 6. novembar 2015 20:20) # Link komentara

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.

Patrik

pre 8 godina

Samo nas bruka po Evropi ova Zvezda.A nama sinoc prosipaju pamet i pametuju nesto.Od 200 komentara na vest o tekmi Bilbaa i Partizana bar 150 njihovih komentara.

Mirko

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
(Don Armando, 06. novembar 2015 20:20)
Zato sto se zove Veseli a ne Veseo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miso, 6. novembar 2015 21:11)

----------------
Ne zove se Veseli zove se Jan :D

Inace gde su ovi smehotresi Bodibond,Nolan,i ostali renta-tastatura navijaci..nema ih da prosipaju fore sa farme.

Niste ni svesni koliko ste suplji.Mislite ako ste pobedili nikada slabiji KK Partizan (uz obilatu pomoc Belosevica i kompanije) da ste jaki ?

Vi ste samo kanta za kos razliku :D

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Loša igra, obrana ne postoji, ubiše nas u skoku i šutu. Jedino da zaigraju 150% bolje u drugom poluvremenu, i da ih konacno posluzi i šut malo za promenu! A, i pored toga što je Fener jaci ima svesrdnu pomoc sudija, nazalost! Ajde Zvezdo!!

sklek

pre 8 godina

Jovic je igrac zadatka, da odigra dobru odbranu i zavrti napad koji trener kaze. Mi mnogo ocekujemo od limitiranih igraca, tu je problem! Vidi se neuigranost, nema pomoci u odbrani, nema bodrenja jesno drugog...nema jos hemije! Mozda kad dodje ludi Wilijams, ali cisto sumnjam, posto nema Bobana Marjanovica, da ce se nesto promeniti!!!! Toliko o skautiranju igraca i pravljenju rostera! Ako se Radonjic pitao oko novih igraca on veze nema!!!! Uzas, on gleda u rezutat na 13razlike i moli se bogu da ne odu na 20, nema tu leba!!!!!

Laufer

pre 8 godina

Kakvi ste to bre ljudi? Kontam da niko ne voli gubitnike, ali pravi navijač uvek stoji iza svog kluba i trenera, i prošle godine ste pljuvali po Radonji pa vas je ucutao. Jaka je grupa, zar ste očekivali pobede protiv Fenera i Reala, zaboravili ste gde smo bili pre 5 godina. Tvrdim da je ovaj tim Zvezde dobro napravljen, ima tu i mladosti Gudure, Simanica, Rebica,Tejica, uživam gledajući ih.Da su vas istinski boleli Zvezdini rezultati od pre pet godina danas ne bi pljuvali po treneru i po tome što igramo El, malo skromnosti Zvezdasi

Pop

pre 8 godina

@ Nema ga belosevic da vam svira 20 slobodnih bacanja za cetvrtinu!
(deaddroid, 06. novembar 2015 20:11)
Hvala vam na glasu.

Nema mora vama da odsvira 27 na istom mecu.

ja

pre 8 godina

mekel je najveca prevara na svetu, jovic je klasa za njega, pokazao se je vec u prvoj cetvrtini protiv veoma neubedljivog fenera..
M-will ce povezati redove, ovde on fali i jedan bek suter ubica.

samo napred(no)

pre 8 godina

ove sezone kkczbgtelekom prva u disciplini "kako sa sto vecim budzetom do sto losijeg rezultata" u evroligi. samo jako i napred(no) do samog kraja! ;)

fancy

pre 8 godina

mekelu treba celu utakmicu da se prave blokovi, on ne kreira nista sam. nije on kriv takav je, kriv je onaj koji ga je skautirao...jeb.. playa koji ne moze sam sebi da iskreira sut! on i jovic su identicni tipovi igraca po stilu igre. ne kaze se dzabe back up play i prvi play. kad ce taj decembar da se zna ko je prvi play!

Vule

pre 8 godina

Jesam zvezdaš, volim Zvezdu ali ovo je stvarno brukanje. U zadnja tri meča doživjeli smo poraze od prosječno 26 razlike! Mekel nula, Tompson ništa posebno, Miler slab za Evroligu, on je trojka, a ne 4, Štimara i Simonović dobri za Aba ligu. Pojačanja totalni promašaj. Ostaje nam da vidimo šta ćemo uraditi u Minhenu, pobjeda nas vraća u borbu za top 16, poraz znači adio!

santa justa

pre 8 godina

Pa rezultat realan. Mi smo morali da odigramo ludu utakmicu kao Bajern sinoc da bi bili egal, ali nismo. Ipak svaka cast Obradovicu sto je povukao malo rucnu i odrzao pristojnu razliku. Ovaj tim moze bolje, ali ne toliko da dobije iole ozbiljniju ekipu. Mozda su nasa ocekivanja prevelika, ali nekako deluje da je ovaj tim pravljen samo za Aba ligu.

Stevan

pre 8 godina

Sramotno je kakvu odbranu igramo i kolko ne postoji zelja i drskost za pobedom........
(Zmaj od sipurka, 06. novembar 2015 21:07)

Па није вам ово човићева АБА лига у којој вам је дозвољена рагби одбрана...

KG

pre 8 godina

Fali vama jedan igrac koji ce da napali publiku,digne atmosferu,igrac tipa Carls ili Blazic..Ovaj drugi nije neki poenter,ali je uvek davao maksimum i trudio se.Ovi stranci mi deluju kilavo.Mekel slab veoma,Tomson izgubljen,Miler tek treba da se uklopi.Nedostatak Bobana Marjanovica niste nadomestili nego ste pukli ne znam ni ja koliko na igraca od kojeg je ostalo samo ime i prezime i 150kg. Guduric valja i Simanic.Jovic solidan.

dzeks

pre 8 godina

(neko, 6. novembar 2015 20:57)
Freddie House kad je dosao sa litvanskom ekipom protiv svog bivseg Partizana nije dobio zvizduke, nego samo majmunske krike aludirajuci na njegovu boju koze... Ali u pravu si, nije dobio bas zvizduke ;)

zmaj

pre 8 godina

fener me razocarao nevidim ja tu ekipu na fajnal foru a zvezda nema tim dostojan tog takmicenja naravno ni trenera domet jos maksimalno jedna pobeda...

018

pre 8 godina

Do juce su vam igrali pijani Morison i Tundzi Avodzobi,a danas raspravljate o Mekelu,Vilijamsu ko je dobar,a ko ne ! Ala vas je unapredio ovaj politicki vrh,vase ce zelje jos malo biti Novicki i Dzejms licno !

Petar

pre 8 godina

Aj sto su jaci al bre jel moguce da sudije moraju da kradu ovoliko? Tacno se vidi da u ovoj evroligi ne mozes nista da uradis ako nisi bogat klub

Tony Soprano

pre 8 godina

Sledi otkaz Mekelu,mislim da je i Tompson zaslužio. Laziću smanjiti minutažu,dobar je u odbrani i ništa više. Sve u svemu loše. Cedevita osvaja ligu.

007

pre 8 godina

Jenkins,Kalinic i Bobi Marjanovic su samo prikrivali svojim kvalitetom neznanje Radonjica.
Sad se vidi njegov ucinak kad ima srednjeg kvaliteta igrace.

Gospodin

pre 8 godina

Obradovic dzentlmenski sprecio jos jednu katastrofu zalutalog ucesnika Evrolige! Iskreno samo ocekivao preko 30 razlike, ali Zeljko je covek, nije zvezdas...

Grm

pre 8 godina

Ponovo imamo ok sklopljen tim, a ponovo nista od toga. Nema igre u napadu, sve zavisi od individualnih akcija. Svaki napad centar gore, pa dodaj. Nije problem u dodvodjenju pogresnih igraca, nemamo trenera i to se vidi. Ko moze da vidi sta pozitivno u Radonjicevoj igri? I to ne vazi za sada nego i proslu sezonu. Tada smo imali prejak tim, i bila bi bruka ne osvojiti sve ono. I dalje nismo nista posebno slabiji. Tompson i Mekel su dobri igraci, samo jednostavno nema trenera da razigra. Na terenu deluju kao taspustena banda, ne zna se jo sutira, vodi loptu, skace, ko koga cuva u odbrani. A kad dobijemo Sutjesku ili tako, bice opet super igra, bravo Radonja, itd...

Labud

pre 8 godina

Zvezda je flat track bully. Dobra samo protiv finansijski bednijih ekipa. Svako ko moze da im parira u tom smislu ih je i dobio ove sezone. Da ne pricamo o onima koji imaju daleko vise para.

Misula

pre 8 godina

Mislim da je jasno, treba sacekati utamicu sa Bajernom ako izgubimo a to je sa ovakvom igrom vrlo ocekivano onda lepo da odu: Radonjic, Mekel,Tompson,Simonovic, Rebic. A na njihova mesta: Sasa Obradovic ili Igor Kokoskov, Aranitovic da se vrati sa pozajmice iz Mege, Radanov iz fmp-a, M-wil svakako dolazi i Vasilija Micica koji stagnira vec godinu dana u Nemackoj. Na kraju Sezone prodati ako je moguce uzeti neke pare za Jovica a sve ostalo ostaviti i svima dati ugovore na vise godina mislim da bismo od svega toga imali kasnije i finansijsku i rezutatsku korist.

Unity3D

pre 8 godina

Kako ono kaže stara parola, ispisana na lanjskom snegu - RADONJIZACIJA! Digli se jednu sezonu, sledeće pali, odmah: "Radonjiću, pakuj kofere!"
Fenjerizacija, rodjaci.

neznam dasam ne pismen

pre 8 godina

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.
(Bari1991, 6. novembar 2015 20:53)

E moj ti pismeni, samo si smetnuo s uma cinjenicu da Veseli nije Srbin, pa tamo vaze neka druga pravila. Ili bi ti mozda i za Novickog rekao Novickija?

Srki

pre 8 godina

Srbija je imala fantastican, ozbiljan klub koji je mogao da izadje na crtu svim evropskim ekipama ali morali su da ga uniste razni (autocenzura)... Trazili ste, gledajte...

Sa tribine juzne.

pre 8 godina

Kao partizanovac zelim da zvezda dobije , koliki god da ne volim drazi mi su od turaka i od bilo kojih stranih timova.I na kraju novac od EL uzece srpski klub, od poraza zvezde ja nemam nista.Srecno komsije..

klo

pre 8 godina

Zagrepcani se raspisali a obraz ko djon.Fenjerasi Aba lige koje je ova losa Zvezda izgazila 20 razlike hahaha.Da ne pricam o Metalcu,petardama 2000 navijaca po mecu ...

Експерт из фотеље

pre 8 godina

реброн није ни за фмп још са овом фризуром може само вилију да завршава вутру и доноси ризле

BVB

pre 8 godina

Bruka i sramota! Zahvalimo se Obradovicu što nije zapinjao do kraja. Gde je ona Zvezda koju niko nije mogao da ponizi, kao što ovu sad ponižava ko stigne. Sramota.

veliki strumf

pre 8 godina

Rebic je u Zvezdi za ove 2 sezone pokazao taman onoliko koliko sam i ja, sedeci kraj tv-a. Uopste mi nije jasno cime taj klinac zasluzuje mesto u rosteru.

sotirzvanidjubre

pre 8 godina

Definitivno će skoro sve biti rešeno u naredna dva kola. Ako bi dobili Bajerna imali bi čemu da se nadamo, u suprotnom - bojim se da je rešeno.

Djape

pre 8 godina

Svima nam je jasno da ova ekipa ne moze dda bude ni 50% od one od prosle sezone! Glavni igraci su otisli, dosli novi igraci, koji imaju vise utakmica zajedno nego treninga, raspored u Aba je takav bio da nije bilo odmora uopste! Mekel za sada los, ali skapirajte da je igrao na EP, koliko je vremena za odmor imao.. I + smo u najjacy grupu pali, a nismo ni na 40% mogucnosti. Treba generalno sagledati stvari... Sa direktnim konkurentom smo odigrali +20! Videcemo protiv Bajerna kako cemo izgledati...

Petar

pre 8 godina

Dobro sta sad, losa sezona i to je to. Millera i Vilijamsa sacuvati za sledecu sezonu, ostali cistka zajedno sa kvazi trenerom i onim nesrecnim skautingom

djera

pre 8 godina

Pa ljudi moji jel moguce da me nervira ovoliko ovaj jovic.. Veze frajer nema... On se nesto tetovira suta za tri pojena.. Boze nedaj samo...

mozak

pre 8 godina

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!
(Bari1991, 06. novembar 2015 20:53)

Grešiš. Ulica Maksima Gorkog, a ne Gorkija kako bi ti rekao.

miso

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
(Don Armando, 06. novembar 2015 20:20)
Zato sto se zove Veseli a ne Veseo.

nex

pre 8 godina

Totalna neuigranost i beziddjnost. To se u prosloj sezoni peglalo zato sto su tu bili Bobi,Will. ,pa i Kalinic,i Djenka,naravno. Oni su resavali stvari.
Zakljucak je prost! Onaj peskirdzija Obradovic bi bolje vodio

Bojan

pre 8 godina

Roberts,Sinovec, Mekejleb,Kecman Milošević,Rašić,Mitrović, Božić,Marić Veseli,Đekić, Vraneš.
I ko ima vise stranaca, bolje rezultate i veci budzet. Kosarka je Partizan

miksx

pre 8 godina

-Dosao na tekmu obucen u crveno bele boje!
-Napred zvezda le!
-Vadim fontele slikam selfi
-Send facebook --> status: ovde je ludilo!

Ovako izgleda vecerasnji navijac u areni naravno atmosfera, navijanje ispod svakog nivoa.

Ilija

pre 8 godina

Na žalost, Zvezda će ove godine da izgubi sve preostale utakmice u LŠ! Jednostavno ne vidim gdje bi mogli da unaprede igru u bilo kojem segmentu. Loše selektiranje igrača, a naročito na poziciji pleja, strašno loše...

ups

pre 8 godina

Zeljko na konferenciji za stampu posle utakmice o igri Zvezde ovim "strucnjacima" za kosarku sve objasnio. "Strucnjacima" koji Radonju teraju od kada je dosao u Zvezdu. Najgore u zivotu kritikovati a nemas predlog

Srdjan

pre 8 godina

Ma ne sekirajte se cigani, ako se gleda po utakmici protiv nas i izjavi Čovića, vi još uvek navlačite Fenera! Baš kao što ste nas! Samo se bojim da ovo navlačenje ne potraje do kraja! Srećom po vas Žoc ubacuje i 17-godišnjake!!

e moj ljakse

pre 8 godina

Joooj majko mila, koja buranija ovaj fmp...
(prebranac, 6. novembar 2015 20:46)

Ne kaze se butanije nego boranija. Ti bi kao prebranac trebao da znas kako ti se zove rodbina.

neko

pre 8 godina

Nemate vi nikakvo navijanje. Zvizduci za Kalinica, momka koji je ostavljao srce n terenu za CZ. Zvizduci Mekelu, pa Partizanovi navijaci nikada nisu svom kosarkasu zvizdali zbog lose igre vec suprotno bodrili i davali podrsku.
Nije sve u novcu i nemoze sve da se kupi. Kad ode Covic i Radonjic iz CZ vratice se duh pravih navijaca i prave Zvezde. Zvezda ne treba da bude nicija prcija!

Vz

pre 8 godina

Necemo mi proci grupu. Real fener himki i bajern su daleko od nas. Mi cak ni nemamo nekog igraca koji se istice jednostavno nemamo tim.
(zika, 06. novembar 2015 20:49)
Da li si stvarno pomislio nakon izvlacenja grupa i zvezdinog rostera ove godine da bi moglo da se desi da prodjete u top16? Daj stvarno.... Prosle godine ste imali ekipu. Ove godine ste kanal sto se EL tice, a na sve to vam je zapala suvise jaka grupa... Realno...

Zvezdiho

pre 8 godina

Nije mi zao sto smo izgubili vec kako igramo... Nema zara, nema borbe, sut kao kod rekreativaca, Radonjic ne zna da vodi ekipu... Primer je pobeda Z. Gore protiv PAO. Kad cemo mi pobediti neku jacu ekipu???

miki

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don Armando, 6. novembar 2015 20:20) # Link komentara

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.
(Bari1991, 06. novembar 2015 20:53)

1. Licne su zamenice, a imenice su vlastite.
2. Lepa je imenica zenskog roda, Veseli je muski rod.
3. Je l' ulica Maksima Gorkog ili Maksima Gorkija?
4. Eh, da, nepismeni ljudi...

Željko

pre 8 godina

Trudiću se da dam realan komentar koji nema puno veze sa Zvezdom i Partizanom. Na poslednjem prvenstvu sveta u košarci reprezentacij Srbije osvojila je srebrnu medalju iza SAD. U ovom timu Zvezde igraju 3 igrača sa tim srebrnim medaljama: Jović, Štimac i Simonović. To samo pokazuje koliko je sama reprezentacija neujednačena po kvalitetu. Teško da bi neko tako kantao ekipu u kojoj bi u istom trenutku igrala neka druga trojka osvajanja tih istih srebrnih medalja, recimo Teodosić, Bogdanović i Bjelica. Možete li da zamislite utakmicu 3 na 3 ove dve spomenute trojke?

xyz

pre 8 godina

Otkaz svim letosnjim "pojacanjima". Bar bi klinci igrali. Stvarno ne razumem kako zvezda svake nte godine dobro izabere igrace. Sramotno selektirana ekipa u svakom pogledu.

Stefan

pre 8 godina

Aj sto su jaci al bre jel moguce da sudije moraju da kradu ovoliko? Tacno se vidi da u ovoj evroligi ne mozes nista da uradis ako nisi bogat klub
(Petar, 06. novembar 2015 20:48)
Podsetio bih te je Partizan bio ucesnik fajnal fora 2010 i verovatno je bio ucesnik sa najmanjim budzetom u odnosu na rivale ikada.

Zvrnd veverica

pre 8 godina

mekel je najveca prevara na svetu, jovic je klasa za njega
(ja, 06. novembar 2015 20:45)



hahahaha jovic jeste klasa, ali Š klasa.
dao bi mi 2 min po meču za neki faul eventualno.

neko

pre 8 godina

Radonjizam - kad imas dve cetvorke u timu, a tebi na toj poziciji igra Simonovic. Covjek zamisli izmjene prije utakmice, i tako gura. Sta se desava na terenu, nije bitno.
Publika zvizdi Mekelu, a lik na terenu sa Simonovicem i Lazicem. Pa nije carobnjak. Dva dodavaca lopte u napadu.

kkcz

pre 8 godina

Samo da ponovim ono što govorim od prvog dana, Tompson je najgori stranac u istoriji, ne samo Zvezde, nego na ovim prostorima. Ako ne dobije otkaz nakon ove utakmice, nema čemu da se nadamo ove sezone, čak ni u aba ligi, a kamoli u evropi.

Miniclip

pre 8 godina

Tompson sve bolji ali Mekel nije za evropsku kosarku, on je za NBA i tamo on moze da igra. Deca su odlicna i napreduju. Radonic je dobar trener ali Zvezdi treba jos jedan trener za napad ili neki trener koji zna da izmisli poene. Nema Zvezda nekih timskih napada i jako je los protok lopte u napadu. Uglavnom zakljucak je da Zvezda igra bolje ali opet ona mora bolje od ovoga jer Zvezdini navijaci to zasluzuju.

Dejan

pre 8 godina

Na zalost, mislim da je ova sezona propala, korak unazad.
Nadam se samo da ce da bude dovoljno lose da Radonjic dobije otkaz, ali I dovoljno dobro da se igra evroliga I dogodine!

KK CZ = Bruka Srpske Kosarke

pre 8 godina

Loša igra, obrana ne postoji, ubiše nas u skoku i šutu. Jedino da zaigraju 150% bolje u drugom poluvremenu, i da ih konacno posluzi i šut malo za promenu! A, i pored toga što je Fener jaci ima svesrdnu pomoc sudija, nazalost! Ajde Zvezdo!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SAŠA FRANKFURT, 6. novembar 2015 20:53)

OPET o sudijama haha. I u Evropi Tole muva nesto.

Angmar

pre 8 godina

Navijanje zvano 'hvala ti bako',kao sto sam vec rekao,ovi sa severa ubijaju svaku utakmicu,pevaju uspavanke,bez osecaja,fudbalske su odavno smorilia evo i kosarku,gde cela hala cuti!!!Steta

partizanovac

pre 8 godina

DRZIM FENJER , NAVIJAM ZA FENER!
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNa s,06. novembar 2015 19:55)

Osnovac, drzimo mi fenjer u aba ligi, em si neduhovit em se ispali...

Dzenkins ubica

pre 8 godina

mekel je najveca prevara na svetu, jovic je klasa za njega, pokazao se je vec u prvoj cetvrtini protiv veoma neubedljivog fenera..
M-will ce povezati redove, ovde on fali i jedan bek suter ubica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 6. novembar 2015 20:45)

Fali Dzenkins ovde

baki

pre 8 godina

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.
(Bari1991, 06. novembar 2015 20:53)
nije tacno! u slovenskim jezicima se imena i prezimena kad imaju oblik prideva tako i menjaju po padezima. prezimena su nam najcesce i nastala iz prisvojnih prideva.
ako ne verujes pitaj sinisu malija :)

Intexata

pre 8 godina

Samo ti i dalje puštaj Rebića. Mekel ulazi pod kos kad ne moze da sutne vraca nazad. Jovic ne moze nista da pogodi, ocajni smo... Štimac gubi lopte na istu foru, Simonovic osim suta nista ne zna. Ne znam sta se desava, ali mi pojma nemamo...

Metodije

pre 8 godina

Kome smeta jak Simonovic?Podrska Radonjicu,napred Radonja!!
Steta sto ovu utakmicu ne sudi Kovinjalo.
Da,da komsije sve se vraca sve se placa,sinoc ste se smejalu debaklu Partizana,a evo sad se to vraca vama kroz Evroligu.Samo ovako nastavite da igrate.

dag

pre 8 godina

Radonjic napolje iz Zvezde pravA neznailca i cuk
Neznam ko je doveo ove dobre amere , neka si idu kuci i neka se nasa deca bar bore ona ne kostaju nista

Nebojsa

pre 8 godina

Ovaj tim C.Zvezde je lose selektiran pogotovo mislim na strance koje su doveli imaju male sanse da se domognu drugog kruga EL nisam za promenu trenera dok pobedjuje u Aba ligi ako i tu pocne da gubi onda i o smeni trenera treba razmisliti razocaran sam zalaganjem igraca nije problem izgubiti utakmicu pa i sa velikom razlikom ,ali problem sto pojedini a to navijaci dobro primeciju u opste se ne primecuju kao da nisu na utakmici to mora da se menja

egil vangen

pre 8 godina

"Ti si moj bol, ti si mi sve" je ubedljivo najgora navijacka pesma od kad postoji organizovano navijanje na ovim prostorima. Ja se kraj tv-a smorim kad je cujem a kako li je tek navijacima u areni mogu samo da zamislim.

Kokošar Rudi Kator

pre 8 godina

Ajmo Bogdane!
(Partizan u inat svima.!, 06. novembar 2015 20:22)
Taj tvoj klub je igrao juce, ali tebe je zbunio rezultat. Nije kosarka bila u pitanju, nego drugi sport-fudbal.

ludnica

pre 8 godina

Menjam misljenje, ma sta je kriv trener kad ovi igracu nemaju pojma, ponavljam igraci nemaju pojma!!!
Takva nesigurnost u napada, strasno, onaj Mekel nema veze sa plejom!

Bari1991

pre 8 godina

nema ga belosevic da vam svira 20 slobodnih bacanja za cetvrtinu!
(deaddroid, 6. novembar 2015 20:11) # Link komentara

Nema GA???Stvarno GA nema!!!

neki tamo

pre 8 godina

Koliko nema ideje i kreacije u napadu pa to je strasno! Mozda bude bolje sa MVilom kad se vrati, ali bice kasno za EL. Mada, pitanje je ko ovima moze pomoci kad je prosek ubacenih poena po cetvrtini 12?!

drvobradi

pre 8 godina

Loša igra Zvezde, a ne vidim da može bolje. Svi dovedeni stranci su čist promašaj, pogotovo Tompson i Mekel.
BTW Veseli se menja po pridevskoj osnovi,za ove nepismene likove. Ako ne verujete meni, evo objašnjenje Ivana Klajna http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=96713

Bofe

pre 8 godina

Pero Anticu sramota sa tvoje strane a kazes da toliko volis ZVEZDU nisam to ocekivao od tebe ...Teraj Mekela pod hitno ,upropastice nas skroz !

kad bi obajvili komentar da ne kucam dzaba...

pre 8 godina

Sva letosnja tzv. pojacanja najuriti iz kluba. Bar bi klinci igrali. Sramotna selekcija. Pa proslogodisnjoj zverskoj ekipi su falila 2 pojacanja za ozbiljnije domete, a mi se resili svih sto valjaju (ne razumem zasto je morao i Jaka otici. sta da se otvori prostor za stranca dobrog. A kog to molicu lepo) i doveli sljam. Nije mi jasno kako to ljudi nisu videli. I za sve koji su se letos euforicno divili ovoj 4rici ko da nema youtuba i interneta pa da se to malko unaored i proveri, odmah da kazem i popijem brdo minusa, da i debeli vilijams moze lako da bude lose resenje. Nece nam on biti nikakav spas ako nije nimalo trenirao.

crni

pre 8 godina

Momci se bore ali razlika u kvalitetu je očigledna. I to je kraj price. Zaboravimo EL i koncetrisimo se na Aba kako bi sledece godine opet igrali EL sa naravno visim ambicijama.
Tim za osvajanje Aba i domace lige svakako imamo plus kad dodje Williams bice sve to dobro.

kako Tanjug javlja

pre 8 godina

Partizan i Zvezda se utrkuju ko ce vise da nas obruka u Evropi. Za sada zvezda u blagoj prednosti... ali Partizan ima jos dve utakmice u Ligi evrope da 'popravi' utisak i pretekne vecitog rivala.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Voleo bih da mi neki navijac objasni argumentovano sta im smeta Radonja jos od prosle sezone.Ko ih na to navlaci? Sta je njihov predlog? Ko da dodje? Uglavnom to pisu oni koji sa kosarkom nemaju veze. Gotovo celu proslu sezonu je bilo"Radonja olazi"i pored uspeha Zvezde. Sada se tek nastavlja. Ekipu napustilo pet igraca.Onda se reprezentativci kasno prikljucili ekipi.Onda povrede. neke ekipe sa velikim budzetima godinama slazu kockice i opet nista. Nema titule prvaka Evrope.Tu mislim na CSKA, Fener,PAO.......

wladaw

pre 8 godina

ma ovo je strasno ,ovaj radonjic se sprda sa svima nama!!! ej mastor u petorci stalno ima dva coveka celu drugu cetvrinu koji nemogu da daju kos(mekel ,jovic),zato posle pika cirbesa utrajaju jel ovu pomenuta dvojicu i ne cuvaju posle pika jer kos neznaju da daju !!!bekovi uvek u cosku odseceni,sa ovom igrom nema sta da trazimo dalje !!! jednu akciju nemamo !!!

exe

pre 8 godina

Jako lose navijanje. :-( Nisu Zvezdini navijaci ipak za kosarku. (Fergi, 06. novembar 2015 20:24)

To je sve zbog arene i rezultata... sve bi bilo drugacije u pioniru.

Експерт из фотеље

pre 8 godina

ako cemo realno i radonjic je ogroman OGROMAN deo ovakvih rezultat. a rebron i jevrej. . . plus borise nigde isto tako i akcije u bekstvu

mile1970

pre 8 godina

labud ti bese navijac kluba koji zvizdi kad je minut cutanja?Ali necu o vama raspalima vec o Radonjicu koji menka Stimca koji sam drzi Zvezdu i Tompsona koji pogadja dve trojke.Covicu dokle ces vise da trpis ovu neznalicu?

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 8 godina

Ubedljivo njveci krivac je Izraelac Mekel, posle ove utakmice mu se zahvaliti, makar igrao Rebic dok Wilijams ne pocne da igra, covek je prosle godine unistio Niznji, kako je on dosao nastupilo je rasulo, zato dosta je bilo, nisi ti kalibar za nasu Zvezdu, interesantno mi je i to da izmedju Keselja i Simonovica, mi uzimamo ovog drugog koji ne moze kos da pogodi, mislim da i on treba osloboditi mesto i time vecu minutazu Guduricu ...

pingvin s madagaskara

pre 8 godina

Mekel otkaz pod hitno. Jedan napad ne ume da organizuje. U prvom poluvremenu dok je Jovic bio u ekipi, Zvezda je taj period izgubila sa jednim poenom, a dok je Mekel u igri Zvezda na -18. Sve je jasno... Markuse cekamo te...

klm

pre 8 godina

Opet botovi teraju Radonju. Jos od prosle sezone.Ne znam koga bi doveli.Cela petorka otisla. Povrede. Ono sto je prosle sezone bilo to je odbrana. Odbrane u ovoj sezoni nigde

Darko

pre 8 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete zvezdu, cela petorka je promenjena nisu jedan ni dva igraca nego cela prva petorka i vise od toga, pa dajte da vidimo Realu neka odu svi igraci da vidimo sta ce uraditi, prosto neverovatno sta sve citam, uzas.

neutro-nn

pre 8 godina

Nije mi jasno zbog cega neko ne objasni Radonjicu da ne menja stalno igrace koji taman postignu radnu temperaturu i udju u utakmicu! Ljudi, razumem, ni meni nije prijatno da gledam ove poraze ali mi definitivno ne mozemo ocekivati pobede protiv ovakvih ekipa kao sto su Real, Fener i Himki. Tuzno je gledati poraze sa 30ak razlike ali sansu treba traziti protiv Bayern-a i ocekivati da i oni
podbace. U svakom slucaju, imamo male sanse za top 16 ali moraju se konsolidovati za prolece kako znaju i umeju jer je tad najbitnije. Sad, bolje da ne komentarisem ponaosob igrace...

crni

pre 8 godina

Atmosfera je ocaj, ali vrh ekipe je bio u Grčkoj na mec Oly-Dinamo Z. pa je organizacija losa.
Sutra protiv Metalca show!
Svi na stadion!

crni

pre 8 godina

sramota od trenera
nikakav pecat nije ostavio u ekipi
jos nije talican nego zesca MALERCINA
(nikola, 06. novembar 2015 20:52)
Mozda nije neki trener ali pecat je ostavio jer je doneo prvu aba titulu i domacu ligu posle dugo vremena.
Mislim da treba da izgura ovu sezonu a za sledeću da imamo u planu nekog trenera velikog iskustva tipa Duda Ivkovic.

drvobradi

pre 8 godina

Radonjic i Mekel stvarno nemaju osecaj za kosarku.
@ok
Nazalost, Ilija i ti ste nepismeni. Veseli je slovensko prezime, poreklom od prideva, pa se tako i menja.

Srdjan

pre 8 godina

Za pojačanja, ovakva kakva su, nije trener kriv. Nisu to bili njegovi prvi pikovi, uglavnom ni drugi. Međutim, čudim se da ne može da ih natjera da bolje igraju odbranu. To je ipak više stvar truda i rada, nego košarkaškog talenta i znanja.

Deki Boss

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Jako korektna igra u prvom dijelu, ali los skok u odbrani i promaseni ziceri uzrokuju ovakav rezultat. Inace Zvezda potpuno ravnopravna, fali malo vise hrabrosti u napadu i da pocnu da se sviraju koraci Feneru, moze se ovo preokrenuti!

dzeks

pre 8 godina

(neko, 6. novembar 2015 20:57)
Freddie House kad je dosao sa litvanskom ekipom protiv svog bivseg Partizana nije dobio zvizduke, nego samo majmunske krike aludirajuci na njegovu boju koze... Ali u pravu si, nije dobio bas zvizduke ;)

Petar

pre 8 godina

Aj sto su jaci al bre jel moguce da sudije moraju da kradu ovoliko? Tacno se vidi da u ovoj evroligi ne mozes nista da uradis ako nisi bogat klub

Bari1991

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don Armando, 6. novembar 2015 20:20) # Link komentara

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.

Misula

pre 8 godina

Mislim da je jasno, treba sacekati utamicu sa Bajernom ako izgubimo a to je sa ovakvom igrom vrlo ocekivano onda lepo da odu: Radonjic, Mekel,Tompson,Simonovic, Rebic. A na njihova mesta: Sasa Obradovic ili Igor Kokoskov, Aranitovic da se vrati sa pozajmice iz Mege, Radanov iz fmp-a, M-wil svakako dolazi i Vasilija Micica koji stagnira vec godinu dana u Nemackoj. Na kraju Sezone prodati ako je moguce uzeti neke pare za Jovica a sve ostalo ostaviti i svima dati ugovore na vise godina mislim da bismo od svega toga imali kasnije i finansijsku i rezutatsku korist.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Loša igra, obrana ne postoji, ubiše nas u skoku i šutu. Jedino da zaigraju 150% bolje u drugom poluvremenu, i da ih konacno posluzi i šut malo za promenu! A, i pored toga što je Fener jaci ima svesrdnu pomoc sudija, nazalost! Ajde Zvezdo!!

klo

pre 8 godina

Zagrepcani se raspisali a obraz ko djon.Fenjerasi Aba lige koje je ova losa Zvezda izgazila 20 razlike hahaha.Da ne pricam o Metalcu,petardama 2000 navijaca po mecu ...

000

pre 8 godina

Mislim da je Radonjicu vreme da se polako pakuje. Ovo je vec previse. Pa svi nas nabijaju sa po 20 razlike, jeste Fener jak, ali malo je mnogo. Sprdaju se sa nama

Pop

pre 8 godina

@ Nema ga belosevic da vam svira 20 slobodnih bacanja za cetvrtinu!
(deaddroid, 06. novembar 2015 20:11)
Hvala vam na glasu.

Nema mora vama da odsvira 27 na istom mecu.

Laufer

pre 8 godina

Kakvi ste to bre ljudi? Kontam da niko ne voli gubitnike, ali pravi navijač uvek stoji iza svog kluba i trenera, i prošle godine ste pljuvali po Radonji pa vas je ucutao. Jaka je grupa, zar ste očekivali pobede protiv Fenera i Reala, zaboravili ste gde smo bili pre 5 godina. Tvrdim da je ovaj tim Zvezde dobro napravljen, ima tu i mladosti Gudure, Simanica, Rebica,Tejica, uživam gledajući ih.Da su vas istinski boleli Zvezdini rezultati od pre pet godina danas ne bi pljuvali po treneru i po tome što igramo El, malo skromnosti Zvezdasi

pfc

pre 8 godina

imam u kuci dva kablovska operatera,ali nemaju SK3,pa me intresuje da li to zvezda ne dozvoljava da ljudi gledaju njenu bruku ili je u pitanju neki novi pravac u marketingu?

navijac

pre 8 godina

@Manje-više očekivano.Ipak im je budžet 5-6 puta veći od Zvezdinog.U sledećem kolu videćemo stvarne Zvezdine mogućnosti.
(Sloba, 06. novembar 2015 22:14)

Budzet im je 20 miliona, sto je oko 3,5 puta veci nego Zvezdin, a ne 5-6 puta. Partizan je izbacivao (ne samo pobedjivao) iz EL ekipe koje su imale i po 10 puta veci budzet!

partizandotitule

pre 8 godina

Ajde grobljeee...iskulirajte malo...i ovako losi mi smo opet duplo bolji od vas
(sale, 06. novembar 2015 22:44)

Sramota je to sto ste sa takvom ekipom i tolikim budzetom SAMO duplo bolji.

Patrik

pre 8 godina

Samo nas bruka po Evropi ova Zvezda.A nama sinoc prosipaju pamet i pametuju nesto.Od 200 komentara na vest o tekmi Bilbaa i Partizana bar 150 njihovih komentara.

Sa tribine juzne.

pre 8 godina

Kao partizanovac zelim da zvezda dobije , koliki god da ne volim drazi mi su od turaka i od bilo kojih stranih timova.I na kraju novac od EL uzece srpski klub, od poraza zvezde ja nemam nista.Srecno komsije..

Bofe

pre 8 godina

Pero Anticu sramota sa tvoje strane a kazes da toliko volis ZVEZDU nisam to ocekivao od tebe ...Teraj Mekela pod hitno ,upropastice nas skroz !

Saša

pre 8 godina

Ja sam lepo govorio da je prošlogodišnji tim najbolji u Zvezdinoj istoriji, da je DV imao onakav tim ni titula EL nebi bila daleko, ovaj tim što imamo je očajan, pogledajte šta Cedevita radi, i na kraju ko vodi ovo navijanje, ovo je očajno.

Boki

pre 8 godina

Ja sam Zvezdas i nerazumem ovo navijanje nikako,daj bre podignite malo ekipu,Fener kad napada bukavalo cujes Obradovica,dosta vise i ove Arene...idite u Pionir!!!

Stevan

pre 8 godina

Sramotno je kakvu odbranu igramo i kolko ne postoji zelja i drskost za pobedom........
(Zmaj od sipurka, 06. novembar 2015 21:07)

Па није вам ово човићева АБА лига у којој вам је дозвољена рагби одбрана...

ja

pre 8 godina

mekel je najveca prevara na svetu, jovic je klasa za njega, pokazao se je vec u prvoj cetvrtini protiv veoma neubedljivog fenera..
M-will ce povezati redove, ovde on fali i jedan bek suter ubica.

e moj ljakse

pre 8 godina

Joooj majko mila, koja buranija ovaj fmp...
(prebranac, 6. novembar 2015 20:46)

Ne kaze se butanije nego boranija. Ti bi kao prebranac trebao da znas kako ti se zove rodbina.

Mirko

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
(Don Armando, 06. novembar 2015 20:20)
Zato sto se zove Veseli a ne Veseo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miso, 6. novembar 2015 21:11)

----------------
Ne zove se Veseli zove se Jan :D

Inace gde su ovi smehotresi Bodibond,Nolan,i ostali renta-tastatura navijaci..nema ih da prosipaju fore sa farme.

Niste ni svesni koliko ste suplji.Mislite ako ste pobedili nikada slabiji KK Partizan (uz obilatu pomoc Belosevica i kompanije) da ste jaki ?

Vi ste samo kanta za kos razliku :D

Kokošar Rudi Kator

pre 8 godina

Ajmo Bogdane!
(Partizan u inat svima.!, 06. novembar 2015 20:22)
Taj tvoj klub je igrao juce, ali tebe je zbunio rezultat. Nije kosarka bila u pitanju, nego drugi sport-fudbal.

petarczv

pre 8 godina

Definitivno je najveci problem play. Mekel je uzas i nema ni malo maste u napadu. Da igra m wil bili bi smo mnogo bolji i u napadu i u odbrani ovo sa mekelom je uzas...

tomy

pre 8 godina

Danas ce grobari imati priliku da vide kako se demolira Zeljkov instant projekat bez pustanja. Kvota 3, udaram jako !!! Napred Zvezdo !!!
(bodibond, 06. novembar 2015 11:20)

Valjda nisi baš jako. :-)

djc-xxx

pre 8 godina

Mekel totalno neupotreboljiv... Rebić bio bolji...
Čudno, Izraelac je na EP bio dobar i veoma energičan igrač...
Šteta...
p.s. Imam utisak da bi prošlogodišnja Zvezda ladno dobila ovaj sastav Fenera...

exe

pre 8 godina

Jako lose navijanje. :-( Nisu Zvezdini navijaci ipak za kosarku. (Fergi, 06. novembar 2015 20:24)

To je sve zbog arene i rezultata... sve bi bilo drugacije u pioniru.

Milan B.

pre 8 godina

Sta reci o navijavima kluba (vazi za oba iz Beograda) cije je najveci uspeh poraz onog drugog kluba, i kome je vaznije koliko je bilo publike i kako se navijalo od cinjenice kako se igralo.Zvezdini navijaci se raduju porazima Partizana u fudbalu a njih nema nigde u Evropi a Partizanovci to isto rade u kosarci.Blago nama sa vama!!!

samo napred(no)

pre 8 godina

ove sezone kkczbgtelekom prva u disciplini "kako sa sto vecim budzetom do sto losijeg rezultata" u evroligi. samo jako i napred(no) do samog kraja! ;)

neznam dasam ne pismen

pre 8 godina

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.
(Bari1991, 6. novembar 2015 20:53)

E moj ti pismeni, samo si smetnuo s uma cinjenicu da Veseli nije Srbin, pa tamo vaze neka druga pravila. Ili bi ti mozda i za Novickog rekao Novickija?

kasno ce doci Vilijams, a ipak bez plejmekera ovaj tim je prosecan za EL

pre 8 godina

jeste jovic ok momak i sve to al realno nije za zvezdu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Експерт из фотеље, 6. novembar 2015 20:28)

Jovic jedini i nesto radi od plejmekera. Kad Mekel udje nema poena za Zvezdu.

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Voleo bih da mi neki navijac objasni argumentovano sta im smeta Radonja jos od prosle sezone.Ko ih na to navlaci? Sta je njihov predlog? Ko da dodje? Uglavnom to pisu oni koji sa kosarkom nemaju veze. Gotovo celu proslu sezonu je bilo"Radonja olazi"i pored uspeha Zvezde. Sada se tek nastavlja. Ekipu napustilo pet igraca.Onda se reprezentativci kasno prikljucili ekipi.Onda povrede. neke ekipe sa velikim budzetima godinama slazu kockice i opet nista. Nema titule prvaka Evrope.Tu mislim na CSKA, Fener,PAO.......

Kosta

pre 8 godina

Ovo je smesno. Nas dere ko stigne, a Cedevita odere i Efes i Armani u gostima. Ako je Radonjic trener, ja sam prvi centar Bullsa, sa svojih 185 cm.

Miniclip

pre 8 godina

Tompson sve bolji ali Mekel nije za evropsku kosarku, on je za NBA i tamo on moze da igra. Deca su odlicna i napreduju. Radonic je dobar trener ali Zvezdi treba jos jedan trener za napad ili neki trener koji zna da izmisli poene. Nema Zvezda nekih timskih napada i jako je los protok lopte u napadu. Uglavnom zakljucak je da Zvezda igra bolje ali opet ona mora bolje od ovoga jer Zvezdini navijaci to zasluzuju.

Tony Soprano

pre 8 godina

Sledi otkaz Mekelu,mislim da je i Tompson zaslužio. Laziću smanjiti minutažu,dobar je u odbrani i ništa više. Sve u svemu loše. Cedevita osvaja ligu.

Bari1991

pre 8 godina

nema ga belosevic da vam svira 20 slobodnih bacanja za cetvrtinu!
(deaddroid, 6. novembar 2015 20:11) # Link komentara

Nema GA???Stvarno GA nema!!!

Darko

pre 8 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete zvezdu, cela petorka je promenjena nisu jedan ni dva igraca nego cela prva petorka i vise od toga, pa dajte da vidimo Realu neka odu svi igraci da vidimo sta ce uraditi, prosto neverovatno sta sve citam, uzas.

Djape

pre 8 godina

Svima nam je jasno da ova ekipa ne moze dda bude ni 50% od one od prosle sezone! Glavni igraci su otisli, dosli novi igraci, koji imaju vise utakmica zajedno nego treninga, raspored u Aba je takav bio da nije bilo odmora uopste! Mekel za sada los, ali skapirajte da je igrao na EP, koliko je vremena za odmor imao.. I + smo u najjacy grupu pali, a nismo ni na 40% mogucnosti. Treba generalno sagledati stvari... Sa direktnim konkurentom smo odigrali +20! Videcemo protiv Bajerna kako cemo izgledati...

djera

pre 8 godina

Pa ljudi moji jel moguce da me nervira ovoliko ovaj jovic.. Veze frajer nema... On se nesto tetovira suta za tri pojena.. Boze nedaj samo...

Bojan

pre 8 godina

Roberts,Sinovec, Mekejleb,Kecman Milošević,Rašić,Mitrović, Božić,Marić Veseli,Đekić, Vraneš.
I ko ima vise stranaca, bolje rezultate i veci budzet. Kosarka je Partizan

miso

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
(Don Armando, 06. novembar 2015 20:20)
Zato sto se zove Veseli a ne Veseo.

Gospodin

pre 8 godina

Obradovic dzentlmenski sprecio jos jednu katastrofu zalutalog ucesnika Evrolige! Iskreno samo ocekivao preko 30 razlike, ali Zeljko je covek, nije zvezdas...

ups

pre 8 godina

Zeljko na konferenciji za stampu posle utakmice o igri Zvezde ovim "strucnjacima" za kosarku sve objasnio. "Strucnjacima" koji Radonju teraju od kada je dosao u Zvezdu. Najgore u zivotu kritikovati a nemas predlog

crni

pre 8 godina

Atmosfera je ocaj, ali vrh ekipe je bio u Grčkoj na mec Oly-Dinamo Z. pa je organizacija losa.
Sutra protiv Metalca show!
Svi na stadion!

Srki

pre 8 godina

Srbija je imala fantastican, ozbiljan klub koji je mogao da izadje na crtu svim evropskim ekipama ali morali su da ga uniste razni (autocenzura)... Trazili ste, gledajte...

crni

pre 8 godina

sramota od trenera
nikakav pecat nije ostavio u ekipi
jos nije talican nego zesca MALERCINA
(nikola, 06. novembar 2015 20:52)
Mozda nije neki trener ali pecat je ostavio jer je doneo prvu aba titulu i domacu ligu posle dugo vremena.
Mislim da treba da izgura ovu sezonu a za sledeću da imamo u planu nekog trenera velikog iskustva tipa Duda Ivkovic.

Petar

pre 8 godina

Dobro sta sad, losa sezona i to je to. Millera i Vilijamsa sacuvati za sledecu sezonu, ostali cistka zajedno sa kvazi trenerom i onim nesrecnim skautingom

018

pre 8 godina

Do juce su vam igrali pijani Morison i Tundzi Avodzobi,a danas raspravljate o Mekelu,Vilijamsu ko je dobar,a ko ne ! Ala vas je unapredio ovaj politicki vrh,vase ce zelje jos malo biti Novicki i Dzejms licno !

sotirzvanidjubre

pre 8 godina

Definitivno će skoro sve biti rešeno u naredna dva kola. Ako bi dobili Bajerna imali bi čemu da se nadamo, u suprotnom - bojim se da je rešeno.

zmaj

pre 8 godina

fener me razocarao nevidim ja tu ekipu na fajnal foru a zvezda nema tim dostojan tog takmicenja naravno ni trenera domet jos maksimalno jedna pobeda...

fancy

pre 8 godina

mekelu treba celu utakmicu da se prave blokovi, on ne kreira nista sam. nije on kriv takav je, kriv je onaj koji ga je skautirao...jeb.. playa koji ne moze sam sebi da iskreira sut! on i jovic su identicni tipovi igraca po stilu igre. ne kaze se dzabe back up play i prvi play. kad ce taj decembar da se zna ko je prvi play!

kkcz

pre 8 godina

Samo da ponovim ono što govorim od prvog dana, Tompson je najgori stranac u istoriji, ne samo Zvezde, nego na ovim prostorima. Ako ne dobije otkaz nakon ove utakmice, nema čemu da se nadamo ove sezone, čak ni u aba ligi, a kamoli u evropi.

mile1970

pre 8 godina

labud ti bese navijac kluba koji zvizdi kad je minut cutanja?Ali necu o vama raspalima vec o Radonjicu koji menka Stimca koji sam drzi Zvezdu i Tompsona koji pogadja dve trojke.Covicu dokle ces vise da trpis ovu neznalicu?

Deki Boss

pre 8 godina

Pisem na poluvremenu. Jako korektna igra u prvom dijelu, ali los skok u odbrani i promaseni ziceri uzrokuju ovakav rezultat. Inace Zvezda potpuno ravnopravna, fali malo vise hrabrosti u napadu i da pocnu da se sviraju koraci Feneru, moze se ovo preokrenuti!

klm

pre 8 godina

Opet botovi teraju Radonju. Jos od prosle sezone.Ne znam koga bi doveli.Cela petorka otisla. Povrede. Ono sto je prosle sezone bilo to je odbrana. Odbrane u ovoj sezoni nigde

Grm

pre 8 godina

Ponovo imamo ok sklopljen tim, a ponovo nista od toga. Nema igre u napadu, sve zavisi od individualnih akcija. Svaki napad centar gore, pa dodaj. Nije problem u dodvodjenju pogresnih igraca, nemamo trenera i to se vidi. Ko moze da vidi sta pozitivno u Radonjicevoj igri? I to ne vazi za sada nego i proslu sezonu. Tada smo imali prejak tim, i bila bi bruka ne osvojiti sve ono. I dalje nismo nista posebno slabiji. Tompson i Mekel su dobri igraci, samo jednostavno nema trenera da razigra. Na terenu deluju kao taspustena banda, ne zna se jo sutira, vodi loptu, skace, ko koga cuva u odbrani. A kad dobijemo Sutjesku ili tako, bice opet super igra, bravo Radonja, itd...

sklek

pre 8 godina

Jovic je igrac zadatka, da odigra dobru odbranu i zavrti napad koji trener kaze. Mi mnogo ocekujemo od limitiranih igraca, tu je problem! Vidi se neuigranost, nema pomoci u odbrani, nema bodrenja jesno drugog...nema jos hemije! Mozda kad dodje ludi Wilijams, ali cisto sumnjam, posto nema Bobana Marjanovica, da ce se nesto promeniti!!!! Toliko o skautiranju igraca i pravljenju rostera! Ako se Radonjic pitao oko novih igraca on veze nema!!!! Uzas, on gleda u rezutat na 13razlike i moli se bogu da ne odu na 20, nema tu leba!!!!!

Unity3D

pre 8 godina

Kako ono kaže stara parola, ispisana na lanjskom snegu - RADONJIZACIJA! Digli se jednu sezonu, sledeće pali, odmah: "Radonjiću, pakuj kofere!"
Fenjerizacija, rodjaci.

007

pre 8 godina

Jenkins,Kalinic i Bobi Marjanovic su samo prikrivali svojim kvalitetom neznanje Radonjica.
Sad se vidi njegov ucinak kad ima srednjeg kvaliteta igrace.

nex

pre 8 godina

Totalna neuigranost i beziddjnost. To se u prosloj sezoni peglalo zato sto su tu bili Bobi,Will. ,pa i Kalinic,i Djenka,naravno. Oni su resavali stvari.
Zakljucak je prost! Onaj peskirdzija Obradovic bi bolje vodio

Aleksa

pre 8 godina

Mekel za 14 i po minuta 2 poena i 1 asistencija. Prvi plej tima. To više nije pitanje forme u kojoj se nalazi igrač nego volje sa kojom igra za klub. Sramotan učinak.

KG

pre 8 godina

Fali vama jedan igrac koji ce da napali publiku,digne atmosferu,igrac tipa Carls ili Blazic..Ovaj drugi nije neki poenter,ali je uvek davao maksimum i trudio se.Ovi stranci mi deluju kilavo.Mekel slab veoma,Tomson izgubljen,Miler tek treba da se uklopi.Nedostatak Bobana Marjanovica niste nadomestili nego ste pukli ne znam ni ja koliko na igraca od kojeg je ostalo samo ime i prezime i 150kg. Guduric valja i Simanic.Jovic solidan.

xyz

pre 8 godina

Otkaz svim letosnjim "pojacanjima". Bar bi klinci igrali. Stvarno ne razumem kako zvezda svake nte godine dobro izabere igrace. Sramotno selektirana ekipa u svakom pogledu.

Labud

pre 8 godina

Zvezda je flat track bully. Dobra samo protiv finansijski bednijih ekipa. Svako ko moze da im parira u tom smislu ih je i dobio ove sezone. Da ne pricamo o onima koji imaju daleko vise para.

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 8 godina

Ubedljivo njveci krivac je Izraelac Mekel, posle ove utakmice mu se zahvaliti, makar igrao Rebic dok Wilijams ne pocne da igra, covek je prosle godine unistio Niznji, kako je on dosao nastupilo je rasulo, zato dosta je bilo, nisi ti kalibar za nasu Zvezdu, interesantno mi je i to da izmedju Keselja i Simonovica, mi uzimamo ovog drugog koji ne moze kos da pogodi, mislim da i on treba osloboditi mesto i time vecu minutazu Guduricu ...

Ilija

pre 8 godina

Na žalost, Zvezda će ove godine da izgubi sve preostale utakmice u LŠ! Jednostavno ne vidim gdje bi mogli da unaprede igru u bilo kojem segmentu. Loše selektiranje igrača, a naročito na poziciji pleja, strašno loše...

Vule

pre 8 godina

Jesam zvezdaš, volim Zvezdu ali ovo je stvarno brukanje. U zadnja tri meča doživjeli smo poraze od prosječno 26 razlike! Mekel nula, Tompson ništa posebno, Miler slab za Evroligu, on je trojka, a ne 4, Štimara i Simonović dobri za Aba ligu. Pojačanja totalni promašaj. Ostaje nam da vidimo šta ćemo uraditi u Minhenu, pobjeda nas vraća u borbu za top 16, poraz znači adio!

Zvrnd veverica

pre 8 godina

mekel je najveca prevara na svetu, jovic je klasa za njega
(ja, 06. novembar 2015 20:45)



hahahaha jovic jeste klasa, ali Š klasa.
dao bi mi 2 min po meču za neki faul eventualno.

partizanovac

pre 8 godina

DRZIM FENJER , NAVIJAM ZA FENER!
(superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNa s,06. novembar 2015 19:55)

Osnovac, drzimo mi fenjer u aba ligi, em si neduhovit em se ispali...

kako Tanjug javlja

pre 8 godina

Partizan i Zvezda se utrkuju ko ce vise da nas obruka u Evropi. Za sada zvezda u blagoj prednosti... ali Partizan ima jos dve utakmice u Ligi evrope da 'popravi' utisak i pretekne vecitog rivala.

KK CZ = Bruka Srpske Kosarke

pre 8 godina

Loša igra, obrana ne postoji, ubiše nas u skoku i šutu. Jedino da zaigraju 150% bolje u drugom poluvremenu, i da ih konacno posluzi i šut malo za promenu! A, i pored toga što je Fener jaci ima svesrdnu pomoc sudija, nazalost! Ajde Zvezdo!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SAŠA FRANKFURT, 6. novembar 2015 20:53)

OPET o sudijama haha. I u Evropi Tole muva nesto.

BVB

pre 8 godina

Bruka i sramota! Zahvalimo se Obradovicu što nije zapinjao do kraja. Gde je ona Zvezda koju niko nije mogao da ponizi, kao što ovu sad ponižava ko stigne. Sramota.

miksx

pre 8 godina

-Dosao na tekmu obucen u crveno bele boje!
-Napred zvezda le!
-Vadim fontele slikam selfi
-Send facebook --> status: ovde je ludilo!

Ovako izgleda vecerasnji navijac u areni naravno atmosfera, navijanje ispod svakog nivoa.

crni

pre 8 godina

Momci se bore ali razlika u kvalitetu je očigledna. I to je kraj price. Zaboravimo EL i koncetrisimo se na Aba kako bi sledece godine opet igrali EL sa naravno visim ambicijama.
Tim za osvajanje Aba i domace lige svakako imamo plus kad dodje Williams bice sve to dobro.

Stefan

pre 8 godina

Aj sto su jaci al bre jel moguce da sudije moraju da kradu ovoliko? Tacno se vidi da u ovoj evroligi ne mozes nista da uradis ako nisi bogat klub
(Petar, 06. novembar 2015 20:48)
Podsetio bih te je Partizan bio ucesnik fajnal fora 2010 i verovatno je bio ucesnik sa najmanjim budzetom u odnosu na rivale ikada.

dag

pre 8 godina

Radonjic napolje iz Zvezde pravA neznailca i cuk
Neznam ko je doveo ove dobre amere , neka si idu kuci i neka se nasa deca bar bore ona ne kostaju nista

neko

pre 8 godina

Nemate vi nikakvo navijanje. Zvizduci za Kalinica, momka koji je ostavljao srce n terenu za CZ. Zvizduci Mekelu, pa Partizanovi navijaci nikada nisu svom kosarkasu zvizdali zbog lose igre vec suprotno bodrili i davali podrsku.
Nije sve u novcu i nemoze sve da se kupi. Kad ode Covic i Radonjic iz CZ vratice se duh pravih navijaca i prave Zvezde. Zvezda ne treba da bude nicija prcija!

Srdjan

pre 8 godina

Ma ne sekirajte se cigani, ako se gleda po utakmici protiv nas i izjavi Čovića, vi još uvek navlačite Fenera! Baš kao što ste nas! Samo se bojim da ovo navlačenje ne potraje do kraja! Srećom po vas Žoc ubacuje i 17-godišnjake!!

veliki strumf

pre 8 godina

Rebic je u Zvezdi za ove 2 sezone pokazao taman onoliko koliko sam i ja, sedeci kraj tv-a. Uopste mi nije jasno cime taj klinac zasluzuje mesto u rosteru.

neki tamo

pre 8 godina

Koliko nema ideje i kreacije u napadu pa to je strasno! Mozda bude bolje sa MVilom kad se vrati, ali bice kasno za EL. Mada, pitanje je ko ovima moze pomoci kad je prosek ubacenih poena po cetvrtini 12?!

Dejan

pre 8 godina

Na zalost, mislim da je ova sezona propala, korak unazad.
Nadam se samo da ce da bude dovoljno lose da Radonjic dobije otkaz, ali I dovoljno dobro da se igra evroliga I dogodine!

Dzenkins ubica

pre 8 godina

mekel je najveca prevara na svetu, jovic je klasa za njega, pokazao se je vec u prvoj cetvrtini protiv veoma neubedljivog fenera..
M-will ce povezati redove, ovde on fali i jedan bek suter ubica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 6. novembar 2015 20:45)

Fali Dzenkins ovde

santa justa

pre 8 godina

Pa rezultat realan. Mi smo morali da odigramo ludu utakmicu kao Bajern sinoc da bi bili egal, ali nismo. Ipak svaka cast Obradovicu sto je povukao malo rucnu i odrzao pristojnu razliku. Ovaj tim moze bolje, ali ne toliko da dobije iole ozbiljniju ekipu. Mozda su nasa ocekivanja prevelika, ali nekako deluje da je ovaj tim pravljen samo za Aba ligu.

Nebojsa

pre 8 godina

Ovaj tim C.Zvezde je lose selektiran pogotovo mislim na strance koje su doveli imaju male sanse da se domognu drugog kruga EL nisam za promenu trenera dok pobedjuje u Aba ligi ako i tu pocne da gubi onda i o smeni trenera treba razmisliti razocaran sam zalaganjem igraca nije problem izgubiti utakmicu pa i sa velikom razlikom ,ali problem sto pojedini a to navijaci dobro primeciju u opste se ne primecuju kao da nisu na utakmici to mora da se menja

Metodije

pre 8 godina

Kome smeta jak Simonovic?Podrska Radonjicu,napred Radonja!!
Steta sto ovu utakmicu ne sudi Kovinjalo.
Da,da komsije sve se vraca sve se placa,sinoc ste se smejalu debaklu Partizana,a evo sad se to vraca vama kroz Evroligu.Samo ovako nastavite da igrate.

Vz

pre 8 godina

Necemo mi proci grupu. Real fener himki i bajern su daleko od nas. Mi cak ni nemamo nekog igraca koji se istice jednostavno nemamo tim.
(zika, 06. novembar 2015 20:49)
Da li si stvarno pomislio nakon izvlacenja grupa i zvezdinog rostera ove godine da bi moglo da se desi da prodjete u top16? Daj stvarno.... Prosle godine ste imali ekipu. Ove godine ste kanal sto se EL tice, a na sve to vam je zapala suvise jaka grupa... Realno...

Експерт из фотеље

pre 8 godina

реброн није ни за фмп још са овом фризуром може само вилију да завршава вутру и доноси ризле

neutro-nn

pre 8 godina

Nije mi jasno zbog cega neko ne objasni Radonjicu da ne menja stalno igrace koji taman postignu radnu temperaturu i udju u utakmicu! Ljudi, razumem, ni meni nije prijatno da gledam ove poraze ali mi definitivno ne mozemo ocekivati pobede protiv ovakvih ekipa kao sto su Real, Fener i Himki. Tuzno je gledati poraze sa 30ak razlike ali sansu treba traziti protiv Bayern-a i ocekivati da i oni
podbace. U svakom slucaju, imamo male sanse za top 16 ali moraju se konsolidovati za prolece kako znaju i umeju jer je tad najbitnije. Sad, bolje da ne komentarisem ponaosob igrace...

neko

pre 8 godina

Radonjizam - kad imas dve cetvorke u timu, a tebi na toj poziciji igra Simonovic. Covjek zamisli izmjene prije utakmice, i tako gura. Sta se desava na terenu, nije bitno.
Publika zvizdi Mekelu, a lik na terenu sa Simonovicem i Lazicem. Pa nije carobnjak. Dva dodavaca lopte u napadu.

ludnica

pre 8 godina

Menjam misljenje, ma sta je kriv trener kad ovi igracu nemaju pojma, ponavljam igraci nemaju pojma!!!
Takva nesigurnost u napada, strasno, onaj Mekel nema veze sa plejom!

wladaw

pre 8 godina

ma ovo je strasno ,ovaj radonjic se sprda sa svima nama!!! ej mastor u petorci stalno ima dva coveka celu drugu cetvrinu koji nemogu da daju kos(mekel ,jovic),zato posle pika cirbesa utrajaju jel ovu pomenuta dvojicu i ne cuvaju posle pika jer kos neznaju da daju !!!bekovi uvek u cosku odseceni,sa ovom igrom nema sta da trazimo dalje !!! jednu akciju nemamo !!!

Експерт из фотеље

pre 8 godina

ako cemo realno i radonjic je ogroman OGROMAN deo ovakvih rezultat. a rebron i jevrej. . . plus borise nigde isto tako i akcije u bekstvu

Zvezdiho

pre 8 godina

Nije mi zao sto smo izgubili vec kako igramo... Nema zara, nema borbe, sut kao kod rekreativaca, Radonjic ne zna da vodi ekipu... Primer je pobeda Z. Gore protiv PAO. Kad cemo mi pobediti neku jacu ekipu???

mozak

pre 8 godina

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!
(Bari1991, 06. novembar 2015 20:53)

Grešiš. Ulica Maksima Gorkog, a ne Gorkija kako bi ti rekao.

kad bi obajvili komentar da ne kucam dzaba...

pre 8 godina

Sva letosnja tzv. pojacanja najuriti iz kluba. Bar bi klinci igrali. Sramotna selekcija. Pa proslogodisnjoj zverskoj ekipi su falila 2 pojacanja za ozbiljnije domete, a mi se resili svih sto valjaju (ne razumem zasto je morao i Jaka otici. sta da se otvori prostor za stranca dobrog. A kog to molicu lepo) i doveli sljam. Nije mi jasno kako to ljudi nisu videli. I za sve koji su se letos euforicno divili ovoj 4rici ko da nema youtuba i interneta pa da se to malko unaored i proveri, odmah da kazem i popijem brdo minusa, da i debeli vilijams moze lako da bude lose resenje. Nece nam on biti nikakav spas ako nije nimalo trenirao.

egil vangen

pre 8 godina

"Ti si moj bol, ti si mi sve" je ubedljivo najgora navijacka pesma od kad postoji organizovano navijanje na ovim prostorima. Ja se kraj tv-a smorim kad je cujem a kako li je tek navijacima u areni mogu samo da zamislim.

Angmar

pre 8 godina

Navijanje zvano 'hvala ti bako',kao sto sam vec rekao,ovi sa severa ubijaju svaku utakmicu,pevaju uspavanke,bez osecaja,fudbalske su odavno smorilia evo i kosarku,gde cela hala cuti!!!Steta

baki

pre 8 godina

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.
(Bari1991, 06. novembar 2015 20:53)
nije tacno! u slovenskim jezicima se imena i prezimena kad imaju oblik prideva tako i menjaju po padezima. prezimena su nam najcesce i nastala iz prisvojnih prideva.
ako ne verujes pitaj sinisu malija :)

drvobradi

pre 8 godina

Radonjic i Mekel stvarno nemaju osecaj za kosarku.
@ok
Nazalost, Ilija i ti ste nepismeni. Veseli je slovensko prezime, poreklom od prideva, pa se tako i menja.

pingvin s madagaskara

pre 8 godina

Mekel otkaz pod hitno. Jedan napad ne ume da organizuje. U prvom poluvremenu dok je Jovic bio u ekipi, Zvezda je taj period izgubila sa jednim poenom, a dok je Mekel u igri Zvezda na -18. Sve je jasno... Markuse cekamo te...

miki

pre 8 godina

Зашто Ковачић упорно говори за Веселија уместо за Веселог?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Don Armando, 6. novembar 2015 20:20) # Link komentara

Zato sto je tako pravilno.Nije u pitanju pridev nego licna imenica!Los pokusaj.Tako nepismeni ljudi ne kazu Lepi Lukic,nego Lepoj Lukic,kao da nije u pitanju ime.
(Bari1991, 06. novembar 2015 20:53)

1. Licne su zamenice, a imenice su vlastite.
2. Lepa je imenica zenskog roda, Veseli je muski rod.
3. Je l' ulica Maksima Gorkog ili Maksima Gorkija?
4. Eh, da, nepismeni ljudi...

Intexata

pre 8 godina

Samo ti i dalje puštaj Rebića. Mekel ulazi pod kos kad ne moze da sutne vraca nazad. Jovic ne moze nista da pogodi, ocajni smo... Štimac gubi lopte na istu foru, Simonovic osim suta nista ne zna. Ne znam sta se desava, ali mi pojma nemamo...

Željko

pre 8 godina

Trudiću se da dam realan komentar koji nema puno veze sa Zvezdom i Partizanom. Na poslednjem prvenstvu sveta u košarci reprezentacij Srbije osvojila je srebrnu medalju iza SAD. U ovom timu Zvezde igraju 3 igrača sa tim srebrnim medaljama: Jović, Štimac i Simonović. To samo pokazuje koliko je sama reprezentacija neujednačena po kvalitetu. Teško da bi neko tako kantao ekipu u kojoj bi u istom trenutku igrala neka druga trojka osvajanja tih istih srebrnih medalja, recimo Teodosić, Bogdanović i Bjelica. Možete li da zamislite utakmicu 3 na 3 ove dve spomenute trojke?

Srdjan

pre 8 godina

Za pojačanja, ovakva kakva su, nije trener kriv. Nisu to bili njegovi prvi pikovi, uglavnom ni drugi. Međutim, čudim se da ne može da ih natjera da bolje igraju odbranu. To je ipak više stvar truda i rada, nego košarkaškog talenta i znanja.

drvobradi

pre 8 godina

Loša igra Zvezde, a ne vidim da može bolje. Svi dovedeni stranci su čist promašaj, pogotovo Tompson i Mekel.
BTW Veseli se menja po pridevskoj osnovi,za ove nepismene likove. Ako ne verujete meni, evo objašnjenje Ivana Klajna http://www.nin.co.rs/pages/article.php?id=96713