Nedelja, 11.10.2015.

18:28

Albanija prvi put na Evropskom prvenstvu!

Fudbaleri Albanije plasirali su se prvi put u istoriji na Evropsko prvenstvo, pošto su završili na drugom mestu grupe I sa 14 bodova.

Izvor: ÐN

Albanija prvi put na Evropskom prvenstvu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

158 Komentari

Sortiraj po:

Artan Haziri

pre 8 godina

Hvala srbijo tebi i tvojim sinovima i tvom narodu, hvala vam srbi sto ste nam poklonili 3 boda. Nastavite da zivite u mrznji i netrpeljivosti, niko od vas ne ocekuje nista bolje. Srusili ste jugoslaviju pocevsi iz slovenije pa sve do kosova i jos ste puni sebe, DAJ BOZE DA UVEK OSTANU "NACIONALISTI". Dok mi furamo napred vi samo laprdajte i hvalite se sa vasom istorijom. Vi niste nebeski vi ste van svemirski narod. Iskreno se zahvaljujem i b92 koja nece da postavi moj komentar al neka

Istina boli

pre 8 godina

(Nole no 1, 12. oktobar 2015 03:24)

To je nebitno. Osim emotivnog efekta ta igra u Elbasanu nije bila bitna za plasman u Evropsko Prvenstvo. Onu su sacuvali energiju u igri koja im nije bitna a dali sve od sebe u igri koja im je osigurala plasma u Francuskoj tj protiv Armenije, i to za ubedljivim rezultatom 3:0.

Kayser Soze

pre 8 godina

Svi spominju dron, kao da je samo zbog toga Albanija na Evropskom..ko je terao ove nase da ulecu na teren??? I jos da se obracunavaju sa igracima Albanije? I pobedili su Portugal u gostima..To nije mala stvar

Nikolaj

pre 8 godina

Al se naduvali albanci... :D
Pa red je da idete na to prvenstvo jedom bar u svojoj istoriji, pa makar i pomocu drona(pomocu igre sigurno nije) ;)

123

pre 8 godina

ajde bre albanci su prosli iskljucivo zbog uefe.... da ima pravde mi bi bili na ep ,a vi pljujte naseigrace,i pustajte razne bogdanove na utakmice i njih slavite,da su nama otisla ta tri boda mi bi bili 2.

Anton

pre 8 godina

"Dobro je da ne idemo na prvenstvo jer realno nemamo pojma. Kad budemo bolji ići ćemo. E to ne znaju aljbanci jer nikad nisu nigde išli. U svojim bestragijama žive plemenskim životom i misle kako su super. A kad na svakoj utakmici prime 3 do 5 komada i budu poslednji u svojoj grupi kako ću se slatko smejati."

Tako je komso, saosecam s vama! A cak cete razumeti nasu albansku srecu nakon vasih 0:6 ili 1:6 protiv Holandije i Argentine. To ti je kao da osvojis prvenstvo a da uopste ne ucestvujes. Bice vam zanimljivo, garantujem!

TT

pre 8 godina

Cestitke Albanci, vrhunski ste muljatori i u tome ste, ne evropski nego svetski sampioni. Kada bi i u drugim oblastima bili makar priblizno tako dobri, bili bi svetska sila a ne zadnji na Balkanu u svemu.

Nolan

pre 8 godina

A joooooj..nema vas na Playstation 2016..lol
(Arben, 11. oktobar 2015 21:13)

Pa neki ne moraju igrati konzole da bi gledali svoje sportiste na takmičenjima i sa medaljama...

Milutin

pre 8 godina

Cestitam. Cestitam i na potpuno uspesnoj operciji "Dron". Specijalna cestotka za UEFA a Platiniju zelim da mu se dokaze sve za sta je suspendovan.

donat

pre 8 godina

Serbs, this is seriously the time you quit racism and ethnic hate. It got you nowhere till far. With the game in Serbia and your racism, going on with the respect and maturity Albanians gave Serbs, not only the team but also 170 fans that were ALLOWED to travel to Albania and also attend the game, and with the qualification of Albanians to the next stage, they sum up civilization and strength!
Quit racism.

sotirzvanidjubre

pre 8 godina

Najveći smo promašaj u ovim kvalifikacijama. Mi, Grci i Holanđani. Grci su poslednji u smešnoj grupi a Holanđani neće ni do baraža, a treći na svetu.

Bankar

pre 8 godina

Dobro je da ne idemo na prvenstvo jer realno nemamo pojma. Kad budemo bolji ići ćemo. E to ne znaju aljbanci jer nikad nisu nigde išli. U svojim bestragijama žive plemenskim životom i misle kako su super. A kad na svakoj utakmici prime 3 do 5 komada i budu poslednji u svojoj grupi kako ću se slatko smejati.

presheva

pre 8 godina

jao kao prvo drago mi da albanija ide u francusku a drugo zao mi je i tzalim vecinu koji su frustirani srpskom reprezentacijom kako mozete pisati kupili igru onda ispadose kupili smo protiv portugala protiv danske dve neresen oobe utakmice od armenije od vas prvu u bg ispadose to tako platili uefa zao mi je vas koji ne gledate sport vec ono kako neki su najgori a vi cvece!al covek uvek bolje vidi u komsijinu kuci.nego svoju tako da pocisti prvo tvoje dvoriste pa tek idi dalje i vi vecina tako trebate poz za sve ljubitelje sporta

Petarrr

pre 8 godina

Koliko li tek onda boli Srbiju poraz od 2:0 u Zagrebu...a jos ni na svetsko tada ne odosmo. Ljudi ne lozite se, Albaniji je mozda ta utakmica i mogla da bude istorijska, nama nikako.

starosedeoc

pre 8 godina

Koliko Albanaca na srpskom portalu i svi pričaju srpski. Ipak važi ona: Govori srpski da te ceo svet razume.
(Tale, 11. oktobar 2015 19:40)
To samo dokazuje da znamo najmanje jedan jezik vise od vas.Ja na primer pricam tecno 5 jezika a pretpostavljam da 80% Srba u Srbiji ne pricaju ni jedan jedini strani jezik.Covek vredi omoliko koliko jezika poznaje.

protiv huliganstva

pre 8 godina

Ipak cemo gledati predstavnika srbije u Francuskoj. Ti je Djimsiti, momak iz velikog Trnovca. Uz to je postigao I gol. Bravo

ssss

pre 8 godina

Znaci sledece EP mogu da ocekujem da vidim i San Marino na prvenstvu, samo ako plate kao ovi.
Sve se pretvorilo u novac a Holandija, Srbija, a mozda i Hrvatska sa takvim igracima ne idu na EP. Sve je otislo dodjavola, bice to EP za amatere koliko ja vidim.

bez_cenzure

pre 8 godina

Da nisu izazvali haos u Beogradu i da su dobrom igrom došli do drugog mjesta u grupi niko im ništa ne bi zamjerio. Ovako se nadam da će biti kanta za napucavanje jer su objektivno slaba i losa reprezentacija. Da su u nekoj drugoj, uticajnijoj zemlji postupili kao i u Srbiji bili bi diskvalifikovani a jesu zaslužili da budu izbačeni iz kvalifikacija. Ovo je bila lekcija glavonjama iz UEFA-e da reprezenracije Srbije i Albanije ne stavlja u istu grupu. Ako su mogli razdvojiti Spaniju i Gibraltar morali su i Srbiju i Albaniju smjestiti u različite kvalifikacione grupe.

adem

pre 8 godina

nama je sa srbijom bio dovoljan samo bod, da bi matematicki otisli u francusku, uz jos jedan remi. nakon izgubljene utakmice od srbije, onda smo morali da dobijemo armeniju, sto smo i ucinili. sto se tice toga da nas je boleo poraz protiv srbije, mozda malo, ali ne zato sto su srbi pobedili, vec zato sto smo sa pobedom mogli da pocnemo slavlje par dana ranije. znaci onaj poraz uopste nije bio opasan, cak nam je pomoga jer smo videli da moramo da se vise trudimo, i zato vam hvala.

vonjko

pre 8 godina

jeste da su 3 boda dobili na prevaru ali su bar izgubili od nas... salu na stranu, najiskrenije bih vrlo rado sportski cestitao albancima na uspehu ali jednostavno ne mogu zbog onog droniranja... sledeci put daj boze da igraju sportski pa da im se stisne ruka... ovako ne valja

peacemaker

pre 8 godina

banat: Bravo sa vas komentar to ti je stvarno realan komentar,samo ti ovdje reko istinu,dron i morina su bili smestena iz neke tajne sluzbe vaseg drzave,besmisleno je onakav tip ka sto je morina biti spreman biti nedohvatlhiv iz one policije kao sto srbija ima

Don Armando

pre 8 godina

Апсолутно незаслужен пласман, невероватно је колико су среће а и помоћи са стране имали у овим квалификацијама. Верујем да ће им ово бити први, а и последњи пласман на неко такмичење.

Marko

pre 8 godina

Najbolje bi bilo da cijela bivsa juga ide na neko veliko natjecanje...ali kako je srpski nogomet u komi...za sad nista od toga. Albanija ce biti umjesto srbije...a ni to nije lose.
Cestitke albancima, jos mi i bosanci i nadam se da cemo iznenadit.

Veky

pre 8 godina

Čestitam Albaniji! Svaka vam čast, veliku ste stvar u ovim kvalifikacijama napravili! Nadam se da ćemo vam se pridružiti na SP! Puno pozdrava iz Bosne i slavite večeras!

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Fino da se Albanci plasiraju jednom na neko prvenstvo u tih 100 godina postojanja, više se Crna Gora proslavila u ovih skoro zadnjih 10

karma dhi

pre 8 godina

Kao prvo cestitam na pobedi u Albaniji. Sada ocekujem ljudski da nam cestitate i da nas bodrite u EP. Albanija se zasluzeno plasirala, i nadam se da cemo i dalje da napredujemo. Meni je vazno da svi u Balkanu napreduju i da postajemo svetska sila futbala, nema nista losem na tome da smo svi jaki i da se borimo.... bolje da se borimo u futbalu nego negde drugo!

daw

pre 8 godina

Ovo me niko ne moze uveriti da ova utakmica nije kupljena siguran sam 100%....pa cele kvalifikacije albanija je dala 4gola....ovo je debela namestaljka....

vojvodjanin SRB

pre 8 godina

@Petrit, dok sam citao tvoj srspki jezik, zamisljao sam kako isti izgovaras odnosno govoris. Veruj mi, toliko sam se smejao, sto cinim i dalje.
Deset eura na Ljimuna i pozdrav. ;)
Da, utakmica je namestena.

Mark Anton Camaj, Podgorica-Tuzi

pre 8 godina

I ja sam Albanac. Nesretan sam što Crna Gora ne ide na EU champ ali odlično je što ide Albanija.Najvjeći uspijeh u istoriji albanskog fudbala.
Bilo bi dobro da odu i Hrvatska i Bosna. Blizu su. Žao mi je zbog Srbije.
Balkan može mirno da se raduje uspjehu u sportu!

Artan

pre 8 godina

Pa oni su ceo život samo tako uspevali da dodju do kakvog takvog uspeha, lažima, prevarama, obmanama itd.. To je sljam ljudski!
(Mare, 11. oktobar 2015 18:56) Nije to lepo sa tvoje strane, btw, mozes nas gledati u Francuskoj preko TV-a.

Aleksandar I

pre 8 godina

srbija gleda na tv euro 2016 hahahahah
(bujanovac, 11. oktobar 2015 18:42)

Gledali smo mi i Euro 2012, i World Cup 2014 preko Tv-a, tako da ni Euro 2016 nam nece tesko pasti...Mislim da ce nama to lakse pasti nego Vama poraz od nas...

Rts

pre 8 godina

Ovo je neponovljiva sansa za Albance da se plasiraju na evropsko prvenstvo. S'tim da igraju sa ekipom koja nema vise sansi da se plasira na prvenstvo,nema sanse da su oni propustili sansu da kupe ovu utakmicu.

Robert

pre 8 godina

Bravo Albanija oni uvek igraju bolje u inostranstvo nego u svoju zemlju,to pokazuje i pobeda nad Portugalom jedina ekipa u grupi koja pobedila u Portugal.

banat

pre 8 godina

Sve u svemu, Albancima treba čestitati. Igraju osrednji fudbal, ali su veoma borbeni. Od onih sam Srba koji veruju da je dron "naša režija", pa i tu nema šta, pa sledeći put valjda nećemo imati Bogdanova i družinu.

Petrit

pre 8 godina

Kod nas se prica da Serbia je kupio obe utakmice Albania - Serbia 2 plus Armenia - Albania 2 jedan moj priatel je igrao tacan rezultat 0-2 za Serbiu i danas dvojku za Albaniu .Sada mozete da nas pratite u Francusku.

Aleks

pre 8 godina

Uz pomoci UEFE i Drona dogurali ste prvi put na evropsko Prvenstvo. Drugi Dron Evropa nece vise tolerisati. Ali ipak sretno, kad Portugaliju i Dansku mozete pobediti onda ima male Nade.
Pozdrav

Mark Anton Camaj, Podgorica-Tuzi

pre 8 godina

I ja sam Albanac. Nesretan sam što Crna Gora ne ide na EU champ ali odlično je što ide Albanija.Najvjeći uspijeh u istoriji albanskog fudbala.
Bilo bi dobro da odu i Hrvatska i Bosna. Blizu su. Žao mi je zbog Srbije.
Balkan može mirno da se raduje uspjehu u sportu!

banat

pre 8 godina

Sve u svemu, Albancima treba čestitati. Igraju osrednji fudbal, ali su veoma borbeni. Od onih sam Srba koji veruju da je dron "naša režija", pa i tu nema šta, pa sledeći put valjda nećemo imati Bogdanova i družinu.

Robert

pre 8 godina

Bravo Albanija oni uvek igraju bolje u inostranstvo nego u svoju zemlju,to pokazuje i pobeda nad Portugalom jedina ekipa u grupi koja pobedila u Portugal.

Aleksandar I

pre 8 godina

srbija gleda na tv euro 2016 hahahahah
(bujanovac, 11. oktobar 2015 18:42)

Gledali smo mi i Euro 2012, i World Cup 2014 preko Tv-a, tako da ni Euro 2016 nam nece tesko pasti...Mislim da ce nama to lakse pasti nego Vama poraz od nas...

Veky

pre 8 godina

Čestitam Albaniji! Svaka vam čast, veliku ste stvar u ovim kvalifikacijama napravili! Nadam se da ćemo vam se pridružiti na SP! Puno pozdrava iz Bosne i slavite večeras!

starosedeoc

pre 8 godina

Koliko Albanaca na srpskom portalu i svi pričaju srpski. Ipak važi ona: Govori srpski da te ceo svet razume.
(Tale, 11. oktobar 2015 19:40)
To samo dokazuje da znamo najmanje jedan jezik vise od vas.Ja na primer pricam tecno 5 jezika a pretpostavljam da 80% Srba u Srbiji ne pricaju ni jedan jedini strani jezik.Covek vredi omoliko koliko jezika poznaje.

Artan

pre 8 godina

Pa oni su ceo život samo tako uspevali da dodju do kakvog takvog uspeha, lažima, prevarama, obmanama itd.. To je sljam ljudski!
(Mare, 11. oktobar 2015 18:56) Nije to lepo sa tvoje strane, btw, mozes nas gledati u Francuskoj preko TV-a.

Aleks

pre 8 godina

Uz pomoci UEFE i Drona dogurali ste prvi put na evropsko Prvenstvo. Drugi Dron Evropa nece vise tolerisati. Ali ipak sretno, kad Portugaliju i Dansku mozete pobediti onda ima male Nade.
Pozdrav

Marko

pre 8 godina

Najbolje bi bilo da cijela bivsa juga ide na neko veliko natjecanje...ali kako je srpski nogomet u komi...za sad nista od toga. Albanija ce biti umjesto srbije...a ni to nije lose.
Cestitke albancima, jos mi i bosanci i nadam se da cemo iznenadit.

adem

pre 8 godina

nama je sa srbijom bio dovoljan samo bod, da bi matematicki otisli u francusku, uz jos jedan remi. nakon izgubljene utakmice od srbije, onda smo morali da dobijemo armeniju, sto smo i ucinili. sto se tice toga da nas je boleo poraz protiv srbije, mozda malo, ali ne zato sto su srbi pobedili, vec zato sto smo sa pobedom mogli da pocnemo slavlje par dana ranije. znaci onaj poraz uopste nije bio opasan, cak nam je pomoga jer smo videli da moramo da se vise trudimo, i zato vam hvala.

Petrit

pre 8 godina

Kod nas se prica da Serbia je kupio obe utakmice Albania - Serbia 2 plus Armenia - Albania 2 jedan moj priatel je igrao tacan rezultat 0-2 za Serbiu i danas dvojku za Albaniu .Sada mozete da nas pratite u Francusku.

karma dhi

pre 8 godina

Kao prvo cestitam na pobedi u Albaniji. Sada ocekujem ljudski da nam cestitate i da nas bodrite u EP. Albanija se zasluzeno plasirala, i nadam se da cemo i dalje da napredujemo. Meni je vazno da svi u Balkanu napreduju i da postajemo svetska sila futbala, nema nista losem na tome da smo svi jaki i da se borimo.... bolje da se borimo u futbalu nego negde drugo!

vojvodjanin SRB

pre 8 godina

@Petrit, dok sam citao tvoj srspki jezik, zamisljao sam kako isti izgovaras odnosno govoris. Veruj mi, toliko sam se smejao, sto cinim i dalje.
Deset eura na Ljimuna i pozdrav. ;)
Da, utakmica je namestena.

bez_cenzure

pre 8 godina

Da nisu izazvali haos u Beogradu i da su dobrom igrom došli do drugog mjesta u grupi niko im ništa ne bi zamjerio. Ovako se nadam da će biti kanta za napucavanje jer su objektivno slaba i losa reprezentacija. Da su u nekoj drugoj, uticajnijoj zemlji postupili kao i u Srbiji bili bi diskvalifikovani a jesu zaslužili da budu izbačeni iz kvalifikacija. Ovo je bila lekcija glavonjama iz UEFA-e da reprezenracije Srbije i Albanije ne stavlja u istu grupu. Ako su mogli razdvojiti Spaniju i Gibraltar morali su i Srbiju i Albaniju smjestiti u različite kvalifikacione grupe.

protiv huliganstva

pre 8 godina

Ipak cemo gledati predstavnika srbije u Francuskoj. Ti je Djimsiti, momak iz velikog Trnovca. Uz to je postigao I gol. Bravo

vonjko

pre 8 godina

jeste da su 3 boda dobili na prevaru ali su bar izgubili od nas... salu na stranu, najiskrenije bih vrlo rado sportski cestitao albancima na uspehu ali jednostavno ne mogu zbog onog droniranja... sledeci put daj boze da igraju sportski pa da im se stisne ruka... ovako ne valja

donat

pre 8 godina

Serbs, this is seriously the time you quit racism and ethnic hate. It got you nowhere till far. With the game in Serbia and your racism, going on with the respect and maturity Albanians gave Serbs, not only the team but also 170 fans that were ALLOWED to travel to Albania and also attend the game, and with the qualification of Albanians to the next stage, they sum up civilization and strength!
Quit racism.

Petarrr

pre 8 godina

Koliko li tek onda boli Srbiju poraz od 2:0 u Zagrebu...a jos ni na svetsko tada ne odosmo. Ljudi ne lozite se, Albaniji je mozda ta utakmica i mogla da bude istorijska, nama nikako.

sotirzvanidjubre

pre 8 godina

Najveći smo promašaj u ovim kvalifikacijama. Mi, Grci i Holanđani. Grci su poslednji u smešnoj grupi a Holanđani neće ni do baraža, a treći na svetu.

daw

pre 8 godina

Ovo me niko ne moze uveriti da ova utakmica nije kupljena siguran sam 100%....pa cele kvalifikacije albanija je dala 4gola....ovo je debela namestaljka....

presheva

pre 8 godina

jao kao prvo drago mi da albanija ide u francusku a drugo zao mi je i tzalim vecinu koji su frustirani srpskom reprezentacijom kako mozete pisati kupili igru onda ispadose kupili smo protiv portugala protiv danske dve neresen oobe utakmice od armenije od vas prvu u bg ispadose to tako platili uefa zao mi je vas koji ne gledate sport vec ono kako neki su najgori a vi cvece!al covek uvek bolje vidi u komsijinu kuci.nego svoju tako da pocisti prvo tvoje dvoriste pa tek idi dalje i vi vecina tako trebate poz za sve ljubitelje sporta

Rts

pre 8 godina

Ovo je neponovljiva sansa za Albance da se plasiraju na evropsko prvenstvo. S'tim da igraju sa ekipom koja nema vise sansi da se plasira na prvenstvo,nema sanse da su oni propustili sansu da kupe ovu utakmicu.

ssss

pre 8 godina

Znaci sledece EP mogu da ocekujem da vidim i San Marino na prvenstvu, samo ako plate kao ovi.
Sve se pretvorilo u novac a Holandija, Srbija, a mozda i Hrvatska sa takvim igracima ne idu na EP. Sve je otislo dodjavola, bice to EP za amatere koliko ja vidim.

Don Armando

pre 8 godina

Апсолутно незаслужен пласман, невероватно је колико су среће а и помоћи са стране имали у овим квалификацијама. Верујем да ће им ово бити први, а и последњи пласман на неко такмичење.

Milutin

pre 8 godina

Cestitam. Cestitam i na potpuno uspesnoj operciji "Dron". Specijalna cestotka za UEFA a Platiniju zelim da mu se dokaze sve za sta je suspendovan.

peacemaker

pre 8 godina

banat: Bravo sa vas komentar to ti je stvarno realan komentar,samo ti ovdje reko istinu,dron i morina su bili smestena iz neke tajne sluzbe vaseg drzave,besmisleno je onakav tip ka sto je morina biti spreman biti nedohvatlhiv iz one policije kao sto srbija ima

Bankar

pre 8 godina

Dobro je da ne idemo na prvenstvo jer realno nemamo pojma. Kad budemo bolji ići ćemo. E to ne znaju aljbanci jer nikad nisu nigde išli. U svojim bestragijama žive plemenskim životom i misle kako su super. A kad na svakoj utakmici prime 3 do 5 komada i budu poslednji u svojoj grupi kako ću se slatko smejati.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Fino da se Albanci plasiraju jednom na neko prvenstvo u tih 100 godina postojanja, više se Crna Gora proslavila u ovih skoro zadnjih 10

Artan Haziri

pre 8 godina

Hvala srbijo tebi i tvojim sinovima i tvom narodu, hvala vam srbi sto ste nam poklonili 3 boda. Nastavite da zivite u mrznji i netrpeljivosti, niko od vas ne ocekuje nista bolje. Srusili ste jugoslaviju pocevsi iz slovenije pa sve do kosova i jos ste puni sebe, DAJ BOZE DA UVEK OSTANU "NACIONALISTI". Dok mi furamo napred vi samo laprdajte i hvalite se sa vasom istorijom. Vi niste nebeski vi ste van svemirski narod. Iskreno se zahvaljujem i b92 koja nece da postavi moj komentar al neka

Nolan

pre 8 godina

A joooooj..nema vas na Playstation 2016..lol
(Arben, 11. oktobar 2015 21:13)

Pa neki ne moraju igrati konzole da bi gledali svoje sportiste na takmičenjima i sa medaljama...

Kayser Soze

pre 8 godina

Svi spominju dron, kao da je samo zbog toga Albanija na Evropskom..ko je terao ove nase da ulecu na teren??? I jos da se obracunavaju sa igracima Albanije? I pobedili su Portugal u gostima..To nije mala stvar

Anton

pre 8 godina

"Dobro je da ne idemo na prvenstvo jer realno nemamo pojma. Kad budemo bolji ići ćemo. E to ne znaju aljbanci jer nikad nisu nigde išli. U svojim bestragijama žive plemenskim životom i misle kako su super. A kad na svakoj utakmici prime 3 do 5 komada i budu poslednji u svojoj grupi kako ću se slatko smejati."

Tako je komso, saosecam s vama! A cak cete razumeti nasu albansku srecu nakon vasih 0:6 ili 1:6 protiv Holandije i Argentine. To ti je kao da osvojis prvenstvo a da uopste ne ucestvujes. Bice vam zanimljivo, garantujem!

Istina boli

pre 8 godina

(Nole no 1, 12. oktobar 2015 03:24)

To je nebitno. Osim emotivnog efekta ta igra u Elbasanu nije bila bitna za plasman u Evropsko Prvenstvo. Onu su sacuvali energiju u igri koja im nije bitna a dali sve od sebe u igri koja im je osigurala plasma u Francuskoj tj protiv Armenije, i to za ubedljivim rezultatom 3:0.

TT

pre 8 godina

Cestitke Albanci, vrhunski ste muljatori i u tome ste, ne evropski nego svetski sampioni. Kada bi i u drugim oblastima bili makar priblizno tako dobri, bili bi svetska sila a ne zadnji na Balkanu u svemu.

Nikolaj

pre 8 godina

Al se naduvali albanci... :D
Pa red je da idete na to prvenstvo jedom bar u svojoj istoriji, pa makar i pomocu drona(pomocu igre sigurno nije) ;)

123

pre 8 godina

ajde bre albanci su prosli iskljucivo zbog uefe.... da ima pravde mi bi bili na ep ,a vi pljujte naseigrace,i pustajte razne bogdanove na utakmice i njih slavite,da su nama otisla ta tri boda mi bi bili 2.

Artan

pre 8 godina

Pa oni su ceo život samo tako uspevali da dodju do kakvog takvog uspeha, lažima, prevarama, obmanama itd.. To je sljam ljudski!
(Mare, 11. oktobar 2015 18:56) Nije to lepo sa tvoje strane, btw, mozes nas gledati u Francuskoj preko TV-a.

Aleks

pre 8 godina

Uz pomoci UEFE i Drona dogurali ste prvi put na evropsko Prvenstvo. Drugi Dron Evropa nece vise tolerisati. Ali ipak sretno, kad Portugaliju i Dansku mozete pobediti onda ima male Nade.
Pozdrav

Aleksandar I

pre 8 godina

srbija gleda na tv euro 2016 hahahahah
(bujanovac, 11. oktobar 2015 18:42)

Gledali smo mi i Euro 2012, i World Cup 2014 preko Tv-a, tako da ni Euro 2016 nam nece tesko pasti...Mislim da ce nama to lakse pasti nego Vama poraz od nas...

vojvodjanin SRB

pre 8 godina

@Petrit, dok sam citao tvoj srspki jezik, zamisljao sam kako isti izgovaras odnosno govoris. Veruj mi, toliko sam se smejao, sto cinim i dalje.
Deset eura na Ljimuna i pozdrav. ;)
Da, utakmica je namestena.

Mark Anton Camaj, Podgorica-Tuzi

pre 8 godina

I ja sam Albanac. Nesretan sam što Crna Gora ne ide na EU champ ali odlično je što ide Albanija.Najvjeći uspijeh u istoriji albanskog fudbala.
Bilo bi dobro da odu i Hrvatska i Bosna. Blizu su. Žao mi je zbog Srbije.
Balkan može mirno da se raduje uspjehu u sportu!

Robert

pre 8 godina

Bravo Albanija oni uvek igraju bolje u inostranstvo nego u svoju zemlju,to pokazuje i pobeda nad Portugalom jedina ekipa u grupi koja pobedila u Portugal.

Don Armando

pre 8 godina

Апсолутно незаслужен пласман, невероватно је колико су среће а и помоћи са стране имали у овим квалификацијама. Верујем да ће им ово бити први, а и последњи пласман на неко такмичење.

bez_cenzure

pre 8 godina

Da nisu izazvali haos u Beogradu i da su dobrom igrom došli do drugog mjesta u grupi niko im ništa ne bi zamjerio. Ovako se nadam da će biti kanta za napucavanje jer su objektivno slaba i losa reprezentacija. Da su u nekoj drugoj, uticajnijoj zemlji postupili kao i u Srbiji bili bi diskvalifikovani a jesu zaslužili da budu izbačeni iz kvalifikacija. Ovo je bila lekcija glavonjama iz UEFA-e da reprezenracije Srbije i Albanije ne stavlja u istu grupu. Ako su mogli razdvojiti Spaniju i Gibraltar morali su i Srbiju i Albaniju smjestiti u različite kvalifikacione grupe.

banat

pre 8 godina

Sve u svemu, Albancima treba čestitati. Igraju osrednji fudbal, ali su veoma borbeni. Od onih sam Srba koji veruju da je dron "naša režija", pa i tu nema šta, pa sledeći put valjda nećemo imati Bogdanova i družinu.

Petrit

pre 8 godina

Kod nas se prica da Serbia je kupio obe utakmice Albania - Serbia 2 plus Armenia - Albania 2 jedan moj priatel je igrao tacan rezultat 0-2 za Serbiu i danas dvojku za Albaniu .Sada mozete da nas pratite u Francusku.

ssss

pre 8 godina

Znaci sledece EP mogu da ocekujem da vidim i San Marino na prvenstvu, samo ako plate kao ovi.
Sve se pretvorilo u novac a Holandija, Srbija, a mozda i Hrvatska sa takvim igracima ne idu na EP. Sve je otislo dodjavola, bice to EP za amatere koliko ja vidim.

starosedeoc

pre 8 godina

Koliko Albanaca na srpskom portalu i svi pričaju srpski. Ipak važi ona: Govori srpski da te ceo svet razume.
(Tale, 11. oktobar 2015 19:40)
To samo dokazuje da znamo najmanje jedan jezik vise od vas.Ja na primer pricam tecno 5 jezika a pretpostavljam da 80% Srba u Srbiji ne pricaju ni jedan jedini strani jezik.Covek vredi omoliko koliko jezika poznaje.

daw

pre 8 godina

Ovo me niko ne moze uveriti da ova utakmica nije kupljena siguran sam 100%....pa cele kvalifikacije albanija je dala 4gola....ovo je debela namestaljka....

Rts

pre 8 godina

Ovo je neponovljiva sansa za Albance da se plasiraju na evropsko prvenstvo. S'tim da igraju sa ekipom koja nema vise sansi da se plasira na prvenstvo,nema sanse da su oni propustili sansu da kupe ovu utakmicu.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Fino da se Albanci plasiraju jednom na neko prvenstvo u tih 100 godina postojanja, više se Crna Gora proslavila u ovih skoro zadnjih 10

Bankar

pre 8 godina

Dobro je da ne idemo na prvenstvo jer realno nemamo pojma. Kad budemo bolji ići ćemo. E to ne znaju aljbanci jer nikad nisu nigde išli. U svojim bestragijama žive plemenskim životom i misle kako su super. A kad na svakoj utakmici prime 3 do 5 komada i budu poslednji u svojoj grupi kako ću se slatko smejati.

Veky

pre 8 godina

Čestitam Albaniji! Svaka vam čast, veliku ste stvar u ovim kvalifikacijama napravili! Nadam se da ćemo vam se pridružiti na SP! Puno pozdrava iz Bosne i slavite večeras!

vonjko

pre 8 godina

jeste da su 3 boda dobili na prevaru ali su bar izgubili od nas... salu na stranu, najiskrenije bih vrlo rado sportski cestitao albancima na uspehu ali jednostavno ne mogu zbog onog droniranja... sledeci put daj boze da igraju sportski pa da im se stisne ruka... ovako ne valja

Marko

pre 8 godina

Najbolje bi bilo da cijela bivsa juga ide na neko veliko natjecanje...ali kako je srpski nogomet u komi...za sad nista od toga. Albanija ce biti umjesto srbije...a ni to nije lose.
Cestitke albancima, jos mi i bosanci i nadam se da cemo iznenadit.

donat

pre 8 godina

Serbs, this is seriously the time you quit racism and ethnic hate. It got you nowhere till far. With the game in Serbia and your racism, going on with the respect and maturity Albanians gave Serbs, not only the team but also 170 fans that were ALLOWED to travel to Albania and also attend the game, and with the qualification of Albanians to the next stage, they sum up civilization and strength!
Quit racism.

adem

pre 8 godina

nama je sa srbijom bio dovoljan samo bod, da bi matematicki otisli u francusku, uz jos jedan remi. nakon izgubljene utakmice od srbije, onda smo morali da dobijemo armeniju, sto smo i ucinili. sto se tice toga da nas je boleo poraz protiv srbije, mozda malo, ali ne zato sto su srbi pobedili, vec zato sto smo sa pobedom mogli da pocnemo slavlje par dana ranije. znaci onaj poraz uopste nije bio opasan, cak nam je pomoga jer smo videli da moramo da se vise trudimo, i zato vam hvala.

karma dhi

pre 8 godina

Kao prvo cestitam na pobedi u Albaniji. Sada ocekujem ljudski da nam cestitate i da nas bodrite u EP. Albanija se zasluzeno plasirala, i nadam se da cemo i dalje da napredujemo. Meni je vazno da svi u Balkanu napreduju i da postajemo svetska sila futbala, nema nista losem na tome da smo svi jaki i da se borimo.... bolje da se borimo u futbalu nego negde drugo!

Milutin

pre 8 godina

Cestitam. Cestitam i na potpuno uspesnoj operciji "Dron". Specijalna cestotka za UEFA a Platiniju zelim da mu se dokaze sve za sta je suspendovan.

Nolan

pre 8 godina

A joooooj..nema vas na Playstation 2016..lol
(Arben, 11. oktobar 2015 21:13)

Pa neki ne moraju igrati konzole da bi gledali svoje sportiste na takmičenjima i sa medaljama...

presheva

pre 8 godina

jao kao prvo drago mi da albanija ide u francusku a drugo zao mi je i tzalim vecinu koji su frustirani srpskom reprezentacijom kako mozete pisati kupili igru onda ispadose kupili smo protiv portugala protiv danske dve neresen oobe utakmice od armenije od vas prvu u bg ispadose to tako platili uefa zao mi je vas koji ne gledate sport vec ono kako neki su najgori a vi cvece!al covek uvek bolje vidi u komsijinu kuci.nego svoju tako da pocisti prvo tvoje dvoriste pa tek idi dalje i vi vecina tako trebate poz za sve ljubitelje sporta

TT

pre 8 godina

Cestitke Albanci, vrhunski ste muljatori i u tome ste, ne evropski nego svetski sampioni. Kada bi i u drugim oblastima bili makar priblizno tako dobri, bili bi svetska sila a ne zadnji na Balkanu u svemu.

protiv huliganstva

pre 8 godina

Ipak cemo gledati predstavnika srbije u Francuskoj. Ti je Djimsiti, momak iz velikog Trnovca. Uz to je postigao I gol. Bravo

peacemaker

pre 8 godina

banat: Bravo sa vas komentar to ti je stvarno realan komentar,samo ti ovdje reko istinu,dron i morina su bili smestena iz neke tajne sluzbe vaseg drzave,besmisleno je onakav tip ka sto je morina biti spreman biti nedohvatlhiv iz one policije kao sto srbija ima

123

pre 8 godina

ajde bre albanci su prosli iskljucivo zbog uefe.... da ima pravde mi bi bili na ep ,a vi pljujte naseigrace,i pustajte razne bogdanove na utakmice i njih slavite,da su nama otisla ta tri boda mi bi bili 2.

Nikolaj

pre 8 godina

Al se naduvali albanci... :D
Pa red je da idete na to prvenstvo jedom bar u svojoj istoriji, pa makar i pomocu drona(pomocu igre sigurno nije) ;)

Anton

pre 8 godina

"Dobro je da ne idemo na prvenstvo jer realno nemamo pojma. Kad budemo bolji ići ćemo. E to ne znaju aljbanci jer nikad nisu nigde išli. U svojim bestragijama žive plemenskim životom i misle kako su super. A kad na svakoj utakmici prime 3 do 5 komada i budu poslednji u svojoj grupi kako ću se slatko smejati."

Tako je komso, saosecam s vama! A cak cete razumeti nasu albansku srecu nakon vasih 0:6 ili 1:6 protiv Holandije i Argentine. To ti je kao da osvojis prvenstvo a da uopste ne ucestvujes. Bice vam zanimljivo, garantujem!

Petarrr

pre 8 godina

Koliko li tek onda boli Srbiju poraz od 2:0 u Zagrebu...a jos ni na svetsko tada ne odosmo. Ljudi ne lozite se, Albaniji je mozda ta utakmica i mogla da bude istorijska, nama nikako.

sotirzvanidjubre

pre 8 godina

Najveći smo promašaj u ovim kvalifikacijama. Mi, Grci i Holanđani. Grci su poslednji u smešnoj grupi a Holanđani neće ni do baraža, a treći na svetu.

Kayser Soze

pre 8 godina

Svi spominju dron, kao da je samo zbog toga Albanija na Evropskom..ko je terao ove nase da ulecu na teren??? I jos da se obracunavaju sa igracima Albanije? I pobedili su Portugal u gostima..To nije mala stvar

Istina boli

pre 8 godina

(Nole no 1, 12. oktobar 2015 03:24)

To je nebitno. Osim emotivnog efekta ta igra u Elbasanu nije bila bitna za plasman u Evropsko Prvenstvo. Onu su sacuvali energiju u igri koja im nije bitna a dali sve od sebe u igri koja im je osigurala plasma u Francuskoj tj protiv Armenije, i to za ubedljivim rezultatom 3:0.

Artan Haziri

pre 8 godina

Hvala srbijo tebi i tvojim sinovima i tvom narodu, hvala vam srbi sto ste nam poklonili 3 boda. Nastavite da zivite u mrznji i netrpeljivosti, niko od vas ne ocekuje nista bolje. Srusili ste jugoslaviju pocevsi iz slovenije pa sve do kosova i jos ste puni sebe, DAJ BOZE DA UVEK OSTANU "NACIONALISTI". Dok mi furamo napred vi samo laprdajte i hvalite se sa vasom istorijom. Vi niste nebeski vi ste van svemirski narod. Iskreno se zahvaljujem i b92 koja nece da postavi moj komentar al neka