Utorak, 06.10.2015.

09:45

Da li posle ovoga razumete Babovićevu reakciju?

Kapiten Partizana Stefan Babović ušao je sa nekolicinom navijača u sukob posle poraza od Čukaričkog, a „Večernje novosti“ otkrivaju zbog čega je to uradio.

Izvor: B92

Da li posle ovoga razumete Baboviæevu reakciju? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

167 Komentari

Sortiraj po:

Voja

pre 8 godina

@Savatyje
Najkreativniji igrac nase lige je na zalost covek od skoro 39 godina i zove se Sasa Ilic... i dok je mogao da trci,video se njegov uticaj na terenu...

savan

pre 8 godina

zalosno brate, kakav sljam sve covjek mora da trpi jer su to toboze navijaci, koji u svojim nistavnim zivotima nisu legalno zaradili koliko ovaj covjek za par mjeseci… podrska Babovicu!

Đorđe

pre 8 godina

Navijač sam Zvezde, ali sam na strani Babovića. Nije trebalo reagovati na ovakvo neljudsko dobacivanje. Meni je lako da to kažem, nije meni upućeno. Ali sam se stavo u njegovu kožu (postavite se i vi) i nemam odgovor kako bi se poneo na takvu bestijalnu poruku. Skot je posle toga otišao kući kao heroj iako je idiot i nečovek. Kamere su snimile Babovića. Trebalo je snimiti "navijača" da svi vidimo kako izgleda prumitivac ili ti ljudska nula!

Cika Boris Fr

pre 8 godina

EE Babovicu, to ti nije trebalo, umesto posle onakvo sramno izdanje na terenu, + proasio si penal da savijes glavu medju noge kao kucka rep, ti jos si poso dase tamo snekim raspravljas, neces ti jos dugo u Partizanu,budi sigurag da ta publika nikad vise ti nece aplaudirati, sam ce ti zvizdati, pa ces ti sam da napustis klub..

Mare-Nis

pre 8 godina

A kako je trebalo da reaguje? Pa da sam ja bio u njegovoj situaciji i tako nešto da mi kaže neki dripac sa tribine za dete,porodicu, teško da bi me zadržali saigrači... Podrška Baboviću i Partizanu.

mimikrija

pre 8 godina

@zdrav razum
Olako ste vi zaboravili slucaj Vladimira Stojkovica i pokusaj linca u Djenovi,da ne zaboravimo da ste isli na Marakanu da navijate protiv reprezentacije zbog njega,i upravo od tog dvomeca(Estonija i Italija)krece propast reprezentacije.Partizanovci nikada nisu navijali protiv drzavnog tima iako smo "franjevci",a vi"stubovi",i zato nismo isti,jedino je isto stetocinstvo koje u svakom pogledu pruzaju navijacke grupe Delije i Grobari,svako na svoj nacin

Marko

pre 8 godina

(fudbalski ekspert, 6. oktobar 2015 14:15)

Da, ali u Engleskoj ne sede politicari u upravama i ne isisavaju pare iz kluba zbog licne koristi. Menadzeri I uprave ne forsiraju neke svoje igrace, ne placaju navijace da ih stite. E zato obican navijac iz nemoci orgija po istoku i zapadu.

Np

pre 8 godina

Naravno da ne verujem da je ovo istina i da je ovo izmislio kako bi sebe opravdao,covek bez obraza koji je umislio mu je tata kupio Partizan i kapitensku traku,a publika ga tera evo treci put u karijeri...imate primer Dortmunda od juce kako je reagova zato se je kapiten u izjavi aludirao da napadaci nisu igrali dovoljno dobru odbranu,kako je prosao i kako je reagovala uprava...tako to rade normalni klubovi a ne politicke i privatne igracke,publika prepoznaje to i zato i bude po 1000 ljudi na stadionu

KOSTA

pre 8 godina

RAZUMEM!Jer šta bi ti uradeo da ti prete DETETU?Svake godine grupa("navijača")GAMADI PO JEDNOG IGRAČA OTERA !OSDSTITE SE GROBARI MEĐU VAMA JE OLOŠ-UDBA!Koja radi za državni projekat!POGLEDAJTE KOLKO SE NOVCA "UPUMPAVA U NjIHOVO sd! P R O G L E D A JT E !

Bata

pre 8 godina

Ne razumem zasto se vredja igrac zato sto nije kvalitetan fudbaler kako misle ti sto vredjaju, pa on sigurno nenamerno igra lose fudbal,nega trener stavlja u postavu, nekad se cenilo kad se igrac zalaze na terenu i trci sto i radi Babovic, i Albert Nadj nije bas znao fudbal ali je legenda Grobara

B.W.A.

pre 8 godina

Ma bre navijac je platio kartu da vice i govori sta god hoce,a igrac prima debelu platu da igra fudbal i da istrpi sve uvrede na svoj racun pogotovu kada igra ocajno! Do sad mu nisam zvizdao, ali od sad cu biti redovan u tome!

Ko o cemu...

pre 8 godina

@zdrav razum A ti verovatno u duhu svog potpisa i fer pleja pevas svaki put na derbiju onu cuvenu sa severa "kad si bio dete malo..."?! Ko vas ne zna mozda bi i pomislio da imate bar malo zdravog razuma!!

čega se pametan stidi..

pre 8 godina

Botovi, smešni ste.
Dok je ova uprava nećete ni imati više navijača na stadionu, radiće treneri poslušnici, a igrati Babović i ostala družina.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

FK Partizan, uostalom kao i bilo koji fudbalski klub u Srbiji, je nesposoban za organizaciju bilo kakve sportske predstave, pa čak je nesposoban da organizuje slavljenički meč na dan osnivanja kluba!

Kako je moguće da se dozvoli da rulja koja se skuplja na pojedinim delovima istočne i zapadne tribine već godinama i decenijama nekažnjeno orgija?!
Kako je moguće da im je dozvoljeno da vređaju sve i svekoga na najprimitivniji mogući način, kao neke zveri se ponašaju, a sve to prolazi potpuno nekažnjeno?!

Za održavanje reda i mira na tribinama je zadužena redarska službe, koja deluje u sklopu kluba koji je organizator utakmice!
Kako je moguće da ti nesrećni redari potpuno mirno posmatraju bestijalno iživljavanje primitivaca bez ikakve reakcije?!
Pa ko je ovde lud?!
Zašto postoje redarske službe?!

U Engleskoj Premijer ligi redaske službe (tzv Stewards) su organizovani do perfekcije!
Oni imaju naređenja da reaguju čak i kod najobičnijih psovki (foul language) i nakon inicijalnog upozorenja, ako se ponovi prekršaj, izgrednika po kratkom postupku izbacuju sa stadiona, a nakon toga mu slede: prijava, zabrana prisustvovanja utakmicama, novčane, pa čaki i zatvorske kazne!

Kada FK Partizan bude organizovao svoje redarske službe po ugledu na Premijerligaše, e tada će imati pravo da se zove „Avangarda“!
Puna podrška našem kapitenu Partizana Stefanu Baboviću!

Bane

pre 8 godina

Bas je to lepo, kupis kartu, odes na stadion, vredjas upravu, igrace i svoje i protivnicke i onda se silno uvredis sto ti je neko pokazao srednji prst! Podrska Babovicu!

Turista

pre 8 godina

Jedan retko antipatican mladic! Promasio stadion a ne gol iz penala i umesto da cuti on se svadja i spusta na nivo bilo kaga ko ga psuje!

Comi

pre 8 godina

Sale Ilic i Stefan Babovic dva najveca grobara. Babovic ima kratki fitilj posto igra a gubi ekipa.Njemu je najvise stalo posto on gleda Partizan drugacije od Grbica,Stevanovica,Trujica,Bandalovskog,Bozinova itd.

MarkoPFC

pre 8 godina

Jednostavno NE ! Ovo nije prvi put da pokazuje srednji prst i da se hvata za medjunozdje. Radio je to i kada je igrao za vozdovac. Uvrede sa tribina su nesto sto mora da iskuliraš u suprotnom biće sve gore po njega. Publiku nervira protekcija a svi su skapirali da Babović ima protekciju kod uprava zbog svog oca i da je nezamenljiv u prvoj postavi čak i kada odigra katastrofa. Jedan dečko koji je postavio transparent na istoku koliko plaća Milija da Stefan igra je dobio batine od plaćenika. A juče su sa juga pokusali da predju na istočnu tribinu da biju ljude koji nisu lokalni ovoj upravi i ovom divnom kapitenu.

kodzo

pre 8 godina

Mislim da je Stefan Babovic dobar igrac, pogotovo za ovu nasu ligu ali je izabrao pogresan klub jos pre dosta godina. Da nije pevao pogrdne pesmice igrao bi u klubu za koji navija od detinjstva i gde ga vise cene nego tu gde jeste.

ajmo malo realno

pre 8 godina

Ne znam da li ste svesni no, bez obzira na sve, on je najbolji vezni igrac Partizana. Nije za Chelsea, Barsu, nije ni za Ovijedo ali je za Partizan i ovu ligu potpuni doktor. Da imamo para, doveli bi nekog boljeg ali boljeg nema u ovoj ligi. Tuzno je da neko vredjajuci, leci svoje nezadovoljstvo sopstvenim zivotom na fudbalskoj utakmici

dex

pre 8 godina

Ok, dakle nije mu prvi ispad, i to vec nagovestava nesto... Da vidimo, on se zalece otprilike sa centra igralista (trenutak kada sutira loptu prema golu Cukarickog posle sudijinog zvizduka) i pretrcava jos i atletsku stazu. Koja je verovatnoca da je on sa te daljine tacno cuo sta ovaj vice u tolikoj buci (ma koliko da je malo gledalaca, buka je) i koliki kapacitet pluca ima navijac koji toliku recenicu uspeva da urla da bi Babovic sa 50-70 metara u tom metezu cuo? Da li sve to deluje realno, ili je realnije da je Babovic po ko zna koji put hteo da se obracuna sa navijacima koji su nezadovoljni njegovim igrama i ponasanjem?

dragiša kragujevac

pre 8 godina

Nisam navijač Partizana, pristalica sam Zvezde,ali moram reći da je Babović jedan od najkulturnijih momaka - fudbalera u Super ligi! Pročitajte njegove izjave,uvek su sa merom date ..Naravno, ne opravdavam ovakav njegov gest sa srednjim prstom (navjiači su tu,platili ulaznice, igrači na terenu stiču naklonost,ili animozitet) ,ali sam siguran da je to učinjeno u totalnom afektu, kada njegov tim gubi, a on nije realizovao penal. Mislim da treba da grobari imaju više razumevanja za ovog mladića. To vam poručuje navijač Zvezde,ne delija, njih na severu nešto naročito ne gotivim zbog mnogih gluposti koje prave,ali svim srcem volim Zvezdu.I naravno, pristojne,lepo vaspitane,kulturne ljude bilo u kom timu igraju.

runner

pre 8 godina

Партизаново деценијско додворавање гробарима је и довело дотле да они себи много штошта тога допусте па и овакве претње, јер ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају. А по чему су то гробари богом дани да било коме држе вакеле? Бројном посетом!? Масовном куповином скупих чланских карата!? Подршком тиму!? Ма ничим, бре! Да зависи од њих играчи би давно помрли од глади. Па у тренутку када је након више од 30 година побеђен један бундеслигаш, када се слави 70 година постојања, када се игра један од дербија СЛС (освајач титуле против освајача купа) и када је и улаз бесплатан на стадион се окупило једва три четири хиљаде гледалаца. И ми још хоћемо да нам тим гине од пожртвовања. Мени је донекле оправдано ако неки навијач Милана,Интера, Челзија, Барцелоне вређа свог идола због лоше игре јер је папрено платио улазницу ал' откуд право неком нашем навијачу да малтретира и вређа било ког фудбалера па макар се тај звао и Стефан Бабовић?

dogfather

pre 8 godina

Mali Mlijin je u duhu porodičnog vaspitanja,verovatno naučen da laž nije nelegitimno sredstvo u postizanju ličnih uspeha,tako da mu ne verujem.

Simon

pre 8 godina

Zbog takvih "navijača" iz moje kuće je zabranjeno ići na utakmicu, uskoro će biti zabranjen kompletan domaći fudbal čak i preko TV jer sve to dolazi na nivo rijalitija (za koje je odavno postavljena blokada). Daleko vam lepe tribine, bitange, mi nismo odatle. Žalosno je što imate podršku političara pa ste silni i besni...

nesa

pre 8 godina

Ne razumem.
Sve i da je ovo istina,najbolji fudbaler Partizana,ikona miliona mladih,dete iz postene i casne porodice,ne sme da se poistoveti sa barabama i provokatorima,pa makar to bili i navijaci Partizana.
A ako su mu oca stvarno oteli,to bi trebalo da rese nadlezni organi.
I da ga sklone na sigurno.

strahinja

pre 8 godina

Ne razumemo i pitanje je dal mu je to neko uopste i rekao!!!!!!!Ili mu je to alibi bio nakon bezumnog napda na navijace koji odvajaju od usta da dodju i bodre Partizan!Uprava napolje!

kjovo

pre 8 godina

Sve ovo je nepotrebno i smesno Babovica treba kazniti zbog prsta a navijac je sam sebe kaznio tim ponasanjam.
sta bi trebalo sudije da rade ,svaku utakmicu da se obracunavaju sa igracima koji im svasta kazu a u Partizanu tu prednjace Sasa Ilic i sam Babovic . Pa citajte samo sa usana sta sve kazu ako im se ne svidja sudijska odluka. Brate trpi uvrede ili prestani da igras fudbal , nije ovo klasican posao ovde si izlozen javnosti i nazalost svasta mogu da ti kazu a ti trpi ipak dobijas mnogo vece pare nego vecina stanovnistva Srbije.

Duca

pre 8 godina

E ovako!Idem na Partizan zadnjih 15-16 godina.Kad god i gde god mogu odem.Nije bitan protivnik,jednostavno volim da bodrim Partizan i sam osecaj kad se igra utakmica me cini srecnim.Najcesce idem na jug,realno nekako volim to da navijam,ali realno i zbog cene dosta puta narucito kad je evropa ili derbi u pitanju.Na kraju krajeva sve utakmice na gostovanju sam na jugu.Isao sam na Istok,Zapad a protiv Arsenala i na sever.Na jugu je 90% omladina,dolaze da bodre klub ali na svoj nacin,tacnije pesmom,i za njih je to kao neka zurka ne obracaju previse paznju sta se desava na terenu.Sto se tice Istok-Zapad tu ima dosta starijih ljudi.Dolaze porodicno,penzioneri itd..Ti ljudi ne dolaze da pevaju(ne kazem da ne navijaju,ali im to nije toliko bitno)vec da gledaju igru,i sve ono na terenu.Ti navijaci narucito oni stariji 40-50+ su kao neki treneri u svojim glavama i znaju ko je dobar ko ne,barem po njima.E tu nastaju ovakve price!Oni ne gledaju jedan go nego igru tog igraca u vise utakmica,oni su ti koji sami povedu navijanje ako treba da ode uprava,ili protiv vlasti.Cuo sam i ovakve a i gore uvrede za igrace.Ja kao otac bi ubio za svoje dete.Ali on je igrac profesionalac,i nazalost mora da cuti,narucito kada taj dan i ta utakmica je zavrsena losim rezultatom zbog njegovih gresaka.Slicno je bilo i sa Ninkovicem.Oni moraju da cute kad je stadion u pitanju,a da na terenu ginu,a onda ce ceo stadion da uzvikuje njegovo ime i slicno.ovako samo stvara jos vecu mrznju,i svakim sledecim mecom ce biti gore.Jug je jedno,istok i zapad drugo.Ne idu svi na utakmice sa istom zeljom,i svako ima svoj nacin na koji gleda i bodri svoj klub

zagor

pre 8 godina

e rodjaci sta se sve vice po nasim stadionima. sudijama, igracima, trenerima... fudbalska publika je sarenolika rulja. tu uvek ima debila koji dolaze da bi se tukli, vredjali, svadjali. nekad akteri sa terena i uzvrate, ali to je onda seoska liga. treba da se radi na tome da se ponasanje navijaca koriguje i da se ludacima zabrani dolazak, ali ne da se to radi tako sto ce neko sa terena da pokazuje budalama srednji prst ili da ulece da se tuce... pa to je onda pobeda primitivizma i pobeda za onoga koji vredja, jer on vredja upravo da bi izbacio iz takta zrtvu...

JPR23

pre 8 godina

Naravno da ne razumem!On je profesionalac koji prima lepu platu od kluba za koji igra i u skladu sa tim mira i da se ponasa.Zamislite kad bi svi igraci tako reagovali posle uvreda?!?!.
(Nesa Covkic, 06. oktobar 2015 09:49)


Cantona!! Pametnom dovoljno... Covek je tu da igra, i da ga ljudi ktitikuju, njegovu igru, itd.. Ok.. Ali uvrede ovakvog tipa, Ne, koliko god on primao, to nema veze sa ovakvim vredjanjima i glupostima.

MM

pre 8 godina

Pod hitno uhapsiti navijaca zbog ovoga!Pa zamislite sta bi bilo kada bi neko vrhovnom vodji to rekao???Ministar ne bi danima silazio sa tv-a zbog toga,hapsio je zbog fejsbuk pretnji vodji,e da vidimo sada ovo!Pod hitno identifikovati i uhapsiti navijaca!Toj svakojakoj stoci i bandi treba ostro i strogo stati na put!

Vlada

pre 8 godina

Nisam pobornik ovakve vulgarne gestikulacije, ali s obzirom kakvima je gestikulirao ne mogu, a da ga ne podrzim. Cela nasa navijacka kultura se svela na verbalno i fizicko nasiljev gde se svako iole normalan i pristojan oseca neprijatno na stadionu. Fudbal je samo igra, a ne razlog za krvoprolice. Navijacke grupe su najociglednija posledica propasti srpskog drustva. Sportisti nikome nista ne duguju osim sebi i svojim saigracima.

Humska 1

pre 8 godina

Otpustiti laznog kapitena koji je u Partizanu samo zbog svog oca. Trener Nikolic je oteran posle dva neresena rezultata, Milinkovic ima vec 4 poraza u 12 odigranih kola i jos uvek nije najuren, verovatno u domacem prvenstvu sve ide po planu. Uprava napolje!

kiza

pre 8 godina

Није најбољи,најгори је..,,"нема"десну ногу,спор слаб у дуелу...није за Партизан.....и не сме да се понаша овако....можда исток и запад претерују али тамо седе махом људи који се разумеју у фудбал и воле Партизанза разлику од Југа где седе "ПРОФЕСИОНАЛНИ" навијачи који навијају час за Звезду час за Рад а сад гле чуда за Партизан.

Viktor

pre 8 godina

Idem na utakmice Partizana punih 25 godina,bio sam na Jugu,potom na istoku a sad idem na zapad.Pratim i posmatram sta se desava i odgovorno tvrdim da JEDNI TE ISTI likovi godinama dolaze na utakmice sa namerom da najodvratnije vredjaju svoje fudbalere,uglavnom cute i vrebaju gresku kako bi sasuli arsenal uvreda,nikada aplauz,nikada podrska,hejteri najgore vrste.Jedini gori su ovi koji ih pravdaju placenom kartom.Posle onih scena od sinoc pitanje je kad ce me stadion ponovo videti,a hejteri neka pogledaju proslavu 70 godina kluba,mozda onda shvate sta je Partizan,kako se voli i kako se cene igraci koji nose sveti dres,pogotovo kapiteni koji na terenu ostave poslednji atom snage.Stefanova najveca krivica je sto mu otac ima puno para i neki mu to nikada nece oprostiti.

e2

pre 8 godina

Naravno da ne razumem reakciju! Šta bi sudija i linijski sudija trebali da rade? Svaku utakmicu bi se batinali zbog prozivki... To mu je deo posla, da ga ljudi komentarišu. To što pojedini nemaju obzira i preteruju sa dobacivanjem svakako fudbaler u superligi mora da razume. Kada bi se okrenuo za svakim kučetom koje zalaje, nikad ne bi stigao gde je pošao.

Soko

pre 8 godina

Na utakmice dolazim i imam prtplatnicke tri karte udaljen sam oko 200 km od Beograda i moram da kazem da poslednih deset godina navijaci su se u potpunosti promenuli i mislim da u psiholoskom smislu vise stete nego sto pomazu klubu, Takvu mrznju prema sopstvenim igracima nisam imao ni prema neprijatelju u ratu.Imam utisak da bi bolje bilo u takmicarskom smislu da pola navijaca ne dolazi na utakmice,

uhu

pre 8 godina

Pa tako je reagovao kad mu je neko iz publike reko to. Znaci to moras biti pored aut linije da bi cuo i opravdam sto je nasrnuo. Ali zbog cega je pokazao cajper, i to ovako mirno i hladnokrvno, jel ima i za to opravdanje?

rade

pre 8 godina

nebitno je da li ovaj decko igra dobro ili ne... ali da mu neko vice "otece ti sina " je bolesno!!!!! pod hitno reagovati na ovo i uhapsiti tu budalu!!!

covek, a ne broj

pre 8 godina

Jedini kome je citav stadion zvizdao, na to sam mislio. Slazem se da ima dosta ljudi koji traze kome ce sledecem da zvizde, neki su zasluzili, a neki ne. Nemanja Petrovic sigurno nije zasluzio, Babovic definitivno jeste. Slicna neka prica kao sa Danilom Panticem. Zamisli da on bude npr. kapiten posle Babovica. Jednostavno, ne moze. Nema to veze sa kvalitetom igre, vec sa nacinom na koji se vodi FK Partizan i odnosom fudbalera prema klubu i navijacima. Kao neko ko je na vecini utakmica Partizana da li svaki put treba da gledam Babovica kako se svadja sa nekim debilom sa tribine? Kasno je da se on miri sa dobrim delom navijaca, vec jednostavno mora da ode.

zagor

pre 8 godina

razumeo sam ja i pre ovoga. napadaju te ljudi verbalno, pljuju, vredjaju, prete... instinkt je ili da bezis (ko je plasljiv) ili da uzvratis (ko je ratoboran). ipak, ni sada ga ne pravdam, jer je jedino ispravno u slicnim situacijama ne uraditi nista impulsivno, vec ostati smiren. pogresio je. tacka.
a taj "covek" sa tribina ne treba da bude tema medija. klub treba da mu zabrani ulazak na stadion dozivotno i kraj. a sta sad, kad ludaci sirom zemlje cuju ovo, sad ce da dobiju inspiraciju da mu psuju i prete deci na svakoj utakmici...

Ivan

pre 8 godina

Nije mu prvi put da to radi. Profesionalac mora da nauči da ignoriše takve stvari. Osim toga arogantan je jer je živeo celog života na visokoj nozi i ne trpi da ga iko kritikuje zato i ima taj kompleks. Mora da nauči da poštuje publiku koja je došla tu zbog kluba a ne zbog njega. A prvo da nauči da šutne penal.

zdrav razum

pre 8 godina

Ovo objašnjava grobarsku krilaticu: "Nismo isti", koju ponosno ističu kad god mogu. Oni su jedina navijačka grupa na svetu koja udara na decu, za šta ne postoji opravdanje i kosi se sa svim moralnim načelima. Primera je mnogo, od transparenata "Vaša smrt - naša pobeda" znaju oni nakon čega, preko pesmica za Gurovića i grafita po njegovoj zgradi, a vezanih za njegovu ćerku, do ovoga sada.
Tako da se apsolutno slažem, nismo isti i ne daj Bože da ikada budemo.

A što se tiče ovog incidenta, postoji toliko kamera na stadionu, zumirajte, identifikujte i privedite osobu koju se sumnja da je to rekla, pa ako se utvrdi da jeste stvarno, neka razbija kamenje par godina u Padinskoj Skeli.

Comsheeya Niš

pre 8 godina

Pišite šta hoćete, ali ovaj isti je, dok je igrao za Voždovac, gestikulirao prema tribini na Čairu, koja ga nije ni jednom rečju pomenula do tada, hvatajući se za međunožje. Dečko je slučaj, ali ok, igra za vas.

misko

pre 8 godina

Zvezdaš sam ali Babović je reagovao kao što bi svaki normalan čovek.Loš rezultat mu je bio dovoljan za napeto psihičko stanje a vrhunac je bio kada su mu još spomenuli oca i sina.Nema tu zamerki ja mu kao čovek sve opraštam.To je trenutak.

Povidon

pre 8 godina

Da vam nije Babovica derbi bi izgubili sa 5-0. Njegova asistencija i to u padu u akciji u kojoj ste dali gol je prava majstorija. Cini mi se da vam je doneo jos neke bodove golovima iz slobodnjaka. Protiv Augzburga je blistao. Zaista ne razumem sto ga toliko mrzite? Dobar je igrac i kreativac je, fali mu brzina ali za nasu ligu je extra. Pri tome je jos i kao covek skroz ok, iz bogate je porodice i da je hteo mogao je da se ponasa kao i ogromna vecina tatinih i maminih sinova a nije nego trenira vredno i odrice se mnogo toga i posteno zaradjuje za sebe i svoju porodicu. Zaprepascen sam nacinom na koji ga terate iz kluba. Ovakve uvrede i pretnje ne zasluzuje ni jedan sportista. Jeste da ste grobari ali valjda i kod vas postoji neko elementarno dostojanstvo.

Не покушавајте да га оправдате

pre 8 godina

Да ли капитен треба да се тако понаша? Навијачима који су ПЛАТИЛИ карту средњи прст? Није му ово први пут! Шта би судије онда требало да раде? Шта све њима добацују? Има он подебео историјат ексцеса. Овај што му је то викао (ако је то истина) је ретард, АЛИ на стадион долазе свакакви људи. Има ту и будала. И шта сад? После сваког добацивања фудбалери/тренери да се пењу на трибине и сами деле правду? А по "истоку" да круже разни ликови и разрачунавају се са онима који звидже Бабовићу (или се то већ дешава)? Никакви изговори га не могу опрати...

kavkazz

pre 8 godina

Nema opravdanja za ovo, kakvi su ovo komentari podrske!? Sta treba sad ovo praksa da postane? Na uvrede svi da se obracunavaju? Sta bi tek sudije trebale da rade, njima psuju sve zivo. Da se izvini, kazna obavezno i da se ne ponovi

Gledam uživo utakmice Partizana od '66

pre 8 godina

Dečko je očigledno bio frustriran promašajem penala i veoma lošom igrom.
To ipak nije njegova krivica već krivica uprave i trenera.
Babović ima i te kako kliker za fudbal ali nema fizičke predispozicije da 90 minuta sam nosi sredinu terena dva puta nedeljno, sinoć mu je očigledno duša bila u nosu.
Očigledno je da je uprava (magovi fudbalske igre ) trebalo da obezbedi još jednog dobrog veznog sa kojima bi Babović podelio uloge. A omladinci Lukić i ostali da ulaze povremeno da se kale.
Kao što Živković mnogo bolje igra od kada na levom krilu ima Stevanovića pa nije sav teret napada na njemu.
A drže i daju platu Iliću, koji je, uz sve zasluge, trebalo odavno da ode u penziju.
Katastrofalno loša kadrovska (igračka) politika uprave, toliko loša da se pitam da li je to samo zbog neznanja.
Kada na zimu odu Živković i Brašanac, pa možda i Babović i Ž. Živković, ko će da igra, Božinov, možda na splavu?
Partizan neće imati tim ni za play out.

O ponašanju i navijanju publike, nemam komentara, to nikada i nigde nisam video.

dasa

pre 8 godina

Botovi dobili zadatak da brane i veličaju Babovića. Mislim da je to dovoljno svakom da vidi šta se dešava.
(only fools and horses, 06. oktobar 2015 11:31)
Grobari vi svi grupno patite od jenog psihičkog poremećaja koji se zove paranoja... Svi su protiv vas, uuu... Pa vi ste potpuno nebitan klub

vladek

pre 8 godina

Iako mislim da nije toliko los fudbaler i da je daleko od najgoreg,ovaj potez je za svaku osudu. Nekako je gnev navijaca navukao kada je dobio crveni protiv Belgijanaca,sto nas je kostalo ls,jos dok je bio prosli put u Partizanu.To mu Grobari nisu nikada oprostili. Sta su sve Stojketu radili,pa nikada nije ovako reagovao.Babovicu idi preko,zapazili su te odlicnim partijama u LE,neki Getafe,Granadu,ili drugi osrednji spanski klub mozes da potpises u januaru.Uzivaj u zivotu,novca imas,ne treba ti ovo

Глобтротер

pre 8 godina

Пази коментаре. Сви га правдају и сви би исто одреаговали. Па када би сви реаговали на глупости примитиваца овај свет не би постојао. Треба да лети напоље због таквог понашања.

vele

pre 8 godina

Babovic je odlican igrac pogotovo za nasu ligu samo onaj ko nije igrao nikad fudbal moze da govori suprotno i uopste mi nije jasno sto ga vecina grobara ne voli. Mozda bi voleli da imaju umesto njega nekog velemajstora koji je brz daje golove svaku utakmicu ali takav kosta i krivite upravu sto vam nije kupila takvog dok ovaj momak daje sve od sebe sto realno moze i dosta asistencija je zabelezio. Cak je i ispravio svoju manu i poceo brze da se oslobadja lopte sto ranije nije bio slucaj a jedini krivci su u upravi koji su trebali jos kvalitetnih igraca da dovedu jer ovaj tim nema kapacitet za dva fronta.

Milan

pre 8 godina

Svi se vi pravite pametni i pozivate na profesionalizam. Voleo bih vas da vidim u toj situaciji i to kakvi ste profi sportisti. Stefan nije najbolji igrac na svetu, ali nije ni los, u Partizanu medju 4-5 najbolja. Najveci i neoprostiv greh mu je samo to sto je bogat, to ne mozemo da oprostimo ni bratu rodjenom a ne tamo nekom Babovicu. Takav smo narod, u proseku. Smatram da to sto navijam za Zvezdu nema veze sa gore navedenim, pisem kao neko kome je iskreno zao decka i mislim da nije los covek.

Labud

pre 8 godina

Bezzub narod je ljubomoran na onog koji ima sve zube.

Mozda je Babovic skorojevickog porekla, "nema klasu", ali je sigurno gospo'ce. Bar se tako nosi.

Nije ni los fudbaler, vidjao sam daleko losije u Partizanu i Zvezdi, koje su uznosili do visina. Trenutno je bolji od Sase Ilica, ne cudi zbog godina, ali Ilicu bi se sve sto ovaj uradi na terenu tolerisalo. Fudbal je takav, i takvi su mu navijaci, ali za mene, zbog svog izdanja protiv Augzburga moze da promasi i jos 2 penala.

Blatko

pre 8 godina

meni da je neko tako nesto rekao oko bih mu izvadio,alo bre ljudi pa njemu je neko pretio otmicom deteta?!!! to je posao za policiju da malo ispita te nazovi navijace,sto se tice same tekme generalno ceo tim igra lose a ne samo Babovic uprava je lose odradila prelazni rok plus su se povrede desile a izgleda je polusezona bacena zarad uspeha u LE,ovo je dokaz da mesto u prvom timu dosta njih ne zasluzuje

dkd

pre 8 godina

Sve ok. ali sta sad? Svaku narednu utakmicu ko mu dobaci on ce htjeti da se bije. Ruzno je, u nazalost sastavni dio sporta je.
Ako nmzs da istrpis batali fudbal

ssss

pre 8 godina

Gde je policija i tuzilastvo da uhaapse te sto prete na ovaaj nacin? Gde?
Samo slusamo neke bajke i pripovetke svaki da dan na tv-u, kako cvetamo, kako ne damo da nas ponizavaju... Postovani gradjani, ovo je Srpska realnost.
Inace navijam za Zvezdu, drago mi je zbog poraza Partizana ALI Stefan Babovic je za mene pod broj 1. Srbin i gradjanin Srbije.
Takodje sam i roditelj i mogu da zamislim kako se covek oseca.
Da vidimo sada tu izvikanu pravnu drzavu. Da vidimo sada gde mi u stvari zivimo.

pajs

pre 8 godina

Naravno da ne razumem!On je profesionalac koji prima lepu platu od kluba za koji igra i u skladu sa tim mira i da se ponasa.Zamislite kad bi svi igraci tako reagovali posle uvreda?!?!.
(Nesa Covkic, 6. oktobar 2015 09:49)
Ako vama neko na radnom mestu vređa porodicu i to priziva otmicu deteta, vi biste "profesionalno" iskulirali i okrenuli glavu. To je normalno?

Pogba

pre 8 godina

Mrznja prema Babovicu je mrznja sirotinje prema nekome za koga misle da ima vise. Ljudi koji vredjaju babovica se klanjaju umisljenim gazdama, sklanjaju farovima dzipova i tiho zavide komsiji sa kovanom ogradom. Posle dodju na stadion i ispoljavaju sav svoj jad prema decku koji im apsolutno nista nije skrivio. Naravno, Babovic nije Ćavi, ali otkad ja gledam i koliko razumem fudbal mnogo, bas mnogo losijih igraca je bilo u Partizanu, pa im niko nije zvizdao. Trudeci se da se dokaze, on trči previše, ostane bez daha i posle nema snage za zavrsni pas koji je njegov najveci kvalitet i glavni zadatak. Zao mi je Babovicu, ali Srbija.

Ivan

pre 8 godina

Nije tacno da je Babovic jedini izvizdan od strane navijaca. Tako su mrzeli prvo Obradovica koji je igrao pre 15 godina, zatim Scepovica, i sada Babovica. Jedna grupa navijaca ima potrebu da dolazi na stadion i psuje igracima sve zivo i mrtvo. To su ljudi koji ce za svaki svoj najmanji problem u zivotu okriviti Vucica i Covica. Oni se hrane mrznjom.

zzzz

pre 8 godina

ja sam na stefanovoj strani,ti navijaci sa istoka i zapada su stoka,radim na skenerima na ulazu na zapadnu tribinu,polovina ljudi su panduri,koji ulaze na stadion sa znackom...

AP

pre 8 godina

Svi fudbaleri na svetu svakodnevno se susreću sa jos gorim uvredama. Pravim navijačima Partizana je pao mrak na oči kada su čuli da se Babović ponovo vraća. To je bio siguran znak da nema ništa od formiranja ozbiljne ekipe. On nigde nije bio standardan prvotimac osim u Partizanu. Pokušavao je da igra u Francuskoj, Holandiji i Španiji ali su te epizode bile kratke i neuspešne. On je fudbaler skromnog znanja i mogućnosti koje nisu dovoljne za Partizan. Da je ostao u Voždovcu niko ga ne bi vredjao ali iz nekog razloga po svaku cenu mora da bude u velikom klubu. Stvari se nikada ne završavaju dobro kada se čovek nasilno umeće gde mu nije mesto. Krivica je na upravi koja neće da dovede ozbiljna pojačanja već pokušava da sa Babovićem i fudbalerima bez ugovora zamaže oči navijačima. Novca je bilo zašto nije formiran ozbiljan tim već moramo da se mučimo sa Babovićem a i on sa nama.

panini

pre 8 godina

prosto je..taj covek koji mu je rekao to je bolestan kao i vecina "navijaca" zvezde i partizana..ali on kao profesionalac ne bi smeo da reaguje tako jer mora da zna da se to desava i da ima takvih ljudi koji jednostavno imaju neku dijagnozu ili su samo zli i puni mrznje pa zele zlo i drugima. ali desava se da coveku pukne film i da ne moze da se kontrolise a ovakve uvrede to mogu da izazovu

Milan

pre 8 godina

Nema opravdanje za ovakvo ponašanje, šta god neki ludak na tribinama urlao. On je kapiten Partizana i mora da bude uzor svojim ponašanjem. Nema pet godina da se pali ko hepo kocka jer mu neko skandira na tribinama. Ovim samo pokazuje koliki problem u glavi ima. Umesto da ih svojim ponašanjem na terenu ućutka, on im samo daje povoda da još više divljaju.

Simpatizer

pre 8 godina

Imam sjajnu ideju,ajde sledecu utakmicu da prozivamo Babovica od samog starta kako bi odigrao sto losije.Kad ga Kiza izvede da nadjemo nekog drugog kome cemo pominjati decu i porodicu.Na kraju kada totalno poremetimo nasu ekipu i Partizan izgubi izvizdacemo Kizu i terati upravu.Tako to rade pravi navijaci a ne kao oni placenici sa Juga koji zamisli pevaju,bodre i hrabre ekipu 90 minuta.Pored nas ovakvih neprijatelji nam ne trebaju,mi zavrsavamo njihov posao,pozdrav.

stambolt

pre 8 godina

Ovi pametnjakovici sto se pozivaju na profesionalizam treba da shvate da igraci nisu roboti bez emocija, a da polusvet na tribinama nema apsolutno pravo da se ponasa kako god hoce. Kakav god bio Babovic, jedan je od boljih igraca u ovom i ovakvom Partizanu. Ako njega vec terate, onda oterajte i Kizu i jos 15 igraca minimum. Zalosno je odsutvo osude ovakvih povika vasem igracu. Grobari, sve vise i vise tonete, nikakvi ste navijaci.

Keskandzike...

pre 8 godina

Mnogo je dugacka recenica za dobacivanje, vise mi lici kao izgovor. Inace Babovic je nas najbolji igrac, samo sto igra u pogresnom klubu.
(*, 06. oktobar 2015 09:52)

Evo ja bih vam dao njega i 100 evra, pa neka igra najbolji kod vas...

dylan dog

pre 8 godina

Babovic je najbolji igrac u ligi, najbolji u Partizanu, prema tome. Ujedno, I njegova medjunarodna karijera, kakva god da je, najbolja je ili medju najboljima od svih nasih igraca u JSL
Momak daje korektne izjave, nikoga nije uvredio, ni Zvezdu, ni bilo koji klub, a kamoli svoj
Nikada nije isfolirao faul na terenu, simulirao, provocirao
Ljudi koji su sa tribina ilu odakle god u stanju da ovo kazu, a rekli su, govorili su I ranije, sutra na ulici mogu da sretnu bilo koga od nas
Stefane, ti si legenda Partizana, ne zaboravi to, svakog navijaca koji dodje bez mrznje na stadion. Legenda.

samo zvezdaš

pre 8 godina

@ danilo

Čudna mi tvoja izjava da neko klasom prevazilazi tim. Nema mnogo veze sa temom, ali ja nikada ne bi rekao da je neki igrač iznad Zvezde (možda čak nisi tako ni mislio jer si upotrebio izraz "tim", ali svejedn... ).

Blejica22

pre 8 godina

Decko ove godine igra najbolji fudbal uz Zivkovica, ko kaze da to nije tako, prosto ili nikada nije trenirao fudbal ili ne voli Babovica zbog prethodnih sezona ili i jedno i drugo...

Kolektor

pre 8 godina

Podrska Babovicu,vec je postala praksa da uvek kada ne ide dobro pljuni po Babovicu.Ni meni ovde nista nije jasno,nem sam posle svake lose odigrane utakmice,prosto nemam reci koliko smo losi,odbrana je amaterska,treba je promeniti celu ali mi navijaci moramo imati meru,ovakve stvari ne bi smele da se desavaju.

bgd

pre 8 godina

Nije uopste u skladu sa ponasanjem na jednom sportskom dogadjaju Da je evropska utakmica popio bi i on a i partizan kaznu od uefe. Pored toga mislim da je ova prica smisljena od ovih glavonja sto ga guraju u prvi tim partizana poslednjih 10 god.

Savatiye

pre 8 godina

@Danilo
Jedino što je tačno u tvom komentaru je da se ne razumeš u fudbal.Stefan Babović je ubedljivo najkreativniji igrač u našoj ligi.To sto on igra sa igračima koji veze sa vezom nemaju je drugi problem.Videli smo u Augsburgu šta može Babović,kako njegova igra dobija smisao kada je na terenu mali Andrija.Jedan od retkih fudbalski pismenih igrača.

Babirlo

pre 8 godina

Ih, on je cuo sta mu je neko sa tribina dobacio. Nema dokaza da je tako bilo.
Cak i da je bilo, nije u redu pravdati ga, jer je on kapiten (a i da nije), mora da pazi kako se ponasa, gledaju deca, a pritom i te navijace, koliko god da ih malo ima, koji posteno plate kartu, treba postovati.
Navijacima s istocne tribine je pokazao sta je pokazao.
On je svojim postupcima navukao jos veci gnev kod navijaca prema njemu i prema klubu, prosto mora biti kaznjen.
I mogla bi uprava da smeni trenera, pa onda i sebe samu. Jedino nas Evropa vadi, ali pitanje je dokle cemo tamo skupljati bodove.

vtstc

pre 8 godina

Zalece se da se tuce sa navijacima!? Kakvo crno opavdanje, navijaci svasta govore, ne moze profesionalac da dozvoli sebi tako da reaguje.

nebitan

pre 8 godina

mene je zao pirla jer se trudi daje sve od sebe a za uzvrat dobije pljuvanje "navijaca" ne znam koja utakmica bese natpis na tribinama "dalje ruke od babinja" u toj utakmici je dao gol odigrao perfektno njemu znaci podrska navijaca

Aleksandar

pre 8 godina

Svako ko je bio makar par puta na stadionu zna da ukoliko je prisutno 3-4 hiljade ljudi, apsolutno je nemoguce cuti jednu osobo koja vice sa tribune...mozda u Areni ili Pioniru ali ne na JNA koji cak I nema krov koji bi koliko toliko usmerio zvuk ka terenu...mislim da je ovo samo izgovor na koji je on znao da ce svi pasti...

Grobar81

pre 8 godina

Nije da sam neki ljubitelj Babovica ali ga za ovo necu kriviti. Price on je profesionalac, on to sebi ne sme da dozvoli su glupe posto je on pre svega covek. Stavite se vi prvo u njegovu situaciju pa onda komentarisite. Kako biste se vi osecali da vam vredjaju porodicu i prakticno prete otmicom sina.U toj situaciji ja bih na sred utakmice otisao na tribine i ugazio smrada koji ima obzira da spominje dete. Alo bre...otmicu deteta! Bilesno! Mislite o tome!

covek, a ne broj

pre 8 godina

Kada je Stefan prvi put bio u Partizanu, niko mu nije zvizdao, vredjao ga i sl. Otisao u OFK, i dalje dobijao aplauze, cak doneo i cvece na jednoj utakmici do juga, ispracen aplauzom. Drugi put kada je dosao igrao je lose, zamerio se navijacima, izvizdan i otisao. Nijedan navijac Partizana tada nije ni pomislio da ce se ponovo vratiti u klub, a taman posla da jos bude i kapiten. Vratili ga, iako niko od navijaca, osim onih koji su placeni da misle drugacije ne zeli da ga vidi u nasem klubu, a on je na sve to pristao. Dakle, jedini igrac Partizana koji je ikad izvizdan od strane navijaca, sad nam je kapiten. Tim potezom je i uprava, a i on sam stavio do znanja koliko su u svemu tome bitni oni koji dolaze na stadion. Poenta, mozes da budes Maradona (a nisi), ne zelimo te u Partizanu.

delija

pre 8 godina

ovo vise nema veze sa fudbalom,I sportom uopste,momka treba ostaviti na miru,a odgovorim navijacima partizana zabraniti ulazak na stadion I tacka! !!

Novi Pazar

pre 8 godina

vrlo, vrlo , vrlo dobar igrac. Kada skapirate da je on igrac koji namesta (sto dobro cini) a ne igrac koji daje golove, tada cete uvideti njegov kvalitet

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

Možda je dobar dečko, sin, rodjak, prijatelj, dobrovoljni davalac krvi - to sve nemamo pojma.
Ali da nije za Partizan, to imamo pojma i te kako.
(Danilo, 6. oktobar 2015 09:58) # Link komentara
одг:
Апсолутно се слажем,и да додам, ти који нису довољно добри нас још својом индолентном игром, кукавичлуком, и бесомучним додавањима назад или голману убију у појам када дођемо на стадион.
Већина ових на југу и не гледају утакмицу, они су ту због других ствари.

Dortmund162km

pre 8 godina

Nema opravdanja za Babovica koji svojim ponasanjem proziva pogibiju medzu Partizanovim navijacima. Partizan ako dozvoli da se Grobari pobiju zbog jednog igraca, bolje neka se ugasi.

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

prvo ne razumem vredjanje bilo kog fudbalera partizana, po meni oni daju svoj maksimum za crno beli dres, a to sto nemaju znanje za partizan to je sasvim druga prica i tu treba da se zvizdi i proziva uprava koja ih tu drzi i koja nije dovela igrace koji jesu kalibar za crno beli dres!! i da pitam samo sve one koji vredjaju stefana, koga umesto njega? imamo mozda boljeg?

Dragan

pre 8 godina

Nije profesionalno to sto je uradio, ali da mu zeli zlo detetu!? Uzas! Treba iskoreniti taj olos medju navijacima na jugu, pa ce i Partizanu krenuti bolje.

VUK

pre 8 godina

sportisti, glumci, pevači.. svi oni nastupaju na javnim skupovima i kao profesionalci DUŽNI su da ne reaguju na verbalni napad. Obaveste lepo lice odgovorno za bezbednost skupa,i čim se stvore uslovi, utakmica ili predstava se nastavlja.. Gde bi stigli da se na svako dobacivanje prekida manifestacija i čeka ishod obračuna aktera manifestacije i publike.. Taj prst Grobarima je kućno vaspitanje zasnovano na broju novčanica koje porodica poseduje. Nema opravdanja. Treba ga kazniti, ne glava sa ramena, nego po džepu i sav novac za kupovinu rekvizita za školu fudbala.. I mora Jug ubediti da je prst bio samo za jednu osobu.. nikako navijačima.. ako to ne uspe.. džaba sve.. kofer i ciao.

lol

pre 8 godina

Babovic vam je najbolji igrac posle Zivkovica i Oumarua. U stvari samo ta tri igraca plus Vulicevica i imate. Sto je iritantan lik i splavar to je druga prica.

Kandidat za sportsku penziju ?

pre 8 godina

Verovatno da je odlicno razumeo dugacku recenicu jer su svi ostali navijaci cutali samo je sem ovog sto je dobacivao !

Đorđe

pre 8 godina

Protiv Nemaca upisao asistenciju za prvi gol, a za treći gol osvojio loptu i dao dobar pas koji je prethodio golu Živkovića. Odigrao fantastično. Protiv Voždovca asistirao Živkoviću i dao gol. Protiv Zvezde, takođe on asistirao Stevanociću. Steaui da gol. Dečko nije Pirlo, ali je u Partizanu jedan od najboljih. To ne vide samo oni koji veze sa fudbalom nemaju.
I šta ako je promašio penal. Mašili su i Maradona, Piksi, Bađo, Maldini, Mijatović, Ševčenko i to sve u samim završnicama SP, ili LŠ, pa ih niko nije na najodvratniji mogući način vređao.
A ti što ga vređaju, da su na njegovom mestu, sigurno bi se po ceo dan izležavali, blejali po kafićima i trošili tatin novac.
Babović jeste odreagovao neprimereno i do sada je trebalo da nauči da ne naseda na provokacije. A mi da smo ozbiljan klub, detektovali bi navijača koji je to rekao i doživotno mu zabranili da priđe stadionu.

stoka bre!

pre 8 godina

A za koga "navija" taj "navijač"? Što ne nazovete stvari pravim imenom?
A za sve ove što pričaju o profesionalizmu video bih ih da im neko ovako vređa familiju da li bi bili profesionalni.

Majstor

pre 8 godina

Uvreda je uzasna i razumem reakciju...ne razumem zasto covek ne ode iz kluba, jer mi vrlo dobro vidimo ko i koliko moze. Igrac koji ima minimum 5 dodira sa loptom, a vrti se u mestu, ne moze da potrci, nema sut, nema odbranu, nema skok...treba da potpise neki ugovor sa turcima i tamo da igra. Vise bih trpeo ove klince sto dolaze.

Ph

pre 8 godina

Nisu mi jasni ljudi koji vredjaju Babovica. Hteli ili ne - boljeg nemamo! Decko skroz korektno igra i nije on kriv ko mu je otac. Da je meno cale Milija Babovic ne bi prstom mrdnuo u zivotu. Svi pljuju njega, a on skroz ok igra. Za razliku od npr Fabrisija, Petrovica, Bozinova, Balazica, Vulicevica... Sve moze Srbin da oprosti, ali da neko ima para, a on ne, e to nema sanse!

Nikola

pre 8 godina

Reci cu nesto sto nije popularno u ovom trenutku.
Kao prvo, ne branim Babovica, smatram da ne zna fudbal. Znaci nula.
Kao drugo, to ne opravdava da ga neko licno vredja, a narocito da vredja njegovu porodicu i sina. To je bolest.
Sa te strane, na istoku Partizanovog stadiona se vec duze vreme gnezdi jedna grupa ljudi. Ta grupa je jos aktivnija po drustvenim mrezama. Ti ljudi konstanto cekaju poraz Partizana da bi opljuvali po upravi. Pocelo je kod Djurica a nastavljeno kod Popovica. Oni vredjaju i fudbalere Partizana. Idu do neverovatnih i groznih licnih uvreda koje su neshvatljive za nas stadion. Za sve su im krivi Vucic i Covic i kompanija. Idol im je Dule Vujosevic. S tim da ja njega mnogo cenim i volim, ta grupa ljudi izdvaja njegove lose osobine i pretvara ih u svoje motive i ideje kojima se vode. Navijace na Jugu nazivaju placenicima, a one na zapadu i istoku koji ne dele njihovo misljenje su neutralni koji su krivi sto se ne bude protiv placenika i time urusavaju klub. Mnogo zla proizilazi iz tih ljudi. Vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan. Ide se do toga da su pokrenuli pricu da su Pera Bozic i Kecman ljudi iz Napredne stranke koji su tu da uniste Partizan? Ej bre?! Pekovic je preko noci od legende dosao do izdajnika samo zato sto je vecerao sa Covicem? Nije se sa njime tukao po televiziji, pa je zato odmah izdajnik? A svako ko drugacije misli od njih je bot.
Eto, takvi ljudi mesetare i uvlace zlu krv medju navijacima Partizana.

Voja

pre 8 godina

Babović je spor,slab,prepotentan igrač bez šuta i driblinga u pokretu...davi i usporava igru...sve je to istina... ali je takodje istina i da su ljudi koji mogu onako nesto da izjave obicna stoka...

Nesa Covkic

pre 8 godina

Naravno da ne razumem!On je profesionalac koji prima lepu platu od kluba za koji igra i u skladu sa tim mira i da se ponasa.Zamislite kad bi svi igraci tako reagovali posle uvreda?!?!.

Samo whey bajo moj!

pre 8 godina

Takve stvari se ne mogu iskulirati..samo se stavite u njegov polozaj. Ja bih kao otac jos gore reagovao. Jeste da je sportista ali..

Danilo

pre 8 godina

Babović je igrač koji nije dovoljno dobar za Partizan i tu otprilike nastaje problem.
Mi navijači nismo fudbalski stručnjaci ali jako dobro prepoznajemo kada neki igrač klasom prevazilazi tim - kao što to mali Andrija čini u Partizanu - ili kada nije dovoljno dobar za tim a takvih ima nekoliko.
Na čelu je naravno Babović koga forsiraju već duže vreme i to žestoko nervira svakog navijača, posebno one na stadionu koju plaćaju ulaznice.
I tu završava cela priča.
Njegov gest zaslužuje raskid ugovora, u bilo kom ozbiljnom klubu, bilo gde.
Tu završava deo priče o gestu.
P.S.
Možda je dobar dečko, sin, rodjak, prijatelj, dobrovoljni davalac krvi - to sve nemamo pojma.
Ali da nije za Partizan, to imamo pojma i te kako.

Samo whey bajo moj!

pre 8 godina

Takve stvari se ne mogu iskulirati..samo se stavite u njegov polozaj. Ja bih kao otac jos gore reagovao. Jeste da je sportista ali..

nebitan

pre 8 godina

mene je zao pirla jer se trudi daje sve od sebe a za uzvrat dobije pljuvanje "navijaca" ne znam koja utakmica bese natpis na tribinama "dalje ruke od babinja" u toj utakmici je dao gol odigrao perfektno njemu znaci podrska navijaca

Nesa Covkic

pre 8 godina

Naravno da ne razumem!On je profesionalac koji prima lepu platu od kluba za koji igra i u skladu sa tim mira i da se ponasa.Zamislite kad bi svi igraci tako reagovali posle uvreda?!?!.

stoka bre!

pre 8 godina

A za koga "navija" taj "navijač"? Što ne nazovete stvari pravim imenom?
A za sve ove što pričaju o profesionalizmu video bih ih da im neko ovako vređa familiju da li bi bili profesionalni.

Danilo

pre 8 godina

Babović je igrač koji nije dovoljno dobar za Partizan i tu otprilike nastaje problem.
Mi navijači nismo fudbalski stručnjaci ali jako dobro prepoznajemo kada neki igrač klasom prevazilazi tim - kao što to mali Andrija čini u Partizanu - ili kada nije dovoljno dobar za tim a takvih ima nekoliko.
Na čelu je naravno Babović koga forsiraju već duže vreme i to žestoko nervira svakog navijača, posebno one na stadionu koju plaćaju ulaznice.
I tu završava cela priča.
Njegov gest zaslužuje raskid ugovora, u bilo kom ozbiljnom klubu, bilo gde.
Tu završava deo priče o gestu.
P.S.
Možda je dobar dečko, sin, rodjak, prijatelj, dobrovoljni davalac krvi - to sve nemamo pojma.
Ali da nije za Partizan, to imamo pojma i te kako.

MM

pre 8 godina

Pod hitno uhapsiti navijaca zbog ovoga!Pa zamislite sta bi bilo kada bi neko vrhovnom vodji to rekao???Ministar ne bi danima silazio sa tv-a zbog toga,hapsio je zbog fejsbuk pretnji vodji,e da vidimo sada ovo!Pod hitno identifikovati i uhapsiti navijaca!Toj svakojakoj stoci i bandi treba ostro i strogo stati na put!

Grobar81

pre 8 godina

Nije da sam neki ljubitelj Babovica ali ga za ovo necu kriviti. Price on je profesionalac, on to sebi ne sme da dozvoli su glupe posto je on pre svega covek. Stavite se vi prvo u njegovu situaciju pa onda komentarisite. Kako biste se vi osecali da vam vredjaju porodicu i prakticno prete otmicom sina.U toj situaciji ja bih na sred utakmice otisao na tribine i ugazio smrada koji ima obzira da spominje dete. Alo bre...otmicu deteta! Bilesno! Mislite o tome!

Đorđe

pre 8 godina

Protiv Nemaca upisao asistenciju za prvi gol, a za treći gol osvojio loptu i dao dobar pas koji je prethodio golu Živkovića. Odigrao fantastično. Protiv Voždovca asistirao Živkoviću i dao gol. Protiv Zvezde, takođe on asistirao Stevanociću. Steaui da gol. Dečko nije Pirlo, ali je u Partizanu jedan od najboljih. To ne vide samo oni koji veze sa fudbalom nemaju.
I šta ako je promašio penal. Mašili su i Maradona, Piksi, Bađo, Maldini, Mijatović, Ševčenko i to sve u samim završnicama SP, ili LŠ, pa ih niko nije na najodvratniji mogući način vređao.
A ti što ga vređaju, da su na njegovom mestu, sigurno bi se po ceo dan izležavali, blejali po kafićima i trošili tatin novac.
Babović jeste odreagovao neprimereno i do sada je trebalo da nauči da ne naseda na provokacije. A mi da smo ozbiljan klub, detektovali bi navijača koji je to rekao i doživotno mu zabranili da priđe stadionu.

dylan dog

pre 8 godina

Babovic je najbolji igrac u ligi, najbolji u Partizanu, prema tome. Ujedno, I njegova medjunarodna karijera, kakva god da je, najbolja je ili medju najboljima od svih nasih igraca u JSL
Momak daje korektne izjave, nikoga nije uvredio, ni Zvezdu, ni bilo koji klub, a kamoli svoj
Nikada nije isfolirao faul na terenu, simulirao, provocirao
Ljudi koji su sa tribina ilu odakle god u stanju da ovo kazu, a rekli su, govorili su I ranije, sutra na ulici mogu da sretnu bilo koga od nas
Stefane, ti si legenda Partizana, ne zaboravi to, svakog navijaca koji dodje bez mrznje na stadion. Legenda.

Mare-Nis

pre 8 godina

A kako je trebalo da reaguje? Pa da sam ja bio u njegovoj situaciji i tako nešto da mi kaže neki dripac sa tribine za dete,porodicu, teško da bi me zadržali saigrači... Podrška Baboviću i Partizanu.

savan

pre 8 godina

zalosno brate, kakav sljam sve covjek mora da trpi jer su to toboze navijaci, koji u svojim nistavnim zivotima nisu legalno zaradili koliko ovaj covjek za par mjeseci… podrska Babovicu!

Đorđe

pre 8 godina

Navijač sam Zvezde, ali sam na strani Babovića. Nije trebalo reagovati na ovakvo neljudsko dobacivanje. Meni je lako da to kažem, nije meni upućeno. Ali sam se stavo u njegovu kožu (postavite se i vi) i nemam odgovor kako bi se poneo na takvu bestijalnu poruku. Skot je posle toga otišao kući kao heroj iako je idiot i nečovek. Kamere su snimile Babovića. Trebalo je snimiti "navijača" da svi vidimo kako izgleda prumitivac ili ti ljudska nula!

Nikola

pre 8 godina

Reci cu nesto sto nije popularno u ovom trenutku.
Kao prvo, ne branim Babovica, smatram da ne zna fudbal. Znaci nula.
Kao drugo, to ne opravdava da ga neko licno vredja, a narocito da vredja njegovu porodicu i sina. To je bolest.
Sa te strane, na istoku Partizanovog stadiona se vec duze vreme gnezdi jedna grupa ljudi. Ta grupa je jos aktivnija po drustvenim mrezama. Ti ljudi konstanto cekaju poraz Partizana da bi opljuvali po upravi. Pocelo je kod Djurica a nastavljeno kod Popovica. Oni vredjaju i fudbalere Partizana. Idu do neverovatnih i groznih licnih uvreda koje su neshvatljive za nas stadion. Za sve su im krivi Vucic i Covic i kompanija. Idol im je Dule Vujosevic. S tim da ja njega mnogo cenim i volim, ta grupa ljudi izdvaja njegove lose osobine i pretvara ih u svoje motive i ideje kojima se vode. Navijace na Jugu nazivaju placenicima, a one na zapadu i istoku koji ne dele njihovo misljenje su neutralni koji su krivi sto se ne bude protiv placenika i time urusavaju klub. Mnogo zla proizilazi iz tih ljudi. Vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan. Ide se do toga da su pokrenuli pricu da su Pera Bozic i Kecman ljudi iz Napredne stranke koji su tu da uniste Partizan? Ej bre?! Pekovic je preko noci od legende dosao do izdajnika samo zato sto je vecerao sa Covicem? Nije se sa njime tukao po televiziji, pa je zato odmah izdajnik? A svako ko drugacije misli od njih je bot.
Eto, takvi ljudi mesetare i uvlace zlu krv medju navijacima Partizana.

kiza

pre 8 godina

Није најбољи,најгори је..,,"нема"десну ногу,спор слаб у дуелу...није за Партизан.....и не сме да се понаша овако....можда исток и запад претерују али тамо седе махом људи који се разумеју у фудбал и воле Партизанза разлику од Југа где седе "ПРОФЕСИОНАЛНИ" навијачи који навијају час за Звезду час за Рад а сад гле чуда за Партизан.

Soko

pre 8 godina

Na utakmice dolazim i imam prtplatnicke tri karte udaljen sam oko 200 km od Beograda i moram da kazem da poslednih deset godina navijaci su se u potpunosti promenuli i mislim da u psiholoskom smislu vise stete nego sto pomazu klubu, Takvu mrznju prema sopstvenim igracima nisam imao ni prema neprijatelju u ratu.Imam utisak da bi bolje bilo u takmicarskom smislu da pola navijaca ne dolazi na utakmice,

Dragan

pre 8 godina

Nije profesionalno to sto je uradio, ali da mu zeli zlo detetu!? Uzas! Treba iskoreniti taj olos medju navijacima na jugu, pa ce i Partizanu krenuti bolje.

Bane

pre 8 godina

Bas je to lepo, kupis kartu, odes na stadion, vredjas upravu, igrace i svoje i protivnicke i onda se silno uvredis sto ti je neko pokazao srednji prst! Podrska Babovicu!

Humska 1

pre 8 godina

Otpustiti laznog kapitena koji je u Partizanu samo zbog svog oca. Trener Nikolic je oteran posle dva neresena rezultata, Milinkovic ima vec 4 poraza u 12 odigranih kola i jos uvek nije najuren, verovatno u domacem prvenstvu sve ide po planu. Uprava napolje!

Labud

pre 8 godina

Bezzub narod je ljubomoran na onog koji ima sve zube.

Mozda je Babovic skorojevickog porekla, "nema klasu", ali je sigurno gospo'ce. Bar se tako nosi.

Nije ni los fudbaler, vidjao sam daleko losije u Partizanu i Zvezdi, koje su uznosili do visina. Trenutno je bolji od Sase Ilica, ne cudi zbog godina, ali Ilicu bi se sve sto ovaj uradi na terenu tolerisalo. Fudbal je takav, i takvi su mu navijaci, ali za mene, zbog svog izdanja protiv Augzburga moze da promasi i jos 2 penala.

Voja

pre 8 godina

@Savatyje
Najkreativniji igrac nase lige je na zalost covek od skoro 39 godina i zove se Sasa Ilic... i dok je mogao da trci,video se njegov uticaj na terenu...

Duca

pre 8 godina

E ovako!Idem na Partizan zadnjih 15-16 godina.Kad god i gde god mogu odem.Nije bitan protivnik,jednostavno volim da bodrim Partizan i sam osecaj kad se igra utakmica me cini srecnim.Najcesce idem na jug,realno nekako volim to da navijam,ali realno i zbog cene dosta puta narucito kad je evropa ili derbi u pitanju.Na kraju krajeva sve utakmice na gostovanju sam na jugu.Isao sam na Istok,Zapad a protiv Arsenala i na sever.Na jugu je 90% omladina,dolaze da bodre klub ali na svoj nacin,tacnije pesmom,i za njih je to kao neka zurka ne obracaju previse paznju sta se desava na terenu.Sto se tice Istok-Zapad tu ima dosta starijih ljudi.Dolaze porodicno,penzioneri itd..Ti ljudi ne dolaze da pevaju(ne kazem da ne navijaju,ali im to nije toliko bitno)vec da gledaju igru,i sve ono na terenu.Ti navijaci narucito oni stariji 40-50+ su kao neki treneri u svojim glavama i znaju ko je dobar ko ne,barem po njima.E tu nastaju ovakve price!Oni ne gledaju jedan go nego igru tog igraca u vise utakmica,oni su ti koji sami povedu navijanje ako treba da ode uprava,ili protiv vlasti.Cuo sam i ovakve a i gore uvrede za igrace.Ja kao otac bi ubio za svoje dete.Ali on je igrac profesionalac,i nazalost mora da cuti,narucito kada taj dan i ta utakmica je zavrsena losim rezultatom zbog njegovih gresaka.Slicno je bilo i sa Ninkovicem.Oni moraju da cute kad je stadion u pitanju,a da na terenu ginu,a onda ce ceo stadion da uzvikuje njegovo ime i slicno.ovako samo stvara jos vecu mrznju,i svakim sledecim mecom ce biti gore.Jug je jedno,istok i zapad drugo.Ne idu svi na utakmice sa istom zeljom,i svako ima svoj nacin na koji gleda i bodri svoj klub

ajmo malo realno

pre 8 godina

Ne znam da li ste svesni no, bez obzira na sve, on je najbolji vezni igrac Partizana. Nije za Chelsea, Barsu, nije ni za Ovijedo ali je za Partizan i ovu ligu potpuni doktor. Da imamo para, doveli bi nekog boljeg ali boljeg nema u ovoj ligi. Tuzno je da neko vredjajuci, leci svoje nezadovoljstvo sopstvenim zivotom na fudbalskoj utakmici

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

prvo ne razumem vredjanje bilo kog fudbalera partizana, po meni oni daju svoj maksimum za crno beli dres, a to sto nemaju znanje za partizan to je sasvim druga prica i tu treba da se zvizdi i proziva uprava koja ih tu drzi i koja nije dovela igrace koji jesu kalibar za crno beli dres!! i da pitam samo sve one koji vredjaju stefana, koga umesto njega? imamo mozda boljeg?

Ph

pre 8 godina

Nisu mi jasni ljudi koji vredjaju Babovica. Hteli ili ne - boljeg nemamo! Decko skroz korektno igra i nije on kriv ko mu je otac. Da je meno cale Milija Babovic ne bi prstom mrdnuo u zivotu. Svi pljuju njega, a on skroz ok igra. Za razliku od npr Fabrisija, Petrovica, Bozinova, Balazica, Vulicevica... Sve moze Srbin da oprosti, ali da neko ima para, a on ne, e to nema sanse!

dasa

pre 8 godina

Botovi dobili zadatak da brane i veličaju Babovića. Mislim da je to dovoljno svakom da vidi šta se dešava.
(only fools and horses, 06. oktobar 2015 11:31)
Grobari vi svi grupno patite od jenog psihičkog poremećaja koji se zove paranoja... Svi su protiv vas, uuu... Pa vi ste potpuno nebitan klub

Simpatizer

pre 8 godina

Imam sjajnu ideju,ajde sledecu utakmicu da prozivamo Babovica od samog starta kako bi odigrao sto losije.Kad ga Kiza izvede da nadjemo nekog drugog kome cemo pominjati decu i porodicu.Na kraju kada totalno poremetimo nasu ekipu i Partizan izgubi izvizdacemo Kizu i terati upravu.Tako to rade pravi navijaci a ne kao oni placenici sa Juga koji zamisli pevaju,bodre i hrabre ekipu 90 minuta.Pored nas ovakvih neprijatelji nam ne trebaju,mi zavrsavamo njihov posao,pozdrav.

pajs

pre 8 godina

Naravno da ne razumem!On je profesionalac koji prima lepu platu od kluba za koji igra i u skladu sa tim mira i da se ponasa.Zamislite kad bi svi igraci tako reagovali posle uvreda?!?!.
(Nesa Covkic, 6. oktobar 2015 09:49)
Ako vama neko na radnom mestu vređa porodicu i to priziva otmicu deteta, vi biste "profesionalno" iskulirali i okrenuli glavu. To je normalno?

MarkoPFC

pre 8 godina

Jednostavno NE ! Ovo nije prvi put da pokazuje srednji prst i da se hvata za medjunozdje. Radio je to i kada je igrao za vozdovac. Uvrede sa tribina su nesto sto mora da iskuliraš u suprotnom biće sve gore po njega. Publiku nervira protekcija a svi su skapirali da Babović ima protekciju kod uprava zbog svog oca i da je nezamenljiv u prvoj postavi čak i kada odigra katastrofa. Jedan dečko koji je postavio transparent na istoku koliko plaća Milija da Stefan igra je dobio batine od plaćenika. A juče su sa juga pokusali da predju na istočnu tribinu da biju ljude koji nisu lokalni ovoj upravi i ovom divnom kapitenu.

Pogba

pre 8 godina

Mrznja prema Babovicu je mrznja sirotinje prema nekome za koga misle da ima vise. Ljudi koji vredjaju babovica se klanjaju umisljenim gazdama, sklanjaju farovima dzipova i tiho zavide komsiji sa kovanom ogradom. Posle dodju na stadion i ispoljavaju sav svoj jad prema decku koji im apsolutno nista nije skrivio. Naravno, Babovic nije Ćavi, ali otkad ja gledam i koliko razumem fudbal mnogo, bas mnogo losijih igraca je bilo u Partizanu, pa im niko nije zvizdao. Trudeci se da se dokaze, on trči previše, ostane bez daha i posle nema snage za zavrsni pas koji je njegov najveci kvalitet i glavni zadatak. Zao mi je Babovicu, ali Srbija.

misko

pre 8 godina

Zvezdaš sam ali Babović je reagovao kao što bi svaki normalan čovek.Loš rezultat mu je bio dovoljan za napeto psihičko stanje a vrhunac je bio kada su mu još spomenuli oca i sina.Nema tu zamerki ja mu kao čovek sve opraštam.To je trenutak.

dragiša kragujevac

pre 8 godina

Nisam navijač Partizana, pristalica sam Zvezde,ali moram reći da je Babović jedan od najkulturnijih momaka - fudbalera u Super ligi! Pročitajte njegove izjave,uvek su sa merom date ..Naravno, ne opravdavam ovakav njegov gest sa srednjim prstom (navjiači su tu,platili ulaznice, igrači na terenu stiču naklonost,ili animozitet) ,ali sam siguran da je to učinjeno u totalnom afektu, kada njegov tim gubi, a on nije realizovao penal. Mislim da treba da grobari imaju više razumevanja za ovog mladića. To vam poručuje navijač Zvezde,ne delija, njih na severu nešto naročito ne gotivim zbog mnogih gluposti koje prave,ali svim srcem volim Zvezdu.I naravno, pristojne,lepo vaspitane,kulturne ljude bilo u kom timu igraju.

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

Možda je dobar dečko, sin, rodjak, prijatelj, dobrovoljni davalac krvi - to sve nemamo pojma.
Ali da nije za Partizan, to imamo pojma i te kako.
(Danilo, 6. oktobar 2015 09:58) # Link komentara
одг:
Апсолутно се слажем,и да додам, ти који нису довољно добри нас још својом индолентном игром, кукавичлуком, и бесомучним додавањима назад или голману убију у појам када дођемо на стадион.
Већина ових на југу и не гледају утакмицу, они су ту због других ствари.

VUK

pre 8 godina

sportisti, glumci, pevači.. svi oni nastupaju na javnim skupovima i kao profesionalci DUŽNI su da ne reaguju na verbalni napad. Obaveste lepo lice odgovorno za bezbednost skupa,i čim se stvore uslovi, utakmica ili predstava se nastavlja.. Gde bi stigli da se na svako dobacivanje prekida manifestacija i čeka ishod obračuna aktera manifestacije i publike.. Taj prst Grobarima je kućno vaspitanje zasnovano na broju novčanica koje porodica poseduje. Nema opravdanja. Treba ga kazniti, ne glava sa ramena, nego po džepu i sav novac za kupovinu rekvizita za školu fudbala.. I mora Jug ubediti da je prst bio samo za jednu osobu.. nikako navijačima.. ako to ne uspe.. džaba sve.. kofer i ciao.

dex

pre 8 godina

Ok, dakle nije mu prvi ispad, i to vec nagovestava nesto... Da vidimo, on se zalece otprilike sa centra igralista (trenutak kada sutira loptu prema golu Cukarickog posle sudijinog zvizduka) i pretrcava jos i atletsku stazu. Koja je verovatnoca da je on sa te daljine tacno cuo sta ovaj vice u tolikoj buci (ma koliko da je malo gledalaca, buka je) i koliki kapacitet pluca ima navijac koji toliku recenicu uspeva da urla da bi Babovic sa 50-70 metara u tom metezu cuo? Da li sve to deluje realno, ili je realnije da je Babovic po ko zna koji put hteo da se obracuna sa navijacima koji su nezadovoljni njegovim igrama i ponasanjem?

Bata

pre 8 godina

Ne razumem zasto se vredja igrac zato sto nije kvalitetan fudbaler kako misle ti sto vredjaju, pa on sigurno nenamerno igra lose fudbal,nega trener stavlja u postavu, nekad se cenilo kad se igrac zalaze na terenu i trci sto i radi Babovic, i Albert Nadj nije bas znao fudbal ali je legenda Grobara

mimikrija

pre 8 godina

@zdrav razum
Olako ste vi zaboravili slucaj Vladimira Stojkovica i pokusaj linca u Djenovi,da ne zaboravimo da ste isli na Marakanu da navijate protiv reprezentacije zbog njega,i upravo od tog dvomeca(Estonija i Italija)krece propast reprezentacije.Partizanovci nikada nisu navijali protiv drzavnog tima iako smo "franjevci",a vi"stubovi",i zato nismo isti,jedino je isto stetocinstvo koje u svakom pogledu pruzaju navijacke grupe Delije i Grobari,svako na svoj nacin

Ivan

pre 8 godina

Nije tacno da je Babovic jedini izvizdan od strane navijaca. Tako su mrzeli prvo Obradovica koji je igrao pre 15 godina, zatim Scepovica, i sada Babovica. Jedna grupa navijaca ima potrebu da dolazi na stadion i psuje igracima sve zivo i mrtvo. To su ljudi koji ce za svaki svoj najmanji problem u zivotu okriviti Vucica i Covica. Oni se hrane mrznjom.

Povidon

pre 8 godina

Da vam nije Babovica derbi bi izgubili sa 5-0. Njegova asistencija i to u padu u akciji u kojoj ste dali gol je prava majstorija. Cini mi se da vam je doneo jos neke bodove golovima iz slobodnjaka. Protiv Augzburga je blistao. Zaista ne razumem sto ga toliko mrzite? Dobar je igrac i kreativac je, fali mu brzina ali za nasu ligu je extra. Pri tome je jos i kao covek skroz ok, iz bogate je porodice i da je hteo mogao je da se ponasa kao i ogromna vecina tatinih i maminih sinova a nije nego trenira vredno i odrice se mnogo toga i posteno zaradjuje za sebe i svoju porodicu. Zaprepascen sam nacinom na koji ga terate iz kluba. Ovakve uvrede i pretnje ne zasluzuje ni jedan sportista. Jeste da ste grobari ali valjda i kod vas postoji neko elementarno dostojanstvo.

JPR23

pre 8 godina

Naravno da ne razumem!On je profesionalac koji prima lepu platu od kluba za koji igra i u skladu sa tim mira i da se ponasa.Zamislite kad bi svi igraci tako reagovali posle uvreda?!?!.
(Nesa Covkic, 06. oktobar 2015 09:49)


Cantona!! Pametnom dovoljno... Covek je tu da igra, i da ga ljudi ktitikuju, njegovu igru, itd.. Ok.. Ali uvrede ovakvog tipa, Ne, koliko god on primao, to nema veze sa ovakvim vredjanjima i glupostima.

Milan

pre 8 godina

Svi se vi pravite pametni i pozivate na profesionalizam. Voleo bih vas da vidim u toj situaciji i to kakvi ste profi sportisti. Stefan nije najbolji igrac na svetu, ali nije ni los, u Partizanu medju 4-5 najbolja. Najveci i neoprostiv greh mu je samo to sto je bogat, to ne mozemo da oprostimo ni bratu rodjenom a ne tamo nekom Babovicu. Takav smo narod, u proseku. Smatram da to sto navijam za Zvezdu nema veze sa gore navedenim, pisem kao neko kome je iskreno zao decka i mislim da nije los covek.

covek, a ne broj

pre 8 godina

Kada je Stefan prvi put bio u Partizanu, niko mu nije zvizdao, vredjao ga i sl. Otisao u OFK, i dalje dobijao aplauze, cak doneo i cvece na jednoj utakmici do juga, ispracen aplauzom. Drugi put kada je dosao igrao je lose, zamerio se navijacima, izvizdan i otisao. Nijedan navijac Partizana tada nije ni pomislio da ce se ponovo vratiti u klub, a taman posla da jos bude i kapiten. Vratili ga, iako niko od navijaca, osim onih koji su placeni da misle drugacije ne zeli da ga vidi u nasem klubu, a on je na sve to pristao. Dakle, jedini igrac Partizana koji je ikad izvizdan od strane navijaca, sad nam je kapiten. Tim potezom je i uprava, a i on sam stavio do znanja koliko su u svemu tome bitni oni koji dolaze na stadion. Poenta, mozes da budes Maradona (a nisi), ne zelimo te u Partizanu.

Novi Pazar

pre 8 godina

vrlo, vrlo , vrlo dobar igrac. Kada skapirate da je on igrac koji namesta (sto dobro cini) a ne igrac koji daje golove, tada cete uvideti njegov kvalitet

Voja

pre 8 godina

Babović je spor,slab,prepotentan igrač bez šuta i driblinga u pokretu...davi i usporava igru...sve je to istina... ali je takodje istina i da su ljudi koji mogu onako nesto da izjave obicna stoka...

covek, a ne broj

pre 8 godina

Jedini kome je citav stadion zvizdao, na to sam mislio. Slazem se da ima dosta ljudi koji traze kome ce sledecem da zvizde, neki su zasluzili, a neki ne. Nemanja Petrovic sigurno nije zasluzio, Babovic definitivno jeste. Slicna neka prica kao sa Danilom Panticem. Zamisli da on bude npr. kapiten posle Babovica. Jednostavno, ne moze. Nema to veze sa kvalitetom igre, vec sa nacinom na koji se vodi FK Partizan i odnosom fudbalera prema klubu i navijacima. Kao neko ko je na vecini utakmica Partizana da li svaki put treba da gledam Babovica kako se svadja sa nekim debilom sa tribine? Kasno je da se on miri sa dobrim delom navijaca, vec jednostavno mora da ode.

delija

pre 8 godina

ovo vise nema veze sa fudbalom,I sportom uopste,momka treba ostaviti na miru,a odgovorim navijacima partizana zabraniti ulazak na stadion I tacka! !!

ssss

pre 8 godina

Gde je policija i tuzilastvo da uhaapse te sto prete na ovaaj nacin? Gde?
Samo slusamo neke bajke i pripovetke svaki da dan na tv-u, kako cvetamo, kako ne damo da nas ponizavaju... Postovani gradjani, ovo je Srpska realnost.
Inace navijam za Zvezdu, drago mi je zbog poraza Partizana ALI Stefan Babovic je za mene pod broj 1. Srbin i gradjanin Srbije.
Takodje sam i roditelj i mogu da zamislim kako se covek oseca.
Da vidimo sada tu izvikanu pravnu drzavu. Da vidimo sada gde mi u stvari zivimo.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

FK Partizan, uostalom kao i bilo koji fudbalski klub u Srbiji, je nesposoban za organizaciju bilo kakve sportske predstave, pa čak je nesposoban da organizuje slavljenički meč na dan osnivanja kluba!

Kako je moguće da se dozvoli da rulja koja se skuplja na pojedinim delovima istočne i zapadne tribine već godinama i decenijama nekažnjeno orgija?!
Kako je moguće da im je dozvoljeno da vređaju sve i svekoga na najprimitivniji mogući način, kao neke zveri se ponašaju, a sve to prolazi potpuno nekažnjeno?!

Za održavanje reda i mira na tribinama je zadužena redarska službe, koja deluje u sklopu kluba koji je organizator utakmice!
Kako je moguće da ti nesrećni redari potpuno mirno posmatraju bestijalno iživljavanje primitivaca bez ikakve reakcije?!
Pa ko je ovde lud?!
Zašto postoje redarske službe?!

U Engleskoj Premijer ligi redaske službe (tzv Stewards) su organizovani do perfekcije!
Oni imaju naređenja da reaguju čak i kod najobičnijih psovki (foul language) i nakon inicijalnog upozorenja, ako se ponovi prekršaj, izgrednika po kratkom postupku izbacuju sa stadiona, a nakon toga mu slede: prijava, zabrana prisustvovanja utakmicama, novčane, pa čaki i zatvorske kazne!

Kada FK Partizan bude organizovao svoje redarske službe po ugledu na Premijerligaše, e tada će imati pravo da se zove „Avangarda“!
Puna podrška našem kapitenu Partizana Stefanu Baboviću!

Глобтротер

pre 8 godina

Пази коментаре. Сви га правдају и сви би исто одреаговали. Па када би сви реаговали на глупости примитиваца овај свет не би постојао. Треба да лети напоље због таквог понашања.

čega se pametan stidi..

pre 8 godina

Botovi, smešni ste.
Dok je ova uprava nećete ni imati više navijača na stadionu, radiće treneri poslušnici, a igrati Babović i ostala družina.

Marko

pre 8 godina

(fudbalski ekspert, 6. oktobar 2015 14:15)

Da, ali u Engleskoj ne sede politicari u upravama i ne isisavaju pare iz kluba zbog licne koristi. Menadzeri I uprave ne forsiraju neke svoje igrace, ne placaju navijace da ih stite. E zato obican navijac iz nemoci orgija po istoku i zapadu.

panini

pre 8 godina

prosto je..taj covek koji mu je rekao to je bolestan kao i vecina "navijaca" zvezde i partizana..ali on kao profesionalac ne bi smeo da reaguje tako jer mora da zna da se to desava i da ima takvih ljudi koji jednostavno imaju neku dijagnozu ili su samo zli i puni mrznje pa zele zlo i drugima. ali desava se da coveku pukne film i da ne moze da se kontrolise a ovakve uvrede to mogu da izazovu

Gledam uživo utakmice Partizana od '66

pre 8 godina

Dečko je očigledno bio frustriran promašajem penala i veoma lošom igrom.
To ipak nije njegova krivica već krivica uprave i trenera.
Babović ima i te kako kliker za fudbal ali nema fizičke predispozicije da 90 minuta sam nosi sredinu terena dva puta nedeljno, sinoć mu je očigledno duša bila u nosu.
Očigledno je da je uprava (magovi fudbalske igre ) trebalo da obezbedi još jednog dobrog veznog sa kojima bi Babović podelio uloge. A omladinci Lukić i ostali da ulaze povremeno da se kale.
Kao što Živković mnogo bolje igra od kada na levom krilu ima Stevanovića pa nije sav teret napada na njemu.
A drže i daju platu Iliću, koji je, uz sve zasluge, trebalo odavno da ode u penziju.
Katastrofalno loša kadrovska (igračka) politika uprave, toliko loša da se pitam da li je to samo zbog neznanja.
Kada na zimu odu Živković i Brašanac, pa možda i Babović i Ž. Živković, ko će da igra, Božinov, možda na splavu?
Partizan neće imati tim ni za play out.

O ponašanju i navijanju publike, nemam komentara, to nikada i nigde nisam video.

runner

pre 8 godina

Партизаново деценијско додворавање гробарима је и довело дотле да они себи много штошта тога допусте па и овакве претње, јер ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају. А по чему су то гробари богом дани да било коме држе вакеле? Бројном посетом!? Масовном куповином скупих чланских карата!? Подршком тиму!? Ма ничим, бре! Да зависи од њих играчи би давно помрли од глади. Па у тренутку када је након више од 30 година побеђен један бундеслигаш, када се слави 70 година постојања, када се игра један од дербија СЛС (освајач титуле против освајача купа) и када је и улаз бесплатан на стадион се окупило једва три четири хиљаде гледалаца. И ми још хоћемо да нам тим гине од пожртвовања. Мени је донекле оправдано ако неки навијач Милана,Интера, Челзија, Барцелоне вређа свог идола због лоше игре јер је папрено платио улазницу ал' откуд право неком нашем навијачу да малтретира и вређа било ког фудбалера па макар се тај звао и Стефан Бабовић?

B.W.A.

pre 8 godina

Ma bre navijac je platio kartu da vice i govori sta god hoce,a igrac prima debelu platu da igra fudbal i da istrpi sve uvrede na svoj racun pogotovu kada igra ocajno! Do sad mu nisam zvizdao, ali od sad cu biti redovan u tome!

Savatiye

pre 8 godina

@Danilo
Jedino što je tačno u tvom komentaru je da se ne razumeš u fudbal.Stefan Babović je ubedljivo najkreativniji igrač u našoj ligi.To sto on igra sa igračima koji veze sa vezom nemaju je drugi problem.Videli smo u Augsburgu šta može Babović,kako njegova igra dobija smisao kada je na terenu mali Andrija.Jedan od retkih fudbalski pismenih igrača.

vladek

pre 8 godina

Iako mislim da nije toliko los fudbaler i da je daleko od najgoreg,ovaj potez je za svaku osudu. Nekako je gnev navijaca navukao kada je dobio crveni protiv Belgijanaca,sto nas je kostalo ls,jos dok je bio prosli put u Partizanu.To mu Grobari nisu nikada oprostili. Sta su sve Stojketu radili,pa nikada nije ovako reagovao.Babovicu idi preko,zapazili su te odlicnim partijama u LE,neki Getafe,Granadu,ili drugi osrednji spanski klub mozes da potpises u januaru.Uzivaj u zivotu,novca imas,ne treba ti ovo

Vlada

pre 8 godina

Nisam pobornik ovakve vulgarne gestikulacije, ali s obzirom kakvima je gestikulirao ne mogu, a da ga ne podrzim. Cela nasa navijacka kultura se svela na verbalno i fizicko nasiljev gde se svako iole normalan i pristojan oseca neprijatno na stadionu. Fudbal je samo igra, a ne razlog za krvoprolice. Navijacke grupe su najociglednija posledica propasti srpskog drustva. Sportisti nikome nista ne duguju osim sebi i svojim saigracima.

Blatko

pre 8 godina

meni da je neko tako nesto rekao oko bih mu izvadio,alo bre ljudi pa njemu je neko pretio otmicom deteta?!!! to je posao za policiju da malo ispita te nazovi navijace,sto se tice same tekme generalno ceo tim igra lose a ne samo Babovic uprava je lose odradila prelazni rok plus su se povrede desile a izgleda je polusezona bacena zarad uspeha u LE,ovo je dokaz da mesto u prvom timu dosta njih ne zasluzuje

dogfather

pre 8 godina

Mali Mlijin je u duhu porodičnog vaspitanja,verovatno naučen da laž nije nelegitimno sredstvo u postizanju ličnih uspeha,tako da mu ne verujem.

Comi

pre 8 godina

Sale Ilic i Stefan Babovic dva najveca grobara. Babovic ima kratki fitilj posto igra a gubi ekipa.Njemu je najvise stalo posto on gleda Partizan drugacije od Grbica,Stevanovica,Trujica,Bandalovskog,Bozinova itd.

Np

pre 8 godina

Naravno da ne verujem da je ovo istina i da je ovo izmislio kako bi sebe opravdao,covek bez obraza koji je umislio mu je tata kupio Partizan i kapitensku traku,a publika ga tera evo treci put u karijeri...imate primer Dortmunda od juce kako je reagova zato se je kapiten u izjavi aludirao da napadaci nisu igrali dovoljno dobru odbranu,kako je prosao i kako je reagovala uprava...tako to rade normalni klubovi a ne politicke i privatne igracke,publika prepoznaje to i zato i bude po 1000 ljudi na stadionu

Turista

pre 8 godina

Jedan retko antipatican mladic! Promasio stadion a ne gol iz penala i umesto da cuti on se svadja i spusta na nivo bilo kaga ko ga psuje!

vele

pre 8 godina

Babovic je odlican igrac pogotovo za nasu ligu samo onaj ko nije igrao nikad fudbal moze da govori suprotno i uopste mi nije jasno sto ga vecina grobara ne voli. Mozda bi voleli da imaju umesto njega nekog velemajstora koji je brz daje golove svaku utakmicu ali takav kosta i krivite upravu sto vam nije kupila takvog dok ovaj momak daje sve od sebe sto realno moze i dosta asistencija je zabelezio. Cak je i ispravio svoju manu i poceo brze da se oslobadja lopte sto ranije nije bio slucaj a jedini krivci su u upravi koji su trebali jos kvalitetnih igraca da dovedu jer ovaj tim nema kapacitet za dva fronta.

Comsheeya Niš

pre 8 godina

Pišite šta hoćete, ali ovaj isti je, dok je igrao za Voždovac, gestikulirao prema tribini na Čairu, koja ga nije ni jednom rečju pomenula do tada, hvatajući se za međunožje. Dečko je slučaj, ali ok, igra za vas.

AP

pre 8 godina

Svi fudbaleri na svetu svakodnevno se susreću sa jos gorim uvredama. Pravim navijačima Partizana je pao mrak na oči kada su čuli da se Babović ponovo vraća. To je bio siguran znak da nema ništa od formiranja ozbiljne ekipe. On nigde nije bio standardan prvotimac osim u Partizanu. Pokušavao je da igra u Francuskoj, Holandiji i Španiji ali su te epizode bile kratke i neuspešne. On je fudbaler skromnog znanja i mogućnosti koje nisu dovoljne za Partizan. Da je ostao u Voždovcu niko ga ne bi vredjao ali iz nekog razloga po svaku cenu mora da bude u velikom klubu. Stvari se nikada ne završavaju dobro kada se čovek nasilno umeće gde mu nije mesto. Krivica je na upravi koja neće da dovede ozbiljna pojačanja već pokušava da sa Babovićem i fudbalerima bez ugovora zamaže oči navijačima. Novca je bilo zašto nije formiran ozbiljan tim već moramo da se mučimo sa Babovićem a i on sa nama.

Simon

pre 8 godina

Zbog takvih "navijača" iz moje kuće je zabranjeno ići na utakmicu, uskoro će biti zabranjen kompletan domaći fudbal čak i preko TV jer sve to dolazi na nivo rijalitija (za koje je odavno postavljena blokada). Daleko vam lepe tribine, bitange, mi nismo odatle. Žalosno je što imate podršku političara pa ste silni i besni...

Не покушавајте да га оправдате

pre 8 godina

Да ли капитен треба да се тако понаша? Навијачима који су ПЛАТИЛИ карту средњи прст? Није му ово први пут! Шта би судије онда требало да раде? Шта све њима добацују? Има он подебео историјат ексцеса. Овај што му је то викао (ако је то истина) је ретард, АЛИ на стадион долазе свакакви људи. Има ту и будала. И шта сад? После сваког добацивања фудбалери/тренери да се пењу на трибине и сами деле правду? А по "истоку" да круже разни ликови и разрачунавају се са онима који звидже Бабовићу (или се то већ дешава)? Никакви изговори га не могу опрати...

Keskandzike...

pre 8 godina

Mnogo je dugacka recenica za dobacivanje, vise mi lici kao izgovor. Inace Babovic je nas najbolji igrac, samo sto igra u pogresnom klubu.
(*, 06. oktobar 2015 09:52)

Evo ja bih vam dao njega i 100 evra, pa neka igra najbolji kod vas...

Dortmund162km

pre 8 godina

Nema opravdanja za Babovica koji svojim ponasanjem proziva pogibiju medzu Partizanovim navijacima. Partizan ako dozvoli da se Grobari pobiju zbog jednog igraca, bolje neka se ugasi.

vtstc

pre 8 godina

Zalece se da se tuce sa navijacima!? Kakvo crno opavdanje, navijaci svasta govore, ne moze profesionalac da dozvoli sebi tako da reaguje.

Aleksandar

pre 8 godina

Svako ko je bio makar par puta na stadionu zna da ukoliko je prisutno 3-4 hiljade ljudi, apsolutno je nemoguce cuti jednu osobo koja vice sa tribune...mozda u Areni ili Pioniru ali ne na JNA koji cak I nema krov koji bi koliko toliko usmerio zvuk ka terenu...mislim da je ovo samo izgovor na koji je on znao da ce svi pasti...

lol

pre 8 godina

Babovic vam je najbolji igrac posle Zivkovica i Oumarua. U stvari samo ta tri igraca plus Vulicevica i imate. Sto je iritantan lik i splavar to je druga prica.

Blejica22

pre 8 godina

Decko ove godine igra najbolji fudbal uz Zivkovica, ko kaze da to nije tako, prosto ili nikada nije trenirao fudbal ili ne voli Babovica zbog prethodnih sezona ili i jedno i drugo...

kjovo

pre 8 godina

Sve ovo je nepotrebno i smesno Babovica treba kazniti zbog prsta a navijac je sam sebe kaznio tim ponasanjam.
sta bi trebalo sudije da rade ,svaku utakmicu da se obracunavaju sa igracima koji im svasta kazu a u Partizanu tu prednjace Sasa Ilic i sam Babovic . Pa citajte samo sa usana sta sve kazu ako im se ne svidja sudijska odluka. Brate trpi uvrede ili prestani da igras fudbal , nije ovo klasican posao ovde si izlozen javnosti i nazalost svasta mogu da ti kazu a ti trpi ipak dobijas mnogo vece pare nego vecina stanovnistva Srbije.

KOSTA

pre 8 godina

RAZUMEM!Jer šta bi ti uradeo da ti prete DETETU?Svake godine grupa("navijača")GAMADI PO JEDNOG IGRAČA OTERA !OSDSTITE SE GROBARI MEĐU VAMA JE OLOŠ-UDBA!Koja radi za državni projekat!POGLEDAJTE KOLKO SE NOVCA "UPUMPAVA U NjIHOVO sd! P R O G L E D A JT E !

Kolektor

pre 8 godina

Podrska Babovicu,vec je postala praksa da uvek kada ne ide dobro pljuni po Babovicu.Ni meni ovde nista nije jasno,nem sam posle svake lose odigrane utakmice,prosto nemam reci koliko smo losi,odbrana je amaterska,treba je promeniti celu ali mi navijaci moramo imati meru,ovakve stvari ne bi smele da se desavaju.

Majstor

pre 8 godina

Uvreda je uzasna i razumem reakciju...ne razumem zasto covek ne ode iz kluba, jer mi vrlo dobro vidimo ko i koliko moze. Igrac koji ima minimum 5 dodira sa loptom, a vrti se u mestu, ne moze da potrci, nema sut, nema odbranu, nema skok...treba da potpise neki ugovor sa turcima i tamo da igra. Vise bih trpeo ove klince sto dolaze.

kavkazz

pre 8 godina

Nema opravdanja za ovo, kakvi su ovo komentari podrske!? Sta treba sad ovo praksa da postane? Na uvrede svi da se obracunavaju? Sta bi tek sudije trebale da rade, njima psuju sve zivo. Da se izvini, kazna obavezno i da se ne ponovi

zagor

pre 8 godina

e rodjaci sta se sve vice po nasim stadionima. sudijama, igracima, trenerima... fudbalska publika je sarenolika rulja. tu uvek ima debila koji dolaze da bi se tukli, vredjali, svadjali. nekad akteri sa terena i uzvrate, ali to je onda seoska liga. treba da se radi na tome da se ponasanje navijaca koriguje i da se ludacima zabrani dolazak, ali ne da se to radi tako sto ce neko sa terena da pokazuje budalama srednji prst ili da ulece da se tuce... pa to je onda pobeda primitivizma i pobeda za onoga koji vredja, jer on vredja upravo da bi izbacio iz takta zrtvu...

Ko o cemu...

pre 8 godina

@zdrav razum A ti verovatno u duhu svog potpisa i fer pleja pevas svaki put na derbiju onu cuvenu sa severa "kad si bio dete malo..."?! Ko vas ne zna mozda bi i pomislio da imate bar malo zdravog razuma!!

stambolt

pre 8 godina

Ovi pametnjakovici sto se pozivaju na profesionalizam treba da shvate da igraci nisu roboti bez emocija, a da polusvet na tribinama nema apsolutno pravo da se ponasa kako god hoce. Kakav god bio Babovic, jedan je od boljih igraca u ovom i ovakvom Partizanu. Ako njega vec terate, onda oterajte i Kizu i jos 15 igraca minimum. Zalosno je odsutvo osude ovakvih povika vasem igracu. Grobari, sve vise i vise tonete, nikakvi ste navijaci.

dkd

pre 8 godina

Sve ok. ali sta sad? Svaku narednu utakmicu ko mu dobaci on ce htjeti da se bije. Ruzno je, u nazalost sastavni dio sporta je.
Ako nmzs da istrpis batali fudbal

Kandidat za sportsku penziju ?

pre 8 godina

Verovatno da je odlicno razumeo dugacku recenicu jer su svi ostali navijaci cutali samo je sem ovog sto je dobacivao !

Milan

pre 8 godina

Nema opravdanje za ovakvo ponašanje, šta god neki ludak na tribinama urlao. On je kapiten Partizana i mora da bude uzor svojim ponašanjem. Nema pet godina da se pali ko hepo kocka jer mu neko skandira na tribinama. Ovim samo pokazuje koliki problem u glavi ima. Umesto da ih svojim ponašanjem na terenu ućutka, on im samo daje povoda da još više divljaju.

strahinja

pre 8 godina

Ne razumemo i pitanje je dal mu je to neko uopste i rekao!!!!!!!Ili mu je to alibi bio nakon bezumnog napda na navijace koji odvajaju od usta da dodju i bodre Partizan!Uprava napolje!

Cika Boris Fr

pre 8 godina

EE Babovicu, to ti nije trebalo, umesto posle onakvo sramno izdanje na terenu, + proasio si penal da savijes glavu medju noge kao kucka rep, ti jos si poso dase tamo snekim raspravljas, neces ti jos dugo u Partizanu,budi sigurag da ta publika nikad vise ti nece aplaudirati, sam ce ti zvizdati, pa ces ti sam da napustis klub..

Babirlo

pre 8 godina

Ih, on je cuo sta mu je neko sa tribina dobacio. Nema dokaza da je tako bilo.
Cak i da je bilo, nije u redu pravdati ga, jer je on kapiten (a i da nije), mora da pazi kako se ponasa, gledaju deca, a pritom i te navijace, koliko god da ih malo ima, koji posteno plate kartu, treba postovati.
Navijacima s istocne tribine je pokazao sta je pokazao.
On je svojim postupcima navukao jos veci gnev kod navijaca prema njemu i prema klubu, prosto mora biti kaznjen.
I mogla bi uprava da smeni trenera, pa onda i sebe samu. Jedino nas Evropa vadi, ali pitanje je dokle cemo tamo skupljati bodove.

Ivan

pre 8 godina

Nije mu prvi put da to radi. Profesionalac mora da nauči da ignoriše takve stvari. Osim toga arogantan je jer je živeo celog života na visokoj nozi i ne trpi da ga iko kritikuje zato i ima taj kompleks. Mora da nauči da poštuje publiku koja je došla tu zbog kluba a ne zbog njega. A prvo da nauči da šutne penal.

zdrav razum

pre 8 godina

Ovo objašnjava grobarsku krilaticu: "Nismo isti", koju ponosno ističu kad god mogu. Oni su jedina navijačka grupa na svetu koja udara na decu, za šta ne postoji opravdanje i kosi se sa svim moralnim načelima. Primera je mnogo, od transparenata "Vaša smrt - naša pobeda" znaju oni nakon čega, preko pesmica za Gurovića i grafita po njegovoj zgradi, a vezanih za njegovu ćerku, do ovoga sada.
Tako da se apsolutno slažem, nismo isti i ne daj Bože da ikada budemo.

A što se tiče ovog incidenta, postoji toliko kamera na stadionu, zumirajte, identifikujte i privedite osobu koju se sumnja da je to rekla, pa ako se utvrdi da jeste stvarno, neka razbija kamenje par godina u Padinskoj Skeli.

e2

pre 8 godina

Naravno da ne razumem reakciju! Šta bi sudija i linijski sudija trebali da rade? Svaku utakmicu bi se batinali zbog prozivki... To mu je deo posla, da ga ljudi komentarišu. To što pojedini nemaju obzira i preteruju sa dobacivanjem svakako fudbaler u superligi mora da razume. Kada bi se okrenuo za svakim kučetom koje zalaje, nikad ne bi stigao gde je pošao.

bgd

pre 8 godina

Nije uopste u skladu sa ponasanjem na jednom sportskom dogadjaju Da je evropska utakmica popio bi i on a i partizan kaznu od uefe. Pored toga mislim da je ova prica smisljena od ovih glavonja sto ga guraju u prvi tim partizana poslednjih 10 god.

zzzz

pre 8 godina

ja sam na stefanovoj strani,ti navijaci sa istoka i zapada su stoka,radim na skenerima na ulazu na zapadnu tribinu,polovina ljudi su panduri,koji ulaze na stadion sa znackom...

uhu

pre 8 godina

Pa tako je reagovao kad mu je neko iz publike reko to. Znaci to moras biti pored aut linije da bi cuo i opravdam sto je nasrnuo. Ali zbog cega je pokazao cajper, i to ovako mirno i hladnokrvno, jel ima i za to opravdanje?

Viktor

pre 8 godina

Idem na utakmice Partizana punih 25 godina,bio sam na Jugu,potom na istoku a sad idem na zapad.Pratim i posmatram sta se desava i odgovorno tvrdim da JEDNI TE ISTI likovi godinama dolaze na utakmice sa namerom da najodvratnije vredjaju svoje fudbalere,uglavnom cute i vrebaju gresku kako bi sasuli arsenal uvreda,nikada aplauz,nikada podrska,hejteri najgore vrste.Jedini gori su ovi koji ih pravdaju placenom kartom.Posle onih scena od sinoc pitanje je kad ce me stadion ponovo videti,a hejteri neka pogledaju proslavu 70 godina kluba,mozda onda shvate sta je Partizan,kako se voli i kako se cene igraci koji nose sveti dres,pogotovo kapiteni koji na terenu ostave poslednji atom snage.Stefanova najveca krivica je sto mu otac ima puno para i neki mu to nikada nece oprostiti.

nesa

pre 8 godina

Ne razumem.
Sve i da je ovo istina,najbolji fudbaler Partizana,ikona miliona mladih,dete iz postene i casne porodice,ne sme da se poistoveti sa barabama i provokatorima,pa makar to bili i navijaci Partizana.
A ako su mu oca stvarno oteli,to bi trebalo da rese nadlezni organi.
I da ga sklone na sigurno.

samo zvezdaš

pre 8 godina

@ danilo

Čudna mi tvoja izjava da neko klasom prevazilazi tim. Nema mnogo veze sa temom, ali ja nikada ne bi rekao da je neki igrač iznad Zvezde (možda čak nisi tako ni mislio jer si upotrebio izraz "tim", ali svejedn... ).

rade

pre 8 godina

nebitno je da li ovaj decko igra dobro ili ne... ali da mu neko vice "otece ti sina " je bolesno!!!!! pod hitno reagovati na ovo i uhapsiti tu budalu!!!

kodzo

pre 8 godina

Mislim da je Stefan Babovic dobar igrac, pogotovo za ovu nasu ligu ali je izabrao pogresan klub jos pre dosta godina. Da nije pevao pogrdne pesmice igrao bi u klubu za koji navija od detinjstva i gde ga vise cene nego tu gde jeste.

zagor

pre 8 godina

razumeo sam ja i pre ovoga. napadaju te ljudi verbalno, pljuju, vredjaju, prete... instinkt je ili da bezis (ko je plasljiv) ili da uzvratis (ko je ratoboran). ipak, ni sada ga ne pravdam, jer je jedino ispravno u slicnim situacijama ne uraditi nista impulsivno, vec ostati smiren. pogresio je. tacka.
a taj "covek" sa tribina ne treba da bude tema medija. klub treba da mu zabrani ulazak na stadion dozivotno i kraj. a sta sad, kad ludaci sirom zemlje cuju ovo, sad ce da dobiju inspiraciju da mu psuju i prete deci na svakoj utakmici...

Nesa Covkic

pre 8 godina

Naravno da ne razumem!On je profesionalac koji prima lepu platu od kluba za koji igra i u skladu sa tim mira i da se ponasa.Zamislite kad bi svi igraci tako reagovali posle uvreda?!?!.

Danilo

pre 8 godina

Babović je igrač koji nije dovoljno dobar za Partizan i tu otprilike nastaje problem.
Mi navijači nismo fudbalski stručnjaci ali jako dobro prepoznajemo kada neki igrač klasom prevazilazi tim - kao što to mali Andrija čini u Partizanu - ili kada nije dovoljno dobar za tim a takvih ima nekoliko.
Na čelu je naravno Babović koga forsiraju već duže vreme i to žestoko nervira svakog navijača, posebno one na stadionu koju plaćaju ulaznice.
I tu završava cela priča.
Njegov gest zaslužuje raskid ugovora, u bilo kom ozbiljnom klubu, bilo gde.
Tu završava deo priče o gestu.
P.S.
Možda je dobar dečko, sin, rodjak, prijatelj, dobrovoljni davalac krvi - to sve nemamo pojma.
Ali da nije za Partizan, to imamo pojma i te kako.

dylan dog

pre 8 godina

Babovic je najbolji igrac u ligi, najbolji u Partizanu, prema tome. Ujedno, I njegova medjunarodna karijera, kakva god da je, najbolja je ili medju najboljima od svih nasih igraca u JSL
Momak daje korektne izjave, nikoga nije uvredio, ni Zvezdu, ni bilo koji klub, a kamoli svoj
Nikada nije isfolirao faul na terenu, simulirao, provocirao
Ljudi koji su sa tribina ilu odakle god u stanju da ovo kazu, a rekli su, govorili su I ranije, sutra na ulici mogu da sretnu bilo koga od nas
Stefane, ti si legenda Partizana, ne zaboravi to, svakog navijaca koji dodje bez mrznje na stadion. Legenda.

Samo whey bajo moj!

pre 8 godina

Takve stvari se ne mogu iskulirati..samo se stavite u njegov polozaj. Ja bih kao otac jos gore reagovao. Jeste da je sportista ali..

Duca

pre 8 godina

E ovako!Idem na Partizan zadnjih 15-16 godina.Kad god i gde god mogu odem.Nije bitan protivnik,jednostavno volim da bodrim Partizan i sam osecaj kad se igra utakmica me cini srecnim.Najcesce idem na jug,realno nekako volim to da navijam,ali realno i zbog cene dosta puta narucito kad je evropa ili derbi u pitanju.Na kraju krajeva sve utakmice na gostovanju sam na jugu.Isao sam na Istok,Zapad a protiv Arsenala i na sever.Na jugu je 90% omladina,dolaze da bodre klub ali na svoj nacin,tacnije pesmom,i za njih je to kao neka zurka ne obracaju previse paznju sta se desava na terenu.Sto se tice Istok-Zapad tu ima dosta starijih ljudi.Dolaze porodicno,penzioneri itd..Ti ljudi ne dolaze da pevaju(ne kazem da ne navijaju,ali im to nije toliko bitno)vec da gledaju igru,i sve ono na terenu.Ti navijaci narucito oni stariji 40-50+ su kao neki treneri u svojim glavama i znaju ko je dobar ko ne,barem po njima.E tu nastaju ovakve price!Oni ne gledaju jedan go nego igru tog igraca u vise utakmica,oni su ti koji sami povedu navijanje ako treba da ode uprava,ili protiv vlasti.Cuo sam i ovakve a i gore uvrede za igrace.Ja kao otac bi ubio za svoje dete.Ali on je igrac profesionalac,i nazalost mora da cuti,narucito kada taj dan i ta utakmica je zavrsena losim rezultatom zbog njegovih gresaka.Slicno je bilo i sa Ninkovicem.Oni moraju da cute kad je stadion u pitanju,a da na terenu ginu,a onda ce ceo stadion da uzvikuje njegovo ime i slicno.ovako samo stvara jos vecu mrznju,i svakim sledecim mecom ce biti gore.Jug je jedno,istok i zapad drugo.Ne idu svi na utakmice sa istom zeljom,i svako ima svoj nacin na koji gleda i bodri svoj klub

dasa

pre 8 godina

Botovi dobili zadatak da brane i veličaju Babovića. Mislim da je to dovoljno svakom da vidi šta se dešava.
(only fools and horses, 06. oktobar 2015 11:31)
Grobari vi svi grupno patite od jenog psihičkog poremećaja koji se zove paranoja... Svi su protiv vas, uuu... Pa vi ste potpuno nebitan klub

nebitan

pre 8 godina

mene je zao pirla jer se trudi daje sve od sebe a za uzvrat dobije pljuvanje "navijaca" ne znam koja utakmica bese natpis na tribinama "dalje ruke od babinja" u toj utakmici je dao gol odigrao perfektno njemu znaci podrska navijaca

stoka bre!

pre 8 godina

A za koga "navija" taj "navijač"? Što ne nazovete stvari pravim imenom?
A za sve ove što pričaju o profesionalizmu video bih ih da im neko ovako vređa familiju da li bi bili profesionalni.

VUK

pre 8 godina

sportisti, glumci, pevači.. svi oni nastupaju na javnim skupovima i kao profesionalci DUŽNI su da ne reaguju na verbalni napad. Obaveste lepo lice odgovorno za bezbednost skupa,i čim se stvore uslovi, utakmica ili predstava se nastavlja.. Gde bi stigli da se na svako dobacivanje prekida manifestacija i čeka ishod obračuna aktera manifestacije i publike.. Taj prst Grobarima je kućno vaspitanje zasnovano na broju novčanica koje porodica poseduje. Nema opravdanja. Treba ga kazniti, ne glava sa ramena, nego po džepu i sav novac za kupovinu rekvizita za školu fudbala.. I mora Jug ubediti da je prst bio samo za jednu osobu.. nikako navijačima.. ako to ne uspe.. džaba sve.. kofer i ciao.

Humska 1

pre 8 godina

Otpustiti laznog kapitena koji je u Partizanu samo zbog svog oca. Trener Nikolic je oteran posle dva neresena rezultata, Milinkovic ima vec 4 poraza u 12 odigranih kola i jos uvek nije najuren, verovatno u domacem prvenstvu sve ide po planu. Uprava napolje!

Turista

pre 8 godina

Jedan retko antipatican mladic! Promasio stadion a ne gol iz penala i umesto da cuti on se svadja i spusta na nivo bilo kaga ko ga psuje!

Mare-Nis

pre 8 godina

A kako je trebalo da reaguje? Pa da sam ja bio u njegovoj situaciji i tako nešto da mi kaže neki dripac sa tribine za dete,porodicu, teško da bi me zadržali saigrači... Podrška Baboviću i Partizanu.

Dortmund162km

pre 8 godina

Nema opravdanja za Babovica koji svojim ponasanjem proziva pogibiju medzu Partizanovim navijacima. Partizan ako dozvoli da se Grobari pobiju zbog jednog igraca, bolje neka se ugasi.

B.W.A.

pre 8 godina

Ma bre navijac je platio kartu da vice i govori sta god hoce,a igrac prima debelu platu da igra fudbal i da istrpi sve uvrede na svoj racun pogotovu kada igra ocajno! Do sad mu nisam zvizdao, ali od sad cu biti redovan u tome!

Nikola

pre 8 godina

Reci cu nesto sto nije popularno u ovom trenutku.
Kao prvo, ne branim Babovica, smatram da ne zna fudbal. Znaci nula.
Kao drugo, to ne opravdava da ga neko licno vredja, a narocito da vredja njegovu porodicu i sina. To je bolest.
Sa te strane, na istoku Partizanovog stadiona se vec duze vreme gnezdi jedna grupa ljudi. Ta grupa je jos aktivnija po drustvenim mrezama. Ti ljudi konstanto cekaju poraz Partizana da bi opljuvali po upravi. Pocelo je kod Djurica a nastavljeno kod Popovica. Oni vredjaju i fudbalere Partizana. Idu do neverovatnih i groznih licnih uvreda koje su neshvatljive za nas stadion. Za sve su im krivi Vucic i Covic i kompanija. Idol im je Dule Vujosevic. S tim da ja njega mnogo cenim i volim, ta grupa ljudi izdvaja njegove lose osobine i pretvara ih u svoje motive i ideje kojima se vode. Navijace na Jugu nazivaju placenicima, a one na zapadu i istoku koji ne dele njihovo misljenje su neutralni koji su krivi sto se ne bude protiv placenika i time urusavaju klub. Mnogo zla proizilazi iz tih ljudi. Vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan. Ide se do toga da su pokrenuli pricu da su Pera Bozic i Kecman ljudi iz Napredne stranke koji su tu da uniste Partizan? Ej bre?! Pekovic je preko noci od legende dosao do izdajnika samo zato sto je vecerao sa Covicem? Nije se sa njime tukao po televiziji, pa je zato odmah izdajnik? A svako ko drugacije misli od njih je bot.
Eto, takvi ljudi mesetare i uvlace zlu krv medju navijacima Partizana.

Ivan

pre 8 godina

Nije tacno da je Babovic jedini izvizdan od strane navijaca. Tako su mrzeli prvo Obradovica koji je igrao pre 15 godina, zatim Scepovica, i sada Babovica. Jedna grupa navijaca ima potrebu da dolazi na stadion i psuje igracima sve zivo i mrtvo. To su ljudi koji ce za svaki svoj najmanji problem u zivotu okriviti Vucica i Covica. Oni se hrane mrznjom.

Grobar81

pre 8 godina

Nije da sam neki ljubitelj Babovica ali ga za ovo necu kriviti. Price on je profesionalac, on to sebi ne sme da dozvoli su glupe posto je on pre svega covek. Stavite se vi prvo u njegovu situaciju pa onda komentarisite. Kako biste se vi osecali da vam vredjaju porodicu i prakticno prete otmicom sina.U toj situaciji ja bih na sred utakmice otisao na tribine i ugazio smrada koji ima obzira da spominje dete. Alo bre...otmicu deteta! Bilesno! Mislite o tome!

Cika Boris Fr

pre 8 godina

EE Babovicu, to ti nije trebalo, umesto posle onakvo sramno izdanje na terenu, + proasio si penal da savijes glavu medju noge kao kucka rep, ti jos si poso dase tamo snekim raspravljas, neces ti jos dugo u Partizanu,budi sigurag da ta publika nikad vise ti nece aplaudirati, sam ce ti zvizdati, pa ces ti sam da napustis klub..

savan

pre 8 godina

zalosno brate, kakav sljam sve covjek mora da trpi jer su to toboze navijaci, koji u svojim nistavnim zivotima nisu legalno zaradili koliko ovaj covjek za par mjeseci… podrska Babovicu!

Глобтротер

pre 8 godina

Пази коментаре. Сви га правдају и сви би исто одреаговали. Па када би сви реаговали на глупости примитиваца овај свет не би постојао. Треба да лети напоље због таквог понашања.

MarkoPFC

pre 8 godina

Jednostavno NE ! Ovo nije prvi put da pokazuje srednji prst i da se hvata za medjunozdje. Radio je to i kada je igrao za vozdovac. Uvrede sa tribina su nesto sto mora da iskuliraš u suprotnom biće sve gore po njega. Publiku nervira protekcija a svi su skapirali da Babović ima protekciju kod uprava zbog svog oca i da je nezamenljiv u prvoj postavi čak i kada odigra katastrofa. Jedan dečko koji je postavio transparent na istoku koliko plaća Milija da Stefan igra je dobio batine od plaćenika. A juče su sa juga pokusali da predju na istočnu tribinu da biju ljude koji nisu lokalni ovoj upravi i ovom divnom kapitenu.

Np

pre 8 godina

Naravno da ne verujem da je ovo istina i da je ovo izmislio kako bi sebe opravdao,covek bez obraza koji je umislio mu je tata kupio Partizan i kapitensku traku,a publika ga tera evo treci put u karijeri...imate primer Dortmunda od juce kako je reagova zato se je kapiten u izjavi aludirao da napadaci nisu igrali dovoljno dobru odbranu,kako je prosao i kako je reagovala uprava...tako to rade normalni klubovi a ne politicke i privatne igracke,publika prepoznaje to i zato i bude po 1000 ljudi na stadionu

MM

pre 8 godina

Pod hitno uhapsiti navijaca zbog ovoga!Pa zamislite sta bi bilo kada bi neko vrhovnom vodji to rekao???Ministar ne bi danima silazio sa tv-a zbog toga,hapsio je zbog fejsbuk pretnji vodji,e da vidimo sada ovo!Pod hitno identifikovati i uhapsiti navijaca!Toj svakojakoj stoci i bandi treba ostro i strogo stati na put!

Aleksandar

pre 8 godina

Svako ko je bio makar par puta na stadionu zna da ukoliko je prisutno 3-4 hiljade ljudi, apsolutno je nemoguce cuti jednu osobo koja vice sa tribune...mozda u Areni ili Pioniru ali ne na JNA koji cak I nema krov koji bi koliko toliko usmerio zvuk ka terenu...mislim da je ovo samo izgovor na koji je on znao da ce svi pasti...

covek, a ne broj

pre 8 godina

Kada je Stefan prvi put bio u Partizanu, niko mu nije zvizdao, vredjao ga i sl. Otisao u OFK, i dalje dobijao aplauze, cak doneo i cvece na jednoj utakmici do juga, ispracen aplauzom. Drugi put kada je dosao igrao je lose, zamerio se navijacima, izvizdan i otisao. Nijedan navijac Partizana tada nije ni pomislio da ce se ponovo vratiti u klub, a taman posla da jos bude i kapiten. Vratili ga, iako niko od navijaca, osim onih koji su placeni da misle drugacije ne zeli da ga vidi u nasem klubu, a on je na sve to pristao. Dakle, jedini igrac Partizana koji je ikad izvizdan od strane navijaca, sad nam je kapiten. Tim potezom je i uprava, a i on sam stavio do znanja koliko su u svemu tome bitni oni koji dolaze na stadion. Poenta, mozes da budes Maradona (a nisi), ne zelimo te u Partizanu.

Labud

pre 8 godina

Bezzub narod je ljubomoran na onog koji ima sve zube.

Mozda je Babovic skorojevickog porekla, "nema klasu", ali je sigurno gospo'ce. Bar se tako nosi.

Nije ni los fudbaler, vidjao sam daleko losije u Partizanu i Zvezdi, koje su uznosili do visina. Trenutno je bolji od Sase Ilica, ne cudi zbog godina, ali Ilicu bi se sve sto ovaj uradi na terenu tolerisalo. Fudbal je takav, i takvi su mu navijaci, ali za mene, zbog svog izdanja protiv Augzburga moze da promasi i jos 2 penala.

Savatiye

pre 8 godina

@Danilo
Jedino što je tačno u tvom komentaru je da se ne razumeš u fudbal.Stefan Babović je ubedljivo najkreativniji igrač u našoj ligi.To sto on igra sa igračima koji veze sa vezom nemaju je drugi problem.Videli smo u Augsburgu šta može Babović,kako njegova igra dobija smisao kada je na terenu mali Andrija.Jedan od retkih fudbalski pismenih igrača.

СрбинсонКрусо

pre 8 godina

Možda je dobar dečko, sin, rodjak, prijatelj, dobrovoljni davalac krvi - to sve nemamo pojma.
Ali da nije za Partizan, to imamo pojma i te kako.
(Danilo, 6. oktobar 2015 09:58) # Link komentara
одг:
Апсолутно се слажем,и да додам, ти који нису довољно добри нас још својом индолентном игром, кукавичлуком, и бесомучним додавањима назад или голману убију у појам када дођемо на стадион.
Већина ових на југу и не гледају утакмицу, они су ту због других ствари.

kiza

pre 8 godina

Није најбољи,најгори је..,,"нема"десну ногу,спор слаб у дуелу...није за Партизан.....и не сме да се понаша овако....можда исток и запад претерују али тамо седе махом људи који се разумеју у фудбал и воле Партизанза разлику од Југа где седе "ПРОФЕСИОНАЛНИ" навијачи који навијају час за Звезду час за Рад а сад гле чуда за Партизан.

Đorđe

pre 8 godina

Protiv Nemaca upisao asistenciju za prvi gol, a za treći gol osvojio loptu i dao dobar pas koji je prethodio golu Živkovića. Odigrao fantastično. Protiv Voždovca asistirao Živkoviću i dao gol. Protiv Zvezde, takođe on asistirao Stevanociću. Steaui da gol. Dečko nije Pirlo, ali je u Partizanu jedan od najboljih. To ne vide samo oni koji veze sa fudbalom nemaju.
I šta ako je promašio penal. Mašili su i Maradona, Piksi, Bađo, Maldini, Mijatović, Ševčenko i to sve u samim završnicama SP, ili LŠ, pa ih niko nije na najodvratniji mogući način vređao.
A ti što ga vređaju, da su na njegovom mestu, sigurno bi se po ceo dan izležavali, blejali po kafićima i trošili tatin novac.
Babović jeste odreagovao neprimereno i do sada je trebalo da nauči da ne naseda na provokacije. A mi da smo ozbiljan klub, detektovali bi navijača koji je to rekao i doživotno mu zabranili da priđe stadionu.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

FK Partizan, uostalom kao i bilo koji fudbalski klub u Srbiji, je nesposoban za organizaciju bilo kakve sportske predstave, pa čak je nesposoban da organizuje slavljenički meč na dan osnivanja kluba!

Kako je moguće da se dozvoli da rulja koja se skuplja na pojedinim delovima istočne i zapadne tribine već godinama i decenijama nekažnjeno orgija?!
Kako je moguće da im je dozvoljeno da vređaju sve i svekoga na najprimitivniji mogući način, kao neke zveri se ponašaju, a sve to prolazi potpuno nekažnjeno?!

Za održavanje reda i mira na tribinama je zadužena redarska službe, koja deluje u sklopu kluba koji je organizator utakmice!
Kako je moguće da ti nesrećni redari potpuno mirno posmatraju bestijalno iživljavanje primitivaca bez ikakve reakcije?!
Pa ko je ovde lud?!
Zašto postoje redarske službe?!

U Engleskoj Premijer ligi redaske službe (tzv Stewards) su organizovani do perfekcije!
Oni imaju naređenja da reaguju čak i kod najobičnijih psovki (foul language) i nakon inicijalnog upozorenja, ako se ponovi prekršaj, izgrednika po kratkom postupku izbacuju sa stadiona, a nakon toga mu slede: prijava, zabrana prisustvovanja utakmicama, novčane, pa čaki i zatvorske kazne!

Kada FK Partizan bude organizovao svoje redarske službe po ugledu na Premijerligaše, e tada će imati pravo da se zove „Avangarda“!
Puna podrška našem kapitenu Partizana Stefanu Baboviću!

čega se pametan stidi..

pre 8 godina

Botovi, smešni ste.
Dok je ova uprava nećete ni imati više navijača na stadionu, radiće treneri poslušnici, a igrati Babović i ostala družina.

KOSTA

pre 8 godina

RAZUMEM!Jer šta bi ti uradeo da ti prete DETETU?Svake godine grupa("navijača")GAMADI PO JEDNOG IGRAČA OTERA !OSDSTITE SE GROBARI MEĐU VAMA JE OLOŠ-UDBA!Koja radi za državni projekat!POGLEDAJTE KOLKO SE NOVCA "UPUMPAVA U NjIHOVO sd! P R O G L E D A JT E !

Voja

pre 8 godina

@Savatyje
Najkreativniji igrac nase lige je na zalost covek od skoro 39 godina i zove se Sasa Ilic... i dok je mogao da trci,video se njegov uticaj na terenu...

Ph

pre 8 godina

Nisu mi jasni ljudi koji vredjaju Babovica. Hteli ili ne - boljeg nemamo! Decko skroz korektno igra i nije on kriv ko mu je otac. Da je meno cale Milija Babovic ne bi prstom mrdnuo u zivotu. Svi pljuju njega, a on skroz ok igra. Za razliku od npr Fabrisija, Petrovica, Bozinova, Balazica, Vulicevica... Sve moze Srbin da oprosti, ali da neko ima para, a on ne, e to nema sanse!

ssss

pre 8 godina

Gde je policija i tuzilastvo da uhaapse te sto prete na ovaaj nacin? Gde?
Samo slusamo neke bajke i pripovetke svaki da dan na tv-u, kako cvetamo, kako ne damo da nas ponizavaju... Postovani gradjani, ovo je Srpska realnost.
Inace navijam za Zvezdu, drago mi je zbog poraza Partizana ALI Stefan Babovic je za mene pod broj 1. Srbin i gradjanin Srbije.
Takodje sam i roditelj i mogu da zamislim kako se covek oseca.
Da vidimo sada tu izvikanu pravnu drzavu. Da vidimo sada gde mi u stvari zivimo.

Đorđe

pre 8 godina

Navijač sam Zvezde, ali sam na strani Babovića. Nije trebalo reagovati na ovakvo neljudsko dobacivanje. Meni je lako da to kažem, nije meni upućeno. Ali sam se stavo u njegovu kožu (postavite se i vi) i nemam odgovor kako bi se poneo na takvu bestijalnu poruku. Skot je posle toga otišao kući kao heroj iako je idiot i nečovek. Kamere su snimile Babovića. Trebalo je snimiti "navijača" da svi vidimo kako izgleda prumitivac ili ti ljudska nula!

Не покушавајте да га оправдате

pre 8 godina

Да ли капитен треба да се тако понаша? Навијачима који су ПЛАТИЛИ карту средњи прст? Није му ово први пут! Шта би судије онда требало да раде? Шта све њима добацују? Има он подебео историјат ексцеса. Овај што му је то викао (ако је то истина) је ретард, АЛИ на стадион долазе свакакви људи. Има ту и будала. И шта сад? После сваког добацивања фудбалери/тренери да се пењу на трибине и сами деле правду? А по "истоку" да круже разни ликови и разрачунавају се са онима који звидже Бабовићу (или се то већ дешава)? Никакви изговори га не могу опрати...

zzzz

pre 8 godina

ja sam na stefanovoj strani,ti navijaci sa istoka i zapada su stoka,radim na skenerima na ulazu na zapadnu tribinu,polovina ljudi su panduri,koji ulaze na stadion sa znackom...

misko

pre 8 godina

Zvezdaš sam ali Babović je reagovao kao što bi svaki normalan čovek.Loš rezultat mu je bio dovoljan za napeto psihičko stanje a vrhunac je bio kada su mu još spomenuli oca i sina.Nema tu zamerki ja mu kao čovek sve opraštam.To je trenutak.

covek, a ne broj

pre 8 godina

Jedini kome je citav stadion zvizdao, na to sam mislio. Slazem se da ima dosta ljudi koji traze kome ce sledecem da zvizde, neki su zasluzili, a neki ne. Nemanja Petrovic sigurno nije zasluzio, Babovic definitivno jeste. Slicna neka prica kao sa Danilom Panticem. Zamisli da on bude npr. kapiten posle Babovica. Jednostavno, ne moze. Nema to veze sa kvalitetom igre, vec sa nacinom na koji se vodi FK Partizan i odnosom fudbalera prema klubu i navijacima. Kao neko ko je na vecini utakmica Partizana da li svaki put treba da gledam Babovica kako se svadja sa nekim debilom sa tribine? Kasno je da se on miri sa dobrim delom navijaca, vec jednostavno mora da ode.

Pogba

pre 8 godina

Mrznja prema Babovicu je mrznja sirotinje prema nekome za koga misle da ima vise. Ljudi koji vredjaju babovica se klanjaju umisljenim gazdama, sklanjaju farovima dzipova i tiho zavide komsiji sa kovanom ogradom. Posle dodju na stadion i ispoljavaju sav svoj jad prema decku koji im apsolutno nista nije skrivio. Naravno, Babovic nije Ćavi, ali otkad ja gledam i koliko razumem fudbal mnogo, bas mnogo losijih igraca je bilo u Partizanu, pa im niko nije zvizdao. Trudeci se da se dokaze, on trči previše, ostane bez daha i posle nema snage za zavrsni pas koji je njegov najveci kvalitet i glavni zadatak. Zao mi je Babovicu, ali Srbija.

Bane

pre 8 godina

Bas je to lepo, kupis kartu, odes na stadion, vredjas upravu, igrace i svoje i protivnicke i onda se silno uvredis sto ti je neko pokazao srednji prst! Podrska Babovicu!

Simpatizer

pre 8 godina

Imam sjajnu ideju,ajde sledecu utakmicu da prozivamo Babovica od samog starta kako bi odigrao sto losije.Kad ga Kiza izvede da nadjemo nekog drugog kome cemo pominjati decu i porodicu.Na kraju kada totalno poremetimo nasu ekipu i Partizan izgubi izvizdacemo Kizu i terati upravu.Tako to rade pravi navijaci a ne kao oni placenici sa Juga koji zamisli pevaju,bodre i hrabre ekipu 90 minuta.Pored nas ovakvih neprijatelji nam ne trebaju,mi zavrsavamo njihov posao,pozdrav.

ajmo malo realno

pre 8 godina

Ne znam da li ste svesni no, bez obzira na sve, on je najbolji vezni igrac Partizana. Nije za Chelsea, Barsu, nije ni za Ovijedo ali je za Partizan i ovu ligu potpuni doktor. Da imamo para, doveli bi nekog boljeg ali boljeg nema u ovoj ligi. Tuzno je da neko vredjajuci, leci svoje nezadovoljstvo sopstvenim zivotom na fudbalskoj utakmici

mimikrija

pre 8 godina

@zdrav razum
Olako ste vi zaboravili slucaj Vladimira Stojkovica i pokusaj linca u Djenovi,da ne zaboravimo da ste isli na Marakanu da navijate protiv reprezentacije zbog njega,i upravo od tog dvomeca(Estonija i Italija)krece propast reprezentacije.Partizanovci nikada nisu navijali protiv drzavnog tima iako smo "franjevci",a vi"stubovi",i zato nismo isti,jedino je isto stetocinstvo koje u svakom pogledu pruzaju navijacke grupe Delije i Grobari,svako na svoj nacin

Babirlo

pre 8 godina

Ih, on je cuo sta mu je neko sa tribina dobacio. Nema dokaza da je tako bilo.
Cak i da je bilo, nije u redu pravdati ga, jer je on kapiten (a i da nije), mora da pazi kako se ponasa, gledaju deca, a pritom i te navijace, koliko god da ih malo ima, koji posteno plate kartu, treba postovati.
Navijacima s istocne tribine je pokazao sta je pokazao.
On je svojim postupcima navukao jos veci gnev kod navijaca prema njemu i prema klubu, prosto mora biti kaznjen.
I mogla bi uprava da smeni trenera, pa onda i sebe samu. Jedino nas Evropa vadi, ali pitanje je dokle cemo tamo skupljati bodove.

Novi Pazar

pre 8 godina

vrlo, vrlo , vrlo dobar igrac. Kada skapirate da je on igrac koji namesta (sto dobro cini) a ne igrac koji daje golove, tada cete uvideti njegov kvalitet

Blatko

pre 8 godina

meni da je neko tako nesto rekao oko bih mu izvadio,alo bre ljudi pa njemu je neko pretio otmicom deteta?!!! to je posao za policiju da malo ispita te nazovi navijace,sto se tice same tekme generalno ceo tim igra lose a ne samo Babovic uprava je lose odradila prelazni rok plus su se povrede desile a izgleda je polusezona bacena zarad uspeha u LE,ovo je dokaz da mesto u prvom timu dosta njih ne zasluzuje

kavkazz

pre 8 godina

Nema opravdanja za ovo, kakvi su ovo komentari podrske!? Sta treba sad ovo praksa da postane? Na uvrede svi da se obracunavaju? Sta bi tek sudije trebale da rade, njima psuju sve zivo. Da se izvini, kazna obavezno i da se ne ponovi

Comi

pre 8 godina

Sale Ilic i Stefan Babovic dva najveca grobara. Babovic ima kratki fitilj posto igra a gubi ekipa.Njemu je najvise stalo posto on gleda Partizan drugacije od Grbica,Stevanovica,Trujica,Bandalovskog,Bozinova itd.

Blejica22

pre 8 godina

Decko ove godine igra najbolji fudbal uz Zivkovica, ko kaze da to nije tako, prosto ili nikada nije trenirao fudbal ili ne voli Babovica zbog prethodnih sezona ili i jedno i drugo...

lol

pre 8 godina

Babovic vam je najbolji igrac posle Zivkovica i Oumarua. U stvari samo ta tri igraca plus Vulicevica i imate. Sto je iritantan lik i splavar to je druga prica.

Povidon

pre 8 godina

Da vam nije Babovica derbi bi izgubili sa 5-0. Njegova asistencija i to u padu u akciji u kojoj ste dali gol je prava majstorija. Cini mi se da vam je doneo jos neke bodove golovima iz slobodnjaka. Protiv Augzburga je blistao. Zaista ne razumem sto ga toliko mrzite? Dobar je igrac i kreativac je, fali mu brzina ali za nasu ligu je extra. Pri tome je jos i kao covek skroz ok, iz bogate je porodice i da je hteo mogao je da se ponasa kao i ogromna vecina tatinih i maminih sinova a nije nego trenira vredno i odrice se mnogo toga i posteno zaradjuje za sebe i svoju porodicu. Zaprepascen sam nacinom na koji ga terate iz kluba. Ovakve uvrede i pretnje ne zasluzuje ni jedan sportista. Jeste da ste grobari ali valjda i kod vas postoji neko elementarno dostojanstvo.

AP

pre 8 godina

Svi fudbaleri na svetu svakodnevno se susreću sa jos gorim uvredama. Pravim navijačima Partizana je pao mrak na oči kada su čuli da se Babović ponovo vraća. To je bio siguran znak da nema ništa od formiranja ozbiljne ekipe. On nigde nije bio standardan prvotimac osim u Partizanu. Pokušavao je da igra u Francuskoj, Holandiji i Španiji ali su te epizode bile kratke i neuspešne. On je fudbaler skromnog znanja i mogućnosti koje nisu dovoljne za Partizan. Da je ostao u Voždovcu niko ga ne bi vredjao ali iz nekog razloga po svaku cenu mora da bude u velikom klubu. Stvari se nikada ne završavaju dobro kada se čovek nasilno umeće gde mu nije mesto. Krivica je na upravi koja neće da dovede ozbiljna pojačanja već pokušava da sa Babovićem i fudbalerima bez ugovora zamaže oči navijačima. Novca je bilo zašto nije formiran ozbiljan tim već moramo da se mučimo sa Babovićem a i on sa nama.

Soko

pre 8 godina

Na utakmice dolazim i imam prtplatnicke tri karte udaljen sam oko 200 km od Beograda i moram da kazem da poslednih deset godina navijaci su se u potpunosti promenuli i mislim da u psiholoskom smislu vise stete nego sto pomazu klubu, Takvu mrznju prema sopstvenim igracima nisam imao ni prema neprijatelju u ratu.Imam utisak da bi bolje bilo u takmicarskom smislu da pola navijaca ne dolazi na utakmice,

dragiša kragujevac

pre 8 godina

Nisam navijač Partizana, pristalica sam Zvezde,ali moram reći da je Babović jedan od najkulturnijih momaka - fudbalera u Super ligi! Pročitajte njegove izjave,uvek su sa merom date ..Naravno, ne opravdavam ovakav njegov gest sa srednjim prstom (navjiači su tu,platili ulaznice, igrači na terenu stiču naklonost,ili animozitet) ,ali sam siguran da je to učinjeno u totalnom afektu, kada njegov tim gubi, a on nije realizovao penal. Mislim da treba da grobari imaju više razumevanja za ovog mladića. To vam poručuje navijač Zvezde,ne delija, njih na severu nešto naročito ne gotivim zbog mnogih gluposti koje prave,ali svim srcem volim Zvezdu.I naravno, pristojne,lepo vaspitane,kulturne ljude bilo u kom timu igraju.

Bata

pre 8 godina

Ne razumem zasto se vredja igrac zato sto nije kvalitetan fudbaler kako misle ti sto vredjaju, pa on sigurno nenamerno igra lose fudbal,nega trener stavlja u postavu, nekad se cenilo kad se igrac zalaze na terenu i trci sto i radi Babovic, i Albert Nadj nije bas znao fudbal ali je legenda Grobara

Keskandzike...

pre 8 godina

Mnogo je dugacka recenica za dobacivanje, vise mi lici kao izgovor. Inace Babovic je nas najbolji igrac, samo sto igra u pogresnom klubu.
(*, 06. oktobar 2015 09:52)

Evo ja bih vam dao njega i 100 evra, pa neka igra najbolji kod vas...

kodzo

pre 8 godina

Mislim da je Stefan Babovic dobar igrac, pogotovo za ovu nasu ligu ali je izabrao pogresan klub jos pre dosta godina. Da nije pevao pogrdne pesmice igrao bi u klubu za koji navija od detinjstva i gde ga vise cene nego tu gde jeste.

Ko o cemu...

pre 8 godina

@zdrav razum A ti verovatno u duhu svog potpisa i fer pleja pevas svaki put na derbiju onu cuvenu sa severa "kad si bio dete malo..."?! Ko vas ne zna mozda bi i pomislio da imate bar malo zdravog razuma!!

Milan

pre 8 godina

Svi se vi pravite pametni i pozivate na profesionalizam. Voleo bih vas da vidim u toj situaciji i to kakvi ste profi sportisti. Stefan nije najbolji igrac na svetu, ali nije ni los, u Partizanu medju 4-5 najbolja. Najveci i neoprostiv greh mu je samo to sto je bogat, to ne mozemo da oprostimo ni bratu rodjenom a ne tamo nekom Babovicu. Takav smo narod, u proseku. Smatram da to sto navijam za Zvezdu nema veze sa gore navedenim, pisem kao neko kome je iskreno zao decka i mislim da nije los covek.

vele

pre 8 godina

Babovic je odlican igrac pogotovo za nasu ligu samo onaj ko nije igrao nikad fudbal moze da govori suprotno i uopste mi nije jasno sto ga vecina grobara ne voli. Mozda bi voleli da imaju umesto njega nekog velemajstora koji je brz daje golove svaku utakmicu ali takav kosta i krivite upravu sto vam nije kupila takvog dok ovaj momak daje sve od sebe sto realno moze i dosta asistencija je zabelezio. Cak je i ispravio svoju manu i poceo brze da se oslobadja lopte sto ranije nije bio slucaj a jedini krivci su u upravi koji su trebali jos kvalitetnih igraca da dovedu jer ovaj tim nema kapacitet za dva fronta.

pajs

pre 8 godina

Naravno da ne razumem!On je profesionalac koji prima lepu platu od kluba za koji igra i u skladu sa tim mira i da se ponasa.Zamislite kad bi svi igraci tako reagovali posle uvreda?!?!.
(Nesa Covkic, 6. oktobar 2015 09:49)
Ako vama neko na radnom mestu vređa porodicu i to priziva otmicu deteta, vi biste "profesionalno" iskulirali i okrenuli glavu. To je normalno?

Dragan

pre 8 godina

Nije profesionalno to sto je uradio, ali da mu zeli zlo detetu!? Uzas! Treba iskoreniti taj olos medju navijacima na jugu, pa ce i Partizanu krenuti bolje.

dkd

pre 8 godina

Sve ok. ali sta sad? Svaku narednu utakmicu ko mu dobaci on ce htjeti da se bije. Ruzno je, u nazalost sastavni dio sporta je.
Ako nmzs da istrpis batali fudbal

JPR23

pre 8 godina

Naravno da ne razumem!On je profesionalac koji prima lepu platu od kluba za koji igra i u skladu sa tim mira i da se ponasa.Zamislite kad bi svi igraci tako reagovali posle uvreda?!?!.
(Nesa Covkic, 06. oktobar 2015 09:49)


Cantona!! Pametnom dovoljno... Covek je tu da igra, i da ga ljudi ktitikuju, njegovu igru, itd.. Ok.. Ali uvrede ovakvog tipa, Ne, koliko god on primao, to nema veze sa ovakvim vredjanjima i glupostima.

rade

pre 8 godina

nebitno je da li ovaj decko igra dobro ili ne... ali da mu neko vice "otece ti sina " je bolesno!!!!! pod hitno reagovati na ovo i uhapsiti tu budalu!!!

dex

pre 8 godina

Ok, dakle nije mu prvi ispad, i to vec nagovestava nesto... Da vidimo, on se zalece otprilike sa centra igralista (trenutak kada sutira loptu prema golu Cukarickog posle sudijinog zvizduka) i pretrcava jos i atletsku stazu. Koja je verovatnoca da je on sa te daljine tacno cuo sta ovaj vice u tolikoj buci (ma koliko da je malo gledalaca, buka je) i koliki kapacitet pluca ima navijac koji toliku recenicu uspeva da urla da bi Babovic sa 50-70 metara u tom metezu cuo? Da li sve to deluje realno, ili je realnije da je Babovic po ko zna koji put hteo da se obracuna sa navijacima koji su nezadovoljni njegovim igrama i ponasanjem?

Kandidat za sportsku penziju ?

pre 8 godina

Verovatno da je odlicno razumeo dugacku recenicu jer su svi ostali navijaci cutali samo je sem ovog sto je dobacivao !

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

prvo ne razumem vredjanje bilo kog fudbalera partizana, po meni oni daju svoj maksimum za crno beli dres, a to sto nemaju znanje za partizan to je sasvim druga prica i tu treba da se zvizdi i proziva uprava koja ih tu drzi i koja nije dovela igrace koji jesu kalibar za crno beli dres!! i da pitam samo sve one koji vredjaju stefana, koga umesto njega? imamo mozda boljeg?

delija

pre 8 godina

ovo vise nema veze sa fudbalom,I sportom uopste,momka treba ostaviti na miru,a odgovorim navijacima partizana zabraniti ulazak na stadion I tacka! !!

stambolt

pre 8 godina

Ovi pametnjakovici sto se pozivaju na profesionalizam treba da shvate da igraci nisu roboti bez emocija, a da polusvet na tribinama nema apsolutno pravo da se ponasa kako god hoce. Kakav god bio Babovic, jedan je od boljih igraca u ovom i ovakvom Partizanu. Ako njega vec terate, onda oterajte i Kizu i jos 15 igraca minimum. Zalosno je odsutvo osude ovakvih povika vasem igracu. Grobari, sve vise i vise tonete, nikakvi ste navijaci.

nesa

pre 8 godina

Ne razumem.
Sve i da je ovo istina,najbolji fudbaler Partizana,ikona miliona mladih,dete iz postene i casne porodice,ne sme da se poistoveti sa barabama i provokatorima,pa makar to bili i navijaci Partizana.
A ako su mu oca stvarno oteli,to bi trebalo da rese nadlezni organi.
I da ga sklone na sigurno.

dogfather

pre 8 godina

Mali Mlijin je u duhu porodičnog vaspitanja,verovatno naučen da laž nije nelegitimno sredstvo u postizanju ličnih uspeha,tako da mu ne verujem.

Marko

pre 8 godina

(fudbalski ekspert, 6. oktobar 2015 14:15)

Da, ali u Engleskoj ne sede politicari u upravama i ne isisavaju pare iz kluba zbog licne koristi. Menadzeri I uprave ne forsiraju neke svoje igrace, ne placaju navijace da ih stite. E zato obican navijac iz nemoci orgija po istoku i zapadu.

Vlada

pre 8 godina

Nisam pobornik ovakve vulgarne gestikulacije, ali s obzirom kakvima je gestikulirao ne mogu, a da ga ne podrzim. Cela nasa navijacka kultura se svela na verbalno i fizicko nasiljev gde se svako iole normalan i pristojan oseca neprijatno na stadionu. Fudbal je samo igra, a ne razlog za krvoprolice. Navijacke grupe su najociglednija posledica propasti srpskog drustva. Sportisti nikome nista ne duguju osim sebi i svojim saigracima.

Viktor

pre 8 godina

Idem na utakmice Partizana punih 25 godina,bio sam na Jugu,potom na istoku a sad idem na zapad.Pratim i posmatram sta se desava i odgovorno tvrdim da JEDNI TE ISTI likovi godinama dolaze na utakmice sa namerom da najodvratnije vredjaju svoje fudbalere,uglavnom cute i vrebaju gresku kako bi sasuli arsenal uvreda,nikada aplauz,nikada podrska,hejteri najgore vrste.Jedini gori su ovi koji ih pravdaju placenom kartom.Posle onih scena od sinoc pitanje je kad ce me stadion ponovo videti,a hejteri neka pogledaju proslavu 70 godina kluba,mozda onda shvate sta je Partizan,kako se voli i kako se cene igraci koji nose sveti dres,pogotovo kapiteni koji na terenu ostave poslednji atom snage.Stefanova najveca krivica je sto mu otac ima puno para i neki mu to nikada nece oprostiti.

zdrav razum

pre 8 godina

Ovo objašnjava grobarsku krilaticu: "Nismo isti", koju ponosno ističu kad god mogu. Oni su jedina navijačka grupa na svetu koja udara na decu, za šta ne postoji opravdanje i kosi se sa svim moralnim načelima. Primera je mnogo, od transparenata "Vaša smrt - naša pobeda" znaju oni nakon čega, preko pesmica za Gurovića i grafita po njegovoj zgradi, a vezanih za njegovu ćerku, do ovoga sada.
Tako da se apsolutno slažem, nismo isti i ne daj Bože da ikada budemo.

A što se tiče ovog incidenta, postoji toliko kamera na stadionu, zumirajte, identifikujte i privedite osobu koju se sumnja da je to rekla, pa ako se utvrdi da jeste stvarno, neka razbija kamenje par godina u Padinskoj Skeli.

runner

pre 8 godina

Партизаново деценијско додворавање гробарима је и довело дотле да они себи много штошта тога допусте па и овакве претње, јер ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају. А по чему су то гробари богом дани да било коме држе вакеле? Бројном посетом!? Масовном куповином скупих чланских карата!? Подршком тиму!? Ма ничим, бре! Да зависи од њих играчи би давно помрли од глади. Па у тренутку када је након више од 30 година побеђен један бундеслигаш, када се слави 70 година постојања, када се игра један од дербија СЛС (освајач титуле против освајача купа) и када је и улаз бесплатан на стадион се окупило једва три четири хиљаде гледалаца. И ми још хоћемо да нам тим гине од пожртвовања. Мени је донекле оправдано ако неки навијач Милана,Интера, Челзија, Барцелоне вређа свог идола због лоше игре јер је папрено платио улазницу ал' откуд право неком нашем навијачу да малтретира и вређа било ког фудбалера па макар се тај звао и Стефан Бабовић?

Kolektor

pre 8 godina

Podrska Babovicu,vec je postala praksa da uvek kada ne ide dobro pljuni po Babovicu.Ni meni ovde nista nije jasno,nem sam posle svake lose odigrane utakmice,prosto nemam reci koliko smo losi,odbrana je amaterska,treba je promeniti celu ali mi navijaci moramo imati meru,ovakve stvari ne bi smele da se desavaju.

vtstc

pre 8 godina

Zalece se da se tuce sa navijacima!? Kakvo crno opavdanje, navijaci svasta govore, ne moze profesionalac da dozvoli sebi tako da reaguje.

bgd

pre 8 godina

Nije uopste u skladu sa ponasanjem na jednom sportskom dogadjaju Da je evropska utakmica popio bi i on a i partizan kaznu od uefe. Pored toga mislim da je ova prica smisljena od ovih glavonja sto ga guraju u prvi tim partizana poslednjih 10 god.

samo zvezdaš

pre 8 godina

@ danilo

Čudna mi tvoja izjava da neko klasom prevazilazi tim. Nema mnogo veze sa temom, ali ja nikada ne bi rekao da je neki igrač iznad Zvezde (možda čak nisi tako ni mislio jer si upotrebio izraz "tim", ali svejedn... ).

Voja

pre 8 godina

Babović je spor,slab,prepotentan igrač bez šuta i driblinga u pokretu...davi i usporava igru...sve je to istina... ali je takodje istina i da su ljudi koji mogu onako nesto da izjave obicna stoka...

Majstor

pre 8 godina

Uvreda je uzasna i razumem reakciju...ne razumem zasto covek ne ode iz kluba, jer mi vrlo dobro vidimo ko i koliko moze. Igrac koji ima minimum 5 dodira sa loptom, a vrti se u mestu, ne moze da potrci, nema sut, nema odbranu, nema skok...treba da potpise neki ugovor sa turcima i tamo da igra. Vise bih trpeo ove klince sto dolaze.

Milan

pre 8 godina

Nema opravdanje za ovakvo ponašanje, šta god neki ludak na tribinama urlao. On je kapiten Partizana i mora da bude uzor svojim ponašanjem. Nema pet godina da se pali ko hepo kocka jer mu neko skandira na tribinama. Ovim samo pokazuje koliki problem u glavi ima. Umesto da ih svojim ponašanjem na terenu ućutka, on im samo daje povoda da još više divljaju.

strahinja

pre 8 godina

Ne razumemo i pitanje je dal mu je to neko uopste i rekao!!!!!!!Ili mu je to alibi bio nakon bezumnog napda na navijace koji odvajaju od usta da dodju i bodre Partizan!Uprava napolje!

panini

pre 8 godina

prosto je..taj covek koji mu je rekao to je bolestan kao i vecina "navijaca" zvezde i partizana..ali on kao profesionalac ne bi smeo da reaguje tako jer mora da zna da se to desava i da ima takvih ljudi koji jednostavno imaju neku dijagnozu ili su samo zli i puni mrznje pa zele zlo i drugima. ali desava se da coveku pukne film i da ne moze da se kontrolise a ovakve uvrede to mogu da izazovu

vladek

pre 8 godina

Iako mislim da nije toliko los fudbaler i da je daleko od najgoreg,ovaj potez je za svaku osudu. Nekako je gnev navijaca navukao kada je dobio crveni protiv Belgijanaca,sto nas je kostalo ls,jos dok je bio prosli put u Partizanu.To mu Grobari nisu nikada oprostili. Sta su sve Stojketu radili,pa nikada nije ovako reagovao.Babovicu idi preko,zapazili su te odlicnim partijama u LE,neki Getafe,Granadu,ili drugi osrednji spanski klub mozes da potpises u januaru.Uzivaj u zivotu,novca imas,ne treba ti ovo

Gledam uživo utakmice Partizana od '66

pre 8 godina

Dečko je očigledno bio frustriran promašajem penala i veoma lošom igrom.
To ipak nije njegova krivica već krivica uprave i trenera.
Babović ima i te kako kliker za fudbal ali nema fizičke predispozicije da 90 minuta sam nosi sredinu terena dva puta nedeljno, sinoć mu je očigledno duša bila u nosu.
Očigledno je da je uprava (magovi fudbalske igre ) trebalo da obezbedi još jednog dobrog veznog sa kojima bi Babović podelio uloge. A omladinci Lukić i ostali da ulaze povremeno da se kale.
Kao što Živković mnogo bolje igra od kada na levom krilu ima Stevanovića pa nije sav teret napada na njemu.
A drže i daju platu Iliću, koji je, uz sve zasluge, trebalo odavno da ode u penziju.
Katastrofalno loša kadrovska (igračka) politika uprave, toliko loša da se pitam da li je to samo zbog neznanja.
Kada na zimu odu Živković i Brašanac, pa možda i Babović i Ž. Živković, ko će da igra, Božinov, možda na splavu?
Partizan neće imati tim ni za play out.

O ponašanju i navijanju publike, nemam komentara, to nikada i nigde nisam video.

zagor

pre 8 godina

razumeo sam ja i pre ovoga. napadaju te ljudi verbalno, pljuju, vredjaju, prete... instinkt je ili da bezis (ko je plasljiv) ili da uzvratis (ko je ratoboran). ipak, ni sada ga ne pravdam, jer je jedino ispravno u slicnim situacijama ne uraditi nista impulsivno, vec ostati smiren. pogresio je. tacka.
a taj "covek" sa tribina ne treba da bude tema medija. klub treba da mu zabrani ulazak na stadion dozivotno i kraj. a sta sad, kad ludaci sirom zemlje cuju ovo, sad ce da dobiju inspiraciju da mu psuju i prete deci na svakoj utakmici...

Simon

pre 8 godina

Zbog takvih "navijača" iz moje kuće je zabranjeno ići na utakmicu, uskoro će biti zabranjen kompletan domaći fudbal čak i preko TV jer sve to dolazi na nivo rijalitija (za koje je odavno postavljena blokada). Daleko vam lepe tribine, bitange, mi nismo odatle. Žalosno je što imate podršku političara pa ste silni i besni...

Ivan

pre 8 godina

Nije mu prvi put da to radi. Profesionalac mora da nauči da ignoriše takve stvari. Osim toga arogantan je jer je živeo celog života na visokoj nozi i ne trpi da ga iko kritikuje zato i ima taj kompleks. Mora da nauči da poštuje publiku koja je došla tu zbog kluba a ne zbog njega. A prvo da nauči da šutne penal.

kjovo

pre 8 godina

Sve ovo je nepotrebno i smesno Babovica treba kazniti zbog prsta a navijac je sam sebe kaznio tim ponasanjam.
sta bi trebalo sudije da rade ,svaku utakmicu da se obracunavaju sa igracima koji im svasta kazu a u Partizanu tu prednjace Sasa Ilic i sam Babovic . Pa citajte samo sa usana sta sve kazu ako im se ne svidja sudijska odluka. Brate trpi uvrede ili prestani da igras fudbal , nije ovo klasican posao ovde si izlozen javnosti i nazalost svasta mogu da ti kazu a ti trpi ipak dobijas mnogo vece pare nego vecina stanovnistva Srbije.

e2

pre 8 godina

Naravno da ne razumem reakciju! Šta bi sudija i linijski sudija trebali da rade? Svaku utakmicu bi se batinali zbog prozivki... To mu je deo posla, da ga ljudi komentarišu. To što pojedini nemaju obzira i preteruju sa dobacivanjem svakako fudbaler u superligi mora da razume. Kada bi se okrenuo za svakim kučetom koje zalaje, nikad ne bi stigao gde je pošao.

Comsheeya Niš

pre 8 godina

Pišite šta hoćete, ali ovaj isti je, dok je igrao za Voždovac, gestikulirao prema tribini na Čairu, koja ga nije ni jednom rečju pomenula do tada, hvatajući se za međunožje. Dečko je slučaj, ali ok, igra za vas.

zagor

pre 8 godina

e rodjaci sta se sve vice po nasim stadionima. sudijama, igracima, trenerima... fudbalska publika je sarenolika rulja. tu uvek ima debila koji dolaze da bi se tukli, vredjali, svadjali. nekad akteri sa terena i uzvrate, ali to je onda seoska liga. treba da se radi na tome da se ponasanje navijaca koriguje i da se ludacima zabrani dolazak, ali ne da se to radi tako sto ce neko sa terena da pokazuje budalama srednji prst ili da ulece da se tuce... pa to je onda pobeda primitivizma i pobeda za onoga koji vredja, jer on vredja upravo da bi izbacio iz takta zrtvu...

uhu

pre 8 godina

Pa tako je reagovao kad mu je neko iz publike reko to. Znaci to moras biti pored aut linije da bi cuo i opravdam sto je nasrnuo. Ali zbog cega je pokazao cajper, i to ovako mirno i hladnokrvno, jel ima i za to opravdanje?