Subota, 29.08.2015.

17:54

Siti lako, Čelsi i Liverpul se raspadaju

Pobeda Mančester Sitija i porazi Čelsija i Liverpula obeležili su subotnje popodne u četvrtom kolu Premijer lige.

Izvor: SO

Siti lako, Èelsi i Liverpul se raspadaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Podjite Zamnom Stici cu Vas

pre 8 godina

Presretnu navijaci Man Siti-ja Muju...Za koga navijas Mujo...Pa ,pa za Vas...Za Siti...Ajde onda otpevaj nasu navijacku himnu ili ces dobiti batine...Mujo pcne pevati: Mancester Si Ti ,takav sam i ja ,zato sam te duso zavole jaaaaaaaa :)

Coutinho

pre 8 godina

@volim ove navijace Manchester united a kako se loze da ce da dobiju Liverpool Za dve nedelje.... kazete Rogers nema veze kao trener....koji fudbal vi znate I gledate onda


Evo ja navijam za Liverpul i tvrdim da ce mancester lagano da nas dobije sa 2-3 nula,4 kola je odigrano od tog je liverpul JEDNO poluvreme dobro odigrao(pr.Arsenala) ostalo tuga,cemer i jad,covek je napravio prosek od kluba i poceo sa taktikom tipa Stouk kupi igraca od preko 2 metra i bunari celu utakmicu,sanse juce nisu stvorili,ja ne znam koji si ti fudbal gledao u ove 4 utakmice ali nesto si ocigledno pobrkao.

.

pre 8 godina

Liverpool svake godine spuca po 100+ miliona na pojacanja i nista.Ne zna da kupuje.Neka vidi kako se kupuju pravi igraci za ne ogromne pare. Evo ga jedan koji se vec otplacuje extra https://www.youtube.com/watch?v=lr_Y6tQMI7k

.....

pre 8 godina

Liverpul ocaj , celsi tu i tamo bice bolje al kasno ce se probuditi , mu jos super prolazi kako igra tako da siti uzima titulu ako venger ne odresi kesu i ne kupi napadaca samo tako moze biti interesantno.

Lpool airlines

pre 8 godina

Paznja,
Poziva se putnik Jirgen Klop da se hitno javi na salter Enfild Rouda!
Ponavljam,
Poziva se putnik Jirgen Klop da se hitno javi na salter Enfild Rouda,
Hvala.

Liverpool Man

pre 8 godina

Ja bi reko da ima jos 34 kola do kraja lige i da 95% vas ne zna to...Tek pocela liga vo strucnjaci vec znate ko je u top 4, ko je osvojio ligu itd.Aj molim vas..

ja

pre 8 godina

ovako...svi smo mi navijaci...al vi mnogo se..te...navijam za liverpul... jbt ovde svako svakog moze da pobedi a svi pametni...videcemo na kraju

vasobeci

pre 8 godina

Ko se bre raspada? Ma sve je ovo namestanje... treba sada naci pare za ove sto su kupljeni...Cuj West Ham dao tri komada Liverpulu u gostima... hahahaha, alo bre...ili Celzi...e kad ovi najaci namestaju....onda....

Marko

pre 8 godina

Celnici Liverpula nek ubrzaju posao sa Klopom dok nije kasno. Rodzers se jako pravi pametan, to mu moze proci u Svonsiju ali na Enfildu nikako.

Chelsea forfever

pre 8 godina

Veliki sam Čelsijev fan i stvarno sam razocaran ne samo rezultatima vec i igrom koju nemamo jednostavno se na terenu ne zna ko pije a ko plaća i stvarno ne znam kako ce se sve ovo zavrsiti dovođenjem nekog vanseriskog igraca ili odlaskom Murinja...Ja bih više voleo ovu drugu opciju jer ne volim Murinjovu taktiku i njegov stil igre!!!

S Y L A

pre 8 godina

Pokvario se autobus Murinju
(S Y L A, 29. avgust 2015 20:06)

ooo, gospodare :)
polomio sam se od smeha!
(wer, 29. avgust 2015 21:05)
:)

Kayser Soze

pre 8 godina

Do juce je Murinjo bio genije i najbolji trener na svetu, a Pelegrini neznalica, a sad obrnuto..Sad se Murinjo kritikuje i nema pojma..E moji Srbi

yea

pre 8 godina

pazi tek je 4 kola proslo i ovi bodovi ne znace oprastanje od titule Celzija. Poenta je sto lose igraju i to vrv nece tako lako da se promeni. A gubice i drugi u nizu pa i Siti sigurno, kad ih uhvati kriza pa izgube tri za redom, nista cudno u pl.

Cao zdravo BR

pre 8 godina

Ovaj rodzers bi trebao da instalira manager 2006, jedno 17godina da ne silazi sa kompa i potom bi mozda bio dobar da vodi FK Kuzmin.. Od pocetka sam ga podrzavao ali taj ima ego veci od portugalca a svako poredjenje bi bila uvreda za Zozea..
Elem, potajno se nadam da je liverpul platio Klopu da ne potpisuje nigde do polusezone jer ima velike sanse da bude angazovan, ukoliko ovaj nastavi da skrnavi a kanda mu ide od ruke..

Marko

pre 8 godina

Za Liverpul mi je drago, samo zato što su šutnuli Markovica, zelim im sve poraze.
(Mihajlovic, 29. avgust 2015 19:36)

Tipicni balkanski navijac. Neog mrzim malo a nekog malo vise. Tako razmisljamo u zivotu uopste.

Whu

pre 8 godina

Kako mi je samo sad zao sto nidmo uzeli bar 4 boda kod kuce sa bornmutom i lrsterom dve pobede na strani arsenal i lpool nece to mnogi uspeti....cmon hammers

atl united

pre 8 godina

volim ove navijace Manchester united a kako se loze da ce da dobiju Liverpool Za dve nedelje.... kazete Rogers nema veze kao trener....koji fudbal vi znate I gledate onda

adriano_galliani

pre 8 godina

"Dve godine već govorim da je vreme da Rodžers ide iz Liverpula. Izgubio je titulu, Liverpul je najviše od svih timova Premijer lige potrošio na pojačanja ove godine i opet ovakav rezultat."

Није Роџерс изгубио ту титулу већ СТИВЕН ЏЕРАРД, који се САПЛЕО. Шта је ту крив Брендан? Крив је за све друго - промашене трансфере, лоше тактике, али ту сезону је Ливерпул одиграо изнад својих могућности, Суарез би оборио све рекорде да је шутирао и пенала, али све то је пало у воду због Џерарда. Зато је Суарез и побегао, ко би играо са таквим губитницима. Сад и Стерлинг, следећи Кутињо. А о потрошеним парама нећу.. Бентеке за сада исти учинак као и Балотели.

Sreten Žujkić, penzioner

pre 8 godina

Iako ih podržavam, mislim da je Čelsi već sad potrošio sve kredite za titulu na kraju prvenstva. Pored toga su jako nesigurni i ovo im sigurno nije poslednji poraz u skorije vreme.

Miki Kostolac

pre 8 godina

Celsi skor deluje pogubljeno ali ima nade. Kada su usli Chek, Kenedi i Falkao izgledali su mnogo bolje. Matic nije jednostavno igrac za Chelse, koliko je smo brzi Chek i kako ulazi mnogo bolje u duele mislim da Matic uskoro zavrsava sa Chelsijem. Kada pogledas u globalu ceo tim je los ali Matic poput puza polako se krece, dodaje prvom do sebe, dobije po neki duel a u napadu katastrofa i deluje najsporije od i onako bledih igraca Chelsija. Takodje Ivanovica skroz provalili znaci pregazili su ga ona njegovoj strani. Problem je sto sada protivnici mnogo cesce napadaju nekim polukontrama iz razloga sto ofanzivci ne drze dovoljno sigurno loptu u napadu, vec non stop neocekivano kiksaju i Bane ne stize da zatvori rupu. Kakav bedak da prvi put sa kapitenskom trakom debituje porazom. Mislim da su dobru taktiku razradili protiv Murinja, zatvoris se totalno i odigras par puta agresivno polukontru, sto uspesno realizuju do sada. Oba gola Kristal Palasa su pala nakon jalove inicijative Chelsija, polukontra na brzinu, protrcavanje, centarst i gol. Sledece kolo Chelse sigurno dobija posto ce pasti ribanje od Murinja i neki ispadaju iz prve postave.

dunga

pre 8 godina

Lovren. Ponaša se kao da ima pregled i tehniku Zidana, a naprotiv... Ima talenat jednog ispodprosečnog štopera - libera iz 70ih godina.
A koncentraciju 7godisnjeg deteta koji je prvi put seo u školsku klupu.
Blam me kad ga vidim na terenu.

jay and silent bob

pre 8 godina

Koliko nelogicnosti u pokusaju da se velica liga,izgleda da ce liga biti bas ne zanimljiva,jer je Siti za par klasa iznad svih,a ne kako neki kazu najzanimljvija u par godina.Bice slican proslos,samo sto ce sad mesto Celsija da se Siti proseta do titule,Murinjo je i u Realu u 2 sezoni uzeo titulu,pa u trecoj mu Barsa pobegla 17 bodova,deluje da ce biti slicno.Kristal Palas se sjajno brani u gostima,on je redak primer kako se to takticki radi,kad vec volite da nagazite po PRIMERI bolje da ste odgledali Hihon-Real,to vam je slicno ovom,a pritom Celsi nije ni blizu nivoa Reala.

Serđo

pre 8 godina

Čelzi se raspada. Mnogi pljuju Ivanovića i Matića. Nisam pristrasan prema njima zato što su naši, ali se preteruje u kritikama. Ispade Bane kriv za sve. Mogu samo da se nasmejem. Jeste on u nešto slabijoj formi, ali za one koji ne vide, čovek pokriva SAM celu desnu stranu. Retko kad mu neko pomaže. Treneri drugih klubova su to provalili i napadaju tu stranu što više mogu, a Bane ne može sve da pokrije. I dok god Murinjo ne bude odredio još nekoga da pripomogne Banetu, loše će se provoditi.
Ključni problem. Najbolji igrač prošle godine u napadu bio je Azar. Ove godine je bukvalno nevidljiv. Bez njegovog učinka mogu da se slikaju.
Murinjo se prvo izgleda malo pogubio, a sada je već izgubio kompas. Prošle godine su kidali na početku, ove godine skoro niko nije u formi, a dobre igre ni od korova. I sada treba zaustaviti kola na nizbrdici. Teško, veoma teško. Pitanje za Žozea - Šta si radio na pripremama?
Ne volim Man City, ali zasad su bez premca. Ako ostali nastave da kiksiraju, borba za prvo mesto bi mogla veoma brzo da se završi.

Ohrid

pre 8 godina

(Dr No,
29. avgust 2015 18:23
I obe gde su igrali u punom sastavu pravili sum im decu i Siti i Palas.Jel ti sada lakse kad se tesis crvenim kartonima?

Zorz Pap

pre 8 godina

Najgori igrač Čelsija po formi je Fabregas. Potpuni raspad. Slabi su i ovi naši Matić i Bane. Liverpul tužan, dok god igraju igrači kao što je Lukas nema ništa od njih. Siti dobar, osvaja. Žali bože para koje imaju engleski timovi.

Mrki

pre 8 godina

Odigrana 4 kola,a ovde geniji vec pisu gotovo je ovi su osvojili ovi nemaju vise sanse,ima jos 34 kola do kraja ljudi sta vam je zar mislite da ce sejici zavrsiti sa skorom 38-0-0,pa tek sad krecu domaci kupovi i evropska takmicenja,polako sa tim prognozama.

Kosovo je Srbija!!

pre 8 godina

@GGMU
Liverpul nazalost ne propada, oni ovakav fudbal igraju vec 2 godine, dok Celsi vise nema srece sa autobusom, a tvoj junajted je najgrozniji klub odmah posle reala...

adriano_galliani

pre 8 godina

Murinjo je unistio fudbal najveca prevara u fudbalu, dok su provalili njegov autobus sad ih puni ko stigne!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Evans, 29. avgust 2015 18:29)

Што се мене тиче, Мурињо је спасио фудбал тиме што није дозволио Џерарду да освоји титулу и тиме заувек уништио легенду о "воли клуб више од себе". Само је доказао да је Џерард губитник који је имао луде среће да је судија насео на његову симулацију. Али све се то осветило хахах. Хвала ти Моу! А, иначе, екипе су играле бункерашки фудбал давно пре њега. Он је само инструметализација императива победе у модерно фудбалско доба. И статистика. Нема места за уметнике.

Djoda

pre 8 godina

Spasio se mali Sterling na vreme izgleda,da su ga naterali da jos godinu ostane od njega igrac nikad postao ne bi,Rodzersu da dovedu Ronalda i Mesija on bi jednog stavio na gol,a drugog na beka,covek se pogubio skroz,odrace ih united za dve nedelje.

dex

pre 8 godina

Adriano, koje frustracije je tebi naneo Dzerard, to je nevidjeno. Kako zamisljas da ostane u klubu, ako mu nisu produzili ugovor? Nevidjene komplekse imas...

Evans

pre 8 godina

@laprdalo

Hahahah koji ste to vi deca do 13 godina, cuj klinca on ce nesto da komentarise... topi se plastika, vestacki klubovi ne opstaju dugo...

danguba

pre 8 godina

Da se razumijemo, Celzi ni prosle sezone nije briljirao, sto se najbolje vidjelo u LP, jednostavno nisu imali dostojnog rivala u PL: neuigrani ManU, potroseni ManC, rastimani Liverpul i beskrvni Arsenal. Ove sezone sve slabosti izlaze na vidjelo, a rivali ozbiljno pojacani i uigrani. Ima jos igre, iako ekipa djeluje bas bezidejno i potroseno, a najvise brine losa forma Hazara, Bane i Matic neprepoznatljivi. Cini se, da se Murinjo olako rijesio nekih igraca, koji bi mu sad mogli unijeti svjezine i zivosti u ekipu, prije svih De Brujnea, Kvardada i Surlea.

Djole

pre 8 godina

Ne mogu da vjerujem da su skori svi govorili da plastika moze da uzme titulu. Gledao sam njihov mec. Uzas. Drugi gol Palasa majstorski. Od kada je Pardju dosao, Palas igra fenomenalno. Liverpul katastrofa jos veca. Jasno je ko dan da titula ide u Mancester, samo je pitanje da li u plavi ili crveni dio.

zgslavac

pre 8 godina

Pratio sam Lovrena pozorno svih 97 minuta. Imao je tri greške, jednom je u duelu osvojio loptu, i onda je kao pravi amater prodao i pao tako drugi gol. Druga greška, protivnik ga pri izvođenju kornera nadskočio i zamalo dao gol, ajde ponekad napadači skoče više od stopera. Treće, baš i nije greška kad stoper maši veliku priliku.

Osim toga imao je niz osvojenih duela, x točnih dugih lopti, vraćao iz duela glavom golmanu u ruke, stalno proigrava lijevo krilo i dodaje mu precizno u prostor, gađao je precizno sa stoperske pozicije Bentekea par puta i unutar 16 a ovaj je fino spuštao te lopte i tako su probijali bunkerčinu West Hama. Tko je pozorno pratio mogao je vidjeti da kad lopta ide od stopera, uvijek baš 90% ide preko Lovrena i lijeve strane. Nije to slučajno. Imao je jedan razorni udarac sa preko 30 metara u donji kut, golman jedva obranio.

Poanta? Opet će mu nakon utakmice vikati da je kiksara. S pravom. Da biram između između drvosječe koji svaku nedoumicu rješava ispucavanjem u aut, i stopera znalca, koji u 90 minuta mora imati jedan veliki kiks, uzeo bi drvosječu uvijek. Zato je Vida u reprezentaciji smijenio Lovrena. Konta Kovač -"svaka tebi čast i tvojim dodavanjima, meni treba stoper".

Kažu da Mitrović mora psihologu. Šta tek ovom reći? Za tu poziciju još je mlad, mogao bi postati vrhunski stoper, ali ako ne riješi sada već akutni problem koncentracije, raspasti će se.

zgslavac

pre 8 godina

Pratio sam Lovrena pozorno svih 97 minuta. Imao je tri greške, jednom je u duelu osvojio loptu, i onda je kao pravi amater prodao i pao tako drugi gol. Druga greška, protivnik ga pri izvođenju kornera nadskočio i zamalo dao gol, ajde ponekad napadači skoče više od stopera. Treće, baš i nije greška kad stoper maši veliku priliku.

Osim toga imao je niz osvojenih duela, x točnih dugih lopti, vraćao iz duela glavom golmanu u ruke, stalno proigrava lijevo krilo i dodaje mu precizno u prostor, gađao je precizno sa stoperske pozicije Bentekea par puta i unutar 16 a ovaj je fino spuštao te lopte i tako su probijali bunkerčinu West Hama. Tko je pozorno pratio mogao je vidjeti da kad lopta ide od stopera, uvijek baš 90% ide preko Lovrena i lijeve strane. Nije to slučajno. Imao je jedan razorni udarac sa preko 30 metara u donji kut, golman jedva obranio.

Poanta? Opet će mu nakon utakmice vikati da je kiksara. S pravom. Da biram između između drvosječe koji svaku nedoumicu rješava ispucavanjem u aut, i stopera znalca, koji u 90 minuta mora imati jedan veliki kiks, uzeo bi drvosječu uvijek. Zato je Vida u reprezentaciji smijenio Lovrena. Konta Kovač -"svaka tebi čast i tvojim dodavanjima, meni treba stoper".

Kažu da Mitrović mora psihologu. Šta tek ovom reći? Za tu poziciju još je mlad, mogao bi postati vrhunski stoper, ali ako ne riješi sada već akutni problem koncentracije, raspasti će se.

Miki28

pre 8 godina

Ponavlja se Murinjova prica, u 2 sezoni uzima titulu a u 3 sezoni igraci su istroseni i za sad djeluje da je Celzi daleko od titule! City je za sad prvi favorit ali ja tipujem na Utd... Danasnje izdanje Celzija je ocajno a o Liverpulu ne treba trositi rijeci, imaju takvu prevaru od trenera... Kristal Palas pokazuje da ce biti u gornjem crhu tabele jer stvarno imaju dobar tim i dobrog menadzera

laprdalo

pre 8 godina

tek je proslo 4 kola a misevi izleteli iz rupe pa se brze bolje slade...lose smo igrali ali imali smo svoje sanse i daleko od toga da su nas nadigrali...ali mali kenedi ce biti takva igracina

Coutinho

pre 8 godina

Liverpul je sansu za dobrim plasmanom ove sezone propustio na kraju prosle kad je MORAO da se zahvali na nicemu u prosle 3 godine Rodzersu,taj covek dovede centralnog veznog on mu igra stopera cele sezone,dovede krilo pa ga stavi na beka,dovede stopere desnjaka pa mu sad igra na levom beku dok mu levi bek placen 15 miliona sedi na klupi,brdo promaseni transfera,a covek jednostavno ne zna da nadje igracu poziciju,ono drugo mesto pre par sezona je iskljuciva zasluga Luisa Suareza covek je sam vukao cele sezone,dali su tad 101 gol od tog je Suarez dao 31 i ima 12 asistencija i indirektno ucestvoao u jos bar 30-40 golova,ova sezona je unapred izgubljena verovatno nece ni di lige evrope doci.

kvisko

pre 8 godina

Celzi se raspao kad su odlucili da vrate Murinja, zadrze Terija i Ivanovica a Matica proglase najboljim igracem. Igraju najgori i najdosadniji fudbal u celoj Engleskoj. Zelim im ispadanje u drugu ligu.

Ratko

pre 8 godina

Kod Celsija najvca tri problema su Kosta, Matic i Ivanovic. Ovaj prvi ne moze gol da postigne niti sebi da izgradi sansu, Matic sem sto trci apsolutno nista ne doprinosi igri, te je zato zamenjen u 70 om minutu meca. Ivanovic katastrofalan na desnoj strani, znaci tu protivnik krene sa akcijom, probija i pravi opasne sanse, opet krivac za prvi gol i delimicno za drugi. Murinjo mu dao kapitensku trakuu nadi da ce se trgnuti ali slaba vajda od toga. Osvrnuo bih se na naseg Matica koji polako ali sigurno gubi mesto u prvoj postavi. Decko konstantno igra pozadi, cak i kada je sam saigraci mu ne dodaju loptu sto sam danas vise puta zapazio. Ne znam da li postoji neki bojkot ali sramota da toliko placen igrac ne dobija loptu, izgleda da mu je zadatak samo da pravi faulove i polriva rupe. To je nedovoljno za toliko placenog igraca. Kada je usao onaj Cheek kao zamena, isto visok i po svemu sudeci buduci starter, Celsijeva igra je bila dosta brza a on sam je vise podelio i dobio lopti za tih 25 minuta, nego Matic za prethodnih 70 minuta. Takodje me je iznenadio mali Kenedi koji je strasan fudbaler i za njega se mora naci mesto u timu, svaka mu cast uz mladog Chekka najaci igrac nedovoljno danas za pobedu. Falkao ce morati da igra pre Koste ako misle da pocnu sa davanjem golova, kao i da sto pre pojacaju odbarnu sa jednim stoperom i desnim bekom. Ima jos vremena da se ukljuce za titulu.

LIVERPOOL

pre 8 godina

Kad god pogledam najgoreg menadzera u istoriji Liverpoola i kad vidim kako igramo mislim da ne moze gore,a onda pogledam razultat Chelshita i njihovog najgoreg menadzera na svetu i odmah se oraspolozim,hvala ti Autobusinjo,hvala plasticnom Chelshitu sto postoji,da nije njih danas bi mi bio tmuran dan....

Benny Hill

pre 8 godina

ako City nastavi sa ovakvim partijama...bice za njih laka sezona...celsi se ove godine boriti za ligu sampiona to jest medju 4 prvih...arsenal ko uvek za malo...a ManUtd daleko od sampiona...jedini City izgleda ko sampion...ali ipak je rano...liga je maraton a ne sprint na 100m

Millennium

pre 8 godina

Dve godine već govorim da je vreme da Rodžers ide iz Liverpula. Izgubio je titulu, Liverpul je najviše od svih timova Premijer lige potrošio na pojačanja ove godine i opet ovakav rezultat. Gledao sam sve utakmice od početka. Pobede su bile na mišiće, i moram reći iako navijam za Liverpul, uz grešku sudija. Loše, mnogo loše. Vreme je za smenu na klupi Liverpula. Sa ovako skupim timom sve ispod četvrtog mesta je neuspeh.

msm

pre 8 godina

Šta bi luzerpulovci,šta ovo bi?Pa ja mislio da ste vi,kako ste ovde pisali,"uz Siti,glavni konkurenti za titulu"?XD
(brufen_od_400, 29. avgust 2015 18:17)

Ti si mislio, da li si ti sposoban da mislis?

filip

pre 8 godina

Postujem Murinja i navijam za Celsi, ali mislim da ce Roman da dovede Klopa za manje od mesec dana, muci se Celsi mnogo, procitana je knjiga Murinjo.

Nexter

pre 8 godina

To je Premier Liga! Jednostavno nema lakih utakmica i ova sezona može biti jedna od najinteresantnijih do sada. Mančesterski klubovi su se do sada izdvojili, ali naravno ima dana za megdana. Pozdrav svim ljubiteljima Premieršipa!

.dr.

pre 8 godina

Portugalac i irac izgubili kompas. Sve pohvala za A. Pardjua, licno bih voleo da se sto duze zadrze u vrhu. Definitivno M. Siti deluje najozbiljnije, izgleda da ce im jedini kandidat za tituli biti Arsenal i mozda M. Junajted ako se konsoliduje na gorecim pozicijama do kraja prelaznog roka.

Gerrard

pre 8 godina

Kakva pocepusa West Hema,celu utakmicu sam odgledao i odavno ne videh da neko tako nekog nadigra u gostima,Liverpul 70-80 posto loptu drzao u nogama,a nista sa njom nije znao da uradi,neverovatno jadno su izgledali kada su drzali loptu,dok se WH branio sa desetoricom,a onda kad uzmu loptu u par dodavanja dolazili do gola,Rodzers smesan trener i sad ispastaju sto ga se nisu resili i doveli Klopa.

fudbal

pre 8 godina

Sto vise shvacate da su vam svi u repki od 1 do zadnjeg bezveznjaci to vise pljujete lovrena koji je nas valjda jedini precjenjeni fizikalac...kad se sjetim samo da ste znali svoje igrace stavljat u istu recenicu s modricem:)))

mik

pre 8 godina

Kristal Palas strašna ekipa,organizovana i taktički odlična. Zbog toga je PL najbolja liga na svetu,"male ekipe" nisu male,već odlično organizovane.

dr.

pre 8 godina

Irski mesar i portugalska neznalica izgubili kompas. Sve pohvala za A. Pardjua, licno bih voleo da se sto duze zadrze u vrhu. Definitivno M. Siti deluje najozbiljnije, izgleda da ce im jedini kandidat za tituli biti Arsenal i mozda M. Junajted ako se konsoliduje an gorecim pozicijama do kraja prelaznog roka.

beverli hils

pre 8 godina

I gde je tu razlika u igri Liverpula danas i krajem prosle sezone u porazima od Kristal Palasa i Stouka, nema je. Dovedes 31 igraca za tri godine i nema rezultata, mozda nije problem u igracima.

random lik

pre 8 godina

Bane,Matic i fabregas ponovo losi,mislim da bi mozda trebalo da proba sa Azpi na desnom i Babom na levom beku.Willian standardno trci,trudi se ali nikako da ubode zavrsni pas ili sut.Novajlija Kenedi vrlo solidan,kao i Falcao.Chelsa mora bar jos jednog igraca da dovede do kraja.

Let Me Feel

pre 8 godina

Znao sam da ce murinjo da napravi katastrofalnu gresku sa dovodjenjem falcao nije on u formi pedro je ok pojacanje ali ne moze da igra kad nema napadace najveca greska je bila prodaja shurle u wolsburg...

nenad rs

pre 8 godina

Кристал Палас разбио Челзи у парампарчад,улупани милиони џаба.Сити ће једино у Арсеналу имати конкурента а о Ливерпулу је сувишно трошити ријечи.

Blue Fortress

pre 8 godina

Iz odbrane krece stabilnost celog tima , a odbrana je trenutno UZAS, remont pod hitno, Garaj ili Abdenur moraju doci do kraja prelaznog roka. Fabregas mora na hladjenje, Azar los, bez lopti za Kostu...Jedine svetle tacke su bile Kenedi, opasan potencijal i Radamel koji je podsetio na stare dane kada je bio Bog sesnaesterca. Ocekujem bombu u prelaznom roku, jos 2 dana "fore" ima Murinjo inace ode titula, a sada je vec velikih -8.

Dr No

pre 8 godina

Celzi se raspada... 2 puta od 4 odigrali sa igracem manje... dve izgubljene, jedna pobeda i jedan neresen reuzltat... stvarno raspad sistema ;-)

NS BOY

pre 8 godina

Sjajne partije Sitija. Napred samo.
Dobar je i Liverpul, odlican je, kao i Celsi, samo sto cesto gube. ;)
(pratite komentare usijanih glava) :)

Miki28

pre 8 godina

Ponavlja se Murinjova prica, u 2 sezoni uzima titulu a u 3 sezoni igraci su istroseni i za sad djeluje da je Celzi daleko od titule! City je za sad prvi favorit ali ja tipujem na Utd... Danasnje izdanje Celzija je ocajno a o Liverpulu ne treba trositi rijeci, imaju takvu prevaru od trenera... Kristal Palas pokazuje da ce biti u gornjem crhu tabele jer stvarno imaju dobar tim i dobrog menadzera

Coutinho

pre 8 godina

Liverpul je sansu za dobrim plasmanom ove sezone propustio na kraju prosle kad je MORAO da se zahvali na nicemu u prosle 3 godine Rodzersu,taj covek dovede centralnog veznog on mu igra stopera cele sezone,dovede krilo pa ga stavi na beka,dovede stopere desnjaka pa mu sad igra na levom beku dok mu levi bek placen 15 miliona sedi na klupi,brdo promaseni transfera,a covek jednostavno ne zna da nadje igracu poziciju,ono drugo mesto pre par sezona je iskljuciva zasluga Luisa Suareza covek je sam vukao cele sezone,dali su tad 101 gol od tog je Suarez dao 31 i ima 12 asistencija i indirektno ucestvoao u jos bar 30-40 golova,ova sezona je unapred izgubljena verovatno nece ni di lige evrope doci.

mik

pre 8 godina

Kristal Palas strašna ekipa,organizovana i taktički odlična. Zbog toga je PL najbolja liga na svetu,"male ekipe" nisu male,već odlično organizovane.

beverli hils

pre 8 godina

I gde je tu razlika u igri Liverpula danas i krajem prosle sezone u porazima od Kristal Palasa i Stouka, nema je. Dovedes 31 igraca za tri godine i nema rezultata, mozda nije problem u igracima.

Benny Hill

pre 8 godina

ako City nastavi sa ovakvim partijama...bice za njih laka sezona...celsi se ove godine boriti za ligu sampiona to jest medju 4 prvih...arsenal ko uvek za malo...a ManUtd daleko od sampiona...jedini City izgleda ko sampion...ali ipak je rano...liga je maraton a ne sprint na 100m

Zorz Pap

pre 8 godina

Najgori igrač Čelsija po formi je Fabregas. Potpuni raspad. Slabi su i ovi naši Matić i Bane. Liverpul tužan, dok god igraju igrači kao što je Lukas nema ništa od njih. Siti dobar, osvaja. Žali bože para koje imaju engleski timovi.

Djoda

pre 8 godina

Spasio se mali Sterling na vreme izgleda,da su ga naterali da jos godinu ostane od njega igrac nikad postao ne bi,Rodzersu da dovedu Ronalda i Mesija on bi jednog stavio na gol,a drugog na beka,covek se pogubio skroz,odrace ih united za dve nedelje.

zgslavac

pre 8 godina

Pratio sam Lovrena pozorno svih 97 minuta. Imao je tri greške, jednom je u duelu osvojio loptu, i onda je kao pravi amater prodao i pao tako drugi gol. Druga greška, protivnik ga pri izvođenju kornera nadskočio i zamalo dao gol, ajde ponekad napadači skoče više od stopera. Treće, baš i nije greška kad stoper maši veliku priliku.

Osim toga imao je niz osvojenih duela, x točnih dugih lopti, vraćao iz duela glavom golmanu u ruke, stalno proigrava lijevo krilo i dodaje mu precizno u prostor, gađao je precizno sa stoperske pozicije Bentekea par puta i unutar 16 a ovaj je fino spuštao te lopte i tako su probijali bunkerčinu West Hama. Tko je pozorno pratio mogao je vidjeti da kad lopta ide od stopera, uvijek baš 90% ide preko Lovrena i lijeve strane. Nije to slučajno. Imao je jedan razorni udarac sa preko 30 metara u donji kut, golman jedva obranio.

Poanta? Opet će mu nakon utakmice vikati da je kiksara. S pravom. Da biram između između drvosječe koji svaku nedoumicu rješava ispucavanjem u aut, i stopera znalca, koji u 90 minuta mora imati jedan veliki kiks, uzeo bi drvosječu uvijek. Zato je Vida u reprezentaciji smijenio Lovrena. Konta Kovač -"svaka tebi čast i tvojim dodavanjima, meni treba stoper".

Kažu da Mitrović mora psihologu. Šta tek ovom reći? Za tu poziciju još je mlad, mogao bi postati vrhunski stoper, ali ako ne riješi sada već akutni problem koncentracije, raspasti će se.

dr.

pre 8 godina

Irski mesar i portugalska neznalica izgubili kompas. Sve pohvala za A. Pardjua, licno bih voleo da se sto duze zadrze u vrhu. Definitivno M. Siti deluje najozbiljnije, izgleda da ce im jedini kandidat za tituli biti Arsenal i mozda M. Junajted ako se konsoliduje an gorecim pozicijama do kraja prelaznog roka.

Marko

pre 8 godina

Za Liverpul mi je drago, samo zato što su šutnuli Markovica, zelim im sve poraze.
(Mihajlovic, 29. avgust 2015 19:36)

Tipicni balkanski navijac. Neog mrzim malo a nekog malo vise. Tako razmisljamo u zivotu uopste.

Nexter

pre 8 godina

To je Premier Liga! Jednostavno nema lakih utakmica i ova sezona može biti jedna od najinteresantnijih do sada. Mančesterski klubovi su se do sada izdvojili, ali naravno ima dana za megdana. Pozdrav svim ljubiteljima Premieršipa!

Serđo

pre 8 godina

Čelzi se raspada. Mnogi pljuju Ivanovića i Matića. Nisam pristrasan prema njima zato što su naši, ali se preteruje u kritikama. Ispade Bane kriv za sve. Mogu samo da se nasmejem. Jeste on u nešto slabijoj formi, ali za one koji ne vide, čovek pokriva SAM celu desnu stranu. Retko kad mu neko pomaže. Treneri drugih klubova su to provalili i napadaju tu stranu što više mogu, a Bane ne može sve da pokrije. I dok god Murinjo ne bude odredio još nekoga da pripomogne Banetu, loše će se provoditi.
Ključni problem. Najbolji igrač prošle godine u napadu bio je Azar. Ove godine je bukvalno nevidljiv. Bez njegovog učinka mogu da se slikaju.
Murinjo se prvo izgleda malo pogubio, a sada je već izgubio kompas. Prošle godine su kidali na početku, ove godine skoro niko nije u formi, a dobre igre ni od korova. I sada treba zaustaviti kola na nizbrdici. Teško, veoma teško. Pitanje za Žozea - Šta si radio na pripremama?
Ne volim Man City, ali zasad su bez premca. Ako ostali nastave da kiksiraju, borba za prvo mesto bi mogla veoma brzo da se završi.

danguba

pre 8 godina

Da se razumijemo, Celzi ni prosle sezone nije briljirao, sto se najbolje vidjelo u LP, jednostavno nisu imali dostojnog rivala u PL: neuigrani ManU, potroseni ManC, rastimani Liverpul i beskrvni Arsenal. Ove sezone sve slabosti izlaze na vidjelo, a rivali ozbiljno pojacani i uigrani. Ima jos igre, iako ekipa djeluje bas bezidejno i potroseno, a najvise brine losa forma Hazara, Bane i Matic neprepoznatljivi. Cini se, da se Murinjo olako rijesio nekih igraca, koji bi mu sad mogli unijeti svjezine i zivosti u ekipu, prije svih De Brujnea, Kvardada i Surlea.

Mrki

pre 8 godina

Odigrana 4 kola,a ovde geniji vec pisu gotovo je ovi su osvojili ovi nemaju vise sanse,ima jos 34 kola do kraja ljudi sta vam je zar mislite da ce sejici zavrsiti sa skorom 38-0-0,pa tek sad krecu domaci kupovi i evropska takmicenja,polako sa tim prognozama.

Dr No

pre 8 godina

Celzi se raspada... 2 puta od 4 odigrali sa igracem manje... dve izgubljene, jedna pobeda i jedan neresen reuzltat... stvarno raspad sistema ;-)

random lik

pre 8 godina

Bane,Matic i fabregas ponovo losi,mislim da bi mozda trebalo da proba sa Azpi na desnom i Babom na levom beku.Willian standardno trci,trudi se ali nikako da ubode zavrsni pas ili sut.Novajlija Kenedi vrlo solidan,kao i Falcao.Chelsa mora bar jos jednog igraca da dovede do kraja.

kvisko

pre 8 godina

Celzi se raspao kad su odlucili da vrate Murinja, zadrze Terija i Ivanovica a Matica proglase najboljim igracem. Igraju najgori i najdosadniji fudbal u celoj Engleskoj. Zelim im ispadanje u drugu ligu.

nenad rs

pre 8 godina

Кристал Палас разбио Челзи у парампарчад,улупани милиони џаба.Сити ће једино у Арсеналу имати конкурента а о Ливерпулу је сувишно трошити ријечи.

Gerrard

pre 8 godina

Kakva pocepusa West Hema,celu utakmicu sam odgledao i odavno ne videh da neko tako nekog nadigra u gostima,Liverpul 70-80 posto loptu drzao u nogama,a nista sa njom nije znao da uradi,neverovatno jadno su izgledali kada su drzali loptu,dok se WH branio sa desetoricom,a onda kad uzmu loptu u par dodavanja dolazili do gola,Rodzers smesan trener i sad ispastaju sto ga se nisu resili i doveli Klopa.

dunga

pre 8 godina

Lovren. Ponaša se kao da ima pregled i tehniku Zidana, a naprotiv... Ima talenat jednog ispodprosečnog štopera - libera iz 70ih godina.
A koncentraciju 7godisnjeg deteta koji je prvi put seo u školsku klupu.
Blam me kad ga vidim na terenu.

Kayser Soze

pre 8 godina

Do juce je Murinjo bio genije i najbolji trener na svetu, a Pelegrini neznalica, a sad obrnuto..Sad se Murinjo kritikuje i nema pojma..E moji Srbi

NS BOY

pre 8 godina

Sjajne partije Sitija. Napred samo.
Dobar je i Liverpul, odlican je, kao i Celsi, samo sto cesto gube. ;)
(pratite komentare usijanih glava) :)

Millennium

pre 8 godina

Dve godine već govorim da je vreme da Rodžers ide iz Liverpula. Izgubio je titulu, Liverpul je najviše od svih timova Premijer lige potrošio na pojačanja ove godine i opet ovakav rezultat. Gledao sam sve utakmice od početka. Pobede su bile na mišiće, i moram reći iako navijam za Liverpul, uz grešku sudija. Loše, mnogo loše. Vreme je za smenu na klupi Liverpula. Sa ovako skupim timom sve ispod četvrtog mesta je neuspeh.

LIVERPOOL

pre 8 godina

Kad god pogledam najgoreg menadzera u istoriji Liverpoola i kad vidim kako igramo mislim da ne moze gore,a onda pogledam razultat Chelshita i njihovog najgoreg menadzera na svetu i odmah se oraspolozim,hvala ti Autobusinjo,hvala plasticnom Chelshitu sto postoji,da nije njih danas bi mi bio tmuran dan....

Cao zdravo BR

pre 8 godina

Ovaj rodzers bi trebao da instalira manager 2006, jedno 17godina da ne silazi sa kompa i potom bi mozda bio dobar da vodi FK Kuzmin.. Od pocetka sam ga podrzavao ali taj ima ego veci od portugalca a svako poredjenje bi bila uvreda za Zozea..
Elem, potajno se nadam da je liverpul platio Klopu da ne potpisuje nigde do polusezone jer ima velike sanse da bude angazovan, ukoliko ovaj nastavi da skrnavi a kanda mu ide od ruke..

Ratko

pre 8 godina

Kod Celsija najvca tri problema su Kosta, Matic i Ivanovic. Ovaj prvi ne moze gol da postigne niti sebi da izgradi sansu, Matic sem sto trci apsolutno nista ne doprinosi igri, te je zato zamenjen u 70 om minutu meca. Ivanovic katastrofalan na desnoj strani, znaci tu protivnik krene sa akcijom, probija i pravi opasne sanse, opet krivac za prvi gol i delimicno za drugi. Murinjo mu dao kapitensku trakuu nadi da ce se trgnuti ali slaba vajda od toga. Osvrnuo bih se na naseg Matica koji polako ali sigurno gubi mesto u prvoj postavi. Decko konstantno igra pozadi, cak i kada je sam saigraci mu ne dodaju loptu sto sam danas vise puta zapazio. Ne znam da li postoji neki bojkot ali sramota da toliko placen igrac ne dobija loptu, izgleda da mu je zadatak samo da pravi faulove i polriva rupe. To je nedovoljno za toliko placenog igraca. Kada je usao onaj Cheek kao zamena, isto visok i po svemu sudeci buduci starter, Celsijeva igra je bila dosta brza a on sam je vise podelio i dobio lopti za tih 25 minuta, nego Matic za prethodnih 70 minuta. Takodje me je iznenadio mali Kenedi koji je strasan fudbaler i za njega se mora naci mesto u timu, svaka mu cast uz mladog Chekka najaci igrac nedovoljno danas za pobedu. Falkao ce morati da igra pre Koste ako misle da pocnu sa davanjem golova, kao i da sto pre pojacaju odbarnu sa jednim stoperom i desnim bekom. Ima jos vremena da se ukljuce za titulu.

Djole

pre 8 godina

Ne mogu da vjerujem da su skori svi govorili da plastika moze da uzme titulu. Gledao sam njihov mec. Uzas. Drugi gol Palasa majstorski. Od kada je Pardju dosao, Palas igra fenomenalno. Liverpul katastrofa jos veca. Jasno je ko dan da titula ide u Mancester, samo je pitanje da li u plavi ili crveni dio.

adriano_galliani

pre 8 godina

"Dve godine već govorim da je vreme da Rodžers ide iz Liverpula. Izgubio je titulu, Liverpul je najviše od svih timova Premijer lige potrošio na pojačanja ove godine i opet ovakav rezultat."

Није Роџерс изгубио ту титулу већ СТИВЕН ЏЕРАРД, који се САПЛЕО. Шта је ту крив Брендан? Крив је за све друго - промашене трансфере, лоше тактике, али ту сезону је Ливерпул одиграо изнад својих могућности, Суарез би оборио све рекорде да је шутирао и пенала, али све то је пало у воду због Џерарда. Зато је Суарез и побегао, ко би играо са таквим губитницима. Сад и Стерлинг, следећи Кутињо. А о потрошеним парама нећу.. Бентеке за сада исти учинак као и Балотели.

filip

pre 8 godina

Postujem Murinja i navijam za Celsi, ali mislim da ce Roman da dovede Klopa za manje od mesec dana, muci se Celsi mnogo, procitana je knjiga Murinjo.

Sreten Žujkić, penzioner

pre 8 godina

Iako ih podržavam, mislim da je Čelsi već sad potrošio sve kredite za titulu na kraju prvenstva. Pored toga su jako nesigurni i ovo im sigurno nije poslednji poraz u skorije vreme.

yea

pre 8 godina

pazi tek je 4 kola proslo i ovi bodovi ne znace oprastanje od titule Celzija. Poenta je sto lose igraju i to vrv nece tako lako da se promeni. A gubice i drugi u nizu pa i Siti sigurno, kad ih uhvati kriza pa izgube tri za redom, nista cudno u pl.

Kosovo je Srbija!!

pre 8 godina

@GGMU
Liverpul nazalost ne propada, oni ovakav fudbal igraju vec 2 godine, dok Celsi vise nema srece sa autobusom, a tvoj junajted je najgrozniji klub odmah posle reala...

dex

pre 8 godina

Adriano, koje frustracije je tebi naneo Dzerard, to je nevidjeno. Kako zamisljas da ostane u klubu, ako mu nisu produzili ugovor? Nevidjene komplekse imas...

zgslavac

pre 8 godina

Pratio sam Lovrena pozorno svih 97 minuta. Imao je tri greške, jednom je u duelu osvojio loptu, i onda je kao pravi amater prodao i pao tako drugi gol. Druga greška, protivnik ga pri izvođenju kornera nadskočio i zamalo dao gol, ajde ponekad napadači skoče više od stopera. Treće, baš i nije greška kad stoper maši veliku priliku.

Osim toga imao je niz osvojenih duela, x točnih dugih lopti, vraćao iz duela glavom golmanu u ruke, stalno proigrava lijevo krilo i dodaje mu precizno u prostor, gađao je precizno sa stoperske pozicije Bentekea par puta i unutar 16 a ovaj je fino spuštao te lopte i tako su probijali bunkerčinu West Hama. Tko je pozorno pratio mogao je vidjeti da kad lopta ide od stopera, uvijek baš 90% ide preko Lovrena i lijeve strane. Nije to slučajno. Imao je jedan razorni udarac sa preko 30 metara u donji kut, golman jedva obranio.

Poanta? Opet će mu nakon utakmice vikati da je kiksara. S pravom. Da biram između između drvosječe koji svaku nedoumicu rješava ispucavanjem u aut, i stopera znalca, koji u 90 minuta mora imati jedan veliki kiks, uzeo bi drvosječu uvijek. Zato je Vida u reprezentaciji smijenio Lovrena. Konta Kovač -"svaka tebi čast i tvojim dodavanjima, meni treba stoper".

Kažu da Mitrović mora psihologu. Šta tek ovom reći? Za tu poziciju još je mlad, mogao bi postati vrhunski stoper, ali ako ne riješi sada već akutni problem koncentracije, raspasti će se.

Blue Fortress

pre 8 godina

Iz odbrane krece stabilnost celog tima , a odbrana je trenutno UZAS, remont pod hitno, Garaj ili Abdenur moraju doci do kraja prelaznog roka. Fabregas mora na hladjenje, Azar los, bez lopti za Kostu...Jedine svetle tacke su bile Kenedi, opasan potencijal i Radamel koji je podsetio na stare dane kada je bio Bog sesnaesterca. Ocekujem bombu u prelaznom roku, jos 2 dana "fore" ima Murinjo inace ode titula, a sada je vec velikih -8.

.dr.

pre 8 godina

Portugalac i irac izgubili kompas. Sve pohvala za A. Pardjua, licno bih voleo da se sto duze zadrze u vrhu. Definitivno M. Siti deluje najozbiljnije, izgleda da ce im jedini kandidat za tituli biti Arsenal i mozda M. Junajted ako se konsoliduje na gorecim pozicijama do kraja prelaznog roka.

Let Me Feel

pre 8 godina

Znao sam da ce murinjo da napravi katastrofalnu gresku sa dovodjenjem falcao nije on u formi pedro je ok pojacanje ali ne moze da igra kad nema napadace najveca greska je bila prodaja shurle u wolsburg...

msm

pre 8 godina

Šta bi luzerpulovci,šta ovo bi?Pa ja mislio da ste vi,kako ste ovde pisali,"uz Siti,glavni konkurenti za titulu"?XD
(brufen_od_400, 29. avgust 2015 18:17)

Ti si mislio, da li si ti sposoban da mislis?

Whu

pre 8 godina

Kako mi je samo sad zao sto nidmo uzeli bar 4 boda kod kuce sa bornmutom i lrsterom dve pobede na strani arsenal i lpool nece to mnogi uspeti....cmon hammers

adriano_galliani

pre 8 godina

Murinjo je unistio fudbal najveca prevara u fudbalu, dok su provalili njegov autobus sad ih puni ko stigne!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Evans, 29. avgust 2015 18:29)

Што се мене тиче, Мурињо је спасио фудбал тиме што није дозволио Џерарду да освоји титулу и тиме заувек уништио легенду о "воли клуб више од себе". Само је доказао да је Џерард губитник који је имао луде среће да је судија насео на његову симулацију. Али све се то осветило хахах. Хвала ти Моу! А, иначе, екипе су играле бункерашки фудбал давно пре њега. Он је само инструметализација императива победе у модерно фудбалско доба. И статистика. Нема места за уметнике.

Lpool airlines

pre 8 godina

Paznja,
Poziva se putnik Jirgen Klop da se hitno javi na salter Enfild Rouda!
Ponavljam,
Poziva se putnik Jirgen Klop da se hitno javi na salter Enfild Rouda,
Hvala.

laprdalo

pre 8 godina

tek je proslo 4 kola a misevi izleteli iz rupe pa se brze bolje slade...lose smo igrali ali imali smo svoje sanse i daleko od toga da su nas nadigrali...ali mali kenedi ce biti takva igracina

Miki Kostolac

pre 8 godina

Celsi skor deluje pogubljeno ali ima nade. Kada su usli Chek, Kenedi i Falkao izgledali su mnogo bolje. Matic nije jednostavno igrac za Chelse, koliko je smo brzi Chek i kako ulazi mnogo bolje u duele mislim da Matic uskoro zavrsava sa Chelsijem. Kada pogledas u globalu ceo tim je los ali Matic poput puza polako se krece, dodaje prvom do sebe, dobije po neki duel a u napadu katastrofa i deluje najsporije od i onako bledih igraca Chelsija. Takodje Ivanovica skroz provalili znaci pregazili su ga ona njegovoj strani. Problem je sto sada protivnici mnogo cesce napadaju nekim polukontrama iz razloga sto ofanzivci ne drze dovoljno sigurno loptu u napadu, vec non stop neocekivano kiksaju i Bane ne stize da zatvori rupu. Kakav bedak da prvi put sa kapitenskom trakom debituje porazom. Mislim da su dobru taktiku razradili protiv Murinja, zatvoris se totalno i odigras par puta agresivno polukontru, sto uspesno realizuju do sada. Oba gola Kristal Palasa su pala nakon jalove inicijative Chelsija, polukontra na brzinu, protrcavanje, centarst i gol. Sledece kolo Chelse sigurno dobija posto ce pasti ribanje od Murinja i neki ispadaju iz prve postave.

Ohrid

pre 8 godina

(Dr No,
29. avgust 2015 18:23
I obe gde su igrali u punom sastavu pravili sum im decu i Siti i Palas.Jel ti sada lakse kad se tesis crvenim kartonima?

Coutinho

pre 8 godina

@volim ove navijace Manchester united a kako se loze da ce da dobiju Liverpool Za dve nedelje.... kazete Rogers nema veze kao trener....koji fudbal vi znate I gledate onda


Evo ja navijam za Liverpul i tvrdim da ce mancester lagano da nas dobije sa 2-3 nula,4 kola je odigrano od tog je liverpul JEDNO poluvreme dobro odigrao(pr.Arsenala) ostalo tuga,cemer i jad,covek je napravio prosek od kluba i poceo sa taktikom tipa Stouk kupi igraca od preko 2 metra i bunari celu utakmicu,sanse juce nisu stvorili,ja ne znam koji si ti fudbal gledao u ove 4 utakmice ali nesto si ocigledno pobrkao.

atl united

pre 8 godina

volim ove navijace Manchester united a kako se loze da ce da dobiju Liverpool Za dve nedelje.... kazete Rogers nema veze kao trener....koji fudbal vi znate I gledate onda

fudbal

pre 8 godina

Sto vise shvacate da su vam svi u repki od 1 do zadnjeg bezveznjaci to vise pljujete lovrena koji je nas valjda jedini precjenjeni fizikalac...kad se sjetim samo da ste znali svoje igrace stavljat u istu recenicu s modricem:)))

Liverpool Man

pre 8 godina

Ja bi reko da ima jos 34 kola do kraja lige i da 95% vas ne zna to...Tek pocela liga vo strucnjaci vec znate ko je u top 4, ko je osvojio ligu itd.Aj molim vas..

Evans

pre 8 godina

@laprdalo

Hahahah koji ste to vi deca do 13 godina, cuj klinca on ce nesto da komentarise... topi se plastika, vestacki klubovi ne opstaju dugo...

jay and silent bob

pre 8 godina

Koliko nelogicnosti u pokusaju da se velica liga,izgleda da ce liga biti bas ne zanimljiva,jer je Siti za par klasa iznad svih,a ne kako neki kazu najzanimljvija u par godina.Bice slican proslos,samo sto ce sad mesto Celsija da se Siti proseta do titule,Murinjo je i u Realu u 2 sezoni uzeo titulu,pa u trecoj mu Barsa pobegla 17 bodova,deluje da ce biti slicno.Kristal Palas se sjajno brani u gostima,on je redak primer kako se to takticki radi,kad vec volite da nagazite po PRIMERI bolje da ste odgledali Hihon-Real,to vam je slicno ovom,a pritom Celsi nije ni blizu nivoa Reala.

ja

pre 8 godina

ovako...svi smo mi navijaci...al vi mnogo se..te...navijam za liverpul... jbt ovde svako svakog moze da pobedi a svi pametni...videcemo na kraju

.....

pre 8 godina

Liverpul ocaj , celsi tu i tamo bice bolje al kasno ce se probuditi , mu jos super prolazi kako igra tako da siti uzima titulu ako venger ne odresi kesu i ne kupi napadaca samo tako moze biti interesantno.

Marko

pre 8 godina

Celnici Liverpula nek ubrzaju posao sa Klopom dok nije kasno. Rodzers se jako pravi pametan, to mu moze proci u Svonsiju ali na Enfildu nikako.

S Y L A

pre 8 godina

Pokvario se autobus Murinju
(S Y L A, 29. avgust 2015 20:06)

ooo, gospodare :)
polomio sam se od smeha!
(wer, 29. avgust 2015 21:05)
:)

.

pre 8 godina

Liverpool svake godine spuca po 100+ miliona na pojacanja i nista.Ne zna da kupuje.Neka vidi kako se kupuju pravi igraci za ne ogromne pare. Evo ga jedan koji se vec otplacuje extra https://www.youtube.com/watch?v=lr_Y6tQMI7k

Podjite Zamnom Stici cu Vas

pre 8 godina

Presretnu navijaci Man Siti-ja Muju...Za koga navijas Mujo...Pa ,pa za Vas...Za Siti...Ajde onda otpevaj nasu navijacku himnu ili ces dobiti batine...Mujo pcne pevati: Mancester Si Ti ,takav sam i ja ,zato sam te duso zavole jaaaaaaaa :)

Chelsea forfever

pre 8 godina

Veliki sam Čelsijev fan i stvarno sam razocaran ne samo rezultatima vec i igrom koju nemamo jednostavno se na terenu ne zna ko pije a ko plaća i stvarno ne znam kako ce se sve ovo zavrsiti dovođenjem nekog vanseriskog igraca ili odlaskom Murinja...Ja bih više voleo ovu drugu opciju jer ne volim Murinjovu taktiku i njegov stil igre!!!

vasobeci

pre 8 godina

Ko se bre raspada? Ma sve je ovo namestanje... treba sada naci pare za ove sto su kupljeni...Cuj West Ham dao tri komada Liverpulu u gostima... hahahaha, alo bre...ili Celzi...e kad ovi najaci namestaju....onda....

LIVERPOOL

pre 8 godina

Kad god pogledam najgoreg menadzera u istoriji Liverpoola i kad vidim kako igramo mislim da ne moze gore,a onda pogledam razultat Chelshita i njihovog najgoreg menadzera na svetu i odmah se oraspolozim,hvala ti Autobusinjo,hvala plasticnom Chelshitu sto postoji,da nije njih danas bi mi bio tmuran dan....

adriano_galliani

pre 8 godina

Murinjo je unistio fudbal najveca prevara u fudbalu, dok su provalili njegov autobus sad ih puni ko stigne!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Evans, 29. avgust 2015 18:29)

Што се мене тиче, Мурињо је спасио фудбал тиме што није дозволио Џерарду да освоји титулу и тиме заувек уништио легенду о "воли клуб више од себе". Само је доказао да је Џерард губитник који је имао луде среће да је судија насео на његову симулацију. Али све се то осветило хахах. Хвала ти Моу! А, иначе, екипе су играле бункерашки фудбал давно пре њега. Он је само инструметализација императива победе у модерно фудбалско доба. И статистика. Нема места за уметнике.

kvisko

pre 8 godina

Celzi se raspao kad su odlucili da vrate Murinja, zadrze Terija i Ivanovica a Matica proglase najboljim igracem. Igraju najgori i najdosadniji fudbal u celoj Engleskoj. Zelim im ispadanje u drugu ligu.

atl united

pre 8 godina

volim ove navijace Manchester united a kako se loze da ce da dobiju Liverpool Za dve nedelje.... kazete Rogers nema veze kao trener....koji fudbal vi znate I gledate onda

fudbal

pre 8 godina

Sto vise shvacate da su vam svi u repki od 1 do zadnjeg bezveznjaci to vise pljujete lovrena koji je nas valjda jedini precjenjeni fizikalac...kad se sjetim samo da ste znali svoje igrace stavljat u istu recenicu s modricem:)))

Miki Kostolac

pre 8 godina

Celsi skor deluje pogubljeno ali ima nade. Kada su usli Chek, Kenedi i Falkao izgledali su mnogo bolje. Matic nije jednostavno igrac za Chelse, koliko je smo brzi Chek i kako ulazi mnogo bolje u duele mislim da Matic uskoro zavrsava sa Chelsijem. Kada pogledas u globalu ceo tim je los ali Matic poput puza polako se krece, dodaje prvom do sebe, dobije po neki duel a u napadu katastrofa i deluje najsporije od i onako bledih igraca Chelsija. Takodje Ivanovica skroz provalili znaci pregazili su ga ona njegovoj strani. Problem je sto sada protivnici mnogo cesce napadaju nekim polukontrama iz razloga sto ofanzivci ne drze dovoljno sigurno loptu u napadu, vec non stop neocekivano kiksaju i Bane ne stize da zatvori rupu. Kakav bedak da prvi put sa kapitenskom trakom debituje porazom. Mislim da su dobru taktiku razradili protiv Murinja, zatvoris se totalno i odigras par puta agresivno polukontru, sto uspesno realizuju do sada. Oba gola Kristal Palasa su pala nakon jalove inicijative Chelsija, polukontra na brzinu, protrcavanje, centarst i gol. Sledece kolo Chelse sigurno dobija posto ce pasti ribanje od Murinja i neki ispadaju iz prve postave.

adriano_galliani

pre 8 godina

"Dve godine već govorim da je vreme da Rodžers ide iz Liverpula. Izgubio je titulu, Liverpul je najviše od svih timova Premijer lige potrošio na pojačanja ove godine i opet ovakav rezultat."

Није Роџерс изгубио ту титулу већ СТИВЕН ЏЕРАРД, који се САПЛЕО. Шта је ту крив Брендан? Крив је за све друго - промашене трансфере, лоше тактике, али ту сезону је Ливерпул одиграо изнад својих могућности, Суарез би оборио све рекорде да је шутирао и пенала, али све то је пало у воду због Џерарда. Зато је Суарез и побегао, ко би играо са таквим губитницима. Сад и Стерлинг, следећи Кутињо. А о потрошеним парама нећу.. Бентеке за сада исти учинак као и Балотели.

jay and silent bob

pre 8 godina

Koliko nelogicnosti u pokusaju da se velica liga,izgleda da ce liga biti bas ne zanimljiva,jer je Siti za par klasa iznad svih,a ne kako neki kazu najzanimljvija u par godina.Bice slican proslos,samo sto ce sad mesto Celsija da se Siti proseta do titule,Murinjo je i u Realu u 2 sezoni uzeo titulu,pa u trecoj mu Barsa pobegla 17 bodova,deluje da ce biti slicno.Kristal Palas se sjajno brani u gostima,on je redak primer kako se to takticki radi,kad vec volite da nagazite po PRIMERI bolje da ste odgledali Hihon-Real,to vam je slicno ovom,a pritom Celsi nije ni blizu nivoa Reala.

laprdalo

pre 8 godina

tek je proslo 4 kola a misevi izleteli iz rupe pa se brze bolje slade...lose smo igrali ali imali smo svoje sanse i daleko od toga da su nas nadigrali...ali mali kenedi ce biti takva igracina

Kosovo je Srbija!!

pre 8 godina

@GGMU
Liverpul nazalost ne propada, oni ovakav fudbal igraju vec 2 godine, dok Celsi vise nema srece sa autobusom, a tvoj junajted je najgrozniji klub odmah posle reala...

msm

pre 8 godina

Šta bi luzerpulovci,šta ovo bi?Pa ja mislio da ste vi,kako ste ovde pisali,"uz Siti,glavni konkurenti za titulu"?XD
(brufen_od_400, 29. avgust 2015 18:17)

Ti si mislio, da li si ti sposoban da mislis?

Marko

pre 8 godina

Za Liverpul mi je drago, samo zato što su šutnuli Markovica, zelim im sve poraze.
(Mihajlovic, 29. avgust 2015 19:36)

Tipicni balkanski navijac. Neog mrzim malo a nekog malo vise. Tako razmisljamo u zivotu uopste.

Miki28

pre 8 godina

Ponavlja se Murinjova prica, u 2 sezoni uzima titulu a u 3 sezoni igraci su istroseni i za sad djeluje da je Celzi daleko od titule! City je za sad prvi favorit ali ja tipujem na Utd... Danasnje izdanje Celzija je ocajno a o Liverpulu ne treba trositi rijeci, imaju takvu prevaru od trenera... Kristal Palas pokazuje da ce biti u gornjem crhu tabele jer stvarno imaju dobar tim i dobrog menadzera

Evans

pre 8 godina

@laprdalo

Hahahah koji ste to vi deca do 13 godina, cuj klinca on ce nesto da komentarise... topi se plastika, vestacki klubovi ne opstaju dugo...

vasobeci

pre 8 godina

Ko se bre raspada? Ma sve je ovo namestanje... treba sada naci pare za ove sto su kupljeni...Cuj West Ham dao tri komada Liverpulu u gostima... hahahaha, alo bre...ili Celzi...e kad ovi najaci namestaju....onda....

Whu

pre 8 godina

Kako mi je samo sad zao sto nidmo uzeli bar 4 boda kod kuce sa bornmutom i lrsterom dve pobede na strani arsenal i lpool nece to mnogi uspeti....cmon hammers

Ratko

pre 8 godina

Kod Celsija najvca tri problema su Kosta, Matic i Ivanovic. Ovaj prvi ne moze gol da postigne niti sebi da izgradi sansu, Matic sem sto trci apsolutno nista ne doprinosi igri, te je zato zamenjen u 70 om minutu meca. Ivanovic katastrofalan na desnoj strani, znaci tu protivnik krene sa akcijom, probija i pravi opasne sanse, opet krivac za prvi gol i delimicno za drugi. Murinjo mu dao kapitensku trakuu nadi da ce se trgnuti ali slaba vajda od toga. Osvrnuo bih se na naseg Matica koji polako ali sigurno gubi mesto u prvoj postavi. Decko konstantno igra pozadi, cak i kada je sam saigraci mu ne dodaju loptu sto sam danas vise puta zapazio. Ne znam da li postoji neki bojkot ali sramota da toliko placen igrac ne dobija loptu, izgleda da mu je zadatak samo da pravi faulove i polriva rupe. To je nedovoljno za toliko placenog igraca. Kada je usao onaj Cheek kao zamena, isto visok i po svemu sudeci buduci starter, Celsijeva igra je bila dosta brza a on sam je vise podelio i dobio lopti za tih 25 minuta, nego Matic za prethodnih 70 minuta. Takodje me je iznenadio mali Kenedi koji je strasan fudbaler i za njega se mora naci mesto u timu, svaka mu cast uz mladog Chekka najaci igrac nedovoljno danas za pobedu. Falkao ce morati da igra pre Koste ako misle da pocnu sa davanjem golova, kao i da sto pre pojacaju odbarnu sa jednim stoperom i desnim bekom. Ima jos vremena da se ukljuce za titulu.

Djole

pre 8 godina

Ne mogu da vjerujem da su skori svi govorili da plastika moze da uzme titulu. Gledao sam njihov mec. Uzas. Drugi gol Palasa majstorski. Od kada je Pardju dosao, Palas igra fenomenalno. Liverpul katastrofa jos veca. Jasno je ko dan da titula ide u Mancester, samo je pitanje da li u plavi ili crveni dio.

zgslavac

pre 8 godina

Pratio sam Lovrena pozorno svih 97 minuta. Imao je tri greške, jednom je u duelu osvojio loptu, i onda je kao pravi amater prodao i pao tako drugi gol. Druga greška, protivnik ga pri izvođenju kornera nadskočio i zamalo dao gol, ajde ponekad napadači skoče više od stopera. Treće, baš i nije greška kad stoper maši veliku priliku.

Osim toga imao je niz osvojenih duela, x točnih dugih lopti, vraćao iz duela glavom golmanu u ruke, stalno proigrava lijevo krilo i dodaje mu precizno u prostor, gađao je precizno sa stoperske pozicije Bentekea par puta i unutar 16 a ovaj je fino spuštao te lopte i tako su probijali bunkerčinu West Hama. Tko je pozorno pratio mogao je vidjeti da kad lopta ide od stopera, uvijek baš 90% ide preko Lovrena i lijeve strane. Nije to slučajno. Imao je jedan razorni udarac sa preko 30 metara u donji kut, golman jedva obranio.

Poanta? Opet će mu nakon utakmice vikati da je kiksara. S pravom. Da biram između između drvosječe koji svaku nedoumicu rješava ispucavanjem u aut, i stopera znalca, koji u 90 minuta mora imati jedan veliki kiks, uzeo bi drvosječu uvijek. Zato je Vida u reprezentaciji smijenio Lovrena. Konta Kovač -"svaka tebi čast i tvojim dodavanjima, meni treba stoper".

Kažu da Mitrović mora psihologu. Šta tek ovom reći? Za tu poziciju još je mlad, mogao bi postati vrhunski stoper, ali ako ne riješi sada već akutni problem koncentracije, raspasti će se.

Let Me Feel

pre 8 godina

Znao sam da ce murinjo da napravi katastrofalnu gresku sa dovodjenjem falcao nije on u formi pedro je ok pojacanje ali ne moze da igra kad nema napadace najveca greska je bila prodaja shurle u wolsburg...

dex

pre 8 godina

Adriano, koje frustracije je tebi naneo Dzerard, to je nevidjeno. Kako zamisljas da ostane u klubu, ako mu nisu produzili ugovor? Nevidjene komplekse imas...

nenad rs

pre 8 godina

Кристал Палас разбио Челзи у парампарчад,улупани милиони џаба.Сити ће једино у Арсеналу имати конкурента а о Ливерпулу је сувишно трошити ријечи.

Benny Hill

pre 8 godina

ako City nastavi sa ovakvim partijama...bice za njih laka sezona...celsi se ove godine boriti za ligu sampiona to jest medju 4 prvih...arsenal ko uvek za malo...a ManUtd daleko od sampiona...jedini City izgleda ko sampion...ali ipak je rano...liga je maraton a ne sprint na 100m

Dr No

pre 8 godina

Celzi se raspada... 2 puta od 4 odigrali sa igracem manje... dve izgubljene, jedna pobeda i jedan neresen reuzltat... stvarno raspad sistema ;-)

mik

pre 8 godina

Kristal Palas strašna ekipa,organizovana i taktički odlična. Zbog toga je PL najbolja liga na svetu,"male ekipe" nisu male,već odlično organizovane.

dr.

pre 8 godina

Irski mesar i portugalska neznalica izgubili kompas. Sve pohvala za A. Pardjua, licno bih voleo da se sto duze zadrze u vrhu. Definitivno M. Siti deluje najozbiljnije, izgleda da ce im jedini kandidat za tituli biti Arsenal i mozda M. Junajted ako se konsoliduje an gorecim pozicijama do kraja prelaznog roka.

Nexter

pre 8 godina

To je Premier Liga! Jednostavno nema lakih utakmica i ova sezona može biti jedna od najinteresantnijih do sada. Mančesterski klubovi su se do sada izdvojili, ali naravno ima dana za megdana. Pozdrav svim ljubiteljima Premieršipa!

random lik

pre 8 godina

Bane,Matic i fabregas ponovo losi,mislim da bi mozda trebalo da proba sa Azpi na desnom i Babom na levom beku.Willian standardno trci,trudi se ali nikako da ubode zavrsni pas ili sut.Novajlija Kenedi vrlo solidan,kao i Falcao.Chelsa mora bar jos jednog igraca da dovede do kraja.

NS BOY

pre 8 godina

Sjajne partije Sitija. Napred samo.
Dobar je i Liverpul, odlican je, kao i Celsi, samo sto cesto gube. ;)
(pratite komentare usijanih glava) :)

Mrki

pre 8 godina

Odigrana 4 kola,a ovde geniji vec pisu gotovo je ovi su osvojili ovi nemaju vise sanse,ima jos 34 kola do kraja ljudi sta vam je zar mislite da ce sejici zavrsiti sa skorom 38-0-0,pa tek sad krecu domaci kupovi i evropska takmicenja,polako sa tim prognozama.

Blue Fortress

pre 8 godina

Iz odbrane krece stabilnost celog tima , a odbrana je trenutno UZAS, remont pod hitno, Garaj ili Abdenur moraju doci do kraja prelaznog roka. Fabregas mora na hladjenje, Azar los, bez lopti za Kostu...Jedine svetle tacke su bile Kenedi, opasan potencijal i Radamel koji je podsetio na stare dane kada je bio Bog sesnaesterca. Ocekujem bombu u prelaznom roku, jos 2 dana "fore" ima Murinjo inace ode titula, a sada je vec velikih -8.

Djoda

pre 8 godina

Spasio se mali Sterling na vreme izgleda,da su ga naterali da jos godinu ostane od njega igrac nikad postao ne bi,Rodzersu da dovedu Ronalda i Mesija on bi jednog stavio na gol,a drugog na beka,covek se pogubio skroz,odrace ih united za dve nedelje.

Chelsea forfever

pre 8 godina

Veliki sam Čelsijev fan i stvarno sam razocaran ne samo rezultatima vec i igrom koju nemamo jednostavno se na terenu ne zna ko pije a ko plaća i stvarno ne znam kako ce se sve ovo zavrsiti dovođenjem nekog vanseriskog igraca ili odlaskom Murinja...Ja bih više voleo ovu drugu opciju jer ne volim Murinjovu taktiku i njegov stil igre!!!

Serđo

pre 8 godina

Čelzi se raspada. Mnogi pljuju Ivanovića i Matića. Nisam pristrasan prema njima zato što su naši, ali se preteruje u kritikama. Ispade Bane kriv za sve. Mogu samo da se nasmejem. Jeste on u nešto slabijoj formi, ali za one koji ne vide, čovek pokriva SAM celu desnu stranu. Retko kad mu neko pomaže. Treneri drugih klubova su to provalili i napadaju tu stranu što više mogu, a Bane ne može sve da pokrije. I dok god Murinjo ne bude odredio još nekoga da pripomogne Banetu, loše će se provoditi.
Ključni problem. Najbolji igrač prošle godine u napadu bio je Azar. Ove godine je bukvalno nevidljiv. Bez njegovog učinka mogu da se slikaju.
Murinjo se prvo izgleda malo pogubio, a sada je već izgubio kompas. Prošle godine su kidali na početku, ove godine skoro niko nije u formi, a dobre igre ni od korova. I sada treba zaustaviti kola na nizbrdici. Teško, veoma teško. Pitanje za Žozea - Šta si radio na pripremama?
Ne volim Man City, ali zasad su bez premca. Ako ostali nastave da kiksiraju, borba za prvo mesto bi mogla veoma brzo da se završi.

filip

pre 8 godina

Postujem Murinja i navijam za Celsi, ali mislim da ce Roman da dovede Klopa za manje od mesec dana, muci se Celsi mnogo, procitana je knjiga Murinjo.

dunga

pre 8 godina

Lovren. Ponaša se kao da ima pregled i tehniku Zidana, a naprotiv... Ima talenat jednog ispodprosečnog štopera - libera iz 70ih godina.
A koncentraciju 7godisnjeg deteta koji je prvi put seo u školsku klupu.
Blam me kad ga vidim na terenu.

Zorz Pap

pre 8 godina

Najgori igrač Čelsija po formi je Fabregas. Potpuni raspad. Slabi su i ovi naši Matić i Bane. Liverpul tužan, dok god igraju igrači kao što je Lukas nema ništa od njih. Siti dobar, osvaja. Žali bože para koje imaju engleski timovi.

danguba

pre 8 godina

Da se razumijemo, Celzi ni prosle sezone nije briljirao, sto se najbolje vidjelo u LP, jednostavno nisu imali dostojnog rivala u PL: neuigrani ManU, potroseni ManC, rastimani Liverpul i beskrvni Arsenal. Ove sezone sve slabosti izlaze na vidjelo, a rivali ozbiljno pojacani i uigrani. Ima jos igre, iako ekipa djeluje bas bezidejno i potroseno, a najvise brine losa forma Hazara, Bane i Matic neprepoznatljivi. Cini se, da se Murinjo olako rijesio nekih igraca, koji bi mu sad mogli unijeti svjezine i zivosti u ekipu, prije svih De Brujnea, Kvardada i Surlea.

Cao zdravo BR

pre 8 godina

Ovaj rodzers bi trebao da instalira manager 2006, jedno 17godina da ne silazi sa kompa i potom bi mozda bio dobar da vodi FK Kuzmin.. Od pocetka sam ga podrzavao ali taj ima ego veci od portugalca a svako poredjenje bi bila uvreda za Zozea..
Elem, potajno se nadam da je liverpul platio Klopu da ne potpisuje nigde do polusezone jer ima velike sanse da bude angazovan, ukoliko ovaj nastavi da skrnavi a kanda mu ide od ruke..

S Y L A

pre 8 godina

Pokvario se autobus Murinju
(S Y L A, 29. avgust 2015 20:06)

ooo, gospodare :)
polomio sam se od smeha!
(wer, 29. avgust 2015 21:05)
:)

Lpool airlines

pre 8 godina

Paznja,
Poziva se putnik Jirgen Klop da se hitno javi na salter Enfild Rouda!
Ponavljam,
Poziva se putnik Jirgen Klop da se hitno javi na salter Enfild Rouda,
Hvala.

zgslavac

pre 8 godina

Pratio sam Lovrena pozorno svih 97 minuta. Imao je tri greške, jednom je u duelu osvojio loptu, i onda je kao pravi amater prodao i pao tako drugi gol. Druga greška, protivnik ga pri izvođenju kornera nadskočio i zamalo dao gol, ajde ponekad napadači skoče više od stopera. Treće, baš i nije greška kad stoper maši veliku priliku.

Osim toga imao je niz osvojenih duela, x točnih dugih lopti, vraćao iz duela glavom golmanu u ruke, stalno proigrava lijevo krilo i dodaje mu precizno u prostor, gađao je precizno sa stoperske pozicije Bentekea par puta i unutar 16 a ovaj je fino spuštao te lopte i tako su probijali bunkerčinu West Hama. Tko je pozorno pratio mogao je vidjeti da kad lopta ide od stopera, uvijek baš 90% ide preko Lovrena i lijeve strane. Nije to slučajno. Imao je jedan razorni udarac sa preko 30 metara u donji kut, golman jedva obranio.

Poanta? Opet će mu nakon utakmice vikati da je kiksara. S pravom. Da biram između između drvosječe koji svaku nedoumicu rješava ispucavanjem u aut, i stopera znalca, koji u 90 minuta mora imati jedan veliki kiks, uzeo bi drvosječu uvijek. Zato je Vida u reprezentaciji smijenio Lovrena. Konta Kovač -"svaka tebi čast i tvojim dodavanjima, meni treba stoper".

Kažu da Mitrović mora psihologu. Šta tek ovom reći? Za tu poziciju još je mlad, mogao bi postati vrhunski stoper, ali ako ne riješi sada već akutni problem koncentracije, raspasti će se.

Coutinho

pre 8 godina

Liverpul je sansu za dobrim plasmanom ove sezone propustio na kraju prosle kad je MORAO da se zahvali na nicemu u prosle 3 godine Rodzersu,taj covek dovede centralnog veznog on mu igra stopera cele sezone,dovede krilo pa ga stavi na beka,dovede stopere desnjaka pa mu sad igra na levom beku dok mu levi bek placen 15 miliona sedi na klupi,brdo promaseni transfera,a covek jednostavno ne zna da nadje igracu poziciju,ono drugo mesto pre par sezona je iskljuciva zasluga Luisa Suareza covek je sam vukao cele sezone,dali su tad 101 gol od tog je Suarez dao 31 i ima 12 asistencija i indirektno ucestvoao u jos bar 30-40 golova,ova sezona je unapred izgubljena verovatno nece ni di lige evrope doci.

Millennium

pre 8 godina

Dve godine već govorim da je vreme da Rodžers ide iz Liverpula. Izgubio je titulu, Liverpul je najviše od svih timova Premijer lige potrošio na pojačanja ove godine i opet ovakav rezultat. Gledao sam sve utakmice od početka. Pobede su bile na mišiće, i moram reći iako navijam za Liverpul, uz grešku sudija. Loše, mnogo loše. Vreme je za smenu na klupi Liverpula. Sa ovako skupim timom sve ispod četvrtog mesta je neuspeh.

Ohrid

pre 8 godina

(Dr No,
29. avgust 2015 18:23
I obe gde su igrali u punom sastavu pravili sum im decu i Siti i Palas.Jel ti sada lakse kad se tesis crvenim kartonima?

Sreten Žujkić, penzioner

pre 8 godina

Iako ih podržavam, mislim da je Čelsi već sad potrošio sve kredite za titulu na kraju prvenstva. Pored toga su jako nesigurni i ovo im sigurno nije poslednji poraz u skorije vreme.

Kayser Soze

pre 8 godina

Do juce je Murinjo bio genije i najbolji trener na svetu, a Pelegrini neznalica, a sad obrnuto..Sad se Murinjo kritikuje i nema pojma..E moji Srbi

.dr.

pre 8 godina

Portugalac i irac izgubili kompas. Sve pohvala za A. Pardjua, licno bih voleo da se sto duze zadrze u vrhu. Definitivno M. Siti deluje najozbiljnije, izgleda da ce im jedini kandidat za tituli biti Arsenal i mozda M. Junajted ako se konsoliduje na gorecim pozicijama do kraja prelaznog roka.

Gerrard

pre 8 godina

Kakva pocepusa West Hema,celu utakmicu sam odgledao i odavno ne videh da neko tako nekog nadigra u gostima,Liverpul 70-80 posto loptu drzao u nogama,a nista sa njom nije znao da uradi,neverovatno jadno su izgledali kada su drzali loptu,dok se WH branio sa desetoricom,a onda kad uzmu loptu u par dodavanja dolazili do gola,Rodzers smesan trener i sad ispastaju sto ga se nisu resili i doveli Klopa.

Podjite Zamnom Stici cu Vas

pre 8 godina

Presretnu navijaci Man Siti-ja Muju...Za koga navijas Mujo...Pa ,pa za Vas...Za Siti...Ajde onda otpevaj nasu navijacku himnu ili ces dobiti batine...Mujo pcne pevati: Mancester Si Ti ,takav sam i ja ,zato sam te duso zavole jaaaaaaaa :)

.

pre 8 godina

Liverpool svake godine spuca po 100+ miliona na pojacanja i nista.Ne zna da kupuje.Neka vidi kako se kupuju pravi igraci za ne ogromne pare. Evo ga jedan koji se vec otplacuje extra https://www.youtube.com/watch?v=lr_Y6tQMI7k

Liverpool Man

pre 8 godina

Ja bi reko da ima jos 34 kola do kraja lige i da 95% vas ne zna to...Tek pocela liga vo strucnjaci vec znate ko je u top 4, ko je osvojio ligu itd.Aj molim vas..

.....

pre 8 godina

Liverpul ocaj , celsi tu i tamo bice bolje al kasno ce se probuditi , mu jos super prolazi kako igra tako da siti uzima titulu ako venger ne odresi kesu i ne kupi napadaca samo tako moze biti interesantno.

yea

pre 8 godina

pazi tek je 4 kola proslo i ovi bodovi ne znace oprastanje od titule Celzija. Poenta je sto lose igraju i to vrv nece tako lako da se promeni. A gubice i drugi u nizu pa i Siti sigurno, kad ih uhvati kriza pa izgube tri za redom, nista cudno u pl.

Marko

pre 8 godina

Celnici Liverpula nek ubrzaju posao sa Klopom dok nije kasno. Rodzers se jako pravi pametan, to mu moze proci u Svonsiju ali na Enfildu nikako.

Coutinho

pre 8 godina

@volim ove navijace Manchester united a kako se loze da ce da dobiju Liverpool Za dve nedelje.... kazete Rogers nema veze kao trener....koji fudbal vi znate I gledate onda


Evo ja navijam za Liverpul i tvrdim da ce mancester lagano da nas dobije sa 2-3 nula,4 kola je odigrano od tog je liverpul JEDNO poluvreme dobro odigrao(pr.Arsenala) ostalo tuga,cemer i jad,covek je napravio prosek od kluba i poceo sa taktikom tipa Stouk kupi igraca od preko 2 metra i bunari celu utakmicu,sanse juce nisu stvorili,ja ne znam koji si ti fudbal gledao u ove 4 utakmice ali nesto si ocigledno pobrkao.

beverli hils

pre 8 godina

I gde je tu razlika u igri Liverpula danas i krajem prosle sezone u porazima od Kristal Palasa i Stouka, nema je. Dovedes 31 igraca za tri godine i nema rezultata, mozda nije problem u igracima.

ja

pre 8 godina

ovako...svi smo mi navijaci...al vi mnogo se..te...navijam za liverpul... jbt ovde svako svakog moze da pobedi a svi pametni...videcemo na kraju