Subota, 29.08.2015.

17:55

Pobeda Srbije pred Evrobasket

Košarkaši Srbije pobedili su Sloveniju posle produžetka 95:88 u poslednjoj pripremnoj utakmici za Evrobasket.

Izvor: SO

Pobeda Srbije pred Evrobasket IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

219 Komentari

Sortiraj po:

Glavni arhivator

pre 8 godina

Najslabiji smo na centarskoj poziciji, mnogo nam fali jedan ekstra igrac tu, sa Krletom ili Bobijem bi to bilo reseno, ovako, bice cupavo, ali verujem da mozemo nesto da uradimo :)

Eto.ja.

pre 8 godina

Ljudi, ljudi, ne zalecite se. Ovo su samo pripremne utakmice. Realno, naravno da nece da igraju sa puno snage, otkriju taktiku i ostalo. To Sale cuva za velike utakmice. Verujem u njih. Verujte i vi. Kvalitetni su.

stari

pre 8 godina

200 eura sam stavio da Srbija igra finale jos prije skoro 3 mjeseca.
Brine me losa igra centara (Raduljica nespreman po obicaju, Kuzmic nejak) i losa suterska forma bekova.
Bjelica i Teodosic ce morati da iznesu 50 % tereta u napadu, nadam se da je to dovoljno za finale. A tamo - titula naravno.

Pedja

pre 8 godina

@ Zlatko - поента лежи у томе да су им дали 95 кроз продужетке а не у регуларном делу. дакле ако сагледаш игру до 40 мин. схватићеш да нисмо дали толико пуно поена и примили смо доста велики број кошева.

они додатних 5 мин су били "на мишиће"

Zlatko

pre 8 godina

Utakmicu nisam gledao. Komentare sam poceo da citam od poslednjeg poslatog i stao posle 30-ak. Nesto mi nije jasno. O kakvoj lezernosti i losoj igri se prica a dali smo 95 poena i pobedili 7 razlike? Pobedili smo Sloveniju koja je sigurno medju osam u Evropi. Ovo je bila dobijena utakmica na veliki broj poena. Prethodna pobeda je bila u granici proseka, a pobeda protiv Francuza u Beogradu je pokazala da protivnika mozemo da spustimo i na mali broj poena. Neka tako lezerno kao sinoc odigraju sve utakmice na sampionatu, neka svakome lezerno daju 95 poena. Znaci ako je to bilo lezerno, da je bio maksimum ubacili bismo 125 poena?

Glavu gore, prosečan smo tim, ali ima i "prosečnijih"

pre 8 godina

Valjda neće našima da padnu firange kad ih Španci već u prvoj utakmici otresu jedno 30-ak razlike...

JPR23

pre 8 godina

Nikad nismo bre bili dobri preterano u kosarci,sve uspehe smo ostvarili u okviru Jugoslavije gde smo imali ili jednak broj igraca sa Hrvatima ili manje. Plasim se da cemo doziveti debakl na prvenstvu.
(fanste, 29. avgust 2015 19:08)

Mora da si od 95. bio pijan ;)

kvisko

pre 8 godina

Lijepa utakmica, dvije kvalitetne ekipe.. Srbi na početku laganica, kao lako ćemo kasnije stisnut kad bude trebalo. I moram priznat da su me u tom segmentu Slovenci oduševili. Dobro, opet su počeli šutat trice ko ludi kad je bila tarapana, ali su i pogađali ovaj put. Tako mlada ekipa, sa igračima koje prvi put gledam, a tako žilava. Svaka čast Slovenci! Posebno Omič, Prepelič i Rupnik.. Imaju nevjerovatnu bazu mladih talenata za tako mladu državu. Bit će nama jako čupavo sa njima prvu utakmicu. Srbi po običaju, moj omiljeni tim. Pošto Teodosić? Da ga primimo pod šifrom "crnac":)

Mirko

pre 8 godina

Ja sam iz Niša i puna podrška da se češće ovakve utakmice reprezentacije igraju u Banjaluci!
Ali i u Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Vršcu, Valjevu i tako dalje, mislim da je vreme da cela Srbija ima privilegiju da gleda reprezentaciju - odnosno sve naše reprezentacije.

KK PARTIZAN UGASIO KK CRVENU ZVEZDU

pre 8 godina

Nije mi jasan ovaj sto uporedjuje Bogdana i Nedovica da li je gledao Partizana ili kosarkasku reprezentaciju.

Dule ugasio kk crvena zvezda

pre 8 godina

Rade pusti pantere.Znaju sta im je BOGDAN URADIO PRE DVE GODINE U PLEJ OFU.TRI NA PET DAO 15 poena.Covek igrao F-4.Zasto fmp dobija pare poreznih obveznika Srbije kad im je vlasnik hrvat.

paspalj

pre 8 godina

(antiDebil, 29. avgust 2015 22:29)

Ispravak. Partizan jedna euroliga, prije toga jugoplastika/split tri puta uzastopce, cibona dva puta uzastopce i prije toga bosna/sarajevo jednom.
Zvezda 0 ili rečima NULA titula !

Podsetnik , onako istine radi ...

pre 8 godina

E da so tu još Goran Dragič,Beno Udrih,Saša Vujačič,Boštjan Nahbar,Uroš Slokar,Gašper Vidmar,Brača Lorbek i Murič te Luka Dončič...
(matej, 29. avgust 2015 21:52)

Dragi Matej …i mi kažemo : Eh , eh ….da je sve kako treba 60 % Vaše reprezentacije bi bilo u srpskim klubovima , a neki i u našoj reprezentaciji ( preferiramo one iz Majamija i sličnih klubova ) !!! Ovako - čuti i zviždući - najbolje ste " prošli sa timom koji se formirao posle raspada SFRJ " !
P.S./ Pozdravi Jaki Blažiću - i da spreman dođe u klub !!

pero kameron

pre 8 godina

“Dok sam selektor Srbije, necu voditi nijedan klub.”
”Razmisliću dobro da li ću igrati zareprezentaciju , jer se jednom šampionu ovako ne sudi.
Neka im onda igraju Dženkins, Lazić, Simonović.”
3 kljucne recenice koje sve objasnjavaju. Kamo srece da igra Branko umesto ovog zatrovanog!

Aca yu

pre 8 godina

Nikad nismo bre bili dobri preterano u kosarci,sve uspehe smo ostvarili u okviru Jugoslavije gde smo imali ili jednak broj igraca sa Hrvatima ili manje. Plasim se da cemo doziveti debakl na prvenstvu.
(fanste, 29. avgust 2015 19:08)

Covek se budio u Futurami.Prespavao evropske i svetske titule i sve ostalo...ili je mislio na neku drugu ex-yu zemlju.
Iskreno, trenutno ne izgledamo nesto kao homogen tim, ali tako je bilo i na svetskom. Fali nam iskusan centar tipa Krle-Bobi, ali ni pre odlaska na svetsko nismo bolje izgledali. Nazalost sada su apetiti porasli, nadam se da ih nese ugusiti sopstvena ocekivanja i kiksevi na startu...Verujmo u Saleta i momke, borice se oni, a na nama je da ih bodrimo i navijamo!

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Zasto ne igra Mijailo Grusanovic???
(Serbianwonder13, 29. avgust 2015 21:48)
Легендо, краљу Мијаило не игра због обавеза ових дана око житарица.
Најјачи коментар, Мијаило Грушановић легенда кошарке.

antiDebil

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?
(partizan dobio OFK iz ofsajda, 29. avgust 2015 21:27)


Bole te panteru onih 123 poena ??? Ako ako i treba da bole.
Da vidimo kakav si ovo nered napravio, sve si pomesao, svakako da ce Nedovic biti rezerva Bogdanu na EP u to uopste nemoj da sumnjas a i koliko se secam zvezda je oterala Nedovica a vidim sada ti je omiljeni igrac ?
Crvena zvezda ona pokojna je od 2000-2011 dobijala vise para od drzave nego Partizan, privatni mutant mega diva ilr zeleznik fmp zvezda dobija NEUPOREDIVO vise para od Partizana i ako se radi o privatnom klubu, apsurd nezabelezen u istoriji sporta...Teodosic FMP, Kalinic FMP, Marjanovic FMP, Bjelica i Nedovic zvezda, stvarno si lom napravio...Videcemo kada se skrati spisak, postoji mogucnost da iz megafmp mutanta nijedan igrac ne zasluzi igranje za reprezentaciju, mora da je to potvrda kvalitetnog rada u Zelezniku, Mitrovic je otpao, Dangubic ce verovatno da otpadne, Marjanovica je trener zavrnuo... MegaFMPZvezda nije osvojila triplu krunu, poslednju triplu krunu sa ovih prostora je osvojio Partizan 1992.godine, pre toga Jugoplastika 2 puta, pre toga Cibona itd itd...

Skagerak

pre 8 godina

I ove godine preterujete... Navika... Pripremne utakmice su oduvek bile "promuckaj i prospi". Prosle godine je tokom priprema vecina sumnjala i negodovala zbog Djordjevica, Raduljice, Bogdanovica... A oni odradise prvenstvo sa klupe i parketa za cistu desetku! O konstantom vredjanju jednog Teodosica da ne govorimo. Ja prizeljkujem samo da svi igraci zdravi zapocnu i zdravi zavrse prvenstvo, za rezultat se onda ne bojim. Bravo za BL, Srbija = Srpska.

UltrasBG

pre 8 godina

Citam ove komentare i mogu da kazem da sam neizmerno srecan sto Sale Djordjevic ni malo ne slusa glas naroda u vezi odabira igraca. Napred Sale, napred Srbija! Do nove medalje!

sahbaz

pre 8 godina

Bio na utakmici, nasi malo bolji ali jedna losija partija. Mozda nam je i trebalo da vidimo da nismo bas bez mana pred evropsko. Sjajna ljuba i podrska u BL, ali to je logicno. pozdrav svim ljudima i volite svako svoje, ne sirite mrznju. Vas Duta

zvezda dobila ofk nameštaljkom iz 2-1

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan dobio OFK iz ofsajda, 29. avgust 2015 21:27) Kalinić i Marjanović su igrali u Ivo Lola Ribar,a ne Zvezdi,objasnio je to vaš Guru lepo,a Bjelica je ponikao U Partizanu...

Dax

pre 8 godina

Jednog dana će neko da vrati sve ove profesionalne komentare po pitanju tima,trenera i uopšte repke da se ne bi zaboravilo. Nešto poput onih komentara po pitanju Savića.

Što se mene tiče,puna podrška našem timu.

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Кошаркашки народе скупљајте живце и стрпљење.Из авиона се види да су петорка са Теодосићем и без њега као небо и земља.Највише нервира незалагање,забушавање.Без обзира што је ово тест утакмица,лоша је уиграност а Милосављевић и неколико осталих као да су случајно свратили на кратко.Сигурно ће са временом и утакмицама бити боље,али је сада морало бити много боље.Играти лежерно пред људима који сви безгранично навијају за Србију увек је и мало безобразно.Играчи и стручни штаб су морали и о томе да воде рачуна.

bb

pre 8 godina

Ovi mucenici sto pljuju Bogdana, vjerovatno su zaboravili polufinale protiv Francuza i par njegovih ulaza, kad su se svima bile odsjekle ruke. Ovo su jos uvijek pripreme, doce on na svoje, nista ne brinite.

stanke

pre 8 godina

ljudi,aman,dosta vise pjuvanja,pa ne moze se svaka utakmica odigrati vrhunski,svi danas igraju kosarku. . .istina,neki igraci nam trenutno nisu u najboljoj formi,ali bice to sve bolje,ne brinem. . .ajmo malo vise podrske,a manje kritika,a oni ce nam se oduziti za to na pravi nacin. . .napred SRBIJA. . .

Rade

pre 8 godina

Samo vi kritizirajte Bogdana.Ne zaboravite,da mali ima onu stvar,kad je najpotrebnije.Setite se samo koševa protiv Brazila.Kako brzo zaboravljate dobre stvari,a doživotno pamtite loše.Evo ja kao Grobar,mislim,da je trebao ostati Mačvan,a ne Milosavljevič,a da o Štimcu ni ne trošim reči.Ujedno to su trening utakmice,sasvim nešto drugo je prvenstvo kad se gine za loptu.Onaj koji je ikada trenirao košarku,razumeče.Bogdan če još eksplodirati.

antiDebil

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?
(partizan dobio OFK iz ofsajda, 29. avgust 2015 21:27)


Bole te panteru onih 123 poena ??? Ako ako i treba da bole.
Da vidimo kakav si ovo nered napravio, sve si pomesao, svakako da ce Nedovic biti rezerva Bogdanu na EP u to uopste nemoj da sumnjas a i koliko se secam zvezda je oterala Nedovica a vidim sada ti je omiljeni igrac ?
Crvena zvezda ona pokojna je od 2000-2011 dobijala vise para od drzave nego Partizan, privatni mutant mega diva ilr zeleznik fmp zvezda dobija NEUPOREDIVO vise para od Partizana i ako se radi o privatnom klubu, apsurd nezabelezen u istoriji sporta...Teodosic FMP, Kalinic FMP, Marjanovic FMP, Bjelica i Nedovic zvezda, stvarno si lom napravio...Videcemo kada se skrati spisak, postoji mogucnost da iz megafmp mutanta nijedan igrac ne zasluzi igranje za reprezentaciju, mora da je to potvrda kvalitetnog rada u Zelezniku, Mitrovic je otpao, Dangubic ce verovatno da otpadne, Marjanovica je trener zavrnuo... MegaFMPZvezda nije osvojila triplu krunu, poslednju triplu krunu sa ovih prostora je osvojio Partizan 1992.godine, pre toga Jugoplastika 2 puta, pre toga Cibona itd itd...

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Od svih Slovenackih kosarkasa najvece ovacije na predstavljanju igraca dobio je Jaka Blazic, skoro kao nasi reprezentativci (pisem nasi jer Srbija je nasa zemlja), sto dovoljno govori o klubskom navijackom raspolozenju u Republici Srpskoj.

Cvele

pre 8 godina

Fina utakmica. Djordjevic je ocigledno vezbao igrace da pobede na misice. Ovo je bila dobra proba za Italiju i prljavu Tursku. Ovaj sastav ce izvuci 3 mesto bez problema....

GAGI KAPITEN

pre 8 godina

Bogdan ili je umislio da je super star ili su ga Gaudlok sa svojim silovanjem i Zeljko koji ga nije tolerisao kada udje u malo losiji ritam i koji mu nije davao neku slobodu ugusili!To je moj utisak mada mozda ga i ledja muce svakako nam treba Bogdan u top formiako on proradi pored doktora Tea i Bjelice mislim da idemo u finale.

igorinjo

pre 8 godina

samo polako,procicemo grupu jedva. Ali bicemo najbolji kad treba.Zivi bili pa videli,a i to ovaj valja ovaj nevalja,ovaj isti kukoc onaj ocajan u odbrani. Nek bude selektor onaj koji je placen za to mi smo tu da gledamo i uzivamo....

santa justa

pre 8 godina

Dvostruka sreca. Em sa drugarima idem za Berlin, em necu slusati Dendu. Heh tek na poluvremenu sam video da i RTRS prenosi utakmicu.

eee.. al se nekad dobro jelo..

pre 8 godina

Bogdan jako jako lose u odbrani, sta mu je?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koki, 29. avgust 2015 21:09

Šta mu je ..ništa...prosečan igrač,ali niko na portalima ,naročito grobari,neće to da prizna...23.godine mu je..kada će da kida ako ne sada...samo vi lupajte minuse..minus će biti zbog njega na prvenstvu...pročitah da ga Đorđević čuva za prvenstvo..neverovatna analiza..

matej

pre 8 godina

E da so tu još Goran Dragič,Beno Udrih,Saša Vujačič,Boštjan Nahbar,Uroš Slokar,Gašper Vidmar,Brača Lorbek i Murič te Luka Dončič...

partizan dobio OFK iz ofsajda

pre 8 godina

Blažič se vratio u formu, na ovoj utakmici 19 poena! Zvezdo ne zezaj se da raskidaš ugovor sa njim! Ionako nam fali igrač na toj poziciji a svi znamo kako voli Blažič da ponižava partizan. Pustite ga da se malo igra ove sezone.

aseb

pre 8 godina

Upravo sa utakmice,fenomenalno ! Kamo srece da ljudi u Srbiji vole Srbiju kao mi u RS. Da Borik ima 20 000 mjesta bilo bi malo,a vecina vas se raspravlja kakav je ko igrac,a to je nebitno,igraju koliko mogu i znaju. Kamo srece da se vise ovakvih tekmi igra kod nas!

joca

pre 8 godina

Bolja atmosfera u Banjaluci nego u beogradskoj areni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (smith, 29. avgust 2015 18:24) # Link komentara

To je zato sto je dvorana bila prepuna a prima 3500 ljudi,u Beogradu dodje 10000 ljudi i dvorana opet deluje prazno,da se igralo u Pioniru verovatno bi bila bolja atmosfera ali ne bi mogli da gledaju svi koji su to zeleli.

Ki

pre 8 godina

e moram da se ubacim.....prosle godine, generalka za SP, gubimo kuci od Zelanda....isto je bilo, pljuvanje, slabi smo.....pa znamo sta je bilo......polako, ljudi, najlakse je biti negativan

EU

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da neko opet dovodi u pitanje Nedovica, decko koji je bio najkonstatniji igrac u ekipi na ovim pripremamai i koji se po nekoliko puta bacao po parketu i na reklame. Pa na svakoj utakmicci je bio medju prvim strelcima iako je sve vreme pocinjao sa klupe, i sa minutazom 12-18 minuta.

pikado

pre 8 godina

Prvo Denda, pa Selo gori.. Dodje mi da platim pretplatu od muke.
(pitonije, 29. avgust 2015 20:34)

Brate,najjači komentar zadnjih 30 dana..pozdrav

Batko

pre 8 godina

Blazic nije vise igrac CZ. Molim vas shvatite to odredjeni..
(Han, 29. avgust 2015 21:08)

Blazic ima 2+1.
Tehnički jeste igrač Zvezde
Ako procene da se uklapa u koncept novog tima ostaje, u protivno odlazi

nik

pre 8 godina

Kalina totalno van utakmice psihicki, Sale je poludio na njega a Kalina ne moze uopste da sjeti sta treba do odigra na akciju 4 dole. Bogdana non stop pita mozes ili ne mozes, ovaj ga laže da može a ocigledno je da ima problem sa leđima. Sjedio sam tacno iznad klupe. Atmosfera paklena.
Napred Srbija

partizan dobio OFK iz ofsajda

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?

cole

pre 8 godina

Dobro da je sad ovako:
- bez Markovića nema zamene za Tea
- Kuzmić se trudi, ali zalepi 1 bananu, 4 puta polože loptu pored njega i promaši 5 slobodnih
- Nedović po običaju igra neku svoju igru pa ako upali ...
- Milosavljeviću fale utakmice
- Bogdan očigledno ima problem sa ledjima

Dobro je da Erceg polako ulazi u "rutinu".
Još nedelju dana za trening. Šteta što nema još neka tekma makar i zatvorenog tipa pred Špancima.
Pomozi Bože.

sasa

pre 8 godina

UH UB UH....

STvarno, onaj komemator RTS kao da je covek pao sa druge planete..Neverovatno ...Cak sam i ja ostao bez texta...
Sto se tie tekme, sta reci, rastereceni Slovenci dosli da igraju basketa, ili sutiraju za 3, i u 45 minuta. sutnu neki 40 puta samo za 3!!!
U zadnjoj cetvrtini pogode cak 6 trojki, ...
Inace, igrali su tako grubo, da je bilo naprosto ruzno za gledati, i neveorvatno stvarno sta je dopustano pod kosem...
Mislim da i onaj neverovatn broj slobodnih bacanja koje smo imali, nije ni priblizno blizu pravom, broju kojeg smo trebali dobiti..
kad smo vec kod slobodni, promosali smo sve, i stvarno zabrinjavajuce da tako lose sutiram slobodna, ali i za 3, sad kad je vec sampionat blizu..
Ne, ko god da se zali na ovu tekmu, neka se seti one one tekme protiv N.Zelenda u BG, pred SP, i mislim da je bilo identicno...
Rasterecena ekipa, koju je sve krenulo, sjedne strane, i uzasno zgrcena ekipa koja vise ne moze ni slobodno da pogodi, s druge strane...
Stvrano brine Kalinic, koji isuvise lako pravi faule, i ako sta su dopustuili SLO u 1 poluvremenu, a sudili Kalini je stvarno kriminal,ali i on i Nedovic su naivni, i slabo biraju vreme za faul..
Sve u svemu 9 odigranih utamica, 8 pobeda, i mislim da smo spremni...
Imamo sve sto treba,,, A da ste pitali RTS komematora, SLokar je nas najbolji igrac!

thejoker

pre 8 godina

Bolje da izbaci Bogdana, a da ostavi Milosavljevica. U odbrani se ne trudi, stalno kasno izlazi iz bloka. Valjda misli da je superstar pa ce Djordjevic da ga trpi.

Bili

pre 8 godina

Mozda najveca prevara svetska jos od Scepana Malog je bogdan bogdanovic. Dulova skola i uticaj su ocigledni. On i mlohatinov moraju otpasti. Ne postoji gori igrac u sportu ikada, racunajuci od 365 godine pre nove ere pa do danas od bogdana bogdanovica.

KOSTA1703

pre 8 godina

Ja se iskreno nadam da cemo se plasirati na olimpijadu,.
Sve ostalo ce biti premija.
Igra veceras?
Pa lako je kuzmicu i Raduljici da izigravaju igrace kada igraju protiv bekova(po visini).
Kako ce biti kad nalete na dobrog centra, to samo bog zna.
Ova Slovenija je Djordjevicu trebala da "glumi" Italiju, da bude nesto kao" juniorska reprezentacija Italije.
Nazalost nasi su pokazali da se protiv brzih ekipa oslonjenih na brzu igru i sut spolja, slabo snalaze.
A sta ce biti kada umesto Dragica i Blazica protiv nas zaigraju Galinati, Barnjani, Haket, Djentile i komp?
Naravno kod nas ima puno prostora za napredak, pre svega kod Bogdanovica, ali se meni cini da ovde ima i vise od dva igraca viska.
Cemu voditi onako bezvoljnog i potpuno bezidejnog Ercega?
Stimca?Simonovica?
Sta ce oni na prvenstvu?
Milosavljevic navodno treba da "glumi" Teodosica, kad ovoga nema na terenu?
Tesko ce to da ide......

Gajetano

pre 8 godina

Produzeci, ne mogu da zamislim bolju generalnu probu od ove. Slovenija igra upravo onako kao sto je nekada igrao njihov selektor Jure Zdovc: disciplinom, organizacijom i borbenoscu nadoknadjuju nedostatak kosarkaskog vica i talenta (izuzimam Dragice). Jos su ih i trojke htele! Kao i pre dva dana, utakmica je bila vise takmicarskog nego pripremnog karaktera, i to protiv protivnika koji nam objektivno ne moze naskoditi na predstojecem prvenstvu.

Za one mladje, Nemanja Bjelica sve vise podseca na legendu Jugoplastike, jugoslovenske reprezentacije i Chicago Bullsa - Tonija Kukoca, samo sto je Nemanja nesto kasnije sazreo. Isti profil igraca, originalno krila koja visinom daleko prevazilaze poziciju (207cm vs 209cm), all-around igraci koji mogu da preuzmu bilo koju poziciju u timu, od prevodjenja lopte, do toga da se nose sa 4 i 5 bez vidljivog mismatcha-a. Odlicni suteri, strasni u prodoru, sjajni u odbrani. Kakvog igraca imamo!

Obratite paznju da su Bjelica i Erceg bili zajedno u petorci kada se utakmica odlucivala.

Pozdrav,

TinTin

pre 8 godina

Volim kad pobedjujemo, ali ovako domacinsko sudjenje nam ne pomaze. Treba ih navici na sudjenje na euru... Imali smo 50 bacanja do sad, sad vidim ocigledne korake Gagija, nista se ne sudi. Ajde braco iz Banja Luke, malo realnije to :D

Nolan

pre 8 godina

Zoran Dragić je objasnio onim potezom za 2+1, okrenuo sam kanal da ne gledam ponovljeni snimak.
Teodosić i Bjelica doktori.
Sudeći po ovoj utakmici ne postoji razlika izmedju Dangubića i Milosavljevića.
Mada se u 12 ipak nadam Dangubiću i Milutinovu.

Kobe

pre 8 godina

Pustite Dendu....ovo je prijateljska......Sarenac ce prenositi najbitnije......mada su Edin i kolega sa Arene NAJJACI komentatori ! Srbija moze do medalje !!!

sole

pre 8 godina

za banjalucanina, zasto nisi rezervisao ulaznicu 7 dana prije kao svi normalni ljudi pa bi bilo. meni je navijanje odlicno. i sto mi je drago vidjeti u publici je mnogo zena i dece. nije navijanje samo za huligane kako neki misle.

Zizu

pre 8 godina

Ovi slovenci teški indijanci...100 faulova su napravili.100 trojki su sutnuli.još kad vidim jaku da pogadja trojke nije mi dobro.cele sezone dao je tri trojke.ovako nije odigrao celu sezonu u zvezdi

gremlin

pre 8 godina

Kao kad sam pred SP rekao,evo kažem i sad...IDEMO PO ZLATO,JEDNOSTAVNO TO JE DOSTIŽAN I REALAN CILJ!!!p.s.samo da nema povreda,i gde su danas Marković i Štimac...

kikiriki

pre 8 godina

Sve mogu da shvatim, ali Milosavljevic???
(Leksi, 29. avgust 2015 18:38)

Od nekog ko je totalna kosarkaska neznalica i zadojeni navijac malog kluba iz predgradja, ocekivano misljenje ;-)

Borky

pre 8 godina

Bas nam je trebala.ovakva jedna utakmica gdje protivnika ide sut i tranzicija jer sigurno ce se desiti jedna utakmica kad budu i bojleri upadali u kos a dobili smo. Drugi utisak Bogdanovic koji je toralno van forme a on je ipak igrac od koga se ocekuje da doprinese sa bar 10 poena po utakmicu,odbrana mu nije jaca strana al sad je bas katastrofa i to ne onako malo brine. Jaka pokidao kod Slovenaca,jos ce Zvezda zaraditi na njemu poslje eura ako ga se budu jos uvijek htjeli rjesiti. Generalka uspjela.Banja Luka odusevila.

Bojan_RS_FL

pre 8 godina

Dosta je skripalo danas u igri Srbije. I odbrana i napad moraju biti puno bolji. U drugom dijelu je to djelovalo bolje ali ima jos puno mjesta za napredak. Pucali smo puno slodobnih b. - mislim da se to nece desavati na EP. Srbijo, dobro dosla u Banjaluku. Nadam se da nije zadnji put. Srecno Srbiji na EP.

Nikola

pre 8 godina

Prosto me fascinira koliko su ljudi zajedljivi i pljuju igrace, koji se svega odricu da bi igrali za zemlju, zbog trenutno malo losije forme ili nekad zbog jedne malo losije utakmice. To su ljudi od krvi i mesa, nisu to masine. I svi su pametniji od coveka koji je najbolji plej u istoriji Srbije.

Ratko

pre 8 godina

Blazicu izvini ne znaju sta govore! Kakva igracina, reprezentativac Slovenije a neki nasli za shodno da ga teraju iz Zvezde. U ovih nekoliko meceva medju boljima u njihovom timu, sve vise napreduje. Ni pod tacku razno ga ne dirati iz Zvezde! Inace Slovenci su odigrali maksimalno, pogadjali su sjajno suteve za tri poena, pomalo i nestvarno. Mislim da kada budemo kompletni i kada bude bila prava top forma na takmicenju, prebicemo Slovence 20 razlike.

$$$

pre 8 godina

a se samo nadam da nismo dostigli vrhunac forme u pripremnom periodu. Dobijali smo sve od sale a kako se primice prvenstvo sve vise na misice...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kile, 29. avgust 2015 19:46)

Osim Francuske, ja ne videh da smo igrali protiv neke ozbiljne ekipe.

Zoran

pre 8 godina

Neko je rekao da ih dobijamo sa 20 razlike, a ono Slovenci ozbiljan tim za razliku od prethodnih protivnika. Ne smemo nikoga da potcenimo.

Nikola

pre 8 godina

Upravo ovakve utakmice su i potrebne. Na prvenstvu je najbitnije da kada krene nokaut faza budemo najspremniji. Neke ekipe, iako su realno manje kvalitetne od naše mogu da imaju sjajno vece, a nama da ne krene bas najbolje i onda vise nema nazad. Zato je najbitnije da koncentracija i volja u toj fazi budu na maksimumu.

StvarnoJa

pre 8 godina

Ali stvarno ljudi, jednu utakmicu odigramo, uslovno receno, lose, i odmah vidim komentare "Da li je ovo pravo stanje stvari", "slabi smo tu i tu, fali nam taj i taj", kao da se ponistava 5 utakmica u kojima smo bili dominantni.
Opusteno, ne moze svaki dan da se igra super...

car

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.
(prestrasno, 29. avgust 2015 18:48)

još uvek te boli 120 poena? duša...

Mirko

pre 8 godina

Slaba odbrana, Gagi 0, Bogdan neupotrebljiv, Erceg jedva, utakmicu su izvukli Bjelica, Teo, Radulja i Nedović, ostalo prosek. Kuzmić puno bolji, biće to ok.
Bolje da smo zvali neke koji nisu povreženi - na 2.ci, tipa Zagorac, Lazić, bar su u formi i nisu povređeni, od Gagija i Bogdana mrka kapa...

Nolan

pre 8 godina

Petar Denda, čovek je "legenda" pitanju prenosa. Kao da prenosi boćanje na Solomonskim ostrvima a košarkaški rečnik zna koliko i kineski jezik. Rts još jednom pokazuje zašto ne zaslužuju pretplatu.
Ne mogu da zamislim šta sve ne bih spomenuo sudiji da sam na Kalinićevom mestu.

Stefan

pre 8 godina

Ne mogu da verujem kad Slovenac puca trojku, da li znaju se primaci da ga bar izblokira... stalno ostavljamo otvorene suteve, odbrana nam je nula, ako budemo ovako igrali na prvenstvu, tesko cemo sta uraditi...

Vuckovi kerovi

pre 8 godina

Uporedite Bogdana iz Partizana i posle toga reprenzetacije,i Bogdana iz Fenera i reprenzetacije! Decko ne postoji,bio je lider,a sada je postao dodavac koji je ubijen u pojam! Totalno pogresna odluka je odlazak u Fener,gde nije mogao pored Gaudloka da pipne loptu! Sa ovakvim Bogdanom mi nema sta da trazimo,on je u Spaniji bio glavni kosgeter,a sad ga nema nigde!

Boxas

pre 8 godina

Opet tvrdim da je bolje za atmosferu i hemiju.. a pre svega za raznovrsnost i sut za tri poena da je vodio Keselja umesto Simonovica ili Dangubica... Kuzmic odlican..!!!!

Trener

pre 8 godina

Blazic odlican sto je vrhunski za Zvezdu ima kompletan par bekova i generalno nabrijanu ekipu da prodje grupu.
Mekel Jovic Rebic
Blazic Lazic
Tompson Dangubic
Mitrovic Tejic
Sofo Cirbes Nastic
Ako Zvezda prodje grupu dalje je lako do F8 jer u nasoj grupi su bar 3 ekipe za final 4.

Čovke Legenda Neroja

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.
(prestrasno, 29. avgust 2015 18:48)

Boli ono 30+ aaaaa?? xaxaxa

Mikeli

pre 8 godina

Čekajte još jednom. Postoji Uroš Slohar, sve vreme igra ovaj Zupin i Denda sve vreme i pored toga što mu i na dresu piše Zupin i pored toga što grafika pokazuje Zupin on govori Slohar. Postoji li neko na tom rts-u ko će ga poslati u penziju.Čovek odavno ne zna šta priča.

Hillbilly

pre 8 godina

Denda ne provaljuje razliku između Zupana i Slokara 3 četvrtine, a jedan nije ni ulazio! Biće ludilo kad počne da prenosi Holandiju ili Ukrajince! :)

kile

pre 8 godina

Ja se samo nadam da nismo dostigli vrhunac forme u pripremnom periodu. Dobijali smo sve od sale a kako se primice prvenstvo sve vise na misice...

vukan

pre 8 godina

Bogdanovic je precenjen igrac, finta suta dribling u mestu i predaja lopte najblizem igracu. Erceg decko NIDJE veze, kakva je to cetvorka koja najmanje vremena provodi ispod kosa i samo vreba da sutne za 3 poena, totalno limitiran igrac. Markovic je bitan sraf nase igre... Bjelica i Teodosic da su ZIVI I ZDRAVI

Aco

pre 8 godina

Utakmicu pratim na RTRS-u, čitam komentare o komentatoru sa RTS-a ovde, pa prebacih na RTS da vidim kakav je stvarno. Mogu reći samo katastrofa, za 3 min.koliko sam gledao čovjek se nije ugasio, priča o svemu osim o utakmici koja se igra,slika loša, zvuk loš. RTRS puno bolji.

Labud

pre 8 godina

Српске земље, српски род!

Живела Република Српска, живела Херцеговина, живела српска Црна Гора! Живела Србија!

Да се за 20ак дана слави злато по Бања Луци, Вишеграду, Бијељини, Требињу, Херцег Новом, Бару, Косовској Митровици, Нишу, Крагујевцу, Чачку, Ужицу, Новом Саду, Суботици, Београду... Идемо бре!
(Славиша, 29. avgust 2015 18:55)

Zaboravio si Tutin, Novi Pazar, Bujanovac, Kikindu, Presevo, Bosilegrad. Ili si namerno izostavio jer tamo nema "srpskog roda". Boze kakvog sveta ima...

zzbz szbzo

pre 8 godina

Kuzmic pokazuje zasto je pozvan. Definitivno otpada ili Stimac ili Milutinov. Slovenci biju kao da je finale, Srbija pokazuje kvalitet, da se vrati iz debelog minusa protiv vrlo gubog protivnika, kao takav je ozbiljan test pred pocetak prvenstva.

KD

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (prestrasno, 29. avgust 2015 18:48)

Ja reko ovo batko napisao :)

о шонеси

pre 8 godina

Не би било лоше да неко обавести Денду да се Миха Зупан не зове Урош Слокар

fanste

pre 8 godina

Nikad nismo bre bili dobri preterano u kosarci,sve uspehe smo ostvarili u okviru Jugoslavije gde smo imali ili jednak broj igraca sa Hrvatima ili manje. Plasim se da cemo doziveti debakl na prvenstvu.

draganz

pre 8 godina

Ne pratim sport preo RTS, ali ovom prilikom moram. Stvarno zasluzuju sve kritike koje stalno dobijaju u komentarima. Umesto da pocnu prenos barem 5 min pre pocetka meca, da dozivimo dobrodoslicu u Banjaluci, oni se ukljucuju 3 minuta posle pocetka bez repotera sa lica mesta nego nekim iz studija koji melje u prazno. Covek ne moze da ne pomisli da je to uradjeno namerno da bi se odrzavala vestacka podela u jedinstvenom telu.

Trener

pre 8 godina

RTS ne sme da uzima prtplatu jer nije stimulisan za rad to je gomila diletanata. Mora se privatizovati pod hitno kulturno obrazovne programe drzava moze da emituje pod obavezni sadrzaj i na privatnim televizijama.

izCG

pre 8 godina

Pa da li je ovaj komentator normalan?On se cudi sto nasa reprezentacija ima veliku podrsku u Banja Luci. Da li je on cuo za R Srpsku. Kako jedan covjek na pogresnom mjestu moze pokvariti jedan lijep dogadjaj. Steta...

Gavgalj

pre 8 godina

Teško će to ići na centru bez Bob?na. Ne što je toliko dobar, već zbog "podele posla" medju našim centrima. Jer mi nemamo nijednog koji zatrpava protivnički koš. Mislim da će Danguba i Štiki vanka

Zeljko zna

pre 8 godina

Provereni recept za neosvajanje titule cak ni u domacem prvenstvu iako imate najbolji/najskupilji tim u Evropi - dovedite 10 najjacih igraca i 1 Bogdanovica! Pitajte Zeljka, mora da je bio u Guci kad se odlucio na taj transfer.

Мина

pre 8 godina

Ајде Бањалучани, покажите срце нашим момцима и да ово вече у Српској буде залет за оно што нам припада-ЗЛАТО! :)

Bojke

pre 8 godina

Blazic pravi djecu nasim bekovima, Dragic pravi budalu od Kalinica...to su mi dva najjaca utiska iz evo gotovo pa citavog prvog poluvremena. Pored toga, Erceg na lici na sebe, Bogdan takodje, Raduljica vidno indisponiran. Kuzmic jedino igra bolje u odnosu na ranije meceve. Simon u svom prepoznatljivom ritmu, nista ne pogadja. Nesto mi generalno danas djelujemo kao rastimovan orkestar. Los dan, takticka finta, ili realno stanje stvari...ko to zna, nadam se najboljem. Naprijed Srbija!!!!

vlade

pre 8 godina

ne mogu da razumem da zvezda dovela sofoklis na godinu dana.čovek koji je zglob povredjivao 9puta,ima 180kila nezvanično i 31g.na primer ne dovede alena omica.momak visok pokretljiv centar,das mu ugovor na 4godine,ove napraviš zver od njega dve godine kida i na kraju uzmeš pare za njega.čovek nas trenutno usra

prestrasno

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.

Славиша

pre 8 godina

Српске земље, српски род!

Живела Република Српска, живела Херцеговина, живела српска Црна Гора! Живела Србија!

Да се за 20ак дана слави злато по Бања Луци, Вишеграду, Бијељини, Требињу, Херцег Новом, Бару, Косовској Митровици, Нишу, Крагујевцу, Чачку, Ужицу, Новом Саду, Суботици, Београду... Идемо бре!

Trener

pre 8 godina

Raduje da je Blazic u dobroj formi. Nemamo resenja za njihovu odbranu pogotovo jer smo losi u bacanjima. Sudije su blago za nas gresi Djordjevic.

izCG

pre 8 godina

Pa da li je ovaj komentator normalan?On se cudi sto nasa reprezentacija ima veliku podrsku u Banja Luci. Da li je on cuo za R Srpsku. Kako jedan covjek na pogresnom mjestu moze pokvariti jedan lijep dogadjaj. Steta...

draganz

pre 8 godina

Ne pratim sport preo RTS, ali ovom prilikom moram. Stvarno zasluzuju sve kritike koje stalno dobijaju u komentarima. Umesto da pocnu prenos barem 5 min pre pocetka meca, da dozivimo dobrodoslicu u Banjaluci, oni se ukljucuju 3 minuta posle pocetka bez repotera sa lica mesta nego nekim iz studija koji melje u prazno. Covek ne moze da ne pomisli da je to uradjeno namerno da bi se odrzavala vestacka podela u jedinstvenom telu.

Hillbilly

pre 8 godina

Denda ne provaljuje razliku između Zupana i Slokara 3 četvrtine, a jedan nije ni ulazio! Biće ludilo kad počne da prenosi Holandiju ili Ukrajince! :)

Славиша

pre 8 godina

Српске земље, српски род!

Живела Република Српска, живела Херцеговина, живела српска Црна Гора! Живела Србија!

Да се за 20ак дана слави злато по Бања Луци, Вишеграду, Бијељини, Требињу, Херцег Новом, Бару, Косовској Митровици, Нишу, Крагујевцу, Чачку, Ужицу, Новом Саду, Суботици, Београду... Идемо бре!

Mikeli

pre 8 godina

Čekajte još jednom. Postoji Uroš Slohar, sve vreme igra ovaj Zupin i Denda sve vreme i pored toga što mu i na dresu piše Zupin i pored toga što grafika pokazuje Zupin on govori Slohar. Postoji li neko na tom rts-u ko će ga poslati u penziju.Čovek odavno ne zna šta priča.

о шонеси

pre 8 godina

Не би било лоше да неко обавести Денду да се Миха Зупан не зове Урош Слокар

Gajetano

pre 8 godina

Produzeci, ne mogu da zamislim bolju generalnu probu od ove. Slovenija igra upravo onako kao sto je nekada igrao njihov selektor Jure Zdovc: disciplinom, organizacijom i borbenoscu nadoknadjuju nedostatak kosarkaskog vica i talenta (izuzimam Dragice). Jos su ih i trojke htele! Kao i pre dva dana, utakmica je bila vise takmicarskog nego pripremnog karaktera, i to protiv protivnika koji nam objektivno ne moze naskoditi na predstojecem prvenstvu.

Za one mladje, Nemanja Bjelica sve vise podseca na legendu Jugoplastike, jugoslovenske reprezentacije i Chicago Bullsa - Tonija Kukoca, samo sto je Nemanja nesto kasnije sazreo. Isti profil igraca, originalno krila koja visinom daleko prevazilaze poziciju (207cm vs 209cm), all-around igraci koji mogu da preuzmu bilo koju poziciju u timu, od prevodjenja lopte, do toga da se nose sa 4 i 5 bez vidljivog mismatcha-a. Odlicni suteri, strasni u prodoru, sjajni u odbrani. Kakvog igraca imamo!

Obratite paznju da su Bjelica i Erceg bili zajedno u petorci kada se utakmica odlucivala.

Pozdrav,

Aco

pre 8 godina

Utakmicu pratim na RTRS-u, čitam komentare o komentatoru sa RTS-a ovde, pa prebacih na RTS da vidim kakav je stvarno. Mogu reći samo katastrofa, za 3 min.koliko sam gledao čovjek se nije ugasio, priča o svemu osim o utakmici koja se igra,slika loša, zvuk loš. RTRS puno bolji.

Мина

pre 8 godina

Ајде Бањалучани, покажите срце нашим момцима и да ово вече у Српској буде залет за оно што нам припада-ЗЛАТО! :)

Vuckovi kerovi

pre 8 godina

Uporedite Bogdana iz Partizana i posle toga reprenzetacije,i Bogdana iz Fenera i reprenzetacije! Decko ne postoji,bio je lider,a sada je postao dodavac koji je ubijen u pojam! Totalno pogresna odluka je odlazak u Fener,gde nije mogao pored Gaudloka da pipne loptu! Sa ovakvim Bogdanom mi nema sta da trazimo,on je u Spaniji bio glavni kosgeter,a sad ga nema nigde!

Kobe

pre 8 godina

Pustite Dendu....ovo je prijateljska......Sarenac ce prenositi najbitnije......mada su Edin i kolega sa Arene NAJJACI komentatori ! Srbija moze do medalje !!!

sole

pre 8 godina

za banjalucanina, zasto nisi rezervisao ulaznicu 7 dana prije kao svi normalni ljudi pa bi bilo. meni je navijanje odlicno. i sto mi je drago vidjeti u publici je mnogo zena i dece. nije navijanje samo za huligane kako neki misle.

KD

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (prestrasno, 29. avgust 2015 18:48)

Ja reko ovo batko napisao :)

Nolan

pre 8 godina

Petar Denda, čovek je "legenda" pitanju prenosa. Kao da prenosi boćanje na Solomonskim ostrvima a košarkaški rečnik zna koliko i kineski jezik. Rts još jednom pokazuje zašto ne zaslužuju pretplatu.
Ne mogu da zamislim šta sve ne bih spomenuo sudiji da sam na Kalinićevom mestu.

car

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.
(prestrasno, 29. avgust 2015 18:48)

još uvek te boli 120 poena? duša...

Borky

pre 8 godina

Bas nam je trebala.ovakva jedna utakmica gdje protivnika ide sut i tranzicija jer sigurno ce se desiti jedna utakmica kad budu i bojleri upadali u kos a dobili smo. Drugi utisak Bogdanovic koji je toralno van forme a on je ipak igrac od koga se ocekuje da doprinese sa bar 10 poena po utakmicu,odbrana mu nije jaca strana al sad je bas katastrofa i to ne onako malo brine. Jaka pokidao kod Slovenaca,jos ce Zvezda zaraditi na njemu poslje eura ako ga se budu jos uvijek htjeli rjesiti. Generalka uspjela.Banja Luka odusevila.

cole

pre 8 godina

Dobro da je sad ovako:
- bez Markovića nema zamene za Tea
- Kuzmić se trudi, ali zalepi 1 bananu, 4 puta polože loptu pored njega i promaši 5 slobodnih
- Nedović po običaju igra neku svoju igru pa ako upali ...
- Milosavljeviću fale utakmice
- Bogdan očigledno ima problem sa ledjima

Dobro je da Erceg polako ulazi u "rutinu".
Još nedelju dana za trening. Šteta što nema još neka tekma makar i zatvorenog tipa pred Špancima.
Pomozi Bože.

Bojke

pre 8 godina

Blazic pravi djecu nasim bekovima, Dragic pravi budalu od Kalinica...to su mi dva najjaca utiska iz evo gotovo pa citavog prvog poluvremena. Pored toga, Erceg na lici na sebe, Bogdan takodje, Raduljica vidno indisponiran. Kuzmic jedino igra bolje u odnosu na ranije meceve. Simon u svom prepoznatljivom ritmu, nista ne pogadja. Nesto mi generalno danas djelujemo kao rastimovan orkestar. Los dan, takticka finta, ili realno stanje stvari...ko to zna, nadam se najboljem. Naprijed Srbija!!!!

partizan dobio OFK iz ofsajda

pre 8 godina

Blažič se vratio u formu, na ovoj utakmici 19 poena! Zvezdo ne zezaj se da raskidaš ugovor sa njim! Ionako nam fali igrač na toj poziciji a svi znamo kako voli Blažič da ponižava partizan. Pustite ga da se malo igra ove sezone.

Nikola

pre 8 godina

Prosto me fascinira koliko su ljudi zajedljivi i pljuju igrace, koji se svega odricu da bi igrali za zemlju, zbog trenutno malo losije forme ili nekad zbog jedne malo losije utakmice. To su ljudi od krvi i mesa, nisu to masine. I svi su pametniji od coveka koji je najbolji plej u istoriji Srbije.

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Od svih Slovenackih kosarkasa najvece ovacije na predstavljanju igraca dobio je Jaka Blazic, skoro kao nasi reprezentativci (pisem nasi jer Srbija je nasa zemlja), sto dovoljno govori o klubskom navijackom raspolozenju u Republici Srpskoj.

bb

pre 8 godina

Ovi mucenici sto pljuju Bogdana, vjerovatno su zaboravili polufinale protiv Francuza i par njegovih ulaza, kad su se svima bile odsjekle ruke. Ovo su jos uvijek pripreme, doce on na svoje, nista ne brinite.

nik

pre 8 godina

Kalina totalno van utakmice psihicki, Sale je poludio na njega a Kalina ne moze uopste da sjeti sta treba do odigra na akciju 4 dole. Bogdana non stop pita mozes ili ne mozes, ovaj ga laže da može a ocigledno je da ima problem sa leđima. Sjedio sam tacno iznad klupe. Atmosfera paklena.
Napred Srbija

Skagerak

pre 8 godina

I ove godine preterujete... Navika... Pripremne utakmice su oduvek bile "promuckaj i prospi". Prosle godine je tokom priprema vecina sumnjala i negodovala zbog Djordjevica, Raduljice, Bogdanovica... A oni odradise prvenstvo sa klupe i parketa za cistu desetku! O konstantom vredjanju jednog Teodosica da ne govorimo. Ja prizeljkujem samo da svi igraci zdravi zapocnu i zdravi zavrse prvenstvo, za rezultat se onda ne bojim. Bravo za BL, Srbija = Srpska.

aseb

pre 8 godina

Upravo sa utakmice,fenomenalno ! Kamo srece da ljudi u Srbiji vole Srbiju kao mi u RS. Da Borik ima 20 000 mjesta bilo bi malo,a vecina vas se raspravlja kakav je ko igrac,a to je nebitno,igraju koliko mogu i znaju. Kamo srece da se vise ovakvih tekmi igra kod nas!

Čovke Legenda Neroja

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.
(prestrasno, 29. avgust 2015 18:48)

Boli ono 30+ aaaaa?? xaxaxa

Zoran

pre 8 godina

Neko je rekao da ih dobijamo sa 20 razlike, a ono Slovenci ozbiljan tim za razliku od prethodnih protivnika. Ne smemo nikoga da potcenimo.

UltrasBG

pre 8 godina

Citam ove komentare i mogu da kazem da sam neizmerno srecan sto Sale Djordjevic ni malo ne slusa glas naroda u vezi odabira igraca. Napred Sale, napred Srbija! Do nove medalje!

zzbz szbzo

pre 8 godina

Kuzmic pokazuje zasto je pozvan. Definitivno otpada ili Stimac ili Milutinov. Slovenci biju kao da je finale, Srbija pokazuje kvalitet, da se vrati iz debelog minusa protiv vrlo gubog protivnika, kao takav je ozbiljan test pred pocetak prvenstva.

sahbaz

pre 8 godina

Bio na utakmici, nasi malo bolji ali jedna losija partija. Mozda nam je i trebalo da vidimo da nismo bas bez mana pred evropsko. Sjajna ljuba i podrska u BL, ali to je logicno. pozdrav svim ljudima i volite svako svoje, ne sirite mrznju. Vas Duta

sasa

pre 8 godina

UH UB UH....

STvarno, onaj komemator RTS kao da je covek pao sa druge planete..Neverovatno ...Cak sam i ja ostao bez texta...
Sto se tie tekme, sta reci, rastereceni Slovenci dosli da igraju basketa, ili sutiraju za 3, i u 45 minuta. sutnu neki 40 puta samo za 3!!!
U zadnjoj cetvrtini pogode cak 6 trojki, ...
Inace, igrali su tako grubo, da je bilo naprosto ruzno za gledati, i neveorvatno stvarno sta je dopustano pod kosem...
Mislim da i onaj neverovatn broj slobodnih bacanja koje smo imali, nije ni priblizno blizu pravom, broju kojeg smo trebali dobiti..
kad smo vec kod slobodni, promosali smo sve, i stvarno zabrinjavajuce da tako lose sutiram slobodna, ali i za 3, sad kad je vec sampionat blizu..
Ne, ko god da se zali na ovu tekmu, neka se seti one one tekme protiv N.Zelenda u BG, pred SP, i mislim da je bilo identicno...
Rasterecena ekipa, koju je sve krenulo, sjedne strane, i uzasno zgrcena ekipa koja vise ne moze ni slobodno da pogodi, s druge strane...
Stvrano brine Kalinic, koji isuvise lako pravi faule, i ako sta su dopustuili SLO u 1 poluvremenu, a sudili Kalini je stvarno kriminal,ali i on i Nedovic su naivni, i slabo biraju vreme za faul..
Sve u svemu 9 odigranih utamica, 8 pobeda, i mislim da smo spremni...
Imamo sve sto treba,,, A da ste pitali RTS komematora, SLokar je nas najbolji igrac!

EU

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da neko opet dovodi u pitanje Nedovica, decko koji je bio najkonstatniji igrac u ekipi na ovim pripremamai i koji se po nekoliko puta bacao po parketu i na reklame. Pa na svakoj utakmicci je bio medju prvim strelcima iako je sve vreme pocinjao sa klupe, i sa minutazom 12-18 minuta.

Zizu

pre 8 godina

Ovi slovenci teški indijanci...100 faulova su napravili.100 trojki su sutnuli.još kad vidim jaku da pogadja trojke nije mi dobro.cele sezone dao je tri trojke.ovako nije odigrao celu sezonu u zvezdi

vlade

pre 8 godina

ne mogu da razumem da zvezda dovela sofoklis na godinu dana.čovek koji je zglob povredjivao 9puta,ima 180kila nezvanično i 31g.na primer ne dovede alena omica.momak visok pokretljiv centar,das mu ugovor na 4godine,ove napraviš zver od njega dve godine kida i na kraju uzmeš pare za njega.čovek nas trenutno usra

JPR23

pre 8 godina

Nikad nismo bre bili dobri preterano u kosarci,sve uspehe smo ostvarili u okviru Jugoslavije gde smo imali ili jednak broj igraca sa Hrvatima ili manje. Plasim se da cemo doziveti debakl na prvenstvu.
(fanste, 29. avgust 2015 19:08)

Mora da si od 95. bio pijan ;)

Rade

pre 8 godina

Samo vi kritizirajte Bogdana.Ne zaboravite,da mali ima onu stvar,kad je najpotrebnije.Setite se samo koševa protiv Brazila.Kako brzo zaboravljate dobre stvari,a doživotno pamtite loše.Evo ja kao Grobar,mislim,da je trebao ostati Mačvan,a ne Milosavljevič,a da o Štimcu ni ne trošim reči.Ujedno to su trening utakmice,sasvim nešto drugo je prvenstvo kad se gine za loptu.Onaj koji je ikada trenirao košarku,razumeče.Bogdan če još eksplodirati.

Dax

pre 8 godina

Jednog dana će neko da vrati sve ove profesionalne komentare po pitanju tima,trenera i uopšte repke da se ne bi zaboravilo. Nešto poput onih komentara po pitanju Savića.

Što se mene tiče,puna podrška našem timu.

Trener

pre 8 godina

RTS ne sme da uzima prtplatu jer nije stimulisan za rad to je gomila diletanata. Mora se privatizovati pod hitno kulturno obrazovne programe drzava moze da emituje pod obavezni sadrzaj i na privatnim televizijama.

StvarnoJa

pre 8 godina

Ali stvarno ljudi, jednu utakmicu odigramo, uslovno receno, lose, i odmah vidim komentare "Da li je ovo pravo stanje stvari", "slabi smo tu i tu, fali nam taj i taj", kao da se ponistava 5 utakmica u kojima smo bili dominantni.
Opusteno, ne moze svaki dan da se igra super...

Ratko

pre 8 godina

Blazicu izvini ne znaju sta govore! Kakva igracina, reprezentativac Slovenije a neki nasli za shodno da ga teraju iz Zvezde. U ovih nekoliko meceva medju boljima u njihovom timu, sve vise napreduje. Ni pod tacku razno ga ne dirati iz Zvezde! Inace Slovenci su odigrali maksimalno, pogadjali su sjajno suteve za tri poena, pomalo i nestvarno. Mislim da kada budemo kompletni i kada bude bila prava top forma na takmicenju, prebicemo Slovence 20 razlike.

gremlin

pre 8 godina

Kao kad sam pred SP rekao,evo kažem i sad...IDEMO PO ZLATO,JEDNOSTAVNO TO JE DOSTIŽAN I REALAN CILJ!!!p.s.samo da nema povreda,i gde su danas Marković i Štimac...

Bojan_RS_FL

pre 8 godina

Dosta je skripalo danas u igri Srbije. I odbrana i napad moraju biti puno bolji. U drugom dijelu je to djelovalo bolje ali ima jos puno mjesta za napredak. Pucali smo puno slodobnih b. - mislim da se to nece desavati na EP. Srbijo, dobro dosla u Banjaluku. Nadam se da nije zadnji put. Srecno Srbiji na EP.

partizan dobio OFK iz ofsajda

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?

kikiriki

pre 8 godina

Sve mogu da shvatim, ali Milosavljevic???
(Leksi, 29. avgust 2015 18:38)

Od nekog ko je totalna kosarkaska neznalica i zadojeni navijac malog kluba iz predgradja, ocekivano misljenje ;-)

pikado

pre 8 godina

Prvo Denda, pa Selo gori.. Dodje mi da platim pretplatu od muke.
(pitonije, 29. avgust 2015 20:34)

Brate,najjači komentar zadnjih 30 dana..pozdrav

vukan

pre 8 godina

Bogdanovic je precenjen igrac, finta suta dribling u mestu i predaja lopte najblizem igracu. Erceg decko NIDJE veze, kakva je to cetvorka koja najmanje vremena provodi ispod kosa i samo vreba da sutne za 3 poena, totalno limitiran igrac. Markovic je bitan sraf nase igre... Bjelica i Teodosic da su ZIVI I ZDRAVI

Nikola

pre 8 godina

Upravo ovakve utakmice su i potrebne. Na prvenstvu je najbitnije da kada krene nokaut faza budemo najspremniji. Neke ekipe, iako su realno manje kvalitetne od naše mogu da imaju sjajno vece, a nama da ne krene bas najbolje i onda vise nema nazad. Zato je najbitnije da koncentracija i volja u toj fazi budu na maksimumu.

Cvele

pre 8 godina

Fina utakmica. Djordjevic je ocigledno vezbao igrace da pobede na misice. Ovo je bila dobra proba za Italiju i prljavu Tursku. Ovaj sastav ce izvuci 3 mesto bez problema....

Mirko

pre 8 godina

Ja sam iz Niša i puna podrška da se češće ovakve utakmice reprezentacije igraju u Banjaluci!
Ali i u Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Vršcu, Valjevu i tako dalje, mislim da je vreme da cela Srbija ima privilegiju da gleda reprezentaciju - odnosno sve naše reprezentacije.

thejoker

pre 8 godina

Bolje da izbaci Bogdana, a da ostavi Milosavljevica. U odbrani se ne trudi, stalno kasno izlazi iz bloka. Valjda misli da je superstar pa ce Djordjevic da ga trpi.

stanke

pre 8 godina

ljudi,aman,dosta vise pjuvanja,pa ne moze se svaka utakmica odigrati vrhunski,svi danas igraju kosarku. . .istina,neki igraci nam trenutno nisu u najboljoj formi,ali bice to sve bolje,ne brinem. . .ajmo malo vise podrske,a manje kritika,a oni ce nam se oduziti za to na pravi nacin. . .napred SRBIJA. . .

Mirko

pre 8 godina

Slaba odbrana, Gagi 0, Bogdan neupotrebljiv, Erceg jedva, utakmicu su izvukli Bjelica, Teo, Radulja i Nedović, ostalo prosek. Kuzmić puno bolji, biće to ok.
Bolje da smo zvali neke koji nisu povreženi - na 2.ci, tipa Zagorac, Lazić, bar su u formi i nisu povređeni, od Gagija i Bogdana mrka kapa...

Ki

pre 8 godina

e moram da se ubacim.....prosle godine, generalka za SP, gubimo kuci od Zelanda....isto je bilo, pljuvanje, slabi smo.....pa znamo sta je bilo......polako, ljudi, najlakse je biti negativan

matej

pre 8 godina

E da so tu još Goran Dragič,Beno Udrih,Saša Vujačič,Boštjan Nahbar,Uroš Slokar,Gašper Vidmar,Brača Lorbek i Murič te Luka Dončič...

Gavgalj

pre 8 godina

Teško će to ići na centru bez Bob?na. Ne što je toliko dobar, već zbog "podele posla" medju našim centrima. Jer mi nemamo nijednog koji zatrpava protivnički koš. Mislim da će Danguba i Štiki vanka

kvisko

pre 8 godina

Lijepa utakmica, dvije kvalitetne ekipe.. Srbi na početku laganica, kao lako ćemo kasnije stisnut kad bude trebalo. I moram priznat da su me u tom segmentu Slovenci oduševili. Dobro, opet su počeli šutat trice ko ludi kad je bila tarapana, ali su i pogađali ovaj put. Tako mlada ekipa, sa igračima koje prvi put gledam, a tako žilava. Svaka čast Slovenci! Posebno Omič, Prepelič i Rupnik.. Imaju nevjerovatnu bazu mladih talenata za tako mladu državu. Bit će nama jako čupavo sa njima prvu utakmicu. Srbi po običaju, moj omiljeni tim. Pošto Teodosić? Da ga primimo pod šifrom "crnac":)

antiDebil

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?
(partizan dobio OFK iz ofsajda, 29. avgust 2015 21:27)


Bole te panteru onih 123 poena ??? Ako ako i treba da bole.
Da vidimo kakav si ovo nered napravio, sve si pomesao, svakako da ce Nedovic biti rezerva Bogdanu na EP u to uopste nemoj da sumnjas a i koliko se secam zvezda je oterala Nedovica a vidim sada ti je omiljeni igrac ?
Crvena zvezda ona pokojna je od 2000-2011 dobijala vise para od drzave nego Partizan, privatni mutant mega diva ilr zeleznik fmp zvezda dobija NEUPOREDIVO vise para od Partizana i ako se radi o privatnom klubu, apsurd nezabelezen u istoriji sporta...Teodosic FMP, Kalinic FMP, Marjanovic FMP, Bjelica i Nedovic zvezda, stvarno si lom napravio...Videcemo kada se skrati spisak, postoji mogucnost da iz megafmp mutanta nijedan igrac ne zasluzi igranje za reprezentaciju, mora da je to potvrda kvalitetnog rada u Zelezniku, Mitrovic je otpao, Dangubic ce verovatno da otpadne, Marjanovica je trener zavrnuo... MegaFMPZvezda nije osvojila triplu krunu, poslednju triplu krunu sa ovih prostora je osvojio Partizan 1992.godine, pre toga Jugoplastika 2 puta, pre toga Cibona itd itd...

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Кошаркашки народе скупљајте живце и стрпљење.Из авиона се види да су петорка са Теодосићем и без њега као небо и земља.Највише нервира незалагање,забушавање.Без обзира што је ово тест утакмица,лоша је уиграност а Милосављевић и неколико осталих као да су случајно свратили на кратко.Сигурно ће са временом и утакмицама бити боље,али је сада морало бити много боље.Играти лежерно пред људима који сви безгранично навијају за Србију увек је и мало безобразно.Играчи и стручни штаб су морали и о томе да воде рачуна.

Labud

pre 8 godina

Српске земље, српски род!

Живела Република Српска, живела Херцеговина, живела српска Црна Гора! Живела Србија!

Да се за 20ак дана слави злато по Бања Луци, Вишеграду, Бијељини, Требињу, Херцег Новом, Бару, Косовској Митровици, Нишу, Крагујевцу, Чачку, Ужицу, Новом Саду, Суботици, Београду... Идемо бре!
(Славиша, 29. avgust 2015 18:55)

Zaboravio si Tutin, Novi Pazar, Bujanovac, Kikindu, Presevo, Bosilegrad. Ili si namerno izostavio jer tamo nema "srpskog roda". Boze kakvog sveta ima...

Bili

pre 8 godina

Mozda najveca prevara svetska jos od Scepana Malog je bogdan bogdanovic. Dulova skola i uticaj su ocigledni. On i mlohatinov moraju otpasti. Ne postoji gori igrac u sportu ikada, racunajuci od 365 godine pre nove ere pa do danas od bogdana bogdanovica.

Trener

pre 8 godina

Blazic odlican sto je vrhunski za Zvezdu ima kompletan par bekova i generalno nabrijanu ekipu da prodje grupu.
Mekel Jovic Rebic
Blazic Lazic
Tompson Dangubic
Mitrovic Tejic
Sofo Cirbes Nastic
Ako Zvezda prodje grupu dalje je lako do F8 jer u nasoj grupi su bar 3 ekipe za final 4.

TinTin

pre 8 godina

Volim kad pobedjujemo, ali ovako domacinsko sudjenje nam ne pomaze. Treba ih navici na sudjenje na euru... Imali smo 50 bacanja do sad, sad vidim ocigledne korake Gagija, nista se ne sudi. Ajde braco iz Banja Luke, malo realnije to :D

$$$

pre 8 godina

a se samo nadam da nismo dostigli vrhunac forme u pripremnom periodu. Dobijali smo sve od sale a kako se primice prvenstvo sve vise na misice...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kile, 29. avgust 2015 19:46)

Osim Francuske, ja ne videh da smo igrali protiv neke ozbiljne ekipe.

Nolan

pre 8 godina

Zoran Dragić je objasnio onim potezom za 2+1, okrenuo sam kanal da ne gledam ponovljeni snimak.
Teodosić i Bjelica doktori.
Sudeći po ovoj utakmici ne postoji razlika izmedju Dangubića i Milosavljevića.
Mada se u 12 ipak nadam Dangubiću i Milutinovu.

Batko

pre 8 godina

Blazic nije vise igrac CZ. Molim vas shvatite to odredjeni..
(Han, 29. avgust 2015 21:08)

Blazic ima 2+1.
Tehnički jeste igrač Zvezde
Ako procene da se uklapa u koncept novog tima ostaje, u protivno odlazi

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Zasto ne igra Mijailo Grusanovic???
(Serbianwonder13, 29. avgust 2015 21:48)
Легендо, краљу Мијаило не игра због обавеза ових дана око житарица.
Најјачи коментар, Мијаило Грушановић легенда кошарке.

Trener

pre 8 godina

Raduje da je Blazic u dobroj formi. Nemamo resenja za njihovu odbranu pogotovo jer smo losi u bacanjima. Sudije su blago za nas gresi Djordjevic.

Zeljko zna

pre 8 godina

Provereni recept za neosvajanje titule cak ni u domacem prvenstvu iako imate najbolji/najskupilji tim u Evropi - dovedite 10 najjacih igraca i 1 Bogdanovica! Pitajte Zeljka, mora da je bio u Guci kad se odlucio na taj transfer.

prestrasno

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.

Stefan

pre 8 godina

Ne mogu da verujem kad Slovenac puca trojku, da li znaju se primaci da ga bar izblokira... stalno ostavljamo otvorene suteve, odbrana nam je nula, ako budemo ovako igrali na prvenstvu, tesko cemo sta uraditi...

santa justa

pre 8 godina

Dvostruka sreca. Em sa drugarima idem za Berlin, em necu slusati Dendu. Heh tek na poluvremenu sam video da i RTRS prenosi utakmicu.

igorinjo

pre 8 godina

samo polako,procicemo grupu jedva. Ali bicemo najbolji kad treba.Zivi bili pa videli,a i to ovaj valja ovaj nevalja,ovaj isti kukoc onaj ocajan u odbrani. Nek bude selektor onaj koji je placen za to mi smo tu da gledamo i uzivamo....

Aca yu

pre 8 godina

Nikad nismo bre bili dobri preterano u kosarci,sve uspehe smo ostvarili u okviru Jugoslavije gde smo imali ili jednak broj igraca sa Hrvatima ili manje. Plasim se da cemo doziveti debakl na prvenstvu.
(fanste, 29. avgust 2015 19:08)

Covek se budio u Futurami.Prespavao evropske i svetske titule i sve ostalo...ili je mislio na neku drugu ex-yu zemlju.
Iskreno, trenutno ne izgledamo nesto kao homogen tim, ali tako je bilo i na svetskom. Fali nam iskusan centar tipa Krle-Bobi, ali ni pre odlaska na svetsko nismo bolje izgledali. Nazalost sada su apetiti porasli, nadam se da ih nese ugusiti sopstvena ocekivanja i kiksevi na startu...Verujmo u Saleta i momke, borice se oni, a na nama je da ih bodrimo i navijamo!

GAGI KAPITEN

pre 8 godina

Bogdan ili je umislio da je super star ili su ga Gaudlok sa svojim silovanjem i Zeljko koji ga nije tolerisao kada udje u malo losiji ritam i koji mu nije davao neku slobodu ugusili!To je moj utisak mada mozda ga i ledja muce svakako nam treba Bogdan u top formiako on proradi pored doktora Tea i Bjelice mislim da idemo u finale.

joca

pre 8 godina

Bolja atmosfera u Banjaluci nego u beogradskoj areni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (smith, 29. avgust 2015 18:24) # Link komentara

To je zato sto je dvorana bila prepuna a prima 3500 ljudi,u Beogradu dodje 10000 ljudi i dvorana opet deluje prazno,da se igralo u Pioniru verovatno bi bila bolja atmosfera ali ne bi mogli da gledaju svi koji su to zeleli.

antiDebil

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?
(partizan dobio OFK iz ofsajda, 29. avgust 2015 21:27)


Bole te panteru onih 123 poena ??? Ako ako i treba da bole.
Da vidimo kakav si ovo nered napravio, sve si pomesao, svakako da ce Nedovic biti rezerva Bogdanu na EP u to uopste nemoj da sumnjas a i koliko se secam zvezda je oterala Nedovica a vidim sada ti je omiljeni igrac ?
Crvena zvezda ona pokojna je od 2000-2011 dobijala vise para od drzave nego Partizan, privatni mutant mega diva ilr zeleznik fmp zvezda dobija NEUPOREDIVO vise para od Partizana i ako se radi o privatnom klubu, apsurd nezabelezen u istoriji sporta...Teodosic FMP, Kalinic FMP, Marjanovic FMP, Bjelica i Nedovic zvezda, stvarno si lom napravio...Videcemo kada se skrati spisak, postoji mogucnost da iz megafmp mutanta nijedan igrac ne zasluzi igranje za reprezentaciju, mora da je to potvrda kvalitetnog rada u Zelezniku, Mitrovic je otpao, Dangubic ce verovatno da otpadne, Marjanovica je trener zavrnuo... MegaFMPZvezda nije osvojila triplu krunu, poslednju triplu krunu sa ovih prostora je osvojio Partizan 1992.godine, pre toga Jugoplastika 2 puta, pre toga Cibona itd itd...

Podsetnik , onako istine radi ...

pre 8 godina

E da so tu još Goran Dragič,Beno Udrih,Saša Vujačič,Boštjan Nahbar,Uroš Slokar,Gašper Vidmar,Brača Lorbek i Murič te Luka Dončič...
(matej, 29. avgust 2015 21:52)

Dragi Matej …i mi kažemo : Eh , eh ….da je sve kako treba 60 % Vaše reprezentacije bi bilo u srpskim klubovima , a neki i u našoj reprezentaciji ( preferiramo one iz Majamija i sličnih klubova ) !!! Ovako - čuti i zviždući - najbolje ste " prošli sa timom koji se formirao posle raspada SFRJ " !
P.S./ Pozdravi Jaki Blažiću - i da spreman dođe u klub !!

Zlatko

pre 8 godina

Utakmicu nisam gledao. Komentare sam poceo da citam od poslednjeg poslatog i stao posle 30-ak. Nesto mi nije jasno. O kakvoj lezernosti i losoj igri se prica a dali smo 95 poena i pobedili 7 razlike? Pobedili smo Sloveniju koja je sigurno medju osam u Evropi. Ovo je bila dobijena utakmica na veliki broj poena. Prethodna pobeda je bila u granici proseka, a pobeda protiv Francuza u Beogradu je pokazala da protivnika mozemo da spustimo i na mali broj poena. Neka tako lezerno kao sinoc odigraju sve utakmice na sampionatu, neka svakome lezerno daju 95 poena. Znaci ako je to bilo lezerno, da je bio maksimum ubacili bismo 125 poena?

kile

pre 8 godina

Ja se samo nadam da nismo dostigli vrhunac forme u pripremnom periodu. Dobijali smo sve od sale a kako se primice prvenstvo sve vise na misice...

Boxas

pre 8 godina

Opet tvrdim da je bolje za atmosferu i hemiju.. a pre svega za raznovrsnost i sut za tri poena da je vodio Keselja umesto Simonovica ili Dangubica... Kuzmic odlican..!!!!

stari

pre 8 godina

200 eura sam stavio da Srbija igra finale jos prije skoro 3 mjeseca.
Brine me losa igra centara (Raduljica nespreman po obicaju, Kuzmic nejak) i losa suterska forma bekova.
Bjelica i Teodosic ce morati da iznesu 50 % tereta u napadu, nadam se da je to dovoljno za finale. A tamo - titula naravno.

KOSTA1703

pre 8 godina

Ja se iskreno nadam da cemo se plasirati na olimpijadu,.
Sve ostalo ce biti premija.
Igra veceras?
Pa lako je kuzmicu i Raduljici da izigravaju igrace kada igraju protiv bekova(po visini).
Kako ce biti kad nalete na dobrog centra, to samo bog zna.
Ova Slovenija je Djordjevicu trebala da "glumi" Italiju, da bude nesto kao" juniorska reprezentacija Italije.
Nazalost nasi su pokazali da se protiv brzih ekipa oslonjenih na brzu igru i sut spolja, slabo snalaze.
A sta ce biti kada umesto Dragica i Blazica protiv nas zaigraju Galinati, Barnjani, Haket, Djentile i komp?
Naravno kod nas ima puno prostora za napredak, pre svega kod Bogdanovica, ali se meni cini da ovde ima i vise od dva igraca viska.
Cemu voditi onako bezvoljnog i potpuno bezidejnog Ercega?
Stimca?Simonovica?
Sta ce oni na prvenstvu?
Milosavljevic navodno treba da "glumi" Teodosica, kad ovoga nema na terenu?
Tesko ce to da ide......

fanste

pre 8 godina

Nikad nismo bre bili dobri preterano u kosarci,sve uspehe smo ostvarili u okviru Jugoslavije gde smo imali ili jednak broj igraca sa Hrvatima ili manje. Plasim se da cemo doziveti debakl na prvenstvu.

eee.. al se nekad dobro jelo..

pre 8 godina

Bogdan jako jako lose u odbrani, sta mu je?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koki, 29. avgust 2015 21:09

Šta mu je ..ništa...prosečan igrač,ali niko na portalima ,naročito grobari,neće to da prizna...23.godine mu je..kada će da kida ako ne sada...samo vi lupajte minuse..minus će biti zbog njega na prvenstvu...pročitah da ga Đorđević čuva za prvenstvo..neverovatna analiza..

pero kameron

pre 8 godina

“Dok sam selektor Srbije, necu voditi nijedan klub.”
”Razmisliću dobro da li ću igrati zareprezentaciju , jer se jednom šampionu ovako ne sudi.
Neka im onda igraju Dženkins, Lazić, Simonović.”
3 kljucne recenice koje sve objasnjavaju. Kamo srece da igra Branko umesto ovog zatrovanog!

zvezda dobila ofk nameštaljkom iz 2-1

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan dobio OFK iz ofsajda, 29. avgust 2015 21:27) Kalinić i Marjanović su igrali u Ivo Lola Ribar,a ne Zvezdi,objasnio je to vaš Guru lepo,a Bjelica je ponikao U Partizanu...

Dule ugasio kk crvena zvezda

pre 8 godina

Rade pusti pantere.Znaju sta im je BOGDAN URADIO PRE DVE GODINE U PLEJ OFU.TRI NA PET DAO 15 poena.Covek igrao F-4.Zasto fmp dobija pare poreznih obveznika Srbije kad im je vlasnik hrvat.

Eto.ja.

pre 8 godina

Ljudi, ljudi, ne zalecite se. Ovo su samo pripremne utakmice. Realno, naravno da nece da igraju sa puno snage, otkriju taktiku i ostalo. To Sale cuva za velike utakmice. Verujem u njih. Verujte i vi. Kvalitetni su.

Glavu gore, prosečan smo tim, ali ima i "prosečnijih"

pre 8 godina

Valjda neće našima da padnu firange kad ih Španci već u prvoj utakmici otresu jedno 30-ak razlike...

Glavni arhivator

pre 8 godina

Najslabiji smo na centarskoj poziciji, mnogo nam fali jedan ekstra igrac tu, sa Krletom ili Bobijem bi to bilo reseno, ovako, bice cupavo, ali verujem da mozemo nesto da uradimo :)

paspalj

pre 8 godina

(antiDebil, 29. avgust 2015 22:29)

Ispravak. Partizan jedna euroliga, prije toga jugoplastika/split tri puta uzastopce, cibona dva puta uzastopce i prije toga bosna/sarajevo jednom.
Zvezda 0 ili rečima NULA titula !

Pedja

pre 8 godina

@ Zlatko - поента лежи у томе да су им дали 95 кроз продужетке а не у регуларном делу. дакле ако сагледаш игру до 40 мин. схватићеш да нисмо дали толико пуно поена и примили смо доста велики број кошева.

они додатних 5 мин су били "на мишиће"

KK PARTIZAN UGASIO KK CRVENU ZVEZDU

pre 8 godina

Nije mi jasan ovaj sto uporedjuje Bogdana i Nedovica da li je gledao Partizana ili kosarkasku reprezentaciju.

fanste

pre 8 godina

Nikad nismo bre bili dobri preterano u kosarci,sve uspehe smo ostvarili u okviru Jugoslavije gde smo imali ili jednak broj igraca sa Hrvatima ili manje. Plasim se da cemo doziveti debakl na prvenstvu.

prestrasno

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.

partizan dobio OFK iz ofsajda

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?

car

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.
(prestrasno, 29. avgust 2015 18:48)

još uvek te boli 120 poena? duša...

Bili

pre 8 godina

Mozda najveca prevara svetska jos od Scepana Malog je bogdan bogdanovic. Dulova skola i uticaj su ocigledni. On i mlohatinov moraju otpasti. Ne postoji gori igrac u sportu ikada, racunajuci od 365 godine pre nove ere pa do danas od bogdana bogdanovica.

Čovke Legenda Neroja

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.
(prestrasno, 29. avgust 2015 18:48)

Boli ono 30+ aaaaa?? xaxaxa

antiDebil

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?
(partizan dobio OFK iz ofsajda, 29. avgust 2015 21:27)


Bole te panteru onih 123 poena ??? Ako ako i treba da bole.
Da vidimo kakav si ovo nered napravio, sve si pomesao, svakako da ce Nedovic biti rezerva Bogdanu na EP u to uopste nemoj da sumnjas a i koliko se secam zvezda je oterala Nedovica a vidim sada ti je omiljeni igrac ?
Crvena zvezda ona pokojna je od 2000-2011 dobijala vise para od drzave nego Partizan, privatni mutant mega diva ilr zeleznik fmp zvezda dobija NEUPOREDIVO vise para od Partizana i ako se radi o privatnom klubu, apsurd nezabelezen u istoriji sporta...Teodosic FMP, Kalinic FMP, Marjanovic FMP, Bjelica i Nedovic zvezda, stvarno si lom napravio...Videcemo kada se skrati spisak, postoji mogucnost da iz megafmp mutanta nijedan igrac ne zasluzi igranje za reprezentaciju, mora da je to potvrda kvalitetnog rada u Zelezniku, Mitrovic je otpao, Dangubic ce verovatno da otpadne, Marjanovica je trener zavrnuo... MegaFMPZvezda nije osvojila triplu krunu, poslednju triplu krunu sa ovih prostora je osvojio Partizan 1992.godine, pre toga Jugoplastika 2 puta, pre toga Cibona itd itd...

Trener

pre 8 godina

Blazic odlican sto je vrhunski za Zvezdu ima kompletan par bekova i generalno nabrijanu ekipu da prodje grupu.
Mekel Jovic Rebic
Blazic Lazic
Tompson Dangubic
Mitrovic Tejic
Sofo Cirbes Nastic
Ako Zvezda prodje grupu dalje je lako do F8 jer u nasoj grupi su bar 3 ekipe za final 4.

kikiriki

pre 8 godina

Sve mogu da shvatim, ali Milosavljevic???
(Leksi, 29. avgust 2015 18:38)

Od nekog ko je totalna kosarkaska neznalica i zadojeni navijac malog kluba iz predgradja, ocekivano misljenje ;-)

thejoker

pre 8 godina

Bolje da izbaci Bogdana, a da ostavi Milosavljevica. U odbrani se ne trudi, stalno kasno izlazi iz bloka. Valjda misli da je superstar pa ce Djordjevic da ga trpi.

Labud

pre 8 godina

Српске земље, српски род!

Живела Република Српска, живела Херцеговина, живела српска Црна Гора! Живела Србија!

Да се за 20ак дана слави злато по Бања Луци, Вишеграду, Бијељини, Требињу, Херцег Новом, Бару, Косовској Митровици, Нишу, Крагујевцу, Чачку, Ужицу, Новом Саду, Суботици, Београду... Идемо бре!
(Славиша, 29. avgust 2015 18:55)

Zaboravio si Tutin, Novi Pazar, Bujanovac, Kikindu, Presevo, Bosilegrad. Ili si namerno izostavio jer tamo nema "srpskog roda". Boze kakvog sveta ima...

KOSTA1703

pre 8 godina

Ja se iskreno nadam da cemo se plasirati na olimpijadu,.
Sve ostalo ce biti premija.
Igra veceras?
Pa lako je kuzmicu i Raduljici da izigravaju igrace kada igraju protiv bekova(po visini).
Kako ce biti kad nalete na dobrog centra, to samo bog zna.
Ova Slovenija je Djordjevicu trebala da "glumi" Italiju, da bude nesto kao" juniorska reprezentacija Italije.
Nazalost nasi su pokazali da se protiv brzih ekipa oslonjenih na brzu igru i sut spolja, slabo snalaze.
A sta ce biti kada umesto Dragica i Blazica protiv nas zaigraju Galinati, Barnjani, Haket, Djentile i komp?
Naravno kod nas ima puno prostora za napredak, pre svega kod Bogdanovica, ali se meni cini da ovde ima i vise od dva igraca viska.
Cemu voditi onako bezvoljnog i potpuno bezidejnog Ercega?
Stimca?Simonovica?
Sta ce oni na prvenstvu?
Milosavljevic navodno treba da "glumi" Teodosica, kad ovoga nema na terenu?
Tesko ce to da ide......

vukan

pre 8 godina

Bogdanovic je precenjen igrac, finta suta dribling u mestu i predaja lopte najblizem igracu. Erceg decko NIDJE veze, kakva je to cetvorka koja najmanje vremena provodi ispod kosa i samo vreba da sutne za 3 poena, totalno limitiran igrac. Markovic je bitan sraf nase igre... Bjelica i Teodosic da su ZIVI I ZDRAVI

antiDebil

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?
(partizan dobio OFK iz ofsajda, 29. avgust 2015 21:27)


Bole te panteru onih 123 poena ??? Ako ako i treba da bole.
Da vidimo kakav si ovo nered napravio, sve si pomesao, svakako da ce Nedovic biti rezerva Bogdanu na EP u to uopste nemoj da sumnjas a i koliko se secam zvezda je oterala Nedovica a vidim sada ti je omiljeni igrac ?
Crvena zvezda ona pokojna je od 2000-2011 dobijala vise para od drzave nego Partizan, privatni mutant mega diva ilr zeleznik fmp zvezda dobija NEUPOREDIVO vise para od Partizana i ako se radi o privatnom klubu, apsurd nezabelezen u istoriji sporta...Teodosic FMP, Kalinic FMP, Marjanovic FMP, Bjelica i Nedovic zvezda, stvarno si lom napravio...Videcemo kada se skrati spisak, postoji mogucnost da iz megafmp mutanta nijedan igrac ne zasluzi igranje za reprezentaciju, mora da je to potvrda kvalitetnog rada u Zelezniku, Mitrovic je otpao, Dangubic ce verovatno da otpadne, Marjanovica je trener zavrnuo... MegaFMPZvezda nije osvojila triplu krunu, poslednju triplu krunu sa ovih prostora je osvojio Partizan 1992.godine, pre toga Jugoplastika 2 puta, pre toga Cibona itd itd...

Zeljko zna

pre 8 godina

Provereni recept za neosvajanje titule cak ni u domacem prvenstvu iako imate najbolji/najskupilji tim u Evropi - dovedite 10 najjacih igraca i 1 Bogdanovica! Pitajte Zeljka, mora da je bio u Guci kad se odlucio na taj transfer.

partizan dobio OFK iz ofsajda

pre 8 godina

Blažič se vratio u formu, na ovoj utakmici 19 poena! Zvezdo ne zezaj se da raskidaš ugovor sa njim! Ionako nam fali igrač na toj poziciji a svi znamo kako voli Blažič da ponižava partizan. Pustite ga da se malo igra ove sezone.

zvezda dobila ofk nameštaljkom iz 2-1

pre 8 godina

Nedović je za Bogdanovića Džordan. Znači trenutno najbolja petorka Srbije Teodosić (FMP), Nedović (Zvezda), Kalinić (Zvezda), Bjelica (Zvezda), Marjanović (Zvezda). Na osnovu čega partizan dobija čak i ove godine više para od državnih firmi nego Zvezda? Jel na osnovu triple krune i Top 16 dok je Zvezda zadnja u Evrokupu i sada ne igra ništa osim ABA?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (partizan dobio OFK iz ofsajda, 29. avgust 2015 21:27) Kalinić i Marjanović su igrali u Ivo Lola Ribar,a ne Zvezdi,objasnio je to vaš Guru lepo,a Bjelica je ponikao U Partizanu...

Славиша

pre 8 godina

Српске земље, српски род!

Живела Република Српска, живела Херцеговина, живела српска Црна Гора! Живела Србија!

Да се за 20ак дана слави злато по Бања Луци, Вишеграду, Бијељини, Требињу, Херцег Новом, Бару, Косовској Митровици, Нишу, Крагујевцу, Чачку, Ужицу, Новом Саду, Суботици, Београду... Идемо бре!

TinTin

pre 8 godina

Volim kad pobedjujemo, ali ovako domacinsko sudjenje nam ne pomaze. Treba ih navici na sudjenje na euru... Imali smo 50 bacanja do sad, sad vidim ocigledne korake Gagija, nista se ne sudi. Ajde braco iz Banja Luke, malo realnije to :D

eee.. al se nekad dobro jelo..

pre 8 godina

Bogdan jako jako lose u odbrani, sta mu je?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koki, 29. avgust 2015 21:09

Šta mu je ..ništa...prosečan igrač,ali niko na portalima ,naročito grobari,neće to da prizna...23.godine mu je..kada će da kida ako ne sada...samo vi lupajte minuse..minus će biti zbog njega na prvenstvu...pročitah da ga Đorđević čuva za prvenstvo..neverovatna analiza..

vlade

pre 8 godina

ne mogu da razumem da zvezda dovela sofoklis na godinu dana.čovek koji je zglob povredjivao 9puta,ima 180kila nezvanično i 31g.na primer ne dovede alena omica.momak visok pokretljiv centar,das mu ugovor na 4godine,ove napraviš zver od njega dve godine kida i na kraju uzmeš pare za njega.čovek nas trenutno usra

Glavu gore, prosečan smo tim, ali ima i "prosečnijih"

pre 8 godina

Valjda neće našima da padnu firange kad ih Španci već u prvoj utakmici otresu jedno 30-ak razlike...

Vuckovi kerovi

pre 8 godina

Uporedite Bogdana iz Partizana i posle toga reprenzetacije,i Bogdana iz Fenera i reprenzetacije! Decko ne postoji,bio je lider,a sada je postao dodavac koji je ubijen u pojam! Totalno pogresna odluka je odlazak u Fener,gde nije mogao pored Gaudloka da pipne loptu! Sa ovakvim Bogdanom mi nema sta da trazimo,on je u Spaniji bio glavni kosgeter,a sad ga nema nigde!

izCG

pre 8 godina

Pa da li je ovaj komentator normalan?On se cudi sto nasa reprezentacija ima veliku podrsku u Banja Luci. Da li je on cuo za R Srpsku. Kako jedan covjek na pogresnom mjestu moze pokvariti jedan lijep dogadjaj. Steta...

Ratko

pre 8 godina

Blazicu izvini ne znaju sta govore! Kakva igracina, reprezentativac Slovenije a neki nasli za shodno da ga teraju iz Zvezde. U ovih nekoliko meceva medju boljima u njihovom timu, sve vise napreduje. Ni pod tacku razno ga ne dirati iz Zvezde! Inace Slovenci su odigrali maksimalno, pogadjali su sjajno suteve za tri poena, pomalo i nestvarno. Mislim da kada budemo kompletni i kada bude bila prava top forma na takmicenju, prebicemo Slovence 20 razlike.

Mirko

pre 8 godina

Slaba odbrana, Gagi 0, Bogdan neupotrebljiv, Erceg jedva, utakmicu su izvukli Bjelica, Teo, Radulja i Nedović, ostalo prosek. Kuzmić puno bolji, biće to ok.
Bolje da smo zvali neke koji nisu povreženi - na 2.ci, tipa Zagorac, Lazić, bar su u formi i nisu povređeni, od Gagija i Bogdana mrka kapa...

Trener

pre 8 godina

Raduje da je Blazic u dobroj formi. Nemamo resenja za njihovu odbranu pogotovo jer smo losi u bacanjima. Sudije su blago za nas gresi Djordjevic.

KD

pre 8 godina

Odgovorno tvrdim da je Bogdan Bogdanovic najgori profesionalni igrac kosarke na svetu ikada. Ako bi se gledao samo napad mozda bi bilo 10ak gorih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (prestrasno, 29. avgust 2015 18:48)

Ja reko ovo batko napisao :)

draganz

pre 8 godina

Ne pratim sport preo RTS, ali ovom prilikom moram. Stvarno zasluzuju sve kritike koje stalno dobijaju u komentarima. Umesto da pocnu prenos barem 5 min pre pocetka meca, da dozivimo dobrodoslicu u Banjaluci, oni se ukljucuju 3 minuta posle pocetka bez repotera sa lica mesta nego nekim iz studija koji melje u prazno. Covek ne moze da ne pomisli da je to uradjeno namerno da bi se odrzavala vestacka podela u jedinstvenom telu.

Dule ugasio kk crvena zvezda

pre 8 godina

Rade pusti pantere.Znaju sta im je BOGDAN URADIO PRE DVE GODINE U PLEJ OFU.TRI NA PET DAO 15 poena.Covek igrao F-4.Zasto fmp dobija pare poreznih obveznika Srbije kad im je vlasnik hrvat.

pero kameron

pre 8 godina

“Dok sam selektor Srbije, necu voditi nijedan klub.”
”Razmisliću dobro da li ću igrati zareprezentaciju , jer se jednom šampionu ovako ne sudi.
Neka im onda igraju Dženkins, Lazić, Simonović.”
3 kljucne recenice koje sve objasnjavaju. Kamo srece da igra Branko umesto ovog zatrovanog!

KK PARTIZAN UGASIO KK CRVENU ZVEZDU

pre 8 godina

Nije mi jasan ovaj sto uporedjuje Bogdana i Nedovica da li je gledao Partizana ili kosarkasku reprezentaciju.

paspalj

pre 8 godina

(antiDebil, 29. avgust 2015 22:29)

Ispravak. Partizan jedna euroliga, prije toga jugoplastika/split tri puta uzastopce, cibona dva puta uzastopce i prije toga bosna/sarajevo jednom.
Zvezda 0 ili rečima NULA titula !

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Кошаркашки народе скупљајте живце и стрпљење.Из авиона се види да су петорка са Теодосићем и без њега као небо и земља.Највише нервира незалагање,забушавање.Без обзира што је ово тест утакмица,лоша је уиграност а Милосављевић и неколико осталих као да су случајно свратили на кратко.Сигурно ће са временом и утакмицама бити боље,али је сада морало бити много боље.Играти лежерно пред људима који сви безгранично навијају за Србију увек је и мало безобразно.Играчи и стручни штаб су морали и о томе да воде рачуна.

Nolan

pre 8 godina

Zoran Dragić je objasnio onim potezom za 2+1, okrenuo sam kanal da ne gledam ponovljeni snimak.
Teodosić i Bjelica doktori.
Sudeći po ovoj utakmici ne postoji razlika izmedju Dangubića i Milosavljevića.
Mada se u 12 ipak nadam Dangubiću i Milutinovu.

matej

pre 8 godina

E da so tu još Goran Dragič,Beno Udrih,Saša Vujačič,Boštjan Nahbar,Uroš Slokar,Gašper Vidmar,Brača Lorbek i Murič te Luka Dončič...

Boxas

pre 8 godina

Opet tvrdim da je bolje za atmosferu i hemiju.. a pre svega za raznovrsnost i sut za tri poena da je vodio Keselja umesto Simonovica ili Dangubica... Kuzmic odlican..!!!!

Dragan Banjaluka

pre 8 godina

Od svih Slovenackih kosarkasa najvece ovacije na predstavljanju igraca dobio je Jaka Blazic, skoro kao nasi reprezentativci (pisem nasi jer Srbija je nasa zemlja), sto dovoljno govori o klubskom navijackom raspolozenju u Republici Srpskoj.

Gavgalj

pre 8 godina

Teško će to ići na centru bez Bob?na. Ne što je toliko dobar, već zbog "podele posla" medju našim centrima. Jer mi nemamo nijednog koji zatrpava protivnički koš. Mislim da će Danguba i Štiki vanka

Bojke

pre 8 godina

Blazic pravi djecu nasim bekovima, Dragic pravi budalu od Kalinica...to su mi dva najjaca utiska iz evo gotovo pa citavog prvog poluvremena. Pored toga, Erceg na lici na sebe, Bogdan takodje, Raduljica vidno indisponiran. Kuzmic jedino igra bolje u odnosu na ranije meceve. Simon u svom prepoznatljivom ritmu, nista ne pogadja. Nesto mi generalno danas djelujemo kao rastimovan orkestar. Los dan, takticka finta, ili realno stanje stvari...ko to zna, nadam se najboljem. Naprijed Srbija!!!!

Stefan

pre 8 godina

Ne mogu da verujem kad Slovenac puca trojku, da li znaju se primaci da ga bar izblokira... stalno ostavljamo otvorene suteve, odbrana nam je nula, ako budemo ovako igrali na prvenstvu, tesko cemo sta uraditi...

Trener

pre 8 godina

RTS ne sme da uzima prtplatu jer nije stimulisan za rad to je gomila diletanata. Mora se privatizovati pod hitno kulturno obrazovne programe drzava moze da emituje pod obavezni sadrzaj i na privatnim televizijama.

Gajetano

pre 8 godina

Produzeci, ne mogu da zamislim bolju generalnu probu od ove. Slovenija igra upravo onako kao sto je nekada igrao njihov selektor Jure Zdovc: disciplinom, organizacijom i borbenoscu nadoknadjuju nedostatak kosarkaskog vica i talenta (izuzimam Dragice). Jos su ih i trojke htele! Kao i pre dva dana, utakmica je bila vise takmicarskog nego pripremnog karaktera, i to protiv protivnika koji nam objektivno ne moze naskoditi na predstojecem prvenstvu.

Za one mladje, Nemanja Bjelica sve vise podseca na legendu Jugoplastike, jugoslovenske reprezentacije i Chicago Bullsa - Tonija Kukoca, samo sto je Nemanja nesto kasnije sazreo. Isti profil igraca, originalno krila koja visinom daleko prevazilaze poziciju (207cm vs 209cm), all-around igraci koji mogu da preuzmu bilo koju poziciju u timu, od prevodjenja lopte, do toga da se nose sa 4 i 5 bez vidljivog mismatcha-a. Odlicni suteri, strasni u prodoru, sjajni u odbrani. Kakvog igraca imamo!

Obratite paznju da su Bjelica i Erceg bili zajedno u petorci kada se utakmica odlucivala.

Pozdrav,

Kobe

pre 8 godina

Pustite Dendu....ovo je prijateljska......Sarenac ce prenositi najbitnije......mada su Edin i kolega sa Arene NAJJACI komentatori ! Srbija moze do medalje !!!

cole

pre 8 godina

Dobro da je sad ovako:
- bez Markovića nema zamene za Tea
- Kuzmić se trudi, ali zalepi 1 bananu, 4 puta polože loptu pored njega i promaši 5 slobodnih
- Nedović po običaju igra neku svoju igru pa ako upali ...
- Milosavljeviću fale utakmice
- Bogdan očigledno ima problem sa ledjima

Dobro je da Erceg polako ulazi u "rutinu".
Još nedelju dana za trening. Šteta što nema još neka tekma makar i zatvorenog tipa pred Špancima.
Pomozi Bože.

Мина

pre 8 godina

Ајде Бањалучани, покажите срце нашим момцима и да ово вече у Српској буде залет за оно што нам припада-ЗЛАТО! :)

aseb

pre 8 godina

Upravo sa utakmice,fenomenalno ! Kamo srece da ljudi u Srbiji vole Srbiju kao mi u RS. Da Borik ima 20 000 mjesta bilo bi malo,a vecina vas se raspravlja kakav je ko igrac,a to je nebitno,igraju koliko mogu i znaju. Kamo srece da se vise ovakvih tekmi igra kod nas!

Cvele

pre 8 godina

Fina utakmica. Djordjevic je ocigledno vezbao igrace da pobede na misice. Ovo je bila dobra proba za Italiju i prljavu Tursku. Ovaj sastav ce izvuci 3 mesto bez problema....

gremlin

pre 8 godina

Kao kad sam pred SP rekao,evo kažem i sad...IDEMO PO ZLATO,JEDNOSTAVNO TO JE DOSTIŽAN I REALAN CILJ!!!p.s.samo da nema povreda,i gde su danas Marković i Štimac...

sasa

pre 8 godina

UH UB UH....

STvarno, onaj komemator RTS kao da je covek pao sa druge planete..Neverovatno ...Cak sam i ja ostao bez texta...
Sto se tie tekme, sta reci, rastereceni Slovenci dosli da igraju basketa, ili sutiraju za 3, i u 45 minuta. sutnu neki 40 puta samo za 3!!!
U zadnjoj cetvrtini pogode cak 6 trojki, ...
Inace, igrali su tako grubo, da je bilo naprosto ruzno za gledati, i neveorvatno stvarno sta je dopustano pod kosem...
Mislim da i onaj neverovatn broj slobodnih bacanja koje smo imali, nije ni priblizno blizu pravom, broju kojeg smo trebali dobiti..
kad smo vec kod slobodni, promosali smo sve, i stvarno zabrinjavajuce da tako lose sutiram slobodna, ali i za 3, sad kad je vec sampionat blizu..
Ne, ko god da se zali na ovu tekmu, neka se seti one one tekme protiv N.Zelenda u BG, pred SP, i mislim da je bilo identicno...
Rasterecena ekipa, koju je sve krenulo, sjedne strane, i uzasno zgrcena ekipa koja vise ne moze ni slobodno da pogodi, s druge strane...
Stvrano brine Kalinic, koji isuvise lako pravi faule, i ako sta su dopustuili SLO u 1 poluvremenu, a sudili Kalini je stvarno kriminal,ali i on i Nedovic su naivni, i slabo biraju vreme za faul..
Sve u svemu 9 odigranih utamica, 8 pobeda, i mislim da smo spremni...
Imamo sve sto treba,,, A da ste pitali RTS komematora, SLokar je nas najbolji igrac!

Rade

pre 8 godina

Samo vi kritizirajte Bogdana.Ne zaboravite,da mali ima onu stvar,kad je najpotrebnije.Setite se samo koševa protiv Brazila.Kako brzo zaboravljate dobre stvari,a doživotno pamtite loše.Evo ja kao Grobar,mislim,da je trebao ostati Mačvan,a ne Milosavljevič,a da o Štimcu ni ne trošim reči.Ujedno to su trening utakmice,sasvim nešto drugo je prvenstvo kad se gine za loptu.Onaj koji je ikada trenirao košarku,razumeče.Bogdan če još eksplodirati.

UltrasBG

pre 8 godina

Citam ove komentare i mogu da kazem da sam neizmerno srecan sto Sale Djordjevic ni malo ne slusa glas naroda u vezi odabira igraca. Napred Sale, napred Srbija! Do nove medalje!

$$$

pre 8 godina

a se samo nadam da nismo dostigli vrhunac forme u pripremnom periodu. Dobijali smo sve od sale a kako se primice prvenstvo sve vise na misice...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kile, 29. avgust 2015 19:46)

Osim Francuske, ja ne videh da smo igrali protiv neke ozbiljne ekipe.

Nikola

pre 8 godina

Prosto me fascinira koliko su ljudi zajedljivi i pljuju igrace, koji se svega odricu da bi igrali za zemlju, zbog trenutno malo losije forme ili nekad zbog jedne malo losije utakmice. To su ljudi od krvi i mesa, nisu to masine. I svi su pametniji od coveka koji je najbolji plej u istoriji Srbije.

Mikeli

pre 8 godina

Čekajte još jednom. Postoji Uroš Slohar, sve vreme igra ovaj Zupin i Denda sve vreme i pored toga što mu i na dresu piše Zupin i pored toga što grafika pokazuje Zupin on govori Slohar. Postoji li neko na tom rts-u ko će ga poslati u penziju.Čovek odavno ne zna šta priča.

kile

pre 8 godina

Ja se samo nadam da nismo dostigli vrhunac forme u pripremnom periodu. Dobijali smo sve od sale a kako se primice prvenstvo sve vise na misice...

Zizu

pre 8 godina

Ovi slovenci teški indijanci...100 faulova su napravili.100 trojki su sutnuli.još kad vidim jaku da pogadja trojke nije mi dobro.cele sezone dao je tri trojke.ovako nije odigrao celu sezonu u zvezdi

Zoran

pre 8 godina

Neko je rekao da ih dobijamo sa 20 razlike, a ono Slovenci ozbiljan tim za razliku od prethodnih protivnika. Ne smemo nikoga da potcenimo.

joca

pre 8 godina

Bolja atmosfera u Banjaluci nego u beogradskoj areni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (smith, 29. avgust 2015 18:24) # Link komentara

To je zato sto je dvorana bila prepuna a prima 3500 ljudi,u Beogradu dodje 10000 ljudi i dvorana opet deluje prazno,da se igralo u Pioniru verovatno bi bila bolja atmosfera ali ne bi mogli da gledaju svi koji su to zeleli.

Zlatko

pre 8 godina

Utakmicu nisam gledao. Komentare sam poceo da citam od poslednjeg poslatog i stao posle 30-ak. Nesto mi nije jasno. O kakvoj lezernosti i losoj igri se prica a dali smo 95 poena i pobedili 7 razlike? Pobedili smo Sloveniju koja je sigurno medju osam u Evropi. Ovo je bila dobijena utakmica na veliki broj poena. Prethodna pobeda je bila u granici proseka, a pobeda protiv Francuza u Beogradu je pokazala da protivnika mozemo da spustimo i na mali broj poena. Neka tako lezerno kao sinoc odigraju sve utakmice na sampionatu, neka svakome lezerno daju 95 poena. Znaci ako je to bilo lezerno, da je bio maksimum ubacili bismo 125 poena?

Aco

pre 8 godina

Utakmicu pratim na RTRS-u, čitam komentare o komentatoru sa RTS-a ovde, pa prebacih na RTS da vidim kakav je stvarno. Mogu reći samo katastrofa, za 3 min.koliko sam gledao čovjek se nije ugasio, priča o svemu osim o utakmici koja se igra,slika loša, zvuk loš. RTRS puno bolji.

nik

pre 8 godina

Kalina totalno van utakmice psihicki, Sale je poludio na njega a Kalina ne moze uopste da sjeti sta treba do odigra na akciju 4 dole. Bogdana non stop pita mozes ili ne mozes, ovaj ga laže da može a ocigledno je da ima problem sa leđima. Sjedio sam tacno iznad klupe. Atmosfera paklena.
Napred Srbija

kvisko

pre 8 godina

Lijepa utakmica, dvije kvalitetne ekipe.. Srbi na početku laganica, kao lako ćemo kasnije stisnut kad bude trebalo. I moram priznat da su me u tom segmentu Slovenci oduševili. Dobro, opet su počeli šutat trice ko ludi kad je bila tarapana, ali su i pogađali ovaj put. Tako mlada ekipa, sa igračima koje prvi put gledam, a tako žilava. Svaka čast Slovenci! Posebno Omič, Prepelič i Rupnik.. Imaju nevjerovatnu bazu mladih talenata za tako mladu državu. Bit će nama jako čupavo sa njima prvu utakmicu. Srbi po običaju, moj omiljeni tim. Pošto Teodosić? Da ga primimo pod šifrom "crnac":)

о шонеси

pre 8 godina

Не би било лоше да неко обавести Денду да се Миха Зупан не зове Урош Слокар

bb

pre 8 godina

Ovi mucenici sto pljuju Bogdana, vjerovatno su zaboravili polufinale protiv Francuza i par njegovih ulaza, kad su se svima bile odsjekle ruke. Ovo su jos uvijek pripreme, doce on na svoje, nista ne brinite.

Podsetnik , onako istine radi ...

pre 8 godina

E da so tu još Goran Dragič,Beno Udrih,Saša Vujačič,Boštjan Nahbar,Uroš Slokar,Gašper Vidmar,Brača Lorbek i Murič te Luka Dončič...
(matej, 29. avgust 2015 21:52)

Dragi Matej …i mi kažemo : Eh , eh ….da je sve kako treba 60 % Vaše reprezentacije bi bilo u srpskim klubovima , a neki i u našoj reprezentaciji ( preferiramo one iz Majamija i sličnih klubova ) !!! Ovako - čuti i zviždući - najbolje ste " prošli sa timom koji se formirao posle raspada SFRJ " !
P.S./ Pozdravi Jaki Blažiću - i da spreman dođe u klub !!

Nolan

pre 8 godina

Petar Denda, čovek je "legenda" pitanju prenosa. Kao da prenosi boćanje na Solomonskim ostrvima a košarkaški rečnik zna koliko i kineski jezik. Rts još jednom pokazuje zašto ne zaslužuju pretplatu.
Ne mogu da zamislim šta sve ne bih spomenuo sudiji da sam na Kalinićevom mestu.

zzbz szbzo

pre 8 godina

Kuzmic pokazuje zasto je pozvan. Definitivno otpada ili Stimac ili Milutinov. Slovenci biju kao da je finale, Srbija pokazuje kvalitet, da se vrati iz debelog minusa protiv vrlo gubog protivnika, kao takav je ozbiljan test pred pocetak prvenstva.

sole

pre 8 godina

za banjalucanina, zasto nisi rezervisao ulaznicu 7 dana prije kao svi normalni ljudi pa bi bilo. meni je navijanje odlicno. i sto mi je drago vidjeti u publici je mnogo zena i dece. nije navijanje samo za huligane kako neki misle.

Borky

pre 8 godina

Bas nam je trebala.ovakva jedna utakmica gdje protivnika ide sut i tranzicija jer sigurno ce se desiti jedna utakmica kad budu i bojleri upadali u kos a dobili smo. Drugi utisak Bogdanovic koji je toralno van forme a on je ipak igrac od koga se ocekuje da doprinese sa bar 10 poena po utakmicu,odbrana mu nije jaca strana al sad je bas katastrofa i to ne onako malo brine. Jaka pokidao kod Slovenaca,jos ce Zvezda zaraditi na njemu poslje eura ako ga se budu jos uvijek htjeli rjesiti. Generalka uspjela.Banja Luka odusevila.

JPR23

pre 8 godina

Nikad nismo bre bili dobri preterano u kosarci,sve uspehe smo ostvarili u okviru Jugoslavije gde smo imali ili jednak broj igraca sa Hrvatima ili manje. Plasim se da cemo doziveti debakl na prvenstvu.
(fanste, 29. avgust 2015 19:08)

Mora da si od 95. bio pijan ;)

pikado

pre 8 godina

Prvo Denda, pa Selo gori.. Dodje mi da platim pretplatu od muke.
(pitonije, 29. avgust 2015 20:34)

Brate,najjači komentar zadnjih 30 dana..pozdrav

EU

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da neko opet dovodi u pitanje Nedovica, decko koji je bio najkonstatniji igrac u ekipi na ovim pripremamai i koji se po nekoliko puta bacao po parketu i na reklame. Pa na svakoj utakmicci je bio medju prvim strelcima iako je sve vreme pocinjao sa klupe, i sa minutazom 12-18 minuta.

Dax

pre 8 godina

Jednog dana će neko da vrati sve ove profesionalne komentare po pitanju tima,trenera i uopšte repke da se ne bi zaboravilo. Nešto poput onih komentara po pitanju Savića.

Što se mene tiče,puna podrška našem timu.

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Zasto ne igra Mijailo Grusanovic???
(Serbianwonder13, 29. avgust 2015 21:48)
Легендо, краљу Мијаило не игра због обавеза ових дана око житарица.
Најјачи коментар, Мијаило Грушановић легенда кошарке.

Mirko

pre 8 godina

Ja sam iz Niša i puna podrška da se češće ovakve utakmice reprezentacije igraju u Banjaluci!
Ali i u Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Vršcu, Valjevu i tako dalje, mislim da je vreme da cela Srbija ima privilegiju da gleda reprezentaciju - odnosno sve naše reprezentacije.

Pedja

pre 8 godina

@ Zlatko - поента лежи у томе да су им дали 95 кроз продужетке а не у регуларном делу. дакле ако сагледаш игру до 40 мин. схватићеш да нисмо дали толико пуно поена и примили смо доста велики број кошева.

они додатних 5 мин су били "на мишиће"

Hillbilly

pre 8 godina

Denda ne provaljuje razliku između Zupana i Slokara 3 četvrtine, a jedan nije ni ulazio! Biće ludilo kad počne da prenosi Holandiju ili Ukrajince! :)

Bojan_RS_FL

pre 8 godina

Dosta je skripalo danas u igri Srbije. I odbrana i napad moraju biti puno bolji. U drugom dijelu je to djelovalo bolje ali ima jos puno mjesta za napredak. Pucali smo puno slodobnih b. - mislim da se to nece desavati na EP. Srbijo, dobro dosla u Banjaluku. Nadam se da nije zadnji put. Srecno Srbiji na EP.

GAGI KAPITEN

pre 8 godina

Bogdan ili je umislio da je super star ili su ga Gaudlok sa svojim silovanjem i Zeljko koji ga nije tolerisao kada udje u malo losiji ritam i koji mu nije davao neku slobodu ugusili!To je moj utisak mada mozda ga i ledja muce svakako nam treba Bogdan u top formiako on proradi pored doktora Tea i Bjelice mislim da idemo u finale.

Batko

pre 8 godina

Blazic nije vise igrac CZ. Molim vas shvatite to odredjeni..
(Han, 29. avgust 2015 21:08)

Blazic ima 2+1.
Tehnički jeste igrač Zvezde
Ako procene da se uklapa u koncept novog tima ostaje, u protivno odlazi

Skagerak

pre 8 godina

I ove godine preterujete... Navika... Pripremne utakmice su oduvek bile "promuckaj i prospi". Prosle godine je tokom priprema vecina sumnjala i negodovala zbog Djordjevica, Raduljice, Bogdanovica... A oni odradise prvenstvo sa klupe i parketa za cistu desetku! O konstantom vredjanju jednog Teodosica da ne govorimo. Ja prizeljkujem samo da svi igraci zdravi zapocnu i zdravi zavrse prvenstvo, za rezultat se onda ne bojim. Bravo za BL, Srbija = Srpska.

StvarnoJa

pre 8 godina

Ali stvarno ljudi, jednu utakmicu odigramo, uslovno receno, lose, i odmah vidim komentare "Da li je ovo pravo stanje stvari", "slabi smo tu i tu, fali nam taj i taj", kao da se ponistava 5 utakmica u kojima smo bili dominantni.
Opusteno, ne moze svaki dan da se igra super...

Nikola

pre 8 godina

Upravo ovakve utakmice su i potrebne. Na prvenstvu je najbitnije da kada krene nokaut faza budemo najspremniji. Neke ekipe, iako su realno manje kvalitetne od naše mogu da imaju sjajno vece, a nama da ne krene bas najbolje i onda vise nema nazad. Zato je najbitnije da koncentracija i volja u toj fazi budu na maksimumu.

santa justa

pre 8 godina

Dvostruka sreca. Em sa drugarima idem za Berlin, em necu slusati Dendu. Heh tek na poluvremenu sam video da i RTRS prenosi utakmicu.

Ki

pre 8 godina

e moram da se ubacim.....prosle godine, generalka za SP, gubimo kuci od Zelanda....isto je bilo, pljuvanje, slabi smo.....pa znamo sta je bilo......polako, ljudi, najlakse je biti negativan

igorinjo

pre 8 godina

samo polako,procicemo grupu jedva. Ali bicemo najbolji kad treba.Zivi bili pa videli,a i to ovaj valja ovaj nevalja,ovaj isti kukoc onaj ocajan u odbrani. Nek bude selektor onaj koji je placen za to mi smo tu da gledamo i uzivamo....

sahbaz

pre 8 godina

Bio na utakmici, nasi malo bolji ali jedna losija partija. Mozda nam je i trebalo da vidimo da nismo bas bez mana pred evropsko. Sjajna ljuba i podrska u BL, ali to je logicno. pozdrav svim ljudima i volite svako svoje, ne sirite mrznju. Vas Duta

stanke

pre 8 godina

ljudi,aman,dosta vise pjuvanja,pa ne moze se svaka utakmica odigrati vrhunski,svi danas igraju kosarku. . .istina,neki igraci nam trenutno nisu u najboljoj formi,ali bice to sve bolje,ne brinem. . .ajmo malo vise podrske,a manje kritika,a oni ce nam se oduziti za to na pravi nacin. . .napred SRBIJA. . .

stari

pre 8 godina

200 eura sam stavio da Srbija igra finale jos prije skoro 3 mjeseca.
Brine me losa igra centara (Raduljica nespreman po obicaju, Kuzmic nejak) i losa suterska forma bekova.
Bjelica i Teodosic ce morati da iznesu 50 % tereta u napadu, nadam se da je to dovoljno za finale. A tamo - titula naravno.

Aca yu

pre 8 godina

Nikad nismo bre bili dobri preterano u kosarci,sve uspehe smo ostvarili u okviru Jugoslavije gde smo imali ili jednak broj igraca sa Hrvatima ili manje. Plasim se da cemo doziveti debakl na prvenstvu.
(fanste, 29. avgust 2015 19:08)

Covek se budio u Futurami.Prespavao evropske i svetske titule i sve ostalo...ili je mislio na neku drugu ex-yu zemlju.
Iskreno, trenutno ne izgledamo nesto kao homogen tim, ali tako je bilo i na svetskom. Fali nam iskusan centar tipa Krle-Bobi, ali ni pre odlaska na svetsko nismo bolje izgledali. Nazalost sada su apetiti porasli, nadam se da ih nese ugusiti sopstvena ocekivanja i kiksevi na startu...Verujmo u Saleta i momke, borice se oni, a na nama je da ih bodrimo i navijamo!

Glavni arhivator

pre 8 godina

Najslabiji smo na centarskoj poziciji, mnogo nam fali jedan ekstra igrac tu, sa Krletom ili Bobijem bi to bilo reseno, ovako, bice cupavo, ali verujem da mozemo nesto da uradimo :)

Eto.ja.

pre 8 godina

Ljudi, ljudi, ne zalecite se. Ovo su samo pripremne utakmice. Realno, naravno da nece da igraju sa puno snage, otkriju taktiku i ostalo. To Sale cuva za velike utakmice. Verujem u njih. Verujte i vi. Kvalitetni su.