Subota, 29.08.2015.

10:45

Partizan pleja pronašao u PAOK-u?

Košarkaški klub Partizan počinje sa selektiranjem tima za predstojeću sezonu, uprkos teškoj finansijskoj situaciji, prenose „Večernje novosti“.

Izvor: JT

Partizan pleja pronašao u PAOK-u? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Branko

pre 8 godina

(objavite komentar, 29. avgust 2015 19:05)

Ja,ako me secanje dobro sluzi,mislim da je Roberts otran iz zvezde i dosao u partizan gde je postao ono st jeste sad.nije da smo ga mi stvorili,Roberts se zove,jednostavno je sa njim radjeno drugacije nego u zvezdi

ZeKa

pre 8 godina

@Objavite komentar. Kako te nije sramota da lazes i da se gadjas ciframa. Drobnjak je dosao posto je dobio otkaz u Tau keramici zbog lose igre i ostao godinu dana. Beric je igrac kojeg je Partizan stvorio, a dosao je da odigra jednu sezonu, ne da nije mogao da ima 900 hiljada maraka, nego... Scepanovic je dosao posle neuspesne epizode u Efesu, a Bo je dosao negde krajem oktobra, jer nije imao klub. To sto je Partizan bio mnogima stanica da povrate karijere i samopouzdanje, ne znaci da su tu dolazili da uzimaju milione. A nemoj ja da ti nabrajam koga je i koliko Zvezda placala. I to nema veze sa kvalitetom igraca, nego sa pranjem para za koje ste vi sluzili.

objavite komentar

pre 8 godina

Samo pogledaj koga ti nabrajas kao prekaljene legende koje je Zvezda skupo platila: Vujadin Subotic, Misanovic, Milosevic, Popovic, Radivojevic...pa onda nabrajas igrace koji su potekli u juniorskoj skoli, pa vrhunac licemerja Gurovic koga je partizan placao 700.000 po sezoni a onda posto Vujosevic nije mogao nista iz njega da izvuce dolazi u Zvezdu za 2,5 puta manje para! Isto tako pominjes i Robersta koga je Zvezda nasla kao potpunog anonimusa i napravila od njega jednu od najboljih cetvorki Evrope i kao takvog ga uzeo partizan. Pa onda cuveni grobarski spin o Penu kao skupom igracu a covek sam rekao da nije imao klub i da je dosao zbog Sagadina da igra i bez para ako treba samo da bi nasao posle angazman. Ostale strance me sramota i da komentarisem jer su dolazili kao potpuni anonimusi. Pomeni slobodno i to da je Rasko Katic dosao iz Zastave sa grupom igraca koja je dosla iz druge lige (to je onaj cuveni Sagadinov tim za koji kazete da je skup, a za 90% igraca tada niko nije cuo i smejali ste se koga dovodimo). A za to vreme u partizan dolazi Drobnjak u najboljim godinama direktno iz NBA, Scepanovic kao najbolji igrac lige, Milojevic kao visestruki MVP lige, Kecman kao MVP lige uz masu reprezentativaca i najboljih igraca drugih klubova (nemam mesta u komentaru da nabrojim 20-tak igraca). Samo da pomenem da je tada javno objavljeno da su Drobnjak i Beric igrali za po 900.000, Scepanovic za 500.000 itd. Za to vreme partizan nije stvorio NIJEDNOG igraca u svojoj skoli! To znaci da je bukvalno svakog igraca kupio! Od najboljih mladih igraca Srbije, preko iskusnih reprezentativaca do stranaca direktno iz NBA. Cak i Mekejleb o kome pricate da je dosao kao anonimus je dosao kao jedan od najboljih strelaca turske lige sa skoro 20 poena po utakmici

talicni_tom

pre 8 godina

Dobar je lik, trenirao sam rukomet posle njihovog treninga u hali sportova i uvek je ostajao duze i radio samostalno, vredan je ali nista nece doneti, bar ja tako mislim.

Надам се да ћете ми објавити коментар јер н&#

pre 8 godina

За све такозване навијаче звезде којима је сенилно памћење у прошлости од 2004- 2008 имали сте најјачи тим са гомилу натрализованих американаца попут Хендерсона,Визневски ,Обенона,Буркс,Били Томас,Пен,Овенс,Фримен,Робертс који су одлазили или бежали из овог оног разлога као неке прекаљене легенде и искусне добре играче попут Антића,Гуровића,Раичевића,Драгољовића,Јеретина,Кешеља,Драгићевића,Мишановићa,Милошевића,Радивојевића,Стивена Марковића,Дозет,Славко Стефановић,Вујадин Суботић,Поповић и још неки играчи као тренере који су се мењали као нигде попут Трифуновића,Шакоту,Сагадина,Пешића који био гробар али радио је за добре парице код вас..Толико о вашем да сте били слаби у прошлости осим чувене 2011 кад сте сами криви што сте дозволи односно направили да играте са јуниорима док је Партизан тек те године имао најбољи тим у односу на све предходне године доминације..

Branko Medakovic III

pre 8 godina

Grobari, glavu gore. Ovo stanje nije i nece biti vecno. U ovom trenutku najpotrebnije je sacuvati klub a za kasnije ne sumnjam da ce se vratiti slavni dani. Ovaj igrac nije uopste los, igrao je sasvim solidno prosle sezone u Paoku koji je bolji od 90% klubova ABA lige, nemojte sumnjati u izbor Duleta.

pan

pre 8 godina

Mi kada smo bili u teskoj finansijskoj situaciji, plej nam je bio Drca... Ima se para vidim.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 29. avgust 2015 11:03)

Vi kad ste bili u teškoj finansijskoj situaciji imali ste 3 Amerikanca u timu. Onda ih je uprava oterala, a sa njima i Uvalina, kako bi se tim raspao i izgubio mesto u ABA ligi, pa je ugašen i utopljen u FMP-a, da bi ljudi iz te uorave prešli u upravu FMP-a preimenovanog u CZ Beograd, gde su i danas.

a kad ce plej

pre 8 godina

a evo ga.. bravoooo.. jos krilo... i centar... i bek... i pavlovic.. uf sto pustismo Daloa... ajmo bre... tako je sprdajte se sa njima... :)

SALE VRATI SE,MOLE TE TVOJI GROBARI!!!

pre 8 godina

Edi je dobar plej...brz,prodoran,ima odlican sut...samo ne znam kako ce Partizan moci da ga priusti s'obzirom da je u PAOK-u imao ugovor na 450.000e!?Nadam se da ce prihvatiti da igra za 50.000,ipak ima obezbedjenu klopu kod Bogdanove keve,iznajmljen stan...a i tu su casovi ljubavi!? :-) :-)

Boban

pre 8 godina

Edi je dobar decko,bio je prilican talenat kao klinac u Leskovcu!Ne mora da znaci da je njegovo dovodjenje los potez Partizana?Ovim ce se ispuniti san Edijevog dede Mose Antona cuvenog Leskovackog harmonikasa ivelikog grobara!Naravno zelim mu sve najbolje -sem kada igra protiv moje Zvezde!

korleone

pre 8 godina

@ Mi kada smo bili u teskoj finansijskoj situaciji, plej nam je bio Drca... Ima se para vidim.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Koja, 29. avgust 2015 11:03)

A kada ste bili u dobroj finansiskoj situaciji plej vam je bio Jeretin, Henderson i Redzi Frimen, bek O'benon, krilo Gurovic, krilni centar Antic, Pesic, Sakota i njegovi 'grci', Roberts, Popovic, Stimac,
nekoliko americkih igraca... ali to se ne pominje...
A da, tad se u Srbiji nije zivelo bolje nego sada...

ZeKa

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Pozajmili smo od FK Crvena Zvezda.

neko ko zna

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

pomesao si nesto. ovde je rec o KK Partizan a ne FK Crvena Zvezda niti o KK Crvena Zvezda (55 + 12 miliona € duga)

grobar kg

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Hahahahahahahahahaha nešto mi ovo poznato oko jednog fudbalskog kluba hahahahahahahahahaha neverovatno licemerje.

lol - he he

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

tebe,navijaca zvezde,nije sramota da ovo napises?!? obraz-djon!

basket

pre 8 godina

Za informaciju, ja sam igrao za dž, Krečković nam je bio trener, Partizan je imao 12 sponzora šampiona, zvezdu niko nije smeo da sponzoriše, sem Belima

ZzZ

pre 8 godina

Pa dobroo dal je moguce da navijaci kluba koji je duzan 40+mil evra i dovodi svakog leta po 10 pojacanja i placa obestecenja ovde pitaju odakle pare za igraca za koga verovatno nisu ni culi i koji je free agent? Ako klub koji je duzan preko 40 mil evra moze da dovodi toliko pojacanja svake god bez ikakvih problema sta vam je cudno sto kkp koji je duzan 5 mil dovodi igrace?

Радашин и Милашин

pre 8 godina

КК је рачунао на учешће ФК у ЛШ, и хтели су од њих да ископају паре,а ситуација није толико алармантна,тешка јесте,али алармантна не.

Trener

pre 8 godina

Bolji igrac nego klub, ali odgovara mu da prodaje papriku sad kod Pionira jer krece sezona. Ostavice on dula cim padne sneg i prestane ajvar transfer biznis.

Slobodan

pre 8 godina

Docekase narikace pleja :-) ... Covek se zove Edi ! Posle najava da ce se u klubu "prvi put od nastanka" raditi sa mladim igracima u ekipu dolazi Pazarac EDI Sinadinovic ... Mlad i perspektivan igrac sa sve svojih 28 godina :-))

p.s. Zar je moguce da KK Partizan nema ni jednog svog mladog igraca ? Koliko kosta iskusni EDI i odakle pare ? Jesu li Edi i Dino novi miljenici kluba ?

Nikola, Zemun

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Jeste, stvarno. A kažu da posle Sikimića i Jovovića treba da dođe još i Srnić...

Nikola

pre 8 godina

@ Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Da, u pravu si: samo u Srbiji moze da jedan klub koji je prakticno bankrotirao bude vracen posle u ligu i istovremeno igra Evroligu koju nije obezbedio; da PRIVATNI klub dobija drzavni novac; da 16 000 000 (slovima: sesnaest miliona) evra duga nestane preko noci; da se kupuju afirmisani i iskusni igraci na kilo (kao sto su se kupovali i u danima kada su bili u najvecim dugovima, o licemeri); da se dovode treneri na svakih par meseci/godinu (vi koji pratite kosarku od pre dve godine ovo ne znate)...mrzi me dalje da navodim.
Nabio vam je Dule ... komplekse za ceo zivot, pa makar nikad vise ne osvojio nista u karijeri.

Čović je vaš uzor

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50) Jeli to pitaš za FK Crvenu Zvezdu? P. S. Prpa panteru...

Poligraf

pre 8 godina

Mi kada smo bili u teskoj finansijskoj situaciji, plej nam je bio Drca... Ima se para vidim.
(Koja, 29. avgust 2015 11:03) Vi kad ste bili u teskoj situaciji,plejevi su vam bili...Endrju Viznevski,Antonio Burks,Andre Ovens,Dzerod Henderson,Omar Kuk,Majk Tejlor...Hoces da ti nabrajam,bekove,krila,centre...koje ste dovodili kad "niste" imali para??? Hoces i trenere da ti nabrojim?

anonimus je pravo ime za Zvezdu u košarci

pre 8 godina

Jos Pavlovic i to je to.
haha,smejurija od vas grobari.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Anonimus, 29. avgust 2015 11:05) Vi ste nama smejurija još od 1998-me...

Istina

pre 8 godina

Naravno da cemo grobari da komentarisemo vesti kkp grobari moji, kao sto vi non stop komentarisete vesti fkcz a da ste u prilici isto bi bilo i na vestima kkcz

šavi

pre 8 godina

Proguglajte, decko je prosle sezone imao taj prosek, ali u Paoku 2p za 9min na 11 utakmica, a u rumunskoj ligi za neki tim 15p za 30min. :)

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Jos Pavlovic i to je to.
haha,smejurija od vas grobari.
(Anonimus, 29. avgust 2015 11:05)

Kompleksi izbijaju iz tebe samo tako,a još te košmari more od pre par sezona i onih + 41.Polakice prijatelju,smej se ti ,ali ovih 5 minuta slave što ste stekli na silu mnogo će brže da prođe nego što možeš i da zamisliš delijo panteru,a onda ćemo videti ko će se smejati

masterkg

pre 8 godina

Auuuuu odakle pare breee :-))))
šalim se naravno, samo rokajte - glupo bi bilo da vas šijemo 50 razlike - 30 ili 40 - puna kapa ..... (znam da će sad da pominju -41, ali nismo mi takvi, od poluvremena Radonja izvodi petliće ) :-))))

ZeKa

pre 8 godina

Koliko para toliko muzike. Mada je Sinadinovic bolji od ovih plej mejkera koje smo imali prosle godine. S obzirom da nismo imali ni jednog.

Zdravlje

pre 8 godina

Igrao sam protiv Edija 2003 god dok je bio u Zdravlju. Strasan talenat je bio. Ali kao i vecina krenuo je da obilazi mnogo klubova u nadi da ce da uzme neki dinar i da obezbedi sebe jer u tom Zdravlju je bilo mnogo velikih talenata koji nista nisu napravili u karijeri jer je jug Srbije uvek takav. Pogledajte samo Vladicu Jovanovica koji se opet vratio u Zdravlje pre sezonu. Vanserijski talenat sa najvecim mogucim dometima koji nije napravio nista. Pogledajte snimak na YouTube-u iz 98 protiv Partizana. Zelim Ediju sve najbolje i neka posle Partizana ubode neki koliko toliko dobar ugovor da moze sebi da obezbedi neki normalan zivot kad zavrsi sa kosarkom kad vec nije uspeo mnogo vise...

fanste

pre 8 godina

Krajnje besmislen potez, zasto traze pleja kada imaju malog Akojona iz kineske lige koji je tamo postizao oko 40-ak poena u proseku. Svi znamo da je ta liga jedna od boljih u svetu zbog velikog broja bivsih Nba igraca. Plasim se da uprava opet gomila plejeve a novca nema previse.

translucent

pre 8 godina

@(kima, 29. avgust 2015 10:57)
Nakon F4 2010 Vujosevic je dobio ponudu koja mu je obezbedila egzistenciju do kraja zivota. Interesantno je da je on i dalje jedini trener koji je dobio nagradu za najboljeg trenera Evrope a da nije osvojio EL. Kvalitet se mogao videti i protiv ILR-a, kada je zonom sa drugim timom drzao Radonjica 7 minuta bez poena. Limitiranost tih igraca u napadu je i prelomila seriju u korist drzavnog ljubimca. Dugovanjima ucenjuje jedino ljude koji hoce da ga smene, a po meni i treba. Ako jarbol za sve zastave hoce da ga menja, onda nek plati. Ionako nije doneo ni dinar u klub, pa bi time makar malo doprineo kao clan UO.
Ukupne kazne Vujosevica ne prelaze 20 hiljada evra, sto za 3 godine svakako nije "unistavanje" kluba. Znamo svi odlicno ko stoji iza uspeha CzT-zvezde i ovakvog propadanja Partizana.

kima

pre 8 godina

Zrtvovace klub, strpljenje navijaca, ko zna koliko narednih sezona bez trofeja...i to sve samo da bi sacuvali jednog trenera koji vec 5-6 god nije dobio ni JEDNU ponudu za posao van partizana i koji svojim ponasanjem i potezima bukvalno unistava klub i ucenjuje dugovanjima, na to vam skrecu paznju i Grba i Danilovic.

...

pre 8 godina

moramo da gradimo novi tim i sada bi bilo najbolje da dovedemo klince i da ih utreniramo par godina zajedno jer ako se bude prodavalo i dovodilo stalno nece biti nista od toga a i po meni bi bilo bolje da sacekamo koju godinu u senci nego da bacamo pare na neke polu igrace

kima

pre 8 godina

Zrtvovace klub, strpljenje navijaca, ko zna koliko narednih sezona bez trofeja...i to sve samo da bi sacuvali jednog trenera koji vec 5-6 god nije dobio ni JEDNU ponudu za posao van partizana i koji svojim ponasanjem i potezima bukvalno unistava klub i ucenjuje dugovanjima, na to vam skrecu paznju i Grba i Danilovic.

fanste

pre 8 godina

Krajnje besmislen potez, zasto traze pleja kada imaju malog Akojona iz kineske lige koji je tamo postizao oko 40-ak poena u proseku. Svi znamo da je ta liga jedna od boljih u svetu zbog velikog broja bivsih Nba igraca. Plasim se da uprava opet gomila plejeve a novca nema previse.

Радашин и Милашин

pre 8 godina

КК је рачунао на учешће ФК у ЛШ, и хтели су од њих да ископају паре,а ситуација није толико алармантна,тешка јесте,али алармантна не.

...

pre 8 godina

moramo da gradimo novi tim i sada bi bilo najbolje da dovedemo klince i da ih utreniramo par godina zajedno jer ako se bude prodavalo i dovodilo stalno nece biti nista od toga a i po meni bi bilo bolje da sacekamo koju godinu u senci nego da bacamo pare na neke polu igrace

Надам се да ћете ми објавити коментар јер н&#

pre 8 godina

За све такозване навијаче звезде којима је сенилно памћење у прошлости од 2004- 2008 имали сте најјачи тим са гомилу натрализованих американаца попут Хендерсона,Визневски ,Обенона,Буркс,Били Томас,Пен,Овенс,Фримен,Робертс који су одлазили или бежали из овог оног разлога као неке прекаљене легенде и искусне добре играче попут Антића,Гуровића,Раичевића,Драгољовића,Јеретина,Кешеља,Драгићевића,Мишановићa,Милошевића,Радивојевића,Стивена Марковића,Дозет,Славко Стефановић,Вујадин Суботић,Поповић и још неки играчи као тренере који су се мењали као нигде попут Трифуновића,Шакоту,Сагадина,Пешића који био гробар али радио је за добре парице код вас..Толико о вашем да сте били слаби у прошлости осим чувене 2011 кад сте сами криви што сте дозволи односно направили да играте са јуниорима док је Партизан тек те године имао најбољи тим у односу на све предходне године доминације..

SALE VRATI SE,MOLE TE TVOJI GROBARI!!!

pre 8 godina

Edi je dobar plej...brz,prodoran,ima odlican sut...samo ne znam kako ce Partizan moci da ga priusti s'obzirom da je u PAOK-u imao ugovor na 450.000e!?Nadam se da ce prihvatiti da igra za 50.000,ipak ima obezbedjenu klopu kod Bogdanove keve,iznajmljen stan...a i tu su casovi ljubavi!? :-) :-)

Boban

pre 8 godina

Edi je dobar decko,bio je prilican talenat kao klinac u Leskovcu!Ne mora da znaci da je njegovo dovodjenje los potez Partizana?Ovim ce se ispuniti san Edijevog dede Mose Antona cuvenog Leskovackog harmonikasa ivelikog grobara!Naravno zelim mu sve najbolje -sem kada igra protiv moje Zvezde!

basket

pre 8 godina

Za informaciju, ja sam igrao za dž, Krečković nam je bio trener, Partizan je imao 12 sponzora šampiona, zvezdu niko nije smeo da sponzoriše, sem Belima

masterkg

pre 8 godina

Auuuuu odakle pare breee :-))))
šalim se naravno, samo rokajte - glupo bi bilo da vas šijemo 50 razlike - 30 ili 40 - puna kapa ..... (znam da će sad da pominju -41, ali nismo mi takvi, od poluvremena Radonja izvodi petliće ) :-))))

a kad ce plej

pre 8 godina

a evo ga.. bravoooo.. jos krilo... i centar... i bek... i pavlovic.. uf sto pustismo Daloa... ajmo bre... tako je sprdajte se sa njima... :)

Branko Medakovic III

pre 8 godina

Grobari, glavu gore. Ovo stanje nije i nece biti vecno. U ovom trenutku najpotrebnije je sacuvati klub a za kasnije ne sumnjam da ce se vratiti slavni dani. Ovaj igrac nije uopste los, igrao je sasvim solidno prosle sezone u Paoku koji je bolji od 90% klubova ABA lige, nemojte sumnjati u izbor Duleta.

objavite komentar

pre 8 godina

Samo pogledaj koga ti nabrajas kao prekaljene legende koje je Zvezda skupo platila: Vujadin Subotic, Misanovic, Milosevic, Popovic, Radivojevic...pa onda nabrajas igrace koji su potekli u juniorskoj skoli, pa vrhunac licemerja Gurovic koga je partizan placao 700.000 po sezoni a onda posto Vujosevic nije mogao nista iz njega da izvuce dolazi u Zvezdu za 2,5 puta manje para! Isto tako pominjes i Robersta koga je Zvezda nasla kao potpunog anonimusa i napravila od njega jednu od najboljih cetvorki Evrope i kao takvog ga uzeo partizan. Pa onda cuveni grobarski spin o Penu kao skupom igracu a covek sam rekao da nije imao klub i da je dosao zbog Sagadina da igra i bez para ako treba samo da bi nasao posle angazman. Ostale strance me sramota i da komentarisem jer su dolazili kao potpuni anonimusi. Pomeni slobodno i to da je Rasko Katic dosao iz Zastave sa grupom igraca koja je dosla iz druge lige (to je onaj cuveni Sagadinov tim za koji kazete da je skup, a za 90% igraca tada niko nije cuo i smejali ste se koga dovodimo). A za to vreme u partizan dolazi Drobnjak u najboljim godinama direktno iz NBA, Scepanovic kao najbolji igrac lige, Milojevic kao visestruki MVP lige, Kecman kao MVP lige uz masu reprezentativaca i najboljih igraca drugih klubova (nemam mesta u komentaru da nabrojim 20-tak igraca). Samo da pomenem da je tada javno objavljeno da su Drobnjak i Beric igrali za po 900.000, Scepanovic za 500.000 itd. Za to vreme partizan nije stvorio NIJEDNOG igraca u svojoj skoli! To znaci da je bukvalno svakog igraca kupio! Od najboljih mladih igraca Srbije, preko iskusnih reprezentativaca do stranaca direktno iz NBA. Cak i Mekejleb o kome pricate da je dosao kao anonimus je dosao kao jedan od najboljih strelaca turske lige sa skoro 20 poena po utakmici

Zdravlje

pre 8 godina

Igrao sam protiv Edija 2003 god dok je bio u Zdravlju. Strasan talenat je bio. Ali kao i vecina krenuo je da obilazi mnogo klubova u nadi da ce da uzme neki dinar i da obezbedi sebe jer u tom Zdravlju je bilo mnogo velikih talenata koji nista nisu napravili u karijeri jer je jug Srbije uvek takav. Pogledajte samo Vladicu Jovanovica koji se opet vratio u Zdravlje pre sezonu. Vanserijski talenat sa najvecim mogucim dometima koji nije napravio nista. Pogledajte snimak na YouTube-u iz 98 protiv Partizana. Zelim Ediju sve najbolje i neka posle Partizana ubode neki koliko toliko dobar ugovor da moze sebi da obezbedi neki normalan zivot kad zavrsi sa kosarkom kad vec nije uspeo mnogo vise...

Trener

pre 8 godina

Bolji igrac nego klub, ali odgovara mu da prodaje papriku sad kod Pionira jer krece sezona. Ostavice on dula cim padne sneg i prestane ajvar transfer biznis.

korleone

pre 8 godina

@ Mi kada smo bili u teskoj finansijskoj situaciji, plej nam je bio Drca... Ima se para vidim.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Koja, 29. avgust 2015 11:03)

A kada ste bili u dobroj finansiskoj situaciji plej vam je bio Jeretin, Henderson i Redzi Frimen, bek O'benon, krilo Gurovic, krilni centar Antic, Pesic, Sakota i njegovi 'grci', Roberts, Popovic, Stimac,
nekoliko americkih igraca... ali to se ne pominje...
A da, tad se u Srbiji nije zivelo bolje nego sada...

Slobodan

pre 8 godina

Docekase narikace pleja :-) ... Covek se zove Edi ! Posle najava da ce se u klubu "prvi put od nastanka" raditi sa mladim igracima u ekipu dolazi Pazarac EDI Sinadinovic ... Mlad i perspektivan igrac sa sve svojih 28 godina :-))

p.s. Zar je moguce da KK Partizan nema ni jednog svog mladog igraca ? Koliko kosta iskusni EDI i odakle pare ? Jesu li Edi i Dino novi miljenici kluba ?

pan

pre 8 godina

Mi kada smo bili u teskoj finansijskoj situaciji, plej nam je bio Drca... Ima se para vidim.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 29. avgust 2015 11:03)

Vi kad ste bili u teškoj finansijskoj situaciji imali ste 3 Amerikanca u timu. Onda ih je uprava oterala, a sa njima i Uvalina, kako bi se tim raspao i izgubio mesto u ABA ligi, pa je ugašen i utopljen u FMP-a, da bi ljudi iz te uorave prešli u upravu FMP-a preimenovanog u CZ Beograd, gde su i danas.

Poligraf

pre 8 godina

Mi kada smo bili u teskoj finansijskoj situaciji, plej nam je bio Drca... Ima se para vidim.
(Koja, 29. avgust 2015 11:03) Vi kad ste bili u teskoj situaciji,plejevi su vam bili...Endrju Viznevski,Antonio Burks,Andre Ovens,Dzerod Henderson,Omar Kuk,Majk Tejlor...Hoces da ti nabrajam,bekove,krila,centre...koje ste dovodili kad "niste" imali para??? Hoces i trenere da ti nabrojim?

translucent

pre 8 godina

@(kima, 29. avgust 2015 10:57)
Nakon F4 2010 Vujosevic je dobio ponudu koja mu je obezbedila egzistenciju do kraja zivota. Interesantno je da je on i dalje jedini trener koji je dobio nagradu za najboljeg trenera Evrope a da nije osvojio EL. Kvalitet se mogao videti i protiv ILR-a, kada je zonom sa drugim timom drzao Radonjica 7 minuta bez poena. Limitiranost tih igraca u napadu je i prelomila seriju u korist drzavnog ljubimca. Dugovanjima ucenjuje jedino ljude koji hoce da ga smene, a po meni i treba. Ako jarbol za sve zastave hoce da ga menja, onda nek plati. Ionako nije doneo ni dinar u klub, pa bi time makar malo doprineo kao clan UO.
Ukupne kazne Vujosevica ne prelaze 20 hiljada evra, sto za 3 godine svakako nije "unistavanje" kluba. Znamo svi odlicno ko stoji iza uspeha CzT-zvezde i ovakvog propadanja Partizana.

ZeKa

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Pozajmili smo od FK Crvena Zvezda.

talicni_tom

pre 8 godina

Dobar je lik, trenirao sam rukomet posle njihovog treninga u hali sportova i uvek je ostajao duze i radio samostalno, vredan je ali nista nece doneti, bar ja tako mislim.

Istina

pre 8 godina

Naravno da cemo grobari da komentarisemo vesti kkp grobari moji, kao sto vi non stop komentarisete vesti fkcz a da ste u prilici isto bi bilo i na vestima kkcz

Nikola

pre 8 godina

@ Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Da, u pravu si: samo u Srbiji moze da jedan klub koji je prakticno bankrotirao bude vracen posle u ligu i istovremeno igra Evroligu koju nije obezbedio; da PRIVATNI klub dobija drzavni novac; da 16 000 000 (slovima: sesnaest miliona) evra duga nestane preko noci; da se kupuju afirmisani i iskusni igraci na kilo (kao sto su se kupovali i u danima kada su bili u najvecim dugovima, o licemeri); da se dovode treneri na svakih par meseci/godinu (vi koji pratite kosarku od pre dve godine ovo ne znate)...mrzi me dalje da navodim.
Nabio vam je Dule ... komplekse za ceo zivot, pa makar nikad vise ne osvojio nista u karijeri.

neko ko zna

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

pomesao si nesto. ovde je rec o KK Partizan a ne FK Crvena Zvezda niti o KK Crvena Zvezda (55 + 12 miliona € duga)

lol - he he

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

tebe,navijaca zvezde,nije sramota da ovo napises?!? obraz-djon!

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Jos Pavlovic i to je to.
haha,smejurija od vas grobari.
(Anonimus, 29. avgust 2015 11:05)

Kompleksi izbijaju iz tebe samo tako,a još te košmari more od pre par sezona i onih + 41.Polakice prijatelju,smej se ti ,ali ovih 5 minuta slave što ste stekli na silu mnogo će brže da prođe nego što možeš i da zamisliš delijo panteru,a onda ćemo videti ko će se smejati

šavi

pre 8 godina

Proguglajte, decko je prosle sezone imao taj prosek, ali u Paoku 2p za 9min na 11 utakmica, a u rumunskoj ligi za neki tim 15p za 30min. :)

ZeKa

pre 8 godina

@Objavite komentar. Kako te nije sramota da lazes i da se gadjas ciframa. Drobnjak je dosao posto je dobio otkaz u Tau keramici zbog lose igre i ostao godinu dana. Beric je igrac kojeg je Partizan stvorio, a dosao je da odigra jednu sezonu, ne da nije mogao da ima 900 hiljada maraka, nego... Scepanovic je dosao posle neuspesne epizode u Efesu, a Bo je dosao negde krajem oktobra, jer nije imao klub. To sto je Partizan bio mnogima stanica da povrate karijere i samopouzdanje, ne znaci da su tu dolazili da uzimaju milione. A nemoj ja da ti nabrajam koga je i koliko Zvezda placala. I to nema veze sa kvalitetom igraca, nego sa pranjem para za koje ste vi sluzili.

grobar kg

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Hahahahahahahahahaha nešto mi ovo poznato oko jednog fudbalskog kluba hahahahahahahahahaha neverovatno licemerje.

anonimus je pravo ime za Zvezdu u košarci

pre 8 godina

Jos Pavlovic i to je to.
haha,smejurija od vas grobari.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Anonimus, 29. avgust 2015 11:05) Vi ste nama smejurija još od 1998-me...

Nikola, Zemun

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Jeste, stvarno. A kažu da posle Sikimića i Jovovića treba da dođe još i Srnić...

ZzZ

pre 8 godina

Pa dobroo dal je moguce da navijaci kluba koji je duzan 40+mil evra i dovodi svakog leta po 10 pojacanja i placa obestecenja ovde pitaju odakle pare za igraca za koga verovatno nisu ni culi i koji je free agent? Ako klub koji je duzan preko 40 mil evra moze da dovodi toliko pojacanja svake god bez ikakvih problema sta vam je cudno sto kkp koji je duzan 5 mil dovodi igrace?

Čović je vaš uzor

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50) Jeli to pitaš za FK Crvenu Zvezdu? P. S. Prpa panteru...

ZeKa

pre 8 godina

Koliko para toliko muzike. Mada je Sinadinovic bolji od ovih plej mejkera koje smo imali prosle godine. S obzirom da nismo imali ni jednog.

Branko

pre 8 godina

(objavite komentar, 29. avgust 2015 19:05)

Ja,ako me secanje dobro sluzi,mislim da je Roberts otran iz zvezde i dosao u partizan gde je postao ono st jeste sad.nije da smo ga mi stvorili,Roberts se zove,jednostavno je sa njim radjeno drugacije nego u zvezdi

fanste

pre 8 godina

Krajnje besmislen potez, zasto traze pleja kada imaju malog Akojona iz kineske lige koji je tamo postizao oko 40-ak poena u proseku. Svi znamo da je ta liga jedna od boljih u svetu zbog velikog broja bivsih Nba igraca. Plasim se da uprava opet gomila plejeve a novca nema previse.

Надам се да ћете ми објавити коментар јер н&#

pre 8 godina

За све такозване навијаче звезде којима је сенилно памћење у прошлости од 2004- 2008 имали сте најјачи тим са гомилу натрализованих американаца попут Хендерсона,Визневски ,Обенона,Буркс,Били Томас,Пен,Овенс,Фримен,Робертс који су одлазили или бежали из овог оног разлога као неке прекаљене легенде и искусне добре играче попут Антића,Гуровића,Раичевића,Драгољовића,Јеретина,Кешеља,Драгићевића,Мишановићa,Милошевића,Радивојевића,Стивена Марковића,Дозет,Славко Стефановић,Вујадин Суботић,Поповић и још неки играчи као тренере који су се мењали као нигде попут Трифуновића,Шакоту,Сагадина,Пешића који био гробар али радио је за добре парице код вас..Толико о вашем да сте били слаби у прошлости осим чувене 2011 кад сте сами криви што сте дозволи односно направили да играте са јуниорима док је Партизан тек те године имао најбољи тим у односу на све предходне године доминације..

kima

pre 8 godina

Zrtvovace klub, strpljenje navijaca, ko zna koliko narednih sezona bez trofeja...i to sve samo da bi sacuvali jednog trenera koji vec 5-6 god nije dobio ni JEDNU ponudu za posao van partizana i koji svojim ponasanjem i potezima bukvalno unistava klub i ucenjuje dugovanjima, na to vam skrecu paznju i Grba i Danilovic.

Branko Medakovic III

pre 8 godina

Grobari, glavu gore. Ovo stanje nije i nece biti vecno. U ovom trenutku najpotrebnije je sacuvati klub a za kasnije ne sumnjam da ce se vratiti slavni dani. Ovaj igrac nije uopste los, igrao je sasvim solidno prosle sezone u Paoku koji je bolji od 90% klubova ABA lige, nemojte sumnjati u izbor Duleta.

translucent

pre 8 godina

@(kima, 29. avgust 2015 10:57)
Nakon F4 2010 Vujosevic je dobio ponudu koja mu je obezbedila egzistenciju do kraja zivota. Interesantno je da je on i dalje jedini trener koji je dobio nagradu za najboljeg trenera Evrope a da nije osvojio EL. Kvalitet se mogao videti i protiv ILR-a, kada je zonom sa drugim timom drzao Radonjica 7 minuta bez poena. Limitiranost tih igraca u napadu je i prelomila seriju u korist drzavnog ljubimca. Dugovanjima ucenjuje jedino ljude koji hoce da ga smene, a po meni i treba. Ako jarbol za sve zastave hoce da ga menja, onda nek plati. Ionako nije doneo ni dinar u klub, pa bi time makar malo doprineo kao clan UO.
Ukupne kazne Vujosevica ne prelaze 20 hiljada evra, sto za 3 godine svakako nije "unistavanje" kluba. Znamo svi odlicno ko stoji iza uspeha CzT-zvezde i ovakvog propadanja Partizana.

korleone

pre 8 godina

@ Mi kada smo bili u teskoj finansijskoj situaciji, plej nam je bio Drca... Ima se para vidim.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Koja, 29. avgust 2015 11:03)

A kada ste bili u dobroj finansiskoj situaciji plej vam je bio Jeretin, Henderson i Redzi Frimen, bek O'benon, krilo Gurovic, krilni centar Antic, Pesic, Sakota i njegovi 'grci', Roberts, Popovic, Stimac,
nekoliko americkih igraca... ali to se ne pominje...
A da, tad se u Srbiji nije zivelo bolje nego sada...

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Jos Pavlovic i to je to.
haha,smejurija od vas grobari.
(Anonimus, 29. avgust 2015 11:05)

Kompleksi izbijaju iz tebe samo tako,a još te košmari more od pre par sezona i onih + 41.Polakice prijatelju,smej se ti ,ali ovih 5 minuta slave što ste stekli na silu mnogo će brže da prođe nego što možeš i da zamisliš delijo panteru,a onda ćemo videti ko će se smejati

Poligraf

pre 8 godina

Mi kada smo bili u teskoj finansijskoj situaciji, plej nam je bio Drca... Ima se para vidim.
(Koja, 29. avgust 2015 11:03) Vi kad ste bili u teskoj situaciji,plejevi su vam bili...Endrju Viznevski,Antonio Burks,Andre Ovens,Dzerod Henderson,Omar Kuk,Majk Tejlor...Hoces da ti nabrajam,bekove,krila,centre...koje ste dovodili kad "niste" imali para??? Hoces i trenere da ti nabrojim?

Радашин и Милашин

pre 8 godina

КК је рачунао на учешће ФК у ЛШ, и хтели су од њих да ископају паре,а ситуација није толико алармантна,тешка јесте,али алармантна не.

Nikola

pre 8 godina

@ Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Da, u pravu si: samo u Srbiji moze da jedan klub koji je prakticno bankrotirao bude vracen posle u ligu i istovremeno igra Evroligu koju nije obezbedio; da PRIVATNI klub dobija drzavni novac; da 16 000 000 (slovima: sesnaest miliona) evra duga nestane preko noci; da se kupuju afirmisani i iskusni igraci na kilo (kao sto su se kupovali i u danima kada su bili u najvecim dugovima, o licemeri); da se dovode treneri na svakih par meseci/godinu (vi koji pratite kosarku od pre dve godine ovo ne znate)...mrzi me dalje da navodim.
Nabio vam je Dule ... komplekse za ceo zivot, pa makar nikad vise ne osvojio nista u karijeri.

pan

pre 8 godina

Mi kada smo bili u teskoj finansijskoj situaciji, plej nam je bio Drca... Ima se para vidim.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 29. avgust 2015 11:03)

Vi kad ste bili u teškoj finansijskoj situaciji imali ste 3 Amerikanca u timu. Onda ih je uprava oterala, a sa njima i Uvalina, kako bi se tim raspao i izgubio mesto u ABA ligi, pa je ugašen i utopljen u FMP-a, da bi ljudi iz te uorave prešli u upravu FMP-a preimenovanog u CZ Beograd, gde su i danas.

anonimus je pravo ime za Zvezdu u košarci

pre 8 godina

Jos Pavlovic i to je to.
haha,smejurija od vas grobari.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Anonimus, 29. avgust 2015 11:05) Vi ste nama smejurija još od 1998-me...

lol - he he

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

tebe,navijaca zvezde,nije sramota da ovo napises?!? obraz-djon!

Čović je vaš uzor

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50) Jeli to pitaš za FK Crvenu Zvezdu? P. S. Prpa panteru...

grobar kg

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Hahahahahahahahahaha nešto mi ovo poznato oko jednog fudbalskog kluba hahahahahahahahahaha neverovatno licemerje.

ZzZ

pre 8 godina

Pa dobroo dal je moguce da navijaci kluba koji je duzan 40+mil evra i dovodi svakog leta po 10 pojacanja i placa obestecenja ovde pitaju odakle pare za igraca za koga verovatno nisu ni culi i koji je free agent? Ako klub koji je duzan preko 40 mil evra moze da dovodi toliko pojacanja svake god bez ikakvih problema sta vam je cudno sto kkp koji je duzan 5 mil dovodi igrace?

Nikola, Zemun

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Jeste, stvarno. A kažu da posle Sikimića i Jovovića treba da dođe još i Srnić...

neko ko zna

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

pomesao si nesto. ovde je rec o KK Partizan a ne FK Crvena Zvezda niti o KK Crvena Zvezda (55 + 12 miliona € duga)

ZeKa

pre 8 godina

@Objavite komentar. Kako te nije sramota da lazes i da se gadjas ciframa. Drobnjak je dosao posto je dobio otkaz u Tau keramici zbog lose igre i ostao godinu dana. Beric je igrac kojeg je Partizan stvorio, a dosao je da odigra jednu sezonu, ne da nije mogao da ima 900 hiljada maraka, nego... Scepanovic je dosao posle neuspesne epizode u Efesu, a Bo je dosao negde krajem oktobra, jer nije imao klub. To sto je Partizan bio mnogima stanica da povrate karijere i samopouzdanje, ne znaci da su tu dolazili da uzimaju milione. A nemoj ja da ti nabrajam koga je i koliko Zvezda placala. I to nema veze sa kvalitetom igraca, nego sa pranjem para za koje ste vi sluzili.

...

pre 8 godina

moramo da gradimo novi tim i sada bi bilo najbolje da dovedemo klince i da ih utreniramo par godina zajedno jer ako se bude prodavalo i dovodilo stalno nece biti nista od toga a i po meni bi bilo bolje da sacekamo koju godinu u senci nego da bacamo pare na neke polu igrace

objavite komentar

pre 8 godina

Samo pogledaj koga ti nabrajas kao prekaljene legende koje je Zvezda skupo platila: Vujadin Subotic, Misanovic, Milosevic, Popovic, Radivojevic...pa onda nabrajas igrace koji su potekli u juniorskoj skoli, pa vrhunac licemerja Gurovic koga je partizan placao 700.000 po sezoni a onda posto Vujosevic nije mogao nista iz njega da izvuce dolazi u Zvezdu za 2,5 puta manje para! Isto tako pominjes i Robersta koga je Zvezda nasla kao potpunog anonimusa i napravila od njega jednu od najboljih cetvorki Evrope i kao takvog ga uzeo partizan. Pa onda cuveni grobarski spin o Penu kao skupom igracu a covek sam rekao da nije imao klub i da je dosao zbog Sagadina da igra i bez para ako treba samo da bi nasao posle angazman. Ostale strance me sramota i da komentarisem jer su dolazili kao potpuni anonimusi. Pomeni slobodno i to da je Rasko Katic dosao iz Zastave sa grupom igraca koja je dosla iz druge lige (to je onaj cuveni Sagadinov tim za koji kazete da je skup, a za 90% igraca tada niko nije cuo i smejali ste se koga dovodimo). A za to vreme u partizan dolazi Drobnjak u najboljim godinama direktno iz NBA, Scepanovic kao najbolji igrac lige, Milojevic kao visestruki MVP lige, Kecman kao MVP lige uz masu reprezentativaca i najboljih igraca drugih klubova (nemam mesta u komentaru da nabrojim 20-tak igraca). Samo da pomenem da je tada javno objavljeno da su Drobnjak i Beric igrali za po 900.000, Scepanovic za 500.000 itd. Za to vreme partizan nije stvorio NIJEDNOG igraca u svojoj skoli! To znaci da je bukvalno svakog igraca kupio! Od najboljih mladih igraca Srbije, preko iskusnih reprezentativaca do stranaca direktno iz NBA. Cak i Mekejleb o kome pricate da je dosao kao anonimus je dosao kao jedan od najboljih strelaca turske lige sa skoro 20 poena po utakmici

SALE VRATI SE,MOLE TE TVOJI GROBARI!!!

pre 8 godina

Edi je dobar plej...brz,prodoran,ima odlican sut...samo ne znam kako ce Partizan moci da ga priusti s'obzirom da je u PAOK-u imao ugovor na 450.000e!?Nadam se da ce prihvatiti da igra za 50.000,ipak ima obezbedjenu klopu kod Bogdanove keve,iznajmljen stan...a i tu su casovi ljubavi!? :-) :-)

ZeKa

pre 8 godina

Samo u Srbiji moze da prodje to da klub pred bankrotom dovodi igrace ... Odakle pare ??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 29. avgust 2015 10:50)

Pozajmili smo od FK Crvena Zvezda.

basket

pre 8 godina

Za informaciju, ja sam igrao za dž, Krečković nam je bio trener, Partizan je imao 12 sponzora šampiona, zvezdu niko nije smeo da sponzoriše, sem Belima

ZeKa

pre 8 godina

Koliko para toliko muzike. Mada je Sinadinovic bolji od ovih plej mejkera koje smo imali prosle godine. S obzirom da nismo imali ni jednog.

a kad ce plej

pre 8 godina

a evo ga.. bravoooo.. jos krilo... i centar... i bek... i pavlovic.. uf sto pustismo Daloa... ajmo bre... tako je sprdajte se sa njima... :)

Slobodan

pre 8 godina

Docekase narikace pleja :-) ... Covek se zove Edi ! Posle najava da ce se u klubu "prvi put od nastanka" raditi sa mladim igracima u ekipu dolazi Pazarac EDI Sinadinovic ... Mlad i perspektivan igrac sa sve svojih 28 godina :-))

p.s. Zar je moguce da KK Partizan nema ni jednog svog mladog igraca ? Koliko kosta iskusni EDI i odakle pare ? Jesu li Edi i Dino novi miljenici kluba ?

Trener

pre 8 godina

Bolji igrac nego klub, ali odgovara mu da prodaje papriku sad kod Pionira jer krece sezona. Ostavice on dula cim padne sneg i prestane ajvar transfer biznis.

Branko

pre 8 godina

(objavite komentar, 29. avgust 2015 19:05)

Ja,ako me secanje dobro sluzi,mislim da je Roberts otran iz zvezde i dosao u partizan gde je postao ono st jeste sad.nije da smo ga mi stvorili,Roberts se zove,jednostavno je sa njim radjeno drugacije nego u zvezdi

Zdravlje

pre 8 godina

Igrao sam protiv Edija 2003 god dok je bio u Zdravlju. Strasan talenat je bio. Ali kao i vecina krenuo je da obilazi mnogo klubova u nadi da ce da uzme neki dinar i da obezbedi sebe jer u tom Zdravlju je bilo mnogo velikih talenata koji nista nisu napravili u karijeri jer je jug Srbije uvek takav. Pogledajte samo Vladicu Jovanovica koji se opet vratio u Zdravlje pre sezonu. Vanserijski talenat sa najvecim mogucim dometima koji nije napravio nista. Pogledajte snimak na YouTube-u iz 98 protiv Partizana. Zelim Ediju sve najbolje i neka posle Partizana ubode neki koliko toliko dobar ugovor da moze sebi da obezbedi neki normalan zivot kad zavrsi sa kosarkom kad vec nije uspeo mnogo vise...

šavi

pre 8 godina

Proguglajte, decko je prosle sezone imao taj prosek, ali u Paoku 2p za 9min na 11 utakmica, a u rumunskoj ligi za neki tim 15p za 30min. :)

masterkg

pre 8 godina

Auuuuu odakle pare breee :-))))
šalim se naravno, samo rokajte - glupo bi bilo da vas šijemo 50 razlike - 30 ili 40 - puna kapa ..... (znam da će sad da pominju -41, ali nismo mi takvi, od poluvremena Radonja izvodi petliće ) :-))))

Istina

pre 8 godina

Naravno da cemo grobari da komentarisemo vesti kkp grobari moji, kao sto vi non stop komentarisete vesti fkcz a da ste u prilici isto bi bilo i na vestima kkcz

Boban

pre 8 godina

Edi je dobar decko,bio je prilican talenat kao klinac u Leskovcu!Ne mora da znaci da je njegovo dovodjenje los potez Partizana?Ovim ce se ispuniti san Edijevog dede Mose Antona cuvenog Leskovackog harmonikasa ivelikog grobara!Naravno zelim mu sve najbolje -sem kada igra protiv moje Zvezde!

talicni_tom

pre 8 godina

Dobar je lik, trenirao sam rukomet posle njihovog treninga u hali sportova i uvek je ostajao duze i radio samostalno, vredan je ali nista nece doneti, bar ja tako mislim.