Utorak, 25.08.2015.

20:45

Jokanović u LŠ, prošao Dinamo, ispao Seltik

Valensija, Šahtjor i Dinamo Zagreb su se očekivano plasirali u Ligu šampiona, dok su iznenađujući plasman u elitu izborili Makabi i Malme.

Izvor: AK

Jokanoviæ u LŠ, prošao Dinamo, ispao Seltik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

Agora

pre 8 godina

Jedino iznenadjenje je bila kvota preko 2 na Malme, koji na svakoj poziciji ima jace igrace od Seltika. Kao sto je i iznenadjenje od kvote 2 na X2 Astanu danas, i na Molde X2 protiv Standarda sjutra, gde su svi timovi dobrano jaci od favorizovanih neverovatno protivnika.

Zigzag

pre 8 godina

Ako Hajduk prodje u cetvrtak ,hrvatska liga je 15. u Europi tj. ima dva predstavnik u LP i tri u LE.....za primjer austrija 17.,slovenska je 28.,srpska 29. ,bosna 38.

Ohrid

pre 8 godina

(Stara kuka,
26. avgust 2015 10:52)
Au covece gde ti ode.Nisam ja napisao komentar da bi uvredio Srbe.Samo mislim da bi se vise gledala spanska liga kad bi npr Matic igrao za Real,Ivanovic za Barsu,Tadic za Atletiko,Mitrovic za Valensijju.A ono Srbi-Makedonci ti je za medalju,kad ja nisam ni rec napisao sport ovo,pola drzava ovo ono.
Jel ti sada lakse?
Molim da mi se objavi replika.

gospon

pre 8 godina

komandos...
slažem se da dinamo nije imao neke rezultate u grupi zadnje dvije lp...ali u kupu uefa su prošle godine imali 2 pobjede, celtic i astra, tako da iznosiš krive podatke.
po meni je najveći krimen loša stručna politika u seniorima, gdje prevladava često interes mamića i njemu bliskih. naravno zbog zarade. u tom smislu svaki normalan navijač dinama ne voli mamića. ali da je mamić uspio napraviti sredjen klub, u kojem nema "slučajnosti" u kadetima i juniorima već najbolji izlaze iz sustava..samim tim i najbolje transfere radi a klub živi od tog. često investira u stranca ili domaćeg pa ga proda za veću cijenu nakon 2-3 godine. bude i promašaja, ali u zadnjih par godina sve manje. dinamu je problem i stadion, tj. dva stadiona u jednom što je valjda svjetski raritet. još kad bi to grad zg ili država riješili bila bi to ljepša priča. purgeri su razmaženi i vole sve "europski" pa im je često ispod časti gledat slaven belupo, bez krova na derutnom stadionu XD

adriano_galliani

pre 8 godina

Nisi u toku. BATE je prosle godine oborio Dinamov rekord. Novi je -22. Znaci ako Partizan pukne danas - puko je od najgore ekipe u istoriji LS.
(BATE recordmeister, 26. avgust 2015 09:18)

БАТЕ је освојио ТРИ бода. Јесте примио голове, али је узео ТРИ бода. То је више него последњих 12 утакмица ЛШ које је играо Динамо.

Динамо ЗГ је НАЈГОРИ клуб СВИХ времена.

komandos

pre 8 godina

@gospon
S'obzirom na sastav Dinama proteklih godina realnost je da se redovno igra LS i da se bori za drugi krug u istoj,ali fakat je da ste LS igrali malo vise od Partizana a da ste u njoj kanta za napucavanje,dok u LE imate bod u grupi sa Ludogorcem i Cernomorcem sa ekipom koja je po imenima bar 20 puta skuplji od Partizana,da vam je Astra Djurdju prejak rival...

Fudbal je mnooooogo stariji od nogometa!

pre 8 godina

(drago, 26. avgust 2015 09:31)

1930. Urugvaj TU SVE POČINJE!

A, 1998. počinje samo za vas, a kraj ničemu nije... tek će da vam nabijamo komplekse i u fudbalu, budi siguran!

PS.za nas je trenutno "kraj" 2015. Novi Zeland ;)

Bruka

pre 8 godina

Zasto je toliko iznenadjenje Malme???
(Gajic, 26. avgust 2015 00:04)

Zato što ni raspali Seltik ne bi izbacili da Mažić nije Škotima poništio čist gol.

gospon

pre 8 godina

Bravo dinamo ! Ne znam ni sam koja je ovo godina zaredom da dinamo ulazi u grupu...bilo uefa ili lp,nebitno..to je veliki uspjeh za klub iz hrvatske. Ima dosta dezurnih kriticara i pljuvaca...ne volim ni ja mamica ali covjeku se mora priznati da je nesto napravio. Tko god dodje nakon njega ceka ga sredjen i bogat dinamo,a ne rupa bez dna i minusi na racunu. Sretno dalje !

Stara kuka

pre 8 godina

@drago

Sta je Savicevic po nacionalnosti? Da nije mozda Englez? Francuska vam se poklopila(Rumunija pa nikad slabija Nmeacka) a posle toga redom Meksiko, Ekvador, Japan, Australija, 2010?, pa opet Meksiko like this po srpski tri komada. Vi se samo plasirate a busate se kao da ste Brazil. Za nas ste avion poslednjih godina jer kod nas reprezentacija nije bitna (niti za nju igraju najbolji) vec samo zvezda i partizan.
U sportovima gde je pravi savez i dobar rad kao sto su kosarka, odbojka, vaterpolo redovno dobijate po tamburi sa debaklima plus nas u kosarci i odbojci nikad niste dobili. Ovo kazem jer riba smrdi od glave plus sto se masa ovde vise pali na blizance nego na Srbiju(a puna im usta Kosovo je Srbija, dogodine u Kninu...a navijaci ce se prvom prilikom medjusobno izlemati i izbosti nazalost).

Rale

pre 8 godina

Za one koji imaju nešto protiv Skenderbeu-a, prošle godine ih je BATE Borisov izbacio iz kvalifikacija za ligu prvaka.
I to jedva, 0:0 i 1:1.

navijac

pre 8 godina

Ne znam zasto tolika kuknjava oko Arene? Svih 5 arena kostaju 500din mesecno preko Polarisa, dobijete LS i domacu ligu, francusku i jos neke. Mislim da vredi. P.s. Arena prenosi LS i sredom!

Stara kuka

pre 8 godina

@Ohrid

Apsolutno si u pravu, spanska liga je definitivno najjaca, posebno poslednjih nekoliko godina. Laz je i licemerje da Englezi ne fermaju LS i Evropu. Kako su samo fermali 2008. kad su Celzi i Mancester igrali finale. Sad nisu najjaci i najjbolji pa ih kao ne zanima. Poznato licemerje.
E sad ovo za Srbe sto si rekao je jako smesno. Opet se prozivaju Srbi i to od Makedonaca u sportu hahaha. Darko Kovacevic je igrao za Sosijedad kad je tim iz Baskije bio vicesampion Spanije, Djukic i Zigic su igrali u prejakoj Valensiji, Dragutinovic u Sevilji bio jedan od boljih kad je ona bila na vrhuncu vecem nego sada, Djorovic u onom Deportivu, a sta tek reci za Pantica i trenera Antica u Atletkiku...a gde ste vi Makedonci u spanskom i bilo kojem drugom fudbalu? Gde ste u sportu? Ah da Srbi su problem i sto vam uzimaju pola drzave. Molim da mi se objavi komentar, nisam nikoga vredjao samo odgovorio realno. Hvala.

Stara kuka

pre 8 godina

@drago

I da Montevideo Bog te video kad vec pricas o igracima iz jedne zemlje. Ah da srpska laz i mitomanija, nije se ni islo u Urugvaj haha.
Vidim sad u Dinamu sve sami Hrvati. Soudani, golman Eduardo, Sigali, Pinto, Machado, Fernadez, Matel...Mozda su iz Citluka, Ljubuskog, Livna ili Duvna kao Eduardo i Samir. :D :)

BATE recordmeister

pre 8 godina

dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

Nisi u toku. BATE je prosle godine oborio Dinamov rekord. Novi je -22. Znaci ako Partizan pukne danas - puko je od najgore ekipe u istoriji LS.

drago

pre 8 godina

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

Daj čovječe o čemu ti pričaš, pričam o sadašnjosti.
Bez kompleksa. Di je razlika se kristalno vidi u uspjesima reprezentacija gdje igraju samo igrači iz te države.
Kao što su za tu Zvezda igrali Prosinecki, Pancev, Savicevic (svi se slažu i 3 najbolja u tom timu), Najdoski, Sabanadzovic, Marovic. Bez njih Zvezda ne bi bila ni blizu toga.
Znaci Francuska '98-e, tu sve staje.

Ogi

pre 8 godina

Arenasport prenosi Ligu sampiona i Ligu Evrope u bivsoj Jugoslaviji, osim Slovenije i Kosova. Samo u Bosni drzavne TV prenose utorkom a privatna OBN sredom. U Crnoj Gori Sportklub prenosi umesto RTCG, tako da u Crnoj gori nema besplatnog prenosa. U ostalim drzavama drzavne TV prenose samo sredom i to su dobile prava za reklame tokom prenosa. Tako ako UEFA bude trazila vise para dragi ljudi za Ligu sampiona bi morali da debelo pracate pretplate. pozdrav

cofi95

pre 8 godina

E, moj Deila, pa ne mozes sa Cifcijem i drugim prosecnim igracima da napadnes LS. Ovaj Celtic i onaj sto je tukao Barsu na Parkheadu pre dve godine su nebo i zemlja. LE je puna kapa.

hrvat

pre 8 godina

Nekad sam i sam išao na dinamov sjever, bio aktivan na tribini, ali jučer sam bez njih uživao na tekmi. Atmosfera je bila pozitivna, daleko od onih nabrijanih kakvu BBB rade, ali igrači su uživali pravu podršku u kojoj su uživali. Često sjever ne bi pratio zbivanja na terenu i ne bi dao potrebni huk momčadi kad treba, nego bi imali praktički svoj koncert s unaprijed pripremljenim repertoarom što god da je na terenu. Jučer su tribine pak živile s terenom, disale s igračima i to je bilo sjajno, totalno netipično za ovo podneblje gdje ultrasi imaju božanski status i skoro da su bitniji od samih klubova. Nadam se ovoj pozitivnoj atmosferi na stadionu i dalje.

otkacheni

pre 8 godina

Da ti sad ja unazad evolutivno ovu izreku skrooooooz unazad do nivoa paramecijuma iliti "navijača" tvojeg nivoa:

"Joooj što bi Dinamovi nogometaši razbucali srpske fudbalere, kao Srbi hrvatice po beogradskim splavovima... mada za ovo prvo nije sigurno!"

Uživaj Beč Beograd Brisel Boy-u ;)!

Srećno u Ligi prvaka...i baš ste je lepo nazvali i veoma simbolično. Za srpski fudbal vi ste đaci prvaci naspram dekana filozofskog fakulteta! (Samo Voša!, 25. avgust 2015 23:46)

Dobar deo mojih drugarica su se muvale sa hrvatima, a jedna se udala, a druga se i verila. Moji drugari jos nisu bili sa hrvaticama. Nesto mi se cini da Hrvati imaju bolju prodju nego Srbi...

Repka

pre 8 godina

Malme lako sa Seltikom na kraju.. Srpski representativci treba da se ugledaju na Đurđiča i Rodiča. Sjajni a trče nonstop! Vidite šta znači dobra fudbalska škola što govori da se igra sve dok sudija ne svira, a ne kao kod nas možda 60-70min..To je najbitnije u nemačkom i skandinaviska sportu.. Mi mislimo da možemo na tehniku samo. Bez trčanja..
Ne moguće. Daj bože da Partizan ima malo sreće sutra.. Našem fudbalu trebaju te pare..

Kamo srece da te pare idu nasem fudbalu..

Granota

pre 8 godina

Svi kao Dinamo ovo Dinamo ono a oni laganica!:-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bojan Ilić, 25. avgust 2015 23:49)

Prijatelju, razmisli prvo. Igrali su sa Folom Eš (Luksemburg), Moldeom (Norveška) i Skenderbegom (Albanija).

U ovakvim situacijama razumem klubove iz Lige petice kada se žale na tzv. Put Prvaka u kvalifikacijama. Sinoć sam gledao Monako - Valensija i rezerve obeju timova bi oduvale Dinamo na Severni Pol...

Crush

pre 8 godina

@(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)
Prestanite zivjeti na prastaroj slavi i okrenite se sadasnjosti i buducnosti pa mozda i napravite nesto jer rezultati koje ti spominjes jesu vrijedni divljenja, ali pomiri se s cinjenicom da vam je vas fudbal pao na najnize grane u povijesti i to vas i te kako treba brinuti...

Povidon

pre 8 godina

Onaj Platini je skroz upropastio ligu sampiona kada je promenio sistem i sad svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.(Kralj, 25. avgust 2015 23:57)
U ligi šampiona bi trebali da igraju isključivo šampioni država a ne drugi i treći u Engleskoj itd... Ni ovaj a ni onaj stari format lš veze nemaju sa lš kakva bi trebala da bude. Ovo je liga najbogatijih klubova Evrope + ostalima mrvice.

Marko

pre 8 godina

Zelimo partizanu da se u grupnoj fazi takmicenja,na jesen,sastane konacno sa Bazelom.Poslednji put su ih izbegli ali sad se vidi da nisu tolko jaki i mogli bi da pretrpe minimalni poraz u obe utakmice a taman bi i ceo stadion zvizda Bazelovim siptarima.
(Posteno, 25. avgust 2015 23:42)

Zelis konacno? A jesi nas'o razlog

gane

pre 8 godina

(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Drzavna tv Arena ima jedina pravo da emituju na teritoriji Srbije. Inače, po Zakonu, država ne sme da bude vlasnik niti jedne TV. Verovatno ce se i ovo srediti kad se proda Telekom. Pozz

Banjica UF

pre 8 godina

Ali BBB kao mrze Mamića a Dinamo Z ide u šestu LŠ :) Oni kao bojkotuju Mamića, smešno
(mare, 25. avgust 2015 21:20)
Vratili su se koliko ja znam.

Lošmi

pre 8 godina

Kanale skrembluje SBB jer nisu u dobrim odnosima sa Arena sportom koja jedina ima pravo prenosa na teritoriji Srbije pored RTS-a koji ima samo sredom i mogla bi da ih tuzi.
(I nema driblaj, i nema dodaj..., 25. avgust 2015 22:40)

Majstore nema to veze sa odnosima izmedju SBB-a i Arene ili bilo kog kablovskog operatera. Jednostavno Arena je platila pravo za prenos za teritoriju Srbije i po ugovoru i zakonu samo ona može puštati prenos (rts je kupio samo za sredu). Iako imaš na kablovskoj i hrt oni nisu kupili prava za teritoriju Srbije i po zakonu i ugovoru ne smeju emitovati LŠ na teritoriji Srbije, zato se i skrembluju.

Кривокапић

pre 8 godina

Изгледа да је Јокан направио добар избор. Боље лига шампиона него борба за опстанак у енглеској лиги.

Parenzo

pre 8 godina

Smejemo se Dinamu, ljudi za 5 godina zakopčali 50 miliona od LŠ...
(Sima, 25. avgust 2015 23:41)

i preko 100 miliona od igraca,u zadnjih 10 godina

bravo bravo bravo

pre 8 godina

jokan je ovim uspehom sigurno svima zapusio usta sa jednom prosecnom ekipom jevrejskih fudbalera i tri prosecna stranca uspeo je da se plasira u ligu sampiona sto je veliko iznenadjenje i ogroman uspeh a sto znaci da odlicno zna da postavi ekipu koju ima i taktiku u odnosu na protivnika sto opet znaci da je odlican poznavalac fudbalske taktike i motivator ali isto tako strog i pravedan trener ni u jednom klubu u kojem je bio niko ali bas niko nije imao ni jednu ruznu rec protiv njega jos jednom bravo

Perenzo

pre 8 godina

Губе по 3:0 и 4:0 на свим осталим, какво црно уживање?!
(adriano_galliani, 25. avgust 2015 23:24)

auui adriano,jesi ljubomoran...smanji malo tenzije,eto ako svi trpaju Dinamo,onda makar ti uzivaj....
ne moze se neke ni trpati,ako nisu isli u rang gdje najveci igraju....

Jokanee

pre 8 godina

kada je otisao iz wotforda u makabi svi su rekli sjahao sa konja na magarca.. I gle cuda sa istim tim magarcem(uz postovanje makabiju) usao u LS i to preko Basela koji je prosle godine igrao osminu finala LS.. Bravooo

Marko

pre 8 godina

Malme lako sa Seltikom na kraju.. Srpski representativci treba da se ugledaju na Đurđiča i Rodiča. Sjajni a trče nonstop! Vidite šta znači dobra fudbalska škola što govori da se igra sve dok sudija ne svira, a ne kao kod nas možda 60-70min..To je najbitnije u nemačkom i skandinaviska sportu.. Mi mislimo da možemo na tehniku samo. Bez trčanja..
Ne moguće. Daj bože da Partizan ima malo sreće sutra.. Našem fudbalu trebaju te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 25. avgust 2015 23:04)

Slazem se, ali problem je sto su te pare skoro uvek zavrsavale u privatnim dzepovima, a klubovi u dugovima.. Da prodaju igrace za milijardu eura, ne potrose dinar na pojacanja, i igraju LS 20 godina, opet bi bili duzni nekako 50 miliona

Ohrid

pre 8 godina

(AHTUNG DIHTUNG,
25. avgust 2015 23:29)
Mali(a ako si stari onda si dalabu)
Englezi vole i LS,pa ih renda ko stigne.Od 2000 PET ekipa iz Primere su bili prvaci,u EPL 4 ekipe.Titule u Evropi i se ne zamaram da ti brojim.Da su jedno desetak srbina igrali u Spaniji,voleo bi tu ligu.
Zapamti samo jedno:Barsa,Real,Atletiko,Sevilja,Valensija,Viljareal i Bilbao DECU u prvih sedam bi pravili ovim drvocecama koji ne mogu nista ni u reprezentaciju napraviti.Sterling je najskuplji englez.Pokrij se usima,gledaj sk 1,2,3 i gledaj kad ih spanci sakate bilo kada napuste ostrov.Molim da mi se objavi komentar.

zgb

pre 8 godina

Grupna faza 1998 nadalje:
23,8 % Dinamo 11-10-39
13,1 % Partizan 2-11-30
Zvezda 1-1-6...nedovoljan broj utakmica za postotak :)

je, mnogo ste jaki

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

FORZA MILAN

pre 8 godina

 svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.
(Kralj, 25. avgust 2015 23:57)

posteno je da jedan Partizan ili BATE udje u LS a jedan Liverpul ne. Covek nigde nije pogresio, zaista jeste tako.

Hrvatina

pre 8 godina

Drago:''Čak je i Rijeka bolja (lani uzeli 7 bodova u EL, Partizan nikad nije toliko).''

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.


Ford je prvi proizveo automobil pa vise nije medju najjboljima, od proslosti se ne zivi,gledaj sadasnjost i buducnost,to vi nemate ,zato i zivite u proslosti! :)

Malmöit

pre 8 godina

(veliki strumf, 25. avgust 2015 23:43)

Kakav bre faul nad golmanon u petercu? O cemu ti pricas kad ocigledno nisi ni gledao utakmicu!? Nije golman bio u duelu, vec igrac Malmea koji je igrao rukom. Cak i na svedskoj tv kazu iskreno da je Mazic doneo katastrofalnu odluku i ostetio Seltik! Mazic je na ovoj utakmici DIREKTNO UTICAO na to koja ce se ekipa kvalifikovati i uzeti 15 miliona evra jer je ponistio cist gol koji je trebao da promeni rezultat u 1:1. Ja sam srecan zbog Malmö-a ali sudija je bio ocajan!!!

maximilijan

pre 8 godina

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

veze ti nemas batice sa stvarnim zivotom

Realno

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti. 
Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja.
(marcel, 25. avgust 2015 21:13)
Vidis kako lupas gluposti,te sezone su se plasirali i Everton kroz kvalifikacije a i Liverpul,koji je krenuo od 1. kola i igrao pod zastavom UEFE i tada je bas bio taj gradski derbi u ligi sampiona jer su izvuceni u grupi...

maximilijan

pre 8 godina

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

U Cipiripi formatu lige i u proslom stoljecu. Vremena su se davno promjenila

NikolaBGD

pre 8 godina

@AHTUNG DIHTUNG
Da englezi su pre par godina harali evro kupovim ali sad kad je neko drugi bolji njih to kao ne zanima.Pa to vam ni u engleskoj neće niko reći.I oni su svesni da imaju problem. Jednostavno španci su bolji i da Bilbao je bolji i od Evertona i od Totenhema samo neli ljudi u glavi glorifikuju neke timove kao da su marsovci jer igraju EPL. Serija A je bila ubedljivo najjača liga pre 15 godina (igrači sa 30 i kusur išli u Englesku i bili tamo glavne zvezde kao Zola,Ravaneli i Vijali recimo) a sad je u rasulu jednostavno ni jedna liga ne može da dominira 50 godina.

soldier

pre 8 godina

@AHTUNG DIHTUNG
Everton je te godine igrao u kvalifikacijama za ligu sampiona (i ispao od Viljareala). E sad ako im liga sampiona nije bitna onda sta znam, nek igraju liga kup...

Meraklija

pre 8 godina

@(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)
SBB skrembluje kanale na nekim drugim kablovskim operaterima moze se gledati utakmica bez problema.

Mitar

pre 8 godina

BBB su najgori navijači u istoriji fudbala ljubomorni su na Mamića mesto da uzivaju u LS oni uzas velika je zavist u Hrvata
(Aca, 25. avgust 2015 22:05)

Реал Мадрид - Динамо 6:2
Динамо - Лион 1:7

Губе по 3:0 и 4:0 на свим осталим, какво црно уживање?!

..pa i veliki Bayern Munchen je izgubio od Reala 0-4 i to u polufinalu kod kuce, pa boze moj, a tek Roma i Bayer L.... primali po 7 komada od MUtd i Barse, pa koga briga...ne znam sta se bezveze lozite..

Roki hajdukovac

pre 8 godina

Prolaskom Dinama najsrećniji su braća Mamić i kladioničari. Prvopomenuti što će da uzme 15+ miljki, dok će kladioničari kontriranjem Dinamu dizati lepe pare. Navijači su realni i znaju da je bolje i da ne igraju, nova bruka na vidiku.
(Saša, 25. avgust 2015 21:10)

Onda molite boga da se Partizan ne kvalifikuje, jer kako bi tek oni prosli u grupi LS?:) Zato sto je Dinamo po svim parametrima jaci klub od Partizana, ako hocemo realno da pricamo:
Dinamo je bolje rangiran na UEFA listi.
Ima mnogo veci budzet od Partizana.
Ima mnogo skuplje i samim tim bolje igrace od Partizana.
Ima vise ucesca u LS od Partizana.
A za negativne rekorde pogledaj broj osvojenih bodova Partizana u LE od pre par godina, sve porazi!

antiDebil

pre 8 godina

Onaj Platini je skroz upropastio ligu sampiona kada je promenio sistem i sad svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.
(Kralj, 25. avgust 2015 23:57)

Liga Sampiona !!
Samo ime ti kaze, sta bi ti da igraju po 7 ekipa iz Engleske, Nemacke i Spanije ??? Jedna polovina kvalifikacija su ekipe iz tih zemalja, uu drugoj polovini su sampioni svojih zemalja i to je donekle u redu, mada bih ja voleo da se vrati sistem od pre 30 godina i da LS igra recimo samo Barcelona !

Nenad

pre 8 godina

Informacija za prenose Lige sampiona, svako ko ima D3 preko SBB, moze da gleda preko D3Go svaki kanal(i one iz skupljih paketa) pa tako i RTRS i federalnu TV koji prenose Ligu sampiona

....

pre 8 godina

Još jedan dokaz da su većina komentatora ovde neznalice kad su nagrdili Jokana zbog izbora novog kluba.
(džeks, 25. avgust 2015 23:11)
Jos jedan dokaz da ljudi ovde komentarisu a da uopste ne gledaju utakmice...Jokanov Makabi je u 2 utakmice sutnuo 4 puta i dao 3 gola...to se desava skoro pa nikad,al eto luda sreca,mala pomoc sudija u prvom mecu..a koliko su dobri bidece se u grupnoj fazi

veliki strumf

pre 8 godina

Cestitke Malmeu. Sudija na ovom mecu je bio Mazic i nazalist imao nekoliko katastrofalnih gresaka...verovatno ce ga skoti pocastiti finim epitetima.

Vidis, mozda jedina greska Mazica je sto nije dao direktan crveni igracu Seltika za tzv. violent conduct! Gol je sasvim opravdano ponisten, cist faul na golmanu, igrac mu je usao laktom u petercu. Da toga nije bilo - priznao bi gol. Dakle, Skoti nemaju za sta da pocaste Mazica - ostavio ih je sa 11 igraca na terenu citav mec, a to sto su mogli da prime 5 komada je zato sto pojma nemaju.

AHTUNG DIHTUNG

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti. Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja. (marcel, 25. avgust 2015 21:13)

Španska liga najjača. Jeste, al juče. Engleze uglavnom boli uvo za evropska takmičenja, pogotovo ove osrednje ekipe kao što je Everton. Pogledaj sa kakvim sastavom su igrali West Ham i Southampton u Evropi, pogledaj posećenost i atmosferu na utakmicama i sve će ti biti jasno. Španci se lože na to, Englezi ne, sve se bojim što je recimo Bilbao kvalitetniji od Evertona ili Totenhema, pa čak i Valensija..

Samo Voša!

pre 8 godina

Joooooj sta bi vam Dinamo napravio!!!! Mozda bi vasi fudbaleri malo i nogometa naucili hahaha
(bbb, 25. avgust 2015 21:03)

Sumnjam da si čuo za njega... ali jedan čovek, Ajnštajn, rekao je:

"Samo su svemir i ljudska glupost beskrajni... mada za ovo prvo nisam siguran!"

Da ti sad ja unazad evolutivno ovu izreku skrooooooz unazad do nivoa paramecijuma iliti "navijača" tvojeg nivoa:

"Joooj što bi Dinamovi nogometaši razbucali srpske fudbalere, kao Srbi hrvatice po beogradskim splavovima... mada za ovo prvo nije sigurno!"

Uživaj Beč Beograd Brisel Boy-u ;)!

Srećno u Ligi prvaka...i baš ste je lepo nazvali i veoma simbolično. Za srpski fudbal vi ste đaci prvaci naspram dekana filozofskog fakulteta!

Iron Maiden

pre 8 godina

Drago:''Čak je i Rijeka bolja (lani uzeli 7 bodova u EL, Partizan nikad nije toliko).''

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.

brondby sampion

pre 8 godina

Hrvati na 2-3 boda od ulaska u TOP15 po koeficijentu = drugi klub u kvalifikacijama za LS. Ako Hajduk prodje u LE i otkine koji bod sve je moguce. A ako Partzan uzme LS... eto Zvezde u kval. za LS dogodine :)

Stefan

pre 8 godina

@sta
I sta sad mi koji nemamo arenu pa nam skrembluju kanale gde je ls!? Mi smo budale sto placamo kablovsku gde nema arene... Sva sreca pa Madjare jos nisu skremblovali, pa imam gde da gledam utorkom ls!

HanSolo

pre 8 godina

Malme lako sa Seltikom na kraju.. Srpski representativci treba da se ugledaju na Đurđiča i Rodiča. Sjajni a trče nonstop! Vidite šta znači dobra fudbalska škola što govori da se igra sve dok sudija ne svira, a ne kao kod nas možda 60-70min..To je najbitnije u nemačkom i skandinaviska sportu.. Mi mislimo da možemo na tehniku samo. Bez trčanja..
Ne moguće. Daj bože da Partizan ima malo sreće sutra.. Našem fudbalu trebaju te pare..

Kralj

pre 8 godina

Onaj Platini je skroz upropastio ligu sampiona kada je promenio sistem i sad svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.

Nik

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto se skrembluju kanali gde ima prenos neke od utakmica LS u danu kada RTS ne prenosi nijednu utakmicu.Ajde sredom vec kad ide na RTS pa i da se razume ali ZASTO kada nema utakmice.Zasto ovoliko izivljavanje nad narodom,i od koga dolazi takva odluka,od RRA ili RTS,da li je neko upoznat sa ovim bezobrazlukom.
(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Jedna kolektivna tuzba sbbu i ostalim operaterima bi ceo problem resila... Jedino kad udaris po dzepu ljudi se opamete... U ugovoru oni moraju 30 dana u mesecu da ti emituju kanale za koje si im posteno platio... A posle oni neka se raskusuraju sa onima koji su glavni i odgovorni za to...

Danubewalker

pre 8 godina

Secam se kad su kod nas prenosili Ligu Sampiona,skupi se drustvo,kupimo neko pivo i super...Sad nesto jurimo prenos preko neta ali nije to to.Jasno mi je da smo izgubili pre 25 godina pravo da gledamo vrhunski fudbal uzivo na stadionu ali da vise ne mozemo da ga gledamo ni na TV-u,to nisam mogao ni da sanjam,obzirom da je fuca nekad bila sport sirotinje.Mislim,ok mi je sto su domacu ligu izmestili na Arenu 3,4,6 i 12,taj jad gledam kad mi se pridrema popodne ali Liga Sampiona...Ma moze se i bez toga.

Drifty

pre 8 godina

Ovi sto se pitaju zasto bbb bojkotuju mamica odgovor je vrlo jednostavan,zato sto mamic nece da dozvoli da mu navijaci vode politiku kluba,kao sto je to slucaj kod nas,i zato bbb laju na zvezde.

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

Svaka cast Jokanovicu, bice on odlican trener, ali nisu ovo zasluzili iskreno receno, mnogo srece su imali u oba meca, branili se, imali tri suta u okvir gola u oba meca i dali tri gola, itd... Ali dobro, uapeli su, to je najvaznije, sreca prati hrabre, kaze se, pa mu zelim dosta srece i u grupnoj fazi, tek ce im tu trebati.

Posteno

pre 8 godina

Zelimo partizanu da se u grupnoj fazi takmicenja,na jesen,sastane konacno sa Bazelom.Poslednji put su ih izbegli ali sad se vidi da nisu tolko jaki i mogli bi da pretrpe minimalni poraz u obe utakmice a taman bi i ceo stadion zvizda Bazelovim siptarima.

adriano_galliani

pre 8 godina

BBB su najgori navijači u istoriji fudbala ljubomorni su na Mamića mesto da uzivaju u LS oni uzas velika je zavist u Hrvata
(Aca, 25. avgust 2015 22:05)

Реал Мадрид - Динамо 6:2
Динамо - Лион 1:7

Губе по 3:0 и 4:0 на свим осталим, какво црно уживање?!

drago

pre 8 godina

Dinamo je definitivno jači od Partizana. Imaju par vrhunskih stranaca (Soudani, Pinto, Fernandes, Hernandez), par vrhunskih domacih (Pjaca, Schindenfield, Ademi). Znaci desni bok, stoper, zadnji vezni, krila i napadač. Fali im bolji golman (imaju ga na klupi), kreator (imaju Corica ali je premlad), poluspic (imaju Roga ali je novi u klubu).
Partizan je sigurno dobar kad je prošao Steaua-u ali nema te pare, igrače, niti rezultate kao Dinamo. Čak je i Rijeka bolja (lani uzeli 7 bodova u EL, Partizan nikad nije toliko).
Ako se Hajduk malo digne financijski realno je da ćemo imati 3 tima u skupinama u budućnosti. Dinamo i Rijeka su sigurna oklada jer imaju sve.

bosanacbrcko

pre 8 godina

svaka cast dinamu mada ovi albanci i nisu neki dostojan protivnik ... sutra partizan pa da nakon dugo vremena imamo dva kluba sa ovih prostora u ligi prvaka ako se ne varam

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Навијао сам вечерас за Макаби као за наше. Браво Јокане.
А иначе БББ су највећи дебили, као бојкот нешто а Мамићу треба бисту да подигну.
Драго ми и за Малме да избаци распали Селтик.
А сутра зна се НАПРЕД ПАРТИИИЗААААН!!!!!!!!

ivan

pre 8 godina

Svaka cast Jokanovicu. Smejali su mu se kada je izgubio prvu utakmicu od nekih indijanaca u kvalifikacijama, a oni danas izbacise Bazel koji redovno prolazi u drugi krug LS.

B92

pre 8 godina

(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Uz druge televizijske kuce po pitanju sporta samo nerviranje. Opusti se i uzivaj u "Nindza ratnicima".

adriano_galliani

pre 8 godina

Ali BBB kao mrze Mamića a Dinamo Z ide u šestu LŠ :) Oni kao bojkotuju Mamića, smešno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 25. avgust 2015 21:20)

Какву "шесту"? Ова им је трећа, а Кроација је играла два пута. А ако они броје ове прошле две, онда им свака част :) Гол разлика је 4-36! Па ја се први радујем што Динамо игра ЛШ и наравно да навијачи бојкотују клуб, па шта Динамо има од тога, шта? Узели 45 милиона од ЛШ, 150 од продаје играча а једини резултат јесте да је Динамо све ГОРИ и ГОРИ у Европи а Здравко Мамић све БОГАТИЈИ, а то је приметила и полиција и сада креће суђење, већ су пронашли све и свашта.

Pravnik

pre 8 godina

mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:0

Zato sto je ko god prenosi bilo koji mec lige sampiona, ugovorom obavezan da to cini iskljucivo i jedino na teritoriji drzave za koju je otkupio pravo prenosa. Satelitski i kabl provajderi takodje moraju da postuju ovo obligaciono ogranicenje koje ima i sam prvajder koji je pravo prenosa i otkupio. Iz tog razloga su skremblovani i bosanski i hrvatski kanali koji prenose ligu sampiona bas kao sto su i srpski kanalai tamo skremblovani u suprotnom slucaju.
I da svi postuju ovu ugovornu obavezu jer je UEFA neumoljiva:-)

Partizan 123

pre 8 godina

Makabi me je iznenadio rezultatom. Seltik je sam kriv što nije pobedio ubedljivije u škotskoj, dinamo sigurno prolazi i ako ima igrača manje, šahtijor mora da pazi jer ako primi gol a neda ga ispada, monoko će teško proći valensiju sa obzirom da je 1 1

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Finale kupa Portugalije 2013., Vitorija Gimaraeš je osvojila kup pobedom u finalu nad Benfikom 2:1. Izjednačujući gol za Vitoriju je dao alžirac Sudani.

Sutradan je Dinamo platio 900.000 € Vitoriji za transfer Sudanija.
Od tada Sudani redovno igra za Dinamo u evropi evo već treća sezona, a ove sezone je izrešetao Skenderbeg sa tri gola i obezbedio Ligu šampiona Dinamu.

E tako se to radi!
Tim mora da se pojačava, transferi moraju da se plate da bi se imao jak tim!
Ovi naši nesrećnici se hvale da dovode slobodne besplatne igrače, neznajući da takvom promašenom transfer politikom gube ogromne prihode koje nudi Liga šampiona!

morey

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti.
Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marcel, 25. avgust 2015 21:13)

Bravo za komentar, svaka čast. I meni je mnogo drago što će Španci imati 5 timova u LŠ, ima da briju svakoga :D

Miodrag Janicijevic

pre 8 godina

(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

zbog arenesport jer oni imaju potpuna prava na utorak i sredu nista drugo nema veze RTS sa stim.

Partizan u inat svima.!

pre 8 godina

Zar nije veci blam izgubiti u prvom kolu od Kazakstanaca i trositi drzavne pare koje bi inace mogle da se potrose na porodilista, a ne inkubatore da kupujemo preko donacija i prosenja!

Bravo za klubove koji svojim zemljama donose novac od UEFA!

Styx river

pre 8 godina

I evo par samo par meseci po odlasku iz Votforda Jokan ponovo pokazuje kakav je strucnjak. Istorijski uspeh Izraelaca, zestok udarac jakom Bazelu koji vec duze vreme odlicno parira najjacim ekipama u LS. Na onakav nacin proci isto tako veoma jak Plzen, a sada Bazel, nije mala stvar. Opet ponavljam evo sad Votfordu sledi borba za opstanak, a Jokan lagano igra LS sastajuci se tako sa Barsom, Bajernom, Juveom...Jos je uzeo i dobar kes sigurno veci nego sto su mu iz votforda nudili( tu je i nastao problem). Nema sta, stvarno svaka cast!

dzesi dzemjs

pre 8 godina

Mazic Ocajan! (navijac, 25. avgust 2015 21:42)

Ne znam sta si ti gledao ali Milorad je sudio sasvim korektno. Utakmica rezultatski neizvesna i naelektrisana, veliki ulog u pitanju, nije mahao kartonima jer bi u tom slucaju bilo crvenih na kilo. gol seltika opravdano ponisten jer je igrac seltika usao laktom u golmana (videlo se na usporenom).

Perenzo

pre 8 godina

Динамо ако добије Сити,Барсу и Лацио а није немогуће,има да постави нови негативни рекорд.Овај Едуардо и Сигали су рупе невиђене.Овај албански тренер ријетко лијеп човек.
(nenad rs, 25. avgust 2015 21:26)

ne budi ljubomoran....

Miodrag

pre 8 godina

@mozda i b92 moze dati odgovor
Zabrana dolazi od vlasnika prava. Ko god da je kupio prava prenosa, uradio je to za odredjenu teritoriju. Zato se i ne sme emitovati prenos na drugoj.
Vrlo jednostavno, sve kosta, cenovnik je istaknut, pa ko voli ...

GROBAR

pre 8 godina

Joooooj sta bi vam Dinamo napravio!!!! Mozda bi vasi fudbaleri malo i nogometa naucili hahaha
(bbb, 25. avgust 2015 21:03)
Zao mi je sto se nismo sastali da se uveris da smo za vas Barsa...Ako bog da dogodine da se sastanemo ili mozda i ove godine u nastavku evropskih takmicenja.

Milimoj

pre 8 godina

Uh ala mi je drago sto Malme vodi protiv Seltika,drze im lekciju iz fudbala i ponasanja na terenu...Napred Malme gazi batinase koji igraju antifudbal...

borissrb

pre 8 godina

Cestitke Malmeu. Sudija na ovom mecu je bio Mazic i nazalist imao nekoliko katastrofalnih gresaka...verovatno ce ga skoti pocastiti finim epitetima.

sta

pre 8 godina

@mozda i b92 moze dati odgovor
Nema to veze sa Rts-om nego arenom,jer su oni kupili prenos za celu ls,tj sve utakmice, za nasu zemlju.Tako da nijedna druga televizija nema pravo da prikazuje LS na teritoriji srbije(sem rtsa koji je kupio po jednu utakmicu sredom) .

Miodrag

pre 8 godina

@mozda i b92 moze dati odgovor
Zabrana dolazi od vlasnika prava. Ko god da je kupio prava prenosa, uradio je to za odredjenu teritoriju. Zato se i ne sme emitovati prenos na drugoj.
Vrlo jednostavno, sve kosta, cenovnik je istaknut, pa ko voli ...

Nikola

pre 8 godina

Prolaskom Dinama najsrećniji su braća Mamić i kladioničari. Prvopomenuti što će da uzme 15+ miljki, dok će kladioničari kontriranjem Dinamu dizati lepe pare. Navijači su realni i znaju da je bolje i da ne igraju, nova bruka na vidiku.
(Saša, 25. avgust 2015 21:10)

Pa zašto se onda igrači i navijači Partizana nadaju da će ući u LŠ? Pa oni bi još gore prošli. Dinamo je za Partizan u najmanju ruku Atletiko Madrid!

I nema driblaj, i nema dodaj...

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto se skrembluju kanali gde ima prenos neke od utakmica LS u danu kada RTS ne prenosi nijednu utakmicu.Ajde sredom vec kad ide na RTS pa i da se razume ali ZASTO kada nema utakmice.Zasto ovoliko izivljavanje nad narodom,i od koga dolazi takva odluka,od RRA ili RTS,da li je neko upoznat sa ovim bezobrazlukom.
(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Kanale skrembluje SBB jer nisu u dobrim odnosima sa Arena sportom koja jedina ima pravo prenosa na teritoriji Srbije pored RTS-a koji ima samo sredom i mogla bi da ih tuzi.

Granota

pre 8 godina

@mozda b92 i da odgovor:

Vrlo prosto, TV prava imaju nacionalnu pokrivenost. Ne može HRT da emituje LŠ na tuđoj teritoriji, jer je neko drugi kupio prava. Primer: plaćam full prenose Primere preko weba Canal+, ali ako me zadesi vikend van Španije, ne mogu da gledam. Iako se prikačim, uđem sa korisničkim nalogom, ne mogu npr. u FR da gledam. Takav je princip, jbg.

adriano_galliani

pre 8 godina

Gledam Malme - Seltik, Mazic OCAJAN! Prvo je progledao kroz ruke igracu Seltika kada je udario igraca Malmea, morao je da mu pokaze direktan crveni. Posle toga, ponistava cist gol Seltika i to u situaciji kada je morao da svira penal za Seltik zbog igre rukom igraca Malmea!
(navijac, 25. avgust 2015 21:42)

Хвала Богу па су "Орлићи" освојили СП за младе па не морам више да слушам о Мажићу, "најбољем што наш фудбал има". Баш тако, очајан судија, човек од задатка. Код нас суди Звезди пенале, у ЛШ и СП прави "грешке" и то све без последица. Чак су ми рекли и да сам "љубоморан". На судију? Ја бих волео да сам Златан Ибрахимовић а не неки тамо судија. Исто мислим и о још неким судијским именима, нема то везе зато што је овај наш. Међутим, коментатори се одушевљавају, чак га неки називају "најбољим судијом на свету" хахаха

vladakanidja

pre 8 godina

Otkud je to Dinamo 6i put u Ligi Sampiona?? Ja ako se ne varam treci put da ulaze...JOKANE, SVAKA TI CAST! Koliko smo ga samo svi pljuvali kad je njih preuzeo, a on bato liga sampiona...

navijac

pre 8 godina

Gledam Malme - Seltik, Mazic OCAJAN! Prvo je progledao kroz ruke igracu Seltika kada je udario igraca Malmea, morao je da mu pokaze direktan crveni. Posle toga, ponistava cist gol Seltika i to u situaciji kada je morao da svira penal za Seltik zbog igre rukom igraca Malmea!

carrich

pre 8 godina

Mazic se obrukao. Ponistioje cist gol Seltiku u prvom poluvremenu, cak i na svedskom kanalu 6 ekspertkomentator Erik Niva je rekao da je trebao da bude penal za Seltik i iskljucenje igraca Malmea zbog igranja rukom, ili gol za Seltik. Mazic covek koji je u uvek u centru paznje, a to stvarno nije vrlina za jednog sudiju

marcel

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti.
Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja.

nenad rs

pre 8 godina

Динамо ако добије Сити,Барсу и Лацио а није немогуће,има да постави нови негативни рекорд.Овај Едуардо и Сигали су рупе невиђене.Овај албански тренер ријетко лијеп човек.

Saša

pre 8 godina

Prolaskom Dinama najsrećniji su braća Mamić i kladioničari. Prvopomenuti što će da uzme 15+ miljki, dok će kladioničari kontriranjem Dinamu dizati lepe pare. Navijači su realni i znaju da je bolje i da ne igraju, nova bruka na vidiku.

mozda i b92 moze dati odgovor

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto se skrembluju kanali gde ima prenos neke od utakmica LS u danu kada RTS ne prenosi nijednu utakmicu.Ajde sredom vec kad ide na RTS pa i da se razume ali ZASTO kada nema utakmice.Zasto ovoliko izivljavanje nad narodom,i od koga dolazi takva odluka,od RRA ili RTS,da li je neko upoznat sa ovim bezobrazlukom.

mozda i b92 moze dati odgovor

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto se skrembluju kanali gde ima prenos neke od utakmica LS u danu kada RTS ne prenosi nijednu utakmicu.Ajde sredom vec kad ide na RTS pa i da se razume ali ZASTO kada nema utakmice.Zasto ovoliko izivljavanje nad narodom,i od koga dolazi takva odluka,od RRA ili RTS,da li je neko upoznat sa ovim bezobrazlukom.

ivan

pre 8 godina

Svaka cast Jokanovicu. Smejali su mu se kada je izgubio prvu utakmicu od nekih indijanaca u kvalifikacijama, a oni danas izbacise Bazel koji redovno prolazi u drugi krug LS.

Styx river

pre 8 godina

I evo par samo par meseci po odlasku iz Votforda Jokan ponovo pokazuje kakav je strucnjak. Istorijski uspeh Izraelaca, zestok udarac jakom Bazelu koji vec duze vreme odlicno parira najjacim ekipama u LS. Na onakav nacin proci isto tako veoma jak Plzen, a sada Bazel, nije mala stvar. Opet ponavljam evo sad Votfordu sledi borba za opstanak, a Jokan lagano igra LS sastajuci se tako sa Barsom, Bajernom, Juveom...Jos je uzeo i dobar kes sigurno veci nego sto su mu iz votforda nudili( tu je i nastao problem). Nema sta, stvarno svaka cast!

marcel

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti.
Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja.

Drifty

pre 8 godina

Ovi sto se pitaju zasto bbb bojkotuju mamica odgovor je vrlo jednostavan,zato sto mamic nece da dozvoli da mu navijaci vode politiku kluba,kao sto je to slucaj kod nas,i zato bbb laju na zvezde.

navijac

pre 8 godina

Gledam Malme - Seltik, Mazic OCAJAN! Prvo je progledao kroz ruke igracu Seltika kada je udario igraca Malmea, morao je da mu pokaze direktan crveni. Posle toga, ponistava cist gol Seltika i to u situaciji kada je morao da svira penal za Seltik zbog igre rukom igraca Malmea!

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Навијао сам вечерас за Макаби као за наше. Браво Јокане.
А иначе БББ су највећи дебили, као бојкот нешто а Мамићу треба бисту да подигну.
Драго ми и за Малме да избаци распали Селтик.
А сутра зна се НАПРЕД ПАРТИИИЗААААН!!!!!!!!

brondby sampion

pre 8 godina

Hrvati na 2-3 boda od ulaska u TOP15 po koeficijentu = drugi klub u kvalifikacijama za LS. Ako Hajduk prodje u LE i otkine koji bod sve je moguce. A ako Partzan uzme LS... eto Zvezde u kval. za LS dogodine :)

Saša

pre 8 godina

Prolaskom Dinama najsrećniji su braća Mamić i kladioničari. Prvopomenuti što će da uzme 15+ miljki, dok će kladioničari kontriranjem Dinamu dizati lepe pare. Navijači su realni i znaju da je bolje i da ne igraju, nova bruka na vidiku.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Finale kupa Portugalije 2013., Vitorija Gimaraeš je osvojila kup pobedom u finalu nad Benfikom 2:1. Izjednačujući gol za Vitoriju je dao alžirac Sudani.

Sutradan je Dinamo platio 900.000 € Vitoriji za transfer Sudanija.
Od tada Sudani redovno igra za Dinamo u evropi evo već treća sezona, a ove sezone je izrešetao Skenderbeg sa tri gola i obezbedio Ligu šampiona Dinamu.

E tako se to radi!
Tim mora da se pojačava, transferi moraju da se plate da bi se imao jak tim!
Ovi naši nesrećnici se hvale da dovode slobodne besplatne igrače, neznajući da takvom promašenom transfer politikom gube ogromne prihode koje nudi Liga šampiona!

Iron Maiden

pre 8 godina

Drago:''Čak je i Rijeka bolja (lani uzeli 7 bodova u EL, Partizan nikad nije toliko).''

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.

nenad rs

pre 8 godina

Динамо ако добије Сити,Барсу и Лацио а није немогуће,има да постави нови негативни рекорд.Овај Едуардо и Сигали су рупе невиђене.Овај албански тренер ријетко лијеп човек.

Danubewalker

pre 8 godina

Secam se kad su kod nas prenosili Ligu Sampiona,skupi se drustvo,kupimo neko pivo i super...Sad nesto jurimo prenos preko neta ali nije to to.Jasno mi je da smo izgubili pre 25 godina pravo da gledamo vrhunski fudbal uzivo na stadionu ali da vise ne mozemo da ga gledamo ni na TV-u,to nisam mogao ni da sanjam,obzirom da je fuca nekad bila sport sirotinje.Mislim,ok mi je sto su domacu ligu izmestili na Arenu 3,4,6 i 12,taj jad gledam kad mi se pridrema popodne ali Liga Sampiona...Ma moze se i bez toga.

Nikola

pre 8 godina

Prolaskom Dinama najsrećniji su braća Mamić i kladioničari. Prvopomenuti što će da uzme 15+ miljki, dok će kladioničari kontriranjem Dinamu dizati lepe pare. Navijači su realni i znaju da je bolje i da ne igraju, nova bruka na vidiku.
(Saša, 25. avgust 2015 21:10)

Pa zašto se onda igrači i navijači Partizana nadaju da će ući u LŠ? Pa oni bi još gore prošli. Dinamo je za Partizan u najmanju ruku Atletiko Madrid!

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

Svaka cast Jokanovicu, bice on odlican trener, ali nisu ovo zasluzili iskreno receno, mnogo srece su imali u oba meca, branili se, imali tri suta u okvir gola u oba meca i dali tri gola, itd... Ali dobro, uapeli su, to je najvaznije, sreca prati hrabre, kaze se, pa mu zelim dosta srece i u grupnoj fazi, tek ce im tu trebati.

Partizan u inat svima.!

pre 8 godina

Zar nije veci blam izgubiti u prvom kolu od Kazakstanaca i trositi drzavne pare koje bi inace mogle da se potrose na porodilista, a ne inkubatore da kupujemo preko donacija i prosenja!

Bravo za klubove koji svojim zemljama donose novac od UEFA!

veliki strumf

pre 8 godina

Cestitke Malmeu. Sudija na ovom mecu je bio Mazic i nazalist imao nekoliko katastrofalnih gresaka...verovatno ce ga skoti pocastiti finim epitetima.

Vidis, mozda jedina greska Mazica je sto nije dao direktan crveni igracu Seltika za tzv. violent conduct! Gol je sasvim opravdano ponisten, cist faul na golmanu, igrac mu je usao laktom u petercu. Da toga nije bilo - priznao bi gol. Dakle, Skoti nemaju za sta da pocaste Mazica - ostavio ih je sa 11 igraca na terenu citav mec, a to sto su mogli da prime 5 komada je zato sto pojma nemaju.

drago

pre 8 godina

Dinamo je definitivno jači od Partizana. Imaju par vrhunskih stranaca (Soudani, Pinto, Fernandes, Hernandez), par vrhunskih domacih (Pjaca, Schindenfield, Ademi). Znaci desni bok, stoper, zadnji vezni, krila i napadač. Fali im bolji golman (imaju ga na klupi), kreator (imaju Corica ali je premlad), poluspic (imaju Roga ali je novi u klubu).
Partizan je sigurno dobar kad je prošao Steaua-u ali nema te pare, igrače, niti rezultate kao Dinamo. Čak je i Rijeka bolja (lani uzeli 7 bodova u EL, Partizan nikad nije toliko).
Ako se Hajduk malo digne financijski realno je da ćemo imati 3 tima u skupinama u budućnosti. Dinamo i Rijeka su sigurna oklada jer imaju sve.

Nik

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto se skrembluju kanali gde ima prenos neke od utakmica LS u danu kada RTS ne prenosi nijednu utakmicu.Ajde sredom vec kad ide na RTS pa i da se razume ali ZASTO kada nema utakmice.Zasto ovoliko izivljavanje nad narodom,i od koga dolazi takva odluka,od RRA ili RTS,da li je neko upoznat sa ovim bezobrazlukom.
(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Jedna kolektivna tuzba sbbu i ostalim operaterima bi ceo problem resila... Jedino kad udaris po dzepu ljudi se opamete... U ugovoru oni moraju 30 dana u mesecu da ti emituju kanale za koje si im posteno platio... A posle oni neka se raskusuraju sa onima koji su glavni i odgovorni za to...

HanSolo

pre 8 godina

Malme lako sa Seltikom na kraju.. Srpski representativci treba da se ugledaju na Đurđiča i Rodiča. Sjajni a trče nonstop! Vidite šta znači dobra fudbalska škola što govori da se igra sve dok sudija ne svira, a ne kao kod nas možda 60-70min..To je najbitnije u nemačkom i skandinaviska sportu.. Mi mislimo da možemo na tehniku samo. Bez trčanja..
Ne moguće. Daj bože da Partizan ima malo sreće sutra.. Našem fudbalu trebaju te pare..

bosanacbrcko

pre 8 godina

svaka cast dinamu mada ovi albanci i nisu neki dostojan protivnik ... sutra partizan pa da nakon dugo vremena imamo dva kluba sa ovih prostora u ligi prvaka ako se ne varam

Milimoj

pre 8 godina

Uh ala mi je drago sto Malme vodi protiv Seltika,drze im lekciju iz fudbala i ponasanja na terenu...Napred Malme gazi batinase koji igraju antifudbal...

Samo Voša!

pre 8 godina

Joooooj sta bi vam Dinamo napravio!!!! Mozda bi vasi fudbaleri malo i nogometa naucili hahaha
(bbb, 25. avgust 2015 21:03)

Sumnjam da si čuo za njega... ali jedan čovek, Ajnštajn, rekao je:

"Samo su svemir i ljudska glupost beskrajni... mada za ovo prvo nisam siguran!"

Da ti sad ja unazad evolutivno ovu izreku skrooooooz unazad do nivoa paramecijuma iliti "navijača" tvojeg nivoa:

"Joooj što bi Dinamovi nogometaši razbucali srpske fudbalere, kao Srbi hrvatice po beogradskim splavovima... mada za ovo prvo nije sigurno!"

Uživaj Beč Beograd Brisel Boy-u ;)!

Srećno u Ligi prvaka...i baš ste je lepo nazvali i veoma simbolično. Za srpski fudbal vi ste đaci prvaci naspram dekana filozofskog fakulteta!

adriano_galliani

pre 8 godina

BBB su najgori navijači u istoriji fudbala ljubomorni su na Mamića mesto da uzivaju u LS oni uzas velika je zavist u Hrvata
(Aca, 25. avgust 2015 22:05)

Реал Мадрид - Динамо 6:2
Динамо - Лион 1:7

Губе по 3:0 и 4:0 на свим осталим, какво црно уживање?!

Parenzo

pre 8 godina

Smejemo se Dinamu, ljudi za 5 godina zakopčali 50 miliona od LŠ...
(Sima, 25. avgust 2015 23:41)

i preko 100 miliona od igraca,u zadnjih 10 godina

Miodrag Janicijevic

pre 8 godina

(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

zbog arenesport jer oni imaju potpuna prava na utorak i sredu nista drugo nema veze RTS sa stim.

Kralj

pre 8 godina

Onaj Platini je skroz upropastio ligu sampiona kada je promenio sistem i sad svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.

adriano_galliani

pre 8 godina

Ali BBB kao mrze Mamića a Dinamo Z ide u šestu LŠ :) Oni kao bojkotuju Mamića, smešno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 25. avgust 2015 21:20)

Какву "шесту"? Ова им је трећа, а Кроација је играла два пута. А ако они броје ове прошле две, онда им свака част :) Гол разлика је 4-36! Па ја се први радујем што Динамо игра ЛШ и наравно да навијачи бојкотују клуб, па шта Динамо има од тога, шта? Узели 45 милиона од ЛШ, 150 од продаје играча а једини резултат јесте да је Динамо све ГОРИ и ГОРИ у Европи а Здравко Мамић све БОГАТИЈИ, а то је приметила и полиција и сада креће суђење, већ су пронашли све и свашта.

Miodrag

pre 8 godina

@mozda i b92 moze dati odgovor
Zabrana dolazi od vlasnika prava. Ko god da je kupio prava prenosa, uradio je to za odredjenu teritoriju. Zato se i ne sme emitovati prenos na drugoj.
Vrlo jednostavno, sve kosta, cenovnik je istaknut, pa ko voli ...

Perenzo

pre 8 godina

Динамо ако добије Сити,Барсу и Лацио а није немогуће,има да постави нови негативни рекорд.Овај Едуардо и Сигали су рупе невиђене.Овај албански тренер ријетко лијеп човек.
(nenad rs, 25. avgust 2015 21:26)

ne budi ljubomoran....

carrich

pre 8 godina

Mazic se obrukao. Ponistioje cist gol Seltiku u prvom poluvremenu, cak i na svedskom kanalu 6 ekspertkomentator Erik Niva je rekao da je trebao da bude penal za Seltik i iskljucenje igraca Malmea zbog igranja rukom, ili gol za Seltik. Mazic covek koji je u uvek u centru paznje, a to stvarno nije vrlina za jednog sudiju

borissrb

pre 8 godina

Cestitke Malmeu. Sudija na ovom mecu je bio Mazic i nazalist imao nekoliko katastrofalnih gresaka...verovatno ce ga skoti pocastiti finim epitetima.

BATE recordmeister

pre 8 godina

dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

Nisi u toku. BATE je prosle godine oborio Dinamov rekord. Novi je -22. Znaci ako Partizan pukne danas - puko je od najgore ekipe u istoriji LS.

Stefan

pre 8 godina

@sta
I sta sad mi koji nemamo arenu pa nam skrembluju kanale gde je ls!? Mi smo budale sto placamo kablovsku gde nema arene... Sva sreca pa Madjare jos nisu skremblovali, pa imam gde da gledam utorkom ls!

Granota

pre 8 godina

@mozda b92 i da odgovor:

Vrlo prosto, TV prava imaju nacionalnu pokrivenost. Ne može HRT da emituje LŠ na tuđoj teritoriji, jer je neko drugi kupio prava. Primer: plaćam full prenose Primere preko weba Canal+, ali ako me zadesi vikend van Španije, ne mogu da gledam. Iako se prikačim, uđem sa korisničkim nalogom, ne mogu npr. u FR da gledam. Takav je princip, jbg.

Pravnik

pre 8 godina

mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:0

Zato sto je ko god prenosi bilo koji mec lige sampiona, ugovorom obavezan da to cini iskljucivo i jedino na teritoriji drzave za koju je otkupio pravo prenosa. Satelitski i kabl provajderi takodje moraju da postuju ovo obligaciono ogranicenje koje ima i sam prvajder koji je pravo prenosa i otkupio. Iz tog razloga su skremblovani i bosanski i hrvatski kanali koji prenose ligu sampiona bas kao sto su i srpski kanalai tamo skremblovani u suprotnom slucaju.
I da svi postuju ovu ugovornu obavezu jer je UEFA neumoljiva:-)

morey

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti.
Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marcel, 25. avgust 2015 21:13)

Bravo za komentar, svaka čast. I meni je mnogo drago što će Španci imati 5 timova u LŠ, ima da briju svakoga :D

Povidon

pre 8 godina

Onaj Platini je skroz upropastio ligu sampiona kada je promenio sistem i sad svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.(Kralj, 25. avgust 2015 23:57)
U ligi šampiona bi trebali da igraju isključivo šampioni država a ne drugi i treći u Engleskoj itd... Ni ovaj a ni onaj stari format lš veze nemaju sa lš kakva bi trebala da bude. Ovo je liga najbogatijih klubova Evrope + ostalima mrvice.

....

pre 8 godina

Još jedan dokaz da su većina komentatora ovde neznalice kad su nagrdili Jokana zbog izbora novog kluba.
(džeks, 25. avgust 2015 23:11)
Jos jedan dokaz da ljudi ovde komentarisu a da uopste ne gledaju utakmice...Jokanov Makabi je u 2 utakmice sutnuo 4 puta i dao 3 gola...to se desava skoro pa nikad,al eto luda sreca,mala pomoc sudija u prvom mecu..a koliko su dobri bidece se u grupnoj fazi

Roki hajdukovac

pre 8 godina

Prolaskom Dinama najsrećniji su braća Mamić i kladioničari. Prvopomenuti što će da uzme 15+ miljki, dok će kladioničari kontriranjem Dinamu dizati lepe pare. Navijači su realni i znaju da je bolje i da ne igraju, nova bruka na vidiku.
(Saša, 25. avgust 2015 21:10)

Onda molite boga da se Partizan ne kvalifikuje, jer kako bi tek oni prosli u grupi LS?:) Zato sto je Dinamo po svim parametrima jaci klub od Partizana, ako hocemo realno da pricamo:
Dinamo je bolje rangiran na UEFA listi.
Ima mnogo veci budzet od Partizana.
Ima mnogo skuplje i samim tim bolje igrace od Partizana.
Ima vise ucesca u LS od Partizana.
A za negativne rekorde pogledaj broj osvojenih bodova Partizana u LE od pre par godina, sve porazi!

Hrvatina

pre 8 godina

Drago:''Čak je i Rijeka bolja (lani uzeli 7 bodova u EL, Partizan nikad nije toliko).''

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.


Ford je prvi proizveo automobil pa vise nije medju najjboljima, od proslosti se ne zivi,gledaj sadasnjost i buducnost,to vi nemate ,zato i zivite u proslosti! :)

adriano_galliani

pre 8 godina

Gledam Malme - Seltik, Mazic OCAJAN! Prvo je progledao kroz ruke igracu Seltika kada je udario igraca Malmea, morao je da mu pokaze direktan crveni. Posle toga, ponistava cist gol Seltika i to u situaciji kada je morao da svira penal za Seltik zbog igre rukom igraca Malmea!
(navijac, 25. avgust 2015 21:42)

Хвала Богу па су "Орлићи" освојили СП за младе па не морам више да слушам о Мажићу, "најбољем што наш фудбал има". Баш тако, очајан судија, човек од задатка. Код нас суди Звезди пенале, у ЛШ и СП прави "грешке" и то све без последица. Чак су ми рекли и да сам "љубоморан". На судију? Ја бих волео да сам Златан Ибрахимовић а не неки тамо судија. Исто мислим и о још неким судијским именима, нема то везе зато што је овај наш. Међутим, коментатори се одушевљавају, чак га неки називају "најбољим судијом на свету" хахаха

AHTUNG DIHTUNG

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti. Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja. (marcel, 25. avgust 2015 21:13)

Španska liga najjača. Jeste, al juče. Engleze uglavnom boli uvo za evropska takmičenja, pogotovo ove osrednje ekipe kao što je Everton. Pogledaj sa kakvim sastavom su igrali West Ham i Southampton u Evropi, pogledaj posećenost i atmosferu na utakmicama i sve će ti biti jasno. Španci se lože na to, Englezi ne, sve se bojim što je recimo Bilbao kvalitetniji od Evertona ili Totenhema, pa čak i Valensija..

maximilijan

pre 8 godina

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

U Cipiripi formatu lige i u proslom stoljecu. Vremena su se davno promjenila

GROBAR

pre 8 godina

Joooooj sta bi vam Dinamo napravio!!!! Mozda bi vasi fudbaleri malo i nogometa naucili hahaha
(bbb, 25. avgust 2015 21:03)
Zao mi je sto se nismo sastali da se uveris da smo za vas Barsa...Ako bog da dogodine da se sastanemo ili mozda i ove godine u nastavku evropskih takmicenja.

Granota

pre 8 godina

Svi kao Dinamo ovo Dinamo ono a oni laganica!:-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bojan Ilić, 25. avgust 2015 23:49)

Prijatelju, razmisli prvo. Igrali su sa Folom Eš (Luksemburg), Moldeom (Norveška) i Skenderbegom (Albanija).

U ovakvim situacijama razumem klubove iz Lige petice kada se žale na tzv. Put Prvaka u kvalifikacijama. Sinoć sam gledao Monako - Valensija i rezerve obeju timova bi oduvale Dinamo na Severni Pol...

hrvat

pre 8 godina

Nekad sam i sam išao na dinamov sjever, bio aktivan na tribini, ali jučer sam bez njih uživao na tekmi. Atmosfera je bila pozitivna, daleko od onih nabrijanih kakvu BBB rade, ali igrači su uživali pravu podršku u kojoj su uživali. Često sjever ne bi pratio zbivanja na terenu i ne bi dao potrebni huk momčadi kad treba, nego bi imali praktički svoj koncert s unaprijed pripremljenim repertoarom što god da je na terenu. Jučer su tribine pak živile s terenom, disale s igračima i to je bilo sjajno, totalno netipično za ovo podneblje gdje ultrasi imaju božanski status i skoro da su bitniji od samih klubova. Nadam se ovoj pozitivnoj atmosferi na stadionu i dalje.

otkacheni

pre 8 godina

Da ti sad ja unazad evolutivno ovu izreku skrooooooz unazad do nivoa paramecijuma iliti "navijača" tvojeg nivoa:

"Joooj što bi Dinamovi nogometaši razbucali srpske fudbalere, kao Srbi hrvatice po beogradskim splavovima... mada za ovo prvo nije sigurno!"

Uživaj Beč Beograd Brisel Boy-u ;)!

Srećno u Ligi prvaka...i baš ste je lepo nazvali i veoma simbolično. Za srpski fudbal vi ste đaci prvaci naspram dekana filozofskog fakulteta! (Samo Voša!, 25. avgust 2015 23:46)

Dobar deo mojih drugarica su se muvale sa hrvatima, a jedna se udala, a druga se i verila. Moji drugari jos nisu bili sa hrvaticama. Nesto mi se cini da Hrvati imaju bolju prodju nego Srbi...

Mitar

pre 8 godina

BBB su najgori navijači u istoriji fudbala ljubomorni su na Mamića mesto da uzivaju u LS oni uzas velika je zavist u Hrvata
(Aca, 25. avgust 2015 22:05)

Реал Мадрид - Динамо 6:2
Динамо - Лион 1:7

Губе по 3:0 и 4:0 на свим осталим, какво црно уживање?!

..pa i veliki Bayern Munchen je izgubio od Reala 0-4 i to u polufinalu kod kuce, pa boze moj, a tek Roma i Bayer L.... primali po 7 komada od MUtd i Barse, pa koga briga...ne znam sta se bezveze lozite..

sta

pre 8 godina

@mozda i b92 moze dati odgovor
Nema to veze sa Rts-om nego arenom,jer su oni kupili prenos za celu ls,tj sve utakmice, za nasu zemlju.Tako da nijedna druga televizija nema pravo da prikazuje LS na teritoriji srbije(sem rtsa koji je kupio po jednu utakmicu sredom) .

Crush

pre 8 godina

@(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)
Prestanite zivjeti na prastaroj slavi i okrenite se sadasnjosti i buducnosti pa mozda i napravite nesto jer rezultati koje ti spominjes jesu vrijedni divljenja, ali pomiri se s cinjenicom da vam je vas fudbal pao na najnize grane u povijesti i to vas i te kako treba brinuti...

maximilijan

pre 8 godina

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

veze ti nemas batice sa stvarnim zivotom

Perenzo

pre 8 godina

Губе по 3:0 и 4:0 на свим осталим, какво црно уживање?!
(adriano_galliani, 25. avgust 2015 23:24)

auui adriano,jesi ljubomoran...smanji malo tenzije,eto ako svi trpaju Dinamo,onda makar ti uzivaj....
ne moze se neke ni trpati,ako nisu isli u rang gdje najveci igraju....

drago

pre 8 godina

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

Daj čovječe o čemu ti pričaš, pričam o sadašnjosti.
Bez kompleksa. Di je razlika se kristalno vidi u uspjesima reprezentacija gdje igraju samo igrači iz te države.
Kao što su za tu Zvezda igrali Prosinecki, Pancev, Savicevic (svi se slažu i 3 najbolja u tom timu), Najdoski, Sabanadzovic, Marovic. Bez njih Zvezda ne bi bila ni blizu toga.
Znaci Francuska '98-e, tu sve staje.

Partizan 123

pre 8 godina

Makabi me je iznenadio rezultatom. Seltik je sam kriv što nije pobedio ubedljivije u škotskoj, dinamo sigurno prolazi i ako ima igrača manje, šahtijor mora da pazi jer ako primi gol a neda ga ispada, monoko će teško proći valensiju sa obzirom da je 1 1

vladakanidja

pre 8 godina

Otkud je to Dinamo 6i put u Ligi Sampiona?? Ja ako se ne varam treci put da ulaze...JOKANE, SVAKA TI CAST! Koliko smo ga samo svi pljuvali kad je njih preuzeo, a on bato liga sampiona...

Miodrag

pre 8 godina

@mozda i b92 moze dati odgovor
Zabrana dolazi od vlasnika prava. Ko god da je kupio prava prenosa, uradio je to za odredjenu teritoriju. Zato se i ne sme emitovati prenos na drugoj.
Vrlo jednostavno, sve kosta, cenovnik je istaknut, pa ko voli ...

B92

pre 8 godina

(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Uz druge televizijske kuce po pitanju sporta samo nerviranje. Opusti se i uzivaj u "Nindza ratnicima".

Кривокапић

pre 8 godina

Изгледа да је Јокан направио добар избор. Боље лига шампиона него борба за опстанак у енглеској лиги.

dzesi dzemjs

pre 8 godina

Mazic Ocajan! (navijac, 25. avgust 2015 21:42)

Ne znam sta si ti gledao ali Milorad je sudio sasvim korektno. Utakmica rezultatski neizvesna i naelektrisana, veliki ulog u pitanju, nije mahao kartonima jer bi u tom slucaju bilo crvenih na kilo. gol seltika opravdano ponisten jer je igrac seltika usao laktom u golmana (videlo se na usporenom).

Rale

pre 8 godina

Za one koji imaju nešto protiv Skenderbeu-a, prošle godine ih je BATE Borisov izbacio iz kvalifikacija za ligu prvaka.
I to jedva, 0:0 i 1:1.

antiDebil

pre 8 godina

Onaj Platini je skroz upropastio ligu sampiona kada je promenio sistem i sad svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.
(Kralj, 25. avgust 2015 23:57)

Liga Sampiona !!
Samo ime ti kaze, sta bi ti da igraju po 7 ekipa iz Engleske, Nemacke i Spanije ??? Jedna polovina kvalifikacija su ekipe iz tih zemalja, uu drugoj polovini su sampioni svojih zemalja i to je donekle u redu, mada bih ja voleo da se vrati sistem od pre 30 godina i da LS igra recimo samo Barcelona !

bravo bravo bravo

pre 8 godina

jokan je ovim uspehom sigurno svima zapusio usta sa jednom prosecnom ekipom jevrejskih fudbalera i tri prosecna stranca uspeo je da se plasira u ligu sampiona sto je veliko iznenadjenje i ogroman uspeh a sto znaci da odlicno zna da postavi ekipu koju ima i taktiku u odnosu na protivnika sto opet znaci da je odlican poznavalac fudbalske taktike i motivator ali isto tako strog i pravedan trener ni u jednom klubu u kojem je bio niko ali bas niko nije imao ni jednu ruznu rec protiv njega jos jednom bravo

Repka

pre 8 godina

Malme lako sa Seltikom na kraju.. Srpski representativci treba da se ugledaju na Đurđiča i Rodiča. Sjajni a trče nonstop! Vidite šta znači dobra fudbalska škola što govori da se igra sve dok sudija ne svira, a ne kao kod nas možda 60-70min..To je najbitnije u nemačkom i skandinaviska sportu.. Mi mislimo da možemo na tehniku samo. Bez trčanja..
Ne moguće. Daj bože da Partizan ima malo sreće sutra.. Našem fudbalu trebaju te pare..

Kamo srece da te pare idu nasem fudbalu..

Jokanee

pre 8 godina

kada je otisao iz wotforda u makabi svi su rekli sjahao sa konja na magarca.. I gle cuda sa istim tim magarcem(uz postovanje makabiju) usao u LS i to preko Basela koji je prosle godine igrao osminu finala LS.. Bravooo

Posteno

pre 8 godina

Zelimo partizanu da se u grupnoj fazi takmicenja,na jesen,sastane konacno sa Bazelom.Poslednji put su ih izbegli ali sad se vidi da nisu tolko jaki i mogli bi da pretrpe minimalni poraz u obe utakmice a taman bi i ceo stadion zvizda Bazelovim siptarima.

gospon

pre 8 godina

Bravo dinamo ! Ne znam ni sam koja je ovo godina zaredom da dinamo ulazi u grupu...bilo uefa ili lp,nebitno..to je veliki uspjeh za klub iz hrvatske. Ima dosta dezurnih kriticara i pljuvaca...ne volim ni ja mamica ali covjeku se mora priznati da je nesto napravio. Tko god dodje nakon njega ceka ga sredjen i bogat dinamo,a ne rupa bez dna i minusi na racunu. Sretno dalje !

Lošmi

pre 8 godina

Kanale skrembluje SBB jer nisu u dobrim odnosima sa Arena sportom koja jedina ima pravo prenosa na teritoriji Srbije pored RTS-a koji ima samo sredom i mogla bi da ih tuzi.
(I nema driblaj, i nema dodaj..., 25. avgust 2015 22:40)

Majstore nema to veze sa odnosima izmedju SBB-a i Arene ili bilo kog kablovskog operatera. Jednostavno Arena je platila pravo za prenos za teritoriju Srbije i po ugovoru i zakonu samo ona može puštati prenos (rts je kupio samo za sredu). Iako imaš na kablovskoj i hrt oni nisu kupili prava za teritoriju Srbije i po zakonu i ugovoru ne smeju emitovati LŠ na teritoriji Srbije, zato se i skrembluju.

I nema driblaj, i nema dodaj...

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto se skrembluju kanali gde ima prenos neke od utakmica LS u danu kada RTS ne prenosi nijednu utakmicu.Ajde sredom vec kad ide na RTS pa i da se razume ali ZASTO kada nema utakmice.Zasto ovoliko izivljavanje nad narodom,i od koga dolazi takva odluka,od RRA ili RTS,da li je neko upoznat sa ovim bezobrazlukom.
(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Kanale skrembluje SBB jer nisu u dobrim odnosima sa Arena sportom koja jedina ima pravo prenosa na teritoriji Srbije pored RTS-a koji ima samo sredom i mogla bi da ih tuzi.

Zigzag

pre 8 godina

Ako Hajduk prodje u cetvrtak ,hrvatska liga je 15. u Europi tj. ima dva predstavnik u LP i tri u LE.....za primjer austrija 17.,slovenska je 28.,srpska 29. ,bosna 38.

Marko

pre 8 godina

Malme lako sa Seltikom na kraju.. Srpski representativci treba da se ugledaju na Đurđiča i Rodiča. Sjajni a trče nonstop! Vidite šta znači dobra fudbalska škola što govori da se igra sve dok sudija ne svira, a ne kao kod nas možda 60-70min..To je najbitnije u nemačkom i skandinaviska sportu.. Mi mislimo da možemo na tehniku samo. Bez trčanja..
Ne moguće. Daj bože da Partizan ima malo sreće sutra.. Našem fudbalu trebaju te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 25. avgust 2015 23:04)

Slazem se, ali problem je sto su te pare skoro uvek zavrsavale u privatnim dzepovima, a klubovi u dugovima.. Da prodaju igrace za milijardu eura, ne potrose dinar na pojacanja, i igraju LS 20 godina, opet bi bili duzni nekako 50 miliona

Ogi

pre 8 godina

Arenasport prenosi Ligu sampiona i Ligu Evrope u bivsoj Jugoslaviji, osim Slovenije i Kosova. Samo u Bosni drzavne TV prenose utorkom a privatna OBN sredom. U Crnoj Gori Sportklub prenosi umesto RTCG, tako da u Crnoj gori nema besplatnog prenosa. U ostalim drzavama drzavne TV prenose samo sredom i to su dobile prava za reklame tokom prenosa. Tako ako UEFA bude trazila vise para dragi ljudi za Ligu sampiona bi morali da debelo pracate pretplate. pozdrav

Ohrid

pre 8 godina

(AHTUNG DIHTUNG,
25. avgust 2015 23:29)
Mali(a ako si stari onda si dalabu)
Englezi vole i LS,pa ih renda ko stigne.Od 2000 PET ekipa iz Primere su bili prvaci,u EPL 4 ekipe.Titule u Evropi i se ne zamaram da ti brojim.Da su jedno desetak srbina igrali u Spaniji,voleo bi tu ligu.
Zapamti samo jedno:Barsa,Real,Atletiko,Sevilja,Valensija,Viljareal i Bilbao DECU u prvih sedam bi pravili ovim drvocecama koji ne mogu nista ni u reprezentaciju napraviti.Sterling je najskuplji englez.Pokrij se usima,gledaj sk 1,2,3 i gledaj kad ih spanci sakate bilo kada napuste ostrov.Molim da mi se objavi komentar.

Banjica UF

pre 8 godina

Ali BBB kao mrze Mamića a Dinamo Z ide u šestu LŠ :) Oni kao bojkotuju Mamića, smešno
(mare, 25. avgust 2015 21:20)
Vratili su se koliko ja znam.

adriano_galliani

pre 8 godina

Nisi u toku. BATE je prosle godine oborio Dinamov rekord. Novi je -22. Znaci ako Partizan pukne danas - puko je od najgore ekipe u istoriji LS.
(BATE recordmeister, 26. avgust 2015 09:18)

БАТЕ је освојио ТРИ бода. Јесте примио голове, али је узео ТРИ бода. То је више него последњих 12 утакмица ЛШ које је играо Динамо.

Динамо ЗГ је НАЈГОРИ клуб СВИХ времена.

Malmöit

pre 8 godina

(veliki strumf, 25. avgust 2015 23:43)

Kakav bre faul nad golmanon u petercu? O cemu ti pricas kad ocigledno nisi ni gledao utakmicu!? Nije golman bio u duelu, vec igrac Malmea koji je igrao rukom. Cak i na svedskoj tv kazu iskreno da je Mazic doneo katastrofalnu odluku i ostetio Seltik! Mazic je na ovoj utakmici DIREKTNO UTICAO na to koja ce se ekipa kvalifikovati i uzeti 15 miliona evra jer je ponistio cist gol koji je trebao da promeni rezultat u 1:1. Ja sam srecan zbog Malmö-a ali sudija je bio ocajan!!!

zgb

pre 8 godina

Grupna faza 1998 nadalje:
23,8 % Dinamo 11-10-39
13,1 % Partizan 2-11-30
Zvezda 1-1-6...nedovoljan broj utakmica za postotak :)

je, mnogo ste jaki

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

cofi95

pre 8 godina

E, moj Deila, pa ne mozes sa Cifcijem i drugim prosecnim igracima da napadnes LS. Ovaj Celtic i onaj sto je tukao Barsu na Parkheadu pre dve godine su nebo i zemlja. LE je puna kapa.

FORZA MILAN

pre 8 godina

 svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.
(Kralj, 25. avgust 2015 23:57)

posteno je da jedan Partizan ili BATE udje u LS a jedan Liverpul ne. Covek nigde nije pogresio, zaista jeste tako.

gane

pre 8 godina

(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Drzavna tv Arena ima jedina pravo da emituju na teritoriji Srbije. Inače, po Zakonu, država ne sme da bude vlasnik niti jedne TV. Verovatno ce se i ovo srediti kad se proda Telekom. Pozz

navijac

pre 8 godina

Ne znam zasto tolika kuknjava oko Arene? Svih 5 arena kostaju 500din mesecno preko Polarisa, dobijete LS i domacu ligu, francusku i jos neke. Mislim da vredi. P.s. Arena prenosi LS i sredom!

soldier

pre 8 godina

@AHTUNG DIHTUNG
Everton je te godine igrao u kvalifikacijama za ligu sampiona (i ispao od Viljareala). E sad ako im liga sampiona nije bitna onda sta znam, nek igraju liga kup...

NikolaBGD

pre 8 godina

@AHTUNG DIHTUNG
Da englezi su pre par godina harali evro kupovim ali sad kad je neko drugi bolji njih to kao ne zanima.Pa to vam ni u engleskoj neće niko reći.I oni su svesni da imaju problem. Jednostavno španci su bolji i da Bilbao je bolji i od Evertona i od Totenhema samo neli ljudi u glavi glorifikuju neke timove kao da su marsovci jer igraju EPL. Serija A je bila ubedljivo najjača liga pre 15 godina (igrači sa 30 i kusur išli u Englesku i bili tamo glavne zvezde kao Zola,Ravaneli i Vijali recimo) a sad je u rasulu jednostavno ni jedna liga ne može da dominira 50 godina.

Bruka

pre 8 godina

Zasto je toliko iznenadjenje Malme???
(Gajic, 26. avgust 2015 00:04)

Zato što ni raspali Seltik ne bi izbacili da Mažić nije Škotima poništio čist gol.

Stara kuka

pre 8 godina

@Ohrid

Apsolutno si u pravu, spanska liga je definitivno najjaca, posebno poslednjih nekoliko godina. Laz je i licemerje da Englezi ne fermaju LS i Evropu. Kako su samo fermali 2008. kad su Celzi i Mancester igrali finale. Sad nisu najjaci i najjbolji pa ih kao ne zanima. Poznato licemerje.
E sad ovo za Srbe sto si rekao je jako smesno. Opet se prozivaju Srbi i to od Makedonaca u sportu hahaha. Darko Kovacevic je igrao za Sosijedad kad je tim iz Baskije bio vicesampion Spanije, Djukic i Zigic su igrali u prejakoj Valensiji, Dragutinovic u Sevilji bio jedan od boljih kad je ona bila na vrhuncu vecem nego sada, Djorovic u onom Deportivu, a sta tek reci za Pantica i trenera Antica u Atletkiku...a gde ste vi Makedonci u spanskom i bilo kojem drugom fudbalu? Gde ste u sportu? Ah da Srbi su problem i sto vam uzimaju pola drzave. Molim da mi se objavi komentar, nisam nikoga vredjao samo odgovorio realno. Hvala.

Stara kuka

pre 8 godina

@drago

Sta je Savicevic po nacionalnosti? Da nije mozda Englez? Francuska vam se poklopila(Rumunija pa nikad slabija Nmeacka) a posle toga redom Meksiko, Ekvador, Japan, Australija, 2010?, pa opet Meksiko like this po srpski tri komada. Vi se samo plasirate a busate se kao da ste Brazil. Za nas ste avion poslednjih godina jer kod nas reprezentacija nije bitna (niti za nju igraju najbolji) vec samo zvezda i partizan.
U sportovima gde je pravi savez i dobar rad kao sto su kosarka, odbojka, vaterpolo redovno dobijate po tamburi sa debaklima plus nas u kosarci i odbojci nikad niste dobili. Ovo kazem jer riba smrdi od glave plus sto se masa ovde vise pali na blizance nego na Srbiju(a puna im usta Kosovo je Srbija, dogodine u Kninu...a navijaci ce se prvom prilikom medjusobno izlemati i izbosti nazalost).

Fudbal je mnooooogo stariji od nogometa!

pre 8 godina

(drago, 26. avgust 2015 09:31)

1930. Urugvaj TU SVE POČINJE!

A, 1998. počinje samo za vas, a kraj ničemu nije... tek će da vam nabijamo komplekse i u fudbalu, budi siguran!

PS.za nas je trenutno "kraj" 2015. Novi Zeland ;)

gospon

pre 8 godina

komandos...
slažem se da dinamo nije imao neke rezultate u grupi zadnje dvije lp...ali u kupu uefa su prošle godine imali 2 pobjede, celtic i astra, tako da iznosiš krive podatke.
po meni je najveći krimen loša stručna politika u seniorima, gdje prevladava često interes mamića i njemu bliskih. naravno zbog zarade. u tom smislu svaki normalan navijač dinama ne voli mamića. ali da je mamić uspio napraviti sredjen klub, u kojem nema "slučajnosti" u kadetima i juniorima već najbolji izlaze iz sustava..samim tim i najbolje transfere radi a klub živi od tog. često investira u stranca ili domaćeg pa ga proda za veću cijenu nakon 2-3 godine. bude i promašaja, ali u zadnjih par godina sve manje. dinamu je problem i stadion, tj. dva stadiona u jednom što je valjda svjetski raritet. još kad bi to grad zg ili država riješili bila bi to ljepša priča. purgeri su razmaženi i vole sve "europski" pa im je često ispod časti gledat slaven belupo, bez krova na derutnom stadionu XD

Ohrid

pre 8 godina

(Stara kuka,
26. avgust 2015 10:52)
Au covece gde ti ode.Nisam ja napisao komentar da bi uvredio Srbe.Samo mislim da bi se vise gledala spanska liga kad bi npr Matic igrao za Real,Ivanovic za Barsu,Tadic za Atletiko,Mitrovic za Valensijju.A ono Srbi-Makedonci ti je za medalju,kad ja nisam ni rec napisao sport ovo,pola drzava ovo ono.
Jel ti sada lakse?
Molim da mi se objavi replika.

Stara kuka

pre 8 godina

@drago

I da Montevideo Bog te video kad vec pricas o igracima iz jedne zemlje. Ah da srpska laz i mitomanija, nije se ni islo u Urugvaj haha.
Vidim sad u Dinamu sve sami Hrvati. Soudani, golman Eduardo, Sigali, Pinto, Machado, Fernadez, Matel...Mozda su iz Citluka, Ljubuskog, Livna ili Duvna kao Eduardo i Samir. :D :)

Marko

pre 8 godina

Zelimo partizanu da se u grupnoj fazi takmicenja,na jesen,sastane konacno sa Bazelom.Poslednji put su ih izbegli ali sad se vidi da nisu tolko jaki i mogli bi da pretrpe minimalni poraz u obe utakmice a taman bi i ceo stadion zvizda Bazelovim siptarima.
(Posteno, 25. avgust 2015 23:42)

Zelis konacno? A jesi nas'o razlog

komandos

pre 8 godina

@gospon
S'obzirom na sastav Dinama proteklih godina realnost je da se redovno igra LS i da se bori za drugi krug u istoj,ali fakat je da ste LS igrali malo vise od Partizana a da ste u njoj kanta za napucavanje,dok u LE imate bod u grupi sa Ludogorcem i Cernomorcem sa ekipom koja je po imenima bar 20 puta skuplji od Partizana,da vam je Astra Djurdju prejak rival...

Nenad

pre 8 godina

Informacija za prenose Lige sampiona, svako ko ima D3 preko SBB, moze da gleda preko D3Go svaki kanal(i one iz skupljih paketa) pa tako i RTRS i federalnu TV koji prenose Ligu sampiona

Meraklija

pre 8 godina

@(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)
SBB skrembluje kanale na nekim drugim kablovskim operaterima moze se gledati utakmica bez problema.

Realno

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti. 
Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja.
(marcel, 25. avgust 2015 21:13)
Vidis kako lupas gluposti,te sezone su se plasirali i Everton kroz kvalifikacije a i Liverpul,koji je krenuo od 1. kola i igrao pod zastavom UEFE i tada je bas bio taj gradski derbi u ligi sampiona jer su izvuceni u grupi...

Agora

pre 8 godina

Jedino iznenadjenje je bila kvota preko 2 na Malme, koji na svakoj poziciji ima jace igrace od Seltika. Kao sto je i iznenadjenje od kvote 2 na X2 Astanu danas, i na Molde X2 protiv Standarda sjutra, gde su svi timovi dobrano jaci od favorizovanih neverovatno protivnika.

Kralj

pre 8 godina

Onaj Platini je skroz upropastio ligu sampiona kada je promenio sistem i sad svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.

AHTUNG DIHTUNG

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti. Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja. (marcel, 25. avgust 2015 21:13)

Španska liga najjača. Jeste, al juče. Engleze uglavnom boli uvo za evropska takmičenja, pogotovo ove osrednje ekipe kao što je Everton. Pogledaj sa kakvim sastavom su igrali West Ham i Southampton u Evropi, pogledaj posećenost i atmosferu na utakmicama i sve će ti biti jasno. Španci se lože na to, Englezi ne, sve se bojim što je recimo Bilbao kvalitetniji od Evertona ili Totenhema, pa čak i Valensija..

Iron Maiden

pre 8 godina

Drago:''Čak je i Rijeka bolja (lani uzeli 7 bodova u EL, Partizan nikad nije toliko).''

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.

Saša

pre 8 godina

Prolaskom Dinama najsrećniji su braća Mamić i kladioničari. Prvopomenuti što će da uzme 15+ miljki, dok će kladioničari kontriranjem Dinamu dizati lepe pare. Navijači su realni i znaju da je bolje i da ne igraju, nova bruka na vidiku.

Nikola

pre 8 godina

Prolaskom Dinama najsrećniji su braća Mamić i kladioničari. Prvopomenuti što će da uzme 15+ miljki, dok će kladioničari kontriranjem Dinamu dizati lepe pare. Navijači su realni i znaju da je bolje i da ne igraju, nova bruka na vidiku.
(Saša, 25. avgust 2015 21:10)

Pa zašto se onda igrači i navijači Partizana nadaju da će ući u LŠ? Pa oni bi još gore prošli. Dinamo je za Partizan u najmanju ruku Atletiko Madrid!

GROBAR

pre 8 godina

Joooooj sta bi vam Dinamo napravio!!!! Mozda bi vasi fudbaleri malo i nogometa naucili hahaha
(bbb, 25. avgust 2015 21:03)
Zao mi je sto se nismo sastali da se uveris da smo za vas Barsa...Ako bog da dogodine da se sastanemo ili mozda i ove godine u nastavku evropskih takmicenja.

Samo Voša!

pre 8 godina

Joooooj sta bi vam Dinamo napravio!!!! Mozda bi vasi fudbaleri malo i nogometa naucili hahaha
(bbb, 25. avgust 2015 21:03)

Sumnjam da si čuo za njega... ali jedan čovek, Ajnštajn, rekao je:

"Samo su svemir i ljudska glupost beskrajni... mada za ovo prvo nisam siguran!"

Da ti sad ja unazad evolutivno ovu izreku skrooooooz unazad do nivoa paramecijuma iliti "navijača" tvojeg nivoa:

"Joooj što bi Dinamovi nogometaši razbucali srpske fudbalere, kao Srbi hrvatice po beogradskim splavovima... mada za ovo prvo nije sigurno!"

Uživaj Beč Beograd Brisel Boy-u ;)!

Srećno u Ligi prvaka...i baš ste je lepo nazvali i veoma simbolično. Za srpski fudbal vi ste đaci prvaci naspram dekana filozofskog fakulteta!

Posteno

pre 8 godina

Zelimo partizanu da se u grupnoj fazi takmicenja,na jesen,sastane konacno sa Bazelom.Poslednji put su ih izbegli ali sad se vidi da nisu tolko jaki i mogli bi da pretrpe minimalni poraz u obe utakmice a taman bi i ceo stadion zvizda Bazelovim siptarima.

nenad rs

pre 8 godina

Динамо ако добије Сити,Барсу и Лацио а није немогуће,има да постави нови негативни рекорд.Овај Едуардо и Сигали су рупе невиђене.Овај албански тренер ријетко лијеп човек.

marcel

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti.
Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja.

drago

pre 8 godina

Dinamo je definitivno jači od Partizana. Imaju par vrhunskih stranaca (Soudani, Pinto, Fernandes, Hernandez), par vrhunskih domacih (Pjaca, Schindenfield, Ademi). Znaci desni bok, stoper, zadnji vezni, krila i napadač. Fali im bolji golman (imaju ga na klupi), kreator (imaju Corica ali je premlad), poluspic (imaju Roga ali je novi u klubu).
Partizan je sigurno dobar kad je prošao Steaua-u ali nema te pare, igrače, niti rezultate kao Dinamo. Čak je i Rijeka bolja (lani uzeli 7 bodova u EL, Partizan nikad nije toliko).
Ako se Hajduk malo digne financijski realno je da ćemo imati 3 tima u skupinama u budućnosti. Dinamo i Rijeka su sigurna oklada jer imaju sve.

adriano_galliani

pre 8 godina

Ali BBB kao mrze Mamića a Dinamo Z ide u šestu LŠ :) Oni kao bojkotuju Mamića, smešno
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 25. avgust 2015 21:20)

Какву "шесту"? Ова им је трећа, а Кроација је играла два пута. А ако они броје ове прошле две, онда им свака част :) Гол разлика је 4-36! Па ја се први радујем што Динамо игра ЛШ и наравно да навијачи бојкотују клуб, па шта Динамо има од тога, шта? Узели 45 милиона од ЛШ, 150 од продаје играча а једини резултат јесте да је Динамо све ГОРИ и ГОРИ у Европи а Здравко Мамић све БОГАТИЈИ, а то је приметила и полиција и сада креће суђење, већ су пронашли све и свашта.

adriano_galliani

pre 8 godina

BBB su najgori navijači u istoriji fudbala ljubomorni su na Mamića mesto da uzivaju u LS oni uzas velika je zavist u Hrvata
(Aca, 25. avgust 2015 22:05)

Реал Мадрид - Динамо 6:2
Динамо - Лион 1:7

Губе по 3:0 и 4:0 на свим осталим, какво црно уживање?!

vladakanidja

pre 8 godina

Otkud je to Dinamo 6i put u Ligi Sampiona?? Ja ako se ne varam treci put da ulaze...JOKANE, SVAKA TI CAST! Koliko smo ga samo svi pljuvali kad je njih preuzeo, a on bato liga sampiona...

navijac

pre 8 godina

Gledam Malme - Seltik, Mazic OCAJAN! Prvo je progledao kroz ruke igracu Seltika kada je udario igraca Malmea, morao je da mu pokaze direktan crveni. Posle toga, ponistava cist gol Seltika i to u situaciji kada je morao da svira penal za Seltik zbog igre rukom igraca Malmea!

dzesi dzemjs

pre 8 godina

Mazic Ocajan! (navijac, 25. avgust 2015 21:42)

Ne znam sta si ti gledao ali Milorad je sudio sasvim korektno. Utakmica rezultatski neizvesna i naelektrisana, veliki ulog u pitanju, nije mahao kartonima jer bi u tom slucaju bilo crvenih na kilo. gol seltika opravdano ponisten jer je igrac seltika usao laktom u golmana (videlo se na usporenom).

mozda i b92 moze dati odgovor

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto se skrembluju kanali gde ima prenos neke od utakmica LS u danu kada RTS ne prenosi nijednu utakmicu.Ajde sredom vec kad ide na RTS pa i da se razume ali ZASTO kada nema utakmice.Zasto ovoliko izivljavanje nad narodom,i od koga dolazi takva odluka,od RRA ili RTS,da li je neko upoznat sa ovim bezobrazlukom.

....

pre 8 godina

Još jedan dokaz da su većina komentatora ovde neznalice kad su nagrdili Jokana zbog izbora novog kluba.
(džeks, 25. avgust 2015 23:11)
Jos jedan dokaz da ljudi ovde komentarisu a da uopste ne gledaju utakmice...Jokanov Makabi je u 2 utakmice sutnuo 4 puta i dao 3 gola...to se desava skoro pa nikad,al eto luda sreca,mala pomoc sudija u prvom mecu..a koliko su dobri bidece se u grupnoj fazi

Granota

pre 8 godina

Svi kao Dinamo ovo Dinamo ono a oni laganica!:-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bojan Ilić, 25. avgust 2015 23:49)

Prijatelju, razmisli prvo. Igrali su sa Folom Eš (Luksemburg), Moldeom (Norveška) i Skenderbegom (Albanija).

U ovakvim situacijama razumem klubove iz Lige petice kada se žale na tzv. Put Prvaka u kvalifikacijama. Sinoć sam gledao Monako - Valensija i rezerve obeju timova bi oduvale Dinamo na Severni Pol...

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Навијао сам вечерас за Макаби као за наше. Браво Јокане.
А иначе БББ су највећи дебили, као бојкот нешто а Мамићу треба бисту да подигну.
Драго ми и за Малме да избаци распали Селтик.
А сутра зна се НАПРЕД ПАРТИИИЗААААН!!!!!!!!

adriano_galliani

pre 8 godina

Gledam Malme - Seltik, Mazic OCAJAN! Prvo je progledao kroz ruke igracu Seltika kada je udario igraca Malmea, morao je da mu pokaze direktan crveni. Posle toga, ponistava cist gol Seltika i to u situaciji kada je morao da svira penal za Seltik zbog igre rukom igraca Malmea!
(navijac, 25. avgust 2015 21:42)

Хвала Богу па су "Орлићи" освојили СП за младе па не морам више да слушам о Мажићу, "најбољем што наш фудбал има". Баш тако, очајан судија, човек од задатка. Код нас суди Звезди пенале, у ЛШ и СП прави "грешке" и то све без последица. Чак су ми рекли и да сам "љубоморан". На судију? Ја бих волео да сам Златан Ибрахимовић а не неки тамо судија. Исто мислим и о још неким судијским именима, нема то везе зато што је овај наш. Међутим, коментатори се одушевљавају, чак га неки називају "најбољим судијом на свету" хахаха

zgb

pre 8 godina

Grupna faza 1998 nadalje:
23,8 % Dinamo 11-10-39
13,1 % Partizan 2-11-30
Zvezda 1-1-6...nedovoljan broj utakmica za postotak :)

je, mnogo ste jaki

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

Partizan u inat svima.!

pre 8 godina

Zar nije veci blam izgubiti u prvom kolu od Kazakstanaca i trositi drzavne pare koje bi inace mogle da se potrose na porodilista, a ne inkubatore da kupujemo preko donacija i prosenja!

Bravo za klubove koji svojim zemljama donose novac od UEFA!

I nema driblaj, i nema dodaj...

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto se skrembluju kanali gde ima prenos neke od utakmica LS u danu kada RTS ne prenosi nijednu utakmicu.Ajde sredom vec kad ide na RTS pa i da se razume ali ZASTO kada nema utakmice.Zasto ovoliko izivljavanje nad narodom,i od koga dolazi takva odluka,od RRA ili RTS,da li je neko upoznat sa ovim bezobrazlukom.
(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Kanale skrembluje SBB jer nisu u dobrim odnosima sa Arena sportom koja jedina ima pravo prenosa na teritoriji Srbije pored RTS-a koji ima samo sredom i mogla bi da ih tuzi.

morey

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti.
Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marcel, 25. avgust 2015 21:13)

Bravo za komentar, svaka čast. I meni je mnogo drago što će Španci imati 5 timova u LŠ, ima da briju svakoga :D

adriano_galliani

pre 8 godina

Nisi u toku. BATE je prosle godine oborio Dinamov rekord. Novi je -22. Znaci ako Partizan pukne danas - puko je od najgore ekipe u istoriji LS.
(BATE recordmeister, 26. avgust 2015 09:18)

БАТЕ је освојио ТРИ бода. Јесте примио голове, али је узео ТРИ бода. То је више него последњих 12 утакмица ЛШ које је играо Динамо.

Динамо ЗГ је НАЈГОРИ клуб СВИХ времена.

otkacheni

pre 8 godina

Da ti sad ja unazad evolutivno ovu izreku skrooooooz unazad do nivoa paramecijuma iliti "navijača" tvojeg nivoa:

"Joooj što bi Dinamovi nogometaši razbucali srpske fudbalere, kao Srbi hrvatice po beogradskim splavovima... mada za ovo prvo nije sigurno!"

Uživaj Beč Beograd Brisel Boy-u ;)!

Srećno u Ligi prvaka...i baš ste je lepo nazvali i veoma simbolično. Za srpski fudbal vi ste đaci prvaci naspram dekana filozofskog fakulteta! (Samo Voša!, 25. avgust 2015 23:46)

Dobar deo mojih drugarica su se muvale sa hrvatima, a jedna se udala, a druga se i verila. Moji drugari jos nisu bili sa hrvaticama. Nesto mi se cini da Hrvati imaju bolju prodju nego Srbi...

Stara kuka

pre 8 godina

@drago

Sta je Savicevic po nacionalnosti? Da nije mozda Englez? Francuska vam se poklopila(Rumunija pa nikad slabija Nmeacka) a posle toga redom Meksiko, Ekvador, Japan, Australija, 2010?, pa opet Meksiko like this po srpski tri komada. Vi se samo plasirate a busate se kao da ste Brazil. Za nas ste avion poslednjih godina jer kod nas reprezentacija nije bitna (niti za nju igraju najbolji) vec samo zvezda i partizan.
U sportovima gde je pravi savez i dobar rad kao sto su kosarka, odbojka, vaterpolo redovno dobijate po tamburi sa debaklima plus nas u kosarci i odbojci nikad niste dobili. Ovo kazem jer riba smrdi od glave plus sto se masa ovde vise pali na blizance nego na Srbiju(a puna im usta Kosovo je Srbija, dogodine u Kninu...a navijaci ce se prvom prilikom medjusobno izlemati i izbosti nazalost).

Fudbal je mnooooogo stariji od nogometa!

pre 8 godina

(drago, 26. avgust 2015 09:31)

1930. Urugvaj TU SVE POČINJE!

A, 1998. počinje samo za vas, a kraj ničemu nije... tek će da vam nabijamo komplekse i u fudbalu, budi siguran!

PS.za nas je trenutno "kraj" 2015. Novi Zeland ;)

bosanacbrcko

pre 8 godina

svaka cast dinamu mada ovi albanci i nisu neki dostojan protivnik ... sutra partizan pa da nakon dugo vremena imamo dva kluba sa ovih prostora u ligi prvaka ako se ne varam

carrich

pre 8 godina

Mazic se obrukao. Ponistioje cist gol Seltiku u prvom poluvremenu, cak i na svedskom kanalu 6 ekspertkomentator Erik Niva je rekao da je trebao da bude penal za Seltik i iskljucenje igraca Malmea zbog igranja rukom, ili gol za Seltik. Mazic covek koji je u uvek u centru paznje, a to stvarno nije vrlina za jednog sudiju

Mislim, dakle postojim

pre 8 godina

Svaka cast Jokanovicu, bice on odlican trener, ali nisu ovo zasluzili iskreno receno, mnogo srece su imali u oba meca, branili se, imali tri suta u okvir gola u oba meca i dali tri gola, itd... Ali dobro, uapeli su, to je najvaznije, sreca prati hrabre, kaze se, pa mu zelim dosta srece i u grupnoj fazi, tek ce im tu trebati.

Perenzo

pre 8 godina

Динамо ако добије Сити,Барсу и Лацио а није немогуће,има да постави нови негативни рекорд.Овај Едуардо и Сигали су рупе невиђене.Овај албански тренер ријетко лијеп човек.
(nenad rs, 25. avgust 2015 21:26)

ne budi ljubomoran....

brondby sampion

pre 8 godina

Hrvati na 2-3 boda od ulaska u TOP15 po koeficijentu = drugi klub u kvalifikacijama za LS. Ako Hajduk prodje u LE i otkine koji bod sve je moguce. A ako Partzan uzme LS... eto Zvezde u kval. za LS dogodine :)

Drifty

pre 8 godina

Ovi sto se pitaju zasto bbb bojkotuju mamica odgovor je vrlo jednostavan,zato sto mamic nece da dozvoli da mu navijaci vode politiku kluba,kao sto je to slucaj kod nas,i zato bbb laju na zvezde.

borissrb

pre 8 godina

Cestitke Malmeu. Sudija na ovom mecu je bio Mazic i nazalist imao nekoliko katastrofalnih gresaka...verovatno ce ga skoti pocastiti finim epitetima.

veliki strumf

pre 8 godina

Cestitke Malmeu. Sudija na ovom mecu je bio Mazic i nazalist imao nekoliko katastrofalnih gresaka...verovatno ce ga skoti pocastiti finim epitetima.

Vidis, mozda jedina greska Mazica je sto nije dao direktan crveni igracu Seltika za tzv. violent conduct! Gol je sasvim opravdano ponisten, cist faul na golmanu, igrac mu je usao laktom u petercu. Da toga nije bilo - priznao bi gol. Dakle, Skoti nemaju za sta da pocaste Mazica - ostavio ih je sa 11 igraca na terenu citav mec, a to sto su mogli da prime 5 komada je zato sto pojma nemaju.

drago

pre 8 godina

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

Daj čovječe o čemu ti pričaš, pričam o sadašnjosti.
Bez kompleksa. Di je razlika se kristalno vidi u uspjesima reprezentacija gdje igraju samo igrači iz te države.
Kao što su za tu Zvezda igrali Prosinecki, Pancev, Savicevic (svi se slažu i 3 najbolja u tom timu), Najdoski, Sabanadzovic, Marovic. Bez njih Zvezda ne bi bila ni blizu toga.
Znaci Francuska '98-e, tu sve staje.

komandos

pre 8 godina

@gospon
S'obzirom na sastav Dinama proteklih godina realnost je da se redovno igra LS i da se bori za drugi krug u istoj,ali fakat je da ste LS igrali malo vise od Partizana a da ste u njoj kanta za napucavanje,dok u LE imate bod u grupi sa Ludogorcem i Cernomorcem sa ekipom koja je po imenima bar 20 puta skuplji od Partizana,da vam je Astra Djurdju prejak rival...

Marko

pre 8 godina

Zelimo partizanu da se u grupnoj fazi takmicenja,na jesen,sastane konacno sa Bazelom.Poslednji put su ih izbegli ali sad se vidi da nisu tolko jaki i mogli bi da pretrpe minimalni poraz u obe utakmice a taman bi i ceo stadion zvizda Bazelovim siptarima.
(Posteno, 25. avgust 2015 23:42)

Zelis konacno? A jesi nas'o razlog

Realno

pre 8 godina

Spanci 5 ekipa u LS, niko u istoriji nije imao toliko. Imali su Englezi jednom sansu ali mrtvi Everton ispao u kvalifikacijama. To je bilo one sezone kada je Liverpul osvojio a u prvenstvu bili peti. 
Spanska liga najjaca, kada bi se napravila lista uspeha u poslednjih 15 god za LS i LE, Spanci ubedljivo prvi. Plasmani u polufinale,finale i titule. Najprisutniji tu, tatamate su za evropska takmicenja.
(marcel, 25. avgust 2015 21:13)
Vidis kako lupas gluposti,te sezone su se plasirali i Everton kroz kvalifikacije a i Liverpul,koji je krenuo od 1. kola i igrao pod zastavom UEFE i tada je bas bio taj gradski derbi u ligi sampiona jer su izvuceni u grupi...

Banjica UF

pre 8 godina

Ali BBB kao mrze Mamića a Dinamo Z ide u šestu LŠ :) Oni kao bojkotuju Mamića, smešno
(mare, 25. avgust 2015 21:20)
Vratili su se koliko ja znam.

Stara kuka

pre 8 godina

@drago

I da Montevideo Bog te video kad vec pricas o igracima iz jedne zemlje. Ah da srpska laz i mitomanija, nije se ni islo u Urugvaj haha.
Vidim sad u Dinamu sve sami Hrvati. Soudani, golman Eduardo, Sigali, Pinto, Machado, Fernadez, Matel...Mozda su iz Citluka, Ljubuskog, Livna ili Duvna kao Eduardo i Samir. :D :)

Styx river

pre 8 godina

I evo par samo par meseci po odlasku iz Votforda Jokan ponovo pokazuje kakav je strucnjak. Istorijski uspeh Izraelaca, zestok udarac jakom Bazelu koji vec duze vreme odlicno parira najjacim ekipama u LS. Na onakav nacin proci isto tako veoma jak Plzen, a sada Bazel, nije mala stvar. Opet ponavljam evo sad Votfordu sledi borba za opstanak, a Jokan lagano igra LS sastajuci se tako sa Barsom, Bajernom, Juveom...Jos je uzeo i dobar kes sigurno veci nego sto su mu iz votforda nudili( tu je i nastao problem). Nema sta, stvarno svaka cast!

FORZA MILAN

pre 8 godina

 svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.
(Kralj, 25. avgust 2015 23:57)

posteno je da jedan Partizan ili BATE udje u LS a jedan Liverpul ne. Covek nigde nije pogresio, zaista jeste tako.

Nik

pre 8 godina

Moze li neko da objasni zasto se skrembluju kanali gde ima prenos neke od utakmica LS u danu kada RTS ne prenosi nijednu utakmicu.Ajde sredom vec kad ide na RTS pa i da se razume ali ZASTO kada nema utakmice.Zasto ovoliko izivljavanje nad narodom,i od koga dolazi takva odluka,od RRA ili RTS,da li je neko upoznat sa ovim bezobrazlukom.
(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Jedna kolektivna tuzba sbbu i ostalim operaterima bi ceo problem resila... Jedino kad udaris po dzepu ljudi se opamete... U ugovoru oni moraju 30 dana u mesecu da ti emituju kanale za koje si im posteno platio... A posle oni neka se raskusuraju sa onima koji su glavni i odgovorni za to...

Danubewalker

pre 8 godina

Secam se kad su kod nas prenosili Ligu Sampiona,skupi se drustvo,kupimo neko pivo i super...Sad nesto jurimo prenos preko neta ali nije to to.Jasno mi je da smo izgubili pre 25 godina pravo da gledamo vrhunski fudbal uzivo na stadionu ali da vise ne mozemo da ga gledamo ni na TV-u,to nisam mogao ni da sanjam,obzirom da je fuca nekad bila sport sirotinje.Mislim,ok mi je sto su domacu ligu izmestili na Arenu 3,4,6 i 12,taj jad gledam kad mi se pridrema popodne ali Liga Sampiona...Ma moze se i bez toga.

Povidon

pre 8 godina

Onaj Platini je skroz upropastio ligu sampiona kada je promenio sistem i sad svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.(Kralj, 25. avgust 2015 23:57)
U ligi šampiona bi trebali da igraju isključivo šampioni država a ne drugi i treći u Engleskoj itd... Ni ovaj a ni onaj stari format lš veze nemaju sa lš kakva bi trebala da bude. Ovo je liga najbogatijih klubova Evrope + ostalima mrvice.

navijac

pre 8 godina

Ne znam zasto tolika kuknjava oko Arene? Svih 5 arena kostaju 500din mesecno preko Polarisa, dobijete LS i domacu ligu, francusku i jos neke. Mislim da vredi. P.s. Arena prenosi LS i sredom!

Miodrag Janicijevic

pre 8 godina

(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

zbog arenesport jer oni imaju potpuna prava na utorak i sredu nista drugo nema veze RTS sa stim.

maximilijan

pre 8 godina

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

U Cipiripi formatu lige i u proslom stoljecu. Vremena su se davno promjenila

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Finale kupa Portugalije 2013., Vitorija Gimaraeš je osvojila kup pobedom u finalu nad Benfikom 2:1. Izjednačujući gol za Vitoriju je dao alžirac Sudani.

Sutradan je Dinamo platio 900.000 € Vitoriji za transfer Sudanija.
Od tada Sudani redovno igra za Dinamo u evropi evo već treća sezona, a ove sezone je izrešetao Skenderbeg sa tri gola i obezbedio Ligu šampiona Dinamu.

E tako se to radi!
Tim mora da se pojačava, transferi moraju da se plate da bi se imao jak tim!
Ovi naši nesrećnici se hvale da dovode slobodne besplatne igrače, neznajući da takvom promašenom transfer politikom gube ogromne prihode koje nudi Liga šampiona!

ivan

pre 8 godina

Svaka cast Jokanovicu. Smejali su mu se kada je izgubio prvu utakmicu od nekih indijanaca u kvalifikacijama, a oni danas izbacise Bazel koji redovno prolazi u drugi krug LS.

HanSolo

pre 8 godina

Malme lako sa Seltikom na kraju.. Srpski representativci treba da se ugledaju na Đurđiča i Rodiča. Sjajni a trče nonstop! Vidite šta znači dobra fudbalska škola što govori da se igra sve dok sudija ne svira, a ne kao kod nas možda 60-70min..To je najbitnije u nemačkom i skandinaviska sportu.. Mi mislimo da možemo na tehniku samo. Bez trčanja..
Ne moguće. Daj bože da Partizan ima malo sreće sutra.. Našem fudbalu trebaju te pare..

Stefan

pre 8 godina

@sta
I sta sad mi koji nemamo arenu pa nam skrembluju kanale gde je ls!? Mi smo budale sto placamo kablovsku gde nema arene... Sva sreca pa Madjare jos nisu skremblovali, pa imam gde da gledam utorkom ls!

Milimoj

pre 8 godina

Uh ala mi je drago sto Malme vodi protiv Seltika,drze im lekciju iz fudbala i ponasanja na terenu...Napred Malme gazi batinase koji igraju antifudbal...

maximilijan

pre 8 godina

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

veze ti nemas batice sa stvarnim zivotom

Partizan 123

pre 8 godina

Makabi me je iznenadio rezultatom. Seltik je sam kriv što nije pobedio ubedljivije u škotskoj, dinamo sigurno prolazi i ako ima igrača manje, šahtijor mora da pazi jer ako primi gol a neda ga ispada, monoko će teško proći valensiju sa obzirom da je 1 1

Repka

pre 8 godina

Malme lako sa Seltikom na kraju.. Srpski representativci treba da se ugledaju na Đurđiča i Rodiča. Sjajni a trče nonstop! Vidite šta znači dobra fudbalska škola što govori da se igra sve dok sudija ne svira, a ne kao kod nas možda 60-70min..To je najbitnije u nemačkom i skandinaviska sportu.. Mi mislimo da možemo na tehniku samo. Bez trčanja..
Ne moguće. Daj bože da Partizan ima malo sreće sutra.. Našem fudbalu trebaju te pare..

Kamo srece da te pare idu nasem fudbalu..

Stara kuka

pre 8 godina

@Ohrid

Apsolutno si u pravu, spanska liga je definitivno najjaca, posebno poslednjih nekoliko godina. Laz je i licemerje da Englezi ne fermaju LS i Evropu. Kako su samo fermali 2008. kad su Celzi i Mancester igrali finale. Sad nisu najjaci i najjbolji pa ih kao ne zanima. Poznato licemerje.
E sad ovo za Srbe sto si rekao je jako smesno. Opet se prozivaju Srbi i to od Makedonaca u sportu hahaha. Darko Kovacevic je igrao za Sosijedad kad je tim iz Baskije bio vicesampion Spanije, Djukic i Zigic su igrali u prejakoj Valensiji, Dragutinovic u Sevilji bio jedan od boljih kad je ona bila na vrhuncu vecem nego sada, Djorovic u onom Deportivu, a sta tek reci za Pantica i trenera Antica u Atletkiku...a gde ste vi Makedonci u spanskom i bilo kojem drugom fudbalu? Gde ste u sportu? Ah da Srbi su problem i sto vam uzimaju pola drzave. Molim da mi se objavi komentar, nisam nikoga vredjao samo odgovorio realno. Hvala.

Ohrid

pre 8 godina

(AHTUNG DIHTUNG,
25. avgust 2015 23:29)
Mali(a ako si stari onda si dalabu)
Englezi vole i LS,pa ih renda ko stigne.Od 2000 PET ekipa iz Primere su bili prvaci,u EPL 4 ekipe.Titule u Evropi i se ne zamaram da ti brojim.Da su jedno desetak srbina igrali u Spaniji,voleo bi tu ligu.
Zapamti samo jedno:Barsa,Real,Atletiko,Sevilja,Valensija,Viljareal i Bilbao DECU u prvih sedam bi pravili ovim drvocecama koji ne mogu nista ni u reprezentaciju napraviti.Sterling je najskuplji englez.Pokrij se usima,gledaj sk 1,2,3 i gledaj kad ih spanci sakate bilo kada napuste ostrov.Molim da mi se objavi komentar.

BATE recordmeister

pre 8 godina

dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.
(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)

Nisi u toku. BATE je prosle godine oborio Dinamov rekord. Novi je -22. Znaci ako Partizan pukne danas - puko je od najgore ekipe u istoriji LS.

B92

pre 8 godina

(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Uz druge televizijske kuce po pitanju sporta samo nerviranje. Opusti se i uzivaj u "Nindza ratnicima".

Miodrag

pre 8 godina

@mozda i b92 moze dati odgovor
Zabrana dolazi od vlasnika prava. Ko god da je kupio prava prenosa, uradio je to za odredjenu teritoriju. Zato se i ne sme emitovati prenos na drugoj.
Vrlo jednostavno, sve kosta, cenovnik je istaknut, pa ko voli ...

gane

pre 8 godina

(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)

Drzavna tv Arena ima jedina pravo da emituju na teritoriji Srbije. Inače, po Zakonu, država ne sme da bude vlasnik niti jedne TV. Verovatno ce se i ovo srediti kad se proda Telekom. Pozz

Granota

pre 8 godina

@mozda b92 i da odgovor:

Vrlo prosto, TV prava imaju nacionalnu pokrivenost. Ne može HRT da emituje LŠ na tuđoj teritoriji, jer je neko drugi kupio prava. Primer: plaćam full prenose Primere preko weba Canal+, ali ako me zadesi vikend van Španije, ne mogu da gledam. Iako se prikačim, uđem sa korisničkim nalogom, ne mogu npr. u FR da gledam. Takav je princip, jbg.

sta

pre 8 godina

@mozda i b92 moze dati odgovor
Nema to veze sa Rts-om nego arenom,jer su oni kupili prenos za celu ls,tj sve utakmice, za nasu zemlju.Tako da nijedna druga televizija nema pravo da prikazuje LS na teritoriji srbije(sem rtsa koji je kupio po jednu utakmicu sredom) .

Hrvatina

pre 8 godina

Drago:''Čak je i Rijeka bolja (lani uzeli 7 bodova u EL, Partizan nikad nije toliko).''

Partizan je bio drugi u ligi prvaka. Viceprvak Evrope. Rijeka i Dinamo ne mogu ići u istu rečenicu sa Partizanom a Crvenu zvezdu koja je osvojila ligu prvaka da ne spominjem. To je razlika između srpskih i hrvatskih klubova; srpska Zvezda osvaja ligu prvaka a hrvatski dinamo je najgora ekipa koja je ikada igrala ligu prvaka.


Ford je prvi proizveo automobil pa vise nije medju najjboljima, od proslosti se ne zivi,gledaj sadasnjost i buducnost,to vi nemate ,zato i zivite u proslosti! :)

Roki hajdukovac

pre 8 godina

Prolaskom Dinama najsrećniji su braća Mamić i kladioničari. Prvopomenuti što će da uzme 15+ miljki, dok će kladioničari kontriranjem Dinamu dizati lepe pare. Navijači su realni i znaju da je bolje i da ne igraju, nova bruka na vidiku.
(Saša, 25. avgust 2015 21:10)

Onda molite boga da se Partizan ne kvalifikuje, jer kako bi tek oni prosli u grupi LS?:) Zato sto je Dinamo po svim parametrima jaci klub od Partizana, ako hocemo realno da pricamo:
Dinamo je bolje rangiran na UEFA listi.
Ima mnogo veci budzet od Partizana.
Ima mnogo skuplje i samim tim bolje igrace od Partizana.
Ima vise ucesca u LS od Partizana.
A za negativne rekorde pogledaj broj osvojenih bodova Partizana u LE od pre par godina, sve porazi!

Pravnik

pre 8 godina

mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:0

Zato sto je ko god prenosi bilo koji mec lige sampiona, ugovorom obavezan da to cini iskljucivo i jedino na teritoriji drzave za koju je otkupio pravo prenosa. Satelitski i kabl provajderi takodje moraju da postuju ovo obligaciono ogranicenje koje ima i sam prvajder koji je pravo prenosa i otkupio. Iz tog razloga su skremblovani i bosanski i hrvatski kanali koji prenose ligu sampiona bas kao sto su i srpski kanalai tamo skremblovani u suprotnom slucaju.
I da svi postuju ovu ugovornu obavezu jer je UEFA neumoljiva:-)

Miodrag

pre 8 godina

@mozda i b92 moze dati odgovor
Zabrana dolazi od vlasnika prava. Ko god da je kupio prava prenosa, uradio je to za odredjenu teritoriju. Zato se i ne sme emitovati prenos na drugoj.
Vrlo jednostavno, sve kosta, cenovnik je istaknut, pa ko voli ...

Perenzo

pre 8 godina

Губе по 3:0 и 4:0 на свим осталим, какво црно уживање?!
(adriano_galliani, 25. avgust 2015 23:24)

auui adriano,jesi ljubomoran...smanji malo tenzije,eto ako svi trpaju Dinamo,onda makar ti uzivaj....
ne moze se neke ni trpati,ako nisu isli u rang gdje najveci igraju....

hrvat

pre 8 godina

Nekad sam i sam išao na dinamov sjever, bio aktivan na tribini, ali jučer sam bez njih uživao na tekmi. Atmosfera je bila pozitivna, daleko od onih nabrijanih kakvu BBB rade, ali igrači su uživali pravu podršku u kojoj su uživali. Često sjever ne bi pratio zbivanja na terenu i ne bi dao potrebni huk momčadi kad treba, nego bi imali praktički svoj koncert s unaprijed pripremljenim repertoarom što god da je na terenu. Jučer su tribine pak živile s terenom, disale s igračima i to je bilo sjajno, totalno netipično za ovo podneblje gdje ultrasi imaju božanski status i skoro da su bitniji od samih klubova. Nadam se ovoj pozitivnoj atmosferi na stadionu i dalje.

gospon

pre 8 godina

Bravo dinamo ! Ne znam ni sam koja je ovo godina zaredom da dinamo ulazi u grupu...bilo uefa ili lp,nebitno..to je veliki uspjeh za klub iz hrvatske. Ima dosta dezurnih kriticara i pljuvaca...ne volim ni ja mamica ali covjeku se mora priznati da je nesto napravio. Tko god dodje nakon njega ceka ga sredjen i bogat dinamo,a ne rupa bez dna i minusi na racunu. Sretno dalje !

Zigzag

pre 8 godina

Ako Hajduk prodje u cetvrtak ,hrvatska liga je 15. u Europi tj. ima dva predstavnik u LP i tri u LE.....za primjer austrija 17.,slovenska je 28.,srpska 29. ,bosna 38.

antiDebil

pre 8 godina

Onaj Platini je skroz upropastio ligu sampiona kada je promenio sistem i sad svakakva boranija moze da se plasiru u grupnu fazu de sluze za popravljanje gol razlike,mora da se ceka osmina finala i da kante za napucavanje ispadnu da bi se gledao normalan fudbal.
(Kralj, 25. avgust 2015 23:57)

Liga Sampiona !!
Samo ime ti kaze, sta bi ti da igraju po 7 ekipa iz Engleske, Nemacke i Spanije ??? Jedna polovina kvalifikacija su ekipe iz tih zemalja, uu drugoj polovini su sampioni svojih zemalja i to je donekle u redu, mada bih ja voleo da se vrati sistem od pre 30 godina i da LS igra recimo samo Barcelona !

bravo bravo bravo

pre 8 godina

jokan je ovim uspehom sigurno svima zapusio usta sa jednom prosecnom ekipom jevrejskih fudbalera i tri prosecna stranca uspeo je da se plasira u ligu sampiona sto je veliko iznenadjenje i ogroman uspeh a sto znaci da odlicno zna da postavi ekipu koju ima i taktiku u odnosu na protivnika sto opet znaci da je odlican poznavalac fudbalske taktike i motivator ali isto tako strog i pravedan trener ni u jednom klubu u kojem je bio niko ali bas niko nije imao ni jednu ruznu rec protiv njega jos jednom bravo

Lošmi

pre 8 godina

Kanale skrembluje SBB jer nisu u dobrim odnosima sa Arena sportom koja jedina ima pravo prenosa na teritoriji Srbije pored RTS-a koji ima samo sredom i mogla bi da ih tuzi.
(I nema driblaj, i nema dodaj..., 25. avgust 2015 22:40)

Majstore nema to veze sa odnosima izmedju SBB-a i Arene ili bilo kog kablovskog operatera. Jednostavno Arena je platila pravo za prenos za teritoriju Srbije i po ugovoru i zakonu samo ona može puštati prenos (rts je kupio samo za sredu). Iako imaš na kablovskoj i hrt oni nisu kupili prava za teritoriju Srbije i po zakonu i ugovoru ne smeju emitovati LŠ na teritoriji Srbije, zato se i skrembluju.

Crush

pre 8 godina

@(Iron Maiden, 25. avgust 2015 23:52)
Prestanite zivjeti na prastaroj slavi i okrenite se sadasnjosti i buducnosti pa mozda i napravite nesto jer rezultati koje ti spominjes jesu vrijedni divljenja, ali pomiri se s cinjenicom da vam je vas fudbal pao na najnize grane u povijesti i to vas i te kako treba brinuti...

Ohrid

pre 8 godina

(Stara kuka,
26. avgust 2015 10:52)
Au covece gde ti ode.Nisam ja napisao komentar da bi uvredio Srbe.Samo mislim da bi se vise gledala spanska liga kad bi npr Matic igrao za Real,Ivanovic za Barsu,Tadic za Atletiko,Mitrovic za Valensijju.A ono Srbi-Makedonci ti je za medalju,kad ja nisam ni rec napisao sport ovo,pola drzava ovo ono.
Jel ti sada lakse?
Molim da mi se objavi replika.

Malmöit

pre 8 godina

(veliki strumf, 25. avgust 2015 23:43)

Kakav bre faul nad golmanon u petercu? O cemu ti pricas kad ocigledno nisi ni gledao utakmicu!? Nije golman bio u duelu, vec igrac Malmea koji je igrao rukom. Cak i na svedskoj tv kazu iskreno da je Mazic doneo katastrofalnu odluku i ostetio Seltik! Mazic je na ovoj utakmici DIREKTNO UTICAO na to koja ce se ekipa kvalifikovati i uzeti 15 miliona evra jer je ponistio cist gol koji je trebao da promeni rezultat u 1:1. Ja sam srecan zbog Malmö-a ali sudija je bio ocajan!!!

Jokanee

pre 8 godina

kada je otisao iz wotforda u makabi svi su rekli sjahao sa konja na magarca.. I gle cuda sa istim tim magarcem(uz postovanje makabiju) usao u LS i to preko Basela koji je prosle godine igrao osminu finala LS.. Bravooo

Marko

pre 8 godina

Malme lako sa Seltikom na kraju.. Srpski representativci treba da se ugledaju na Đurđiča i Rodiča. Sjajni a trče nonstop! Vidite šta znači dobra fudbalska škola što govori da se igra sve dok sudija ne svira, a ne kao kod nas možda 60-70min..To je najbitnije u nemačkom i skandinaviska sportu.. Mi mislimo da možemo na tehniku samo. Bez trčanja..
Ne moguće. Daj bože da Partizan ima malo sreće sutra.. Našem fudbalu trebaju te pare..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 25. avgust 2015 23:04)

Slazem se, ali problem je sto su te pare skoro uvek zavrsavale u privatnim dzepovima, a klubovi u dugovima.. Da prodaju igrace za milijardu eura, ne potrose dinar na pojacanja, i igraju LS 20 godina, opet bi bili duzni nekako 50 miliona

Кривокапић

pre 8 godina

Изгледа да је Јокан направио добар избор. Боље лига шампиона него борба за опстанак у енглеској лиги.

Ogi

pre 8 godina

Arenasport prenosi Ligu sampiona i Ligu Evrope u bivsoj Jugoslaviji, osim Slovenije i Kosova. Samo u Bosni drzavne TV prenose utorkom a privatna OBN sredom. U Crnoj Gori Sportklub prenosi umesto RTCG, tako da u Crnoj gori nema besplatnog prenosa. U ostalim drzavama drzavne TV prenose samo sredom i to su dobile prava za reklame tokom prenosa. Tako ako UEFA bude trazila vise para dragi ljudi za Ligu sampiona bi morali da debelo pracate pretplate. pozdrav

Rale

pre 8 godina

Za one koji imaju nešto protiv Skenderbeu-a, prošle godine ih je BATE Borisov izbacio iz kvalifikacija za ligu prvaka.
I to jedva, 0:0 i 1:1.

Bruka

pre 8 godina

Zasto je toliko iznenadjenje Malme???
(Gajic, 26. avgust 2015 00:04)

Zato što ni raspali Seltik ne bi izbacili da Mažić nije Škotima poništio čist gol.

Meraklija

pre 8 godina

@(mozda i b92 moze dati odgovor, 25. avgust 2015 21:00)
SBB skrembluje kanale na nekim drugim kablovskim operaterima moze se gledati utakmica bez problema.

soldier

pre 8 godina

@AHTUNG DIHTUNG
Everton je te godine igrao u kvalifikacijama za ligu sampiona (i ispao od Viljareala). E sad ako im liga sampiona nije bitna onda sta znam, nek igraju liga kup...

NikolaBGD

pre 8 godina

@AHTUNG DIHTUNG
Da englezi su pre par godina harali evro kupovim ali sad kad je neko drugi bolji njih to kao ne zanima.Pa to vam ni u engleskoj neće niko reći.I oni su svesni da imaju problem. Jednostavno španci su bolji i da Bilbao je bolji i od Evertona i od Totenhema samo neli ljudi u glavi glorifikuju neke timove kao da su marsovci jer igraju EPL. Serija A je bila ubedljivo najjača liga pre 15 godina (igrači sa 30 i kusur išli u Englesku i bili tamo glavne zvezde kao Zola,Ravaneli i Vijali recimo) a sad je u rasulu jednostavno ni jedna liga ne može da dominira 50 godina.

Mitar

pre 8 godina

BBB su najgori navijači u istoriji fudbala ljubomorni su na Mamića mesto da uzivaju u LS oni uzas velika je zavist u Hrvata
(Aca, 25. avgust 2015 22:05)

Реал Мадрид - Динамо 6:2
Динамо - Лион 1:7

Губе по 3:0 и 4:0 на свим осталим, какво црно уживање?!

..pa i veliki Bayern Munchen je izgubio od Reala 0-4 i to u polufinalu kod kuce, pa boze moj, a tek Roma i Bayer L.... primali po 7 komada od MUtd i Barse, pa koga briga...ne znam sta se bezveze lozite..

Nenad

pre 8 godina

Informacija za prenose Lige sampiona, svako ko ima D3 preko SBB, moze da gleda preko D3Go svaki kanal(i one iz skupljih paketa) pa tako i RTRS i federalnu TV koji prenose Ligu sampiona

Parenzo

pre 8 godina

Smejemo se Dinamu, ljudi za 5 godina zakopčali 50 miliona od LŠ...
(Sima, 25. avgust 2015 23:41)

i preko 100 miliona od igraca,u zadnjih 10 godina

cofi95

pre 8 godina

E, moj Deila, pa ne mozes sa Cifcijem i drugim prosecnim igracima da napadnes LS. Ovaj Celtic i onaj sto je tukao Barsu na Parkheadu pre dve godine su nebo i zemlja. LE je puna kapa.

gospon

pre 8 godina

komandos...
slažem se da dinamo nije imao neke rezultate u grupi zadnje dvije lp...ali u kupu uefa su prošle godine imali 2 pobjede, celtic i astra, tako da iznosiš krive podatke.
po meni je najveći krimen loša stručna politika u seniorima, gdje prevladava često interes mamića i njemu bliskih. naravno zbog zarade. u tom smislu svaki normalan navijač dinama ne voli mamića. ali da je mamić uspio napraviti sredjen klub, u kojem nema "slučajnosti" u kadetima i juniorima već najbolji izlaze iz sustava..samim tim i najbolje transfere radi a klub živi od tog. često investira u stranca ili domaćeg pa ga proda za veću cijenu nakon 2-3 godine. bude i promašaja, ali u zadnjih par godina sve manje. dinamu je problem i stadion, tj. dva stadiona u jednom što je valjda svjetski raritet. još kad bi to grad zg ili država riješili bila bi to ljepša priča. purgeri su razmaženi i vole sve "europski" pa im je često ispod časti gledat slaven belupo, bez krova na derutnom stadionu XD

Agora

pre 8 godina

Jedino iznenadjenje je bila kvota preko 2 na Malme, koji na svakoj poziciji ima jace igrace od Seltika. Kao sto je i iznenadjenje od kvote 2 na X2 Astanu danas, i na Molde X2 protiv Standarda sjutra, gde su svi timovi dobrano jaci od favorizovanih neverovatno protivnika.