Utorak, 04.08.2015.

23:03

Đorđević o Bobiju: Odmah mi je ishod bio jasan

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da je očekivao da će San Antonio zabraniti Bobanu Marjanoviću da igra na Evrobasketu, prenose “Novosti”.

Izvor: JT

Ðorðeviæ o Bobiju: Odmah mi je ishod bio jasan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

189 Komentari

Sortiraj po:

akajea

pre 8 godina

Pa Pol Džordž je celu sezonu propustio zbog povrede na pripremama reprezentacije pa je opet rekao da će da igra u Riu a Indiana neće da mu brani. To samo Evropljanima mogu.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

petar cz Drago mi je zbog Bobija al nema sta da trazi u NBA bice promasaj ko Milcic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 5. avgust 2015 12:45)

Kako nije promasaj ... Covek igrao sa Iverson-om i uzeo prsten ! Ko ne bi voleo da bude takav promasaj !

lev

pre 8 godina

Vecina komentatora zvezdasa su klinci, zato ne znaju ko je djordjevic pa iz neznanja pricaju svasta. A to da su prvo zvezdasi pa tek onda Srbi necu ni da komentarisem.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Najjaci su komentari narikaca gde sebe stavljaju u kosarkaske znalce !?! Kao oni prate kosarku ... Niste vi pratili kosarku nego kao stado isli za magom ... slusali ga otvorenih usta i blejali ! Zato vas i zovu Duloove narikace ! Sto se tice kosarke, da znate ne bi se onako blamirali po forumima do polufinala ABA lige ! Palili masinu, Dulo ovo, Dulo ono .... Smesni ste kao i ekipa vam sa sve guslarom Kopivicom sa Romanije ... Menadzer ekipe Baba Rozga !

Nik

pre 8 godina

Kako vi svi ovde mračite, pa to nije normalno. Kakve teorije se mogu pročitati. Nadam se da su bar neki plaćeni za to, a ovi što pljuju iz ćeifa... Blago nama sa nama ovakvima.

Kum

pre 8 godina

E bas ovakvi komentari dovode do svih ovih svadja izmedju Zvezde i Partizana umesto da gledamo reprezentaciju. Zelim tebi i Covketovom privatnom klubu sto vise da vas tovare ove godine u EL kao sto i hoce i da vam se ISMEJAVAMO u FACU ne kontrolisano ovde na forumima a i uzivo... Dovidjenja prijatno.
(Covic legenda kluba, sta dalje reci., 05. avgust 2015 11:50)

Nista ti nisi bolji od njega. Prvo napises nesto pametno, pa onda u istom cugu uskocis sebi u usta, i to sa zaletom. Bravo!

bari 1991

pre 8 godina

Djordjevicu, obrati se kao selektor Srbije, lekaru koji je konstatovao da bi skorasnje naprezanje dovelo u pitanje karijeru Bobija Marjanovica, kad si toliko pametan, i dajes ovakve laicke komentare po novinama. Kazi lekaru da nije u pravu! Hvala...

Neka te Ciko pojede

pre 8 godina

zagor, 4. avgust 2015 23:52

Nije toliko ni bitno da li je Radovic uzeo pare ili ne, ali jeste bitno da nam se objasni sled dogadjaja - Misko kritikuje izbor igraca, Misko se izvinjava, Radovic daje izjavu. Izjava pomocnog trenera i to 2 meseca posle finala. Kako nisu nasli tragove frakture ako je postojao prelom kao sto je izjavio radovic? Zasto ovo nije izjavio pre nego sto je CZ dobila pare? Licemerno i maliciozno si izveo zakljucak da Sale prica o odluci Bobija zbog NBA sna. Uskraceno je Bobiju da ostavri svoj san igrajuci za reprezentaciju,ali kada neko zeli da bude zlonameran onda konstruise stavove i cita misli drugih ljudi.

Aleksandar

pre 8 godina

Čitam komentare, Radović je kriv, uprava Zvezde je kriva, Đorđević je kriv itd..Ali skoro niko ne kaže ništa o Sparsima i o tom sporazumu sa evropskim igračima. Mnogi Srbi valjda vole SA zbog Popovića tamo. Kao da ne postoji druga NBA ekipa. Sve u svemu, moramo da znamo da Amerikancima decenijama boli uvo za svako Evropsko i Svetsko prvenstvo. U stvari, za svako takmičenje koje se ne zove NBA. Misle da su superiorniji od svih. Ko ode u NBA, neka zna da mu neće biti lako uopšte da igra za reprezentaciju, jer s tim sporazumom, barem igrači koji nisu "zvučno ime" (da ne kažem svi) mogu postati deo vlasnistva američke ekipe što praktično znači da njihovo mišljenje zapravo ne znači ništa. Ne možeš ujedno da živiš "američki san" i "evropski san". Radović jeste kriv zbog te izjave da je Bobi igrao sa slomljenim stopalom, ali "lopta" sada ide u San Antonio. Pošto Marjanović nema nikakav prelom stopala, već samo otok, može da igra. I na kraju krajeva, ne mogu da razumem one koji pljuju po Đorđeviću. Valjda neki ne mogu da mu oproste što je išao u PAO, pošto je izjavio da neće voditi nijedan klub, dok vodi repreyentaciju. I ne mogu da mu oproste što je izabrao baš ovu ekipu. Da je išao u Oly ili u Real, sve u redu, zar ne..Čudan smo narod zaista da ne kažem nešto više...Svaki uspeh reprezentaciji.

posle prvenstva bice uvek sam verovao u saleta

pre 8 godina

Zalosni komentari ne mnogo pametnih ljudi koji ne vide dalje od svog kluba i koji svaku kosarkasku vest koriste da ogade kosarku normalnom coveku,pritom 90% komentatora verovatno ne zna osnovna pravila kosarke,znaju za Partizan i Zvezdu i stajace uz svoj klub bili u pravu ili ne.
Kako vas nije sramota da uzimate Aleksandra Djordjevica u usta?
Ko je dao 9 trojki Litvaniji,trojku Hrvatima,ko je uzeo medalju na svetskom prvenstvu posle 12 godina cekanja?
Da li ste vi sto pitate zasto Djordjevic nije zvao Bobija prosle godine zaboravili da je na tom prvenstvu osvojena srebrna medalja?
Mozda je Djordjeviceva odluka da ga ne zove prosle godine uticala na Bobija koji je podivljao i odigrao retko vidjenu sezonu,Bobi prosle godine u ovo vreme nije bio igrac koji je danas ali vi to ne vidite,vi brojite klupska zrnca.Jadni ste.

petarczv

pre 8 godina

Jedini Sale ima m..a da kaze sta misli.
(Pivke, 05. avgust 2015 10:08)

Zar nije to bio vujosevic? Inace kad je bobi potpisao za sparse bilo je brdo komentara igokejaca kako ce tamo da mase peskirima,kako nema pojma kako je spor i ne igra odbranu a sad svi u glas kokodacu kako bez njega nemamo sanse da osvojimo EP...Licimeri

boki76

pre 8 godina

Ko zna zasto je ovo dobro..Mozda ce bas Milutinov i Kuzmic biti pozitivna iznenadjenja u reprezentaciji..Nadam se da ce ici oba igraca na EP.
Moja jedina dilema je da li ici sa 6+6 ili 7+5.
Dakle lomice se na Dangubicu ili Mitrovicu.
Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalin, Bjelica, Mitrovic ( Dangubic ), Erceg, Raduljica, Kuzmic, Milutinov.

Kipo

pre 8 godina

Stvarno ne mogu da verujem koliko ima negativnih komentara na račun Saše Đorđevića. Kako vidim najveći mu je greh što je igrao za Partizan a odmah iza to što prošle godine nije zvao Bobija? E pa draga moja deco, Vi niste navijači Zvezde već ste sramota ove zemlje! To što Vas je klubaštvo tako ostrastilo nije opravdanje jer ako nemate ni trunke poštovanja prema jednoj od naših najvećih košarkaških legendi koji je i kao selektor već postigao za mnoge nemoguću stvar, koga onda poštujete?

Sale ima punu podršku svih iskrenih ljubitelja košarke!

Covic legenda kluba, sta dalje reci.

pre 8 godina

Sve je ovo tvoje maslo. Ali odajem ti priznanje...fantasticno odradjeno za Raduljici i Kuzmica. Bravo!
Zvezdasi dok si ti selektor ne podrzavaju reprezentaciju. Imamo mi svoju malu i nevaznu EL.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pako, 5. avgust 2015 08:59)

E bas ovakvi komentari dovode do svih ovih svadja izmedju Zvezde i Partizana umesto da gledamo reprezentaciju. Zelim tebi i Covketovom privatnom klubu sto vise da vas tovare ove godine u EL kao sto i hoce i da vam se ISMEJAVAMO u FACU ne kontrolisano ovde na forumima a i uzivo... Dovidjenja prijatno.

орах

pre 8 godina

упоредите бобијеве наступе ове и прошле године и добиćете одговор зашто га није било на светском првенству.
подршка селектору.

Axl

pre 8 godina

Ne treba nikakav snimak niti duboka analiza da bi covek zakljucio da Bobi ne moze da izdrzi ozbiljne pripreme, evropsko provenstvo i zatim sezonu u NBA. Pustite decka na miru da zaradi neke pare i vece postovanje u zivotu!

Batko

pre 8 godina

Kad vidim komentare gde se pljuje ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ, od pojedine bagre tipa Ivan NS, toliko jadno... 
A kad je taj isti Sale izbacio Mačvana sa spiska i dao prednost Mitroviću bilo je :,,To Sale, tako treba,...,, 
Ništa gore nego kad krene odjednom, od prošle godine, da se prati košarka...
(Pijana veverica, 05. avgust 2015 11:28)

A ti je pratiš od pretprošle?

Pijana veverica

pre 8 godina

Kad vidim komentare gde se pljuje ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ, od pojedine bagre tipa Ivan NS, toliko jadno...
A kad je taj isti Sale izbacio Mačvana sa spiska i dao prednost Mitroviću bilo je :,,To Sale, tako treba,...,,
Ništa gore nego kad krene odjednom, od prošle godine, da se prati košarka...

Cirkus

pre 8 godina

Covicu legendo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ccc, 5. avgust 2015 10:05)

E zato se i jeste ovo desilo... zato sto su tamo neki "LEGENDE" u nekom tamo klubu, sa sve strucnjacima u istom...

Tarup

pre 8 godina

@OFFjsdp

Covjek je pobjedio sve najvece reprezendacije svijeta, osim Amerike, i uzeo srebro... samo da te potsjetim u slucaju da si zaboravio. Kakav smo to narod, pa tako lako zaboravljamo i nista, ali bas nista nam nije sveto i vrijedno postovanja. Stidim se sto sam Srbin kad procitam komentare poput tvog.

Kum

pre 8 godina

Trebalo bi da se donese zakon: ko ode u NBA, ne moze da igra za reprezentaciju, cast izuzecima, ali nijedan od igraca koji je otisao u NBA nije nista doneo reprezentaciji. Taj izuzetak je Divac, ostali su nam unazadili repku.
(socrat, 05. avgust 2015 07:23)

Pozdravio te Stojakovic.

Ivan NS

pre 8 godina

Nebojša "legenda" Čović da vrati pare San Antoniju iz moralnih razloga!!!

Aaa da šta to beše moral???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novinar SoS kanala, 5. avgust 2015 07:43)

Mhm, a Vujošević da vrati preskupe slike, plaćene od prodaje igrača Partizana unazad petnaest godina. Prodali ste gomilu igrača, i to sve ozbiljnim klubovima, a nema ker za šta da vas ujede. Bolje razmišljaj o tome, 'novinaru'.

Tool

pre 8 godina

Podrška Radoviću, koji je svakako veće košarkaško ime od ovog nazovi selektora Đorđevića.
Zvezda bi trebalo da zapreti povlačenjem igrača iz svih reprezentativnih pogona ako ne dobije poštovanje koje zaslužuje kao najveći klub na ovim prostorima.
A reprezentacija je ionako zabava za navijače osrednjih i lošijih timova, koji o evroligi mogu samo da maštaju.
(stub srbstva, 05. avgust 2015 09:33)

Nadam se da si ironičan. Ako nisi ironičan, onda si jednostavno idiot.

Ivan NS

pre 8 godina

ajde navijaci koji od juce prate kosarku zato sto im je propao fudbalski klub da komentarisu Saleta legendu
Kako vas nije sramota
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko Cakmak, 5. avgust 2015 05:13)

Hajde da komentarišemo. Saša je jedan izuzetno sujetan lik. Ne smem da kažem to?

Kum

pre 8 godina

tako je to sam i ja bio napisao pre neki dan...niko ziv znaci ni jedan jedini komentar nije bio tipa vidi ga ovaj sta je izjavio kako je glup itd...a onda kad je sale izjavio da je sporna ta izjava onda preko 500 komentara tipa nemogu da verujem sta je izjavio itd...NE BUDITE LICEMERNI
(petarczv, 5. avgust 2015 02:31)

1. Njima je samo do pljuvanja po Zvezdi. Kakav Bobi, kakva istina, kakva reprezentacija, to ih ne interesuje, ali zato sklapaju neverovatne teorije, ignorisu dokaze i logiku, samo da nekako ublaze svoju bol.
2. Ovi Grobarcici ovde (balavci) da ne budu licemerni? To im je glavna osobina, nemoj to da im diras.
3. Ja kad procitam sta pisu, ozbiljno se zabrinem. Ti ljudi smeju da glasaju...!!

Ivan NS

pre 8 godina

Sad kukas majstore, a zasto Bobija nisi zvao prosle i pretprosle godine, nego su dobijali prednost Katic i Stimac. Samo slepac jos tada nije video da Bobi moze da donese prednost.
(hycv, 5. avgust 2015 07:10)

Baš tako. Ne bi ga vodio ni ove sezone, nego mu je ovo bio idealan način da opere svoj prljav obraz.
Igrač nikada, ali nikada, ne sme da igra povređen, bilo da je u pitanju nastup za klub ili reprezentaciju (Evropsko, Svetsko prvenstvo ili Olimpijske igre).

Corleone

pre 8 godina

Smaracu najstarasniji. Radi sa tim igracima koje imas i cuti. Sad si ti nasao da se pravis pametan - pa i svi ostali timovi ne mogu da racunaju na svoje najbolje igrace, jer NBA ih placa papreno i ne zeli da rizikuje. Ovo smesno takmicenje je nebitno, jer ce to biti mecevi rezervnih reprezentacija. Svi iole ozbiljni igraci, vecina njih, jednostavno konstantno preskace reprezenatativne meceve.

A to kakav si trener ce se videti vrlo brzo u Panatinaikosu. Glavna dva pojacanja, pecaros i Raduljica. Oterace te za par meseci Grci, jer ti nisi trener. Ti si imao srece sa reprezenatcijom i to je sve. U ni jednom klubu nisi radio i to ce se jasno videti kada krene Euroliga. Smarac jedan, garantujem da ne bi smarao ni blizu ovoliko da je bila slicna situacija bila sa Milutinovim.

Kum

pre 8 godina

alo bre ljudi Nebojsa Covic prosle godine nije dao Marjanovicu i KAticu da igraju Katic ga je iskulirao
(muamua, 05. avgust 2015 07:48)

Ti nemas ni malo stida u sebi...

Sale sam izjavi da mu Bobi nije potreban, Katicu je bio vec istekao ugovor sa Zvezdom, i ti mrtav hladan sednes i napises ovakvu laz?? Ovo je vec bolest...

Kum

pre 8 godina

sada je valjda svima jasno pod kojim uslovima je Zvezda dobila obestecenje...sve se ovo znalo
(vidim buducnost, 5. avgust 2015 00:03)

To samo moze da bude jasno u tvojoj glavi, ali veze nema sa zivotom.

1. SAS je Bobijev poslodavac, sa jasnim ugovorom koji je Bobi potpisao. Ti ozbiljno mislis da SAS treba Zvezda da bi zabranila SVOJEM igracu da ne igra? Koliko su puta vec sputavali svoje igrace ili im zabranjivali nastupe za njihove zemlje? Jel su i tada placali nekoga? O cemu ti pricas?? :D

2. SAS je platio ono sto Bobijev ugovor nalaze, jer je imao +1 opciju. Sta tu tebi nije jasno? Ma jasno je tebi, ali lakse ti je ovako.

3. Sta cete sve iskonstruisati u vasim glavama, samo da mozete ikako da zapljunete Zvezdu... Malo bolesno, priznaces.

SRBIJA

pre 8 godina

@Sve je ovo tvoje maslo. Ali odajem ti priznanje...fantasticno odradjeno za Raduljici i Kuzmica. Bravo!
Zvezdasi dok si ti selektor ne podrzavaju reprezentaciju. Imamo mi svoju malu i nevaznu EL.
(Pako, 05. avgust 2015 08:59)
Polako malo da generalizacijom Zvezdaša, to što si ti zvezdaš a nisi Srbin, mene baš briga. Ja sam pre svega Srpkinja i navijaću za Srbiju svom snagom i dušom.

Kum

pre 8 godina

I sta bi se desilo kad bi ovaj igrao na svoju ruku,niko nikom ne moze zabraniti da igra za svoju reprezentaciju?!
(gile bl, 5. avgust 2015 00:03)

Sta bi se desilo? Nista, samo bi prekrsio ugovor sa SAS, i ostao bez NBA angazmana, ogromnih para i jednog od decijih snova. Mozda bi popio i tuzbu od strane SAS, sto bi ga unistilo. Ali sta to tebe briga, zar ne? Lako je tudjim ... gloginje mlatiti...

Imam utisak da ovde skoro samo deca pisu.

Kum

pre 8 godina

По мени кључно питање: да ли би Звезда добила оних 600к $ да је Боби играо за репрезентацију и повредио се?
(Баскеташ аматер, 05. avgust 2015 08:06)

Bobi je igrac SA, a Zvezda je vec dobila pare cim je potpisao. Tu se zavrsava prica o Zvezdi.

AntiSPS

pre 8 godina

Sale grobar si i jedva smo te zbog toga prihvatili i ne znam sta ti sve ovo treba , verovatno zato sto si potpisao za taj grcki klub pa pred odlazak da malo zamutis vodu , jel to po nalogu iz jsd , nije Bobi ni prvi ni poslednji kome ne dozvoljavaju da igra za reprezentacije i razlog je nebitan , moze im se

Kum

pre 8 godina

Nebojša "legenda" Čović da vrati pare San Antoniju iz moralnih razloga!!!

Aaa da šta to beše moral???
(Novinar SoS kanala, 05. avgust 2015 07:43)

Ti bas ne znas gde udaras.

pedja

pre 8 godina

mnogo ste bolesni vi veliki Srbi sa ruznije strane topciderskog brda!navijajte za spance olosi!mi "franjevci" cemo za nasu Srbijicu ,Uvek!

Kum

pre 8 godina

Većinsko navijačko telo nije zadovoljno izjavama Đorđevića u kojima aludira na deal zvezdine legende Čovića sa amerikancima na osnovu kojeg je bio dobar za minimum po' milke EUR-a i najbolje i najpoštenije bi bilo da se jedna takva košarkaška mrva kao što je Đorđević makar izvini za ovakve izjave rukovodstvu iz Stjepana Stepinca a i Vladi Srbije. U svakom slučaju iživljavanje države koje traje već 2-3 godine nije moglo da ne prođe bez zle krvi,...Šteta, a dobru generaciju imamo.
(Dacha, 5. avgust 2015 06:10)

Alo bre, gde to stoji?? Kad je to Sale rekao?? O cemu ti bre pricas??!

Ovo ti je rat izmedju njega i Miska, ako nisi ukapirao, i to sa Zvezdom nema NISTA, ma koliko ti to u tvojoj muci zeleo (a bas bi zeleo, kao i ostali, da barem imate necemu da se radujete, ma koliko tuzno to zvucalo...) da ubedis samog sebe.

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 8 godina

Pijana veverica, 4. avgust 2015 23:19
Sad se vratis na spisak reprezentacije pa vidis koliko igraca ima iz institucije a koliko iz zvezde, fmp itd
Igrali smo mi i bez Bobija pre dve godine pa se niko nije bunio..sto tada niste kukali za njim toliko???

munz

pre 8 godina

Ne pravi se mnogo naivan i ti sam si izuzeo Bobija s proslog takmicenja bez ikakvog logicnog razlga pa nista, a i sada si na isti nacin izuzeo neke momke, na promer Jokica!
(OFFjsdp, 4. avgust 2015 23:15)
Nije repka krsna slava, pa da se pozivaju prijatelji i rodbina. Od par hiljada profesionalnih srpskih igrača, knjiga se svodi na 12 slova. Prošle godine je Đorđević osvojio svetsko srebro, što je neverovatan uspeh. I to bez Bobija (koji je bio blzu tima) i onih manekena koji su se sami eliminisali. Dečko je ove sezone bio fenomenalan i jedna od okosnica i nada da možemo do finala i samim tim Rija. Sada je to „tanko“. Ako navijate protiv Srbije, za Hrvate ili koga već, lepo napišite, a ne da ostavljate defetističke komentare.

Boki

pre 8 godina

Pitanje za Popo.Da li si ti svestan koliku si glupost odvalio kada si reko da je Zvezda dala 60-70% igrača što bivših što sadašnjih.Znaci takvu dozu gluposti nisam odavno čuo.Pogledaj sastave nekadašnje Jugoslavije što velike što one skraćene što pod nazivom Srbija.Pa da li si stvarno izgubio vezu sa realnošću?Pa čak i sadašnji reprezentativci Kalinic,Marjanovic i Mitrovic nisu Zvezdina deca.Marjanovic igrao i za Hemofarm i za Radnički i za Megu pre Zvezde i on je sada Zvezdin igrač.Mislim strašno.

djc-xxx

pre 8 godina

Sale selektore, da li se sećaš 1995. kada si nam doneo evropsko zlato? E, tada ni Lejkersi nisu hteli da puste Divca, ali je Čovke (tadašnji predsednik KSS)nekako jedva uspeo da završi stvar. Pitam se, šta bi bilo da Divac nije igrao kao Bobi sada? :-)Ko bi čuvao Sabonisa? :-)A ko će sada da čuva braću Gasol? :-)

mladi ja

pre 8 godina

@popo Marjanović postao igrač u megi, Nedović u ritasu, erceg fmp, teodosić fmp, Bjelica jeste vaš, ali je igrač postao tek kod Željka...Da ne nabrajam dalje, ali shvataš poentu...Zvezda ima samo Luku Mitrovića...

petarczv

pre 8 godina

Sad sam citao izvestaj san antonia o povredi marijanovica,naime pregledao ga je najveci strucnjak u zapadnoj americi za stopala i clanke stopala i on je napisao u svom izvestaju da je stopalo bobana marijanovica u takvom stanju da ako ne miruje i bude se izlagalo naporima moze doci do veoma ozbiljne povrede...E sad ako je to istina zasto se onda insistira na njegovom igranju ako to moze da mu upropasti sezonu?? Pa i jovic je povredjen pa smo ostali bez njega i to je to. Zasto se dize tolika frka? Naravno da bi svako voleo da bobi igra jer je to odavno zasluzio i igrama i stavom ali decko je povredjen i nema potrebe da se prave teorije zavere i time kvari rraspolozenje unutar ekipe...

LFC

pre 8 godina

Nije Bobi ni prvi ni poslednji koji zvog NBA nije igrao neko reprezentativno takmičenje. Ostavite čoveka na miru i prestanite da se prepucavate i da uvlačite klubove u ovu priču.

dule

pre 8 godina

Evo zašto meni nikad nije bilo drago da nam igrači odlaze u NBA - jednostavno onog trenutka kad igrač potpiše za NBA klub on više nije dostupan reprezentaciji na adekvatan način. Nemojte me pogrešno shvatiti, drago mi je zbog tih momaka (najviše para, najjača liga, dečački san) ali mi je žao zbog reprezentacije.

Mile

pre 8 godina

Za 3.5 minuta igranja u trash time sljedeće sezone sad neće moć igrat za Srbiju, da sam na Bobijevom mjestu ja bi Spursima postavio uvjete jer bilo di u europi može dobit bolji ugovor i igrat. Ovo je nešto više od tobož otočenog zgloba..

stub srbstva

pre 8 godina

Podrška Radoviću, koji je svakako veće košarkaško ime od ovog nazovi selektora Đorđevića.
Zvezda bi trebalo da zapreti povlačenjem igrača iz svih reprezentativnih pogona ako ne dobije poštovanje koje zaslužuje kao najveći klub na ovim prostorima.
A reprezentacija je ionako zabava za navijače osrednjih i lošijih timova, koji o evroligi mogu samo da maštaju.

Djole

pre 8 godina

Ljudi,sta je sa vama? Prvo,tacno je da Sale nije zvao Bobija prosle godine,pa sta? Prosle godine nije bio tako dominantan kao ove,mozda zato. Uostalom,na SP smo igrali samo sa Raduljicom pa smo uzeli srebro. Krle je ponekad ulazio zbog povrede,Katic i Stimac mahali peskirima! Jeste bio MVP EL,ali samo onog prvog dela,ne top 16. Na EP bi mu bilo mnogo teze da se nosi sa spanskim i francuskim NBA centrima. Kao ce on to? Jeste visok,ali nije toliko snazan i iskusan. Kod Krleta je drugo,on je namazan i iskusan,i ima sut sa poludistance (sto je najbitnije za centra kad je fizicki slabiji od protivnika). E,to je ona koncepcija o kojoj Sale prica! Bobi bi malo usporavao igru. Svima nam je zao sto Bobi nece moci da igra,ali nije Sale izjavio da je povredjen,nije Sale rekao Sparsima da zovu Bobija na preglede. Uostalom,Bobi je igrao na proslavi 20 god. Beobasketa bez problema i nisam cuo njega licno da se zali na povredu. P.S. Cudno je sto Sparsi toliko brinu o malom otoku centra koji ce im biti peti izbor. Objavite.

kosta

pre 8 godina

Daniks& Na osnovu u čega dobijaš slobodu i pravo da čoveka naziva ljigom, otkud ti znaš kakav je on čovek? Pogrešio jeste, ali tu nije bilo nikakve namere.Sram bilo ne tebe nego tvoje roditelje koji su te vaspitavali.

DCI Barnaby

pre 8 godina

Situacija je u suštini jednostavna.Ako Đorđević kaže da dublje analizira situaciju nego što neki misle,neka onda kaže konkretno zašto je Radović to izjavio i ko ima interes u tome svemu,pošto insinuira da zna to sve,pa da svi znaju o čemu je riječ i gotovo.Ovako nedorečen samo ostavlja prostor za razna nagađanja i rasprave.Ako je 100% siguran ne znam zašto ne kaže sve,ili možda i nije baš tako duboko analizirao....

Schone

pre 8 godina

strucnjak, prošle godine ga nisi ni zvao!? sad ne mozes bez njega
(velja, 04. avgust 2015 23:29)

Pa strucnjak je tada uzeo srebro, a ti se valjda nisi tada radovao. Prvo malo promisli sta zelis da pises licemjeru.

Goran d teoretičar zavere

pre 8 godina

Najmanje dve stvari su ovde sumnjive, obe vezane za Miška R:
- kao da je jedva dočekao da okači sliku Bobija sa onom "čizmom", u fazonu: eto, vidite da je stvarno povređen, a selektor Saša ga tera da trenira. Neko ko želi da Bobi igra na EP nikada ne bi potencirao povredu koja može da ga odvoji od nacionalnog dresa.
- isti taj Miško teatralno kaže da treba krenuti u rad sa San Antoniom oko toga da Bobi zaigra, što je fin bleferski potez: to kaže upravo onaj ko želi da Bobi ne igra, a sa ciljemda bi skinuo sumnju sa sebe.

Stvar je, generalno, jasna. Bobi je imao napornu sezonu i treba mu odmor. Miško je prodao Bobija San Antoniju, a obećao im da će srediti da Bobi ne igra na EP, već odmara. I to se upravo dešava, vešta spletkaroška igra menadžera koji samo odrađuje unapred dogovoreno...

Ja sam ne 100%, ali bar 95% siguran da je ovo sve vešto zamesio taj Miško... Toliko vešto da je čak potplatio treću osobu da se kao slučajno izlane o povredi...

dejan

pre 8 godina

A šta ste očekivali od ovih kretena amerikanaca . Pa oni bi nam zabranili i učešće kad bi mogli . Da se ja pitam Bobi bi dobio od Srbije obeštećenje i napustio San Antonio a njima ako trebaju igrači neka ih nađu među amerikancima .

vladan

pre 8 godina

Sta znaci izjava "i Boltu oteknu nogebposle 12h u avionu"? Zasto Bobi posle 12h u avionu ima otok samo na levom stopalu? Koliki treba da budebspisak igraca koje je trenersko nepoznavanje medicine i zelja za rezultatom odvelo u invalide ili im unazadilo karijeru: Kinsli, Bertrans, Westerman, Tripkovic. Da li neko of nasih uglednih ortopeda moze da kaze kolike su neznalice ili autoriteti ovi sto ih u sred leta debelo placa San Antonio? I da prekine ovu jadnu, ko zna koju po redu klubasku svadju. Bobijevo zdravlje je vaznije od medalje na EP, Zvezdine triple krune i odlaska na OI. On treba jos 10 godina dabigravzavreprezentaciju i da po svetu reklamira srpsku kosarkasku skolu

+41

pre 8 godina

Kako su ovi partizanovci sto komentarisu jadni pa to je strasno. Zvezda dobila od SA pare da Borko kaze da je Bobi igrao povredjen ? Vrhunac gluposti. Pa NBA tim moze da zabrani bilo kom igracu da igra sta se tu Zvezda pita ? Branili su i svojim igracima pre da igraju na SP. Zvezda daje sto bivsih sto sadasnjih 60-70 posto igraca reprezentacije. O mladjim selekcijama da i ne pricamo. I ovde se nadju grobari sa 3 svoja igraca u seniorskoj i nula igraca u juniorskoj konkurenciji da pricaju kako Zvezda radi protiv interesa Srpske kosarke.Pa da nema Zvezde kosarka bi nam bila gde i vi - tj.pred gasenjem.
(popo, 04. avgust 2015 23:58)

Ja se samo nadam da je sarkazazam bio u pitanju...u suprotnom ti nema pomoci, ali ozbiljno !

pametnjakovic

pre 8 godina

Izjava zvezdinog trenera je porucena i on je to namerno i svesno uradio, sa druge strane da nisu tako uradili uradilu bi na drugi nacin, uglavnom sezona u NBA je mnogo naporna pa ako Bobi planira da igra tamo bolje je da preskoci ovo EP, sada vec radi individualne treninge da pripremi sto je vise moguce telo a Ameri su samo pragmaticni kao i uvek, mislim da je ovako dugorocno gledano bolje a na ovom EP Milutinov izrasta u centra br. 1 cija ce izmena u buducnosti biti Bobi ;)

Баскеташ аматер

pre 8 godina

По мени кључно питање: да ли би Звезда добила оних 600к $ да је Боби играо за репрезентацију и повредио се?

Слaвишa

pre 8 godina

А прoшле гoдине си вoдиo Кaтићa дa би гa прoдaли a сaд "плaчеш". Кao Бoби се није уклaпao у твoју визију игре или кaкo си већ изјaвиo... И Митрoвић je биo вишaк a мoмaк је сaсвим кoректнo oдрaдиo припреме...

Užasno teške povrede

pre 8 godina

Nema veze, pa tako su Jovic i Ristic glumili povrede da ne putuju na Novi Zeland, da se sacuvaju za klub, a generacija im svetski sampion.
Uz Saleta 200%!!!
(021, 4. avgust 2015 23:40)

A što bi gubili vreme osvajajući nekakve tamo titule prvaka sveta kad su mogli da se mirno spremaju za nadolazeću, sada vidimo, vrlo uspešnu sezonu Zvezde.

hill

pre 8 godina

ovim bobi vise gubi od reprezentacije. jeste dominantan Ove sezone. Ali nije nezamenljiv. neka se momci izbore za oi. eto tamo i bobija. srecno!

Pako

pre 8 godina

Sve je ovo tvoje maslo. Ali odajem ti priznanje...fantasticno odradjeno za Raduljici i Kuzmica. Bravo!
Zvezdasi dok si ti selektor ne podrzavaju reprezentaciju. Imamo mi svoju malu i nevaznu EL.

Dragan

pre 8 godina

Nemam nista protiv Djordjevica kao selektora, naprotiv. Ali je malo degutantno s njegove strane, zar Marjanovic nije bio prekobrojan prosle godine za SP?

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

(popo, 4. avgust 2015 23:58)
Jarane za tebe i one poput tebe samo jedna rečenica(u potpisu),da se ne blamiraš...

poly

pre 8 godina

@OFFjsdp - Gde ti zivis? Pa Sale je doveo Srbiju sa onakvim timom na drugo mesto?! Kakvo palanacko razmisljanje... Procitaj Saletov intervju o tome kako ga je Duda godinama izostavljao iz repke SFRJ i uz Drazena "lepio" Zdovca, Perasovica itd, a ne njega. Kako je tad bio besan i kako sad shvata. Bedni smo mi kad se neko uopste drzne da ostavlja ovakav komentar, jos jedan selektor iz fotelje... No ne brini, tesko cemo do medalje i Rija, pa mozes da nastavis "niz" komentara...

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

Svi znamo u cije ime radi veliki dukljanin Borko Radovic i ko je njega ranije zastupao. Nista nije slucajno pa ni njegova izjava o Bobiju nakon sto Sale nije zvao Vasu Micica.

Trener

pre 8 godina

Nije do problema doslo zbog Radoviceve izjave i molim medije da ne spekulisu. Djordjevic je jedan prevarant ali mediji moraju ostati neutralni.

Kinez

pre 8 godina

"Jasan mi je bio ishod, ali sam samo ćutao i čekao" rece i ostade ziv. Pa nisi usta zatvarao, optuzivao sve od reda, a sad "mudro cutao". Dosta samoreklamerstva.
Uostalom ko nema kratko pamcenje, zna da si uvek bio PODOBAN. Jel' to gospodin Djordjevic bio u Milosevicevom "Timu za sirenje istine" koji je 1998. godine dobio diplomatske pasose da slave rezim u svetu?
E, pa, gospodine, mozete vi da donesete sto medalja, ovo vam se NE ZABORAVLJA!

Uvek Zvezda

pre 8 godina

Posle drugog mesta na SP i nebrojano medalja u igrackoj karijeri neko i dalje sme da da sebi pravo da pljuje Saleta!??
(Vitez Lukic Od Lamburginija, 04. avgust 2015 23:37)
Pa sta sad to znaci? Da ne moze da pogresi? Ne radi se ovde o pljuvanju...Svasta. Zaista ne znam ko je u pravu i to vise nije ni bitno. Bobi ne igra i kraj.. Idemo dalje...

hycv

pre 8 godina

Sad kukas majstore, a zasto Bobija nisi zvao prosle i pretprosle godine, nego su dobijali prednost Katic i Stimac. Samo slepac jos tada nije video da Bobi moze da donese prednost.

Kosarka

pre 8 godina

Ovo sa Bobijem se znalo jos u Milanu. Intervju za Radovicem je potpuno nebitan u celoj priči jer je objavljen NAKON dolaska Bobija u reprezentaciju gde je od strane doktora reprezentacije ustanovljeno da otok idalje postoji i Bobi je bio van trenažnog procesa uveliko. Iz SA je vec bilo stiglo obaveštenje da Bobi mora u USA na dodatne preglede da bi se ustanovio nivo povrede. Radovicev intervju je posluzio Saletu kao mogucnost da se medijski obracuna sa menadžerom koji ga je pre toga bez ikakvog razloga napao zbog nepozivanja Vase. Selektor ima pravo da odlučuje koga ce pozvati i nema menadzer sta da se buni. Sale je tu mozda malo prenaglio, ali je svestan da je Bobi ipak nespreman. Naravno da je to sada tesko priznati i nema potrebe za time. Ovo nema veze sa klupskom kosarkom kako bi neki voleli da prikazu vec je posledica loših odnosa selektora i tog Miska menadzera. Sam Bobi je igrao smanjenim intezitetom i nije trenirao poslednjih mesec ipo dana sezone. Zvezda je uzela pare jer Misko trenutno ima velike koristi od koriscenja infrastrukture u vlasnistvu Covica i naravno da je izdejstvovao pare od SA jer time obezbedjuje dalje koriscenje istih za megine klince.

DG

pre 8 godina

Problem sa Bobijem je što loše brani pik-end-rol zbog slabije pokretljivosti, zato ga Duda nije zvao u reprezentaciju. Sada bi nam dobrodošao zbog uloge u napadu, tu je neprikosnoven. Plašim se da će nedostatak centara loše da utiče na našu igru, možda i presudno.

socrat

pre 8 godina

Trebalo bi da se donese zakon: ko ode u NBA, ne moze da igra za reprezentaciju, cast izuzecima, ali nijedan od igraca koji je otisao u NBA nije nista doneo reprezentaciji. Taj izuzetak je Divac, ostali su nam unazadili repku.

Pekar

pre 8 godina

Čak i ako se radio o "samo otoku", valjda bi to trebalo sanorati, a ne uništavati zdravlje čoveka zarad rezultata kpšarkaških utakmica?

raxi

pre 8 godina

Ma,Sale je pametan covjek,njemu je,kako rece,sve bilo jasno cim je ona ljiga Radovic izisao u javnost sa temom o Bobiju,koju je neko narucio,i od tog momenta se znalo da neko ne zeli da se nastavi dugo toplo ljeto srpskih sportskih uspjeha.
Velika je steta sto Bobija nece biti na EP,ali se ni Sale i njegova druzina nece lako predati,u to sam siguran.
A,ovima sto prebacuju Saletu sto ranije nije uzimao Bobija zelim reci da je Bobi ove sezone sigurno bio bolji za 50% nego ranijih sezona i zato je odmah pozvan i u NBA i u reprezentaciju,sto nije bio slucaj proslih sezona.
Srecno Sale,care,neka vam ovo masijasko podmetanje i ometanje podigne adrenalin i pojaca inat za osvajanje medalje na EP.
(danix, 04. avgust 2015 23:57)

Kako vas nije sramota da objavite ovakav komentar!?

jes da bude

pre 8 godina

kad vidim sta sve pisu o istoriji reprezenzacije i kako tu ugradju zvezdu kao najzasluzniju za sve istor.uspehe, dolazim do zakljucka da ovde ima puno klinaca 2000 godoste

Prosla godina

pre 8 godina

A zasto se niste prosle godine otimali za Marjanovica? Nego kada je odigrai vrhunski zovete ga i placete za njim... prosle godine su pre njega igrali Katic i Stimac.... a sada na spisku Katica nema jer je mator a Stimac je los... Sami ste krivi!

pixi10

pre 8 godina

@Velja Tako je, obrazlozenje mu bilo ne moze da brani pik... p.s. selektor koji iz loze u derbiju stiska pesnicu kad stoka da kos nije moj selektor.

Deki

pre 8 godina

(OFFjsdp, 4. avgust 2015 23:15, kako ne razumete cigani da Bobi pre godinu dana i sada nije isti igrač. Mnogo je napredovao u instant klubu i naravno da je zaslužio poziv.To što tebi smeta trener koji je grobar je druga stvar. I da osvojimo Evropsko i dalje će ti smetati.

Dacha

pre 8 godina

Čudo je Srbija, ali čudo od države...Nakon što smo zarad lečenja 13-godišnjih kompleksa većinskog navijačkog tela u Srbiji proglasili jednog Danilovića i Vujoševića stranim telom i "uništiteljima košarke", a legendama košarke Nebojšu Čovića i družinu iz Vlade Srbije, sada je izgleda red i na Sašu Đorđevića. Većinsko navijačko telo nije zadovoljno izjavama Đorđevića u kojima aludira na deal zvezdine legende Čovića sa amerikancima na osnovu kojeg je bio dobar za minimum po' milke EUR-a i najbolje i najpoštenije bi bilo da se jedna takva košarkaška mrva kao što je Đorđević makar izvini za ovakve izjave rukovodstvu iz Stjepana Stepinca a i Vladi Srbije. U svakom slučaju iživljavanje države koje traje već 2-3 godine nije moglo da ne prođe bez zle krvi,...Šteta, a dobru generaciju imamo.

VanilaKrokodil

pre 8 godina

Ovde na Novom Zelandu su prikazali na dnevniku jednog od pomocnih trenera SA Sparksa Sona Marksa, kako je tek dosao sa porodicom na odmor, a Bobi je vec u Teksasu po Miskovom zahtevu. Pa Raznatovicu, stvarno ti hvala.

petarczv

pre 8 godina

Muka mi je vise od vas sto napadate tog Radovica...Bukvalno ne znam kako izgleda lik i ne zanima me, ali nemojte da ste licemeri obicni, kad je izasla ta vest za taj intervju, NIJEDAN komentar nije bio u stilu "sto si to rekao?". Evo i dokaza http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1017658 Tako da nemojte smarati, moguce je da je ovo necije maslo, ali da idete na tu pricu kako je on kriv zbog te nesmotrenosti, ne budite licemerni i obratite paznju na tadasnje komentare.
(Cazorla, 04. avgust 2015 23:38)

tako je to sam i ja bio napisao pre neki dan...niko ziv znaci ni jedan jedini komentar nije bio tipa vidi ga ovaj sta je izjavio kako je glup itd...a onda kad je sale izjavio da je sporna ta izjava onda preko 500 komentara tipa nemogu da verujem sta je izjavio itd...NE BUDITE LICEMERNI

Stefan HN

pre 8 godina

Bitno da su ovi sveže odmrznuti uzeli pare od SA, a to što je njihov Radović namerno, ili ne namerno, morao da se izlaje za povredu, dva meseca posle završenog finala, jasno je kolko je njih briga za reprezentaciju, ili želju njihovog do jučerašnjeg igrača, jer verujem da je dečko hteo da igra...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pijana veverica, 4. avgust 2015 23:19)
Da,Crvena Zvezda je zabranila igracu San Antonija da ne igra za reprezentaciju.Takodje smo to zabranili i Kalinicu,Dangubicu i Mitrovicu ali tek treba da izadje u javnost.Da,bas je Zvezdu briga za reprezentaciju,a to dokazuje i 70% mladog nacionalnog tima koji se nedavno okitio zlatom.I njima cemo uskoro da zabranimo.Takodje smo mi "tek odmrznuti" doveli i grckog kolosa ispod kosa.Polako,tek ce da te boli.

23 forever

pre 8 godina

Ispade Marjanovic Gasol... Niti ce bilo sta da uradi u NBA jer je previse spor i mlitav, niti ce toliko da nam nedostaje. Lepo bi bilo da igra ali nije ni tragedija bez njega.

Nenad

pre 8 godina

Ispade katastrofa na kraju, voleo bih da neko nas zvanicno kaze (ne Misko) da li je stvarno povredjen koja je povreda u pitanju i koqliko mora da miruje. Mislim razlike izmedju lekara postoje, ali reprezentacija bi trebalo da angazuje nekog naseg lekara da samo nepristrasno kaze da li je povredjen ili ne. Boban je daleko nas najbolji visoki igrac i sa njim na terenu mi mozemo da pravimo lako razliku u odnosu na druge.
Uz duzno postovanje za Zvezdine saigrace ove sezone, ali ako ih uporedite sa Teom, Bogdanom i Bjelicom mozete da vidite kakve bi lopte Bobi tek sad dobijao i koliko bi bio efikasniji u napadu. Igrace nasi dobro ali realno nemamo dobrog centra, Radulja je ok ali kao bekap opcija da zasija na par utakmica i jednu dve cetvrtine. Tesko sa jacim reprezentacijama mozemo nesto da uradimo bez Bobija.

Марко

pre 8 godina

Ово је још један шамар који је FIBA добила од NBA. Колико само играча прехтодних година није учествовало на европским и светским првенствима због NBA уговора. Разлика је, ипак, много велика.

milan

pre 8 godina

fmpzvezda nihje ni dobila obestecenje..ugovor je istekao.. peru se pare tj pumpa novi budzet. nba timovi su transparentni i san antonio bi objavio da je platio.

hulk

pre 8 godina

Shvatite, odavno je sport posao. Nema tu emocija. Ima par likova poput Totija iz Rome koji ne igraju samo radi kesa, ali to su izolovani slucajevi. Takodje, nije Bobi Gasol ili Parker, pa da moze da kaze da ce igrati ili nece. U NBA se jednom dobija sansa

Branko

pre 8 godina

@popo

A gde ste vi? Ugaseni, ili ste sada ribari ili sta? Nemoj da si naivan, do pre 2 godine kosarka vam je bila sekundarni sport a sada ste odjednom najveci kosarkaski navijaci.

Sto se ovih ostalih, koji imaju toliko obraza da Djordjevica oslavljavaju sa ti, kao "brata u kafani" reci cu samo nesto. Kada u svojim zivotima postignete samo 1/100 deo onoga sto je Djordjevic postigao, onda imate pravo da se tako obracate. Do tada, rep izmedju nogu i zavucite se u istu rupu iz koje ste se i izvukli!

Nikola

pre 8 godina

Realno ko misli da je Radovic skovao plan sa Gregom Popovicem itd je apsolutni kreten, ovde ima vise faktora, glupa izjava nekog zvezdinog funkcionera, San Antonio iskoristio bilo koju polu sansu da spreci svoju investiciju da igra i mozda se dodatno povredi, i Sale koji izigrava zrtvu a u stvari mu ovi ucinili uslugu jer realno nikad nije ni hteo da vodi Bobija. Prosle god mu se ne uklapa u koncepciju, a ove god nonstop hvali milutinova, uz to doveo ovu drugu dvojicu u Panatinaikos, a imao je samo pritisak da vodi Bobija.

Djura

pre 8 godina

Teško mi je da ovo napišem, ali Djordjevića treba da bude sramota što koristi ovu situaciju, odnosno Bobija i Radovića za neki svoj obračun sa Miškom Ražnatovićem. Svi koji malo prate košarku znaju da je njemu ova situacija baš legla pošto može da vodi dva svoja igrača i još jednog centra. Ne kažem da hoće da uigrava svoje igrače u reprezentaciji, nego da nikad nije ni hteo da vodi Bobija, pošto ga prošle godine nije zvao ni na širi spisak a nije imao mnogo slabiju sezonu od ove. Ove godine nije mogao da ga ne zove pošto je Bobi odigrao strašnu sezonu u Evroligi, a znaju svi da mu se ne uklapa u njegove zamisli. Pošteno bi bilo da je javno rekao istinu, nego da se pretvara da mu je žao. U svakom slučaju želim mu zlato pošto kao trener to zaslužuje, kao i svi momci koji igraju za reprezentaciju.

badjura

pre 8 godina

Nema veze,opet osvajamo jer drugacije ne moze,samo inat tera nas Srbe do kraja,a nas inat je uvek na pravoj strani na strani Boga!

Pijana veverica

pre 8 godina

@popo
Ahahahahaha, dete ti si jadno... 60-70% igrača vi dajete za reprezentaciju?! To su, ako znaš da računaš, 7 igrača u reprezentaciji, ajde nabroji ih... A ako ćeš da spominješ prošlost, zna se čiji su igrači proslavili košarku... Za početak seti se ko nam je trener :-)
Ovo sam morao da napišem dotičnom, inače, za mene su svi u reprezentaciju isti, nebitno za koji klub igraju, kada se bore za našu zemlju...

Vitez Koja

pre 8 godina

@ Nikola

Selektor ne zove panjeve da igraju za reprezentaciju, vec trenutno najbolje igrace u top formi. Upravo to sto je Bobi odigrao maestralno sezonu je razlog zasto ga Sale zove, a ne suprotno. Prosle godine nije cvetao nesto, pa zasto da ga zove, a i imali smo koliko ja znam cetiri centra.

duledudule

pre 8 godina

pa reci jel zvezda kriva sta?da znamo...Bobi je.igrac San Antonia a oni su zabranili i Parkeru i Djinobiliju da igraju proslo prvenstvo sveta,sto nebi i Bobiju.najzalije mi njega

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

Tuga, čovek je razbio sezonu. Video sam ga u petorci sa Teodosicem, Bogdanom, Kalinom i Bjelicom. Monstrozan tim. Šteta, šteta, šteta...

Teks Viler

pre 8 godina

u prosloj izjavi je optuzio radovica da je uzeo kes da sabotirarep, a sada kaze da je bobi ovo inicirao da bi zastitio svoj nba san... previse sale pravi scene. ne vidim da to moze da bude dobro. treba nekad i da iskulira malo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zagor, 4. avgust 2015 23:52) # Link komentara

Zagore-Te-Neju.
u prosloj izjavi NIje optuzio radovica da je uzeo kes da sabotirarep, a sada NE kaze da je bobi ovo inicirao da bi zastitio svoj nba san.

Sve je suprotno od onog što si napisao.

Pato, pozdrav iz Rovinja

pre 8 godina

Iskreno, mislim da je Saletu laknulo posle ove zabrane od SAS-a. Ne vidi ga u svojoj koncepciji, nije ga video za proslo prvenstvo ne vidi ga ni sada, samo sto je ove godine razlika u tome sto je Bobi MVP regularnog dela Eurolige, postavio je sve moguce rekorde i njegovo ne pozivanje bi ljudi ovde videli kao smak sveta, ne bi mu pomogla ni njegova reputacija koju uziva u Srbiji... Osuli bi svi paljbu po njemu...


Meni je bas krivo ako ne bude igrao ove god, bilo kako bilo imamo ekipu za prva tri mesta, grupa je teska, ali zato ona sa kojom se ukrstamo je prosek...

Zec

pre 8 godina

Ljudska glupost je bezgranicna. Kad uz to dodaš nepaznju i hvalis Bobija koliko je hrabar pa je igrao s frakturom stopala, onda gazda hoće robu u svojoj zemlji. Prirodno.
Nepaznja, neiskustvo Radovica. Ne bih rekao da je zla namera. Jednostavno nije shvatio da jedan zdrav odnos prema klubu i Bobiju može da dovede do ovog.

Borky

pre 8 godina

Sale sa ovim postaje smesan.Pa reci covjece konkretno ko to kuje zavjere i na koji nacin al ne mogu progutati pricu da neki pomocni trener svojim izjavama utice na stav jednog SA. Ko i kakvu korist ima sto Bibi propusta EP? Dajte ljudi batalite te navijacke kimentare jer stvarno nije ni vrjeme ni mjesto.

danilo

pre 8 godina

Postoji u istoriji srpske košarke nekoliko imena koja su istovremeno i imena evropske košarke,a dodatno ljudi bez i jedne jedine mrlje u svojim biografijama.
Sale Nacionale je jedan od njih.
Jasno je da je izostanak Bobija nečija igra jer ako pomoćni trener Zvezde izjavi da je imao prelom, a nije(?!) to ne može biti slučajnost, tim pre što je to njegova prva izjava u nekoliko godina.
Koja je uloga Gazde, nikada nećemo saznati, kao ni u desetini situacija do sada.
Što se tiče Miška, sposoban je menadžer i bogat lik.
Takvima se otvaraju apetiti da pustaju kišu.
Izmedju svih njih, jedino verujem Saletu jer je bio vrh u svemu, ne pričom i prevarom već samo radom i delima.
P.S.
Bobi nam nije bio potreban prošle godine, osvojili smo srebro i to superiorno. Imali smo Krleta i podivljalog Raduljicu.
Sada nemamo Krleta, o Raduljici možemo da gledamo u bob, pa nam je Bobi zaista bio neophodan.
Ako je Velikom Gazdi bitan uspeh Zvezde, logično je da mu je , kao prvom srpskom patrioti, još bitniji uspeh Srbije.
Očekujem njegov odgovor jer vreme je za tešku artiljeriju...

branko medakovic III

pre 8 godina

Borko, čitas li ovo? Jel ti sad srce na mesto? Jel ovo ono sto si zeleo postici sa izjavom da je Bobi igrao finale sa polomljenim stopalom?

ja

pre 8 godina

Bez Bobija smo 50% slabiji... :(
(Shadow, 4. avgust 2015 23:50)

Kako znas kakvi smo sa Bobijem, posto nikad dosad nismo ni igrali sa njim?

Milos

pre 8 godina

Ako si bez Bobija bio najbolja evropska reprezentacija u evropu na svetskom prvenstvu, onda to mozes i na evropskom da uradis, samo hrabro, tu je i dalje motor tima Teo,Bogdan,Beli,Kalina,Radulja,

Novak Djokovic

pre 8 godina

Samo napred i da ovo bude poslednji igrac koji "otpada" zbog stvari na koje ne mozemo uticati...
(Jumko, 4. avgust 2015 23:12)

Ti si meni CAR,a nadasve neprevazidjen sportski komentator,briljantnog uma i novinarskog pera.
Buahahahahahaaha....sto mu smeceva i voleja,bas se zagrcnuh!

srdjan

pre 8 godina

muka mi je od djordjevica, sta sad kao ameri namerno nece da ga puste da igra, bobi je zivo bice i nebi trebali da ga forsiraju ako nije dobro, nije ok....nijedno zlato nije vredno necijeg zdravlja..

wer

pre 8 godina

jel vam sada jasno odakle vam nadimak, o crveni fanovi?

djordjevic nece da zove micica po komandi 'znamo koga', a onda odjednom 'trece lice' sapne san antoniju da je bobi 'povredjen'

ima li ikoga kome nije jasno kako stvari funkcionisu kada tim ne sastavljaju menadzeri?

ekonomista

pre 8 godina

Postujem Saleta i sve sto je do sada uradio za Srbiju ikao igrac i kao selektor,ali malo mi je licemjerno da godinu dana pre kaze za Bobija da je on atipican igrac i da nema vremena da ga uigrava i uopste ga ne poziva za SP u Madridu,a sada se i dalje nije pomirio sa njegovim izostankom. Sparsi su prosle godine zabranili Parkeru a da nece svom novom igracu koji ima otok. Koga nema bez njega se moze i mora,idemo dalje nema vise osvrtanja.

dex

pre 8 godina

Nista od nas na ovom EP, osim ako igraci sami ne ignorisu ovalve budalastine. Ovakvog prepucavanja dovoljno imamo u fudbalu i videli smo sta nam donosi. Djordjevic je mozda u pravu, ali umesto da cuti i nastavi da radi, on uporno daje materijal tabloidima.

Goblin

pre 8 godina

Djordjevic je jedna od nasih najvesih kosarkaskih legendi, a ja sam niko i nista, ali ipak moram da kazem...Sram ga bilo!
Prosle godine je izjavio kako ne zeli da gradi igru oko Bobija..i na SP za njega nije pilo mesto ni medju 4 centra, ej dao je prednost Stimcu!
Letos je potpisao ugovor sa Panatinaikosom (sto je meni ok)
Panatinaikos ulaze veliki novac, samim tim imaju i velike ciljeve (F4), a u skladu sa tim moraju da dovedu dobre igrace.
Prva dva igraca koja su potpisala ugovor su Raduljica i Kuzmic, jer im Djordjevic veruje i zna da su klasa igraci.
Znaci njih dvojica idu sugurno na EP
Postavljaju se pitanja:
Da li cemo uopste da imamo treceg centra?
Da li ce to da bude Bobi?
Koji bi uopste Bobi bio centar(Ne verujem da bi bio prvi)...
Nekako mislim da mu je pao kamen sa srca kad je cuo da Bobi nece da igra, pa ima izgovor...
Ovako se napada CZ a i dalje su tu Dangubic, Mitrovic i Kalinic...

CZ je prosle sezone imala 4 potencijalna reprezentativca koja su igrala u evro ligi, a Djordjevic je umesto da gleda CZ gledao Partizan u ABA ligi.

sasa jokic

pre 8 godina

Niko ovde nije "nevin". Prosle godine si ga izostavio, a ove godine Ti fali? Raduljica ima 2 minuta igranja, ali je ne zamenljiv? Mislim, nije to topla voda, mora od necega da se zivi, ali kao sto si Ti nekome oduzeo sansu(prosle godine) zbog svoje kombinacije, tako Ti se sada vraca.
Dok je Misko Raznatovic ziv, nema nezavisnog selektora!

zagor

pre 8 godina

farsa bez potrebe. u kakvoj je formi bio bobi pred kraj sezone ( a vrv i kao posledica te povrede), tesko da bi usao u 12. veliki sam zvezdas i obozavam bobija, ali imamo raduljicu, kuzmica, milutinova. mogu da odrade solidne minute na petici. bobiju sve najbolje u sledecoj sezoni, da obnovi ugovor sa sas, pa da se pridruzi pripremama za rio.
ovo jeste peh, ali nije tragedija, a narikanje vuce samo vece zlo. ako nastavite da kukate, osecam da ce da se povredi i teo ili bjelica ili bogdan. zato psssst i uzivajmo u igrama reprezentacije.

:-D

pre 8 godina

Sale, imas moje postovanje!
Setite se proslog prvenstva i situacije sa Micicem. Doveden je Jivic, potpuni aninimus, a posle prve partije u pripremnoj utakmici ljudi su ga pozitivno komentarisali.
Marijanovi bi bio od izuzetnog znacaja za nas, ali ako je takva situacija, teeba pribeci alternativi.
Bitni je da se igraci ne povrede.

dwky

pre 8 godina

Kako su ovi partizanovci sto komentarisu jadni pa to je strasno. Zvezda dobila od SA pare da Borko kaze da je Bobi igrao povredjen ? Vrhunac gluposti. Pa NBA tim moze da zabrani bilo kom igracu da igra sta se tu Zvezda pita ? Branili su i svojim igracima pre da igraju na SP. Zvezda daje sto bivsih sto sadasnjih 60-70 posto igraca reprezentacije. O mladjim selekcijama da i ne pricamo. I ovde se nadju grobari sa 3 svoja igraca u seniorskoj i nula igraca u juniorskoj konkurenciji da pricaju kako Zvezda radi protiv interesa Srpske kosarke.Pa da nema Zvezde kosarka bi nam bila gde i vi - tj.pred gasenjem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (popo, 4. avgust 2015 23:58)

grobari imaju,3 svoja igraca i jednog trenera ;-) Ali si i sam rekao najbitnije, svi oni rade u interesu Srpske kosarke, a to je uostalom i jedino bitno.

021

pre 8 godina

Nema veze, pa tako su Jovic i Ristic glumili povrede da ne putuju na Novi Zeland, da se sacuvaju za klub, a generacija im svetski sampion.
Uz Saleta 200%!!!

Zavera Teorije

pre 8 godina

Ko je hteo da gleda, sve to je mogao da vidi u prethodna 2 meseca.
- Saletu ne treba
- San Antonio hoce zdravog i pravog igraca za sledecu sezonu
- Zvezda hoce zahvalnicu u vidu 650k (ko jos placa slobodnog igraca eto tako?)
- Bobiju se igra ali mu rekose da ce biti dana za megdana u dresu Srbije
- Misko hoce svoj deo...
Dakle SVIMA je na kraju ispalo manje ili vise dobro, pa ajd, sto da ne... prezivecemo i bez njega...ili...?!

djordjevic

pre 8 godina

Sta je ovde tolko nejasno? Jednostavno, San Antonio ne zeli da rizikuje povredu svog igraca i, znajuci amere, verovatno imaju nesto u ugovoru sto im daje za pravo da "zabrane" igracu igranje za nacionalne selekcije...Nije to bukvalno zabrana, ali cenim da bi imali za pravo da ne isplate Bobija ako bi igrao za Srbiju i pogorsao povredu. Jos kad se doda panika u NBAu kod svake povrede stopala (Jao Mingu je to unistilo karijeru, Durant je u problemu), onda je i stav San Antonia razumniji.

Sa druge strane, milioni dolara su u pitanju, pa razumem Bobija...velika je to para.

Alex

pre 8 godina

Deluje da je Miško zakuvao. Jedan dan se oglašava nezadovoljan Djordjevicevim izborom igrača, isti dan se izvinjava. Posle dva dana Bobijeva slika sa cizmom iz US. Deluje kao "kad ne može da igra taj i taj, onda ne moze ni Bobi".

amarko

pre 8 godina

Nisu mi jasni ljudi koji podrzavaju Radovica,a da mu nisu uza porodica,sam klub cz ga ne podrzava javno.Da je kojim slucajem ranije dao izjavu,nebi bilo obestecenja,sledeci transveri su pod lupu.

Pijana veverica

pre 8 godina

Bitno da su ovi sveže odmrznuti uzeli pare od SA, a to što je njihov Radović namerno, ili ne namerno, morao da se izlaje za povredu, dva meseca posle završenog finala, jasno je kolko je njih briga za reprezentaciju, ili želju njihovog do jučerašnjeg igrača, jer verujem da je dečko hteo da igra...

popo

pre 8 godina

Kako su ovi partizanovci sto komentarisu jadni pa to je strasno. Zvezda dobila od SA pare da Borko kaze da je Bobi igrao povredjen ? Vrhunac gluposti. Pa NBA tim moze da zabrani bilo kom igracu da igra sta se tu Zvezda pita ? Branili su i svojim igracima pre da igraju na SP. Zvezda daje sto bivsih sto sadasnjih 60-70 posto igraca reprezentacije. O mladjim selekcijama da i ne pricamo. I ovde se nadju grobari sa 3 svoja igraca u seniorskoj i nula igraca u juniorskoj konkurenciji da pricaju kako Zvezda radi protiv interesa Srpske kosarke.Pa da nema Zvezde kosarka bi nam bila gde i vi - tj.pred gasenjem.

Ale

pre 8 godina

Kako to da niko ovde ne pominje da je Marjanovic dosao na pripreme sa otecenim nogama? Kad covek slusa Djordjevica, rekao bi da je smak sveta, a do juce ga je ignorisao sve u 16

Cazorla

pre 8 godina

Muka mi je vise od vas sto napadate tog Radovica...Bukvalno ne znam kako izgleda lik i ne zanima me, ali nemojte da ste licemeri obicni, kad je izasla ta vest za taj intervju, NIJEDAN komentar nije bio u stilu "sto si to rekao?". Evo i dokaza http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1017658 Tako da nemojte smarati, moguce je da je ovo necije maslo, ali da idete na tu pricu kako je on kriv zbog te nesmotrenosti, ne budite licemerni i obratite paznju na tadasnje komentare.

OFFjsdp

pre 8 godina

Ne pravi se mnogo naivan i ti sam si izuzeo Bobija s proslog takmicenja bez ikakvog logicnog razlga pa nista, a i sada si na isti nacin izuzeo neke momke, na promer Jokica!

danix

pre 8 godina

Ma,Sale je pametan covjek,njemu je,kako rece,sve bilo jasno cim je ona ljiga Radovic izisao u javnost sa temom o Bobiju,koju je neko narucio,i od tog momenta se znalo da neko ne zeli da se nastavi dugo toplo ljeto srpskih sportskih uspjeha.
Velika je steta sto Bobija nece biti na EP,ali se ni Sale i njegova druzina nece lako predati,u to sam siguran.
A,ovima sto prebacuju Saletu sto ranije nije uzimao Bobija zelim reci da je Bobi ove sezone sigurno bio bolji za 50% nego ranijih sezona i zato je odmah pozvan i u NBA i u reprezentaciju,sto nije bio slucaj proslih sezona.
Srecno Sale,care,neka vam ovo masijasko podmetanje i ometanje podigne adrenalin i pojaca inat za osvajanje medalje na EP.

zagor

pre 8 godina

u prosloj izjavi je optuzio radovica da je uzeo kes da sabotirarep, a sada kaze da je bobi ovo inicirao da bi zastitio svoj nba san... previse sale pravi scene. ne vidim da to moze da bude dobro. treba nekad i da iskulira malo

straja

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto ne iznese svoje misljenje I neko iz medicinskih krugova.Sale,Raznjatovic,Djilas.....Da li je mozda SA ucinio PRAVU uslugu Bobiju,koji zbog pljuvacke javnosti nije ni smeo da kaze da li ima ili nema stvarne probleme.Svi osudjuju kako je doslo da PROBLEMA a niko se ne obazire da li je probem ili nije problem u stanju Bobijeve noge.Obratite paznju na komentatar selektora...Svima oteknu noge posle leta od deset sati a kamoli ne coveku visokom..."

Nikola

pre 8 godina

Sasvim je logično da SA gleda da sačuva svoju investiciju. Verovatno su ljudi zaključili da je Bobi preoptetećen i da mu treba odmor kako bi bio spreman za NBA sezonu koja je preteška pogotovo za čoveka njegove konstitucije. Prošle godine ga je glat izostavio sa spiska uz objašnjenje da se ne uklapa u stil igre. Sada kada je razbio sezonu a Krle se povukao odjednom se sjajno uklapa i ključni je igrač... Selektore imate moje bezgranično poverenje ali smanjite teorije zavere.

matori

pre 8 godina

Sale stavi tacku na taj slucaj! Sta bi bilo da se nedaj boze povredio na poslednjoj kontrolnoj utakmici. Ovako bar ima vremena da se uigraju varijante bez njega. Pa nije on Gasol ili Novicki

Kako je plejmejker postao košarkaška legenda?

pre 8 godina

Marjanoviću lekari zabranjuju da igra, koji klub ili koji to Miškov rat mogu i smeju lekarsku zabranu da ignorišu? Ko bi odgovarao da se još teže povredi? Ameri tako daju pare a onda se igraju, kao to Miško obećava i zamajava ovu decu koje ne mogu dublje da se zamisle i još se nadaju. Šta ako neko ne želi da reprezentacija bude adut srpskog uspeha, zar ne čitamo ovde poruke "klinaca" - ma kakva reprezentacija, samo Zvezda, hm...

Pijana veverica

pre 8 godina

Bitno da su ovi sveže odmrznuti uzeli pare od SA, a to što je njihov Radović namerno, ili ne namerno, morao da se izlaje za povredu, dva meseca posle završenog finala, jasno je kolko je njih briga za reprezentaciju, ili želju njihovog do jučerašnjeg igrača, jer verujem da je dečko hteo da igra...

danix

pre 8 godina

Ma,Sale je pametan covjek,njemu je,kako rece,sve bilo jasno cim je ona ljiga Radovic izisao u javnost sa temom o Bobiju,koju je neko narucio,i od tog momenta se znalo da neko ne zeli da se nastavi dugo toplo ljeto srpskih sportskih uspjeha.
Velika je steta sto Bobija nece biti na EP,ali se ni Sale i njegova druzina nece lako predati,u to sam siguran.
A,ovima sto prebacuju Saletu sto ranije nije uzimao Bobija zelim reci da je Bobi ove sezone sigurno bio bolji za 50% nego ranijih sezona i zato je odmah pozvan i u NBA i u reprezentaciju,sto nije bio slucaj proslih sezona.
Srecno Sale,care,neka vam ovo masijasko podmetanje i ometanje podigne adrenalin i pojaca inat za osvajanje medalje na EP.

Alex

pre 8 godina

Deluje da je Miško zakuvao. Jedan dan se oglašava nezadovoljan Djordjevicevim izborom igrača, isti dan se izvinjava. Posle dva dana Bobijeva slika sa cizmom iz US. Deluje kao "kad ne može da igra taj i taj, onda ne moze ni Bobi".

021

pre 8 godina

Nema veze, pa tako su Jovic i Ristic glumili povrede da ne putuju na Novi Zeland, da se sacuvaju za klub, a generacija im svetski sampion.
Uz Saleta 200%!!!

Zavera Teorije

pre 8 godina

Ko je hteo da gleda, sve to je mogao da vidi u prethodna 2 meseca.
- Saletu ne treba
- San Antonio hoce zdravog i pravog igraca za sledecu sezonu
- Zvezda hoce zahvalnicu u vidu 650k (ko jos placa slobodnog igraca eto tako?)
- Bobiju se igra ali mu rekose da ce biti dana za megdana u dresu Srbije
- Misko hoce svoj deo...
Dakle SVIMA je na kraju ispalo manje ili vise dobro, pa ajd, sto da ne... prezivecemo i bez njega...ili...?!

popo

pre 8 godina

Kako su ovi partizanovci sto komentarisu jadni pa to je strasno. Zvezda dobila od SA pare da Borko kaze da je Bobi igrao povredjen ? Vrhunac gluposti. Pa NBA tim moze da zabrani bilo kom igracu da igra sta se tu Zvezda pita ? Branili su i svojim igracima pre da igraju na SP. Zvezda daje sto bivsih sto sadasnjih 60-70 posto igraca reprezentacije. O mladjim selekcijama da i ne pricamo. I ovde se nadju grobari sa 3 svoja igraca u seniorskoj i nula igraca u juniorskoj konkurenciji da pricaju kako Zvezda radi protiv interesa Srpske kosarke.Pa da nema Zvezde kosarka bi nam bila gde i vi - tj.pred gasenjem.

Nikola

pre 8 godina

Sasvim je logično da SA gleda da sačuva svoju investiciju. Verovatno su ljudi zaključili da je Bobi preoptetećen i da mu treba odmor kako bi bio spreman za NBA sezonu koja je preteška pogotovo za čoveka njegove konstitucije. Prošle godine ga je glat izostavio sa spiska uz objašnjenje da se ne uklapa u stil igre. Sada kada je razbio sezonu a Krle se povukao odjednom se sjajno uklapa i ključni je igrač... Selektore imate moje bezgranično poverenje ali smanjite teorije zavere.

amarko

pre 8 godina

Nisu mi jasni ljudi koji podrzavaju Radovica,a da mu nisu uza porodica,sam klub cz ga ne podrzava javno.Da je kojim slucajem ranije dao izjavu,nebi bilo obestecenja,sledeci transveri su pod lupu.

matori

pre 8 godina

Sale stavi tacku na taj slucaj! Sta bi bilo da se nedaj boze povredio na poslednjoj kontrolnoj utakmici. Ovako bar ima vremena da se uigraju varijante bez njega. Pa nije on Gasol ili Novicki

OFFjsdp

pre 8 godina

Ne pravi se mnogo naivan i ti sam si izuzeo Bobija s proslog takmicenja bez ikakvog logicnog razlga pa nista, a i sada si na isti nacin izuzeo neke momke, na promer Jokica!

djordjevic

pre 8 godina

Sta je ovde tolko nejasno? Jednostavno, San Antonio ne zeli da rizikuje povredu svog igraca i, znajuci amere, verovatno imaju nesto u ugovoru sto im daje za pravo da "zabrane" igracu igranje za nacionalne selekcije...Nije to bukvalno zabrana, ali cenim da bi imali za pravo da ne isplate Bobija ako bi igrao za Srbiju i pogorsao povredu. Jos kad se doda panika u NBAu kod svake povrede stopala (Jao Mingu je to unistilo karijeru, Durant je u problemu), onda je i stav San Antonia razumniji.

Sa druge strane, milioni dolara su u pitanju, pa razumem Bobija...velika je to para.

straja

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto ne iznese svoje misljenje I neko iz medicinskih krugova.Sale,Raznjatovic,Djilas.....Da li je mozda SA ucinio PRAVU uslugu Bobiju,koji zbog pljuvacke javnosti nije ni smeo da kaze da li ima ili nema stvarne probleme.Svi osudjuju kako je doslo da PROBLEMA a niko se ne obazire da li je probem ili nije problem u stanju Bobijeve noge.Obratite paznju na komentatar selektora...Svima oteknu noge posle leta od deset sati a kamoli ne coveku visokom..."

Cazorla

pre 8 godina

Muka mi je vise od vas sto napadate tog Radovica...Bukvalno ne znam kako izgleda lik i ne zanima me, ali nemojte da ste licemeri obicni, kad je izasla ta vest za taj intervju, NIJEDAN komentar nije bio u stilu "sto si to rekao?". Evo i dokaza http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1017658 Tako da nemojte smarati, moguce je da je ovo necije maslo, ali da idete na tu pricu kako je on kriv zbog te nesmotrenosti, ne budite licemerni i obratite paznju na tadasnje komentare.

zagor

pre 8 godina

u prosloj izjavi je optuzio radovica da je uzeo kes da sabotirarep, a sada kaze da je bobi ovo inicirao da bi zastitio svoj nba san... previse sale pravi scene. ne vidim da to moze da bude dobro. treba nekad i da iskulira malo

Ale

pre 8 godina

Kako to da niko ovde ne pominje da je Marjanovic dosao na pripreme sa otecenim nogama? Kad covek slusa Djordjevica, rekao bi da je smak sveta, a do juce ga je ignorisao sve u 16

Kum

pre 8 godina

Trebalo bi da se donese zakon: ko ode u NBA, ne moze da igra za reprezentaciju, cast izuzecima, ali nijedan od igraca koji je otisao u NBA nije nista doneo reprezentaciji. Taj izuzetak je Divac, ostali su nam unazadili repku.
(socrat, 05. avgust 2015 07:23)

Pozdravio te Stojakovic.

Tool

pre 8 godina

Podrška Radoviću, koji je svakako veće košarkaško ime od ovog nazovi selektora Đorđevića.
Zvezda bi trebalo da zapreti povlačenjem igrača iz svih reprezentativnih pogona ako ne dobije poštovanje koje zaslužuje kao najveći klub na ovim prostorima.
A reprezentacija je ionako zabava za navijače osrednjih i lošijih timova, koji o evroligi mogu samo da maštaju.
(stub srbstva, 05. avgust 2015 09:33)

Nadam se da si ironičan. Ako nisi ironičan, onda si jednostavno idiot.

SRBIJA

pre 8 godina

@Sve je ovo tvoje maslo. Ali odajem ti priznanje...fantasticno odradjeno za Raduljici i Kuzmica. Bravo!
Zvezdasi dok si ti selektor ne podrzavaju reprezentaciju. Imamo mi svoju malu i nevaznu EL.
(Pako, 05. avgust 2015 08:59)
Polako malo da generalizacijom Zvezdaša, to što si ti zvezdaš a nisi Srbin, mene baš briga. Ja sam pre svega Srpkinja i navijaću za Srbiju svom snagom i dušom.

Kum

pre 8 godina

alo bre ljudi Nebojsa Covic prosle godine nije dao Marjanovicu i KAticu da igraju Katic ga je iskulirao
(muamua, 05. avgust 2015 07:48)

Ti nemas ni malo stida u sebi...

Sale sam izjavi da mu Bobi nije potreban, Katicu je bio vec istekao ugovor sa Zvezdom, i ti mrtav hladan sednes i napises ovakvu laz?? Ovo je vec bolest...

Goran d teoretičar zavere

pre 8 godina

Najmanje dve stvari su ovde sumnjive, obe vezane za Miška R:
- kao da je jedva dočekao da okači sliku Bobija sa onom "čizmom", u fazonu: eto, vidite da je stvarno povređen, a selektor Saša ga tera da trenira. Neko ko želi da Bobi igra na EP nikada ne bi potencirao povredu koja može da ga odvoji od nacionalnog dresa.
- isti taj Miško teatralno kaže da treba krenuti u rad sa San Antoniom oko toga da Bobi zaigra, što je fin bleferski potez: to kaže upravo onaj ko želi da Bobi ne igra, a sa ciljemda bi skinuo sumnju sa sebe.

Stvar je, generalno, jasna. Bobi je imao napornu sezonu i treba mu odmor. Miško je prodao Bobija San Antoniju, a obećao im da će srediti da Bobi ne igra na EP, već odmara. I to se upravo dešava, vešta spletkaroška igra menadžera koji samo odrađuje unapred dogovoreno...

Ja sam ne 100%, ali bar 95% siguran da je ovo sve vešto zamesio taj Miško... Toliko vešto da je čak potplatio treću osobu da se kao slučajno izlane o povredi...

Kako je plejmejker postao košarkaška legenda?

pre 8 godina

Marjanoviću lekari zabranjuju da igra, koji klub ili koji to Miškov rat mogu i smeju lekarsku zabranu da ignorišu? Ko bi odgovarao da se još teže povredi? Ameri tako daju pare a onda se igraju, kao to Miško obećava i zamajava ovu decu koje ne mogu dublje da se zamisle i još se nadaju. Šta ako neko ne želi da reprezentacija bude adut srpskog uspeha, zar ne čitamo ovde poruke "klinaca" - ma kakva reprezentacija, samo Zvezda, hm...

Tarup

pre 8 godina

@OFFjsdp

Covjek je pobjedio sve najvece reprezendacije svijeta, osim Amerike, i uzeo srebro... samo da te potsjetim u slucaju da si zaboravio. Kakav smo to narod, pa tako lako zaboravljamo i nista, ali bas nista nam nije sveto i vrijedno postovanja. Stidim se sto sam Srbin kad procitam komentare poput tvog.

Kum

pre 8 godina

По мени кључно питање: да ли би Звезда добила оних 600к $ да је Боби играо за репрезентацију и повредио се?
(Баскеташ аматер, 05. avgust 2015 08:06)

Bobi je igrac SA, a Zvezda je vec dobila pare cim je potpisao. Tu se zavrsava prica o Zvezdi.

Kum

pre 8 godina

I sta bi se desilo kad bi ovaj igrao na svoju ruku,niko nikom ne moze zabraniti da igra za svoju reprezentaciju?!
(gile bl, 5. avgust 2015 00:03)

Sta bi se desilo? Nista, samo bi prekrsio ugovor sa SAS, i ostao bez NBA angazmana, ogromnih para i jednog od decijih snova. Mozda bi popio i tuzbu od strane SAS, sto bi ga unistilo. Ali sta to tebe briga, zar ne? Lako je tudjim ... gloginje mlatiti...

Imam utisak da ovde skoro samo deca pisu.

Cirkus

pre 8 godina

Covicu legendo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ccc, 5. avgust 2015 10:05)

E zato se i jeste ovo desilo... zato sto su tamo neki "LEGENDE" u nekom tamo klubu, sa sve strucnjacima u istom...

Ivan NS

pre 8 godina

Sad kukas majstore, a zasto Bobija nisi zvao prosle i pretprosle godine, nego su dobijali prednost Katic i Stimac. Samo slepac jos tada nije video da Bobi moze da donese prednost.
(hycv, 5. avgust 2015 07:10)

Baš tako. Ne bi ga vodio ni ove sezone, nego mu je ovo bio idealan način da opere svoj prljav obraz.
Igrač nikada, ali nikada, ne sme da igra povređen, bilo da je u pitanju nastup za klub ili reprezentaciju (Evropsko, Svetsko prvenstvo ili Olimpijske igre).

posle prvenstva bice uvek sam verovao u saleta

pre 8 godina

Zalosni komentari ne mnogo pametnih ljudi koji ne vide dalje od svog kluba i koji svaku kosarkasku vest koriste da ogade kosarku normalnom coveku,pritom 90% komentatora verovatno ne zna osnovna pravila kosarke,znaju za Partizan i Zvezdu i stajace uz svoj klub bili u pravu ili ne.
Kako vas nije sramota da uzimate Aleksandra Djordjevica u usta?
Ko je dao 9 trojki Litvaniji,trojku Hrvatima,ko je uzeo medalju na svetskom prvenstvu posle 12 godina cekanja?
Da li ste vi sto pitate zasto Djordjevic nije zvao Bobija prosle godine zaboravili da je na tom prvenstvu osvojena srebrna medalja?
Mozda je Djordjeviceva odluka da ga ne zove prosle godine uticala na Bobija koji je podivljao i odigrao retko vidjenu sezonu,Bobi prosle godine u ovo vreme nije bio igrac koji je danas ali vi to ne vidite,vi brojite klupska zrnca.Jadni ste.

Ivan NS

pre 8 godina

Nebojša "legenda" Čović da vrati pare San Antoniju iz moralnih razloga!!!

Aaa da šta to beše moral???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novinar SoS kanala, 5. avgust 2015 07:43)

Mhm, a Vujošević da vrati preskupe slike, plaćene od prodaje igrača Partizana unazad petnaest godina. Prodali ste gomilu igrača, i to sve ozbiljnim klubovima, a nema ker za šta da vas ujede. Bolje razmišljaj o tome, 'novinaru'.

Pijana veverica

pre 8 godina

Kad vidim komentare gde se pljuje ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ, od pojedine bagre tipa Ivan NS, toliko jadno...
A kad je taj isti Sale izbacio Mačvana sa spiska i dao prednost Mitroviću bilo je :,,To Sale, tako treba,...,,
Ništa gore nego kad krene odjednom, od prošle godine, da se prati košarka...

pedja

pre 8 godina

mnogo ste bolesni vi veliki Srbi sa ruznije strane topciderskog brda!navijajte za spance olosi!mi "franjevci" cemo za nasu Srbijicu ,Uvek!

Schone

pre 8 godina

strucnjak, prošle godine ga nisi ni zvao!? sad ne mozes bez njega
(velja, 04. avgust 2015 23:29)

Pa strucnjak je tada uzeo srebro, a ti se valjda nisi tada radovao. Prvo malo promisli sta zelis da pises licemjeru.

petarczv

pre 8 godina

Jedini Sale ima m..a da kaze sta misli.
(Pivke, 05. avgust 2015 10:08)

Zar nije to bio vujosevic? Inace kad je bobi potpisao za sparse bilo je brdo komentara igokejaca kako ce tamo da mase peskirima,kako nema pojma kako je spor i ne igra odbranu a sad svi u glas kokodacu kako bez njega nemamo sanse da osvojimo EP...Licimeri

Kum

pre 8 godina

Nebojša "legenda" Čović da vrati pare San Antoniju iz moralnih razloga!!!

Aaa da šta to beše moral???
(Novinar SoS kanala, 05. avgust 2015 07:43)

Ti bas ne znas gde udaras.

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 8 godina

Pijana veverica, 4. avgust 2015 23:19
Sad se vratis na spisak reprezentacije pa vidis koliko igraca ima iz institucije a koliko iz zvezde, fmp itd
Igrali smo mi i bez Bobija pre dve godine pa se niko nije bunio..sto tada niste kukali za njim toliko???

Axl

pre 8 godina

Ne treba nikakav snimak niti duboka analiza da bi covek zakljucio da Bobi ne moze da izdrzi ozbiljne pripreme, evropsko provenstvo i zatim sezonu u NBA. Pustite decka na miru da zaradi neke pare i vece postovanje u zivotu!

petarczv

pre 8 godina

Sad sam citao izvestaj san antonia o povredi marijanovica,naime pregledao ga je najveci strucnjak u zapadnoj americi za stopala i clanke stopala i on je napisao u svom izvestaju da je stopalo bobana marijanovica u takvom stanju da ako ne miruje i bude se izlagalo naporima moze doci do veoma ozbiljne povrede...E sad ako je to istina zasto se onda insistira na njegovom igranju ako to moze da mu upropasti sezonu?? Pa i jovic je povredjen pa smo ostali bez njega i to je to. Zasto se dize tolika frka? Naravno da bi svako voleo da bobi igra jer je to odavno zasluzio i igrama i stavom ali decko je povredjen i nema potrebe da se prave teorije zavere i time kvari rraspolozenje unutar ekipe...

Djole

pre 8 godina

Ljudi,sta je sa vama? Prvo,tacno je da Sale nije zvao Bobija prosle godine,pa sta? Prosle godine nije bio tako dominantan kao ove,mozda zato. Uostalom,na SP smo igrali samo sa Raduljicom pa smo uzeli srebro. Krle je ponekad ulazio zbog povrede,Katic i Stimac mahali peskirima! Jeste bio MVP EL,ali samo onog prvog dela,ne top 16. Na EP bi mu bilo mnogo teze da se nosi sa spanskim i francuskim NBA centrima. Kao ce on to? Jeste visok,ali nije toliko snazan i iskusan. Kod Krleta je drugo,on je namazan i iskusan,i ima sut sa poludistance (sto je najbitnije za centra kad je fizicki slabiji od protivnika). E,to je ona koncepcija o kojoj Sale prica! Bobi bi malo usporavao igru. Svima nam je zao sto Bobi nece moci da igra,ali nije Sale izjavio da je povredjen,nije Sale rekao Sparsima da zovu Bobija na preglede. Uostalom,Bobi je igrao na proslavi 20 god. Beobasketa bez problema i nisam cuo njega licno da se zali na povredu. P.S. Cudno je sto Sparsi toliko brinu o malom otoku centra koji ce im biti peti izbor. Objavite.

Ivan NS

pre 8 godina

ajde navijaci koji od juce prate kosarku zato sto im je propao fudbalski klub da komentarisu Saleta legendu
Kako vas nije sramota
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko Cakmak, 5. avgust 2015 05:13)

Hajde da komentarišemo. Saša je jedan izuzetno sujetan lik. Ne smem da kažem to?

munz

pre 8 godina

Ne pravi se mnogo naivan i ti sam si izuzeo Bobija s proslog takmicenja bez ikakvog logicnog razlga pa nista, a i sada si na isti nacin izuzeo neke momke, na promer Jokica!
(OFFjsdp, 4. avgust 2015 23:15)
Nije repka krsna slava, pa da se pozivaju prijatelji i rodbina. Od par hiljada profesionalnih srpskih igrača, knjiga se svodi na 12 slova. Prošle godine je Đorđević osvojio svetsko srebro, što je neverovatan uspeh. I to bez Bobija (koji je bio blzu tima) i onih manekena koji su se sami eliminisali. Dečko je ove sezone bio fenomenalan i jedna od okosnica i nada da možemo do finala i samim tim Rija. Sada je to „tanko“. Ako navijate protiv Srbije, za Hrvate ili koga već, lepo napišite, a ne da ostavljate defetističke komentare.

орах

pre 8 godina

упоредите бобијеве наступе ове и прошле године и добиćете одговор зашто га није било на светском првенству.
подршка селектору.

Kipo

pre 8 godina

Stvarno ne mogu da verujem koliko ima negativnih komentara na račun Saše Đorđevića. Kako vidim najveći mu je greh što je igrao za Partizan a odmah iza to što prošle godine nije zvao Bobija? E pa draga moja deco, Vi niste navijači Zvezde već ste sramota ove zemlje! To što Vas je klubaštvo tako ostrastilo nije opravdanje jer ako nemate ni trunke poštovanja prema jednoj od naših najvećih košarkaških legendi koji je i kao selektor već postigao za mnoge nemoguću stvar, koga onda poštujete?

Sale ima punu podršku svih iskrenih ljubitelja košarke!

boki76

pre 8 godina

Ko zna zasto je ovo dobro..Mozda ce bas Milutinov i Kuzmic biti pozitivna iznenadjenja u reprezentaciji..Nadam se da ce ici oba igraca na EP.
Moja jedina dilema je da li ici sa 6+6 ili 7+5.
Dakle lomice se na Dangubicu ili Mitrovicu.
Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalin, Bjelica, Mitrovic ( Dangubic ), Erceg, Raduljica, Kuzmic, Milutinov.

Aleksandar

pre 8 godina

Čitam komentare, Radović je kriv, uprava Zvezde je kriva, Đorđević je kriv itd..Ali skoro niko ne kaže ništa o Sparsima i o tom sporazumu sa evropskim igračima. Mnogi Srbi valjda vole SA zbog Popovića tamo. Kao da ne postoji druga NBA ekipa. Sve u svemu, moramo da znamo da Amerikancima decenijama boli uvo za svako Evropsko i Svetsko prvenstvo. U stvari, za svako takmičenje koje se ne zove NBA. Misle da su superiorniji od svih. Ko ode u NBA, neka zna da mu neće biti lako uopšte da igra za reprezentaciju, jer s tim sporazumom, barem igrači koji nisu "zvučno ime" (da ne kažem svi) mogu postati deo vlasnistva američke ekipe što praktično znači da njihovo mišljenje zapravo ne znači ništa. Ne možeš ujedno da živiš "američki san" i "evropski san". Radović jeste kriv zbog te izjave da je Bobi igrao sa slomljenim stopalom, ali "lopta" sada ide u San Antonio. Pošto Marjanović nema nikakav prelom stopala, već samo otok, može da igra. I na kraju krajeva, ne mogu da razumem one koji pljuju po Đorđeviću. Valjda neki ne mogu da mu oproste što je išao u PAO, pošto je izjavio da neće voditi nijedan klub, dok vodi repreyentaciju. I ne mogu da mu oproste što je izabrao baš ovu ekipu. Da je išao u Oly ili u Real, sve u redu, zar ne..Čudan smo narod zaista da ne kažem nešto više...Svaki uspeh reprezentaciji.

Kum

pre 8 godina

sada je valjda svima jasno pod kojim uslovima je Zvezda dobila obestecenje...sve se ovo znalo
(vidim buducnost, 5. avgust 2015 00:03)

To samo moze da bude jasno u tvojoj glavi, ali veze nema sa zivotom.

1. SAS je Bobijev poslodavac, sa jasnim ugovorom koji je Bobi potpisao. Ti ozbiljno mislis da SAS treba Zvezda da bi zabranila SVOJEM igracu da ne igra? Koliko su puta vec sputavali svoje igrace ili im zabranjivali nastupe za njihove zemlje? Jel su i tada placali nekoga? O cemu ti pricas?? :D

2. SAS je platio ono sto Bobijev ugovor nalaze, jer je imao +1 opciju. Sta tu tebi nije jasno? Ma jasno je tebi, ali lakse ti je ovako.

3. Sta cete sve iskonstruisati u vasim glavama, samo da mozete ikako da zapljunete Zvezdu... Malo bolesno, priznaces.

Kum

pre 8 godina

Većinsko navijačko telo nije zadovoljno izjavama Đorđevića u kojima aludira na deal zvezdine legende Čovića sa amerikancima na osnovu kojeg je bio dobar za minimum po' milke EUR-a i najbolje i najpoštenije bi bilo da se jedna takva košarkaška mrva kao što je Đorđević makar izvini za ovakve izjave rukovodstvu iz Stjepana Stepinca a i Vladi Srbije. U svakom slučaju iživljavanje države koje traje već 2-3 godine nije moglo da ne prođe bez zle krvi,...Šteta, a dobru generaciju imamo.
(Dacha, 5. avgust 2015 06:10)

Alo bre, gde to stoji?? Kad je to Sale rekao?? O cemu ti bre pricas??!

Ovo ti je rat izmedju njega i Miska, ako nisi ukapirao, i to sa Zvezdom nema NISTA, ma koliko ti to u tvojoj muci zeleo (a bas bi zeleo, kao i ostali, da barem imate necemu da se radujete, ma koliko tuzno to zvucalo...) da ubedis samog sebe.

Corleone

pre 8 godina

Smaracu najstarasniji. Radi sa tim igracima koje imas i cuti. Sad si ti nasao da se pravis pametan - pa i svi ostali timovi ne mogu da racunaju na svoje najbolje igrace, jer NBA ih placa papreno i ne zeli da rizikuje. Ovo smesno takmicenje je nebitno, jer ce to biti mecevi rezervnih reprezentacija. Svi iole ozbiljni igraci, vecina njih, jednostavno konstantno preskace reprezenatativne meceve.

A to kakav si trener ce se videti vrlo brzo u Panatinaikosu. Glavna dva pojacanja, pecaros i Raduljica. Oterace te za par meseci Grci, jer ti nisi trener. Ti si imao srece sa reprezenatcijom i to je sve. U ni jednom klubu nisi radio i to ce se jasno videti kada krene Euroliga. Smarac jedan, garantujem da ne bi smarao ni blizu ovoliko da je bila slicna situacija bila sa Milutinovim.

Branko

pre 8 godina

@popo

A gde ste vi? Ugaseni, ili ste sada ribari ili sta? Nemoj da si naivan, do pre 2 godine kosarka vam je bila sekundarni sport a sada ste odjednom najveci kosarkaski navijaci.

Sto se ovih ostalih, koji imaju toliko obraza da Djordjevica oslavljavaju sa ti, kao "brata u kafani" reci cu samo nesto. Kada u svojim zivotima postignete samo 1/100 deo onoga sto je Djordjevic postigao, onda imate pravo da se tako obracate. Do tada, rep izmedju nogu i zavucite se u istu rupu iz koje ste se i izvukli!

dule

pre 8 godina

Evo zašto meni nikad nije bilo drago da nam igrači odlaze u NBA - jednostavno onog trenutka kad igrač potpiše za NBA klub on više nije dostupan reprezentaciji na adekvatan način. Nemojte me pogrešno shvatiti, drago mi je zbog tih momaka (najviše para, najjača liga, dečački san) ali mi je žao zbog reprezentacije.

+41

pre 8 godina

Kako su ovi partizanovci sto komentarisu jadni pa to je strasno. Zvezda dobila od SA pare da Borko kaze da je Bobi igrao povredjen ? Vrhunac gluposti. Pa NBA tim moze da zabrani bilo kom igracu da igra sta se tu Zvezda pita ? Branili su i svojim igracima pre da igraju na SP. Zvezda daje sto bivsih sto sadasnjih 60-70 posto igraca reprezentacije. O mladjim selekcijama da i ne pricamo. I ovde se nadju grobari sa 3 svoja igraca u seniorskoj i nula igraca u juniorskoj konkurenciji da pricaju kako Zvezda radi protiv interesa Srpske kosarke.Pa da nema Zvezde kosarka bi nam bila gde i vi - tj.pred gasenjem.
(popo, 04. avgust 2015 23:58)

Ja se samo nadam da je sarkazazam bio u pitanju...u suprotnom ti nema pomoci, ali ozbiljno !

Boki

pre 8 godina

Pitanje za Popo.Da li si ti svestan koliku si glupost odvalio kada si reko da je Zvezda dala 60-70% igrača što bivših što sadašnjih.Znaci takvu dozu gluposti nisam odavno čuo.Pogledaj sastave nekadašnje Jugoslavije što velike što one skraćene što pod nazivom Srbija.Pa da li si stvarno izgubio vezu sa realnošću?Pa čak i sadašnji reprezentativci Kalinic,Marjanovic i Mitrovic nisu Zvezdina deca.Marjanovic igrao i za Hemofarm i za Radnički i za Megu pre Zvezde i on je sada Zvezdin igrač.Mislim strašno.

vladan

pre 8 godina

Sta znaci izjava "i Boltu oteknu nogebposle 12h u avionu"? Zasto Bobi posle 12h u avionu ima otok samo na levom stopalu? Koliki treba da budebspisak igraca koje je trenersko nepoznavanje medicine i zelja za rezultatom odvelo u invalide ili im unazadilo karijeru: Kinsli, Bertrans, Westerman, Tripkovic. Da li neko of nasih uglednih ortopeda moze da kaze kolike su neznalice ili autoriteti ovi sto ih u sred leta debelo placa San Antonio? I da prekine ovu jadnu, ko zna koju po redu klubasku svadju. Bobijevo zdravlje je vaznije od medalje na EP, Zvezdine triple krune i odlaska na OI. On treba jos 10 godina dabigravzavreprezentaciju i da po svetu reklamira srpsku kosarkasku skolu

Kum

pre 8 godina

tako je to sam i ja bio napisao pre neki dan...niko ziv znaci ni jedan jedini komentar nije bio tipa vidi ga ovaj sta je izjavio kako je glup itd...a onda kad je sale izjavio da je sporna ta izjava onda preko 500 komentara tipa nemogu da verujem sta je izjavio itd...NE BUDITE LICEMERNI
(petarczv, 5. avgust 2015 02:31)

1. Njima je samo do pljuvanja po Zvezdi. Kakav Bobi, kakva istina, kakva reprezentacija, to ih ne interesuje, ali zato sklapaju neverovatne teorije, ignorisu dokaze i logiku, samo da nekako ublaze svoju bol.
2. Ovi Grobarcici ovde (balavci) da ne budu licemerni? To im je glavna osobina, nemoj to da im diras.
3. Ja kad procitam sta pisu, ozbiljno se zabrinem. Ti ljudi smeju da glasaju...!!

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

Tuga, čovek je razbio sezonu. Video sam ga u petorci sa Teodosicem, Bogdanom, Kalinom i Bjelicom. Monstrozan tim. Šteta, šteta, šteta...

lev

pre 8 godina

Vecina komentatora zvezdasa su klinci, zato ne znaju ko je djordjevic pa iz neznanja pricaju svasta. A to da su prvo zvezdasi pa tek onda Srbi necu ni da komentarisem.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Najjaci su komentari narikaca gde sebe stavljaju u kosarkaske znalce !?! Kao oni prate kosarku ... Niste vi pratili kosarku nego kao stado isli za magom ... slusali ga otvorenih usta i blejali ! Zato vas i zovu Duloove narikace ! Sto se tice kosarke, da znate ne bi se onako blamirali po forumima do polufinala ABA lige ! Palili masinu, Dulo ovo, Dulo ono .... Smesni ste kao i ekipa vam sa sve guslarom Kopivicom sa Romanije ... Menadzer ekipe Baba Rozga !

Goblin

pre 8 godina

Djordjevic je jedna od nasih najvesih kosarkaskih legendi, a ja sam niko i nista, ali ipak moram da kazem...Sram ga bilo!
Prosle godine je izjavio kako ne zeli da gradi igru oko Bobija..i na SP za njega nije pilo mesto ni medju 4 centra, ej dao je prednost Stimcu!
Letos je potpisao ugovor sa Panatinaikosom (sto je meni ok)
Panatinaikos ulaze veliki novac, samim tim imaju i velike ciljeve (F4), a u skladu sa tim moraju da dovedu dobre igrace.
Prva dva igraca koja su potpisala ugovor su Raduljica i Kuzmic, jer im Djordjevic veruje i zna da su klasa igraci.
Znaci njih dvojica idu sugurno na EP
Postavljaju se pitanja:
Da li cemo uopste da imamo treceg centra?
Da li ce to da bude Bobi?
Koji bi uopste Bobi bio centar(Ne verujem da bi bio prvi)...
Nekako mislim da mu je pao kamen sa srca kad je cuo da Bobi nece da igra, pa ima izgovor...
Ovako se napada CZ a i dalje su tu Dangubic, Mitrovic i Kalinic...

CZ je prosle sezone imala 4 potencijalna reprezentativca koja su igrala u evro ligi, a Djordjevic je umesto da gleda CZ gledao Partizan u ABA ligi.

petarczv

pre 8 godina

Muka mi je vise od vas sto napadate tog Radovica...Bukvalno ne znam kako izgleda lik i ne zanima me, ali nemojte da ste licemeri obicni, kad je izasla ta vest za taj intervju, NIJEDAN komentar nije bio u stilu "sto si to rekao?". Evo i dokaza http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1017658 Tako da nemojte smarati, moguce je da je ovo necije maslo, ali da idete na tu pricu kako je on kriv zbog te nesmotrenosti, ne budite licemerni i obratite paznju na tadasnje komentare.
(Cazorla, 04. avgust 2015 23:38)

tako je to sam i ja bio napisao pre neki dan...niko ziv znaci ni jedan jedini komentar nije bio tipa vidi ga ovaj sta je izjavio kako je glup itd...a onda kad je sale izjavio da je sporna ta izjava onda preko 500 komentara tipa nemogu da verujem sta je izjavio itd...NE BUDITE LICEMERNI

poly

pre 8 godina

@OFFjsdp - Gde ti zivis? Pa Sale je doveo Srbiju sa onakvim timom na drugo mesto?! Kakvo palanacko razmisljanje... Procitaj Saletov intervju o tome kako ga je Duda godinama izostavljao iz repke SFRJ i uz Drazena "lepio" Zdovca, Perasovica itd, a ne njega. Kako je tad bio besan i kako sad shvata. Bedni smo mi kad se neko uopste drzne da ostavlja ovakav komentar, jos jedan selektor iz fotelje... No ne brini, tesko cemo do medalje i Rija, pa mozes da nastavis "niz" komentara...

Kum

pre 8 godina

E bas ovakvi komentari dovode do svih ovih svadja izmedju Zvezde i Partizana umesto da gledamo reprezentaciju. Zelim tebi i Covketovom privatnom klubu sto vise da vas tovare ove godine u EL kao sto i hoce i da vam se ISMEJAVAMO u FACU ne kontrolisano ovde na forumima a i uzivo... Dovidjenja prijatno.
(Covic legenda kluba, sta dalje reci., 05. avgust 2015 11:50)

Nista ti nisi bolji od njega. Prvo napises nesto pametno, pa onda u istom cugu uskocis sebi u usta, i to sa zaletom. Bravo!

Vitez Koja

pre 8 godina

@ Nikola

Selektor ne zove panjeve da igraju za reprezentaciju, vec trenutno najbolje igrace u top formi. Upravo to sto je Bobi odigrao maestralno sezonu je razlog zasto ga Sale zove, a ne suprotno. Prosle godine nije cvetao nesto, pa zasto da ga zove, a i imali smo koliko ja znam cetiri centra.

Марко

pre 8 godina

Ово је још један шамар који је FIBA добила од NBA. Колико само играча прехтодних година није учествовало на европским и светским првенствима због NBA уговора. Разлика је, ипак, много велика.

Dacha

pre 8 godina

Čudo je Srbija, ali čudo od države...Nakon što smo zarad lečenja 13-godišnjih kompleksa većinskog navijačkog tela u Srbiji proglasili jednog Danilovića i Vujoševića stranim telom i "uništiteljima košarke", a legendama košarke Nebojšu Čovića i družinu iz Vlade Srbije, sada je izgleda red i na Sašu Đorđevića. Većinsko navijačko telo nije zadovoljno izjavama Đorđevića u kojima aludira na deal zvezdine legende Čovića sa amerikancima na osnovu kojeg je bio dobar za minimum po' milke EUR-a i najbolje i najpoštenije bi bilo da se jedna takva košarkaška mrva kao što je Đorđević makar izvini za ovakve izjave rukovodstvu iz Stjepana Stepinca a i Vladi Srbije. U svakom slučaju iživljavanje države koje traje već 2-3 godine nije moglo da ne prođe bez zle krvi,...Šteta, a dobru generaciju imamo.

djc-xxx

pre 8 godina

Sale selektore, da li se sećaš 1995. kada si nam doneo evropsko zlato? E, tada ni Lejkersi nisu hteli da puste Divca, ali je Čovke (tadašnji predsednik KSS)nekako jedva uspeo da završi stvar. Pitam se, šta bi bilo da Divac nije igrao kao Bobi sada? :-)Ko bi čuvao Sabonisa? :-)A ko će sada da čuva braću Gasol? :-)

bari 1991

pre 8 godina

Djordjevicu, obrati se kao selektor Srbije, lekaru koji je konstatovao da bi skorasnje naprezanje dovelo u pitanje karijeru Bobija Marjanovica, kad si toliko pametan, i dajes ovakve laicke komentare po novinama. Kazi lekaru da nije u pravu! Hvala...

akajea

pre 8 godina

Pa Pol Džordž je celu sezonu propustio zbog povrede na pripremama reprezentacije pa je opet rekao da će da igra u Riu a Indiana neće da mu brani. To samo Evropljanima mogu.

Stefan HN

pre 8 godina

Bitno da su ovi sveže odmrznuti uzeli pare od SA, a to što je njihov Radović namerno, ili ne namerno, morao da se izlaje za povredu, dva meseca posle završenog finala, jasno je kolko je njih briga za reprezentaciju, ili želju njihovog do jučerašnjeg igrača, jer verujem da je dečko hteo da igra...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pijana veverica, 4. avgust 2015 23:19)
Da,Crvena Zvezda je zabranila igracu San Antonija da ne igra za reprezentaciju.Takodje smo to zabranili i Kalinicu,Dangubicu i Mitrovicu ali tek treba da izadje u javnost.Da,bas je Zvezdu briga za reprezentaciju,a to dokazuje i 70% mladog nacionalnog tima koji se nedavno okitio zlatom.I njima cemo uskoro da zabranimo.Takodje smo mi "tek odmrznuti" doveli i grckog kolosa ispod kosa.Polako,tek ce da te boli.

mladi ja

pre 8 godina

@popo Marjanović postao igrač u megi, Nedović u ritasu, erceg fmp, teodosić fmp, Bjelica jeste vaš, ali je igrač postao tek kod Željka...Da ne nabrajam dalje, ali shvataš poentu...Zvezda ima samo Luku Mitrovića...

:-D

pre 8 godina

Sale, imas moje postovanje!
Setite se proslog prvenstva i situacije sa Micicem. Doveden je Jivic, potpuni aninimus, a posle prve partije u pripremnoj utakmici ljudi su ga pozitivno komentarisali.
Marijanovi bi bio od izuzetnog znacaja za nas, ali ako je takva situacija, teeba pribeci alternativi.
Bitni je da se igraci ne povrede.

LFC

pre 8 godina

Nije Bobi ni prvi ni poslednji koji zvog NBA nije igrao neko reprezentativno takmičenje. Ostavite čoveka na miru i prestanite da se prepucavate i da uvlačite klubove u ovu priču.

Neka te Ciko pojede

pre 8 godina

zagor, 4. avgust 2015 23:52

Nije toliko ni bitno da li je Radovic uzeo pare ili ne, ali jeste bitno da nam se objasni sled dogadjaja - Misko kritikuje izbor igraca, Misko se izvinjava, Radovic daje izjavu. Izjava pomocnog trenera i to 2 meseca posle finala. Kako nisu nasli tragove frakture ako je postojao prelom kao sto je izjavio radovic? Zasto ovo nije izjavio pre nego sto je CZ dobila pare? Licemerno i maliciozno si izveo zakljucak da Sale prica o odluci Bobija zbog NBA sna. Uskraceno je Bobiju da ostavri svoj san igrajuci za reprezentaciju,ali kada neko zeli da bude zlonameran onda konstruise stavove i cita misli drugih ljudi.

ja

pre 8 godina

Bez Bobija smo 50% slabiji... :(
(Shadow, 4. avgust 2015 23:50)

Kako znas kakvi smo sa Bobijem, posto nikad dosad nismo ni igrali sa njim?

hulk

pre 8 godina

Shvatite, odavno je sport posao. Nema tu emocija. Ima par likova poput Totija iz Rome koji ne igraju samo radi kesa, ali to su izolovani slucajevi. Takodje, nije Bobi Gasol ili Parker, pa da moze da kaze da ce igrati ili nece. U NBA se jednom dobija sansa

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

Svi znamo u cije ime radi veliki dukljanin Borko Radovic i ko je njega ranije zastupao. Nista nije slucajno pa ni njegova izjava o Bobiju nakon sto Sale nije zvao Vasu Micica.

dejan

pre 8 godina

A šta ste očekivali od ovih kretena amerikanaca . Pa oni bi nam zabranili i učešće kad bi mogli . Da se ja pitam Bobi bi dobio od Srbije obeštećenje i napustio San Antonio a njima ako trebaju igrači neka ih nađu među amerikancima .

Mile

pre 8 godina

Za 3.5 minuta igranja u trash time sljedeće sezone sad neće moć igrat za Srbiju, da sam na Bobijevom mjestu ja bi Spursima postavio uvjete jer bilo di u europi može dobit bolji ugovor i igrat. Ovo je nešto više od tobož otočenog zgloba..

AntiSPS

pre 8 godina

Sale grobar si i jedva smo te zbog toga prihvatili i ne znam sta ti sve ovo treba , verovatno zato sto si potpisao za taj grcki klub pa pred odlazak da malo zamutis vodu , jel to po nalogu iz jsd , nije Bobi ni prvi ni poslednji kome ne dozvoljavaju da igra za reprezentacije i razlog je nebitan , moze im se

danilo

pre 8 godina

Postoji u istoriji srpske košarke nekoliko imena koja su istovremeno i imena evropske košarke,a dodatno ljudi bez i jedne jedine mrlje u svojim biografijama.
Sale Nacionale je jedan od njih.
Jasno je da je izostanak Bobija nečija igra jer ako pomoćni trener Zvezde izjavi da je imao prelom, a nije(?!) to ne može biti slučajnost, tim pre što je to njegova prva izjava u nekoliko godina.
Koja je uloga Gazde, nikada nećemo saznati, kao ni u desetini situacija do sada.
Što se tiče Miška, sposoban je menadžer i bogat lik.
Takvima se otvaraju apetiti da pustaju kišu.
Izmedju svih njih, jedino verujem Saletu jer je bio vrh u svemu, ne pričom i prevarom već samo radom i delima.
P.S.
Bobi nam nije bio potreban prošle godine, osvojili smo srebro i to superiorno. Imali smo Krleta i podivljalog Raduljicu.
Sada nemamo Krleta, o Raduljici možemo da gledamo u bob, pa nam je Bobi zaista bio neophodan.
Ako je Velikom Gazdi bitan uspeh Zvezde, logično je da mu je , kao prvom srpskom patrioti, još bitniji uspeh Srbije.
Očekujem njegov odgovor jer vreme je za tešku artiljeriju...

dwky

pre 8 godina

Kako su ovi partizanovci sto komentarisu jadni pa to je strasno. Zvezda dobila od SA pare da Borko kaze da je Bobi igrao povredjen ? Vrhunac gluposti. Pa NBA tim moze da zabrani bilo kom igracu da igra sta se tu Zvezda pita ? Branili su i svojim igracima pre da igraju na SP. Zvezda daje sto bivsih sto sadasnjih 60-70 posto igraca reprezentacije. O mladjim selekcijama da i ne pricamo. I ovde se nadju grobari sa 3 svoja igraca u seniorskoj i nula igraca u juniorskoj konkurenciji da pricaju kako Zvezda radi protiv interesa Srpske kosarke.Pa da nema Zvezde kosarka bi nam bila gde i vi - tj.pred gasenjem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (popo, 4. avgust 2015 23:58)

grobari imaju,3 svoja igraca i jednog trenera ;-) Ali si i sam rekao najbitnije, svi oni rade u interesu Srpske kosarke, a to je uostalom i jedino bitno.

Nikola

pre 8 godina

Realno ko misli da je Radovic skovao plan sa Gregom Popovicem itd je apsolutni kreten, ovde ima vise faktora, glupa izjava nekog zvezdinog funkcionera, San Antonio iskoristio bilo koju polu sansu da spreci svoju investiciju da igra i mozda se dodatno povredi, i Sale koji izigrava zrtvu a u stvari mu ovi ucinili uslugu jer realno nikad nije ni hteo da vodi Bobija. Prosle god mu se ne uklapa u koncepciju, a ove god nonstop hvali milutinova, uz to doveo ovu drugu dvojicu u Panatinaikos, a imao je samo pritisak da vodi Bobija.

Pijana veverica

pre 8 godina

@popo
Ahahahahaha, dete ti si jadno... 60-70% igrača vi dajete za reprezentaciju?! To su, ako znaš da računaš, 7 igrača u reprezentaciji, ajde nabroji ih... A ako ćeš da spominješ prošlost, zna se čiji su igrači proslavili košarku... Za početak seti se ko nam je trener :-)
Ovo sam morao da napišem dotičnom, inače, za mene su svi u reprezentaciju isti, nebitno za koji klub igraju, kada se bore za našu zemlju...

Covic legenda kluba, sta dalje reci.

pre 8 godina

Sve je ovo tvoje maslo. Ali odajem ti priznanje...fantasticno odradjeno za Raduljici i Kuzmica. Bravo!
Zvezdasi dok si ti selektor ne podrzavaju reprezentaciju. Imamo mi svoju malu i nevaznu EL.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pako, 5. avgust 2015 08:59)

E bas ovakvi komentari dovode do svih ovih svadja izmedju Zvezde i Partizana umesto da gledamo reprezentaciju. Zelim tebi i Covketovom privatnom klubu sto vise da vas tovare ove godine u EL kao sto i hoce i da vam se ISMEJAVAMO u FACU ne kontrolisano ovde na forumima a i uzivo... Dovidjenja prijatno.

Batko

pre 8 godina

Kad vidim komentare gde se pljuje ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ, od pojedine bagre tipa Ivan NS, toliko jadno... 
A kad je taj isti Sale izbacio Mačvana sa spiska i dao prednost Mitroviću bilo je :,,To Sale, tako treba,...,, 
Ništa gore nego kad krene odjednom, od prošle godine, da se prati košarka...
(Pijana veverica, 05. avgust 2015 11:28)

A ti je pratiš od pretprošle?

Milos

pre 8 godina

Ako si bez Bobija bio najbolja evropska reprezentacija u evropu na svetskom prvenstvu, onda to mozes i na evropskom da uradis, samo hrabro, tu je i dalje motor tima Teo,Bogdan,Beli,Kalina,Radulja,

Kosarka

pre 8 godina

Ovo sa Bobijem se znalo jos u Milanu. Intervju za Radovicem je potpuno nebitan u celoj priči jer je objavljen NAKON dolaska Bobija u reprezentaciju gde je od strane doktora reprezentacije ustanovljeno da otok idalje postoji i Bobi je bio van trenažnog procesa uveliko. Iz SA je vec bilo stiglo obaveštenje da Bobi mora u USA na dodatne preglede da bi se ustanovio nivo povrede. Radovicev intervju je posluzio Saletu kao mogucnost da se medijski obracuna sa menadžerom koji ga je pre toga bez ikakvog razloga napao zbog nepozivanja Vase. Selektor ima pravo da odlučuje koga ce pozvati i nema menadzer sta da se buni. Sale je tu mozda malo prenaglio, ali je svestan da je Bobi ipak nespreman. Naravno da je to sada tesko priznati i nema potrebe za time. Ovo nema veze sa klupskom kosarkom kako bi neki voleli da prikazu vec je posledica loših odnosa selektora i tog Miska menadzera. Sam Bobi je igrao smanjenim intezitetom i nije trenirao poslednjih mesec ipo dana sezone. Zvezda je uzela pare jer Misko trenutno ima velike koristi od koriscenja infrastrukture u vlasnistvu Covica i naravno da je izdejstvovao pare od SA jer time obezbedjuje dalje koriscenje istih za megine klince.

Nik

pre 8 godina

Kako vi svi ovde mračite, pa to nije normalno. Kakve teorije se mogu pročitati. Nadam se da su bar neki plaćeni za to, a ovi što pljuju iz ćeifa... Blago nama sa nama ovakvima.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

petar cz Drago mi je zbog Bobija al nema sta da trazi u NBA bice promasaj ko Milcic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 5. avgust 2015 12:45)

Kako nije promasaj ... Covek igrao sa Iverson-om i uzeo prsten ! Ko ne bi voleo da bude takav promasaj !

Teks Viler

pre 8 godina

u prosloj izjavi je optuzio radovica da je uzeo kes da sabotirarep, a sada kaze da je bobi ovo inicirao da bi zastitio svoj nba san... previse sale pravi scene. ne vidim da to moze da bude dobro. treba nekad i da iskulira malo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zagor, 4. avgust 2015 23:52) # Link komentara

Zagore-Te-Neju.
u prosloj izjavi NIje optuzio radovica da je uzeo kes da sabotirarep, a sada NE kaze da je bobi ovo inicirao da bi zastitio svoj nba san.

Sve je suprotno od onog što si napisao.

Djura

pre 8 godina

Teško mi je da ovo napišem, ali Djordjevića treba da bude sramota što koristi ovu situaciju, odnosno Bobija i Radovića za neki svoj obračun sa Miškom Ražnatovićem. Svi koji malo prate košarku znaju da je njemu ova situacija baš legla pošto može da vodi dva svoja igrača i još jednog centra. Ne kažem da hoće da uigrava svoje igrače u reprezentaciji, nego da nikad nije ni hteo da vodi Bobija, pošto ga prošle godine nije zvao ni na širi spisak a nije imao mnogo slabiju sezonu od ove. Ove godine nije mogao da ga ne zove pošto je Bobi odigrao strašnu sezonu u Evroligi, a znaju svi da mu se ne uklapa u njegove zamisli. Pošteno bi bilo da je javno rekao istinu, nego da se pretvara da mu je žao. U svakom slučaju želim mu zlato pošto kao trener to zaslužuje, kao i svi momci koji igraju za reprezentaciju.

jes da bude

pre 8 godina

kad vidim sta sve pisu o istoriji reprezenzacije i kako tu ugradju zvezdu kao najzasluzniju za sve istor.uspehe, dolazim do zakljucka da ovde ima puno klinaca 2000 godoste

hill

pre 8 godina

ovim bobi vise gubi od reprezentacije. jeste dominantan Ove sezone. Ali nije nezamenljiv. neka se momci izbore za oi. eto tamo i bobija. srecno!

zagor

pre 8 godina

farsa bez potrebe. u kakvoj je formi bio bobi pred kraj sezone ( a vrv i kao posledica te povrede), tesko da bi usao u 12. veliki sam zvezdas i obozavam bobija, ali imamo raduljicu, kuzmica, milutinova. mogu da odrade solidne minute na petici. bobiju sve najbolje u sledecoj sezoni, da obnovi ugovor sa sas, pa da se pridruzi pripremama za rio.
ovo jeste peh, ali nije tragedija, a narikanje vuce samo vece zlo. ako nastavite da kukate, osecam da ce da se povredi i teo ili bjelica ili bogdan. zato psssst i uzivajmo u igrama reprezentacije.

23 forever

pre 8 godina

Ispade Marjanovic Gasol... Niti ce bilo sta da uradi u NBA jer je previse spor i mlitav, niti ce toliko da nam nedostaje. Lepo bi bilo da igra ali nije ni tragedija bez njega.

Deki

pre 8 godina

(OFFjsdp, 4. avgust 2015 23:15, kako ne razumete cigani da Bobi pre godinu dana i sada nije isti igrač. Mnogo je napredovao u instant klubu i naravno da je zaslužio poziv.To što tebi smeta trener koji je grobar je druga stvar. I da osvojimo Evropsko i dalje će ti smetati.

DCI Barnaby

pre 8 godina

Situacija je u suštini jednostavna.Ako Đorđević kaže da dublje analizira situaciju nego što neki misle,neka onda kaže konkretno zašto je Radović to izjavio i ko ima interes u tome svemu,pošto insinuira da zna to sve,pa da svi znaju o čemu je riječ i gotovo.Ovako nedorečen samo ostavlja prostor za razna nagađanja i rasprave.Ako je 100% siguran ne znam zašto ne kaže sve,ili možda i nije baš tako duboko analizirao....

branko medakovic III

pre 8 godina

Borko, čitas li ovo? Jel ti sad srce na mesto? Jel ovo ono sto si zeleo postici sa izjavom da je Bobi igrao finale sa polomljenim stopalom?

Uvek Zvezda

pre 8 godina

Posle drugog mesta na SP i nebrojano medalja u igrackoj karijeri neko i dalje sme da da sebi pravo da pljuje Saleta!??
(Vitez Lukic Od Lamburginija, 04. avgust 2015 23:37)
Pa sta sad to znaci? Da ne moze da pogresi? Ne radi se ovde o pljuvanju...Svasta. Zaista ne znam ko je u pravu i to vise nije ni bitno. Bobi ne igra i kraj.. Idemo dalje...

Užasno teške povrede

pre 8 godina

Nema veze, pa tako su Jovic i Ristic glumili povrede da ne putuju na Novi Zeland, da se sacuvaju za klub, a generacija im svetski sampion.
Uz Saleta 200%!!!
(021, 4. avgust 2015 23:40)

A što bi gubili vreme osvajajući nekakve tamo titule prvaka sveta kad su mogli da se mirno spremaju za nadolazeću, sada vidimo, vrlo uspešnu sezonu Zvezde.

dex

pre 8 godina

Nista od nas na ovom EP, osim ako igraci sami ne ignorisu ovalve budalastine. Ovakvog prepucavanja dovoljno imamo u fudbalu i videli smo sta nam donosi. Djordjevic je mozda u pravu, ali umesto da cuti i nastavi da radi, on uporno daje materijal tabloidima.

raxi

pre 8 godina

Ma,Sale je pametan covjek,njemu je,kako rece,sve bilo jasno cim je ona ljiga Radovic izisao u javnost sa temom o Bobiju,koju je neko narucio,i od tog momenta se znalo da neko ne zeli da se nastavi dugo toplo ljeto srpskih sportskih uspjeha.
Velika je steta sto Bobija nece biti na EP,ali se ni Sale i njegova druzina nece lako predati,u to sam siguran.
A,ovima sto prebacuju Saletu sto ranije nije uzimao Bobija zelim reci da je Bobi ove sezone sigurno bio bolji za 50% nego ranijih sezona i zato je odmah pozvan i u NBA i u reprezentaciju,sto nije bio slucaj proslih sezona.
Srecno Sale,care,neka vam ovo masijasko podmetanje i ometanje podigne adrenalin i pojaca inat za osvajanje medalje na EP.
(danix, 04. avgust 2015 23:57)

Kako vas nije sramota da objavite ovakav komentar!?

kosta

pre 8 godina

Daniks& Na osnovu u čega dobijaš slobodu i pravo da čoveka naziva ljigom, otkud ti znaš kakav je on čovek? Pogrešio jeste, ali tu nije bilo nikakve namere.Sram bilo ne tebe nego tvoje roditelje koji su te vaspitavali.

Zec

pre 8 godina

Ljudska glupost je bezgranicna. Kad uz to dodaš nepaznju i hvalis Bobija koliko je hrabar pa je igrao s frakturom stopala, onda gazda hoće robu u svojoj zemlji. Prirodno.
Nepaznja, neiskustvo Radovica. Ne bih rekao da je zla namera. Jednostavno nije shvatio da jedan zdrav odnos prema klubu i Bobiju može da dovede do ovog.

VanilaKrokodil

pre 8 godina

Ovde na Novom Zelandu su prikazali na dnevniku jednog od pomocnih trenera SA Sparksa Sona Marksa, kako je tek dosao sa porodicom na odmor, a Bobi je vec u Teksasu po Miskovom zahtevu. Pa Raznatovicu, stvarno ti hvala.

Pato, pozdrav iz Rovinja

pre 8 godina

Iskreno, mislim da je Saletu laknulo posle ove zabrane od SAS-a. Ne vidi ga u svojoj koncepciji, nije ga video za proslo prvenstvo ne vidi ga ni sada, samo sto je ove godine razlika u tome sto je Bobi MVP regularnog dela Eurolige, postavio je sve moguce rekorde i njegovo ne pozivanje bi ljudi ovde videli kao smak sveta, ne bi mu pomogla ni njegova reputacija koju uziva u Srbiji... Osuli bi svi paljbu po njemu...


Meni je bas krivo ako ne bude igrao ove god, bilo kako bilo imamo ekipu za prva tri mesta, grupa je teska, ali zato ona sa kojom se ukrstamo je prosek...

milan

pre 8 godina

fmpzvezda nihje ni dobila obestecenje..ugovor je istekao.. peru se pare tj pumpa novi budzet. nba timovi su transparentni i san antonio bi objavio da je platio.

Kinez

pre 8 godina

"Jasan mi je bio ishod, ali sam samo ćutao i čekao" rece i ostade ziv. Pa nisi usta zatvarao, optuzivao sve od reda, a sad "mudro cutao". Dosta samoreklamerstva.
Uostalom ko nema kratko pamcenje, zna da si uvek bio PODOBAN. Jel' to gospodin Djordjevic bio u Milosevicevom "Timu za sirenje istine" koji je 1998. godine dobio diplomatske pasose da slave rezim u svetu?
E, pa, gospodine, mozete vi da donesete sto medalja, ovo vam se NE ZABORAVLJA!

Dragan

pre 8 godina

Nemam nista protiv Djordjevica kao selektora, naprotiv. Ali je malo degutantno s njegove strane, zar Marjanovic nije bio prekobrojan prosle godine za SP?

duledudule

pre 8 godina

pa reci jel zvezda kriva sta?da znamo...Bobi je.igrac San Antonia a oni su zabranili i Parkeru i Djinobiliju da igraju proslo prvenstvo sveta,sto nebi i Bobiju.najzalije mi njega

wer

pre 8 godina

jel vam sada jasno odakle vam nadimak, o crveni fanovi?

djordjevic nece da zove micica po komandi 'znamo koga', a onda odjednom 'trece lice' sapne san antoniju da je bobi 'povredjen'

ima li ikoga kome nije jasno kako stvari funkcionisu kada tim ne sastavljaju menadzeri?

badjura

pre 8 godina

Nema veze,opet osvajamo jer drugacije ne moze,samo inat tera nas Srbe do kraja,a nas inat je uvek na pravoj strani na strani Boga!

DG

pre 8 godina

Problem sa Bobijem je što loše brani pik-end-rol zbog slabije pokretljivosti, zato ga Duda nije zvao u reprezentaciju. Sada bi nam dobrodošao zbog uloge u napadu, tu je neprikosnoven. Plašim se da će nedostatak centara loše da utiče na našu igru, možda i presudno.

Слaвишa

pre 8 godina

А прoшле гoдине си вoдиo Кaтићa дa би гa прoдaли a сaд "плaчеш". Кao Бoби се није уклaпao у твoју визију игре или кaкo си већ изјaвиo... И Митрoвић je биo вишaк a мoмaк је сaсвим кoректнo oдрaдиo припреме...

pametnjakovic

pre 8 godina

Izjava zvezdinog trenera je porucena i on je to namerno i svesno uradio, sa druge strane da nisu tako uradili uradilu bi na drugi nacin, uglavnom sezona u NBA je mnogo naporna pa ako Bobi planira da igra tamo bolje je da preskoci ovo EP, sada vec radi individualne treninge da pripremi sto je vise moguce telo a Ameri su samo pragmaticni kao i uvek, mislim da je ovako dugorocno gledano bolje a na ovom EP Milutinov izrasta u centra br. 1 cija ce izmena u buducnosti biti Bobi ;)

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

(popo, 4. avgust 2015 23:58)
Jarane za tebe i one poput tebe samo jedna rečenica(u potpisu),da se ne blamiraš...

ekonomista

pre 8 godina

Postujem Saleta i sve sto je do sada uradio za Srbiju ikao igrac i kao selektor,ali malo mi je licemjerno da godinu dana pre kaze za Bobija da je on atipican igrac i da nema vremena da ga uigrava i uopste ga ne poziva za SP u Madridu,a sada se i dalje nije pomirio sa njegovim izostankom. Sparsi su prosle godine zabranili Parkeru a da nece svom novom igracu koji ima otok. Koga nema bez njega se moze i mora,idemo dalje nema vise osvrtanja.

Borky

pre 8 godina

Sale sa ovim postaje smesan.Pa reci covjece konkretno ko to kuje zavjere i na koji nacin al ne mogu progutati pricu da neki pomocni trener svojim izjavama utice na stav jednog SA. Ko i kakvu korist ima sto Bibi propusta EP? Dajte ljudi batalite te navijacke kimentare jer stvarno nije ni vrjeme ni mjesto.

srdjan

pre 8 godina

muka mi je od djordjevica, sta sad kao ameri namerno nece da ga puste da igra, bobi je zivo bice i nebi trebali da ga forsiraju ako nije dobro, nije ok....nijedno zlato nije vredno necijeg zdravlja..

Nenad

pre 8 godina

Ispade katastrofa na kraju, voleo bih da neko nas zvanicno kaze (ne Misko) da li je stvarno povredjen koja je povreda u pitanju i koqliko mora da miruje. Mislim razlike izmedju lekara postoje, ali reprezentacija bi trebalo da angazuje nekog naseg lekara da samo nepristrasno kaze da li je povredjen ili ne. Boban je daleko nas najbolji visoki igrac i sa njim na terenu mi mozemo da pravimo lako razliku u odnosu na druge.
Uz duzno postovanje za Zvezdine saigrace ove sezone, ali ako ih uporedite sa Teom, Bogdanom i Bjelicom mozete da vidite kakve bi lopte Bobi tek sad dobijao i koliko bi bio efikasniji u napadu. Igrace nasi dobro ali realno nemamo dobrog centra, Radulja je ok ali kao bekap opcija da zasija na par utakmica i jednu dve cetvrtine. Tesko sa jacim reprezentacijama mozemo nesto da uradimo bez Bobija.

Pako

pre 8 godina

Sve je ovo tvoje maslo. Ali odajem ti priznanje...fantasticno odradjeno za Raduljici i Kuzmica. Bravo!
Zvezdasi dok si ti selektor ne podrzavaju reprezentaciju. Imamo mi svoju malu i nevaznu EL.

Trener

pre 8 godina

Nije do problema doslo zbog Radoviceve izjave i molim medije da ne spekulisu. Djordjevic je jedan prevarant ali mediji moraju ostati neutralni.

sasa jokic

pre 8 godina

Niko ovde nije "nevin". Prosle godine si ga izostavio, a ove godine Ti fali? Raduljica ima 2 minuta igranja, ali je ne zamenljiv? Mislim, nije to topla voda, mora od necega da se zivi, ali kao sto si Ti nekome oduzeo sansu(prosle godine) zbog svoje kombinacije, tako Ti se sada vraca.
Dok je Misko Raznatovic ziv, nema nezavisnog selektora!

Novak Djokovic

pre 8 godina

Samo napred i da ovo bude poslednji igrac koji "otpada" zbog stvari na koje ne mozemo uticati...
(Jumko, 4. avgust 2015 23:12)

Ti si meni CAR,a nadasve neprevazidjen sportski komentator,briljantnog uma i novinarskog pera.
Buahahahahahaaha....sto mu smeceva i voleja,bas se zagrcnuh!

hycv

pre 8 godina

Sad kukas majstore, a zasto Bobija nisi zvao prosle i pretprosle godine, nego su dobijali prednost Katic i Stimac. Samo slepac jos tada nije video da Bobi moze da donese prednost.

pixi10

pre 8 godina

@Velja Tako je, obrazlozenje mu bilo ne moze da brani pik... p.s. selektor koji iz loze u derbiju stiska pesnicu kad stoka da kos nije moj selektor.

Pekar

pre 8 godina

Čak i ako se radio o "samo otoku", valjda bi to trebalo sanorati, a ne uništavati zdravlje čoveka zarad rezultata kpšarkaških utakmica?

Баскеташ аматер

pre 8 godina

По мени кључно питање: да ли би Звезда добила оних 600к $ да је Боби играо за репрезентацију и повредио се?

Prosla godina

pre 8 godina

A zasto se niste prosle godine otimali za Marjanovica? Nego kada je odigrai vrhunski zovete ga i placete za njim... prosle godine su pre njega igrali Katic i Stimac.... a sada na spisku Katica nema jer je mator a Stimac je los... Sami ste krivi!

stub srbstva

pre 8 godina

Podrška Radoviću, koji je svakako veće košarkaško ime od ovog nazovi selektora Đorđevića.
Zvezda bi trebalo da zapreti povlačenjem igrača iz svih reprezentativnih pogona ako ne dobije poštovanje koje zaslužuje kao najveći klub na ovim prostorima.
A reprezentacija je ionako zabava za navijače osrednjih i lošijih timova, koji o evroligi mogu samo da maštaju.

socrat

pre 8 godina

Trebalo bi da se donese zakon: ko ode u NBA, ne moze da igra za reprezentaciju, cast izuzecima, ali nijedan od igraca koji je otisao u NBA nije nista doneo reprezentaciji. Taj izuzetak je Divac, ostali su nam unazadili repku.

OFFjsdp

pre 8 godina

Ne pravi se mnogo naivan i ti sam si izuzeo Bobija s proslog takmicenja bez ikakvog logicnog razlga pa nista, a i sada si na isti nacin izuzeo neke momke, na promer Jokica!

Nikola

pre 8 godina

Sasvim je logično da SA gleda da sačuva svoju investiciju. Verovatno su ljudi zaključili da je Bobi preoptetećen i da mu treba odmor kako bi bio spreman za NBA sezonu koja je preteška pogotovo za čoveka njegove konstitucije. Prošle godine ga je glat izostavio sa spiska uz objašnjenje da se ne uklapa u stil igre. Sada kada je razbio sezonu a Krle se povukao odjednom se sjajno uklapa i ključni je igrač... Selektore imate moje bezgranično poverenje ali smanjite teorije zavere.

popo

pre 8 godina

Kako su ovi partizanovci sto komentarisu jadni pa to je strasno. Zvezda dobila od SA pare da Borko kaze da je Bobi igrao povredjen ? Vrhunac gluposti. Pa NBA tim moze da zabrani bilo kom igracu da igra sta se tu Zvezda pita ? Branili su i svojim igracima pre da igraju na SP. Zvezda daje sto bivsih sto sadasnjih 60-70 posto igraca reprezentacije. O mladjim selekcijama da i ne pricamo. I ovde se nadju grobari sa 3 svoja igraca u seniorskoj i nula igraca u juniorskoj konkurenciji da pricaju kako Zvezda radi protiv interesa Srpske kosarke.Pa da nema Zvezde kosarka bi nam bila gde i vi - tj.pred gasenjem.

Pijana veverica

pre 8 godina

Bitno da su ovi sveže odmrznuti uzeli pare od SA, a to što je njihov Radović namerno, ili ne namerno, morao da se izlaje za povredu, dva meseca posle završenog finala, jasno je kolko je njih briga za reprezentaciju, ili želju njihovog do jučerašnjeg igrača, jer verujem da je dečko hteo da igra...

zagor

pre 8 godina

u prosloj izjavi je optuzio radovica da je uzeo kes da sabotirarep, a sada kaze da je bobi ovo inicirao da bi zastitio svoj nba san... previse sale pravi scene. ne vidim da to moze da bude dobro. treba nekad i da iskulira malo

Ale

pre 8 godina

Kako to da niko ovde ne pominje da je Marjanovic dosao na pripreme sa otecenim nogama? Kad covek slusa Djordjevica, rekao bi da je smak sveta, a do juce ga je ignorisao sve u 16

Cazorla

pre 8 godina

Muka mi je vise od vas sto napadate tog Radovica...Bukvalno ne znam kako izgleda lik i ne zanima me, ali nemojte da ste licemeri obicni, kad je izasla ta vest za taj intervju, NIJEDAN komentar nije bio u stilu "sto si to rekao?". Evo i dokaza http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1017658 Tako da nemojte smarati, moguce je da je ovo necije maslo, ali da idete na tu pricu kako je on kriv zbog te nesmotrenosti, ne budite licemerni i obratite paznju na tadasnje komentare.

Corleone

pre 8 godina

Smaracu najstarasniji. Radi sa tim igracima koje imas i cuti. Sad si ti nasao da se pravis pametan - pa i svi ostali timovi ne mogu da racunaju na svoje najbolje igrace, jer NBA ih placa papreno i ne zeli da rizikuje. Ovo smesno takmicenje je nebitno, jer ce to biti mecevi rezervnih reprezentacija. Svi iole ozbiljni igraci, vecina njih, jednostavno konstantno preskace reprezenatativne meceve.

A to kakav si trener ce se videti vrlo brzo u Panatinaikosu. Glavna dva pojacanja, pecaros i Raduljica. Oterace te za par meseci Grci, jer ti nisi trener. Ti si imao srece sa reprezenatcijom i to je sve. U ni jednom klubu nisi radio i to ce se jasno videti kada krene Euroliga. Smarac jedan, garantujem da ne bi smarao ni blizu ovoliko da je bila slicna situacija bila sa Milutinovim.

danix

pre 8 godina

Ma,Sale je pametan covjek,njemu je,kako rece,sve bilo jasno cim je ona ljiga Radovic izisao u javnost sa temom o Bobiju,koju je neko narucio,i od tog momenta se znalo da neko ne zeli da se nastavi dugo toplo ljeto srpskih sportskih uspjeha.
Velika je steta sto Bobija nece biti na EP,ali se ni Sale i njegova druzina nece lako predati,u to sam siguran.
A,ovima sto prebacuju Saletu sto ranije nije uzimao Bobija zelim reci da je Bobi ove sezone sigurno bio bolji za 50% nego ranijih sezona i zato je odmah pozvan i u NBA i u reprezentaciju,sto nije bio slucaj proslih sezona.
Srecno Sale,care,neka vam ovo masijasko podmetanje i ometanje podigne adrenalin i pojaca inat za osvajanje medalje na EP.

Kako je plejmejker postao košarkaška legenda?

pre 8 godina

Marjanoviću lekari zabranjuju da igra, koji klub ili koji to Miškov rat mogu i smeju lekarsku zabranu da ignorišu? Ko bi odgovarao da se još teže povredi? Ameri tako daju pare a onda se igraju, kao to Miško obećava i zamajava ovu decu koje ne mogu dublje da se zamisle i još se nadaju. Šta ako neko ne želi da reprezentacija bude adut srpskog uspeha, zar ne čitamo ovde poruke "klinaca" - ma kakva reprezentacija, samo Zvezda, hm...

021

pre 8 godina

Nema veze, pa tako su Jovic i Ristic glumili povrede da ne putuju na Novi Zeland, da se sacuvaju za klub, a generacija im svetski sampion.
Uz Saleta 200%!!!

Ivan NS

pre 8 godina

Sad kukas majstore, a zasto Bobija nisi zvao prosle i pretprosle godine, nego su dobijali prednost Katic i Stimac. Samo slepac jos tada nije video da Bobi moze da donese prednost.
(hycv, 5. avgust 2015 07:10)

Baš tako. Ne bi ga vodio ni ove sezone, nego mu je ovo bio idealan način da opere svoj prljav obraz.
Igrač nikada, ali nikada, ne sme da igra povređen, bilo da je u pitanju nastup za klub ili reprezentaciju (Evropsko, Svetsko prvenstvo ili Olimpijske igre).

Zavera Teorije

pre 8 godina

Ko je hteo da gleda, sve to je mogao da vidi u prethodna 2 meseca.
- Saletu ne treba
- San Antonio hoce zdravog i pravog igraca za sledecu sezonu
- Zvezda hoce zahvalnicu u vidu 650k (ko jos placa slobodnog igraca eto tako?)
- Bobiju se igra ali mu rekose da ce biti dana za megdana u dresu Srbije
- Misko hoce svoj deo...
Dakle SVIMA je na kraju ispalo manje ili vise dobro, pa ajd, sto da ne... prezivecemo i bez njega...ili...?!

amarko

pre 8 godina

Nisu mi jasni ljudi koji podrzavaju Radovica,a da mu nisu uza porodica,sam klub cz ga ne podrzava javno.Da je kojim slucajem ranije dao izjavu,nebi bilo obestecenja,sledeci transveri su pod lupu.

Ivan NS

pre 8 godina

ajde navijaci koji od juce prate kosarku zato sto im je propao fudbalski klub da komentarisu Saleta legendu
Kako vas nije sramota
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko Cakmak, 5. avgust 2015 05:13)

Hajde da komentarišemo. Saša je jedan izuzetno sujetan lik. Ne smem da kažem to?

stub srbstva

pre 8 godina

Podrška Radoviću, koji je svakako veće košarkaško ime od ovog nazovi selektora Đorđevića.
Zvezda bi trebalo da zapreti povlačenjem igrača iz svih reprezentativnih pogona ako ne dobije poštovanje koje zaslužuje kao najveći klub na ovim prostorima.
A reprezentacija je ionako zabava za navijače osrednjih i lošijih timova, koji o evroligi mogu samo da maštaju.

Pako

pre 8 godina

Sve je ovo tvoje maslo. Ali odajem ti priznanje...fantasticno odradjeno za Raduljici i Kuzmica. Bravo!
Zvezdasi dok si ti selektor ne podrzavaju reprezentaciju. Imamo mi svoju malu i nevaznu EL.

straja

pre 8 godina

Nije mi jasno zasto ne iznese svoje misljenje I neko iz medicinskih krugova.Sale,Raznjatovic,Djilas.....Da li je mozda SA ucinio PRAVU uslugu Bobiju,koji zbog pljuvacke javnosti nije ni smeo da kaze da li ima ili nema stvarne probleme.Svi osudjuju kako je doslo da PROBLEMA a niko se ne obazire da li je probem ili nije problem u stanju Bobijeve noge.Obratite paznju na komentatar selektora...Svima oteknu noge posle leta od deset sati a kamoli ne coveku visokom..."

Goblin

pre 8 godina

Djordjevic je jedna od nasih najvesih kosarkaskih legendi, a ja sam niko i nista, ali ipak moram da kazem...Sram ga bilo!
Prosle godine je izjavio kako ne zeli da gradi igru oko Bobija..i na SP za njega nije pilo mesto ni medju 4 centra, ej dao je prednost Stimcu!
Letos je potpisao ugovor sa Panatinaikosom (sto je meni ok)
Panatinaikos ulaze veliki novac, samim tim imaju i velike ciljeve (F4), a u skladu sa tim moraju da dovedu dobre igrace.
Prva dva igraca koja su potpisala ugovor su Raduljica i Kuzmic, jer im Djordjevic veruje i zna da su klasa igraci.
Znaci njih dvojica idu sugurno na EP
Postavljaju se pitanja:
Da li cemo uopste da imamo treceg centra?
Da li ce to da bude Bobi?
Koji bi uopste Bobi bio centar(Ne verujem da bi bio prvi)...
Nekako mislim da mu je pao kamen sa srca kad je cuo da Bobi nece da igra, pa ima izgovor...
Ovako se napada CZ a i dalje su tu Dangubic, Mitrovic i Kalinic...

CZ je prosle sezone imala 4 potencijalna reprezentativca koja su igrala u evro ligi, a Djordjevic je umesto da gleda CZ gledao Partizan u ABA ligi.

matori

pre 8 godina

Sale stavi tacku na taj slucaj! Sta bi bilo da se nedaj boze povredio na poslednjoj kontrolnoj utakmici. Ovako bar ima vremena da se uigraju varijante bez njega. Pa nije on Gasol ili Novicki

AntiSPS

pre 8 godina

Sale grobar si i jedva smo te zbog toga prihvatili i ne znam sta ti sve ovo treba , verovatno zato sto si potpisao za taj grcki klub pa pred odlazak da malo zamutis vodu , jel to po nalogu iz jsd , nije Bobi ni prvi ni poslednji kome ne dozvoljavaju da igra za reprezentacije i razlog je nebitan , moze im se

Alex

pre 8 godina

Deluje da je Miško zakuvao. Jedan dan se oglašava nezadovoljan Djordjevicevim izborom igrača, isti dan se izvinjava. Posle dva dana Bobijeva slika sa cizmom iz US. Deluje kao "kad ne može da igra taj i taj, onda ne moze ni Bobi".

petarczv

pre 8 godina

Jedini Sale ima m..a da kaze sta misli.
(Pivke, 05. avgust 2015 10:08)

Zar nije to bio vujosevic? Inace kad je bobi potpisao za sparse bilo je brdo komentara igokejaca kako ce tamo da mase peskirima,kako nema pojma kako je spor i ne igra odbranu a sad svi u glas kokodacu kako bez njega nemamo sanse da osvojimo EP...Licimeri

djordjevic

pre 8 godina

Sta je ovde tolko nejasno? Jednostavno, San Antonio ne zeli da rizikuje povredu svog igraca i, znajuci amere, verovatno imaju nesto u ugovoru sto im daje za pravo da "zabrane" igracu igranje za nacionalne selekcije...Nije to bukvalno zabrana, ali cenim da bi imali za pravo da ne isplate Bobija ako bi igrao za Srbiju i pogorsao povredu. Jos kad se doda panika u NBAu kod svake povrede stopala (Jao Mingu je to unistilo karijeru, Durant je u problemu), onda je i stav San Antonia razumniji.

Sa druge strane, milioni dolara su u pitanju, pa razumem Bobija...velika je to para.

Dacha

pre 8 godina

Čudo je Srbija, ali čudo od države...Nakon što smo zarad lečenja 13-godišnjih kompleksa većinskog navijačkog tela u Srbiji proglasili jednog Danilovića i Vujoševića stranim telom i "uništiteljima košarke", a legendama košarke Nebojšu Čovića i družinu iz Vlade Srbije, sada je izgleda red i na Sašu Đorđevića. Većinsko navijačko telo nije zadovoljno izjavama Đorđevića u kojima aludira na deal zvezdine legende Čovića sa amerikancima na osnovu kojeg je bio dobar za minimum po' milke EUR-a i najbolje i najpoštenije bi bilo da se jedna takva košarkaška mrva kao što je Đorđević makar izvini za ovakve izjave rukovodstvu iz Stjepana Stepinca a i Vladi Srbije. U svakom slučaju iživljavanje države koje traje već 2-3 godine nije moglo da ne prođe bez zle krvi,...Šteta, a dobru generaciju imamo.

mladi ja

pre 8 godina

@popo Marjanović postao igrač u megi, Nedović u ritasu, erceg fmp, teodosić fmp, Bjelica jeste vaš, ali je igrač postao tek kod Željka...Da ne nabrajam dalje, ali shvataš poentu...Zvezda ima samo Luku Mitrovića...

Kum

pre 8 godina

tako je to sam i ja bio napisao pre neki dan...niko ziv znaci ni jedan jedini komentar nije bio tipa vidi ga ovaj sta je izjavio kako je glup itd...a onda kad je sale izjavio da je sporna ta izjava onda preko 500 komentara tipa nemogu da verujem sta je izjavio itd...NE BUDITE LICEMERNI
(petarczv, 5. avgust 2015 02:31)

1. Njima je samo do pljuvanja po Zvezdi. Kakav Bobi, kakva istina, kakva reprezentacija, to ih ne interesuje, ali zato sklapaju neverovatne teorije, ignorisu dokaze i logiku, samo da nekako ublaze svoju bol.
2. Ovi Grobarcici ovde (balavci) da ne budu licemerni? To im je glavna osobina, nemoj to da im diras.
3. Ja kad procitam sta pisu, ozbiljno se zabrinem. Ti ljudi smeju da glasaju...!!

Tool

pre 8 godina

Podrška Radoviću, koji je svakako veće košarkaško ime od ovog nazovi selektora Đorđevića.
Zvezda bi trebalo da zapreti povlačenjem igrača iz svih reprezentativnih pogona ako ne dobije poštovanje koje zaslužuje kao najveći klub na ovim prostorima.
A reprezentacija je ionako zabava za navijače osrednjih i lošijih timova, koji o evroligi mogu samo da maštaju.
(stub srbstva, 05. avgust 2015 09:33)

Nadam se da si ironičan. Ako nisi ironičan, onda si jednostavno idiot.

Ivan NS

pre 8 godina

Nebojša "legenda" Čović da vrati pare San Antoniju iz moralnih razloga!!!

Aaa da šta to beše moral???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Novinar SoS kanala, 5. avgust 2015 07:43)

Mhm, a Vujošević da vrati preskupe slike, plaćene od prodaje igrača Partizana unazad petnaest godina. Prodali ste gomilu igrača, i to sve ozbiljnim klubovima, a nema ker za šta da vas ujede. Bolje razmišljaj o tome, 'novinaru'.

Batko

pre 8 godina

Kad vidim komentare gde se pljuje ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ, od pojedine bagre tipa Ivan NS, toliko jadno... 
A kad je taj isti Sale izbacio Mačvana sa spiska i dao prednost Mitroviću bilo je :,,To Sale, tako treba,...,, 
Ništa gore nego kad krene odjednom, od prošle godine, da se prati košarka...
(Pijana veverica, 05. avgust 2015 11:28)

A ti je pratiš od pretprošle?

Kinez

pre 8 godina

"Jasan mi je bio ishod, ali sam samo ćutao i čekao" rece i ostade ziv. Pa nisi usta zatvarao, optuzivao sve od reda, a sad "mudro cutao". Dosta samoreklamerstva.
Uostalom ko nema kratko pamcenje, zna da si uvek bio PODOBAN. Jel' to gospodin Djordjevic bio u Milosevicevom "Timu za sirenje istine" koji je 1998. godine dobio diplomatske pasose da slave rezim u svetu?
E, pa, gospodine, mozete vi da donesete sto medalja, ovo vam se NE ZABORAVLJA!

Deki

pre 8 godina

(OFFjsdp, 4. avgust 2015 23:15, kako ne razumete cigani da Bobi pre godinu dana i sada nije isti igrač. Mnogo je napredovao u instant klubu i naravno da je zaslužio poziv.To što tebi smeta trener koji je grobar je druga stvar. I da osvojimo Evropsko i dalje će ti smetati.

Cirkus

pre 8 godina

Covicu legendo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ccc, 5. avgust 2015 10:05)

E zato se i jeste ovo desilo... zato sto su tamo neki "LEGENDE" u nekom tamo klubu, sa sve strucnjacima u istom...

bari 1991

pre 8 godina

Djordjevicu, obrati se kao selektor Srbije, lekaru koji je konstatovao da bi skorasnje naprezanje dovelo u pitanje karijeru Bobija Marjanovica, kad si toliko pametan, i dajes ovakve laicke komentare po novinama. Kazi lekaru da nije u pravu! Hvala...

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Najjaci su komentari narikaca gde sebe stavljaju u kosarkaske znalce !?! Kao oni prate kosarku ... Niste vi pratili kosarku nego kao stado isli za magom ... slusali ga otvorenih usta i blejali ! Zato vas i zovu Duloove narikace ! Sto se tice kosarke, da znate ne bi se onako blamirali po forumima do polufinala ABA lige ! Palili masinu, Dulo ovo, Dulo ono .... Smesni ste kao i ekipa vam sa sve guslarom Kopivicom sa Romanije ... Menadzer ekipe Baba Rozga !

sasa jokic

pre 8 godina

Niko ovde nije "nevin". Prosle godine si ga izostavio, a ove godine Ti fali? Raduljica ima 2 minuta igranja, ali je ne zamenljiv? Mislim, nije to topla voda, mora od necega da se zivi, ali kao sto si Ti nekome oduzeo sansu(prosle godine) zbog svoje kombinacije, tako Ti se sada vraca.
Dok je Misko Raznatovic ziv, nema nezavisnog selektora!

raxi

pre 8 godina

Ma,Sale je pametan covjek,njemu je,kako rece,sve bilo jasno cim je ona ljiga Radovic izisao u javnost sa temom o Bobiju,koju je neko narucio,i od tog momenta se znalo da neko ne zeli da se nastavi dugo toplo ljeto srpskih sportskih uspjeha.
Velika je steta sto Bobija nece biti na EP,ali se ni Sale i njegova druzina nece lako predati,u to sam siguran.
A,ovima sto prebacuju Saletu sto ranije nije uzimao Bobija zelim reci da je Bobi ove sezone sigurno bio bolji za 50% nego ranijih sezona i zato je odmah pozvan i u NBA i u reprezentaciju,sto nije bio slucaj proslih sezona.
Srecno Sale,care,neka vam ovo masijasko podmetanje i ometanje podigne adrenalin i pojaca inat za osvajanje medalje na EP.
(danix, 04. avgust 2015 23:57)

Kako vas nije sramota da objavite ovakav komentar!?

Trener

pre 8 godina

Nije do problema doslo zbog Radoviceve izjave i molim medije da ne spekulisu. Djordjevic je jedan prevarant ali mediji moraju ostati neutralni.

Kum

pre 8 godina

Nebojša "legenda" Čović da vrati pare San Antoniju iz moralnih razloga!!!

Aaa da šta to beše moral???
(Novinar SoS kanala, 05. avgust 2015 07:43)

Ti bas ne znas gde udaras.

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 8 godina

Pijana veverica, 4. avgust 2015 23:19
Sad se vratis na spisak reprezentacije pa vidis koliko igraca ima iz institucije a koliko iz zvezde, fmp itd
Igrali smo mi i bez Bobija pre dve godine pa se niko nije bunio..sto tada niste kukali za njim toliko???

ekonomista

pre 8 godina

Postujem Saleta i sve sto je do sada uradio za Srbiju ikao igrac i kao selektor,ali malo mi je licemjerno da godinu dana pre kaze za Bobija da je on atipican igrac i da nema vremena da ga uigrava i uopste ga ne poziva za SP u Madridu,a sada se i dalje nije pomirio sa njegovim izostankom. Sparsi su prosle godine zabranili Parkeru a da nece svom novom igracu koji ima otok. Koga nema bez njega se moze i mora,idemo dalje nema vise osvrtanja.

Djura

pre 8 godina

Teško mi je da ovo napišem, ali Djordjevića treba da bude sramota što koristi ovu situaciju, odnosno Bobija i Radovića za neki svoj obračun sa Miškom Ražnatovićem. Svi koji malo prate košarku znaju da je njemu ova situacija baš legla pošto može da vodi dva svoja igrača i još jednog centra. Ne kažem da hoće da uigrava svoje igrače u reprezentaciji, nego da nikad nije ni hteo da vodi Bobija, pošto ga prošle godine nije zvao ni na širi spisak a nije imao mnogo slabiju sezonu od ove. Ove godine nije mogao da ga ne zove pošto je Bobi odigrao strašnu sezonu u Evroligi, a znaju svi da mu se ne uklapa u njegove zamisli. Pošteno bi bilo da je javno rekao istinu, nego da se pretvara da mu je žao. U svakom slučaju želim mu zlato pošto kao trener to zaslužuje, kao i svi momci koji igraju za reprezentaciju.

socrat

pre 8 godina

Trebalo bi da se donese zakon: ko ode u NBA, ne moze da igra za reprezentaciju, cast izuzecima, ali nijedan od igraca koji je otisao u NBA nije nista doneo reprezentaciji. Taj izuzetak je Divac, ostali su nam unazadili repku.

Kum

pre 8 godina

alo bre ljudi Nebojsa Covic prosle godine nije dao Marjanovicu i KAticu da igraju Katic ga je iskulirao
(muamua, 05. avgust 2015 07:48)

Ti nemas ni malo stida u sebi...

Sale sam izjavi da mu Bobi nije potreban, Katicu je bio vec istekao ugovor sa Zvezdom, i ti mrtav hladan sednes i napises ovakvu laz?? Ovo je vec bolest...

Pijana veverica

pre 8 godina

Kad vidim komentare gde se pljuje ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ, od pojedine bagre tipa Ivan NS, toliko jadno...
A kad je taj isti Sale izbacio Mačvana sa spiska i dao prednost Mitroviću bilo je :,,To Sale, tako treba,...,,
Ništa gore nego kad krene odjednom, od prošle godine, da se prati košarka...

Covic legenda kluba, sta dalje reci.

pre 8 godina

Sve je ovo tvoje maslo. Ali odajem ti priznanje...fantasticno odradjeno za Raduljici i Kuzmica. Bravo!
Zvezdasi dok si ti selektor ne podrzavaju reprezentaciju. Imamo mi svoju malu i nevaznu EL.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pako, 5. avgust 2015 08:59)

E bas ovakvi komentari dovode do svih ovih svadja izmedju Zvezde i Partizana umesto da gledamo reprezentaciju. Zelim tebi i Covketovom privatnom klubu sto vise da vas tovare ove godine u EL kao sto i hoce i da vam se ISMEJAVAMO u FACU ne kontrolisano ovde na forumima a i uzivo... Dovidjenja prijatno.

srdjan

pre 8 godina

muka mi je od djordjevica, sta sad kao ameri namerno nece da ga puste da igra, bobi je zivo bice i nebi trebali da ga forsiraju ako nije dobro, nije ok....nijedno zlato nije vredno necijeg zdravlja..

23 forever

pre 8 godina

Ispade Marjanovic Gasol... Niti ce bilo sta da uradi u NBA jer je previse spor i mlitav, niti ce toliko da nam nedostaje. Lepo bi bilo da igra ali nije ni tragedija bez njega.

Dragan

pre 8 godina

Nemam nista protiv Djordjevica kao selektora, naprotiv. Ali je malo degutantno s njegove strane, zar Marjanovic nije bio prekobrojan prosle godine za SP?

Borky

pre 8 godina

Sale sa ovim postaje smesan.Pa reci covjece konkretno ko to kuje zavjere i na koji nacin al ne mogu progutati pricu da neki pomocni trener svojim izjavama utice na stav jednog SA. Ko i kakvu korist ima sto Bibi propusta EP? Dajte ljudi batalite te navijacke kimentare jer stvarno nije ni vrjeme ni mjesto.

Слaвишa

pre 8 godina

А прoшле гoдине си вoдиo Кaтићa дa би гa прoдaли a сaд "плaчеш". Кao Бoби се није уклaпao у твoју визију игре или кaкo си већ изјaвиo... И Митрoвић je биo вишaк a мoмaк је сaсвим кoректнo oдрaдиo припреме...

pedja

pre 8 godina

mnogo ste bolesni vi veliki Srbi sa ruznije strane topciderskog brda!navijajte za spance olosi!mi "franjevci" cemo za nasu Srbijicu ,Uvek!

Stefan HN

pre 8 godina

Bitno da su ovi sveže odmrznuti uzeli pare od SA, a to što je njihov Radović namerno, ili ne namerno, morao da se izlaje za povredu, dva meseca posle završenog finala, jasno je kolko je njih briga za reprezentaciju, ili želju njihovog do jučerašnjeg igrača, jer verujem da je dečko hteo da igra...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pijana veverica, 4. avgust 2015 23:19)
Da,Crvena Zvezda je zabranila igracu San Antonija da ne igra za reprezentaciju.Takodje smo to zabranili i Kalinicu,Dangubicu i Mitrovicu ali tek treba da izadje u javnost.Da,bas je Zvezdu briga za reprezentaciju,a to dokazuje i 70% mladog nacionalnog tima koji se nedavno okitio zlatom.I njima cemo uskoro da zabranimo.Takodje smo mi "tek odmrznuti" doveli i grckog kolosa ispod kosa.Polako,tek ce da te boli.

Prosla godina

pre 8 godina

A zasto se niste prosle godine otimali za Marjanovica? Nego kada je odigrai vrhunski zovete ga i placete za njim... prosle godine su pre njega igrali Katic i Stimac.... a sada na spisku Katica nema jer je mator a Stimac je los... Sami ste krivi!

Баскеташ аматер

pre 8 godina

По мени кључно питање: да ли би Звезда добила оних 600к $ да је Боби играо за репрезентацију и повредио се?

Kum

pre 8 godina

Većinsko navijačko telo nije zadovoljno izjavama Đorđevića u kojima aludira na deal zvezdine legende Čovića sa amerikancima na osnovu kojeg je bio dobar za minimum po' milke EUR-a i najbolje i najpoštenije bi bilo da se jedna takva košarkaška mrva kao što je Đorđević makar izvini za ovakve izjave rukovodstvu iz Stjepana Stepinca a i Vladi Srbije. U svakom slučaju iživljavanje države koje traje već 2-3 godine nije moglo da ne prođe bez zle krvi,...Šteta, a dobru generaciju imamo.
(Dacha, 5. avgust 2015 06:10)

Alo bre, gde to stoji?? Kad je to Sale rekao?? O cemu ti bre pricas??!

Ovo ti je rat izmedju njega i Miska, ako nisi ukapirao, i to sa Zvezdom nema NISTA, ma koliko ti to u tvojoj muci zeleo (a bas bi zeleo, kao i ostali, da barem imate necemu da se radujete, ma koliko tuzno to zvucalo...) da ubedis samog sebe.

branko medakovic III

pre 8 godina

Borko, čitas li ovo? Jel ti sad srce na mesto? Jel ovo ono sto si zeleo postici sa izjavom da je Bobi igrao finale sa polomljenim stopalom?

Novak Djokovic

pre 8 godina

Samo napred i da ovo bude poslednji igrac koji "otpada" zbog stvari na koje ne mozemo uticati...
(Jumko, 4. avgust 2015 23:12)

Ti si meni CAR,a nadasve neprevazidjen sportski komentator,briljantnog uma i novinarskog pera.
Buahahahahahaaha....sto mu smeceva i voleja,bas se zagrcnuh!

petarczv

pre 8 godina

Muka mi je vise od vas sto napadate tog Radovica...Bukvalno ne znam kako izgleda lik i ne zanima me, ali nemojte da ste licemeri obicni, kad je izasla ta vest za taj intervju, NIJEDAN komentar nije bio u stilu "sto si to rekao?". Evo i dokaza http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1017658 Tako da nemojte smarati, moguce je da je ovo necije maslo, ali da idete na tu pricu kako je on kriv zbog te nesmotrenosti, ne budite licemerni i obratite paznju na tadasnje komentare.
(Cazorla, 04. avgust 2015 23:38)

tako je to sam i ja bio napisao pre neki dan...niko ziv znaci ni jedan jedini komentar nije bio tipa vidi ga ovaj sta je izjavio kako je glup itd...a onda kad je sale izjavio da je sporna ta izjava onda preko 500 komentara tipa nemogu da verujem sta je izjavio itd...NE BUDITE LICEMERNI

hycv

pre 8 godina

Sad kukas majstore, a zasto Bobija nisi zvao prosle i pretprosle godine, nego su dobijali prednost Katic i Stimac. Samo slepac jos tada nije video da Bobi moze da donese prednost.

Uvek Zvezda

pre 8 godina

Posle drugog mesta na SP i nebrojano medalja u igrackoj karijeri neko i dalje sme da da sebi pravo da pljuje Saleta!??
(Vitez Lukic Od Lamburginija, 04. avgust 2015 23:37)
Pa sta sad to znaci? Da ne moze da pogresi? Ne radi se ovde o pljuvanju...Svasta. Zaista ne znam ko je u pravu i to vise nije ni bitno. Bobi ne igra i kraj.. Idemo dalje...

dejan

pre 8 godina

A šta ste očekivali od ovih kretena amerikanaca . Pa oni bi nam zabranili i učešće kad bi mogli . Da se ja pitam Bobi bi dobio od Srbije obeštećenje i napustio San Antonio a njima ako trebaju igrači neka ih nađu među amerikancima .

vladan

pre 8 godina

Sta znaci izjava "i Boltu oteknu nogebposle 12h u avionu"? Zasto Bobi posle 12h u avionu ima otok samo na levom stopalu? Koliki treba da budebspisak igraca koje je trenersko nepoznavanje medicine i zelja za rezultatom odvelo u invalide ili im unazadilo karijeru: Kinsli, Bertrans, Westerman, Tripkovic. Da li neko of nasih uglednih ortopeda moze da kaze kolike su neznalice ili autoriteti ovi sto ih u sred leta debelo placa San Antonio? I da prekine ovu jadnu, ko zna koju po redu klubasku svadju. Bobijevo zdravlje je vaznije od medalje na EP, Zvezdine triple krune i odlaska na OI. On treba jos 10 godina dabigravzavreprezentaciju i da po svetu reklamira srpsku kosarkasku skolu

орах

pre 8 godina

упоредите бобијеве наступе ове и прошле године и добиćете одговор зашто га није било на светском првенству.
подршка селектору.

pixi10

pre 8 godina

@Velja Tako je, obrazlozenje mu bilo ne moze da brani pik... p.s. selektor koji iz loze u derbiju stiska pesnicu kad stoka da kos nije moj selektor.

+41

pre 8 godina

Kako su ovi partizanovci sto komentarisu jadni pa to je strasno. Zvezda dobila od SA pare da Borko kaze da je Bobi igrao povredjen ? Vrhunac gluposti. Pa NBA tim moze da zabrani bilo kom igracu da igra sta se tu Zvezda pita ? Branili su i svojim igracima pre da igraju na SP. Zvezda daje sto bivsih sto sadasnjih 60-70 posto igraca reprezentacije. O mladjim selekcijama da i ne pricamo. I ovde se nadju grobari sa 3 svoja igraca u seniorskoj i nula igraca u juniorskoj konkurenciji da pricaju kako Zvezda radi protiv interesa Srpske kosarke.Pa da nema Zvezde kosarka bi nam bila gde i vi - tj.pred gasenjem.
(popo, 04. avgust 2015 23:58)

Ja se samo nadam da je sarkazazam bio u pitanju...u suprotnom ti nema pomoci, ali ozbiljno !

Mile

pre 8 godina

Za 3.5 minuta igranja u trash time sljedeće sezone sad neće moć igrat za Srbiju, da sam na Bobijevom mjestu ja bi Spursima postavio uvjete jer bilo di u europi može dobit bolji ugovor i igrat. Ovo je nešto više od tobož otočenog zgloba..

Kum

pre 8 godina

sada je valjda svima jasno pod kojim uslovima je Zvezda dobila obestecenje...sve se ovo znalo
(vidim buducnost, 5. avgust 2015 00:03)

To samo moze da bude jasno u tvojoj glavi, ali veze nema sa zivotom.

1. SAS je Bobijev poslodavac, sa jasnim ugovorom koji je Bobi potpisao. Ti ozbiljno mislis da SAS treba Zvezda da bi zabranila SVOJEM igracu da ne igra? Koliko su puta vec sputavali svoje igrace ili im zabranjivali nastupe za njihove zemlje? Jel su i tada placali nekoga? O cemu ti pricas?? :D

2. SAS je platio ono sto Bobijev ugovor nalaze, jer je imao +1 opciju. Sta tu tebi nije jasno? Ma jasno je tebi, ali lakse ti je ovako.

3. Sta cete sve iskonstruisati u vasim glavama, samo da mozete ikako da zapljunete Zvezdu... Malo bolesno, priznaces.

lev

pre 8 godina

Vecina komentatora zvezdasa su klinci, zato ne znaju ko je djordjevic pa iz neznanja pricaju svasta. A to da su prvo zvezdasi pa tek onda Srbi necu ni da komentarisem.

milan

pre 8 godina

fmpzvezda nihje ni dobila obestecenje..ugovor je istekao.. peru se pare tj pumpa novi budzet. nba timovi su transparentni i san antonio bi objavio da je platio.

Pijana veverica

pre 8 godina

@popo
Ahahahahaha, dete ti si jadno... 60-70% igrača vi dajete za reprezentaciju?! To su, ako znaš da računaš, 7 igrača u reprezentaciji, ajde nabroji ih... A ako ćeš da spominješ prošlost, zna se čiji su igrači proslavili košarku... Za početak seti se ko nam je trener :-)
Ovo sam morao da napišem dotičnom, inače, za mene su svi u reprezentaciju isti, nebitno za koji klub igraju, kada se bore za našu zemlju...

Djole

pre 8 godina

Ljudi,sta je sa vama? Prvo,tacno je da Sale nije zvao Bobija prosle godine,pa sta? Prosle godine nije bio tako dominantan kao ove,mozda zato. Uostalom,na SP smo igrali samo sa Raduljicom pa smo uzeli srebro. Krle je ponekad ulazio zbog povrede,Katic i Stimac mahali peskirima! Jeste bio MVP EL,ali samo onog prvog dela,ne top 16. Na EP bi mu bilo mnogo teze da se nosi sa spanskim i francuskim NBA centrima. Kao ce on to? Jeste visok,ali nije toliko snazan i iskusan. Kod Krleta je drugo,on je namazan i iskusan,i ima sut sa poludistance (sto je najbitnije za centra kad je fizicki slabiji od protivnika). E,to je ona koncepcija o kojoj Sale prica! Bobi bi malo usporavao igru. Svima nam je zao sto Bobi nece moci da igra,ali nije Sale izjavio da je povredjen,nije Sale rekao Sparsima da zovu Bobija na preglede. Uostalom,Bobi je igrao na proslavi 20 god. Beobasketa bez problema i nisam cuo njega licno da se zali na povredu. P.S. Cudno je sto Sparsi toliko brinu o malom otoku centra koji ce im biti peti izbor. Objavite.

Axl

pre 8 godina

Ne treba nikakav snimak niti duboka analiza da bi covek zakljucio da Bobi ne moze da izdrzi ozbiljne pripreme, evropsko provenstvo i zatim sezonu u NBA. Pustite decka na miru da zaradi neke pare i vece postovanje u zivotu!

wer

pre 8 godina

jel vam sada jasno odakle vam nadimak, o crveni fanovi?

djordjevic nece da zove micica po komandi 'znamo koga', a onda odjednom 'trece lice' sapne san antoniju da je bobi 'povredjen'

ima li ikoga kome nije jasno kako stvari funkcionisu kada tim ne sastavljaju menadzeri?

Nikola

pre 8 godina

Realno ko misli da je Radovic skovao plan sa Gregom Popovicem itd je apsolutni kreten, ovde ima vise faktora, glupa izjava nekog zvezdinog funkcionera, San Antonio iskoristio bilo koju polu sansu da spreci svoju investiciju da igra i mozda se dodatno povredi, i Sale koji izigrava zrtvu a u stvari mu ovi ucinili uslugu jer realno nikad nije ni hteo da vodi Bobija. Prosle god mu se ne uklapa u koncepciju, a ove god nonstop hvali milutinova, uz to doveo ovu drugu dvojicu u Panatinaikos, a imao je samo pritisak da vodi Bobija.

petarczv

pre 8 godina

Sad sam citao izvestaj san antonia o povredi marijanovica,naime pregledao ga je najveci strucnjak u zapadnoj americi za stopala i clanke stopala i on je napisao u svom izvestaju da je stopalo bobana marijanovica u takvom stanju da ako ne miruje i bude se izlagalo naporima moze doci do veoma ozbiljne povrede...E sad ako je to istina zasto se onda insistira na njegovom igranju ako to moze da mu upropasti sezonu?? Pa i jovic je povredjen pa smo ostali bez njega i to je to. Zasto se dize tolika frka? Naravno da bi svako voleo da bobi igra jer je to odavno zasluzio i igrama i stavom ali decko je povredjen i nema potrebe da se prave teorije zavere i time kvari rraspolozenje unutar ekipe...

Kipo

pre 8 godina

Stvarno ne mogu da verujem koliko ima negativnih komentara na račun Saše Đorđevića. Kako vidim najveći mu je greh što je igrao za Partizan a odmah iza to što prošle godine nije zvao Bobija? E pa draga moja deco, Vi niste navijači Zvezde već ste sramota ove zemlje! To što Vas je klubaštvo tako ostrastilo nije opravdanje jer ako nemate ni trunke poštovanja prema jednoj od naših najvećih košarkaških legendi koji je i kao selektor već postigao za mnoge nemoguću stvar, koga onda poštujete?

Sale ima punu podršku svih iskrenih ljubitelja košarke!

Branko

pre 8 godina

@popo

A gde ste vi? Ugaseni, ili ste sada ribari ili sta? Nemoj da si naivan, do pre 2 godine kosarka vam je bila sekundarni sport a sada ste odjednom najveci kosarkaski navijaci.

Sto se ovih ostalih, koji imaju toliko obraza da Djordjevica oslavljavaju sa ti, kao "brata u kafani" reci cu samo nesto. Kada u svojim zivotima postignete samo 1/100 deo onoga sto je Djordjevic postigao, onda imate pravo da se tako obracate. Do tada, rep izmedju nogu i zavucite se u istu rupu iz koje ste se i izvukli!

VanilaKrokodil

pre 8 godina

Ovde na Novom Zelandu su prikazali na dnevniku jednog od pomocnih trenera SA Sparksa Sona Marksa, kako je tek dosao sa porodicom na odmor, a Bobi je vec u Teksasu po Miskovom zahtevu. Pa Raznatovicu, stvarno ti hvala.

Užasno teške povrede

pre 8 godina

Nema veze, pa tako su Jovic i Ristic glumili povrede da ne putuju na Novi Zeland, da se sacuvaju za klub, a generacija im svetski sampion.
Uz Saleta 200%!!!
(021, 4. avgust 2015 23:40)

A što bi gubili vreme osvajajući nekakve tamo titule prvaka sveta kad su mogli da se mirno spremaju za nadolazeću, sada vidimo, vrlo uspešnu sezonu Zvezde.

pametnjakovic

pre 8 godina

Izjava zvezdinog trenera je porucena i on je to namerno i svesno uradio, sa druge strane da nisu tako uradili uradilu bi na drugi nacin, uglavnom sezona u NBA je mnogo naporna pa ako Bobi planira da igra tamo bolje je da preskoci ovo EP, sada vec radi individualne treninge da pripremi sto je vise moguce telo a Ameri su samo pragmaticni kao i uvek, mislim da je ovako dugorocno gledano bolje a na ovom EP Milutinov izrasta u centra br. 1 cija ce izmena u buducnosti biti Bobi ;)

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

(popo, 4. avgust 2015 23:58)
Jarane za tebe i one poput tebe samo jedna rečenica(u potpisu),da se ne blamiraš...

Kum

pre 8 godina

По мени кључно питање: да ли би Звезда добила оних 600к $ да је Боби играо за репрезентацију и повредио се?
(Баскеташ аматер, 05. avgust 2015 08:06)

Bobi je igrac SA, a Zvezda je vec dobila pare cim je potpisao. Tu se zavrsava prica o Zvezdi.

posle prvenstva bice uvek sam verovao u saleta

pre 8 godina

Zalosni komentari ne mnogo pametnih ljudi koji ne vide dalje od svog kluba i koji svaku kosarkasku vest koriste da ogade kosarku normalnom coveku,pritom 90% komentatora verovatno ne zna osnovna pravila kosarke,znaju za Partizan i Zvezdu i stajace uz svoj klub bili u pravu ili ne.
Kako vas nije sramota da uzimate Aleksandra Djordjevica u usta?
Ko je dao 9 trojki Litvaniji,trojku Hrvatima,ko je uzeo medalju na svetskom prvenstvu posle 12 godina cekanja?
Da li ste vi sto pitate zasto Djordjevic nije zvao Bobija prosle godine zaboravili da je na tom prvenstvu osvojena srebrna medalja?
Mozda je Djordjeviceva odluka da ga ne zove prosle godine uticala na Bobija koji je podivljao i odigrao retko vidjenu sezonu,Bobi prosle godine u ovo vreme nije bio igrac koji je danas ali vi to ne vidite,vi brojite klupska zrnca.Jadni ste.

Neka te Ciko pojede

pre 8 godina

zagor, 4. avgust 2015 23:52

Nije toliko ni bitno da li je Radovic uzeo pare ili ne, ali jeste bitno da nam se objasni sled dogadjaja - Misko kritikuje izbor igraca, Misko se izvinjava, Radovic daje izjavu. Izjava pomocnog trenera i to 2 meseca posle finala. Kako nisu nasli tragove frakture ako je postojao prelom kao sto je izjavio radovic? Zasto ovo nije izjavio pre nego sto je CZ dobila pare? Licemerno i maliciozno si izveo zakljucak da Sale prica o odluci Bobija zbog NBA sna. Uskraceno je Bobiju da ostavri svoj san igrajuci za reprezentaciju,ali kada neko zeli da bude zlonameran onda konstruise stavove i cita misli drugih ljudi.

Aleksandar

pre 8 godina

Čitam komentare, Radović je kriv, uprava Zvezde je kriva, Đorđević je kriv itd..Ali skoro niko ne kaže ništa o Sparsima i o tom sporazumu sa evropskim igračima. Mnogi Srbi valjda vole SA zbog Popovića tamo. Kao da ne postoji druga NBA ekipa. Sve u svemu, moramo da znamo da Amerikancima decenijama boli uvo za svako Evropsko i Svetsko prvenstvo. U stvari, za svako takmičenje koje se ne zove NBA. Misle da su superiorniji od svih. Ko ode u NBA, neka zna da mu neće biti lako uopšte da igra za reprezentaciju, jer s tim sporazumom, barem igrači koji nisu "zvučno ime" (da ne kažem svi) mogu postati deo vlasnistva američke ekipe što praktično znači da njihovo mišljenje zapravo ne znači ništa. Ne možeš ujedno da živiš "američki san" i "evropski san". Radović jeste kriv zbog te izjave da je Bobi igrao sa slomljenim stopalom, ali "lopta" sada ide u San Antonio. Pošto Marjanović nema nikakav prelom stopala, već samo otok, može da igra. I na kraju krajeva, ne mogu da razumem one koji pljuju po Đorđeviću. Valjda neki ne mogu da mu oproste što je išao u PAO, pošto je izjavio da neće voditi nijedan klub, dok vodi repreyentaciju. I ne mogu da mu oproste što je izabrao baš ovu ekipu. Da je išao u Oly ili u Real, sve u redu, zar ne..Čudan smo narod zaista da ne kažem nešto više...Svaki uspeh reprezentaciji.

danilo

pre 8 godina

Postoji u istoriji srpske košarke nekoliko imena koja su istovremeno i imena evropske košarke,a dodatno ljudi bez i jedne jedine mrlje u svojim biografijama.
Sale Nacionale je jedan od njih.
Jasno je da je izostanak Bobija nečija igra jer ako pomoćni trener Zvezde izjavi da je imao prelom, a nije(?!) to ne može biti slučajnost, tim pre što je to njegova prva izjava u nekoliko godina.
Koja je uloga Gazde, nikada nećemo saznati, kao ni u desetini situacija do sada.
Što se tiče Miška, sposoban je menadžer i bogat lik.
Takvima se otvaraju apetiti da pustaju kišu.
Izmedju svih njih, jedino verujem Saletu jer je bio vrh u svemu, ne pričom i prevarom već samo radom i delima.
P.S.
Bobi nam nije bio potreban prošle godine, osvojili smo srebro i to superiorno. Imali smo Krleta i podivljalog Raduljicu.
Sada nemamo Krleta, o Raduljici možemo da gledamo u bob, pa nam je Bobi zaista bio neophodan.
Ako je Velikom Gazdi bitan uspeh Zvezde, logično je da mu je , kao prvom srpskom patrioti, još bitniji uspeh Srbije.
Očekujem njegov odgovor jer vreme je za tešku artiljeriju...

Boki

pre 8 godina

Pitanje za Popo.Da li si ti svestan koliku si glupost odvalio kada si reko da je Zvezda dala 60-70% igrača što bivših što sadašnjih.Znaci takvu dozu gluposti nisam odavno čuo.Pogledaj sastave nekadašnje Jugoslavije što velike što one skraćene što pod nazivom Srbija.Pa da li si stvarno izgubio vezu sa realnošću?Pa čak i sadašnji reprezentativci Kalinic,Marjanovic i Mitrovic nisu Zvezdina deca.Marjanovic igrao i za Hemofarm i za Radnički i za Megu pre Zvezde i on je sada Zvezdin igrač.Mislim strašno.

Kum

pre 8 godina

I sta bi se desilo kad bi ovaj igrao na svoju ruku,niko nikom ne moze zabraniti da igra za svoju reprezentaciju?!
(gile bl, 5. avgust 2015 00:03)

Sta bi se desilo? Nista, samo bi prekrsio ugovor sa SAS, i ostao bez NBA angazmana, ogromnih para i jednog od decijih snova. Mozda bi popio i tuzbu od strane SAS, sto bi ga unistilo. Ali sta to tebe briga, zar ne? Lako je tudjim ... gloginje mlatiti...

Imam utisak da ovde skoro samo deca pisu.

SRBIJA

pre 8 godina

@Sve je ovo tvoje maslo. Ali odajem ti priznanje...fantasticno odradjeno za Raduljici i Kuzmica. Bravo!
Zvezdasi dok si ti selektor ne podrzavaju reprezentaciju. Imamo mi svoju malu i nevaznu EL.
(Pako, 05. avgust 2015 08:59)
Polako malo da generalizacijom Zvezdaša, to što si ti zvezdaš a nisi Srbin, mene baš briga. Ja sam pre svega Srpkinja i navijaću za Srbiju svom snagom i dušom.

dex

pre 8 godina

Nista od nas na ovom EP, osim ako igraci sami ne ignorisu ovalve budalastine. Ovakvog prepucavanja dovoljno imamo u fudbalu i videli smo sta nam donosi. Djordjevic je mozda u pravu, ali umesto da cuti i nastavi da radi, on uporno daje materijal tabloidima.

jes da bude

pre 8 godina

kad vidim sta sve pisu o istoriji reprezenzacije i kako tu ugradju zvezdu kao najzasluzniju za sve istor.uspehe, dolazim do zakljucka da ovde ima puno klinaca 2000 godoste

Kum

pre 8 godina

Trebalo bi da se donese zakon: ko ode u NBA, ne moze da igra za reprezentaciju, cast izuzecima, ali nijedan od igraca koji je otisao u NBA nije nista doneo reprezentaciji. Taj izuzetak je Divac, ostali su nam unazadili repku.
(socrat, 05. avgust 2015 07:23)

Pozdravio te Stojakovic.

topcidera lepsa strana

pre 8 godina

Svi znamo u cije ime radi veliki dukljanin Borko Radovic i ko je njega ranije zastupao. Nista nije slucajno pa ni njegova izjava o Bobiju nakon sto Sale nije zvao Vasu Micica.

kosta

pre 8 godina

Daniks& Na osnovu u čega dobijaš slobodu i pravo da čoveka naziva ljigom, otkud ti znaš kakav je on čovek? Pogrešio jeste, ali tu nije bilo nikakve namere.Sram bilo ne tebe nego tvoje roditelje koji su te vaspitavali.

djc-xxx

pre 8 godina

Sale selektore, da li se sećaš 1995. kada si nam doneo evropsko zlato? E, tada ni Lejkersi nisu hteli da puste Divca, ali je Čovke (tadašnji predsednik KSS)nekako jedva uspeo da završi stvar. Pitam se, šta bi bilo da Divac nije igrao kao Bobi sada? :-)Ko bi čuvao Sabonisa? :-)A ko će sada da čuva braću Gasol? :-)

boki76

pre 8 godina

Ko zna zasto je ovo dobro..Mozda ce bas Milutinov i Kuzmic biti pozitivna iznenadjenja u reprezentaciji..Nadam se da ce ici oba igraca na EP.
Moja jedina dilema je da li ici sa 6+6 ili 7+5.
Dakle lomice se na Dangubicu ili Mitrovicu.
Teodosic, Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalin, Bjelica, Mitrovic ( Dangubic ), Erceg, Raduljica, Kuzmic, Milutinov.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

petar cz Drago mi je zbog Bobija al nema sta da trazi u NBA bice promasaj ko Milcic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 5. avgust 2015 12:45)

Kako nije promasaj ... Covek igrao sa Iverson-om i uzeo prsten ! Ko ne bi voleo da bude takav promasaj !

Pekar

pre 8 godina

Čak i ako se radio o "samo otoku", valjda bi to trebalo sanorati, a ne uništavati zdravlje čoveka zarad rezultata kpšarkaških utakmica?

DCI Barnaby

pre 8 godina

Situacija je u suštini jednostavna.Ako Đorđević kaže da dublje analizira situaciju nego što neki misle,neka onda kaže konkretno zašto je Radović to izjavio i ko ima interes u tome svemu,pošto insinuira da zna to sve,pa da svi znaju o čemu je riječ i gotovo.Ovako nedorečen samo ostavlja prostor za razna nagađanja i rasprave.Ako je 100% siguran ne znam zašto ne kaže sve,ili možda i nije baš tako duboko analizirao....

Schone

pre 8 godina

strucnjak, prošle godine ga nisi ni zvao!? sad ne mozes bez njega
(velja, 04. avgust 2015 23:29)

Pa strucnjak je tada uzeo srebro, a ti se valjda nisi tada radovao. Prvo malo promisli sta zelis da pises licemjeru.

munz

pre 8 godina

Ne pravi se mnogo naivan i ti sam si izuzeo Bobija s proslog takmicenja bez ikakvog logicnog razlga pa nista, a i sada si na isti nacin izuzeo neke momke, na promer Jokica!
(OFFjsdp, 4. avgust 2015 23:15)
Nije repka krsna slava, pa da se pozivaju prijatelji i rodbina. Od par hiljada profesionalnih srpskih igrača, knjiga se svodi na 12 slova. Prošle godine je Đorđević osvojio svetsko srebro, što je neverovatan uspeh. I to bez Bobija (koji je bio blzu tima) i onih manekena koji su se sami eliminisali. Dečko je ove sezone bio fenomenalan i jedna od okosnica i nada da možemo do finala i samim tim Rija. Sada je to „tanko“. Ako navijate protiv Srbije, za Hrvate ili koga već, lepo napišite, a ne da ostavljate defetističke komentare.

Tarup

pre 8 godina

@OFFjsdp

Covjek je pobjedio sve najvece reprezendacije svijeta, osim Amerike, i uzeo srebro... samo da te potsjetim u slucaju da si zaboravio. Kakav smo to narod, pa tako lako zaboravljamo i nista, ali bas nista nam nije sveto i vrijedno postovanja. Stidim se sto sam Srbin kad procitam komentare poput tvog.

duledudule

pre 8 godina

pa reci jel zvezda kriva sta?da znamo...Bobi je.igrac San Antonia a oni su zabranili i Parkeru i Djinobiliju da igraju proslo prvenstvo sveta,sto nebi i Bobiju.najzalije mi njega

Pato, pozdrav iz Rovinja

pre 8 godina

Iskreno, mislim da je Saletu laknulo posle ove zabrane od SAS-a. Ne vidi ga u svojoj koncepciji, nije ga video za proslo prvenstvo ne vidi ga ni sada, samo sto je ove godine razlika u tome sto je Bobi MVP regularnog dela Eurolige, postavio je sve moguce rekorde i njegovo ne pozivanje bi ljudi ovde videli kao smak sveta, ne bi mu pomogla ni njegova reputacija koju uziva u Srbiji... Osuli bi svi paljbu po njemu...


Meni je bas krivo ako ne bude igrao ove god, bilo kako bilo imamo ekipu za prva tri mesta, grupa je teska, ali zato ona sa kojom se ukrstamo je prosek...

ja

pre 8 godina

Bez Bobija smo 50% slabiji... :(
(Shadow, 4. avgust 2015 23:50)

Kako znas kakvi smo sa Bobijem, posto nikad dosad nismo ni igrali sa njim?

Teks Viler

pre 8 godina

u prosloj izjavi je optuzio radovica da je uzeo kes da sabotirarep, a sada kaze da je bobi ovo inicirao da bi zastitio svoj nba san... previse sale pravi scene. ne vidim da to moze da bude dobro. treba nekad i da iskulira malo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zagor, 4. avgust 2015 23:52) # Link komentara

Zagore-Te-Neju.
u prosloj izjavi NIje optuzio radovica da je uzeo kes da sabotirarep, a sada NE kaze da je bobi ovo inicirao da bi zastitio svoj nba san.

Sve je suprotno od onog što si napisao.

dwky

pre 8 godina

Kako su ovi partizanovci sto komentarisu jadni pa to je strasno. Zvezda dobila od SA pare da Borko kaze da je Bobi igrao povredjen ? Vrhunac gluposti. Pa NBA tim moze da zabrani bilo kom igracu da igra sta se tu Zvezda pita ? Branili su i svojim igracima pre da igraju na SP. Zvezda daje sto bivsih sto sadasnjih 60-70 posto igraca reprezentacije. O mladjim selekcijama da i ne pricamo. I ovde se nadju grobari sa 3 svoja igraca u seniorskoj i nula igraca u juniorskoj konkurenciji da pricaju kako Zvezda radi protiv interesa Srpske kosarke.Pa da nema Zvezde kosarka bi nam bila gde i vi - tj.pred gasenjem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (popo, 4. avgust 2015 23:58)

grobari imaju,3 svoja igraca i jednog trenera ;-) Ali si i sam rekao najbitnije, svi oni rade u interesu Srpske kosarke, a to je uostalom i jedino bitno.

Nenad

pre 8 godina

Ispade katastrofa na kraju, voleo bih da neko nas zvanicno kaze (ne Misko) da li je stvarno povredjen koja je povreda u pitanju i koqliko mora da miruje. Mislim razlike izmedju lekara postoje, ali reprezentacija bi trebalo da angazuje nekog naseg lekara da samo nepristrasno kaze da li je povredjen ili ne. Boban je daleko nas najbolji visoki igrac i sa njim na terenu mi mozemo da pravimo lako razliku u odnosu na druge.
Uz duzno postovanje za Zvezdine saigrace ove sezone, ali ako ih uporedite sa Teom, Bogdanom i Bjelicom mozete da vidite kakve bi lopte Bobi tek sad dobijao i koliko bi bio efikasniji u napadu. Igrace nasi dobro ali realno nemamo dobrog centra, Radulja je ok ali kao bekap opcija da zasija na par utakmica i jednu dve cetvrtine. Tesko sa jacim reprezentacijama mozemo nesto da uradimo bez Bobija.

Kosarka

pre 8 godina

Ovo sa Bobijem se znalo jos u Milanu. Intervju za Radovicem je potpuno nebitan u celoj priči jer je objavljen NAKON dolaska Bobija u reprezentaciju gde je od strane doktora reprezentacije ustanovljeno da otok idalje postoji i Bobi je bio van trenažnog procesa uveliko. Iz SA je vec bilo stiglo obaveštenje da Bobi mora u USA na dodatne preglede da bi se ustanovio nivo povrede. Radovicev intervju je posluzio Saletu kao mogucnost da se medijski obracuna sa menadžerom koji ga je pre toga bez ikakvog razloga napao zbog nepozivanja Vase. Selektor ima pravo da odlučuje koga ce pozvati i nema menadzer sta da se buni. Sale je tu mozda malo prenaglio, ali je svestan da je Bobi ipak nespreman. Naravno da je to sada tesko priznati i nema potrebe za time. Ovo nema veze sa klupskom kosarkom kako bi neki voleli da prikazu vec je posledica loših odnosa selektora i tog Miska menadzera. Sam Bobi je igrao smanjenim intezitetom i nije trenirao poslednjih mesec ipo dana sezone. Zvezda je uzela pare jer Misko trenutno ima velike koristi od koriscenja infrastrukture u vlasnistvu Covica i naravno da je izdejstvovao pare od SA jer time obezbedjuje dalje koriscenje istih za megine klince.

DG

pre 8 godina

Problem sa Bobijem je što loše brani pik-end-rol zbog slabije pokretljivosti, zato ga Duda nije zvao u reprezentaciju. Sada bi nam dobrodošao zbog uloge u napadu, tu je neprikosnoven. Plašim se da će nedostatak centara loše da utiče na našu igru, možda i presudno.

:-D

pre 8 godina

Sale, imas moje postovanje!
Setite se proslog prvenstva i situacije sa Micicem. Doveden je Jivic, potpuni aninimus, a posle prve partije u pripremnoj utakmici ljudi su ga pozitivno komentarisali.
Marijanovi bi bio od izuzetnog znacaja za nas, ali ako je takva situacija, teeba pribeci alternativi.
Bitni je da se igraci ne povrede.

Zec

pre 8 godina

Ljudska glupost je bezgranicna. Kad uz to dodaš nepaznju i hvalis Bobija koliko je hrabar pa je igrao s frakturom stopala, onda gazda hoće robu u svojoj zemlji. Prirodno.
Nepaznja, neiskustvo Radovica. Ne bih rekao da je zla namera. Jednostavno nije shvatio da jedan zdrav odnos prema klubu i Bobiju može da dovede do ovog.

badjura

pre 8 godina

Nema veze,opet osvajamo jer drugacije ne moze,samo inat tera nas Srbe do kraja,a nas inat je uvek na pravoj strani na strani Boga!

Марко

pre 8 godina

Ово је још један шамар који је FIBA добила од NBA. Колико само играча прехтодних година није учествовало на европским и светским првенствима због NBA уговора. Разлика је, ипак, много велика.

hill

pre 8 godina

ovim bobi vise gubi od reprezentacije. jeste dominantan Ove sezone. Ali nije nezamenljiv. neka se momci izbore za oi. eto tamo i bobija. srecno!

Goran d teoretičar zavere

pre 8 godina

Najmanje dve stvari su ovde sumnjive, obe vezane za Miška R:
- kao da je jedva dočekao da okači sliku Bobija sa onom "čizmom", u fazonu: eto, vidite da je stvarno povređen, a selektor Saša ga tera da trenira. Neko ko želi da Bobi igra na EP nikada ne bi potencirao povredu koja može da ga odvoji od nacionalnog dresa.
- isti taj Miško teatralno kaže da treba krenuti u rad sa San Antoniom oko toga da Bobi zaigra, što je fin bleferski potez: to kaže upravo onaj ko želi da Bobi ne igra, a sa ciljemda bi skinuo sumnju sa sebe.

Stvar je, generalno, jasna. Bobi je imao napornu sezonu i treba mu odmor. Miško je prodao Bobija San Antoniju, a obećao im da će srediti da Bobi ne igra na EP, već odmara. I to se upravo dešava, vešta spletkaroška igra menadžera koji samo odrađuje unapred dogovoreno...

Ja sam ne 100%, ali bar 95% siguran da je ovo sve vešto zamesio taj Miško... Toliko vešto da je čak potplatio treću osobu da se kao slučajno izlane o povredi...

LFC

pre 8 godina

Nije Bobi ni prvi ni poslednji koji zvog NBA nije igrao neko reprezentativno takmičenje. Ostavite čoveka na miru i prestanite da se prepucavate i da uvlačite klubove u ovu priču.

dule

pre 8 godina

Evo zašto meni nikad nije bilo drago da nam igrači odlaze u NBA - jednostavno onog trenutka kad igrač potpiše za NBA klub on više nije dostupan reprezentaciji na adekvatan način. Nemojte me pogrešno shvatiti, drago mi je zbog tih momaka (najviše para, najjača liga, dečački san) ali mi je žao zbog reprezentacije.

Kum

pre 8 godina

E bas ovakvi komentari dovode do svih ovih svadja izmedju Zvezde i Partizana umesto da gledamo reprezentaciju. Zelim tebi i Covketovom privatnom klubu sto vise da vas tovare ove godine u EL kao sto i hoce i da vam se ISMEJAVAMO u FACU ne kontrolisano ovde na forumima a i uzivo... Dovidjenja prijatno.
(Covic legenda kluba, sta dalje reci., 05. avgust 2015 11:50)

Nista ti nisi bolji od njega. Prvo napises nesto pametno, pa onda u istom cugu uskocis sebi u usta, i to sa zaletom. Bravo!

akajea

pre 8 godina

Pa Pol Džordž je celu sezonu propustio zbog povrede na pripremama reprezentacije pa je opet rekao da će da igra u Riu a Indiana neće da mu brani. To samo Evropljanima mogu.

Vitez Koja

pre 8 godina

@ Nikola

Selektor ne zove panjeve da igraju za reprezentaciju, vec trenutno najbolje igrace u top formi. Upravo to sto je Bobi odigrao maestralno sezonu je razlog zasto ga Sale zove, a ne suprotno. Prosle godine nije cvetao nesto, pa zasto da ga zove, a i imali smo koliko ja znam cetiri centra.

Milos

pre 8 godina

Ako si bez Bobija bio najbolja evropska reprezentacija u evropu na svetskom prvenstvu, onda to mozes i na evropskom da uradis, samo hrabro, tu je i dalje motor tima Teo,Bogdan,Beli,Kalina,Radulja,

zagor

pre 8 godina

farsa bez potrebe. u kakvoj je formi bio bobi pred kraj sezone ( a vrv i kao posledica te povrede), tesko da bi usao u 12. veliki sam zvezdas i obozavam bobija, ali imamo raduljicu, kuzmica, milutinova. mogu da odrade solidne minute na petici. bobiju sve najbolje u sledecoj sezoni, da obnovi ugovor sa sas, pa da se pridruzi pripremama za rio.
ovo jeste peh, ali nije tragedija, a narikanje vuce samo vece zlo. ako nastavite da kukate, osecam da ce da se povredi i teo ili bjelica ili bogdan. zato psssst i uzivajmo u igrama reprezentacije.

poly

pre 8 godina

@OFFjsdp - Gde ti zivis? Pa Sale je doveo Srbiju sa onakvim timom na drugo mesto?! Kakvo palanacko razmisljanje... Procitaj Saletov intervju o tome kako ga je Duda godinama izostavljao iz repke SFRJ i uz Drazena "lepio" Zdovca, Perasovica itd, a ne njega. Kako je tad bio besan i kako sad shvata. Bedni smo mi kad se neko uopste drzne da ostavlja ovakav komentar, jos jedan selektor iz fotelje... No ne brini, tesko cemo do medalje i Rija, pa mozes da nastavis "niz" komentara...

Nik

pre 8 godina

Kako vi svi ovde mračite, pa to nije normalno. Kakve teorije se mogu pročitati. Nadam se da su bar neki plaćeni za to, a ovi što pljuju iz ćeifa... Blago nama sa nama ovakvima.

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

Tuga, čovek je razbio sezonu. Video sam ga u petorci sa Teodosicem, Bogdanom, Kalinom i Bjelicom. Monstrozan tim. Šteta, šteta, šteta...

hulk

pre 8 godina

Shvatite, odavno je sport posao. Nema tu emocija. Ima par likova poput Totija iz Rome koji ne igraju samo radi kesa, ali to su izolovani slucajevi. Takodje, nije Bobi Gasol ili Parker, pa da moze da kaze da ce igrati ili nece. U NBA se jednom dobija sansa