Utorak, 04.08.2015.

17:21

Koprivica zvanično prvo pojačanje Partizana

Dosadašnji košarkaš užičke Slobode Miloš Koprivica potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Izvor: B92

Koprivica zvanièno prvo pojaèanje Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

Са вама човек ни здраво да вам каже

pre 8 godina

Навијачи звезде су одавно небитна раја за остале, како за гробаре, тако за цео свет...Одавно су вас заборавили сви и нико вас не воли осим сами себе ....Зато сте ту где јесте па мрзите и ругајте се колико год хоћете другима али запамтите нико вам руку пружити неће нит поштовати као некада а ви се запитај те зашто је то тако ако вам је стало...

*

pre 8 godina

(danilo, 05. avgust 2015 00:30)

Dule nije stvarao nego je kupovao (kao Dejo sada) i niko mu ne brani da nastavi da od svakog centra napravi NBA zvezdu (Gagic, Salic, Musli, Besovic, Marinnkovic......). Neka se sad pokaze legenda CSKA.

pikado-uglavnom u centar

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu.
(Shamija voli ka(i)rat, 4. avgust 2015 17:32)

Niko vam se ne ruga..to je samo povratna reakcija na vaše dugogodišnje ruganje i nipodištavanje..prijatnan dan

1

pre 8 godina

@danilo,zvezdasi a ne tako kako si ti napisao,nije akorinim vec akronim,ako dajes sebi za pravo da nekog ispravljas prodji jos jednom svoj pismeni rad pa se onda nekom obrati.Ne moras u svemu da kopiras bas svog ucitelja.

Djura frizura

pre 8 godina

Tepic,Marinkovic,Muric,Grk,Djumic, i dalje mislite da je tim od prosle sezone mnogo jaci? Samo dobrog pleja dovesti i neke mlade da odmaraju npr Murica i grka,ostali mogu celu... za 2 godine prvaci ABA i domaće živinske lige...

Dobro pamtim sve,sve sto bilo je...

pre 8 godina

Ubedjen sam da ce Partizan opet biti medju 4 tima u ABA ligi.Da smo zivi i zdravi,pa se cujemo kada je plej of ABA lige.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Izbacice vas sutra Rumuni ali i ako biste njih prosli,narednog rivala sigurno necete,jer jednostavno nemate kvalitet ni za LE.Cak ni u nasoj ligi ima boljih timova.
(Toliko, 04. avgust 2015 21:35)

Ajde lepo nazad u osnovnu školu.

PFC-1945-Zg

pre 8 godina

Po svemu sudeci vazniji je on njima nego oni njemu. To sve govori o stanju u bivsoj instituciji.
Poceo Covic, nastavio Nolan Smit, dovrsio Dulo. Ostaje dilema, ko ce zakucati posledmji ekser u sanduk gospode topalovica.

beli

pre 8 godina

U Partizan dolaze prva 2 pojacanja u liku Boa Mekejleba i Vladimira Dragicevica koji su sami izrazili zelju da igraju za nas,takodje kao potencijalna pojacanja pominju se Rasic,Dejan Todorovic,Vitkovac,Dasic,Savanovic,Ondrej Bolvin,Nikola Jankovic,Maric,Perovic...
(Cinjenice, 04. avgust 2015 20:51)
koce da dodje da bi igrao samo aba ligu bez evrope i bez para?samo sanjaj te

Sasa

pre 8 godina

208? Jao, pa toliko nas 2. centar ima kila! :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stella, 4. avgust 2015 20:35)

# Link komentara

Pa, uranite ga jos malo, u Novembru je svinjokolj. Ionako volite svinjske papke..

"Dijagnosticar", Nis

Tajfun Korkut

pre 8 godina

"Kako je karma slatka! Neko se sprema za Evroligu i bira pojačanja a neko se sprema za kls i skuplja otpatke. Što je lepo kad pobedi pravda!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Želim vam katanac, 4. avgust 2015 22:44) "

Bas je slatka karma,neko se sprema za ulazak u LS,a neko se sprema da gleda te utakmice preko TV-a i da namesta protiv OFK Beograda,Radnickog,Javora,kad ne moze da pobedi na regularan nacin.Lepo je kad pobedi pravda,sad ce izvestaj nadleznih organa za mec 1 kola OFK-Zvezda,a vi cete pravac zonska liga grupa Beograda.Pa ti vidi kako deluje karma,kao bumerang.Ee da jos nesto,i ja vama zelim katanac,od sveg srca!Kad vam stignu Srecko Katanac i Gvozden Katancic to je kraj jedne male nebitne Zvezde!!

danilo

pre 8 godina

"... dok je Dule najvece zlo srpske kosarke, kad on ode valjda ce se i navijacke strasti malo smanjiti..."

Pozdrav za normalne navijace Partizana i moje Zvezdase, a ne slepe pratioce Gurua.
(Xqt, 4. avgust 2015 17:46)

Uplakani i nepismeni brate, zvezdađi se piše sa malim slovom, isto kao i guru.
Tvoj nik ako je akronim, onda sva slova velika.
U nije akorimin,onda je besmislen, kao i tvoj, naizgled pomirljivi komentar.
Ako za trenera Evrope 2009. i koji je sam stvorio više najvećih srpskih igrača u istoriji od cele Zvezde i FMP zajedno, koji je stvorio najviše NBA igrača van USA, ti smogneš snage da napišeš da je najveće zlo, mogu ti stručno reči , tužni brate, za tebe nema nade....
I na kraju, u svom koprcanju, ti pozdravljaš normalne navijače Partizana i tvoje zvezdaše što bi moralo da znači da su svi zvezdaši normalni, ili bar većina?!
Ipak, imaj u vidu da ste navijali za FMP misleći da je Zvezda i imaj u vidu da mrzite Duleta više od Vatikana,CIA i masona.
To nije definicija normalnosti već sasvim suprotno...

dule v.

pre 8 godina

Nije problem što se glupi, ipak ste vi to što jeste, veći je problem što ste bolesno bezobrazni. To vam ide do srži, a sve potiče od onog američkog plaćenika. Jedna je stvar imati sponzora i dodati ga uz ime kluba, PARTIZAN NIS, nis nije košarkaški klub, a sasvim druga napraviti fuziju sa nekim. Onda ti više nisi ti ili bolje rečeno nisi sto posto svoj. Pozdrav za sve ćokijeve pudlice, prodane duše, koje to rade iz ljubavi $€, čista emocija!

DedaMiloje

pre 8 godina

(grobar, 04. avgust 2015 19:52)

Bez zezanja, Partizan je u debelom kanalu. Nećete dovesti ozbiljne igrače. Šta god da dovedete to je na staru slavu, ne kažem da neće biti možda dobra mlada ekipa, ali brate za takav mlad tim treba minimum godina da se uigra. Pusti se Duleta molim te, od njega nema ništa više, čovek treba da se fokusira samo na trening i tim ako hoće da iz sebe izvuče poslednje atome trenerske snage. Treba ga osloboditi gluposti i obezbediti mu da se bavi samo košarkom. Mislim da je za to kasno u Partizanu što se njega tiče. Prevelika je sujeta tu u pitanju. Sve najbolje i da se vratite jaki da igramo ozbiljan derbi i naravno da Zvezda pobedi sa pola koša razlike :)

Jaa

pre 8 godina

Pametan dečko, došao u tim gde će postati pravi igrač. Ubedljivo najbolja škola za centre.
(chera-bera, 04. avgust 2015 22:23)

Haha ha ha ha ha "Škola za centre",šta sve čovek ovde pročita !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hamlet, 4. avgust 2015 23:32)

Vlade Divac, Zeljko Rebraca, Nikola Pekovic, Nenad Krstic...

Nenad,Bgd.

pre 8 godina

Nema razloga za podsmeh komsija sa malog Kalemegdana, imate fudbalski klub, koji je nekada bio evropski prvak i sinonim za fudbal, na ovim prostorima, a sada moze da sluzi za podsmeh...ali, eto...meni nije smesno.Ne vidim kako normalnom coveku moze biti smesno razapinjanje, mrcvarenje i odumiranje tako velikog kluba, mozda godinu,dve, ali ovo postaje bolesno...dakle, bavite se time, a ostavite bivseg evropskog prvaka u kosarci i cetrvorostrukog ucesnika final-four Euroleague.Mali pogled u svoje dvoriste, ne bi zgoreg dosao...sto se tice kk Partizan, stvari stoje jako lose, to nam je svima jasno.Para nema, nema ni tima, nema ni klinaca i sad se samo krpimo.Pomoc ce uslediti od fk Partizan, cak i ako ne udjemo u Ligu Sampiona, ali struja, koja ce pomoci, uslovljavace pomoc odlaskom Vujosevica.Ne bavim se analizom, da li je to dobro ili ne, vec samo cinjenicama...a Dule, bude li morao da ode, aktivirace menicu.A da mu se duguje, duguje mu se...i to mnooogo para.Dakle, teski dani za kk Partizan su pred nama, a moj najveci strah je samo da se nas kosarkaski klub ne pretvori u blizanca fk Crvena Zvezda, a idemo ka tome.Ponavljam, samo budali to moze da bude smesno, a znam da su oni manjina.Hvala na prostoru.

DedaMiloje

pre 8 godina

Čestitke na podpisivanju ugovora.
(DedaMiloje, 04. avgust 2015 17:30)

Na potpisivanju misliš?
(Alexa, 04. avgust 2015 22:19)

Mislim, greška u kucanju, ako je to problem u redu.

bbROD

pre 8 godina

Kakav cemer u navijacima Zvezde! Pa ovoliko zlobe na jednom mestu u svetu nema! To su zaista duboke frustracije. Godine i godine dominacije Partizana su ostavile duboki trag na psihi doticnih. Siguran sam da ce kolo srece ponovo okrenuti i to vrlo brzo jer ono sto se na brzinu stece i pravi ne moze da traje dugo. A sto se tice Koprivice zelim mu dobrodoslicu. Ukomponovace Dule tim ponovo bez obzira kakve igrace imao

Pijana veverica

pre 8 godina

Dobrodošao dečko, verujem da ti je čast što ćeš da obučeš crno-beli dres, a ne dres nekih tamo klubova što im ni navijači ne znaju pravo ime i adresu...

Hamlet

pre 8 godina

Pametan dečko, došao u tim gde će postati pravi igrač. Ubedljivo najbolja škola za centre.
(chera-bera, 04. avgust 2015 22:23)

Haha ha ha ha ha "Škola za centre",šta sve čovek ovde pročita !

ludi milojko

pre 8 godina

Zvezdaš sam ali vam želim katanac iz sveg srca! Ne zaboravite kako je partizan pokušao da ugasi sve klubove u Srbiji da bi dobijao sve pare!
(Katanac!, 4. avgust 2015 22:47)

A protiv koga bi igrao? Toliko nebulozne komentare pisete da mi je tesko vise i da otvaram da citam :/

Tegeltija Vranjanac

pre 8 godina

Sofo, da li si svestan sta te ceka? :)
(Pyrex, 4. avgust 2015 17:25)


Mi ne pravimo ekipu da bismo bili bolji od vas, mi je pravimo da bismo pokusali da igramo EL za dve tri godine.
(kordinator, 04. avgust 2015 19:59)

Kako to? Pravite ekipu a otislo vam 15igraca? Nece valjda Djumic da pokriva sve pozicije??

Želim vam katanac

pre 8 godina

Kako je karma slatka! Neko se sprema za Evroligu i bira pojačanja a neko se sprema za kls i skuplja otpatke. Što je lepo kad pobedi pravda!

Zoox

pre 8 godina

Zao mi je covicevih fanova,koliko stu poleteli, jaoooo :-) kad udare o ledinu mnogo ce boleti.
Sto se tice Zeravice, cestitam, dosao je u skolu dobrih centara, kod dr DV.

Ko je Zeravica? Da nije mozda unuk Ranka Zeravice potpisao? Gde je igrao? Kakva mu je statistika? Hoce li imati neki tekst o tme?

Katanac!

pre 8 godina

Zvezdaš sam ali vam želim katanac iz sveg srca! Ne zaboravite kako je partizan pokušao da ugasi sve klubove u Srbiji da bi dobijao sve pare!

petarczv

pre 8 godina

Radije bih gledao kako partizan gubi nego da partizan telekom dobija
(EricCartman, 04. avgust 2015 17:50)

A partizan nis? Ili partizan mts? Ili partizan zepter? Ili partizan 063mobtel? ili partizan gradska cistoca?

Delija

pre 8 godina

Da li sam jedini koji misli da ako uđemo u LŠ da će nam FK dati kintu?!
(gremlin, 04. avgust 2015 17:44)
Nisi ima vas dosta koji sanjate takve gluposti u koju LS da udjete jeste li vi normalni

Istina

pre 8 godina

Bezi sinko glavom bez obzira,bezi dok nije kasno,vidis da su svi pobegli od najveceg zla u Srbiji.Bices,psovan,davljen,sikaniran,treniraces u cik zore i ziveces od lazi,obecanja i kikirikija.Pare neces videti,slace ti tvoji od kuce,da bi preziveo.

ZeKa

pre 8 godina

Pa sta mislite, zasto se Danilovic i Vujosevic brckaju? Cekaju fudbalere da naprave nesto, pa onda lepo da oduvaju Covica za sva vremena. KK sa 3-4 igraca od 1,5 milki ima da brise parket sa CZVT. Otislo vam 4 najbolja igraca, a dovodite krseve. I hocete u top 16 i da uzmete ABA ligu. To kad Nebojsa Covic bude proglasen za najboljeg plej mejkera Evrope u 20. veku.

Toliko

pre 8 godina

'Gremline',ništa se ne boj.Ako udjemo u Ligu Šampiona,prihod FK. će biti oko 20.000.000 e!!?
Biće tu itekako i za KK.
Ne zaboravi da je 'Tata' FK-a,Zeka košarkaš:-)))))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 4. avgust 2015 19:32) # Link komentara
Poenta je sto o LS mozete samo da sanjate.Izbacice vas sutra Rumuni ali i ako biste njih prosli,narednog rivala sigurno necete,jer jednostavno nemate kvalitet ni za LE.Cak ni u nasoj ligi ima boljih timova.

Cinjenice

pre 8 godina

U Partizan dolaze prva 2 pojacanja u liku Boa Mekejleba i Vladimira Dragicevica koji su sami izrazili zelju da igraju za nas,takodje kao potencijalna pojacanja pominju se Rasic,Dejan Todorovic,Vitkovac,Dasic,Savanovic,Ondrej Bolvin,Nikola Jankovic,Maric,Perovic...

Pfc ImperIum

pre 8 godina

Ako udjemo u ligu sampiona,najbolje ce proci KK Partizan, jer ce i on dobiti novac za ovu sezonu, zato svi na JNA da udjemo i Ligu Sampiona u fudbalu, a da se u basketu tamo vratimo na velika vrata!

expert

pre 8 godina

Košarkaški tim Partizan je propao onog trenutka kad je primio koš sa pola terena od Cedevite. Neverovatno kako je sve otišlo nizbrdo samo zahvaljujući činjenici da nije izborena Evroliga.

Jabilondo

pre 8 godina

Kao Zvezdas vam ne zelim bankrot, igrajte 3-4 godine sa podmladkom pa se vratite na vrh kosarke na Balkanu. Voleo bih da za nekoliko godina imamo jaku Zvezdu i Partizan jer je to dobro za nasu kosarku.
Samo bih voleo da vam ode uprava, Danilovic nije los covek, ali nije sposoban, dok je Dule najvece zlo srpske kosarke, kad on ode valjda ce se i navijacke strasti malo smanjiti.

Pozdrav za normalne navijace Partizana i moje Zvezdase, a ne slepe pratioce Gurua.
(Xqt, 4. avgust 2015 17:46)

Prvo, hvala na lepim zeljama.

Drugo, Vujosevic verovatno treba da ode, ali je, po meni, ova prica o njemu kao "najvecem zlu srpske kosarke" prava demagogija. Ok, mogu da ga prihvatim kao neku vrstu zla u nasoj kosarci, ali oduzimati Covicu mogucnost da podeli taj orden sa njim je degutantno.

Razumem ja vas, sada vam Covic odgovara. I dalje, ima tu dosta mrlja u njegovoj karijeri, koje samo uspeva da opere cinjenica da je on dobar za svaku vlast, kao Dinkic. Ima tu dosta nedoumica, da ne kazem opravdanih sumnji, u njegovom sticanju te imperije koju ima, vezano za Kosovo i mnogo toga. A kad je neko takav i poslovnom zivotu, a pritom mu je kosarka uvek bila cist biznis, sumnjam da je i ovde postenjacina.

No dobro, docice valjda neka bolja vremena, pa cemo i ove nedoumice resiti.

Sportski pozdrav.

Tegeltija Vranjanac

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu. (Shamija voli ka(i)rat, 04. avgust 2015 17:32)

ko ce da ceka 2,3god,zar nije osveta u maju??

kordinator

pre 8 godina

Sofo, da li si svestan sta te ceka? :)
(Pyrex, 4. avgust 2015 17:25)


Mi ne pravimo ekipu da bismo bili bolji od vas, mi je pravimo da bismo pokusali da igramo EL za dve tri godine.

Webber

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu.
(Shamija voli ka(i)rat, 4. avgust 2015 17:32)

Kairat i Vaterpolo, klasican primer iskompleksiranog grobara, izmucenog jer ga Cigani zezaju... Vaterpolo osveta? to ono kada je i Zvezda igrala sa klincima? smesan si

Mirko

pre 8 godina

Neka se kali dečko, ako vam je neka vajda, makar razvijajte neke mlade igrače, ništa vam drugo nije dostupno ni moguće. Demagogija više ne pomaže.

bora

pre 8 godina

Poučeni iskustvom šta je prof.dr Vujošević uradio od drva tipa,Perović,Krstić,Peković,Gagić,Marić,Milutinov,Lovernj....Panteri se prestrave od svakog centra koji dodje u Partizan!!

bora

pre 8 godina

'Gremline',ništa se ne boj.Ako udjemo u Ligu Šampiona,prihod FK. će biti oko 20.000.000 e!!?
Biće tu itekako i za KK.
Ne zaboravi da je 'Tata' FK-a,Zeka košarkaš:-)))))

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Radije bih gledao kako partizan gubi nego da partizan telekom dobija
(EricCartman, 04. avgust 2015 17:50)

Gledaces,gledaces...ne brini!

no name

pre 8 godina

Partizan angazovao centra kao odgovor dolaska Sofoklisa u KKCZ.
Da vidite malo kako je nama bilo dok ste vi dovodili igrace, prave / kvalitetne / proverene igrace a nama su igrali Drca i Balaban. Sad vi tako, malo. Samo sto kad mi radimo stvar kako treba, onda neko ceka 35 godina.
Spremite se, bice teskih decenija za KK Partizan.
(qq, 4. avgust 2015 17:58)

Sine previse si nervozan ,izadji napolje ,udahni vazduh,a za K.K Partizan ne brini!

milos.k.

pre 8 godina

@qq a kad je Partizan dovodio ovakva imena kao vi? Mi smo UVEK dovodili anonimuse i stvarali igrace! A poleteli ste mnogo posle jedne sezona, pad ce biti veoma bolan!

grobar

pre 8 godina

@ "Grobar",cenim tvoju privrzenost klubu za koji navijas,ali ajde malo ozbiljnosti i realnosti...Finale ABA lige? Veruj mi na rec,kosarku pratim jedno 30 godina(zato smatram da imam pravo ovo da napisem),po sadasnjim sastavima(a neki ve biti i jos jaci),bar 6-7 ekipa ce imati dosta jaci tim od Partizana! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Zadar,Olimpija,Mega,Krka,mozda cak i Igokea(doveli su za sada Nastica i Krstica,a kostur od prosle sezone je ostao)! Realno Partizan jedino moze u eventualnu borbu za Eurokup,i to pod uslovom da dodje nekoliko ozbiljnih igraca! Pozdrav svim ljubiteljima dobre kosarke!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struki, 4. avgust 2015 18:20)

ok struki, cenim tvoju strucnost... ali, jedno veliko ali... ne zaboravi da jos igraca treba da dodje, nemoj da sudis nista na osnovu sadasnjeg sastava... drugo, koliko god ovde pljuvali duleta, a pljuju ga ljudi zbog stavova van kosarke, ipak on zna da izvuce maksimum iz ekipe kakva god da je. nije isto igrati protiv partizana i protiv mege, to svi igraci znaju. jeste da se od imena i stare slave ne zivi ali opet i to ime nesto znaci, znacice i publika (ako bude uopste i dolazila u pionir), znaci i naklonost sudija (nije sramota reci da su sudije naklonjenije uslovno receno vecim ekipama)... u svakom slucaju ceka nas interesantna sezona, odavno nije bilo ovako da igramo bez sampionskih ambicija... veci je pritisak na zvezdi nego na nama.
pozdrav i svako dobro

Dejan

pre 8 godina

Kakav klub takvo i pojacanje ne treba biti podrugljiv.Tim selektiraju prema Tajfunu i MZT jer ih ceka borba ko ce drzati svecu u ligi.Porediti jednu Zvezdu osvajaca triple krune i ucesnika EL jednom recju "Giganta"sa takvim socijalnim slucajem je tuzno.

Povidon

pre 8 godina

odlicno... ne treba nam ni jedan stranac a ni jedan igrac stariji od 25-26 godina... jer igramo samo abu, tu da probamo da izborimo finale, nasa liga ne mora ni da nas zanima, fokusirati se samo na abu i pokusaj da se izbori EL.(grobar, 04. avgust 2015 17:32)
Kada Dule, Danilovic i Todoric ne bi strpali u svoj dzep 900000e od 1.000.000e koje vam daje drzava preko NIS-a mozda bi ste i igrali finale. Ovako, mozete samo da sanjate finale. A Sofo ce da zakuca i Koprivicu zajedno sa loptom u kos.

x3 jer smo u mogucnosti

pre 8 godina

Vidi se i ove sezone da svi najkvalitetniji igraci iz Evrope i NBA hrle kod KRALJA Duleta za skromnu stipendiju (3x vece od MEGA LEKSA) . To vi zvezdasi nikada necete shvatiti jer mi smo institucija, akademija, itd.

Las

pre 8 godina

Dobro došao momče, i ti i svi ostali koji budete obukli crno-beli dres imaćete moju i punu podršku svih koji vole KKP i košarku. Znamo ko smo, šta smo do sada postigli. Znamo i da su došli teški dani, ali znamo i gde idemo, znamo da ćemo se vratiti tamo gde nam je mesto.
Čekam da se objavi prodaja godišnjih pretplatnih i odmah pravac JNA. Ništa se ne menja, ljubav je konstanta!

konstantin

pre 8 godina

Zao mi je covicevih fanova,koliko stu poleteli, jaoooo :-) kad udare o ledinu mnogo ce boleti.
Sto se tice Zeravice, cestitam, dosao je u skolu dobrih centara, kod dr DV.

Batko

pre 8 godina

Zao mi je covicevih fanova,koliko stu poleteli, jaoooo :-) kad udare o ledinu mnogo ce boleti.
Sto se tice Zeravice, cestitam, dosao je u skolu dobrih centara, kod dr DV.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (konstantin, 4. avgust 2015 18:05

Ti to ozbiljno ??? Šali(ć)š se ?!

Дератизатор

pre 8 godina

Јаоооо бре а Машан Врбица кад стиже у "институцију", не могу да дочекам тај величанствени тренутак?

*

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu. (Shamija voli ka(i)rat, 04. avgust 2015 17:32)

Ma mi vam se ne rugamo, nikad ne podcenjujemo sampionsko srce , nego nesto ne vidimo sampiona, mozda SLEDECE SEZONE?

Struki

pre 8 godina

"Grobar",cenim tvoju privrzenost klubu za koji navijas,ali ajde malo ozbiljnosti i realnosti...Finale ABA lige? Veruj mi na rec,kosarku pratim jedno 30 godina(zato smatram da imam pravo ovo da napisem),po sadasnjim sastavima(a neki ve biti i jos jaci),bar 6-7 ekipa ce imati dosta jaci tim od Partizana! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Zadar,Olimpija,Mega,Krka,mozda cak i Igokea(doveli su za sada Nastica i Krstica,a kostur od prosle sezone je ostao)! Realno Partizan jedino moze u eventualnu borbu za Eurokup,i to pod uslovom da dodje nekoliko ozbiljnih igraca! Pozdrav svim ljubiteljima dobre kosarke!

PLAY u maju

pre 8 godina

Pripreme crno-belih počinju 17. avgusta kada će se Koprivica pridružiti ostatku tima.

Kom ostatku, jel neko ostao? Inace svi (trio fantastiko) su na odmoru jer je iza "institucije" uspesna sezona, a ocekuje se jos bolja, samo ako vas ne sprece Vucic, Covic, FMP, Arapi, Rusi, pomoc drzave...

Ivan NS

pre 8 godina

U sinoć objavljenoj vesti je bio 205cm, danas 208cm. Ili je u fazi naglog rasta, ili su mu vukli uši u znak dobrodošlice i neizmerne sreće što se konačno neko usudio da pojača 'instituciju'. :D

Xqt

pre 8 godina

Kao Zvezdas vam ne zelim bankrot, igrajte 3-4 godine sa podmladkom pa se vratite na vrh kosarke na Balkanu. Voleo bih da za nekoliko godina imamo jaku Zvezdu i Partizan jer je to dobro za nasu kosarku.
Samo bih voleo da vam ode uprava, Danilovic nije los covek, ali nije sposoban, dok je Dule najvece zlo srpske kosarke, kad on ode valjda ce se i navijacke strasti malo smanjiti.

Pozdrav za normalne navijace Partizana i moje Zvezdase, a ne slepe pratioce Gurua.

qq

pre 8 godina

Partizan angazovao centra kao odgovor dolaska Sofoklisa u KKCZ.
Da vidite malo kako je nama bilo dok ste vi dovodili igrace, prave / kvalitetne / proverene igrace a nama su igrali Drca i Balaban. Sad vi tako, malo. Samo sto kad mi radimo stvar kako treba, onda neko ceka 35 godina.
Spremite se, bice teskih decenija za KK Partizan.

parter b

pre 8 godina

Koliko ima kg ovo nedonosce?!?
80?!?
Bobu Sapu,pardon Sofou,da ga nosi u zubima i kuca pritom...
Smejurija koga ovi zovu pojacanjem...

grobar

pre 8 godina

odlicno... ne treba nam ni jedan stranac a ni jedan igrac stariji od 25-26 godina... jer igramo samo abu, tu da probamo da izborimo finale, nasa liga ne mora ni da nas zanima, fokusirati se samo na abu i pokusaj da se izbori EL.

Slobodan

pre 8 godina

CESTITAM ! Sta reci drugo ... Velika ekipa Partizan je pocela traziti talente sa Romanije i grada Sokolca ! Ovog decka je jedino mogla naci Baba Rozga iz Bele Ladje ci je pokojni otac sa Romanije ! Decko je sigurno dobar i prosao je skole Hemofarma i Slobode i ja se iskreno nadam da nece proci kao Djoko Salic isto sa Sokolca, koji je bio jedan od najperspektivnijih srpskih centara ! To je sa igracke strane ... A sa moralne bi stvarno zelio, da onoga trenutka kada ga ne plate i ostave da zivi u mizeriji mesecima ... ako nista bar ne proglase izdajnikom i ne stave na stub srama ! Djordju Gagicu je ova etiketa nalepljenja a decko je ima o porodicu i obaveze prema njima a ne prema Dulou i njegovim narikacama ! U svakom slucaju ovom momku zelim sve najbolje uz nadu da nece proci kao Musli, Gagic, Salic i Milutinov ! Ovo su samo centri iz ove male ekipe koja igracima nudi ugovore, ne postuje ih, a onda ih medijski satanizuje i tera da oproste dug ! Primer : Gagic, Milutinov itd.

Xqt

pre 8 godina

Kao Zvezdas vam ne zelim bankrot, igrajte 3-4 godine sa podmladkom pa se vratite na vrh kosarke na Balkanu. Voleo bih da za nekoliko godina imamo jaku Zvezdu i Partizan jer je to dobro za nasu kosarku.
Samo bih voleo da vam ode uprava, Danilovic nije los covek, ali nije sposoban, dok je Dule najvece zlo srpske kosarke, kad on ode valjda ce se i navijacke strasti malo smanjiti.

Pozdrav za normalne navijace Partizana i moje Zvezdase, a ne slepe pratioce Gurua.

Ivan NS

pre 8 godina

U sinoć objavljenoj vesti je bio 205cm, danas 208cm. Ili je u fazi naglog rasta, ili su mu vukli uši u znak dobrodošlice i neizmerne sreće što se konačno neko usudio da pojača 'instituciju'. :D

expert

pre 8 godina

Košarkaški tim Partizan je propao onog trenutka kad je primio koš sa pola terena od Cedevite. Neverovatno kako je sve otišlo nizbrdo samo zahvaljujući činjenici da nije izborena Evroliga.

qq

pre 8 godina

Partizan angazovao centra kao odgovor dolaska Sofoklisa u KKCZ.
Da vidite malo kako je nama bilo dok ste vi dovodili igrace, prave / kvalitetne / proverene igrace a nama su igrali Drca i Balaban. Sad vi tako, malo. Samo sto kad mi radimo stvar kako treba, onda neko ceka 35 godina.
Spremite se, bice teskih decenija za KK Partizan.

Slobodan

pre 8 godina

CESTITAM ! Sta reci drugo ... Velika ekipa Partizan je pocela traziti talente sa Romanije i grada Sokolca ! Ovog decka je jedino mogla naci Baba Rozga iz Bele Ladje ci je pokojni otac sa Romanije ! Decko je sigurno dobar i prosao je skole Hemofarma i Slobode i ja se iskreno nadam da nece proci kao Djoko Salic isto sa Sokolca, koji je bio jedan od najperspektivnijih srpskih centara ! To je sa igracke strane ... A sa moralne bi stvarno zelio, da onoga trenutka kada ga ne plate i ostave da zivi u mizeriji mesecima ... ako nista bar ne proglase izdajnikom i ne stave na stub srama ! Djordju Gagicu je ova etiketa nalepljenja a decko je ima o porodicu i obaveze prema njima a ne prema Dulou i njegovim narikacama ! U svakom slucaju ovom momku zelim sve najbolje uz nadu da nece proci kao Musli, Gagic, Salic i Milutinov ! Ovo su samo centri iz ove male ekipe koja igracima nudi ugovore, ne postuje ih, a onda ih medijski satanizuje i tera da oproste dug ! Primer : Gagic, Milutinov itd.

Struki

pre 8 godina

"Grobar",cenim tvoju privrzenost klubu za koji navijas,ali ajde malo ozbiljnosti i realnosti...Finale ABA lige? Veruj mi na rec,kosarku pratim jedno 30 godina(zato smatram da imam pravo ovo da napisem),po sadasnjim sastavima(a neki ve biti i jos jaci),bar 6-7 ekipa ce imati dosta jaci tim od Partizana! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Zadar,Olimpija,Mega,Krka,mozda cak i Igokea(doveli su za sada Nastica i Krstica,a kostur od prosle sezone je ostao)! Realno Partizan jedino moze u eventualnu borbu za Eurokup,i to pod uslovom da dodje nekoliko ozbiljnih igraca! Pozdrav svim ljubiteljima dobre kosarke!

no name

pre 8 godina

Partizan angazovao centra kao odgovor dolaska Sofoklisa u KKCZ.
Da vidite malo kako je nama bilo dok ste vi dovodili igrace, prave / kvalitetne / proverene igrace a nama su igrali Drca i Balaban. Sad vi tako, malo. Samo sto kad mi radimo stvar kako treba, onda neko ceka 35 godina.
Spremite se, bice teskih decenija za KK Partizan.
(qq, 4. avgust 2015 17:58)

Sine previse si nervozan ,izadji napolje ,udahni vazduh,a za K.K Partizan ne brini!

petarczv

pre 8 godina

Radije bih gledao kako partizan gubi nego da partizan telekom dobija
(EricCartman, 04. avgust 2015 17:50)

A partizan nis? Ili partizan mts? Ili partizan zepter? Ili partizan 063mobtel? ili partizan gradska cistoca?

PLAY u maju

pre 8 godina

Pripreme crno-belih počinju 17. avgusta kada će se Koprivica pridružiti ostatku tima.

Kom ostatku, jel neko ostao? Inace svi (trio fantastiko) su na odmoru jer je iza "institucije" uspesna sezona, a ocekuje se jos bolja, samo ako vas ne sprece Vucic, Covic, FMP, Arapi, Rusi, pomoc drzave...

Povidon

pre 8 godina

odlicno... ne treba nam ni jedan stranac a ni jedan igrac stariji od 25-26 godina... jer igramo samo abu, tu da probamo da izborimo finale, nasa liga ne mora ni da nas zanima, fokusirati se samo na abu i pokusaj da se izbori EL.(grobar, 04. avgust 2015 17:32)
Kada Dule, Danilovic i Todoric ne bi strpali u svoj dzep 900000e od 1.000.000e koje vam daje drzava preko NIS-a mozda bi ste i igrali finale. Ovako, mozete samo da sanjate finale. A Sofo ce da zakuca i Koprivicu zajedno sa loptom u kos.

Дератизатор

pre 8 godina

Јаоооо бре а Машан Врбица кад стиже у "институцију", не могу да дочекам тај величанствени тренутак?

bora

pre 8 godina

Poučeni iskustvom šta je prof.dr Vujošević uradio od drva tipa,Perović,Krstić,Peković,Gagić,Marić,Milutinov,Lovernj....Panteri se prestrave od svakog centra koji dodje u Partizan!!

x3 jer smo u mogucnosti

pre 8 godina

Vidi se i ove sezone da svi najkvalitetniji igraci iz Evrope i NBA hrle kod KRALJA Duleta za skromnu stipendiju (3x vece od MEGA LEKSA) . To vi zvezdasi nikada necete shvatiti jer mi smo institucija, akademija, itd.

Jabilondo

pre 8 godina

Kao Zvezdas vam ne zelim bankrot, igrajte 3-4 godine sa podmladkom pa se vratite na vrh kosarke na Balkanu. Voleo bih da za nekoliko godina imamo jaku Zvezdu i Partizan jer je to dobro za nasu kosarku.
Samo bih voleo da vam ode uprava, Danilovic nije los covek, ali nije sposoban, dok je Dule najvece zlo srpske kosarke, kad on ode valjda ce se i navijacke strasti malo smanjiti.

Pozdrav za normalne navijace Partizana i moje Zvezdase, a ne slepe pratioce Gurua.
(Xqt, 4. avgust 2015 17:46)

Prvo, hvala na lepim zeljama.

Drugo, Vujosevic verovatno treba da ode, ali je, po meni, ova prica o njemu kao "najvecem zlu srpske kosarke" prava demagogija. Ok, mogu da ga prihvatim kao neku vrstu zla u nasoj kosarci, ali oduzimati Covicu mogucnost da podeli taj orden sa njim je degutantno.

Razumem ja vas, sada vam Covic odgovara. I dalje, ima tu dosta mrlja u njegovoj karijeri, koje samo uspeva da opere cinjenica da je on dobar za svaku vlast, kao Dinkic. Ima tu dosta nedoumica, da ne kazem opravdanih sumnji, u njegovom sticanju te imperije koju ima, vezano za Kosovo i mnogo toga. A kad je neko takav i poslovnom zivotu, a pritom mu je kosarka uvek bila cist biznis, sumnjam da je i ovde postenjacina.

No dobro, docice valjda neka bolja vremena, pa cemo i ove nedoumice resiti.

Sportski pozdrav.

bora

pre 8 godina

'Gremline',ništa se ne boj.Ako udjemo u Ligu Šampiona,prihod FK. će biti oko 20.000.000 e!!?
Biće tu itekako i za KK.
Ne zaboravi da je 'Tata' FK-a,Zeka košarkaš:-)))))

Tegeltija Vranjanac

pre 8 godina

Sofo, da li si svestan sta te ceka? :)
(Pyrex, 4. avgust 2015 17:25)


Mi ne pravimo ekipu da bismo bili bolji od vas, mi je pravimo da bismo pokusali da igramo EL za dve tri godine.
(kordinator, 04. avgust 2015 19:59)

Kako to? Pravite ekipu a otislo vam 15igraca? Nece valjda Djumic da pokriva sve pozicije??

*

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu. (Shamija voli ka(i)rat, 04. avgust 2015 17:32)

Ma mi vam se ne rugamo, nikad ne podcenjujemo sampionsko srce , nego nesto ne vidimo sampiona, mozda SLEDECE SEZONE?

Katanac!

pre 8 godina

Zvezdaš sam ali vam želim katanac iz sveg srca! Ne zaboravite kako je partizan pokušao da ugasi sve klubove u Srbiji da bi dobijao sve pare!

Pfc ImperIum

pre 8 godina

Ako udjemo u ligu sampiona,najbolje ce proci KK Partizan, jer ce i on dobiti novac za ovu sezonu, zato svi na JNA da udjemo i Ligu Sampiona u fudbalu, a da se u basketu tamo vratimo na velika vrata!

Želim vam katanac

pre 8 godina

Kako je karma slatka! Neko se sprema za Evroligu i bira pojačanja a neko se sprema za kls i skuplja otpatke. Što je lepo kad pobedi pravda!

Tegeltija Vranjanac

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu. (Shamija voli ka(i)rat, 04. avgust 2015 17:32)

ko ce da ceka 2,3god,zar nije osveta u maju??

grobar

pre 8 godina

odlicno... ne treba nam ni jedan stranac a ni jedan igrac stariji od 25-26 godina... jer igramo samo abu, tu da probamo da izborimo finale, nasa liga ne mora ni da nas zanima, fokusirati se samo na abu i pokusaj da se izbori EL.

Webber

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu.
(Shamija voli ka(i)rat, 4. avgust 2015 17:32)

Kairat i Vaterpolo, klasican primer iskompleksiranog grobara, izmucenog jer ga Cigani zezaju... Vaterpolo osveta? to ono kada je i Zvezda igrala sa klincima? smesan si

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Radije bih gledao kako partizan gubi nego da partizan telekom dobija
(EricCartman, 04. avgust 2015 17:50)

Gledaces,gledaces...ne brini!

parter b

pre 8 godina

Koliko ima kg ovo nedonosce?!?
80?!?
Bobu Sapu,pardon Sofou,da ga nosi u zubima i kuca pritom...
Smejurija koga ovi zovu pojacanjem...

Zoox

pre 8 godina

Zao mi je covicevih fanova,koliko stu poleteli, jaoooo :-) kad udare o ledinu mnogo ce boleti.
Sto se tice Zeravice, cestitam, dosao je u skolu dobrih centara, kod dr DV.

Ko je Zeravica? Da nije mozda unuk Ranka Zeravice potpisao? Gde je igrao? Kakva mu je statistika? Hoce li imati neki tekst o tme?

Delija

pre 8 godina

Da li sam jedini koji misli da ako uđemo u LŠ da će nam FK dati kintu?!
(gremlin, 04. avgust 2015 17:44)
Nisi ima vas dosta koji sanjate takve gluposti u koju LS da udjete jeste li vi normalni

ludi milojko

pre 8 godina

Zvezdaš sam ali vam želim katanac iz sveg srca! Ne zaboravite kako je partizan pokušao da ugasi sve klubove u Srbiji da bi dobijao sve pare!
(Katanac!, 4. avgust 2015 22:47)

A protiv koga bi igrao? Toliko nebulozne komentare pisete da mi je tesko vise i da otvaram da citam :/

Dejan

pre 8 godina

Kakav klub takvo i pojacanje ne treba biti podrugljiv.Tim selektiraju prema Tajfunu i MZT jer ih ceka borba ko ce drzati svecu u ligi.Porediti jednu Zvezdu osvajaca triple krune i ucesnika EL jednom recju "Giganta"sa takvim socijalnim slucajem je tuzno.

Batko

pre 8 godina

Zao mi je covicevih fanova,koliko stu poleteli, jaoooo :-) kad udare o ledinu mnogo ce boleti.
Sto se tice Zeravice, cestitam, dosao je u skolu dobrih centara, kod dr DV.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (konstantin, 4. avgust 2015 18:05

Ti to ozbiljno ??? Šali(ć)š se ?!

Toliko

pre 8 godina

'Gremline',ništa se ne boj.Ako udjemo u Ligu Šampiona,prihod FK. će biti oko 20.000.000 e!!?
Biće tu itekako i za KK.
Ne zaboravi da je 'Tata' FK-a,Zeka košarkaš:-)))))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 4. avgust 2015 19:32) # Link komentara
Poenta je sto o LS mozete samo da sanjate.Izbacice vas sutra Rumuni ali i ako biste njih prosli,narednog rivala sigurno necete,jer jednostavno nemate kvalitet ni za LE.Cak ni u nasoj ligi ima boljih timova.

Istina

pre 8 godina

Bezi sinko glavom bez obzira,bezi dok nije kasno,vidis da su svi pobegli od najveceg zla u Srbiji.Bices,psovan,davljen,sikaniran,treniraces u cik zore i ziveces od lazi,obecanja i kikirikija.Pare neces videti,slace ti tvoji od kuce,da bi preziveo.

Hamlet

pre 8 godina

Pametan dečko, došao u tim gde će postati pravi igrač. Ubedljivo najbolja škola za centre.
(chera-bera, 04. avgust 2015 22:23)

Haha ha ha ha ha "Škola za centre",šta sve čovek ovde pročita !

Las

pre 8 godina

Dobro došao momče, i ti i svi ostali koji budete obukli crno-beli dres imaćete moju i punu podršku svih koji vole KKP i košarku. Znamo ko smo, šta smo do sada postigli. Znamo i da su došli teški dani, ali znamo i gde idemo, znamo da ćemo se vratiti tamo gde nam je mesto.
Čekam da se objavi prodaja godišnjih pretplatnih i odmah pravac JNA. Ništa se ne menja, ljubav je konstanta!

Pijana veverica

pre 8 godina

Dobrodošao dečko, verujem da ti je čast što ćeš da obučeš crno-beli dres, a ne dres nekih tamo klubova što im ni navijači ne znaju pravo ime i adresu...

konstantin

pre 8 godina

Zao mi je covicevih fanova,koliko stu poleteli, jaoooo :-) kad udare o ledinu mnogo ce boleti.
Sto se tice Zeravice, cestitam, dosao je u skolu dobrih centara, kod dr DV.

milos.k.

pre 8 godina

@qq a kad je Partizan dovodio ovakva imena kao vi? Mi smo UVEK dovodili anonimuse i stvarali igrace! A poleteli ste mnogo posle jedne sezona, pad ce biti veoma bolan!

ZeKa

pre 8 godina

Pa sta mislite, zasto se Danilovic i Vujosevic brckaju? Cekaju fudbalere da naprave nesto, pa onda lepo da oduvaju Covica za sva vremena. KK sa 3-4 igraca od 1,5 milki ima da brise parket sa CZVT. Otislo vam 4 najbolja igraca, a dovodite krseve. I hocete u top 16 i da uzmete ABA ligu. To kad Nebojsa Covic bude proglasen za najboljeg plej mejkera Evrope u 20. veku.

Mirko

pre 8 godina

Neka se kali dečko, ako vam je neka vajda, makar razvijajte neke mlade igrače, ništa vam drugo nije dostupno ni moguće. Demagogija više ne pomaže.

Nenad,Bgd.

pre 8 godina

Nema razloga za podsmeh komsija sa malog Kalemegdana, imate fudbalski klub, koji je nekada bio evropski prvak i sinonim za fudbal, na ovim prostorima, a sada moze da sluzi za podsmeh...ali, eto...meni nije smesno.Ne vidim kako normalnom coveku moze biti smesno razapinjanje, mrcvarenje i odumiranje tako velikog kluba, mozda godinu,dve, ali ovo postaje bolesno...dakle, bavite se time, a ostavite bivseg evropskog prvaka u kosarci i cetrvorostrukog ucesnika final-four Euroleague.Mali pogled u svoje dvoriste, ne bi zgoreg dosao...sto se tice kk Partizan, stvari stoje jako lose, to nam je svima jasno.Para nema, nema ni tima, nema ni klinaca i sad se samo krpimo.Pomoc ce uslediti od fk Partizan, cak i ako ne udjemo u Ligu Sampiona, ali struja, koja ce pomoci, uslovljavace pomoc odlaskom Vujosevica.Ne bavim se analizom, da li je to dobro ili ne, vec samo cinjenicama...a Dule, bude li morao da ode, aktivirace menicu.A da mu se duguje, duguje mu se...i to mnooogo para.Dakle, teski dani za kk Partizan su pred nama, a moj najveci strah je samo da se nas kosarkaski klub ne pretvori u blizanca fk Crvena Zvezda, a idemo ka tome.Ponavljam, samo budali to moze da bude smesno, a znam da su oni manjina.Hvala na prostoru.

grobar

pre 8 godina

@ "Grobar",cenim tvoju privrzenost klubu za koji navijas,ali ajde malo ozbiljnosti i realnosti...Finale ABA lige? Veruj mi na rec,kosarku pratim jedno 30 godina(zato smatram da imam pravo ovo da napisem),po sadasnjim sastavima(a neki ve biti i jos jaci),bar 6-7 ekipa ce imati dosta jaci tim od Partizana! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Zadar,Olimpija,Mega,Krka,mozda cak i Igokea(doveli su za sada Nastica i Krstica,a kostur od prosle sezone je ostao)! Realno Partizan jedino moze u eventualnu borbu za Eurokup,i to pod uslovom da dodje nekoliko ozbiljnih igraca! Pozdrav svim ljubiteljima dobre kosarke!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struki, 4. avgust 2015 18:20)

ok struki, cenim tvoju strucnost... ali, jedno veliko ali... ne zaboravi da jos igraca treba da dodje, nemoj da sudis nista na osnovu sadasnjeg sastava... drugo, koliko god ovde pljuvali duleta, a pljuju ga ljudi zbog stavova van kosarke, ipak on zna da izvuce maksimum iz ekipe kakva god da je. nije isto igrati protiv partizana i protiv mege, to svi igraci znaju. jeste da se od imena i stare slave ne zivi ali opet i to ime nesto znaci, znacice i publika (ako bude uopste i dolazila u pionir), znaci i naklonost sudija (nije sramota reci da su sudije naklonjenije uslovno receno vecim ekipama)... u svakom slucaju ceka nas interesantna sezona, odavno nije bilo ovako da igramo bez sampionskih ambicija... veci je pritisak na zvezdi nego na nama.
pozdrav i svako dobro

Cinjenice

pre 8 godina

U Partizan dolaze prva 2 pojacanja u liku Boa Mekejleba i Vladimira Dragicevica koji su sami izrazili zelju da igraju za nas,takodje kao potencijalna pojacanja pominju se Rasic,Dejan Todorovic,Vitkovac,Dasic,Savanovic,Ondrej Bolvin,Nikola Jankovic,Maric,Perovic...

pikado-uglavnom u centar

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu.
(Shamija voli ka(i)rat, 4. avgust 2015 17:32)

Niko vam se ne ruga..to je samo povratna reakcija na vaše dugogodišnje ruganje i nipodištavanje..prijatnan dan

Tajfun Korkut

pre 8 godina

"Kako je karma slatka! Neko se sprema za Evroligu i bira pojačanja a neko se sprema za kls i skuplja otpatke. Što je lepo kad pobedi pravda!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Želim vam katanac, 4. avgust 2015 22:44) "

Bas je slatka karma,neko se sprema za ulazak u LS,a neko se sprema da gleda te utakmice preko TV-a i da namesta protiv OFK Beograda,Radnickog,Javora,kad ne moze da pobedi na regularan nacin.Lepo je kad pobedi pravda,sad ce izvestaj nadleznih organa za mec 1 kola OFK-Zvezda,a vi cete pravac zonska liga grupa Beograda.Pa ti vidi kako deluje karma,kao bumerang.Ee da jos nesto,i ja vama zelim katanac,od sveg srca!Kad vam stignu Srecko Katanac i Gvozden Katancic to je kraj jedne male nebitne Zvezde!!

*

pre 8 godina

(danilo, 05. avgust 2015 00:30)

Dule nije stvarao nego je kupovao (kao Dejo sada) i niko mu ne brani da nastavi da od svakog centra napravi NBA zvezdu (Gagic, Salic, Musli, Besovic, Marinnkovic......). Neka se sad pokaze legenda CSKA.

beli

pre 8 godina

U Partizan dolaze prva 2 pojacanja u liku Boa Mekejleba i Vladimira Dragicevica koji su sami izrazili zelju da igraju za nas,takodje kao potencijalna pojacanja pominju se Rasic,Dejan Todorovic,Vitkovac,Dasic,Savanovic,Ondrej Bolvin,Nikola Jankovic,Maric,Perovic...
(Cinjenice, 04. avgust 2015 20:51)
koce da dodje da bi igrao samo aba ligu bez evrope i bez para?samo sanjaj te

PFC-1945-Zg

pre 8 godina

Po svemu sudeci vazniji je on njima nego oni njemu. To sve govori o stanju u bivsoj instituciji.
Poceo Covic, nastavio Nolan Smit, dovrsio Dulo. Ostaje dilema, ko ce zakucati posledmji ekser u sanduk gospode topalovica.

Jaa

pre 8 godina

Pametan dečko, došao u tim gde će postati pravi igrač. Ubedljivo najbolja škola za centre.
(chera-bera, 04. avgust 2015 22:23)

Haha ha ha ha ha "Škola za centre",šta sve čovek ovde pročita !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hamlet, 4. avgust 2015 23:32)

Vlade Divac, Zeljko Rebraca, Nikola Pekovic, Nenad Krstic...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Izbacice vas sutra Rumuni ali i ako biste njih prosli,narednog rivala sigurno necete,jer jednostavno nemate kvalitet ni za LE.Cak ni u nasoj ligi ima boljih timova.
(Toliko, 04. avgust 2015 21:35)

Ajde lepo nazad u osnovnu školu.

Dobro pamtim sve,sve sto bilo je...

pre 8 godina

Ubedjen sam da ce Partizan opet biti medju 4 tima u ABA ligi.Da smo zivi i zdravi,pa se cujemo kada je plej of ABA lige.

kordinator

pre 8 godina

Sofo, da li si svestan sta te ceka? :)
(Pyrex, 4. avgust 2015 17:25)


Mi ne pravimo ekipu da bismo bili bolji od vas, mi je pravimo da bismo pokusali da igramo EL za dve tri godine.

Sasa

pre 8 godina

208? Jao, pa toliko nas 2. centar ima kila! :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stella, 4. avgust 2015 20:35)

# Link komentara

Pa, uranite ga jos malo, u Novembru je svinjokolj. Ionako volite svinjske papke..

"Dijagnosticar", Nis

DedaMiloje

pre 8 godina

Čestitke na podpisivanju ugovora.
(DedaMiloje, 04. avgust 2015 17:30)

Na potpisivanju misliš?
(Alexa, 04. avgust 2015 22:19)

Mislim, greška u kucanju, ako je to problem u redu.

danilo

pre 8 godina

"... dok je Dule najvece zlo srpske kosarke, kad on ode valjda ce se i navijacke strasti malo smanjiti..."

Pozdrav za normalne navijace Partizana i moje Zvezdase, a ne slepe pratioce Gurua.
(Xqt, 4. avgust 2015 17:46)

Uplakani i nepismeni brate, zvezdađi se piše sa malim slovom, isto kao i guru.
Tvoj nik ako je akronim, onda sva slova velika.
U nije akorimin,onda je besmislen, kao i tvoj, naizgled pomirljivi komentar.
Ako za trenera Evrope 2009. i koji je sam stvorio više najvećih srpskih igrača u istoriji od cele Zvezde i FMP zajedno, koji je stvorio najviše NBA igrača van USA, ti smogneš snage da napišeš da je najveće zlo, mogu ti stručno reči , tužni brate, za tebe nema nade....
I na kraju, u svom koprcanju, ti pozdravljaš normalne navijače Partizana i tvoje zvezdaše što bi moralo da znači da su svi zvezdaši normalni, ili bar većina?!
Ipak, imaj u vidu da ste navijali za FMP misleći da je Zvezda i imaj u vidu da mrzite Duleta više od Vatikana,CIA i masona.
To nije definicija normalnosti već sasvim suprotno...

dule v.

pre 8 godina

Nije problem što se glupi, ipak ste vi to što jeste, veći je problem što ste bolesno bezobrazni. To vam ide do srži, a sve potiče od onog američkog plaćenika. Jedna je stvar imati sponzora i dodati ga uz ime kluba, PARTIZAN NIS, nis nije košarkaški klub, a sasvim druga napraviti fuziju sa nekim. Onda ti više nisi ti ili bolje rečeno nisi sto posto svoj. Pozdrav za sve ćokijeve pudlice, prodane duše, koje to rade iz ljubavi $€, čista emocija!

1

pre 8 godina

@danilo,zvezdasi a ne tako kako si ti napisao,nije akorinim vec akronim,ako dajes sebi za pravo da nekog ispravljas prodji jos jednom svoj pismeni rad pa se onda nekom obrati.Ne moras u svemu da kopiras bas svog ucitelja.

DedaMiloje

pre 8 godina

(grobar, 04. avgust 2015 19:52)

Bez zezanja, Partizan je u debelom kanalu. Nećete dovesti ozbiljne igrače. Šta god da dovedete to je na staru slavu, ne kažem da neće biti možda dobra mlada ekipa, ali brate za takav mlad tim treba minimum godina da se uigra. Pusti se Duleta molim te, od njega nema ništa više, čovek treba da se fokusira samo na trening i tim ako hoće da iz sebe izvuče poslednje atome trenerske snage. Treba ga osloboditi gluposti i obezbediti mu da se bavi samo košarkom. Mislim da je za to kasno u Partizanu što se njega tiče. Prevelika je sujeta tu u pitanju. Sve najbolje i da se vratite jaki da igramo ozbiljan derbi i naravno da Zvezda pobedi sa pola koša razlike :)

bbROD

pre 8 godina

Kakav cemer u navijacima Zvezde! Pa ovoliko zlobe na jednom mestu u svetu nema! To su zaista duboke frustracije. Godine i godine dominacije Partizana su ostavile duboki trag na psihi doticnih. Siguran sam da ce kolo srece ponovo okrenuti i to vrlo brzo jer ono sto se na brzinu stece i pravi ne moze da traje dugo. A sto se tice Koprivice zelim mu dobrodoslicu. Ukomponovace Dule tim ponovo bez obzira kakve igrace imao

Са вама човек ни здраво да вам каже

pre 8 godina

Навијачи звезде су одавно небитна раја за остале, како за гробаре, тако за цео свет...Одавно су вас заборавили сви и нико вас не воли осим сами себе ....Зато сте ту где јесте па мрзите и ругајте се колико год хоћете другима али запамтите нико вам руку пружити неће нит поштовати као некада а ви се запитај те зашто је то тако ако вам је стало...

Djura frizura

pre 8 godina

Tepic,Marinkovic,Muric,Grk,Djumic, i dalje mislite da je tim od prosle sezone mnogo jaci? Samo dobrog pleja dovesti i neke mlade da odmaraju npr Murica i grka,ostali mogu celu... za 2 godine prvaci ABA i domaće živinske lige...

Xqt

pre 8 godina

Kao Zvezdas vam ne zelim bankrot, igrajte 3-4 godine sa podmladkom pa se vratite na vrh kosarke na Balkanu. Voleo bih da za nekoliko godina imamo jaku Zvezdu i Partizan jer je to dobro za nasu kosarku.
Samo bih voleo da vam ode uprava, Danilovic nije los covek, ali nije sposoban, dok je Dule najvece zlo srpske kosarke, kad on ode valjda ce se i navijacke strasti malo smanjiti.

Pozdrav za normalne navijace Partizana i moje Zvezdase, a ne slepe pratioce Gurua.

no name

pre 8 godina

Partizan angazovao centra kao odgovor dolaska Sofoklisa u KKCZ.
Da vidite malo kako je nama bilo dok ste vi dovodili igrace, prave / kvalitetne / proverene igrace a nama su igrali Drca i Balaban. Sad vi tako, malo. Samo sto kad mi radimo stvar kako treba, onda neko ceka 35 godina.
Spremite se, bice teskih decenija za KK Partizan.
(qq, 4. avgust 2015 17:58)

Sine previse si nervozan ,izadji napolje ,udahni vazduh,a za K.K Partizan ne brini!

bora

pre 8 godina

Poučeni iskustvom šta je prof.dr Vujošević uradio od drva tipa,Perović,Krstić,Peković,Gagić,Marić,Milutinov,Lovernj....Panteri se prestrave od svakog centra koji dodje u Partizan!!

qq

pre 8 godina

Partizan angazovao centra kao odgovor dolaska Sofoklisa u KKCZ.
Da vidite malo kako je nama bilo dok ste vi dovodili igrace, prave / kvalitetne / proverene igrace a nama su igrali Drca i Balaban. Sad vi tako, malo. Samo sto kad mi radimo stvar kako treba, onda neko ceka 35 godina.
Spremite se, bice teskih decenija za KK Partizan.

bora

pre 8 godina

'Gremline',ništa se ne boj.Ako udjemo u Ligu Šampiona,prihod FK. će biti oko 20.000.000 e!!?
Biće tu itekako i za KK.
Ne zaboravi da je 'Tata' FK-a,Zeka košarkaš:-)))))

Slobodan

pre 8 godina

CESTITAM ! Sta reci drugo ... Velika ekipa Partizan je pocela traziti talente sa Romanije i grada Sokolca ! Ovog decka je jedino mogla naci Baba Rozga iz Bele Ladje ci je pokojni otac sa Romanije ! Decko je sigurno dobar i prosao je skole Hemofarma i Slobode i ja se iskreno nadam da nece proci kao Djoko Salic isto sa Sokolca, koji je bio jedan od najperspektivnijih srpskih centara ! To je sa igracke strane ... A sa moralne bi stvarno zelio, da onoga trenutka kada ga ne plate i ostave da zivi u mizeriji mesecima ... ako nista bar ne proglase izdajnikom i ne stave na stub srama ! Djordju Gagicu je ova etiketa nalepljenja a decko je ima o porodicu i obaveze prema njima a ne prema Dulou i njegovim narikacama ! U svakom slucaju ovom momku zelim sve najbolje uz nadu da nece proci kao Musli, Gagic, Salic i Milutinov ! Ovo su samo centri iz ove male ekipe koja igracima nudi ugovore, ne postuje ih, a onda ih medijski satanizuje i tera da oproste dug ! Primer : Gagic, Milutinov itd.

Katanac!

pre 8 godina

Zvezdaš sam ali vam želim katanac iz sveg srca! Ne zaboravite kako je partizan pokušao da ugasi sve klubove u Srbiji da bi dobijao sve pare!

Ivan NS

pre 8 godina

U sinoć objavljenoj vesti je bio 205cm, danas 208cm. Ili je u fazi naglog rasta, ili su mu vukli uši u znak dobrodošlice i neizmerne sreće što se konačno neko usudio da pojača 'instituciju'. :D

Povidon

pre 8 godina

odlicno... ne treba nam ni jedan stranac a ni jedan igrac stariji od 25-26 godina... jer igramo samo abu, tu da probamo da izborimo finale, nasa liga ne mora ni da nas zanima, fokusirati se samo na abu i pokusaj da se izbori EL.(grobar, 04. avgust 2015 17:32)
Kada Dule, Danilovic i Todoric ne bi strpali u svoj dzep 900000e od 1.000.000e koje vam daje drzava preko NIS-a mozda bi ste i igrali finale. Ovako, mozete samo da sanjate finale. A Sofo ce da zakuca i Koprivicu zajedno sa loptom u kos.

ZeKa

pre 8 godina

Pa sta mislite, zasto se Danilovic i Vujosevic brckaju? Cekaju fudbalere da naprave nesto, pa onda lepo da oduvaju Covica za sva vremena. KK sa 3-4 igraca od 1,5 milki ima da brise parket sa CZVT. Otislo vam 4 najbolja igraca, a dovodite krseve. I hocete u top 16 i da uzmete ABA ligu. To kad Nebojsa Covic bude proglasen za najboljeg plej mejkera Evrope u 20. veku.

Želim vam katanac

pre 8 godina

Kako je karma slatka! Neko se sprema za Evroligu i bira pojačanja a neko se sprema za kls i skuplja otpatke. Što je lepo kad pobedi pravda!

konstantin

pre 8 godina

Zao mi je covicevih fanova,koliko stu poleteli, jaoooo :-) kad udare o ledinu mnogo ce boleti.
Sto se tice Zeravice, cestitam, dosao je u skolu dobrih centara, kod dr DV.

Webber

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu.
(Shamija voli ka(i)rat, 4. avgust 2015 17:32)

Kairat i Vaterpolo, klasican primer iskompleksiranog grobara, izmucenog jer ga Cigani zezaju... Vaterpolo osveta? to ono kada je i Zvezda igrala sa klincima? smesan si

Cinjenice

pre 8 godina

U Partizan dolaze prva 2 pojacanja u liku Boa Mekejleba i Vladimira Dragicevica koji su sami izrazili zelju da igraju za nas,takodje kao potencijalna pojacanja pominju se Rasic,Dejan Todorovic,Vitkovac,Dasic,Savanovic,Ondrej Bolvin,Nikola Jankovic,Maric,Perovic...

petarczv

pre 8 godina

Radije bih gledao kako partizan gubi nego da partizan telekom dobija
(EricCartman, 04. avgust 2015 17:50)

A partizan nis? Ili partizan mts? Ili partizan zepter? Ili partizan 063mobtel? ili partizan gradska cistoca?

grobar

pre 8 godina

odlicno... ne treba nam ni jedan stranac a ni jedan igrac stariji od 25-26 godina... jer igramo samo abu, tu da probamo da izborimo finale, nasa liga ne mora ni da nas zanima, fokusirati se samo na abu i pokusaj da se izbori EL.

milos.k.

pre 8 godina

@qq a kad je Partizan dovodio ovakva imena kao vi? Mi smo UVEK dovodili anonimuse i stvarali igrace! A poleteli ste mnogo posle jedne sezona, pad ce biti veoma bolan!

Toliko

pre 8 godina

'Gremline',ništa se ne boj.Ako udjemo u Ligu Šampiona,prihod FK. će biti oko 20.000.000 e!!?
Biće tu itekako i za KK.
Ne zaboravi da je 'Tata' FK-a,Zeka košarkaš:-)))))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 4. avgust 2015 19:32) # Link komentara
Poenta je sto o LS mozete samo da sanjate.Izbacice vas sutra Rumuni ali i ako biste njih prosli,narednog rivala sigurno necete,jer jednostavno nemate kvalitet ni za LE.Cak ni u nasoj ligi ima boljih timova.

Pfc ImperIum

pre 8 godina

Ako udjemo u ligu sampiona,najbolje ce proci KK Partizan, jer ce i on dobiti novac za ovu sezonu, zato svi na JNA da udjemo i Ligu Sampiona u fudbalu, a da se u basketu tamo vratimo na velika vrata!

x3 jer smo u mogucnosti

pre 8 godina

Vidi se i ove sezone da svi najkvalitetniji igraci iz Evrope i NBA hrle kod KRALJA Duleta za skromnu stipendiju (3x vece od MEGA LEKSA) . To vi zvezdasi nikada necete shvatiti jer mi smo institucija, akademija, itd.

Pijana veverica

pre 8 godina

Dobrodošao dečko, verujem da ti je čast što ćeš da obučeš crno-beli dres, a ne dres nekih tamo klubova što im ni navijači ne znaju pravo ime i adresu...

PLAY u maju

pre 8 godina

Pripreme crno-belih počinju 17. avgusta kada će se Koprivica pridružiti ostatku tima.

Kom ostatku, jel neko ostao? Inace svi (trio fantastiko) su na odmoru jer je iza "institucije" uspesna sezona, a ocekuje se jos bolja, samo ako vas ne sprece Vucic, Covic, FMP, Arapi, Rusi, pomoc drzave...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Radije bih gledao kako partizan gubi nego da partizan telekom dobija
(EricCartman, 04. avgust 2015 17:50)

Gledaces,gledaces...ne brini!

kordinator

pre 8 godina

Sofo, da li si svestan sta te ceka? :)
(Pyrex, 4. avgust 2015 17:25)


Mi ne pravimo ekipu da bismo bili bolji od vas, mi je pravimo da bismo pokusali da igramo EL za dve tri godine.

parter b

pre 8 godina

Koliko ima kg ovo nedonosce?!?
80?!?
Bobu Sapu,pardon Sofou,da ga nosi u zubima i kuca pritom...
Smejurija koga ovi zovu pojacanjem...

*

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu. (Shamija voli ka(i)rat, 04. avgust 2015 17:32)

Ma mi vam se ne rugamo, nikad ne podcenjujemo sampionsko srce , nego nesto ne vidimo sampiona, mozda SLEDECE SEZONE?

ludi milojko

pre 8 godina

Zvezdaš sam ali vam želim katanac iz sveg srca! Ne zaboravite kako je partizan pokušao da ugasi sve klubove u Srbiji da bi dobijao sve pare!
(Katanac!, 4. avgust 2015 22:47)

A protiv koga bi igrao? Toliko nebulozne komentare pisete da mi je tesko vise i da otvaram da citam :/

Tegeltija Vranjanac

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu. (Shamija voli ka(i)rat, 04. avgust 2015 17:32)

ko ce da ceka 2,3god,zar nije osveta u maju??

Istina

pre 8 godina

Bezi sinko glavom bez obzira,bezi dok nije kasno,vidis da su svi pobegli od najveceg zla u Srbiji.Bices,psovan,davljen,sikaniran,treniraces u cik zore i ziveces od lazi,obecanja i kikirikija.Pare neces videti,slace ti tvoji od kuce,da bi preziveo.

Hamlet

pre 8 godina

Pametan dečko, došao u tim gde će postati pravi igrač. Ubedljivo najbolja škola za centre.
(chera-bera, 04. avgust 2015 22:23)

Haha ha ha ha ha "Škola za centre",šta sve čovek ovde pročita !

Dejan

pre 8 godina

Kakav klub takvo i pojacanje ne treba biti podrugljiv.Tim selektiraju prema Tajfunu i MZT jer ih ceka borba ko ce drzati svecu u ligi.Porediti jednu Zvezdu osvajaca triple krune i ucesnika EL jednom recju "Giganta"sa takvim socijalnim slucajem je tuzno.

Delija

pre 8 godina

Da li sam jedini koji misli da ako uđemo u LŠ da će nam FK dati kintu?!
(gremlin, 04. avgust 2015 17:44)
Nisi ima vas dosta koji sanjate takve gluposti u koju LS da udjete jeste li vi normalni

Tegeltija Vranjanac

pre 8 godina

Sofo, da li si svestan sta te ceka? :)
(Pyrex, 4. avgust 2015 17:25)


Mi ne pravimo ekipu da bismo bili bolji od vas, mi je pravimo da bismo pokusali da igramo EL za dve tri godine.
(kordinator, 04. avgust 2015 19:59)

Kako to? Pravite ekipu a otislo vam 15igraca? Nece valjda Djumic da pokriva sve pozicije??

Struki

pre 8 godina

"Grobar",cenim tvoju privrzenost klubu za koji navijas,ali ajde malo ozbiljnosti i realnosti...Finale ABA lige? Veruj mi na rec,kosarku pratim jedno 30 godina(zato smatram da imam pravo ovo da napisem),po sadasnjim sastavima(a neki ve biti i jos jaci),bar 6-7 ekipa ce imati dosta jaci tim od Partizana! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Zadar,Olimpija,Mega,Krka,mozda cak i Igokea(doveli su za sada Nastica i Krstica,a kostur od prosle sezone je ostao)! Realno Partizan jedino moze u eventualnu borbu za Eurokup,i to pod uslovom da dodje nekoliko ozbiljnih igraca! Pozdrav svim ljubiteljima dobre kosarke!

Дератизатор

pre 8 godina

Јаоооо бре а Машан Врбица кад стиже у "институцију", не могу да дочекам тај величанствени тренутак?

Mirko

pre 8 godina

Neka se kali dečko, ako vam je neka vajda, makar razvijajte neke mlade igrače, ništa vam drugo nije dostupno ni moguće. Demagogija više ne pomaže.

Las

pre 8 godina

Dobro došao momče, i ti i svi ostali koji budete obukli crno-beli dres imaćete moju i punu podršku svih koji vole KKP i košarku. Znamo ko smo, šta smo do sada postigli. Znamo i da su došli teški dani, ali znamo i gde idemo, znamo da ćemo se vratiti tamo gde nam je mesto.
Čekam da se objavi prodaja godišnjih pretplatnih i odmah pravac JNA. Ništa se ne menja, ljubav je konstanta!

expert

pre 8 godina

Košarkaški tim Partizan je propao onog trenutka kad je primio koš sa pola terena od Cedevite. Neverovatno kako je sve otišlo nizbrdo samo zahvaljujući činjenici da nije izborena Evroliga.

Са вама човек ни здраво да вам каже

pre 8 godina

Навијачи звезде су одавно небитна раја за остале, како за гробаре, тако за цео свет...Одавно су вас заборавили сви и нико вас не воли осим сами себе ....Зато сте ту где јесте па мрзите и ругајте се колико год хоћете другима али запамтите нико вам руку пружити неће нит поштовати као некада а ви се запитај те зашто је то тако ако вам је стало...

Jabilondo

pre 8 godina

Kao Zvezdas vam ne zelim bankrot, igrajte 3-4 godine sa podmladkom pa se vratite na vrh kosarke na Balkanu. Voleo bih da za nekoliko godina imamo jaku Zvezdu i Partizan jer je to dobro za nasu kosarku.
Samo bih voleo da vam ode uprava, Danilovic nije los covek, ali nije sposoban, dok je Dule najvece zlo srpske kosarke, kad on ode valjda ce se i navijacke strasti malo smanjiti.

Pozdrav za normalne navijace Partizana i moje Zvezdase, a ne slepe pratioce Gurua.
(Xqt, 4. avgust 2015 17:46)

Prvo, hvala na lepim zeljama.

Drugo, Vujosevic verovatno treba da ode, ali je, po meni, ova prica o njemu kao "najvecem zlu srpske kosarke" prava demagogija. Ok, mogu da ga prihvatim kao neku vrstu zla u nasoj kosarci, ali oduzimati Covicu mogucnost da podeli taj orden sa njim je degutantno.

Razumem ja vas, sada vam Covic odgovara. I dalje, ima tu dosta mrlja u njegovoj karijeri, koje samo uspeva da opere cinjenica da je on dobar za svaku vlast, kao Dinkic. Ima tu dosta nedoumica, da ne kazem opravdanih sumnji, u njegovom sticanju te imperije koju ima, vezano za Kosovo i mnogo toga. A kad je neko takav i poslovnom zivotu, a pritom mu je kosarka uvek bila cist biznis, sumnjam da je i ovde postenjacina.

No dobro, docice valjda neka bolja vremena, pa cemo i ove nedoumice resiti.

Sportski pozdrav.

Batko

pre 8 godina

Zao mi je covicevih fanova,koliko stu poleteli, jaoooo :-) kad udare o ledinu mnogo ce boleti.
Sto se tice Zeravice, cestitam, dosao je u skolu dobrih centara, kod dr DV.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (konstantin, 4. avgust 2015 18:05

Ti to ozbiljno ??? Šali(ć)š se ?!

grobar

pre 8 godina

@ "Grobar",cenim tvoju privrzenost klubu za koji navijas,ali ajde malo ozbiljnosti i realnosti...Finale ABA lige? Veruj mi na rec,kosarku pratim jedno 30 godina(zato smatram da imam pravo ovo da napisem),po sadasnjim sastavima(a neki ve biti i jos jaci),bar 6-7 ekipa ce imati dosta jaci tim od Partizana! Zvezda,Cedevita,Buducnost,Zadar,Olimpija,Mega,Krka,mozda cak i Igokea(doveli su za sada Nastica i Krstica,a kostur od prosle sezone je ostao)! Realno Partizan jedino moze u eventualnu borbu za Eurokup,i to pod uslovom da dodje nekoliko ozbiljnih igraca! Pozdrav svim ljubiteljima dobre kosarke!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struki, 4. avgust 2015 18:20)

ok struki, cenim tvoju strucnost... ali, jedno veliko ali... ne zaboravi da jos igraca treba da dodje, nemoj da sudis nista na osnovu sadasnjeg sastava... drugo, koliko god ovde pljuvali duleta, a pljuju ga ljudi zbog stavova van kosarke, ipak on zna da izvuce maksimum iz ekipe kakva god da je. nije isto igrati protiv partizana i protiv mege, to svi igraci znaju. jeste da se od imena i stare slave ne zivi ali opet i to ime nesto znaci, znacice i publika (ako bude uopste i dolazila u pionir), znaci i naklonost sudija (nije sramota reci da su sudije naklonjenije uslovno receno vecim ekipama)... u svakom slucaju ceka nas interesantna sezona, odavno nije bilo ovako da igramo bez sampionskih ambicija... veci je pritisak na zvezdi nego na nama.
pozdrav i svako dobro

Zoox

pre 8 godina

Zao mi je covicevih fanova,koliko stu poleteli, jaoooo :-) kad udare o ledinu mnogo ce boleti.
Sto se tice Zeravice, cestitam, dosao je u skolu dobrih centara, kod dr DV.

Ko je Zeravica? Da nije mozda unuk Ranka Zeravice potpisao? Gde je igrao? Kakva mu je statistika? Hoce li imati neki tekst o tme?

PFC-1945-Zg

pre 8 godina

Po svemu sudeci vazniji je on njima nego oni njemu. To sve govori o stanju u bivsoj instituciji.
Poceo Covic, nastavio Nolan Smit, dovrsio Dulo. Ostaje dilema, ko ce zakucati posledmji ekser u sanduk gospode topalovica.

danilo

pre 8 godina

"... dok je Dule najvece zlo srpske kosarke, kad on ode valjda ce se i navijacke strasti malo smanjiti..."

Pozdrav za normalne navijace Partizana i moje Zvezdase, a ne slepe pratioce Gurua.
(Xqt, 4. avgust 2015 17:46)

Uplakani i nepismeni brate, zvezdađi se piše sa malim slovom, isto kao i guru.
Tvoj nik ako je akronim, onda sva slova velika.
U nije akorimin,onda je besmislen, kao i tvoj, naizgled pomirljivi komentar.
Ako za trenera Evrope 2009. i koji je sam stvorio više najvećih srpskih igrača u istoriji od cele Zvezde i FMP zajedno, koji je stvorio najviše NBA igrača van USA, ti smogneš snage da napišeš da je najveće zlo, mogu ti stručno reči , tužni brate, za tebe nema nade....
I na kraju, u svom koprcanju, ti pozdravljaš normalne navijače Partizana i tvoje zvezdaše što bi moralo da znači da su svi zvezdaši normalni, ili bar većina?!
Ipak, imaj u vidu da ste navijali za FMP misleći da je Zvezda i imaj u vidu da mrzite Duleta više od Vatikana,CIA i masona.
To nije definicija normalnosti već sasvim suprotno...

Tajfun Korkut

pre 8 godina

"Kako je karma slatka! Neko se sprema za Evroligu i bira pojačanja a neko se sprema za kls i skuplja otpatke. Što je lepo kad pobedi pravda!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Želim vam katanac, 4. avgust 2015 22:44) "

Bas je slatka karma,neko se sprema za ulazak u LS,a neko se sprema da gleda te utakmice preko TV-a i da namesta protiv OFK Beograda,Radnickog,Javora,kad ne moze da pobedi na regularan nacin.Lepo je kad pobedi pravda,sad ce izvestaj nadleznih organa za mec 1 kola OFK-Zvezda,a vi cete pravac zonska liga grupa Beograda.Pa ti vidi kako deluje karma,kao bumerang.Ee da jos nesto,i ja vama zelim katanac,od sveg srca!Kad vam stignu Srecko Katanac i Gvozden Katancic to je kraj jedne male nebitne Zvezde!!

Djura frizura

pre 8 godina

Tepic,Marinkovic,Muric,Grk,Djumic, i dalje mislite da je tim od prosle sezone mnogo jaci? Samo dobrog pleja dovesti i neke mlade da odmaraju npr Murica i grka,ostali mogu celu... za 2 godine prvaci ABA i domaće živinske lige...

*

pre 8 godina

(danilo, 05. avgust 2015 00:30)

Dule nije stvarao nego je kupovao (kao Dejo sada) i niko mu ne brani da nastavi da od svakog centra napravi NBA zvezdu (Gagic, Salic, Musli, Besovic, Marinnkovic......). Neka se sad pokaze legenda CSKA.

Jaa

pre 8 godina

Pametan dečko, došao u tim gde će postati pravi igrač. Ubedljivo najbolja škola za centre.
(chera-bera, 04. avgust 2015 22:23)

Haha ha ha ha ha "Škola za centre",šta sve čovek ovde pročita !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hamlet, 4. avgust 2015 23:32)

Vlade Divac, Zeljko Rebraca, Nikola Pekovic, Nenad Krstic...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Izbacice vas sutra Rumuni ali i ako biste njih prosli,narednog rivala sigurno necete,jer jednostavno nemate kvalitet ni za LE.Cak ni u nasoj ligi ima boljih timova.
(Toliko, 04. avgust 2015 21:35)

Ajde lepo nazad u osnovnu školu.

Dobro pamtim sve,sve sto bilo je...

pre 8 godina

Ubedjen sam da ce Partizan opet biti medju 4 tima u ABA ligi.Da smo zivi i zdravi,pa se cujemo kada je plej of ABA lige.

dule v.

pre 8 godina

Nije problem što se glupi, ipak ste vi to što jeste, veći je problem što ste bolesno bezobrazni. To vam ide do srži, a sve potiče od onog američkog plaćenika. Jedna je stvar imati sponzora i dodati ga uz ime kluba, PARTIZAN NIS, nis nije košarkaški klub, a sasvim druga napraviti fuziju sa nekim. Onda ti više nisi ti ili bolje rečeno nisi sto posto svoj. Pozdrav za sve ćokijeve pudlice, prodane duše, koje to rade iz ljubavi $€, čista emocija!

Sasa

pre 8 godina

208? Jao, pa toliko nas 2. centar ima kila! :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stella, 4. avgust 2015 20:35)

# Link komentara

Pa, uranite ga jos malo, u Novembru je svinjokolj. Ionako volite svinjske papke..

"Dijagnosticar", Nis

beli

pre 8 godina

U Partizan dolaze prva 2 pojacanja u liku Boa Mekejleba i Vladimira Dragicevica koji su sami izrazili zelju da igraju za nas,takodje kao potencijalna pojacanja pominju se Rasic,Dejan Todorovic,Vitkovac,Dasic,Savanovic,Ondrej Bolvin,Nikola Jankovic,Maric,Perovic...
(Cinjenice, 04. avgust 2015 20:51)
koce da dodje da bi igrao samo aba ligu bez evrope i bez para?samo sanjaj te

bbROD

pre 8 godina

Kakav cemer u navijacima Zvezde! Pa ovoliko zlobe na jednom mestu u svetu nema! To su zaista duboke frustracije. Godine i godine dominacije Partizana su ostavile duboki trag na psihi doticnih. Siguran sam da ce kolo srece ponovo okrenuti i to vrlo brzo jer ono sto se na brzinu stece i pravi ne moze da traje dugo. A sto se tice Koprivice zelim mu dobrodoslicu. Ukomponovace Dule tim ponovo bez obzira kakve igrace imao

pikado-uglavnom u centar

pre 8 godina

Dobrodosao mali. Nek' nam se rugaju, ali osveta ce biti strasna, za dve tri godine bice kao u vaterpolu.
(Shamija voli ka(i)rat, 4. avgust 2015 17:32)

Niko vam se ne ruga..to je samo povratna reakcija na vaše dugogodišnje ruganje i nipodištavanje..prijatnan dan

1

pre 8 godina

@danilo,zvezdasi a ne tako kako si ti napisao,nije akorinim vec akronim,ako dajes sebi za pravo da nekog ispravljas prodji jos jednom svoj pismeni rad pa se onda nekom obrati.Ne moras u svemu da kopiras bas svog ucitelja.

DedaMiloje

pre 8 godina

(grobar, 04. avgust 2015 19:52)

Bez zezanja, Partizan je u debelom kanalu. Nećete dovesti ozbiljne igrače. Šta god da dovedete to je na staru slavu, ne kažem da neće biti možda dobra mlada ekipa, ali brate za takav mlad tim treba minimum godina da se uigra. Pusti se Duleta molim te, od njega nema ništa više, čovek treba da se fokusira samo na trening i tim ako hoće da iz sebe izvuče poslednje atome trenerske snage. Treba ga osloboditi gluposti i obezbediti mu da se bavi samo košarkom. Mislim da je za to kasno u Partizanu što se njega tiče. Prevelika je sujeta tu u pitanju. Sve najbolje i da se vratite jaki da igramo ozbiljan derbi i naravno da Zvezda pobedi sa pola koša razlike :)

Nenad,Bgd.

pre 8 godina

Nema razloga za podsmeh komsija sa malog Kalemegdana, imate fudbalski klub, koji je nekada bio evropski prvak i sinonim za fudbal, na ovim prostorima, a sada moze da sluzi za podsmeh...ali, eto...meni nije smesno.Ne vidim kako normalnom coveku moze biti smesno razapinjanje, mrcvarenje i odumiranje tako velikog kluba, mozda godinu,dve, ali ovo postaje bolesno...dakle, bavite se time, a ostavite bivseg evropskog prvaka u kosarci i cetrvorostrukog ucesnika final-four Euroleague.Mali pogled u svoje dvoriste, ne bi zgoreg dosao...sto se tice kk Partizan, stvari stoje jako lose, to nam je svima jasno.Para nema, nema ni tima, nema ni klinaca i sad se samo krpimo.Pomoc ce uslediti od fk Partizan, cak i ako ne udjemo u Ligu Sampiona, ali struja, koja ce pomoci, uslovljavace pomoc odlaskom Vujosevica.Ne bavim se analizom, da li je to dobro ili ne, vec samo cinjenicama...a Dule, bude li morao da ode, aktivirace menicu.A da mu se duguje, duguje mu se...i to mnooogo para.Dakle, teski dani za kk Partizan su pred nama, a moj najveci strah je samo da se nas kosarkaski klub ne pretvori u blizanca fk Crvena Zvezda, a idemo ka tome.Ponavljam, samo budali to moze da bude smesno, a znam da su oni manjina.Hvala na prostoru.

DedaMiloje

pre 8 godina

Čestitke na podpisivanju ugovora.
(DedaMiloje, 04. avgust 2015 17:30)

Na potpisivanju misliš?
(Alexa, 04. avgust 2015 22:19)

Mislim, greška u kucanju, ako je to problem u redu.