Utorak, 04.08.2015.

12:43

Pavlović: Od pleja zavise ostala pojačanja

Sportski direktor Crvene zvezde Mirko Pavlović kaže za 'Sport' da je prioritet kluba dovođenje plejmejkera, od koga će zavisiti i dolazak novih pojačanja.

Izvor:

Pavloviæ: Od pleja zavise ostala pojaèanja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

neko ko se razume

pre 8 godina

Budimo realni, da nije bilo dr. Wilijamsa u prosloj sezoni koji je razigravao celu ekipu Zvezda ne bi izgledala onako mocno. Mogu da mu se zahvale i Mitrovicni Kalenic, pogotovo Marjanovic, jer ih je hranio loptama. Dugo nisam video takvog igraca kojeg ne znas kako da cuvas, jer uvek te necim iznenadi. Ako postoji i promil sanse da ga zadrzimo molio bih upravu da to i uradi... ne ulazim u izbor deficitarnih pozicija, samo znam da ce on mnogo nedostajati. Jos jednom hvala mu za sve!

Ivan

pre 8 godina

@ novinar sos kanalaKako li je težak tvoj život kad nemaš šta drugo da radiš po ceo dan osim da pratiš 24 časa vesti i čekaš nešto o Zvezdi da bi napisao komentar. Užas.
(ovo je bolesno koliko si ti opterećen Zvezdom, 04. avgust 2015 16:43)
Brate ovo je ladno Tegeltija!

Uros

pre 8 godina

Vratite Filipa u prvi tim!
(Uros, 4. avgust 2015 12:51)

Pozajmićemo ga vama, jer smo tako u mogućnosti.
(Ivan NS, 4. avgust 2015 13:28)

Kome nama, ja sam pratio FMP od Bulatovica i Jestretijevica, preko Vese Petrovica i Milojevica, Kecmana, Askrabica i Nikolica, Frieda i Frimena, Ercega i Ilica, Teodosica i Labovica. Mislim da je Filip trenutno najbolji nas plej koji igra u Srbiji, ali da zbog sukoba Dulo-Covic ne igra za reprenzetaciju. Vreme je da se vrati u prvi tim i pokaze da moze da igra evroligu.

Xqt

pre 8 godina

Samo polako, ne trebaju nam polovnjaci, niti veliko gomilanje igraca, doveli smo Sofoa, dovesti dobrog pleja i jos jednog ekstra amerikanca sutera koji moze da pokriva pozicije 2/3, ostalo ubaciti Gudurica i dati jos nekom sansu od mladih.

Rep.Srpska

pre 8 godina

James Feldeine.postoji vjerovatnoca da i on potpise.pogledajte na yt.ima strasan sut,na jednoj tekmi 50 poena je zabio.odlican u tranziciji,odlican suter,vrlo dobar u odbrani sa izvrsnom percepcijom za kradje lopti i presjecanje.odlicno igra i na jedinici i na dvojci.posto je portorikanac ne vjerujem ni da je skup.Wrighta na trojku i to je to.ne bih se ni za Ercega mnogo bunio.zelim Zvezdu jaku kao stena.

ovo je bolesno koliko si ti opterećen Zvezdom

pre 8 godina

@ novinar sos kanala

Kako li je težak tvoj život kad nemaš šta drugo da radiš po ceo dan osim da pratiš 24 časa vesti i čekaš nešto o Zvezdi da bi napisao komentar. Užas.

CZ99

pre 8 godina

Aaaah, kakva tuga...
Prajs ne dolazi a tako smo se cak i mi, bez kinte, radovali sto nase komsije imaju i za bacanje.
Inace, vise ne kapiram ko je ko u Zvezdi i koja je Zvezda u pitanju.
U svakom slucaju, ovih dana Mr.Transparency ima da objasni svojoj pastvi u kom pravcu da se giba?
(danilo, 04. avgust 2015 13:10)

Mi cemo da se gibamo u ritmu EL....:) A vi?
Nista lepse nego citati o pojacanjima,planovima itd,a onda uci na komentare i citati kmecanje grobara...Divota.:)))

DedaMiloje

pre 8 godina

Jel istina ovo što se priča po gradu da Čović dao ponudu za Partizan? Priča se da bi jedni prodali, a drugi se ne slažu da se njemu proda?

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Ma i Milos Koprivica i Bozo Djumic,samo da ne budu neke fuzije,prodaje grba i imena ! Moramo prevazici ovu situaciju i pet godina ako treba,a ne kao FK Terzic da dovodimo igrace koje ne mozemo da platimo i da se pored ovih 3 miliona,zaduzimo jos 33 ! Koliko imas,toliko trosis ! Mi sada nemamo i to je to.Boricemo se i ovako !(Dobro pamtim sve,sve sto bilo je..., 3. avgust 2015)

Fuzija ti je bila 2007-me, Partizan-Igokea ... Grb ste menjali, pogledaj grb Partizana sa serpom Cepter ... A za pocetak bi bilo dobro da promenite drzavu u nazivu imena ! Jos uvek ste Jugosloveni ... Ili da se vratite odakle ste dosli ! Zagrepcani !

#CoachS

pre 8 godina

Sta je gledao ovaj jedan lik kad je u sastavu Reala video 2 domaca igraca??? Rodrigez, Ljulj, Fernandez, Rejes... 4 top domaca igraca.

Batko

pre 8 godina

Batko,lepo si rekao,mi imamo SVOJ KLUB,mi taj klub volimo i volecemo ga uvek i kad je tesko i kad je lepo,zauvek cemo ga voleti.. A ti,za koji i ciji klub ti navijas da li znas uopste?
(40+, 04. avgust 2015 14:02)

Ne, vi nemate klub...vi imate PUD (Privatni udruženje građana) Vujošević &Danilović koje vam je uništilo klub. Dok ste otimali, krali, dobijali šakom i kapom od drzave bili ste najverniji navijaci...uostalom videlo se u Kls kako podrzavate i volite klub (kada je za dzabe 7.000....kada sd placa nema ni 500)..A sta tek ocekivati u sledecoj sezoni od te vase ljubavi ?!

Tri na tri

pre 8 godina

marjanovic svakako nije vas produkt a kalinic pogotovo
u sprezi sa menadzerom doveli ste dva reprezentativca.
(konj, 04. avgust 2015 13:08)

Koji je igrac vas produkt? Koji je igrac iz mladjih selekcija dosao do prvog tima?.Otimali ste. Od Divca, Sase Djordjevica, Vujanica, Tomasevica,Silobada,Luke Bogdanovica,Paspalja , Sase danilovica, Macvana i ostalih. Sada vise nema FMP-a da otimate. FMP je sada nasa filijala.Mi barem imamo Aranitovica, Rebica, Tejica,Kaplanovica i jos gomilu dece koja dve godine za redomigraju finale omladinske lige Evrope, koji su prvaci Evrope U20.Mozda se ocesete za nesto sto nama ne valja

Poligraf

pre 8 godina

(Fizikalac, 04. avgust 2015 13:17) Kakve ti veze imas sa kosarkom,isto kao tvoje gazde sa postenjen! Nisi pratio kosarku 17 godina,mozda i od rodjenja tvog! Objasni nam,za koga navijas,za Fmp,Zvezdu Telekom,Zvezdu ili ILR??? Aj sad kod gazde da ti kaze sta da odgovoris.Brzo,pre nego te stigne potere iz Laze!

Istina

pre 8 godina

Postali ste jako teški za praćenje. Više uopšte ne znam o kom od 3 kluba govorite. Smenjuju se likovi, mešaju se funkcije, dupliraju nadležnosti, čas u jednom čas u drugom klubu, a treći na papiru samo čeka.
(Parni valjak, 4. avgust 2015 13:01) # Link komentara
Tesko je za pracenje osobama zaostalim u razvoju,koji su izabrali mali klub za navijanje,ali takav im je mentalni sklop.

Batko

pre 8 godina

ja mogu da ti objasnim...al ne žalost,ne mogu da razumem umesto tebe. 
a mozak ti je ispran...
(punimlimenke, 04. avgust 2015 13:58)

Eto i posle se ljutite kada napisem da, vi grobari šaljete glupe komentare

Dejan

pre 8 godina

Ne dolazi Prajs ali mesto sigurno nece ostati upraznjeno,sto se sirotinja obradova ovo je za sevapa.Jos nisu svesni gde su i sta ih ceka.Nismo nestrpljivi,Zvezda ima ozbiljne ljude koji njome upravljaju i koji su joj vec zacementirali mesto u EL,tako da ce se sampionski tim ubrzo iskristalisati a novu radost dezurnoj sirotinji zakazujemo vec 31 oktobra kada cemo u humanitarnoj akciji toga dana crno beloj sirotinji udeliti lanc paket sa mesnim narezkom.

40+

pre 8 godina

Batko,lepo si rekao,mi imamo SVOJ KLUB,mi taj klub volimo i volecemo ga uvek i kad je tesko i kad je lepo,zauvek cemo ga voleti.. A ti,za koji i ciji klub ti navijas da li znas uopste?

Zvezda

pre 8 godina

U prevodu Dr Mr Prim. Sci Profesor Čovic.
Kume odlicni su ti komentari, imas odlican nacin komunikacije sa grobarima. Odgovor na svaku kratko i jasno.....

John Terry

pre 8 godina

(Parni valjak, 4. avgust 2015 13:01)

Kapiram te brate. Ti onda nemoj da pratis, imas Partizan, kod vas je sve jasno, necete postojati. To je lako pratiti.

Gde jebatko

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da ni jedan novinar nema hrabrosti da upita KSS da li je moguce da jedan tim osvoji titulu,a da je ustupi drugom , ne sam pehar kao materijlna ilustracija osvojenog sampionata, vec samo priznanje ?
Da li iko moze da zamisli da Djokovic promeni ime prepusti titule ili atp poene Troickom dok se ovaj nije takmicio (nebitan razlog zbog koga bi to ucinio).
Da li ikom normalnom pada na pamet da bi to bilo moguce i da bi to bilo ko prizano ?
U vezi toga sad mi nije jasno, igraci imaju ugovor sa ILR-om, ( to kako se zvao pre 4 godine ili prosle, uopste nije bitno, promena imena je rutinska stvar), a Crvena Zvedza nema ni jednog ili ima samo jednog igraca Skorcijanidisa, zavisi sa kime je ugovor potpisao, pa upravo zato i sluzi maticni broj da se istorija nekog poslovnog subjekta moze ispratiti od momenta osnivanja.
Ponavljam, priznanja , nagrade diplome su dostigniuca koja se ne mogu ustuptati jer su licna ili odredjenog kolektiva.
Pa nismo valjda tolika banana drzava da je kod nas i to moguce ?

Kum

pre 8 godina

heh kako je tejic.na slikama uvek iza covica.da li je odgovarao za ono sto je udarao lovernja u glavu na dderbiju
(muamua, 04. avgust 2015 13:09)

Jeste, isto kao Pavlovic i Muric.

Nemas u svojoj muci nista drugo da kazes?

Taurus

pre 8 godina

Kris Rajt iskreno nije neko resenje,svako ko je pratio ovog igraca zna kakve atletske sposobnosti ima,neverovatan odraz,kuca kao iz sale iz bukvalno svih pozicija,ali takvog igraca Zvezda vec ima,dosta slican je Dangubic samo sto Dangubic ima i bolje procente suta. Nadam se da ce uprava sa Radonjom odraditi najbolje sto moze i ubosti sa pojacanjima.

Batko

pre 8 godina

Mislis od Velikog vođe i od toga koliko ce jos skociti struja, benzin, PDV...
(Hank Moody, 04. avgust 2015 13:28)

Samo to ? A polave, deciji dodaci...penzije... ???
Više niste ni narikače kao sto ste bili.!

Batko

pre 8 godina

Meni je iskreno zao mladih grobarčića...Klub im u rasulu....nemaju ni za prvu petorku igrače...bivši igrači ih tuze...od pojačanja mogu da računaju samo na Kerkeza i Beravsa ako se re-aktiviraju....
....a onda svaki dan dodju na vesti Zvezde i moraju da čitaju o tamo nekom Skocijanitisu...o Euroligi....planu dovodjenja pojačanja... stavrno, meni je njih zao i sasvim su mi razumljivi frustrirajuci komentari koje ostavljaju ovde , jer ih njihov mag još drzi u zabludi da su neko i nesto.

danilo

pre 8 godina

Aaaah, kakva tuga...
Prajs ne dolazi a tako smo se cak i mi, bez kinte, radovali sto nase komsije imaju i za bacanje.
Inace, vise ne kapiram ko je ko u Zvezdi i koja je Zvezda u pitanju.
U svakom slucaju, ovih dana Mr.Transparency ima da objasni svojoj pastvi u kom pravcu da se giba?

Antidervis Antipecenjara

pre 8 godina

Ko je ovaj,koja mu je funkcija,kakve on veze ima sa KK IVO LOLA RIBAR?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Poligraf, 4. avgust 2015 12:47)

Ima isto veze sa ILR koliko i ti s mozgom...

Gordon

pre 8 godina

Uzmite nekog naseg kreativnog pleja, a crnci neka skacu ako vec nemamo nase dominantne atlete za Evroligu... Mi smo Srbija ! Ne potcenjujte nase plejeve ! To sto su mozda nepoznati ili neiskusni je zato sto im ne dajete sansu, vec pravite ugovore za poziciju koja je uvek bila NASA !

Sale

pre 8 godina

Znam da ću dobiti solidan broj minusa...ali...Zvezda ima pleja...Rebića...dečko je prošle godine dobijao šansu na kašičicu, realno je samopuzdanje trabalo da mu bude na nuli...a odigrao je dobro Evopsko za juniore i uz solidnu statistiku ušao idealnu petorku. Zaslužuje šansu, bar 15-ak minuta po meču uključujući Evroligu. Zvezda će videti na čemu je, ukoliko je dobar, prodaće ga za dve tri godine, ako je loš...Rumunija, Mađarska...mlad igrač u tim godinama ne može da postane dobar ukoliko mu se ne pruži šansa...ok, dečko nije MW ali ni jedan beli plej to ne može da bude...na kraju krajeva, ovakovom sastavi Zvezde Markus nije neophodan...već klasičan "vodonoša" kakav ovaj mali može bez problema da bude. Njegovo je da prevede i da Luki ili Dangubi, ovi posle neka napadju koš, spuštaju centrima...ovaj amer će samo da juri statistiku kako bi se ili vratio u NBA ili prešao u neki jači klub...plus je više point guard nego klasičan plej

mik

pre 8 godina

Što se tiče Sofa,ubeđen sam da je silno motivisan jer su ga mnogi otpisali. Predviđam mu odlučnu sezonu(naravno uz dobrog pleja) jer ima znanje i predispozicije,a još kada je motivisan... Mislim da će biti jako malo igrača koji će moći sa njim da igraju pod oba obruča. Uostalom,jedini centar protiv koga se Bobi nije naigrao je upravo Sofo,što je i sam Bobi potvrdio. Od njega ne treba očekivati 30 poena već stabilnost pod oba obruča,a za poene će biti neko drugi zadužen(novi bek šuter,novo nisko krilo...).

pininfarina

pre 8 godina

A Dulo i kompanija na odmoru, uzivaju i troskare pare, one sto su ostale jos od f4...A kakve ce debakle o izivljavanja dozivljavati u predstojecoj sezoni od strane prvaka toga nisu svesni, e ako im dodje plej i Pavlovic i jos ako upale masinu tamo u maju, to je vec druga prica...

neko ko se razume

pre 8 godina

potpisite opet wilijamsa zna sistem rada i ne treba mu period privikavania. vole ga bas svi Iskreni Zvezdasi. Molim vas njega da ne rizikujemo sa mackom u dzaku. i Ovog Chrisa Wrighta i to je to. ubaciti gudurica na sutera. Nema potrebe za nagomilavanjem. Ovo sve moze da se uklopi u predvidjeni budzet.

Kum

pre 8 godina

marjanovic svakako nije vas produkt a kalinic pogotovo
u sprezi sa menadzerom doveli ste dva reprezentativca.
(konj, 04. avgust 2015 13:08)

Marjanovic je bio u Megi, niko ga nije hteo (i vama je bio nudjen!), i posle dve godine u Zvezdi postao prvi centar Evrope. A ti placi.

Milan

pre 8 godina

(danilo, 4. avgust 2015 13:10

Mozda ne dodje Prajs, ali sigurno ce doci neko drugi, ako ne on...A ko dolazi u instituciju??Cujem da ce te postati filijala nekom spanskom klubu!? Sigurno je transparetniji od KK Partizan!

Goran

pre 8 godina

Gledao sam sastav Real Madrida čini mi se prošle godine,imaju dva Španca i ostale strance igrače.Dali je Španska reprezentacija loša,mislite o tome.

Parni valjak

pre 8 godina

Postali ste jako teški za praćenje. Više uopšte ne znam o kom od 3 kluba govorite. Smenjuju se likovi, mešaju se funkcije, dupliraju nadležnosti, čas u jednom čas u drugom klubu, a treći na papiru samo čeka.

Sasa

pre 8 godina

Brat Markus nam dovede Prajsa. Drugari sa koledža, prodavali zajedno kradene lap-topove, hehe. :) Prajs će da iskida narednu sezonu!
(Ivan NS, 3. avgust 2015 10:37

"Mosa", brother from N.Sad. Kude trcis ? Sces u "riljano" ?

SASA

pre 8 godina

Ostaje da se vidi, ko ce igrati a ko ne, ima jos vremena, i polako...
Gledati kvalitet,i misliti, na buducnost takodje, nema potrebe da se klinci zapostavljaju, kad su bas Mitrovic, Tejic, Guduric, buducnost Zvezde...
A za vas Grobare cujem stize veliko pojacanje Koprivica?... Pa,nema sumnje DUle pali masinu, jos kad oko marta stuigne play, bice dominacija aa....

hehehe...

Fizikalac

pre 8 godina

Ko je ovaj,koja mu je funkcija,kakve on veze ima sa KK IVO LOLA RIBAR?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Poligraf

Kakve veze ti imas sa kosarkom?? Lecenje nije uspelo

gojkocea

pre 8 godina

pregovara se sa dzastinom dentmonom bivsim igracem zalgirisa kao resenjem na poziciji pleja...vrh igrac, prosek skoro 17 poena po mecu u el pre dve sezone...

punimlimenke

pre 8 godina

Meni je iskreno zao mladih grobarčića...Klub im u rasulu....nemaju ni za prvu petorku igrače...bivši igrači ih tuze...od pojačanja mogu da računaju samo na Kerkeza i Beravsa ako se re-aktiviraju....
....a onda svaki dan dodju na vesti Zvezde i moraju da čitaju o tamo nekom Skocijanitisu...o Euroligi....planu dovodjenja pojačanja... stavrno, meni je njih zao i sasvim su mi razumljivi frustrirajuci komentari koje ostavljaju ovde , jer ih njihov mag još drzi u zabludi da su neko i nesto.
(Batko, 04. avgust 2015 13:35)
ja mogu da ti objasnim...al ne žalost,ne mogu da razumem umesto tebe.
a mozak ti je ispran...

Kum

pre 8 godina

marjanovic svakako nije vas produkt a kalinic pogotovo
u sprezi sa menadzerom doveli ste dva reprezentativca.
(konj, 04. avgust 2015 13:08)

Marjanovic je bio u Megi, niko ga nije hteo (i vama je bio nudjen!), i posle dve godine u Zvezdi postao prvi centar Evrope. A ti placi.

Antidervis Antipecenjara

pre 8 godina

Ko je ovaj,koja mu je funkcija,kakve on veze ima sa KK IVO LOLA RIBAR?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Poligraf, 4. avgust 2015 12:47)

Ima isto veze sa ILR koliko i ti s mozgom...

Batko

pre 8 godina

Mislis od Velikog vođe i od toga koliko ce jos skociti struja, benzin, PDV...
(Hank Moody, 04. avgust 2015 13:28)

Samo to ? A polave, deciji dodaci...penzije... ???
Više niste ni narikače kao sto ste bili.!

Kum

pre 8 godina

heh kako je tejic.na slikama uvek iza covica.da li je odgovarao za ono sto je udarao lovernja u glavu na dderbiju
(muamua, 04. avgust 2015 13:09)

Jeste, isto kao Pavlovic i Muric.

Nemas u svojoj muci nista drugo da kazes?

mik

pre 8 godina

Što se tiče Sofa,ubeđen sam da je silno motivisan jer su ga mnogi otpisali. Predviđam mu odlučnu sezonu(naravno uz dobrog pleja) jer ima znanje i predispozicije,a još kada je motivisan... Mislim da će biti jako malo igrača koji će moći sa njim da igraju pod oba obruča. Uostalom,jedini centar protiv koga se Bobi nije naigrao je upravo Sofo,što je i sam Bobi potvrdio. Od njega ne treba očekivati 30 poena već stabilnost pod oba obruča,a za poene će biti neko drugi zadužen(novi bek šuter,novo nisko krilo...).

CZ99

pre 8 godina

Aaaah, kakva tuga...
Prajs ne dolazi a tako smo se cak i mi, bez kinte, radovali sto nase komsije imaju i za bacanje.
Inace, vise ne kapiram ko je ko u Zvezdi i koja je Zvezda u pitanju.
U svakom slucaju, ovih dana Mr.Transparency ima da objasni svojoj pastvi u kom pravcu da se giba?
(danilo, 04. avgust 2015 13:10)

Mi cemo da se gibamo u ritmu EL....:) A vi?
Nista lepse nego citati o pojacanjima,planovima itd,a onda uci na komentare i citati kmecanje grobara...Divota.:)))

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Ma i Milos Koprivica i Bozo Djumic,samo da ne budu neke fuzije,prodaje grba i imena ! Moramo prevazici ovu situaciju i pet godina ako treba,a ne kao FK Terzic da dovodimo igrace koje ne mozemo da platimo i da se pored ovih 3 miliona,zaduzimo jos 33 ! Koliko imas,toliko trosis ! Mi sada nemamo i to je to.Boricemo se i ovako !(Dobro pamtim sve,sve sto bilo je..., 3. avgust 2015)

Fuzija ti je bila 2007-me, Partizan-Igokea ... Grb ste menjali, pogledaj grb Partizana sa serpom Cepter ... A za pocetak bi bilo dobro da promenite drzavu u nazivu imena ! Jos uvek ste Jugosloveni ... Ili da se vratite odakle ste dosli ! Zagrepcani !

pininfarina

pre 8 godina

A Dulo i kompanija na odmoru, uzivaju i troskare pare, one sto su ostale jos od f4...A kakve ce debakle o izivljavanja dozivljavati u predstojecoj sezoni od strane prvaka toga nisu svesni, e ako im dodje plej i Pavlovic i jos ako upale masinu tamo u maju, to je vec druga prica...

Tri na tri

pre 8 godina

marjanovic svakako nije vas produkt a kalinic pogotovo
u sprezi sa menadzerom doveli ste dva reprezentativca.
(konj, 04. avgust 2015 13:08)

Koji je igrac vas produkt? Koji je igrac iz mladjih selekcija dosao do prvog tima?.Otimali ste. Od Divca, Sase Djordjevica, Vujanica, Tomasevica,Silobada,Luke Bogdanovica,Paspalja , Sase danilovica, Macvana i ostalih. Sada vise nema FMP-a da otimate. FMP je sada nasa filijala.Mi barem imamo Aranitovica, Rebica, Tejica,Kaplanovica i jos gomilu dece koja dve godine za redomigraju finale omladinske lige Evrope, koji su prvaci Evrope U20.Mozda se ocesete za nesto sto nama ne valja

neko ko se razume

pre 8 godina

potpisite opet wilijamsa zna sistem rada i ne treba mu period privikavania. vole ga bas svi Iskreni Zvezdasi. Molim vas njega da ne rizikujemo sa mackom u dzaku. i Ovog Chrisa Wrighta i to je to. ubaciti gudurica na sutera. Nema potrebe za nagomilavanjem. Ovo sve moze da se uklopi u predvidjeni budzet.

Batko

pre 8 godina

Meni je iskreno zao mladih grobarčića...Klub im u rasulu....nemaju ni za prvu petorku igrače...bivši igrači ih tuze...od pojačanja mogu da računaju samo na Kerkeza i Beravsa ako se re-aktiviraju....
....a onda svaki dan dodju na vesti Zvezde i moraju da čitaju o tamo nekom Skocijanitisu...o Euroligi....planu dovodjenja pojačanja... stavrno, meni je njih zao i sasvim su mi razumljivi frustrirajuci komentari koje ostavljaju ovde , jer ih njihov mag još drzi u zabludi da su neko i nesto.

Batko

pre 8 godina

Batko,lepo si rekao,mi imamo SVOJ KLUB,mi taj klub volimo i volecemo ga uvek i kad je tesko i kad je lepo,zauvek cemo ga voleti.. A ti,za koji i ciji klub ti navijas da li znas uopste?
(40+, 04. avgust 2015 14:02)

Ne, vi nemate klub...vi imate PUD (Privatni udruženje građana) Vujošević &Danilović koje vam je uništilo klub. Dok ste otimali, krali, dobijali šakom i kapom od drzave bili ste najverniji navijaci...uostalom videlo se u Kls kako podrzavate i volite klub (kada je za dzabe 7.000....kada sd placa nema ni 500)..A sta tek ocekivati u sledecoj sezoni od te vase ljubavi ?!

neko ko se razume

pre 8 godina

Budimo realni, da nije bilo dr. Wilijamsa u prosloj sezoni koji je razigravao celu ekipu Zvezda ne bi izgledala onako mocno. Mogu da mu se zahvale i Mitrovicni Kalenic, pogotovo Marjanovic, jer ih je hranio loptama. Dugo nisam video takvog igraca kojeg ne znas kako da cuvas, jer uvek te necim iznenadi. Ako postoji i promil sanse da ga zadrzimo molio bih upravu da to i uradi... ne ulazim u izbor deficitarnih pozicija, samo znam da ce on mnogo nedostajati. Jos jednom hvala mu za sve!

John Terry

pre 8 godina

(Parni valjak, 4. avgust 2015 13:01)

Kapiram te brate. Ti onda nemoj da pratis, imas Partizan, kod vas je sve jasno, necete postojati. To je lako pratiti.

DedaMiloje

pre 8 godina

Jel istina ovo što se priča po gradu da Čović dao ponudu za Partizan? Priča se da bi jedni prodali, a drugi se ne slažu da se njemu proda?

Batko

pre 8 godina

ja mogu da ti objasnim...al ne žalost,ne mogu da razumem umesto tebe. 
a mozak ti je ispran...
(punimlimenke, 04. avgust 2015 13:58)

Eto i posle se ljutite kada napisem da, vi grobari šaljete glupe komentare

gojkocea

pre 8 godina

pregovara se sa dzastinom dentmonom bivsim igracem zalgirisa kao resenjem na poziciji pleja...vrh igrac, prosek skoro 17 poena po mecu u el pre dve sezone...

SASA

pre 8 godina

Ostaje da se vidi, ko ce igrati a ko ne, ima jos vremena, i polako...
Gledati kvalitet,i misliti, na buducnost takodje, nema potrebe da se klinci zapostavljaju, kad su bas Mitrovic, Tejic, Guduric, buducnost Zvezde...
A za vas Grobare cujem stize veliko pojacanje Koprivica?... Pa,nema sumnje DUle pali masinu, jos kad oko marta stuigne play, bice dominacija aa....

hehehe...

ovo je bolesno koliko si ti opterećen Zvezdom

pre 8 godina

@ novinar sos kanala

Kako li je težak tvoj život kad nemaš šta drugo da radiš po ceo dan osim da pratiš 24 časa vesti i čekaš nešto o Zvezdi da bi napisao komentar. Užas.

Fizikalac

pre 8 godina

Ko je ovaj,koja mu je funkcija,kakve on veze ima sa KK IVO LOLA RIBAR?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Poligraf

Kakve veze ti imas sa kosarkom?? Lecenje nije uspelo

Milan

pre 8 godina

(danilo, 4. avgust 2015 13:10

Mozda ne dodje Prajs, ali sigurno ce doci neko drugi, ako ne on...A ko dolazi u instituciju??Cujem da ce te postati filijala nekom spanskom klubu!? Sigurno je transparetniji od KK Partizan!

Goran

pre 8 godina

Gledao sam sastav Real Madrida čini mi se prošle godine,imaju dva Španca i ostale strance igrače.Dali je Španska reprezentacija loša,mislite o tome.

Istina

pre 8 godina

Postali ste jako teški za praćenje. Više uopšte ne znam o kom od 3 kluba govorite. Smenjuju se likovi, mešaju se funkcije, dupliraju nadležnosti, čas u jednom čas u drugom klubu, a treći na papiru samo čeka.
(Parni valjak, 4. avgust 2015 13:01) # Link komentara
Tesko je za pracenje osobama zaostalim u razvoju,koji su izabrali mali klub za navijanje,ali takav im je mentalni sklop.

40+

pre 8 godina

Batko,lepo si rekao,mi imamo SVOJ KLUB,mi taj klub volimo i volecemo ga uvek i kad je tesko i kad je lepo,zauvek cemo ga voleti.. A ti,za koji i ciji klub ti navijas da li znas uopste?

Rep.Srpska

pre 8 godina

James Feldeine.postoji vjerovatnoca da i on potpise.pogledajte na yt.ima strasan sut,na jednoj tekmi 50 poena je zabio.odlican u tranziciji,odlican suter,vrlo dobar u odbrani sa izvrsnom percepcijom za kradje lopti i presjecanje.odlicno igra i na jedinici i na dvojci.posto je portorikanac ne vjerujem ni da je skup.Wrighta na trojku i to je to.ne bih se ni za Ercega mnogo bunio.zelim Zvezdu jaku kao stena.

Zvezda

pre 8 godina

U prevodu Dr Mr Prim. Sci Profesor Čovic.
Kume odlicni su ti komentari, imas odlican nacin komunikacije sa grobarima. Odgovor na svaku kratko i jasno.....

Ivan

pre 8 godina

@ novinar sos kanalaKako li je težak tvoj život kad nemaš šta drugo da radiš po ceo dan osim da pratiš 24 časa vesti i čekaš nešto o Zvezdi da bi napisao komentar. Užas.
(ovo je bolesno koliko si ti opterećen Zvezdom, 04. avgust 2015 16:43)
Brate ovo je ladno Tegeltija!

Dejan

pre 8 godina

Ne dolazi Prajs ali mesto sigurno nece ostati upraznjeno,sto se sirotinja obradova ovo je za sevapa.Jos nisu svesni gde su i sta ih ceka.Nismo nestrpljivi,Zvezda ima ozbiljne ljude koji njome upravljaju i koji su joj vec zacementirali mesto u EL,tako da ce se sampionski tim ubrzo iskristalisati a novu radost dezurnoj sirotinji zakazujemo vec 31 oktobra kada cemo u humanitarnoj akciji toga dana crno beloj sirotinji udeliti lanc paket sa mesnim narezkom.

punimlimenke

pre 8 godina

Meni je iskreno zao mladih grobarčića...Klub im u rasulu....nemaju ni za prvu petorku igrače...bivši igrači ih tuze...od pojačanja mogu da računaju samo na Kerkeza i Beravsa ako se re-aktiviraju....
....a onda svaki dan dodju na vesti Zvezde i moraju da čitaju o tamo nekom Skocijanitisu...o Euroligi....planu dovodjenja pojačanja... stavrno, meni je njih zao i sasvim su mi razumljivi frustrirajuci komentari koje ostavljaju ovde , jer ih njihov mag još drzi u zabludi da su neko i nesto.
(Batko, 04. avgust 2015 13:35)
ja mogu da ti objasnim...al ne žalost,ne mogu da razumem umesto tebe.
a mozak ti je ispran...

Xqt

pre 8 godina

Samo polako, ne trebaju nam polovnjaci, niti veliko gomilanje igraca, doveli smo Sofoa, dovesti dobrog pleja i jos jednog ekstra amerikanca sutera koji moze da pokriva pozicije 2/3, ostalo ubaciti Gudurica i dati jos nekom sansu od mladih.

Taurus

pre 8 godina

Kris Rajt iskreno nije neko resenje,svako ko je pratio ovog igraca zna kakve atletske sposobnosti ima,neverovatan odraz,kuca kao iz sale iz bukvalno svih pozicija,ali takvog igraca Zvezda vec ima,dosta slican je Dangubic samo sto Dangubic ima i bolje procente suta. Nadam se da ce uprava sa Radonjom odraditi najbolje sto moze i ubosti sa pojacanjima.

danilo

pre 8 godina

Aaaah, kakva tuga...
Prajs ne dolazi a tako smo se cak i mi, bez kinte, radovali sto nase komsije imaju i za bacanje.
Inace, vise ne kapiram ko je ko u Zvezdi i koja je Zvezda u pitanju.
U svakom slucaju, ovih dana Mr.Transparency ima da objasni svojoj pastvi u kom pravcu da se giba?

Parni valjak

pre 8 godina

Postali ste jako teški za praćenje. Više uopšte ne znam o kom od 3 kluba govorite. Smenjuju se likovi, mešaju se funkcije, dupliraju nadležnosti, čas u jednom čas u drugom klubu, a treći na papiru samo čeka.

Sasa

pre 8 godina

Brat Markus nam dovede Prajsa. Drugari sa koledža, prodavali zajedno kradene lap-topove, hehe. :) Prajs će da iskida narednu sezonu!
(Ivan NS, 3. avgust 2015 10:37

"Mosa", brother from N.Sad. Kude trcis ? Sces u "riljano" ?

Gordon

pre 8 godina

Uzmite nekog naseg kreativnog pleja, a crnci neka skacu ako vec nemamo nase dominantne atlete za Evroligu... Mi smo Srbija ! Ne potcenjujte nase plejeve ! To sto su mozda nepoznati ili neiskusni je zato sto im ne dajete sansu, vec pravite ugovore za poziciju koja je uvek bila NASA !

Sale

pre 8 godina

Znam da ću dobiti solidan broj minusa...ali...Zvezda ima pleja...Rebića...dečko je prošle godine dobijao šansu na kašičicu, realno je samopuzdanje trabalo da mu bude na nuli...a odigrao je dobro Evopsko za juniore i uz solidnu statistiku ušao idealnu petorku. Zaslužuje šansu, bar 15-ak minuta po meču uključujući Evroligu. Zvezda će videti na čemu je, ukoliko je dobar, prodaće ga za dve tri godine, ako je loš...Rumunija, Mađarska...mlad igrač u tim godinama ne može da postane dobar ukoliko mu se ne pruži šansa...ok, dečko nije MW ali ni jedan beli plej to ne može da bude...na kraju krajeva, ovakovom sastavi Zvezde Markus nije neophodan...već klasičan "vodonoša" kakav ovaj mali može bez problema da bude. Njegovo je da prevede i da Luki ili Dangubi, ovi posle neka napadju koš, spuštaju centrima...ovaj amer će samo da juri statistiku kako bi se ili vratio u NBA ili prešao u neki jači klub...plus je više point guard nego klasičan plej

#CoachS

pre 8 godina

Sta je gledao ovaj jedan lik kad je u sastavu Reala video 2 domaca igraca??? Rodrigez, Ljulj, Fernandez, Rejes... 4 top domaca igraca.

Gde jebatko

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da ni jedan novinar nema hrabrosti da upita KSS da li je moguce da jedan tim osvoji titulu,a da je ustupi drugom , ne sam pehar kao materijlna ilustracija osvojenog sampionata, vec samo priznanje ?
Da li iko moze da zamisli da Djokovic promeni ime prepusti titule ili atp poene Troickom dok se ovaj nije takmicio (nebitan razlog zbog koga bi to ucinio).
Da li ikom normalnom pada na pamet da bi to bilo moguce i da bi to bilo ko prizano ?
U vezi toga sad mi nije jasno, igraci imaju ugovor sa ILR-om, ( to kako se zvao pre 4 godine ili prosle, uopste nije bitno, promena imena je rutinska stvar), a Crvena Zvedza nema ni jednog ili ima samo jednog igraca Skorcijanidisa, zavisi sa kime je ugovor potpisao, pa upravo zato i sluzi maticni broj da se istorija nekog poslovnog subjekta moze ispratiti od momenta osnivanja.
Ponavljam, priznanja , nagrade diplome su dostigniuca koja se ne mogu ustuptati jer su licna ili odredjenog kolektiva.
Pa nismo valjda tolika banana drzava da je kod nas i to moguce ?

Poligraf

pre 8 godina

(Fizikalac, 04. avgust 2015 13:17) Kakve ti veze imas sa kosarkom,isto kao tvoje gazde sa postenjen! Nisi pratio kosarku 17 godina,mozda i od rodjenja tvog! Objasni nam,za koga navijas,za Fmp,Zvezdu Telekom,Zvezdu ili ILR??? Aj sad kod gazde da ti kaze sta da odgovoris.Brzo,pre nego te stigne potere iz Laze!

Uros

pre 8 godina

Vratite Filipa u prvi tim!
(Uros, 4. avgust 2015 12:51)

Pozajmićemo ga vama, jer smo tako u mogućnosti.
(Ivan NS, 4. avgust 2015 13:28)

Kome nama, ja sam pratio FMP od Bulatovica i Jestretijevica, preko Vese Petrovica i Milojevica, Kecmana, Askrabica i Nikolica, Frieda i Frimena, Ercega i Ilica, Teodosica i Labovica. Mislim da je Filip trenutno najbolji nas plej koji igra u Srbiji, ali da zbog sukoba Dulo-Covic ne igra za reprenzetaciju. Vreme je da se vrati u prvi tim i pokaze da moze da igra evroligu.

danilo

pre 8 godina

Aaaah, kakva tuga...
Prajs ne dolazi a tako smo se cak i mi, bez kinte, radovali sto nase komsije imaju i za bacanje.
Inace, vise ne kapiram ko je ko u Zvezdi i koja je Zvezda u pitanju.
U svakom slucaju, ovih dana Mr.Transparency ima da objasni svojoj pastvi u kom pravcu da se giba?

40+

pre 8 godina

Batko,lepo si rekao,mi imamo SVOJ KLUB,mi taj klub volimo i volecemo ga uvek i kad je tesko i kad je lepo,zauvek cemo ga voleti.. A ti,za koji i ciji klub ti navijas da li znas uopste?

Gde jebatko

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da ni jedan novinar nema hrabrosti da upita KSS da li je moguce da jedan tim osvoji titulu,a da je ustupi drugom , ne sam pehar kao materijlna ilustracija osvojenog sampionata, vec samo priznanje ?
Da li iko moze da zamisli da Djokovic promeni ime prepusti titule ili atp poene Troickom dok se ovaj nije takmicio (nebitan razlog zbog koga bi to ucinio).
Da li ikom normalnom pada na pamet da bi to bilo moguce i da bi to bilo ko prizano ?
U vezi toga sad mi nije jasno, igraci imaju ugovor sa ILR-om, ( to kako se zvao pre 4 godine ili prosle, uopste nije bitno, promena imena je rutinska stvar), a Crvena Zvedza nema ni jednog ili ima samo jednog igraca Skorcijanidisa, zavisi sa kime je ugovor potpisao, pa upravo zato i sluzi maticni broj da se istorija nekog poslovnog subjekta moze ispratiti od momenta osnivanja.
Ponavljam, priznanja , nagrade diplome su dostigniuca koja se ne mogu ustuptati jer su licna ili odredjenog kolektiva.
Pa nismo valjda tolika banana drzava da je kod nas i to moguce ?

Parni valjak

pre 8 godina

Postali ste jako teški za praćenje. Više uopšte ne znam o kom od 3 kluba govorite. Smenjuju se likovi, mešaju se funkcije, dupliraju nadležnosti, čas u jednom čas u drugom klubu, a treći na papiru samo čeka.

punimlimenke

pre 8 godina

Meni je iskreno zao mladih grobarčića...Klub im u rasulu....nemaju ni za prvu petorku igrače...bivši igrači ih tuze...od pojačanja mogu da računaju samo na Kerkeza i Beravsa ako se re-aktiviraju....
....a onda svaki dan dodju na vesti Zvezde i moraju da čitaju o tamo nekom Skocijanitisu...o Euroligi....planu dovodjenja pojačanja... stavrno, meni je njih zao i sasvim su mi razumljivi frustrirajuci komentari koje ostavljaju ovde , jer ih njihov mag još drzi u zabludi da su neko i nesto.
(Batko, 04. avgust 2015 13:35)
ja mogu da ti objasnim...al ne žalost,ne mogu da razumem umesto tebe.
a mozak ti je ispran...

Antidervis Antipecenjara

pre 8 godina

Ko je ovaj,koja mu je funkcija,kakve on veze ima sa KK IVO LOLA RIBAR?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Poligraf, 4. avgust 2015 12:47)

Ima isto veze sa ILR koliko i ti s mozgom...

Poligraf

pre 8 godina

(Fizikalac, 04. avgust 2015 13:17) Kakve ti veze imas sa kosarkom,isto kao tvoje gazde sa postenjen! Nisi pratio kosarku 17 godina,mozda i od rodjenja tvog! Objasni nam,za koga navijas,za Fmp,Zvezdu Telekom,Zvezdu ili ILR??? Aj sad kod gazde da ti kaze sta da odgovoris.Brzo,pre nego te stigne potere iz Laze!

Uros

pre 8 godina

Vratite Filipa u prvi tim!
(Uros, 4. avgust 2015 12:51)

Pozajmićemo ga vama, jer smo tako u mogućnosti.
(Ivan NS, 4. avgust 2015 13:28)

Kome nama, ja sam pratio FMP od Bulatovica i Jestretijevica, preko Vese Petrovica i Milojevica, Kecmana, Askrabica i Nikolica, Frieda i Frimena, Ercega i Ilica, Teodosica i Labovica. Mislim da je Filip trenutno najbolji nas plej koji igra u Srbiji, ali da zbog sukoba Dulo-Covic ne igra za reprenzetaciju. Vreme je da se vrati u prvi tim i pokaze da moze da igra evroligu.

Kum

pre 8 godina

marjanovic svakako nije vas produkt a kalinic pogotovo
u sprezi sa menadzerom doveli ste dva reprezentativca.
(konj, 04. avgust 2015 13:08)

Marjanovic je bio u Megi, niko ga nije hteo (i vama je bio nudjen!), i posle dve godine u Zvezdi postao prvi centar Evrope. A ti placi.

Sale

pre 8 godina

Znam da ću dobiti solidan broj minusa...ali...Zvezda ima pleja...Rebića...dečko je prošle godine dobijao šansu na kašičicu, realno je samopuzdanje trabalo da mu bude na nuli...a odigrao je dobro Evopsko za juniore i uz solidnu statistiku ušao idealnu petorku. Zaslužuje šansu, bar 15-ak minuta po meču uključujući Evroligu. Zvezda će videti na čemu je, ukoliko je dobar, prodaće ga za dve tri godine, ako je loš...Rumunija, Mađarska...mlad igrač u tim godinama ne može da postane dobar ukoliko mu se ne pruži šansa...ok, dečko nije MW ali ni jedan beli plej to ne može da bude...na kraju krajeva, ovakovom sastavi Zvezde Markus nije neophodan...već klasičan "vodonoša" kakav ovaj mali može bez problema da bude. Njegovo je da prevede i da Luki ili Dangubi, ovi posle neka napadju koš, spuštaju centrima...ovaj amer će samo da juri statistiku kako bi se ili vratio u NBA ili prešao u neki jači klub...plus je više point guard nego klasičan plej

Batko

pre 8 godina

Meni je iskreno zao mladih grobarčića...Klub im u rasulu....nemaju ni za prvu petorku igrače...bivši igrači ih tuze...od pojačanja mogu da računaju samo na Kerkeza i Beravsa ako se re-aktiviraju....
....a onda svaki dan dodju na vesti Zvezde i moraju da čitaju o tamo nekom Skocijanitisu...o Euroligi....planu dovodjenja pojačanja... stavrno, meni je njih zao i sasvim su mi razumljivi frustrirajuci komentari koje ostavljaju ovde , jer ih njihov mag još drzi u zabludi da su neko i nesto.

Gordon

pre 8 godina

Uzmite nekog naseg kreativnog pleja, a crnci neka skacu ako vec nemamo nase dominantne atlete za Evroligu... Mi smo Srbija ! Ne potcenjujte nase plejeve ! To sto su mozda nepoznati ili neiskusni je zato sto im ne dajete sansu, vec pravite ugovore za poziciju koja je uvek bila NASA !

Kum

pre 8 godina

heh kako je tejic.na slikama uvek iza covica.da li je odgovarao za ono sto je udarao lovernja u glavu na dderbiju
(muamua, 04. avgust 2015 13:09)

Jeste, isto kao Pavlovic i Muric.

Nemas u svojoj muci nista drugo da kazes?

Batko

pre 8 godina

Mislis od Velikog vođe i od toga koliko ce jos skociti struja, benzin, PDV...
(Hank Moody, 04. avgust 2015 13:28)

Samo to ? A polave, deciji dodaci...penzije... ???
Više niste ni narikače kao sto ste bili.!

Goran

pre 8 godina

Gledao sam sastav Real Madrida čini mi se prošle godine,imaju dva Španca i ostale strance igrače.Dali je Španska reprezentacija loša,mislite o tome.

pininfarina

pre 8 godina

A Dulo i kompanija na odmoru, uzivaju i troskare pare, one sto su ostale jos od f4...A kakve ce debakle o izivljavanja dozivljavati u predstojecoj sezoni od strane prvaka toga nisu svesni, e ako im dodje plej i Pavlovic i jos ako upale masinu tamo u maju, to je vec druga prica...

neko ko se razume

pre 8 godina

potpisite opet wilijamsa zna sistem rada i ne treba mu period privikavania. vole ga bas svi Iskreni Zvezdasi. Molim vas njega da ne rizikujemo sa mackom u dzaku. i Ovog Chrisa Wrighta i to je to. ubaciti gudurica na sutera. Nema potrebe za nagomilavanjem. Ovo sve moze da se uklopi u predvidjeni budzet.

Batko

pre 8 godina

Batko,lepo si rekao,mi imamo SVOJ KLUB,mi taj klub volimo i volecemo ga uvek i kad je tesko i kad je lepo,zauvek cemo ga voleti.. A ti,za koji i ciji klub ti navijas da li znas uopste?
(40+, 04. avgust 2015 14:02)

Ne, vi nemate klub...vi imate PUD (Privatni udruženje građana) Vujošević &Danilović koje vam je uništilo klub. Dok ste otimali, krali, dobijali šakom i kapom od drzave bili ste najverniji navijaci...uostalom videlo se u Kls kako podrzavate i volite klub (kada je za dzabe 7.000....kada sd placa nema ni 500)..A sta tek ocekivati u sledecoj sezoni od te vase ljubavi ?!

Sasa

pre 8 godina

Brat Markus nam dovede Prajsa. Drugari sa koledža, prodavali zajedno kradene lap-topove, hehe. :) Prajs će da iskida narednu sezonu!
(Ivan NS, 3. avgust 2015 10:37

"Mosa", brother from N.Sad. Kude trcis ? Sces u "riljano" ?

Tri na tri

pre 8 godina

marjanovic svakako nije vas produkt a kalinic pogotovo
u sprezi sa menadzerom doveli ste dva reprezentativca.
(konj, 04. avgust 2015 13:08)

Koji je igrac vas produkt? Koji je igrac iz mladjih selekcija dosao do prvog tima?.Otimali ste. Od Divca, Sase Djordjevica, Vujanica, Tomasevica,Silobada,Luke Bogdanovica,Paspalja , Sase danilovica, Macvana i ostalih. Sada vise nema FMP-a da otimate. FMP je sada nasa filijala.Mi barem imamo Aranitovica, Rebica, Tejica,Kaplanovica i jos gomilu dece koja dve godine za redomigraju finale omladinske lige Evrope, koji su prvaci Evrope U20.Mozda se ocesete za nesto sto nama ne valja

Fizikalac

pre 8 godina

Ko je ovaj,koja mu je funkcija,kakve on veze ima sa KK IVO LOLA RIBAR?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Poligraf

Kakve veze ti imas sa kosarkom?? Lecenje nije uspelo

Milan

pre 8 godina

(danilo, 4. avgust 2015 13:10

Mozda ne dodje Prajs, ali sigurno ce doci neko drugi, ako ne on...A ko dolazi u instituciju??Cujem da ce te postati filijala nekom spanskom klubu!? Sigurno je transparetniji od KK Partizan!

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Ma i Milos Koprivica i Bozo Djumic,samo da ne budu neke fuzije,prodaje grba i imena ! Moramo prevazici ovu situaciju i pet godina ako treba,a ne kao FK Terzic da dovodimo igrace koje ne mozemo da platimo i da se pored ovih 3 miliona,zaduzimo jos 33 ! Koliko imas,toliko trosis ! Mi sada nemamo i to je to.Boricemo se i ovako !(Dobro pamtim sve,sve sto bilo je..., 3. avgust 2015)

Fuzija ti je bila 2007-me, Partizan-Igokea ... Grb ste menjali, pogledaj grb Partizana sa serpom Cepter ... A za pocetak bi bilo dobro da promenite drzavu u nazivu imena ! Jos uvek ste Jugosloveni ... Ili da se vratite odakle ste dosli ! Zagrepcani !

Istina

pre 8 godina

Postali ste jako teški za praćenje. Više uopšte ne znam o kom od 3 kluba govorite. Smenjuju se likovi, mešaju se funkcije, dupliraju nadležnosti, čas u jednom čas u drugom klubu, a treći na papiru samo čeka.
(Parni valjak, 4. avgust 2015 13:01) # Link komentara
Tesko je za pracenje osobama zaostalim u razvoju,koji su izabrali mali klub za navijanje,ali takav im je mentalni sklop.

mik

pre 8 godina

Što se tiče Sofa,ubeđen sam da je silno motivisan jer su ga mnogi otpisali. Predviđam mu odlučnu sezonu(naravno uz dobrog pleja) jer ima znanje i predispozicije,a još kada je motivisan... Mislim da će biti jako malo igrača koji će moći sa njim da igraju pod oba obruča. Uostalom,jedini centar protiv koga se Bobi nije naigrao je upravo Sofo,što je i sam Bobi potvrdio. Od njega ne treba očekivati 30 poena već stabilnost pod oba obruča,a za poene će biti neko drugi zadužen(novi bek šuter,novo nisko krilo...).

gojkocea

pre 8 godina

pregovara se sa dzastinom dentmonom bivsim igracem zalgirisa kao resenjem na poziciji pleja...vrh igrac, prosek skoro 17 poena po mecu u el pre dve sezone...

DedaMiloje

pre 8 godina

Jel istina ovo što se priča po gradu da Čović dao ponudu za Partizan? Priča se da bi jedni prodali, a drugi se ne slažu da se njemu proda?

Taurus

pre 8 godina

Kris Rajt iskreno nije neko resenje,svako ko je pratio ovog igraca zna kakve atletske sposobnosti ima,neverovatan odraz,kuca kao iz sale iz bukvalno svih pozicija,ali takvog igraca Zvezda vec ima,dosta slican je Dangubic samo sto Dangubic ima i bolje procente suta. Nadam se da ce uprava sa Radonjom odraditi najbolje sto moze i ubosti sa pojacanjima.

CZ99

pre 8 godina

Aaaah, kakva tuga...
Prajs ne dolazi a tako smo se cak i mi, bez kinte, radovali sto nase komsije imaju i za bacanje.
Inace, vise ne kapiram ko je ko u Zvezdi i koja je Zvezda u pitanju.
U svakom slucaju, ovih dana Mr.Transparency ima da objasni svojoj pastvi u kom pravcu da se giba?
(danilo, 04. avgust 2015 13:10)

Mi cemo da se gibamo u ritmu EL....:) A vi?
Nista lepse nego citati o pojacanjima,planovima itd,a onda uci na komentare i citati kmecanje grobara...Divota.:)))

SASA

pre 8 godina

Ostaje da se vidi, ko ce igrati a ko ne, ima jos vremena, i polako...
Gledati kvalitet,i misliti, na buducnost takodje, nema potrebe da se klinci zapostavljaju, kad su bas Mitrovic, Tejic, Guduric, buducnost Zvezde...
A za vas Grobare cujem stize veliko pojacanje Koprivica?... Pa,nema sumnje DUle pali masinu, jos kad oko marta stuigne play, bice dominacija aa....

hehehe...

John Terry

pre 8 godina

(Parni valjak, 4. avgust 2015 13:01)

Kapiram te brate. Ti onda nemoj da pratis, imas Partizan, kod vas je sve jasno, necete postojati. To je lako pratiti.

Batko

pre 8 godina

ja mogu da ti objasnim...al ne žalost,ne mogu da razumem umesto tebe. 
a mozak ti je ispran...
(punimlimenke, 04. avgust 2015 13:58)

Eto i posle se ljutite kada napisem da, vi grobari šaljete glupe komentare

ovo je bolesno koliko si ti opterećen Zvezdom

pre 8 godina

@ novinar sos kanala

Kako li je težak tvoj život kad nemaš šta drugo da radiš po ceo dan osim da pratiš 24 časa vesti i čekaš nešto o Zvezdi da bi napisao komentar. Užas.

Rep.Srpska

pre 8 godina

James Feldeine.postoji vjerovatnoca da i on potpise.pogledajte na yt.ima strasan sut,na jednoj tekmi 50 poena je zabio.odlican u tranziciji,odlican suter,vrlo dobar u odbrani sa izvrsnom percepcijom za kradje lopti i presjecanje.odlicno igra i na jedinici i na dvojci.posto je portorikanac ne vjerujem ni da je skup.Wrighta na trojku i to je to.ne bih se ni za Ercega mnogo bunio.zelim Zvezdu jaku kao stena.

#CoachS

pre 8 godina

Sta je gledao ovaj jedan lik kad je u sastavu Reala video 2 domaca igraca??? Rodrigez, Ljulj, Fernandez, Rejes... 4 top domaca igraca.

Zvezda

pre 8 godina

U prevodu Dr Mr Prim. Sci Profesor Čovic.
Kume odlicni su ti komentari, imas odlican nacin komunikacije sa grobarima. Odgovor na svaku kratko i jasno.....

Dejan

pre 8 godina

Ne dolazi Prajs ali mesto sigurno nece ostati upraznjeno,sto se sirotinja obradova ovo je za sevapa.Jos nisu svesni gde su i sta ih ceka.Nismo nestrpljivi,Zvezda ima ozbiljne ljude koji njome upravljaju i koji su joj vec zacementirali mesto u EL,tako da ce se sampionski tim ubrzo iskristalisati a novu radost dezurnoj sirotinji zakazujemo vec 31 oktobra kada cemo u humanitarnoj akciji toga dana crno beloj sirotinji udeliti lanc paket sa mesnim narezkom.

Xqt

pre 8 godina

Samo polako, ne trebaju nam polovnjaci, niti veliko gomilanje igraca, doveli smo Sofoa, dovesti dobrog pleja i jos jednog ekstra amerikanca sutera koji moze da pokriva pozicije 2/3, ostalo ubaciti Gudurica i dati jos nekom sansu od mladih.

Ivan

pre 8 godina

@ novinar sos kanalaKako li je težak tvoj život kad nemaš šta drugo da radiš po ceo dan osim da pratiš 24 časa vesti i čekaš nešto o Zvezdi da bi napisao komentar. Užas.
(ovo je bolesno koliko si ti opterećen Zvezdom, 04. avgust 2015 16:43)
Brate ovo je ladno Tegeltija!

neko ko se razume

pre 8 godina

Budimo realni, da nije bilo dr. Wilijamsa u prosloj sezoni koji je razigravao celu ekipu Zvezda ne bi izgledala onako mocno. Mogu da mu se zahvale i Mitrovicni Kalenic, pogotovo Marjanovic, jer ih je hranio loptama. Dugo nisam video takvog igraca kojeg ne znas kako da cuvas, jer uvek te necim iznenadi. Ako postoji i promil sanse da ga zadrzimo molio bih upravu da to i uradi... ne ulazim u izbor deficitarnih pozicija, samo znam da ce on mnogo nedostajati. Jos jednom hvala mu za sve!