Ponedeljak, 03.08.2015.

11:28

Vujošević: Izgubili smo kredibilitet kod igrača

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su ‘crno-beli’ izgubili kredibilitet kod košarkaša kada su finansije u pitanju.

Izvor: JT

Vujoševiæ: Izgubili smo kredibilitet kod igraèa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

200 Komentari

Sortiraj po:

pametnjakovicu

pre 8 godina

U dugovima si do guse a nudis igracu 3 puta
vise od Mege a posle napadas drzavu da hoce
da te unisti. Pomucenje svesti ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!,


posto si vrlo pametan kao sto se da videti,onda objasni odakle fk czv dovodi igrace kad je u dugovoima deset puta vise nego partizan?cekam odgovor.

dragan

pre 8 godina

U dugovima si do guse a nudis igracu 3 puta
vise od Mege a posle napadas drzavu da hoce
da te unisti. Pomucenje svesti ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!,

Nije to nista,meni je i dalje hit kukanje na drzavu zbog novca a onda od vodje navijaca trazi nazad 20-30 hiljada evra?? Kapiram da to nije neka suma za funkcionisanje kluba ali opet baciti ih nekom pojedincu...

igor

pre 8 godina

,, Srpski nikad nisi bio" druze mozes samo da me zamisljas sa suzama al od toga nema nista ja sam srecan covek, imao sam priliku da se Duletu licno zahvalim sto mi je ulepsao detinjstvo I odrastanje u teskim vremenima cak I moje dete da oseti tu srecu kad to budes ti osetio I kada ti to covke omoguci ili neki drugi klub onda mozemo da pricamo o istoj temi dobro verovatno je tvoje detinjstvo propalo al nikad se nezna mozda ti covke ulepsa starost :).

Jack

pre 8 godina

Izgleda ga onda ništa nisi naučio čim ne razlikuješ takozvanu "typo" grešku od pravopisne. Taj razmak ne spada u pravopisne greške, ali kako bi ti to uopšte znao...
(Wllaxy, 3. avgust 2015 19:00)

Razmak ne spada u pravopisne greske? :D Taj tip greske je "typo"?! Svasta covek nece nauciti od ovih pantelija, i pravopis bi zeleli da prilagode sebi, kao sto cine sa kosarkom u drzavi gde nema zakona.

Mirko

pre 8 godina

Otprilike je tako kako je rekao, samo mi nije jasno što je ovoliko čekao sa ovakvim izjavama? Jer sad je već prekasno.

A drugo: "...Moramo u teškoj situaciji, kada svako pokazuje svoje pravo lice, da izdržimo”. Šta to znači pokazuje svoje pravo lice? I da li se odnosi i na Partizan? Jer i Partizan pokazuje svoje pravo lice - klub koji je zbog lošeg imidža trenera počeo da gubi sponzore iako je bio višestruki prvak ABA lige-znači rezultati nisu bili problem. Klub koji se razbacivao novcem kupujući skupe strance koji nisu opravdavali tu cenu. Klub koji nije imao koristi od brojnih igrača koje je prodao, već su te pare negde propale kroz neki procep, niko da kaže gde? Klub koji nije plašao obaveze državi jer nije morao pošto su ga štedeli razni političari iz vlasti.
Klub koji nije plaćao svoje igrače, a ti isti su postajali izdajnici kada bi otišli iz tog istog kluba, umesto da im se zahvali što su igrali za džabe. A ljubav koju su naučili, očigledno nije išla dvosmerno, oni su voleli klub ali je klub prema njima išao đonom. Možda nekima od njih i nije bitno da zarade već da se afirmišu i negde drugde uzmu pare, ali nisu svi bili u istoj situaciji, nisu svi imali zaleđinu da finansiraju svoje igranje u Partizanu. Dakle, naravno..

Naravno da pokazujete svoje pravo lice.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Ajmo Crveni CRTA sa vesti o Partizanu i Duletu,jer vi ste prolazni,a mi smo Institucija,naša adresa je Humska 1...

Wllaxy

pre 8 godina

u pravu si, treba poslednjih, priznajem gresku... a kad vec nekog ispravljas pretpostavka je da i sam znas pravopis... ispred zareza i znaka pitanja nikad ne ide razmak decko...
(grobar, 03. avgust 2015 16:51)

Izgleda ga onda ništa nisi naučio čim ne razlikuješ takozvanu "typo" grešku od pravopisne. Taj razmak ne spada u pravopisne greške, ali kako bi ti to uopšte znao...

danilo

pre 8 godina

Vatreni sam navijac Partizna ali imam mozak i nisam zaslepljen velicinama koje to nisu...
(Nebojsa, 3. avgust 2015 17:21)


Ko laže,čini težak greh, i biblijski, i po ljudskim etičkim principima.
Iako zaslepljen veličinom koja to jeste, kao Gazda,ipak si mogao samo da napišeš da je koncept prodaje duše trenutno na tržištu isplatljiviji.
Bar ne bi bio licemer ...

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Godine dominacije su jednom morale da stanu...
A Boga mi, moralo je vise klubova da se udruzi u jedan, ne bi li skinuli skalp Partizanu i za to im je trebalo 4 godine!

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Чињеница да су сви руководећи и водећи људи у Партизану на одмору када треба да највише раде може да има 2 разлога.Или има пара довољно за следећу сезону па се безбрижно башкаре а за наивне кукају како би држава од сиротиње дала више милиона евра с којим ће да покажу своје "способности",или их баш брига за Партизан и искључиво брину свако за свој џеп.Трећи разлог не видим.За добробит КК Партизан ја бих саветовао коначни разлаз за све постојеће у њему,исто као што то тражим и за ФК Црвена Звезда.И да се крене новом филозофијом са пуно рада,одговорности,законитости а да се клоне распиривања међуклупске мржње за свој џеп.

šetač

pre 8 godina

Davno su prošla vremena kada su klubovi bili državni projekti, kada je publika volela te klubove i kada je postojala pozitivna energija u i oko kluba sad neksd više nekad manje. Toga više nema, Zvezda više nije Zvezda to je sada privatizovan klub a Partizan umire lagano. Bez jake Zvezde nema ni Partizana i obratno.

Thilmo

pre 8 godina

A kad je sujetni psiho namerno izgubio od Zadra, rekao je "može nam se", još dovodio Tumbasa da mu vodi prvi trening..aahahahahahahah, a gledaj ga sad kako puzi sav ponižen.

Karma je čudo.

SASA

pre 8 godina

Nismo dobili platu od 1856 ali zato mi na Humskoj 1 ali znamo da ljubav nema tugu, ni onda kad se nema za kiriju, struju i porez, a opet svi otisli na more(;-)))....hahaha..... EHhhhh.....

Sloba

pre 8 godina

Meni je vise pun kufer klubova i navijaca. Ne zelim da i dinar iz budzeta ide u nesto sto je u osnovi - preduzece kao i svako drugo. Igraci su zaposleni, trener i strucni tim su menadzment, a proizvod im je gledanost utakmica. Prodajte karte, TV prava, reklame u hali i na dresovima, dresove, isplatite troskove hale, i platite igrace, kao sto rade klubovi u svim profesionalnim ligama u normalnim zemljama. Zasto bi i jedan dinar od poreza isao ljudima koji ocigledno ne znaju da je 2+2=4. Neka naprave nesto od svojih para...

peki

pre 8 godina

Nema veze, i ovo će se jednom lane zvati, izdržaćemo i ovu nepravdu prema našem klubu. Imam dve poruke za pantere: 1. Za sve naše godine dominacije, a koju vi zovete Tadić,Dačić titule, ni jedan igrač nije ni blizu imao platu kao Vilijams, i sada Skorcijanitis.
(Sir Oliver, 03. avgust 2015 12:05)

Otkud znaš? Da nisi kojim slučajem pročitao finansijski izveštaj poslovanja "institucije"?

dragutin

pre 8 godina

Ja mislim da je red da se u Partizanu promeni uprava i trener ocigledno je da ne mogu da donesu pare koje trebaju da se klub takmici sa Zvezdom.A kredibilitet je najvise srozao Vujosevic sa njegovim komicnim izjavama.Koji je igrac napustio klub zadnje vreme a da nije dobio niz uvreda od Vujosevica kao da je duzan da igra dzabe.

Nikola

pre 8 godina

Kazu pametni ljudi da se sve sto si radio kad tad vrati. Cudo je ta karma, pre samo pet godina jedan drugi klub je bio u ovoj poziciji, nije se znalo hoce li moci da se takmici, da li ce moci da skupi 12 igraca...Navijaci, uprava i trener drugog kluba su likovali, dovodili skupe igrace, davali izjave u stilu moze nam se, licemerne I klubaske su price da treba spasiti Zvezdu...A danas, situacija preslikana ali uloge zamenjene, samo sto mi nismo tako bahati jer nismo isti.

Batko

pre 8 godina

Dule je uništio generacije navijača nekadašnje Zvezde, ugasio im klub i naterao ih da navijaju za Čovića i FMP. To je nešto neprocenjivo a šta će biti dalje uopšte nije važno. Lola Ribar, FMP i Zvezda svi zajedno nikada neće biti ni blizu Partizanovih rezultata iz EL. O Partizanu mogu da pričaju posle četiri fajnal fora EL i titule prvaka Evrope. Do tada mogu samo da se šlihtaju Čoviću a nisu svesni šta ih ubzo čeka.
(prodaja Telekoma, 03. avgust 2015 16:06)

...ok.je, sve ok...opusti se...biće sve ok...

Rajko

pre 8 godina

Izgubili ste vi kredibilitet od svih, ne samo od igraca ...

Pri prelasku Bogdanovica iz Partizana u Fener, prvi je isplacen upravo DV, pa tek onda Partizan, a suma koja je pripala skoli kosarke u kojoj je 8 godina trenirao BB je stopirana od doticnog. Da dobro ste procitali 80 000 € nije dao skoli, iako joj sleduje po pravilima ...

Ivan

pre 8 godina

(Her, 03. avgust 2015 16:48)
Jel Vam vlast napravila dugove?
Jeste li dobili manje love od Zvezde?
Sto ne objavite konacno koliko ste placali igrace i koliki je dug I zasto?
Jel vlast kriva sto nikoga ne mozete da pobedite u Evro Kupu?
Jel vlast kriva sto niste prihvatili reprogram duga?
Jel vlast kriva sto svakoga ko napusti klub nazivate izdajnikom I satanizujete igraca? Ko ce Vam normalan doci da igra za Vas u takvoj atmosferi?
Niko Vam nije kriv osim Vas samih! Prihvatite odgovornost I krenite da resavate probleme koje ste sami napravili!

petarczv

pre 8 godina

Ja necu to Vi mozete, ka mogu samo da ustanem kad cujem Danilovic-Divac, koji su 2000.te godine posle promene vlasti preuzeli KK Partizan i obojica iskesirali iz svog dzepa po milion dolara, da se klub ne bi ugasio, ne znam kad se to desilo nekom klubu sa ovih prostora!E to su nase legende, Vi Vasoj slobodno ustajte, klanjajte se nista protiv!
(cartmanx, 03. avgust 2015 16:36)

Tacno je samo su posle uzeli jedno 10 i zato se nalazite u duplo goroj situaciji nego te 2000-te...

Nebojsa

pre 8 godina

Vatreni sam navijac Partizna ali imam mozak i nisam zaslepljen velicinama koje to nisu.Ovaj covek nema veze sta prica.Njemu nije jasno da ON i njegovi drugari nemaju vise autoriteta i da treba da odu iz Partizna.Potpuno su privatizovali klub i ubedjeni su da je Partizan=Vujosevic+co.Partizan je osnov srpske kosarke i sve sto vredi iz njega je proisteklo,pa prema tome Partizan mora da se ratosilja Vujosevica i druzine,da im da zlatan sat za zasluge i da ih posalje u fioku proslosti.Partizna mora da dovede trenera od formata i da se vrati na put sa koga je skrenuo a Vujosevic i ortaci mogu samo da budu gledaoci sa pocasnim kartama ...i nista vise.

grobar

pre 8 godina

@
@grobar , mislis u poslednjih , pravopisu moj ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar JR, 3. avgust 2015 15:54)

u pravu si, treba poslednjih, priznajem gresku... a kad vec nekog ispravljas pretpostavka je da i sam znas pravopis... ispred zareza i znaka pitanja nikad ne ide razmak decko...

cofi95

pre 8 godina

Samo da Salo pusti Grupu JNA, oporavi se Gagi, dodje plej crnac (Ajfon ili Kinzi) i upalice se masina. Sezona je njihova, dzaba nam Sofo i AJ.

Filip

pre 8 godina

Ovome coveku je zaista vreme da ide ( mada je bilo i prosle sezone da se ne lazemo ).Mene kao navijaca Partizana enormno nervira ova njegova kuknjava, a jos se covek ponasa kao Bog,tj. da Partizana nije bilo pre niti ce biti posle njega(inace je Vlada Jovanovic osvojio 2 prvenstva,2 kupa i Aba ligu u vremenu kad je veliki vodja bio van kluba).Covek pravi dramu oko toga sto ljudi hoce svoje plate i obecane zarade,pravi izdajnicima ljude kojima je kosarka jedini nacin da zarade za 'leba.Posle nije ni cudo sto od nas beze igraci k'o djavo od krsta. I na kraju najeo se i on sigurno para od transfera tokom ovih godina,evo komsije napravile par transfera i odmah se ima para za jaca pojacanja(izuzmimo teoriju zavere da drzava upumpava milijarde u njih), dok je ovaj pricao besede kako novac od transfera igraca Partizana i sponzora ide za placanje stuje, vode, poreza(ma daj !).Uglavnom, hvala na svemu, mozda je vreme predati klub nekom drugome na vodjenje, a ja cu sa uzivanjem opet gledati moj Partizan u kakvom god sastavu bio i ostao.

prodaja Telekoma

pre 8 godina

Dule je uništio generacije navijača nekadašnje Zvezde, ugasio im klub i naterao ih da navijaju za Čovića i FMP. To je nešto neprocenjivo a šta će biti dalje uopšte nije važno. Lola Ribar, FMP i Zvezda svi zajedno nikada neće biti ni blizu Partizanovih rezultata iz EL. O Partizanu mogu da pričaju posle četiri fajnal fora EL i titule prvaka Evrope. Do tada mogu samo da se šlihtaju Čoviću a nisu svesni šta ih ubzo čeka.

cartmanx

pre 8 godina

Čovica kad pominješ u košarci ustani i piši velikim slovima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (misko, 3. avgust 2015 15:50)

Ja necu to Vi mozete, ka mogu samo da ustanem kad cujem Danilovic-Divac, koji su 2000.te godine posle promene vlasti preuzeli KK Partizan i obojica iskesirali iz svog dzepa po milion dolara, da se klub ne bi ugasio, ne znam kad se to desilo nekom klubu sa ovih prostora!E to su nase legende, Vi Vasoj slobodno ustajte, klanjajte se nista protiv!

Her

pre 8 godina

(Filip, 03. avgust 2015 16:07)
Nisi u pravu. Za vrijeme tog Vlade Jovanovica i te 2 titule je napravljen najveci deo duga sadasnjeg , dovodjeni su igraci bukvalno koje je pokazao prstom, igraci koji nisu mogli dati puno Partizanu osim te jedne godine ugovora i cao-zdravo, ni jednog mladog igraca nije napravio , samim tim ni pomogao klupskoj tradiciji proizvidnje mladih igraca.. Njemu zelim sve najbolje, ali je daleko od nekog ozbiljnog strucnjaka.. Jednostavno ako ode taj Dule, sa sve svojim manama i vrlinama, otisao je i onaj Partizan koji svi dobro znamo.. Dok je ovakva politicka situacija KKP moze samo da bude vreca za udaranje Nekoj privatnoj ekipi..

masterkg

pre 8 godina

Apelujem na čovica da dovede Vanju Marinkovića...Neka plati Partizanu kukuruzom u klipu !!
(Makarije Ub, 03. avgust 2015 14:41)
Taman da prebiju što još duguju za Miljenovića, a Ćović im gospodski ne traži sudsku naplatu ....

Batko

pre 8 godina

Od 89. komentara - 85. su iz predgrađa. E to vam je institucija i pokazitelj kakve je komplekse Vujošević i Partizan zadao za ceo život.
(Marko, 03. avgust 2015 14:18)

Vi nama komplekse, mi vama katanac....može ?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

ne daj se dule, samo lagano... nece ni ovi vecno, a karma je cudo.... ove godine nema nista od njihovog top 16, smem da se kladim...
(grobar, 03. avgust 2015 13:52)

Upravo gledas karmu na delu!

Stomak

pre 8 godina

Ovo su stvari kao sa prirodom naiđu periodično.Tako je i sada.Zvezda će da dominira dve godine pa Partizan 15 - 20 i tako ukrug.
(Nedeljko Todorović, 3. avgust 2015 13:18)
U pravu si. Ove sezone necete nista uraditi, ali zato vasa je SLEDECA SEZONA ;)

CZ99

pre 8 godina

ne daj se dule, samo lagano... nece ni ovi vecno, a karma je cudo.... ove godine nema nista od njihovog top 16, smem da se kladim...
(grobar, 03. avgust 2015 13:52)

Karma jeste cudo......Upravo je dozivljavate.

Batko

pre 8 godina

ne daj se dule, samo lagano... nece ni ovi vecno, a karma je cudo.... ove godine nema nista od njihovog top 16, smem da se kladim...
(grobar, 03. avgust 2015 13:52)

Tacno !!! Karma je čudo....

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

navijam za partizan zato sto nismo drzavni projekat zato sto svake sezone ulazimo slabiji od cz fmp zato sto smo svakoj vlasti opozicija I dzabe nam vezujete uspehe za tadica I dacica nema to veze I to znate imali ste vi I ranjie I pesica I nba igrace o fk klubu da ne pricam koliko ste doveli ove god igraca 40-50trosili krali nenormalno pare pa opet nista jedva nas dobiste nakon 13 god . Cao zdravo(igor, 03. avgust 2015 13:41)


Zamišljam te sa suzama u očima dok si pisao ovo! :-):-):-):-)

Azer

pre 8 godina

,,Izgubio se kredibilitet da se ceka novac a to je prvo sto treba da se stvori" - ukratko, nastavljam da uzimam pare redovno a opet cu da pricam kako nema. Nemate para a nudite 3x vise Nikoli nego Mega?! Pa ko je lud ovde?!

strelac

pre 8 godina

(Sir Oliver, 3. avgust 2015 12:05)

Odakle ti znaš da su Partizanovi stranci imali manje plate od Zvezdinih? Kad otvorite knjige, saznaćemo! Do tada, izdrži i uživaj narednih godina u Evroligi sa Zvezdom!

Botista

pre 8 godina

Ovo treba da nam postane svima jasno u Srbistanu. Ne zivi se od ugleda, tradicije i legendi. Potrebne su pare i to ozbiljne pare da bi jedan klub funkcionisao i igrao na vise frontova. Partizan je propao kao klub i svojim ponasanjem izgubio svaki kredibilitet.

33 godine duge,tuge

pre 8 godina

Ovo su stvari kao sa prirodom naiđu periodično.Tako je i sada.Zvezda će da dominira dve godine pa Partizan 15 - 20 i tako ukrug.
(Nedeljko Todorović, 3. avgust 2015 13:18)

33 godine duge,tuge...

Deja

pre 8 godina

Pisete da se okrenete klincima , da stvarate mov tom . A kojim klincima kad ste vec poodavno napustili skolu kosarke ? Kazite jednog klinca koji dolazi iz vase skole

Boris

pre 8 godina

Hahaha jos su na odmoru,neverovatno,a Zvezda dovela dva odlicna igraca,dugo jos necemo gledati partizan u kosarci!!!
A sad cemo videti i grobare,jer garantujem da 2/3 navijaca nece dolaziti na utakmice,sakrice se u rupe misevi i gledace samo fudbal,a i to ce prestati uskoro kad smenimo Karadzica...

petarczv

pre 8 godina

Radpnjic radi vec 15 dana, Dr Covic i ne ide na odmor, a " institucija " u debelom ladu vec 2 meseca. Posle su vam krivi Telekom, Vucic, Covic i FMP, Rusi, Arapi...
(*, 03. avgust 2015 12:47)

Dule dje se kupas dje skoljke skupljas

majko mila ima neka nevidljiva sila

pre 8 godina

Najjaci utisak je da je rukovodstvo kluba na odmoru(od trenera do predsjednika), a igraci(Tepic) nisu, jer su primili jednu ili nijednu platu.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Pa ko bi uopšte kupio vaš grb i ime ?????????
(Batko, 3. avgust 2015 12:23)

Niko! Jer neke stvari nisu na prodaju i to se zna. Ali ne ocekujem da to razumes. Covic ti je legenda. Sve je receno.

StudentBg

pre 8 godina

Dusko trebao si reci da je otisao u Megu za 3x manju platu od vaše FIKTIVNE- obećane plate , a kako vi ispaćujete 1/10 obećane plate, dolazi se do prostog zaključka da je otišao da igra za Megu za realno 3x veću platu.

Npr
Vi mu obećali 100 000
Mega 30 000
Vii mu ispatite 1/10 od 100 000, dakle 10 000
Mega mu ispali 10/10 od 30 000

30 000 je 3x veće od 10 000

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

U dugovima si do guse a nudis igracu 3 puta vise od Mege a posle napadas drzavu da hoce da te unisti. Pomucenje svesti ...

Her

pre 8 godina

Aaaa znaci imali ste kredibilitet?? Sve si sam reko dule cim nema para nece vise niko da djedo! Znaci padaju sve price o casovima ljubavi i stipendijama u vodu...
(petarczv, 03. avgust 2015 11:46)
Bitno je da ti imas kredibilitet.. Bitno je da vi imate casove ljubavi i da nemate stipendije, vec redovne plate, zahvaljujuci "virtuelnim sponzorima"( citaj racunu ministarstva finansija), da ste 16 mil e duga rijesili efikasno dlanom od dlan, platili nekih sinbolicnih 300k i ostalo prema povjeriocima "ako smijes trazi".. Koliko ste para uzeli za ove 4 g renesanse CZ od prodaje igraca, osim Kaline sada.. Znate koliko 0 $, isto kao sto je bajka ovo za Bobija obestecenje od 625k$, ameri sigurno ne bacaju pare na slobodne igrace ( postoji varijanta po kojoj je Misko napravio ugovor na jos jednu godinu, pa da je zato SA dao obestecenje, tako je uradio i sa Inglisom koji je otisao u NBA zamisli iz MEGE, i ako nikada nije igrao u istoj vec u Roanu) , bilo kako bilo , sustina price je da ste i previse vjestacki projekat koji ne moze na duge staze da opstane, sluzite se spinovanjima, petljavinama , muljanja papira, UPPR ova, promjena adresa, PIBova, sve ce vam se to brzo obiti o glavu.. Citaj VK CZV.. Zivela Institucija!

igor

pre 8 godina

navijam za partizan zato sto nismo drzavni projekat zato sto svake sezone ulazimo slabiji od cz fmp zato sto smo svakoj vlasti opozicija I dzabe nam vezujete uspehe za tadica I dacica nema to veze I to znate imali ste vi I ranjie I pesica I nba igrace o fk klubu da ne pricam koliko ste doveli ove god igraca 40-50trosili krali nenormalno pare pa opet nista jedva nas dobiste nakon 13 god . Cao zdravo

xxx

pre 8 godina

Ajde bre bibliotekar, pogledaj po netu kako vam je izgledao grb kada ste bili Cepter.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 3. avgust 2015 12:22) Crno-beli,na kome stoji BC Partizan,ulica Humska...P.S. Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove,deda.To vam je za vjeki vekova...

Ivan

pre 8 godina

Centrala Železnik u punoj snazi sa svih adresa se šalju komentari! Radujte se panteri slobodno...
(Novinar SoS kanala, 03. avgust 2015 13:14)
E Tegi ,Tegi , nista pametnije da napises , ako je I od tebe ocekujemo to sa malo vise kreativnosti!

filozof Makarije

pre 8 godina

za proslih nekoliko godina od gubitasa i kluba koji je stavljen u mirovanje doslo se da se stari klub odmrzne , da ima budzet 5 miliona i da od dva igraca uzme 1,65 miliona dolara. Eto tako se vodi klub.. A drugi klub koji se dici titulamai koji je ziveo na grbaci drzave preti mu katanac. Tim koji za 25 godina nije ni jednog jedinog igraca iz svoje skole iznedrio za seniorski tim

pancevac

pre 8 godina

U POBEDI SE NE PONESI, U PORAZU SE NE PONIZI!!! Preporucujem svim "komentaristima" dokumentarac "Cujte Srbi" po knjizi Arcibalda Rajsa. Neverovatno koliko se mrzimo medjusobno.

Nedeljko Todorović

pre 8 godina

Ovo su stvari kao sa prirodom naiđu periodično.Tako je i sada.Zvezda će da dominira dve godine pa Partizan 15 - 20 i tako ukrug.

saki

pre 8 godina

e sad vidis kako je bilo Zvezdi sve ove godine.
(Ulcinj Srpski grad, 03. avgust 2015 11:52)
Stvarno vam je bilo tesko.Pen,Ekezie,O'banon,Friman,Henderson,Marsh,Thomas,Young...A pitajte Covica koliko je Aleksandrov kostao,a nikada nije odigrao cestitu tekmu?A sto se ne setite sezone kada ste imali Rakocevica i Jeretina na bekovskim pozicijam,i najjaci tim lige.Pa tim sa Gurovicem i Perom Anticrm,i tim iz 2008 sa Pesice i Opaca reaguj!!!Problem je u tome sto su FK oba kluba vukli citava SD na grbaci a oni su problemima.Kod CZV je malo Covic popravio stanje ali cemo vidjeti dokle ce to trahati.

Wllaxy

pre 8 godina

Dule samo ti cepaj, vratiće se Partizan tami gde mu je mesto...podrška!
(Coa, 03. avgust 2015 12:02)

I ja se slažem sa tobom da partizan polako klizi ka TAMI, gde mu i mesto, da ga niko više ne vidi !

prosek17

pre 8 godina

слушај ове одмрзнуте...па није их било годинама и сад се бусају...гледајте своје двориште...верујем Дулету

Her

pre 8 godina

Ajde bre bibliotekar, pogledaj po netu kako vam je izgledao grb kada ste bili Cepter.
(DedaMiloje, 03. avgust 2015 12:22)
Samo mlatunjas.. Svakoj corbi mirodjija..

Mecka

pre 8 godina

Hajde jednom,ali samo jednom demagogu svetskih razmera,izadji i kazi,mi smo sve radili dobro,mi smo sve napravili dobro i sada vucic rusi i hoce da srusi.Zapitaj se jel ste sve ovo vreme dobro radili i u interesu kluba ili u licnom interesu.Ostalo je jos par najzagrizenijih koji slepo prate i veruju u ovo u sta ti pricas,drugi su odavno digli ruke i ne veruju u ovo vise.U svoje dvoriste,pogledajte se u oci i shvatite da ste sami krivi za stanje u kom se nalazite.Ne vucic,ne covic,ne drzava,vi ste sami krivi!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Zar neko stvarno misli da će jedan Vlade Divac i Saša Danilović dozvoliti da Partizan propadne? To su ljudi koji su zaradili ogromne pare i Divcu nije problem da sutra istrese 4-5 miliona evra i reši problem...Partizan mu je dao sve u životu i Vlade to sigurno neće zaboraviti, a navijači iz predgrađa se raduju pre vremena.
(Milan, 03. avgust 2015 11:44)
Evo potrcao Divac da daje pare, kaze nema veze sto ce da ih pokradu ali on voli partizan =-O

Parni valjak

pre 8 godina

Rezultat je nebitan, bitno je samo da igrači koji budu nosili dres Partizana sledeće godine pružaju 100% svojih mogućnosti. Pravi navijači i brojne legende kluba, naša su najveća snaga i prednost u odnosu na druge klubove. Oni će biti na svojim mestima. Preživeo je Partizan Milov projekat sa kraja devedestih, Uprave javnih prihoda istovremeno i Parking servisa par godina kasnije. Preživeće i ovo, najbitnije je ne prodati veru za večeru.

Miskec

pre 8 godina

"Na primer, mi smo pregovarali sa Nikolom Ivanovićem, čiji je menadžer Miško Ražnatović. On je na kraju za tri puta manje novca otišao u Mega Leks, čiji je Ražnatović vlasnik. On je i menadžer Milenka Tepića i zna da je Tepić prošle sezone od deset plata primio jednu. Normalno, to igrači kada čuju, nije im sve jedno”
Sta je tu nelogicno? Da ode u klub za tri puta manje novca, ali koji ce redovno da prima, ili u KKP za tri puta vise, ali ako ga zatrazi bice proglasen izdajnikom? Decko nije imao dilemu, Tepic mu je otvorio oci, koji je od deset plata primio cak jednu, ejjjjj!!!

srkiboy82

pre 8 godina

(Sir Oliver, 3. avgust 2015 12:05)_ Verujem ti ja da su svi igrači koji su igrali za KKP imali mnaje plate od Vilijamsa i Skorcijanitisa, ali možeš li molim te da pokažeš neki parir kao dokaz za to? Teško. Pre će NASA dokazati postojanje vanzemaljca, nego što ćeš videti bilo kakav finansijski izveštaj KKP.

dr.tvorzan

pre 8 godina

Partizan je zivot ostalo su sitnice. Nema veze i da bude zadnji ja ga volim isto kao da je prvi. Ako bas nema novca u klubu, treba zrtvovati 2-3 sezone, a za to vreme afirmisati klince i skupiti kesa da opet narednih 18 godina haramo. Samo ovaj put malo brutalnije i pametnije. Mada ja da se pitam ako udjemo u LS u fudbalu bar 5 milki bi prosledio u KK i da odmah nastavimo niz. Partizan

DedaMiloje

pre 8 godina

Nema veze, i ovo će se jednom lane zvati, izdržaćemo i ovu nepravdu prema našem klubu. Imam dve poruke za pantere: 1. Za sve naše godine dominacije, a koju vi zovete Tadić,Dačić titule, ni jedan igrač nije ni blizu imao platu kao Vilijams, i sada Skorcijanitis. 2. Draži mi je Božo Djumić u Partizanu nego Skorcijanitis u Partizanu Telekom Diva...
(Sir Oliver, 03. avgust 2015 12:05)

Meni je draži Sofo u Zvezdi, a i draži mi je Božo u Partizanu, što kažeš...već se lane zovete.

marko

pre 8 godina

Prvo kaže kako je Tepić primio od 10 plata jednu, a paradoks je da spominje kako je Ivanović otišao u Megu za 3x manje para? Pa kakvih para je bilo za Ivanovića kad se jasno zna da u KKP plata nema, možda jedna, dve...

Trener

pre 8 godina

Poslednji novci cak i oni nepostojeci su unapred potroseni kako bi se osvojila KLS liga. Mislila je uprava da ce tako pokazati velicinu Partizana te da vlast protezira pogresan klub tj Zvezdu. Na tu kartu se odigralo narocito dovodjenjem pleja Akojona koji je trebalo da iznenadi nezainteresovanu Zvezdu u KLSu. Sada ove sezone nema para ni za vodu i peskire a kamoli za plate, to je svima jasno. Da ne pricam o patikama koje su trenutno goruci problem.
Mislim da trener treba da se promeni a trenutnoj strukturi da se Partizan zahvali. Treba angazovati podmladak i vezati ih ugovorima da za par sezona budemo medju boljim klubovima u regionu.
Ukoliko se ovo ne uradi gubicemo i od osrednjih timova.

daMirda

pre 8 godina

Partizan ni do sada nije placao igrace, ali su dolazili zbog Evrolige i sanse da kroz napredak tu obezbede vece ugovor kasnije. A sada bez Evrolige (i Evrokupa) hoce samo klinci da igraju.

Stanko

pre 8 godina

Nisam navijac ni Partizana, ni Zvezde ni bilo kog drugog tima. Citam komentare i pitam se zasto bi privatnika koji ne placa radnike poslali u zatvor, a ovde opravdavali to sto igrace, koji ispunjavaju svoje obaveze, ne placaju.

mourinho

pre 8 godina

Dovedite Milojevica, mladog i perspektivnog trenera koji jedva ceka sansu, a ne sa ovim istrosenim koji ce na kraju tuziti klub da se krece ispocetka.

Dejan

pre 8 godina

Kada se budu sakupili prvo sledi odmor posle godisnjeg odmora:)a za to vreme pratite i dalje sve informacije ko sve stize u Zvezdu i ko ce da vas otresa mada nije vise zanimljivo jer su i igraci koji traze novu sredinu shvatili da je stavljena tacka na crno heli svet i nece vise da se spustaju na nivo igranja u raspadu od kluba.

Sir Oliver

pre 8 godina

Nema veze, i ovo će se jednom lane zvati, izdržaćemo i ovu nepravdu prema našem klubu. Imam dve poruke za pantere: 1. Za sve naše godine dominacije, a koju vi zovete Tadić,Dačić titule, ni jedan igrač nije ni blizu imao platu kao Vilijams, i sada Skorcijanitis. 2. Draži mi je Božo Djumić u Partizanu nego Skorcijanitis u Partizanu Telekom Diva...

jon

pre 8 godina

Ko god voli kosarku i prati je, zna da je za nasu kosarku neophodan partizan. Nebitno je dal ja navijam za ove ili one... Al eto, sad bar imamo zvezdu, al njihov rad sa mladim igracima je slab, pa me bas ne raduje puno to sto oni vode nasu kosarku sad...

Korto

pre 8 godina

Ajde bre Panteri šta ste se razgoropadili? Usporite malo. Par sezona vas je držala euforija oko vaterpola, sad vas drži oko košarke, za 5 godina ćete preći na odbojku. Ps. Mi bar nikad nismo prodali grb i ime, i dalje ponosno koračamo sa svim poteškoćama. Budite mi dobro.

Dobro pamtim sve,sve sto bilo je...

pre 8 godina

(mr, 03. avgust 2015 12:12)

Kad napravimo neku fuziju,pa svs kolone muckom stavimo na nulu ! Sto CZ nije napravila izvestaj o poslovanju od 2000 do 2011 ?

DedaMiloje

pre 8 godina

Ajde bre Panteri šta ste se razgoropadili? Usporite malo. Par sezona vas je držala euforija oko vaterpola, sad vas drži oko košarke, za 5 godina ćete preći na odbojku. Ps. Mi bar nikad nismo prodali grb i ime, i dalje ponosno koračamo sa svim poteškoćama. Budite mi dobro.
(Korto, 03. avgust 2015 12:01)

Ajde bre bibliotekar, pogledaj po netu kako vam je izgledao grb kada ste bili Cepter.

Goblin

pre 8 godina

"On je na kraju za tri puta manje novca otišao u Mega Leks, čiji je Ražnatović vlasnik. On je i menadžer (Milenka) Tepića i zna da je Tepić prošle sezone od 10 plata primio jednu."

Trecina od vase obecane plate je opet veca od jedne desetine koju igraci stvarno prime. Tako da ce Ivanovic vise da zaradi u Megi nego kod vas.

Ivke

pre 8 godina

Dulo kralju ostani da te gledamo ponizenog jos par godina. Tim koji se ove sezone sprema u Zvezdi ce dobiti bez preterivanja lagano sve derbije ove sezone protiv Partizana. Cak ni prosle sezone Partizan nije bio toliko daleko od krompira u derbijima.

*

pre 8 godina

Radpnjic radi vec 15 dana, Dr Covic i ne ide na odmor, a " institucija " u debelom ladu vec 2 meseca. Posle su vam krivi Telekom, Vucic, Covic i FMP, Rusi, Arapi...

Batko

pre 8 godina

Ajde bre Panteri šta ste se razgoropadili? Usporite malo. Par sezona vas je držala euforija oko vaterpola, sad vas drži oko košarke, za 5 godina ćete preći na odbojku. Ps. Mi bar nikad nismo prodali grb i ime, i dalje ponosno koračamo sa svim poteškoćama. Budite mi dobro.
(Korto, 03. avgust 2015 12:01)

Pa ko bi uopšte kupio vaš grb i ime ?????????

Tuzna prica

pre 8 godina

Kosarka je nas nacionalni sport, a KK Partizan ubedljivo najuspesniji i najprepoznatljiviji klub u ovoj nasoj drzavi decenijama u nazad...
Tuzno je to sto klub, sa tako velikom tradicijom i prepoznatljivošću svuda u evropi, sada polako gasi...
Vujosevic previse krivi vlast, ali ipak je njihova duznost da nadje sredstva, posto imaju mogucnosti za to, da bi klub koji je najvise promovisao nasu drzavu, uz Novaka, mogao nastaviti normalno da funkcionise. KK Partizan je najuspesniji sportski klub u Srbiji u poslednjih 70 godina, a pritom je kosarka nas nacionalni sport... steta.

Serbianwonder13

pre 8 godina

Da si malo vise cutao i gledao svoja posla a ne objavljivao na svakoj konferenciji za stampu kako igraci primaju po jednu platu godisnje mozda sada ne bi bilo tako. A, sta mislis o tome?

rade

pre 8 godina

neverovatno. Čoveče ima li nekoga da nije na odmoru? Ovima Covic, radi ne umorno , a vi se hladite kao da je sve u redu. Bruka i sramota.
Ne želim više kukanje. Ako ste ne sposobni, napolje svi.

Byk

pre 8 godina

Kad cujem ovu demagogiju, setim se jednog derbija 90ih godina kada je Zvezda iz istih razloga igrala sa 6 igraca! Secam se samo Milete Lisice iz te ekipe. Nismo kukali, izasli smo i casno izgubili.

Peca PFC

pre 8 godina

Gospodine Vujosevicu ko je kriv za to sto vec dve sezone ne igramo EL ? Oba puta je sve zavisilo od nas samih tj od vas igraca i trenera. Da ste prosli u Beogradu i prosle godine izbegli Zvezdu u polufinalu obe godine bi igrali EL i imali daleko stabilnije finansije. Opet napominjem sve smo drzali u nasim rukama i nikako ne mozemo kriviti druge za nase neuspehe!! Sto je u sustini i najlakse ! Vreme je da se preuzme krivica za to. Vreme je za promene kako u igrackom tako i u samoj upravnoj strukturi! Kao veran navijac Partizana vam se zahvaljujem za sve sto ste uradili ali mislim da je vreme da upravo vi preuzmete odgovornost i podnesete ostavku kao i da se odreknete vasih zarada koje vam Partizan duguje ! Dok jos imate iole kredibiliteta kod nas navijaca kao i u sportskoj javnosti! Vreme je za novu krv! Hajmo grobari i svi ljubitelji kosarke da se prebrojimo da vidimo ko je za promene u samom srcu!

slobinator

pre 8 godina

stvarno.uvek ste imali perspektivni tim koji je davao najviše reprenzetativaca.mekejleb,kamings,step,marić,peković,veseli,gist,vesterman,bertrans,pavlović,lovernj...jedini je problem što ni jedan od ovih 'perspektivnih'igrača nikada nije zastupao za srbiju.doduše peković je nastupao za crnu goru,a veliki guru im je bio selektor.

menjam nick

pre 8 godina

Izgubili ste kredibilitet i zbog tvog sramnog ponasanja i sramnih izjava.. Niko iole normalan i pristojan ne želi da šalje svoje dete kod takvog coveka..

kosta

pre 8 godina

Kao Zvezdaš vam želim da sastavite respektabilan sastav i da se iskoreni mržnja između klubova i navijača.Gospodine Vujoševiću, samo vam se vraća ono što ste godinama želeli Zvezdi.

Milan

pre 8 godina

Samo da FK Partizan prodje Steauu, i laknuce i KK Partizan, prelice se neki dinar (evro) za kosarkase. Ipak je Dule predsednik celog Sportskog drustva Partizan.

Milan

pre 8 godina

Zar neko stvarno misli da će jedan Vlade Divac i Saša Danilović dozvoliti da Partizan propadne? To su ljudi koji su zaradili ogromne pare i Divcu nije problem da sutra istrese 4-5 miliona evra i reši problem...Partizan mu je dao sve u životu i Vlade to sigurno neće zaboraviti, a navijači iz predgrađa se raduju pre vremena.

petarczv

pre 8 godina

Aaaa znaci imali ste kredibilitet?? Sve si sam reko dule cim nema para nece vise niko da djedo! Znaci padaju sve price o casovima ljubavi i stipendijama u vodu...

Ivan NS

pre 8 godina

@ Izgubio se kredibilitet da se čeka novac, a to je prvo što treba da se izgradi.

Nisam znao da igrači vole da igraju za dž, i da ne dočekaju svoj novac, nego samo deo preko suda da naplaćuju. Pa kome bi se uopšte dolazilo u takav klub? Ranije su igrači koji su smatrali Partizan kao odskočnu dasku imali računicu i pod uslovom da ne dobiju sav novac, a to je igranje Evrolige. Pošto toga, što se tiče Partizana, nema, naravno da će otići u Megu i za tri puta manje novca, ali novca koji će dobiti, a igraće istu ligu kao i vi, ABA regionalnu ligu.

aleksandar

pre 8 godina

Javili se navijaci Kk cz diva fmp zeleznik nzm ni kako se zove......
Sad dal je fmp ili kako da znaju Sofo i Prajs na koji adresu stizu da ne zalutaju.

*

pre 8 godina

Koliko sam vas ja kapirao kod vas se 13 god dolazilo zbog casova ljubavi, tebe kao najboljeg trenera, legendi Partizana, a finansije niko nije spominjao, cak ste se sprdali sa nazivom "stipandija".
Sta se to promenilo treneru bez rominga?

Byk

pre 8 godina

Kad cujem ovu demagogiju, setim se jednog derbija 90ih godina kada je Zvezda iz istih razloga igrala sa 6 igraca! Secam se samo Milete Lisice iz te ekipe. Nismo kukali, izasli smo i casno izgubili.

kosta

pre 8 godina

Kao Zvezdaš vam želim da sastavite respektabilan sastav i da se iskoreni mržnja između klubova i navijača.Gospodine Vujoševiću, samo vam se vraća ono što ste godinama želeli Zvezdi.

marko

pre 8 godina

Prvo kaže kako je Tepić primio od 10 plata jednu, a paradoks je da spominje kako je Ivanović otišao u Megu za 3x manje para? Pa kakvih para je bilo za Ivanovića kad se jasno zna da u KKP plata nema, možda jedna, dve...

Miskec

pre 8 godina

"Na primer, mi smo pregovarali sa Nikolom Ivanovićem, čiji je menadžer Miško Ražnatović. On je na kraju za tri puta manje novca otišao u Mega Leks, čiji je Ražnatović vlasnik. On je i menadžer Milenka Tepića i zna da je Tepić prošle sezone od deset plata primio jednu. Normalno, to igrači kada čuju, nije im sve jedno”
Sta je tu nelogicno? Da ode u klub za tri puta manje novca, ali koji ce redovno da prima, ili u KKP za tri puta vise, ali ako ga zatrazi bice proglasen izdajnikom? Decko nije imao dilemu, Tepic mu je otvorio oci, koji je od deset plata primio cak jednu, ejjjjj!!!

*

pre 8 godina

Koliko sam vas ja kapirao kod vas se 13 god dolazilo zbog casova ljubavi, tebe kao najboljeg trenera, legendi Partizana, a finansije niko nije spominjao, cak ste se sprdali sa nazivom "stipandija".
Sta se to promenilo treneru bez rominga?

slobinator

pre 8 godina

stvarno.uvek ste imali perspektivni tim koji je davao najviše reprenzetativaca.mekejleb,kamings,step,marić,peković,veseli,gist,vesterman,bertrans,pavlović,lovernj...jedini je problem što ni jedan od ovih 'perspektivnih'igrača nikada nije zastupao za srbiju.doduše peković je nastupao za crnu goru,a veliki guru im je bio selektor.

srkiboy82

pre 8 godina

(Sir Oliver, 3. avgust 2015 12:05)_ Verujem ti ja da su svi igrači koji su igrali za KKP imali mnaje plate od Vilijamsa i Skorcijanitisa, ali možeš li molim te da pokažeš neki parir kao dokaz za to? Teško. Pre će NASA dokazati postojanje vanzemaljca, nego što ćeš videti bilo kakav finansijski izveštaj KKP.

Peca PFC

pre 8 godina

Gospodine Vujosevicu ko je kriv za to sto vec dve sezone ne igramo EL ? Oba puta je sve zavisilo od nas samih tj od vas igraca i trenera. Da ste prosli u Beogradu i prosle godine izbegli Zvezdu u polufinalu obe godine bi igrali EL i imali daleko stabilnije finansije. Opet napominjem sve smo drzali u nasim rukama i nikako ne mozemo kriviti druge za nase neuspehe!! Sto je u sustini i najlakse ! Vreme je da se preuzme krivica za to. Vreme je za promene kako u igrackom tako i u samoj upravnoj strukturi! Kao veran navijac Partizana vam se zahvaljujem za sve sto ste uradili ali mislim da je vreme da upravo vi preuzmete odgovornost i podnesete ostavku kao i da se odreknete vasih zarada koje vam Partizan duguje ! Dok jos imate iole kredibiliteta kod nas navijaca kao i u sportskoj javnosti! Vreme je za novu krv! Hajmo grobari i svi ljubitelji kosarke da se prebrojimo da vidimo ko je za promene u samom srcu!

Batko

pre 8 godina

Ajde bre Panteri šta ste se razgoropadili? Usporite malo. Par sezona vas je držala euforija oko vaterpola, sad vas drži oko košarke, za 5 godina ćete preći na odbojku. Ps. Mi bar nikad nismo prodali grb i ime, i dalje ponosno koračamo sa svim poteškoćama. Budite mi dobro.
(Korto, 03. avgust 2015 12:01)

Pa ko bi uopšte kupio vaš grb i ime ?????????

DedaMiloje

pre 8 godina

Nema veze, i ovo će se jednom lane zvati, izdržaćemo i ovu nepravdu prema našem klubu. Imam dve poruke za pantere: 1. Za sve naše godine dominacije, a koju vi zovete Tadić,Dačić titule, ni jedan igrač nije ni blizu imao platu kao Vilijams, i sada Skorcijanitis. 2. Draži mi je Božo Djumić u Partizanu nego Skorcijanitis u Partizanu Telekom Diva...
(Sir Oliver, 03. avgust 2015 12:05)

Meni je draži Sofo u Zvezdi, a i draži mi je Božo u Partizanu, što kažeš...već se lane zovete.

menjam nick

pre 8 godina

Izgubili ste kredibilitet i zbog tvog sramnog ponasanja i sramnih izjava.. Niko iole normalan i pristojan ne želi da šalje svoje dete kod takvog coveka..

Wllaxy

pre 8 godina

Dule samo ti cepaj, vratiće se Partizan tami gde mu je mesto...podrška!
(Coa, 03. avgust 2015 12:02)

I ja se slažem sa tobom da partizan polako klizi ka TAMI, gde mu i mesto, da ga niko više ne vidi !

DedaMiloje

pre 8 godina

Ajde bre Panteri šta ste se razgoropadili? Usporite malo. Par sezona vas je držala euforija oko vaterpola, sad vas drži oko košarke, za 5 godina ćete preći na odbojku. Ps. Mi bar nikad nismo prodali grb i ime, i dalje ponosno koračamo sa svim poteškoćama. Budite mi dobro.
(Korto, 03. avgust 2015 12:01)

Ajde bre bibliotekar, pogledaj po netu kako vam je izgledao grb kada ste bili Cepter.

petarczv

pre 8 godina

Radpnjic radi vec 15 dana, Dr Covic i ne ide na odmor, a " institucija " u debelom ladu vec 2 meseca. Posle su vam krivi Telekom, Vucic, Covic i FMP, Rusi, Arapi...
(*, 03. avgust 2015 12:47)

Dule dje se kupas dje skoljke skupljas

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

navijam za partizan zato sto nismo drzavni projekat zato sto svake sezone ulazimo slabiji od cz fmp zato sto smo svakoj vlasti opozicija I dzabe nam vezujete uspehe za tadica I dacica nema to veze I to znate imali ste vi I ranjie I pesica I nba igrace o fk klubu da ne pricam koliko ste doveli ove god igraca 40-50trosili krali nenormalno pare pa opet nista jedva nas dobiste nakon 13 god . Cao zdravo(igor, 03. avgust 2015 13:41)


Zamišljam te sa suzama u očima dok si pisao ovo! :-):-):-):-)

rade

pre 8 godina

neverovatno. Čoveče ima li nekoga da nije na odmoru? Ovima Covic, radi ne umorno , a vi se hladite kao da je sve u redu. Bruka i sramota.
Ne želim više kukanje. Ako ste ne sposobni, napolje svi.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Zar neko stvarno misli da će jedan Vlade Divac i Saša Danilović dozvoliti da Partizan propadne? To su ljudi koji su zaradili ogromne pare i Divcu nije problem da sutra istrese 4-5 miliona evra i reši problem...Partizan mu je dao sve u životu i Vlade to sigurno neće zaboraviti, a navijači iz predgrađa se raduju pre vremena.
(Milan, 03. avgust 2015 11:44)
Evo potrcao Divac da daje pare, kaze nema veze sto ce da ih pokradu ali on voli partizan =-O

Goblin

pre 8 godina

"On je na kraju za tri puta manje novca otišao u Mega Leks, čiji je Ražnatović vlasnik. On je i menadžer (Milenka) Tepića i zna da je Tepić prošle sezone od 10 plata primio jednu."

Trecina od vase obecane plate je opet veca od jedne desetine koju igraci stvarno prime. Tako da ce Ivanovic vise da zaradi u Megi nego kod vas.

Deja

pre 8 godina

Pisete da se okrenete klincima , da stvarate mov tom . A kojim klincima kad ste vec poodavno napustili skolu kosarke ? Kazite jednog klinca koji dolazi iz vase skole

Batko

pre 8 godina

Od 89. komentara - 85. su iz predgrađa. E to vam je institucija i pokazitelj kakve je komplekse Vujošević i Partizan zadao za ceo život.
(Marko, 03. avgust 2015 14:18)

Vi nama komplekse, mi vama katanac....može ?

Batko

pre 8 godina

ne daj se dule, samo lagano... nece ni ovi vecno, a karma je cudo.... ove godine nema nista od njihovog top 16, smem da se kladim...
(grobar, 03. avgust 2015 13:52)

Tacno !!! Karma je čudo....

Ivke

pre 8 godina

Dulo kralju ostani da te gledamo ponizenog jos par godina. Tim koji se ove sezone sprema u Zvezdi ce dobiti bez preterivanja lagano sve derbije ove sezone protiv Partizana. Cak ni prosle sezone Partizan nije bio toliko daleko od krompira u derbijima.

Nikola

pre 8 godina

Kazu pametni ljudi da se sve sto si radio kad tad vrati. Cudo je ta karma, pre samo pet godina jedan drugi klub je bio u ovoj poziciji, nije se znalo hoce li moci da se takmici, da li ce moci da skupi 12 igraca...Navijaci, uprava i trener drugog kluba su likovali, dovodili skupe igrace, davali izjave u stilu moze nam se, licemerne I klubaske su price da treba spasiti Zvezdu...A danas, situacija preslikana ali uloge zamenjene, samo sto mi nismo tako bahati jer nismo isti.

Serbianwonder13

pre 8 godina

Da si malo vise cutao i gledao svoja posla a ne objavljivao na svakoj konferenciji za stampu kako igraci primaju po jednu platu godisnje mozda sada ne bi bilo tako. A, sta mislis o tome?

filozof Makarije

pre 8 godina

za proslih nekoliko godina od gubitasa i kluba koji je stavljen u mirovanje doslo se da se stari klub odmrzne , da ima budzet 5 miliona i da od dva igraca uzme 1,65 miliona dolara. Eto tako se vodi klub.. A drugi klub koji se dici titulamai koji je ziveo na grbaci drzave preti mu katanac. Tim koji za 25 godina nije ni jednog jedinog igraca iz svoje skole iznedrio za seniorski tim

petarczv

pre 8 godina

Aaaa znaci imali ste kredibilitet?? Sve si sam reko dule cim nema para nece vise niko da djedo! Znaci padaju sve price o casovima ljubavi i stipendijama u vodu...

Azer

pre 8 godina

,,Izgubio se kredibilitet da se ceka novac a to je prvo sto treba da se stvori" - ukratko, nastavljam da uzimam pare redovno a opet cu da pricam kako nema. Nemate para a nudite 3x vise Nikoli nego Mega?! Pa ko je lud ovde?!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

ne daj se dule, samo lagano... nece ni ovi vecno, a karma je cudo.... ove godine nema nista od njihovog top 16, smem da se kladim...
(grobar, 03. avgust 2015 13:52)

Upravo gledas karmu na delu!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

U dugovima si do guse a nudis igracu 3 puta vise od Mege a posle napadas drzavu da hoce da te unisti. Pomucenje svesti ...

CZ99

pre 8 godina

ne daj se dule, samo lagano... nece ni ovi vecno, a karma je cudo.... ove godine nema nista od njihovog top 16, smem da se kladim...
(grobar, 03. avgust 2015 13:52)

Karma jeste cudo......Upravo je dozivljavate.

pancevac

pre 8 godina

U POBEDI SE NE PONESI, U PORAZU SE NE PONIZI!!! Preporucujem svim "komentaristima" dokumentarac "Cujte Srbi" po knjizi Arcibalda Rajsa. Neverovatno koliko se mrzimo medjusobno.

Ivan

pre 8 godina

(Her, 03. avgust 2015 16:48)
Jel Vam vlast napravila dugove?
Jeste li dobili manje love od Zvezde?
Sto ne objavite konacno koliko ste placali igrace i koliki je dug I zasto?
Jel vlast kriva sto nikoga ne mozete da pobedite u Evro Kupu?
Jel vlast kriva sto niste prihvatili reprogram duga?
Jel vlast kriva sto svakoga ko napusti klub nazivate izdajnikom I satanizujete igraca? Ko ce Vam normalan doci da igra za Vas u takvoj atmosferi?
Niko Vam nije kriv osim Vas samih! Prihvatite odgovornost I krenite da resavate probleme koje ste sami napravili!

Ivan NS

pre 8 godina

@ Izgubio se kredibilitet da se čeka novac, a to je prvo što treba da se izgradi.

Nisam znao da igrači vole da igraju za dž, i da ne dočekaju svoj novac, nego samo deo preko suda da naplaćuju. Pa kome bi se uopšte dolazilo u takav klub? Ranije su igrači koji su smatrali Partizan kao odskočnu dasku imali računicu i pod uslovom da ne dobiju sav novac, a to je igranje Evrolige. Pošto toga, što se tiče Partizana, nema, naravno da će otići u Megu i za tri puta manje novca, ali novca koji će dobiti, a igraće istu ligu kao i vi, ABA regionalnu ligu.

Dejan

pre 8 godina

Kada se budu sakupili prvo sledi odmor posle godisnjeg odmora:)a za to vreme pratite i dalje sve informacije ko sve stize u Zvezdu i ko ce da vas otresa mada nije vise zanimljivo jer su i igraci koji traze novu sredinu shvatili da je stavljena tacka na crno heli svet i nece vise da se spustaju na nivo igranja u raspadu od kluba.

mourinho

pre 8 godina

Dovedite Milojevica, mladog i perspektivnog trenera koji jedva ceka sansu, a ne sa ovim istrosenim koji ce na kraju tuziti klub da se krece ispocetka.

*

pre 8 godina

Radpnjic radi vec 15 dana, Dr Covic i ne ide na odmor, a " institucija " u debelom ladu vec 2 meseca. Posle su vam krivi Telekom, Vucic, Covic i FMP, Rusi, Arapi...

33 godine duge,tuge

pre 8 godina

Ovo su stvari kao sa prirodom naiđu periodično.Tako je i sada.Zvezda će da dominira dve godine pa Partizan 15 - 20 i tako ukrug.
(Nedeljko Todorović, 3. avgust 2015 13:18)

33 godine duge,tuge...

Ivan

pre 8 godina

Centrala Železnik u punoj snazi sa svih adresa se šalju komentari! Radujte se panteri slobodno...
(Novinar SoS kanala, 03. avgust 2015 13:14)
E Tegi ,Tegi , nista pametnije da napises , ako je I od tebe ocekujemo to sa malo vise kreativnosti!

strelac

pre 8 godina

(Sir Oliver, 3. avgust 2015 12:05)

Odakle ti znaš da su Partizanovi stranci imali manje plate od Zvezdinih? Kad otvorite knjige, saznaćemo! Do tada, izdrži i uživaj narednih godina u Evroligi sa Zvezdom!

Trener

pre 8 godina

Poslednji novci cak i oni nepostojeci su unapred potroseni kako bi se osvojila KLS liga. Mislila je uprava da ce tako pokazati velicinu Partizana te da vlast protezira pogresan klub tj Zvezdu. Na tu kartu se odigralo narocito dovodjenjem pleja Akojona koji je trebalo da iznenadi nezainteresovanu Zvezdu u KLSu. Sada ove sezone nema para ni za vodu i peskire a kamoli za plate, to je svima jasno. Da ne pricam o patikama koje su trenutno goruci problem.
Mislim da trener treba da se promeni a trenutnoj strukturi da se Partizan zahvali. Treba angazovati podmladak i vezati ih ugovorima da za par sezona budemo medju boljim klubovima u regionu.
Ukoliko se ovo ne uradi gubicemo i od osrednjih timova.

Sir Oliver

pre 8 godina

Nema veze, i ovo će se jednom lane zvati, izdržaćemo i ovu nepravdu prema našem klubu. Imam dve poruke za pantere: 1. Za sve naše godine dominacije, a koju vi zovete Tadić,Dačić titule, ni jedan igrač nije ni blizu imao platu kao Vilijams, i sada Skorcijanitis. 2. Draži mi je Božo Djumić u Partizanu nego Skorcijanitis u Partizanu Telekom Diva...

Nebojsa

pre 8 godina

Vatreni sam navijac Partizna ali imam mozak i nisam zaslepljen velicinama koje to nisu.Ovaj covek nema veze sta prica.Njemu nije jasno da ON i njegovi drugari nemaju vise autoriteta i da treba da odu iz Partizna.Potpuno su privatizovali klub i ubedjeni su da je Partizan=Vujosevic+co.Partizan je osnov srpske kosarke i sve sto vredi iz njega je proisteklo,pa prema tome Partizan mora da se ratosilja Vujosevica i druzine,da im da zlatan sat za zasluge i da ih posalje u fioku proslosti.Partizna mora da dovede trenera od formata i da se vrati na put sa koga je skrenuo a Vujosevic i ortaci mogu samo da budu gledaoci sa pocasnim kartama ...i nista vise.

peki

pre 8 godina

Nema veze, i ovo će se jednom lane zvati, izdržaćemo i ovu nepravdu prema našem klubu. Imam dve poruke za pantere: 1. Za sve naše godine dominacije, a koju vi zovete Tadić,Dačić titule, ni jedan igrač nije ni blizu imao platu kao Vilijams, i sada Skorcijanitis.
(Sir Oliver, 03. avgust 2015 12:05)

Otkud znaš? Da nisi kojim slučajem pročitao finansijski izveštaj poslovanja "institucije"?

Boris

pre 8 godina

Hahaha jos su na odmoru,neverovatno,a Zvezda dovela dva odlicna igraca,dugo jos necemo gledati partizan u kosarci!!!
A sad cemo videti i grobare,jer garantujem da 2/3 navijaca nece dolaziti na utakmice,sakrice se u rupe misevi i gledace samo fudbal,a i to ce prestati uskoro kad smenimo Karadzica...

Filip

pre 8 godina

Ovome coveku je zaista vreme da ide ( mada je bilo i prosle sezone da se ne lazemo ).Mene kao navijaca Partizana enormno nervira ova njegova kuknjava, a jos se covek ponasa kao Bog,tj. da Partizana nije bilo pre niti ce biti posle njega(inace je Vlada Jovanovic osvojio 2 prvenstva,2 kupa i Aba ligu u vremenu kad je veliki vodja bio van kluba).Covek pravi dramu oko toga sto ljudi hoce svoje plate i obecane zarade,pravi izdajnicima ljude kojima je kosarka jedini nacin da zarade za 'leba.Posle nije ni cudo sto od nas beze igraci k'o djavo od krsta. I na kraju najeo se i on sigurno para od transfera tokom ovih godina,evo komsije napravile par transfera i odmah se ima para za jaca pojacanja(izuzmimo teoriju zavere da drzava upumpava milijarde u njih), dok je ovaj pricao besede kako novac od transfera igraca Partizana i sponzora ide za placanje stuje, vode, poreza(ma daj !).Uglavnom, hvala na svemu, mozda je vreme predati klub nekom drugome na vodjenje, a ja cu sa uzivanjem opet gledati moj Partizan u kakvom god sastavu bio i ostao.

daMirda

pre 8 godina

Partizan ni do sada nije placao igrace, ali su dolazili zbog Evrolige i sanse da kroz napredak tu obezbede vece ugovor kasnije. A sada bez Evrolige (i Evrokupa) hoce samo klinci da igraju.

Stomak

pre 8 godina

Ovo su stvari kao sa prirodom naiđu periodično.Tako je i sada.Zvezda će da dominira dve godine pa Partizan 15 - 20 i tako ukrug.
(Nedeljko Todorović, 3. avgust 2015 13:18)
U pravu si. Ove sezone necete nista uraditi, ali zato vasa je SLEDECA SEZONA ;)

masterkg

pre 8 godina

Apelujem na čovica da dovede Vanju Marinkovića...Neka plati Partizanu kukuruzom u klipu !!
(Makarije Ub, 03. avgust 2015 14:41)
Taman da prebiju što još duguju za Miljenovića, a Ćović im gospodski ne traži sudsku naplatu ....

StudentBg

pre 8 godina

Dusko trebao si reci da je otisao u Megu za 3x manju platu od vaše FIKTIVNE- obećane plate , a kako vi ispaćujete 1/10 obećane plate, dolazi se do prostog zaključka da je otišao da igra za Megu za realno 3x veću platu.

Npr
Vi mu obećali 100 000
Mega 30 000
Vii mu ispatite 1/10 od 100 000, dakle 10 000
Mega mu ispali 10/10 od 30 000

30 000 je 3x veće od 10 000

cofi95

pre 8 godina

Samo da Salo pusti Grupu JNA, oporavi se Gagi, dodje plej crnac (Ajfon ili Kinzi) i upalice se masina. Sezona je njihova, dzaba nam Sofo i AJ.

petarczv

pre 8 godina

Ja necu to Vi mozete, ka mogu samo da ustanem kad cujem Danilovic-Divac, koji su 2000.te godine posle promene vlasti preuzeli KK Partizan i obojica iskesirali iz svog dzepa po milion dolara, da se klub ne bi ugasio, ne znam kad se to desilo nekom klubu sa ovih prostora!E to su nase legende, Vi Vasoj slobodno ustajte, klanjajte se nista protiv!
(cartmanx, 03. avgust 2015 16:36)

Tacno je samo su posle uzeli jedno 10 i zato se nalazite u duplo goroj situaciji nego te 2000-te...

Batko

pre 8 godina

Dule je uništio generacije navijača nekadašnje Zvezde, ugasio im klub i naterao ih da navijaju za Čovića i FMP. To je nešto neprocenjivo a šta će biti dalje uopšte nije važno. Lola Ribar, FMP i Zvezda svi zajedno nikada neće biti ni blizu Partizanovih rezultata iz EL. O Partizanu mogu da pričaju posle četiri fajnal fora EL i titule prvaka Evrope. Do tada mogu samo da se šlihtaju Čoviću a nisu svesni šta ih ubzo čeka.
(prodaja Telekoma, 03. avgust 2015 16:06)

...ok.je, sve ok...opusti se...biće sve ok...

Rajko

pre 8 godina

Izgubili ste vi kredibilitet od svih, ne samo od igraca ...

Pri prelasku Bogdanovica iz Partizana u Fener, prvi je isplacen upravo DV, pa tek onda Partizan, a suma koja je pripala skoli kosarke u kojoj je 8 godina trenirao BB je stopirana od doticnog. Da dobro ste procitali 80 000 € nije dao skoli, iako joj sleduje po pravilima ...

Botista

pre 8 godina

Ovo treba da nam postane svima jasno u Srbistanu. Ne zivi se od ugleda, tradicije i legendi. Potrebne su pare i to ozbiljne pare da bi jedan klub funkcionisao i igrao na vise frontova. Partizan je propao kao klub i svojim ponasanjem izgubio svaki kredibilitet.

Thilmo

pre 8 godina

A kad je sujetni psiho namerno izgubio od Zadra, rekao je "može nam se", još dovodio Tumbasa da mu vodi prvi trening..aahahahahahahah, a gledaj ga sad kako puzi sav ponižen.

Karma je čudo.

Sloba

pre 8 godina

Meni je vise pun kufer klubova i navijaca. Ne zelim da i dinar iz budzeta ide u nesto sto je u osnovi - preduzece kao i svako drugo. Igraci su zaposleni, trener i strucni tim su menadzment, a proizvod im je gledanost utakmica. Prodajte karte, TV prava, reklame u hali i na dresovima, dresove, isplatite troskove hale, i platite igrace, kao sto rade klubovi u svim profesionalnim ligama u normalnim zemljama. Zasto bi i jedan dinar od poreza isao ljudima koji ocigledno ne znaju da je 2+2=4. Neka naprave nesto od svojih para...

dragutin

pre 8 godina

Ja mislim da je red da se u Partizanu promeni uprava i trener ocigledno je da ne mogu da donesu pare koje trebaju da se klub takmici sa Zvezdom.A kredibilitet je najvise srozao Vujosevic sa njegovim komicnim izjavama.Koji je igrac napustio klub zadnje vreme a da nije dobio niz uvreda od Vujosevica kao da je duzan da igra dzabe.

Stanko

pre 8 godina

Nisam navijac ni Partizana, ni Zvezde ni bilo kog drugog tima. Citam komentare i pitam se zasto bi privatnika koji ne placa radnike poslali u zatvor, a ovde opravdavali to sto igrace, koji ispunjavaju svoje obaveze, ne placaju.

Tuzna prica

pre 8 godina

Kosarka je nas nacionalni sport, a KK Partizan ubedljivo najuspesniji i najprepoznatljiviji klub u ovoj nasoj drzavi decenijama u nazad...
Tuzno je to sto klub, sa tako velikom tradicijom i prepoznatljivošću svuda u evropi, sada polako gasi...
Vujosevic previse krivi vlast, ali ipak je njihova duznost da nadje sredstva, posto imaju mogucnosti za to, da bi klub koji je najvise promovisao nasu drzavu, uz Novaka, mogao nastaviti normalno da funkcionise. KK Partizan je najuspesniji sportski klub u Srbiji u poslednjih 70 godina, a pritom je kosarka nas nacionalni sport... steta.

Mecka

pre 8 godina

Hajde jednom,ali samo jednom demagogu svetskih razmera,izadji i kazi,mi smo sve radili dobro,mi smo sve napravili dobro i sada vucic rusi i hoce da srusi.Zapitaj se jel ste sve ovo vreme dobro radili i u interesu kluba ili u licnom interesu.Ostalo je jos par najzagrizenijih koji slepo prate i veruju u ovo u sta ti pricas,drugi su odavno digli ruke i ne veruju u ovo vise.U svoje dvoriste,pogledajte se u oci i shvatite da ste sami krivi za stanje u kom se nalazite.Ne vucic,ne covic,ne drzava,vi ste sami krivi!!!

majko mila ima neka nevidljiva sila

pre 8 godina

Najjaci utisak je da je rukovodstvo kluba na odmoru(od trenera do predsjednika), a igraci(Tepic) nisu, jer su primili jednu ili nijednu platu.

Korto

pre 8 godina

Ajde bre Panteri šta ste se razgoropadili? Usporite malo. Par sezona vas je držala euforija oko vaterpola, sad vas drži oko košarke, za 5 godina ćete preći na odbojku. Ps. Mi bar nikad nismo prodali grb i ime, i dalje ponosno koračamo sa svim poteškoćama. Budite mi dobro.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Pa ko bi uopšte kupio vaš grb i ime ?????????
(Batko, 3. avgust 2015 12:23)

Niko! Jer neke stvari nisu na prodaju i to se zna. Ali ne ocekujem da to razumes. Covic ti je legenda. Sve je receno.

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Чињеница да су сви руководећи и водећи људи у Партизану на одмору када треба да највише раде може да има 2 разлога.Или има пара довољно за следећу сезону па се безбрижно башкаре а за наивне кукају како би држава од сиротиње дала више милиона евра с којим ће да покажу своје "способности",или их баш брига за Партизан и искључиво брину свако за свој џеп.Трећи разлог не видим.За добробит КК Партизан ја бих саветовао коначни разлаз за све постојеће у њему,исто као што то тражим и за ФК Црвена Звезда.И да се крене новом филозофијом са пуно рада,одговорности,законитости а да се клоне распиривања међуклупске мржње за свој џеп.

dr.tvorzan

pre 8 godina

Partizan je zivot ostalo su sitnice. Nema veze i da bude zadnji ja ga volim isto kao da je prvi. Ako bas nema novca u klubu, treba zrtvovati 2-3 sezone, a za to vreme afirmisati klince i skupiti kesa da opet narednih 18 godina haramo. Samo ovaj put malo brutalnije i pametnije. Mada ja da se pitam ako udjemo u LS u fudbalu bar 5 milki bi prosledio u KK i da odmah nastavimo niz. Partizan

Her

pre 8 godina

Aaaa znaci imali ste kredibilitet?? Sve si sam reko dule cim nema para nece vise niko da djedo! Znaci padaju sve price o casovima ljubavi i stipendijama u vodu...
(petarczv, 03. avgust 2015 11:46)
Bitno je da ti imas kredibilitet.. Bitno je da vi imate casove ljubavi i da nemate stipendije, vec redovne plate, zahvaljujuci "virtuelnim sponzorima"( citaj racunu ministarstva finansija), da ste 16 mil e duga rijesili efikasno dlanom od dlan, platili nekih sinbolicnih 300k i ostalo prema povjeriocima "ako smijes trazi".. Koliko ste para uzeli za ove 4 g renesanse CZ od prodaje igraca, osim Kaline sada.. Znate koliko 0 $, isto kao sto je bajka ovo za Bobija obestecenje od 625k$, ameri sigurno ne bacaju pare na slobodne igrace ( postoji varijanta po kojoj je Misko napravio ugovor na jos jednu godinu, pa da je zato SA dao obestecenje, tako je uradio i sa Inglisom koji je otisao u NBA zamisli iz MEGE, i ako nikada nije igrao u istoj vec u Roanu) , bilo kako bilo , sustina price je da ste i previse vjestacki projekat koji ne moze na duge staze da opstane, sluzite se spinovanjima, petljavinama , muljanja papira, UPPR ova, promjena adresa, PIBova, sve ce vam se to brzo obiti o glavu.. Citaj VK CZV.. Zivela Institucija!

SASA

pre 8 godina

Nismo dobili platu od 1856 ali zato mi na Humskoj 1 ali znamo da ljubav nema tugu, ni onda kad se nema za kiriju, struju i porez, a opet svi otisli na more(;-)))....hahaha..... EHhhhh.....

Nedeljko Todorović

pre 8 godina

Ovo su stvari kao sa prirodom naiđu periodično.Tako je i sada.Zvezda će da dominira dve godine pa Partizan 15 - 20 i tako ukrug.

prodaja Telekoma

pre 8 godina

Dule je uništio generacije navijača nekadašnje Zvezde, ugasio im klub i naterao ih da navijaju za Čovića i FMP. To je nešto neprocenjivo a šta će biti dalje uopšte nije važno. Lola Ribar, FMP i Zvezda svi zajedno nikada neće biti ni blizu Partizanovih rezultata iz EL. O Partizanu mogu da pričaju posle četiri fajnal fora EL i titule prvaka Evrope. Do tada mogu samo da se šlihtaju Čoviću a nisu svesni šta ih ubzo čeka.

saki

pre 8 godina

e sad vidis kako je bilo Zvezdi sve ove godine.
(Ulcinj Srpski grad, 03. avgust 2015 11:52)
Stvarno vam je bilo tesko.Pen,Ekezie,O'banon,Friman,Henderson,Marsh,Thomas,Young...A pitajte Covica koliko je Aleksandrov kostao,a nikada nije odigrao cestitu tekmu?A sto se ne setite sezone kada ste imali Rakocevica i Jeretina na bekovskim pozicijam,i najjaci tim lige.Pa tim sa Gurovicem i Perom Anticrm,i tim iz 2008 sa Pesice i Opaca reaguj!!!Problem je u tome sto su FK oba kluba vukli citava SD na grbaci a oni su problemima.Kod CZV je malo Covic popravio stanje ali cemo vidjeti dokle ce to trahati.

Milan

pre 8 godina

Samo da FK Partizan prodje Steauu, i laknuce i KK Partizan, prelice se neki dinar (evro) za kosarkase. Ipak je Dule predsednik celog Sportskog drustva Partizan.

cartmanx

pre 8 godina

Čovica kad pominješ u košarci ustani i piši velikim slovima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (misko, 3. avgust 2015 15:50)

Ja necu to Vi mozete, ka mogu samo da ustanem kad cujem Danilovic-Divac, koji su 2000.te godine posle promene vlasti preuzeli KK Partizan i obojica iskesirali iz svog dzepa po milion dolara, da se klub ne bi ugasio, ne znam kad se to desilo nekom klubu sa ovih prostora!E to su nase legende, Vi Vasoj slobodno ustajte, klanjajte se nista protiv!

prosek17

pre 8 godina

слушај ове одмрзнуте...па није их било годинама и сад се бусају...гледајте своје двориште...верујем Дулету

Wllaxy

pre 8 godina

u pravu si, treba poslednjih, priznajem gresku... a kad vec nekog ispravljas pretpostavka je da i sam znas pravopis... ispred zareza i znaka pitanja nikad ne ide razmak decko...
(grobar, 03. avgust 2015 16:51)

Izgleda ga onda ništa nisi naučio čim ne razlikuješ takozvanu "typo" grešku od pravopisne. Taj razmak ne spada u pravopisne greške, ali kako bi ti to uopšte znao...

Parni valjak

pre 8 godina

Rezultat je nebitan, bitno je samo da igrači koji budu nosili dres Partizana sledeće godine pružaju 100% svojih mogućnosti. Pravi navijači i brojne legende kluba, naša su najveća snaga i prednost u odnosu na druge klubove. Oni će biti na svojim mestima. Preživeo je Partizan Milov projekat sa kraja devedestih, Uprave javnih prihoda istovremeno i Parking servisa par godina kasnije. Preživeće i ovo, najbitnije je ne prodati veru za večeru.

Milan

pre 8 godina

Zar neko stvarno misli da će jedan Vlade Divac i Saša Danilović dozvoliti da Partizan propadne? To su ljudi koji su zaradili ogromne pare i Divcu nije problem da sutra istrese 4-5 miliona evra i reši problem...Partizan mu je dao sve u životu i Vlade to sigurno neće zaboraviti, a navijači iz predgrađa se raduju pre vremena.

xxx

pre 8 godina

Ajde bre bibliotekar, pogledaj po netu kako vam je izgledao grb kada ste bili Cepter.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 3. avgust 2015 12:22) Crno-beli,na kome stoji BC Partizan,ulica Humska...P.S. Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove,deda.To vam je za vjeki vekova...

aleksandar

pre 8 godina

Javili se navijaci Kk cz diva fmp zeleznik nzm ni kako se zove......
Sad dal je fmp ili kako da znaju Sofo i Prajs na koji adresu stizu da ne zalutaju.

Dobro pamtim sve,sve sto bilo je...

pre 8 godina

(mr, 03. avgust 2015 12:12)

Kad napravimo neku fuziju,pa svs kolone muckom stavimo na nulu ! Sto CZ nije napravila izvestaj o poslovanju od 2000 do 2011 ?

Her

pre 8 godina

(Filip, 03. avgust 2015 16:07)
Nisi u pravu. Za vrijeme tog Vlade Jovanovica i te 2 titule je napravljen najveci deo duga sadasnjeg , dovodjeni su igraci bukvalno koje je pokazao prstom, igraci koji nisu mogli dati puno Partizanu osim te jedne godine ugovora i cao-zdravo, ni jednog mladog igraca nije napravio , samim tim ni pomogao klupskoj tradiciji proizvidnje mladih igraca.. Njemu zelim sve najbolje, ali je daleko od nekog ozbiljnog strucnjaka.. Jednostavno ako ode taj Dule, sa sve svojim manama i vrlinama, otisao je i onaj Partizan koji svi dobro znamo.. Dok je ovakva politicka situacija KKP moze samo da bude vreca za udaranje Nekoj privatnoj ekipi..

Her

pre 8 godina

Ajde bre bibliotekar, pogledaj po netu kako vam je izgledao grb kada ste bili Cepter.
(DedaMiloje, 03. avgust 2015 12:22)
Samo mlatunjas.. Svakoj corbi mirodjija..

igor

pre 8 godina

navijam za partizan zato sto nismo drzavni projekat zato sto svake sezone ulazimo slabiji od cz fmp zato sto smo svakoj vlasti opozicija I dzabe nam vezujete uspehe za tadica I dacica nema to veze I to znate imali ste vi I ranjie I pesica I nba igrace o fk klubu da ne pricam koliko ste doveli ove god igraca 40-50trosili krali nenormalno pare pa opet nista jedva nas dobiste nakon 13 god . Cao zdravo

grobar

pre 8 godina

@
@grobar , mislis u poslednjih , pravopisu moj ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar JR, 3. avgust 2015 15:54)

u pravu si, treba poslednjih, priznajem gresku... a kad vec nekog ispravljas pretpostavka je da i sam znas pravopis... ispred zareza i znaka pitanja nikad ne ide razmak decko...

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Godine dominacije su jednom morale da stanu...
A Boga mi, moralo je vise klubova da se udruzi u jedan, ne bi li skinuli skalp Partizanu i za to im je trebalo 4 godine!

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Ajmo Crveni CRTA sa vesti o Partizanu i Duletu,jer vi ste prolazni,a mi smo Institucija,naša adresa je Humska 1...

Mirko

pre 8 godina

Otprilike je tako kako je rekao, samo mi nije jasno što je ovoliko čekao sa ovakvim izjavama? Jer sad je već prekasno.

A drugo: "...Moramo u teškoj situaciji, kada svako pokazuje svoje pravo lice, da izdržimo”. Šta to znači pokazuje svoje pravo lice? I da li se odnosi i na Partizan? Jer i Partizan pokazuje svoje pravo lice - klub koji je zbog lošeg imidža trenera počeo da gubi sponzore iako je bio višestruki prvak ABA lige-znači rezultati nisu bili problem. Klub koji se razbacivao novcem kupujući skupe strance koji nisu opravdavali tu cenu. Klub koji nije imao koristi od brojnih igrača koje je prodao, već su te pare negde propale kroz neki procep, niko da kaže gde? Klub koji nije plašao obaveze državi jer nije morao pošto su ga štedeli razni političari iz vlasti.
Klub koji nije plaćao svoje igrače, a ti isti su postajali izdajnici kada bi otišli iz tog istog kluba, umesto da im se zahvali što su igrali za džabe. A ljubav koju su naučili, očigledno nije išla dvosmerno, oni su voleli klub ali je klub prema njima išao đonom. Možda nekima od njih i nije bitno da zarade već da se afirmišu i negde drugde uzmu pare, ali nisu svi bili u istoj situaciji, nisu svi imali zaleđinu da finansiraju svoje igranje u Partizanu. Dakle, naravno..

Naravno da pokazujete svoje pravo lice.

danilo

pre 8 godina

Vatreni sam navijac Partizna ali imam mozak i nisam zaslepljen velicinama koje to nisu...
(Nebojsa, 3. avgust 2015 17:21)


Ko laže,čini težak greh, i biblijski, i po ljudskim etičkim principima.
Iako zaslepljen veličinom koja to jeste, kao Gazda,ipak si mogao samo da napišeš da je koncept prodaje duše trenutno na tržištu isplatljiviji.
Bar ne bi bio licemer ...

jon

pre 8 godina

Ko god voli kosarku i prati je, zna da je za nasu kosarku neophodan partizan. Nebitno je dal ja navijam za ove ili one... Al eto, sad bar imamo zvezdu, al njihov rad sa mladim igracima je slab, pa me bas ne raduje puno to sto oni vode nasu kosarku sad...

šetač

pre 8 godina

Davno su prošla vremena kada su klubovi bili državni projekti, kada je publika volela te klubove i kada je postojala pozitivna energija u i oko kluba sad neksd više nekad manje. Toga više nema, Zvezda više nije Zvezda to je sada privatizovan klub a Partizan umire lagano. Bez jake Zvezde nema ni Partizana i obratno.

igor

pre 8 godina

,, Srpski nikad nisi bio" druze mozes samo da me zamisljas sa suzama al od toga nema nista ja sam srecan covek, imao sam priliku da se Duletu licno zahvalim sto mi je ulepsao detinjstvo I odrastanje u teskim vremenima cak I moje dete da oseti tu srecu kad to budes ti osetio I kada ti to covke omoguci ili neki drugi klub onda mozemo da pricamo o istoj temi dobro verovatno je tvoje detinjstvo propalo al nikad se nezna mozda ti covke ulepsa starost :).

Jack

pre 8 godina

Izgleda ga onda ništa nisi naučio čim ne razlikuješ takozvanu "typo" grešku od pravopisne. Taj razmak ne spada u pravopisne greške, ali kako bi ti to uopšte znao...
(Wllaxy, 3. avgust 2015 19:00)

Razmak ne spada u pravopisne greske? :D Taj tip greske je "typo"?! Svasta covek nece nauciti od ovih pantelija, i pravopis bi zeleli da prilagode sebi, kao sto cine sa kosarkom u drzavi gde nema zakona.

dragan

pre 8 godina

U dugovima si do guse a nudis igracu 3 puta
vise od Mege a posle napadas drzavu da hoce
da te unisti. Pomucenje svesti ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!,

Nije to nista,meni je i dalje hit kukanje na drzavu zbog novca a onda od vodje navijaca trazi nazad 20-30 hiljada evra?? Kapiram da to nije neka suma za funkcionisanje kluba ali opet baciti ih nekom pojedincu...

pametnjakovicu

pre 8 godina

U dugovima si do guse a nudis igracu 3 puta
vise od Mege a posle napadas drzavu da hoce
da te unisti. Pomucenje svesti ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!,


posto si vrlo pametan kao sto se da videti,onda objasni odakle fk czv dovodi igrace kad je u dugovoima deset puta vise nego partizan?cekam odgovor.

Sir Oliver

pre 8 godina

Nema veze, i ovo će se jednom lane zvati, izdržaćemo i ovu nepravdu prema našem klubu. Imam dve poruke za pantere: 1. Za sve naše godine dominacije, a koju vi zovete Tadić,Dačić titule, ni jedan igrač nije ni blizu imao platu kao Vilijams, i sada Skorcijanitis. 2. Draži mi je Božo Djumić u Partizanu nego Skorcijanitis u Partizanu Telekom Diva...

Milan

pre 8 godina

Zar neko stvarno misli da će jedan Vlade Divac i Saša Danilović dozvoliti da Partizan propadne? To su ljudi koji su zaradili ogromne pare i Divcu nije problem da sutra istrese 4-5 miliona evra i reši problem...Partizan mu je dao sve u životu i Vlade to sigurno neće zaboraviti, a navijači iz predgrađa se raduju pre vremena.

Tuzna prica

pre 8 godina

Kosarka je nas nacionalni sport, a KK Partizan ubedljivo najuspesniji i najprepoznatljiviji klub u ovoj nasoj drzavi decenijama u nazad...
Tuzno je to sto klub, sa tako velikom tradicijom i prepoznatljivošću svuda u evropi, sada polako gasi...
Vujosevic previse krivi vlast, ali ipak je njihova duznost da nadje sredstva, posto imaju mogucnosti za to, da bi klub koji je najvise promovisao nasu drzavu, uz Novaka, mogao nastaviti normalno da funkcionise. KK Partizan je najuspesniji sportski klub u Srbiji u poslednjih 70 godina, a pritom je kosarka nas nacionalni sport... steta.

Korto

pre 8 godina

Ajde bre Panteri šta ste se razgoropadili? Usporite malo. Par sezona vas je držala euforija oko vaterpola, sad vas drži oko košarke, za 5 godina ćete preći na odbojku. Ps. Mi bar nikad nismo prodali grb i ime, i dalje ponosno koračamo sa svim poteškoćama. Budite mi dobro.

prodaja Telekoma

pre 8 godina

Dule je uništio generacije navijača nekadašnje Zvezde, ugasio im klub i naterao ih da navijaju za Čovića i FMP. To je nešto neprocenjivo a šta će biti dalje uopšte nije važno. Lola Ribar, FMP i Zvezda svi zajedno nikada neće biti ni blizu Partizanovih rezultata iz EL. O Partizanu mogu da pričaju posle četiri fajnal fora EL i titule prvaka Evrope. Do tada mogu samo da se šlihtaju Čoviću a nisu svesni šta ih ubzo čeka.

Nedeljko Todorović

pre 8 godina

Ovo su stvari kao sa prirodom naiđu periodično.Tako je i sada.Zvezda će da dominira dve godine pa Partizan 15 - 20 i tako ukrug.

aleksandar

pre 8 godina

Javili se navijaci Kk cz diva fmp zeleznik nzm ni kako se zove......
Sad dal je fmp ili kako da znaju Sofo i Prajs na koji adresu stizu da ne zalutaju.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Pa ko bi uopšte kupio vaš grb i ime ?????????
(Batko, 3. avgust 2015 12:23)

Niko! Jer neke stvari nisu na prodaju i to se zna. Ali ne ocekujem da to razumes. Covic ti je legenda. Sve je receno.

dr.tvorzan

pre 8 godina

Partizan je zivot ostalo su sitnice. Nema veze i da bude zadnji ja ga volim isto kao da je prvi. Ako bas nema novca u klubu, treba zrtvovati 2-3 sezone, a za to vreme afirmisati klince i skupiti kesa da opet narednih 18 godina haramo. Samo ovaj put malo brutalnije i pametnije. Mada ja da se pitam ako udjemo u LS u fudbalu bar 5 milki bi prosledio u KK i da odmah nastavimo niz. Partizan

Her

pre 8 godina

Aaaa znaci imali ste kredibilitet?? Sve si sam reko dule cim nema para nece vise niko da djedo! Znaci padaju sve price o casovima ljubavi i stipendijama u vodu...
(petarczv, 03. avgust 2015 11:46)
Bitno je da ti imas kredibilitet.. Bitno je da vi imate casove ljubavi i da nemate stipendije, vec redovne plate, zahvaljujuci "virtuelnim sponzorima"( citaj racunu ministarstva finansija), da ste 16 mil e duga rijesili efikasno dlanom od dlan, platili nekih sinbolicnih 300k i ostalo prema povjeriocima "ako smijes trazi".. Koliko ste para uzeli za ove 4 g renesanse CZ od prodaje igraca, osim Kaline sada.. Znate koliko 0 $, isto kao sto je bajka ovo za Bobija obestecenje od 625k$, ameri sigurno ne bacaju pare na slobodne igrace ( postoji varijanta po kojoj je Misko napravio ugovor na jos jednu godinu, pa da je zato SA dao obestecenje, tako je uradio i sa Inglisom koji je otisao u NBA zamisli iz MEGE, i ako nikada nije igrao u istoj vec u Roanu) , bilo kako bilo , sustina price je da ste i previse vjestacki projekat koji ne moze na duge staze da opstane, sluzite se spinovanjima, petljavinama , muljanja papira, UPPR ova, promjena adresa, PIBova, sve ce vam se to brzo obiti o glavu.. Citaj VK CZV.. Zivela Institucija!

jon

pre 8 godina

Ko god voli kosarku i prati je, zna da je za nasu kosarku neophodan partizan. Nebitno je dal ja navijam za ove ili one... Al eto, sad bar imamo zvezdu, al njihov rad sa mladim igracima je slab, pa me bas ne raduje puno to sto oni vode nasu kosarku sad...

prosek17

pre 8 godina

слушај ове одмрзнуте...па није их било годинама и сад се бусају...гледајте своје двориште...верујем Дулету

igor

pre 8 godina

navijam za partizan zato sto nismo drzavni projekat zato sto svake sezone ulazimo slabiji od cz fmp zato sto smo svakoj vlasti opozicija I dzabe nam vezujete uspehe za tadica I dacica nema to veze I to znate imali ste vi I ranjie I pesica I nba igrace o fk klubu da ne pricam koliko ste doveli ove god igraca 40-50trosili krali nenormalno pare pa opet nista jedva nas dobiste nakon 13 god . Cao zdravo

xxx

pre 8 godina

Ajde bre bibliotekar, pogledaj po netu kako vam je izgledao grb kada ste bili Cepter.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 3. avgust 2015 12:22) Crno-beli,na kome stoji BC Partizan,ulica Humska...P.S. Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove,deda.To vam je za vjeki vekova...

Her

pre 8 godina

Ajde bre bibliotekar, pogledaj po netu kako vam je izgledao grb kada ste bili Cepter.
(DedaMiloje, 03. avgust 2015 12:22)
Samo mlatunjas.. Svakoj corbi mirodjija..

Milan

pre 8 godina

Samo da FK Partizan prodje Steauu, i laknuce i KK Partizan, prelice se neki dinar (evro) za kosarkase. Ipak je Dule predsednik celog Sportskog drustva Partizan.

Dobro pamtim sve,sve sto bilo je...

pre 8 godina

(mr, 03. avgust 2015 12:12)

Kad napravimo neku fuziju,pa svs kolone muckom stavimo na nulu ! Sto CZ nije napravila izvestaj o poslovanju od 2000 do 2011 ?

saki

pre 8 godina

e sad vidis kako je bilo Zvezdi sve ove godine.
(Ulcinj Srpski grad, 03. avgust 2015 11:52)
Stvarno vam je bilo tesko.Pen,Ekezie,O'banon,Friman,Henderson,Marsh,Thomas,Young...A pitajte Covica koliko je Aleksandrov kostao,a nikada nije odigrao cestitu tekmu?A sto se ne setite sezone kada ste imali Rakocevica i Jeretina na bekovskim pozicijam,i najjaci tim lige.Pa tim sa Gurovicem i Perom Anticrm,i tim iz 2008 sa Pesice i Opaca reaguj!!!Problem je u tome sto su FK oba kluba vukli citava SD na grbaci a oni su problemima.Kod CZV je malo Covic popravio stanje ali cemo vidjeti dokle ce to trahati.

Parni valjak

pre 8 godina

Rezultat je nebitan, bitno je samo da igrači koji budu nosili dres Partizana sledeće godine pružaju 100% svojih mogućnosti. Pravi navijači i brojne legende kluba, naša su najveća snaga i prednost u odnosu na druge klubove. Oni će biti na svojim mestima. Preživeo je Partizan Milov projekat sa kraja devedestih, Uprave javnih prihoda istovremeno i Parking servisa par godina kasnije. Preživeće i ovo, najbitnije je ne prodati veru za večeru.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 8 godina

Ajmo Crveni CRTA sa vesti o Partizanu i Duletu,jer vi ste prolazni,a mi smo Institucija,naša adresa je Humska 1...

cartmanx

pre 8 godina

Čovica kad pominješ u košarci ustani i piši velikim slovima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (misko, 3. avgust 2015 15:50)

Ja necu to Vi mozete, ka mogu samo da ustanem kad cujem Danilovic-Divac, koji su 2000.te godine posle promene vlasti preuzeli KK Partizan i obojica iskesirali iz svog dzepa po milion dolara, da se klub ne bi ugasio, ne znam kad se to desilo nekom klubu sa ovih prostora!E to su nase legende, Vi Vasoj slobodno ustajte, klanjajte se nista protiv!

danilo

pre 8 godina

Vatreni sam navijac Partizna ali imam mozak i nisam zaslepljen velicinama koje to nisu...
(Nebojsa, 3. avgust 2015 17:21)


Ko laže,čini težak greh, i biblijski, i po ljudskim etičkim principima.
Iako zaslepljen veličinom koja to jeste, kao Gazda,ipak si mogao samo da napišeš da je koncept prodaje duše trenutno na tržištu isplatljiviji.
Bar ne bi bio licemer ...

Wllaxy

pre 8 godina

Dule samo ti cepaj, vratiće se Partizan tami gde mu je mesto...podrška!
(Coa, 03. avgust 2015 12:02)

I ja se slažem sa tobom da partizan polako klizi ka TAMI, gde mu i mesto, da ga niko više ne vidi !

kosta

pre 8 godina

Kao Zvezdaš vam želim da sastavite respektabilan sastav i da se iskoreni mržnja između klubova i navijača.Gospodine Vujoševiću, samo vam se vraća ono što ste godinama želeli Zvezdi.

Her

pre 8 godina

(Filip, 03. avgust 2015 16:07)
Nisi u pravu. Za vrijeme tog Vlade Jovanovica i te 2 titule je napravljen najveci deo duga sadasnjeg , dovodjeni su igraci bukvalno koje je pokazao prstom, igraci koji nisu mogli dati puno Partizanu osim te jedne godine ugovora i cao-zdravo, ni jednog mladog igraca nije napravio , samim tim ni pomogao klupskoj tradiciji proizvidnje mladih igraca.. Njemu zelim sve najbolje, ali je daleko od nekog ozbiljnog strucnjaka.. Jednostavno ako ode taj Dule, sa sve svojim manama i vrlinama, otisao je i onaj Partizan koji svi dobro znamo.. Dok je ovakva politicka situacija KKP moze samo da bude vreca za udaranje Nekoj privatnoj ekipi..

Byk

pre 8 godina

Kad cujem ovu demagogiju, setim se jednog derbija 90ih godina kada je Zvezda iz istih razloga igrala sa 6 igraca! Secam se samo Milete Lisice iz te ekipe. Nismo kukali, izasli smo i casno izgubili.

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Godine dominacije su jednom morale da stanu...
A Boga mi, moralo je vise klubova da se udruzi u jedan, ne bi li skinuli skalp Partizanu i za to im je trebalo 4 godine!

slobinator

pre 8 godina

stvarno.uvek ste imali perspektivni tim koji je davao najviše reprenzetativaca.mekejleb,kamings,step,marić,peković,veseli,gist,vesterman,bertrans,pavlović,lovernj...jedini je problem što ni jedan od ovih 'perspektivnih'igrača nikada nije zastupao za srbiju.doduše peković je nastupao za crnu goru,a veliki guru im je bio selektor.

Batko

pre 8 godina

Ajde bre Panteri šta ste se razgoropadili? Usporite malo. Par sezona vas je držala euforija oko vaterpola, sad vas drži oko košarke, za 5 godina ćete preći na odbojku. Ps. Mi bar nikad nismo prodali grb i ime, i dalje ponosno koračamo sa svim poteškoćama. Budite mi dobro.
(Korto, 03. avgust 2015 12:01)

Pa ko bi uopšte kupio vaš grb i ime ?????????

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

navijam za partizan zato sto nismo drzavni projekat zato sto svake sezone ulazimo slabiji od cz fmp zato sto smo svakoj vlasti opozicija I dzabe nam vezujete uspehe za tadica I dacica nema to veze I to znate imali ste vi I ranjie I pesica I nba igrace o fk klubu da ne pricam koliko ste doveli ove god igraca 40-50trosili krali nenormalno pare pa opet nista jedva nas dobiste nakon 13 god . Cao zdravo(igor, 03. avgust 2015 13:41)


Zamišljam te sa suzama u očima dok si pisao ovo! :-):-):-):-)

DedaMiloje

pre 8 godina

Nema veze, i ovo će se jednom lane zvati, izdržaćemo i ovu nepravdu prema našem klubu. Imam dve poruke za pantere: 1. Za sve naše godine dominacije, a koju vi zovete Tadić,Dačić titule, ni jedan igrač nije ni blizu imao platu kao Vilijams, i sada Skorcijanitis. 2. Draži mi je Božo Djumić u Partizanu nego Skorcijanitis u Partizanu Telekom Diva...
(Sir Oliver, 03. avgust 2015 12:05)

Meni je draži Sofo u Zvezdi, a i draži mi je Božo u Partizanu, što kažeš...već se lane zovete.

filozof Makarije

pre 8 godina

za proslih nekoliko godina od gubitasa i kluba koji je stavljen u mirovanje doslo se da se stari klub odmrzne , da ima budzet 5 miliona i da od dva igraca uzme 1,65 miliona dolara. Eto tako se vodi klub.. A drugi klub koji se dici titulamai koji je ziveo na grbaci drzave preti mu katanac. Tim koji za 25 godina nije ni jednog jedinog igraca iz svoje skole iznedrio za seniorski tim

šetač

pre 8 godina

Davno su prošla vremena kada su klubovi bili državni projekti, kada je publika volela te klubove i kada je postojala pozitivna energija u i oko kluba sad neksd više nekad manje. Toga više nema, Zvezda više nije Zvezda to je sada privatizovan klub a Partizan umire lagano. Bez jake Zvezde nema ni Partizana i obratno.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ajde bre Panteri šta ste se razgoropadili? Usporite malo. Par sezona vas je držala euforija oko vaterpola, sad vas drži oko košarke, za 5 godina ćete preći na odbojku. Ps. Mi bar nikad nismo prodali grb i ime, i dalje ponosno koračamo sa svim poteškoćama. Budite mi dobro.
(Korto, 03. avgust 2015 12:01)

Ajde bre bibliotekar, pogledaj po netu kako vam je izgledao grb kada ste bili Cepter.

Batko

pre 8 godina

Dule je uništio generacije navijača nekadašnje Zvezde, ugasio im klub i naterao ih da navijaju za Čovića i FMP. To je nešto neprocenjivo a šta će biti dalje uopšte nije važno. Lola Ribar, FMP i Zvezda svi zajedno nikada neće biti ni blizu Partizanovih rezultata iz EL. O Partizanu mogu da pričaju posle četiri fajnal fora EL i titule prvaka Evrope. Do tada mogu samo da se šlihtaju Čoviću a nisu svesni šta ih ubzo čeka.
(prodaja Telekoma, 03. avgust 2015 16:06)

...ok.je, sve ok...opusti se...biće sve ok...

Trener

pre 8 godina

Poslednji novci cak i oni nepostojeci su unapred potroseni kako bi se osvojila KLS liga. Mislila je uprava da ce tako pokazati velicinu Partizana te da vlast protezira pogresan klub tj Zvezdu. Na tu kartu se odigralo narocito dovodjenjem pleja Akojona koji je trebalo da iznenadi nezainteresovanu Zvezdu u KLSu. Sada ove sezone nema para ni za vodu i peskire a kamoli za plate, to je svima jasno. Da ne pricam o patikama koje su trenutno goruci problem.
Mislim da trener treba da se promeni a trenutnoj strukturi da se Partizan zahvali. Treba angazovati podmladak i vezati ih ugovorima da za par sezona budemo medju boljim klubovima u regionu.
Ukoliko se ovo ne uradi gubicemo i od osrednjih timova.

Nebojsa

pre 8 godina

Vatreni sam navijac Partizna ali imam mozak i nisam zaslepljen velicinama koje to nisu.Ovaj covek nema veze sta prica.Njemu nije jasno da ON i njegovi drugari nemaju vise autoriteta i da treba da odu iz Partizna.Potpuno su privatizovali klub i ubedjeni su da je Partizan=Vujosevic+co.Partizan je osnov srpske kosarke i sve sto vredi iz njega je proisteklo,pa prema tome Partizan mora da se ratosilja Vujosevica i druzine,da im da zlatan sat za zasluge i da ih posalje u fioku proslosti.Partizna mora da dovede trenera od formata i da se vrati na put sa koga je skrenuo a Vujosevic i ortaci mogu samo da budu gledaoci sa pocasnim kartama ...i nista vise.

*

pre 8 godina

Koliko sam vas ja kapirao kod vas se 13 god dolazilo zbog casova ljubavi, tebe kao najboljeg trenera, legendi Partizana, a finansije niko nije spominjao, cak ste se sprdali sa nazivom "stipandija".
Sta se to promenilo treneru bez rominga?

srkiboy82

pre 8 godina

(Sir Oliver, 3. avgust 2015 12:05)_ Verujem ti ja da su svi igrači koji su igrali za KKP imali mnaje plate od Vilijamsa i Skorcijanitisa, ali možeš li molim te da pokažeš neki parir kao dokaz za to? Teško. Pre će NASA dokazati postojanje vanzemaljca, nego što ćeš videti bilo kakav finansijski izveštaj KKP.

Nikola

pre 8 godina

Kazu pametni ljudi da se sve sto si radio kad tad vrati. Cudo je ta karma, pre samo pet godina jedan drugi klub je bio u ovoj poziciji, nije se znalo hoce li moci da se takmici, da li ce moci da skupi 12 igraca...Navijaci, uprava i trener drugog kluba su likovali, dovodili skupe igrace, davali izjave u stilu moze nam se, licemerne I klubaske su price da treba spasiti Zvezdu...A danas, situacija preslikana ali uloge zamenjene, samo sto mi nismo tako bahati jer nismo isti.

menjam nick

pre 8 godina

Izgubili ste kredibilitet i zbog tvog sramnog ponasanja i sramnih izjava.. Niko iole normalan i pristojan ne želi da šalje svoje dete kod takvog coveka..

Ivke

pre 8 godina

Dulo kralju ostani da te gledamo ponizenog jos par godina. Tim koji se ove sezone sprema u Zvezdi ce dobiti bez preterivanja lagano sve derbije ove sezone protiv Partizana. Cak ni prosle sezone Partizan nije bio toliko daleko od krompira u derbijima.

Batko

pre 8 godina

Od 89. komentara - 85. su iz predgrađa. E to vam je institucija i pokazitelj kakve je komplekse Vujošević i Partizan zadao za ceo život.
(Marko, 03. avgust 2015 14:18)

Vi nama komplekse, mi vama katanac....može ?

Miskec

pre 8 godina

"Na primer, mi smo pregovarali sa Nikolom Ivanovićem, čiji je menadžer Miško Ražnatović. On je na kraju za tri puta manje novca otišao u Mega Leks, čiji je Ražnatović vlasnik. On je i menadžer Milenka Tepića i zna da je Tepić prošle sezone od deset plata primio jednu. Normalno, to igrači kada čuju, nije im sve jedno”
Sta je tu nelogicno? Da ode u klub za tri puta manje novca, ali koji ce redovno da prima, ili u KKP za tri puta vise, ali ako ga zatrazi bice proglasen izdajnikom? Decko nije imao dilemu, Tepic mu je otvorio oci, koji je od deset plata primio cak jednu, ejjjjj!!!

mourinho

pre 8 godina

Dovedite Milojevica, mladog i perspektivnog trenera koji jedva ceka sansu, a ne sa ovim istrosenim koji ce na kraju tuziti klub da se krece ispocetka.

Peca PFC

pre 8 godina

Gospodine Vujosevicu ko je kriv za to sto vec dve sezone ne igramo EL ? Oba puta je sve zavisilo od nas samih tj od vas igraca i trenera. Da ste prosli u Beogradu i prosle godine izbegli Zvezdu u polufinalu obe godine bi igrali EL i imali daleko stabilnije finansije. Opet napominjem sve smo drzali u nasim rukama i nikako ne mozemo kriviti druge za nase neuspehe!! Sto je u sustini i najlakse ! Vreme je da se preuzme krivica za to. Vreme je za promene kako u igrackom tako i u samoj upravnoj strukturi! Kao veran navijac Partizana vam se zahvaljujem za sve sto ste uradili ali mislim da je vreme da upravo vi preuzmete odgovornost i podnesete ostavku kao i da se odreknete vasih zarada koje vam Partizan duguje ! Dok jos imate iole kredibiliteta kod nas navijaca kao i u sportskoj javnosti! Vreme je za novu krv! Hajmo grobari i svi ljubitelji kosarke da se prebrojimo da vidimo ko je za promene u samom srcu!

petarczv

pre 8 godina

Aaaa znaci imali ste kredibilitet?? Sve si sam reko dule cim nema para nece vise niko da djedo! Znaci padaju sve price o casovima ljubavi i stipendijama u vodu...

marko

pre 8 godina

Prvo kaže kako je Tepić primio od 10 plata jednu, a paradoks je da spominje kako je Ivanović otišao u Megu za 3x manje para? Pa kakvih para je bilo za Ivanovića kad se jasno zna da u KKP plata nema, možda jedna, dve...

cofi95

pre 8 godina

Samo da Salo pusti Grupu JNA, oporavi se Gagi, dodje plej crnac (Ajfon ili Kinzi) i upalice se masina. Sezona je njihova, dzaba nam Sofo i AJ.

petarczv

pre 8 godina

Ja necu to Vi mozete, ka mogu samo da ustanem kad cujem Danilovic-Divac, koji su 2000.te godine posle promene vlasti preuzeli KK Partizan i obojica iskesirali iz svog dzepa po milion dolara, da se klub ne bi ugasio, ne znam kad se to desilo nekom klubu sa ovih prostora!E to su nase legende, Vi Vasoj slobodno ustajte, klanjajte se nista protiv!
(cartmanx, 03. avgust 2015 16:36)

Tacno je samo su posle uzeli jedno 10 i zato se nalazite u duplo goroj situaciji nego te 2000-te...

Filip

pre 8 godina

Ovome coveku je zaista vreme da ide ( mada je bilo i prosle sezone da se ne lazemo ).Mene kao navijaca Partizana enormno nervira ova njegova kuknjava, a jos se covek ponasa kao Bog,tj. da Partizana nije bilo pre niti ce biti posle njega(inace je Vlada Jovanovic osvojio 2 prvenstva,2 kupa i Aba ligu u vremenu kad je veliki vodja bio van kluba).Covek pravi dramu oko toga sto ljudi hoce svoje plate i obecane zarade,pravi izdajnicima ljude kojima je kosarka jedini nacin da zarade za 'leba.Posle nije ni cudo sto od nas beze igraci k'o djavo od krsta. I na kraju najeo se i on sigurno para od transfera tokom ovih godina,evo komsije napravile par transfera i odmah se ima para za jaca pojacanja(izuzmimo teoriju zavere da drzava upumpava milijarde u njih), dok je ovaj pricao besede kako novac od transfera igraca Partizana i sponzora ide za placanje stuje, vode, poreza(ma daj !).Uglavnom, hvala na svemu, mozda je vreme predati klub nekom drugome na vodjenje, a ja cu sa uzivanjem opet gledati moj Partizan u kakvom god sastavu bio i ostao.

33 godine duge,tuge

pre 8 godina

Ovo su stvari kao sa prirodom naiđu periodično.Tako je i sada.Zvezda će da dominira dve godine pa Partizan 15 - 20 i tako ukrug.
(Nedeljko Todorović, 3. avgust 2015 13:18)

33 godine duge,tuge...

rade

pre 8 godina

neverovatno. Čoveče ima li nekoga da nije na odmoru? Ovima Covic, radi ne umorno , a vi se hladite kao da je sve u redu. Bruka i sramota.
Ne želim više kukanje. Ako ste ne sposobni, napolje svi.

Dejan

pre 8 godina

Kada se budu sakupili prvo sledi odmor posle godisnjeg odmora:)a za to vreme pratite i dalje sve informacije ko sve stize u Zvezdu i ko ce da vas otresa mada nije vise zanimljivo jer su i igraci koji traze novu sredinu shvatili da je stavljena tacka na crno heli svet i nece vise da se spustaju na nivo igranja u raspadu od kluba.

Batko

pre 8 godina

ne daj se dule, samo lagano... nece ni ovi vecno, a karma je cudo.... ove godine nema nista od njihovog top 16, smem da se kladim...
(grobar, 03. avgust 2015 13:52)

Tacno !!! Karma je čudo....

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Zar neko stvarno misli da će jedan Vlade Divac i Saša Danilović dozvoliti da Partizan propadne? To su ljudi koji su zaradili ogromne pare i Divcu nije problem da sutra istrese 4-5 miliona evra i reši problem...Partizan mu je dao sve u životu i Vlade to sigurno neće zaboraviti, a navijači iz predgrađa se raduju pre vremena.
(Milan, 03. avgust 2015 11:44)
Evo potrcao Divac da daje pare, kaze nema veze sto ce da ih pokradu ali on voli partizan =-O

grobar

pre 8 godina

@
@grobar , mislis u poslednjih , pravopisu moj ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar JR, 3. avgust 2015 15:54)

u pravu si, treba poslednjih, priznajem gresku... a kad vec nekog ispravljas pretpostavka je da i sam znas pravopis... ispred zareza i znaka pitanja nikad ne ide razmak decko...

Mecka

pre 8 godina

Hajde jednom,ali samo jednom demagogu svetskih razmera,izadji i kazi,mi smo sve radili dobro,mi smo sve napravili dobro i sada vucic rusi i hoce da srusi.Zapitaj se jel ste sve ovo vreme dobro radili i u interesu kluba ili u licnom interesu.Ostalo je jos par najzagrizenijih koji slepo prate i veruju u ovo u sta ti pricas,drugi su odavno digli ruke i ne veruju u ovo vise.U svoje dvoriste,pogledajte se u oci i shvatite da ste sami krivi za stanje u kom se nalazite.Ne vucic,ne covic,ne drzava,vi ste sami krivi!!!

Boris

pre 8 godina

Hahaha jos su na odmoru,neverovatno,a Zvezda dovela dva odlicna igraca,dugo jos necemo gledati partizan u kosarci!!!
A sad cemo videti i grobare,jer garantujem da 2/3 navijaca nece dolaziti na utakmice,sakrice se u rupe misevi i gledace samo fudbal,a i to ce prestati uskoro kad smenimo Karadzica...

*

pre 8 godina

Radpnjic radi vec 15 dana, Dr Covic i ne ide na odmor, a " institucija " u debelom ladu vec 2 meseca. Posle su vam krivi Telekom, Vucic, Covic i FMP, Rusi, Arapi...

Serbianwonder13

pre 8 godina

Da si malo vise cutao i gledao svoja posla a ne objavljivao na svakoj konferenciji za stampu kako igraci primaju po jednu platu godisnje mozda sada ne bi bilo tako. A, sta mislis o tome?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

ne daj se dule, samo lagano... nece ni ovi vecno, a karma je cudo.... ove godine nema nista od njihovog top 16, smem da se kladim...
(grobar, 03. avgust 2015 13:52)

Upravo gledas karmu na delu!

Stomak

pre 8 godina

Ovo su stvari kao sa prirodom naiđu periodično.Tako je i sada.Zvezda će da dominira dve godine pa Partizan 15 - 20 i tako ukrug.
(Nedeljko Todorović, 3. avgust 2015 13:18)
U pravu si. Ove sezone necete nista uraditi, ali zato vasa je SLEDECA SEZONA ;)

Ivan

pre 8 godina

(Her, 03. avgust 2015 16:48)
Jel Vam vlast napravila dugove?
Jeste li dobili manje love od Zvezde?
Sto ne objavite konacno koliko ste placali igrace i koliki je dug I zasto?
Jel vlast kriva sto nikoga ne mozete da pobedite u Evro Kupu?
Jel vlast kriva sto niste prihvatili reprogram duga?
Jel vlast kriva sto svakoga ko napusti klub nazivate izdajnikom I satanizujete igraca? Ko ce Vam normalan doci da igra za Vas u takvoj atmosferi?
Niko Vam nije kriv osim Vas samih! Prihvatite odgovornost I krenite da resavate probleme koje ste sami napravili!

CZ99

pre 8 godina

ne daj se dule, samo lagano... nece ni ovi vecno, a karma je cudo.... ove godine nema nista od njihovog top 16, smem da se kladim...
(grobar, 03. avgust 2015 13:52)

Karma jeste cudo......Upravo je dozivljavate.

Ivan

pre 8 godina

Centrala Železnik u punoj snazi sa svih adresa se šalju komentari! Radujte se panteri slobodno...
(Novinar SoS kanala, 03. avgust 2015 13:14)
E Tegi ,Tegi , nista pametnije da napises , ako je I od tebe ocekujemo to sa malo vise kreativnosti!

petarczv

pre 8 godina

Radpnjic radi vec 15 dana, Dr Covic i ne ide na odmor, a " institucija " u debelom ladu vec 2 meseca. Posle su vam krivi Telekom, Vucic, Covic i FMP, Rusi, Arapi...
(*, 03. avgust 2015 12:47)

Dule dje se kupas dje skoljke skupljas

masterkg

pre 8 godina

Apelujem na čovica da dovede Vanju Marinkovića...Neka plati Partizanu kukuruzom u klipu !!
(Makarije Ub, 03. avgust 2015 14:41)
Taman da prebiju što još duguju za Miljenovića, a Ćović im gospodski ne traži sudsku naplatu ....

Deja

pre 8 godina

Pisete da se okrenete klincima , da stvarate mov tom . A kojim klincima kad ste vec poodavno napustili skolu kosarke ? Kazite jednog klinca koji dolazi iz vase skole

dragutin

pre 8 godina

Ja mislim da je red da se u Partizanu promeni uprava i trener ocigledno je da ne mogu da donesu pare koje trebaju da se klub takmici sa Zvezdom.A kredibilitet je najvise srozao Vujosevic sa njegovim komicnim izjavama.Koji je igrac napustio klub zadnje vreme a da nije dobio niz uvreda od Vujosevica kao da je duzan da igra dzabe.

Goblin

pre 8 godina

"On je na kraju za tri puta manje novca otišao u Mega Leks, čiji je Ražnatović vlasnik. On je i menadžer (Milenka) Tepića i zna da je Tepić prošle sezone od 10 plata primio jednu."

Trecina od vase obecane plate je opet veca od jedne desetine koju igraci stvarno prime. Tako da ce Ivanovic vise da zaradi u Megi nego kod vas.

pancevac

pre 8 godina

U POBEDI SE NE PONESI, U PORAZU SE NE PONIZI!!! Preporucujem svim "komentaristima" dokumentarac "Cujte Srbi" po knjizi Arcibalda Rajsa. Neverovatno koliko se mrzimo medjusobno.

Botista

pre 8 godina

Ovo treba da nam postane svima jasno u Srbistanu. Ne zivi se od ugleda, tradicije i legendi. Potrebne su pare i to ozbiljne pare da bi jedan klub funkcionisao i igrao na vise frontova. Partizan je propao kao klub i svojim ponasanjem izgubio svaki kredibilitet.

Rajko

pre 8 godina

Izgubili ste vi kredibilitet od svih, ne samo od igraca ...

Pri prelasku Bogdanovica iz Partizana u Fener, prvi je isplacen upravo DV, pa tek onda Partizan, a suma koja je pripala skoli kosarke u kojoj je 8 godina trenirao BB je stopirana od doticnog. Da dobro ste procitali 80 000 € nije dao skoli, iako joj sleduje po pravilima ...

strelac

pre 8 godina

(Sir Oliver, 3. avgust 2015 12:05)

Odakle ti znaš da su Partizanovi stranci imali manje plate od Zvezdinih? Kad otvorite knjige, saznaćemo! Do tada, izdrži i uživaj narednih godina u Evroligi sa Zvezdom!

Jack

pre 8 godina

Izgleda ga onda ništa nisi naučio čim ne razlikuješ takozvanu "typo" grešku od pravopisne. Taj razmak ne spada u pravopisne greške, ali kako bi ti to uopšte znao...
(Wllaxy, 3. avgust 2015 19:00)

Razmak ne spada u pravopisne greske? :D Taj tip greske je "typo"?! Svasta covek nece nauciti od ovih pantelija, i pravopis bi zeleli da prilagode sebi, kao sto cine sa kosarkom u drzavi gde nema zakona.

peki

pre 8 godina

Nema veze, i ovo će se jednom lane zvati, izdržaćemo i ovu nepravdu prema našem klubu. Imam dve poruke za pantere: 1. Za sve naše godine dominacije, a koju vi zovete Tadić,Dačić titule, ni jedan igrač nije ni blizu imao platu kao Vilijams, i sada Skorcijanitis.
(Sir Oliver, 03. avgust 2015 12:05)

Otkud znaš? Da nisi kojim slučajem pročitao finansijski izveštaj poslovanja "institucije"?

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Чињеница да су сви руководећи и водећи људи у Партизану на одмору када треба да највише раде може да има 2 разлога.Или има пара довољно за следећу сезону па се безбрижно башкаре а за наивне кукају како би држава од сиротиње дала више милиона евра с којим ће да покажу своје "способности",или их баш брига за Партизан и искључиво брину свако за свој џеп.Трећи разлог не видим.За добробит КК Партизан ја бих саветовао коначни разлаз за све постојеће у њему,исто као што то тражим и за ФК Црвена Звезда.И да се крене новом филозофијом са пуно рада,одговорности,законитости а да се клоне распиривања међуклупске мржње за свој џеп.

Wllaxy

pre 8 godina

u pravu si, treba poslednjih, priznajem gresku... a kad vec nekog ispravljas pretpostavka je da i sam znas pravopis... ispred zareza i znaka pitanja nikad ne ide razmak decko...
(grobar, 03. avgust 2015 16:51)

Izgleda ga onda ništa nisi naučio čim ne razlikuješ takozvanu "typo" grešku od pravopisne. Taj razmak ne spada u pravopisne greške, ali kako bi ti to uopšte znao...

igor

pre 8 godina

,, Srpski nikad nisi bio" druze mozes samo da me zamisljas sa suzama al od toga nema nista ja sam srecan covek, imao sam priliku da se Duletu licno zahvalim sto mi je ulepsao detinjstvo I odrastanje u teskim vremenima cak I moje dete da oseti tu srecu kad to budes ti osetio I kada ti to covke omoguci ili neki drugi klub onda mozemo da pricamo o istoj temi dobro verovatno je tvoje detinjstvo propalo al nikad se nezna mozda ti covke ulepsa starost :).

Ivan NS

pre 8 godina

@ Izgubio se kredibilitet da se čeka novac, a to je prvo što treba da se izgradi.

Nisam znao da igrači vole da igraju za dž, i da ne dočekaju svoj novac, nego samo deo preko suda da naplaćuju. Pa kome bi se uopšte dolazilo u takav klub? Ranije su igrači koji su smatrali Partizan kao odskočnu dasku imali računicu i pod uslovom da ne dobiju sav novac, a to je igranje Evrolige. Pošto toga, što se tiče Partizana, nema, naravno da će otići u Megu i za tri puta manje novca, ali novca koji će dobiti, a igraće istu ligu kao i vi, ABA regionalnu ligu.

Azer

pre 8 godina

,,Izgubio se kredibilitet da se ceka novac a to je prvo sto treba da se stvori" - ukratko, nastavljam da uzimam pare redovno a opet cu da pricam kako nema. Nemate para a nudite 3x vise Nikoli nego Mega?! Pa ko je lud ovde?!

Thilmo

pre 8 godina

A kad je sujetni psiho namerno izgubio od Zadra, rekao je "može nam se", još dovodio Tumbasa da mu vodi prvi trening..aahahahahahahah, a gledaj ga sad kako puzi sav ponižen.

Karma je čudo.

Sloba

pre 8 godina

Meni je vise pun kufer klubova i navijaca. Ne zelim da i dinar iz budzeta ide u nesto sto je u osnovi - preduzece kao i svako drugo. Igraci su zaposleni, trener i strucni tim su menadzment, a proizvod im je gledanost utakmica. Prodajte karte, TV prava, reklame u hali i na dresovima, dresove, isplatite troskove hale, i platite igrace, kao sto rade klubovi u svim profesionalnim ligama u normalnim zemljama. Zasto bi i jedan dinar od poreza isao ljudima koji ocigledno ne znaju da je 2+2=4. Neka naprave nesto od svojih para...

Stanko

pre 8 godina

Nisam navijac ni Partizana, ni Zvezde ni bilo kog drugog tima. Citam komentare i pitam se zasto bi privatnika koji ne placa radnike poslali u zatvor, a ovde opravdavali to sto igrace, koji ispunjavaju svoje obaveze, ne placaju.

majko mila ima neka nevidljiva sila

pre 8 godina

Najjaci utisak je da je rukovodstvo kluba na odmoru(od trenera do predsjednika), a igraci(Tepic) nisu, jer su primili jednu ili nijednu platu.

StudentBg

pre 8 godina

Dusko trebao si reci da je otisao u Megu za 3x manju platu od vaše FIKTIVNE- obećane plate , a kako vi ispaćujete 1/10 obećane plate, dolazi se do prostog zaključka da je otišao da igra za Megu za realno 3x veću platu.

Npr
Vi mu obećali 100 000
Mega 30 000
Vii mu ispatite 1/10 od 100 000, dakle 10 000
Mega mu ispali 10/10 od 30 000

30 000 je 3x veće od 10 000

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

U dugovima si do guse a nudis igracu 3 puta vise od Mege a posle napadas drzavu da hoce da te unisti. Pomucenje svesti ...

daMirda

pre 8 godina

Partizan ni do sada nije placao igrace, ali su dolazili zbog Evrolige i sanse da kroz napredak tu obezbede vece ugovor kasnije. A sada bez Evrolige (i Evrokupa) hoce samo klinci da igraju.

SASA

pre 8 godina

Nismo dobili platu od 1856 ali zato mi na Humskoj 1 ali znamo da ljubav nema tugu, ni onda kad se nema za kiriju, struju i porez, a opet svi otisli na more(;-)))....hahaha..... EHhhhh.....

Mirko

pre 8 godina

Otprilike je tako kako je rekao, samo mi nije jasno što je ovoliko čekao sa ovakvim izjavama? Jer sad je već prekasno.

A drugo: "...Moramo u teškoj situaciji, kada svako pokazuje svoje pravo lice, da izdržimo”. Šta to znači pokazuje svoje pravo lice? I da li se odnosi i na Partizan? Jer i Partizan pokazuje svoje pravo lice - klub koji je zbog lošeg imidža trenera počeo da gubi sponzore iako je bio višestruki prvak ABA lige-znači rezultati nisu bili problem. Klub koji se razbacivao novcem kupujući skupe strance koji nisu opravdavali tu cenu. Klub koji nije imao koristi od brojnih igrača koje je prodao, već su te pare negde propale kroz neki procep, niko da kaže gde? Klub koji nije plašao obaveze državi jer nije morao pošto su ga štedeli razni političari iz vlasti.
Klub koji nije plaćao svoje igrače, a ti isti su postajali izdajnici kada bi otišli iz tog istog kluba, umesto da im se zahvali što su igrali za džabe. A ljubav koju su naučili, očigledno nije išla dvosmerno, oni su voleli klub ali je klub prema njima išao đonom. Možda nekima od njih i nije bitno da zarade već da se afirmišu i negde drugde uzmu pare, ali nisu svi bili u istoj situaciji, nisu svi imali zaleđinu da finansiraju svoje igranje u Partizanu. Dakle, naravno..

Naravno da pokazujete svoje pravo lice.

pametnjakovicu

pre 8 godina

U dugovima si do guse a nudis igracu 3 puta
vise od Mege a posle napadas drzavu da hoce
da te unisti. Pomucenje svesti ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!,


posto si vrlo pametan kao sto se da videti,onda objasni odakle fk czv dovodi igrace kad je u dugovoima deset puta vise nego partizan?cekam odgovor.

dragan

pre 8 godina

U dugovima si do guse a nudis igracu 3 puta
vise od Mege a posle napadas drzavu da hoce
da te unisti. Pomucenje svesti ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!,

Nije to nista,meni je i dalje hit kukanje na drzavu zbog novca a onda od vodje navijaca trazi nazad 20-30 hiljada evra?? Kapiram da to nije neka suma za funkcionisanje kluba ali opet baciti ih nekom pojedincu...