Nedelja, 02.08.2015.

14:07

Nančang: Jelena bez izgubljenog seta do titule

Jelena Janković osvojila je čelendžer u kineskom Nančangu, pošto je u finalu pobedila Kei-Čen Čang sa Tajvana – 6:3, 7:6 (8:6).

Izvor:

Nanèang: Jelena bez izgubljenog seta do titule IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

MilojePI

pre 8 godina

(Kako vetar duva, 02. avgust 2015 20:44)
Nije li te sramota da izmisljas? Kada sam se ja to borio da izjednacim? Ne, ja sam rekao da nije ni u rangu ITF turnira ni u rangu WTA turnira, vec nesto poput celendzera na ATP turu, jer si ga ti svrstavao u ITF kategoriju!
I nisam rekao da je nebitan, nego da koliko je igrala -> toliko je I dobila. Sa pola snage osvojila slab turnir bez izgubljenog seta -> dobila nesto malo WTA poena. I skroz je bezveze sto se vi tu nesto bunite.

Kinez

pre 8 godina

@miloje pi
Ne pada mi na pamet da mrzim bilo koga, a najmanje sportiste. Odakle ti ideja da mrzim Jelenu zato sto mi se ne svidja njeno ponasanje. Pravila se primenjuju, tacno, ali ovde je to bilo poprilicno fleksibilno. A za los ton, sredi malo televizor ili racunar, kod mene se culo odlicno, na zalost!
I zasto da ne gledam? Volim sport, svejedno ko igra. Ono sto ne volim je kad je neko toliko neobjektivan kao ti. Ako ti se svidja Jelena, to je tvoja stvar, nemas prava da vredjas one koji nisu zadovoljni njenom igrom ili ponasanjem. Odrasti, covece.

Zorana

pre 8 godina

Ko hoce moze da pogleda na zvanicnom sajtu WTA,koliko su paznje posvetili Jeleni i celokupnom turniru.Jelena je izjavila da su je tretirali kao princezu,da je organizacija bila na visokom nivou ...

Mongol

pre 8 godina

Kako vi ništa ne razumete!? Pa najmanje se ove zamerke na jačinu turnira odnose na Jelenu, i zašto bi se odnosile, svako igra gde može i hoće, one su upućene vama, jer ste preterali u dizanju prašine ni oko čega.

Kako vetar duva

pre 8 godina

Miloje

Do pre tri dana si se borio za glas da je ovo regularan wta tunir. I ti i @ja sa svojim ''sta sam rekao - nista'' komentarima. Sada se miris sa cinjenicom da je dosla da odigra meceve, da titula nije bitna

MilojePI

pre 8 godina

@(Kinez, 2. avgust 2015 19:01)
Ako je ne volis, zasto si onda gledao? Ko te terao? Gledas nekog koga mrzis da bi... sta? Ne razumem?!
Drugo, gotovo uopste nisam gledao meceve, samo 3-4 gema protiv Duan i ni jedan mec vise ali, iako sam toliko malo gledao, primetio sam da je zvuk los, slabo se sve cuje, kako si ti leba ti prepoznao psovke? Nije lepo da izmisljas.
Takodje je smesno sto pises da se konsultuje i seta do boksa itd. pa nisu ni sudija ni publika ludi, turnir je slab, ali takvi postupci ne postoje ni na ITF 10.000$ a kamoli ovde. Nema veze sto je ona bivsa br. 1, pravila se primenjuju.

Kinez

pre 8 godina

Nije toliko bruka sto je morala da se muci protiv 191. na svetu. Bruka je njeno sramotno ponasanje. U sred gema napusta teren, ide do stolice, brise nos. Treba joj pola sata da se vrati. Kad izgubi poen, ladno prodje do boksa i konsultuje se sa bratom. Sudija joj sve tolerise. O psovanju da ne pricamo. Kinezi su joj sve dozvoljavali, ali se videlo koliko su se radovali kad je njihova igracica napravila ribrejk u drugom setu. Pri 5:3 Jelena servira za mec i gubi servis. Psuje kao kocijas, svadja se sa sudijom posto nema hawk-eye sistema da li je bio aut ili nije. Na kraju jedva dobija taj brejk. Naslov vam nije odgovarajuci. A za ove sto kazu da je "igrala jednom rukom" napomena: pa ni jedna protivnica joj nije bila u prvih sto. SRAMOTA.

dulle

pre 8 godina

Hejteri dzabe je pljujete. JJ je dobila kesh da promovise turnir van novca od titule koju je osvojila. Najlakse je imati 100 kila i pljuvati one koji su uspesni u svojoj profesiji. Inace i Kvitova je kao 10 na svetu u maju 2011. godine igrala ITF 100K u Pragu i osvojila titulu, usput pobedivsi nasu Krunic. Ali to vam ne smeta, bitno je da Jelenu pljujete i mrzite. Da je osvojila i veci turnir opet bi polemisali da je sreca, slabe protivnice i slicno...

Milena Minic

pre 8 godina

Bravo!Bravo!Bravo!Redovno vas pratim, (sa svojih 67 godina),volim sport, i sama sam nekad bila sa sportom,prvi put Vas srdacno pozdravljam

charlotte sometimes

pre 8 godina

Kaze stara narodna da je bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu. Samo sto ljudima koji imaju neku vrstu kompleksa to ne moze da se objasni. Pravi sportisti, sampioni koji imaju snazan borbeni duh, borci uopste, nece se sramiti da kada ne ide, rade i stvari za koje okolina misli da su ispod njihovog nivoa, jer oni imaju siru sliku i kada padnu, znaju da ustanu, da dizu samopouzdanje, makar koraci bili sitni. Ako generalno zelite da uspete u zivotu, hvalite kod sebe proces, ne rezultat. Naravno da je rezultat bitan, ali moze se desiti da vise puta u nizu ostanete praznih ruku. Tada treba hvaliti proces. Ako ste bilo sta, makar i za milimetar uradili bolje, u pripremi za to nesto sto se trudite da postognete, onda zadovoljstvo i satisfakciju morate naci i u tim malim stvarima kako biste jednog dana uspeli. Ako na sve gledate negativno, ako samo vidite poraz, vi ste izgubili vec unapred i pre sledeceg pokusaja. Tako je devojka uspela da se podigne sa 30. na 23. mesto. Ako je srece i zdravlja, jedan dobar rezultat na mastersu i eto nje u top 20, pa videcemo.

Jeleni cestitke, koga briga sta palanka prica. Srecno na americkoj turneji.

nikic

pre 8 godina

Koliko ljubomore.....Pa dosla je da bi se pripremila za Ameriku...nije ona dosla da se hvali kako je osvojila turnir.Svi znamo njen kvalitet i kada je osvajala turnire iz 1000 serije i 500 i us open finale.To je Jelena Jankovic,devojka koja i sa 30 godina igra vrhunski tenis i u top-u je ovek ...naravno sa oscilacijama sto je normalno !!!

JeleAna

pre 8 godina

Posto ovde ima mnogo onih koji ne postuju JJ,da Vam ukazem na to da JJ i pored svih nedaca koje su je zadesile u poslednjih par meseci,bori se kako i koliko moze da popravi formu i da osvaja nove bodove i ima samo 51 bod manje od prepostovane Ane. Ako Ana ne odbrani finale Sinsinatija uskoro ce se sresti u top 20 i na zvanicnoj WTA listi.

Diogen

pre 8 godina

Auuu kolika doza ljubomore, sta je bre ovo?! Devojka je osvojila titulu i mozete samo da je mrzite. 160 bodova nije mnogo, ali znace. Ono sto je bio njen zadatak to je da promovise ovaj turnir, za to je dobila dobre pare, a pored toga ga je i osvojila. Bravo JJ! Do US opena uradila je mnogo vise nego neka teniserka u ovoj godini. Finale IW, 4. kolo Vimbldona i izbacivanje sampionke sa turnira i sada titula. Nadam se da ce joj ovo podici samopouzdanje i da ce u nastavku sezone biti jos bolja.

vetar duva, sljive opadaju - tvoje mi se oci dopadaju....

pre 8 godina

Ma da, bas se izblamirala! Kako se usudila da kao 25. na svetu osvoji nizerazredni turnir bez izgubljenog seta, i to jednom rukom! I jos protiv igracica sto i kusur na wta listi! Bruka!

Mnogo je casnije i uspesnije izgubiti od 158. vec u drugom kolu prestiznog turnira, prosetati aktuelnog decka i 'aljinu, pa na zasluzeni odmor od prevelikog napora!

Pitam samo

pre 8 godina

Nasa Jeca je izdominirala. Ako ovako nastavi osvojice Emirates US Open seriju. Ako osvoji da li ce joj se duplirati i ova svota novca sa ovog turnira?

tupavi zenski tenis

pre 8 godina

Nekad sam je gotivio, al je postala smaracica na kub.. jedna od onih koje me trenutno najvise nerviraju na WTA-turu bez obzira na osvojenu titulu..

Enrico Pallazzo

pre 8 godina

Pronasla je dobitnu kombinaciju, tip turnira na kojem može da pobedi sa 2 vinera po setu. Još kad legne ovih 10 poena za titulu...pa 1000$ za pobednika...

MilojePI

pre 8 godina

Pa dobro sta hocete sad?
Odigrala bezvezan turnir sa pola snage. Pobedila, nije set izgubila. Poene velike, ne dobija, popece se mesto-dva na listi, ali je zato dobre pare uzela. Titula joj se valjda ne racuna u onaj zbir pa ni to ne treba da vas boli I da kukate. Sad prelazi na normalne turnire I to je to, tako da ne lupajte previse.

shandonjito

pre 8 godina

Ma svaka njoj cast na celoj karijeri! Sad je vec u godinama gde je svaka pobeda uspeh, a pogotovo ako se bocne neki turnir, pa makar i manji.

Ćox

pre 8 godina

Kod igracica kao sto je Jelena, koja je u stanju da pobedi najbolju pa izgubi od najgore, cinjenica da je podigla pehar moze i vise nego pozitivno uticati na nju i podici joj samopouzdanje, ali, ovi drugorazredni turniri nisu resenje za igracicu koja je ogroman deo karijere provela u top 10. Da bi dobila na jos vecem samopouzdanju i mentalnoj snazi (fizicku snagu ima) treba igrati i pobedjivati na vecim turnirima, mastersima, GS-ima... Nije ona ucestvovala na ovom drugorazrednom turniru da bi se silila nad zbunjenim kineskinjama koje nisu ni u prvih sto, vec da bi povratila svakako poljuljano samopouzdanje. I najvece igracice nekad igraju ovakve turnire i to pozdravljam, ali, ne cesto, ne vraca se tako u prvih deset. Ona ce od ponedeljka biti 23. igracica sveta a posle toga neka krece u lov na turnire za koje svakako ima kvaliteta, a to su iz serija 250, 500, 1000... Srecno!

Sasha

pre 8 godina

Razlog zbog kojeg ovaj turnir ne ulazi u zbir WTA titula je i zvanicna WTA definicija ove kategorije turnira, a to je da je ovaj nivo turnira predvidjen teniserkama koje se ne mogu kvalifikovati za profesionalne WTA turnire i kojima ovo moze da bude odskocna daska u karijeri. O kakvom se teniskom izazovu radi navescu ranking svih Jeleninih protivnica na ovom turniru:

Sawayanagi (179), Liu (245), Duan (105), Han (183) i finalna protivnica Chang (191). Dakle, samo jedna teniserka iz prvih 150 igracica svijeta, a protivnica u finalu jedva da je zakoracila u kategoriju prvih 200 teniserki.

Koliko god se Jelenini fanovi trudili ovo prikazati kao veliki trijumf i “WTA titulu”, mislim da gore navedene cinjenice dovoljno govore onima koji hoce da cuju i vide.

kocijas

pre 8 godina

I sa 2 taj brejka sa igracicama od oko 200-tog mesta.
Nadam se da nije bilo razloga za psovke i nervozu, da je bilo osmeha.
A sad, americka turneja. Tu da je vidim. :) Ova titula se ne racuna, i dalje ima 13 WTA titula.

Spontani aplauz

pre 8 godina

Ispravka, Jelena ima 13 WTA titula, 1 WTA125 titulu i ne znam koliko ITF titula, ako ćete ovo da računate kao 14. titulu (a WTA je ne računa), onda joj uračunajte i sve ITF koje je osvojila pre 10+ godina. Protivnica: 193. na svetu, skoro isto kao i protivnica u finalu Bogote, zar ne? Ali ipak, bravo Đej Đej.

avokado

pre 8 godina

Gde je sada Malejeva da kritikuje Jecu i njeno putesestvije poput Bafalo Bila? Dosla, igrala levom, pobedila! Odlicna priprema za beton! Ima li ko jaci u Kini dragi Japanci? Za dve nedelje je vasar u Rumi, bilo bi lepo videti Jecu i tamo kako igra badmintona. Doduse, tamo nece biti original Kineza, vec ovih lokalnih, odomacenih, ali mogu i oni koji gem da uzmu ako ne popiju koje pivce pre meca! Ako udari vrucina tu je i šatra, a ne ko na Vemblidonu da kisne i da se cvari na 35c.

Diogen

pre 8 godina

Auuu kolika doza ljubomore, sta je bre ovo?! Devojka je osvojila titulu i mozete samo da je mrzite. 160 bodova nije mnogo, ali znace. Ono sto je bio njen zadatak to je da promovise ovaj turnir, za to je dobila dobre pare, a pored toga ga je i osvojila. Bravo JJ! Do US opena uradila je mnogo vise nego neka teniserka u ovoj godini. Finale IW, 4. kolo Vimbldona i izbacivanje sampionke sa turnira i sada titula. Nadam se da ce joj ovo podici samopouzdanje i da ce u nastavku sezone biti jos bolja.

Enrico Pallazzo

pre 8 godina

Pronasla je dobitnu kombinaciju, tip turnira na kojem može da pobedi sa 2 vinera po setu. Još kad legne ovih 10 poena za titulu...pa 1000$ za pobednika...

kocijas

pre 8 godina

I sa 2 taj brejka sa igracicama od oko 200-tog mesta.
Nadam se da nije bilo razloga za psovke i nervozu, da je bilo osmeha.
A sad, americka turneja. Tu da je vidim. :) Ova titula se ne racuna, i dalje ima 13 WTA titula.

nikic

pre 8 godina

Koliko ljubomore.....Pa dosla je da bi se pripremila za Ameriku...nije ona dosla da se hvali kako je osvojila turnir.Svi znamo njen kvalitet i kada je osvajala turnire iz 1000 serije i 500 i us open finale.To je Jelena Jankovic,devojka koja i sa 30 godina igra vrhunski tenis i u top-u je ovek ...naravno sa oscilacijama sto je normalno !!!

MilojePI

pre 8 godina

Pa dobro sta hocete sad?
Odigrala bezvezan turnir sa pola snage. Pobedila, nije set izgubila. Poene velike, ne dobija, popece se mesto-dva na listi, ali je zato dobre pare uzela. Titula joj se valjda ne racuna u onaj zbir pa ni to ne treba da vas boli I da kukate. Sad prelazi na normalne turnire I to je to, tako da ne lupajte previse.

Sasha

pre 8 godina

Razlog zbog kojeg ovaj turnir ne ulazi u zbir WTA titula je i zvanicna WTA definicija ove kategorije turnira, a to je da je ovaj nivo turnira predvidjen teniserkama koje se ne mogu kvalifikovati za profesionalne WTA turnire i kojima ovo moze da bude odskocna daska u karijeri. O kakvom se teniskom izazovu radi navescu ranking svih Jeleninih protivnica na ovom turniru:

Sawayanagi (179), Liu (245), Duan (105), Han (183) i finalna protivnica Chang (191). Dakle, samo jedna teniserka iz prvih 150 igracica svijeta, a protivnica u finalu jedva da je zakoracila u kategoriju prvih 200 teniserki.

Koliko god se Jelenini fanovi trudili ovo prikazati kao veliki trijumf i “WTA titulu”, mislim da gore navedene cinjenice dovoljno govore onima koji hoce da cuju i vide.

Spontani aplauz

pre 8 godina

Ispravka, Jelena ima 13 WTA titula, 1 WTA125 titulu i ne znam koliko ITF titula, ako ćete ovo da računate kao 14. titulu (a WTA je ne računa), onda joj uračunajte i sve ITF koje je osvojila pre 10+ godina. Protivnica: 193. na svetu, skoro isto kao i protivnica u finalu Bogote, zar ne? Ali ipak, bravo Đej Đej.

Ćox

pre 8 godina

Kod igracica kao sto je Jelena, koja je u stanju da pobedi najbolju pa izgubi od najgore, cinjenica da je podigla pehar moze i vise nego pozitivno uticati na nju i podici joj samopouzdanje, ali, ovi drugorazredni turniri nisu resenje za igracicu koja je ogroman deo karijere provela u top 10. Da bi dobila na jos vecem samopouzdanju i mentalnoj snazi (fizicku snagu ima) treba igrati i pobedjivati na vecim turnirima, mastersima, GS-ima... Nije ona ucestvovala na ovom drugorazrednom turniru da bi se silila nad zbunjenim kineskinjama koje nisu ni u prvih sto, vec da bi povratila svakako poljuljano samopouzdanje. I najvece igracice nekad igraju ovakve turnire i to pozdravljam, ali, ne cesto, ne vraca se tako u prvih deset. Ona ce od ponedeljka biti 23. igracica sveta a posle toga neka krece u lov na turnire za koje svakako ima kvaliteta, a to su iz serija 250, 500, 1000... Srecno!

vetar duva, sljive opadaju - tvoje mi se oci dopadaju....

pre 8 godina

Ma da, bas se izblamirala! Kako se usudila da kao 25. na svetu osvoji nizerazredni turnir bez izgubljenog seta, i to jednom rukom! I jos protiv igracica sto i kusur na wta listi! Bruka!

Mnogo je casnije i uspesnije izgubiti od 158. vec u drugom kolu prestiznog turnira, prosetati aktuelnog decka i 'aljinu, pa na zasluzeni odmor od prevelikog napora!

shandonjito

pre 8 godina

Ma svaka njoj cast na celoj karijeri! Sad je vec u godinama gde je svaka pobeda uspeh, a pogotovo ako se bocne neki turnir, pa makar i manji.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Kaze stara narodna da je bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu. Samo sto ljudima koji imaju neku vrstu kompleksa to ne moze da se objasni. Pravi sportisti, sampioni koji imaju snazan borbeni duh, borci uopste, nece se sramiti da kada ne ide, rade i stvari za koje okolina misli da su ispod njihovog nivoa, jer oni imaju siru sliku i kada padnu, znaju da ustanu, da dizu samopouzdanje, makar koraci bili sitni. Ako generalno zelite da uspete u zivotu, hvalite kod sebe proces, ne rezultat. Naravno da je rezultat bitan, ali moze se desiti da vise puta u nizu ostanete praznih ruku. Tada treba hvaliti proces. Ako ste bilo sta, makar i za milimetar uradili bolje, u pripremi za to nesto sto se trudite da postognete, onda zadovoljstvo i satisfakciju morate naci i u tim malim stvarima kako biste jednog dana uspeli. Ako na sve gledate negativno, ako samo vidite poraz, vi ste izgubili vec unapred i pre sledeceg pokusaja. Tako je devojka uspela da se podigne sa 30. na 23. mesto. Ako je srece i zdravlja, jedan dobar rezultat na mastersu i eto nje u top 20, pa videcemo.

Jeleni cestitke, koga briga sta palanka prica. Srecno na americkoj turneji.

dulle

pre 8 godina

Hejteri dzabe je pljujete. JJ je dobila kesh da promovise turnir van novca od titule koju je osvojila. Najlakse je imati 100 kila i pljuvati one koji su uspesni u svojoj profesiji. Inace i Kvitova je kao 10 na svetu u maju 2011. godine igrala ITF 100K u Pragu i osvojila titulu, usput pobedivsi nasu Krunic. Ali to vam ne smeta, bitno je da Jelenu pljujete i mrzite. Da je osvojila i veci turnir opet bi polemisali da je sreca, slabe protivnice i slicno...

JeleAna

pre 8 godina

Posto ovde ima mnogo onih koji ne postuju JJ,da Vam ukazem na to da JJ i pored svih nedaca koje su je zadesile u poslednjih par meseci,bori se kako i koliko moze da popravi formu i da osvaja nove bodove i ima samo 51 bod manje od prepostovane Ane. Ako Ana ne odbrani finale Sinsinatija uskoro ce se sresti u top 20 i na zvanicnoj WTA listi.

Pitam samo

pre 8 godina

Nasa Jeca je izdominirala. Ako ovako nastavi osvojice Emirates US Open seriju. Ako osvoji da li ce joj se duplirati i ova svota novca sa ovog turnira?

avokado

pre 8 godina

Gde je sada Malejeva da kritikuje Jecu i njeno putesestvije poput Bafalo Bila? Dosla, igrala levom, pobedila! Odlicna priprema za beton! Ima li ko jaci u Kini dragi Japanci? Za dve nedelje je vasar u Rumi, bilo bi lepo videti Jecu i tamo kako igra badmintona. Doduse, tamo nece biti original Kineza, vec ovih lokalnih, odomacenih, ali mogu i oni koji gem da uzmu ako ne popiju koje pivce pre meca! Ako udari vrucina tu je i šatra, a ne ko na Vemblidonu da kisne i da se cvari na 35c.

Kinez

pre 8 godina

Nije toliko bruka sto je morala da se muci protiv 191. na svetu. Bruka je njeno sramotno ponasanje. U sred gema napusta teren, ide do stolice, brise nos. Treba joj pola sata da se vrati. Kad izgubi poen, ladno prodje do boksa i konsultuje se sa bratom. Sudija joj sve tolerise. O psovanju da ne pricamo. Kinezi su joj sve dozvoljavali, ali se videlo koliko su se radovali kad je njihova igracica napravila ribrejk u drugom setu. Pri 5:3 Jelena servira za mec i gubi servis. Psuje kao kocijas, svadja se sa sudijom posto nema hawk-eye sistema da li je bio aut ili nije. Na kraju jedva dobija taj brejk. Naslov vam nije odgovarajuci. A za ove sto kazu da je "igrala jednom rukom" napomena: pa ni jedna protivnica joj nije bila u prvih sto. SRAMOTA.

Milena Minic

pre 8 godina

Bravo!Bravo!Bravo!Redovno vas pratim, (sa svojih 67 godina),volim sport, i sama sam nekad bila sa sportom,prvi put Vas srdacno pozdravljam

Kako vetar duva

pre 8 godina

Miloje

Do pre tri dana si se borio za glas da je ovo regularan wta tunir. I ti i @ja sa svojim ''sta sam rekao - nista'' komentarima. Sada se miris sa cinjenicom da je dosla da odigra meceve, da titula nije bitna

MilojePI

pre 8 godina

@(Kinez, 2. avgust 2015 19:01)
Ako je ne volis, zasto si onda gledao? Ko te terao? Gledas nekog koga mrzis da bi... sta? Ne razumem?!
Drugo, gotovo uopste nisam gledao meceve, samo 3-4 gema protiv Duan i ni jedan mec vise ali, iako sam toliko malo gledao, primetio sam da je zvuk los, slabo se sve cuje, kako si ti leba ti prepoznao psovke? Nije lepo da izmisljas.
Takodje je smesno sto pises da se konsultuje i seta do boksa itd. pa nisu ni sudija ni publika ludi, turnir je slab, ali takvi postupci ne postoje ni na ITF 10.000$ a kamoli ovde. Nema veze sto je ona bivsa br. 1, pravila se primenjuju.

tupavi zenski tenis

pre 8 godina

Nekad sam je gotivio, al je postala smaracica na kub.. jedna od onih koje me trenutno najvise nerviraju na WTA-turu bez obzira na osvojenu titulu..

Zorana

pre 8 godina

Ko hoce moze da pogleda na zvanicnom sajtu WTA,koliko su paznje posvetili Jeleni i celokupnom turniru.Jelena je izjavila da su je tretirali kao princezu,da je organizacija bila na visokom nivou ...

Kinez

pre 8 godina

@miloje pi
Ne pada mi na pamet da mrzim bilo koga, a najmanje sportiste. Odakle ti ideja da mrzim Jelenu zato sto mi se ne svidja njeno ponasanje. Pravila se primenjuju, tacno, ali ovde je to bilo poprilicno fleksibilno. A za los ton, sredi malo televizor ili racunar, kod mene se culo odlicno, na zalost!
I zasto da ne gledam? Volim sport, svejedno ko igra. Ono sto ne volim je kad je neko toliko neobjektivan kao ti. Ako ti se svidja Jelena, to je tvoja stvar, nemas prava da vredjas one koji nisu zadovoljni njenom igrom ili ponasanjem. Odrasti, covece.

Mongol

pre 8 godina

Kako vi ništa ne razumete!? Pa najmanje se ove zamerke na jačinu turnira odnose na Jelenu, i zašto bi se odnosile, svako igra gde može i hoće, one su upućene vama, jer ste preterali u dizanju prašine ni oko čega.

MilojePI

pre 8 godina

(Kako vetar duva, 02. avgust 2015 20:44)
Nije li te sramota da izmisljas? Kada sam se ja to borio da izjednacim? Ne, ja sam rekao da nije ni u rangu ITF turnira ni u rangu WTA turnira, vec nesto poput celendzera na ATP turu, jer si ga ti svrstavao u ITF kategoriju!
I nisam rekao da je nebitan, nego da koliko je igrala -> toliko je I dobila. Sa pola snage osvojila slab turnir bez izgubljenog seta -> dobila nesto malo WTA poena. I skroz je bezveze sto se vi tu nesto bunite.

Enrico Pallazzo

pre 8 godina

Pronasla je dobitnu kombinaciju, tip turnira na kojem može da pobedi sa 2 vinera po setu. Još kad legne ovih 10 poena za titulu...pa 1000$ za pobednika...

tupavi zenski tenis

pre 8 godina

Nekad sam je gotivio, al je postala smaracica na kub.. jedna od onih koje me trenutno najvise nerviraju na WTA-turu bez obzira na osvojenu titulu..

vetar duva, sljive opadaju - tvoje mi se oci dopadaju....

pre 8 godina

Ma da, bas se izblamirala! Kako se usudila da kao 25. na svetu osvoji nizerazredni turnir bez izgubljenog seta, i to jednom rukom! I jos protiv igracica sto i kusur na wta listi! Bruka!

Mnogo je casnije i uspesnije izgubiti od 158. vec u drugom kolu prestiznog turnira, prosetati aktuelnog decka i 'aljinu, pa na zasluzeni odmor od prevelikog napora!

avokado

pre 8 godina

Gde je sada Malejeva da kritikuje Jecu i njeno putesestvije poput Bafalo Bila? Dosla, igrala levom, pobedila! Odlicna priprema za beton! Ima li ko jaci u Kini dragi Japanci? Za dve nedelje je vasar u Rumi, bilo bi lepo videti Jecu i tamo kako igra badmintona. Doduse, tamo nece biti original Kineza, vec ovih lokalnih, odomacenih, ali mogu i oni koji gem da uzmu ako ne popiju koje pivce pre meca! Ako udari vrucina tu je i šatra, a ne ko na Vemblidonu da kisne i da se cvari na 35c.

kocijas

pre 8 godina

I sa 2 taj brejka sa igracicama od oko 200-tog mesta.
Nadam se da nije bilo razloga za psovke i nervozu, da je bilo osmeha.
A sad, americka turneja. Tu da je vidim. :) Ova titula se ne racuna, i dalje ima 13 WTA titula.

Kinez

pre 8 godina

Nije toliko bruka sto je morala da se muci protiv 191. na svetu. Bruka je njeno sramotno ponasanje. U sred gema napusta teren, ide do stolice, brise nos. Treba joj pola sata da se vrati. Kad izgubi poen, ladno prodje do boksa i konsultuje se sa bratom. Sudija joj sve tolerise. O psovanju da ne pricamo. Kinezi su joj sve dozvoljavali, ali se videlo koliko su se radovali kad je njihova igracica napravila ribrejk u drugom setu. Pri 5:3 Jelena servira za mec i gubi servis. Psuje kao kocijas, svadja se sa sudijom posto nema hawk-eye sistema da li je bio aut ili nije. Na kraju jedva dobija taj brejk. Naslov vam nije odgovarajuci. A za ove sto kazu da je "igrala jednom rukom" napomena: pa ni jedna protivnica joj nije bila u prvih sto. SRAMOTA.

Sasha

pre 8 godina

Razlog zbog kojeg ovaj turnir ne ulazi u zbir WTA titula je i zvanicna WTA definicija ove kategorije turnira, a to je da je ovaj nivo turnira predvidjen teniserkama koje se ne mogu kvalifikovati za profesionalne WTA turnire i kojima ovo moze da bude odskocna daska u karijeri. O kakvom se teniskom izazovu radi navescu ranking svih Jeleninih protivnica na ovom turniru:

Sawayanagi (179), Liu (245), Duan (105), Han (183) i finalna protivnica Chang (191). Dakle, samo jedna teniserka iz prvih 150 igracica svijeta, a protivnica u finalu jedva da je zakoracila u kategoriju prvih 200 teniserki.

Koliko god se Jelenini fanovi trudili ovo prikazati kao veliki trijumf i “WTA titulu”, mislim da gore navedene cinjenice dovoljno govore onima koji hoce da cuju i vide.

Ćox

pre 8 godina

Kod igracica kao sto je Jelena, koja je u stanju da pobedi najbolju pa izgubi od najgore, cinjenica da je podigla pehar moze i vise nego pozitivno uticati na nju i podici joj samopouzdanje, ali, ovi drugorazredni turniri nisu resenje za igracicu koja je ogroman deo karijere provela u top 10. Da bi dobila na jos vecem samopouzdanju i mentalnoj snazi (fizicku snagu ima) treba igrati i pobedjivati na vecim turnirima, mastersima, GS-ima... Nije ona ucestvovala na ovom drugorazrednom turniru da bi se silila nad zbunjenim kineskinjama koje nisu ni u prvih sto, vec da bi povratila svakako poljuljano samopouzdanje. I najvece igracice nekad igraju ovakve turnire i to pozdravljam, ali, ne cesto, ne vraca se tako u prvih deset. Ona ce od ponedeljka biti 23. igracica sveta a posle toga neka krece u lov na turnire za koje svakako ima kvaliteta, a to su iz serija 250, 500, 1000... Srecno!

nikic

pre 8 godina

Koliko ljubomore.....Pa dosla je da bi se pripremila za Ameriku...nije ona dosla da se hvali kako je osvojila turnir.Svi znamo njen kvalitet i kada je osvajala turnire iz 1000 serije i 500 i us open finale.To je Jelena Jankovic,devojka koja i sa 30 godina igra vrhunski tenis i u top-u je ovek ...naravno sa oscilacijama sto je normalno !!!

Pitam samo

pre 8 godina

Nasa Jeca je izdominirala. Ako ovako nastavi osvojice Emirates US Open seriju. Ako osvoji da li ce joj se duplirati i ova svota novca sa ovog turnira?

Diogen

pre 8 godina

Auuu kolika doza ljubomore, sta je bre ovo?! Devojka je osvojila titulu i mozete samo da je mrzite. 160 bodova nije mnogo, ali znace. Ono sto je bio njen zadatak to je da promovise ovaj turnir, za to je dobila dobre pare, a pored toga ga je i osvojila. Bravo JJ! Do US opena uradila je mnogo vise nego neka teniserka u ovoj godini. Finale IW, 4. kolo Vimbldona i izbacivanje sampionke sa turnira i sada titula. Nadam se da ce joj ovo podici samopouzdanje i da ce u nastavku sezone biti jos bolja.

JeleAna

pre 8 godina

Posto ovde ima mnogo onih koji ne postuju JJ,da Vam ukazem na to da JJ i pored svih nedaca koje su je zadesile u poslednjih par meseci,bori se kako i koliko moze da popravi formu i da osvaja nove bodove i ima samo 51 bod manje od prepostovane Ane. Ako Ana ne odbrani finale Sinsinatija uskoro ce se sresti u top 20 i na zvanicnoj WTA listi.

Spontani aplauz

pre 8 godina

Ispravka, Jelena ima 13 WTA titula, 1 WTA125 titulu i ne znam koliko ITF titula, ako ćete ovo da računate kao 14. titulu (a WTA je ne računa), onda joj uračunajte i sve ITF koje je osvojila pre 10+ godina. Protivnica: 193. na svetu, skoro isto kao i protivnica u finalu Bogote, zar ne? Ali ipak, bravo Đej Đej.

Zorana

pre 8 godina

Ko hoce moze da pogleda na zvanicnom sajtu WTA,koliko su paznje posvetili Jeleni i celokupnom turniru.Jelena je izjavila da su je tretirali kao princezu,da je organizacija bila na visokom nivou ...

MilojePI

pre 8 godina

(Kako vetar duva, 02. avgust 2015 20:44)
Nije li te sramota da izmisljas? Kada sam se ja to borio da izjednacim? Ne, ja sam rekao da nije ni u rangu ITF turnira ni u rangu WTA turnira, vec nesto poput celendzera na ATP turu, jer si ga ti svrstavao u ITF kategoriju!
I nisam rekao da je nebitan, nego da koliko je igrala -> toliko je I dobila. Sa pola snage osvojila slab turnir bez izgubljenog seta -> dobila nesto malo WTA poena. I skroz je bezveze sto se vi tu nesto bunite.

dulle

pre 8 godina

Hejteri dzabe je pljujete. JJ je dobila kesh da promovise turnir van novca od titule koju je osvojila. Najlakse je imati 100 kila i pljuvati one koji su uspesni u svojoj profesiji. Inace i Kvitova je kao 10 na svetu u maju 2011. godine igrala ITF 100K u Pragu i osvojila titulu, usput pobedivsi nasu Krunic. Ali to vam ne smeta, bitno je da Jelenu pljujete i mrzite. Da je osvojila i veci turnir opet bi polemisali da je sreca, slabe protivnice i slicno...

MilojePI

pre 8 godina

Pa dobro sta hocete sad?
Odigrala bezvezan turnir sa pola snage. Pobedila, nije set izgubila. Poene velike, ne dobija, popece se mesto-dva na listi, ali je zato dobre pare uzela. Titula joj se valjda ne racuna u onaj zbir pa ni to ne treba da vas boli I da kukate. Sad prelazi na normalne turnire I to je to, tako da ne lupajte previse.

Kinez

pre 8 godina

@miloje pi
Ne pada mi na pamet da mrzim bilo koga, a najmanje sportiste. Odakle ti ideja da mrzim Jelenu zato sto mi se ne svidja njeno ponasanje. Pravila se primenjuju, tacno, ali ovde je to bilo poprilicno fleksibilno. A za los ton, sredi malo televizor ili racunar, kod mene se culo odlicno, na zalost!
I zasto da ne gledam? Volim sport, svejedno ko igra. Ono sto ne volim je kad je neko toliko neobjektivan kao ti. Ako ti se svidja Jelena, to je tvoja stvar, nemas prava da vredjas one koji nisu zadovoljni njenom igrom ili ponasanjem. Odrasti, covece.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Kaze stara narodna da je bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu. Samo sto ljudima koji imaju neku vrstu kompleksa to ne moze da se objasni. Pravi sportisti, sampioni koji imaju snazan borbeni duh, borci uopste, nece se sramiti da kada ne ide, rade i stvari za koje okolina misli da su ispod njihovog nivoa, jer oni imaju siru sliku i kada padnu, znaju da ustanu, da dizu samopouzdanje, makar koraci bili sitni. Ako generalno zelite da uspete u zivotu, hvalite kod sebe proces, ne rezultat. Naravno da je rezultat bitan, ali moze se desiti da vise puta u nizu ostanete praznih ruku. Tada treba hvaliti proces. Ako ste bilo sta, makar i za milimetar uradili bolje, u pripremi za to nesto sto se trudite da postognete, onda zadovoljstvo i satisfakciju morate naci i u tim malim stvarima kako biste jednog dana uspeli. Ako na sve gledate negativno, ako samo vidite poraz, vi ste izgubili vec unapred i pre sledeceg pokusaja. Tako je devojka uspela da se podigne sa 30. na 23. mesto. Ako je srece i zdravlja, jedan dobar rezultat na mastersu i eto nje u top 20, pa videcemo.

Jeleni cestitke, koga briga sta palanka prica. Srecno na americkoj turneji.

MilojePI

pre 8 godina

@(Kinez, 2. avgust 2015 19:01)
Ako je ne volis, zasto si onda gledao? Ko te terao? Gledas nekog koga mrzis da bi... sta? Ne razumem?!
Drugo, gotovo uopste nisam gledao meceve, samo 3-4 gema protiv Duan i ni jedan mec vise ali, iako sam toliko malo gledao, primetio sam da je zvuk los, slabo se sve cuje, kako si ti leba ti prepoznao psovke? Nije lepo da izmisljas.
Takodje je smesno sto pises da se konsultuje i seta do boksa itd. pa nisu ni sudija ni publika ludi, turnir je slab, ali takvi postupci ne postoje ni na ITF 10.000$ a kamoli ovde. Nema veze sto je ona bivsa br. 1, pravila se primenjuju.

Milena Minic

pre 8 godina

Bravo!Bravo!Bravo!Redovno vas pratim, (sa svojih 67 godina),volim sport, i sama sam nekad bila sa sportom,prvi put Vas srdacno pozdravljam

Kako vetar duva

pre 8 godina

Miloje

Do pre tri dana si se borio za glas da je ovo regularan wta tunir. I ti i @ja sa svojim ''sta sam rekao - nista'' komentarima. Sada se miris sa cinjenicom da je dosla da odigra meceve, da titula nije bitna

shandonjito

pre 8 godina

Ma svaka njoj cast na celoj karijeri! Sad je vec u godinama gde je svaka pobeda uspeh, a pogotovo ako se bocne neki turnir, pa makar i manji.

Mongol

pre 8 godina

Kako vi ništa ne razumete!? Pa najmanje se ove zamerke na jačinu turnira odnose na Jelenu, i zašto bi se odnosile, svako igra gde može i hoće, one su upućene vama, jer ste preterali u dizanju prašine ni oko čega.