Subota, 01.08.2015.

20:09

Milinković: Ne razumem toliku količinu mržnje

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da ne žali što je izveo kombinovani sastav protiv Novog Pazara i dodao da poraz posledica loše igre.

Izvor: JT

Milinkoviæ: Ne razumem toliku kolièinu mržnje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Saca

pre 8 godina

Ja ne razumem ko je tebi dozvolio da izgubis utakmicu. Lepo reci ko ti je rekao i pokupi svoje stvari pa na drum, ako si posten covek.

Marko

pre 8 godina

I ja isto ne razumem bar 5 puta vecu mrznju navijaca Partizana kad igraju sa Zvezdom. Tada vredjaju fudbalere Zvezde, gadjaju ih raznim predmetima, lome stolice, pale ih, pale vatre po tribinama, urlaju, ubijaju navijace Zvezde na tribinama, ubijaju strane navijace na ulicama. Zaista nikada necu razumeti da neki navijaci imaju toliki naboj mrznje.
(Pedja, 01. avgust 2015 21:43)

Ni ja ne razumem tu vašu potrebu da u svakom kontekstu izvlačite kako ste vi klub i duše od navijača koji na protivničke igrače bacaju gumene bombone i cveće. Stvarno vas je milina imati za rivala koji pokazuje fer-plej kako na terenu tako i na tribinama, i evo cela zemlja vas sažaljeva jer trpite torture Grobara.

Polako

pre 8 godina

Najbitnije stvari ove sezone su da se plasiramo u LE, ili LŠ, i da se tempira forma tamo negdje u Martu, jer će tada bodovi da vrijede najviše.
Ukoliko prodjemo Steauu, obezbijedili smo preko 5 mil., i ono sto zaboravljate, povećaćemo tržišnu cijenu svim igračima. Dakle samo pametno, ovaj nije ništa strašno.
Drago mi je što je bilo sve regularno, oba penala su opravdana.
I ne slažem se sa Kizom u vezi navijanja, na tribinama i treba sve da prsti, ali bez tuca, bacanja baklji na navijace, brutalnih vrijedjanja.

X=iks

pre 8 godina

70 godina lazete narod (i vi, a i oni drugi pogotovo), mora jednom sve doci na naplatu... (narod jeste glup, ali ne toliko, 1. avgust 2015 20:17)

Navijati za "one druge" je simptom bolesti karaktera. Partizan je najbolji placebo.

Saca

pre 8 godina

Stalno je trener Partizana kukao kako nema dovoljno utakmica da se ekipa uigra, pa gde ce da se uigra u Zemuneli. Apsolutno ne podrzavam izvodjenje 3.tima protiv Pazara, ekipa mora da igra i da bude u naponu, a ko se povredi ima zamena, svi koji su pauzirali nisu dobro prosli, u slucaju poraza, kao sto je rekao jedan, ima da se nizu neprijatne situacije. I na kraju, opet mi spasavamo Zvezdu, sada ce da kazu, eto i oni izgubise.

Igor@zeka

pre 8 godina

Ko kaze da je sigurna LE? Pa ako ispadne Partizan iz kval.za LS, teze je uci u LE nego u LS... Seltik, Apoel i klubovi koji dolaze u poslednjem kolu kval.za LS su ozbiljni klubovi... Nemoj da bude nema ni LS ni LE, nije iskoristena sansa da se odlepi od glavnih konkurenata, pocne rasulo, a konkurenti dignu formu. Da je bio pun stadion u Rumuniji tesko da bi bilo 1-1.

Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo

pre 8 godina

II postava je da I ne bi pao moral i ugled zbog ne-pobede. Pazar nije Jagodina i dr. da sa 0-6 diže moral pred evropske utakmice visokog nivoa.

SaLeNBG

pre 8 godina

Bravo! :D Odigrao si tri kola i igraci su umorni!?
Koliko su igraci placeni, malo je da igraju i sredu-subotu.

Pogledaj koliko englezi odigraju tekmi u sezoni.
A ovi kukaju da su umorni posle tri kola xD Show!

milos

pre 8 godina

Mislim da nije problemu tome da su igraci umorni vec strah od povreda vidite da su povredjeni abubakar i bozinov,sta bi bilo da je danas pustio A.Zivkovica i da se povredio svi bi npadali Milinkovica sto ga nije odmara za Steauu.

Zivot u mrznji

pre 8 godina

Звезда никад није била светски првак.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живот у илузији, 1. avgust 2015 21:15)

Ne, ti si bio svetski prvak.

Marko

pre 8 godina

Stvarno ne razumem da se odmara citava postava, to nisam video ni u vecim klubovima ni od mnogo vecih trenera, i to u 3. kolu, a pri tom je Novi Pazar jedno od najtezih gostovanja u ligi... I nije tacno da je uzrok poraza losa igra. Partizan je u ovom danasnjem sastavu korektno odigrao, ali u ovom trenutku nije mogao mnogo vise protiv sasvim solidne ekipe Novog Pazara... Malo sam razocaran, ali se nadam da ovo nece ostaviti neke vece posledice na ekipu

ivan

pre 8 godina

Dokle treneri vezbaju i eksperimentisu sa nekim igracima koji ne zasluzuju dres Partizana a koli nekog drugog kluba sramota ali ovo je opomena za golmana kako spava i prima gol iz kornera koji put treba mu dati crveni karzon od trenera opomena nije za igru sledeci mec u
sredu pamet u glavu o otvoriti oci inace se gubi utakmica po kpzna koni put i djaba posle kukanje .

da li imate neki rezultat u Jevropi...a ha

pre 8 godina

Звезда никад није била светски првак.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (живот у илузији, 1. avgust 2015 21:15)

Ma bila je dete..ali je bilo namešteno zbog kladionica...buuahh..ni praunuci praunuka...

ZeKa

pre 8 godina

Dobro je ljudi, covek je nesto probao u 3. kolu, nije smak sveta. U sredu nam je utakmica koja donosi 5,4 mil. evra i sigurno LE, a donosi mogucnost LS i 14 milki. Dajte mu bar sansu, uzeo je covek titulu i nije bas pokazao da ne zna sta radi.

Saint

pre 8 godina

Ja ne razumem kako si ti uopste dosao da treniras Partizana. Preporuka je bila to sto si u to vreme trenirao poslednjeplasiranu ekipu nase lige ?

Izvodjenjem drugog tima danas, pomogao si neregularnosti ove smesne lige.

Idi covece vezbaj sa Teleoptikom prvo.

Ne dolazim u sredu posle ove bruke danas ...

Borky

pre 8 godina

Brajo moj za ovu lakrdiju sto si ti uradio u ozbiljnoj ligi Partizan bih dobio finu kaznu kao San Antonio u nba.Nazalost imas pravo da ovo radis al to sigurno nije fer i sportski.Pa i taj Novi Pazar ima protivnike sa kojim se bori za pozicije na tabeli.Sta ako neko zbog ovih 3 boda izvisi za mjesto u 6?Hoces i protiv ostalih igrati sa rezervama ili ces pobediti pa tako Pazaru dati fakticki 6 bodova? Ovo nije uredu i treba stati na put ovoj praksi.

Panter

pre 8 godina

Razumeo si, kad si povlacio ekipu Vojvodine iz kupa zbog lopovlika protiv tog istog Partizana i kad si komentarisao pobedu Partizana nad Pazarom od 4:3. Ali razumem, prodao si veru za veceru, pa sad ne razumes...

ne razumemo se

pre 8 godina

Gospodine Milinkoviću, ni meni nije baš najjasniji atak na jedinog Evropskog i svetskog šampiona u fudbalu iz Srbije,pa nikom ništa,zar ne...pazite da se ne okliznete,Điđi nije naivan...

navijac

pre 8 godina

@Rzumeo bi da si gledao utakmicu koju je Partizan "pobedio" Novog Pazara 4:3. Vecu sramotu, skandal i navlacenje za jedan tim, u sportu nisam video (ivan, 01. avgust 2015 21:44)

Ja jesam, sinoc!

'i'ani u 'ed'kciji

pre 8 godina

Rzumeo bi da si gledao utakmicu koju je Partizan "pobedio" Novog Pazara 4:3. Vecu sramotu, skandal i navlacenje za jedan tim, u sportu nisam video
(ivan, 1. avgust 2015 21:44)

Znaci nisi gledao utakmicu juce? Ili pak, ovu danas? Dva penala za Pazar, i jos jedan nesviran za Partizan (Tintor igrao rukom ala Pike Balak situacija u polufinalu Lige Sampiona)... Vazno je da je objektivni beeeedeee'eeeetd'aaaa napisao "zasluzena pobeda Pazara".

djoka

pre 8 godina

sto si bre izvadio trujuca kojic i grbica oni bi nekako dali gol bez obzira na sve jer se pazar bnrnio makar i glavom iz prekida a pustio igrace od pola meytra em mlade?

Dragan Lo

pre 8 godina

Mržnja je ovde postala posao-zanimanje jer postoji neko ko te plaća da mrziš. A lako je, niti moraš da učiš niti moraš da tegliš, samo uzmeš i mrziš...i uvek, ali uvek naćiće se neka politika, neka religija kojoj to treba i koja to plaća. Više ne znam šta mi je od ove dve "zle sestre" odvratnije.

tvorzan

pre 8 godina

Kiza grobari su uz tebe dok god prvi tim igra onako leprsavo, ofanzivno, puni samopuzdanja, bez gresaka, + prvi si na tabeli, napadas ligu sampiona...opusteno, radi svoj posao i pusti kraju perhane, frustracija ih ubi tj. realnost, da smo Madrid za njih....

живот у илузији

pre 8 godina

E to sto si osetio pa duplo vise grobari mrze zvezdu, najveci kompleksasi na svetu, nikad nece moci da prebole tu cinjenicu da je Zvezda evropski i svetski prvak a Partizan to nije niti ce ikada biti!
(Lada, 01. avgust 2015 20:27)

Звезда никад није била светски првак.

Vojo

pre 8 godina

Time što je izveo rezervni sastav, Partizan je omogućio našim rivalima iz N.Pazara da osvoje tri neplanirana boda.Koje odmaranje igrača? Pa prvenstvo je tek počelo, a za Evropska takmičenja, našim timovima čak nedostaje veći broj utakmica u nogama i Partizan je morao da igra sa najjačim timom zbog regularnosti prvenstva. Mislim da je ova utakmica neregularna i da bi Partizan trebalo da bude kažnjen, oduzimanjem bodova!

lepota poroka

pre 8 godina

Ja kapu skidam Pazarcima, ceo grad navija za jedan klub, iako mnogima, iako ne e da priznaju je blizak i Partizan - zbag Gegica, Bajra, Adema, Mirsada Grobarcine. ja volim taj grad, cesto svratim kad idem za CG. E sada nije mi pravo sto Partizan stalno prosipa bodove tamo, ali negde mora. Radije tamo nego u rupi, protiv Ofk ili Vose.

Pedja

pre 8 godina

I ja isto ne razumem bar 5 puta vecu mrznju navijaca Partizana kad igraju sa Zvezdom. Tada vredjaju fudbalere Zvezde, gadjaju ih raznim predmetima, lome stolice, pale ih, pale vatre po tribinama, urlaju, ubijaju navijace Zvezde na tribinama, ubijaju strane navijace na ulicama. Zaista nikada necu razumeti da neki navijaci imaju toliki naboj mrznje.

racky

pre 8 godina

ja ne razumem da 10igraca neigra fabricio 1 utakmicu odigro za mesec dana i umoran, koliko pratim fudbal nisam video da je neko toliko oslabljen igrao.Umesto sutra ds grmi na skupstini zvezde ovako ce sve prodje ok.

Mich

pre 8 godina

Mangupirao si se, sada si pukao u pazaru, a sada ces i protiv Steaue pa mislim da mnogo pratis premier ligu i to sto veliki treneri odmaraju ekipe, pa trece je kolo niko nije umoran jos, a i ne povredjuju se igraci svaki dan.

kiki

pre 8 godina

Nešto u NFL ili NBA kao dve najskuplje lige na svetu nisam primetio zastave i divljake? A i nešto se ne sećam nekih skandala u publici kada igra Barsa, Real,Arsenal,Bajern ili Čelzi? (danilo, 01. avgust 2015 20:24) Smesno. Ceo mec sede i pevaju dve pesme. Baklju nisu zapalili ko zna od kad.

ivan

pre 8 godina

Rzumeo bi da si gledao utakmicu koju je Partizan "pobedio" Novog Pazara 4:3. Vecu sramotu, skandal i navlacenje za jedan tim, u sportu nisam video

fudbalski ekspert

pre 8 godina

@danilo
Najbolja analiza huliganskih grupa i najbolje rešenje za ozdravljenje fudbala.
Bravo!
"Novi Pazar ima svoje budale, kao i Partizan i Zvezda koji imaju svoje.Takvi su najlakše i najsigurnije organizuju unutar klubova.Problem je što te navijačke grupe olako prelaze u druge forme, opasne po društvo, mir i toleranciju.Zato mislim da je krajnje vreme da se država, ako uopšte ozbiljno nešto radi sem marketinga,uhvati u koštac sa ovim problemom jer uskoro nećemo razumeti ni mnoge druge stvari.Lično sam za ukidanje svih navijačkih grupa a posebno protiv finansiranja od strane klubova.Pravi navijač će otići na stadion, platiće kartu za svoj klub i za predstavu, urlaće ili neće, popiće pivo ili ne, i otići će kući miran i bezbedan.Više od toga je opasno.P.S.Nešto u NFL ili NBA kao dve najskuplje lige na svetu nisam primetio zastave i divljake?A i nešto se ne sećam nekih skandala u publici kada igra Barsa, Real,Arsenal,Bajern ili Čelzi?"

Gavra

pre 8 godina

Milinković već drugu utakmicu za redom gubi zbog izmena. U Rumuniji je zakasnio sa izmenom Babović - Ilić, i pogresio sa uvodjenjem Ninkovića. Danas uvodi omladince Glavčića i Golubovića, a na klupi ima Luku i Marinkovića. Osnovno pravilo je da se mladi igrači kale uz iskusne igrače, a on je omladince uveo da preokrenu rezultat protiv iskusne prvoligaške ekipe. Inače, smatram ispravnim potezom da se prva postava ostavi u Beogradu i to isključivo zbog puta autobusom od 5 - 6 sati. Da se igralo u Beogradu rotacija bi bila manja, odmorilo bi se samo 3- 4 igrača.

misko

pre 8 godina

Adnan,svaka čast za komentar.Dao bih ti sto + eva da mogu.Kada bi svi igrali kao Pazar danas i svi dolazi na stadion kao Vi, fudbal bi nam bio kao nekad

narod jeste glup, ali ne toliko

pre 8 godina

70 godina lazete narod (i vi, a i oni drugi pogotovo), mora jednom sve doci na naplatu...
U fudbalu postoji i gostujuci teren.

milooraad

pre 8 godina

samo ih ti odmaraj, nemoj iz kreveta da se dizu do srijede, tako rade profesionalci ..... hahahahah, tri kola u ligi, 2 u kvalifikacijama i on ih odmara, ovaj trener je stvoren za neki `veeeeliki` klub :)

Lada

pre 8 godina

E to sto si osetio pa duplo vise grobari mrze zvezdu, najveci kompleksasi na svetu, nikad nece moci da prebole tu cinjenicu da je Zvezda evropski i svetski prvak a Partizan to nije niti ce ikada biti!

Wow

pre 8 godina

A dali si ti osetio mrznju video kad te Partizan pokrao u finalu kupa dok si vodio Vojvodinu? Koliko si ih ti mrzeo kad si izveo ekipu sa terena? Pogledaj ponovo snimak kad je mec bio u prekidu pa ces videti koliko je mrznje u tvojim ocima bilo! A sad se kao pitas, jel???

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Подршка Милинковићу.
Саша Лукић опет најбољи на терену.
Срећно у среду.
Напред Партизан!!!

lemi

pre 8 godina

Potpuno ispravna odluka Milinkovica. Svi igraci Partizana se moranu razigravati. Utakmica sa Steauom donosi oko 5M eura pametnom dosta. Tacno je da su i deca odigrala konfuzno celu utakmicu ali zato ne treba zaliti za porazom. A i ove Delije ce se malo ponadati:)

danilo

pre 8 godina

Novi Pazar ima svoje budale, kao i Partizan i Zvezda koji imaju svoje.
Takvi su najlakše i najsigurnije organizuju unutar klubova.
Problem je što te navijačke grupe olako prelaze u druge forme, opasne po društvo, mir i toleranciju.
Zato mislim da je krajnje vreme da se država, ako uopšte ozbiljno nešto radi sem marketinga,uhvati u koštac sa ovim problemom jer uskoro nećemo razumeti ni mnoge druge stvari.
Lično sam za ukidanje svih navijačkih grupa a posebno protiv finansiranja od strane klubova.
Pravi navijač će otići na stadion, platiće kartu za svoj klub i za predstavu, urlaće ili neće, popiće pivo ili ne, i otići će kući miran i bezbedan.
Više od toga je opasno.
P.S.
Nešto u NFL ili NBA kao dve najskuplje lige na svetu nisam primetio zastave i divljake?
A i nešto se ne sećam nekih skandala u publici kada igra Barsa, Real,Arsenal,Bajern ili Čelzi?

mladen

pre 8 godina

Upitan da li žali zbog odluke da na teren izvede kombinovan sastav, Milinković je kratko odgovorio:

„Ne žalim, tako sam odlučio“

Čuj ne žališ,pa je si li ti vlasnik ili trener Partizana?

Adnan

pre 8 godina

Pa sta je sad sporno... nema nacionalistickih parola.. nema nesportskog ponasanja... sad smeta i sto se navija i bodri svoj tim a zvizdi protivnickom timu... ljudi, shvatite da je Novi Pazar grad fudbala gde svi navijaju za svoj tim... nista se manje ne "mrzi" ni OFK... ni Rad... a ni Surdulica... to je bre sport... arena... a ne pozoriste. Bitno je da ostanr u duhu fer pleja. Sportski pozdrav iz vrelog Novog Pazara.

danilo

pre 8 godina

Novi Pazar ima svoje budale, kao i Partizan i Zvezda koji imaju svoje.
Takvi su najlakše i najsigurnije organizuju unutar klubova.
Problem je što te navijačke grupe olako prelaze u druge forme, opasne po društvo, mir i toleranciju.
Zato mislim da je krajnje vreme da se država, ako uopšte ozbiljno nešto radi sem marketinga,uhvati u koštac sa ovim problemom jer uskoro nećemo razumeti ni mnoge druge stvari.
Lično sam za ukidanje svih navijačkih grupa a posebno protiv finansiranja od strane klubova.
Pravi navijač će otići na stadion, platiće kartu za svoj klub i za predstavu, urlaće ili neće, popiće pivo ili ne, i otići će kući miran i bezbedan.
Više od toga je opasno.
P.S.
Nešto u NFL ili NBA kao dve najskuplje lige na svetu nisam primetio zastave i divljake?
A i nešto se ne sećam nekih skandala u publici kada igra Barsa, Real,Arsenal,Bajern ili Čelzi?

lemi

pre 8 godina

Potpuno ispravna odluka Milinkovica. Svi igraci Partizana se moranu razigravati. Utakmica sa Steauom donosi oko 5M eura pametnom dosta. Tacno je da su i deca odigrala konfuzno celu utakmicu ali zato ne treba zaliti za porazom. A i ove Delije ce se malo ponadati:)

Adnan

pre 8 godina

Pa sta je sad sporno... nema nacionalistickih parola.. nema nesportskog ponasanja... sad smeta i sto se navija i bodri svoj tim a zvizdi protivnickom timu... ljudi, shvatite da je Novi Pazar grad fudbala gde svi navijaju za svoj tim... nista se manje ne "mrzi" ni OFK... ni Rad... a ni Surdulica... to je bre sport... arena... a ne pozoriste. Bitno je da ostanr u duhu fer pleja. Sportski pozdrav iz vrelog Novog Pazara.

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Подршка Милинковићу.
Саша Лукић опет најбољи на терену.
Срећно у среду.
Напред Партизан!!!

ZeKa

pre 8 godina

Dobro je ljudi, covek je nesto probao u 3. kolu, nije smak sveta. U sredu nam je utakmica koja donosi 5,4 mil. evra i sigurno LE, a donosi mogucnost LS i 14 milki. Dajte mu bar sansu, uzeo je covek titulu i nije bas pokazao da ne zna sta radi.

tvorzan

pre 8 godina

Kiza grobari su uz tebe dok god prvi tim igra onako leprsavo, ofanzivno, puni samopuzdanja, bez gresaka, + prvi si na tabeli, napadas ligu sampiona...opusteno, radi svoj posao i pusti kraju perhane, frustracija ih ubi tj. realnost, da smo Madrid za njih....

milos

pre 8 godina

Mislim da nije problemu tome da su igraci umorni vec strah od povreda vidite da su povredjeni abubakar i bozinov,sta bi bilo da je danas pustio A.Zivkovica i da se povredio svi bi npadali Milinkovica sto ga nije odmara za Steauu.

Lada

pre 8 godina

E to sto si osetio pa duplo vise grobari mrze zvezdu, najveci kompleksasi na svetu, nikad nece moci da prebole tu cinjenicu da je Zvezda evropski i svetski prvak a Partizan to nije niti ce ikada biti!

Zivot u mrznji

pre 8 godina

Звезда никад није била светски првак.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живот у илузији, 1. avgust 2015 21:15)

Ne, ti si bio svetski prvak.

lepota poroka

pre 8 godina

Ja kapu skidam Pazarcima, ceo grad navija za jedan klub, iako mnogima, iako ne e da priznaju je blizak i Partizan - zbag Gegica, Bajra, Adema, Mirsada Grobarcine. ja volim taj grad, cesto svratim kad idem za CG. E sada nije mi pravo sto Partizan stalno prosipa bodove tamo, ali negde mora. Radije tamo nego u rupi, protiv Ofk ili Vose.

Panter

pre 8 godina

Razumeo si, kad si povlacio ekipu Vojvodine iz kupa zbog lopovlika protiv tog istog Partizana i kad si komentarisao pobedu Partizana nad Pazarom od 4:3. Ali razumem, prodao si veru za veceru, pa sad ne razumes...

SaLeNBG

pre 8 godina

Bravo! :D Odigrao si tri kola i igraci su umorni!?
Koliko su igraci placeni, malo je da igraju i sredu-subotu.

Pogledaj koliko englezi odigraju tekmi u sezoni.
A ovi kukaju da su umorni posle tri kola xD Show!

narod jeste glup, ali ne toliko

pre 8 godina

70 godina lazete narod (i vi, a i oni drugi pogotovo), mora jednom sve doci na naplatu...
U fudbalu postoji i gostujuci teren.

Wow

pre 8 godina

A dali si ti osetio mrznju video kad te Partizan pokrao u finalu kupa dok si vodio Vojvodinu? Koliko si ih ti mrzeo kad si izveo ekipu sa terena? Pogledaj ponovo snimak kad je mec bio u prekidu pa ces videti koliko je mrznje u tvojim ocima bilo! A sad se kao pitas, jel???

misko

pre 8 godina

Adnan,svaka čast za komentar.Dao bih ti sto + eva da mogu.Kada bi svi igrali kao Pazar danas i svi dolazi na stadion kao Vi, fudbal bi nam bio kao nekad

Marko

pre 8 godina

Stvarno ne razumem da se odmara citava postava, to nisam video ni u vecim klubovima ni od mnogo vecih trenera, i to u 3. kolu, a pri tom je Novi Pazar jedno od najtezih gostovanja u ligi... I nije tacno da je uzrok poraza losa igra. Partizan je u ovom danasnjem sastavu korektno odigrao, ali u ovom trenutku nije mogao mnogo vise protiv sasvim solidne ekipe Novog Pazara... Malo sam razocaran, ali se nadam da ovo nece ostaviti neke vece posledice na ekipu

Pedja

pre 8 godina

I ja isto ne razumem bar 5 puta vecu mrznju navijaca Partizana kad igraju sa Zvezdom. Tada vredjaju fudbalere Zvezde, gadjaju ih raznim predmetima, lome stolice, pale ih, pale vatre po tribinama, urlaju, ubijaju navijace Zvezde na tribinama, ubijaju strane navijace na ulicama. Zaista nikada necu razumeti da neki navijaci imaju toliki naboj mrznje.

Dragan Lo

pre 8 godina

Mržnja je ovde postala posao-zanimanje jer postoji neko ko te plaća da mrziš. A lako je, niti moraš da učiš niti moraš da tegliš, samo uzmeš i mrziš...i uvek, ali uvek naćiće se neka politika, neka religija kojoj to treba i koja to plaća. Više ne znam šta mi je od ove dve "zle sestre" odvratnije.

Borky

pre 8 godina

Brajo moj za ovu lakrdiju sto si ti uradio u ozbiljnoj ligi Partizan bih dobio finu kaznu kao San Antonio u nba.Nazalost imas pravo da ovo radis al to sigurno nije fer i sportski.Pa i taj Novi Pazar ima protivnike sa kojim se bori za pozicije na tabeli.Sta ako neko zbog ovih 3 boda izvisi za mjesto u 6?Hoces i protiv ostalih igrati sa rezervama ili ces pobediti pa tako Pazaru dati fakticki 6 bodova? Ovo nije uredu i treba stati na put ovoj praksi.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

@danilo
Najbolja analiza huliganskih grupa i najbolje rešenje za ozdravljenje fudbala.
Bravo!
"Novi Pazar ima svoje budale, kao i Partizan i Zvezda koji imaju svoje.Takvi su najlakše i najsigurnije organizuju unutar klubova.Problem je što te navijačke grupe olako prelaze u druge forme, opasne po društvo, mir i toleranciju.Zato mislim da je krajnje vreme da se država, ako uopšte ozbiljno nešto radi sem marketinga,uhvati u koštac sa ovim problemom jer uskoro nećemo razumeti ni mnoge druge stvari.Lično sam za ukidanje svih navijačkih grupa a posebno protiv finansiranja od strane klubova.Pravi navijač će otići na stadion, platiće kartu za svoj klub i za predstavu, urlaće ili neće, popiće pivo ili ne, i otići će kući miran i bezbedan.Više od toga je opasno.P.S.Nešto u NFL ili NBA kao dve najskuplje lige na svetu nisam primetio zastave i divljake?A i nešto se ne sećam nekih skandala u publici kada igra Barsa, Real,Arsenal,Bajern ili Čelzi?"

Gavra

pre 8 godina

Milinković već drugu utakmicu za redom gubi zbog izmena. U Rumuniji je zakasnio sa izmenom Babović - Ilić, i pogresio sa uvodjenjem Ninkovića. Danas uvodi omladince Glavčića i Golubovića, a na klupi ima Luku i Marinkovića. Osnovno pravilo je da se mladi igrači kale uz iskusne igrače, a on je omladince uveo da preokrenu rezultat protiv iskusne prvoligaške ekipe. Inače, smatram ispravnim potezom da se prva postava ostavi u Beogradu i to isključivo zbog puta autobusom od 5 - 6 sati. Da se igralo u Beogradu rotacija bi bila manja, odmorilo bi se samo 3- 4 igrača.

ivan

pre 8 godina

Rzumeo bi da si gledao utakmicu koju je Partizan "pobedio" Novog Pazara 4:3. Vecu sramotu, skandal i navlacenje za jedan tim, u sportu nisam video

mladen

pre 8 godina

Upitan da li žali zbog odluke da na teren izvede kombinovan sastav, Milinković je kratko odgovorio:

„Ne žalim, tako sam odlučio“

Čuj ne žališ,pa je si li ti vlasnik ili trener Partizana?

da li imate neki rezultat u Jevropi...a ha

pre 8 godina

Звезда никад није била светски првак.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (живот у илузији, 1. avgust 2015 21:15)

Ma bila je dete..ali je bilo namešteno zbog kladionica...buuahh..ni praunuci praunuka...

navijac

pre 8 godina

@Rzumeo bi da si gledao utakmicu koju je Partizan "pobedio" Novog Pazara 4:3. Vecu sramotu, skandal i navlacenje za jedan tim, u sportu nisam video (ivan, 01. avgust 2015 21:44)

Ja jesam, sinoc!

'i'ani u 'ed'kciji

pre 8 godina

Rzumeo bi da si gledao utakmicu koju je Partizan "pobedio" Novog Pazara 4:3. Vecu sramotu, skandal i navlacenje za jedan tim, u sportu nisam video
(ivan, 1. avgust 2015 21:44)

Znaci nisi gledao utakmicu juce? Ili pak, ovu danas? Dva penala za Pazar, i jos jedan nesviran za Partizan (Tintor igrao rukom ala Pike Balak situacija u polufinalu Lige Sampiona)... Vazno je da je objektivni beeeedeee'eeeetd'aaaa napisao "zasluzena pobeda Pazara".

Saint

pre 8 godina

Ja ne razumem kako si ti uopste dosao da treniras Partizana. Preporuka je bila to sto si u to vreme trenirao poslednjeplasiranu ekipu nase lige ?

Izvodjenjem drugog tima danas, pomogao si neregularnosti ove smesne lige.

Idi covece vezbaj sa Teleoptikom prvo.

Ne dolazim u sredu posle ove bruke danas ...

milooraad

pre 8 godina

samo ih ti odmaraj, nemoj iz kreveta da se dizu do srijede, tako rade profesionalci ..... hahahahah, tri kola u ligi, 2 u kvalifikacijama i on ih odmara, ovaj trener je stvoren za neki `veeeeliki` klub :)

живот у илузији

pre 8 godina

E to sto si osetio pa duplo vise grobari mrze zvezdu, najveci kompleksasi na svetu, nikad nece moci da prebole tu cinjenicu da je Zvezda evropski i svetski prvak a Partizan to nije niti ce ikada biti!
(Lada, 01. avgust 2015 20:27)

Звезда никад није била светски првак.

Mich

pre 8 godina

Mangupirao si se, sada si pukao u pazaru, a sada ces i protiv Steaue pa mislim da mnogo pratis premier ligu i to sto veliki treneri odmaraju ekipe, pa trece je kolo niko nije umoran jos, a i ne povredjuju se igraci svaki dan.

Vojo

pre 8 godina

Time što je izveo rezervni sastav, Partizan je omogućio našim rivalima iz N.Pazara da osvoje tri neplanirana boda.Koje odmaranje igrača? Pa prvenstvo je tek počelo, a za Evropska takmičenja, našim timovima čak nedostaje veći broj utakmica u nogama i Partizan je morao da igra sa najjačim timom zbog regularnosti prvenstva. Mislim da je ova utakmica neregularna i da bi Partizan trebalo da bude kažnjen, oduzimanjem bodova!

ne razumemo se

pre 8 godina

Gospodine Milinkoviću, ni meni nije baš najjasniji atak na jedinog Evropskog i svetskog šampiona u fudbalu iz Srbije,pa nikom ništa,zar ne...pazite da se ne okliznete,Điđi nije naivan...

racky

pre 8 godina

ja ne razumem da 10igraca neigra fabricio 1 utakmicu odigro za mesec dana i umoran, koliko pratim fudbal nisam video da je neko toliko oslabljen igrao.Umesto sutra ds grmi na skupstini zvezde ovako ce sve prodje ok.

djoka

pre 8 godina

sto si bre izvadio trujuca kojic i grbica oni bi nekako dali gol bez obzira na sve jer se pazar bnrnio makar i glavom iz prekida a pustio igrace od pola meytra em mlade?

Saca

pre 8 godina

Stalno je trener Partizana kukao kako nema dovoljno utakmica da se ekipa uigra, pa gde ce da se uigra u Zemuneli. Apsolutno ne podrzavam izvodjenje 3.tima protiv Pazara, ekipa mora da igra i da bude u naponu, a ko se povredi ima zamena, svi koji su pauzirali nisu dobro prosli, u slucaju poraza, kao sto je rekao jedan, ima da se nizu neprijatne situacije. I na kraju, opet mi spasavamo Zvezdu, sada ce da kazu, eto i oni izgubise.

kiki

pre 8 godina

Nešto u NFL ili NBA kao dve najskuplje lige na svetu nisam primetio zastave i divljake? A i nešto se ne sećam nekih skandala u publici kada igra Barsa, Real,Arsenal,Bajern ili Čelzi? (danilo, 01. avgust 2015 20:24) Smesno. Ceo mec sede i pevaju dve pesme. Baklju nisu zapalili ko zna od kad.

Igor@zeka

pre 8 godina

Ko kaze da je sigurna LE? Pa ako ispadne Partizan iz kval.za LS, teze je uci u LE nego u LS... Seltik, Apoel i klubovi koji dolaze u poslednjem kolu kval.za LS su ozbiljni klubovi... Nemoj da bude nema ni LS ni LE, nije iskoristena sansa da se odlepi od glavnih konkurenata, pocne rasulo, a konkurenti dignu formu. Da je bio pun stadion u Rumuniji tesko da bi bilo 1-1.

ivan

pre 8 godina

Dokle treneri vezbaju i eksperimentisu sa nekim igracima koji ne zasluzuju dres Partizana a koli nekog drugog kluba sramota ali ovo je opomena za golmana kako spava i prima gol iz kornera koji put treba mu dati crveni karzon od trenera opomena nije za igru sledeci mec u
sredu pamet u glavu o otvoriti oci inace se gubi utakmica po kpzna koni put i djaba posle kukanje .

Polako

pre 8 godina

Najbitnije stvari ove sezone su da se plasiramo u LE, ili LŠ, i da se tempira forma tamo negdje u Martu, jer će tada bodovi da vrijede najviše.
Ukoliko prodjemo Steauu, obezbijedili smo preko 5 mil., i ono sto zaboravljate, povećaćemo tržišnu cijenu svim igračima. Dakle samo pametno, ovaj nije ništa strašno.
Drago mi je što je bilo sve regularno, oba penala su opravdana.
I ne slažem se sa Kizom u vezi navijanja, na tribinama i treba sve da prsti, ali bez tuca, bacanja baklji na navijace, brutalnih vrijedjanja.

Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo

pre 8 godina

II postava je da I ne bi pao moral i ugled zbog ne-pobede. Pazar nije Jagodina i dr. da sa 0-6 diže moral pred evropske utakmice visokog nivoa.

X=iks

pre 8 godina

70 godina lazete narod (i vi, a i oni drugi pogotovo), mora jednom sve doci na naplatu... (narod jeste glup, ali ne toliko, 1. avgust 2015 20:17)

Navijati za "one druge" je simptom bolesti karaktera. Partizan je najbolji placebo.

Marko

pre 8 godina

I ja isto ne razumem bar 5 puta vecu mrznju navijaca Partizana kad igraju sa Zvezdom. Tada vredjaju fudbalere Zvezde, gadjaju ih raznim predmetima, lome stolice, pale ih, pale vatre po tribinama, urlaju, ubijaju navijace Zvezde na tribinama, ubijaju strane navijace na ulicama. Zaista nikada necu razumeti da neki navijaci imaju toliki naboj mrznje.
(Pedja, 01. avgust 2015 21:43)

Ni ja ne razumem tu vašu potrebu da u svakom kontekstu izvlačite kako ste vi klub i duše od navijača koji na protivničke igrače bacaju gumene bombone i cveće. Stvarno vas je milina imati za rivala koji pokazuje fer-plej kako na terenu tako i na tribinama, i evo cela zemlja vas sažaljeva jer trpite torture Grobara.

Saca

pre 8 godina

Ja ne razumem ko je tebi dozvolio da izgubis utakmicu. Lepo reci ko ti je rekao i pokupi svoje stvari pa na drum, ako si posten covek.

Lada

pre 8 godina

E to sto si osetio pa duplo vise grobari mrze zvezdu, najveci kompleksasi na svetu, nikad nece moci da prebole tu cinjenicu da je Zvezda evropski i svetski prvak a Partizan to nije niti ce ikada biti!

mladen

pre 8 godina

Upitan da li žali zbog odluke da na teren izvede kombinovan sastav, Milinković je kratko odgovorio:

„Ne žalim, tako sam odlučio“

Čuj ne žališ,pa je si li ti vlasnik ili trener Partizana?

narod jeste glup, ali ne toliko

pre 8 godina

70 godina lazete narod (i vi, a i oni drugi pogotovo), mora jednom sve doci na naplatu...
U fudbalu postoji i gostujuci teren.

Saint

pre 8 godina

Ja ne razumem kako si ti uopste dosao da treniras Partizana. Preporuka je bila to sto si u to vreme trenirao poslednjeplasiranu ekipu nase lige ?

Izvodjenjem drugog tima danas, pomogao si neregularnosti ove smesne lige.

Idi covece vezbaj sa Teleoptikom prvo.

Ne dolazim u sredu posle ove bruke danas ...

Adnan

pre 8 godina

Pa sta je sad sporno... nema nacionalistickih parola.. nema nesportskog ponasanja... sad smeta i sto se navija i bodri svoj tim a zvizdi protivnickom timu... ljudi, shvatite da je Novi Pazar grad fudbala gde svi navijaju za svoj tim... nista se manje ne "mrzi" ni OFK... ni Rad... a ni Surdulica... to je bre sport... arena... a ne pozoriste. Bitno je da ostanr u duhu fer pleja. Sportski pozdrav iz vrelog Novog Pazara.

lemi

pre 8 godina

Potpuno ispravna odluka Milinkovica. Svi igraci Partizana se moranu razigravati. Utakmica sa Steauom donosi oko 5M eura pametnom dosta. Tacno je da su i deca odigrala konfuzno celu utakmicu ali zato ne treba zaliti za porazom. A i ove Delije ce se malo ponadati:)

Pedja

pre 8 godina

I ja isto ne razumem bar 5 puta vecu mrznju navijaca Partizana kad igraju sa Zvezdom. Tada vredjaju fudbalere Zvezde, gadjaju ih raznim predmetima, lome stolice, pale ih, pale vatre po tribinama, urlaju, ubijaju navijace Zvezde na tribinama, ubijaju strane navijace na ulicama. Zaista nikada necu razumeti da neki navijaci imaju toliki naboj mrznje.

живот у илузији

pre 8 godina

E to sto si osetio pa duplo vise grobari mrze zvezdu, najveci kompleksasi na svetu, nikad nece moci da prebole tu cinjenicu da je Zvezda evropski i svetski prvak a Partizan to nije niti ce ikada biti!
(Lada, 01. avgust 2015 20:27)

Звезда никад није била светски првак.

Ајмо Ноле!!!!

pre 8 godina

Подршка Милинковићу.
Саша Лукић опет најбољи на терену.
Срећно у среду.
Напред Партизан!!!

ne razumemo se

pre 8 godina

Gospodine Milinkoviću, ni meni nije baš najjasniji atak na jedinog Evropskog i svetskog šampiona u fudbalu iz Srbije,pa nikom ništa,zar ne...pazite da se ne okliznete,Điđi nije naivan...

ivan

pre 8 godina

Rzumeo bi da si gledao utakmicu koju je Partizan "pobedio" Novog Pazara 4:3. Vecu sramotu, skandal i navlacenje za jedan tim, u sportu nisam video

Zivot u mrznji

pre 8 godina

Звезда никад није била светски првак.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живот у илузији, 1. avgust 2015 21:15)

Ne, ti si bio svetski prvak.

Vojo

pre 8 godina

Time što je izveo rezervni sastav, Partizan je omogućio našim rivalima iz N.Pazara da osvoje tri neplanirana boda.Koje odmaranje igrača? Pa prvenstvo je tek počelo, a za Evropska takmičenja, našim timovima čak nedostaje veći broj utakmica u nogama i Partizan je morao da igra sa najjačim timom zbog regularnosti prvenstva. Mislim da je ova utakmica neregularna i da bi Partizan trebalo da bude kažnjen, oduzimanjem bodova!

kiki

pre 8 godina

Nešto u NFL ili NBA kao dve najskuplje lige na svetu nisam primetio zastave i divljake? A i nešto se ne sećam nekih skandala u publici kada igra Barsa, Real,Arsenal,Bajern ili Čelzi? (danilo, 01. avgust 2015 20:24) Smesno. Ceo mec sede i pevaju dve pesme. Baklju nisu zapalili ko zna od kad.

'i'ani u 'ed'kciji

pre 8 godina

Rzumeo bi da si gledao utakmicu koju je Partizan "pobedio" Novog Pazara 4:3. Vecu sramotu, skandal i navlacenje za jedan tim, u sportu nisam video
(ivan, 1. avgust 2015 21:44)

Znaci nisi gledao utakmicu juce? Ili pak, ovu danas? Dva penala za Pazar, i jos jedan nesviran za Partizan (Tintor igrao rukom ala Pike Balak situacija u polufinalu Lige Sampiona)... Vazno je da je objektivni beeeedeee'eeeetd'aaaa napisao "zasluzena pobeda Pazara".

SaLeNBG

pre 8 godina

Bravo! :D Odigrao si tri kola i igraci su umorni!?
Koliko su igraci placeni, malo je da igraju i sredu-subotu.

Pogledaj koliko englezi odigraju tekmi u sezoni.
A ovi kukaju da su umorni posle tri kola xD Show!

Mich

pre 8 godina

Mangupirao si se, sada si pukao u pazaru, a sada ces i protiv Steaue pa mislim da mnogo pratis premier ligu i to sto veliki treneri odmaraju ekipe, pa trece je kolo niko nije umoran jos, a i ne povredjuju se igraci svaki dan.

Panter

pre 8 godina

Razumeo si, kad si povlacio ekipu Vojvodine iz kupa zbog lopovlika protiv tog istog Partizana i kad si komentarisao pobedu Partizana nad Pazarom od 4:3. Ali razumem, prodao si veru za veceru, pa sad ne razumes...

Wow

pre 8 godina

A dali si ti osetio mrznju video kad te Partizan pokrao u finalu kupa dok si vodio Vojvodinu? Koliko si ih ti mrzeo kad si izveo ekipu sa terena? Pogledaj ponovo snimak kad je mec bio u prekidu pa ces videti koliko je mrznje u tvojim ocima bilo! A sad se kao pitas, jel???

tvorzan

pre 8 godina

Kiza grobari su uz tebe dok god prvi tim igra onako leprsavo, ofanzivno, puni samopuzdanja, bez gresaka, + prvi si na tabeli, napadas ligu sampiona...opusteno, radi svoj posao i pusti kraju perhane, frustracija ih ubi tj. realnost, da smo Madrid za njih....

Borky

pre 8 godina

Brajo moj za ovu lakrdiju sto si ti uradio u ozbiljnoj ligi Partizan bih dobio finu kaznu kao San Antonio u nba.Nazalost imas pravo da ovo radis al to sigurno nije fer i sportski.Pa i taj Novi Pazar ima protivnike sa kojim se bori za pozicije na tabeli.Sta ako neko zbog ovih 3 boda izvisi za mjesto u 6?Hoces i protiv ostalih igrati sa rezervama ili ces pobediti pa tako Pazaru dati fakticki 6 bodova? Ovo nije uredu i treba stati na put ovoj praksi.

ivan

pre 8 godina

Dokle treneri vezbaju i eksperimentisu sa nekim igracima koji ne zasluzuju dres Partizana a koli nekog drugog kluba sramota ali ovo je opomena za golmana kako spava i prima gol iz kornera koji put treba mu dati crveni karzon od trenera opomena nije za igru sledeci mec u
sredu pamet u glavu o otvoriti oci inace se gubi utakmica po kpzna koni put i djaba posle kukanje .

navijac

pre 8 godina

@Rzumeo bi da si gledao utakmicu koju je Partizan "pobedio" Novog Pazara 4:3. Vecu sramotu, skandal i navlacenje za jedan tim, u sportu nisam video (ivan, 01. avgust 2015 21:44)

Ja jesam, sinoc!

danilo

pre 8 godina

Novi Pazar ima svoje budale, kao i Partizan i Zvezda koji imaju svoje.
Takvi su najlakše i najsigurnije organizuju unutar klubova.
Problem je što te navijačke grupe olako prelaze u druge forme, opasne po društvo, mir i toleranciju.
Zato mislim da je krajnje vreme da se država, ako uopšte ozbiljno nešto radi sem marketinga,uhvati u koštac sa ovim problemom jer uskoro nećemo razumeti ni mnoge druge stvari.
Lično sam za ukidanje svih navijačkih grupa a posebno protiv finansiranja od strane klubova.
Pravi navijač će otići na stadion, platiće kartu za svoj klub i za predstavu, urlaće ili neće, popiće pivo ili ne, i otići će kući miran i bezbedan.
Više od toga je opasno.
P.S.
Nešto u NFL ili NBA kao dve najskuplje lige na svetu nisam primetio zastave i divljake?
A i nešto se ne sećam nekih skandala u publici kada igra Barsa, Real,Arsenal,Bajern ili Čelzi?

milooraad

pre 8 godina

samo ih ti odmaraj, nemoj iz kreveta da se dizu do srijede, tako rade profesionalci ..... hahahahah, tri kola u ligi, 2 u kvalifikacijama i on ih odmara, ovaj trener je stvoren za neki `veeeeliki` klub :)

da li imate neki rezultat u Jevropi...a ha

pre 8 godina

Звезда никад није била светски првак.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (живот у илузији, 1. avgust 2015 21:15)

Ma bila je dete..ali je bilo namešteno zbog kladionica...buuahh..ni praunuci praunuka...

ZeKa

pre 8 godina

Dobro je ljudi, covek je nesto probao u 3. kolu, nije smak sveta. U sredu nam je utakmica koja donosi 5,4 mil. evra i sigurno LE, a donosi mogucnost LS i 14 milki. Dajte mu bar sansu, uzeo je covek titulu i nije bas pokazao da ne zna sta radi.

lepota poroka

pre 8 godina

Ja kapu skidam Pazarcima, ceo grad navija za jedan klub, iako mnogima, iako ne e da priznaju je blizak i Partizan - zbag Gegica, Bajra, Adema, Mirsada Grobarcine. ja volim taj grad, cesto svratim kad idem za CG. E sada nije mi pravo sto Partizan stalno prosipa bodove tamo, ali negde mora. Radije tamo nego u rupi, protiv Ofk ili Vose.

Marko

pre 8 godina

Stvarno ne razumem da se odmara citava postava, to nisam video ni u vecim klubovima ni od mnogo vecih trenera, i to u 3. kolu, a pri tom je Novi Pazar jedno od najtezih gostovanja u ligi... I nije tacno da je uzrok poraza losa igra. Partizan je u ovom danasnjem sastavu korektno odigrao, ali u ovom trenutku nije mogao mnogo vise protiv sasvim solidne ekipe Novog Pazara... Malo sam razocaran, ali se nadam da ovo nece ostaviti neke vece posledice na ekipu

X=iks

pre 8 godina

70 godina lazete narod (i vi, a i oni drugi pogotovo), mora jednom sve doci na naplatu... (narod jeste glup, ali ne toliko, 1. avgust 2015 20:17)

Navijati za "one druge" je simptom bolesti karaktera. Partizan je najbolji placebo.

racky

pre 8 godina

ja ne razumem da 10igraca neigra fabricio 1 utakmicu odigro za mesec dana i umoran, koliko pratim fudbal nisam video da je neko toliko oslabljen igrao.Umesto sutra ds grmi na skupstini zvezde ovako ce sve prodje ok.

Igor@zeka

pre 8 godina

Ko kaze da je sigurna LE? Pa ako ispadne Partizan iz kval.za LS, teze je uci u LE nego u LS... Seltik, Apoel i klubovi koji dolaze u poslednjem kolu kval.za LS su ozbiljni klubovi... Nemoj da bude nema ni LS ni LE, nije iskoristena sansa da se odlepi od glavnih konkurenata, pocne rasulo, a konkurenti dignu formu. Da je bio pun stadion u Rumuniji tesko da bi bilo 1-1.

milos

pre 8 godina

Mislim da nije problemu tome da su igraci umorni vec strah od povreda vidite da su povredjeni abubakar i bozinov,sta bi bilo da je danas pustio A.Zivkovica i da se povredio svi bi npadali Milinkovica sto ga nije odmara za Steauu.

misko

pre 8 godina

Adnan,svaka čast za komentar.Dao bih ti sto + eva da mogu.Kada bi svi igrali kao Pazar danas i svi dolazi na stadion kao Vi, fudbal bi nam bio kao nekad

Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo

pre 8 godina

II postava je da I ne bi pao moral i ugled zbog ne-pobede. Pazar nije Jagodina i dr. da sa 0-6 diže moral pred evropske utakmice visokog nivoa.

djoka

pre 8 godina

sto si bre izvadio trujuca kojic i grbica oni bi nekako dali gol bez obzira na sve jer se pazar bnrnio makar i glavom iz prekida a pustio igrace od pola meytra em mlade?

fudbalski ekspert

pre 8 godina

@danilo
Najbolja analiza huliganskih grupa i najbolje rešenje za ozdravljenje fudbala.
Bravo!
"Novi Pazar ima svoje budale, kao i Partizan i Zvezda koji imaju svoje.Takvi su najlakše i najsigurnije organizuju unutar klubova.Problem je što te navijačke grupe olako prelaze u druge forme, opasne po društvo, mir i toleranciju.Zato mislim da je krajnje vreme da se država, ako uopšte ozbiljno nešto radi sem marketinga,uhvati u koštac sa ovim problemom jer uskoro nećemo razumeti ni mnoge druge stvari.Lično sam za ukidanje svih navijačkih grupa a posebno protiv finansiranja od strane klubova.Pravi navijač će otići na stadion, platiće kartu za svoj klub i za predstavu, urlaće ili neće, popiće pivo ili ne, i otići će kući miran i bezbedan.Više od toga je opasno.P.S.Nešto u NFL ili NBA kao dve najskuplje lige na svetu nisam primetio zastave i divljake?A i nešto se ne sećam nekih skandala u publici kada igra Barsa, Real,Arsenal,Bajern ili Čelzi?"

Saca

pre 8 godina

Stalno je trener Partizana kukao kako nema dovoljno utakmica da se ekipa uigra, pa gde ce da se uigra u Zemuneli. Apsolutno ne podrzavam izvodjenje 3.tima protiv Pazara, ekipa mora da igra i da bude u naponu, a ko se povredi ima zamena, svi koji su pauzirali nisu dobro prosli, u slucaju poraza, kao sto je rekao jedan, ima da se nizu neprijatne situacije. I na kraju, opet mi spasavamo Zvezdu, sada ce da kazu, eto i oni izgubise.

Dragan Lo

pre 8 godina

Mržnja je ovde postala posao-zanimanje jer postoji neko ko te plaća da mrziš. A lako je, niti moraš da učiš niti moraš da tegliš, samo uzmeš i mrziš...i uvek, ali uvek naćiće se neka politika, neka religija kojoj to treba i koja to plaća. Više ne znam šta mi je od ove dve "zle sestre" odvratnije.

Gavra

pre 8 godina

Milinković već drugu utakmicu za redom gubi zbog izmena. U Rumuniji je zakasnio sa izmenom Babović - Ilić, i pogresio sa uvodjenjem Ninkovića. Danas uvodi omladince Glavčića i Golubovića, a na klupi ima Luku i Marinkovića. Osnovno pravilo je da se mladi igrači kale uz iskusne igrače, a on je omladince uveo da preokrenu rezultat protiv iskusne prvoligaške ekipe. Inače, smatram ispravnim potezom da se prva postava ostavi u Beogradu i to isključivo zbog puta autobusom od 5 - 6 sati. Da se igralo u Beogradu rotacija bi bila manja, odmorilo bi se samo 3- 4 igrača.

Marko

pre 8 godina

I ja isto ne razumem bar 5 puta vecu mrznju navijaca Partizana kad igraju sa Zvezdom. Tada vredjaju fudbalere Zvezde, gadjaju ih raznim predmetima, lome stolice, pale ih, pale vatre po tribinama, urlaju, ubijaju navijace Zvezde na tribinama, ubijaju strane navijace na ulicama. Zaista nikada necu razumeti da neki navijaci imaju toliki naboj mrznje.
(Pedja, 01. avgust 2015 21:43)

Ni ja ne razumem tu vašu potrebu da u svakom kontekstu izvlačite kako ste vi klub i duše od navijača koji na protivničke igrače bacaju gumene bombone i cveće. Stvarno vas je milina imati za rivala koji pokazuje fer-plej kako na terenu tako i na tribinama, i evo cela zemlja vas sažaljeva jer trpite torture Grobara.

Polako

pre 8 godina

Najbitnije stvari ove sezone su da se plasiramo u LE, ili LŠ, i da se tempira forma tamo negdje u Martu, jer će tada bodovi da vrijede najviše.
Ukoliko prodjemo Steauu, obezbijedili smo preko 5 mil., i ono sto zaboravljate, povećaćemo tržišnu cijenu svim igračima. Dakle samo pametno, ovaj nije ništa strašno.
Drago mi je što je bilo sve regularno, oba penala su opravdana.
I ne slažem se sa Kizom u vezi navijanja, na tribinama i treba sve da prsti, ali bez tuca, bacanja baklji na navijace, brutalnih vrijedjanja.

Saca

pre 8 godina

Ja ne razumem ko je tebi dozvolio da izgubis utakmicu. Lepo reci ko ti je rekao i pokupi svoje stvari pa na drum, ako si posten covek.