Subota, 01.08.2015.

14:06

Radonjić: Teško je zameniti nosioce igre

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je očekivao odlazak najboljih igrača iz prethodne sezone, ali da veruje da će za njih naći prave zamene.

Izvor: JT

Radonjiæ: Teško je zameniti nosioce igre IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Ko-ometator

pre 8 godina

Radonjicu prosle sezone si imao "dream team" i jedva si sa njim postigao minimum ocekivanja u EL. Odlazi i da te moje oci vise ne vide. Prevara od trenera. Zivi bili pa videli...

racky

pre 8 godina

koliki budzet imao trebao si u fanal for da igras,ovako morao si Duleta prvi put da dobijes u nekom finalu,posto si sve izgubio dosad

Luka

pre 8 godina

Na pleju treba da vrate Nelsona! Slobodan igrac, a nema ni veliku platu, cak se i Buducnost raspituje za njega... Ali uz takvog pleja treba da dovedemo sutera na 2 ili eventualno 3...
(da da, 1. avgust 2015 16:34)

Nelson nije plej. To je samo kod nas igrao.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Danilovic se vraca 17 septembra sa odmora i onda ce biti prozivka ! Odrzace se i sastanak zbog finansijske situacije u klubu jer imaju 2 presednika "Danilovic i Dodik" , 47 zaposlena kao pomocno osoblje i 7 igraca ! Postoji mogucnost da ekipa ostane sa 5 igraca da bi uprava mogla normalno da funkcionise ! Dulo pomno prati situaciju na trzistu ko koga kupuje zbog pripreme ekipe ... Naravno samo prati ... A narikace kao partibrejkersi broje Zvezdine pare ... Kupuju, prodaju, oduzimaju i dodaju ! Institucija !

Zeravica

pre 8 godina

Od kada je Covic preuzeo upravu ,svaka godina je bolja nego prethodna.
Ja bih bio zadovoljan da sledeca bude na nivou ove.
Cak i da ne bude top 16,a da klub ostane na zdravim nogama,finansijski stabilan,i da se afirmise 2-3 nasa mlada igraca.
To bi bila zdrava prica za buducnost.

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Strpljenje je vrlina,radujte se narednim danima,euroligas će biti sve jači,a ovi mapetovci što nas pomno prate sve slabiji.

nemanja

pre 8 godina

Ono sto niko ne obraca paznju jeste da su nam potrebni domaci igraci, zbog ogranicenog broja stranaca u Aba ligi. A takve je tesko naci. Na trojci ne bih volio Keselja, iako veliki Zvezdas najbolje partije su iza njega. Ni Stimac nikako, takvog slicnog igraca vec imamo... Dobar plej strani, i dobar bek su nam neophodni.

Edin

pre 8 godina

Tacno je za Nenada Miljenovica, najverovatnije potpisuje za Zvezdu. Keselj nije toliko blizu, ali nije nemoguce da i on potpise, sto se tice stranaca nista se jos ne zna.

@ALOO

pre 8 godina

Za sad se zna da uprava radi na potpisivanju Miljenovica, postoji obostrana zelja sto se tice Keselja, ali on ceka jos ponuda iz inostranstva. Stimac je pominjan kao zelja, ali je realnija opcija da na pozociju cemtra dodje kvalitetniji igrac (stranac)

Banezi

pre 8 godina

Pa svake sezone je tako, ne znam šta se bunite. Ostali su nam Jović, Blažič, Lazić, Dangubić, Mitrović, Teić, Zirbes, plus mladi koji nisu igrali prošle godine Rebić, Gudurić, Davidovac. Fale nam dva ili tri crnca i jedan ili dva domaća košarkaša.

cukce

pre 8 godina

Partizan je svake godine ostajao bez nosilaca igre 13 godina opstajao na vrhu i uspesno igrao EL. To na ovim prostorima niko nikada nece ponoviti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (RV, 1. avgust 2015 15:25)

Da tako sto je dovodio skupa pojacanja, a u pravu si da se na ovim prostorima nikad nece ponoviti tolko sipanje para u jedan klub!

Dragan Jove Torbica

pre 8 godina

Kad vec mog partizana nema, ajde vi komsije napravite nesto, navijam za dobra pojacanja i da gledamo dobru kosarku u pioniru :)

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Таман сам хтео да препоручим да од почетка припрема буду прикључени сви играчи Звезде,ФМП и сви млади играчи старији од 16 година и да Гуровић помаже Радоњићу.А то су већ планирали.Очито да се боље,више и паметније ради него раније.За Радоњића и даље мислим да није генијални тренер,али је велики радник,што је за велику похвалу.Одувек сам ценио вредне,радне,упорне и темељне људе без обзира на таленат,интелигенцију за посао којим се баве.

Angry bird

pre 8 godina

@ Atila
Ako je zamena za Kalinu taj Wright iz zgorzeleca - poljskog kluba (citaj iz zemlje u kojoj nisam ni znao da se igra kosarka i iz kluba cije ime ni njegovi navijaci ne znaju da izgovore) onda je jasno gde odose ove pare sto ih botovi na ovom i ostalim mestima "investiraju" u NBA zvezde.

pan

pre 8 godina

Radonjizam - pojava da moraš da imaš 20 poena jači tim od protivnika, bonus od 10 poena od sudija, gazdu koji juri rukovodioce lige po parkingu i mnogo sreće u finišu utakmice, da bi nekako pobedio.

ALOO

pre 8 godina

Ajde bre dajte neke info ko dolazi,svaki dan ulazim po 10 putaa na sport da vidim ima li sta,i svaki put nista,il neko od vas ko cita ovo ,a da ozb zna neesto nek kaze..!!:-D

princ rima

pre 8 godina

Tezak zadatak za Radonjica...ova cetiri igraca su stvarno bili stubovj crvene zvezde.Ali ne sekiram se ,imam potpuno poverenje u tandem Covic-Radonjic. Znam da nece dovesti po svaku cenu nekvalitetnog stranca,naucili su skolu od pretprosle godine.Od nasih jedino Ercega kad bi doveli,on je igrac NBA potencijala...a od stranaca.....

Bondar

pre 8 godina

Đ,V, K i M, ekstra košarkaši, i sad će za manje para preplanuli panteri da dovedu četvoricu jačih. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti, da se smejemo.

da da

pre 8 godina

Na pleju treba da vrate Nelsona! Slobodan igrac, a nema ni veliku platu, cak se i Buducnost raspituje za njega... Ali uz takvog pleja treba da dovedemo sutera na 2 ili eventualno 3...

Batko

pre 8 godina

Đ,V, K i M, ekstra košarkaši, i sad će za manje para preplanuli panteri da dovedu četvoricu jačih. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti, da se smejemo.
(Bondar, 01. avgust 2015 16:19)

Vi ćete takodje dovesti jedno, ali ekstra pojacanje....Kat.ELZET-a

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Ovaj nas Radonja samo o kosarci prica ? Mladi igraci ... Turniri, treninzi ... Zvezda je zasluzila ovakog trenera !!! Svaka cast Dejo !

kikiriki

pre 8 godina

Samo napred Radonjicu! I sledece godine nastavi da nabijas komplekse nabedjenom treneru i samozvanoj instituciji.
(zato sto sre svi verovali slepo, 01. avgust 2015 14:47)

Hahahahahaha, potpuno razumem vase frustracije, ipak 15 godina nabijanja nije malo. ;-)
Ali mi bar imamo svoj klub

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Radonjizam - pojava da moraš da imaš dopingovane igrače da bi osvojio titulu.
(pan, 01. avgust 2015 15:11)
Tacno tako, Gist to najbolje zna ...

Deki

pre 8 godina

Jel zna neko gde je otisao ili ide Vilijams? Koristio bi nam jos jednu sezonu jer je vec uigran i adaptiran, samo ne znam koliki bi njemu i Zvezdi problem pravila ona duvka na kraju sezone...

VUK

pre 8 godina

Suza suzu stize. Tim pazljivo gradjen godinama,skromne plate, anonimni igraci, nosioci iz zvezdine skole, greota je kako pokusavaju da vam napakoste.

ja

pre 8 godina

"Rec je o kvalitetnim ljudima", Markus samo kad tad popusi marihuanu, a Djenkins izvredja protivnickog igraca, ali nema veze, jer su kvalitetni ljudi...

RV

pre 8 godina

Partizan je svake godine ostajao bez nosilaca igre 13 godina opstajao na vrhu i uspesno igrao EL. To na ovim prostorima niko nikada nece ponoviti.

saeKN

pre 8 godina

Po meni netreba da se forsira top16 vec nasi mladi igraci tim da bude najaci za fajnal-for ne za pocetak sezone.Ako imamo srece plasiramo se u top16 ako ne Guduric i Tejic moraju igrati,a Rebica bi u Valjevo na jednu sezonu ako ga zele.

Rep.Srpska

pre 8 godina

A.J.Price odbio ponudu,J.White pojacao Cedevitu iako je pregovarao i sa Zvezdom,Scortsianitis je bila lazna informacija.bice,zaista,vrlo vrlo tesko popuniti ove rupe nastale odlascima najboljih.play,suter i centar su najpotrebniji.nadam se najboljem i da uzivam i sledecu sezonu gledajuci moju Zvezdu.

Grobar

pre 8 godina

Kolko vam je dobar KK toliko vam je slab FK. Nosioci su otisli zasigurno, ali imate i pristojan budzet, pa videcemo kako ce da bude naredne sezone. Lepe zelje za narednu sezonu od pravog navijaca Partizana.

Dejan

pre 8 godina

Pored onoga sto svako vidi sta nam nedostaje i sto se ovde moze procitati posle odlaska Kaline apsolutno deficitarno mesto postaje pozicija 4,iako i Kalini to nije bila pozicija ali je svojim atletskim sposobnostima nekako uspevao to da nadomesti cesto igrajuci tu poziciju u defanzivi.Sad po odlasku ostali smo ogoljeni,jedan atletski dominantan igrac na toj poziciji prosto za takmicenje kakvo je EL mora da se dovede.

Kibo

pre 8 godina

Pg: Darius Moris, Jović, Rebić
Sg: Amer (odličan šuter), Lazić, Gudurić
Sf: Dangubić, Davidovac
Pf: Mitrović, Tejić
C: Cirbes, pojačanje (dobar skakač i low post igrač), Apić. Odličan tim, finansijski realan.

djuka039

pre 8 godina

U ime svih nas u crveno-belom za zakletvu Zvezdi ja spev'o sam stih
I kunem se srcem i dusom i telom da bodricu do smrti njih...
ZVEZDAAAAAAAAAAA

dunda

pre 8 godina

Gudurica u prvi tim, Rebicu vise a Tejicu jos vise minuta, kvalitetni amerikanci na pozicijama 2 i 5 (za pleja sam u dilemi jer bi dobro bilo da Rebic vise igra a ne da bude treci plej kao ove sezone mada je preveliki rizik uci u sezonu samo sa njim i Jovicem koji je sklon povredama tako da ce verovatno dovesti i njega). Dakle 3 kvalitetna pojacanja koja ce sigurno doci, uz Tejica, Rebica, Gudurica, Mitrovica, Dangubica, Lazica, Cirbesa, Blazica - odlican spoj mladosti, kvaliteta i iskustva, neprikosnoveni u domacim i respektabilni u evropskim okvirima, jedva cekam novu sezonu. Naravno puna podrska Radonji.

kocka2

pre 8 godina

mislim da tesko moze da se nadomesti odlazak ova 4 igraca..jer bobi je najdominantniji centar evrolige,dzenkins je stranac koji je imao vremena da se adaptira,kalina je all around igrac koji se tesko pronalazi..isto kao i igrac sa kreativnoscu vilijamsa koji bi dosao da igra u srbiju

Novosadjanin.

pre 8 godina

Nece biti lako naci 2-3 kvalitetna igraca za 1.5 milion evra? Ne pricaj gluposti nego trazi neke zveri na poziciji 5 i 3!! Na dvojci ocekujem jednog igraca iz juniorskog tima. Sto se tice pozicije 1 tu se morate otvoriti, ali realno tu je najmanji problem naci igraca jer su Markus i Nelson utabali dobru stazu za dovodjenje kvalitetnih stranaca.

anti - reklamozder

pre 8 godina

prvo treba dovesti trenera.. zvezda je ,ako je vec prodala/su otisli najvredniji igraci,morala do sad da dovede zamene...nesumnjivo ce to biti bar jedan koji nije prosao nba ligu i mozda neki provereni crnac iz Evrope (od prvih pojacanja)... ipak,sumnjam da radonja ima kapacitet (bar ne jos u uvek) da napravi brzu tranziciju uloga igraca koju su otisli na nove za kratko vreme do aba/el...

Dzon

pre 8 godina

Nikad slabija liga nije bila Aba liga videcete šta ce tih cetvoro uraditi u druge klubove!A ti Radonja daj boze da ostanes u zvezdi ups u fmp sam mislio jos 4god jer nisi nikakav. . .

marko

pre 8 godina

Ove godine mora da se forsira Gudurić dečko NBA potencijal, zbog njega mora da se napravi više mesta u timu tako što će uprava da se zahvali Blažiču. Očekujem Tejića na četvorci dobije barem 10-15 minuta po meču, uz Mitrovića biće oni dobar tandem. Gledati da MV ostane po svaku cenu ako je moguće, dovesti 2 bek šutera koji igraju i napad i odbranu.
Ne uzimati koledž igrače to su 'mačke u džaku', ja sam pre za Amerikance za evroligaškim iskustvom od nekih grejača klupa iz NBA. Zahvaliti se Rebiću nema potrebe da presedi još jednu sezonu, čeka se Jović da izadje iz povrede, tu je Cirbes, Dangubić ove godine bi trebalo da objasni zašto je draftovan. Moraju pojačanja da se 'pogode', novac imamo, ali treba kupiti, sećamo se Šilba, Brauna...

dunda

pre 8 godina

Gudurica u prvi tim, Rebicu vise a Tejicu jos vise minuta, kvalitetni amerikanci na pozicijama 2 i 5 (za pleja sam u dilemi jer bi dobro bilo da Rebic vise igra a ne da bude treci plej kao ove sezone mada je preveliki rizik uci u sezonu samo sa njim i Jovicem koji je sklon povredama tako da ce verovatno dovesti i njega). Dakle 3 kvalitetna pojacanja koja ce sigurno doci, uz Tejica, Rebica, Gudurica, Mitrovica, Dangubica, Lazica, Cirbesa, Blazica - odlican spoj mladosti, kvaliteta i iskustva, neprikosnoveni u domacim i respektabilni u evropskim okvirima, jedva cekam novu sezonu. Naravno puna podrska Radonji.

kocka2

pre 8 godina

mislim da tesko moze da se nadomesti odlazak ova 4 igraca..jer bobi je najdominantniji centar evrolige,dzenkins je stranac koji je imao vremena da se adaptira,kalina je all around igrac koji se tesko pronalazi..isto kao i igrac sa kreativnoscu vilijamsa koji bi dosao da igra u srbiju

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Radonjizam - pojava da moraš da imaš dopingovane igrače da bi osvojio titulu.
(pan, 01. avgust 2015 15:11)
Tacno tako, Gist to najbolje zna ...

Rep.Srpska

pre 8 godina

A.J.Price odbio ponudu,J.White pojacao Cedevitu iako je pregovarao i sa Zvezdom,Scortsianitis je bila lazna informacija.bice,zaista,vrlo vrlo tesko popuniti ove rupe nastale odlascima najboljih.play,suter i centar su najpotrebniji.nadam se najboljem i da uzivam i sledecu sezonu gledajuci moju Zvezdu.

djuka039

pre 8 godina

U ime svih nas u crveno-belom za zakletvu Zvezdi ja spev'o sam stih
I kunem se srcem i dusom i telom da bodricu do smrti njih...
ZVEZDAAAAAAAAAAA

Kibo

pre 8 godina

Pg: Darius Moris, Jović, Rebić
Sg: Amer (odličan šuter), Lazić, Gudurić
Sf: Dangubić, Davidovac
Pf: Mitrović, Tejić
C: Cirbes, pojačanje (dobar skakač i low post igrač), Apić. Odličan tim, finansijski realan.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Ovaj nas Radonja samo o kosarci prica ? Mladi igraci ... Turniri, treninzi ... Zvezda je zasluzila ovakog trenera !!! Svaka cast Dejo !

Batko

pre 8 godina

Đ,V, K i M, ekstra košarkaši, i sad će za manje para preplanuli panteri da dovedu četvoricu jačih. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti, da se smejemo.
(Bondar, 01. avgust 2015 16:19)

Vi ćete takodje dovesti jedno, ali ekstra pojacanje....Kat.ELZET-a

Grobar

pre 8 godina

Kolko vam je dobar KK toliko vam je slab FK. Nosioci su otisli zasigurno, ali imate i pristojan budzet, pa videcemo kako ce da bude naredne sezone. Lepe zelje za narednu sezonu od pravog navijaca Partizana.

marko

pre 8 godina

Ove godine mora da se forsira Gudurić dečko NBA potencijal, zbog njega mora da se napravi više mesta u timu tako što će uprava da se zahvali Blažiču. Očekujem Tejića na četvorci dobije barem 10-15 minuta po meču, uz Mitrovića biće oni dobar tandem. Gledati da MV ostane po svaku cenu ako je moguće, dovesti 2 bek šutera koji igraju i napad i odbranu.
Ne uzimati koledž igrače to su 'mačke u džaku', ja sam pre za Amerikance za evroligaškim iskustvom od nekih grejača klupa iz NBA. Zahvaliti se Rebiću nema potrebe da presedi još jednu sezonu, čeka se Jović da izadje iz povrede, tu je Cirbes, Dangubić ove godine bi trebalo da objasni zašto je draftovan. Moraju pojačanja da se 'pogode', novac imamo, ali treba kupiti, sećamo se Šilba, Brauna...

cukce

pre 8 godina

Partizan je svake godine ostajao bez nosilaca igre 13 godina opstajao na vrhu i uspesno igrao EL. To na ovim prostorima niko nikada nece ponoviti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (RV, 1. avgust 2015 15:25)

Da tako sto je dovodio skupa pojacanja, a u pravu si da se na ovim prostorima nikad nece ponoviti tolko sipanje para u jedan klub!

Deki

pre 8 godina

Jel zna neko gde je otisao ili ide Vilijams? Koristio bi nam jos jednu sezonu jer je vec uigran i adaptiran, samo ne znam koliki bi njemu i Zvezdi problem pravila ona duvka na kraju sezone...

princ rima

pre 8 godina

Tezak zadatak za Radonjica...ova cetiri igraca su stvarno bili stubovj crvene zvezde.Ali ne sekiram se ,imam potpuno poverenje u tandem Covic-Radonjic. Znam da nece dovesti po svaku cenu nekvalitetnog stranca,naucili su skolu od pretprosle godine.Od nasih jedino Ercega kad bi doveli,on je igrac NBA potencijala...a od stranaca.....

Dragan Jove Torbica

pre 8 godina

Kad vec mog partizana nema, ajde vi komsije napravite nesto, navijam za dobra pojacanja i da gledamo dobru kosarku u pioniru :)

Zeravica

pre 8 godina

Od kada je Covic preuzeo upravu ,svaka godina je bolja nego prethodna.
Ja bih bio zadovoljan da sledeca bude na nivou ove.
Cak i da ne bude top 16,a da klub ostane na zdravim nogama,finansijski stabilan,i da se afirmise 2-3 nasa mlada igraca.
To bi bila zdrava prica za buducnost.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Nece biti lako naci 2-3 kvalitetna igraca za 1.5 milion evra? Ne pricaj gluposti nego trazi neke zveri na poziciji 5 i 3!! Na dvojci ocekujem jednog igraca iz juniorskog tima. Sto se tice pozicije 1 tu se morate otvoriti, ali realno tu je najmanji problem naci igraca jer su Markus i Nelson utabali dobru stazu za dovodjenje kvalitetnih stranaca.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Danilovic se vraca 17 septembra sa odmora i onda ce biti prozivka ! Odrzace se i sastanak zbog finansijske situacije u klubu jer imaju 2 presednika "Danilovic i Dodik" , 47 zaposlena kao pomocno osoblje i 7 igraca ! Postoji mogucnost da ekipa ostane sa 5 igraca da bi uprava mogla normalno da funkcionise ! Dulo pomno prati situaciju na trzistu ko koga kupuje zbog pripreme ekipe ... Naravno samo prati ... A narikace kao partibrejkersi broje Zvezdine pare ... Kupuju, prodaju, oduzimaju i dodaju ! Institucija !

saeKN

pre 8 godina

Po meni netreba da se forsira top16 vec nasi mladi igraci tim da bude najaci za fajnal-for ne za pocetak sezone.Ako imamo srece plasiramo se u top16 ako ne Guduric i Tejic moraju igrati,a Rebica bi u Valjevo na jednu sezonu ako ga zele.

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Таман сам хтео да препоручим да од почетка припрема буду прикључени сви играчи Звезде,ФМП и сви млади играчи старији од 16 година и да Гуровић помаже Радоњићу.А то су већ планирали.Очито да се боље,више и паметније ради него раније.За Радоњића и даље мислим да није генијални тренер,али је велики радник,што је за велику похвалу.Одувек сам ценио вредне,радне,упорне и темељне људе без обзира на таленат,интелигенцију за посао којим се баве.

ALOO

pre 8 godina

Ajde bre dajte neke info ko dolazi,svaki dan ulazim po 10 putaa na sport da vidim ima li sta,i svaki put nista,il neko od vas ko cita ovo ,a da ozb zna neesto nek kaze..!!:-D

Banezi

pre 8 godina

Pa svake sezone je tako, ne znam šta se bunite. Ostali su nam Jović, Blažič, Lazić, Dangubić, Mitrović, Teić, Zirbes, plus mladi koji nisu igrali prošle godine Rebić, Gudurić, Davidovac. Fale nam dva ili tri crnca i jedan ili dva domaća košarkaša.

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Strpljenje je vrlina,radujte se narednim danima,euroligas će biti sve jači,a ovi mapetovci što nas pomno prate sve slabiji.

nemanja

pre 8 godina

Ono sto niko ne obraca paznju jeste da su nam potrebni domaci igraci, zbog ogranicenog broja stranaca u Aba ligi. A takve je tesko naci. Na trojci ne bih volio Keselja, iako veliki Zvezdas najbolje partije su iza njega. Ni Stimac nikako, takvog slicnog igraca vec imamo... Dobar plej strani, i dobar bek su nam neophodni.

Dejan

pre 8 godina

Pored onoga sto svako vidi sta nam nedostaje i sto se ovde moze procitati posle odlaska Kaline apsolutno deficitarno mesto postaje pozicija 4,iako i Kalini to nije bila pozicija ali je svojim atletskim sposobnostima nekako uspevao to da nadomesti cesto igrajuci tu poziciju u defanzivi.Sad po odlasku ostali smo ogoljeni,jedan atletski dominantan igrac na toj poziciji prosto za takmicenje kakvo je EL mora da se dovede.

da da

pre 8 godina

Na pleju treba da vrate Nelsona! Slobodan igrac, a nema ni veliku platu, cak se i Buducnost raspituje za njega... Ali uz takvog pleja treba da dovedemo sutera na 2 ili eventualno 3...

Luka

pre 8 godina

Na pleju treba da vrate Nelsona! Slobodan igrac, a nema ni veliku platu, cak se i Buducnost raspituje za njega... Ali uz takvog pleja treba da dovedemo sutera na 2 ili eventualno 3...
(da da, 1. avgust 2015 16:34)

Nelson nije plej. To je samo kod nas igrao.

anti - reklamozder

pre 8 godina

prvo treba dovesti trenera.. zvezda je ,ako je vec prodala/su otisli najvredniji igraci,morala do sad da dovede zamene...nesumnjivo ce to biti bar jedan koji nije prosao nba ligu i mozda neki provereni crnac iz Evrope (od prvih pojacanja)... ipak,sumnjam da radonja ima kapacitet (bar ne jos u uvek) da napravi brzu tranziciju uloga igraca koju su otisli na nove za kratko vreme do aba/el...

pan

pre 8 godina

Radonjizam - pojava da moraš da imaš 20 poena jači tim od protivnika, bonus od 10 poena od sudija, gazdu koji juri rukovodioce lige po parkingu i mnogo sreće u finišu utakmice, da bi nekako pobedio.

Dzon

pre 8 godina

Nikad slabija liga nije bila Aba liga videcete šta ce tih cetvoro uraditi u druge klubove!A ti Radonja daj boze da ostanes u zvezdi ups u fmp sam mislio jos 4god jer nisi nikakav. . .

Edin

pre 8 godina

Tacno je za Nenada Miljenovica, najverovatnije potpisuje za Zvezdu. Keselj nije toliko blizu, ali nije nemoguce da i on potpise, sto se tice stranaca nista se jos ne zna.

@ALOO

pre 8 godina

Za sad se zna da uprava radi na potpisivanju Miljenovica, postoji obostrana zelja sto se tice Keselja, ali on ceka jos ponuda iz inostranstva. Stimac je pominjan kao zelja, ali je realnija opcija da na pozociju cemtra dodje kvalitetniji igrac (stranac)

kikiriki

pre 8 godina

Samo napred Radonjicu! I sledece godine nastavi da nabijas komplekse nabedjenom treneru i samozvanoj instituciji.
(zato sto sre svi verovali slepo, 01. avgust 2015 14:47)

Hahahahahaha, potpuno razumem vase frustracije, ipak 15 godina nabijanja nije malo. ;-)
Ali mi bar imamo svoj klub

RV

pre 8 godina

Partizan je svake godine ostajao bez nosilaca igre 13 godina opstajao na vrhu i uspesno igrao EL. To na ovim prostorima niko nikada nece ponoviti.

VUK

pre 8 godina

Suza suzu stize. Tim pazljivo gradjen godinama,skromne plate, anonimni igraci, nosioci iz zvezdine skole, greota je kako pokusavaju da vam napakoste.

Angry bird

pre 8 godina

@ Atila
Ako je zamena za Kalinu taj Wright iz zgorzeleca - poljskog kluba (citaj iz zemlje u kojoj nisam ni znao da se igra kosarka i iz kluba cije ime ni njegovi navijaci ne znaju da izgovore) onda je jasno gde odose ove pare sto ih botovi na ovom i ostalim mestima "investiraju" u NBA zvezde.

ja

pre 8 godina

"Rec je o kvalitetnim ljudima", Markus samo kad tad popusi marihuanu, a Djenkins izvredja protivnickog igraca, ali nema veze, jer su kvalitetni ljudi...

Bondar

pre 8 godina

Đ,V, K i M, ekstra košarkaši, i sad će za manje para preplanuli panteri da dovedu četvoricu jačih. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti, da se smejemo.

racky

pre 8 godina

koliki budzet imao trebao si u fanal for da igras,ovako morao si Duleta prvi put da dobijes u nekom finalu,posto si sve izgubio dosad

Ko-ometator

pre 8 godina

Radonjicu prosle sezone si imao "dream team" i jedva si sa njim postigao minimum ocekivanja u EL. Odlazi i da te moje oci vise ne vide. Prevara od trenera. Zivi bili pa videli...

Dzon

pre 8 godina

Nikad slabija liga nije bila Aba liga videcete šta ce tih cetvoro uraditi u druge klubove!A ti Radonja daj boze da ostanes u zvezdi ups u fmp sam mislio jos 4god jer nisi nikakav. . .

anti - reklamozder

pre 8 godina

prvo treba dovesti trenera.. zvezda je ,ako je vec prodala/su otisli najvredniji igraci,morala do sad da dovede zamene...nesumnjivo ce to biti bar jedan koji nije prosao nba ligu i mozda neki provereni crnac iz Evrope (od prvih pojacanja)... ipak,sumnjam da radonja ima kapacitet (bar ne jos u uvek) da napravi brzu tranziciju uloga igraca koju su otisli na nove za kratko vreme do aba/el...

pan

pre 8 godina

Radonjizam - pojava da moraš da imaš 20 poena jači tim od protivnika, bonus od 10 poena od sudija, gazdu koji juri rukovodioce lige po parkingu i mnogo sreće u finišu utakmice, da bi nekako pobedio.

ja

pre 8 godina

"Rec je o kvalitetnim ljudima", Markus samo kad tad popusi marihuanu, a Djenkins izvredja protivnickog igraca, ali nema veze, jer su kvalitetni ljudi...

RV

pre 8 godina

Partizan je svake godine ostajao bez nosilaca igre 13 godina opstajao na vrhu i uspesno igrao EL. To na ovim prostorima niko nikada nece ponoviti.

kikiriki

pre 8 godina

Samo napred Radonjicu! I sledece godine nastavi da nabijas komplekse nabedjenom treneru i samozvanoj instituciji.
(zato sto sre svi verovali slepo, 01. avgust 2015 14:47)

Hahahahahaha, potpuno razumem vase frustracije, ipak 15 godina nabijanja nije malo. ;-)
Ali mi bar imamo svoj klub

VUK

pre 8 godina

Suza suzu stize. Tim pazljivo gradjen godinama,skromne plate, anonimni igraci, nosioci iz zvezdine skole, greota je kako pokusavaju da vam napakoste.

da da

pre 8 godina

Na pleju treba da vrate Nelsona! Slobodan igrac, a nema ni veliku platu, cak se i Buducnost raspituje za njega... Ali uz takvog pleja treba da dovedemo sutera na 2 ili eventualno 3...

Bondar

pre 8 godina

Đ,V, K i M, ekstra košarkaši, i sad će za manje para preplanuli panteri da dovedu četvoricu jačih. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti, da se smejemo.

dunda

pre 8 godina

Gudurica u prvi tim, Rebicu vise a Tejicu jos vise minuta, kvalitetni amerikanci na pozicijama 2 i 5 (za pleja sam u dilemi jer bi dobro bilo da Rebic vise igra a ne da bude treci plej kao ove sezone mada je preveliki rizik uci u sezonu samo sa njim i Jovicem koji je sklon povredama tako da ce verovatno dovesti i njega). Dakle 3 kvalitetna pojacanja koja ce sigurno doci, uz Tejica, Rebica, Gudurica, Mitrovica, Dangubica, Lazica, Cirbesa, Blazica - odlican spoj mladosti, kvaliteta i iskustva, neprikosnoveni u domacim i respektabilni u evropskim okvirima, jedva cekam novu sezonu. Naravno puna podrska Radonji.

Kibo

pre 8 godina

Pg: Darius Moris, Jović, Rebić
Sg: Amer (odličan šuter), Lazić, Gudurić
Sf: Dangubić, Davidovac
Pf: Mitrović, Tejić
C: Cirbes, pojačanje (dobar skakač i low post igrač), Apić. Odličan tim, finansijski realan.

Angry bird

pre 8 godina

@ Atila
Ako je zamena za Kalinu taj Wright iz zgorzeleca - poljskog kluba (citaj iz zemlje u kojoj nisam ni znao da se igra kosarka i iz kluba cije ime ni njegovi navijaci ne znaju da izgovore) onda je jasno gde odose ove pare sto ih botovi na ovom i ostalim mestima "investiraju" u NBA zvezde.

racky

pre 8 godina

koliki budzet imao trebao si u fanal for da igras,ovako morao si Duleta prvi put da dobijes u nekom finalu,posto si sve izgubio dosad

marko

pre 8 godina

Ove godine mora da se forsira Gudurić dečko NBA potencijal, zbog njega mora da se napravi više mesta u timu tako što će uprava da se zahvali Blažiču. Očekujem Tejića na četvorci dobije barem 10-15 minuta po meču, uz Mitrovića biće oni dobar tandem. Gledati da MV ostane po svaku cenu ako je moguće, dovesti 2 bek šutera koji igraju i napad i odbranu.
Ne uzimati koledž igrače to su 'mačke u džaku', ja sam pre za Amerikance za evroligaškim iskustvom od nekih grejača klupa iz NBA. Zahvaliti se Rebiću nema potrebe da presedi još jednu sezonu, čeka se Jović da izadje iz povrede, tu je Cirbes, Dangubić ove godine bi trebalo da objasni zašto je draftovan. Moraju pojačanja da se 'pogode', novac imamo, ali treba kupiti, sećamo se Šilba, Brauna...

djuka039

pre 8 godina

U ime svih nas u crveno-belom za zakletvu Zvezdi ja spev'o sam stih
I kunem se srcem i dusom i telom da bodricu do smrti njih...
ZVEZDAAAAAAAAAAA

Rep.Srpska

pre 8 godina

A.J.Price odbio ponudu,J.White pojacao Cedevitu iako je pregovarao i sa Zvezdom,Scortsianitis je bila lazna informacija.bice,zaista,vrlo vrlo tesko popuniti ove rupe nastale odlascima najboljih.play,suter i centar su najpotrebniji.nadam se najboljem i da uzivam i sledecu sezonu gledajuci moju Zvezdu.

Ko-ometator

pre 8 godina

Radonjicu prosle sezone si imao "dream team" i jedva si sa njim postigao minimum ocekivanja u EL. Odlazi i da te moje oci vise ne vide. Prevara od trenera. Zivi bili pa videli...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Radonjizam - pojava da moraš da imaš dopingovane igrače da bi osvojio titulu.
(pan, 01. avgust 2015 15:11)
Tacno tako, Gist to najbolje zna ...

kocka2

pre 8 godina

mislim da tesko moze da se nadomesti odlazak ova 4 igraca..jer bobi je najdominantniji centar evrolige,dzenkins je stranac koji je imao vremena da se adaptira,kalina je all around igrac koji se tesko pronalazi..isto kao i igrac sa kreativnoscu vilijamsa koji bi dosao da igra u srbiju

cukce

pre 8 godina

Partizan je svake godine ostajao bez nosilaca igre 13 godina opstajao na vrhu i uspesno igrao EL. To na ovim prostorima niko nikada nece ponoviti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (RV, 1. avgust 2015 15:25)

Da tako sto je dovodio skupa pojacanja, a u pravu si da se na ovim prostorima nikad nece ponoviti tolko sipanje para u jedan klub!

Edin

pre 8 godina

Tacno je za Nenada Miljenovica, najverovatnije potpisuje za Zvezdu. Keselj nije toliko blizu, ali nije nemoguce da i on potpise, sto se tice stranaca nista se jos ne zna.

Batko

pre 8 godina

Đ,V, K i M, ekstra košarkaši, i sad će za manje para preplanuli panteri da dovedu četvoricu jačih. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti, da se smejemo.
(Bondar, 01. avgust 2015 16:19)

Vi ćete takodje dovesti jedno, ali ekstra pojacanje....Kat.ELZET-a

princ rima

pre 8 godina

Tezak zadatak za Radonjica...ova cetiri igraca su stvarno bili stubovj crvene zvezde.Ali ne sekiram se ,imam potpuno poverenje u tandem Covic-Radonjic. Znam da nece dovesti po svaku cenu nekvalitetnog stranca,naucili su skolu od pretprosle godine.Od nasih jedino Ercega kad bi doveli,on je igrac NBA potencijala...a od stranaca.....

Novosadjanin.

pre 8 godina

Nece biti lako naci 2-3 kvalitetna igraca za 1.5 milion evra? Ne pricaj gluposti nego trazi neke zveri na poziciji 5 i 3!! Na dvojci ocekujem jednog igraca iz juniorskog tima. Sto se tice pozicije 1 tu se morate otvoriti, ali realno tu je najmanji problem naci igraca jer su Markus i Nelson utabali dobru stazu za dovodjenje kvalitetnih stranaca.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Ovaj nas Radonja samo o kosarci prica ? Mladi igraci ... Turniri, treninzi ... Zvezda je zasluzila ovakog trenera !!! Svaka cast Dejo !

Grobar

pre 8 godina

Kolko vam je dobar KK toliko vam je slab FK. Nosioci su otisli zasigurno, ali imate i pristojan budzet, pa videcemo kako ce da bude naredne sezone. Lepe zelje za narednu sezonu od pravog navijaca Partizana.

saeKN

pre 8 godina

Po meni netreba da se forsira top16 vec nasi mladi igraci tim da bude najaci za fajnal-for ne za pocetak sezone.Ako imamo srece plasiramo se u top16 ako ne Guduric i Tejic moraju igrati,a Rebica bi u Valjevo na jednu sezonu ako ga zele.

nemanja

pre 8 godina

Ono sto niko ne obraca paznju jeste da su nam potrebni domaci igraci, zbog ogranicenog broja stranaca u Aba ligi. A takve je tesko naci. Na trojci ne bih volio Keselja, iako veliki Zvezdas najbolje partije su iza njega. Ni Stimac nikako, takvog slicnog igraca vec imamo... Dobar plej strani, i dobar bek su nam neophodni.

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Strpljenje je vrlina,radujte se narednim danima,euroligas će biti sve jači,a ovi mapetovci što nas pomno prate sve slabiji.

Zeravica

pre 8 godina

Od kada je Covic preuzeo upravu ,svaka godina je bolja nego prethodna.
Ja bih bio zadovoljan da sledeca bude na nivou ove.
Cak i da ne bude top 16,a da klub ostane na zdravim nogama,finansijski stabilan,i da se afirmise 2-3 nasa mlada igraca.
To bi bila zdrava prica za buducnost.

Dejan

pre 8 godina

Pored onoga sto svako vidi sta nam nedostaje i sto se ovde moze procitati posle odlaska Kaline apsolutno deficitarno mesto postaje pozicija 4,iako i Kalini to nije bila pozicija ali je svojim atletskim sposobnostima nekako uspevao to da nadomesti cesto igrajuci tu poziciju u defanzivi.Sad po odlasku ostali smo ogoljeni,jedan atletski dominantan igrac na toj poziciji prosto za takmicenje kakvo je EL mora da se dovede.

Dragan Jove Torbica

pre 8 godina

Kad vec mog partizana nema, ajde vi komsije napravite nesto, navijam za dobra pojacanja i da gledamo dobru kosarku u pioniru :)

Deki

pre 8 godina

Jel zna neko gde je otisao ili ide Vilijams? Koristio bi nam jos jednu sezonu jer je vec uigran i adaptiran, samo ne znam koliki bi njemu i Zvezdi problem pravila ona duvka na kraju sezone...

Banezi

pre 8 godina

Pa svake sezone je tako, ne znam šta se bunite. Ostali su nam Jović, Blažič, Lazić, Dangubić, Mitrović, Teić, Zirbes, plus mladi koji nisu igrali prošle godine Rebić, Gudurić, Davidovac. Fale nam dva ili tri crnca i jedan ili dva domaća košarkaša.

@ALOO

pre 8 godina

Za sad se zna da uprava radi na potpisivanju Miljenovica, postoji obostrana zelja sto se tice Keselja, ali on ceka jos ponuda iz inostranstva. Stimac je pominjan kao zelja, ali je realnija opcija da na pozociju cemtra dodje kvalitetniji igrac (stranac)

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

Danilovic se vraca 17 septembra sa odmora i onda ce biti prozivka ! Odrzace se i sastanak zbog finansijske situacije u klubu jer imaju 2 presednika "Danilovic i Dodik" , 47 zaposlena kao pomocno osoblje i 7 igraca ! Postoji mogucnost da ekipa ostane sa 5 igraca da bi uprava mogla normalno da funkcionise ! Dulo pomno prati situaciju na trzistu ko koga kupuje zbog pripreme ekipe ... Naravno samo prati ... A narikace kao partibrejkersi broje Zvezdine pare ... Kupuju, prodaju, oduzimaju i dodaju ! Institucija !

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Таман сам хтео да препоручим да од почетка припрема буду прикључени сви играчи Звезде,ФМП и сви млади играчи старији од 16 година и да Гуровић помаже Радоњићу.А то су већ планирали.Очито да се боље,више и паметније ради него раније.За Радоњића и даље мислим да није генијални тренер,али је велики радник,што је за велику похвалу.Одувек сам ценио вредне,радне,упорне и темељне људе без обзира на таленат,интелигенцију за посао којим се баве.

ALOO

pre 8 godina

Ajde bre dajte neke info ko dolazi,svaki dan ulazim po 10 putaa na sport da vidim ima li sta,i svaki put nista,il neko od vas ko cita ovo ,a da ozb zna neesto nek kaze..!!:-D

Luka

pre 8 godina

Na pleju treba da vrate Nelsona! Slobodan igrac, a nema ni veliku platu, cak se i Buducnost raspituje za njega... Ali uz takvog pleja treba da dovedemo sutera na 2 ili eventualno 3...
(da da, 1. avgust 2015 16:34)

Nelson nije plej. To je samo kod nas igrao.